Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.22. 05:39 Fabius

Manyup einstand után: két héttel később dőlt be a költségvetés

Címkék: gazdaság fidesz eu matolcsy györgy költségvetés 2012

Nem mondhatja senki, hogy nem volt értelme lenyúlni a MANYUP lóvét: az elherdálható pénznek köszönhetően az idei költségvetés három héttel később dőlt Kusza Szem fejére, mint a tavalyi. Jogos a kiszakított mangalica karámajtót lengetős győzelmi mámor, ha a tendencia így folytatódik jövőre talán a március elsejét is megérhetjük változatlanul hagyott - győzelmi, Európa legjobbja és egyéb ordenáré lúzungok - költségvetéssel.

Emlékszünk még ugye? Tavaly február elsején jött az első levélke, amiben Oli Rehn érdeklődött Kusza Szemtől, hogy a francban gondolja elkerülni az államrogyasztást hosszútávon? Lett borzasztó zavart pislogás és kapkodás, meg lett belőle az ezer milliárdos Széll Kálmán. Idén tegnap jutottunk odáig, hogy Viktor odasercintett a srácoknak a székelyből honosított újfideszes bölcsességgel: a sör nem ital, Matolcsy nem ember, a túlzott deficit eljárás meg nem játék! Változtassatok a költségvetésen a hétszentségit neki, most!

Itt vagyunk megint, apakezdődik: tovább szorítják a gyógyszerkasszát, ismét lecsippentenek a BKV támogatásából, hadd füstöljön az a hülye metró, míg emberhalál nincs addig jó az úgy. Beszerzési tilalom van irodabútoroktól járműveken keresztül informatikai berendezésekig mindenre. Ez mondjuk nem jelent semmit, a beszerzési stop tavaly is addig volt csak érvényes, amíg nem kellett egy flottát venni a kormánynak vagy a BKK-nak.

A legszebb az egészben, hogy a Nemzet Hősét, Durci Gyurcit is lefokozták, és Varga Mihálynak adták a póráza végét.

Dicstelen vég, unortodox, nem tankönyvi megoldás a nemzetgazdasági miniszter fölé egy mezítlábas államtitkárt ültetni, de ez egy ilyen kormány. Ki nem rúg senkit, - hogyisne, az kéne még, fejjel előre távozó Matolcsy seggén Orbán talpnyomával, hogy nézne az ki - viszont a miniszterei kénytelenek Vargánál kuncsorogni jóváhagyásért, ha kell valami. Pedig talán kevésbé kínos megoldás lett volna Az Ikont kirúgni végre a francba, hisz a kasszasöprés, adóemelés, megszorítások mellett sem tudott olyan költségvetést összehozni másodjára sem, amit mondjuk hatvan napig ne kéne hozzányúlással és megszorításokkal kiigazítani.

Érdekes lesz ez így srácok. De legalább a mai nap tétjét kezditek kapisgálni.
 

314 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr294167566

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lopott karikatúra II. 2012.03.01. 09:22:51

Mindennapi érdekvédelem A napokban kiváló szlovák kollégánktól, Shooty-tól (Martin Šútovec) eltulajdonított és barbár módon átalakított karikatúra kapcsán már foglalkoztunk egy rövidke bejegyzés erejéig a Varánusz nevű politikai bloggal. Az ügyben felv...

Trackback: Mai napi BKV 2012.02.22. 14:12:23

"Kell egy csapat!" Ez lett a legújabb jelszava a BKV megmentésén fáradozó szakszervezeti egyesülésnek. A délutánra tervezett demonstráción barátságos futball mérkőzést játszanak a Kossuth téren, az egyik oldalon a jegyellenőrök, a másik oldal...

Trackback: Magánnyugdíj einstand után gyógyszer einstand? 2012.02.22. 09:22:03

Értem én, hogy kell a pénz. Például a képviselők fizetésére, meg az elbaltázott politika kimagyarázására. A gyógyszerkassza csökkentése mellet a kormányzati kommunikációra viszont sikerült 1,2 milliárd forint többletet kiszorítani.Nézzük sorjában. Réth...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kis naív kérdésem van:

mennyi olyan pénz fölött rendelkezik vargamisiőexcellenciája ami máshol már nincs elköltve előre 5000 évre? és ha rendelkezik, azaz telezsebbel rakták oda a piedesztál-ra akkor az a pénz honnan származik, ha még nem kaptak egy buznyák grandot sem a zejúzájemef-től?

azaz igaz e az, hogy a vargamisiegy sámán és képes pénzt csinálni a semmiből mint Jézus megetetni a sokaságot 3 darab azaz 3 darab ponttyal amik egy kosárban lapultak és lihegtek kegyelemért könyörögve...de

a tömeg jóllakott

mi lesz most a sámánok fő'ggyén nyomorisztánban a zorbánok fő'ggyén?

lesz? na mi lesz? van? na mi van?

lófasz van és az is marad azaz a jövő:

LÓFASZ ESTI FÉNYBEN

caveat emptor!!!
Az a kevés aki még emlékszik,kezdi nosztalgiával emlegetni a padláslesöpréses boldog éveket.
Egyébként igazán szép teljesítmény a qrmánytól,hogy ennyire stabil,megalapozott,gondosbocs vicclapot írt.
Éljen a NER!
Hajrá Nenyi!
Sokáig virágozzék az Alaptörvény Asztala!
Hát,
amikor a Fellegi kapott más fontos feladatot,

akkor azután - bedőlt a Malév.

A kis helyettese pedig azzal hárít, hogy ő csak mostan jött ide.

A Matolcsy kis helyettese is elvisz majd egy balhét ezzel a csírácska dumával.

de most éppen - mi fog bedőlni ?

Úgy értem - rommá.
hát hogy valami komoly is legyen:

orulunkvincent.blog.hu/2012/02/21/the_brother_in_hole

igaz még ebbűl sem tuggyuk meg, hogy honnan lesz a pénz amit elköltenek de láttyuk, hogy költik...

egyébként a metro az a legújabb technológia -még szabadalmaztatják, szabdkoznak hogy szabad-e- saját füstje által gyorsúl lökhajtásos azaz egy jet és máris mindenki le van...
@Dr. simonmondja.: rommá dőlni? mi fog? zsugormagyarország...megzsugorták
@Rodeo36:
Te egy hurráoptimista vagy.
Asszed már ez az alja ?

Honnan gondolod, hogy nincs minek összedőlni ?
@Rodeo36:
Kétmilliárdot ér a luk, amire hárman játszanak.

Viktor, Viktor.
Milesz, ha ezt az asszony megtudja ?

Hajadra keni a konyhapénzt.
@Dr. simonmondja.: és mi van ha szerintem már dőlőben van...három impi egy lukra? hahahaha és még a vitya a legkappanabb amint rikácsol
@Rodeo36:
Abban biztos lehetsz, hogy már dőlőben van.
Különben nem váltaná a mágust a tanonc.
Szerintem meg Fabius túl optimistán látja ezt. A lófa.zt kapisgálják, még mindig csak cigánykodnak, stikliznek. Jövôkép , reális terv nulla, a pártgecik pedig folyamatosan osztják a nullát. A helyben toporgás is csak egy álom ezeknek. Ennyire koncepciótlanul és eszetlenül nem egy országot, de egy bringát sem lehet vezetni. Folyamatosan kúrnak el mindent!
@Dr. simonmondja.: és hogyan jelentették be? nem láttam
@Dr. Boli Ch.T: precíz nézőpont, egyetértek de hozzáteszem, hogy rosszindulatúak is mindemellett
@Rodeo36: Az balhékat nem jelentik be.

Ezek csibészek.
Ha nagy a córesz, szétszaladnak és otthagyják a szemüvegest.

Aztán majd tizen óbégatnak, hogy ki volt a hibás.
@Dr. simonmondja.: a gyávák: tipikus cigánytempó
@Rodeo36:
A rosszindulat egy cinikus stílussal keveredik ezeknél, ami Orbán meg a többi főköcsög beszédében folyamatosan tetten érhető. Kurva irritáló az a pökhendi és cinikus stílus, amit nyomnak.
@Rodeo36:
Az előzőben írtam még Neked, nem tudom, olvastad-e?
"No de kérem! SP nem nálunk volt kifirkálva a falra, hanem Hegyeshalomban, a Paprika Csárdában, amit ne hagyjatok ki, ha arra jártok, ha már kulináris élvezetek.
Amúgy pedig magam is soproni vagyok, Paprét, Halász u. környékrôl...
Ha viszont M.óvár felé jártok, akkor a felüljáró mellett (ahogy a pályáról bejöttök a városba) van mindjárt egy étterem, aminek búbos kemencéje van és ott készülnek még érdekes harapnivalók. :)"
lehet már a qrmányunk feje, és ikonsegítője is titkon betárazta a kulcsolás váltását, beszőve a kérelembe, itthon meg anyázva a piszk tőőőkét, de hát lehet mondani mi nem ezt akartuk, de ezt köllött, pont mint a mostani gyogyó kasszával /pedig inkább a vezényló szedné a bogyóit rendesen.../

Ezért mondott csődöt az egykulcsos szja Magyarországon
Volt már példa arra, hogy az IMF nemcsak általános célokat szabott meg. Ha a Valutalappal folytatott tárgyalásokon az egykulcsos szja feladása kerülne szóba, egyes vélemények szerint nem is lenne nagy a kár.

www.napi.hu/ado/ezert_mondott_csodot_az_egykulcsos_szja_magyarorszagon.511335.html
Ismét egy új nap, ismét egy szarkupac. No lépjünk tovább (bele) emberek! Nincs itt semmi látni való.
Az szerencse azért, hogy a keret továbbra is nekünk van cimkézve, és megnormálisodás esetén az egész lehívható. A probléma ott van, hogy a pályázatok benyújtására kevesebb időnk lesz, ami miatt majd rohamtempóban meg hülyén írják ki őket, és tök véletlenül FiDESz közeliek nyernek csak, ami miatt majd újra leállítják a kifizetéseket. Most nem az van, hogy plussz pénzért tárgyalunk, hanem az, hogy az eddigi ajándékzsét is elveszítjük, ha nem normálisodik meg baromigyorsan Viktor. Miután megnormálisodik, azután - feltéve, hogy már zárolják addigra a kifizetéseket - nem két nap a zárolás visszacsinálása. Onnan még vagy 1-2 hónapig eltart a meccs, az év meg szépen elmegy. Magyarán durva lesz a bukta, ha tényleg elzárják a csapot, még ha ideiglenesen is teszik.
Oda az úri becsületszó az MSzP miatt mellesleg. Még szerencse, hogy akkor már nem csak a magyar politikus becsületszava döglött, hanem lehet egyenként, személyesen is elveszíteni - Matolcsy, Viktor, Szájer, Navracsics, ... - hiszen a politikusság miatt úgyis odavan már a hihetőség. Komolyan mondom, hogy kb egy nyolc éves szintjén mozog a fidesz.
@Dr. Boli Ch.T: kösz ezt nem olvastam, ez a régmúlt, akkor ismered Levél-t? Csikvánd, Sopron és az a környék Mosonmagyaróvár is beletartozott de ennek már emberöltő a távolsága...most a hallásomat élesíteni és hogy ne felejtsem el egyébként minő más mint a királyi adók hahahaha

rac1.org/wp-content/plugins/rac-player/reproductor.php

teljesen fel vagyok borzolva ettől a cigánybandától
A világ gazdasága nagy bajban van. Ezért beáldozzák a perifériához tartozó országokat. Ennek (és az előzőnek is) a kormánynak is az a feladata, hogy ezt levezényelje. Az események felgyorsultak, most már nem lehet szép lassan "demokratikusan" szétlopni az országot és húgyért-szarért eladni prédának nyugatnak, most már államcsőd kell, ehhez kellenek ezek a nyomorultak, minden más színjáték, és a plebsznek cirkusz orbánostúúúl-gyurcsányostúúúl.Mert egyik sem különb. Miben hisztek még?
@Rodeo36:
Persze, a környékünk! :)
Bár mostanság ha pl. Sopronba, vagy Fertődre kell menni munka miatt, akkor Ausztrián keresztül járunk, mert rövidebb az út, az út minőségéről nem is beszélve és a yard sem b.szogatja az embert.
Királyi adót nem igen hallgatunk, bár néhány kolléga - kretén módon - nemrég Orbánc beszédet hallgatott és nyerített, majd anyázott rajta. Egyszer hallgasd meg, pl. a hangtárból, ha alacsony a vérnyomásod... :))
A cinikusság és pofátlanság diadala, amit az a barom művel.

Ez sem semmi viszont!
index.hu/bulvar/2012/02/21/koolaj_tort_fel_egy_ukran_haz_udvaran/
Olaj.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: most jön a mucsai és még doktor is ráadásúl olyan baromságokat hogy bazaltot lehet vele törni...még Észak Korea sem csinálja és a cubaiak sem azt a pénzügyeikkel mint ez a gyagya és persze a seggfejeik a magyar oligarchák akik senkik a nemzetközi porondon gazdaságon kívüli eszközökkel beavatkoznak a saját és mások értékeibe ami azután kaotikussá tesz mindent nem elég, hogy a tőzsde önmagában bonyolult még bele is szarnak törvénytelenül csodálom nem indítottak ellenük eljárást a nemzetközi ellenőrző szervek...ami késik nem múlik
@Dr. Boli Ch.T: én nem bírom a hangját, a hajam kezd hullani tőle és a hátamon feláll a szőr...zeneileg hamis és ez a kappanhang...
@Mucsai doktor: Azért Gyurcsány legalább nem papírból olvasta a beszédét. Viktornak még ez sem megy. A világösszeomlás meg messze van még, akármit is ír a hetiválasz, meg a barikád.
ha egy család működne ilyen biztos alapokon,ház a hitelezőké, nagymama már rég a szeretetházban lenne beadva, anyu szanatóriumban idegelné magát, a gyerekek gondozásba véve, apu meg gondnokság alatt tervezgethetné a szebb jövőt ...
@Dr. Boli Ch.T: Olaj? Kőolaj?

A zukrán határ mentén 20 km-es (ukrán oldalon) körzetben a különböző benzin és gázolajkutak sűrűségét bármely kőolajtermelő ország megirigyelhetné.
Először azt hittem, valamelyik "újságíró" erről poénkodott...

Mert ott házaknál is komoly olajforrásokat találsz...

Azt, hogy min törik a magyar hatóságok ennek kapcsán a kis buksijukat, azt inkább nem elemzem, nehogy önbeteljesítővé váljon!
Kimaradt a fentiekből, hogy amíg nincs beszerzés addig kormányzati kommunikációra átcsoportosítottak százmilliókat...
@nemecsek ernő áruló:
Pedig Piktorunkhoz évekig járt a beszédtanár! :) Szerintem megőszült az is vele, egy idegroncs lett mellette. :))
@nemecsek ernő áruló: gyurcsány persze fejből nyomja a szart a fejedbe, hogy beszopd, nem papírból, bele is zavarodott rendesen a k anyázásba. Te visszaváror őt? no comment...
@Mucsai doktor: Nem anyázott, de nosza, cáfold meg, miben mondott hamisat! Azt meg már Fabius is írta, hogy "Ennél még Gyurcsány is jobb volt, és azért különösen rohadjon meg a fidesz, hogy ezt le kellett írnom!"
Bocsi, off ,de Vincentéknél is k...va jó!

"The Brother in Hole"
orulunkvincent.blog.hu/2012/02/22/the_brother_in_hole?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_02_22&utm_campaign=index

Röviden összefoglalta valaki:

"Kutchek 2012.02.22. 07:48:47

Ha jól értem, akkor a keresztény-nemzeti kormányunk támogat egy multi-kulti-libsi-bolsi faszit, mert az kurogatja a vezér barátjának exnejét???"

:DD
Irigykedtek, mi... :))
@Rodeo36: Rodeó! irány vissza az istálló, szart lapátolni remélem még tudsz, az talán nem kuszálja össze szerény képességeidet (lehet akárhány diplomád, mint pali bácsinak, lehet, hogy te meg tőle plagizáltál,)aztán ébredj fel, a világ nem az, amit mutatnak és amit felfogsz belőle, hanem ami mögötte van.
Azért elég csúnya dolog, hogy mindég ekézitek szegény 2/3-os miniszterelnökünket. Nem veszitek tudomásul, hogy ő a miniszterelnökséghez ért. Nem egy ország vezetéséhez, csak a miniszteri bársonyszékhez. Ügyesen tud beleülni.
Különben én is értek az asztalossághoz. Az ősszel csináltam egy sámlit. Nagyon jól sikerült. Csak az a baj, hogy a macska sem mer ráfeküdni, mert rögtön felborul. De azért nagyon ügyes vagyok, és értem a szakmát.
@Mucsai doktor: a kurva anyád...az van mögötte
apropopó mi van dr sittpálesszel... a sajtót halotam hejre i-gazította hogy ez évben 10 éles bevetésen volt, tavaj meg 500 on így kikéri magának hogy visszahúzódott volna... ugyanojan aktív min-t-a-vaj

itt is ő szerepel... +a nagyvezír... dr zorbány... MÁRIS linkelem... az én doktorom

www.youtube.com/watch?v=JCt1vTaNBZ8
@Dr. simonmondja.: van egy észak dakota mondás....

"sok kis csőd sokra megy"

vagy

"a nagycsőd megeszi a kiscsődöt"

vagy a dakota falu vezére a legnagyobb csődör...

az álamcsődör...
@Dr. simonmondja.: emléxel 2010 október 5én TG blogon mijjen jót vitáztunk a gátszakadáson...

aszontad hogy terror volt és robbantás...

én meg azt hogy a sima álami működés...
egyre nulább álam, egyre több kata-strófa...

azóta meg mán piros hó is esett... pedig a zálam jó tulajdonos;)

szóval az alkalmatlanság és gerinctelenség az kiszámítóóóóóó (6 db) "minőség"
@pumukli 12: minden gyerek álmodik és kurva nagyokat ez a cigánygyerek ott alcsúton a cigánysoron miniszterelnök akart lenni sem akkor sem most halvány lila fogalma sincs róla mi is az de most az lett -bár háromszor megbukott mint a szaros pista a pelenka válogatásban...de más gyerekek- azok normálisak- királykiasasszonyok, meg hős lovagok a nagy dákóval vagy a csillagszemű juhász a nagy görbe bottal de mivel ennek sem nagy dákója sem görbe bottya nincsen maradt neki a miniszterelnökség és most ott ű'dögél és kavarja, ha már oda engedték miért ne olyan mint a homokozó a kislapáttal és kisvödörrel nagy pogácsákat lehet gyúrni és utána bömbölni, én nagyobb várat akartam de addigra felébresztik a délutáni kispihenőből és kezdődik előlről az egész
A magyar gazdaság fundamentumai erősek!(2011. nov)

2012 Magyarország számára az elrugaszkodás éve (2011. dec)

Matolcsy György hangsúlyozta:[...]kézben tartott, stabil és biztonságos költségvetése van Magyarországnak.( 2012. január 26)

Az idén százmilliárdos, jövőre pedig akár több százmilliárdos kiigazításra lehet szükség ahhoz, hogy a kormány tartani tudja a konvergenciaprogramban vállalt hiánycélokat (2012. feb)
@dr. Bubó: Hát, sok mindent magyarázgatnak...
Médiában erősek.

De azt is mondtam, hogy borult a trutyi, mert valakinek köll a Mal Zrt.

Aztán már föl is ajánlották a bevádoltak a cég felét Orbánnak egyezer forintért...

Gondolom arra a kérdésre válaszul, hogy :

-Pénzt, vagy életet !

Úgyhogy még ne örülj, hogy nem volt igazam.
Nem olyan biztos.
@Rodeo36: Mi van seggfej, ennyit tudsz?, menny és puccsís be a gyurcsány meg a chon bandi előtt, úgy is ahhoz vagy szokva, amint látom . és a te kurva anyádat, azt a tengerészmatracot!!!, te még balos libsinek is selejt vagy.
@Mucsai doktor: mit hisztizel? nem jött meg a februári menstruációd? vagy Bundinak már nem ízlesz? kár, sajna a kor meg a ráncok és az emlékek tolulása...csak nem utasított vissza a Kedves Vezető mint Első Mosogató a Nagy Vájdling Díjjal? esetleg porcica a papucsán? küzdjél Emerencia hátha még meglátnak a kocsmában...már bedobtad a reggeli felest? ja, és a kurva anyádat!
azért én úgy emlékszem az idei költségvetést az elfogadása után még tavaly vagy kétszer átírták.
@Mucsai doktor: Téged is kirúgtak mindenhonnan és már csak itt trolloskodhatsz, míg innen is ki nem basznak, mint macskát szarni? Menj a mandinerre, az való neked.
@Mucsai doktor: Téged is kirúgtak mindenhonnan és már csak itt trolloskodhatsz, míg innen is ki nem basznak, mint macskát szarni? Menj a mandinerre, az való neked.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: 2*-re talán megérti, tud valamit a blogmotor :D
@miva?: Tudták hogy mi lesz a következő, szartak bele. Azzal egyetértek, hogy egy nyolc éves szintjén mozognak, de egy down-kóros 8 évesén. És ezúton is elnézést kérek tőlük, amiért hozzájuk hasonlítom őket.
De mindent a szocikra kenni. Az első deficiteljárás miattuk volt, tény, de a többit már a fidesz miatt indították, és többször jelezték az eu-ból, hogy mivel van bajuk. De mi olyan szakadtságharcosok vagyunk, hogy tönkre győzzük magunkat.
@Dr. simonmondja.: Az örület az, hogy mikor volt a katasztrófa akkor a MAL Zrt volt az egyetlen cég kishazánkban, aki nemcsak hogy talpon tudott maradni a válságban, hanem nyereséget termelt.
Érdemes lenne kiszámolni, hogy az adományokkal, a maltól eleinstandolt pénzek vajon kiteszik-e a katasztrófa kárát.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: A tapipadom van megbolondulva. A gépem kapott új aksit, mert bedöglött, aztán új töltőt, mert a másik bedöglött. Most babán működött kb 3 hétig, és elunta.
Tisztelt kormányunk rengeteg pénzt ellopva, sikeresen tökönszúrta önmagát. Csak Tóth Tihamért idézve - "Hát érdemes volt fiúk" ?
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
te teljesen bizonyos vagy benne, hogy katasztrófa volt?

mert én nem!!! fearmongering-nek nevezi az angol, a rémületkeltés és azzal hatalmon maradni valamint eltakarni valami sokkal nagyobbat

Dürrenmatt írta: a gyertya alatt mindig sötét van!
Megint nyomják Krahácsot.
Az EU korlátozott eszközökkel próbálja érvényesíteni az általunk vállalt kötelezettségeket. Gondolom már mérlegelik a körénk építendő korridor költségeit és a tőlünk menekülő multik kártalanítását.
Aszonta Gyurcsi a beszédében, hogy húsz éve a legnagyobb vágyunk a szabadság volt. Egyrészt. De nagyobbrészt egy olyan, az osztrákokhoz picit is hasonló életszínvonal, ami minndig éppen húszévnyire volt előttünk. Ma már ötven. Na ez volt a mi nagy álmunk akkoriban és azóta is, amit ez a szemét mocsok fidesz utolsó tíz éve minden szavával és tettével megakadályoz. Megbocsáthatatlan, hogy ellenzékben is csak egy népét eláruló kártevő tudott lenni.
Hol vannak az emútnyócég ellenzékben elsütött igéretei? Minden keresztbe gerenda azért, nehogymá gyurcsány tudja megvalósítani a mai ámokfutáshoz képest már jónak itélt reformokat. .
@Rodeo36: Tisztázzuk: Csak a te anyád a Kurva! Így nagy K- val!
megnyilvánulásod igazolja korábbi feltételezésemet szellemi képességeidről.
"vagy Bundinak már nem ízlesz? " Jaj, szegény ribanc, csak plagizálni tudsz? Második feltételezésem is bejött...
Na, ha a baloldalnak ilyen talentumai vannak,mint te, így már érthető, hogy mitől megváltó köztetek a gyurcsány.
És még valami: Ahányszor szidsz és kurvaanyázol, annyiszor veszem úgy, hogy te az orbán viktor himringyója vagy, és minden alkalommal, mikor ezt teszed, éppen tövig nyomja neked a cigány faszát, úgy hátulról, mint előlről. Ja, és a kurva anyádat!
hinnye, micsoda magasröptű, irodalmi stílus, ehh, tudunk mi ha akarunk küzdeni magunkal :D
@Spániel: ha ez neked ilyen kristály tiszta, akkor miért a nagy sötétség és az országvesztés?
@Mucsai doktor: a kurva anyádat...te szopni jársz ide? mert a kutyát sem érdekled, szegény kutya
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Bocsáss meg, nem tudtam, hogy ez egy balos buzi bár és bocsi, hogy másképp látom a világot, mint te, és beleszartam ebbe a nagy libsi levesbe, talán elmondhatom a véleményemet, még ha kisebbségben is vagyok ezzel, elvégre demokrácia van! bazzzzzd meg! ezért rikácsoltok, most meg beesik az eső nálad?
Meg, ha olvasnál, láthatnád, hogy fajtestvéred Rodeo, kezdett mocskoskodni, és mea culpa! lementem a szánalmas agymosott szintjére, hibáztam! Igazad van. És ti így bántok mindenkivel, mint az idézett macskával, ha van, akinek más a véleménye? Majd szólok göncz kingának, és megkérem, védjenek meg engem, mert itt tényleg nincs szólásszabadság!
@Rodeo36: Rodeo - orbán viktor 0:1

Ízlett, jólesett?
Mint olvasható ártunk és ormányunk a legjobbat hozza ki a jobb sorsra érdemes hozzászólókból.
@Pikk: találó :D

ez is egy módszer, ellenségeket bévülről bomlasztani, tud valamit a vezényló és zrt-je :D

Románia perli a Vegyépszert
Index, MTI
2012. február 21., kedd 22:47
|
Email
Az előző Orbán-kormány sikercége utakat hagyott félbe, és több mint háromszáz romániai alvállalkozónak nem fizetett. A román közlekedési minisztérium kártérítést követel, és berendelte a bukaresti magyar nagykövetet is

index.hu/kulfold/2012/02/21/romania_perli_a_vegyepszert/
@Pikk: Pedig uazt kultúrált formában is el lehet mondani, és akkor még megvan az esélye, h el is olvassák. Az első néhány káromkodás után, tovább szoktam lépni...
@Rodeo36: ezt válaszolja meg mucsaidoktor.
Szegény Mucsai, most mit basztassátok? Ő is csak pár kedves szóra vágyott, mint Gábriel, ti meg... Igen gyerekek, a művelt judeobolsevik a világ MÁSODIK legmagasabb rendű életformája, persze, hogy magához vonzza a sok kis jobbos éjjeli pillangót. Nekünk ezt a keresztet méltósággal viselni kell, mint Teréz Anyának.
@Mucsai doktor: Igazad van, valóban ő anyázott először, de te viszont provokálsz, majd megsértődsz ha elküldenek melegebb éghajlatra. Amúgy ha mi itt csak holmi balos melegbár lennénk:D:D Az olyan közönséges. Meg sablonos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem ugyanaz. Gábriel a mi kis családunk deviáns gyermeke.
Na ahogy elnézem már nem sokáig írogathatunk a neten sem.

Készülhetünk a szabad Világháló végére

www.jovonk.info/2012/02/22/keszulhetunk-szabad-vilaghalo-vegere

A SOPA/PIPA azonban csak egy olyan, egyre keményebbé váló „törvénycsalád” legutolsó tagjai, amely már legalább az 1998-as „Digital Millennium Copyright Act”-tal indult, amit 2002-ben követett a „Consumer Broadband and Digital Television Act”, 2003-ban a „Author, Consumer, and Computer Owner Protection and Security Act” és a „Piracy Deterrence and Education Act”, 2004-ben a „The Inducing Infringement of Copyrights Act” és a „Protecting Intellectual Rights Against Theft and Expropriation (PIRATE) Act”, 2008-ban a Pro-IP Act, majd 2010-ben a „Combating Online Infringement and Counterfeits Act” (COICA) és folytathatnánk a végtelenségig. Még ha nem is sikerült minden törvénytervezetet elfogadtatni, a szándék legalábbis egyértelmű és az is, hogy nem fogják feladni.

Az ACTA csomagról, annak zárt ajtók mögött és nem demokratikusan legitimált (nem mintha ez bármit is számítana...) egyének által való kidolgozásáról, minden média lefedés nélküli elfogadásáról már hírt adtunk. Megjegyzem, az ACTA-t az EU oldaláról terelgető hivatalnok, Kader Arif megundorodva lemondott, és nyilvánosan el is mondta, miért: a transzparencia teljességgel hiányzott, az ACTA a kezdetktől fogva kizárt mindenféle civil rálátást a tárgyalásokra, sőt, az EP mindent megtett, hogy olyan dátumok legyenek, amik megakadályozzák a közvélemény beleszólását a dolgok alakulásába. Hát igen, a már megszokott EU-s metódusok. Mindemellett csak 22 EU tagállam írta alá az ACTA-t, de ahhoz, hogy életbe léphessen mind a 27 tagállamnak alá kell írnia. A lengyelországi és csehországi tüntetések úgy látszik mégis megtették a magukét, mert az aláírás mindkét országban elmaradt. Egyelőre.

Nem szabad arról sem elfeledkeznünk, hogy a Google, ami sajnos ma már nem megkerülhető az interneten, 2010 februárjában egy „kínai hackertámadásra” hivatkozva (amiről semmit sem lehet megtudni...) felkérte az NSA-t (National Security Agency) az együttműködésre. Magyarán azóta lehallgatnak mindent, ami a Google-n keresztül megy, a Google pedig nem hajlandó nyilatkozni azóta sem. Ugyanez a Google március elsejétől új „adatvédelmi irányelveket” vezet be, ami - természetesen a „szolgáltatás javításának” meglehetősen átlátszó indokával - még több adatot fog begyűjteni a felhasználókról, még ACTA se kell hozzá. Érdemes elolvasni, mi mindent fognak naplózni rólunk legálisan, és akkor még a valószínűsíthető nem legális információkat nem is említettem. Pl.: „A Google személyes adatokat a rajta kívül álló más vállalatokkal, illetve személyekkel kizárólag az alábbi helyzetekben oszt meg: - Beleegyezése a birtokunkban van. A bizalmas személyes adatok megosztását megelőzően engedélyező beleegyezést kérünk.” Ha ezt poénnak szánták, akkor elég gyönge - én legalábbis nem emlékszem, hogy beleegyezésem adtam volna az adataimnak az NSA-val való megosztására, bár igaz, hogy az se nem személy, se nem vállalat. Hiszen hivatalosan mindenki terrorista, sőt rövidesen pedofil is lesz.

A legújabb hír Moszkvából érkezett, ahol az FSZB szakértői szerint március 8-án az FBI a DNS-szervereket „ál-DNS-szerverekre” cseréli, vagyis a felhasználók vagy csak általuk szűrt oldalakra juthatnak el, vagy egyszerűen lekapcsolódnak az internetről. Ezt az ál-DNS-szerver generáló malware programot mellesleg Észtországból szerezték - gyakorlatilag lopták - kalandos módon a „Ghost Click” akció keretében, bár a kalózszerverek lefüleléséhez szükséges adatokat az FSZB szerezte és adta át nekik.

Az internet, mint utolsó szabad véleménynyilvánítási fórum elnémítása egy régóta várható és a maga módján logikus lépés. Senki sem lehetett olyan naiv, hogy azt higgye, sokáig fogják tűrni a valódi szólásszabadságot, aminek utolsó letéteményese éppen az internet volt. Most úgy látszik eljött ez a pillanat is. Hogy miért most, az valószínűleg nagy mértékben összefügg a világban folyó más eseményekkel. Március forró hónap lesz: többen esedékesnek tartják az Irán elleni támadást, Szíriában is feszítik a húrt, sorsdöntő fontosságú elnökválasztások lesznek Oroszországban, az USA-ban is egyre melegszik a helyzet a most már sorozatban (természetesen mindig Ron Paul rovására és ráadásul amatőr, sőt bunkó módon) elcsalt jelöltválasztások miatt, Európában a saját euro-elit által szándékosan generált gazdasági válság fog valószínűleg forró helyzeteket előidézni. Ilyen helyzetben természetes, hogy hírzárlatot kell elrendelniük. A PressTV licenszének bevonása Angliában januárban már jelezte ezt a tendenciát."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szavad se lehet... kapott pár kedves szót, amit megérdemelt.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Igen itt én vagyok a gyépés széljobber akinek elgurult a gyógyszere, de azért néha én is vágyok pár jó szóra, ahogy megadom azt másoknak is. :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szavad se lehet... kapott pár kedves szót...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: olyan meghatóak vagytok, elsírtam magam, hüpp hüpp :D

amúgy meg hogy stílszerű legyek, a jó qrva anyukáját a vezénylónak és zrt-jének ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: írt egy rakás seggséget, megjegyeztem, leanyáztam illendően amúgy kurucoschan, alátét nélkül, csak M48-as makkanyával...nem teccett nekije és belebonyolódott mint kismacska a függönybe...akar szép szót olvasson sliccpált vagy lézert...:-)))
@Gábriel angyal: Most magyarázzam?! Hogy nem gyp-sre gondoltam, a deviáns alatt?! Már hónapok óta irogálunk egymásnak, mégsem ismersz?! Ez fájt.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Á, épp most laktam jól, most helyére került a világ, lehetek nagylelkű, még egye fene mucsaival is. :):)
@kormányzó: Amire mennyi is ment el? Kerényi agyfaszát miért is kell ilyen módon dotálni, ha ennyire nincs semmi a malacperselyük alján se már?
@Gábriel angyal: Lopni sem szabad. És mégis mennyien lopnak. És milyen jól élnek.
@Dr. Boli Ch.T: Hát pont ezzel fedik a rettegő bizonytlanságukat. Megmondta az osztrák Hannes Swoboda az Eu-ban: Orbán gyenge ember, aki ezzel a krakélerkedéssel kompenzál. Egy erős magabiztos politikus nem ilyen. www.tozsdeforum.hu/nagyvilag/swoboda_orban_viktor_gyenge_ember
@Gábriel angyal: Ovi megpályázza a TÉTELES ellenőrzést és lesz 100 millió munkahely
@nemecsek ernő áruló: Na a beszélő nickű megazongya a tutit. Mennyire várják már ezek az Eu bedőlését! És akkor mi lesz? Tljesül álmuk, és végleg Mucsa leszünk?
@a szív fészkei:

"Orbán gyenge ember, aki ezzel a krakélerkedéssel kompenzál. Egy erős magabiztos politikus nem ilyen."

"Az erőszak a gyengék végső menedéke." (Asimov)

Ismétlés a tudás anyja. (@Dr.csaknézek...) :o)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Szép összeg. Ejha, lesz itt majd spekuláció, meg háború orvmányunk és atyán ellen szöveg dögivel. Azok a piszok spekulánsok, nem elintézték?!
@a szív fészkei: Mintha nem tudnánk 15 éve, kisebbrendűségi komplexusa van.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: na az álomnő (olyan mint egy rossz álom), már reagált
hvg.hu/itthon/20120222_selmeczi_andor_laszlo
@Dr. Boli Ch.T: EGet nem értek. Ezek mindig az exek miatt fizetnek ekkora valag összegeket: Vitézy Dávid ugye Orbán nagynénje elvált!!! férjének a második nejétől való magzattya (kap is irdatlan sarzsit).
Jáksó, aki kellemesen hülye de ennyit nem ér meg - és milyen egy gerince van, hogy leszakít ennyit, amikor másokat pont takarékosság miatt rúgtak aki négyszázasával - egy volt járogatás miatt nyal fel ennyit??? Exek elő, hátha vanmég számotokra zsé!!!

Kapócs Zsóka szarabbul jár, hogy most kúrja őt a Habony, mert így csak műsorvezetést kaphat a királyi pálmaházban, míg a volt nej volt barátja meg vagyonokat??? Kiszúrás.
@MolnarErik: Amióta megvan szerintem, aza van. Hülyének tartotta az apja, a nagyapja.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Nightmare a javából. Fennék rá a fogukat Hollywoodban, ha ismernék. Bár a Lockheadnál már tudják ki ez a szenátorasszony...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
A kormány persze azonnal megtalálta, hogy ki a hibás! (Persze GY.F. exkormányfőn, az emútnyócéven és a maszopon kívül)
""Andor Lászlónak kutya kötelessége kiállni Magyarország és a magyar emberek mellett" - hangsúlyozza Selmeczi Gabriella"

Andor nem állt ki, ezért 495 millió eurós forrást függesztenek fel! Logikus...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nálam az általad említettek egyike sem stimmel. Nem vagyok sem judeo, sem bolsi. Viszont ChT-t imádom! Merre van esélyem a rangsorban akkor?? :D
@a szív fészkei:
Lehet, hogy a teljesítményt is pontozzák... :)
@Le_Penseur: dubajoznak, és behajolnak, de pont a turbánosoknak???? ki érti ezt???

a sarria, mikor kerül bevezetésre???

Kövér László és Rogán Antal
Dubajba és Szaúd-Arábiába indul
A házelnök a G–20-találkozón is részt vesz.

index.hu/belfold/2012/02/22/dubaiba_es_szaud-arabiaba_indul_kover_es_rogan/
Ezek után Andornak is kinéz egy budaigyula féle nemzeti kutakodás, pl. másodikos korában ellopta a színes krétát.
Lövésem sincs mit keresnek a G20-on! Persze örülök neki, hogy ott lesznek, hátha sikerül valamit érzékelni a külvilágból!
Csak érdekességképpen megjegyzem, hogy ott olyanokkal futhatnak össze, akiknek az unortodox arcoskodás elég komoly érdeksérelmet okozott...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Keresgélnek pénzt egy új Malévra meg az esetlegesen megvont EU támogatások helyére. :)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Kövér nyilván azt tanulmányozza majd, h arrafelé milyen hatékony módszerek segítik a gördülékeny kormányzást.
@spinat:

Ez stimm, viszont január elsejétől hatályos, vagyis az érvényessége után most módosítottak rajta először.
@MolnarErik: Ebből a szempontból átugorhatnának a szaudi haverokkal egy Bahreini tanulmányútra is. :(
@Gábriel angyal: amivé mostanra vált a net, azt már csak a DNS-szerverek lekapcsolásával lehet elnémítani. Egy darabig, amíg néhány okos driver be nem segít a felhasználóknak (lásd gossip-protokoll), azután már csak a kábelvágás, műholdlelövés segít.
Egyébként is, titkosszolgailag sokkal okosabb dolog figyelni egy kommunikációt, mint betiltani, vagy lehetetlenné tenni.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Azért az egy sajátos érzés lehet, mikor burnuszos barátunk azongya a szigorú bajszosnak: na, gyere te szittya, beviszlek a társaságba, lássál világot. A rágcsóarcú majd eljátszik a szőnyegrojtokkal addig.
@Le_Penseur: ha jól tudom a biztosok az EB-ban nem országokat képviselnek, kötelesek országsemlegesek lenni.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

Hol van ilyenkor az ellenzék? Aki esetleg hangsúlyozhatná, hogy lám-lám, a kormány egy GyF kinevezett szocialistától várja az ország megmentését, amit amúgy a hármas csomag szavazáson nem voksoló dajcstomitól és hankisságitól nem vár el.

De bénák ezek már megint.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Van valami perverz abban, mikor a fityeszesek kutya kötelességről beszélnek.... No és dájcstomika az ep szavazáson?! Neki nem lett volna kuttya kötelessége bent lenni és nagy elánnal nemet nyomni?!
@Interlock: Ahogy én kivettem ebből az írásból nem arról van szó, hogy betiltani akarnák "csupán" a teljes kontrollja fog eljönni.
@Fabius: hogy te mennyire jól látod ezeket a dolgokat az 1001 éjszakában is így volt és azóta még sokkal inkább: a Nagy Csökök Hatalmas Atyja magához szólajtja a nedves vendéget és megkóstolják az Gránátalma minden ízét és zamatát közösen a bőrdiványon...lazítani, lazítani akkor még egyszerűbb, mondja neki a Nagy Csökök Hatalmas Atyja és Fényességes Arcát -a Napra lehet nézni de az Ő Fényességére nem- derűs mosoly árasztja el...
@Fabius: @dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Gondolkodnak rajta, hogy mit mondjanak, ki mondja. Majd holnap valaki felébred. Az ellenzék szétforgácsolta magát, túl sokan, túl sokfélét akarnak, nincs összefogás. Andor László meg úgysem menthette volna meg ezt az egész eljárást, amiről ugye már napok óta beszélünk. Sztem a tegnapi mexorítások is már ennek a jegyében fogalmazódtak. Az, hogy ezt a döntést megozzák, két esélyes volt, bíztak benne, hogy nem történik meg. Megint elszámították magukat vagy csak egy valaki, aki még nem jött rá, hogy nem az országgal van bajuk.
És mindig fel vannak készülve a válasszal, a problémák okainak másra való rákenésével. A perverzitás túl finom jelző.Tévedhetetlenek, de meddig?
A kormány nem hajt végre kiigazítást a költségvetésen, és annak elfogadott irányán sem változtat
www.portfolio.hu/gazdasag/maris_megerkezett_matolcsyek_valasza.163278.html

Végül is igaza van! A megszorításokat követő újabb megszorítás tényleg nem kiigazítás!
@Gábriel angyal:

Most minden genyózás nélkül:

te nem röhögsz mikor Vona egyik mondatával azt mondja, megalázó a kohéziós alap befagyasztása, mert az emberek erőn felül tolták az államháztartást az egyensúly irányába, a másikkal meg azt, de amúgy is ki kéne lépni, önként lemondani a kohéziós alapról többek között, és ezzel telibeszarni az emberek egyensúlyba tolási erőlködését is?

Vagy most akkor úgy lépjünk ki, hogy azért a kohéziós alap pénze csak ideérjen valahogy?
@Gábriel angyal: jöhet :-) Amíg van net, lesz Anonymous, lesznek újabb és még ügyesebb aktivistái, virágnyelven posztoló és kommentelő blogtársadalom, zombie gépekből kialakított hálózati csomópontok, bármi. Ha mégis kinyírnánk a rendszert, legfeljebb visszaállunk a hosszúhullámú rádiókra, vagy az elfeledett morzéra.
Ezt itt már nem lehet megállítani filterekkel, adatlopással, és minél többet rúgnak belénk, annál elszántabbak leszünk. Az online háborút csak elveszíteni lehet, és az veszít, aki kezdte - mert az nem is érti, mibe fogott bele.
Bízzatok, csak a halál után nincs kiskapu ;-)
@Le_Penseur:

Matolcsy tényleg azt hiszi érdekel még valakit az ő renoméja? Varga gyámsága alatt elveszett az rég, ezen újabb hazudozással max rontani lehet.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

Azt hiszem az áh, úgyis csak blöffölnek mentalitás kora ma lejárt. Innentől a rálegyintés nem opció.
@Gábriel angyal: Min akadtak ki? Hétfőtől téma volt.
@Fabius:
Vona megint szép öngólt lőtt. A logikai bukfencet csak egy kiadós gyarmatozással tudta ellensúlyozni:"A Jobbik szerint ugyanis csak gyarmati, rabszolga szerep juthat Magyarországnak."

Az ellenzék tényleg harmatgyenge. Rengeteg magas labdát képtelenek lecsapni. Vagy nem reagálnak, vagy nem időben, vagy rettentő bénán.
ki a rák ez a Selmeczi de komolyan?...hogy számon kérjen egy biztost... hogy miért nem jelent meg...
nem jön a lóvé a juróptól...most majd megérzik mi van ha nincs pénz, mintha kivül lennénk..nesztek szkeptikusok...érezzétek, amikor az eu megvonja a pénzt...érzed...na ez a fing
@Fabius: Orbán megmondta, hogy a magyar ember több fejjel szok gondolkodni.

Egyrészt nem leszen gyarmat,
másrészt kioszt pár kokit és sallert,
de aztán nem ugrik félre, ...ha dobják a pénzt.

Ezám a karakter.
@Interlock: Tetszik ez a harcias hozzáállás. :)
itt még a zokni is titok... ez ilyen ország... feudalizmus... középkor

viccország... nó komment... ócsai tra-dzsedi... poszthumusz makovecisták...

penzcentrum.hu/lakas/tovabb_hallgat_a_miniszterium_500_magyar_csalad_sorsarol.1031642.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@felebarát: nem minket büntetnek, hanem a STATUÁLÁS a lényeg... a többi eu országnak mutatják meg a nemulasst !!!
@dr. Bubó: olyan érzete van az aembernek, hoyg ez eddig is itt volt a levegőben, de most, hogy eme mini matador meglobogtatott egy két pofonfát...berágtak és azt mondták, akkor most tessék végig zongorázni a dolgokat és megbüntetni...eddig is büntethettek volna, de nem tették...most meg elegük lett
@Fabius: Nem veszem genyózásnak, jogos a felvetésed.:)
Van benne valami.

Egyre biztosabb az előrehozott választások kiírása!

iranytuintezet.hu/egyre_biztosabb_az_el%C5%91rehozott_v%C3%A1laszt%C3%A1sok_ki%C3%ADr%C3%A1sa

Az Európai Bizottság mai döntése értelmében a 2013-as kohéziós alap Magyarországra szánt forrásának egy részét, pontosan 595 millió eurót fagyaszthat be (mai árfolyamon ez kb. 145 milliárd forint).

Ehhez már csak az ECOFIN (a pénzügyminiszterek tanácsa) minősített többségének támogatására van szükség. Várhatóan ez március 13-án meg is fog történni. Ezt követően már csak "egyéb diplomáciai" módon győzhető meg Brüsszel, például azzal, hogy az idei és az azt követő évekre vonatkozó költségvetési deficittervek hitelesen bemutatásra és elfogadásra kerülnek. Magyarra lefordítva, ha további bevételnövelő és kiadáscsökkentő intézkedéseket hoz a kormány – és ezáltal hihető valamint hiteles deficitcsökkentési pályát vázol fel – akkor hozzájuthatunk azokhoz a pénzekhez, melyekre jogosultak vagyunk többek között a tagsági díjunk megfizetése okán. Ez annyit jelent, hogy az idén kifutó válságadók helyett (melyek a bevételi oldalt növelték) más adókat, kell bevezetni, esetleg meglévőket növelni, vagy különböző kiadási csoportokat kellene csökkenteni (pl. szociális ellátórendszer, nyugdíjak, oktatás, egészségügy stb.). Tehát úgy is fogalmazhatunk, hogy az Európai Bizottság további megszorításokat kíván elérni, melyeket az IMF is szorgalmazni fog a hiteltárgyalások megkezdését követően. Ennek következtében a kormánypártok „pénzosztási” lehetősége az utolsó 2 évben rendkívüli módon le fog szűkülni. Ha ezt a logikát tovább folytatjuk, akkor hamar eljuthatunk a politikai szempontból legizgalmasabb kérdésig ,azaz hogy van e értelme „kihúznia” a kormánypártoknak a hátralévő 2 évet úgy, hogy közben folyamatos szavazat eróziót kell elszenvedniük? Ha nem, akkor felmerül az előrehozott választások lehetősége. Ugyanis jelenleg még biztosítható a regnáló kormányzat választási győzelme, viszont ez a támogatottság, napról napra csökken és ezzel párhuzamosan a valószínűsége, életszerűsége egy előrehozott választásnak egyre inkább megnő."
@Dr. Boli Ch.T: Akkor miért lettek exek? Avagy Jáksó teljesítményére érted? Soha ilyet nem csinált, még hasonlót se.
@felebarát: szerinted nem ugyanezt mondta volna a selmeci ha Andor jelen van. hogy elárulta a hazáját?
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Ott isugyanúgy undorkodnak majd tőlük, mint Orvbántól az abroszfejűek. Azt hiszik,odamennek - két ilyen rosszarcú - és pofára kapnak pénzt, de sokat. elv annak tévedve, nagyon!
@dr. Bubó: végülis büszkék lehetnénk, hogy mi mutatjuk meg Európának hogy is mennek a dolgok, tölünk tanul Olaszország, Portugális és Spanyolország.
Asimov-Asimov \o/ \o/

Beteljesül Matolcsy álma - egymilliárdból kutatja a jövőt a tervhivatal
A munkatársak toborzását az NGM a következő hetekben elkezdi.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/beteljesul_matolcsy_alma_egymilliardbol_kutatja_a_jovot_a_tervhivatal.511412.html
@Fabius: Ráadásul úgy, hogy a megvont rész az egész 5%-a, azaz 95%-ot hagyna veszni... Számoljuk ki, abból hány burberry-s sálra futná.
@Fabius: Pontosan. Neszójjábeee zeu, ki vagy te, hogy ugatérozhatol a tiszta magyari véreknek, de a büdös pénzed csak tojjad ide bele a markunkba... Fillérre, mer `megszámojjuk ám, beste zsidaja IMF!

Na ezt unták meg BX-ben, de nem is értem,miért????
Ideje lenne megköszönni GYF-nek, hogy nem mondott le akkoriban. Mi lett volna, ha már 2008-ban a fidesz van kétharmadon?
@Gábriel angyal: Ugyanmár, itt egyszerűen arról van szó: ha nem vezetjük ki a válságadókat, nem kapunk pénzt az Uniótól.
Egyszerű zsarolás.
@Le_Penseur:

Az ilyen pillanatokban azért elgondolkodok oldaltól függetlenül, hogy vajon tényleg ennyire nem érti a jóember amit kimond? Mert Török Zsolttól Vágó Gáborig, Vona Gábortól Szijjártóig megesik ez minden minden formációban.

És ezek egytől egyig az ország vezetésére jelentkeznének.
@Dr. simonmondja.:

Orbánhoz én is hozzávágnék némi pénzt, ha garantáltan nem ugrik el.

Vagy öt kiló aprót nagyjából három méterről.
@felebarát: Ez csak tömör gyávaság. Jön egy rossz hír, és elkezdenek a zigaz magyarok reszketni mint a nyárfalevél. Fussunk, meneküljünk, ha kedves az életünk. Csak a hülye liberális és balos mondja azt, hogy no, hallgassuk meg, beszéljünk, keressünk megoldást. De a jobbosok?! Összefossák magukat és elinalnak.
@a szív fészkei: Nem olyan válogatósak az arabok, ha a birkákkal is leállnak... Ha pedig nem jön be nekik rogán kisfiús pofija, biztos van pár trükkjük hogy próbálkozzanak...
@Fabius: A rajzfilmekben van jópofa puska is ami mindenfélét ki tud lőni:D:D hátha kapható.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: @a szív fészkei:

Azért az általános kofalármából most kihallatszik a fogvacogás kánona. Ötlet a költségvetés stabilizálására se nagyon van, nem még a kieső EU pénzek kipótlására.
hvg.hu/itthon/20120222_kozkegyelem_jobbik
Utcai hulligánokat akiket jogerősen, és nem pusztán a politikai ármányokat végrehajtó gonosz bírók ítéltek el.
Hozzuk az lmp-seket egy szintre a kukát gyújtogató, kővel dobálózó utcai huligánokkal! Elmegy a jobbik az urálba ősmagyarszart keresni!
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Jobb ötletem van, skicc pali alapítsa meg a tv székház hőse kitüntetést, és a paketten egy túró rudi automata legyen stílszerűen, a kitűző pedig szintén vagy rudi legyen, vagy a lionsdale logója. Nagyon stílusos lenne.
@Fabius: Kövért csak egy burnuszos diktátor viheti be bárhova, más nem nagyon áll szóba vele komolyabb körökben. :-) Mondjuk a burnuszossal is csak azért, mert a segge elól olaj tör fel...
Ez kb olyan, mint a Monty Python-jelenetben, amikor a csávó bemutatja a feleséégt:
Ez a nejem. Kicsit büdös, de arany szíve van! :-)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Különösen úgy hozzuk őket egy szintre, hogy az LMP kifejezetten nem kérte a közkegyelmet Gaudival ellentétben.
@Fabius: Azt mondták éljen az unortodoxia - na az meg kitapostatlan út. Hát benézték ugye...
Ez a tanulópénz. De mi fizetjük gbasszus!!
@Le_Penseur: Vona gyakorlatilag mást se tud.Focista szárnya alatt kelt ki.
@spinat: Egyébként igazad van. Előbb lett volna Vörösmarty aktuális: "[..]s a sírt ,hol nemzet sűllyed el népek veszik körül" De az embermillióknak szemében nem ül könnyű,hanem felszabadult sóhajuk száll...
@Fabius: Ha van a gyereknek malacperselye, szerintem most kell eldugni:D:D
Lehet hogy csak én vagyok gonosz, de amit művelnek ennek kapcsán, hát az kabaré. Tegnap megszorítunk! Döntés után, nincs megszorítás szó sincs róla, hasítunk. Selmeczi: zandor a hibás, répássy: ja, nincs szó a halálbünti napirendre vételéről...
Amivel elérik, hogy a halálbüntetés vita-gumicsonton rugózzon mindenki ne pedig azon, hogy mit mondott az eu, mit jelent számunkra...
Mert elérte ez a tetűbagázs, hogy velük azonosít az utca népe,mindenki. Sorra jönnek kintről a jelzések,hogy szégyellik magukat miattunk, Orvbán miatt.

Francba. Selyemzsinór-érettek, de ki küldje? Persze azt se fognák, mit jelent.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: hát nem rakom vissza a kis motyóm a bankba. Tényleg, a halott szájából kilopnák az obulust, ha római módra temetnénk...
@Fabius: Persze hogy nem, az politikai öngyilkosság lenne. Voltaképp a fidesz így akarja az egészet semlegesíteni. Nem történt semmi, senki nem csinált semmit, busó járás volt, összekeverték zöld barátaink decembert az áprilissal.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"répássy: ja, nincs szó a halálbünti napirendre vételéről"

Móricka vigasztalja magát a sötétben :-D
@a szív fészkei: Pontosan. Mindenesetre vacogni nekünk van okunk, mit fognak tőlünk megvédeni?! És mennyibe fog kerülni?
Nem érdemli meg a Focisták Hátulja ezt a képet, de aranyos nagyon: www.femina.hu/spacer.gif
Az elefánt okosságának egy ezreléke már mentené az országot. d
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Ebben az ügyben csak Gaudi haszonlelése érdekes. Most aztán kurvára befenyített mindenkit: csak akkor szavazzuk meg amit senki nem kért, ha az egyetlen aki hasznot húz ebből azok mi leszünk!!!

Ezzel elérte, hogy az LMP aktivista tökösebb legénynek látszik a gárdistánál. Asszem ez a Vona mellényúlással együtt nem a Jobbik nagy napja :-D
@a szív fészkei: Na ha nem jön semmi, akkor innen a második a sorban. www.femina.hu/csajvilag/kepes_cikkek/legedesebb_allatos_hatterkepek_toltsd_le_oket_ingyen?img=1#kepescikk

Aztán van itt Sliccnek is motoros kutyu is - jobb kiállású mint ez a doktorbukta.
@Fabius: :-DD Nagy pofa nyit, akkor tettek mezején nulla valaki. ez így van pasiknál is: aki a legtöbbet pofázza a csajozásairól, attól kell megkérdezni: tessék szíves megmondani, mióta tetszik impontensnek lenni?
@Fabius: No igen, de azt már a chokitó reklám óta tudjuk, hogy a szöges bakkancs, és a lionsdale kapucnia gyenge szívet takar. Ronda és gerinctelen. Ha tudnának rovásírni, akkor ezt most felvésnék.:D
Még rázzák a pofonfát: mindhárom szóvívő egyszerre belé csimpajkózva. Hátha még több büntit leakasztanak. index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/22/a_kormany_vitatja_a_brusszeli_dontest/?rnd=537
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: régi rögeszmém, hogy ezeknek van valahol egy titkos gumicsont üzemük, ahol többezer sablonból pillanatok alatt le tudják gyártani az éppen aktuális horderejű, időzített elterelő gumicsontot.
@Spániel: No igen, van ismerős a microsoftnál, ők tagadják, hogy lenne speckó, kormányzati ficsörjük a kormányoknak eladott oprendszerekben. Lehet ezért ipad-on és nem win7-en írták az alkotmányt. :D
@a szív fészkei: vegyél tartós élelmiszert, konzerv sokáig eláll
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: A megmondóemberükkel megspórolhatnák ezt a zsét. A zemúttnyócévben is ezt csinálták, csak rossz felé kutakodtak. Ideje lenne, ha a saját zsebükben kutakodnák a jövőt.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Ha ideadják az 1 milliárdot nekem, megmondom én.:D Nem kell hozzá nagy tudomány, hogy meg tudjuk nekik mondani a jővőjüket.
@a szív fészkei:

reggel a macskám is méltatlankodott, mert nem kapta meg időben a vitaminját, még meg is karmolt. én meg bosszúból ráléptem a farkára.
Na megyek böjtölni picit, mivel hamvazószerda van. :)
fszm, ezek mekkora fszk:

Nem jött be a kormány nyugdíjtrükkje
Nem csökkentek az állam kiadásai a korhatár alatti, illetve a rokkantnyugdíjak átalakításával.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_jott_be_a_kormany_nyugdijtrukkje.511464.html
@Gábriel angyal:

Képet a hamuval szórt fejedről, különben csak kamuzol! :-D
@a szív fészkei: @dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Gaudi túlhabzását már decemberben sem nézték jó szemmel, asszem ha leesik mit csinált most is, megint ez lesz :-)
@Kara kán:

Nekünk azt mondták Szélest és a Birodalmat elég, ha eltartjuk közpénzen, a bértollnok urak piacképtelen tartalommal titeket örvendeztetnek, nekünk fogyasztani - még - nem kell.
Legyünk igazságosak, ha az egyik balfaszságán mulatunk tegyük a másikén is:

kepviselofunky.blog.hu/2012/02/22/latvanyos_hatterbeszelgetes_az_import_szemetrol?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_02_22&utm_campaign=index

Ez az új kommunikációs stáb sokat nem javított az eddig is siralmas helyzeten.
@Gábriel angyal: Brüsszel felfüggesztette az ACTA ratifikálását. Lengyelország visszatáncolt, Németország vizsgálódik. Nyugi. A liberális demokrácia nem olyan dolog, amin úthengerként végigtaposnak bizonyos érdekek. Az EU nem Orbánisztán.
@nemecsek ernő áruló: én nem lennék a helyedben ilyen nyugodt. Most először értek egyet Gabriellel. Ha ezt megszavazzák, Orwell 1984-e valósággá válik.
index.hu/tech/2012/02/21/itt_a_legujabb_botranyos_internettorveny-tervezet/
@aritus: Elbukott a SOPA. Elbukóban van az ACTA. El fog bukni a PCHFKSLDLFDLK is. Nyugi. ;)
Persze tenni kell érte, de én napról napra egyre nyugodtabb vagyok ilyen téren.
@Kara kán: LOL, jó ízlésű ember nem olvas magyar hírlapot. Cukorka, légyszi vedd le a penészes narancsot a szemed elől, és nézz körül. Vagy a dohos árpádsávos sáladat. Egyre megy.
Aha, csak készenléti hitel kell, anélkül is frankón műxünk...

Itt egy ellenvélemény:

"A WSJ azt írta, Orbán Viktor a Dow Jones Newswires-nek adott interjújában azt mondta, a külföldi hitelezőkkel kötött megállapodás nélkül Magyarország csak egy-két évig lesz képes pénzt szerezni a tőkepiacokról. Ezután fenntarthatatlan lenne a jelenlegi 9 százalékos hozamokkal a hitelfelvétel. Később azonban a cikkből eltűnt ez az utolsó bekezdés."

hvg.hu/gazdasag/20120222_orban_ket_ev_marad

Na, most kinek higgyek?
Orbán Viktornak vagy Orbán Viktornak?
@nemecsek ernő áruló: hát én is minden bizodalmamat az amcsi internetezőkbe vetem. Ismét pogárháború dúl Ámerikában, a szabadságpártiak és a rabszolgatartók között. Csak most nem fegyverrel vívják. Azért Buschnak sikerült a patrióta tv-t bevezetnie, azóta is nyögik.
@nemecsek ernő áruló: Ezek egyre hajmeresztőbbek lesznek. Lesni hogy merre jártunk?! Mi közük hozzá?! Ez már nem szerzőijog védelem, ez már egy fasiszta ellenőrzősdi. Kész 1984. Persze nem meglepő, hogy egy republikánus terjeszti elő. Csak azok ennyire betegek.
index.hu/belfold/2012/02/22/nezopont/
Ehhez mit szóltok?
"A kutatás alapján végzett, részletesebb elemzés szerint a magyarok 31 százaléka szimpatizál a kormánypártokkal, ami a kormányzati periódus feléhez közeledve is jelentősen több, mint az ellenzéki pártokat támogatók aránya. "
@Fabius: Jááj, de égő.

Viszont off de a budaörsi Auchanban van nagy sajtospult, most mondják kiküldött kémeim. :-DD Reménykedj, hogy átveszik valamelyik madarasba ,- ha már bekebelezték a Corát -a fóti sajtosodat (de még mindig jobb, m intha CBA-ba landol). (neked legalább van jó sajtosod, ha az LMP nincs is jó sajtósa. Gyenge poén, de adta magát.)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: ugyanaz a texasi faszi, aki a SOPA-t is. Csak most ebben a tv-ben benne van a "gyerekek védelme" és amilyen álszent, képmutatók a képviselők, meg azt feltételezik, hogy a szavazóik is ezt várják el tőlük, rögtön igent mondanak erre a tv javaslatra.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: :-DDDDDD Én Poppert idéztem. De hát nőt látni, az is kihívás ezeknek. De akkor full szentesek, nem?
@nemecsek ernő áruló:

"Elbukott a SOPA. Elbukóban van az ACTA. El fog bukni a PCHFKSLDLFDLK is. Nyugi. ;)"

Legyen igazad!

Erősen bébaszna, ha ezt megszavaznák...
@Dr. csaknézek...: gondolod, hogy mikor a válaszadók meghallják, hogy a nézőpont felmérése, akkor igyekeznek olyan válasz adni, amiből bajuk nem lehet?
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Ja, aztán abuzálja a férfiklotyóban a pasikat. Ilyenek szoktak lebukni ezzel, nem?

De addig az erkölcse, az ő vára. Szarból.
@a szív fészkei:

"De akkor full szentesek, nem?"

Naná!

Ez már a kezük hajlásának irányából is látszik szépen... :o)
@Dr. csaknézek...: mert ez a 31% a teljes népességre vonatkozik, nemcsak a biztos szavazókra, szóval ez durva, ez nagyon magas.
@aritus:

"gondolod, hogy mikor a válaszadók meghallják, hogy a nézőpont felmérése, akkor igyekeznek olyan válasz adni, amiből bajuk nem lehet?"

Ez is egy lehetőség.

Nézd, jó ideje már, hogy a különféle intézetek közötti felmérések között nagyon nagy különbségek vannak.
Bőven hibahatáron kívül.
És mindig egyfelé megy az irány ennél is, annál is.

Ennek nyilván vannak okai.
@Fabius: Kóka szomszédságában csak nem aggódik a zanyagi helyezte miatt.
@aritus:

"Csak most ebben a tv-ben benne van a "gyerekek védelme" és amilyen álszent, képmutatók a képviselők, meg azt feltételezik, hogy a szavazóik is ezt várják el tőlük, rögtön igent mondanak erre a tv javaslatra."

ha nem jön össze, legközelebb valószínűleg a kutyák és a macskák védelmében fogja ugyanazt beterjeszteni.
@Dr. csaknézek...: :)), de annak nem lesz olyan erős hivó hatása. Inkább a dohányzás ártalmainak csökkentése érdekében, mert tudjuk, hogy az összevissza szörfölés, blogozás dohányzásra csábít:))
@Dr. csaknézek...: @aritus:

Mráz Ágoston ebben a hónapban is megdolgozott a 30 millióért. *ásít* És?
@Dr. csaknézek...: nem szabad lebecsülni a kiadók lobbierejét. Abból lesz törvény, amire van elég pénze ("képviselők" meggyőzése)egy adott iparágnak. Kalózkodós-pedofilok miatt szabályozzuk a netet! Volt már ilyen nem egyszer, talán a leghíresebb a kender sztorija, amikor a fa, meg az olaj lobbi összehozott egy profitnövelő tiltást, ma meg ki tudja hány ember halt már meg ehhez kapcsolódó konfliktusok miatt? Egyszerűen nem bízom a döntéshozókban. Pl. ha nem derül ki, hogy semmit sem ér a sajtótörvény, akkor szerintetek mi történt volna tv, meg a nyomtatott sajtó szabadságával? Miért nem működött a törvény? Mert netre alkalmazhatatlan. Ha sikerül megfogni a netet, akkor annak következményei igen messzire érnek és nagyon sok olyan lobbi van, akik pezsgőt bontanának... Egyébként kardoskodjon csak bárki a net szabadsága miatt, nemsokára kalóz lesz, meg pedofil (ha sokat szájal, akkor terorista anonimus-kollaboráns) és ujjal mutogatnak rá, meg tönkreteszik. Szóval nem vagyok túl optimista ebben az ügyben.
@hacsaturján: Jó dolga van a macskádnak, ha csak a vitaminja miatt kell néha karmolódnia. :-)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

"Andor László meg úgysem menthette volna meg ezt az egész eljárást, amiről ugye már napok óta beszélünk."

Ótómatikus bűnbakkeresés, as usual...

A Költő szavaival szólva (kissé megmásítva):

Lemossuk a századot,
Rákenjük a gyalázatot.

Jelzem, nagyjából ez lehetett a Fidesz ama sokat titkolt programja a választásokon.
Legalábbis egyfolytában ezt művelik.
@aritus:

SoDi esetében más értelmet nyert a farkas :-))
Istenem, van ilyen. Szegénykém majdnem lemondott a nem tudom miről. Olvastam az okfejtéseit egy hónapja erről, de a röhögéstől nem bírtam a végkifejletig.
@a szív fészkei:
Vitatja, vitatja... Azt lehet! Aztán kussolni és farkat behúzva megcsinálni, amit az EU kér! Különben faszul! :) (A kis sunyija tudja jól, csak mint egy hülye 6 éves, feszegeti a pofonosládát.)
@aritus:

"mert tudjuk, hogy az összevissza szörfölés, blogozás dohányzásra csábít:))"

Ez teljesen nyilvánvaló!
Sőt, impotenciát okoz, elmebetegségre hajlamosít, továbbá veszélyes liberális furmányokkal fertezi a gyanútlan netezőt (érvelés, önálló gondolkozás, tények tisztelete, stb.).

Borrrrrrzalom! :o)
@tucano: MOndom, amikor két vag yhány hete volt a Parlament elé szervezett, de a Képviselői Háznál gyülekező tüntetés, a férjem egyenes a Kossuth térre ment. (mikor hallgat végig??)

Tüntetők akkor még sehol, de rengeteg rendőr volt. Kérdezte, hogy mi ez? (adta a kis naivat, kíváncsi volt a válaszra). Rendőr felelte, hogy a pedofilok ellen jöttek ők ennyien ki, mert most azért fognak mindjárt tüntetni, hogy az a mocsokság ne legyen lekövethető vagy mi.

Szóval ez volt Pintér Sanya ukáza, hogy miért kell a mínusz 14-ben ott fagyoskodniuk órák óta..
@a szív fészkei:

Ez jó hír! Remélem a fótiba is rendszeresítik, utálnék a nulláson körbemenni Budaörsig sajtért :-D

Jut eszembe madaras Dunakeszin és Kistarcsán is van, azok közelebb vannak. Hmmm-hmm, ideje szétnézni.
Okosak ezek.
Hőn szeretett kormányunk az összes látszatintézkedést meghozza,ami abszolút hatástalan marad egyébként a gazdaságra.

Cégeknél a fénymásolópapír használat, a telefon híváslisták és az útiköltség-elszámolások kemény vizsgálatát követően negyed egy éven belül kezdődnek a felszámolások.

A kormánynak se nagyon van több ideje.
@Fabius: Azért figyelj be a Lehelre is, azt mondom. :-)) A piacon ingyen van a parkolás fent a tetőn 59 percig. A 60.-tól 300 forint. Uram üzeni, hogy jó az a felhozatal.
@aritus: Jaj erről Tóta nagyot írt pár ehte. De ez a sodika egy külön ide rendszeresített állatfaj, már Árpád is kitiltotta, pedig elég türelmes.

És ezek mindig így buknak le, szánalmasan, röhejesen. És nagyon jobberkonzerven.
@Dr. csaknézek...: Hát itt lógok már dependensként - de bagózni eszembe nem jutott ettől.

Mondjuk a vaterára is rendesen rákattantam, de fogom azt is vissza. :-DD
@a szív fészkei:

Meglehetősen egybites lehet az a rendőr amelyiknek ezt el lehet adni.

Az összes rendvédelmi szakszervezet erős netben is, aktív a fórumos élet, a privát bajunkon kívül foglalkoznak közélettel, minket is gyakran linkelnek egymásnak hol itt, hol ott. Aki minimális netrutinnal rendelkezik az meg tudja, az internet nagyon nem a "világ pedofiljainak gyűjtőhelye".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"A gyilkos ragadozó egér ölés előtt vonyít"
Aztakú....va életbe!
Alig kaptam levegőt, amikor elkezdtem olvasni! Aztán... :DD
index.hu/tudomany/2012/02/22/a_gyilkos_ragadozo_eger_oles_elott_vonyit/

Na, megnyugodtam, már kezdtem félni! :))
Nagyon dulva!
@nemecsek ernő áruló: a jövő szerződései már sokkal titkosabbak lesznek, a kormányok (és titkosszolgálataik) nem hülyék, a köznép sem a SOPA, ACTA utódjairól nem fog értesülni, sem arról, hogy ki csatlakozott. Nem véletlen, hogy a CIA szorgalmasan támogatja a Facebook-ot, illetve évekig anyázták a Skype-ot, amíg feltörhetetlen volt az adatfolyama. A figyelések, átirányítások, a gyanús kimenő forgalom néhány kölyöknek feltűnik majd: ma a legtöbb programot 20 éven aluliak törik fel, sokuknak kisujjában vannak a legmodernebb titkosító algoritmusok, védelmi megoldások, együtt nőnek a legújabb technikákkal - ők lesznek az internet "őrei". Mindannyiukat nem lehet likvidálni, a tudásuk mindig terjed, fejlődik, kiirthatatlanok.
És most már "szóltak" is nekik, hogy figyelni kell.
@Interlock:

És gondolod, hogy azokról a szerződésekről senki sem fog tudni semmit?
Amikor "simán" fel lehet törni bármelyik weboldalt?
Off: a trolik is beszálltak a BKV sztrájkba. :o)

"Szinte mindennapos jelenség Budapesten, hogy az utasok együtt tolják a sofőrrel a BKV lerobbant trolibuszait. A Király utcánál szerdán még egy idős néni is beszállt a "mentésbe". A bizonyító fotóra a Facebookon bukkantunk rá."

hvg.hu/itthon/20120222_utasok_toltak_a_trolit

Vajon a metrókocsikat is lehet tolni?
Pláne, ha füstölög...? :o(
"De legalább a mai nap tétjét kezditek kapisgálni."

A csuti meg az M-né férje nem kapisgál semmit, de a Simlicska meg a Nyerges meg a Lázár tesók biztos odaszóltak, hogy baj lesz akkor, ha lezárják a pénzcsapokat, mert akkor annyival kevesebbet lehet ellopni.
A hazai... Az... a CBA-s szar...
"A HVG bemérette a tejeket, és hatféle dobozban is tejidegen vizet talált, a legtöbbet, 5 százaléknyit a CBA sajátmárkás termékében. A gyártó szerint ennek oka nem technológiai hiba vagy csalás volt, hanem a fagyos időjárás. A HVG-labor a sajtokat és álsajtokat is bevizsgálta.

Trap-Pista, Cheezy, Csízió és hasonló márkaneveken, a sajtokéra megszólalásig hasonlító csomagolásban kerülnek forgalomba viszont Magyarországon azok a sajtimitátumok, szaknyelven analóg sajtok, amelyek legfeljebb nyomokban tartalmaznak bármiféle tejterméket. Növényi zsírokból, olajokból és keményítőkből gyártják őket, némi baktériumkultúrával, jobb esetben 10–50 százaléknyi sajt, illetve permeátumnak nevezett tejipari melléktermék hozzáadásával. Ezek az élelmiszerek hivatalosan nem nevezhetőek sajtnak, megtévesztő csomagolásuk alapján azonban annak látszanak. A jellemzően tömbös, tubusos vagy szeletelt portékákat a hatályos rendelkezések szerint el kellene ugyan különíteni a valódi tejtermékektől, a hűtőpultokban mégis egymás mellett sorakoznak az utánzottak és az utánzatok."
hvg.hu/gasztronomia/20120222_alsajt_tejpotlek_hvglabor#utm_source=hvg_weekly&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2012_02_22&utm_content=normal
Na én speciel szeretem a német sajtokat. Ha olcsóbbat kell venni, akkor remek Gouda és Tilsiter van szeletelve a Lidl-ben. Sajt. Nem valami szar! Ungarische sajtutánzat, kicsit drágábban, mint a német sajt. Persze, ezek után vegyek hazait. Hülye azért nem vagyok!
A német normális, sárga vaj 400 Ft, 250 gr. A magyar, kutyaütő, fehér színű, seíze-sebűze 280 Ft-os vaj 100 gr. Tényleg hülye aki megveszi! Még csak magyarnak sem kell lennie, csak IQ gyenge, agyatlan parasztnak! Tehát ha ezt a szart megvenném csak azért, mert magyar, akkor a 250 gr-ért 700 forintot kéne fizetnem! Mert MAGYAR SZAR! Tényleg! Biztosan vannak is ilyen hülyék, én elismerem... De nyasgem! :))
Miért kéne nekem támogatnom a magyar ipari hulladék fogyasztását? Aranyos... :)))
Off: Áthallásos hír:

"Heves vitát váltottak ki ukrán politikusok között és a helyi sajtóban egy nacionalista vezető kijelentései arra a sötét bőrű énekesnőre, aki Ukrajnát képviseli az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Bakuban.

"Ezrek látják majd, hogy Ukrajnát olyas valaki képviseli, aki nem tartozik a mi fajunkhoz, és azt fogják hinni, hogy Ukrajna valahol Afrikában van" – jelentette ki hétfőn Jurij Szirotyuk, a Szvoboda (Szabadság) párt magas rangú vezetője. A politikus elismerte ugyan, hogy a 32 éves Gaitana jól énekel, ám mint fogalmazott "nem az ukrán kultúrát képviseli... Az Eurovíziós Dalfesztiválnak a nemzeti tehetségek versenyének kell lennie." A Kijevben született népszerű énekesnő élete első öt évét Kongóban töltötte. Azóta Ukrajnában él és számos dalát ukránul énekli."

Ki az ukrán...?
Ki a még ukránabb...?
Ki a legukránabb...?
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: én a felével is beérném
@a szív fészkei: nagyon én sem, de ma ettem Gombóc Artúr csokikát bibí
@Dr. csaknézek...: Született feleségek.. bocsi rákenők. Tényleg, erre születni kell? Vagy a körülmények áldozatai?????
@Dr. csaknézek...: ez a gyengéjük, és ez is marad: az információ hozzáférhető, csak jó helyen és időben kell keresni, ráadásul mindig lesz olyan, aki elkúr valami belső szabályt, vagy épp szándékosan épít be egy backdoor-t, a felismerhetetlenségig elrejtve.
A szerződésekről mindenki tudni fog, amint valami kényes ízlésű profi hacker úgy érzi, hogy neki bizony korlátozzák a jogait, vagy épp lopják a forgalmát. Csak ezt a kormányok soha nem szokták elhinni, mert azt hiszik, övék a legprofibb védelem; én azért szívesen megkérnék pl. egy Pentagon-os nagyembert, hogy tegye szívére a kezét, és vallja eskü alatt azt, hogy egyetlen drón navigációs szoftvere sem kerülhetett már illetéktelen kezekbe. Úgysem merné megtenni.
@Interlock: A Skype-ot a bűnözők is használták, asszem kb.3 éve volt, amikor 1-2 napig "átalakítás" miatt nem működött. Azóta le tudják hallgatni, meg az irományok is ellenőrizhetők. Marad a négyszemközt, csak vigyázz, nehogy diktafon, vagy android legyen a másiknál.
@aritus: Ohh, a patriot act, és a SOPA tanulsága: korlátozhatod a szabadságunkat, börtönbe zárhatod a legjobbakat közülünk, fát vághatsz a hátunkon, leszarjuk. De Ribanc, ha az internetünkhöz hozzáérsz, kő kövön nem marad! :D
hvg.hu/karrier/20120222_haha_tuntetes
"Újabb hallgatói fórumot tart a Hallgatói Hálózat (HaHa); az ELTE BTK épületében ugyan egy termet sem engedtek át nekik, de végül elfoglalták az egyiket. A hallgatók a keretszámok ellen tiltakoztak, a bölcsészkar dékánja távozásra kérte az egybegyűlteket. A rendőrök a szervezők szerint nem juthattak be az épületbe. A hallgatók este nyolcig maradhattak végül."
Gerinctelen, takony gyáva egyetemi vezetők:((
@Dr. csaknézek...: valamikor biológiából mintha úgy tanultuk volna (persze, rosszul is emlékezhetek), hogy az emberiség egy faj, azon belül pedig rasszokra, fajtákra oszlik. Ha ez az állítás így helyes, akkor a t. ukrán magasrangú pártvezető népével együtt ugyanabba a fajba tartozik, mint a kongói beütésű énekes, tehát a vádbeszédet elkúrta.
Az ilyenek miért nem az áramot vezetik...
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: a bűnözök köztük élnek, tehát mindazt használják, amit mi is. Tilcsukbe a késeket is, mert van, aki azzal öl.
@nemecsek ernő áruló: azért nem szarják le, megy a küzdelem a patriot tv visszavonásáért, csak az USÁban nem lehet egy nap alatt tv-t módosítani. Odaküldjük Orbánt, tanítsa meg nekik, hogy kell ezt csinálni.
@Interlock: oké, de attól, hogy néhány profi hacker okoskodhat, mi még nagyon szarul járhatunk. Ha a nemzetközi döntéshozási szándék az, hogy megfigyelünk, korlátozunk és tiltunk, akkor az olyan felhasználók, mint én, akik még egy nyavalyás torrentet se tudnak letölteni, nemhogy kiskapukat keresni, bizony megszívják.
@Dr. Boli Ch.T: Én is a lidiben veszem a szeletelt sajtokat, sokszor jól beakciózzák, akkor jöhet egy fél szatyorral.Gorgonzolát meg kékpenészest az Auchanban.
Ami nem igazi sajtazon a "sajt" szót kell feltüntetni. A sajtkészítmény már kutyulék. Úgy mint a pálinka, vagy szeszesital. Most a GMO mentességgel megy a műsor, állítólag a boltokban a génmanipulált összetevőkkel készült terméket is elkülönítve kellene tárolni és feltünteni a kupacon, hogy G,o mentes-e vagy sem. Egyszerűsítve, ettől megdögölhetsz, ettől meg nem. A sajátmárkás termékeknek régebben elég rossz hírük volt, főleg a tecsó gazdaságosnak. Most már javult valamit a helyzet, ami tuti ezekből, a Franciaországban forgalmazott Auchan sajátmárkások.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: azért tudják lehallgatni, mert ki kellett derülnie a titkosítás metódusának, még az egyszerű ember is elérhette az algoritmus egy részét. Nekem semmi bajom a bűnözés elleni harccal, csinálják csak, "mindössze" a tiszta, és az utolsó betűig betartott szabályozást várnám el mellé arról, hogy milyen gyanú esetén, milyen engedélyekkel lehet lehallgatni valakit, hogyan történik az elemzés, a megsemmisítés stb. Az a lehallgatás, amit azért végeznek, mert hátha találnak az ember ellen valamit (akár évek múlva is, mert nem törölnek semmit), az minden rendes embernek ellensége.
Én négytől végtelen számú szemköztig is leszarom, hogy ki hord poloskát, mert olyat nem mondok, amit nem úgy gondolok, a bűnözés pedig nem szerepel a mindennapi életemben :-)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

"Marad a négyszemközt, csak vigyázz, nehogy diktafon, vagy android legyen a másiknál."

Távolsági lehallgatás is műxik...
Vevőke ráirányít, és megy az adás.

Egyelőre a gondolat szabadsága van még meg.
De azt is manipulálni akarják.
Egyre jobban.

Nap mint nap erről (is) folyik itt a csevej.
@Interlock:

"Ha ez az állítás így helyes, akkor a t. ukrán magasrangú pártvezető népével együtt ugyanabba a fajba tartozik, mint a kongói beütésű énekes, tehát a vádbeszédet elkúrta."

Ha jól emlékszem (bár a memóriámat már párszor lejárattam itt...) jelenleg ott tart a genetika, hogy MINDEN ember egy kb. ötezer fős alap-populációra vezethető vissza.

Vannak itt netmágusok, biztos mindjárt be fog valaki nyögni erről egy linket.
@Interlock: Na ja. Múltkor már az irániak is eltérítettek egyet és leszállították a saját repterükön. :)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Pedig a Lidlben is van jó kis dán kékpenészes... Hmmm... Bár amikor kimegyünk A-ba, nem mindig tudom megállni, hogy ne hozzak sajtokat is az osztrák Metro-ból. Na ott van kínálat! :))
@Interlock:

"Az ilyenek miért nem az áramot vezetik..."

Az ötlet kitűnő!

Vajon gyanút fogna valamely nagybecsű vezetőnk, ha közölnék vele, mától Áramországban fog uralkodni... :o)
@tucano: torrentezni csúnya dolog, mások szellemi termékeit lopod, ejnyebejnye ;-)
Amikor a profikat bevadítják, akkor olvashatsz pl. ilyeneket: www.google.hu/search?num=50&hl=hu&q=anonymous+akci%F3 . Ha egyet letartóztatnak közülük, lesz három másik, és már csakazértis turkálnak, alkalomadtán adatokat lopnak és terjesztenek, rendszert és hitelességet rombolnak. A magunkfajta kisembereknek annyi maradt, hogy bíznak a kormányok, hivatalnokok jobb belátásra térítésében - de az örökké lehetséges szerzői jogsértésben ne higgy.
@tucano: Miért nem tudsz torrentezni?? :)
@Dr. csaknézek...: Erről eszembe jut a dalszöveg. :)

"Nemsokára se olaj se gáz nem jut el ide, a Magyar valóság nem lesz amerikai pite.
Obamától Lincolnig, az összes egy ripacs, egyet tehetsz magadért, távirányító kikapcs."
@Interlock:
Csatlakozok! Lehallgathatnak, ha kell a levelezésemet is megkukkolhatják, igazából nem érdekel. Semmi olyan dolgot nem teszek az életemben, ami miatt ilyenért aggódnom kéne. Kereshetik az elvtársak, az előző elvtársaiknak sem sikeredett, anno...
Így is az a véleményem, hogy kinyalhatják! :))
@aritus:

"Tilcsukbe a késeket is, mert van, aki azzal öl."

És a jogászokat is tilcsuk be, mer' azok csakak bűnösöket védik!

Ja, bocs, erről már lekéstem!
Másnak is eszébe jutott...
@Interlock: A tiszta szabályozásra várhatsz. Én dolgoztam olyan munkahelyen, ahol lehallgató volt néhány irodában. Mégis meg tudtuk "beszélni a dolgokat, bent a falak között.@Dr. csaknézek...: A biztonsági vezetőnknek is van ilyen. Sokszor jó hangosan mondjuk, hogy az igazságot meg kell tudniuk valakitől. Informatikus kollégám szerint olyan kütyü is van, amivel kerítésen kívül is láthatják a gépeinket és ez nem hackelés
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Ez így is van... Én is láttam ilyen kütyüket... Mint informatikus is vannak ötleteim... :o)
@Gábriel angyal: úgy van. Tagadták az amcsik, hogy elbaszarintották, de végül inkább agyonhallgatták az egészet, bukott meccs volt az elejétől. Egészen az USA első cáfolatáig amúgy azt hittem, hogy az irániak csak blöfföltek valami makett mellett.
És arról fogalmunk sem lehet, kinek lapulhat még valami nagyon érzékeny, krízishelyzetben akár döntő jelentőségű adatsor, szoftver a gépén, vagy névtelen széfjében. Az az amerikai katona, aki megzuhantotta a Wikileaks-et sokezer oldalnyi forrással, elég sokáig észrevétlen volt - és tuti, hogy vannak még ilyenek. Rés a pajzson, ugyebár :-)
@Interlock:

"Az a lehallgatás, amit azért végeznek, mert hátha találnak az ember ellen valamit (akár évek múlva is, mert nem törölnek semmit), az minden rendes embernek ellensége."

Továbbá milyen remekül lehet az információkkal manipulálni és pl. a konkurens politikus ellen felhasználni...

Másrészt: hogy mi a kínos, vagy mi nem, az erősen szitufüggő.

Hogy palizáljak Molnár Évától (Fabien, most ne nézz ide!) :o) "még egy teljesen monogám aktus is nagyon kellemetlen lehet főműsoridőben leadva".
@Dr. csaknézek...: Nincs az az ügyvéd aki ...van valami mondás
@Dr. csaknézek...: Nyugodtan palizálhatsz tőle, ő biztosan nem veszi sértésnek, mi meg nem árulunk el. Hét végén vittem a lányomnak az Álmok tengerét (JÖN A FOLYTATÁS!!!!), beleolvastam picit és palizálni akarom a "röphírnök"-öt. Még nem tudom hová, de majd meg lesz az is. Esetleg kiflicsücsök? Na télleg a rákenők
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Sok ilyen ötlet és technika van. A hardweres tűzfalak sem garancia, hisz van egy csomó olyan, nem publikált cím, amin keresztül bármikor megnézhetik a gépedet a hálózaton. Ha igazán rosszak, akkor még rá is tölthetnek... :)
A biztos, csak a lehúzott gép a hálóról és Faraday-kalitka, speciális wifi sugárzás elnyelő festékek, szabályook és az "emberi tényezőből" adódó lehetőségek csökkentése. Mert a legtöbb dolog azon múlik, nem a technikán. Nekem is volt, amikor egy "biztonsági ellenőrzést" kellett csinálnom és a könyvelő gépén, egy külső hdd-n ott volt minden. Tovább nem is kellett dolgozni... :)
@a szív fészkei: Ha nem lennének ilyen álszentek, min mulatnánk, most mondd!
@Interlock:
A legnagyobb rés, mindig az emberi tényező!
A gép kiszámítható, az ember kevésbé! :)
@aritus:
Na de kérem! A kések nem tehetnek semmiről!
www.usbayonet.hu/
Igazad van, nem a kések és fegyverek ölnek, hanem az ember azokkal.
@Dr. Boli Ch.T: Azon vitte haza a munkát?
Néhány munkatársammal elég sokat dolgozunk itthonról, otthonról. A cégvezetőknek meg sem lehet említeni a VPN-es kapcsolatot, így aztán a TeamViewerrel dolgozunk, az meg állítólag átmegy a falon is. Takarítónőnek tacepaózzuk a monitort, hogy ne kapcsolja ki, mert már kaptak sikítófrászt, hogy dolgozott a gép. Pedig ők hozzá sem nyúltak
@dr. Bubó:
Na de hogy lehet ilyet mondani!
Ő a mi képviselőnk és polgármesterünk!
Sőt!
Erkölcsi szent.
A sok szemétláda gyurcsótány ivadék ilyenkor nem állna ki emelt fővel, vállalva a tettét.
Sőt. Lemondott a mentelmi jogocskájáról is!

Egyébként meg mióta mondom a magamét arról, hogy MIT ÉR?
Meg Fabius is:
varanus.blog.hu/2012/02/16/zsiga_a_47_ezer_meg_a_kozpenzen_nyomorgo_rokonok
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Nem csak, a komplett szervertartalmat lementette... :) Idióta!
Pedig VPN kéne ott, mert azzal lehet magas szintű biztonságot (na jó, a VPN is törhető, de azért macera) elérni, miközben a TeamViewer könnyedén "lehallgatható". Már bocs, de egy barom a főnökötök és az informatikusotokat sem irigylem. Remélem nem szenzitív adatokkal dolgoztok...
Nekem mostanság a biztonságos adat eltávolításokkal és törlésekkel adnak házifeladatot, no meg adat titkosítással. Szerencsére. :)
Kedves Fabius!

Ott tartok, hogy először a te írásodat olvasom, s csak utána a híreket :-)

Egy tipp:

Nincs kedved írni egy jó kis dubajozós szösszenetet?
index.hu/belfold/2012/02/22/dubaiba_es_szaud-arabiaba_indul_kover_es_rogan/
@misinator: Ha előre megrendeled az írás témáját, akkor oda a meglepetés öröme. :)
@Dr. csaknézek...: Öreg néniről jut esze,be: rokon vitt ki apácákat Krakkóba. A legidősebb 90+kerekesszék volt, a legfiatalabb virgonc hetvenes. És lefulladt a Mercedes kisbuszuk valahol a cél előtt.

Ha isten velük, ki ellenük: a tolószékes mama buzdított, a többi tolta a sofőrrel együtt. :-DD Beindultak.
@Tűzfal: nekem is eszembejutott hogy ez nemes cselekedet el is lehetett volna tusolni...

de félreértettél (na jó bevallom a kívánságos rész is eszembejutott) de értsd inkább úgy hogy a felelőtlenségével sok sok embert vihetett volna (magával) a sírba... sok becsületes adózót pl... és akkor elbukunk sok lélegeztetőgépet stb...

vagy "csak" simán 100% os rokkant lesz... mijen teher az csődben lévő (pl egészségügyi) kölcségvetésnek...

egy képviselőnek élen kell járni (de nem az ivásban és a sebességtúllépésben)
@misinator:
Pedig szerintem is hálás téma lenne! A kérdés, hogy mennyi a fiúkák tarifája?
Mert sejk érdeklődő az biztos lesz ilyen szép bajszos, karakán komcsira és a kis nyüzüge haverjára! :)
@misinator: én meg híreket sem olvasok... szépen megtudom Fábius tól a lényeget...

bár ez is felesleges mert ezt is tudom ugy is... a végét is látom...

de szórakozásnak jóóóó ;)
@Gábriel angyal: :-) :-) :-)

Inkább maradjon el egy ilyen meglepődés, minthogy törlőkendős urakhoz kelljen menni titkos záradékok miatt a jobbágymagyaroknak ánálkáásztingra...
@misinator:
Lehet, hogy csak szimplán szopni mennek? Abban már úgy is nagy a gyakorlatuk! :)
@aritus: Hát hogy lenne egyetemi vezető különben?? És nem tudod, mekkora pénzt kapnak? Hát nem a diákkal lesznek, azt gondolhatod. Én a delfinekkel, fókákkal, bálnákkal, stb. vagyok amúgy. :-DD

www.origo.hu/itthon/20100601-rektori-fizetesek-meg-mindig-nem-beszelnek-keresetukrol-a-rektorok.html Oké, ezek rektorok, de gondolom a dékánt se ültetik ki a kapuba kódulni...
@Dr. Boli Ch.T: Gondoltam, hogy mentett szegénykém, hát a külső vinyót én a szekrényben tartom, nem összedugva. A fő emberi tényezők a főnökök. Nálunk max. ipari kémkedés jöhetne szóba.
@dr. Bubó: Biztos úgy történt, mint Pálffy híresen absztinens képvizelővel, mikor egy Jaguárt törte rommá. Az volt olyan, hogy irányíthatatlanná vált a híresen acélbiztos kezei között az autópályán...
@Dr. Boli Ch.T: Egy dubaji vagy szaudi sejk ilyen lottyadt, ránézésre is büdi izével adná össze magát? Amikor a legszebb fiúk-lányok-intelligens tekintetű kecskék, birkák (emlékeztetek Roberto Beningi eszméletlen jelentére a Night on Earth c. Jarmusch filmben: www.youtube.com/watch?v=BiZnqPqifWk 6.50-nél) várnak rá?
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Akkor azért én félnék... Manapság az a terület megy! :) A kínaiak a spájzban és a számítógépekben vannak. A konkurrencia pedig igen is kíváncsi! A céged helyében egy számítógépes kockázatbecslést és átvilágítást nagyon gyorsan megcsinálnék! Mielőtt még...
@a szív fészkei:
Honnan tudod Te? Lehet, hogy már megcsömörlött! :)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Basszus, akkor nálatok lehet, hogy már csámcsognak a gépek. :) Alapvető problémák vannak ott! www.malwarebytes.org - ingyenes kis spy kereső és írtó. Elkél ott. De frissítések nélkül, szó szerint akármi lehet ott.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
:)) Jók is azok!
Ezért nem lehet az új Lenovokat az amerikai kormányzati intézményeknél használni. Állítólag néhány érdekes chip van bennük...
@a szív fészkei: igen... mert a rohat karvajtőkés burzsuá kapitalista nyugatiak egy qva autót sem tudnak stabilan összerakni... hogy a nemzetieket kivonyák a forgalomból... összeesküdött... ott a coclibsik ellopta út minőség is, meg az elmúttnyóccév is !!! azta
@Dr. Boli Ch.T: Lenovo ingyen se kellene. Én Toshiba buzi vagyok, noti. Volt egy 2000-es évjáratú S1900-asom. Megszakadó szívvel tavaly adtam neki a házi informatikusomnak. Én voltam a 3. gazdája, 5 évig kb 200e km-t utazott. Állítólag fél milla körül volt az új ára. Mindent kibírt, a ki-be kapcsolója ment full szarrá. Nem kaptunk hozzá alkatrészt, a gyerekem meg úgy megszerelte, hogy kampec dolores
"Gispyland Kanadában". Jó kis off-line írás a mai Helyi Témában. A hazugságok sorra lelepleződnek.
@a szív fészkei:

"Biztos úgy történt, mint Pálffy híresen absztinens képvizelővel, mikor egy Jaguárt törte rommá. Az volt olyan, hogy irányíthatatlanná vált a híresen acélbiztos kezei között az autópályán..."

A jég!
Csak az lehetett a hibás!

Mármint: túl kevés volt a whiskyben... :o)
@a szív fészkei: kőccsék patikára, hogy a témánál maradjak
@Dr. csaknézek...: Nem rontotta el vele. Munkába menet történt a baleset? Munkabaleset? Ezt nem volt kire kenni.
@Dr. csaknézek...: szatmarfigyelo.blog.hu/2012/02/22/utazas_az_ismeretlenbe_4 Két hétig várt a mai hős a tette bejelentésével. Ez az a pucér puttó aki Fabiusnál repked Zsiga Marcell barombejelentését aláhúzva.

Amúgy jééég dupla whiskyvel www.youtube.com/watch?v=2peI7Cz2yb0
@Kara kán: A Helyi Témában lelepleződnek a hazugságok??? A hét vicce.
a magyar unortodoxia nagyon terjed a világban... de vékony a jég...

index.hu/kulfold/2012/02/22/lopott_hummer_alatt_szakadt_be_a_to_jege/
a zsindex címlapon mijjen érdekes a mandíner ajánlója

"Tagokvagyunk. Magyarország-kép Brüsszelből
A magyar ügy nyílt kitárgyalása szokatlan, mert a tagállami belpolitika még a szexuális orientációnál is nagyobb tabunak számít."

"Mandiner. BKV: a szépkorúak lázadása
A magyar ügy nyílt kitárgyalása szokatlan, mert a tagállami belpolitika még a szexuális orientációnál is nagyobb tabunak számít. "
@Interlock: de nem lopom:), viszont szeretném...
@Gábriel angyal: vmivel blokkolják itt a jobb oldalakat, a fene se érti. Egyébként szerintem nem az állam, hanem maguk a kalózok, mert kb. 200 forint minden film és minden játék, ha 3-at vesz az ember, akkor 150 ft. Kis kerekes kocsikon tolják az árut és igen hangosan hívják fel a figyelmet a portékára, nem az a kifejezetten rejtett és konspiratív tevékenység.

Kalózkodásról kedvenc sztorim: carabinierik lecsaptak az egyik volt olaszországi osztálytársamra Mohamedre, mert gyanították, hogy nincs vízuma. Amikor beléptek a 6(!) éve bérelt lakásába, találtak vagy 20.000 hamis dvd-t. Kérdezték Mohamedet, hogy mégis mi ez? Mire kérdezte, hogy illegális bevándorlóként mi a jobb, ha dvd-t árul vagy ha drogot?
Igaza van, mondták a csendőrök és elmentek.
@Bunkológus: Jó hangulatban telhetett a frakció buli
@misinator:

Erről majd akkor írnék, ha kiderült Kövér mire csodálkozott rá legjobban a G20-on :-)
én azt szoktam venni, ami finom...tőlem lehet bantu négerek által készített is...

de amin kiakadtam utoljára az a bió tojás volt,
82 forint darabja...mi a szar kerül rajta annyiban, ha csak nem bió tyúk tojta...
@felebarát: a miénk is az az egyik, az ügyv. szomszédja
Reggelente észrevesszük, hogy turkált az asztalon, van aki nem örül ennek,
@Fabius: Köszönöm válaszod!

Mikor lesz a G20?

/Az valami gruppenszexparty? :-))) /
@tucano: Olaszországban élsz? Ja és ezt hogy kell pontosan elképzelni?? Jönnek a dvd árusok az utcán és kiabálják, hogy DVD-t vegyenek??? :)

Még emlékszem a hőskorra, amikor a 90-es évek elején kijártunk a Petőfi Csarnok bolhapiacra játék szoftverekért. :) 5-6 db nagy 1,2-es floppyn volt a gém és az már szuper jónak számított. :) Első kedvenc szimulátorom is ilyenen volt.

Aztán egyik nap jöttek fakabáték és az első akciók egyikén az összes árus falhoz volt állítva és pakolták őket össze, több kilónyi floppy lemezzel együtt. :)
@Gábriel angyal: nem, most éppen Brazíliában. Szó szerint jönnek a gyerekek (itt általában gyerekek, máshol felnőttek is szoktak), tolnak egy kis kézikocsit, teli dvd-vel és üvöltözik, hogy milyen filmek vannak éppen. AZ is kemény, amikor egy tizen pár éves kölök nyomatja, hogy "a szőke bringa szamárral és két ököllel". És ez még mindig jobb, mint a zene árusok, akik kis kocsijukba döbbenetes hangszórót szerelnek és olyan hangerővel üvöltetik a zenéket, hogy bele lehet bolondulni, ráadásul a strandon egymásba érnek. Gyakran megállnak a kollégák egymással beszélgetni, miközben a két taligából két teljesen különböző zene üvölt, de olyan hangerővel, hogy már vagy a fülem bánja vagy már dobom is a kókuszt feléjük. Ebben a cikkben van egy kép: resumodicas.blogspot.com/2012/02/como-tirar-licenca-para-vender-na-praia.html
@misinator:

24-26 között lesz. Ha úgy vesszük, hogy a 20 legfejlettebb ország parlamentjének elnökei fogják baszogatni egymást, akkor igen, szexparti is :-)
@külföldi bankszámla: Nagyon komoly lehet. :) Egyébként milyen az élet Braziliában? Valóban kezdenek feljönni gazdaságilag?
Bocsi az OFF-ért. Két cikk Malév ügyben. Huuu de jó lenne ha az utóbbi összejönne:

„Ez felér egy hazaárulással”
mno.hu/interju/foldre-kenyszerult-pilotak-1052076

Orosz gigahitellel újraindul a Malév?
mandiner.hu/cikk/20120213_orosz_gigahitellel_ujraindul_a_malev
@felebarát: Én ojanró' még nem is hallottam, pláne nem láttam neten.
Így el se tudom képzelni, ahogy a bajszos van középen, az Uhak meg örömet szereznek nekije:-)))
süti beállítások módosítása