Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.22. 05:39 Fabius

Manyup einstand után: két héttel később dőlt be a költségvetés

Címkék: gazdaság fidesz eu matolcsy györgy költségvetés 2012

Nem mondhatja senki, hogy nem volt értelme lenyúlni a MANYUP lóvét: az elherdálható pénznek köszönhetően az idei költségvetés három héttel később dőlt Kusza Szem fejére, mint a tavalyi. Jogos a kiszakított mangalica karámajtót lengetős győzelmi mámor, ha a tendencia így folytatódik jövőre talán a március elsejét is megérhetjük változatlanul hagyott - győzelmi, Európa legjobbja és egyéb ordenáré lúzungok - költségvetéssel.

Emlékszünk még ugye? Tavaly február elsején jött az első levélke, amiben Oli Rehn érdeklődött Kusza Szemtől, hogy a francban gondolja elkerülni az államrogyasztást hosszútávon? Lett borzasztó zavart pislogás és kapkodás, meg lett belőle az ezer milliárdos Széll Kálmán. Idén tegnap jutottunk odáig, hogy Viktor odasercintett a srácoknak a székelyből honosított újfideszes bölcsességgel: a sör nem ital, Matolcsy nem ember, a túlzott deficit eljárás meg nem játék! Változtassatok a költségvetésen a hétszentségit neki, most!

Itt vagyunk megint, apakezdődik: tovább szorítják a gyógyszerkasszát, ismét lecsippentenek a BKV támogatásából, hadd füstöljön az a hülye metró, míg emberhalál nincs addig jó az úgy. Beszerzési tilalom van irodabútoroktól járműveken keresztül informatikai berendezésekig mindenre. Ez mondjuk nem jelent semmit, a beszerzési stop tavaly is addig volt csak érvényes, amíg nem kellett egy flottát venni a kormánynak vagy a BKK-nak.

A legszebb az egészben, hogy a Nemzet Hősét, Durci Gyurcit is lefokozták, és Varga Mihálynak adták a póráza végét.

Dicstelen vég, unortodox, nem tankönyvi megoldás a nemzetgazdasági miniszter fölé egy mezítlábas államtitkárt ültetni, de ez egy ilyen kormány. Ki nem rúg senkit, - hogyisne, az kéne még, fejjel előre távozó Matolcsy seggén Orbán talpnyomával, hogy nézne az ki - viszont a miniszterei kénytelenek Vargánál kuncsorogni jóváhagyásért, ha kell valami. Pedig talán kevésbé kínos megoldás lett volna Az Ikont kirúgni végre a francba, hisz a kasszasöprés, adóemelés, megszorítások mellett sem tudott olyan költségvetést összehozni másodjára sem, amit mondjuk hatvan napig ne kéne hozzányúlással és megszorításokkal kiigazítani.

Érdekes lesz ez így srácok. De legalább a mai nap tétjét kezditek kapisgálni.
 

314 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr674167566

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lopott karikatúra II. 2012.03.01. 09:22:51

Mindennapi érdekvédelem A napokban kiváló szlovák kollégánktól, Shooty-tól (Martin Šútovec) eltulajdonított és barbár módon átalakított karikatúra kapcsán már foglalkoztunk egy rövidke bejegyzés erejéig a Varánusz nevű politikai bloggal. Az ügyben felv...

Trackback: Mai napi BKV 2012.02.22. 14:12:23

"Kell egy csapat!" Ez lett a legújabb jelszava a BKV megmentésén fáradozó szakszervezeti egyesülésnek. A délutánra tervezett demonstráción barátságos futball mérkőzést játszanak a Kossuth téren, az egyik oldalon a jegyellenőrök, a másik oldal...

Trackback: Magánnyugdíj einstand után gyógyszer einstand? 2012.02.22. 09:22:03

Értem én, hogy kell a pénz. Például a képviselők fizetésére, meg az elbaltázott politika kimagyarázására. A gyógyszerkassza csökkentése mellet a kormányzati kommunikációra viszont sikerült 1,2 milliárd forint többletet kiszorítani.Nézzük sorjában. Réth...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"A gyilkos ragadozó egér ölés előtt vonyít"
Aztakú....va életbe!
Alig kaptam levegőt, amikor elkezdtem olvasni! Aztán... :DD
index.hu/tudomany/2012/02/22/a_gyilkos_ragadozo_eger_oles_elott_vonyit/

Na, megnyugodtam, már kezdtem félni! :))
Nagyon dulva!
@nemecsek ernő áruló: a jövő szerződései már sokkal titkosabbak lesznek, a kormányok (és titkosszolgálataik) nem hülyék, a köznép sem a SOPA, ACTA utódjairól nem fog értesülni, sem arról, hogy ki csatlakozott. Nem véletlen, hogy a CIA szorgalmasan támogatja a Facebook-ot, illetve évekig anyázták a Skype-ot, amíg feltörhetetlen volt az adatfolyama. A figyelések, átirányítások, a gyanús kimenő forgalom néhány kölyöknek feltűnik majd: ma a legtöbb programot 20 éven aluliak törik fel, sokuknak kisujjában vannak a legmodernebb titkosító algoritmusok, védelmi megoldások, együtt nőnek a legújabb technikákkal - ők lesznek az internet "őrei". Mindannyiukat nem lehet likvidálni, a tudásuk mindig terjed, fejlődik, kiirthatatlanok.
És most már "szóltak" is nekik, hogy figyelni kell.
@Interlock:

És gondolod, hogy azokról a szerződésekről senki sem fog tudni semmit?
Amikor "simán" fel lehet törni bármelyik weboldalt?
Off: a trolik is beszálltak a BKV sztrájkba. :o)

"Szinte mindennapos jelenség Budapesten, hogy az utasok együtt tolják a sofőrrel a BKV lerobbant trolibuszait. A Király utcánál szerdán még egy idős néni is beszállt a "mentésbe". A bizonyító fotóra a Facebookon bukkantunk rá."

hvg.hu/itthon/20120222_utasok_toltak_a_trolit

Vajon a metrókocsikat is lehet tolni?
Pláne, ha füstölög...? :o(
"De legalább a mai nap tétjét kezditek kapisgálni."

A csuti meg az M-né férje nem kapisgál semmit, de a Simlicska meg a Nyerges meg a Lázár tesók biztos odaszóltak, hogy baj lesz akkor, ha lezárják a pénzcsapokat, mert akkor annyival kevesebbet lehet ellopni.
A hazai... Az... a CBA-s szar...
"A HVG bemérette a tejeket, és hatféle dobozban is tejidegen vizet talált, a legtöbbet, 5 százaléknyit a CBA sajátmárkás termékében. A gyártó szerint ennek oka nem technológiai hiba vagy csalás volt, hanem a fagyos időjárás. A HVG-labor a sajtokat és álsajtokat is bevizsgálta.

Trap-Pista, Cheezy, Csízió és hasonló márkaneveken, a sajtokéra megszólalásig hasonlító csomagolásban kerülnek forgalomba viszont Magyarországon azok a sajtimitátumok, szaknyelven analóg sajtok, amelyek legfeljebb nyomokban tartalmaznak bármiféle tejterméket. Növényi zsírokból, olajokból és keményítőkből gyártják őket, némi baktériumkultúrával, jobb esetben 10–50 százaléknyi sajt, illetve permeátumnak nevezett tejipari melléktermék hozzáadásával. Ezek az élelmiszerek hivatalosan nem nevezhetőek sajtnak, megtévesztő csomagolásuk alapján azonban annak látszanak. A jellemzően tömbös, tubusos vagy szeletelt portékákat a hatályos rendelkezések szerint el kellene ugyan különíteni a valódi tejtermékektől, a hűtőpultokban mégis egymás mellett sorakoznak az utánzottak és az utánzatok."
hvg.hu/gasztronomia/20120222_alsajt_tejpotlek_hvglabor#utm_source=hvg_weekly&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2012_02_22&utm_content=normal
Na én speciel szeretem a német sajtokat. Ha olcsóbbat kell venni, akkor remek Gouda és Tilsiter van szeletelve a Lidl-ben. Sajt. Nem valami szar! Ungarische sajtutánzat, kicsit drágábban, mint a német sajt. Persze, ezek után vegyek hazait. Hülye azért nem vagyok!
A német normális, sárga vaj 400 Ft, 250 gr. A magyar, kutyaütő, fehér színű, seíze-sebűze 280 Ft-os vaj 100 gr. Tényleg hülye aki megveszi! Még csak magyarnak sem kell lennie, csak IQ gyenge, agyatlan parasztnak! Tehát ha ezt a szart megvenném csak azért, mert magyar, akkor a 250 gr-ért 700 forintot kéne fizetnem! Mert MAGYAR SZAR! Tényleg! Biztosan vannak is ilyen hülyék, én elismerem... De nyasgem! :))
Miért kéne nekem támogatnom a magyar ipari hulladék fogyasztását? Aranyos... :)))
Off: Áthallásos hír:

"Heves vitát váltottak ki ukrán politikusok között és a helyi sajtóban egy nacionalista vezető kijelentései arra a sötét bőrű énekesnőre, aki Ukrajnát képviseli az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Bakuban.

"Ezrek látják majd, hogy Ukrajnát olyas valaki képviseli, aki nem tartozik a mi fajunkhoz, és azt fogják hinni, hogy Ukrajna valahol Afrikában van" – jelentette ki hétfőn Jurij Szirotyuk, a Szvoboda (Szabadság) párt magas rangú vezetője. A politikus elismerte ugyan, hogy a 32 éves Gaitana jól énekel, ám mint fogalmazott "nem az ukrán kultúrát képviseli... Az Eurovíziós Dalfesztiválnak a nemzeti tehetségek versenyének kell lennie." A Kijevben született népszerű énekesnő élete első öt évét Kongóban töltötte. Azóta Ukrajnában él és számos dalát ukránul énekli."

Ki az ukrán...?
Ki a még ukránabb...?
Ki a legukránabb...?
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: én a felével is beérném
@a szív fészkei: nagyon én sem, de ma ettem Gombóc Artúr csokikát bibí
@Dr. csaknézek...: Született feleségek.. bocsi rákenők. Tényleg, erre születni kell? Vagy a körülmények áldozatai?????
@Dr. csaknézek...: ez a gyengéjük, és ez is marad: az információ hozzáférhető, csak jó helyen és időben kell keresni, ráadásul mindig lesz olyan, aki elkúr valami belső szabályt, vagy épp szándékosan épít be egy backdoor-t, a felismerhetetlenségig elrejtve.
A szerződésekről mindenki tudni fog, amint valami kényes ízlésű profi hacker úgy érzi, hogy neki bizony korlátozzák a jogait, vagy épp lopják a forgalmát. Csak ezt a kormányok soha nem szokták elhinni, mert azt hiszik, övék a legprofibb védelem; én azért szívesen megkérnék pl. egy Pentagon-os nagyembert, hogy tegye szívére a kezét, és vallja eskü alatt azt, hogy egyetlen drón navigációs szoftvere sem kerülhetett már illetéktelen kezekbe. Úgysem merné megtenni.
@Interlock: A Skype-ot a bűnözők is használták, asszem kb.3 éve volt, amikor 1-2 napig "átalakítás" miatt nem működött. Azóta le tudják hallgatni, meg az irományok is ellenőrizhetők. Marad a négyszemközt, csak vigyázz, nehogy diktafon, vagy android legyen a másiknál.
@aritus: Ohh, a patriot act, és a SOPA tanulsága: korlátozhatod a szabadságunkat, börtönbe zárhatod a legjobbakat közülünk, fát vághatsz a hátunkon, leszarjuk. De Ribanc, ha az internetünkhöz hozzáérsz, kő kövön nem marad! :D
hvg.hu/karrier/20120222_haha_tuntetes
"Újabb hallgatói fórumot tart a Hallgatói Hálózat (HaHa); az ELTE BTK épületében ugyan egy termet sem engedtek át nekik, de végül elfoglalták az egyiket. A hallgatók a keretszámok ellen tiltakoztak, a bölcsészkar dékánja távozásra kérte az egybegyűlteket. A rendőrök a szervezők szerint nem juthattak be az épületbe. A hallgatók este nyolcig maradhattak végül."
Gerinctelen, takony gyáva egyetemi vezetők:((
@Dr. csaknézek...: valamikor biológiából mintha úgy tanultuk volna (persze, rosszul is emlékezhetek), hogy az emberiség egy faj, azon belül pedig rasszokra, fajtákra oszlik. Ha ez az állítás így helyes, akkor a t. ukrán magasrangú pártvezető népével együtt ugyanabba a fajba tartozik, mint a kongói beütésű énekes, tehát a vádbeszédet elkúrta.
Az ilyenek miért nem az áramot vezetik...
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: a bűnözök köztük élnek, tehát mindazt használják, amit mi is. Tilcsukbe a késeket is, mert van, aki azzal öl.
@nemecsek ernő áruló: azért nem szarják le, megy a küzdelem a patriot tv visszavonásáért, csak az USÁban nem lehet egy nap alatt tv-t módosítani. Odaküldjük Orbánt, tanítsa meg nekik, hogy kell ezt csinálni.
@Interlock: oké, de attól, hogy néhány profi hacker okoskodhat, mi még nagyon szarul járhatunk. Ha a nemzetközi döntéshozási szándék az, hogy megfigyelünk, korlátozunk és tiltunk, akkor az olyan felhasználók, mint én, akik még egy nyavalyás torrentet se tudnak letölteni, nemhogy kiskapukat keresni, bizony megszívják.
@Dr. Boli Ch.T: Én is a lidiben veszem a szeletelt sajtokat, sokszor jól beakciózzák, akkor jöhet egy fél szatyorral.Gorgonzolát meg kékpenészest az Auchanban.
Ami nem igazi sajtazon a "sajt" szót kell feltüntetni. A sajtkészítmény már kutyulék. Úgy mint a pálinka, vagy szeszesital. Most a GMO mentességgel megy a műsor, állítólag a boltokban a génmanipulált összetevőkkel készült terméket is elkülönítve kellene tárolni és feltünteni a kupacon, hogy G,o mentes-e vagy sem. Egyszerűsítve, ettől megdögölhetsz, ettől meg nem. A sajátmárkás termékeknek régebben elég rossz hírük volt, főleg a tecsó gazdaságosnak. Most már javult valamit a helyzet, ami tuti ezekből, a Franciaországban forgalmazott Auchan sajátmárkások.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: azért tudják lehallgatni, mert ki kellett derülnie a titkosítás metódusának, még az egyszerű ember is elérhette az algoritmus egy részét. Nekem semmi bajom a bűnözés elleni harccal, csinálják csak, "mindössze" a tiszta, és az utolsó betűig betartott szabályozást várnám el mellé arról, hogy milyen gyanú esetén, milyen engedélyekkel lehet lehallgatni valakit, hogyan történik az elemzés, a megsemmisítés stb. Az a lehallgatás, amit azért végeznek, mert hátha találnak az ember ellen valamit (akár évek múlva is, mert nem törölnek semmit), az minden rendes embernek ellensége.
Én négytől végtelen számú szemköztig is leszarom, hogy ki hord poloskát, mert olyat nem mondok, amit nem úgy gondolok, a bűnözés pedig nem szerepel a mindennapi életemben :-)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

"Marad a négyszemközt, csak vigyázz, nehogy diktafon, vagy android legyen a másiknál."

Távolsági lehallgatás is műxik...
Vevőke ráirányít, és megy az adás.

Egyelőre a gondolat szabadsága van még meg.
De azt is manipulálni akarják.
Egyre jobban.

Nap mint nap erről (is) folyik itt a csevej.
@Interlock:

"Ha ez az állítás így helyes, akkor a t. ukrán magasrangú pártvezető népével együtt ugyanabba a fajba tartozik, mint a kongói beütésű énekes, tehát a vádbeszédet elkúrta."

Ha jól emlékszem (bár a memóriámat már párszor lejárattam itt...) jelenleg ott tart a genetika, hogy MINDEN ember egy kb. ötezer fős alap-populációra vezethető vissza.

Vannak itt netmágusok, biztos mindjárt be fog valaki nyögni erről egy linket.
@Interlock: Na ja. Múltkor már az irániak is eltérítettek egyet és leszállították a saját repterükön. :)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Pedig a Lidlben is van jó kis dán kékpenészes... Hmmm... Bár amikor kimegyünk A-ba, nem mindig tudom megállni, hogy ne hozzak sajtokat is az osztrák Metro-ból. Na ott van kínálat! :))
@Interlock:

"Az ilyenek miért nem az áramot vezetik..."

Az ötlet kitűnő!

Vajon gyanút fogna valamely nagybecsű vezetőnk, ha közölnék vele, mától Áramországban fog uralkodni... :o)
@tucano: torrentezni csúnya dolog, mások szellemi termékeit lopod, ejnyebejnye ;-)
Amikor a profikat bevadítják, akkor olvashatsz pl. ilyeneket: www.google.hu/search?num=50&hl=hu&q=anonymous+akci%F3 . Ha egyet letartóztatnak közülük, lesz három másik, és már csakazértis turkálnak, alkalomadtán adatokat lopnak és terjesztenek, rendszert és hitelességet rombolnak. A magunkfajta kisembereknek annyi maradt, hogy bíznak a kormányok, hivatalnokok jobb belátásra térítésében - de az örökké lehetséges szerzői jogsértésben ne higgy.
@tucano: Miért nem tudsz torrentezni?? :)
@Dr. csaknézek...: Erről eszembe jut a dalszöveg. :)

"Nemsokára se olaj se gáz nem jut el ide, a Magyar valóság nem lesz amerikai pite.
Obamától Lincolnig, az összes egy ripacs, egyet tehetsz magadért, távirányító kikapcs."
@Interlock:
Csatlakozok! Lehallgathatnak, ha kell a levelezésemet is megkukkolhatják, igazából nem érdekel. Semmi olyan dolgot nem teszek az életemben, ami miatt ilyenért aggódnom kéne. Kereshetik az elvtársak, az előző elvtársaiknak sem sikeredett, anno...
Így is az a véleményem, hogy kinyalhatják! :))
@aritus:

"Tilcsukbe a késeket is, mert van, aki azzal öl."

És a jogászokat is tilcsuk be, mer' azok csakak bűnösöket védik!

Ja, bocs, erről már lekéstem!
Másnak is eszébe jutott...
@Interlock: A tiszta szabályozásra várhatsz. Én dolgoztam olyan munkahelyen, ahol lehallgató volt néhány irodában. Mégis meg tudtuk "beszélni a dolgokat, bent a falak között.@Dr. csaknézek...: A biztonsági vezetőnknek is van ilyen. Sokszor jó hangosan mondjuk, hogy az igazságot meg kell tudniuk valakitől. Informatikus kollégám szerint olyan kütyü is van, amivel kerítésen kívül is láthatják a gépeinket és ez nem hackelés
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Ez így is van... Én is láttam ilyen kütyüket... Mint informatikus is vannak ötleteim... :o)
@Gábriel angyal: úgy van. Tagadták az amcsik, hogy elbaszarintották, de végül inkább agyonhallgatták az egészet, bukott meccs volt az elejétől. Egészen az USA első cáfolatáig amúgy azt hittem, hogy az irániak csak blöfföltek valami makett mellett.
És arról fogalmunk sem lehet, kinek lapulhat még valami nagyon érzékeny, krízishelyzetben akár döntő jelentőségű adatsor, szoftver a gépén, vagy névtelen széfjében. Az az amerikai katona, aki megzuhantotta a Wikileaks-et sokezer oldalnyi forrással, elég sokáig észrevétlen volt - és tuti, hogy vannak még ilyenek. Rés a pajzson, ugyebár :-)
@Interlock:

"Az a lehallgatás, amit azért végeznek, mert hátha találnak az ember ellen valamit (akár évek múlva is, mert nem törölnek semmit), az minden rendes embernek ellensége."

Továbbá milyen remekül lehet az információkkal manipulálni és pl. a konkurens politikus ellen felhasználni...

Másrészt: hogy mi a kínos, vagy mi nem, az erősen szitufüggő.

Hogy palizáljak Molnár Évától (Fabien, most ne nézz ide!) :o) "még egy teljesen monogám aktus is nagyon kellemetlen lehet főműsoridőben leadva".
@Dr. csaknézek...: Nincs az az ügyvéd aki ...van valami mondás
@Dr. csaknézek...: Nyugodtan palizálhatsz tőle, ő biztosan nem veszi sértésnek, mi meg nem árulunk el. Hét végén vittem a lányomnak az Álmok tengerét (JÖN A FOLYTATÁS!!!!), beleolvastam picit és palizálni akarom a "röphírnök"-öt. Még nem tudom hová, de majd meg lesz az is. Esetleg kiflicsücsök? Na télleg a rákenők
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Sok ilyen ötlet és technika van. A hardweres tűzfalak sem garancia, hisz van egy csomó olyan, nem publikált cím, amin keresztül bármikor megnézhetik a gépedet a hálózaton. Ha igazán rosszak, akkor még rá is tölthetnek... :)
A biztos, csak a lehúzott gép a hálóról és Faraday-kalitka, speciális wifi sugárzás elnyelő festékek, szabályook és az "emberi tényezőből" adódó lehetőségek csökkentése. Mert a legtöbb dolog azon múlik, nem a technikán. Nekem is volt, amikor egy "biztonsági ellenőrzést" kellett csinálnom és a könyvelő gépén, egy külső hdd-n ott volt minden. Tovább nem is kellett dolgozni... :)
@a szív fészkei: Ha nem lennének ilyen álszentek, min mulatnánk, most mondd!
@Interlock:
A legnagyobb rés, mindig az emberi tényező!
A gép kiszámítható, az ember kevésbé! :)
@aritus:
Na de kérem! A kések nem tehetnek semmiről!
www.usbayonet.hu/
Igazad van, nem a kések és fegyverek ölnek, hanem az ember azokkal.
@Dr. Boli Ch.T: Azon vitte haza a munkát?
Néhány munkatársammal elég sokat dolgozunk itthonról, otthonról. A cégvezetőknek meg sem lehet említeni a VPN-es kapcsolatot, így aztán a TeamViewerrel dolgozunk, az meg állítólag átmegy a falon is. Takarítónőnek tacepaózzuk a monitort, hogy ne kapcsolja ki, mert már kaptak sikítófrászt, hogy dolgozott a gép. Pedig ők hozzá sem nyúltak
@dr. Bubó:
Na de hogy lehet ilyet mondani!
Ő a mi képviselőnk és polgármesterünk!
Sőt!
Erkölcsi szent.
A sok szemétláda gyurcsótány ivadék ilyenkor nem állna ki emelt fővel, vállalva a tettét.
Sőt. Lemondott a mentelmi jogocskájáról is!

Egyébként meg mióta mondom a magamét arról, hogy MIT ÉR?
Meg Fabius is:
varanus.blog.hu/2012/02/16/zsiga_a_47_ezer_meg_a_kozpenzen_nyomorgo_rokonok
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Nem csak, a komplett szervertartalmat lementette... :) Idióta!
Pedig VPN kéne ott, mert azzal lehet magas szintű biztonságot (na jó, a VPN is törhető, de azért macera) elérni, miközben a TeamViewer könnyedén "lehallgatható". Már bocs, de egy barom a főnökötök és az informatikusotokat sem irigylem. Remélem nem szenzitív adatokkal dolgoztok...
Nekem mostanság a biztonságos adat eltávolításokkal és törlésekkel adnak házifeladatot, no meg adat titkosítással. Szerencsére. :)
Kedves Fabius!

Ott tartok, hogy először a te írásodat olvasom, s csak utána a híreket :-)

Egy tipp:

Nincs kedved írni egy jó kis dubajozós szösszenetet?
index.hu/belfold/2012/02/22/dubaiba_es_szaud-arabiaba_indul_kover_es_rogan/
@misinator: Ha előre megrendeled az írás témáját, akkor oda a meglepetés öröme. :)
@Dr. csaknézek...: Öreg néniről jut esze,be: rokon vitt ki apácákat Krakkóba. A legidősebb 90+kerekesszék volt, a legfiatalabb virgonc hetvenes. És lefulladt a Mercedes kisbuszuk valahol a cél előtt.

Ha isten velük, ki ellenük: a tolószékes mama buzdított, a többi tolta a sofőrrel együtt. :-DD Beindultak.
@Tűzfal: nekem is eszembejutott hogy ez nemes cselekedet el is lehetett volna tusolni...

de félreértettél (na jó bevallom a kívánságos rész is eszembejutott) de értsd inkább úgy hogy a felelőtlenségével sok sok embert vihetett volna (magával) a sírba... sok becsületes adózót pl... és akkor elbukunk sok lélegeztetőgépet stb...

vagy "csak" simán 100% os rokkant lesz... mijen teher az csődben lévő (pl egészségügyi) kölcségvetésnek...

egy képviselőnek élen kell járni (de nem az ivásban és a sebességtúllépésben)
@misinator:
Pedig szerintem is hálás téma lenne! A kérdés, hogy mennyi a fiúkák tarifája?
Mert sejk érdeklődő az biztos lesz ilyen szép bajszos, karakán komcsira és a kis nyüzüge haverjára! :)
@misinator: én meg híreket sem olvasok... szépen megtudom Fábius tól a lényeget...

bár ez is felesleges mert ezt is tudom ugy is... a végét is látom...

de szórakozásnak jóóóó ;)
@Gábriel angyal: :-) :-) :-)

Inkább maradjon el egy ilyen meglepődés, minthogy törlőkendős urakhoz kelljen menni titkos záradékok miatt a jobbágymagyaroknak ánálkáásztingra...
@misinator:
Lehet, hogy csak szimplán szopni mennek? Abban már úgy is nagy a gyakorlatuk! :)
@aritus: Hát hogy lenne egyetemi vezető különben?? És nem tudod, mekkora pénzt kapnak? Hát nem a diákkal lesznek, azt gondolhatod. Én a delfinekkel, fókákkal, bálnákkal, stb. vagyok amúgy. :-DD

www.origo.hu/itthon/20100601-rektori-fizetesek-meg-mindig-nem-beszelnek-keresetukrol-a-rektorok.html Oké, ezek rektorok, de gondolom a dékánt se ültetik ki a kapuba kódulni...
@Dr. Boli Ch.T: Gondoltam, hogy mentett szegénykém, hát a külső vinyót én a szekrényben tartom, nem összedugva. A fő emberi tényezők a főnökök. Nálunk max. ipari kémkedés jöhetne szóba.
@dr. Bubó: Biztos úgy történt, mint Pálffy híresen absztinens képvizelővel, mikor egy Jaguárt törte rommá. Az volt olyan, hogy irányíthatatlanná vált a híresen acélbiztos kezei között az autópályán...
@Dr. Boli Ch.T: Egy dubaji vagy szaudi sejk ilyen lottyadt, ránézésre is büdi izével adná össze magát? Amikor a legszebb fiúk-lányok-intelligens tekintetű kecskék, birkák (emlékeztetek Roberto Beningi eszméletlen jelentére a Night on Earth c. Jarmusch filmben: www.youtube.com/watch?v=BiZnqPqifWk 6.50-nél) várnak rá?
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Akkor azért én félnék... Manapság az a terület megy! :) A kínaiak a spájzban és a számítógépekben vannak. A konkurrencia pedig igen is kíváncsi! A céged helyében egy számítógépes kockázatbecslést és átvilágítást nagyon gyorsan megcsinálnék! Mielőtt még...
@a szív fészkei:
Honnan tudod Te? Lehet, hogy már megcsömörlött! :)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Basszus, akkor nálatok lehet, hogy már csámcsognak a gépek. :) Alapvető problémák vannak ott! www.malwarebytes.org - ingyenes kis spy kereső és írtó. Elkél ott. De frissítések nélkül, szó szerint akármi lehet ott.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
:)) Jók is azok!
Ezért nem lehet az új Lenovokat az amerikai kormányzati intézményeknél használni. Állítólag néhány érdekes chip van bennük...
@a szív fészkei: igen... mert a rohat karvajtőkés burzsuá kapitalista nyugatiak egy qva autót sem tudnak stabilan összerakni... hogy a nemzetieket kivonyák a forgalomból... összeesküdött... ott a coclibsik ellopta út minőség is, meg az elmúttnyóccév is !!! azta
@Dr. Boli Ch.T: Lenovo ingyen se kellene. Én Toshiba buzi vagyok, noti. Volt egy 2000-es évjáratú S1900-asom. Megszakadó szívvel tavaly adtam neki a házi informatikusomnak. Én voltam a 3. gazdája, 5 évig kb 200e km-t utazott. Állítólag fél milla körül volt az új ára. Mindent kibírt, a ki-be kapcsolója ment full szarrá. Nem kaptunk hozzá alkatrészt, a gyerekem meg úgy megszerelte, hogy kampec dolores
"Gispyland Kanadában". Jó kis off-line írás a mai Helyi Témában. A hazugságok sorra lelepleződnek.
@a szív fészkei:

"Biztos úgy történt, mint Pálffy híresen absztinens képvizelővel, mikor egy Jaguárt törte rommá. Az volt olyan, hogy irányíthatatlanná vált a híresen acélbiztos kezei között az autópályán..."

A jég!
Csak az lehetett a hibás!

Mármint: túl kevés volt a whiskyben... :o)
@a szív fészkei: kőccsék patikára, hogy a témánál maradjak
@Dr. csaknézek...: Nem rontotta el vele. Munkába menet történt a baleset? Munkabaleset? Ezt nem volt kire kenni.
@Dr. csaknézek...: szatmarfigyelo.blog.hu/2012/02/22/utazas_az_ismeretlenbe_4 Két hétig várt a mai hős a tette bejelentésével. Ez az a pucér puttó aki Fabiusnál repked Zsiga Marcell barombejelentését aláhúzva.

Amúgy jééég dupla whiskyvel www.youtube.com/watch?v=2peI7Cz2yb0
@Kara kán: A Helyi Témában lelepleződnek a hazugságok??? A hét vicce.
a magyar unortodoxia nagyon terjed a világban... de vékony a jég...

index.hu/kulfold/2012/02/22/lopott_hummer_alatt_szakadt_be_a_to_jege/
a zsindex címlapon mijjen érdekes a mandíner ajánlója

"Tagokvagyunk. Magyarország-kép Brüsszelből
A magyar ügy nyílt kitárgyalása szokatlan, mert a tagállami belpolitika még a szexuális orientációnál is nagyobb tabunak számít."

"Mandiner. BKV: a szépkorúak lázadása
A magyar ügy nyílt kitárgyalása szokatlan, mert a tagállami belpolitika még a szexuális orientációnál is nagyobb tabunak számít. "
@Interlock: de nem lopom:), viszont szeretném...
@Gábriel angyal: vmivel blokkolják itt a jobb oldalakat, a fene se érti. Egyébként szerintem nem az állam, hanem maguk a kalózok, mert kb. 200 forint minden film és minden játék, ha 3-at vesz az ember, akkor 150 ft. Kis kerekes kocsikon tolják az árut és igen hangosan hívják fel a figyelmet a portékára, nem az a kifejezetten rejtett és konspiratív tevékenység.

Kalózkodásról kedvenc sztorim: carabinierik lecsaptak az egyik volt olaszországi osztálytársamra Mohamedre, mert gyanították, hogy nincs vízuma. Amikor beléptek a 6(!) éve bérelt lakásába, találtak vagy 20.000 hamis dvd-t. Kérdezték Mohamedet, hogy mégis mi ez? Mire kérdezte, hogy illegális bevándorlóként mi a jobb, ha dvd-t árul vagy ha drogot?
Igaza van, mondták a csendőrök és elmentek.
@Bunkológus: Jó hangulatban telhetett a frakció buli
@misinator:

Erről majd akkor írnék, ha kiderült Kövér mire csodálkozott rá legjobban a G20-on :-)
én azt szoktam venni, ami finom...tőlem lehet bantu négerek által készített is...

de amin kiakadtam utoljára az a bió tojás volt,
82 forint darabja...mi a szar kerül rajta annyiban, ha csak nem bió tyúk tojta...
@felebarát: a miénk is az az egyik, az ügyv. szomszédja
Reggelente észrevesszük, hogy turkált az asztalon, van aki nem örül ennek,
@Fabius: Köszönöm válaszod!

Mikor lesz a G20?

/Az valami gruppenszexparty? :-))) /
@tucano: Olaszországban élsz? Ja és ezt hogy kell pontosan elképzelni?? Jönnek a dvd árusok az utcán és kiabálják, hogy DVD-t vegyenek??? :)

Még emlékszem a hőskorra, amikor a 90-es évek elején kijártunk a Petőfi Csarnok bolhapiacra játék szoftverekért. :) 5-6 db nagy 1,2-es floppyn volt a gém és az már szuper jónak számított. :) Első kedvenc szimulátorom is ilyenen volt.

Aztán egyik nap jöttek fakabáték és az első akciók egyikén az összes árus falhoz volt állítva és pakolták őket össze, több kilónyi floppy lemezzel együtt. :)
@Gábriel angyal: nem, most éppen Brazíliában. Szó szerint jönnek a gyerekek (itt általában gyerekek, máshol felnőttek is szoktak), tolnak egy kis kézikocsit, teli dvd-vel és üvöltözik, hogy milyen filmek vannak éppen. AZ is kemény, amikor egy tizen pár éves kölök nyomatja, hogy "a szőke bringa szamárral és két ököllel". És ez még mindig jobb, mint a zene árusok, akik kis kocsijukba döbbenetes hangszórót szerelnek és olyan hangerővel üvöltetik a zenéket, hogy bele lehet bolondulni, ráadásul a strandon egymásba érnek. Gyakran megállnak a kollégák egymással beszélgetni, miközben a két taligából két teljesen különböző zene üvölt, de olyan hangerővel, hogy már vagy a fülem bánja vagy már dobom is a kókuszt feléjük. Ebben a cikkben van egy kép: resumodicas.blogspot.com/2012/02/como-tirar-licenca-para-vender-na-praia.html
@misinator:

24-26 között lesz. Ha úgy vesszük, hogy a 20 legfejlettebb ország parlamentjének elnökei fogják baszogatni egymást, akkor igen, szexparti is :-)
@külföldi bankszámla: Nagyon komoly lehet. :) Egyébként milyen az élet Braziliában? Valóban kezdenek feljönni gazdaságilag?
Bocsi az OFF-ért. Két cikk Malév ügyben. Huuu de jó lenne ha az utóbbi összejönne:

„Ez felér egy hazaárulással”
mno.hu/interju/foldre-kenyszerult-pilotak-1052076

Orosz gigahitellel újraindul a Malév?
mandiner.hu/cikk/20120213_orosz_gigahitellel_ujraindul_a_malev
@felebarát: Én ojanró' még nem is hallottam, pláne nem láttam neten.
Így el se tudom képzelni, ahogy a bajszos van középen, az Uhak meg örömet szereznek nekije:-)))
süti beállítások módosítása