Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.11. 05:27 Fabius

Viktor, az emberek már döntöttek

Címkék: fidesz puccs orbán viktor amnézia kormányülés

Marha fárasztó lehet az állandó kettős beszéd drága Feleim. Ha sokat gyakoroljuk megvan a veszélye, hogy egy normális puccs se jön ki belőle. Mert az én puccsom nem az ő puccsuk, a ti puccsotok nem a mi puccsunk, de tuti ami fix a nemlétező árnyékpuccsot is úgy leverjük, mint egyszeri orbánviktor a Handó Tündét alulról fúró frakcióvakondokat.

Isteni szerencse, hogy egyszeri tudományunkat meghaladta a világ, és már nem vagyunk Kusza Szem naszádmatróz által sokat hivatkozott lobotómia nagyhatalom. Különben simán elterjedne a hír, miszerint Orbán Viktoron is végrehajtotta ezt a frakció, csak mikor a koponyaűrben elvágtak egy damilt és leesett a két füle, rögtön félbe is hagyták. Ezt világgá kürtölné valamelyik hírportál, a többi mindenféle forrásokra hivatkozva megerősítené, Lázár János letagadná, Kósa meg igyekezne világossá tenni a képet: az nem úgy volt, mert nem damilt vágtak el, hanem cukorspárgát. Ami ugye azért markáns különbség.

De ez legalább mentség volna. Meg magyarázat arra, Orbán Viktor miért viselkedik úgy, mint akinek az agyában felmondta a szolgálatot az emlékezet központja. Megint csúcsra jár benne a harcias óvodás, mert Nyegleózik velünk az Unió. Tűrhetetlen eljárás, hogy az uniós biztos elvárása szerint Navracsics Tibornak ugyanazt a csasztuskát kell játszania fellépés közben a színpadon is, mint amit az irodai főpróbán előadott.
Neelie Kroes valósággal kitépte az X Faktort ebből a mi fiúnkból, ez pedig a Nemzet Cirkuszigazgatója szerint bántó és sértő. Ja, meg inzultáló is. Bizony. Pedig ő soha okot nem adott erre. Az nem ő volt, aki nyilvános beszédében magáról megfeledkezve azzal példálózott, hogy lenyomott pár kokit és sallert, baráti tarkón legyintést, és szinte megsajnálta a zokogástól orrából takonygömböcöt fújó rohattellenséget. Nyilván az sem ő volt, akinek akarata szerint az egyébként fordításban jeleskedő magyar diplomácia kétes tartalommal bíró, módosítók előtti, a véglegessel nem egyező törvényszövegekkel próbálta hülyének nézni a véleményezőket. Aztán most kell ráébrednie a szörnyű valóságra, hogy ha folyamatosan letolt gatyával mutogatja a képes felét, akkor azt az arcának nézik, és a közepén folyton csücsörítő valamiről elkönyvelik, szájformája a magyar narancs fogyasztásától genetikailag ilyen.

Érthető, ha az agyát eldobja ilyenkor? Naná. Azt is megértem, ha közben furcsaságokat mond:

"az unióból bele akarnak szólni abba, hogy miként éljünk, de ebből nem kérünk, ezt a kérdést majd 10 millió magyar fogja eldönteni."

A rossz hír az, kedves Viktor, hogy a 10 millió magyar ezt már eldöntötte 2003.04.12.-én. Mégpedig döntő, 83,76%-os többséggel. Tudom, emlékeztetni kell, ezért teszem: ők pont ugyanazok, akik téged és a kormányodat kétharmados többséggel arra hatalmaztak fel, hogy a korábbi döntésüket tiszteletben tartva tárgyaljatok az Unióval. Ők/mi nem arra szavaztunk, hogy gyarmata legyünk bárkinek, hanem arra, hogy európai polgárként kívánunk élni. Arra szavaztunk, akaratunknak megfelelően kormányunk kösse meg a csatlakozáshoz szükséges szerződéseket, és maradéktalanul tartsa be őket. Vonatkozzon ránk is az Alapjogi Charta, és annak szellemében íródjon országunk mindenkori alkotmánya. Ideje volna ezt tudatosítani magadban, és tiszteletben tartani amit a nép maga döntött el mindenféle kormányok helyett.

Néhány napja még úgy nézett ki, sikerült végre ráeszmélni a vérvalóra: Unortodoxia zátonyra futott naszádjáról menekülni csak az Unió és a német hajózási társaság mentőcsónakjaival tudunk. Sorsunk leginkább attól függ, a hajóhídról közös mentőövvel rugaszkodunk el valamerre, vagy Kusza Szem győzelmi jelentéseit hallgatva süllyedünk hullámsírba.Erről az egészről az a vicc jut eszembe, mikor magyar küldöttség érkezik a Vatikánba, és a kegytárgy bazárban szuvenírt vennének a hazaiaknak. Turkálnak a szobrocskák, feszületek, szentképek között mikor az egyiknek megtetszik valami:

- Dicsértessék az Úrjézus kegyelmes atyám, mennyibe kerül ez a kis szobor?
- 30 euró.
- Akurvaistenit! Ez a tetves kis szar???


 

170 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr534092216

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán: Magyarország jövője az EU-n belül van 2012.02.13. 14:41:03

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával indult az országgyűlés tavaszi ülésszaka. Orbán Viktor beszédében elsősorban az uniós fiskális paktumról beszélt, amely szerinte végül olyan lett, amely minden elemében elfogadható Magyarország számára. A k…

Trackback: Európai Unió: klubcsapat vagy válogatott? 2012.02.11. 21:00:55

Ez a cikk még napokkal ezelőtt került volna fel, de minden napnak egy új híre szorította átdolgozásra, csak önmagában Orbán Viktorból háromféle bukkant fel.   Szóval hétfőn, az EU-csúcs előtt Wolfgang Schäuble, a német pénzügyminiszter megbeszélés...

Trackback: Egymillió munkahely 2012.02.11. 10:15:31

Lassan kezdem azt hinni, Orbán Viktor nem hazudott, csupán mi voltunk azok akik félreértették....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei:

Hááát, mit tudom én, azért a Sanománál nem szoktak túl lelkesek lenni egy ekkora piaci bukfenc után. Láttunk már embereket onnan fejjel előre kirepülni ettől sokkal kisebb bukta esetén is.

Széles lapját meg vegye akinek két anyja van. Rajtuk csak röhögök, ahogy az egyre eladhatatlanabb tartalmat egyre hangosabb ordítozással igyekeznek pótolni. Kurva kínos lehet feleannyira érdekfeszítőnek lenni, mint a másik szellemóriás népszaga.
@a szív fészkei: "Csoki nem népellenség...? "

neeem!!! mert ez FEHÉRcsoki
szerintem a hummeresek is benne voltak a puccsban..vagy a puncsban...ők lettek volna a modernkori békaemberek :D
@prof...de nem dr felebarát: így van... szlovák rencám... ürgebőrbe varrva...

a magyar tenger: Hummer-see
alakul ez:

Veszélyes precedenst eredményezhet Magyarország
Az EU-törvények "otromba megsértésének megúszása" nagy kockázatokat jelent az uniónak.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/veszelyes_precedenst_eredmenyezhet_magyarorszag.510347.html

meg ez is:

Elszaladtak az árak Magyarországon

Akár fél-másfél százalékponttal is megdobhatja az áfaemelés a 2012-es inflációt, így a 2012-es pénzromlási ütem közel lehet az 5 százalékhoz.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elszaladtak_az_arak_magyarorszagon.510301.html
a gyöngyöspatai polgármester írja "fa gally"...
én mint a fides ÚJ hejesírás tudora... doktora... gondolkodtam, hogy nem egybe?
aztán rájöttem hogy ez a kérdés fel sem merül épkézláb hejeken...
hiszen a két szót együtt nem használjuk... van esetleg műanyag gally?, vagy üveg?

jogtalanul.blog.hu/2012/02/11/tuzelot_kertek_virgacsot_engedtek?
Viktor Vezénylő Tábornok Úr '15-ben már azt fogja mondani, hogy a zemberek nem csak döntöttek, hanem megdöntöttek ... minket? :D
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: kár hogy leszereli kommer módon, hogy ezek csak a külföld ármánykodásai, ő pediglen mindent a népéért tesz, aki őt annyira szereti, hogy örömtől ittasan vonul és éljenzi őt, és akár kivont kaszákkal megy az ellent felkoncolni
Szerencsétlen kis sallerviki! Szerencsétlen magyar nép!
Két éve orbán csapkod az EU felé a kis narancssárga légycsapójával, nem számítva arra, hogy onnan majd szívlapáttal basznak a fejére? És nem a magyar népére, akárhogy is ránk akarja ezt lőcsölni. Ez nekem valahogy olyan gyerekes, mint amikor egy ötéves odamegy az apjához és azt mondja, te hülye. Az meg jól pofánnyomja. Részemről öröm lesz nézni, hogyan laposkúszik a fű alatt 14-ig, kezében egy fehér zsebkendővel. Csak addig ki ne pusztuljon a magyar.
@a szív fészkei: Sarka Kata balladája, hú ez qrva jóóóó!
Na uram szerint elindult a 2-3000-es menet a parlament elé, ahol 20-30 ezerre mért rendőri készültség volt már kora délutántól.
@Spániel: Fogja ezt még tanulni kötelezőnek kétszáz év múlva a nálunk talán szerencsésebb utódnép... megvan minden hozzá: balladai félhomály - az árad az urából meg belőle is - tragédia (franciák akarták így, mérgezett szilikonnyal elpusztítani hazánk szülniképes asszonypopulációját tudjukmiért), a nép ajkán született változatok, stb.

Nekik se legyen könnyebb a zélet! :-DDD
@Rodeo36: Pont erről vagy híres, hihihi. Cizellált - mivel fórró ónnal?hihihi, Finom, mint a csipke kovácsolt vasból - halasi mintára hihihihi... tündi vagy.
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: "Azért illene már nem sulykolni ezt a kétharmadnak nevezett valójában technikai kétharmadot!"
valóban, az a 2/3 voltaképpen 2.700.000, azaz a választásra jogosultak 1/3-a, a szavazók 53%-a volt, ami a választási törvény alapján eredményezett parlamenti 2/3-ot.
@a szív fészkei: Az látom, Te is csámcsogsz egy kicsit azon a hóton meg a sztorin...
@a szív fészkei: mit is mondtak a szoclib kormány által bevezetett várólistákra? halállisták? hát most hosszabbak lesznek,úgy látom...
Jójestít! :) Címlapra nem kerültetek ki? Akkor trollok sincsenek? :(( Na mindegy... Mindjárt visszaolvasom, merre vagyunk...
Talán Napoleon babérjaira tör! törpének már ugyan olyan törpe meg gögösnk is ugyanolyan gögös.
@Spániel: Abszolút. Lássam mivel mérgezik anyám tudatát - bár eléggé szűz marad tőle. Noha, amikor sztrókkal feküdt élet-halál között öt éve a lepattant Nyírő Gyulában, azt mondta, hogy már csak az izgatja, hogy jaj mi lesz a Bereczki-Szinetár házaspárral? Hát mondom, ha tényleg csak ennyi a gondja, akkor juhé, nincs már nagy baj! :-D
HVG-t olvassa más is?
Ez azért a tekintély ellaposodásának a biztos útja! :)
hvg.hu/gazdasag/20120209_Orban_Harkonnen_ELMC
"Orbán gonosz sci-fi-hősként áll az Európai Bíróság elé
Orbán Viktor, a magyar politika és a válságadók az idei fő témája az Európai Bizottság és az Európai Bíróság által támogatott legrangosabb európai jogi versenynek. A kitalált jogesetben kormányfőnk a Dűne gonosz klánjának populista, karizmatikus sarja, aki különadókkal bünteti meg a külföldi vállalatokat, amiért hatalmas nyereségre tettek szert az adófizetők és a fogyasztók számlájára.
Az Európa-jogi perbeszédversenyt (European Law Moot Court Competition, ELMC) minden évben megrendezik európai egyetemisták számára. A verseny az Európai Bíróság előtti előzetes döntéshozatali eljárást szimulálja. A csapatok belépője mindig egy fiktív jogeset tartalmi elemzése. A 2011/12-es verseny egy olyan jogeset feldolgozását kínálja, amely hol finom, hol direkt utalásokat ejt a magyar politikai valóságra, valamint a kultikus sci-fi-regényre, a Dűnére."
Szar ügy, de így max. a "röhögtek még rajta" kategóriában jelenik meg Piktorunk! :o)
@a szív fészkei: további jó egészséget édesanyádnak... na meg,hogy legyen mibe még sokáig belekukkantanod. /juj, a pletyújságra gondoltam/
@Spániel: :-) kösz! Tanulságos, nagyon is. Írtam, két hete maga Arrogán mosolygott hős táskaverő Ceciljével, mint hőre lágyuló apuka a Best címlapon. Nagyon nyomulnak oda is.

Szalai Mariskáról ott közöltek két oldalas ódát, Orvbánékról húsvéti színes-szagost. Követhető minden ezek alapján. Ómolnár szerint a világ...
Ihajj-csuhajj... Balatoni Hummer után itt a vizi BMW is! :))
hvg.hu/itthon/20120211_Hummer_BMW_beszakadt_jeg
Ehhez azért kell egy kis ész, de csak nagyon kicsi...
@a szív fészkei: hát sajna még annyian sem voltunk szerintem:(( Mondjuk iszonyatosan hideg volt, most próbálok felmelegedni, szóval fogjuk a hidegre, hogy ilyen kevesen voltunk, és ne a szokásos magyar érdektelenségre, és balfaszságra.
@aritus: Grat, hogy te kimentél! Uram szeme, mint Rákay Philipposé, ha ő azt mondja, hogy annyi, akkor az annyi! :-))

Igen, mínusz 10-ekben lankad és összemegy sok minden. De tőletek is mennyire rettegtek!
@aritus: most olvasom az index cikkét, Párizsban csak több százan tüntettek, akkor mi jobbak vagyunk:)) Pedig Franciaországban már most is a legdurvább az internet használatot szabályozó tv.
@Spániel: Oktatni kellene,meglátásod,véleményed több mint szimpatikus,nagyon Igaz,
@a szív fészkei: különben jó volt, főleg fiatalok voltak, elvétve volt csak néhány vén, mint én:))) És jó volt ugrálni a hidegben. Csak nagyon sokáig tartott, 4-re volt meghirdetve, de 5 volt mire elindultunk a Képviselő ház elől, szóval addigra már szétfagytunk. Azért a németek, meg a lengyelek nyomják a legkeményebben, ott úgy látszik jobban értik, hogy miért nagyon gáz az ACTA. Se a németek, se a lengyelek nem is írták alá.
Itt egy kiszivárgott videó a Fidesz Egri frakcióüléséről. Benne van az is, mikor a Főnök a puccsról beszél. :D Én vettem fel. :P

youtu.be/MYK6sTNhVL8
@King of Shadows: Ez nem fedi a Valóságot,Orbán nem Jedáj:):)...jaj
@a szív fészkei: egyébként én meg azt olvastam, talán medián felmérés volt, hogy a fidesz biztos szavazói és az mszp szavazói életkorban nagyjából megegyeznek, szóval az már nem igaz, hogy a fiatal felnőttek, pláne a fiatalok szimpatizálnak a fidesszel. Sajnos a fiatalok között a legmagasabb a jobbik szimpatizánsok aránya:((
@aritus: Mondta a férjem is, hogy mi volt a korarány. :-DD

Ami Európában - ti. a Jobbik fiataloknál hasít - elég nagy meglepi, hisz a fiatalság mindig progresszív, nem olyan naftalinba ájult, mint ezek. Azért ezeket a fiatal hernyótalpas, mindenkin átgázoló csinovnyikokat hozzák helyzetbe a Fidesznél szóval aki karriergenya, az láthat bennük perspektívát. (ahogy Kádár alatt is ugye az ezerrel kiszezők. Jaj de undor banda volt az is!)

Hát nevet válthatnának hol fiatalok (a pártvezértől kezdve), hol demokraták??? Hol igaz rájuk ez a szám már????? www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WHLX0 Nincs is szívük.
@waci-néni: Ő nem is az... Akkor lefordítom:

"V- ... és a szocilázadást elfojtottuk.
- Miről van szó?
- Viktor egy szoci puccskísérletről beszél. Benne volt a CNN is.
V- A maradék szocit meg egyenként levadásszuk, és legyőzzük!
V- Akik a székemre pályáztak az őrületbe kergettek, de mindenkit biztosítok róla, hogy MÉG! SOSEM!! VOLTAM!! ENNYIRE!! ELSZÁNT!!!"

A további meg ez: youtu.be/FFrpQagC58c
@King of Shadows: A profilja tök olyan. :-)) Jöhetnének az egri nők kis forró szurokkal vérkeringést élénkíteni a hidegben rájuk öntve.

Máskor a Multivanjában is kapd le! :-)
Németországtól az USÁ-ig, az EU-tól az IMF-ig mindenki már csak egy hazudós, nagyszájú ovisnak tartja a csutitörpét. Szóba állnak még vele, de valójában nem veszik már komolyan. Elérte a határait, kiskaliberűnek találtatott, ráébredtek a taktikájára, kiismerték, kiszámítható lett. Kettős beszéd, arcoskodás-meghunyászkodás, előrerontás-visszavonulás, ígéret-tagadás, szájalás-nemtevés és így tovább. Nulla hitelesség, nulla szavahihetőség, nulla megbecsültség, nulla tekintély.
Szándékai ellenére szabadságharcos, a nemzet nagyja helyett csupán egy piti és nemzetrontó alak.
Drága szíveim, Bayer Zsótti, az ötös számú (nem vágóhíd de) pártagkönyv büszke szlovák cégautós tulaja szerint se jó az egykulcsos.-fn.hir24.hu/itthon/2012/02/09/bayer-zsolt-nincs-magyarazat-az-egykulcsosra/~~fokusz

Hová jut ez a világ?? Hát múltkor még sétált Orvbánért a jó levegőn, most meg fikázza a főművét? Ha ő se érti meg, akkor ki???
@Parajpuding: Azért, hogy ezt felismerni eddig tartson világot látott-járt ravaszróka diplomatáknak, elég csalódás! Eddig mit hittek róla? Hogy értelmes, felnőtt módra képes kommunikálni és gondolkodni, ne adj isten országot vezetni?

Persze, most kerültek élesben szembe vele és leköti az energiáikat a vele való röhejes huzakodás.
@a szív fészkei:

"Ha ő se érti meg, akkor ki???"

Pedig Pálffy megaszonta az egri Nagy Összeröff után: repedés az nincsen a Fideszben!

Ja.

Végül is egy bazi nagy (nem lagzi!) szakadékot tényleg nem lenne ildomos repedésként interpretálni...

Lehet, hogy má' megen' Fabiusnak volt igaza (aki elmondása szerint már qrvára unnya, hogy telibe talál), miszerint varrás mentén...? :o)
Még kártalanítani se bírnak normálisan: hvg.hu/gazdasag/20120209_fogyasztovedok_Malev_kartalanitas

A rá félretett pénz valószínűleg nem lesz elég. Unortodoxiában a számolás Zalatnay-módon zajlik: "jájj a matek miért oly nehéz nekem? annyit törtem már a szegény fejem"... :-)
@King of Shadows:

"Itt egy kiszivárgott videó a Fidesz Egri frakcióüléséről. Benne van az is, mikor a Főnök a puccsról beszél. :D Én vettem fel. :P"

Rafinált módon vetted fel, gondolom néminemű aktívan használt bioreppentyűre és teleportálási készségre szükséged volt mindehhez. :o)

A beszélő hangfekvése viszont hitelesíti mondandódat.

Hiszek.
Neked.
@Dr. csaknézek...: Varrás mentén csak Boncz Géza anyósa repedt. :-))

Meg szerintem a Pálffy szétivott mája. Agya semmi, hajjal pótolja a helyét, mint Tompika, hínárfrizuraságban tesókája.

Ha ő azt mondja, hogy nincs repedés, akkor nincs. Gyerek, részeg mindig igazat mond.
@a szív fészkei:

"Unortodoxiában a számolás Zalatnay-módon zajlik"

Ha a következmény is hasonló - és itt nem a rinyálásra s a bulvármédia általi felkapásra gondolok - akkor egye fene, zalatnaysoggyon le Szeretett Vezérünk!

Minél tovább! :o)
@King of Shadows: Na,legalább megértettem a lézer iránti gerjedelmét! Azért kellett a blokkoló, hogy csak neki legyen, másnak se! (nem is pimf bírságmegúszásiból, amivel vádolták kisszerű ellenfelei!)
@Dr. csaknézek...: Könyvtáros legyen a Markóban??? Ha megvan ott a Gőgös Gúnár Gedeon, szerintem még jól is érezné magát. Lehet, hogy Stohlt már nem kapja el ott?
@a szív fészkei:

"Meg szerintem a Pálffy szétivott mája."

Neki az ivás mentén reped. :o)

"Ha ő azt mondja, hogy nincs repedés, akkor nincs."

Stimmel.
Végül is egy végigordítozott nap után olyan jólesik fél(?)részegen bratyizni, tökhaverilag.

A többi meg kijafaszt érdekel? :o)

Haverság rulez!
@Dr. Boli Ch.T: Az milyen gyilkos, hogy Alcsútdobozon nem mentek ki előbb a buszhoz????
@a szív fészkei:

"Könyvtáros legyen a Markóban???"

Nem nem.
Semmiképpen sem!

Egyáltalán nem ragaszkodom a Markóhoz. :o)

És könyvtárosság sem lenne ideális.
Mert Kedves Vezérünk szereti a kihívásokat.

Ott bent más helyen jobban kaphatna ilyesmit, mint a könyvtárban.

"Na, gyere ki, bazmeg!"

Na, ez például egy konkrét kihívás lenne! :o)
@Dr. csaknézek...: Különösebben nem volt nehéz, mert az ilyen frakcióülésekre kell néhány ember, aki a kokit és a sallert osztja, ha a Zorbán épp nem érne rá, vagy csak nincs hozzá kedve. Ha látod, hogy valaki hülyeséget akar kérdezni (értsd: meg akar szólalni) odaugrasz és lekeversz neki egyet. :D

@Dr. Boli Ch.T: Őt el is intézte a CNN...

@a szív fészkei: :D
@Dr. csaknézek...: Megindokoltam,miért van igaza. Borban a zigazság, borban a zigaz. Na ezt az egyet tudhasssa-láthasssa,ihasssa.

Uram most jött meg, és mondja, hogy igazoltatták a nettüntetésen. Mivel bicajjal ment és rohadt hideg van ehhez, fején sísapka, szemüveg volt, az igaz - hárman odaromboltak hozzá rendőrök, hogy tömegrendezvényen felismerhetőnek látszani, levideózták, jegyzőkönyvezték. Uram, nem hőzöngött, elismerte, hogy ez oké, igazolta is magát.

Na most, azért 2-án én láttam eltakart arcú kis nácikat sunnyogni a tömegben a rendőrsorfal orra előtt no videó, jegyzőkönyv és hasonlók róluk...
@King of Shadows:

"odaugrasz és lekeversz neki egyet. :D"

Értem!
Ezért volt olyan sok totál felvéve a videjóban!

Javaslom új kifejezések felvételét a sztenderd magyar nyelvbe:

- sallerfejű
- kokkantnézésű

És akkor igen nagyon meggondolnák, hogy a kokkant nyögdíjasokkal mit is kezdjenek...
@Dr. csaknézek...:

Ja, és kifelejtettem a bumeráng saller és bumeráng koki kifejezéseket. :o)
@a szív fészkei:

"ihasssa."

Ahogy a klasszikus mondá:

"Ihass falkos, magyaríts!"

(Afene, lehet hogy csak félreolvasás miatt van ez az egész bigbizbaszopantyú?!)
@Dr. csaknézek...: A kormány megvédi a nyuggereket is, azt kezdi velük. :)
"Az nem ő volt, aki nyilvános beszédében magáról megfeledkezve azzal példálózott, hogy lenyomott pár kokit és sallert, baráti tarkón legyintést, és szinte megsajnálta a zokogástól orrából takonygömböcöt fújó rohattellenséget. "

Ilyet máskor ne csinálj, mert teleköptem teával a keyboardot. Nem győztem szárogatni, de igy is ragad.
@Dr. csaknézek...:[..]"Én túllépek e mai kocsmán,
az értelemig és tovább!
Szabad ésszel nem adom ocsmány
módon a szolga ostobát.

Ehess, ihass, ölelhess, alhass!
A mindenséggel mérd magad!
Sziszegve se szolgálok aljas,
nyomorító hatalmakat.

Nincs alku - én hadd legyek boldog!
Másként akárki meggyaláz
s megjelölnek pirosló foltok,
elissza nedveim a láz.

Én nem fogom be pörös számat.
A tudásnak teszek panaszt.
Rám tekint, pártfogón, e század:"

Hátha ez is bejön egyszer. [..]Én mondom: Még nem nagy az ember.
De képzeli, hát szertelen.
Kisérje két szülője szemmel:
a szellem és a szerelem!ˇ"

József Attila (nem is való oda a Parlamenttel szemben csak úgy ücsörögni!)
@DarthVader: Ne cukrozd agyon. Én legalább a damilt nem ivás közben olvastam. :-D
Jövök vissza olvasgatni, de ezt meg kell osztanom Fülöp Szigetek rawww.youtube.com/watch_popup?v=mKtdTJP_GUIbjai: /Snájdigalfitól/
@DarthVader: Szerencsére épp lenyeltem falatomat, de hülyére röhögtem magam.... Tudod vizionális - hogyis írják, magam előtt látom az eseményt,s hanyattestem majdnem a röhögéstől.
@Dr. csaknézek...: Ez is jóóóó! Kölcsey után szabadon...
@a szív fészkei: léccike, léccike!!! ki volt az a gyönyörű hangú színész, amikor még gyerekek voltunk és ezt szavalta, az utolsó versszak, búg a lelkemben, hallom a fülemmel. Tímár nevű, vagy valami ilyesmi, anyukám biztos tudná, hátha Te tudod.
@dr. Bubó: Marha mázli/tudod a kutyus/, mert kivonul a tűzoltóság - ugyan kikhez is! - az sokat kóstálna:más esetben olyan szószátyár a sajtó -itt nem! Miért is?
Na még az is kiderült, miért állíttattak és milyen szöveggel oda ennyi rendőrt. Azt mondták nekik, azért kellett ezt aláírni - ami ellen ment a tünti és mire annyira vigyáztak ők odafagyva kor délutántól kirendelve - mert ez akadályozza meg a pedofil tartalmak feltöltését. Tehát - sugallva - aki ez ellen megy, az megy a pedoért is...
Na, ennyit kaptak ukáznak a rend őrei és kész.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Tímár József hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%ADm%C3%A1r_J%C3%B3zsef_(sz%C3%ADn%C3%A9sz)

Én tőle arra emlékszem, amikor azt szavalta, "(NE LÉGY SZELES...)

Ne légy szeles.
Bár a munkádon más keres -
dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen,
ugy érdemes."

És csílagnak ejtette. :-)
1935-1937
@a szív fészkei: Köszike!!! Lehet, hogy már keverednek nálam a dolgok, de nagyon szép hangja volt
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Azt hittem pikk-pakk-ra meg lesz, de a fittyfenét... Rádió archívumába szépen becsetlettem-botlottam, s olyan falakat találtam, hogy elképesztő! Egyszóval ő már régesrégen elment, s a tanulótársam nevelőapja volt ráadásul... You-n sincs tőle semmi... Én meg kutatási engedélyt nem fogok kérni tőlük. Ennyi.
@a szív fészkei: köszönöm! Sajnos nincs meg hangfelvétele.
@anyósnyelv: Köszike Neked is, én sem találtam semmit sajna, de belül a hangja az megmarad
FB-ról "Kedves Ismerőseim! Hála országunk felelősségteljes, előrelátó és megfontolt lépéseket tevő vezetésének ismét az álláskeresők népes táborát bővítem. Így, ha bárki tud bármit, ami érdekelhetne, legyen szíves és szóljon nekem (főleg Szegeden és környékén). Egyetemi diplomás (értsd: régi 5 éves Msc-nek megfelelő) szociológus vagyok, ha ebben az ütemben haladok a tanulással ez jövőre kiegészül egy GTK-s diplomával is gazdálkodás és menedzsment szakon (távoktatás, munkaidőt nem zavarja). B típusú jogsim van és középfokú angol nyelvtudásom. Amire szerintem alkalmas vagyok: bármilyen közhasznú tevékenységet végző állami/civil szervezet működésében szívesen részt vennék, vendéglátásban is van több éves tapasztalatom, végső esetben attól sem hátrálok meg, vagy ha esetleg kellene egy megbízható köztársasági elnök (a szakdogám tuti nem plágium, bárki leellenőrizheti) állok rendelkezésetekre! Amire alkalmatlan vagyok: csodaszereket, "tuti" befektetéseket, mindenféle biztosítást, amivel "természetesen" csak nyerhet az ügyfél, szupernájszerháromezer körömgombafertőtlenítőket és egyéb olyan terméket és szolgáltatást sem tudnék másoknak eladni (elvi okokból sem), amit én se vásárolnék meg. Rúdtáncos és hasonló se lennék mert szégyenlős vagyok és szerintem nem lenne belőlem jó űrhajós sem. A nyomorom megosztható. Előre is köszi mindenkinek!"
--------------------------------------------
Judit Szabóné Laczkó lehet tudok segíteni, kérek önéletrajzot fényképpel!!! szabonelj@hodmezovasarhely.hu
február 7., 19:57
---------------------------------------------
Lézer birodalma aki lehet, hogy tud segíteni.
Érdekes, ilyen bemutatkozással.
@Dr. Boli Ch.T:

":)) És ezek milyen fejek???"

Masszívan jó fej benyomását keltik az eccerű nézőben. (férfiszemmel persze)

A pöcsfejeket nem dzsanázom.
A csöcsfejek..., na az már más tészta! :o)
@King of Shadows:

"A kormány megvédi a nyuggereket is, azt kezdi velük. :)"

Robert Merle a "védett férfiak"-ról írt anno regényt.
Azóta eljárt az idő vasfoga felettük, nyilván így lett belőlük "védett nyugdíjasok"...

Nem irigylem őket!
@a szív fészkei:

"József Attila (nem is való oda a Parlamenttel szemben csak úgy ücsörögni!)"

Szép és találó vers.
Kortalan, mint minden Nagy Alkotó műve!

"Joggal" akarják elvinni - mert amiket erre a nívótlan, faszfej bagázsra írna a nagybetűs Költő, azt nem tennék zsebre!
@a szív fészkei:

"Tehát - sugallva - aki ez ellen megy, az megy a pedoért is...
Na, ennyit kaptak ukáznak a rend őrei és kész."

Ennyit mondtak nekik, de szerintem ők sem mind bugyuta népség, olvasnak netet, újságokat, satöbbi.

Persze nem mindegyikük.

Mindenesetre bő két hónappal ezelőtt, amikor egy kellemetlen ambuláns műtét után ücsörögtem, hogy megnézzék a szükséges protokoll végén frankón vagyok-e, egy harmincas rendőrrel keveredtem beszélgetésbe.
Őt is akkor vagdosták.

Neked is ennyire fáj? - volt a kiinduló kérdés, és kb. tíz perc után teli szájjal szidtuk a tuggyátokkit.

Rendőr bajtárs elmesélte, hogy anno a 2002-es választás második fordulója előtt ki volt rendelve a Kossuth térre újoncként.

Hallgatta, nézte, hogy mi zajlik ott.

És még tíz évvel később is döbbenten mesélte nekem, hogy mennyire megrázta, amit akkor hallott!
Mutatta, hogy egy helyre kis bajszot érzékelt a tuggyukki szája felett, mikor ott kajabált...
És - ha jól emlékszem, Rodeo szokott itt ilyesmiről beszélni - lámpavasra aggatást tartana ma is méltó "kezelésnek"...

(Az utóbbival nem értek egyet.)

És arról is beszélt, hogy ha a közeljövőben neki hivatalból igazán durván meg kellene fékeznie a tüntető tömegeket, akkor nem tudja biztosan mit is tenne.
Mert tudja, hogy mi megy manapság!

Csupán annyit akartam kihozni ebből, hogy a rendőrök sem tök hülyék!
@Dr. csaknézek...: Nem az ő észbeli képességeiket akartam kétségbevonni, csak jelezni, milyen cinikus aljas módszerekkel élnek ezek. Ennyit mondanak, hogy tulképp a pedozásért megy a tünti és kész. Pedig pontosan tudják, hogy nem erről van szó.

Gondolom, a tavalyi rendőri tüntetések után nem sokuknak vannak illúzióik a kormánnyal és pláne a legfőbb korkedvezményessel szemben...
@Dr. csaknézek...: Na de folyton Mickey egeret nézni, ráadásul duplázva?? Nem unnátok egy idő után?
@King of Shadows: Ne is menj, ahová gondolominkább levegőzzél, manapság jót tesz, főleg Budapesten a levegő.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Kerestem, de ő inkább rádióban szerepelt. Meg ő volt Willy Loman a Ügynök halálában. Nem láttam, csak emlékszem, hogy az valahol A Szerepe volt.
@a szív fészkei: ebből van a szobra a Nemzeti előtt a Gobbiéhoz közel

az ő életében nem volt tv, filmen nem találtak neki szerepet? viszont sok rádiója volt, rádiójátékokban és színházi közvetítések rögzítésével az archívban meg kell lennie...azt hiszem kicsit félrehúzódó is volt és annó sok sok nagy menő élt és játszott, soroljam?
@Rodeo36: Igen, kisember a hatalmas táskával. img1.hvg.hu/image.aspx?id=880c4886-784a-457e-9142-33841a8e253c&view=957cf6c7-53e9-440c-9a82-e32156296b42

Én ezt Dustin Hoffmannal láttam filmen, borsódzott a hátam - biztos Tímár is nagy lehetett benne.
@Rodeo36: Sorold. :-)9 Hallom még az ő hangját, Váradi Hédiét, Domján Editét, Kálmán Györgyét, Tomanek Nándorét. Gigászok voltak.
@a szív fészkei: sajnos azt kell mondanom, hogy ha neked a Dustin tetszett akkor a Tímár előtt elakadt volna a lélegzeted, csak rádióból az Ügynök olyan volt, hogy azt hiszem az író maga sem gondolta mindaz benne van mint amit ez csak ügy beletett, a Dustin nem élhette át azokat a dolgokat amiket Tímár hússal vérrel és beletette, ráadásul ő nem volt kistermetű, de olyan "picivé" tudott válni, hogy a táskák mögött csak egy "egérszerű" valami maradt aki olyan emberséget mutatott abban az akkor aktuális politikai helyzetben -Aczél még nem működött, az bizonyosan megkritizálta volna- a rákosiék fel sem értek a bokájáig és az a reménytelenség ami abból kijött és mégis...ahogy meghal ebben hogy hordja azt amit nem mindenki akar "megvenni" egyre kevesebb a vevő, értsd bele!!!!!!!

azután voltak olyanok, mint egy Ajtai Andor, Básti Lajos, a Bessenyei, Tőkés Anna, Mezei, Tolnai Klári a Ruttkai Éva, Gábor Miklóst és a Darvast miért hagyod ki? láttad-e a Macska a forró tetőnt vele a Vigben? Gábor GB Shaw-ban ja és a Gobbi, Gáti József, és Mensáros tudsz e olyan zsenit? ahogy a Mensáros verset mond és játszik
@a szív fészkei: amikor ezek csak úgy összejöttek a Madách-ban és a Márkus Lacit se felejtsd, és ezek maguknak játszottak, segédszerepet is elvállalt bármelyik nagy, hogy legyen egy olyan bemondás vagy belépése amit 400 év sziniakadémián kell megtanulni, mint az angol pázsit...Ajtai mondta a mikrofonozásról, mi a frásznak mikrofon? a színésznek van hangja, hadd szóljon, mint a két háború közötti Opera nagyjai mondták: az sohasem árt ha egy operaénekesnek van hangja (ott ugye nincs mikrofon hacsak nem a rádió felvételhez) és a színházban sem volt, lehetett érteni őket az erkélyen is nem motyogtak meg brekegtek hanem Kazinczy alapján cizelláltak még a káromkodásokat is a Shakespeare-ban vagy bármi másban...kis útszéli darabokból olyanokat játszottak csak úgy ujjgyakorlatként, hogy a kés megállt a levegőben mint Fischer Annie, ő nem vitatkozott, ha valami nem tetszett neki felállt és nem ment vissza, bárki akinek volt pénze és tudta mire költse az meghívta, hogy neki játtszon, csak neki egyedűl...azon dilizni vele hogy most a Bösendorfert tolják be vagy a Steinway-t vagy esetleg egy másikat az nem volt vitatéma

na ezek a magyar színészek is ezt a szintet vitték...egy Körmendy László -talán nem is emléxel rá?- Major Tamás őt látni kellett és hallani...ja hogy neki is meg a Gobbinak is volt meggyőződése? hát gerince is volt amivel hordta...azt ki merné ma megtenni, amit a Gobbi? hogy csak úgy bement a Rákosihoz és lebaszta, hogy mit képzel...ugye megvan neked a Cserhalmi Gobbi megemlékezése?
@Rodeo36: Persze, hogy nem láthattam, bocs 53-as vagyok. Azért nem írtam olyanokat, akiket a maiak is ismerhettek, mert a rég elfeledettekről akartam írni.

Darvas!!! Abban nem, de az Őrült naplójában igen. A Makk-filmben, igen. Meg a Testőrben a Vígben.
Mensárost nem tudtam szeretni, sajnálom. Gyönyörű hangja volt, nagyon intelligens volt, de nem jutott hozzám közel, akkor Kálmán inkább.
Őze az utolsó szerepében a Moscában! Zöldre maszkírozva, saját magának csinálta, ahogy legyeket evett!!

Sinkovitsot, Bessenyeit elismerem, de nem szerettem, ahogy Págert se. Gábor hangja, mint a gordonka, ja, Bicska Maxiként, uhhh. Gobbi is nagy volt, de nem csíptem, ahogy Majort se. Ők valahol too muchok voltak. Eszelősen tudtak, csak nem hódítottak meg. De Rajz János, Körmendi, Garas a Szép Ernő Vőlegényben mind nagyon szerethetőek. Szendrő József, Somogyvári!

Á teli írthatnák offként ezt a blogot csak a nevek felsorolásával. Sulyok Orbán Bélánéként. Bulla, Dajka! Eszelős, mekkora színészek éltek itt.
Na, kíváncsi vagyok, erről a fiatalok szervezte tüntetésről www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bp0VB6P7tWs mit mond majd Pintér a rendőreinek, miért megy? Füvezésért, koktélozásért?
@a szív fészkei: ja, a Gobbi és a Major mint Bach Wohltemperiertes Klavier-ja: párbeszéd Istennel csak olyanoknak akik értik...a Mensáros kromatikus mint a Trisztán és Izolda Wagner-nél mindíg egy olyan határmezsgyén járt ahová senki más nem tudott bemenni (ha meghallgatod a Patak bölcsődalát Schubert-től a Melis-sel aki magyarúl felvette a teljes ciklust akkor telén lesz fogalmad miről is szólt Mensáros...sajnos én a nyugateurópai színházi színészek közül szinte senkit sem tudnék megnevezni de ezt a bőséget ami nekünk volt hát...nem hiszem mindenki tudta produkálni...a melegek tüntetését lehet megérteni vagy elfogadni de átélni azt az állapotot amit ezek percenként egész életükben (Márkus, Mensáros) azzal a rápillantással, hogy hát nem mondtam semmit, de... na így nem lehet élni...és az ilyen dolgokat amikor politikai senkiháziságból elkezdődik a kirekesztés és sárga csillagot tűzetnek ki sokakra, egyre többekre és megsemmisítik őket lassú kínhalállal...hát erre a pokol mélységes utolsó bugyra sem elegendő büntetés, nincs joga! senkinek sem...az, hogy "felőlem azt csinál amit akar de nem fogok vele kezet és nem állok vele szóba mert ki tuggya? hátha na ez sem megoldás...

nem akarok történteket mondani de mikor az apa beletuszkolja lányait és feleségét egy autóba és elsüllyeszti őket egy tóban balesetnek tüntetve föl amíg ki nem derül -mert van rendőr aki kíváncsi- hogy szakrális gyilkosság volt meg sértették az ősök törvényeit...mindezt egy olyan társadalomba bemenekülve ahol ezt nem tolerálják de ezek szegregálják önmagukat...és a butítás meg a kötelező dili családon belül...kifelé "modernek" de szaglik...hát most ez a genya tetű csinálja mert egy beteg lélek, a Rákosi meg a Sztálin meg a Hitler azok csak hatalmi tébolyban és küldetés betegségben szenvedtek de ez bosszút esküdött amikor 2x kibaszták a hatalomból
Kedves Fabius. Nem a demokráciával van gond,hanem azokkal, akik ezt annak neveik. Mig a középosztályt a Nagytiszteletü Úr félti,addig az alatta lévők éhenhalnak,lopnak, betörnek, ölnek, csakhogy ne fagyjon meg és ne haljon éhen. Biztosan van mit aprítani a tejbe Neked,ha ilyen hangnemben írsz!
süti beállítások módosítása