Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.10. 05:34 Fabius

Navracsics, a kettős beszéd meg a puccs

Címkék: fidesz eu navracsics tibor neelie kroes

Vesszőfutás. Ez az egy szó jutott eszembe Navracsics Tibor tegnapi brüsszeli lebőgését nézve. Magyarország elsőszámú Pótviktorának sikerült a retorikai bravúr, bekormányozta magát a sarokba, és onnan szipogta: néni kérem, genyózni nem ér!

A példát látva nyugodtan kijelenthetjük, Magyarország kormánya elfutotta a kilométerét. Nincs több türelem, az EB nem tolerálja tovább se a mellé, se a kettős beszédet. Neelie Kroes meghazudtolta az ország miniszterelnök helyettesét, aki érdemben már nem tudta kimagyarázni magát. Ezek szerint a gyakorlat valóban folytatódott, és Navra a szokásnak megfelelően Kroes irodájában leígérte a csillagot az égről, közönség előtt viszont igyekezett valami tartás félét láttatni. Kroesnak meglehetősen elege lehet már abból, hogy az irodája többnyire a mi viselt dolgaink irataival van tele, meg azzal is, időnként hülyének nézzük, és nem a valóban benyújtott törvényszöveget küldjük el neki véleményezésre.
Ha Viktoréknak kétsége volt azt illetően, hogy meddig lehet ezt játszani, akkor itt a válasz: pont eddig. Innentől magyarázkodás helyett elég lesz egy világos igen vagy nem, ha megkérdezik, hajlandóak vagyunk-e változtatni az EB és csatolt szervezetei által megfogalmazott javaslatokat figyelembe véve. Orbán az évértékelőben azt emlegette, a politika ringjében nem széplelkű Keveházi Gáborok balettoznak mosolyogva, hanem kőkemény férfiak táncolnak csapásokat adva és kapva. De nekem erről az egy éve tartó meccsről csak a Naseem Hamed - Marco Antonio Barrera mérkőzés jut eszembe, ahol a box hercege végigtáncolta a meneteket, bevetett minden trükköt és fogást amitől a mi Kovács Pistánk aktív korában nyálfolyásig kívánta ellenfelének, de azon az estén Barrera leckét adott neki alázatból. Hamednak csak az utolsó menetben esett le, hogy Barrera az elejétől irányította a meccset, és 11 menet hirig után a tizenkettedikben megalázó verést mért a hercegre.
Ugyanezt szenvedte el tegnap a mellé és kettős beszéd hercegének egyesszámú helyettese. Kérdés, hogy a Nemzet Paranoiása milyen összeesküvést fog sejteni a dolog mögött. Mert, ha megírja egy lap az bizony sajtópuccs, ha tudósít róla bármelyik hírügynökség az médiapuccs, ha diplomaták beszélnek róla, ne adj isten tanácsot adnának: eddig és ne tovább - akkor diplomata puccs.

Ha mi, a paranoiássá tenni kívánt nemzet a rettegés helyett a röhögést választjuk, akkor nemzeti puccs. Oppsz, ezt visszavonom, hisz a nemzet ő maga. De ennyi erővel Navracsics kudarca simán lehet a belső ellenállás puccsa, mert a Globális Erők azt ígérték Navrának, hogy felteszik Gyurcsány fizetési listájára, kormányfőt csinálnak belőle, és valósággá válik a rémálom:

Viktor tényleg mehet vissza a balettba ugrálni.


 

314 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr944086595

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szövegértés 2012.02.10. 18:39:18

A centrális erőtér leszámolt a külső és belső ellenséggel. A vezér amúgy kiváló mentális állapotban van, csak ébersége ne lanyhuljon, mert leselkedik rá öt ellensége, a nemzetközi CNN, a tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dr. Boli Ch.T: Ezt tegnap én is olvastam az origo-n. Ismerve a mentalitását, pont ezt a választ vártam tőle. Sajna igazam lett. Mert ugye hiába mondták, hogy hibajavítások következnek. Nem ismernek el semmi hibát, ezért logikus volt a reagálása. Úgy látszik, az éri meg jobban, ha fizetős külföldiekkel telenyomják az egyetemeket, akik úgysem maradnak itt - csak a pénzük. Csak a zsebtömés, már itt is, nem kell ide értelmiség, gondolkodni tudó ember
@a szív fészkei: Csokifiú mozgalom élt, él, élni fog.:D Képzeld, kedvenc csokifiúm megkapta a Golden Globe-ot:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mi is ezt próbáltuk, csak nem kimentek a gójok bécsbe havat lapátolni?! Vagy mezőkövesdre mentek?:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ejnye, szabad a ChT árnyékkormány miniszterének így csajoznia?:P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
LINKELD MÁR BE! Meg kell néznem... NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... :) Kicsit gonoszkodnék... :DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
DEHOGY!!! Én? Hát olyan vagyok én? :))))) Ne izélj má'! :D
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Gratulálok! :D
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé: Na legalább utazik végre ő is. Vehete majd arra a penge szájára piros rúzsot. :-)) Egy nő legyen nő minden körülmények közt. Ha már Pelczné az idol ott.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Az, ami a Rayennel megy, az nekem is túl sötét. De itt mi derül ki valaha is majd?
@prof...de nem dr felebarát:

És akkor ez az édesanya örülhet, hogy tudja fizetni a rezsit és ha ügyesen gazdálkodik, nem éheznek.

IGAZ, hogy ennek az az ára, hogy SEMMI mást nem vesznek, se egy ruhát, se semmit... PLUSZ: kamaszkorúak a gyerekei, basszus! Nemsokára, ha fiúk, el szeretnének hívni egy-egy lányt valahová. MIBŐL?

Ja és várjatok, nem is kalkulálta bele a gyerekek zsebpénzét sem!

Vajon apu fizet gyerektartást? Gondolom, nem. Úgy látom, manapság ez nem divat sehol...

Amit azért vérlázítónak gondolok, hogy már azt jónak tartom, hogy lakni meg enni tudnak. Ezzel ők nincsenek benne abban a 30%-ban, akik vagy rezsit fizetnek, vagy esznek. Emiatt azért szerencsésEBBEK, hogy nincs tartozásuk... sokaknak van.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Bocs, rossz linket küldtem (az az Esterházy-koronázás majdani helyszíne)

Ez az őrsi naplód címlapja:_ www.kiskegyed.hu/szolgaltatasokgaleria/?gid=golden-globe-2012-itt-vannak-a-nyertesek-12292
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Na a huszadik képen van a mosolyával telibe kapva. Bocs, hogy ilyen szaggatottan küldtem... Pedig komoly dolog, átérzem!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Köszi, rém büszkék vagyunk ám, csokifiúkra. Már nemcsak Denzel-lel kell beérnünk:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na ezt megaszontad: Gábriel körbe repked hálája jeléül. Szerintem már fent van a kurucon, sőőőttegyük hozzá okulásukul, hogy a pesti zsidók, miközben várják a hó olvadását, koccintanak a bécsi zsidókkal (aki gójokkal takaríttatnak) ártatlan magyari szűzlányok vérivel. Úgy szokták...
@a szív fészkei:
Várjál már, ez a rész érdekel... "ártatlan magyari szűzlányok" - HOL??? :))
@Dr Smit Plagius: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ami kérlek dramaturgiai szempontból elég szar. Mert ha mindenki az anyaszenteteknek fog drukkolni, hová lesz mese igazsága???

Több apuka fog tolongani a nézőtéren, mint kisklambó... Sőt kilökdösik őket a sorból. :-DDD
@Dr. Boli Ch.T: Dubaj előtt félúton. Kérdezd Rogánt, lehet, hogy húsexportba is beszáll.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Még egyszer: Budán 36 ezret fizetnek 8 órai fázásért (megfagyás+famunka a Pilisben.)
Na, mára befejez, holnap meló folytatódik... Használhatatlan vagyok már, kezdek zoknisodni. Vacsizni valahová még lépek, azután aluka ismerősnél. Reggel pedig építjük tovább a nemzetgazdaságot. A Párt legnagyobb dicsőségére! Nem, nem komcsi szombat, azt meghagyom a naridroidoknak. Nekem saját cégem van, amiben dolgozni kell...
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Na azért régen is volt a szépséges Harry Belafonte hu.wikipedia.org/wiki/Harry_Belafonte, aztán nagyon csúnya de ráadásul zsidó Sammy Davies Jr. www.youtube.com/watch?v=5voM2HExV_Q

Nemcsak Denzellel - akit szeretünk persze - kezdődött a csokiság.
@a szív fészkei: Igazad van, ez tragikus. Aki meg semmit nem csinál, az kap 28e-t? Ez hogy van?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ha jól emlékszem, a büdös rohadt szocik, a hazaáruló, nemzetrontó, nemzetgyilkos bankárkormány ideje alatt azért a minimálbért megkapták...

Keresztülesik a szívem rajtuk, komolyan mondom. Ismerem ezt az anyagi helyzetet, cca. 12 éve még körülbelül ott tartottunk anyagilag, hogy vagy rezsit fizettünk, vagy ettünk.

De ez tényleg komoly? Már 4 millió ember él a létminimum alatt ma Magyarországon? Ez ma a lakosság több mint 40%-a (mert nem vagyunk pont 10 milliónyian).

Komolyan: meddig tűrünk?
@Dr. Boli Ch.T: Téged támogatnak, te vagy a középosztály! Nem látod??? Na látod.
@a szív fészkei:

"Legjobb női főszereplő tv-vígjáték: Laura Dern ( Megvilágosultam)"

De jó volt az "Inland Empire"-ben! Kedvenc filmem, négy óra folyamatos para. Lynch még egy ajtót is úgy bír mutatni, hogy rögtön érzed: itt valami kurva nagy gáz van.

Ja. és a nyúlfejű emberek jelenetei mindent visznek.

@Dr. Boli Ch.T:
"ártatlan magyari szűzlányok" - HOL??? :))

A Pázmányon apuskám, nyilván a Pázmányon! :DDD
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: És nem lesz olyan se, mint JA idején: [..]"Sok urunk nem volt rest, se kába, birtokát óvni ellenünk s kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk. Szíve szorult, rezgett a lába, acsargó habon tovatűnt,"

Mert annyit ott se és sehol nem fogadnak be.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Rendezze meg valaki Orvbán, a Bán-t. Na ott még a kulcslyuk is para lesz! Lynch, ipari tanuló ehhez, amit mi élünk nem négy órában.
@a szív fészkei:

Ki nem szarja le a mese igazságát? A Királynő a végén tekerje ki a kis béka nyakát, fürödjön meg a vérében, hogy mi a Világ Végéig gyönyörködhessünk Benne! :D

"- Apa, miért megint a Hófehérkét nézzük?Már tökre unom, a Transfomers 6-ot akarom...
- Kussolsz!"

:D
@a szív fészkei: Persze, hogy nem. Sydney Poitier, Danny Glover fiatalon, nagyon ott voltak. De az én korosztályomnál Denzel a belépő, utána Will Smith.:D:D
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Csinálnia kell a gallyazást ingyen egy hónapig, - azért, hogy kapja majd 22 ezret, ami a munkanélküli segély.

De ez olyan, hogy pl. esti suliba se mehet el, ha ő is fizetné a félretettjéből, hogy majd ezáltal tovább léphessen és melót találhasson. Ha nem jelenik meg a munkán, akkor annyi, bukja a majdani 22-őt is.
De a munkainterjú, akármi is legyen az indok, amíg kirendelik, mindent le kell mondania. A jövendő melója esélyét is így. (Pokorniéknál legalábbis így van,ezt hallom attól, aki ismeri ezt a dörgést, mert bejár a Családsegítőbe és ott találkozik ezekkel, az így kihasználtakkal)

Na ez a 36 ezer - most kérdeztem - állítólag áprilistól lesz, amikor is a munkaerőközpontokkal lesz ez valahogy összeszervezve. A munkanélküli oda bejelentkezik, iktatják. Majd ajánlanak neki valamilyen munkát 36-ért (cégekkel karöltve, amiknek ennyiért naná, hogy kell majd ember), amit vagy elvállal az illető(bármi is az ennyiért) vagy bukja a 22 ezernyi havi segélyét, amikor már semmi melólehetősége nem adódik.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

Én egyszerűen széttárom a karom. Hogy bazmeg 300 HUF-os vizitdíj az népirtás, most meg 5-10 ezreket húzkodnak ki a zsebedből, meg cseréld le a rendszámodat 12 ezerért mert Matolcsy elkúrta, meg add már oda nyugdíjpénzedet, mert Matolcsy elkúrta, meg kétszeresére nőtt a devizahiteled, mert Matolcsy elkúrta...

És csak néznek, mint a gázálarc.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na így lesz valahogy. :-)) A gyerekben összeomlik egy grimmi szép világ...

Anyukák meddig fizetik majd a mozgóba a belépőt? Mert először nagyon meghatódnak apa nagy jóságától, hogy mennyire édibédi, moziba viszi a magzatát minden noszogatástól mentesen, magától. Na de hogy harmincadszorra is lelkesen???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dehogy kúrta el! Ez a terv része! Amerika is csak puccsal bírta volna megállítani a Világverőt, de Brad Pitt elszúrta és rájöttek a Lendvayban (+Csurka is), mire készülnek a CNN-nél... Na most van ott nagy kuss, félnek a Sprituális Vezetőtől, aki ennyire okos. Ezért nem hallasz ChT-ról. Embargó alatt van szegény, nem tud üzenni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Arról a cuki listáról nem is beszélve, ami részletezi, hol milyen kórházakat zárnának be... Népírtás 300 huf, akkor ez mi?!
@a szív fészkei:

Hát gyerekek, elmondom mi lesz: a diplomámat (nem palizált) szépen feldugom a seggembe, elmegyek CNC-esztergályosnak, és elhúzok innen a halál faszára.

Hát a nagy büdös lófaszt fogom én Viktorka elmebaját szponzorálni. Lófaszt, azt.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

A Nádor utcában még mindig kint az installáció a csontvázzal, meg hogy az egészség nem üzlet... Érdekes, Éger Pityu most nem veri magát.
Ez az ormótlan büdös paraszt meg a Bécsbe akkreditált nagykövetünk:

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F02%2F10%2Fkiszivargott_a_becsi_nagykovet_kormanyvedelmi_levele%2F

Remélem egy kemény bécsi zsidó jól pofánbassza szeneslapáttal.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: érdekes, én ugyan mást mondtam esztergályos helyett, de nagyjából ugyanerre, és ugyanígy jutottam... :-(
Büdöskurvaannyátazösszesrablógeciszarházipolitikusganénak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na az az Éger is hinnyede... És kérlek, a fideszessgég butít. A mi körzetink - én egyszer láttam életemben, akkor se köszönt, de nem is vagyok rendelőjáró fajta - a családom szerint nagyon jó és empatikus orvos volt.Segített egy rokkant ismerősnek jó szoc.otthonba kerülni stb. Azt tudtuk, hogy fideszes, de nem látszott annyira rajta, a munkáján...

Most elvitték államtitkár-helyettesnek vagy mifene. És ő nyiladozott arról, hogy bezony, az a legfontosabb, hogy az Albert Flórián halálát azt nagyon kifogják vizsgálni, mert nagyon igen, nagyon... Mikor a családja meg mindennel meg volt elégedve és nem akarta az orvosait basztatni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Húha, erre írta Tóta, hogy komplett idióta. És igaza van; ezt ilyen fejjel beengedik bárhová Bécsben????

Pláne, ha beszél is. Ne hari, de a szeneslapát Bécsben is érték, ezzel a mizével összeizélni...
Ja a szöveg lemaradt: Te mennyiért bányásznál??
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Remélem egy kemény bécsi zsidó jól pofánbassza szeneslapáttal."

Ne essünk túlzásokba!
Bármilyen nációjú egyén ilyenféle cselekedete növelné a cselekvő szimpátiaindexét. :o)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"Népírtás 300 huf, akkor ez mi?!"

Ez más!
Mert ezt MI KAPJUK! (mármint a Fidesz)

Mert van jó pénz, és van rossz pénz!
Miként vannak jó nyelvtársak, egykori MSZMP-sek, de már megtértek, és vannak rossz elvtársak! :o)
@a szív fészkei:

Mint tudjuk, Joachim Löw, a német válogatott edzője is bányászik időnként, de ő két bányászás közt mintha csinálna is valamit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"és elhúzok innen a halál faszára."

Konkrétan sajnos ott vagy perpill...

Nyöszörgünk még beutalóért a pokolba...
@dr.dr. Secnir doktor:

Ilyenkor azért megszólal bennem a rátarti vérgeci, és megkérdezi: ki vagy mi a mérce az alapfokú végzettségben? Nyolc általános már alapfokú végzettség, vagy ahhoz minimum villanyszerelő szakmunkásnak kell lenni? Utóbbi biztos elég, hisz a képviselőséghez is elég Zagyvának.
Na, a Véleményvezér előzetes moderációján nem ment át a következő idézet:
"...És Bástya elvtársat már meg sem akarják merényelni..."
Jó dolog a véleményszabadság. Öncenzúra ezerrel. Szánalmas.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

10-12 éve még sokan álmodtak róla a ME-n, hogy Pelcz nénit csúnyán megbüntetik valamelyik katedrán. De a néni azóta legfinomabban szólva is ...khmmm... mondjuk úgy kihullott ebből a kategóriából :-)
@glinolid:

A Vv-n a válogatott úri közönség játszódik. Oda nem idézgethet a pórnép összevissza:

velemenyvezer.blog.hu/2012/01/15/velemenyvezerek_a_velemenyvezeren
@Fabius: Akkor ezt vezéreljék: www.hirado.hu/Hirek/2012/02/10/22/Orban_ne_Brusszelben_mondjak_meg_mi_a_jo.aspx?source=hirkereso

Megint kezdi a kurucolást, ahogy akolmelgben érzi magát: [..]"Hangsúlyozta: az európai szabályokat betartjuk, de hogy nekünk mi a jó, azt nem tudják megmondani Brüsszelből, de ha meg akarnák mondani, akkor nagyon sokat ártanának az európai eszmének. Ezért - folytatta - arra szokta kérni az európaiakat: vegyék figyelembe, hogy ez egy tartással, önbecsüléssel rendelkező büszke nép."

És ez a nép eltűri őt. Ez az abszurd.

Véleményvezér is beszarik, mint mindenki, akinek valami köze lehet a hivatalos újságíráshoz? Agynyomor.
@Dr. csaknézek...:

"Nyöszörgünk még beutalóért a pokolba... "

"If I had this place, and the Hell... I rent this place, and I'm living in Hell!" ha jól idéztem. :)
@Fabius: Khm, van jó ellenzéki, meg rossz ellenzéki vélemény?
@a szív fészkei:

Az rendben van, hogy azt csináljuk, amit mások mondanak, főleg, ha ők fizetik... én azt nem értem, hogy nekünk miért muszáj az ukáz mellé minden egyes alkalommal egy fülest is leakasztani? Miért érzi úgy a magyar, hogy amíg seggbe nem rúgatja magát, addig nincs vége a napnak?
@Dr. csaknézek...:

Iparvágány szélesítés az nem volt. Villamosvágány fektetés/csere az igen, de ottan meg mínuszos a büdzsé vagy kétmilliárddal a rencerváltás másfél éve óta.
@a szív fészkei: a Véleményvezér az elsők között szart be, amikor a médiatörvény hírére egyből bezárták a kommentfelületet; az, hogy pár "kiválasztott" mostanra a blogba is írogathat, szinte fejlődés a részükről... Biztos valami értékeset szeretnének felmutatni, "vezérvéleményt", amiben nem férnek el az anonim anyázások, de - legalábbis nálam - ezzel csak annyira mentek, hogy kevesebbet olvasom őket, és azt a keveset is egyre jobban leszarom.

Más. Vajon mekkora repedezés lesz még Fideszéknél, ha kipicsázzák maguk közül a polgármestereket, és megindul a harc a 200 főre csökkentés közeledtével, ha "a nagy egységben" már most is így húzzák az orrukat: www.origo.hu/itthon/20120210-vita-a-jarasokrol-a-fidesz-frakcioulesen.html ?
@glinolid:

Nem egészen. A Vv játszótér újságíróknak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ilyen izgága kis hőbörgők mindig elérik ezt. Sajna, ő képviseli az országot. Szerintem nem mindenki ilyen barom itthon se.

De most a látszatunk nagyon pocsék. Olaszországban páran próbálják elmagyarázni FB-on az érdeklődőknek, hogy ez a banda nem egyenlő az országgal, sőt!!! Ahogy ott is úgy tiltakoztak a Hajfesték Ungabungája ellen, hogy hét nyelvű trikót viseltek, bárhol jártak is a világban: NEM SZAVAZTAM BERLUSCONIRA!
@Fabius: Közpénzek magánba tolására se fektettek le virtuálist?
@a szív fészkei:

Például erre:

"az a helyzet, hogy bele akarnak szólni abba, hogy miként éljünk, de ebből nem kérünk, ezt a kérdést majd 10 millió magyar fogja eldönteni."

...írhatnék, hogy ezt a kérdést 2003.04.12-én a választókorú lakosság 83%-a már eldöntötte. Te meg kedves faszparaszt, legyél kedves végre tudomásul venni.

De valami azt súgja, nem ezt fogják írni.
@a szív fészkei:

Kriza még a lopáshoz is egybites.
@a szív fészkei:

Ez lenne a rend? :-)) Akkor mi a koncon marakodás?
@Fabius:

Radnóti Miklós

IRÁS KÖZBEN

Csak kígyó undoríthat tiszta fatörzset így,
ha bőrét hagyja rajta, mint engem undorít
e forduló világ és az ordas emberek.
Virágszülőként kezdtem én el, de fegyverek
között neveltek engem gyilkosok s megszoktam
rég a harcot itt és gyáván sosem futottam.

Igaz, jó szerteütni néha, de békében
élni is szép lenne már s írni példaképen.
Bíztatnom kell magam, hogy el ne bujdokoljak,
mert jó lenne messze és műhelyben élni csak.
Ó, véled gondolok most, tollas jobbkezemmel
s egyre jobban értelek, Kazinczy, régi mester.

1935. március 17.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Éljen Kismac! Végre vki õsszefoglalta, számokkal, ezt is. Amúgy napi 200 milát bukunk a 10%-os kõtvénykibocsátáson????
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

most olvastam hvg: nem vettek egyetlen darab magyar kötvényt sem még 10% feletti kamaton sem(+CDS)

na most beadják nekik a NAGY BEÖNTÉST
@whatsoever:
a tőkét is beleértve 15 éves futamidőre
250% +CDS és egyéb költségek...ez olyan, hogy még akkor sem éri meg ha lopja a pénzt amiből törleszt...ha jól termelő és azonnal piacképes terméket/szolgáltatást hoz létre akkor is a netto haszna nem lesz több, mint 3-5% de akkor egy gazdasági zseni csinálta és szerencséje is van, ami azt jelenti ezzel a netto profittal már önmagát tudja finanszírozni és fejleszteni és ez nemzetközileg nagy sikernek számít...
Na tessék. Kiderül, hogy ez a Ryanaires kisköcsög is hazudott mint a vízfolyás.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/11/bloffolt_csutortokon_a_ryanair/

Szóval Malévot vissza de gyorsan. :)

www.airportal.hu/spotter-forum/viewtopic.php?f=32&t=6648
@Rodeo36: Miért, belesült? :-DD Már minden szaros körülötte, azzal nem fukarkodik.
@Gábriel angyal:

Azért ebből az is kiderült, hogy állami támogatást a Ryanair egy fillért nem kapott, és a kiscsávó is hazudott Kálmán Olgánál a 3 milliárdról:

„A Magyar Turizmus Zrt. semmilyen támogatást nem fizet és nem is fizetett a Ryanairnek, ilyenről nem is állapodtunk meg” – mondta kérdésünkre Horváth Gergely. Az állami turisztikai marketingcég már csütörtökön közölte: valóban létezik egy Légi Marketing Alap (LMA), amiből tavaly nagyjából 300 millió forintot költött el, ez azonban nem légitársaságok támogatására szolgál. A pénzből a magyar turisztikai marketingcég és a légitársaság intenzív, közös marketingtevékenységet végez. A kommunikációs igazgató megjegyezte azt is: semmilyen többletkedvezményt nem kapott a Ryanair, csak amit más légitársaságok is megkaphatnak, az ezekkel kapcsolatos feltételek letölthetők a reptér honlapjáról."

Néha marhára unom, hogy mindig igazam van, és kibaszottul elég már abból, hogy itt mindenki a politikai érdekeinek megfelelően hazudozik összevissza.
"De az, amit tapasztalunk, az a viselkedés, az a bánásmód, az a nyegleség, az a bántó, sértő, inzultáló hangnem, ahogyan velünk és rólunk beszélnek, az bizony nem barátaivá tesz minket az Európai Uniónak és az európai gondolatnak, hanem inkább ellenfelévé"

Valaki! Vigasztald már meg!

index.hu/belfold/2012/02/10/orban_nyeglen_banik_velunk_az_unio/
@Kijelölt Felelős:

sallerért sallert várhat, kokiért másik kokit és tockosért egy másik tockost mert a másik fél is van olyan büszke mint a zalcsúti kondás elvtárs és nem igen panaszkodhat még senki nem mondta neki, hogy a kijafaszazazorbán, és még senki meg sem próbált einstandolni tőle 3500 milliárd forintot, hogy másról ne is szóljunk...egyébként eddig -még a Cohnbendit is- orbánúrnak szólították bár úr semmi sincs benne csak egy 47-dik osztályú focicsapat szertárosának felkészültsége...túl van értékelve
Nem bírom értelmezni Orbán puccskisérletes meséjét. Állítólag (szerintük) demokrácia van, ahol nem kötelező szeretni a vezető elvtársat. Inkább fordítva van a dolog, úgy kell dolgoznia, hogy tessen a polgároknak, aztán, ha nem sikerül, akkor leváltják a következő választáson. Demokráciában nincs értelme puccsot szervezni, ha túl sok ember érdekét sérti a kormánypárt működése, magától is megbukik. Ezt a dumát nyílt beismerésnek lehet tekinteni, hogy ez a kormány nem tiszteli a demokráciát, nem viseli el a kritikát, nem számol azzal az opcióval, hogy nem mindenkinek tetszik a ténykedése. A Fidesz szép lassan felzárkózik a Jobbikhoz.
@nu pagagyí: "nem számol azzal az opcióval, hogy nem mindenkinek tetszik a ténykedése"
Valamelyik blogon olvastam tegnap: "Igen, nekünk jó, amit ő (Orbán) tesz - a többi meg nem számít."
Ez a hozzáállás a részükről: aki nincs velük, az nincs. Gratulálok a marketingesüknek - ez a legjobb módja annak, hogy még a békés kíváncsiakból is a rendszer ádáz ellenségét neveljék ki.
@Kijelölt Felelős:

Megvigasztaltam. Reggel örülhet neki.
@Interlock: Orbántól már megszoktuk, hogy azzal vádolja ellenfeleit, amit saját maga elkövetett, vagy el óhajt követni. Így már biztos vagyok abban, hogy valóban puccsot hajtott végre a demokrácia ellen.
Szerintem a demokratikus középpártokat (MDF, SZDSZ) ők számolták fel az UD Zrt, Kubatov listák és az állami posztokon (ügyészség, bíróság) elhelyezett fideszes beépített emberek segítségével. Kihasználták, hogy ezeknek a pártoknak csekély volt a tagsága, beszivárgó emberekkel könnyen zűrzavart lehetett csinálni, kétes ügyeket kreálni. És aki ilyesmit csinál, az egyfolytában attól retteg, hogy vele szemben is el fogják követni ugyanazt. Ez magyarázza Orbán paranoiáját.
@nu pagagyí:

Az igaz, hogy az MDF-et, KDNP-t, MIÉP-et, torgyánistákat Viktorék segítségével sikerült felszalámizni és eltüntetni a politikai palettáról. De a szadi nem szorult rá erre, nekik ment önerőből is.
@Fabius: Azért, az elég furcsa volt, hogy Jobbikos feljelentésre vizsgálódott az ügyészség pártbelügyként kezelhető ügyben (miskolci küldöttválasztás). A csúnya nevű utolsó pártelnök is furcsán került a párt élére. A meghatározó személyek hirtelen eltűnését sem értettem.
@a szív fészkei: Lehet nem ide kellett volna küldeni a választ. De én még ilyen mocskos,diktátor bandát nem láttam sem 56 után
sem az azt követő években mint az eu vezetése
s az ott irányadó szemét aljas pénzimádó szennyes balliberális tudatlanok.
Felvetetik velünk a hitelt,hogy tolvaj bankjaik tovább működjönek. Pedig ""sorstalanok"" s nincs semmi értelmük a földön. Ja a maoizmus hát olvass egy kicsit róla. S kihívják tapsoják
a hazaárulókat itthonról. Mint az a habzónyálas kiskölyköt is aki a padon fekve beszóllt a zsaruknak s bevitték mint hajléktalant. Egyébként csak a megfagyás ellen melegedni visznek be te hazug majom.
Add tovább......akinek tetszik....de nekem ne válaszolj....
@nu pagagyí:

A közokirat hamisítás nem pártbelügy, hanem bűncselekmény. Így tökmindegy ki teszi a feljelentést. T. Asztalos Ildikót senki nem kényszerítette az elkövetésre, csak a saját jól felfogott önös érdeke. Meg is kapta érte jogerős ítéletét.

www.origo.hu/itthon/20100505-egy-vadlott-iteletet-sulyosbitottak-az-szdszes-elnokvalasztas-ugyeben.html

Erre mondtam, ment ez nekik önerőből.
Orbán Viktor óriási öngólja a balfelsőbe

Bihari Ernő2012. február 10. 11:52

Erre is csak a legnagyobbak képesek: csinált magának ellenzéket. Tarkóján fogja érezni Brüsszel „hideg leheletét” a ciklus végéig. Ha már itthon elszívta a levegőt a többiektől.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1653_orban_viktor_oriasi_ongolja_a_balfelsobe
@a szív fészkei: "Hatalmat akarok, Kedves Barátom! HATALMAT!!! És ezért azt mondom, amit a zemberek hallani akarnak, csak, hogy megválasszanak.

Ugyanazt akarjuk, L'Qró és én, de ennek ellenére a zemberek a demokrácia és ... diktatúra kérdéskörön vitatkoznak, és nem fogják fel, hogy ezek csak eszközök, amikkel el lehet érni a kormányon maradást.

Ezért egyesek azt állítják, hogy én egy ... diktátor vagyok és értelmetlen kísérleteket tesznek a leváltásomra. Én figyelek, várok ... és megsemmisítem őket, amikor jönnek tüntetni."

Most mondjam azt, hogy ez elmenne egy Orbán-beszédnek is? :D
@King of Shadows: Ez AZ Orvbán-beszéd. Mondom, teli a Kossuth tér rendőrrel már koradélutántól ott fagyasztják őket. Ez már mindentől fosik.
@a szív fészkei: Azt a szöveget innen ferdítettem (Ez olyasmi, mint a fordítás, csak egy kicsit különböző. Például Viktorék szokták alkalmazni Brüsszellel szemben, tőlük tanultam el. :D):

youtu.be/rGUoRHqBgbo

Egyébként olvastam a blogodat... :)
@King of Shadows: :-D Szerintem nincs olyan alkotás,ami megközelíti lassan a most élt agymenést. Ehhez kevés az írói-rendezői fantázia. El kéne adni a jogokat ezt megfilmesíteni valami post-hitchcocki mozinak, lenne ebből bevétele az országnak.

Nem tudom, kijátszhatná Orvbánt: még vállal melót Malcolm McDowell? De most látom, ő öreg, pedig fiatalon a Mechanikus narancsban (ő mily váteszek)nagyon hozta ezt a figurát. Tömjén, Navracsics, Kósa meg a többi -, nem tudok olyan színészt, aki alapból képes ennyire genyát alakítani. Szijjártó - erre már tényleg születni kell. Még a Machbethet játszó gonoszban is van valami fenség, de ezekben????

Kösz, :-) de ez a blog csak reklám okán van fent nálam, nem az enyém. A Paris-Match-fordítást tettem oda (férjemtől), a többi egy másik asszony műve, ahogy az egész az ő ötlete. De látom, ő is szünetel most. Ő vállaltan jobboldali, de borzasztóan el van keseredve ettől az egésztől, irtózik, utálkozik, már azt fontolgatja, hogy négy gyerekestül elmennek innen...

Eredeti koncepció az lett volna, hogy két oldalról világítani meg a dolgokat, de hát semmiben nem tér el a véleményünk, pláne nem az undorban.

Én posztokat nem tudnék írni - pláne nem ilyen fabiusi, tótai szinten - de vannak ötleteim hozzászólásban.
@a szív fészkei: Én ehhez is tudnék forgatókönyvet írni, már csak azért is, mert szeretem a fantasyt. :)

Nekem is el kéne már mennem innen, mert lassan kilenc hónapja leszek munkanélküli... ;(
@King of Shadows: Pedig nem ez a királyok sorsa... Sok sikert azért! Sajna ez már nagyon nem fantasy, ez a rögvalóság, ami minden horrort túl szárnyal.
@a szív fészkei: Kösz! :)

Nekem mondod? Én már a rendszerváltás után éltem le 21 évemet a 26-ból. És ugyanolyan romhalmaz lett belőlem, mint ez az ország... :(
süti beállítások módosítása