Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.10. 05:34 Fabius

Navracsics, a kettős beszéd meg a puccs

Címkék: fidesz eu navracsics tibor neelie kroes

Vesszőfutás. Ez az egy szó jutott eszembe Navracsics Tibor tegnapi brüsszeli lebőgését nézve. Magyarország elsőszámú Pótviktorának sikerült a retorikai bravúr, bekormányozta magát a sarokba, és onnan szipogta: néni kérem, genyózni nem ér!

A példát látva nyugodtan kijelenthetjük, Magyarország kormánya elfutotta a kilométerét. Nincs több türelem, az EB nem tolerálja tovább se a mellé, se a kettős beszédet. Neelie Kroes meghazudtolta az ország miniszterelnök helyettesét, aki érdemben már nem tudta kimagyarázni magát. Ezek szerint a gyakorlat valóban folytatódott, és Navra a szokásnak megfelelően Kroes irodájában leígérte a csillagot az égről, közönség előtt viszont igyekezett valami tartás félét láttatni. Kroesnak meglehetősen elege lehet már abból, hogy az irodája többnyire a mi viselt dolgaink irataival van tele, meg azzal is, időnként hülyének nézzük, és nem a valóban benyújtott törvényszöveget küldjük el neki véleményezésre.
Ha Viktoréknak kétsége volt azt illetően, hogy meddig lehet ezt játszani, akkor itt a válasz: pont eddig. Innentől magyarázkodás helyett elég lesz egy világos igen vagy nem, ha megkérdezik, hajlandóak vagyunk-e változtatni az EB és csatolt szervezetei által megfogalmazott javaslatokat figyelembe véve. Orbán az évértékelőben azt emlegette, a politika ringjében nem széplelkű Keveházi Gáborok balettoznak mosolyogva, hanem kőkemény férfiak táncolnak csapásokat adva és kapva. De nekem erről az egy éve tartó meccsről csak a Naseem Hamed - Marco Antonio Barrera mérkőzés jut eszembe, ahol a box hercege végigtáncolta a meneteket, bevetett minden trükköt és fogást amitől a mi Kovács Pistánk aktív korában nyálfolyásig kívánta ellenfelének, de azon az estén Barrera leckét adott neki alázatból. Hamednak csak az utolsó menetben esett le, hogy Barrera az elejétől irányította a meccset, és 11 menet hirig után a tizenkettedikben megalázó verést mért a hercegre.
Ugyanezt szenvedte el tegnap a mellé és kettős beszéd hercegének egyesszámú helyettese. Kérdés, hogy a Nemzet Paranoiása milyen összeesküvést fog sejteni a dolog mögött. Mert, ha megírja egy lap az bizony sajtópuccs, ha tudósít róla bármelyik hírügynökség az médiapuccs, ha diplomaták beszélnek róla, ne adj isten tanácsot adnának: eddig és ne tovább - akkor diplomata puccs.

Ha mi, a paranoiássá tenni kívánt nemzet a rettegés helyett a röhögést választjuk, akkor nemzeti puccs. Oppsz, ezt visszavonom, hisz a nemzet ő maga. De ennyi erővel Navracsics kudarca simán lehet a belső ellenállás puccsa, mert a Globális Erők azt ígérték Navrának, hogy felteszik Gyurcsány fizetési listájára, kormányfőt csinálnak belőle, és valósággá válik a rémálom:

Viktor tényleg mehet vissza a balettba ugrálni.


 

314 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr884086595

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szövegértés 2012.02.10. 18:39:18

A centrális erőtér leszámolt a külső és belső ellenséggel. A vezér amúgy kiváló mentális állapotban van, csak ébersége ne lanyhuljon, mert leselkedik rá öt ellensége, a nemzetközi CNN, a tavasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szia @Fabius egyre nősz csak növekedsz:

"Ha mi, a paranoiássá tenni kívánt nemzet a rettegés helyett a röhögést választjuk, akkor nemzeti puccs. Oppsz, ezt visszavonom, hisz a nemzet ő maga. De ennyi erővel Navracsics kudarca simán lehet a belső ellenállás puccsa, mert a Globális Erők azt ígérték Navrának, hogy felteszik Gyurcsány fizetési listájára, kormányfőt csinálnak belőle, és valósággá válik a rémálom:

Viktor tényleg mehet vissza a balettba ugrálni."

hát az utolsó beszólásod -amit tudom keservnek szántál- nem értek egyet, én láttam a Keveházy debut-jét egy Béjart bemutatón az Operában...mindannyian neki drukkoltunk és csodáltuk, hogy lehet mindazt megcsinálni egy emberi testtel...hát úgy ahogy ő...a törpe a nagy nemzeti magyar törpe az egy darab szar, a tetveket sem akarom sértegetni

a Traviata szavaival jó ezt zárni, mikor elolvassa a levelet, hogy Germont atyja megbánta... "é tardi...addio bel passato sorriso..." és meghal
Az a rohadt sánta kutya!!
Csak egyszer lehetne gyorsabb a fidesz!
puccss, pucccs, szienen pucccsss, gyarmati lééét
a csajszi mögött amcsi ászlóóó :-)
A dilettantizmus csúcsát, Navra arcvesztésének pedig a fénypontját láthattuk, hallhattuk tegnap. No persze a hasonszôrû gerinctelen, elvtelen embereknek ez nem zavaró, evégre a hatalomért bármit. Híveik nem is értik, hogy az ország maradék renoméját ez a baromarcú tegnap hogyan nullázta ki. Mert tudom, hogy ennek a gerinctelen jogászcsürhének az adott szó, de még a leírt szerzôdés sem számít, viszont tôlünk még keletre is elég néha egy szóbeli megegyezés. Ja kérem, becsület és megbízhatóság. Honnan is tudnák ezek, hogy mi az?
Az egész bandára jellemző Navracsics viselkedése. Szégyen, hogy ilyen Áderek képviselnek bennünket az EU-ban.Reméljük - sokan - hogy mihamarabb vége lesz az uralkodásuknak.Szégyentelenek, hazugok!!
Valahol meg lehet nézni a vice lebőgését?

böktmb
gyerekek!

NE LEGYETEK TÉVEDÉSBEN!

A hívek kanyar nélkül beszopják az egész összeesküvés mesét!
Nekik még mindig az elmúlt nyóc év és gyrcsány a felelős! (a felsorolástól eltekintek!)
Ez persze nem csökkenti a bejegyzés értékeit! :)
Sajnos ez az ország lebôgése is! Lesz.rnám, ha csak ez a barom égne csak...
Lassan rájönnek az Ájemefnél, meg a Zeunál arra, hogy SEMMIT sem szabad elhinni Orbánéknak, és a hitelkeret körüli cécó is csak időhúzás.

Hülyeviktor meg azt hiszi, hogy a piac beveszi majd sokadszorra is a blöffjeit.
Lófact lesz itt IMF-hitel...
semmi baj se nincsen itt sem, különösen a bemásolt tervezethez képest, nincs itt sem kettős beszéd, tudom régen volt már, és sokat változott a világ, főleg a narancsagyakban:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezek_a_korhazak_szunhetnek_meg_itt_a_lista.510212.html
A tegnapi eseménynek van egy másik olvasata is. Ugye az Amortizátor azt ígérte, hogy végrehajtják az ET ajánlásait ami egyébként még meg sem született. Azaz nincs leírva, senki sem olvasta még. Ezt kellene összevetni a "nem leszünk gyarmat" transzparenssel és máris kész a végeredmény: Viktor sikeresen arconfosta droidjait, nem visszakozott hanem gyáva nyúlként elfutott.

A puccsot pedig a jelek szerint úgy hárította el Viktor, hogy értelmetlenné tette. Miután bármit végrehajt így tk. az EU bábja lett. Mi értelme lenne lecserélni a saját bábunkat?...;)

Most már csak azt a bizonyos redukciót kell röhögve végignéznünk, ahogy a droidok majd megpróbálják ezt is megmagyarázni...
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé: na akkor ebből akarják finanszírozni azt a "néhány tízezer" forintos bérrendezés, amit tegnap szócska beígért, bocs elírtam, mert szakmai körökben f.szocska nyíltan

egyébként a kisbéri kórház, tudomásom szerint fizetőképes, jól működik
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé:
Menjünk kérem tovább, nincs itt semmi látnivaló! Mostanra már csak annak lenne hírértéke, ha a fidesz egy nap esetleg mégse kúr el valamit, vagy betartja valamely ígéretét.
@Kőmíves Kelemen:

Lesz hitel - Viktor lassan ott tart, hogy szop-nyal-gombot varr, mindent visszacsinál.

Upsz!

Viszont ha kiszámoljátok, hogy a jelenlegi cca. 21.000 mrd államadósság hány százaléka a 6.000 milliárd, amiért most ácsingózunk... rögtön kiderül, hogy majdnem 30.

Szóval ha ANNYIRANAGYON harcolunk az adósságnövekedés ellen, ezt miért nem említjük???? Miért? Rohattszocik összesen nem emelték ennyivel.

Kiszámolták, hogy ezzel már 100%-on felül lesz az államadósság ÉS EZ NEM EGY KÜLSŐ OK (KÜLSŐ VÁLSÁG), HANEM EGY ELBASZOTT GAZDASÁGPOLITIKA INDUKÁLTA???? Ez pluszban dühít. Nem kicsit, nagyon.

És ha jönnének a naridroidok, hogy ez lehívható, tehát nem feltétlen kell lehívni, higgyétek el: AZ UTSÓ FILLÉRIG LEHÍVJÁK, mint ahogy az utsó fillérig elbaszták a MANYUP pénzeket.
Na a többi mellett EZÉRT IS utálom-rühellem ezeket a rohadt hazaárulókat.

Ha Gyurcsány vesz fel 10 milliárd forint hitelt, az már szerintük eladósítás, bankárkormány, nemzetárulás, hazaárulás, segítsééég! De ők most a jelenlegi adósságállomány HARMADÁÉRT küzdenek...

Ez senkinek nem jut eszébe?
a poszt alapvetően téves ! ne kelljen má javítgatnom !

"dr." Orbán Vitya, "dr." narancsnincs ti bor...

stb... ez a doktor kormány !!!
@Cartman (ex Cartman): Most mit vacakolsz? Beváltotta az ígéretét, amit a megválasztása után tett. Uj Magyarország. A régi Magyar Köztársaság már nem is az, ami volt. Kifordítjuk sarkaiból az országot. Hát, még nincs a végén, de, ha hagyjuk, akkor a Duna jegén még királlyá is koronázzák. Az időjárás neki dolgozik.
@Dr. Kismac Ph.D: nem ez senkinek nem jut eszébe...

mi beszoptuk a kamunikációt...
99% buta lusta gondolkodásmentes paraszt vagyunk
csak Te vagy polgár... aki észrevette hogy mindenéből ÉPP kiforgassák...
előre több nemzedékre... maffia kormány
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé:

Ismétlem az előző kommentemet:

BÁZZZ, NEKIK LEHET???

Ha az MSZP szüntetett meg ágyakat (NEM kórházakat zárt be), nemzetrontó hazaáruló bankárkormány, ha a Fidesz, az jó???

Ez azémá kummadurva!!
Ők is elmennek. :(

Pénteken távozik két Malév Q400-as Ferihegyről

www.airportal.hu/spotter-forum/viewtopic.php?f=7&t=6645

A HA-LQA és a retró festésű HA-LQD 2012. február 10-én, pénteken távoznak a Norvégiában található Torp repülőterére a tervek szerint. Az LQA tervezett kirepülése 9 óra, míg az LQD 13 óra utánra várható. Természetesen ezek az időpontok még változhatnak.
@Dr. Kismac Ph.D:
kisgyesznó, a számok beszélnek de nem csak annyi amit te itt körmicéltél:

ugye mindösszesen 2010 április-2012február elbasztak 16000 milliárd forintot aminek látszatja sincsen vagy jobban mondva egyre romló gazdaság és egyre jobban tömött zsebek a narancsoséknál, csak ezzel annyira megemelték a törlesztés mértékét, hogy 25 évre azaz 4 generációra eladósították az országot azon felül amit már megörököltek, viszont valamit kihagysz. A 34 MILLIÁRD euro az MNB-ben tartalék ami nem lett elköltve tehát az előzőek nem baszták el, hanem a fornt erősjtés és gazdasági biztonság miatt aranytartalékként hátrahagyták ezt is kell fizetni, de ez lehet kezesség bármi tartozáshoz futó hitelekhez de nem ezt teszik, hanem elbasszák és hazahordják ha esetleg megkapják ezt a 6000 milliárd forint értékű devíza hitelt azt is elbaszva tényleg 100% fölé kerül a tartozás és akkor 60 évre lesz eladósítva a nép és ez nemzethalál azaz öngyilkosság

az élősködő feléli a táptalaját és együtt pusztul az áldozatával
Az utolsó Malév hirdetés. :(

Február 10-én pénteken megjelenő, ingyenesen kapható országos terjesztésű napilap hátoldalán lesz látható a Malév munkatársainak elköszönő hirdetése.

www.airportal.hu/spotter-forum/viewtopic.php?f=32&t=6644&sid=7c41d8dc4e11f3fa298dbccc46b7b08d
@Gábriel angyal: ez nagyon megható hogy mostmár nem az adófizetők pénzén, nem is a hitelező alvállalkozóktól elvont forrásból... hanem ÖSSZEDOBTÁK saját pénzükön a hirdetés árát...

nagyon +óóóóóó (6ó)

mi nem dobunk össze egy hirdetést másnapra? köszönjük malév, hogy mostantól enynivel is könnyebb az adóteher...

a legkisebb is számít...
@Rodeo36:

Bocs, nem teljesen világos, amit írtál. Ironizálsz? Értetted, amit írtam? Vagy mire a kisgyesznó kedves megszólítás és a körmicélés szó?

Olyan, mintha valami naridroidnak válaszoltál volna, pedig azért én sokminden vagyok, csak az nem.

Csak kérdezem, mert nem értem, hogy kell értsem ezt a kommentedet.

@dr. Bubó:

Nem így értettem, hogy ti hülyék lennétek vagy hasonlók. Hanem hogy nem hallunk sehol ilyen hangokat, hogy legalább finoman felhívnák a figyelmet erre a csekély tényre, csekély ellentmondásra.

Viktor tök jogosan mondta: nincs ellenzék. De azt is tudjuk már 98-02 óta, hogy a parlament ellenzék nélkül is működik. S lám.

(Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy nincs szükségünk most erre a pénzre, nem élet-halál függ tőle gyakorlatilag, hanem azt, hogy közben megy az undorító adósságcsökkentünk mellébeszéd és szervezik azt a koncertet, amire naridroidok ezrei fognak elmenni államadósság csökkentésért.)

Remélem, így már tisztább, mire gondoltam, és nem a jelenlévő Tisztelt Kommentelőtársakat szóltam le, csak kiakadtam kissé (?).
@Gábriel angyal: duci ezt nézd

a narancsos tőzsdeharcsák játékai és veszteségei amit a megválasztóik fizetnek bruhahahaha

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=519817
@Dr. Kismac Ph.D:

szó szerint, a számaid hiányosak, kiegészítettem azokat, mert a nagy hallgatás és melléduma és hazugságok miatt senki nem meri leírni

add össze a te meg az én értékeimet és akkor jön ki vagy használd csak az én számaimat és akkor közelebb kerülsz, nálad hiányzik 16000 milliárd ellopott pénz ami narancsos zsebekben nyugszik
@Dr. Kismac Ph.D: pontosan tudom hogy értetted... csak tovább karikíroztam.

egyébként ha indavideón a narancs vénlányokat megnézted az év értékelő után akkor láthattad hogy van ellenzék... a netes blogok...

persze ő azt mondta: "a blogokra nem kell figyelni", vagyis izgulva figyelik...

mindent meg fognak tenni "ennek" a problémának a "kezelésére"
@dr. Bubó: Egy nagyon előremutató írás szerintem.

Légitársaság és nemzettudat - Gróf Miklós írása

Bárhogy igyekszem is, nem tudok napirendre térni a MALÉV - remélhetőleg átmeneti - katasztrófája felett. Pár napja gondoltam, töprengést írok a Ryanair-es topic-ba arról: ugyan miért baj, ha NINCS nemzeti légitársaság, más országok is túlélték ezt a helyzetet, ha egyszer egy vállalat - állítólag, már ezt is félve merem leírni - szóval:állítólag veszteséges, miért az állam fizesse a terheket, stb., emelkedjünk túl az amúgy teljesen érthető,nekem se nyugtot hagyó érzelmi szempontokon és lássuk be: a Malév nélkül sem áll le az élet. 400 ezer dolláros tartozás Tel Avivban... már maga az adat is hajmeresztő. Honnan a fenéből gyűlik össze egy ekkora kifizetetlen számla (ha így van és nem írtak el valamit.). Stephen Barlay jut eszembe, aki egy interjúból idéz a "Légikatasztrófák" c. kötetben, a fejlődő afrikai országok repülésbiztonsága kapcsán: "Ha nincs se dió, se mogyoró az éhező millióknak, legalább van egy szép nagy sugárhajtású repülőgépük, amely a nemzeti színekben repül. Ez a hiúságból fogant légitársaságok filozófiája". Valóban ez lenne a helyzet ? Valóban itt tartanánk ? Ez lett volna a MALÉV és nem történt más, mint "lehullt a lepel" ?

Nem tudom, hozzászólásom egyáltalán megjelent e, de ha nem, talán jobb is, ha pedig igen, sürgősen vissza kell vonnom. Mert akárhogy szeretném is magam túltenni rajta, a MALÉV-ot egyszerűen nem tudom kitörölni emlékeimből, nem tudok derűsen hátradőlni azzal, hogy "sebaj, majd valaki mással megyünk Athénba". Egyre erősebben érzem: repülnie KELL. Nem egy utódnak, nem egy civil kezdeményezés MANLÉV-ének - amely idegesítően emlékeztetne minden másodpercében az elődjére - , ebben a szerepben nem a Wizzair-nek. A MALÉV-nek kell folytatnia,neki kell hangsúlyosan újjászületnie, egyszerűen azért, mert látható: túl nagy pillért lőttek ki - illetve hagytak kidőlni - az állami épületből. Az összeomlás emberi, gazdasági, politikai hatásai már most tapasztalhatóak, - szerintem még pár nap és kiderül, ez volt a lehető legrosszabb, legdrágább forgatókönyv és bármi más jobb lett volna az életben tartásával, mint a jelenlegi állapot - , azonban úgy vélem, nem is ez a legnagyobb veszély.

Otthonosnak és élhetőnek egyre kevésbé nevezhető hazánk vezetői ismét komoly lépést tettek affelé, hogy a nemzeti önazonosság egyik lényeges ikonjának csődbe kergetésével saját jelentéktelenségünk tudatát méginkább megteremtsék. Tetszik, nem tetszik, szempont vagy sem: a MALÉV léte, MEGLÉTE, eredményessége nemzeti ügy.Talán nemzetibb, mint jópár, újonnan előrángatott régi feudális szimbólum, mert a XXI. század elején épp technológiai jellege, esztétikuma, épp korunkat kifejező mögöttes tartalma révén kínál olyan nemzeti azonosulást, mellyel jelenkori tudatunk is kapcsolódási pontot talál. Lehet hogy furcsa, de léte: összefogó erő, ÜGY, közös találkozási alkalom, senkit nem hagy hidegen. Bármennyi fapad rajzik is a környéken, bármennyire is olcsó a Ryanair, bármennyire szurkolunk is a Wizz-nek, a MALÉV szimbólum-értékével,jó értelemben vett magyar, nemzeti, "tudati cölöp"-érzetével nem tudnak versenyre kelni. Kétségtelen: gazdaságilag ki a fenét érdekel, hogy kötődik e bármihez bármiféle tudat, egy légitársaság repüljön, legyen biztonságos és nyereséges. Teljesen érthető, hogy folyik a marakodás a koncon. Technikailag. A MALÉV azonban számunkra ennél bonyolultabb helyzet. Megtestesíti az "otthon", a "miénk", a "vágy", a "magyar" fogalmát még azoknak is, akik az életben soha nem kerültek vele tényleges kapcsolatba. A MALÉV-gépek fedélzetén azokat az értékeket kerestük illetve oda azokat vetítettük ki - remélem nem tévedek nagyot - , melyeket szívesen láttunk volna ezen a 93.000 négyzetkilométeren is. És nem azért, mert egy légitársaság léte függ attól, hogy szép e a sztyuvi, jó e a kaja, remek e a pilóta. Egy kis darab REPÜLŐ MAGYARORSZÁGTÓL, a MI repülő Magyarországunktól elvárható, hogy lehetőleg minden porcikájában olyan legyen, amilyennek a hazát magát szeretnénk látni, még ha nem is olyan a valóságban. EZÉRT hihetetlenül fájó a MALÉV-talan, voltaképp HAZÁTLANNÁ, üressé, libalegelővé váló Ferihegy. Hiányzik az a tudati cölöp, melyet eddig a MALÉV méltósága és a belévetített IGÉNY jelentett. hiányzik az otthon érzete, az ember kivert kutyaként kóvályog a vadidegen, MÁSOKNAK hasznot hajtó személytelen - vagy nem magyar identitású - gépek között. És épp azért ilyen az érzete, mert MAGYAR. Ez az ország túl pici a személytelen "internacionalizmushoz". Nyilván az életben "nemzetközi módon" cselekszünk, pláne egy repülőtéren. Megyünk a Ryannel mert olcsóbb, a Wizz-zel, a Lufival, a KLM-mel. De a "FŐ" légitársaság tudatunkban, akár használtuk, akár nem, a MALÉV volt. Ő volt a MIÉNK, nmégha csak a dísz szerepére is kárhoztattuk sokszor.

Ezért őrjítő látni az üresen maradó állóhelyeket. A HIÁNYT, bármilyen furcsa: az otthon, a HAZA, a hazaérkezettség, a "leszálló kis Magyarország" hazatérő biztonságának hiányát.

Egy londoni mixnációs pakiszto-afrikai-angol siheder ezt az életben nem fogja megérteni, mert az uniformizált fogyasztói személytelenségbe született. MI NEM. Nem ő állt a teraszon egy poszt-kommunista ország gyermekeként, nézve a felszállásokat melyek akkor a szabadság megtestesülését jelentették gondolatban a Malév-logók égbe emelkedésével. Nem az ő életét kísérték végig e vállalat plakátjai, hirdetései, nem itt szóltak hozzá először magyarul egy repülőgépen, nem nekik jelezte kéretlenül e légitársaság a politikai váltást az 1988-as első Boeingek megérkezésével.

A Wizz némileg magyar de alapvetően személytelen gazdasági vállalkozás, a Ryanair méginkább, a többiek megtestesítik az adott állam "légbe vetülését", legalább is tudatilag. (Nyilván a gyakorlatban nincs így, ahogy a Malév esetében sem, de egy dolog a valóság és egy másik - talán hangsúlyosabb - az a vélekedés, "elvárás", mely az adott céggel szemben tudat alatt megjelenik.)

Kitéptek a tudatunkból egy darabot, a világ pedig röhögve vágja a képünkbe: megvagyunk nélkületek is. Aegean, Ryanair, Smartwings... egy praktikus, olcsó, nemzettelen, uniformizált provinciális repülőtéren, egy ideig.

De hát miért aggódjunk? (A lasssúságot, a halogatást, a késlekedést most talán hagyjuk.) Van tapasztalat arról: hogyan lehet úgy légitársaságot üzemeltetni, hogy ne rokkanjon bele az állam.
Ki állította, hogy egy ÁLLAMI, nemzeti, MAGYAR légitársaságnak szükségképpen veszteségesnek kell lennie ?

A tegnapi képeken Shannonban álldogál a flotta. MALÉV-színekben. Még nem széledtek szét, még nem adták ki másnak, még egyben van.

Budapest..... összeszedődik és elindul végre a megmentés és az újrakezdés irányába ?
Van egy fogadásom, hogy Navra teljesítményét sikernek fogják eladni.
Másik fogadásom arra van, hogy a hívek vevők is lesznek erre a magyarázatra.
Lelki szemeimmel már látom, hogy a tegnapi verbális csörte "hiteles" interpretációja szerint Kroes durva hazugságát tette helyre Navracsics...
@dr. Bubó:

:)
Mostanakkor ez volt a Kismacpuccs?
(Tessen gyorsan háromszor egymás után ezt kimondani, esküszöm jobb, mint a leninmauzóleum lelinóleumozása! :D)
@Rodeo36: jaj, én nem adtam aztatat hozzája!
Én csakis a 6k mrd-ra koncentráltam, de tudom, mennyivel gazdagodtak.

NAGYON remélem, hogy iszonyú feltételeket szabnak minden egyes forint lehívott hitelhez és mindent rohadt szigorúan leellenőriznek.

(Ez olyan ciki, bassz... olyan, mintha lenne egy hülyegyerked, akit ellenőrizni kell...)
@Dr. csaknézek...:
A dr. kötelez. A Dr. meg pláne.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

bruhahahaha
1 légitársaságot,
MÁV
BKV
Mezőgazdasági Feldolgozó Ipart
Könnyűipart
Mezőgazdaság kollektivizálását
Ingyenes oktatást mindenkinek egyetemig bezárólag
Ingyenes egészségügyet mindenkinek
Rokkant nyugdíjasokat fizetni
5%-kal csökkenteni a nemzeti tartozást
és maradna is belőle tartaléknak

kecskére bíztátok a káposztát most Egerben azt mondja megpuccsolták szerintem nem jól
@dr. Bubó:

""a blogokra nem kell figyelni", vagyis izgulva figyelik...

mindent meg fognak tenni "ennek" a problémának a "kezelésére""

Ez a blogfigyelés érdekes kérdéseket vet fel.

Például azonnali kitagadással jár-é, ha valaki hangosan felröhög egy blogos poénon, ami kormányunkon élcelődik? (mer'hogy ilyen szok lenni ottanság, ittenség)

Továbbá, fizeti-e az egészségpénztár a blogfigyelők kezelését, ha netán megfertezi őket a borzalmatos libsi (sic!) eszmeiség, legalább olyan szinten, hogy már nem szoppantyúzik be mindent automatice?
Mert - mint tegnap is megtudhattuk - az biza már árulásszámba megy arrafelé!
Kezelni köll!
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

ja és ami még kimaradt mindazzal amit leírtam +500000 munkahely azonnal és jól fizetően

bruhhahahahaha ez csak következményként!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Tóta W.: Puccsparádé

Tényleg kemény lehet így kormányozni. A szekrényben csontvázak, a világ tele vérszomjas spekulánssal, idebenn vakondemberek kísértenek, és akkor jönnek a háromlábú puccskísérletek. És mindezzel full őrülten kell megküzdeni.
...
...a háromlábú puccs a frakció előtt hangzott el. Ott is nyilván nyüzsögnek az idióták, de azért bizonyára vannak köztük egész sokan, akik el tudják képzelni azt is, hogy valamely újságíró nem a háttérhatalom kottájából ír cikket, hanem egyszerűen csak nem tetszik neki valami. Vérfagyasztó lehetett a felismerés: ez most nem parasztvakítás, Orbán tényleg ezt gondolja. És utána közvetlenül a másik: ez a faszi teljesen becsavarodott, viszont ha most nem állok fel tapsolni, akkor engem is puccsistának néznek. De közben valakik mégis kiszaladnak, üzennek, szivárogtatnak a sajtónak, pedig tudják, milyen kockázatot vállalnak ezzel. A nagybeteg tajtékozni fog a szivárogtatás miatt, és legközelebb már a belső ellenség felkutatása lesz a menü.

Illetve - milyen banális - már most is ez megy. A vakondok hajkurászása, és a durca, hogy akinek esetleg különvéleménye van arról, jó ötlet-e a haverom feleségét kinevezni főbírónak, az nem is szeret igazán. És ez sem előzmény nélküli: következetesen vakondnak hívják azt, aki nem szavazza meg Orbán Viktor aktuális kedvenceit.
...
Ideje lesz már összehajolni, és megszervezni azt a puccsot. Hadd legyen igaza szegénynek egyszer utoljára."

hvg.hu/w/20120210_puccs
@Dr. csaknézek...: A felcsúti bunkó elembeteg... be kellene zárni egy nagyon zárt intézetbe, 40 évre.
@Dr. csaknézek...: "Ideje lesz már összehajolni, és megszervezni azt a puccsot. Hadd legyen igaza szegénynek egyszer utoljára."

legyen igaza! ámen
@orbánmentesítő: azt mondod titkosítani kéne 100 évre?

egy "szigorúan borzalmas" feliratú aktába zárni?
Ahogy elnéztem Navra parádéját csak az volt a fejemben, hogy Fidesz, Fidesz, Te szopni jársz ide...
A hívek persze megveszik kilóra a győzelmi éneket amit erről az égésről költ a fülkeforradalmi média, efelől nincs illúzióm. Ahogy a felsőoktatási keretszámcsökkenést, kórházbezárást is ünnepli a Fidesz B-közép, holott három-négy éve nemzethalált ordítottak a tandíj-kórházi ágyszám csökkenés megemlítésekor...
atv.hu/cikk/video-20120209_arok_kornel

Érdemes megnézni, az egész orbán banda golyó-érett már.
TÖMEGES AKASZTÁSOKAT !!!!
@Rodeo36: Minek ide munkahely?! A végén még az átlagbér magától megemelkedne! No és arról nem is beszélve, hogy ki fog az önkormányzatnak fát vágni, ha lesznek munkahelyek! Azt meg nem szabad. A végén még nem a képviselők lesznek a legjobban keresők szerte az országban!
Nesztek itt az igazság!
Már megint az a fránya média a ludas!
Nyilván összeesküvők és puccsot akarnak!

"Lázár: Nem beszélt puccskísérletről Orbán

...
Lázár János az egri háromnapos kihelyezett Fidesz-KDNP frakcióülés utolsó napján tartott tájékoztatóján azt állította, hogy a sajtóhírekkel ellentétben a miniszterelnök nem beszélt ellene illetve kormánya ellen szerveződő puccskísérletről. A frakcióvezető azt mondta, hogy Orbán Viktor az ország sorsával foglalkozott beszédében."

index.hu/belfold/2012/02/10/lazar_nem_beszelt_puccskiserletrol_orban/
@Dr. csaknézek...:

Ugyanott egy másik hazugságról is kiderül a való:

"A záró sajtótájékoztató harmadik résztvevője Pálffy István, a KDNP-s képviselőcsoport szóvivője elmondta, hogy az ülés ideje alatt a kormányfő, illetve a referáló kormánytagok 62 képviselői kérdést, felvetést válaszoltak meg. Pálffy szerint törésvonalak nélküli, "repedést sem mutató" munkaülést zárt a két frakció. A kereszténydemokrata képviselő szerint egyes híradások ugyan éket próbáltak verni például Orbán Viktor miniszterelnök és Kósa Lajos Fidesz-alelnök közé, a tanácskozás azonban az egységről szólt."

Kérdés van?
Nincs!
Köszönöm!
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Jelenleg úgy tűnik, hogy van egy kleptomán rokon, akinek adnak pénzt, hogy legyen ennivalóra, de nagyon kell sasolni, mert lop a kis drága.
@Dr. csaknézek...: Egy újabb puccccs! A sajtó megkísérelte felbomlasztani a megbonthatatlan egységét a frakciónak, és már tudják is, hogy kik állnak mögötte, a hvg meg a tulajai, a mocskos liberális hazaárulók. Remélem látunk majd képeket, amint viktor és kósa kézenfogva, mosolyogva sétálnak, és nagy az egyetértés.:D
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
erről már elmélkedtem hangosan: képviselő, bármilyen az társadalmi munkában számla ellenében, utólag megtérített költségért és napi 3 kajáért a menzán, legyen valós állásuk a viharosban nem az államiban...és a dicsőségért mert ők olyan szépek és jók

vagy menjenek a picsába
Az egészben az a jó, hogy már az MNO is megerősítette, hogy a dolog megtörtént, amikor Lézer jön a cáfolattal.
@orbánmentesítő:
ja, a tegnapi? azt láttam. vagy sztrájkolni fognak, vagy véletlenül kigyullad valami felcsúton, oszt nem lesz aki odaérjen.
@CSENDES:

"Az egészben az a jó, hogy már az MNO is megerősítette, hogy a dolog megtörtént, amikor Lézer jön a cáfolattal."

Meccsoda szerencse, hogy az MNO-ról is kiderült, valójában a tudjukkik szekerét tolja!
Pedig milyen ravaszul álcázták eddig magukat!
De most lebuktak! :o)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"Remélem látunk majd képeket, amint viktor és kósa kézenfogva, mosolyogva sétálnak, és nagy az egyetértés.:D"

Ez a legkevesebb!
Tovább hiteles dokumentumok s videók kerülnek elő arról, hogy már előző inkarnációjukban is mély egyetértésben éldegéltek, szavak nélkül is mindig ugyanazt gondolták mindenről.
Főleg Lázár gondolta mindig ugyanazt...
@Dr. csaknézek...:
"A frakcióvezető azt mondta, hogy Orbán Viktor az ország sorsával foglalkozott beszédében"

...és miközben az ország sorsával foglalkozott, abban a másfél percben könnyezett. És most sport: Nyert a Videoton a labdarúgó NBI. tavaszi első fordulójában...
Dakota igéret szép szó...és semmi más.

Egy dakotáról onnan lehet tudni, hogy hazudik,hogy mozog a szája.

a dakotának akkor higgy,amikor ló legel a sírján.

A préri csak a dakotáké! A többiek huzzanak az örök vadászmezőkre.

Minden ember egyforma, de vannak Dakotábbak.
@Dr. csaknézek...:
Mindkét változat igaz. Hiszen mindannyian mindig ugyanazt gondolták, gondolják.
Csak nem mindig sikerül időben kitalálniuk, hogy mi is az éppen. Viktor meg, amilyen dög, nem mindig árulja el nekik.
Aki látta a 110901_-_szeptember_11 című filmet - tegnap is ment valamelyik csatornán -, akár örülhet is, milyen jó, hogy nem rólunk szól, mennyivel jobb a mi világunk.
Nem kell félni naponta robbantásos merényletektől, nincsenek tömegsírok, a stadionokat sem azért építjük nagy pénzért, hogy ellenzékieket gyűjtsünk össze benne, a gyerekeknek se kell dolgozni, hogy orvosságot tudjanak venni az anyjuknak, de itt már azért megállhatunk.

Mert ez már a mai Magyarországon egyszerűen nem igaz. Igenis van olyan réteg, s rohamosan növekszik, ahol életkörülményeik terén már párhuzamot lehet vonni afrikai országokkal is.

A békés rendszerváltást - s ez bizony a sokak által szitokszóként emlegetett régi MSZMP-sek érdeme - sikerült olyan "politikai elitek" kormányzásának követni, akik - tisztelet a kivételnek - csak és kizárólagosan a hatalmi kérdések és a konc körül forgolódtak és forgolódnak ma is.
Nem számít az ország külföldi megítélése.
Az ember pironkodik, ha külföldi nagykövetek nem fognak kezet az ország miniszterelnökével október 23-án, dühös és értetlenül szemléli a magyar diplomáciát, amikor a Magyar Köztársaság Elnökét rendszeresen visszafordítják valamilyen határról, szégyenkezik, amikor EU bizottsági tagok nemes egyszerűséggel lehazugozzák a magyar kormány második emberét.
Az emberek dr dr elnökére pedig már legyinteni sem érdemes.
Nem számít a gazdaság, nem számít az oktatás, az egészségügy, nem számít itt semmi.
Csak a harács, s a napi címlapon minél szebb fényben való tündöklés.

Mindent elmond a borsodi éhségmenet sajtója. Ez egy olyan kezdeményezés, aminek tényleg fel kellene hívni mindenkinek a figyelmét arra, hogy ha nem történik valódi, nem egyeduralmi rendszerváltás, Mordor, a sötétség kora következik ( Göncz Árpád kilencven éves ).
S mi csöpög a sajtóból? Dülöngélt-e egy balfácán és volt-e rum a teában.
Rátelepedett a menetre az országos politika, mint bögöly a kiscsikóra.

Hölgyeim és uraim! Van lejjebb még! Itt van ismét a szorongás, de félreértés ne essék, csak az oly kiváltságos helyzetben lévő középosztály szorong csupán, a leszakadók, a kistelepüléseken élők bizony félnek.

S kétség ne kisértsen senkit, meg fogják találni a lehető legrosszabb megoldást, a radikalizmust.
S akkor lehet a sok balfasznak idiótázni egymást, akkor ki is felelős.

Az pedig már nagyon régóta nem divat,- Észak-Korea és egy-két ország kivételével - hogy az a pozitívum, ha egy párton belül nem normális viták, hanem a vezérürü gondolkodás nélküli követése az erény.
@dr.maybach:

"Csak nem mindig sikerül időben kitalálniuk, hogy mi is az éppen. Viktor meg, amilyen dög, nem mindig árulja el nekik."

Nem csak dögségről van szó.

A diktátorok első számú szabályát remekül fogalmazta meg Sztálin: senki ne érezhesse magát biztonságban! Még a legbelsőbb, legközelebbi emberekre is bármikor rá lehet sütni, hogy áruló.
Ehhez meg az a legjobb, ha titkolózik a főnök.

Másrészt a Kedves Vezetőnk sem tudja, mit is fog gondolni mondjuk egy nap múlva.

Olvashattuk a Nagy Dumát: minden pontosan meg volt tervezve, mindent pontosan így akartak!
Ez már önmagában is röhejes hazugság, mert egy rugalmas gondolati rendszernek mindig számítania kell a váratlan eseményekre, és annak alapján korrigálni.

Aki azt állítja, hogy mindent pontosan előrelát, az vagy hülye, vagy hazudik, esetleg mindkettő.
@Dr. csaknézek...:

Ide illik Fodor Ákos egyik gondolata: vigyázz, mert a vátesz lóvátesz!
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Hmmm... önkori, favágás... olyasmire gondolsz, ami Gyöngyöspatán van? Hogy több tonna fa van az önkori udvarán, miközben gondolom fagynak meg az emberek?

Oszt a kis nyilas Oszkárka visszautasította az állami levelet, hogy ott bármi lenne? Ugyanakkor meg felveti a gyűlésen, hogy na azé beszéljükmeg elvtársak, hogy biza VANNAK MAGYAROK is, akik fáznak...

Nem akarom elkezdeni a cigányozás-flash-t, de szerintem undorító, ami ott megy. Nemcsak a nyilas grasszálás, hanem hogy a cigányokat már olyan szinten szarják telibe, hogy ihajja.

Me' ők nem fáznak, mi? Me' ők nem olyan állampolgárok ott, szemben a fehér bőrű, de pont annyira dolgozó, produktív white trash-sel, mi? Pfff...
@Habakuk999: A dakota nem vész el egyből!
Először a gerincét veszti, aztán az eszét, majd a népszerüségét, aztán lehúzzák a politikai klotyón!
Nyeheheh, a "Meg akart puccsolni a CNN, de levertem őket!" mindent visz! Gecibazmeg, ez elmebeteg. :DDD
Olyan kis tündibündik a Mandineren a droidok, ahogy ünneplik azt a szerencsétlen, hazudós Navrát... :) Igen, ehhez kell egy agyroki szint és akkor még a fikuszról nem beszéltünk, amelyik iq-ban is elôrébb jár! Elôre naridroidok, pofika a sejhaj irányába, nyelvecske addig csapkodjon, amíg valami lágy melegséget nem éreztek - az ízével nem kell törôdni, képzeljétek, hogy a Viktoré.... :D
Lesz itt akkora balhé lassan. :(

Az elmúlt két nap történései igazolják, hogy Szíria nagyhatalmak ütközőpontjává válik. A brit, francia és katari különleges alakulatok jelenléte Homsz környékén, a nyugati fegyverszállítmányok az általuk kiképzett terrorista csoportoknak, a Damaszkusz védelmére érkező Specnaz alakulatok, az orosz fegyverszállítmányok biztosítása a kormányerőknek és a több városokra kiterjedő harcok egyértelművé teszik, hogy előbb vagy utóbb, de közvetlen a nagyhatalmak haderői is szembekerülnek egymással a kialakuló háborús övezetben.

Homsz városa stratégiai jelentőségű a NATO erők számára, mert ez a város közvetlen kapcsolatot jelent a Földközi-tenger partvidékén a fontosabb kikötők és Damaszkusz, illetve az ország belső területei közt. Homsz elfoglalása nélkül a NATO nem tudja lerohanni Szíriát, mert a kormányerők elvágják az utánpótlást. Ezért a harcok Homsz városára összpontosulnak, onnan indultak ki az első terrorista akciók és ott szervezték meg az első ellenzéki tüntetéseket.

A nyugati médiába a szíriai helyzetről érkező első hírek között volt, hogy 2011 áprilisban a szír haderő tankokkal vonult be Bájnászba - az egyik északnyugati kikötővárosba.

A NATO különleges erői által képzett terroristák elleni harc akkor már javában folyt. A szír kormány most arra kérte Iránt, hogy - rendfenntartás céljára - küldjön 15 ezer kommandóst az ország kulcspontjainak védelmére, ami elsősorban Homsz városát és a főbb kikötőket jelenti. Bár mindkét fél törekszik a közvetlen összeütközés elkerülésére, előbb vagy utóbb, de az orosz és az iráni haderő is közvetlen tűzharcba kerül a NATO katonáival Szíriában.

Csak nehogy a magyar fiatalok is azon kapják magukat, hogy mehetnek ők is demokráciaterjesztő ágyútölteléknek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne nevess! Mert tudd meg, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik! A korábbi spekulánsok fegyvereket vettek, amiket a kettősügynök Brad Pitt-tel akartak ide becsempészni. De akkor résen voltak a sasszemű tekesek. De ez nem volt elég, tovább folytatták munkájukat a gonosz balosokkal karöltve és az lmp-vel. A következő akció demokrata amcsi kormányé volt, akik összeszövetkeztek a cnn-nel, meg az lmp-vel és kitalálták, hogy pont karácsony előtt bilincsben, meg láncokkal fényképezkedjenek a külföldi sajtó előtt. Ráadásul még zaklatták is az alkotmányalkotó nemzetfiakat mikor a dolgos munkanapjukon igyekeztek herkulesi szavazógombnyomói dolgukra!
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
örüjjetek, mandineren ilyenek védik OV-t:
fatianegra:
" Aki meg azt gondolja hogy nem támadták politikai és nem politikai (gazdasági) vonalon OV-t és kormányát az elmúlt időszakban kívülről (belülről is de az elporlott: lásd Mesterházi, Schiffer, 4K) az egészen egyszerűen nincs kapcsolata a valósággal"

egyenesen az MTV Szórakoztató Műsorok Főosztályáról jött a csóka.
Van már hitleres videó? :D
már a sajtónak sem lehet hinni...Lázár elmondta nem úgy volt...na most akkor már megint..eridjetek...
megpuccs, ön puccs... vagy csak takarít, ne is akarjatok megpuccsolni, mert tudom, hoyg készültök rá...ha mneg tud róla nevezze meg az embereket...CNN :D muhaha
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Döglött lónak is lehet parancsot adni, de csak annyit : Feküdj!

A gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott!
Breaking!

A MacDonaldsban mától mcpuccs szendvicset is árulnak nemzetközi ízekkel!
Azt nem lehetne megoldani egy nemzetközi puccs keretében, hogy Viktor visszamegy a balettbe ugrálni, és nemzetközi körök által támogatott ChT lesz a miniszterelnök? :D

@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

A legjobb a paraszt Harrach volt, amikor az "A demokrácia legsötétebb napjaként" említette, hogy öt percet gyalogolnia kéne a munkahelyéig.
@Dr. Boli Ch.T: Nem megmondtam, hogy a Borókai márkájú nyálpermetezőgép cikke előkészítette a HV-ban ezt a retorikát? Ő kezdte a puccsolási dilit, ami gondolom már ki volt adva neki, mint husi nyeregalatti puhításra.

Olyan szinten igazlja szegény Orvicsk a róla keringő pletyókat, hogy ezt már Szájer se tudja alulmúlni a súlyos feleségem karrierje miattam ne szárnyaljon??-aggódással. Neki is megmondták - grat Lunacjek képviselőasszony - hogy tudják róla amit tudnak, ennek a másiknak is most. És mindig nők alázzák, nyehehe a mucsómacsóbélánkat, na ez a legjobb benne. (Talán Anikó kicsi szíve is örül ennek valahol mélyen, azok után, amit nyelt már ettől a csárlszbrunztól)

Ezek ennyire hülyék, hogy semmiből nem értenek?Balettba a patkánykák utáni tütüszöszt seperni mehetne vissza ilyen dagadékan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Harrach a legrosszabb tanácsadó, mondja a közmondás, de a demokrácia legsötétebb napja is ő (meg a bandája). Mehetne hajóhorgonynak az óceánmélyre a mozdonyához.
@Gábriel angyal: TE és amikor oroszoké volt a MALÉV? www.origo.hu/gazdasag/hirek/20110905-wikileaks-a-malevreszvenyek-100-szazaleka-orosz-kezben-volt.html

KEMÉNY JÁTSZMÁK ZAJLANAK ITT, HOGY MI MINEK LÁTSZIK... Az meg más tészta ugye. Én nem értem azért ezt a siratást, sajnálom, hazafiatlan vagyok ezek szerint. Magyar pilóták, sztyuvik repkedtek amikor ezen vagy azon a gépen ültem - nemmalévesen - magyar polgártársaim jutotak ezáltal melóhoz, magyarul és kedvesen szóltak hozzám, szolgáltak is, vittek A-ból B-be biztonsággal. ez számíott, ezt ígérték a pénzért.
Abszolút nem érdekel, hogy mi volt a neve a cégnek, mert mint látható a MALÉV is volt már sok minden.

A gépeink - hát ugye soha nem is voltak a miénké, mert lízing gépek voltak. Aki kutyusokat mi lízingelünk pár napra, hétre, azokat is nagyon szeretjük, de nem a mieink, tudjuk; nagyon fáj, ha elválunk tőlük, de ez a világ rendje. Kölcsön kutyi visszajár. Ahogy kocsi is, stb.

Fel lehet horgadni hazafiasan, lehet mesélni a MALÉV-pilótákról, - mivel jó szakemberek, már van áruk és munkalehetőségük - sztyuvikról, vagy nekik is lesz meló, vagy nem, ami szomorú, de hány varrónőt sirattatok meg itt, akinek szintén nem lett melója, mikor bedőlt a textilipar?

Ikaruszért sirtunk ennyit? Ja, hogy ott Szélest kéne basztatni?

Kicsi aránytalannak érzem ezt, bocs. Aki euzért felelős, az feleljen .- soha nem fog - de nem vis major, derült égből a lófasz csapott le. ezt "szakértők" készítették elő, tudván tudva mióta, hogy nagy gáz van. És igen, az a pénz talán kéne máshová. De persze majd elbasszák valamire, nincs illúzióm ezekkel kapcsolatban.

Ha a kínaiak vették volna meg a reptérrel együtt, akkor megnyugodna magyar szívünk?
@dr.dr. Secnir doktor: fatianegra, ez is jóóó. Olvasta Jókait? [..]"A Szegény gazdagok Jókai Mór 1860-ban írt regénye. Egy Fatia Negra nevezetű álarcos bandita, valamint egy gazdag uzsoráscsalád egymásba ágazó történetét meséli el.
Legelterjedtebb nézetek szerint Jókai a valós életből vette Fatia Negra alakját: egy utazása során ismerte Nopcsa László báró történetét, aki 1833 és 1848 között Hunyad megye főispánja volt [1]. Róla is olyan legendák terjengtek, hogy időnként mint rablóharamia fosztogatja a környék lakosságát. A regény megjelenése után több helybéli látni vélte a párhuzamot Fatia Negra és Nopcsa báró között, sőt, állítólag maga a báró is felfedezte azt." wiki

Ilyenek védjék is Orvbánt :-DDD, szeretem látni, ahogy kimutatkozik a foguk fehérje.
@Gábriel angyal: Szíriát leginkább a gennyláda Asszid-fi rohanja le.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Valami bazi nagy területet körbe is keríttetnek velük a fagyban, betonoszlopokat veretnek le velük. Aki nem bírja a melót - ezt az értelmetlen és kínzó melót, ami a Jobbik szerint a rend lelke: Arbeit macht frei-alapon ugye - az nem kap egy kanyi pénzt sem.

De mondom, Pokorniában - nem romagettó, nem szegényház, a leggazdagabb vidéke az országnak - is közmunka= Pilisben fanyűvés napi nyóc órában 36 ezerért a mínusz 14-ben. És Pokornit mindenki mint Orvbán jobbik fazonját isteníti...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: CNN-ben szerintem ettől bepisiltek a sikítós röhögéstől, mint Marilyn Monroe egykoron Lee Strassbergnél.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te ezt nem is értheted. Ráadásul az ügyészség is majdnem neki adott igazat, hogy korlátozták a szabad mozgásban. Nem mehetett be ótóval! Gyalogolnia kellett! Egy kdnp-s képviselőnek! Egy alkotmányozó honatyának! Ez a legsötétebb balkán, ahol a képviselőknek gyalogolniuk kell!
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Van hülyegyereked. Miért lett Lászlóné kinevezve??? hvg.hu/cimke/N%C3%A9meth+L%C3%A1szl%C3%B3n%C3%A9 [..]"Kinevezése óta eltűnt a nyilvánosság elől Németh Lászlóné fejlesztési miniszter, és várhatóan később sem fog sokkal többet szerepelni. Az Origo információi szerint a minisztérium terve az, hogy új kommunikációs vezetőt nevez ki, és ő lesz az arca a kulcsfontosságú, idén közel 570 milliárd forintból gazdálkodó minisztériumnak."
@Dr. csaknézek...: "Olvashattuk a Nagy Dumát: minden pontosan meg volt tervezve, mindent pontosan így akartak!"

Nem lett ez elkúrva!

Csak majd valami másra lesz jó.
Egyébként ez a " csak mi magyarok tudjuk, kik vagyunk, de más ország fiai csak eszetlen-lelketlen, hazátlan fogyasztódroidok" - annyira uncsi és gusztustalan szöveg ennél a Grófnál. Lenézés magyar szupremácia alapon: csak minekünk lehet hazánk. Ja. Ahonnan MALÉV-val rohantunk el máshová, ha lehetett, mert mégis máshol tejebbel- mézebbel folyt a vágyott Káanán... Kis ellentmondás nekem ez azért.

Amikor gyerekként, mint vágyott szabadságszimbólumnak integettünk a reptéri tetőről a gépeknek, akkor minden!! gép büszkén az égnek hasító szabadságjel volt. Ja. Mert be voltunk zárva kedveseim, kivéve a kedvezményezetteket.

És nekem pl. arra annyira nem jó visszaemlékezni.
Ahogy a hegyeshalmi bazi nagy sorompókra se, pedig jé, azokon is csudacsini piros-fehér-zöld csíkok voltak, jelezve édes kis hazámat, miszerint Welcome otthon. És ha megláttam azokat mondjuk Jugóból megjövet lezáródni mögöttem, végigbőgtem az utat Pestig, hogy basszus megint bezártak, mint egy állatot a karámba! Ki tudja mikor mehetek?

Legyen nemzeti légitársaság, nem azt mondom, hogy soha ne - de normális áron, normális feltételekkel, normális kondíciókkal, ne azon a pénzen, amit mindenki nagy nehezen összeéhezik és mégis feneketlen korsóba töltik, nem számolva semmit.
@Habakuk999: "Mindent elmond a borsodi éhségmenet sajtója. Ez egy olyan kezdeményezés, aminek tényleg fel kellene hívni mindenkinek a figyelmét arra, hogy ha nem történik valódi, nem egyeduralmi rendszerváltás, Mordor, a sötétség kora következik ( Göncz Árpád kilencven éves )."

Három apróságot leszámítva:

1. Mordorban volt munkád.
2. Mordor Urát mintha némileg komolyabban vették volna Középfölde diplomatái, mint a focistát.
3. Sauron kicsit nagyobbat dobott a Gyűrűvel, mint a csúti, aki egyszer majdnem ráollózta.

:D
Néztem tegnap este a m1tv Este c. műsorát. Meghívtak egy nemzetközi jogászt, állítólagos volt svájci követet beszélgetésre. Rettenetes volt az ürge. Felháborodott azon, hogy navracsicsnak a szemébe mondták, hogy a "szobámban mást mondtál" és ilyet nem lehet tenni. Ez a majom ezen volt felháborodva, mi meg ne legyünk azon felháborodva, hogy naponta a szemünkbe hazudnak a fideszpisták, hülyének nézik a nyuagatiakat is és meglepődnek a hazug disznók, ha ezt a szemükre vetik. Megérdemeltük ezeket a mocskokat is.
@a szív fészkei: Ez meg már milyen??? :(

Ír úr számol és tárgyal! Mi persze beleegyezünk, és fizetünk. Majd mindezt titokban tartjuk.

penzkerdes.blog.hu/2012/02/10/lenyomta_a_ryanair_az_allamot_is_1#more4089300

"És mi a történet vége? Hogy persze ez a magállapodás is titkos, mint a Gyurcsány-féle repteres. És valószínűleg az is marad a következő kormány következő elszámoltatási biztosáig, aki majd az akkori pártérdekeknek megfelelően kimutatja, hogy mennyibe került az a néhány Ryanair járat a magyar adófizetőknek. Mert arra a jelenlegi kormánybiztos nem gondolt, hogy addig ne terítse ki ezt a kártyát, amíg ki nem derül, hogy a piac betölti-e a Malév után hagyott űrt. Már pedig úgy tűnik, betölti, így viszont még ezért is fizethetünk, nem csak a Malév csődjéért."
@Peripetia: Állandóan volt nagykövetekkel iratnak mosómasamosodája szerű leveleket nagy nemzetközi lapokhoz, hogy a vonalkódot kisikálják a gatyeszből. És ezek vállalják. www.parlamenttv.hu/hu/kulfoldi_hirek/kulfoldi_sajto_magyarorszagrol_orban_bebetonozza_a_sajat_rendszervaltasat

[..]"A svájci Neue Zürcher Zeitung (NZZ) nemzetközi kiadása Tar Pál volt washingtoni és vatikáni magyar nagykövet olvasói levelét közölte.

A volt diplomata annak a nézetének adott hangot, hogy az NZZ kiegyensúlyozatlan képet ad Magyarországról. A lap az ellenzék képviselőit szóhoz engedi jutni és visszaadja az Orbán-kormányról szóló negatív kijelentéseiket, de sem a kormány, sem kormánybarát lapok vagy értelmiségi körök kijelentéseinek nem ad teret - írta. Tar Pál úgy látja, a lap "kettős mércével mér", amikor a tüntetésekről számolt be. Úgy fogalmazott, a hétfői kiadásban az NZZ "elhallgatta" a kormány melletti előző napi budapesti tüntetést, ezzel szemben a - mint fogalmazott - "aránytalanul kisebb" ellenzéki tüntetés az Operaház előtt "hosszú tudósítást ért meg" a lapnak.

"Az NZZ-t liberális-konzervatív lapként ismerjük, és most mégis a nyugati baloldali sajtóval és a magyarországi posztkommunista baloldallal legnagyobb egyetértésben démonizálja a demokratikusan, kétharmados többséggel megválasztott Orbán-kormányt" - írta Tar Pál a svájci világlapban megjelent levelében."

Attól, hogy nagykövet, még lehet segghülye: pl. Slicc. Sőt követelmény ezeknél, akkor mehetsz ki valahová égni miattuk, amit nem is látsz a hülyeséged miatt égésnek...
gyors körkédés...mennyivel csökkent a fizutok?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Támogatom a ChT vezette kormányt, ha a Csoki fiú is kap szerepet benne :D:D Szerintem mindenki magyar akarna lenni, csak mert ilyen jó kormányfőnk van, nem?:D
A Mandineren Várúr kivont lézerkarddal küzd a bomlasztó elemek ellen:
"Rosszarcú szemüveges Tóta megint lemaradt, vagy ordasul hazudik. Szó nem volt puccsról, azt a Tóta-szerű médiamunkások találták ki. "Még egyszer utoljára" - írja a médiadolgozó. Ő sajnos nem utoljára fröcsög hülységeket. Erre tartják, ezt érzi küldetésének, ha épp nem keresztényezik."

"Újságírók a fidesz-frakcióülés után rákérdeztek: Beszélt Orbán puccsról?
Nem - hangzott a válasz.
Jó - felelték.
Majd jött Tóta és elnyerítette magát.
Különösebben nem befolyásolják a tények.
Úgyhogy a cáfolat cáfolatával ne bíbelődjünk.
Hagyjuk a helyi ballibbant kommentelőkre."

Ez mekkora egy fasz... :DDD
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Na jó, Csocsi lehet a belügyminiszter. Van egy olyan érzésem, hogy jobban megértetné magát a Végeken a helyi erőkkel, mint don Pintér.

Cserébe talán nem túl nagy kérés, hogy én szeretnék lenni a Miniszterelnök Személye Körüli Miniszter...♥ ♥ ♥
@a szív fészkei:

Én az NZZ helyében elintéztem volna ezt egy: ellenzék ellen tüntetni diktatúrában szokás, te fasz-al.

Ezek a faszok azt hiszik, belebeszélhetnek miről írjon egy lap, és miről ne. Márpedig a tőlünk eltérő országokban ilyen puccsista a sajtó, hogy arról ír amiról akar. Pláne ha igaz. Viktornak meg joga és lehetősége van lapot indítani az Unión belül bárhol Orbán Cejtung néven, és arról firkálni benne amit fontosnak tart.
@prof...de nem dr felebarát:

Nekem olyan nincs. A melósokét 10 ezerrel korrigáltam átlagban, hogy ne szopjanak be, és a tavalyi nettó meglegyen legalább.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Fel sem merült más személy tudtommal. És igen, Csokifiú istenien hozza a bandavezér figurát, nem hinném, hogy bárki merne baszakodni vele. Gondolom az se gond, ha én leszek az igazságügyi miniszter, mert ugye a belügy meg az igazságügy össze kell hogy dolgozzanak...:D:D
hvg.hu/itthon/20120210_egyhaz_bizottsag

nebassz

+ 17 egyház felvételét tervezik

"Ezt tette meg egyszemélyben a bizottság elnöke, Lukács Tamás, amikor előterjesztésében 17 felekezet egyházzá minősítését javasolta. Mivel a javaslatot a kormánypárti képviselők egyhangúlag támogatták, ha az Országgyűlés is megszavazza, a jelenlegi 14 mellett március 1-től egyházi státust kaphat a Magyarországi Metodista Egyház, a Magyar Pünkösdi Egyház, a Szent Margit Anglikán/Episzkopális Egyház, az Erdélyi Gyülekezet,a Hetednapi Adventista Egyház, a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház, a Magyarországi Iszlám Közösség, a Krisztusban Hívő Nazarénus Gyülekezetek, a Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége, az Üdvhadsereg Egyház – Magyarország, az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus egyháza, a Magyarországi Jehova Tanúi Egyház és a Buddhista Vallási Közösségek. Az előterjesztés külön egyházzá minősítené a kérvényt benyújtó buddhista felekezeteket, így a Tan Kapuja Buddhista Egyházat, a Buddhista Missziót, a Magyarországi Árya Maitreya Mandala Egyházközösséget, a Magyarországi Karma - Kagyüpa Buddhista Közösséget, a Magyarországi Kínai Chanbuddhista Egyházat és a Gyémánt Út Buddhista Közösséget."
@prof...de nem dr felebarát: hehe, akkor szinte mindenki, akkor nem lenne inkább értelme, hogy kit nem, kevesebbet kellene írniuk :D
@prof...de nem dr felebarát: én is ezt kérdem, de ilyen értelmetlen fsz törvényeket töménytelen mennyiségben tudnánk csipőből azonnal idézni...
dr Orbán az évértékelőn:

"A középosztály és a leszakadók egyaránt abban érdekeltek, hogy a leszakadás megálljon, és családok százezrei ne segélyből, hanem munkából és munkabérükből éljenek. A munkanélküliség elleni küzdelemben ezért új megoldásokat és új módszereket alkalmazunk. Ilyen lesz a 2012-ben útjára induló Start munkaprogram, amelynek alapjait tavaly fektettük le. 206 ezer embert fogunk visszahívni a munka világába. (...) Igaz, hogy a 46.000 Ft-os Start munkabér kevés, de több, mint a 28.000 Ft-os segély. Ma ennyire futja. De bízunk abban is, hogy a gazdaság hamarosan képes lesz növekedni, és akkor majd emelhetjük a Start munkaprogram béreket is. És kérem arról se feledkezzünk meg, hogy a Start munka mellett az elmaradt iskolai és szakmai oktatást is pótoljuk a képzetlen és felnőtt munkanélküliek esetében. Ők szombaton iskolába fognak járni"

Politikusbűnöző.
maria.blog.hu/2012/02/09/a_kozmunkasokat_meglopja_az_allam
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szarfaszú, cinikus, aljas, elmebeteg politikusbűnöző.
@orbánmentesítő:

Elzsidósódott állatbűnöző.

@King of Shadows:

De ki a pina az a Szájer József? :D
Sokan, nagyon nagy szeretettel és éljenzéssel szerenádoztuk és tapsoltuk meg Göncz elnök urat.
Zenget a "vissza, vissza!!
Tóth Árpád

A RAB

Mi jobb? - üvölteni talán?
Vergődni a börtön falán,
Vájni sírva, vérző körömmel,
Míg künn röhögnek kárörömmel?

Avagy hallgatni, az a jobb?
Ne hallja senki a jajod,
Barátkozni a mély homállyal,
Beharapott, fekete szájjal?

Mi jobb? - szavalni szüntelen?

Vagy ez? - hallgatni szüntelen?
Feküdni, tetszhalott tetem,
Míg lobogva a ravatalnál
Veszett vágyak lángjai égnek...

*

Mi az pajtás? üvöltenél?
A körmöd újra csupa vér.
Mit vájod...... a falat?
Te meghalsz, s a fal megmarad.

Talán hallottál valamit?
Talán az erdő hangjait?
Átsusogott a kétöles
Falon a virágzó köles?...
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Na jó, már azt hittem, hogy a Csokifiú-mozgalom kihunyt. ;-) Tudod, hogy Spielberg három csokifiúval csinált a fekete második világháborús pilótákról filmet?
@Dr. csaknézek...: Nagy kő esik le az ember szívéről, hogy hál’ istennek nincs semmi gond, az egység töretlen a két frakció között. Remélem, hogy ezt az örömhírt pozitívan reagálja le a Frank árfolyama is, mert mostanság engem inkább az érdekel, mint a FIDESZ-KDNP megbonthatatlan barátsága. Külön öröm volt hallani ezt Pálffy szájából, mert aggódtam érte. Egy idő óta kevesebbet szerepel, mint azt én kívánatosnak tartanék Szerencsére semmi gáz, a keresztényalkoholista képviselő úr jól van, nem kell nélkülöznöm őt a politikai életből. Pusztán egy pici sminkre lenne szüksége, mert az utóbbi időben úgy nézett ki, mint egy masszív, tablettás cabernet fogyasztó, aki sorban áll a MET Dankó utcai központja előtt: www.kiskegyed.hu/hirek/palffy-istvan-belem-kotottek-sejtem-miert-2386.html
Amúgy renben van Pista, és őszintén remélem, hogy az a fene nagy egység amit beletol ide az arcunkba, abból profitálhatunk. Mindig is naív voltam, az az érzésem, most is pofára fogok esni…
Ja, nincs kérdés.
@orbánmentesítő: Van még olyan személy, vagy intézmény, akivel/amivel Viktor nem veszett össze? :D

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És a kormány tagjai mi a f@szt keresnek még mindig itt? :D
Jelentem, Várúr leverve, felszántva, sóval behintve! Úgyhogy kérem ChT-t, most. :D
@King of Shadows:

A szerzőnek nincs igaza, igenis érdemes megkérdezni a zasszonyállatot!

Midőn a véleménynyilvánításom mián kicsit elidőztem a tömlöczbe' és a zasszony csak a két ökör árán tudott a napvilágra segíteni, én is megkérdeztem őtet, hogy aszongya:

- Hát most mit fogunk bé'???

De nem is késett e válasszal a zasszony:

- A szánkat Gerzson, azt fogjuk bé'!
@orbánmentesítő: Aki ráadásul jobboldalinak álcázza arcátlanságból magát.[..]" Neelie Kroes a hollandiai jobboldali VVD-párt porminens politikusa volt és jelenleg is fontos a szava a pártban" -íjra a Népszabó.

Csak Hollandiában ez mást jelent, mint itt, a kiterjedt Gumiszobaisztánban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Várúr, a budai - kiemelten krisztinavárosi - úriemberek eleje? Hogyan mivel?

Beszéld meg Bolival: mintha Amerika megtámadása esetén - és
Hehende Csabával az élen csakis leverhetjük a gazokat, ez nem kétséges ugye - számára ChT lenne az engesztelő hadizsákmány.
@King of Shadows: "Van még olyan személy, vagy intézmény, akivel/amivel Viktor nem veszett össze? :D"

Állítólag a londoni látogatásakor madame Tussauds Panoptikumában egész nyugodtan viselkedett...

---

Megragadnám az alkalmat hogy gratuláljak Göncz Árpádnak születésnapján, és megköszönjem, hogy számtalanszor megthettem a hobbitokkal az Utat, egészen mindennek a végéig: "Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején."
@King of Shadows: Vatikán.

Szerintem már megy ott a diplomáciai puhítás, hogy a minden évben kiadott vatikáni kispapok naptárba velvet.hu/blogok/kockahas/2009/12/24/a_szexi_papok_2010-es_naptaranak_minden_peldanya_elkelt/ a hínárhajú - nem épp katko - Dajcs is belekerülhessen bónusznak. Na az lenne egy komoly hungarisztáni eredmény, nem?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mint viaszbábú viselkedett nyugisan? (vagy rá kár azt is pazarolni, tényleg, inkább Lady Gagába feccolják a gyertyát.)

hvg.hu/itthon/20120210_goncz_arpad_szerenad#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_2_10
@a szív fészkei: "nem épp katko - Dajcs is belekerülhessen "

Nem épp katko? Csak nem arra célzol, hogy... Krisztusom!

Emlékszem milyen jót röhögtem, mikor valaki (talán Hack Péter?) nyílt levélben kívánt neki "Kellemes Húsvéti Ünnepeket". :D
@prof...de nem dr felebarát:

Baszki, ezek mintha elhatározták volna, hogy ma szénné égetik magukat... Hát nem előhúzza a másik fasz Brad Pitt kellékpuskáit? :DDD
@orbánmentesítő: Agyrém! Remélem lesznek tüzek, ahová nem érnek el időben. Címek ismertek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jah az EP-ben Navrát miniszterelnöknek nevezték..fura nem :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Végülis a két vallás egymásra épült, ha ez sokaknak nem is tecc, méh mindig. Na Dájcs gyönyörűen szimbolizálhatná - a már nem annyira acélos - hasizmaival a papnaptárban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Elég jól tudják az EP-ben. Főleg az a Lunachek asszonyság. :-Dd Mondhatni Szájerból naprakész.
@Dr. néma bárány: Orbán Cejtung - ez zseniális!! Remélem Pápai Gábor lenne az illusztrátor, hisz annyira nagyon szereti Orvicseket. (meg a többit hosszú évek óta)www.nepszava.hu/karikatura/index.php?id=465
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Úhh, ilyet írni róla, aki főiskolán okít!!!! És aki szerint Gállné Pelcz Ildikó jó nő.

Küggyé neki ChT-t, attól tán észre tér szegény, látod, milyen nyomorban van minden téren.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :)

@a szív fészkei: Most majd azzal is össze fog... Vagy a Vatikán a főnöke és az diktálhat is neki? :D
Csatlakozva néhányótokhoz: isten éltesse Göncz Árpádot, alias Árpi bácsit 90. születésnapja alkalmából!
@a szív fészkei:

Izé... spec. Pelczné amíg meg nem szólal, nőnek nem olyan rossz.

Na persze nem ChT-hoz képest, aki a hajnalpír első fényeinél emelkedett ki egy hatalmas kagylóban Dél-Afrika partjainál a habokból, anyaszült meztelenül.
Ez szép pillanat. fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422848_162506647195247_146057475506831_235400_1986453406_n.jpg

Bármennyi ilyenre elcserélném ezeket az újundokokat - mivel ők már jól kiporcelánozták magukat nálunk - , minden megoldás érdekel.
@a szív fészkei:
Csatlakozási tárgyalásokat készít elő.
Mi akarunk lenni a nyolcadik emírség, mert az EU már túlságosan erős sallerokat osztogat azért a kis pínzért.
@a szív fészkei: "Két hét múlva hivatalosan is elutazik az Egyesült Arab Emírségekbe Rogán Antal, aki januárban egy titokzatos magánúton egyszer már ellátogatott az arab országba. A gazdasági bizottság elnöke Kövér László házelnökkel látogatja meg újra az emíreket, hogy pénzt szerezzen együttműködésekhez."

Viktorka megy dudajozni! :D

---

Dendrobatide kolléga a mandin fején találta a szöget:

"Teljesen nyilvánvaló, hogy a CNN által irányított puccs után Brad Pittet akarták miniszterelnöknek a zsidók. Erre jött rá Csurka, ezért ölte meg a Moszad...

Elmebeteg orbánhívők. Ez a szekta borzalamasabb mint a hitgyüli, vagy a jehova tanúi."

:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
WAZZ, NEM IS ISMERLEK! HÜLYE VAGY!!! Kitagadlak! :-)
A fene a gusztusod - az az egybites fideszliba...? Te, te, te... komolyan?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: húúúbaazzz, ez most viccőt, vagy holt komoly volt??? beveszik amennyire "okosak" oszt nekünk még végebb lesz..
nem, nem akarom riltájmba nézni, még a végén rosszat fogok álmodni :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Elron hugybardot nem tuggyák ü-berelni.
rószika szentem milyen szépeket fog mondani, ő is beáll a szénnéégők közé, mint a fennt említett navra és vezényló és szájjel, és dájcstompika, és valahány név a narancsos naptában

index.hu/kulfold/2012/02/10/hoffmann_rozsat_brusszelbe_varjak_az_oktatasi_torvenyek_ugyeben/
@a szív fészkei: ugyanezt elmondhatod a MÁV-ról is meg a BKV-ról is, utóbbi ráadásul egy HELYI közlekedési társaság.

Az áruk pedig jó volt, nagyon jót is ki lehetett fogni. Éppen mostanában nézte a barátnőm, hogy bájbáj 30 ezer forintos jegy Isztambulba.

Mi is ketten a húgommal velük voltunk Londonban 2011-ben, valami fantasztikus volt.

Én magam se értettem és értem, miért érint ilyen érzékenyen ez. Valószínűleg az Ikarusz is így érintett volna, ha abban az időben odafigyelek a közéletre, mikor megszűntették. Arra voltam még igen-igen büszke. :)
@Dr. Boli Ch.T:

Teleaggatnám Gyurcsány-képekkel a falat, és megbüntetném.

@a szív fészkei:

Ez a fotó nekem nem stimmel, ennél azért jóval nagyobb egy elefántbébi... :(
Amúgy ezt olvastátok? www.eduline.hu Orbán: egy helyet sem kellett volna adni a jogi egyetemeknek - tündibündi, anyuka jól van? Eszemfa.zom... Az összes narancskomcsi bekap6ja!
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé: Vissza jövök még hozzátok, kiszesesz pajtások.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Igazából megérdemelnék egymást Fecó elvtárssal. Mennyit kell neked ehhez innod, hogy ilyen vakmerész légy? :) ChT azért ezen félrelépésedrôl tudni fog!! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Inkább Aphroditét lájkolnám Küprosz szigetén, amint kiemelkedik a habokból a Petra tou Roumiu sziklánál. Amúgy oké.
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé: ha ezt közvetítik élőben, tuti, hogy kiveszek rá egy nap szabit
@a szív fészkei: Viktornak ez a katolikus-református-evangélikus cucc is, csak egy ideológia, amivel ő nem foglalkozik, ugye...
@Knósszosz: Én egy szöszi csajt lájkoltam volna nemrég, de rossz kontexusban említettem meg, ezért olyan csúnyákat mondtak nekem, hogy mostanság nem igazán kell ezen merengenem... :( pedig helyes volt... csak nem értékelte az urbánus humoromat... Pesten meddig tart ezt a k.rva havat eltakarítani? Bécsben miért járható minden normálisan? A hóeltakarítók munkaideje korábban kezdôdik Bécsben... :)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: olyan vagy, pedig derakasan állta a sarat a vezénylóval szemben is, mit majd neki egy eu meghallgatás, pokornin edződött másodsorban, úgy hogy ez neki sétagalopp lesz, az esze meg van hozzá ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hááááááááát. Na jó, nőként máshogy látok dolgokat. ChT-t abszolút elismerem szépségnek, még millió más női személyt is, de ebben a Pelcznében mi van??? Meg se kell szólalnia, süt róla a viktorizmus, na. Hogy finom legyek. Legalább öltöztetnék jobban, az isten szent szerelmére! Na mindegy, legyen ez a Pelcz baja.
@King of Shadows: Ja, mint egy bugyingó (by Cicciolina), ha telirakjuk, van másik. Veszi le-fel, hihetetlen hitkufár.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
már késő, időközben leléptem onnan...
@a szív fészkei: a másik oldalról is pont ezt látom, lehet velem van a baj?
úúgye nemmm??? Fűegértet, megsütötte a nap szerintem :D
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé: de ott egyedül lesz, remélem jól megszutyongatják
@a szív fészkei: igyekezni kell, még a végén csak gyalog lehet menni az eseményre, és akkor nem lesz, szép technikai feltisztelgő vonulás

Szmogriadó jöhet a hétvégén Budapesten
2012. február 10., péntek, 19:35
Szerző: MTI

--------------------------------------------------------------------------------

Kinyomtatom • Elküldöm
Szombaton valószínűleg el kell rendelni Budapesten a szmogriadó riasztási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal péntek este, hozzátéve: ha ez megtörténik, akkor vasárnap reggel 6 órakor életbe léptethetik a gépjárműforgalom korlátozását is. A fővárosban jelenleg a szmogriadó tájékoztatási fokozata van érvényben.
@Dr. Boli Ch.T:

"Pesten meddig tart ezt a k.rva havat eltakarítani? Bécsben miért járható minden normálisan?"

Hát ez az, nertársam, miért mindig csak a negatívum?
Ejnye!

Bécsben másféle a hó, ez közismert.
Nálunk direkt olyan adalékokkal dúsítják fel még a légkörben a zimerpialista...őőőő... akarom mondani a zországellenes erőkök a havat, hogy ne olvadjon, és eltakarítani se lehessen.

Megszereztük az adalék titkos összetevőit:
- rágógumi,
- fagyálló.

Ezért ragad, és ezért nem olvad!

Láthatja, nertárs, hogy milyen nehéz dolgunk van!
Összefogtak ellenünk, de mi megmutatjuk!

Igenis, tudunk hányni!
Akár havat is!

Sőt, ha akarnánk, még sokkal többre is képesek lennénk, csak hinni és akarni köll!

Világos?

(Ui.: képzeljétek ehhez Őze Lajos hangját és alakítását...) :o)
@a szív fészkei:
Csak sajnálni tudom Herr Pelcz-et! :) Egy szánalom az asszonyka... :))
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Oké, nem téged akartalak bántani. Csak ezt a kizárólag mi tudjuk, mi a hazaszeretet és csakis a MALÉV-val kapcsolatban - ez zavar. Annyi minden szűnt meg, ami legalább annyira magyar volt, legalább annyi ember megélhetését szolgálta... Így esett.

Ha hozzám bárhol magyarul kedvesen szólnak, emberszámba vesznek, akkor az nekem jólesik, mint a haza üzenete. Ehhez nem kell felségjel számomra. Én ezt tényleg nem értem, sajnálom.
Azontúl elfogadom - vagy próbálom inkább - hogy Ovidiussal szólva: Omnia mutantur - nihil internit.

Változik minden és nem tűnik el semmi. Ha igaz volt az a malévos hangulat, szakértelem, stb., akkor az emberei révén belefolyik valami más cégbe és akkor majd az jön fel; azok a kedves szavak, mosolyok más cégér alatt de magyaroktól magyarul neked szólnak. Lehet, hogy hülye vagyok, de így érzem. Az emberek teszik a cégeket, a helyeket a városokat élhetővé, szerethetővé.
@Dr. csaknézek...:
Bocsika, csak így két nap távlatából, az a rothadó kapitalizmus, egyre vonzóbb... Bécs dombos (Rózsa-domb jellegű) részén voltam, ahol minden perfekt és tiszta! Hó sincs! Ja, azt csak úgy megemlítem, hogy abban az utcában aki kéri, annak 875 € az éves úttisztítási, hóellapátolási díj :)) Aki nem kéri, az előtt is eltolják azzal a lendülettel... :)) Mintha idehaza lettem volna! :)
@Dr. Boli Ch.T: De amit hazatalicskázik asszony háztartásba.. Azért is szánnád Herr Pleczet???
Brüsszel egy maoista gyülevész had. Rosszabb mint anno Moszkva.
@a szív fészkei:

Illetve ma már iparvágány játszik, ahogy pár nappal korábban írta valaki. :o)
@Dr. Boli Ch.T: Ahoj Falanszter!! Madách Imre megírta, kövessék el már el! Tökéletes világ lesz az, biza!

És mérnökséghez ez a faszkalapbanda mennyit ért??? Még a kurva számítógépet sem bírja felfogni alapszinten se a Főnökök Főnöke! Akkor??? Mihez ért?
@centenárium: Óha, aztán ilyen bandában sikk alelnöknek lenni?? Orvbán, Surján... Szólj nekik, még folt esik a pedigréjükön nélküled!
@centenárium:

Ha szépen megkérlek, elmondanád, milyen is egy maoista?

Másrészt eddig úgy tudtam, hogy Szeretett Vezérünk azt mondta: nekünk sem Brüsszel sem Moszkva nem diktál!
Vagy lemaradtam volna valami upgrade-ről?
@Dr. csaknézek...: Miskolci Pelczné nem? Ha oda is kiépítették, akkor igen.
@a szív fészkei:

Meg kellene kérdezni Fabiust, volt-e ott mostanában iparvágány felújítás, szélesítés. .o)
@Habakuk999: Aztán mit mutat fel olajsejkként ott? A leselejtezett napraforgós étolajat rántott sertéshússzaggal?

Vagy mink van dubajos vengerkákon kívül??
@Dr. Boli Ch.T:

"Pesten meddig tart ezt a k.rva havat eltakarítani? "

Mi, pesti zsidók nem csak szépek vagyunk, de fenemód ravaszak is: megvárjuk, míg elolvad.

Bécsben nem tudom, mi van, ott valószínűleg a bécsi zsidók összetakaríttatják a gójokkal. :D
Gondoljátok csak el, ez a sok gerinctelen kremlista, a fidesz krém minden reggel csatakosra izzadt ágynemüben ébred! Ma vajon milyen gazemberséghez kell adnom az arcomat? Ma vajon ki próbál meg hátbaszúrni? Nincsenek ezért megfizetve! Csak nézzétek meg az arcokat! Ovi egyre jobban hasonlít Dr Genyára!
:-#
Nincs igazatok, Pelcznét analizálni kéne egy Szanyi Kapitány alakú intruderrel! :D

@Dr Smit Plagius:

Lassan több ránca lesz a Focistának, mint Palapatine császárnak.
@Dr Smit Plagius:

"minden reggel csatakosra izzadt ágynemüben ébred!"

Egy teljes másodpercig küzdenem kellett az empatikus énrészemmel, de sikeresen legyűrtem, nem és nem esett meg a szívem rajtuk!

Hogy a népi bölcseletet idézzem:
Ha szarköpő mellett alszol, szarossá leszesz! :o)

A Genya hasonlat jó! :o)
Ráadásul kolléga - ő is doktor.
Érdekes, ha józan vagyok, folyamatosan félregépelek. Különös.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: fabulon a bőre őre, lerohad a töke tőle
LOL! Hogy üti vágja egymást a sok paraszt!

mandiner.hu/cikk/20120210_seres_laszlo_nem_volt_puccs_de_levertuk

Jézusom, az oldalam... :DDD
@Dr. csaknézek...:

A csoportterápia segített: még látom a bogarakat, de már tudom, hogy valójában nem léteznek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
... és ChT? Ő létezik? Vagy csak egy látomás? :)) Neked... :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"A csoportterápia segített"

Ja, én is csoportosan (töksportosan?) piálok... .o)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"LOL! Hogy üti vágja egymást a sok paraszt!"

Átqkkantok élményt gyűjteni. :o)
@Dr. Boli Ch.T:

Mikor láttam a Hófehérkében, frankón azt hittem hallucinálok. Istenem, milyen gyönyörű az a nő...Úristen.

A "Twilight" nyáltengeréből épp csak kiemelkedett színésznőcske úgy fog eltűnni mellette, mint szürke szamár a ködben.
@Dr. csaknézek...:

"Böffff biznicc mi van, bezárt a csehó, vagy kibasztak?
De anyázok, ha tetűznek.Van még kérdésed, csöves?
Kifizetted a hitelt?"

:DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Sajnos én is lebuktam, mint Táskás néven kommentelő... :o)
Hogy fogom ezt magamról lemosni... :o)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Amikor láttam a Hókefélkében azt a csajt, én is azt hittem hallucinálok... :DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Már nem a telefonon pötyögök, sikerült felhúzni a hálót, de még egy darabig boldogítalak innen Pestről benneteket... :))
Ma ami kiba.zta a biztit nálam, ez volt:
"Tényleg hiba volt százra csökkenteni a jogászképzések államilag finanszírozott férőhelyeit, „a helyes ugyanis az lett volna, ha nullára vettük volna vissza” – az Origo információi szerint ezt mondta a 2012-es felvételi keretszámokról Orbán Viktor a kormánypártok egri kihelyezett frakcióülésén."
eduline.hu/erettsegi_felveteli/2012/2/9/Orban_a_felvetelirol_egy_helyet_sem_kellett_DI655L
Anyuka jól van, Viki? Mert szerintem sokan emlegetik mostanság!
A pofátlanság csúcsa a Pázmánynak juttatott 50-es keretszám... Végül is, a segg az csak segg marad... Egy hülye, sosem dolgozott jogásztól, mégis mit kéne várni?
@a szív fészkei: sajnos ha külföldi légitársasághoz kerülnek, alapból nem fognak hozzám magyar nyelven szólni, mert nincs rámírva, hogy így beszélek.

Megértelek, értem az álláspontod és sok mindenben igazat is adok, igazából tényleg az emberek teszik jobbá meg szebbé a világot (mint ahogyan igazi pokollá is egyben).

És nem tetszik - vessetek meg, tudom, hogy pénzt hoz és minden - hogy a Ryan-t odaengedik a ketteshez (terminál). Mintha a modortalan újgazdagot odaengednék a kiművelt társasághoz, olyan érzésem van. Igen, lehet, hogy ez sznobizmus, de vállalom.

BÁR most kicsinálták a Malévot, milliárdokat toltak a Ryan-be, szóval muszáj a kettes kieső forgalmát pótolni, de akkor is ezt érzem ezzel kapcsolatban és tudjátok: az érzések a legkevésbé logikus dolgok közé tartoznak. :D
Lájkol egy csajszi a Mandineren... Na ugye, hogy érdemes szépen beszélni! ♥
@Dr. Boli Ch.T:

Elmebeteg, ezt ugatom évek óta! Lassan már Török Gábornak is leesik, kíváncsi vagyok, a Fidesz-vezérkar mikor jön rá, hogy kurva nagy gáz van.
@Dr. Boli Ch.T: Ezt tegnap én is olvastam az origo-n. Ismerve a mentalitását, pont ezt a választ vártam tőle. Sajna igazam lett. Mert ugye hiába mondták, hogy hibajavítások következnek. Nem ismernek el semmi hibát, ezért logikus volt a reagálása. Úgy látszik, az éri meg jobban, ha fizetős külföldiekkel telenyomják az egyetemeket, akik úgysem maradnak itt - csak a pénzük. Csak a zsebtömés, már itt is, nem kell ide értelmiség, gondolkodni tudó ember
@a szív fészkei: Csokifiú mozgalom élt, él, élni fog.:D Képzeld, kedvenc csokifiúm megkapta a Golden Globe-ot:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mi is ezt próbáltuk, csak nem kimentek a gójok bécsbe havat lapátolni?! Vagy mezőkövesdre mentek?:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ejnye, szabad a ChT árnyékkormány miniszterének így csajoznia?:P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
LINKELD MÁR BE! Meg kell néznem... NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... :) Kicsit gonoszkodnék... :DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
DEHOGY!!! Én? Hát olyan vagyok én? :))))) Ne izélj má'! :D
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Gratulálok! :D
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé: Na legalább utazik végre ő is. Vehete majd arra a penge szájára piros rúzsot. :-)) Egy nő legyen nő minden körülmények közt. Ha már Pelczné az idol ott.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Az, ami a Rayennel megy, az nekem is túl sötét. De itt mi derül ki valaha is majd?
@prof...de nem dr felebarát:

És akkor ez az édesanya örülhet, hogy tudja fizetni a rezsit és ha ügyesen gazdálkodik, nem éheznek.

IGAZ, hogy ennek az az ára, hogy SEMMI mást nem vesznek, se egy ruhát, se semmit... PLUSZ: kamaszkorúak a gyerekei, basszus! Nemsokára, ha fiúk, el szeretnének hívni egy-egy lányt valahová. MIBŐL?

Ja és várjatok, nem is kalkulálta bele a gyerekek zsebpénzét sem!

Vajon apu fizet gyerektartást? Gondolom, nem. Úgy látom, manapság ez nem divat sehol...

Amit azért vérlázítónak gondolok, hogy már azt jónak tartom, hogy lakni meg enni tudnak. Ezzel ők nincsenek benne abban a 30%-ban, akik vagy rezsit fizetnek, vagy esznek. Emiatt azért szerencsésEBBEK, hogy nincs tartozásuk... sokaknak van.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Bocs, rossz linket küldtem (az az Esterházy-koronázás majdani helyszíne)

Ez az őrsi naplód címlapja:_ www.kiskegyed.hu/szolgaltatasokgaleria/?gid=golden-globe-2012-itt-vannak-a-nyertesek-12292
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Na a huszadik képen van a mosolyával telibe kapva. Bocs, hogy ilyen szaggatottan küldtem... Pedig komoly dolog, átérzem!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Köszi, rém büszkék vagyunk ám, csokifiúkra. Már nemcsak Denzel-lel kell beérnünk:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na ezt megaszontad: Gábriel körbe repked hálája jeléül. Szerintem már fent van a kurucon, sőőőttegyük hozzá okulásukul, hogy a pesti zsidók, miközben várják a hó olvadását, koccintanak a bécsi zsidókkal (aki gójokkal takaríttatnak) ártatlan magyari szűzlányok vérivel. Úgy szokták...
@a szív fészkei:
Várjál már, ez a rész érdekel... "ártatlan magyari szűzlányok" - HOL??? :))
@Dr Smit Plagius: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ami kérlek dramaturgiai szempontból elég szar. Mert ha mindenki az anyaszenteteknek fog drukkolni, hová lesz mese igazsága???

Több apuka fog tolongani a nézőtéren, mint kisklambó... Sőt kilökdösik őket a sorból. :-DDD
@Dr. Boli Ch.T: Dubaj előtt félúton. Kérdezd Rogánt, lehet, hogy húsexportba is beszáll.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Még egyszer: Budán 36 ezret fizetnek 8 órai fázásért (megfagyás+famunka a Pilisben.)
Na, mára befejez, holnap meló folytatódik... Használhatatlan vagyok már, kezdek zoknisodni. Vacsizni valahová még lépek, azután aluka ismerősnél. Reggel pedig építjük tovább a nemzetgazdaságot. A Párt legnagyobb dicsőségére! Nem, nem komcsi szombat, azt meghagyom a naridroidoknak. Nekem saját cégem van, amiben dolgozni kell...
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Na azért régen is volt a szépséges Harry Belafonte hu.wikipedia.org/wiki/Harry_Belafonte, aztán nagyon csúnya de ráadásul zsidó Sammy Davies Jr. www.youtube.com/watch?v=5voM2HExV_Q

Nemcsak Denzellel - akit szeretünk persze - kezdődött a csokiság.
@a szív fészkei: Igazad van, ez tragikus. Aki meg semmit nem csinál, az kap 28e-t? Ez hogy van?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ha jól emlékszem, a büdös rohadt szocik, a hazaáruló, nemzetrontó, nemzetgyilkos bankárkormány ideje alatt azért a minimálbért megkapták...

Keresztülesik a szívem rajtuk, komolyan mondom. Ismerem ezt az anyagi helyzetet, cca. 12 éve még körülbelül ott tartottunk anyagilag, hogy vagy rezsit fizettünk, vagy ettünk.

De ez tényleg komoly? Már 4 millió ember él a létminimum alatt ma Magyarországon? Ez ma a lakosság több mint 40%-a (mert nem vagyunk pont 10 milliónyian).

Komolyan: meddig tűrünk?
@Dr. Boli Ch.T: Téged támogatnak, te vagy a középosztály! Nem látod??? Na látod.
@a szív fészkei:

"Legjobb női főszereplő tv-vígjáték: Laura Dern ( Megvilágosultam)"

De jó volt az "Inland Empire"-ben! Kedvenc filmem, négy óra folyamatos para. Lynch még egy ajtót is úgy bír mutatni, hogy rögtön érzed: itt valami kurva nagy gáz van.

Ja. és a nyúlfejű emberek jelenetei mindent visznek.

@Dr. Boli Ch.T:
"ártatlan magyari szűzlányok" - HOL??? :))

A Pázmányon apuskám, nyilván a Pázmányon! :DDD
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: És nem lesz olyan se, mint JA idején: [..]"Sok urunk nem volt rest, se kába, birtokát óvni ellenünk s kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk. Szíve szorult, rezgett a lába, acsargó habon tovatűnt,"

Mert annyit ott se és sehol nem fogadnak be.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Rendezze meg valaki Orvbán, a Bán-t. Na ott még a kulcslyuk is para lesz! Lynch, ipari tanuló ehhez, amit mi élünk nem négy órában.
@a szív fészkei:

Ki nem szarja le a mese igazságát? A Királynő a végén tekerje ki a kis béka nyakát, fürödjön meg a vérében, hogy mi a Világ Végéig gyönyörködhessünk Benne! :D

"- Apa, miért megint a Hófehérkét nézzük?Már tökre unom, a Transfomers 6-ot akarom...
- Kussolsz!"

:D
@a szív fészkei: Persze, hogy nem. Sydney Poitier, Danny Glover fiatalon, nagyon ott voltak. De az én korosztályomnál Denzel a belépő, utána Will Smith.:D:D
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Csinálnia kell a gallyazást ingyen egy hónapig, - azért, hogy kapja majd 22 ezret, ami a munkanélküli segély.

De ez olyan, hogy pl. esti suliba se mehet el, ha ő is fizetné a félretettjéből, hogy majd ezáltal tovább léphessen és melót találhasson. Ha nem jelenik meg a munkán, akkor annyi, bukja a majdani 22-őt is.
De a munkainterjú, akármi is legyen az indok, amíg kirendelik, mindent le kell mondania. A jövendő melója esélyét is így. (Pokorniéknál legalábbis így van,ezt hallom attól, aki ismeri ezt a dörgést, mert bejár a Családsegítőbe és ott találkozik ezekkel, az így kihasználtakkal)

Na ez a 36 ezer - most kérdeztem - állítólag áprilistól lesz, amikor is a munkaerőközpontokkal lesz ez valahogy összeszervezve. A munkanélküli oda bejelentkezik, iktatják. Majd ajánlanak neki valamilyen munkát 36-ért (cégekkel karöltve, amiknek ennyiért naná, hogy kell majd ember), amit vagy elvállal az illető(bármi is az ennyiért) vagy bukja a 22 ezernyi havi segélyét, amikor már semmi melólehetősége nem adódik.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

Én egyszerűen széttárom a karom. Hogy bazmeg 300 HUF-os vizitdíj az népirtás, most meg 5-10 ezreket húzkodnak ki a zsebedből, meg cseréld le a rendszámodat 12 ezerért mert Matolcsy elkúrta, meg add már oda nyugdíjpénzedet, mert Matolcsy elkúrta, meg kétszeresére nőtt a devizahiteled, mert Matolcsy elkúrta...

És csak néznek, mint a gázálarc.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na így lesz valahogy. :-)) A gyerekben összeomlik egy grimmi szép világ...

Anyukák meddig fizetik majd a mozgóba a belépőt? Mert először nagyon meghatódnak apa nagy jóságától, hogy mennyire édibédi, moziba viszi a magzatát minden noszogatástól mentesen, magától. Na de hogy harmincadszorra is lelkesen???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dehogy kúrta el! Ez a terv része! Amerika is csak puccsal bírta volna megállítani a Világverőt, de Brad Pitt elszúrta és rájöttek a Lendvayban (+Csurka is), mire készülnek a CNN-nél... Na most van ott nagy kuss, félnek a Sprituális Vezetőtől, aki ennyire okos. Ezért nem hallasz ChT-ról. Embargó alatt van szegény, nem tud üzenni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Arról a cuki listáról nem is beszélve, ami részletezi, hol milyen kórházakat zárnának be... Népírtás 300 huf, akkor ez mi?!
@a szív fészkei:

Hát gyerekek, elmondom mi lesz: a diplomámat (nem palizált) szépen feldugom a seggembe, elmegyek CNC-esztergályosnak, és elhúzok innen a halál faszára.

Hát a nagy büdös lófaszt fogom én Viktorka elmebaját szponzorálni. Lófaszt, azt.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

A Nádor utcában még mindig kint az installáció a csontvázzal, meg hogy az egészség nem üzlet... Érdekes, Éger Pityu most nem veri magát.
Ez az ormótlan büdös paraszt meg a Bécsbe akkreditált nagykövetünk:

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F02%2F10%2Fkiszivargott_a_becsi_nagykovet_kormanyvedelmi_levele%2F

Remélem egy kemény bécsi zsidó jól pofánbassza szeneslapáttal.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: érdekes, én ugyan mást mondtam esztergályos helyett, de nagyjából ugyanerre, és ugyanígy jutottam... :-(
Büdöskurvaannyátazösszesrablógeciszarházipolitikusganénak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na az az Éger is hinnyede... És kérlek, a fideszessgég butít. A mi körzetink - én egyszer láttam életemben, akkor se köszönt, de nem is vagyok rendelőjáró fajta - a családom szerint nagyon jó és empatikus orvos volt.Segített egy rokkant ismerősnek jó szoc.otthonba kerülni stb. Azt tudtuk, hogy fideszes, de nem látszott annyira rajta, a munkáján...

Most elvitték államtitkár-helyettesnek vagy mifene. És ő nyiladozott arról, hogy bezony, az a legfontosabb, hogy az Albert Flórián halálát azt nagyon kifogják vizsgálni, mert nagyon igen, nagyon... Mikor a családja meg mindennel meg volt elégedve és nem akarta az orvosait basztatni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Húha, erre írta Tóta, hogy komplett idióta. És igaza van; ezt ilyen fejjel beengedik bárhová Bécsben????

Pláne, ha beszél is. Ne hari, de a szeneslapát Bécsben is érték, ezzel a mizével összeizélni...
Ja a szöveg lemaradt: Te mennyiért bányásznál??
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Remélem egy kemény bécsi zsidó jól pofánbassza szeneslapáttal."

Ne essünk túlzásokba!
Bármilyen nációjú egyén ilyenféle cselekedete növelné a cselekvő szimpátiaindexét. :o)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"Népírtás 300 huf, akkor ez mi?!"

Ez más!
Mert ezt MI KAPJUK! (mármint a Fidesz)

Mert van jó pénz, és van rossz pénz!
Miként vannak jó nyelvtársak, egykori MSZMP-sek, de már megtértek, és vannak rossz elvtársak! :o)
@a szív fészkei:

Mint tudjuk, Joachim Löw, a német válogatott edzője is bányászik időnként, de ő két bányászás közt mintha csinálna is valamit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"és elhúzok innen a halál faszára."

Konkrétan sajnos ott vagy perpill...

Nyöszörgünk még beutalóért a pokolba...
@dr.dr. Secnir doktor:

Ilyenkor azért megszólal bennem a rátarti vérgeci, és megkérdezi: ki vagy mi a mérce az alapfokú végzettségben? Nyolc általános már alapfokú végzettség, vagy ahhoz minimum villanyszerelő szakmunkásnak kell lenni? Utóbbi biztos elég, hisz a képviselőséghez is elég Zagyvának.
Na, a Véleményvezér előzetes moderációján nem ment át a következő idézet:
"...És Bástya elvtársat már meg sem akarják merényelni..."
Jó dolog a véleményszabadság. Öncenzúra ezerrel. Szánalmas.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

10-12 éve még sokan álmodtak róla a ME-n, hogy Pelcz nénit csúnyán megbüntetik valamelyik katedrán. De a néni azóta legfinomabban szólva is ...khmmm... mondjuk úgy kihullott ebből a kategóriából :-)
@glinolid:

A Vv-n a válogatott úri közönség játszódik. Oda nem idézgethet a pórnép összevissza:

velemenyvezer.blog.hu/2012/01/15/velemenyvezerek_a_velemenyvezeren
@Fabius: Akkor ezt vezéreljék: www.hirado.hu/Hirek/2012/02/10/22/Orban_ne_Brusszelben_mondjak_meg_mi_a_jo.aspx?source=hirkereso

Megint kezdi a kurucolást, ahogy akolmelgben érzi magát: [..]"Hangsúlyozta: az európai szabályokat betartjuk, de hogy nekünk mi a jó, azt nem tudják megmondani Brüsszelből, de ha meg akarnák mondani, akkor nagyon sokat ártanának az európai eszmének. Ezért - folytatta - arra szokta kérni az európaiakat: vegyék figyelembe, hogy ez egy tartással, önbecsüléssel rendelkező büszke nép."

És ez a nép eltűri őt. Ez az abszurd.

Véleményvezér is beszarik, mint mindenki, akinek valami köze lehet a hivatalos újságíráshoz? Agynyomor.
@Dr. csaknézek...:

"Nyöszörgünk még beutalóért a pokolba... "

"If I had this place, and the Hell... I rent this place, and I'm living in Hell!" ha jól idéztem. :)
@Fabius: Khm, van jó ellenzéki, meg rossz ellenzéki vélemény?
@a szív fészkei:

Az rendben van, hogy azt csináljuk, amit mások mondanak, főleg, ha ők fizetik... én azt nem értem, hogy nekünk miért muszáj az ukáz mellé minden egyes alkalommal egy fülest is leakasztani? Miért érzi úgy a magyar, hogy amíg seggbe nem rúgatja magát, addig nincs vége a napnak?
@Dr. csaknézek...:

Iparvágány szélesítés az nem volt. Villamosvágány fektetés/csere az igen, de ottan meg mínuszos a büdzsé vagy kétmilliárddal a rencerváltás másfél éve óta.
@a szív fészkei: a Véleményvezér az elsők között szart be, amikor a médiatörvény hírére egyből bezárták a kommentfelületet; az, hogy pár "kiválasztott" mostanra a blogba is írogathat, szinte fejlődés a részükről... Biztos valami értékeset szeretnének felmutatni, "vezérvéleményt", amiben nem férnek el az anonim anyázások, de - legalábbis nálam - ezzel csak annyira mentek, hogy kevesebbet olvasom őket, és azt a keveset is egyre jobban leszarom.

Más. Vajon mekkora repedezés lesz még Fideszéknél, ha kipicsázzák maguk közül a polgármestereket, és megindul a harc a 200 főre csökkentés közeledtével, ha "a nagy egységben" már most is így húzzák az orrukat: www.origo.hu/itthon/20120210-vita-a-jarasokrol-a-fidesz-frakcioulesen.html ?
@glinolid:

Nem egészen. A Vv játszótér újságíróknak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ilyen izgága kis hőbörgők mindig elérik ezt. Sajna, ő képviseli az országot. Szerintem nem mindenki ilyen barom itthon se.

De most a látszatunk nagyon pocsék. Olaszországban páran próbálják elmagyarázni FB-on az érdeklődőknek, hogy ez a banda nem egyenlő az országgal, sőt!!! Ahogy ott is úgy tiltakoztak a Hajfesték Ungabungája ellen, hogy hét nyelvű trikót viseltek, bárhol jártak is a világban: NEM SZAVAZTAM BERLUSCONIRA!
@Fabius: Közpénzek magánba tolására se fektettek le virtuálist?
@a szív fészkei:

Például erre:

"az a helyzet, hogy bele akarnak szólni abba, hogy miként éljünk, de ebből nem kérünk, ezt a kérdést majd 10 millió magyar fogja eldönteni."

...írhatnék, hogy ezt a kérdést 2003.04.12-én a választókorú lakosság 83%-a már eldöntötte. Te meg kedves faszparaszt, legyél kedves végre tudomásul venni.

De valami azt súgja, nem ezt fogják írni.
@a szív fészkei:

Kriza még a lopáshoz is egybites.
@a szív fészkei:

Ez lenne a rend? :-)) Akkor mi a koncon marakodás?
@Fabius:

Radnóti Miklós

IRÁS KÖZBEN

Csak kígyó undoríthat tiszta fatörzset így,
ha bőrét hagyja rajta, mint engem undorít
e forduló világ és az ordas emberek.
Virágszülőként kezdtem én el, de fegyverek
között neveltek engem gyilkosok s megszoktam
rég a harcot itt és gyáván sosem futottam.

Igaz, jó szerteütni néha, de békében
élni is szép lenne már s írni példaképen.
Bíztatnom kell magam, hogy el ne bujdokoljak,
mert jó lenne messze és műhelyben élni csak.
Ó, véled gondolok most, tollas jobbkezemmel
s egyre jobban értelek, Kazinczy, régi mester.

1935. március 17.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Éljen Kismac! Végre vki õsszefoglalta, számokkal, ezt is. Amúgy napi 200 milát bukunk a 10%-os kõtvénykibocsátáson????
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

most olvastam hvg: nem vettek egyetlen darab magyar kötvényt sem még 10% feletti kamaton sem(+CDS)

na most beadják nekik a NAGY BEÖNTÉST
@whatsoever:
a tőkét is beleértve 15 éves futamidőre
250% +CDS és egyéb költségek...ez olyan, hogy még akkor sem éri meg ha lopja a pénzt amiből törleszt...ha jól termelő és azonnal piacképes terméket/szolgáltatást hoz létre akkor is a netto haszna nem lesz több, mint 3-5% de akkor egy gazdasági zseni csinálta és szerencséje is van, ami azt jelenti ezzel a netto profittal már önmagát tudja finanszírozni és fejleszteni és ez nemzetközileg nagy sikernek számít...
Na tessék. Kiderül, hogy ez a Ryanaires kisköcsög is hazudott mint a vízfolyás.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/11/bloffolt_csutortokon_a_ryanair/

Szóval Malévot vissza de gyorsan. :)

www.airportal.hu/spotter-forum/viewtopic.php?f=32&t=6648
@Rodeo36: Miért, belesült? :-DD Már minden szaros körülötte, azzal nem fukarkodik.
@Gábriel angyal:

Azért ebből az is kiderült, hogy állami támogatást a Ryanair egy fillért nem kapott, és a kiscsávó is hazudott Kálmán Olgánál a 3 milliárdról:

„A Magyar Turizmus Zrt. semmilyen támogatást nem fizet és nem is fizetett a Ryanairnek, ilyenről nem is állapodtunk meg” – mondta kérdésünkre Horváth Gergely. Az állami turisztikai marketingcég már csütörtökön közölte: valóban létezik egy Légi Marketing Alap (LMA), amiből tavaly nagyjából 300 millió forintot költött el, ez azonban nem légitársaságok támogatására szolgál. A pénzből a magyar turisztikai marketingcég és a légitársaság intenzív, közös marketingtevékenységet végez. A kommunikációs igazgató megjegyezte azt is: semmilyen többletkedvezményt nem kapott a Ryanair, csak amit más légitársaságok is megkaphatnak, az ezekkel kapcsolatos feltételek letölthetők a reptér honlapjáról."

Néha marhára unom, hogy mindig igazam van, és kibaszottul elég már abból, hogy itt mindenki a politikai érdekeinek megfelelően hazudozik összevissza.
"De az, amit tapasztalunk, az a viselkedés, az a bánásmód, az a nyegleség, az a bántó, sértő, inzultáló hangnem, ahogyan velünk és rólunk beszélnek, az bizony nem barátaivá tesz minket az Európai Uniónak és az európai gondolatnak, hanem inkább ellenfelévé"

Valaki! Vigasztald már meg!

index.hu/belfold/2012/02/10/orban_nyeglen_banik_velunk_az_unio/
@Kijelölt Felelős:

sallerért sallert várhat, kokiért másik kokit és tockosért egy másik tockost mert a másik fél is van olyan büszke mint a zalcsúti kondás elvtárs és nem igen panaszkodhat még senki nem mondta neki, hogy a kijafaszazazorbán, és még senki meg sem próbált einstandolni tőle 3500 milliárd forintot, hogy másról ne is szóljunk...egyébként eddig -még a Cohnbendit is- orbánúrnak szólították bár úr semmi sincs benne csak egy 47-dik osztályú focicsapat szertárosának felkészültsége...túl van értékelve
Nem bírom értelmezni Orbán puccskisérletes meséjét. Állítólag (szerintük) demokrácia van, ahol nem kötelező szeretni a vezető elvtársat. Inkább fordítva van a dolog, úgy kell dolgoznia, hogy tessen a polgároknak, aztán, ha nem sikerül, akkor leváltják a következő választáson. Demokráciában nincs értelme puccsot szervezni, ha túl sok ember érdekét sérti a kormánypárt működése, magától is megbukik. Ezt a dumát nyílt beismerésnek lehet tekinteni, hogy ez a kormány nem tiszteli a demokráciát, nem viseli el a kritikát, nem számol azzal az opcióval, hogy nem mindenkinek tetszik a ténykedése. A Fidesz szép lassan felzárkózik a Jobbikhoz.
@nu pagagyí: "nem számol azzal az opcióval, hogy nem mindenkinek tetszik a ténykedése"
Valamelyik blogon olvastam tegnap: "Igen, nekünk jó, amit ő (Orbán) tesz - a többi meg nem számít."
Ez a hozzáállás a részükről: aki nincs velük, az nincs. Gratulálok a marketingesüknek - ez a legjobb módja annak, hogy még a békés kíváncsiakból is a rendszer ádáz ellenségét neveljék ki.
@Kijelölt Felelős:

Megvigasztaltam. Reggel örülhet neki.
@Interlock: Orbántól már megszoktuk, hogy azzal vádolja ellenfeleit, amit saját maga elkövetett, vagy el óhajt követni. Így már biztos vagyok abban, hogy valóban puccsot hajtott végre a demokrácia ellen.
Szerintem a demokratikus középpártokat (MDF, SZDSZ) ők számolták fel az UD Zrt, Kubatov listák és az állami posztokon (ügyészség, bíróság) elhelyezett fideszes beépített emberek segítségével. Kihasználták, hogy ezeknek a pártoknak csekély volt a tagsága, beszivárgó emberekkel könnyen zűrzavart lehetett csinálni, kétes ügyeket kreálni. És aki ilyesmit csinál, az egyfolytában attól retteg, hogy vele szemben is el fogják követni ugyanazt. Ez magyarázza Orbán paranoiáját.
@nu pagagyí:

Az igaz, hogy az MDF-et, KDNP-t, MIÉP-et, torgyánistákat Viktorék segítségével sikerült felszalámizni és eltüntetni a politikai palettáról. De a szadi nem szorult rá erre, nekik ment önerőből is.
@Fabius: Azért, az elég furcsa volt, hogy Jobbikos feljelentésre vizsgálódott az ügyészség pártbelügyként kezelhető ügyben (miskolci küldöttválasztás). A csúnya nevű utolsó pártelnök is furcsán került a párt élére. A meghatározó személyek hirtelen eltűnését sem értettem.
@a szív fészkei: Lehet nem ide kellett volna küldeni a választ. De én még ilyen mocskos,diktátor bandát nem láttam sem 56 után
sem az azt követő években mint az eu vezetése
s az ott irányadó szemét aljas pénzimádó szennyes balliberális tudatlanok.
Felvetetik velünk a hitelt,hogy tolvaj bankjaik tovább működjönek. Pedig ""sorstalanok"" s nincs semmi értelmük a földön. Ja a maoizmus hát olvass egy kicsit róla. S kihívják tapsoják
a hazaárulókat itthonról. Mint az a habzónyálas kiskölyköt is aki a padon fekve beszóllt a zsaruknak s bevitték mint hajléktalant. Egyébként csak a megfagyás ellen melegedni visznek be te hazug majom.
Add tovább......akinek tetszik....de nekem ne válaszolj....
@nu pagagyí:

A közokirat hamisítás nem pártbelügy, hanem bűncselekmény. Így tökmindegy ki teszi a feljelentést. T. Asztalos Ildikót senki nem kényszerítette az elkövetésre, csak a saját jól felfogott önös érdeke. Meg is kapta érte jogerős ítéletét.

www.origo.hu/itthon/20100505-egy-vadlott-iteletet-sulyosbitottak-az-szdszes-elnokvalasztas-ugyeben.html

Erre mondtam, ment ez nekik önerőből.
Orbán Viktor óriási öngólja a balfelsőbe

Bihari Ernő2012. február 10. 11:52

Erre is csak a legnagyobbak képesek: csinált magának ellenzéket. Tarkóján fogja érezni Brüsszel „hideg leheletét” a ciklus végéig. Ha már itthon elszívta a levegőt a többiektől.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1653_orban_viktor_oriasi_ongolja_a_balfelsobe
@a szív fészkei: "Hatalmat akarok, Kedves Barátom! HATALMAT!!! És ezért azt mondom, amit a zemberek hallani akarnak, csak, hogy megválasszanak.

Ugyanazt akarjuk, L'Qró és én, de ennek ellenére a zemberek a demokrácia és ... diktatúra kérdéskörön vitatkoznak, és nem fogják fel, hogy ezek csak eszközök, amikkel el lehet érni a kormányon maradást.

Ezért egyesek azt állítják, hogy én egy ... diktátor vagyok és értelmetlen kísérleteket tesznek a leváltásomra. Én figyelek, várok ... és megsemmisítem őket, amikor jönnek tüntetni."

Most mondjam azt, hogy ez elmenne egy Orbán-beszédnek is? :D
@King of Shadows: Ez AZ Orvbán-beszéd. Mondom, teli a Kossuth tér rendőrrel már koradélutántól ott fagyasztják őket. Ez már mindentől fosik.
@a szív fészkei: Azt a szöveget innen ferdítettem (Ez olyasmi, mint a fordítás, csak egy kicsit különböző. Például Viktorék szokták alkalmazni Brüsszellel szemben, tőlük tanultam el. :D):

youtu.be/rGUoRHqBgbo

Egyébként olvastam a blogodat... :)
@King of Shadows: :-D Szerintem nincs olyan alkotás,ami megközelíti lassan a most élt agymenést. Ehhez kevés az írói-rendezői fantázia. El kéne adni a jogokat ezt megfilmesíteni valami post-hitchcocki mozinak, lenne ebből bevétele az országnak.

Nem tudom, kijátszhatná Orvbánt: még vállal melót Malcolm McDowell? De most látom, ő öreg, pedig fiatalon a Mechanikus narancsban (ő mily váteszek)nagyon hozta ezt a figurát. Tömjén, Navracsics, Kósa meg a többi -, nem tudok olyan színészt, aki alapból képes ennyire genyát alakítani. Szijjártó - erre már tényleg születni kell. Még a Machbethet játszó gonoszban is van valami fenség, de ezekben????

Kösz, :-) de ez a blog csak reklám okán van fent nálam, nem az enyém. A Paris-Match-fordítást tettem oda (férjemtől), a többi egy másik asszony műve, ahogy az egész az ő ötlete. De látom, ő is szünetel most. Ő vállaltan jobboldali, de borzasztóan el van keseredve ettől az egésztől, irtózik, utálkozik, már azt fontolgatja, hogy négy gyerekestül elmennek innen...

Eredeti koncepció az lett volna, hogy két oldalról világítani meg a dolgokat, de hát semmiben nem tér el a véleményünk, pláne nem az undorban.

Én posztokat nem tudnék írni - pláne nem ilyen fabiusi, tótai szinten - de vannak ötleteim hozzászólásban.
@a szív fészkei: Én ehhez is tudnék forgatókönyvet írni, már csak azért is, mert szeretem a fantasyt. :)

Nekem is el kéne már mennem innen, mert lassan kilenc hónapja leszek munkanélküli... ;(
@King of Shadows: Pedig nem ez a királyok sorsa... Sok sikert azért! Sajna ez már nagyon nem fantasy, ez a rögvalóság, ami minden horrort túl szárnyal.
@a szív fészkei: Kösz! :)

Nekem mondod? Én már a rendszerváltás után éltem le 21 évemet a 26-ból. És ugyanolyan romhalmaz lett belőlem, mint ez az ország... :(
süti beállítások módosítása