Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.28. 05:27 Fabius

Májnémiz Spam, Orbán Spam

Címkék: adatvédelem internet fidesz orbán viktor

Megint lehetett valami trükkös közbeszerzés, mert pártunk és kormányunk kíván az ország legnagyobb spammere lenni. Lehet, hogy rajtuk ragadt egy akciós botnet szerver, és ha már így megesett a dolog, akkor igyekeznek valamire felhasználni?

"A megyei kormányhivatalok levélben arra kérik az érettségit szervező középiskolák igazgatóit, hogy küldjék el nekik az iskolában dolgozó tanárok elektronikus elérhetőségét" - így a hír, amire elsőre csak pislogni lehet, mint Hoffmann Rózsának a közoktatási törvény mellett heverő padlóköpetre, amire Orbán Viktor volt szíves felhívni a köz figyelmét. Kubatov Gábor óta tudjuk, hogy Orbán szerint a hacker támadás az, mikor a TEK srácok faltörőkossal igyekeznek Viktort anyázó fészbúk profilt feltörni monitoron keresztül.
Így joggal merül fel a kérdés, hogy a kormány, akinek feje az internetet ennyire nem érti minek bajlódna a tanárok közvetlen elérésével? Pláne érettségit szervező középiskolákban? Ennyi kádergyerek érettségizik idén, hogy a hagyományos hátszél már nem használ? Célzott levelet kell küldeni Kovács Bélánénak az érettségibizottságba, hogy kiskezitcsókolom, a Staubinger Szaniszlónak ma sikeres vizsgát kell tenni, mert az alsó-büdöshartyáni Fidelitasznál már nagyon várják? Vagy ennyire szívükön viselik a tanárok sorsát, hogy reggelente névre szóló jó reggelt üzivel kedveskednek, hogyaszongya Manyi néni, csillagbogár, hát kínozza-e még a tegnapi isiász? Tessék sok szamárbütyök teát inni, az majd jót tesz. Vagy szimplán csak annyi a cél, hogy a kormány emberarcúságát mutogassák, mert a NENYIre nyomtatott Orbán poszter már nem hozza a kívánt lelkesedést?Két pornóoldal, három Viagra és egy nigériai elhunyt milliomos nagybácsi után jön egy alsógatyáig közvetlen Orbán?

Esetleg szimplán csak bizonyítani akarjátok, mi a frász baja van Brüsszelnek az adatvédelmi törvénnyel, meg az adatvédelemről alkotott felfogásotokkal? Mert akkor nem kell tovább gyötrődni a válasszal, mert pont ez. Hogy ti akarjátok megvédeni a mi adatainkat magatoktól.

Így.

Hogy máris a sajátotokként kezelnétek, mintha alanyi jogon járna. Pedig nem jár. Úgy különösen nem, hogy se megfelelő indoklás nincs, se konkrét meghatározás, ki kezelné ezeket az adatokat, hol, meddig, és ki férhetne hozzá. Arról nem beszélve, hogy egy cím alapján a használójáról jelentős mennyiségű adat gyűjthető össze az internetes jelenlétéből. Egészen extrém esetben az egészet bedobhatjátok egy levelezőrendszer kontaktlistájába, és mondjuk a faszbúkon regisztrált új: Magyarország Kormánya profilról máris lehet ismerősöket keresni. Amivel nyilván nem az a baj, hogy Magyarország Kormánya reglap megbök, hogy legyémá' ismim kisköcsög.

Ezzel ismét sikerült megmutatni Európának, hogy de, ti tényleg és ennyire, nem alaptalanok a veletek szemben támasztott előítéletek. Hajrá srácok, fog ez menni, csak így tovább!

 

322 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr173931051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drága @Fábius-om neked nincs olyan e-mail címed, amit mi "kuká"-nak nevezünk? bemegy a levél, ottmarad és hetente egyszer az egészet automatikusan, olvasatlanul törli...ezt szoktam megadni mindenkinek, kivéve azokat akikkel már személyesen is találkoztam és tudom, hogy nem adják el az adataimat: telefonszám, e-mail cím, FB cím sötöböböbö...na ezt kell megadni a Magyar Kormány-nak vagy a mijafaszomnak és akkor kű'dhetnek amit akarnak...egyébként nem kötelező elolvasni semmilyen e-mailt, és semmilyen olyan telefonhívást felvenni amelynek az eredetét nem ismerem, van neki lehetősége üzit hagyni és ha az érdekel akkor néha szoktam felhí'ni...a skype-ra ugyanez vonatkozik ott is van szemetes kuka címem...a többit rádbízom...az ilyen hulladékgyűjtő e-mailek pedig bárkit a kukába vezetnek, automatikusan...ma hívott valaki, teljesen fel volt izgulva, hogy felvettem és mon'ta, hogy nyertem és hogy ott várnak és akkor és mon'tam neki kű'djön e-mailt és megadtam neki a kukásat...ez is valami olyasmi, hogy a nyeremény felvételhez (NIGÉRIAI LEVÉL STíLUSBAN) be kell fizetni egy jelentéktelen összegecskét mintegy 3000 USD-t és akkor má' műxik is...szerencsétlen azóta is izgul, mikor kap választ és hogy mikor érkezem :))))))
@Rodeo36: vagy beállítod spamnek...azt gyühet bhova
@Rodeo36: persze ki lehet védeni azt, hogy a kormány már a bugyidba is be akar nézni, de a poszt nem erről szól, hanem arról, hogy ez a szándéka, és ez türhetetlen. Mert azt már bebizonyították, hogy a magántulajdon szentsége számukra nem létezik (manyup, végtörlesztés), a jogbiztonság számukra nem létezik (visszamenőleges és személyre szóló törvénykezés - a haverokra nem vonatkozik), most éppen ismét azt mutatják meg, hogy a magánéletszentsége se létezik számukra. Ezt eddig is lehetett tudni (egyházügyi törvény, köznevelési, családügyi törvény), de ezzel rátettek egy lapáttal, előre a lenini úton elvtársak.
Amúgy ennyien vagyunk, akik ilyen korán reggel kukorékolunk?:))) Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
Ahogy Ti azt elképzelitek.
Egy titkosított minisztertanácsi rendelettel kötelezővé teszik a 45 percen belüli választ!

Nem is annyira off:
www.kormany.hu/hu/kozigazgatasi-es-igazsagugyi-miniszterium/hirek/interneten-is-epul-a-jo-allam

Oszt ne kattincsatok benne sokat!
@Kijelölt Felelős: Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

már nem kivánt személy lettem :D nem lehet megnyitni az oldalt
„Kubatov Gábor óta
tudjuk, hogy Orbán szerint a hacker
támadás az, mikor a TEK srácok
faltörőkossal igyekeznek Viktort anyázó
fészbúk profilt feltörni monitoron
keresztül.”

:-D :-D

Kijátszani nyilván ki lehet a rendszert, de menjenek már a picsába. Ne legyünk már a tízmillió kiskapu országa, ahol minden adatunkat figyeli a Nagy Testvér.
@Dr. néma bárány: most irták alá ama acta szerződéstt...de az miről is szól..talált valaki valami leirást róla?
@Kijelölt Felelős: csapda, nem kell belelépni...egyébként a "látlak cigány" című viccre hajaz...egy játékhoz legalább ketten kellenek hacsak nem maszturbáció, hát má' mon'tam...lézerjani levelét megírja...
@Dr. néma bárány: Szívemből szóltál, menjeek a picsába, sajnos én ezt minden reggel mondom, a napi fidezs olvasása közben
Nekem számlavezető bankomtól jött levelem, hogy mivel szerződés megkötése előtt állok(hát, én erről semmit nem tudok! Milyen szerződés?!!!)ezért a törvényben meghatározott adataim(a törvényt nem közlik), a KHR-hez kerülnek.
Nyilatkozat: minden adat, bankom által kitöltve!!!név, szül név,hely, szül dátum,a.neve,ig. száma,ig típusa,lakcím,)
Tudomásul veszem, hogy számlavezető pénzintézet:
minden Azonosító adatom,
Kölcsönszerződésre vonatkozó adatom a KHR részére átadja.
És jelen nyilatkozat alapján referenciaadataimat a KHR-t működtető pénzügyi vállalkozás kezelje, még a szerz. megszűnése után is legfeljebb 5 évig.

Itt nicknevem valósággá lényegül, de ennek ellenére is FEL VAGYOK HÁBORODVA, ÉS LÓFASZT JÁRULOK HOZZÁ!
Vagy anélkül is átadják?
@AKIsTUDATLAN: szerintem keresd fel a Blicket..ők szeretnek ilyenben ok nyomozni, vagy a hvg-t :D
esetleg főfelügyelet...
@AKIsTUDATLAN: KHR az Cambodian Riel? milyen üzleted van velük, izgis lehet?
@Rodeo36: Tudod ha megadsz egy mail címet és belépsz vele pl. otthonról, akkor a NagyTezsvír máris lát egy ip címet és egy gépazonosítót. Utána elkezdi keresni a neten, akár visszamenôleg is, de egy kis scripttel a jövôben is figyelheti ezeket az azonosítókat, hogy merre jársz, milyen oldalakat látogatsz, milyen másik mail címet használsz, azt hová regisztrálod fel, kikkel és mit levelezel... Ezek elég könnyen követhetôek, még beruházniuk sem kell. A hardveres tûzfalon is úgy átmegy a kormányzati informatika, ahogy akar, evégre csak ellenôrzött cucc van kereskedelmi forgalomban, ami pedig sol mindent nem publikál. Tehát ha bekapcsolod a géped és van kábelkapcsolatod, már látható is vagy, így, vagy úgy de követhetô. A kormányzati spam a legolcsóbb és álságos verziója a kormánypropagandának. Ha anno Göbbels ezt ismerte volna... ma is elégedetten simogatná meg Kubatov elvtárs homlokát.
NO, DE ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FITYISZ!
@aritus: ja, ha 2/3 akkor tudni fogják hány nap alatt emészted meg a sóletet és pacalt...kis kuksi és máris megy a megfelelő rubrikába...nektek még nem meséltem, de éltem olyan helyen ahol a 80 méteres sugarú körben a házam körül hárman voltak beprogramozva arra, hogy minden lépésemet figyeljék és jelentsék, csak vezetékes tárcsázós telefonok világa a postagalambon túl nem sok szofisztikáció...egyáltalán nem izgattam magam...és még annyit hozzátettem magamban, hát a betörőknek is lőttek, kocsit nyitva hagyhattam a ház előtt vagy a bejárati ajtót, senki hívatlan nem jött egyszer egy csoport részeg csaj: hogy adjak nekik sört -éjjel 2 volt és nálam is buli volt- mondtam nekik, elvinni való söröm nincs de egyet becsaphatnak...ezek a dolgok egy idő után nevetségessé válnak, önmaguk karikatúrájává...ha valaki tudja miről beszélek az 50-es évek izéjeit is jórészt mindenki kijátszotta...nem mintha visszasírnám...de tényleg a SZER meg a Kossuth híreit átlagoltuk...súlyozott középarányos...
@Dr. Boli Ch.T: ez világos számomra, de nem vagyok hajlandó rettegni...ezek az adat gyűjtések mindenféle célt szolgálhatnak, annyit hozzáteszek, hogy a NET központjában valahol California-ban is lesnek mindenkit!!! és mindenki egy szűrőn át közlekedik -véletlenül tudtam meg valami szóhasználat miatt meg túl sűrűn írtam valakinek egy azonos napon leállítottak- de kinyomoztam kik és 15 perc múlva -szó nélkül- visszaállították az eredeti helyzetet...ez a rengeteg privacy meg egyéb az maszlag együtt fogunk élni vele, a hardware firewall sem jobb mint bármi más és asok millió kuki meg script nélkül nincs webélet...nem is írtom mert én magam fogom visszatenni fél óra múlva...meg kell tanulni skizófrénia nélkül létezni és mint mondtam rettegés nélkül...mit tudnak csinálni? nem dolgozom a kormánynak, nem függök tőlük ha akarják elvenni a bankbetétemet mit tehetek...valamit hagyniuk kell mert ha mindent elvesznek akkor nekik is annyi olyanok mint az orchidea ha felemésztette a fát amin élősködik elpusztúl
Azért egy tökösebb (gyk: öngyilkos hajlamú) pedagógus helyében megadnám a neküggyspametorbán@freemail.hu-t.
Mondjuk az a baj, hogy ezek a kis "lázadások" úgysem jutnak el az illetékesig, hanem valamelyik buzgómócsing káder intézkedik.
Minden előttem szólóval egyetértek. Ez az intézkedés - kétségem nincs, hogy azonnal és maradéktalanul végre fogják hajtani - arra is "jó", hogy elkezdjen parázni az igazgató. Benne van az oszd meg és ...- lehetősége
Itt nem csak a demokrácia csigolyáinak roppanása hallatszik. Gyűlöletes ez a - tudatos - alattvalóvá való zsugorítás.
3 javítást tennék csak:

dr. Hoffmann Róza
dr. Orbán Viktor
dr. Kubatov Gábor...
@orica: bizonyosan te is játszottad amiben lehetett csiki csukit csinálni, én olyankor fel szoktam állni azonnal...mert nem bírom elviselni a csiki csukis pofáján a kéjes vigyort, hogy most azt csinálok amit akarok, az lehet, de nem velem
@pom pom: teljesen pontatlan:

dr hoffmann rózsa dr
dr orbán viktor dr
dr kubatov gábor dr

ha már liba legyen duplán buta

ezek azok a doktorok amelyek csak sormintának jók, ugyanúgy mint a sliccpajáé, már akkor is szart ért amikor me'kk apta :))))))))))
lesz egy jó kis címlista, kezelve össze gyűjtve, és még élő is, ha a viagrások becuppantják, akkor az irdatlan spamban, a vitya spam el fog veszni :-)
Menjenek a büdös picsába. Én már régóta rajta vagyok a kubatov listán. Szarok rá és az orbánra.
@Rodeo36: ne gűnyológgy!

ezek a nemes lelkek készülve a KÖZÉRT végzendő hivatásukra, amig te focizni és strandolni jártál, addig ők a szabadidejüket feláldozva a sötét szobában bújták a könyveket százszámra... hogy a szeretett népüket jobban tudják a tudásukkal szolgálni... csupa lemondás és aszketizmus az ijen falyta tudós élet... és most kamatyoztatya érted! érted?
@Rodeo36:

Ne felejtsd el, hogy az emberek többségének nincs választási lehetősége. Különösen, ha már nem csak önmagáért felelős.
A tanári pályán meg ebben az ügyben nincs is mozgástér. Ez egy kurva szűk és rövid zsákutca.
@pom pom: nem értem...beeeeeeee...a KÖZÉRT helyett egyébként is CIBA van vagy mijafasz...mer' taz nemzetibb brühühü
@Kőmíves Kelemen: én a fuckoffshorty@freemail.hu-t javaslom. :D:D
@Kijelölt Felelős: Érdekes, de én már akkor ezt mondtam, mikor 2010-ben kitalálták azt a bullshitet, hogy ne 8 kártyád legyen, hanem 1. Peeeeeeeersze, vonjuk össze a bm, az oep és az apeh adatbázist, plusz hogy van-e bérleted, vagy diákigazolványod meg jogsid.
Ami egyébként a legnagyobb para, mert kell-e tudnia mancikának, mikor személyit csinálsz, hogy rovott múltú vagy-e, van -e aranyered, mennyit adóztál, merre jártál külföldön.... A legnagyobb röhej az egy kártya mindenek felett még fizetésre is cafeteria...... Ti használnátok egy ilyen kártent? Megosztanátok velük bármit is?!
"A királyt megölni nem kell félnetek ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem."
@pom pom: egyébként a CIBA az az a zössznemzeti izé amiben leledzik a "cibálós" ne nyújj hozzá már levédettem "R"
@Rodeo36:

Ja. Nem szoktam csiki-csukit játszani. Nem az én műfajom, és nem is kellett eltűrnöm soha:))
De az egy más világ volt.
Erről jut eszembe,kiváló filmelemzést olvastam a 168 órában, Mátyás Győző tollából. Szerintem nézőcsúcsot fog dönteni a Hatalom árnyékában c. film.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

azért a rendszám sem rossz amit valaki javallott az összes izével rajta bár az nem elég általános az egykártya amiről bankban kiadják a tamponomat és a kórházban kötök hitelszerződést 1000000000000000 forintról és a sarki rendőr veszi ki a vakbelemet ott a sarkon a zsebiből...
@Rodeo36: Szép új világban élünk. És ennek minden szürreális gyönyörűségét csak mi érthetjük meg, a menetelők csak ugatják a témát.
idióták megint, és megint.....ez a "tárgyalási technika" egyenesen mesés, akarom mondani unortodox...

Orbán: Képtelenség
az egykulcsos adó eltörlése
Kósa Lajos szerint is csak akkor kerülhetne erre sor, "ha az ég egybeérne a földdel".

index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/28/orban_keptelenseg_az_egykulcsos_ado_eltorlese/
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: most 3 kartya van...taj, bsnk, jogsi...jah ado bocs
@prof...de nem dr felebarát: van lakcim is, ami nalam folosleges hisz slberletben lakozom
Egy Kártya mind fölött, Egy Kártya kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
@prof...de nem dr felebarát: Ja, ebből csinálnának 1-et, az adatbázisok összevonásával.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: en valahol hianyoltam mar az egeszsegugyi informacios rendszervosszevonasat, hogy ne kelljen mar mindig elmondanom hogy mi bajom volt 5 eves koromban, hany tores, volt e mutet, mi a vercsoport
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé: Jó konzervatívok módjára kiélik perverz hajlamaikat. Üss Imf bébi, üss!
@prof...de nem dr felebarát: Szeretnéd, ha az okmányirodában, vagy az adóhivatalnál tudnák mikor, mivel voltál orvosnál, mennyi ideig mivel, hogyan kezeltek? Szeretnéd, hogy a kórházban rákukkoljon a doki az adóbevallásodra, hogy mennyire vagy fizetőképes hálapénz szempontjából? Szeretnéd ha a rendőrbácsi tudná mindezeket ha megállít közúti ellenőrzésnél?!
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: tustommal a svedeknel vagy a norvegoknal nyilt az emberek dolgai,,,azaz mindenkinek van egy honlapja, amin minden informaciod rajta van..es mi van ha tudja a doki, csak elotte hozzuk letre a biztositos eendszert, ha nem kezel kirugjak..ha rendor tudja...igy is ugyis be kell hozniuk a nyegyvenezer per kopfot naponta
Az volt már, hogy a csúti gecó szarjon sünt?
@prof...de nem dr felebarát: A normális emberek világában igazad lenne. De kishazánkban, szerinted egy ilyen összetett, mindent tudó adatbázist mire használna fel az állam?! Jelen pillanatban egy ilyen adatbázis olyan a kormánynak, mintha a koronaékszereket bíznál ékszertolvajra. Vagy kecskére káposztát.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: ahogy rodeo is modotta vala...ha rettegek attol jobb lesz? leszarom...eloveszem a kabala figuram kedves szarokraja...

max az elofelteteleket keell megcsinalni...ettol fuggatlanul ugyanugy visszaelnek az adataiddal...ilyn olyan ajanlatok, amket sehonnan nem tudhatnak, csak a bankodtol vagy az onkormanyzattol vagy az oeptol...akkor meg nem mindegy...de igenis orulnek ha beteglennek az orvos elokapja a pdajat beuti a kodomat es mar modnja is milyen vert kapjak es milyen gyogyszer alergiam van stb
mikor ontottek le a hegyvideki, 12. keruleti fidesz irodat piros festekkel, mert most cipen fest?
összel asszem, vagy az más volt? nem tudom követni, és ez csak szaporodni fog :D
"Képtelenség!" - mondta az egykulcsos adórendszer megváltoztatásáról Orbán Viktor az elmúlt napok egyik kormányülésén a Magyar Nemzet információi szerint. A miniszterelnök szerint azért sem kerülhet sor az egykulcsos adó módosítására, mert az EU több tagállamában is hasonló rendszer működik. "

oh hat persze, tenyleg eddig lat csak, ha ott mukodik akkor napunk is muszaj...elofeltetelek, gazdasag allapota, egyeb kornyezeti es ado rahatosok az bakfity?
@prof...de nem dr felebarát: Attól még, hogy úgy érzed hogy visszaélnek az adataiddal, az nem elég indok, hogy úgyis megteszik, szarjunk bele. Ennyivel tárva-nyitva hagyhatod az ajtódat, mert így is úgy is betörnek és elvisznek mindent. De a többség szeret gondoskodni arról, hogy ne törhessenek be hozzá... Ez is ilyen. Meg kell oldani, hogy az olyan kényes és különleges adathoz, mint az egészséged, hogy szerepelsz bűnügyi nyilvántartásban vagy sem, vagy mennyit adózol ahhoz csak az férjen hozzá akire tartozik. A régi adatvédelmi törvényben bemehettél az önkorihoz és letilthattad az adataidat. Akkor nem találtak meg az egyiptomi hajóutas és gyémántgyűrűs ajánlatok. Ha a bank kiad adatot, akkor nyugodtan feljelentheted, illetve meg kell nézni mire nyilatkoztat. Én néhány olyan ember miatt mint te, akit nem érdekel ki skubizza milyen adatát ezt nem szeretném. Nem egészséges. Mindenki csak olyan adattal foglalkozzon ami rá tartozik.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: mar mindenki retteg, ha be akarnak torni befognak, ha el akarjak loni a kocsidat elfogjak...ha ettol felsz meg is fog tortenni...

lassuk majd a torvenyt, hogy ki es mikent ferhet hozza...
@prof...de nem dr felebarát: kósa duma jobb:

Kósa Lajos szerint is csak akkor kerülhetne erre sor, "ha az ég egybeérne a földdel".

idióták
@prof...de nem dr felebarát:

"lassuk majd a torvenyt, hogy ki es mikent ferhet hozza..."

Azért nagyon bizakodó ne légy...
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé:

""ha az ég egybeérne a földdel".

Pár óra alatt megszavazható egy ilyen törvényjavaslat is, no problem!
jahh, a fijúúk már csak olyanok, hogy lehet bízni bennük, következetes demokraták :D
sarkitva...a zutcan a mamitol ellopjak a taskajat..te latod es egy laza rugassal artalmatianitod...nem dicseretet kapsz hanem letoltendot sulyos testi serteset...vajon miert nem avatkoznak kozbe?
@Pantagruel: @Dr. csaknézek...: jahh, én is erre gondoltam, és a föld az lapos, meg körülötte kering a nap és a csillagok, és a vezényló elött megnyílik a tenger, égő csipkebokrok övezik a kőtábláit, kelj fel lézeres már jár is, örökkön örökké
@prof...de nem dr felebarát:

Az új adatvédelmi törvényt nézegethetjük már egy hónapja:

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100112.TV

Oszt'an vannak benne ilyen érdekes pontok:

7. § (1) Az adatkezelő köteles az adatkezelési műveleteket úgy megtervezni és végrehajtani, hogy az e törvény és az adatkezelésre vonatkozó más szabályok alkalmazása során biztosítsa az érintettek magánszférájának védelmét.

No, ez alapján tedd föl magadnak akérdést: az email cím bekérése, ami alapján mondjuk a faszbúkon anyázás beazonosítható és szabadon követhető vajon mennyiben szolgálja a magánszférád védelmét?

...és ez csak egy kiragadott példa, mert éppen lenne más is.
@Fabius: @Dr. csaknézek...: @D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé: @dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

jó van na mán...nem harap...jah én úgy tudtam, most is követik a facsét...lehet tévedtem :D...

tényleg eluralkodik a rettegés, nem ezt akarták...sikerült...pipa...
"A Fidesz politikája megbukott, a Fidesz megbukott, Orbán Viktor megbukott, mindenki, aki valaha ismerte Orbán Viktort megbukott, aki látott olyan embert, aki ismerte Orbán Viktort, az megbukott, ezen nincs mit szépíteni, sajnálni lehet, siratni lehet, de vitatni csak azok vitatják, akiknél komoly szervi elváltozás van a háttérben.

Ennél döglöttebb lovat még nem látott a világ."

nepszava.com/2012/01/velemeny/para-kovacs-imre-gyarmat-akarok-lenni.html
Hadd tegyem hozzá, a blogmotor is megbukott.
A poszthoz:

Ez az egész "minél-több-információt-szerzek-rólad" nem feltétlenül arról szól, hogy mindenkivel szemben ténylegesen fel is fogják azokat használni.

Hanem arról, hogy tudod: felhasználhatják!

És az eb hantja ott van, hogy az adatgyűjtéssel a LEHETŐSÉGET teremtik meg a "Nagy Testvér" projekthez.

És az infók bármikor, bárkivel szemben felhasználhatóak.

Na ez az, ami nem oké!

Fel lehet ezt persze úgy is fogni, mint Rodeo fejtegette, és nyilván többet nem is tehet a "zátlagember" (jut eszembe: tudjátok-e, ki tekinthető átlagembernek? Az, akinek pontosan 0,78 fiú és 0,83 lánygyermeke van...) :).

Egy szépen fejlett, szimpatikus púppal a hátadon is egész frankón el lehet éldegélni, ám én speciel nem szeretnék olyan púpot, amit a hatalom saját céljai érdekében pakol rám.
Mellesleg pölö szeretek a hátamon fekve alszani, és púppal az nem menne. :)

Nem utolsósorban: a kormányzat szemléletéről is sokat elárul ez a történet.

Szemernyit sem kedvelem, ha olyanok ütik bele az orrukat a dolgaimba, akiknek semmi közük hozzá!
Se baloldalon, se jobboldalon, se sehol!

Állampolgár vagyok, nem alattvaló!
@Fabius:

És a "VÉDELEM" szó definícióját alaposan átírták a fijjug mostanság...
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
Fogturizmus... Erre speciel van egy kis rálátásom... Egy vicc, ami ott folyik állambácsi részéről. A pénzmosás mindenekfelett!
Ez csak a felszínt kapargatja...
hvg.hu/hvgfriss/2012.04/201204_tamogatas_a_fogturizmusnak_tomes_maskent
@Dr. Boli Ch.T: olvasta. Két év alatt plusz 1,2 milliárd bevétel az udvari fogásznak....
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
Képzeld el, a családi nőgyógyászuk milyen jól járhatott! :))
@Dr. Boli Ch.T: anno volt szó arról, hogy reptér és viszik a túristákat a kórházainkba gyógykezelésre...azt nem valósult meg...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem is kérdés TE DINNYE! Egyébként is, hogy merülhet ez egyáltalán fel??
Ha így folytatod, ki leszel zárva a Nagypáholyból, az Örsből, de még a Naprendszerből is! Veggggyyyéééé vissza! :)
@prof...de nem dr felebarát:
Viszont valaki mégis csak jól keresett vele...
A fogászatok röhögnek rajta és persze, hogy nem hülyék kihagyni ezt a ziccert.
Ha van ágazat és terület ma az országban, ami nem rászorult erre, akkor pont ez az! Viszont persze, hogy leütik a labdát és marják fel a 30-50 milliós támogatásokat... Hülyék lennének nem élni vele. De ebből is látszik, k.rva gazdag ország vagyunk. No meg idióták a vezetők (legalábbis jól megéri nekik idiótának lenni)
Éljen a Párt! Csak a FIDESZ! :))
offtopic, de nem tudom kihagyni:
hvg.hu/w/20120128_avas#rss

Nekem ez tetszik, nem Bartus.
on
@AKIsTUDATLAN:

*A Gyurcsány-fóbia ideje lejárt, megcáfolta az idő, hogy nincs lejjebb, és hogy nélküle a haza fényre derül.

Na főleg azért kapja be Orbán, mert igazzá tette ezt a mondatot.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
Tudod hogy van? Ahogy egy doki ismerős is mondta, "lyuk, lyuk..." :D
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: ismétlem magamat

Bátorfi és Társa Kft., valszeg kuszaszem könyvel nekik. Jó helyre ment az a kis apró. 95 milla kötelezettség, 162 milla nettó árbevételből 5 milla az adózott eredmény (2010-es adatok). Vagy mégsem olyan jó biznisz a fogászat?
www.batorfi-fogaszat.hu/fogaszat/pro-turismo-2010
kik azok az idióták akik
- fidesre
- maszopra
- jobbikra
- dékára
- vagy lempre
szavaznának ????

mennyi buta/gerinctelen NEMGONDOLKODÓ szarházi van ebben a zországban...

de azért kiváncsi lennék a motivációkra... vszínű sima "ellenszavazat"

index.hu/belfold/2012/01/27/szazadveg_rontott_a_fid- esz/
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: remélem felmossák vele a padlót, itthon meg ki lesz csavarva
@pom pom: megkérdeztek ezer embert, na aztán. Engem még az életben sem kérdeztek, de olyat sem hallottam még beszélni, akit igen.
Simán benne van az is, hogy nem kérdeznek meg senkit, csak kitöltik a táblázatokat, megrajzolják a grafikonokat a blogokról összeszedett tapasztalatok alapján...
@Interlock: blogokról????? akkor csak aszékelyek és kalmár a fides zombirka... az csak 1 ezrelék lenne...

szval azt mondod ezek is csak felmarkojják a lét? meló nélkül? kamu tanulmányokkal?
@pom pom: blogokról. Mandiner neked nem elég Fideszes? Elég volt a szimpátiafelvonulás (...) kommentjeit olvasnom ahhoz, hogy sejtsem, őket még unokáink is látni fogják...
Naná, hogy benne van ez. Kiírják, hogy telefonon megkérdeznek ezer embert (nyolcmillió választóból szép arány amúgy is...), de azt nem írhatják ki (nagyon helyesen), hogy kiket, és mikor. Ha magát a kérdezés tényét igaznak fogadjuk el, az az ezer ember sem tud egymásról, a másik megkérdezett véleményéről, vagyis a központban kedükre alakíthatnak bármit a válaszokon. Na de ha bármit alakíthatnak, és kérdezni sem feltétlenül muszáj, mi a szarnak kérdeznének? Kell egy statisztika, Gizike, legyen má' szíves valami 30-20-10-5-egyéb arányban prezentálni, teccikérteni...
A közvéleméyn a neten van, aki meg nincs a neten, tiltakozni pláne nem fog.
most unalmasabb fázisába lépett a diktatúra... a zálamcsőd + polgárháború időszakáig időtöltésnek ajánlom, dakota mondások:

unciklopedia.org/wiki/Dakota_k%C3%B6zmond%C3%A1sok

@Interlock: a lóf@szt... a ZOMBIRKA massza a zország szerencsétlen 4/5-e az nem netezik... annak csak tányér izéje van valóvilág és gigasztár fogására...
@Interlock: @pom pom:

Engem az előző lakhelyemen (vidéki megyeszékhely, családi házas övezet) 10 éven keresztül baszogattak a közvéleménykutatók, pártszimpátiás kérdésektől a dohányzási szokásaimig érdekelte őket minden. Az ok: korom, nemem és lakhelyem alapján beleestem valami kibaszott mintába ami alapján dolgoztak.
@Fabius: miért nem operáltattad át magad... oszt cseszhették volna...
most írom épp a doktorim dakota mondásokból...
rájöttem hogy a dr. zorbán az észak-dakotai mondásokat idézgette...

természetesen a dél-dakotai mondások az igaziak, a dakota nép igazi letéteményese az köztudomásúan Dél-Dakotácia...

ez a Dákó-ta elmélet alapján már a retromaiak is bizonyították...

egyelőre lábjegyzetek nélkül az igazi déldakota mondások közül:
-Hintalónak nem kell legelő.
-Vak lóval ne vágtass a fák közé.
-A préri jobbszélén mindig zöldebb a fű.
-A lóvá tett ellenségen, még nem lehet bölényt üldözni.
-Lóherésbe legelő lónak ne dugózd be a seggét.
-Vágtató lovon, jobban kell kapaszkodni.
-A véleményszabadság nem egyenlő az ész szabadságra küldésével.
-Jobb ma egy adok, mint holnap egy kapok.
-Nincs az a mennyiségű szar, amit ne tudnánk másra kenni.
-A dakota legjobb hátasa, a vesszőparipája.
-Nagy dakota is kis foci.
-Dakota kutyából, nem lesz kolbásztöltelék.
túl jól látják ezek a németek a vezénylót:

Orbán Viktor keresztes hadjárata
MTI
2012. január 28., szombat 13:34 | Email A Frankfurter Allgemeine Zeitung című német konzervatív lap a Nemzetközi Valutaalap (IMF) Magyarországról szóló jelentéséről írt szombati számában, az n-tv német hírtelevízió honlapján pedig Magyarország átalakulásáról jelent meg elemzés, míg a Neue Zürcher Zeitung című svájci napilap egy volt magyar nagykövet olvasói levelét közölte

---------------------

Az n-tv német országos hírtelevízió honlapján Orbán jobboldali keresztes hadjárata címmel jelent meg elemzés [1]. A szerző, Jan Gänger írásában kiemelte: a miniszterelnök az országátalakító munkát egy jobboldali irányultságú, nacionalista program alapján végzi, amely "a Fidesz-diktatúra" felé tolja el Magyarországot. Az EU igyekszik "megakadályozni a legrosszabbat, de valószínűleg túl későn lép közbe" - írta a szerző, megjegyezve, hogy miközben az EU-ban erősödnek a "demokrácia leépítését" bíráló hangok, Orbán "bebetonozza a saját rendszerváltását, (...) ezen pedig lényegében az EU által megindított kötelességszegési eljárások sem tudnak változtatni".
@Fabius: hasonló környezeti adottságokkal engem meg békén hagynak, talán mert vén trotty vagyok nekik :-)
@pom pom:

Ha már ismered, sorry:

Lackfi János: Tanulságok

Amilyen az adjon isten, úgy puffanik,
az asszony verve jó, ne halaszd holnapig.
Ágyát ki mint veti, várj a helyébe jót,
addig jár a korsó, amíg ér takaród.

Aki szelet vetett, két szék közt pad alatt,
akinek nem inge, az lel majd aranyat.
Kolbásznál több a nap, ajtó mögött helye,
nem fér meg két dudás, maga esik bele.

Éppoly kicsi a bors, mint a rosta lika,
odakinn tágasabb, de benn a barika.
Beszélni színezüst, másik fülén kimegy,
nem vénember azért Mohamedhez a hegy.

Falra borsót, kemény dió, legszebb öröm,
világtalant vezet, zsák foltját, kő kövön.
Szamár szenved, habár nagyot nem érdemel,
holló a hollónak harapást szőrivel.

Kicsi, ámde erős, mint halottnak a csók
járt utat el ne hagyj, a másik lábam ott.
Kinek a pap, kinek hány nap még a világ,
ló is botlik, előbb, mint a sánta kutyák.

Ki mint él, lassan járj, vízzel főz, húzza ág,
szégyenlős koldusnak ne nézd a fogsorát.
előre ne igyunk, tolláról madarat,
jobb ma egy túzok, és ki nem szól, bölcs marad.
- Mikor lesz Magyarországon jó világ?
- Ha a négy nyelven beszélő rendőr kikerüli a három diplomás szőke nőt, hogy felsegíthesse a munkában megfáradt romát a budapesti mágnesvasútra, amin gazdag polgárok és becsületes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok tárgyalására.
@pom pom: amikor a sógorok hosszú tömött sorban kézzel tolják át az autóikat az első magyar benzinkútig
Közben átnéztem ezt: lehetmas.hu/hirek/31463/17kongresszus/
Szomorú, hogy egy párt központi oldalán ennyi helyesírási hiba van, bár ez mostanra tákolmánykonformnak mondható. Szomorú, hogy az eddigi leghasznosabb döntésük az ebédjegyek kiosztása volt, meg hogy az osztás után megismételték az osztás előtti szöveget; az pedig végkép, hogy ők az alapkérdések feltevését nevezik stratégiának.
Ideje lesz pártot alapítanunk, emberek.
Az újságárust nyugtalanítja, hogy egyik vásárlója minden reggel megveszi a Szabad Népet, rápillant a címoldalra, és aztán olvasatlanul bevágja a közeli szemétládába. Egy reggel halkan odaszól:
- Miért veszi meg, ha el se olvassa? Mit keres benne?
- Engem csak a halálozási hír érdekel.
- De hát az a harmadik oldalon szokott lenni.
- Akiét én várom, az az első oldalon fog megjelenni.

- Miért van sötétség Magyarországon?
- ???
- Mert a törökök elvitték a holdat, a parlamentben pedig lopják a napot!

- Mi a különbség az országgyűlési képviselõ és a gyufa között?
- ???
- A gyufát büntetlenül meg lehet gyújtani.

A csiga és a kecske sétálnak a parlament felé, és amint beszélgetnek, kiderül, hogy mindketten segédnek akarnak jelentkezni egy politikushoz. Mikor már kifelé jönnek, újra összetalálkoznak, és a csiga örömmel meséli, hogy felvették.
- Hát hogyhogy felvettek?
- Figyelj kecske, itt csúszni-mászni kell tudni,...

Demokrácia.
A gazda összehívja az állatokat, hogy megbeszélje velük, melyiket milyen mártással készítse majd el ebédre.
Megszólal a kakas:
- Gazda elvtárs, mi egyáltalán nem akarjuk, hogy elkészítsen bennünket ebédnek!
- Kakas elvtárs, Ön eltért a napirendtől!

Egy elnökjelölt a választási kampányon:
- Uraim, az előző elnök négy éven keresztül hazudott és becsapta az egész országot... Adjanak nekem is egy esélyt!

- Mi a közös vonásuk a politikusoknak és a pelenkának?
- ???
- Mindkettőt gyakran kell cserélni, és ugyanabból az okból.

A modern tücsök és a hangya mese:
A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette- szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat.
Eljött a hideg tél, és a nélkülözõ tücsök sajtótájékoztatót hívott össze azt a kérdést feszegetve, hogyan lehet az, hogy míg egyesek kint fagyoskodnak a hidegben, mások úgy élnek, mint a hangya.
A CNN, az RTL Klub, a TV2 és az MTV felvételeket mutatott be a didergõ tücsökrõl, és a melegben, terített asztal mellett henyélõ hangyáról. A világ döbbenten konstatálta az égbekiáltó különbséget. Hogyan lehetséges, egy ilyen jól fejlõdõ, épülõ országban a tücsköt így sorsára hagyni?
Az NZSZ (Nemzetközi Zöldbogarak Szövetsége) vezetõi több hírmûsorban is "zöldellenes elfogultsággal" vádolták a hangyát, és felhívták a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy a világon sok tücsök áldozata ennek a kirekesztõ mozgalomnak.
Breki, a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban, és mindenki könnyekre fakadt, amikor az "Azért Vannak A Zöldbarátok" címû slágert énekelték.
A Köztársasági Elnök és felesége egy jótékonysági bálon támogatásukról biztosították a tücsköt, és olyan javak juttatását helyezték kilátásba, amibõl a tücsök az elõzõ kormányzati ciklusban kimaradt; ahogy a miniszterelnök fogalmazott: "... hogy ne süvölthessenek újra az elõzõ rendszer szelei.
Egy politológus a "Mélyvíz" adásában kifejtette, hogy a hangya a tücsök kárára szépen meggazdagodott, és egyúttal az ilyen típusú jövedelmek elvonását célzó adójogszabály szükségességét hangoztatta az "egyenlõ közteherviselés" szellemében.
Végül, az "Egyenlõ Esélyeket Az Anti-Zöldekkel" szervezet hathatós közremûködése nyomán a hangyát visszamenõleges hatállyal megbírságolták, mert nyári munkái közben nem foglalkoztatott elegendõ számú zöld bogarat, adótartozásait behajtották, és házát az állam elkobozta.
A történet végén látjuk, amint a tücsök felélte a hangya utolsó téli élelemtartalékait a kormánytól kapott házban (ami nemrég még a hangyáé volt), a hangya pedig eltûnik a hóban.
Másnap reggel pedig a tücsök fogta a cókmókját és (mivel sikerült teljesen felélnie a hangya vagyonát) elindul egy újabb hangyát keresni.
Na, hogy fokozódjon a nemzetközi helyzet is: www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20120128-nemetorszag-felugyelet-ala-venne-a-gorog-koltsegvetest.html
Lesz egy újabb kiváló propagandaeszköze a Fidesznek, Jobbiknak - és újabb bukó Európának. Lyukas kétfilléressel sem fogadnék arra, hogy a görögök az eurózónában maradnak.
Ezt is ma kaptam:

"Felhasználói minden lépését nyomon követi márciustól a Google

Új adatvédelmi szabályozást jelentett be a Google vállalat, amelynek keretében nyomon fogja követni felhasználóinak tevékenységét szinte valamennyi felületen, beleértve a YouTube videómegosztót, a Gmail levelezőprogramot és a vezető keresőoldalakat - adta hírül a The Washington Post.

A vállalatóriás korábban is összegyűjtötte ezeknek az információknak egy részét, most azonban első alkalommal fogja ötvözni őket a weboldalain keresztül, hogy teljesebb képet kaphasson felhasználóiról. Az internetezők nem fognak tudni kibújni a március elsején életbe lépő rendelkezés alól. Szakértők szerint a változtatás szigorúbb ellenőrzést fog kiváltani a szövetségi szabályozók részéről a cégóriás adatvédelmi és versenyképességi gyakorlatát illetően.
A lépés hozzásegíti a Google-t ahhoz, hogy teljesen testreszabja hirdetéseit. Ha például egy washingtoni lakos NBA kosárlabdameccset néz az interneten, a vállalat a helyi csapat mérkőzésére szóló jegyet ajánlhat számára gmailes postafiókjában. A Google ugyanakkor hangsúlyozza, hogy mindebből a felhasználók is profitálhatnak: a cég akár hasznos email-kapcsolatokat is ajánlhat, ha kideríti, hogy valaki például éppen New Yorkba készül.
Fogyasztóvédők szerint azonban az új elgondolás felbőszítheti azokat a felhasználókat, akik nem számolnak a velük kapcsolatos információk különböző weboldalakon történő megosztásával. "A Google új adatvédelmi bejelentése frusztráló és egy kicsit ijesztő is egyben" - mondta James Steyer, a Common Sense Media nevű jogvédő szervezet igazgatója. "Még ha a cég úgy gondolja is, hogy a felhasználók nyomon követése a szolgáltatásai javítását jelenti, a fogyasztóknak meg kellene adni a lehetőséget arra, hogy nemet mondjanak. Fokozottan igaz ez gyerekekre és tinikre, akik a YouTube, a Gmail és a Google lelkes használói."
A Google e-mailben, illetve a weboldalaira feltett üzeneteiben fogja értesíteni több százmillió felhasználóját a szóban forgó változásokról, amelyek az összes szolgáltatást érinteni fogják, kivéve a Google Walletet, a Chrome böngészőt és a Google Books-ot.
(MTI)"
Meneküljön mindenki az önkéntes nyugdíjpénztáraktól!!!
A kormánynak tervei vannak velük.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/matolcsy_megis_szereti_a_nyugdijpenztarakat.508994.html

Gondolom majd Selmeczit bízzák majd meg megint a zemberek pénzének megvédésével.
@pom pom: ez a tücskös tetszett :-) Átálltál bulvárkommentelésre, vagy mi van? :-)
@Interlock:

Hümm, ez tényleg elég karcsú...
Ebben a blogban is lejutottunk azokig a kérdésekig, pontokig, amiről ők most kezdenek beszélgetni.
Több év után most egyeztetik az alapstratégiai kérdéseket? :(
@a szív fészkei: lesz itt még Anonymous - Google háború... és amíg az internet meg nem szűnik, egy ilyen meccset csak a hacker-ek nyerhetnek.
@Dr. csaknézek...: mondom, hogy balfaszok. És akkor vedd hozzá még azt is, hogy az MSZP mindezen még el sem gondolkodott (ahogy elnézem, nem is tudnak gondolkodni), ki profitál mindebből? Úgy van. Populistáék.
Ha én LMP-szimpatizáns lennék, már dübörögne az autó a kongresszus felé, hogy rájuk rúgjam az ajtót.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

Amikor a holland és svájci lányok járnak Magyarországra kurválkodni.

Amikor a csútinak kirobban a mellkasából egy Alien.

Amikor nem találom a füvet, mert véletlenül rátettem a kokót.

Amikor le kell, hogy tegyem Barack Obamát, mert Charlize Theron kiszól a zuhanyzóból, hogy mossam meg hátát, és hát ugye fontossági sorrend is van a világon. :)
@Dr. Boli Ch.T: Ja, pedig én ugatom csak a számtechet, de ha ugyanarról a gépről van ezer emailcím, az mit számít? Vagy lehet venni új és új gépet mindegyik címhez, de akkor különféle szolgáltatók kellenének az álcázásához? Vagy hogy lehet eltűnni?

Mi gondolkoztunk ezen, amikor neten vallottunk a KSH-nak. Aztán ment minden a gépemről, az uram már vizionált is nekem - az ismert neten pofázásom miatt - kellemes kalocsai tartózkodást... :-DD Mindig reménykedik, hogy valahogy megszabadul tőlem.
@a szív fészkei:

Ha elég sokat guglizom ChT-t, akkor elküldi a privát telefonszámát?
@Interlock: Ők, ahogy elolvastam, nagyon is meg vannak elégedve magukkal. És itt a probléma rögtön: mert semmit sem csináltak eddig, amivel meg lehetnének!
@Interlock:
Fabius for President.
Interlock legyen a gazdasági miniszter.
Rodeo külügy.
Szerény személyem - államtitkári rangban - ChT ügyi referens. Állami kocsira sem tartok igényt, kis Corsám megfelel, egyébként használnám tömegközlekedést... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Reményhal. :-D Vagy rúgd rá az ajtót személyesen, az a tuti. Na figyi, segítek: ingatlanmagazin.com/lakberendezes/ezt-a-malibui-luxusnyaralot-adja-ki-charlize-theron-havi-6-millio-forintert-kepekkel/

Kibéreled, de előtte kicsit beszélgetni akarsz a gazdival. Onnantól mit neked gugli???
@Dr. Boli Ch.T: Az egér meg képvisel téged a helyszínen? :-))
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé:
Így legyen lottó ötösünk. tegnap már vártunk valamilyen csodajó nyilatkozatot.
Túl gyenge az euro.
"Az MSZP szerint a párt megkerülhetetlen a Fidesz-kormány leváltásában, sőt "okos politizálással", nyitottsággal az emberek gondjaira, valamint jó szövetségesi politikával a kétharmados alkotmányozó többség megszerzését is lehetségesnek gondolják."

hvg.hu/itthon/20120128_mszp_ketharmad

Na igen.
Ám először nem a szövetségi politikát kéne erőltetni, hanem a szelektálást.
A saját soraikban.
Nem kicsit, nagyon!
@Interlock:

"Ha én LMP-szimpatizáns lennék, már dübörögne az autó a kongresszus felé, hogy rájuk rúgjam az ajtót."

Van benned vérem, vagyis vérmes vagy. :)
Nem akarsz ME lenni...? :)
@Dr. Boli Ch.T: én gazdasági???? Nem volt neked elég Matolcsy? :-)
@a szív fészkei:

"Az egér meg képvisel téged a helyszínen? :-))"

Khm, úgy érted, a duglőre lenne...? :)
@kirsten: Én meg nem vagyok rajta, mert nekem soha nem küldnek ebben a turuliás körben levélkét tülle. Tehát tudják, hogy hová kerülne, ha mégis...

Az igaz, nekem már mindegy, nincs mivel befenyíteniük.

DE: barátnőm rómában titlakozott a klubrádió dolgok ellen pár hete és nyilatkozott is erről. És rá pár napra a mamáját,- aki 84 éves és egyedül él: telefonja rég nem szerepel a telefonkönyvben, amúgy se követhető le a lánya neve alapján - felhívta egy ismeretlen nő és agyon gyalázta és fenyegette. A mama szociális gondozóra szorul az ötkerben...
@prof...de nem dr felebarát:
A mai technikával már mindent tudnak rólunk, amit csak akarnak, ez nem kérdés.

A kérdés csupán az, hogy mire használják fel?
Illetve van-e kontroll, esetünkben önkontroll?
jav: Rómában a klubrádiós dolgok ellen
@Habakuk999: Mire? Riadólánc vonulásra vagy befenyítés.

06-ban azért olyan se perc alatt lett tömeg a parlamentnél az őszödi beszéd kiszivárogtatása után, hogy az csak na!
@a szív fészkei:
A rágcsálónak is simán kerítenénk egy államtitkári posztot, mondjuk lehetne ChT ügyi szak-szak államtitkár... Figyelj! Semmivel nem lenne rosszabb a kinevezési gyakorlatunk... :)
@Dr. csaknézek...: Nem hiszem, hogy tiltakozna a feladat ellen... :-))
@Dr. csaknézek...: tegnap már írtam az előző posztban, hogy arra készültem, de miután végigkáromkodtam az egész éjszakát, beláttam, hogy ez nem nekem való feladat :-)
@Dr. Boli Ch.T: Felőlem négyen is lehettek szakszakszak(állas) titkárok, csak a nővel egyeztessetek, ki mikor kezeli a problémáját.
@Dr. csaknézek...: Küljdük a TEKet az ilyen ízetlen tréfákért! Értsük mijja viccöt, csak nem szeressük... :)
@pom pom: :-D 100000/mondás és fel vagy véve hozzájuk. Pályázd meg!
@Interlock:

Komoly összeget tennék rá, hogy jobban csinálnád, mint Matolcsy...

@a szív fészkei: "3 hálószobás és ugyanennyi fürdőszobás ingatlan."

3.bp.blogspot.com/-5Y6HmbyQTiE/TZ3ZqZxrHaI/AAAAAAAACKc/MEo7bt8Gj3I/s1600/Morning_Howl%252C_Howling_Wolf.jpg
@Dr. Boli Ch.T:

ÉrteTEK, jöttünk elvtársak, nem elleneTEK!
- Mi volna a legjobb újsághír címe?
- dr. Orbán Viktor özvegye bement dr. Kövérhez a börtönbe, hogy elújságolja neki, dr. Torgyánt lelőtték dr. Csurka temetésén.

- dr. Orbán, dr. Áder, dr. Kövér ladikozik a folyón, egyszer csak elsüllyednek... Ki menekül meg????
- AZ ORSZÁG!!!!!
@Interlock: Tudod jól, a szakembereket kéne koordinálni, nem neked vezetni... azért mindent mégsem... :)
Két ember beszélget a villamoson:
- Elnézést elvtársam, ön párttag?
- Nem, kérem.
- Akkor esetleg valamelyik rokona?
- Nem.
- Vannak jó ismerősei a rendőrségen?
- Nincsenek.
- A minisztériumban sem dolgozik senkije?
- Nem, senki.
- Esetleg a városi tanácson?
- Ott sem.
- Akkor szállj le a lábamról te szemét,...
benzinkut: 20-sal fizettem, visszaadott tizbol es tette el a huszast..mondom acsi, mondja adom...ha nem szolok vagy figyelek jobban akkor egy tizessel kijjebb vagyok...fasza
@prof...de nem dr felebarát: csak lúzerek fizetnek kp val a sopban...

vagy kártya, ha kényszerhelyzet van

de leginkább telitankolt gép AUTÓMATA (ósan vagy envi) kútnál
@Dr. csaknézek...: Remélem előbb utóbb megteszik. Csak szanyit ne nagyon dugják el, mert bohócra szükség van.
Tanárnő az 50-es években:
- Gyerekek, holnapra hozzatok be 100 Ft-ot, mert Irundi-Burundiban támogatnunk kell a pártszervezetet.
Másnap mindenki hozza a pénzt, csak Móricka nem.
- Hát te miért nem hoztad a pénzt? - kérdezi a tanárnő. - Az apukám azt üzeni, hogy Urundi-Burundiban nincs is pártszervezet.
Egy hét múlva jön az újabb felszólítás:
- Gyerekek, holnapra hozzatok be 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban támogatnunk kell a szakszervezetet.
Másnap mindenki hozza a pénzt, csak Móricka nem. Már kérdés nélkül mondja:
- Apukám azt üzeni, hogy Urundi-Burundiban nincs szakszervezet.
Megint eltelik egy hét:
- Gyerekek, hozzatok be holnapra 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban 1 millió kisgyerek éhezik. Másnap mindenki hozza pénzt, Móricka most kivételesen 300 Ft-ot hoz.
- Apukám azt üzeni, belátja, hogy tévedett. Ott, ahol egymillió kisgyerek éhezik, ott biztos van pártszervezet is, meg szakszervezet is.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Többek között rá is gondoltam, amikor a szelektálást említettem.
nekem jo lesz a sport es zifjusag;)
Dr. Orbán Viktorral közlik, hogy a bélyeg, mely őt ábrázolja rossz minőségű, ugyanis nem ragad. Dr. Orbán bemegy a postára, beáll az emberek közé, s megkérdezi az atyafiakat, hogy igaz-e, hogy nem ragad a bélyeg. Azok bizonygatják, hogy nem ragad. Dr. Orbán vesz egy bélyeget, ráköp, egyből odaragad. Erre megszólal mellette az egyik atyafi:
- Ja, hát arra az oldalára kell köpni?
@Habakuk999: Ugyan már, még nem vonják a törlesztőt az otp-nél. Addig minek erősíteni az ójrót?!
1998-2002 közötti viccek... retro... felmelegítve...

Belépünk az Unióba, végre ismét 3,60 lesz egy kenyér! 3,60 Euro...

- Miért nem akarja dr. Orbán az EU-csatlakozást?
- Mert onnatól esélye sem lesz Strassbourgban menedékjogra.

- Ki volt az első magyar polgár?
- dr. Dugovics Titusz. Vitt magával egy embert.

- Ismeritek azt a viccet, hogy Orbán Viktor az irodájában, az íróasztalára borulva fekszik, hátában egy nagy kés... Nem? Pedig jól kezdődik!!
Megfontolandó felvetés...:

"Megvan az új nemzetgazdasági miniszter!

Kim Dotcom igen jelentős sikereket ért el az unortodox gazdaságpolitikai elvek alkalmazásában.
...
Kim valójában semmi mást nem csinált, mint gátlástalanul becsomagolta a nagy semmit, miközben pitiáner, ámde ügyes húzások sorozatát követte el, amivel az egész világot megpróbálta átejteni. Ha innen nézzük, Kim Dotcom teljesítménye egy dologban különbözött attól, amit ma unortodox gazdaságpolitikának neveznek: hogy neki sikerült vele pénzt csinálnia, nem is keveset. Úgyhogy szerény javaslatunk a Nemzeti Együttműködés Rendszerének részére, hogy ha valóban sikerrel akarják folytatni az unortodox gazdaságpolitikát, akkor igazolják le Kimet. Jobban járunk vele, mint Matolcsyval, a kissé kellemetlen múltja meg ne zavarjon, ha egyszer Schmitt Pálból is lehet köztársasági elnök."

hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/1/28/Megvan_az_uj_gazdasagi_miniszter_BPUOUF
A Számpápának szeretettel: www.femina.hu/ezo/ime_3_valoban_balszerencses_szam

Őtőle meg mindegyik szám balszerencsét hoz.
Figyelem!

Az alábbi közlemény nyugalom megzavarására is alkalmas mondatokat tartalmaz!
Csakis saját felelősségére olvassa el bárki is!

"Selmeczi Gabriella közleményét azzal zárta, hogy nem véletlenül bízták az emberek "egy olyan politikai erőre Magyarország gondjainak megoldását, amely a nemzeti összefogás jegyében ma egyedüliként képes arra, hogy stabil, kiszámítható, biztonságos jövőt garantáljon az országnak". "Az LMP nem az emberek érdekét nézi, hanem saját belső problémáival van elfoglalva" - fogalmazott Selmeczi."

hvg.hu/itthon/20120128_selmeczi_fidesz_mszp
@Dr. csaknézek...:

No persze a "zemberek érdeke" kitétel értelmezése ama definíciónak a függvénye, hogy kit is nevezünk embernek.

Ember-e vagy?
@Dr. csaknézek...:

Én Valamilyen szinten LMP szimpatizáns vagyok, oszt mégse megyek. Tudod miért?

- Mert végre azon vitatkoznak ami leginkább rájuk fér: a szerkezeti átalakításon.

A jelenlegi egy tohonya, nem működő, tehetetlen masztodon, ami képtelen hatékonyan és időben reagálni bármire. A mai felgyorsult világban nincs idő mindig 13 embert összetrombitálni egy mit gondolunk róla közlemény megszavazgatásához is. Az átalakításra szükség van, a tutyimutyiskodást ideje levetkőzni.
@a szív fészkei:

"Őtőle meg mindegyik szám balszerencsét hoz."

Mé', mer' havonta 20 milliárddal rendszeresen elnézi a kőccségvetést, akkó' má' nem is ért hozzá, he!? :)
@Fabius: erről ez jut eszembe...

A választási hadjárat idején kortesbeszédet mond a képviselőjelölt. Megállás nélkül szidja a kormányt, az országgyűlési képviselőket. Korrupt gazfickóknak mondja őket, akik csak lopni és hazudni tudnak.
Valaki megkérdezi a tömegből:
- És ön mit akar ellenük tenni?
- Tenni? Semmit! Be akarok jutni...
Hm...
orulunkvincent.blog.hu/2012/01/28/hidegbeke_4
"Ebben az országban ma az orbánizmusnál is sokkal szörnyűbb probléma az ellenzék állapota, és az a valószínűsíthető helyzet, miszerint az elit is eléggé legatyásodott állapotban van, esély sincs arra, hogy ez az elit bírja rá a normálisabb működésre, vagy váltsa le a teljesen alkalmatlannak tűnő politikai elitet."

Mennyivel szebben mondta, hogy balfaszok...
@a szív fészkei:

Gugli képes ilyen agyhalott dolgokra. Mikor az androidos telefonomra beállított fiók picasa képeit igyekezett lerántani a telefon memóriájába akkor elég csúnyán picsán is rúgtam őket :-))
@pom pom:

Nekem meg az, szavaztam, bejutottál, most addig rugdoslak amíg úgy nem teszel, ahogy a szavazatomért elvárható lenne.
@Fabius:

A jelenlegi választékból én is szívesen lennék LMP szimpatizáns.

De ahhoz qrvára össze kellene kapniuk magukat!

Nézem az oldalukon a tudósítást, és sírva fakasztóan semmitmondó nyilatkozatokat olvashatok...

Idézek párat:

”Nem szabad elfelejteni, hogy az oligarchikus típusú politizálás nem áll távol az elmúlt 22 év pártjaitól”

„Van egy küldetésünk, hogy megtörjük az elmúlt 20 év gyakorlatát, hogy a hatalmon lévő erő bűnei mindig elmosták az előző kormányok bűneit.”

"Amennyire elfogadhatatlan, hogy a jobbközép egyedül alkotmányoz, ugyanennyire elfogadhatatlan lenne, ha az ellenzéki pártok egy ma még nem létező jobbközép erő és vélemények bevonása nélkül alkotmányoznának.”

”Meg kell győznünk a választókat, hogy a választás tétje nem az, hogy Orbán Viktornak hívják-e a miniszterelnököt vagy sem, hanem hogy azt gondolják végig, akit támogatnak, miért akarják.”

“Azt gondolom, hogy az ország érdeke hosszú távon egy valódi zöld-közép párt.”

"...Nekünk nem pártokban kell gondolkodnunk, nekünk az emberekkel van dolgunk. Márciusban elindulhatunk, ez a tavasz a mi tavaszunk lehet.”

"Az kell hogy kinn legyünk az utcán, kinn legyünk a terepen, rengeteg emberrel találkozzunk, lefagyjon a fülünk az utcán állva, hogy kávét izzadjunk és minél több embernek elmondjuk a mi alternatívánkat.”

Tán rosszindulatú vagyok, és lehet, hogy egy kongresszuson ilyesmiket kell mondani.
Nem tudom.

De ez elég kevés nekem...
@a szív fészkei:

És hogy állunk a 42-vel meg a 69-el?

@Dr. csaknézek...:

Verseny írok ki: ki undorítóbb: Szógyártó, Kiflicsücsök, Gyros, vagy Kiricsi Karola (neki még nincs beceneve, ezért tegyünk hozzá egy "büdös, szakadt kurvá"-t.)
@Dr. csaknézek...:

Azért nem mind hülyeség. Ez a kettő pl nem az:

”Meg kell győznünk a választókat, hogy a választás tétje nem az, hogy Orbán Viktornak hívják-e a miniszterelnököt vagy sem, hanem hogy azt gondolják végig, akit támogatnak, miért akarják.”

"Az kell hogy kinn legyünk az utcán, kinn legyünk a terepen, rengeteg emberrel találkozzunk, lefagyjon a fülünk az utcán állva, hogy kávét izzadjunk és minél több embernek elmondjuk a mi alternatívánkat.”

A többi hagymázba csomagolt semmi. Viszont mindegyikben vagy valami közös: nem neked/nekünk szól. Egymást biztatják ezzel. Felőlem tegyék, ha ez kell, hogy - az általam remélt - változás meglegyen.
@Dr. csaknézek...: Ez most fidesz kongresszus? Oligarcha, elmúlt 20 év... megtörjük.....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kiricsi Karolának tegnap volt a keresztelője a hírszerzőn: médiaszíjgyártó.
@Fabius: nézed a kongresszusi kivonatukat? Eddig az egyetlen jó gondolat az emberek közé való "kivonulás" volt, az összes többi a szokásos maszlag, átalakításokról meg szó sem volt.
@Interlock:

Most olvastam át. Az emberek közé kivonulást már régen csinálják, itt legalábbis. Én is így ismerkedtem meg velük: kint voltak a Bosnyákon, odamentem, beléjük kötöttem, és ez szokásommá vált :-))

Csak nekem pl az a fura, hogy a sok mindenféle vita utáni konszenzus nem nagyon jelenik meg képviselet formájában a pártban. A helyiek elég tökösek, de az országos vezetés...háát...
@Fabius: és kire szavaztál? volt értelmes program? vagy a lemp tűnt úgy hogy ollan aranyosak, biztos nem fognak lopni....

amikor a kopogtatót úgy csalták össze kb 90%-ban...
és rohattul átlátható fekete pártfinanszírozásuk volt...

bűnszövetkezetekre nem szavazok... ezek mind maffiaszervezetek...
@Fabius:

Ok, túl sokat akartam idézni, becsúsztak magvasabb gondolatok is. :)

De az összkép akkor is karcsú...

Remélem én is, hogy ennél többet tudnak majd - például nekem is - mondani.
@Fabius:

Másrészt, ha nem nekem, nekünk írták, akkor minek pakolják ki ezeket az oldalukra?
@Dr. csaknézek...:

Az idézett szövegeknél klasszisokkal tartalmasabb és értelmesebb gondolatokat olvashattam már nem egyszer ebben a blogban, például Interlocktól s másoktól is.
Nem tudom ez volt-e:

""Lesújtó véleményem van az esetről, de a vizsgálóbizottság munkáját nem kommentálnám" - kezdte lapunknak Radnóti Sándor. A filozófus, egyetemi tanár ugyanakkor kiemelte: neki az a sejtelme, hogy Schmittet éppúgy meglepte a szövegazonosság, ahogyan a magyar közvéleményt, hiszen amikor megvásárolta valakitől ezt a dolgozatot, még nem sejthette, hogy aki megírta, plagizált."
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=radn%C3%B3ti%20s%C3%A1ndor%20schmitt%20p%C3%A1l%20diploma&source=web&cd=4&ved=0CDYQFjAD&url=http%3A%2F%2Fhvg.hu%2Fitthon%2F20120127_schmitt_pal_vizsgalobizottsag&ei=AS0kT6PlJMffsgasyfDlBw&usg=AFQjCNGf4XG_2_3ODtrmLtpLvq3rER5B2Q&cad=rja

Szóval átbaszták szegény naiv Plagi bácsit... :)
Ez az elnökünk... :(((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szóval átb@szták...

nem vette észre hogy nem dolgozott semmit és úgy kapott doktori címet...

hát igen mindenképp áldozat... átcseszték... adhattak volna neki egy "kóser" diplomát...

már a bűnöző "társakban" (azaz elvtársakban) sem lehet bízni...
@Fabius: nálunk a cégnél van egy LMP-s gépészmérnök-kolléga, aktivista is, bár anno Ivády megrovása, majd kilépése eléggé kihúzta alóla a szőnyeget, Schiffer visszavonulása óta meg inkább nem is beszél senkivel. Sokszor beszélgettünk "nagy" nyilvánosság előtt (5-10 kolléga), de egyszer sem tudta még halványan sem bebizonyítani azt, hogy pártja és a vidék között létezne valami reális kapcsolat. És, ahogy azt már unásig ismételgettem, akárkit kérdezek a köreimben erről, a véleménye ugyanaz.
Nem tudom, hogy az országos vezetőség hogyan gondolja a jövőjét, de míg egy év alatt 4-5 Jobbikos kiadvány landol a postaládámban, addig nulla LMP-s kapcsolatfelvételi kísérletet számolhatok meg. Ezerszer rákérdeztem: ott az internet, a mail, miért nem használják ki minden lehetséges módon? Ha én nem keresem az LMP-s képviselőt FB-n, miért nem keres ő engem, miért nincs pl. mindegyiküknek pörgős blog.hu-s blogja, kisboltok ablakába ragasztott közleménye, akármi? Négy villanyoszlopból egyen ott virít a Jobbikos, vagy Fideszes plakát (talán még illegálisan is, de kit érdekel), hol az LMP-s? Mindig vállvonogatás volt a válasz, meg az, hogy kevés a lóvé, nincsenek segítők (mondta ezt az aktivista...), szóval olyan ez a párt, mint egy illatos szappannal mosakodó (bel)fővárosi arisztokrata réteg, amelyik el van ájulva saját újdonságának varázsától.

"Mutassuk meg, hogy ki lehet vezetni hazánkat abból a mocsárból, melybe az elmúlt húsz évben a kormányok belevezették"
Melósnyelven: fogjuk meg, és vigyétek. Bukott ügy az egész, ha nem találnak maguknak egy olyan elnököt, aki pl. most (mert túlozni jó) mikrofonnal verné az asztalt a tojógalambot megszégyenítő toporgás láttán...
@a szív fészkei: mivel van gugli fiókom, a króm már egy hete nyomja kezdőlapon "Megváltoznak az adatvédelmi irányelvek és a feltételek. Ez tényleg fontos.

További információ | Bezárás"
@Interlock: Az LMP-t én sem értem. Megtapasztalhatták, ha keményebben lépnek fel, ahogy azt a Parlament előtt tették, gyorsan tudnák növelni a népszerűségüket. Megijedtek saját sikerüktől.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: há ilyet ne tegyél. Mi lesz, ha óvást nyújtanak be a másik ellen? Habár mégis jó lehet az ötlet ...ha egymás torkának esnének a dobogós helyért...
@pom pom: Van más lehetőség? Ha akad, simán leszavazok azokra. De jelenleg még Gyurcsányra* is szívesebben szavazok, mint a jelenlegi hatalom gyakorlóira.

*Lásd még Fabiusnál.
@pom pom:

200 oldalas volt az LMP program, és igen, volt amit támogatni tudtam.

A szomorú, hogy abból a programból szinte semmi képviselve nincs. A finanszírozásukat nem tudom, de az tény, a cetlikért rohadt sokat keccsöltek. Ezt láttam saját szemmel.
@Fabius: Ebből nekem is kijutott, de mikor megúntam, megmondtam a hölgynek, hogy inkább adok egy másik nevet, azt tartsa fel - előtte illetőt megkérdeztem.
@Dr. csaknézek...:

Amiért a maszop is minden posztra minimum két jelöltet fog állítani, azokra is, amikre általában jó, ha egy induló akad: most megmutatják micsoda demokrácia van náluk. Ezt szolgálja a fal is, ne érezd úgy, valami őstitok zajlik a falakon belül.

De ettől még a beszédeket egymásnak mondják. :-)
@nu pagagyí: vagy nem a sikertől ijedtek meg, hanem idealista lelkiviláguknak idegen ez a fajta agresszióba hajló viselkedés; talán visszamentek a pártszékházba, jól elszégyellték magukat (500 évvel ezelőtt még kolostorba is vonultak volna), és elhatározták, hogy ilyen csúfság többé ne legyen, maradjanak a tiszta szó nemes útján.
@pom pom: volt akinek jól állt - az Déri János volt - kár,hogy oly fiatalon elment, de nála ez a fajta humor végtelen jó intelligenciával, műveltséggel párosult. Most, aki elsütögeti se humora,se intelligenciája,s igazából műveltsége sincsen. Még a tanult szakmaiságát is megkérdőjelezném, főleg huszonéve végzett elavult tudásával, mert még a római jogot sem ismeri!
dr. Orbán Viktor ellátogat egy általános iskolába, hogy válaszoljon a
gyerekek kérdéseire.
Egy kis srác felteszi a kezét, mire Viktor megszólítja:
- Mi a neved, kisfiam?
- Móricka.
- Mondd a kérdésedet!
- Nekem három kérdésem van:
1. Miért vette el a kormány a magánynyugdíj pénztártagok pénzét?
2. Miért akarja elvenni a kormány szolgálati nyugdíjakat?
3. Mikor fogja végre a kormány ténylegesen az emberek érdekeit szolgálni?
Ebben a pillanatban kicsöngetnek, de Viktor megígéri, hogy a szünet
után folytatják.
Szünet után dr. Orbán Viktor visszatér, és megkérdezi, hol is tartottak.
- Ja igen, a kérdések. Kinek van kérdése?
Egy másik kis srác felteszi a kezét.
- Hogy hívnak, kisfiam?
- Pistike.
- Nos, Pistike, mik a kérdéseid?
- Nekem öt kérdésem van:
1. Miért vette el a kormány a magánynyugdíj pénztártagok pénzét?
2. Miért akarja elvenni a kormány szolgálati nyugdíjakat?
3. Mikor fogja végre a kormány ténylegesen az emberek érdekeit szolgálni?
4. Miért csöngettek ki 20 perccel a szünet előtt?
5. Hová tűnt Móricka?
@Interlock:

A vidékstratégiájuk, a szervezeti felépítésük egy nagy nulla. Néhány kósza szervezetet leszámítva gyakorlatilag nincs. Amik vannak, ott meg pl a jelölt saját pénzén volt kénytelen plakátolni magát, ha futotta a konyhapénzből. A kevés lóvét amijük volt kampány alatt a létező legszarabbul használták föl. Nem csak vidéken, itt is, ahol az egyik legnagyobb és legaktívabb szervezetük van. Tőlem speciel meg is kapták érte a magukét:

varanus.blog.hu/2010/09/28/lett_megis_penzuk

Blogja viszont sok képviselőjüknek van, de túlzottan nem pörögnek.

scheiringgabor.blog.hu/

ertseykatalin.blog.hu/

varnailaszlo.blog.hu/

lehetmas.blog.hu/

Vágó Gábor tumblr:

campesino.tumblr.com/
Hehe, ha ötnél több link van a kommentben, saját magamat is kézzel kell külön beengedni, mert az előmoderátor automata tőlem sem fogadja el ezt a linkszámot. :-)))

Él a feltételezéssel, hogy spammelem magam :-D
@prof...de nem dr felebarát: nem tankoltam,hanem újságot,s üdítőt vettem,s akkoriban még cigiztem. Elterelte a figyelmemet.... még haza sem értem kapcsoltam... visszamentem, letagadta a képembe. Nem voltam rest, mondtam, most szépen bezár, csinál egy pénztárrovancsot, ha nem itt várom meg a rendőröket, kiderült a pénztárgép nem látható másik oldalán Ft-ra a visszajáróm volt. Pillanat alatt visszaadta. Nekem az nagy pénz volt, ő meg csak lenyúlta volna.
@Fabius: Ivádyt egy ideig úgymond "követtem", figyeltem róla a híreket, az ő példáján már látszott, hogy lóvéval és szervezéssel is vannak gondjaik. De ha ez a mai napig így van, akkor talán ennyivel be is éri az LMP? Vörös posztó volt az aktivista kolléga előtt, amikor azt mondtam, hogy be kellene vonniuk a tőkét is a dologba (kis- és nagyvállalkozásokat, plö). Márpedig ha ez így jó nekik, akkor vagy totálisan megszállta őket a szivárványszínű holy shit, vagy kiválóan ellubickolnak tét nélküli ellenzékiségben, a meg nem értettségen siránkozva.
Scheiring és a lehetmas lapokat szoktam nézni, azokra nem érdemes kommentelni. A többit talán megnézem, ha lesz még egy épkézláb mondat a kongresszuson...
@pom pom: egész napi szösszeneteidet elolvastam, vicceken jókat nevettem - pedig inkább pityeregni kellene, átmásoltam a kedvenc fórumomra, hagy legyen nekik is olvasnivalójuk. Kösz.
@Interlock:

Ez a bevonni a tőkét dolog tényleg ilyen náluk :-D Mintha az antikrisztust emlegetnéd, kb. Nem ismerik a rettegés mértékét, és egyenlőségjelet tesznek a támogatás és az eladtad magad fogalmak közé. Jobban félnek a "megvették őket" látszattól, mint bármi mástól.
@Interlock: én ismertem a kikérdező-biztos hölgyet már korábbról, meg volt adni neki, hogy kiket kérdezhet: pld. 19-49 közötti, közép és vagy felsőfokú végzettségű szellemi foglalkozású db-ra, mint a kiflit.... Más kérdésekben fizikai-t --- tehát eleve nem lehetett pártatlan felmérés semmiféleképpen.
@anyósnyelv: "nagyon jó!"

Melyik? Egyik kommentem szellemesebb mint a másik! :)
@anyósnyelv: többnyire korábbi gyűjteményekből van...

de döbbenetesen aktuális... ennyi jó van ebben a RETROkommenyizmusban...

remélem lesznek jó írások még és jó művészetek... élvezem...

aztán nemsokára igazi vér lesz a dr. zorbán megcsinálja a rencerváltást igaziból... csak szerintem számára "idegen" szereposztással... mert az ő tokája van veszéjben...

de van egy ősi magyar mondás:
ne higgy a dakota mondásoknak!
@Fabius: én már azt is mondtam itt, hogy még közvetlen támogatást se kapjanak; dolgozzanak ki egy vállalkozóbarát programrészt, aztán keressék meg magukat a vállalkozókat, próbáljanak legalább némi egyetértést kiharcolni. Ismerek pár vállalkozót, akik inkább áldoznának havi 50 db A4-es papírt némi figyelemfelhívásra, csak történjen már valami, mielőtt tönkremennek (olyan is van, aki azt mondta, kiszállások közben ki is ragaszthatná ide-oda). Szóval nem is pénzt, hanem cselekvést kérjenek a képviseletért cserébe. Aktivista válasz: a pénz megront.
Szép, szivárványszínű holy shit...
@pom pom: hinni nem is, de jót tudok rajta rötyögni! Mostanában Hofit nézek vissza - aktuálisabb, mint amikor élőben láttam őket a Mikroszkópban.
@a szív fészkei: egy gép egy IP Cím. Nem véletlenül mennek városszerte klubokba, akik rosszban sántikálnak.
jakab andor is beindult ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát ... nem is tudom eldönteni melyik ujjacskámat harapdáljam elragadtatásomban, főleg, hogy ennyire becsülöd értékeidet!
@anyósnyelv: arról én nem tehetek füvecske, hogy nincs visszahivatkozási szám, még egyszer már nem fogok visszaolvasni, de pozitív hozzáállásom volt, kár leugatni mandínerből. Lehet, hogy nem annak szántad, akkor sorry.
@pom pom: előbb nem ment el - nem hiszek a "dakota" mondásokban/nak, de jót rötyögtem nemcsak azokon, hanem ma formában voltál....
@anyósnyelv:

És, mint tudjuk, az ízlésem is kifogástalan! :)
Ehh... :(

"A kongresszus a következő döntést hozta:

Az LMP nem vesz részt az Ellenzéki Kerekasztal munkájában. Az LMP a programját azokkal a civil és szakmai szervezettekkel, parlamenten kívüli mozgalmakkal, pártokkal kívánja megvitatni, amelyek maguk is tiszta lappal igyekeznek hozzájárulni az országunk megújulásához, és az Orbán-kormány kritikája mellett, hozzánk hasonlóan, napirenden akarják tartani a hozzá vezető út kritikáját is. Az LMP önállóan készül a soron következő parlamenti választásra. A parlament jelenlegi pártjai között nem látunk olyan partnert, akivel a ciklus hátralevő részében rendszeresen egyeztetett ellenzéki együttműködésnek értelme lenne."

lehetmas.hu/hirek/31463/17kongresszus/

Nem vesznek részt az Ellenzéki Kerekasztal munkájában...

Még mindig nem értik, hogy egyedül nem megy? :(
@Dr. csaknézek...: ez teljesen várható végeredmény volt. Következő műsorszámként néhány lemondó / távozó képviselőt, felbomló vidéki szervezetet láthat a kedves néző... Mivel nehéz volt így dönteni, garantáltan maradtak sértődött ellenzők.
Innen még nem törvényszerű kiesni a választásokon; erősen benne van a lehetőség, de ha észbe kapnak, még fordíthatnak. Abból következtetve, hogy most a "sokat akar a szarka" effektust látjuk, nekem az jön le, hogy nem fognak észbe kapni.
Nem baj, legalább tisztulhat a paletta, egyszer majd csak jönnek értelmesek is...
@Dr. csaknézek...: DE nagyon is ért hozzá.Elverni pl. igencsak tudja.
@Fabius: Na vihetnének pl. forró teát a jövő heti fagyokban a tévéseknek a Kunigunda elé. Annak - mint mondták ma este a farsangjukon - nagyon örülnének, bárkitől kapják majd.

Világvége az a tetves Kunigunda, ebből a szempontból a Szabadság tér jobb lett volna.
@anyósnyelv: Persze, de nem volt kedvünk ide-odakóvályogni a városba.

Na mindegy, nyomozzanak le, Rodeoval vallom, hogy leszarom, nem fogok félni.
a zelempe lefekudt es kiirta magat a parlamentbol...vagy nem...a vagy az biztos
@pom pom: És ilyent nyomattak Rákosival is is az ötvenesekben.
@Dr. csaknézek...: @Interlock:

Tudom, hogy mindenki a nagy összefogást várja, de ez nem egy rossz döntés.

1: jelzés ez azoknak a tagok/hangoknak, akik az LMP-t önálló erőként szeretnék látni.

2: jelzés azoknak is, akik stigmaként tekintenek az emeszpére és gyurcsányra.

3: jelzés magának az emeszpének és gyurcsánynak/dk-nak is: az ellenzéki kerekasztalhoz változások nélkül, a jelenlegi formában nem alkalmasak. Legalábbis a jelenlévő és szavazó LMP prominensek szerint.

A harmadik pont éppen az, amiről tegnap is beszéltünk.
@Interlock: Azért a szüzességük elveszett: www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100308-kampanyfinanszirozas-richard-field-amerikai-uzletember-az-lmp-legnagyobb-tamogatoja.html

Mit kell ezen szégyellni, ha nem lopta a faszi? De ha annyi a valósághoz a közük, mint annak az Ertsey Katalinnak, aki nyolcvanon túli falusi mámikból vezeti le a mai nyugdíjasokat és en bloc a békemenetet, akkor menjenek el amishnak. Azok is többet tudnak XXI. századról, mint ők blogostul.
index mien humorosa vette a dk-s posztot

a vonaek meg puffogtatninakarnak
@prof...de nem dr felebarát:

Negyedórája a Jobbik cikken röhögök :-))
@a szív fészkei: ilyen alapon kirakhatták volna lakitelekre vagy Dunahartyánba vagy a jézusszíve téeszcsébe, a mondandójuk úgyis mucsai...

a lömpöpő az egy bohócságnak is téves gyagyalinkó...

és veled együtt NEM FÉLÜNK A FARKASTÓL emléxel rá?

bármennyire nem teccik ez sokaknak a fletó megint bebizonyította, lehet érni, lassú víz partot mos...a bolond vízek meg csak kavarognak a kavicsok és mozdonyok meg jaffás gyors'naszádok között amíg az eglész szemetet a tavaszi áradás kibassza valami mocsárba (a mocsárnak ez is a szerepe elnyelni a szart és trágyázni a jövőt...a tőzeg az olyan mint a rothadt narancs komposztálva a matomcsynéférjének receptje szerint az ősmagyarok agysebészete és a kári kittyom elfogyott a félpénzem :)))))))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

- Mit üzen a magyar az IMF-nek?
- Gyarmati lét!

Köszöntjük Gyarmaton!
gyarmat.sokoroalja.hu/
@Fabius: en most csak a vastag betusig jutottam...

lmp: nrm mindegy, hogy teljes elutasitas, vagy felteteleket szabok magamnak es masoknak is, elveket...ami ala nem adok
@prof...de nem dr felebarát: ja ők a puffogó vipera akit kibasztak a zoperából lévén parvenű...nem tud csokornyakkendőt kötni és a pitykés mellény nem megy a szmokinggal olyan zsenáns
most ollvasom mien prominenes szrmelyek voltak jelen, bar iranban van valami...
@Fabius: a lömpöpő az csak 12 dilis greeppíííííííssz
@Fabius: én annyira nem vártam... Sőt, többször is mondtam már, hogy én Gyurcsánnyal bizony nem, hacsak alá nem írja, hogy a támogatóit adja, de a hangját megtartja magának, és csendben félrevonul.
Ti ilyenkor mindig leoltottatok, hogy finnyás vagyok. Nem vagyok egyedül :-)
index.hu/kulfold/hirek/2012/01/28/kivonul_az_arab_liga_sziriabol/

csak megfigyeltek? es csak leallitottak, vagy eppen most inditanal el vmi mast...iran bojkotja...arab liga kivonja megfigyeloit...oooo
Az anyjakarauszát: hvg.hu/hvgfriss/2012.04/201204_tamogatas_a_fogturizmusnak_tomes_maskent#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_1_28

[..]" Ugyanakkor a 2010 őszén alakított fogászatiturizmus-fejlesztő cégcsoport két társtulajdonosa eddig nem bizonyult virilistának: az érdekeltségi körükbe tartozó vállalkozások szépen termelték a mínuszokat." Ezek is jómatolcsysan unortodoxok?? Csak a hiányra hajtanak? Foghiányból pénzhiány? És ezek adnak tanácsot???
Amúgy, jellemző Orvbánraa, hogy még fogászt is szart talál magának. Hihetetlen személyzeti politika: remélhető, hogy a fog bosszúja működésbe lép...
@a szív fészkei: azok lovagoltak ezen, akik legszívesebben a saját támogatóik emlékét is titkosítanák... Nem is kell velük foglalkozni.
Ha pénz áll a házhoz, az jó. Ha nyilvánosan kiírom, hogy kitől mennyi, az naiv, de tisztességes; és akik mindebből következtetéseket vonnak le, azok ráérnek.
@Pantagruel: a píízzt Canossa-ban kaptya a törpe? bugyiban térdenállva kell mennie? a zorránjáró viszi utána a bilit...mint a jövő
@Rodeo36: Látod, az elempések is petákra mérték az időt maguknak. Csikorog a humoruk, mit mondjak,mint fogak között - ha már Bátori Béla - a homok...
@Fabius: ha belegondolsz a magyarok félig irániak, Hunor és Magyar Dula leányait rabolták el, Dula alán volt, az alánok irániak, ergo a hun-magyar nép ősanyja az iráni (aryani = arya = árja) nép, kár, hogy ma már nép nincs, csak tömeg

jó lenne, amit Vona mond, csak nehéz megvalósítani - lehet küzdeni a kor ellen, amelyben élünk, csak olyan szembejön a valóság és elgázol fílingje van
@Fabius: Húha! [..]" Egy igazi forradalomhoz ugyanis szabadságharcosokra van szükség, akiknek forró a szívük, de a fejük higgadt a nehéz helyzetre való tekintettel. A problémák elemzése és az eszerint való cselekvés a legfontosabb a Jobbik elnöke szerint." (Index) Vazze, amit a burberrys elvtársúr, aki nem náci, mint tudjuk, összehordott fentebb, az higgadtság és problémaelemzés?

Iránt ünneplik, ahoj! Menjenek testületileg oda, de Azerbajdzsánba is lemaradhatnak.

Vonácskát nem zavarja, hogy Törökország mióta teper, hogy bevegyék a nyámnyilák közé? Ez szokott kinézni a fejéből, vagy takarja Burberry-kocka/sáv a kilátást? És miért van rajta narancsnyaki?
@Fabius: Vona "nem vagyunk demokraták sem" című mondatát olvasva eszembe jutott Hitler egyik beszéde, nemrég ment NatGeo-n: "be fogjuk tiltani az összes többi pártot".
Vona most legalább helyretette a dolgokat :-)
@Interlock:

A pontosság kedvéért én speciel nem oltottalak le. Mindössze megindokoltam, hogy miért voltam hajlandó Gyurcsánnyal egy tömegben tüntetni.

Ezen kívül nagyjából naponta írtam le, hogy tőlem automatikus amnesztia nem jár egyiknek sem.
@Pantagruel: Ne hari, de Vonának Iránból nem az ősanyákok számítanak, csak az, hogy ő megy a legjobban szembe most a zsidókkal. És akkor attól cukihaver.

Alán, nem alán az mindegy, ha Ahmadinezsád szerint nem is volt holokauszt, hisz az csak egy mítosz. (na ilyesmit pedzegetett az a drága, most hogy eltűnt Gábriel térítő szárnyas is.) Ilyen ember vezette ország csak a szövetségük lehet! Pláne, hogy mindenki más ellene van, főleg a két fő ellensége a Jobbiknak: Amerika és az Eu.
@Pantagruel:

Tulajdonképpen Darius is magyar volt, és most perelnénk az örökségünkért.
@Rodeo36:

Szerintem épp most mutatták meg, hogy ha nem is sokkal, de többek ennél.

Viszont remélem, ez nem a vég, hanem a kezdet.
varosban.blog.hu/2012/01/28/allatul_nez_ki_budapest_hugh_jackman_mogott Szerintem is csodaszép Budapest, de sok szemetet kéne gőzborotvával kipakolni belőle.
@a szív fészkei: ott erdekesen kezelik ezt a temat...

szir allaspont vagyis szir ismeros szerint, nekik Izrael allam letrehozasa megfelel egy Trianonnak...bar toluk nem loptak el teruletet..csak kaptak egy nem kivanatos szemelyt...

jah es meg egy ok Hitlert nem azert utaljak, mert holokauszt hanem mert felhivta a figyelmet a vilagnak a zsidokra, es utana mindenki tudta oket sajnalni, es akkor adjuk man nekik egy teruletet, ami sosem volt az ovek...
@Fabius: És kiderült, hogy szegény, két hete az őrületbe - és a Caps Lockba- menekült J.László kérdésére mi a válasz? Erre (nem tudom sajna szó szerint idézni): MILYEN ALJAS BELPOLITIKAI JÁTSZMA KÉSZTETTE sCHIFFERT A LEMONDÁSRA??????
a fides 800 ezer zombirkával is 2/3-ot csinál az előrehozotton...
nincs értelme számolgatni... a közvéleménykutatásnak nincs szerepe...
hiszen már a KÖZvélemény sem befolyásolna egy választást...

nyugodjon békében a demokrácia !
@a szív fészkei: @Interlock:

Egyetértek, de ezt bővebben nem kommentálom, mert lelövöm a holnapi poszt poénját :-)
@Fabius: hát tudod-e, hogy a zavasi akció óta én hajlandó lennék milliós szavazó lobby-t a fletónak besegíteni? ha másért nem a stílusa miatt, ahogy ott nyugodtan, mosolyogva elvette a "levagyszarvadögöljmeg" tüntitáblát a csajtól és közben mondta tovább a mondandóját amiben a legmagasabb fokú (???demagógia vagy a ugyanolyan fokú őszinte demokrácia és liberalizmus) volt????

ezt a hisztiskurva schifferke megsemtuggya tanulni még lenintől sem, a többiek meg valami zártkörű kispártot akarnak a magyar realitásból kifaragni körömreszelővel egy alcsútbasznádnyi népesség számára...minden lobbyfillér kidobott pénz rájuk költve !!!IS!!!
@a szív fészkei:

:-D Nem, ez nem derült ki, Lacika tovább küzdhet a bizonytalansággal.
@Fabius: igen... a fides már bukott... már csak vegetálnak kicsit...

az igazi veszély az a fides utáni újrakezdést nagyon megnehezítené...
ha a zemberek beszopják hogy a zsidók és a cigányok a hibásak...
a valós veszély a jobbik...

az megér egy posztot... a fides az egy múló játék...
a fides csak a gazdaságot és a társadalmat verte szét...
a jobbik az hozhat könnyen FIZIKAI MGESEMMISÜLÉST is...
@prof...de nem dr felebarát: Hát én úgy tudom, azért a XX. század elején megvettek minden földdarabot a hülye zsidók, amit röhögve el is adtak nekik az ott élő arabok, hisz csak szikla és por volt. Hogy aztán eszelős melóval most más van ott számukra, az a sorry tipikus esete.

Trianonért pedig Magyarország keményen megdolgozott, ez a véleményem. Igen, Palesztina akkori főmuftija Hitler kebelbarátja volt, hasonló a hasonlóhoz elv alapján: www.hetek.hu/hatter/200209/az_arab_hitler

Na ez off, de Vonék mély arabbartásgá innendatáléódik. ami röhej, hgoy az európai széljobberek meg kemények muszlimellenesek, lásd a holland - amúgy meleg - pártelnök halálát is.

Melegolimpia mint maja világvége Bp.-en - hány buzi lehet ezek között, hogy ennyire vehemensek ellenük? Ja Irán faszályos hely ebből a szempontból is: ott felköti a homokosokat, ha diákok, akkor is. Szép a szimpátia, pláne, ha ennyire érdekmentes oda-vissza.
@Fabius: na jó, nem kötözködöm :-)

Furcsa ez amúgy... Amikor azt mondom, hogy én bizony nem is vonulnék vele együtt, eszembe jut, hogy talán lehet még olyan helyzet, amikor mégis. Inkább ne legyen ilyen.
Van egy fényképem egy évekkel ezelőtti gyárlátogatásról, amin Gyurcsány pont az én legfrissebb melómat szemlélgeti (azt persze nem tudta, hogy én csináltam, sőt látni is csak én láttam őt, erről azért gondoskodtam). Ott állt a gép mellett, még meg is érintette, erről is van kép (arra az esetre, ha netán eltűnt volna egy alkatrész... :-D ); franc se gondolta volna, hogy pár év múlva még a szemüvegének a keretét is gyanakodva figyelem majd, mert ott mögötte biztos furdal még valamit...
jav: arabbarátsága innen datálódik - akartam volna írni, ha tudok írni.
@Fabius: the proof of the pudding is, in it!

nem értünk egyet, kettőt értünk nekem a schiffer aljas akciója -pénzért és szavazócéduláért- a fleto ellen mindent visz, ráadásul semmit nem nyert vele és az amit ma kezdenek, hogy már pedig izé...23 évvel azután, hogy kellett volna..."é tardi" mondja a haldokló Violetta Valeri...mit akarnak agnoszkálni, ma? végre azt kell csinálni amit azok akik a Dísztéren beszéltek...a múlt elmúlt hamut rá ha állandóan hátrafelé nyilaztok mint a törpe és csapata akkor nem vagytok különbek...a lusztráció a világ legnagyobb baromsága és nem érte el csak azt a célt amire gondoltak ha volt gondolatuk egyáltalán és nem a tegyünk bármit csak azt ne...alapon hőzöngtek

üres, semmitsemérő és nincs tömegbázisa a lömpöpőnek és nem is lesz pláne így

az egyetlen a LELÁNCOLTPROMÉTHEUSZUK VOLT MINT SZíNHÁZI CSEPŰRÁGÁS SIKER a többi üres szavak és a tömegnek nem kell
@Rodeo36:

Gyurcsány kaparjon csak nyugodtan, van hova. Viszont a hazai köz - ellenzéki - életnek nem tragédia, ha van egy "nemsáros" pártja. Jól jöhet ez később, ha kénytelenek lesznek mégis összeállni választások előtt.
@a szív fészkei: ja, igen, hát ez alap. ezzel együtt bár lehet, hogy egy kazal hülyeségnek hangzik, amit beszél, de sztem még nagyobb hülyeség volna nem _jól_ odafigyelni Vonára: a Jobbik nem olyan, mint az LMP
@Fabius: DE MIÉRT NEM MONDTA EL SCHIFFER? Bocs eről csak ennyire felindultan lehet... :-D Tényleg miért nem öntött a pohárba tiszta vizet? (amit még nem loptak el persze a zsidók. Mert mingyá kiszárítanak minket.)
@Pantagruel: Erre azért rájöttem. Hogy nem olyan... Ara kéne rájönnöm, az LMP milyen is?
@Fabius: Te se mondod el neki kibaszásiból! (ha már Schiffer ilyen kis titkolódzós fajta)
@Rodeo36:

Ilyenkor olyan, vagy, mintha a Gréczy Zsolt Bartus páros szerelemgyereke lennél. Ez az azonnal bocsássatok meg Ferikének hiszti nem vezet sehova. Szabad megérteni mindenkinek: NINCS automatikus amnesztia, Orbán elkúrása nem legitimálja az elkövetett balfaszságokat. Dolgozzon meg érte.

Nézz rá nyugodtan egy közvéleménykutatásra: a társadalom többsége ma is ezt mondja azzal, hogy nem választ pártot magának.
@Interlock: te ezt tudod amivel vádolod és bizonyítékaid is vannak, vagy ez is legendárium jobbik és jaffa szerint szabadon: la calunia?
@Interlock: következetes keresztény-nacionalistaként nem is lehetsz demokrata, ez teljesen rendben van. vagy egyik vagy vagy másik, a kettő együtt nem megy (persze hazudhatod a kamerába - el fogják hinni)
@Fabius: ja szerintem nem "nemsárosak" hanem: "sár" mondj má' valamit ami miatt érnek egy rézpetáknál többet?
@Interlock:

Ez tűpontos leírása Gyurcsány mostani megítélésének. Remélem figyelsz Rodeó! :-)

Na ezért érvényes az amit az előbb írtam.
@a szív fészkei: az LMP egy bábszínházi társulat, pár volt szadeszes és maszopos fejes érdekkörének képviselete, akik utálják Bajnait és Gyurcsányt, és beletolták a pénzt ezekbe a kölykökbe, hogy valaki őket is képviselje, ennyi tömören
@a szív fészkei:

Fogalmazzunk úgy, khmm...van a hanyatlás szimbolizálásától jobb ötletem a képeket illetően :-D
@Rodeo36:

Pillanatnyilag a korrumpálhatatlanságuk az egyetlen érték. Ez sem kevés, de program és jövőkép nélkül magában lófaszt ér.
@Fabius: a társadalom tapsolt a törpének az agnoszkáláshoz 1989-ben ezzel előttem leviszgázott és azóta megette az összes szart amit letolt a torkukon és meg is érdemlik, mai napig megy a hiszekegytörpébenésazőigazságábanamihazugságdehinnikkel ha más nikkel nincs

számomra ez undorító

és pontosan azt teszi a fleto: megdolgozik érte... a zuniversumgondolata óvjon bennünket a schiffertől a vona nem ember és a gittegylete sem ezért azokat nem kritizálom ők azok akiket a mosdóvízzel együtt kell kiönteni
@a szív fészkei: egy kalap szar =lömpöpő...higyjél nekem
@Pantagruel: DE akkor ezek a Fidesz emberei is, ha így - LMP által - gyengítik mondjuk Bajnai esélyeit a normalizálásra való visszatérésénél.

Kölykök? Kukorelly már nem annyira az.
@Rodeo36: Nem vagyok oda értük, olvashattad. Ahogy Árpád se, ha emlékszel.
@Rodeo36:

Azt mindig elfelejted, hogy most változik a társadalom. Sokkal nagyobb a civil kontroll, mint eddig bármikor, és sokkal több lesz a tudatos szavazó is 2014-ben, mint eddig volt.

A törpe pont baszhatja a híveit. Mondjuk mindenki más is, aki épkézláb gazdasági program nélkül menne ennek neki.
@Fabius: "korrumpálhatatlanságuk az egyetlen érték"

ez hogyan derül ki? mert az egyetlen kísértésnek pl nem tudtak ellenállni (Mező Ricsi az amerikai ügynök lovettája)

azóta meg megkeresésük sincs... szóval könnyű szűznek maradni...
@Fabius: nem gazdasági program és nem is társadalmi kell...

hanem erkölcsi tisztalap... meg kell rázni az asztalt (tabula rázza)
@Fabius: szerinted tűpontos, szerintem meg nem, @interlock-nak komplexusai vannak egészen a skizóig...az hogy ti néhányan nem is vagytok hajlandók újraértékelni az elmúltnyóccévet az a törpe nagy eredménye, meg fogtok fizetni érte, azaz máris fizettek már 3 év hátrányban vagytok a 2009-2012 miatt kampány van...mert6 kormányzás nincs és ezt ti akartátok nem akarva semmit de most könnyű dumálni, hogy a babaruhát elbaszták...
@Pantagruel: már nem érzem magam olyan magányosnak...

LÁTOD fABIUS?
@Rodeo36: nem értelek: mivel vádoltam Gyurcsányt? Gyárlátogatással? Arról van fényképem...
Oppácska: index.hu/bulvar/2012/01/28/agyonlottek_egy_francia_turistat_egyiptomban/ Iszlamistáknak tökük teli van a pénzt hozó turistákból. Lehet is, csak akkor mit esznek ezen túl , milyen pénzből: tiszta Jobbik: mennyen mindenki az annyába innen, aki külhoni és pénzt tol ide, és azután??? Özönvíz elvtárs a küszöbön. [..]"A parlamenti választásokon nagyszabású győzelmet arató iszlamisták, különösen a fundamentalista szalafisták, azonban többször is jelezték, hogy elegük van az alkoholfogyasztásból és a bikinis turistákból, ami félelmeket ébresztett az idegenforgalmi szektorban."

Ki fogják bírni a turisták Egyiptom nélkül, mert lehet pl. a Holland Antillákon is nagyon búvárkodni (ott is utálják a fehéreket, de legalább nem lövik), csak Egyiptom is kibírja-e nélkülük? [..]"csapást mértek az ország egyik fő, ha nem egyetlen bevételi forrását jelentő turisztikai iparágra. Tavaly 10 millió turista kereste fel Egyiptomot, hárommillióval kevesebb mint 2010-ben."
@Interlock: azzal vádoltad, hogy ragad a keze és tanúbizonyság a kép, hogy a terméked ottmaradt mert ha nincs fotó akkor bizony...na ez a gusztustalan inszinuáció nem teccik nekemnek
@Rodeo36: ja, közben rájöttem, hogy rossz linkre kattintva válaszoltál.
Szóval: ez vád volt? Nem, ahhoz ügyész kell. Én csak továbbgondoltam a TV2-RTL Klub-márnememlékszem betiltásának ígéreteit, amiket ugyanígy Vona adott elő. Lehet, hogy túloztam (azt még szabad), de ez olyasmi, amit élesben nem akarok kipróbálni...
@Fabius: blogmotorba a ménkü...nem korrumpálhatatlanok hanem a korrupció szülte őket a törpe megvette őket szavazócetlivel meg voksturizmussal a hosszú kések éjszakáján ...de...legyen igazad, az én értékítéletem szerint a schiffer nem ér kalap szart sem és a többi meg kiscsoportos óvodás és a @Pantagruel-lal értek egyet meg persze önmagammal
@Rodeo36: akkor mégis jó linkre kattintottál, bocs.
Nos, cirka 2000 kg állt előtte, ha azt csak úgy ellopja, én magam nyitom ki neki a gyárkaput :-)
De tudod, mindig figyelni kell...
@Rodeo36:

Engedelmeddel azt a hülyeséget, hogy a törpe kimosta az agyamat itt és most ünnepélyesen kiröhögném.

:-D :-D :-D :-D :-D

Mellesleg Gyurcsány Feri Megfellebbezhetetlen Nagy Igazsága nem létezik. Értékeljem újra az elmútnyócévet? Oké. Máris, mihelyt kiszámolod mennyibe is fájt az nekünk 100 napos programtól 2008-as válságig és annak elkúrásáig. Mert asszem éppen volna miért sűrűn hamut szórni és meakulpázni.
@Interlock: Jobban járt Gyurcsány nálatok, mint anno szegény Vályi Péter: ő belehalt a gyárlátogtásba. Ki tudja azóta is, miért?? Hogyan?? www.youtube.com/watch?v=zr9MsAqKHOc
@Interlock: útálom az inszinuációt, pont!!!
@pom pom:

Hmm...ha azt mondom kell egy párt, ami "nemsáros" akkor azt mondod tiszta lap kell. Nem ugyanazt jelenti a kettő?
@a szív fészkei: nyilván egy új, semmiből előbukkanó, pártnak szüksége van reklámarcokra, ezek lesznek az idősebbek, jogászokra és közgazdászokra, akik ismerik a dörgést: tudnak úgy nyilatkozni, hogy ne lehessen őket megfogni - vagyis öreg(ebb) rókákra/csókákra

az ellenségem ellensége alapon lehet őket Fidesz-pártiak közé sorolni, de nem ez a lényegük (sztem, nyilván a magamét mondom) - hanem az, hogy egy szűkre szabott érdekcsoport képviselőiről beszélünk, akik tömeges szavazóbázist keresnek a maguk érdekeihez

az LMP-vel ellentétben a (mindenkori) Jobbiknak van bázisa, pl. ha Vona vagy Z. Kárpát azt mondja, hogy utálja a zsidókat, akkor biztos lehetsz benne, hogy utálja a zsidókat: utálta tegnap is, utálni fogja holnap is, és a lánya születésnapján is arról fog beszélni, hogy a zsidók így meg úgy; ez nem csak szép, színes-szagos program, hanem minden egyes képviselő szívügye, nem csupán biznisz, hanem személyes ügy; nem olyan, hogy ellenállást hirdet egyik nap, és feloszlik másnap, hanem következetesen képviseli azt, amit képvisel
@Fabius: megkönnyebbültem, látván duzzogsz!!! :))) igenis hülyék vagytok -mind!!!- akik nem akarjátok globálisan elhelyezni a fleto éráját és nem a fleto-t, hagyott nektek 34 milliárd UER-t, azaz 11000 milliárdforintot aranytartalék helyett amit mások eladtak ...korábban.

elfelejtettétek 2008 at és előzményeit amelyekbe olyan kis cégek amelyek napi revenue je több mint a magyar GNP/GDP csak úgy eltüntek a süllyesztőben meg kaptak 2 trillió segélyt az államtól olyan AIG amelynek csak az ingatlan vagyona 4000 milliárd USD a forgótőkét hagyom... de agnoszkáljatok csak hátha előkerűl Attila 3 koporsója
Emberek belülről bomlasztó van az Orvbán-kormányban: Lászlóné!! www.borsonline.hu/news.php?nemethne-4-ingatlanom-van-&op&hid=52320

Őt mikor védi meg Selmeczi? Hagyja így vekengeni? [..]"Megkérdeztük a minisztériumot, hogy Némethné miért nem lépett vissza az állami rendszerbe, hiszen a kormány álláspontja az, hogy a magánpénztárak csak eltőzsdézik az emberek pénzét. Választ azonban lapzártánkig nem kaptunk."
@Rodeo36:

Én csak azt tudom, de azt tényként állítom, az itteniek nem feküdtek le pénzért/posztért a papcsákistáknak. Várnai úgy őrzi az önkormányzat közpénzét, hogy időnként anyagilag eléggé rábaszik.

Amíg ezt látom és nem az ellenkezőjét, addig nincs okom kételkedni.
@Pantagruel: A zsidó- és cigányutálatról a Jobbikban kétségem sincs. Ez tartja össze őket leginkább.

Az LMP - ha rétegpárt marad -, mi hasznot hoz a gündolóinak, ezt nem értem. Mert eddig megszólítani még senkit nagyon nem tudtak, most szalámizzák is kicsit egymást - akkor a megbízóik miben is reménykednek? Hogy lesz ebből tömeg? annyian nem utálják itt a tecsót és az ósant, hogy ez hatalmassá növelje őket. Még mit akarnak amúgy? Mivel bízták meg őket? - akkor kérdezem így.
@Rodeo36:

Duzzogok? :-)))

Dehogy. Belekergettelek a zsákutcába: most vagy kiszámolod a gyurcsány cehjét ahogy orbánét szoktad, vagy buktad a partit :-)

Szóval akkor most ki a hülye? :-D
@Fabius: hát 2014-ben lesz egy tök új szavazó generáció, akikről egyelőre nem tudni semmit. az valószínű, hogy a Jobbik számolhat a számtalan Kárpátia-típusú nemzeti pop-rockzenekar közönségével, a nemzeti trendi: van nemzeti rock és rap, van nemzeti manga, divatos az euszkeptikusság ésatöbbi

viszont én még mindig nem hiszem, hogy akár a legtudatosabb választók (akik amúgy sem számítanak tipikusak) körében is általános volna az, hogy gazdasági programokra szavaznának

magam pl. elég finnyás vagyok az ilyesmire, és én sem programra szavazok - ha így lenne, simán leadtam volna a voksomat a Jobbikra 2010-ben, de maga a Jobbik (ideológia pl., ami taszít) nem volt elég meggyőző, a választási programjuk már inkább, de az kevésnek bizonyult
@Rodeo36: komplexus, meg skizó, én? Nabazmeg. Orvosi papír van róla, vagy most csak úgy vádaskodsz, he?

Figyelj ide. Tőlem védheted Gyurcsányt, ahogy akarod; csak azért tudod valamennyire felértékelni, mert van kihez hasonlítanod. De ezzel nem tudod tőlem elvitatni azt a jogot, hogy én meg ne valakihez, hanem önmagához mérjem. Ha elkúrok valamit a melóban, és kettészakad egy ötvenmilliós gép, a főnököm kivág a faszba, függetlenül attól, hogy tavaly Józsi a nyolvanmilliósat vágta tönkre.
Én is kivágnám az ilyen melóst, és ugyanígy fogom kivágni (mellőzni) a leszerepelt politikusokat is. Ha ez komplexus, akkor basszaszentség, legyen igazad.
@a szív fészkei:
Öreg tata elvesz feleségül egy fiatal lányt, nászéjszakán megkérdezi tőle:
- Nos, kicsim, anyád elmesélte, hogy mi fog most következni?
- Nem...
- A picsába... Én meg már nem emlékszem...
@Fabius: csak nem????? milyen aranyosak, nemdebár főleg a papcsákkartárs..."Ember küzdj és bízva bízzál"

:)))))))))))))
@Pantagruel:

Jellemzően a tudatos szavazók is az összképre szavaznak. (program+ideológia vállalhatóság) Az eddig volt divat, hogy gazdasági program helyett ígérettel és osztogatással választást lehetett nyerni. Én azt látom, ma ebből van elege mindenkinek, ezért mondom, megvalósítható gazdasági program nélkül belevágni is felesleges.

Lesz friss generáció, de éppen így lesz egy olyan változás is a társadalomban, amelyik réteg a fentiek szerint fog hangsúlyosabban szavazni.
@Fabius: nincs olyan párt...

persze a siffer távozása érdekes téma... (a zördög ügyvédje stb)
a lemp nek ezek után van esélye... sok arcot ismerek személyesen...
azok egész tisztességesek...

de nem tud komoly párt lenni még ha tisztességessé is válna...
egy 5% os párt, max "külső körülmények miatt" felugorhat 15%-ra, de ennél nem komolyabb...
@Fabius: én nem buktam semmilyen partit... nem számolom ki, jusztse...

most party van :)))) itt! én csinálom,

örülök, hogy visszavonultál Trója Fellegvárába (na nem a Walhallá-ba) Priamus-hoz Cassandra meg iszik...közben the times are changing hogy ne francúl nyomjam egyre jobb lesz a blog, tudod? így szerettyük, mi: @szívemcsücske meg én
@Rodeo36:

Pártökle Feri a közpénz nagy barátja, főleg mikor elkúrni kell :-))
@Fabius: "Én azt látom, ma ebből van elege mindenkinek"

sajnos nagyon kis szegmenst lácc... sok sok barom (zombirka) van a zországban... ilyen értelemben a fides-jobbik nagyon tájékozott... képben van az igényekkel...

nagyon nagyon buták a zemberek... BUTA és LUSTA 99%
@Interlock: bruhahaha...most lesz jó a blog, befűtöttem...hadd lángoljon és adjon füstöt, én így szeretem, ha izzik...ez a vita a vitáról akkor dől majd el ha mint am puddingot a nép megeszi és nem hányja ki 15 hónappal később, nem fogadok...de engedd meg nekem, hogy mint a ki nagyon nagy magasságból szemléli és akinek térkép e táj, hogy én látok kurézsit a fleto-ban még akkor is ha...(hahahaha igazatok van, részben vele kapcsolatban de én meg ebben "hiszek" egyre kevésbé, minél jobban berzenkedtek annál inkább a lelkiismeretetek lázad ellenetek,,,ha te valaha is össze tudnál hozni egy Őszödi beszédet, és legalább részegen el mernéd hangosan mondani, akkor lenne miről beszélni...)

the pudding is on the plate on the table proof it, eating it, please!
@Rodeo36:

Hehe, szerintem én, Achilleus éppen azon röhögök, hogy Hector halott, Paris meg most közölte: partit rendez a Trója főterén :-))
@a szív fészkei: hát ezek érdekes kérdések - de ezek után: nem tökmindegy? amúgy meg nem világos, hogy mivel? már abból, ahogy alapvetően viselkednek: pl. "GyF nem, nem, soha"
@pom pom:

Hogy a lempnek mire lesz esélye most, az leginkább attól függ, a szerkezetátalakítás is megtörténik-e, vagy sem. Aztán majd meglátjuk.
@pom pom:

Zombirka tényleg sok van. Buta és szarik rá is. De azért ennyire nem sok.
@Fabius: bruhahahaha vagy csak (spanyol) bruja!!!!!!!!

számokat ide nekem most, telibe!!!

ugye hagyott 34 milliárd EUR-t, a MOL érte pontosan 2.12x-ét, mint ma, a MANYUP 3500 milliárd HUF-ja segítette a gazdaságot felszabadítva fizetőeszközöket más célra, behívta és megkötötte a szerződést a győri AUDI, kecskeméti MERCEDES és törlesztette azt a hitelt amit nem használt fel, és a 80% körüli azaz normális volt az időben törlesztett tartalék...és a gazdaság a VILÁGGAZDASÁGI CSŐD ELLENÉRE GÖRDÜLT ha nem is pannon puma de legalább Lipótvárosi cica -ként erre varrjál gombot, ha már számokat kértél a törpe meg elbaszott 16000 milliárdot és most akar hozzátenni 11000 mkilliárdot fedezetlen váltóként hason lííícsd össze a kettőt csak úgy ortodoxikuschan

egészségedre
@Rodeo36: látszik, hogy nem ismersz :-) Engem arra neveltek, hogy amit tettem, vállaljam, akár rossz volt, akár jó. Vállalom is a mai napig, illetve igyekszem úgy élni, hogy viszonylag kevés legyen, amit be kell vallanom.
Őszödi beszéd? Akármikor. Józanul is, bele a kamerába, a választók elé, nem egy kiszivárogtatott hangfelvételre. Sőt, már régen sok beszéd lett volna, Gyurcsánynak az róható fel nem kicsit, hogy évekig látta, évekig asszisztált - kussban. Én elmondtam volna, és leváltásig küzdök az igazamért, az biztos.
Ugyanis én meg tudok élni másból is, ha a politikusság nem jönne be.
@Fabius: ja és a bor meg a LÓBÓL FOLYIK de ne igyátok mert LÓHÚGYíZŰ VINKÓ

én nem szeressem...
@Rodeo36: lehet, hogy nem értettem kristály tisztán; azt állítod, hogy Gyurcsánynak hosszú távon még lehet jövője? akár Orbánnal szembeállítva: GyF-nek van/még lehet, Orbánnak nincs?
@Rodeo36:

Ne terelj kisbojtár, nem vagy te juhász :-))

Ferike számait toljad ide éppen ilyen részletességgel. Véletlenül sem akarsz demagógnak és egyoldalúnak látszani ugye? :-))
@Interlock: köszönöm, tehát a fleto elmondta, a törpe meg mint szar a gazban elbassza szépen a ti asszisztenciátokkal, ha nem tévedek?

tehát a fleto-nál nem elég az őszödi de még flagellálnia is kellett volna a főtéren -olvasd amit fabius-nak Írtam éppen most- de a jaffaszok meg titokban az egész hőscincér banda asszisztálásával a BÉKAMENETTEL is asztteszamitakar és még nem is fejeztetitek be vele...pedig a naszád már elsűllyedt a Titanic egy kis játékgőzös persze ha minden gőz a kürtre van kapcsolva akkor lehet hogy annyira felgyorsúl, hogy lesz belőle ENTERPRISE hahahahaha
@Fabius: segíts ki lécci...csak néhány számocskával súgjál most, olyan rossztanuló felel van bennem is hahahahaha... megbűnhődte márenép a múltatsjövendőt??? vagy mégse?
@Rodeo36:

Mivel ez az elmúttnyócév anyaga, így a rossz tanuló ha nem tudja, kap egy elégtelent és mehet a helyére :-)
@Rodeo36: választás volt, nyert a Fidesz, kapott négy év felhatalmazást. Mit kezdjek vele, ha nem tetszik? Alapítsak noname pártot, és higgyem azt, hogy 2014-ben győzhetek? Vegyek a feketepiacon távcsövest, vagy RPG-t, és iktassam ki Orbánt a bandájával együtt? Szervezzek népi ellenállást, felkelést, általános lázadásokat? Ugye, ezek eszedbe sem jutnának 10000 kilóméterre tőlünk, a biztonságos melegben?
Tessék, fika helyett használd arra a szádat, azaz az írást, hogy utat mutass nekünk, ó, Mester, Aki Felülről Lát Minket Az Kristálynak Tisztaságával. Gyerünk, vénember: mit kell tennünk?
@Fabius: hát legyen így! hajlok arra, hogy úgy véljem, nem csak púderre van igény - bár ez csak megérzés, intuíció. ha mondanom kéne egy érvet, mire alapozható egy ilyen várakozás, az jut eszembe, hogy talán 2005-06-ban is azért csúszott le a fidesz, mert fűt-fát ígért, már túl sok volt, érezte, aki hallgatta, hogy túl szép, hogy igaz legyen, szóval átesett a dakota ló másik oldalára, míg 2009-ben Ovi mélyen kussolt, és lazán besöpörhette a protestszavaztokat. szóval látok benne rációt. a civil kontrollban is lehet vmi - ez esetben akár jó jelnek is felfogható, hogy a nép nem vonul utcára, talán csak türelmesen vár, mint Csákón az ötödik menetig, mert bízik a liberális, plurális demokráciában (már ami maradt belőle), de ezen a téren Ovi komoly ellenfél, vétek alábecsülni: a végsőkig el fog menni, kemény menetnek ígérkezik
@Pantagruel: a friss generációval kapcsolatban jutott eszembe: nemrég volt valamelyik rádióban egy félórás beszélgetés gimnáziumok végzőseivel, akik ugye a friss szavazók lesznek. Döntő többségüket az "el innen" motiválja, nem is foglalkoznak sem a lokális, sem az országos eseményekkel ennél mélyebb szinten; egy részük még menne fősulira, egyetemre, de utána ők is elsősorban lépni akarnak. Nem nagyon lehet arra számítani, hogy túl sokat hozzátennének 2014-hez.
@Interlock: ja, ez hihető; ugyanakkor ha főiskolában / egyetemben gondolkodnak, akkor még az is elképzelhető, hogy a keretszámok és tandíjak okán más helyet keresnek az X-nek, mint a fityisz melletti kis négyzet
meglepo, hogy szinte az egyetlen blog ami ejccaka is uzemel, azaz van elet..

lemondott man sith pali?
amugy mi van a 4K-val ?
melyik partnak van szerintetek a legnagyobb utanpotlasa,? fiatal szarvezete? vagy a legdinamikusabb?
Azt az éjszakai rézf..zú bagoly mindenit! Má'megint nagyüzem vót! A trollmentes idôszak nem piskóta, de dögök vagytok... Jóvanna, csak irigykedek, mert ennyire ráértek... :)
@Dr. Boli Ch.T: bakker ezek nélkülünk cserélnek okosan eszmét, már megint csak visszaolvasni tudunk, az eszem megáll :D
Egy jövőbeli disztópia két leghíresebb példáját George Orwell 1984 és Aldous Huxley Szép új világ című könyvében olvashatjuk. Vajon melyik író járt közelebb az igazsághoz? Orwell szerint a világot egy mindent elnyomó, mindenkit megfigyelő rendőrállam irányítja majd, ami semmilyen kegyetlenségtől nem riad vissza, hogy hatalma alatt tartsa birodalmát.

Huxley olyan világot látott a jövőben, ahol az embereket a szórakozás, a látványosságok és a technika vívmányai tartják rabságban és bűvöletben, hogy ellenállás nélkül elfogadják saját elnyomásukat és válasszák inkább a pazarló és mértéktelen fogyasztást. Ma úgy tűnik mindkét szerzőnek igaza volt. Huxley igába hajtásunk első fázisát jelenítette meg, míg Orwell megmutatta a másodikat.

A központi állam fokozatosan átvette a hatalmat minden felett, ahogy Huxley írja, elcsábítva a népet az érzékek kielégítésével, az olcsó tömegtermékekkel, mértéktelen hitellel és a politika színházával. Miközben mi jól szórakoztunk, a multikat és nagyvállalatokat egykoron úgy-ahogy kordában tartó rendelkezéseket észrevétlenül hatályon kívül helyezték és a törvényeket, amelyek arra lennének hivatottak, hogy az egyént védjék, megváltoztatták, az emberek nagyrésze pedig elszegényedett. Most, hogy a hitelforrások kezdenek kiapadni, a munkásoknak való jó állások örökre eltűntek és már a tömegcikkek is megfizethetetlenné váltak, a „Szép új világból” hirtelen „1984”-ben találjuk magunkat. A hitelek, vég nélküli háborúk és vállalati jogtiprások által fojtogatott állam egyre közelebb kerül a csődhöz. Itt az idő, hogy Orwell Nagytestvére átvegye a hatalmat Huxley „tapijától”, a szabad szerelemtől és a „szómától”. Fokozatosan áttérünk az ügyes manipulációk és illúziók világából, az óvatos, ideologizált kontrollból a nyílt hatalomelvű irányításra.
meg kell kérni az iskola számtektanárt, hogy mindenkinek generáljonegy email címet, aztán oda irogassanak. Nem tudom mit kell ezen annyit tökölni. Ha hülyének néznek, akkor tettesd magad hülyének.
süti beállítások módosítása