Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.22. 01:33 Fabius

A romák, a hazudós néni meg a Bayer Zsótti

Címkék: fidesz tüntetés bayer zsolt békemenet

Minden várakozásomat felülmúlta ez a békemenet, ezért néhány ponton felül kell vizsgálnom az előzetes álláspontomat. Először is nem volt hiábavaló. Sőt, így utólag nagyon is hasznos volt, mi több, szükséges. Úgyhogy ne várjátok, hogy dehonesztálóan fogok róla szólni, meg felhánytorgatom, hogy közpénzen tartott kormányliblingek szerveztek buszturizmust a minimális létszám elérése érdekében itthonról és a határon túlról. Ne várjatok okkult létszámtippelést, elvégre nem vagyok én egy számmisztikai szabadegyetemet végzett Rákay Kálmán. Mindez egy cseppet sem számít. Ami fontos és lényeges az a békemenet közösségépítő ereje:

- Nélküle soha nem láttuk volna kézenfogva, a legnagyobb békességben együtt vonulni a romákat, a hazudós jobbikos nénit meg a Bayer Zsóttit.

Liberálisként öröm ez a megbékélés nekem. Úgy látszik van az a CÉL amiért képesek összefogni egymással. Gondolom Bayer Zsolt innentől leszívja a szittya vért a pennájából, és a tegnapi naptól nem ilyen kirohanásokkal fogja örvendeztetni a roma közösséget:

"Mi az, hogy egy húsz-harminc fős csoport ásókkal meg kapákkal fenyegeti a rendőröket, ráadásul azért, mert azok elő akarták állítani egy körözés alatt álló hordatagjukat? Miképpen eshet meg ilyen 2009-ben Európa kellős közepén? Mi az, hogy a rendőrök nem lövik azonnal agyon az összeset? Hát hol élünk mi, a szentségit neki!!! Itt élünk."

Itt élünk, Zsotya, itt bizony, és őszintén reméljük a békemenet a valós megbékélést szolgálja közted és a romák között, mert ellenkező esetben még az a látszat talál kisandítani az álarc mögül, hogy te, meg ez a Farkas Flóri kihasználtátok saját - na meg Orbán Viktor - érdekében a nektek - pontosabban Farkasnak - kiszolgáltatott cigányságot. Kár, hogy egy diszkrét vérszerződés nem történt, mert talán egy heg az ujjbegyeden eszedbe juttatná ezt holnapután, mikor fogalmazni készülsz. Addig is itt egy montázs, tőlem, neked, a tegnapi nap emlékére sokszeretettel:De legalább ekkora örömmel tölt el, hogy a Jobbik szimpatizánsok is sétával támogatják a kormányt, és ebben legalább sorsközösséget vállalnak a romákkal. Én hajlandó vagyok megbocsátani a képen látható néninek a talpig kurultáj sapóban és árpádsávban előadott: esztet a táblát 8 éve csináltam, mostan meg elővettem dumát, bár én határozottan úgy emlékszem ilyen táblák voltak a Jobbik EU ellenes tüntetésén egy hete, de hajlandó vagyok hinni/elnézni a néninek ezt.
Elnézem, mert az összefogás és megbékélés fontos, ahogy az is fontos mit lát kormányunkról a külföld. Bár ezek a kurafiak ezúttal annyira nem voltak kíváncsiak a tüntetőkre, hogy címlapon kürtöljék tele a világot a létszámmal, de azért tuti idesandítottak félszemmel. Úgyhogy engem nem érdekel, hogy az Index meg az MTI realistának álcázott pesszimistái szerint éppen megvolt a 100 ezer, én elfogadom a BM 400 ezres megállapítását. Muszáj kapaszkodni ebbe a számba, ajánlom tegyétek ti is.

Ugyanis nélküle az lenne a látszat, hogy a hazai ortodox hívekkel, határon túli támogatóturistákkal, romákkal és Jobbik szimpatizánsokkal együtt sem éri el a kétharmados kormány támogatása egy parlamenti, 10%-os* középpártét. Az pedig kurva kínos lenne még nekem is.

* közös listás százalékszámítás OGY 2010:

- Fidesz-KDNP bejutási küszöb: 513 254


 

376 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr33662457

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két kérdés a békemenethez 2012.01.24. 17:48:23

Jó hívószónak bizonyult az, hogy védjük meg az ország pénzügyi függetlenségét, védjük meg a szuverenitásunkat. Isten látja a lelkemet, ezzel maximálisan egyet is értek (még ha tegnap, nem túl sok eredménnyel de itt provokálunk is itt a blogon), ha a kö...

Trackback: Hangulatjelentés 2012.01.22. 12:19:12

A békés, jó hangulatú eseményen közel négyszázezren vettek részt. Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett. Rendőri intézkedésre nem volt szükség - fogalmaz közleményében a

Trackback: A kormány melletti tüntetés tanulságai 2012.01.22. 10:38:09

 Most az a veszély fenyeget, hogy a balliberális oldal csalódik, letörik. Illetve emiatt elkezdi viccelődéssel, cikizéssel elütni a dolgot, szervezés, aktivizálódás, cselekvés helyett. Nem magyarázni, nem cikizni, nem kritizálni kell, nem ...

Trackback: Holnap belépek a PÁRT-ba! 2012.01.22. 09:16:40

Hogyhogy melyikbe? Csak egy csupa nagybetűs párt van, az pedig a Fidesz! Na, abba lépek be. Ne is kérdezzétek, hogy megbolondultam-e, mert nem. (Igaz az utóbbi néhány évben nem látott elmeorvos, tehát papírom nincs róla.) Bár azt be kell vallanom, hogy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valami azt súgja Bayer Zsoszó annyira nem fog szeretni a memóriádért :-)
A montázs üt, a végkövetkeztetés meg egyenesen tusé :-D
Mindenki ment, csak a Viktor nem?
Amugy olvassátok el a Frei Tomi "Bankár" című könyvét. Érdekes...
gorillavideos.tumblr.com/post/16241595967

Csulai Gyula nemkormánymegbízott civil tüntető :-D
jó, hogy levontad a következtetést, mert nekem nincs következtetésem, azt hiszem a vastagbőrön mon'ta valaki, hogy 80%-ban napidíjért és kajáért (egységes kajazacskók a kézben), oda vissza szállításért kis hétvégi etye-petye, vagy nem volt VV/BB a tevében? és fűteni sem kellett otthon addig...a képekről láccó feliratok az agitprop és kubatov elvtárs munkáját dícsérik, jó műhelyük van...ix nem volt meg a fidelitas a zorránjárókkal a zélen?
plagizálok egy kicsit, jó? ö.vincent-nél is elszabadult a zeggye tértés, íme:
"A Nemzetközi Valutaalap kétségbeesetten próbál hitelt kihelyezni országunkba. Az Ázsia Bizottság vezetői alig tudják leplezni zavarukat, amikor a Bátor Tanítót olyan orgánumok védik meg, mint a Sierra Leone-i Vízműfejlesztési Szemle. "

ha már ez a sajtóorgánum sem tuggya leteperni a zellenség szavát...akkó' má' vége...fuss el véle
Az indexvideót tessék szemlézni.

Bencsik András bemondta a tüntetőknek, hogy - egymillió - a számuk.

ViktorViktorViktorViktor

NemhagyjukNemhagyjuk
@Dr. simonmondja.: doktor! Mit nem hagynak? A napidíjat, vagy az uzsizacsit? Mert azért az nem mindegy! :)
@Dr. Boli Ch.T: Békemenet.

Gondolom, nem hagyják, hogy Orbán Viktor

- szabadságharcának a békéjét -

megzavarja valaki, vagy valami.
Doktor. Talán a - szabad doktorrá válás - is békeharc vívmány.
Megnéztem az Index videót a "békemenetről". Hát tanulságos egy filmecske volt. Megkérdeztek egy viszonylag fiatal nőt, hogy miért tüntet, a válasz: Magyarország most politikai függetlenségért harcol. Újabb kérdés: Akkor miért kuncsorgunk pénzért? Válasz:az nem úgy van, csak adjanak. A videó elején Bencsik András a Székely himnuszt énekelte. Csak nekem tűnik skizofrén dolognak a Székely himnusz éneklése egy kizárólag magyar belügy melletti demonstráción? Vagy ez is olyan mint a viccben?
A két haver elmegy tüntetni. Az egyiknél van egy nagy transzparens. Az áll rajta hogy "Menstruáció!"
A haverja szól neki, az nem Menstruáció, hanem "Demonstráció!"
Mire az első: - Mindegy, csak a vér folyjon.
Kicsit többen voltak, mint az Operaház előtti zsidó utcabálon. Ez van bolsikák, rágjátok csak tehetetlenül az öklöcskéteket :)
@dr.the_lonewolf: Nem gusztusos,de jót rötyögtem! Átvittelek egy viccfórumra - engedelmeddel.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

A bolsi az többséget jelent.

Antiszemcsi nemzeti bolsi békeharcos fülkeforradalmárok.
ja.
@Dr. simonmondja.: mondjuk kasza-kapa fehér békegalambokkal?
Kádár népe megmutatta, hogy szeret sétálni. Bár 2 millió ember helyett csupán 400 ezer jött össze a szervezett buszos utakkal, mégis látszik a szeretet ereje! A transzparensek alatt sétálást a többségük még azokban az időkben kezdték, amikor április 4-én és november 7-én is klassz ünnepségek voltak.

Tényleg fontos a szeretet ereje! A riportokban megszólalók mind más okból mentek a békemenetre. Volt aki a gyarmatosítás ellen, volt aki szerint a fény gyermekei vagyunk, és feladatunk a Kárpát-medence szívcsakrájának őrzése, aztán volt olyan is aki egészen túlvilági hangon sikított, hogy a magyarok részére eljött a feltámadás!
Itt csak a szamok fontosak.
Ok tobben voltak. Valszen mindenki hozott meg ket embert. Tokmindegy, hogy ezert fizettek vagy nem, adtak-e uzsit vagy nem, szallitottak oket vagy nem. Ez csak a szamokrol szol, es amig ok tobb embert tudnak felmutatni, addig barmely mas tuntetes hiteltelen.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Majd meglátjuk édesapám amikor szavazni kell pofára fogtok esni. Na majd akkor kommentelj.
Nekem a gyerekkoromat juttatta eszembe : A Szeretett Vezér/ek/ fényképét transzparensen hordva vitte az őket éltető tömeg !!
Nyugodtan lehetett volna egy nagyobb ellentüntetés,sajnos mi csak itt szidjuk a rendszert.A Viktor király még ellenzékiként is tudott pénzt szerezni utaztatásra.A mostani ellenzéknek ez nem megy?El kellett volna menni minél többünknek,nem a szocik melle tüntetni,hanem Viktor és bandája ellen.Azért,hogy a kúrva fizetésből,amiért 240órát dolgozok egy hónapba,ne csak felét tudjam hazavinni!!!
Ti tényleg azt hiszitek, hogy minden FIDESZ szavazó ott volt? :)))
Nagyon meg fogtok lepődni 2014-ben. :) Most már azt sem tartom kizártnak, hogy megint 2/3-os többséget fogunk szerezni.
Nézzétek csak meg, az Operaház előtti ordibálós tüntetéseteken, ahol az összes pártotok és ,,civil" mozgalmatok képviselette magát, ennek a számnak elenyésző része volt csak jelen.
Azért tegyük hozzá, hogy nem jan. 2-án este volt a tünti. Vasárnap este hatkor a vidékiek nem lettek volna ott. Ez sokat számít. Ráadásul nem csak akkor tüntethet egy csoport, ha többen van, mint bárki más. Még igaza sem kell, hogy legyen. Joga van hozzá. Ahogy nekünk is lenne márc 15-re. Ha ennyivel erősebb a kormány melletti tömeg, tán nem kellene annyira beszarni az ellenzék március 15-ei demnstrációjától, nem?
@tamas3303: Teljesen igazat adok. Ebbe a fórumba is betette kezét a topicrombolók lába!
@tamas3303: evégre csak 1 dolog kell mindenhez. Pénz, pénz, pénz. A támogatókra már nincsenek rászorulva, bár az ilyen Széles féle jóelvtársak egy része még dörgölôzik rendesen. Végül is tehetsége mihez is volt az Ikarus és a Videoton tönkrevágásán kívül? Plakáttartónak jó lesz még!
Bayer: Cigányliszka
"Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba."

Ez egy kicsit korábbi idézet a mestertől, de felhoztam hátha több Lungodromos menetelő is olvasgatja Fabiust
@Enrico72: lehet még 4000 év a viktorkád...majd az élet eldönti...a valóság, ha le vagytok igázva a nemzetközi tőke által akkor minek könyörögtök kölcsönért, már csináltatok 4500 milliárddal több kamatterhet a szabadpiacon és eddig semmi haszna nincs...ti menjetek tapsikolni ami lenyügöző volt tegnap az a fiatalok a Dísztéren és egyetlen egy sem volt közöttetek mert a fiatalság már tudja hazugság az egész a széles elvtárs meg egy rohadt tolvaj aki elvette 15000 magyar munkáját az ikarus-szal és másik 8000-ét a videotonnal a többit majd kérdezd meg tőle
Ha a kézivezérlésű MTI szerint csak 100 ezren voltak, akkor az elfogadható számérték, meglehet, még azt is alulmúlták.
De legalább néhány dolog most már visszavonhatatlanul egyértelmű.
1. Még jelentős pénzbefektetéssel és valószínűsíthető szervezéssel sem képesek az általuk álmodott mennyiségű embert mozgósítani, még akkor sem, ha bevetik a HT hadtestet is.
2. De facto fidesz-jobbik (ideológiai szempontból jobbik-fidesz) vezeti az országot. Egy esetleges későbbi választasi eredmény ezt legfeljebb megerősítheti, de jobb, ha már most mindenki "beárazza" ezt a tényt.
3. A csökkent mozgósítási képesség arra is utal, hogy fogytán a propagandapénz.
4. Az 1. és 3. pont következményeit erősítő tény, hogy óriási a nem szavazók aránya oda vezet, hogy a rezsim csapkodása és vagdalkozásai egyre szélsőségesebbek lesznek, mert félelmük egyre erősebben motiválja őket.
5. Aki valóban meglepődik majd egy esetleges újabb fidesz győzelem, illetve a valószínűbb jobbik-fidesz koalíció esetén, azok a fizetett bértrollok lesznek: az az új rezsim, ha hatalomra jut, úgy szarja majd le őket, hogy öröm lesz nézni - majd akkor ők is levonhatják a következtetést.
Enrico72! Nem a nemzeti televízió meghamisított hírein kell szocializálódni kedvesem, mert te fogsz meglepődni majd 2014-ben de nagyon.
@Rodeo36: Arról a 100 emberről beszélsz a várban? Az is valami :))
A tegnapi menet telis tele volt fiatalokkal, csak megsúgom. Ti reménykedjetek, hátha visszatér a Gyurcsányotok
@Enrico72: Te tényleg azt hiszed, hogy aki kint volt az mind fidesz szavazó? :D
@Enrico72: a lényegre rico a lényegre reagálj ne bagatellizáld a 100 fiatalt...egyetlen fiatalt sem láttam egyetlen fotón sem...a gazdaságról beszélj az elsüllyedt és most megy a benyalás a nagy ellenségnek a gyarmattartóknak? békében bruhahahahahaha milyen hülye vagy...
@Enrico72: De az Operaház elé nem kellett busszal Erdélyből és a Felvidékről szállítani a fizetett szimpatizánsokat. Vagy ez már előrevetíti a 2014-es Fidesz taktikát? Kilóra megveszik a vidéki és a külhoni szavazókat? Majd kapnak egy-egy tál lencsét és egy viktor képet?
Nagyon szép kilátásaitok vannak. Mi lesz, ha a vidékiek is rájönnek, arra, amit a Budapestiek már sejtenek. Vagy már arra is van forgatókönyv?
@zsazsa61: Ott voltam tegnap, láttam az elképesztő tömeget. Szerinted melyik párt fogja leváltani a FIDESZt? Azt a pártot akIk mellett több külföldi országban szimpátia tüntetést tartanak. Az éppen széteső LMP? A 2%-os Gyurcsány párt? Esetleg a maradék volt MSZMPs tagból élő MSZP? Nem én fogok meglepődni :)
@Enrico72: A vezéred meg a sleppje alagúton keresztül menekült, mint a ....Ennyire kicsi volt a tömeg. A ti tüntiteket is lehet úgy fotózni hogy csak százan voltak. Mindez csak nézőpont és objektivitás kérdése.Az mindenesetre szomorú hogy már a kinti magyarokat is ide kell ráncigálni hogy "tömeget" tudjatok prezentálni.Az egyentábla rudak se voltak semmik mellesleg!:)Nem ártana ha figyelnéd a közvélemény -kutató cégek méréseit, pártod szimpatizánsainak rohamosan csökkenő létszámáról!
@Le_Penseur: Nyilván aki 18 év alatt van, az még nem. Voltak többen akik a szüleikkel jöttek. :)
@Rodeo36: Egyetlen fiatalt sem láttál? Szerintem nézd meg jobban azokat a képeket :))
@Enrico72: akkor duma helyett:

kunyeráltok 6000 milliárd eurót, miközben a drága kedves vezetőd elbaszott csak kamatterhekre a szabadpiaci kötvény pocsékolással 4000 -4800 milliárd közötti összeget -árfolyamtól függően- aminek semmi haszna nincs azaz a kötvények által megkapott 4500 milliárd tőkének látszatja sincs...de ezt neked kell visszafizetni mindet és akkor a többi 14000 milliárdról nem is esett szó amit voltatok kedvesek 22 hónap alatt elbaszni a tömeg meg a szavazók engem nem érdekel a gazdaság halott és így te is egy hullajelölt
@dr.the_lonewolf: Ti tényleg csak ebbe tudtok kapaszkodni? Fizetett szimpatizánsok? :D
Úgy tudom, hogy akik Erdélyből jöttek (3 busz), azoknak fizetniük kellett az útért. Volt kb 100 busz a HVG szerint. Egy buszban mondjuk 50 ember, a valóságban ennél kevesebben. Ez 5.000 résztvevő. A maradék 395.000-et higy szállították a menetre?
@Enrico72: Párszor már megbuktatok,kormányról is ellenzékből is,hehe.
@Enrico72: Hányszor kell még elmondani nektek, hogy a Fidesz van tele volt komcsi tagokkal. Olvasd már el egyszer vezéred életrajzát!
Remélem hogy majd egy új közösség fogja leváltani a mostani diktátort, amelyik se nem jobb, se nem baloldani, de demokráciát szeretne. Ennek kialakulásához meg idő kell.De már valami körvonalazódik, csak a "nemzeti" tévében erről nem fognak téged tudósítani.
@Enrico72: Te is nézd meg a videókat és a képeket, vagy már olyan idős vagy, hogy a hatvanasok is fiatalnak minősülnek?
@Enrico72: Nem csak Te vagy bajban a számokkal,hanem matolcsy is és az már igazán aggasztó!
@Enrico72: nem is annyian voltak, hanem 1millió an.Sőt!2millóan!
@zsazsa61: Úgy is hiába írsz neki bármit, mert a feje tele van tömve,s miután kockafejű lett oda be már nem fér semmi, ami kijön az meg mantra.... addig mantrázik, míg bedilizik, akkor sem fog gondolkodni.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
Anyuci tanított erre?
Büszke lehet rád, hogy ezek az érveid.
Anyósnyelv a fiatalok "tesznek" a diktátorra szombat délután, amikor éppen az esti bulira készülődnek.
@laci0011: Ez így van. Orbán pedig 2 választást bukott el. Ezt is tedd bele a pakliba, ha neked ez a "ki mit bukott el" téma neked olyan fontos :)
@zsazsa61: Légy erős, néha rá szoktam nézni a közvélemény kutatásokra is.
nezopontintezet.hu/aktualis/a-kormanypartok-malmara/

Igen, titkos alagúton. Ezért tudtak interjút készíteni több vendéggel is az ünnepség után. :)
Egyébként a sötétben ordítozó, magukból kIfordult ,,békés" tüntetőket senki nem oszlatta fel, sőt még kordonok sem voltak. Micsoda aljas diktatúrában élünk kéremszépen.
Bocsi Laci011, nem Neked szántam, csak figyelmetlenségből elrepült Enríííco felett :))
@laci0011: 2/3-os felhatalmazás valóban világraszóló bukás volt. Drukkoljatok csak Gyurcsánynak, szerencsére ő nem bukott bele semmibe :D
@Enrico72: nem csak nézni olvasni is kell, és akkor észre veszed hogy fogy a fidesz.de mért az alagúton menekültek ,ha nem féltek és csak százas tömeg volt? Az ordibálást a jobbikos rendzavarók csinálták! nem kell mindent el hinni a zorbán televízíónak.most például az Eu ellen tüntettek , de az IMF pénze kell nekik.döntsék már el hogy mit akarnak.de ha te a király tévének és csatlósainak hiszel, akkor én hiába pampogok itten.
@Enrico72: De jó, hogy itt egy Erdélybusz-szakértő.

Meséld el nekem lécci, hogy miért itt tüntetnek az EU ellen az erdélyi tesókáid ?

Merthogy náluk az Eu épp megszorít.

Itt meg pont nem.

Mostakkor miért gyünnek ide békehadtestezni a gyarmatosítás ellen ?

Miért nem Bukarestbe mennek azok a buszok ?
Tegnap este fent volt a YouTube-on egy rövid videó, ahol rejtett kamerával felvették, hogy 3000Ft-ot fizettek valakinek, aki vitt 5 embert, és mindezt a Hősök terén. Sajnos már eltávolították, de a helye ez:

www.youtube.com/watch?v=1Jh7b08DPhA
@Rodeo36: Nyugalom. Lassan ugyan, de erősödik a forint. Ez által csökken az államadósság is, ráadásul a devizahitelesek egy nem elhanyagolható részén is sikerült segíteni. Apropó mikor is szabadult el a devizahitelezés? Nem kell rá válaszolni, költői kérdés volt :))
@Enrico72: Kordonok sem voltak az Operánál? Minek nevezzük az egymás vállaival összeérő rendőrök sorfalát? És ahol 2 sorban álltak egymás mögött?
@Enrico72:
A jelenlegi ellenzék sajnos harmatgyenge, a kormánypártoknak simán összejönne most vasárnap is a 2/3, főleg az új választójogi törvénnyel és a 200 fős parlamenttel.
Engem éppen ez zavar a legjobban!
Ennyi embernek tetszik az államosítás, a rekord költségvetési hiány, a számos új adó, a rekord benzinár, a haverok és családtagok pocícióba hozása, a folyamatos öntömjénezés, az állandó harc?
@Enrico72: az a 2/3, nem is 2/3. ha megnézed hogy mennyien mentek el szavazni.Ma az emberek többsége utálja a kormányt! Itt már nem kéne a 2/3-al jönni állandóan.Mikor áll ki Orbán, és mondja ki öszintén, hogy hazudtunk éjjel-nappal!?
@Enrico72: és mire ment a 2/3-dal? egy nyomorbán lett belőle aki körbekuncsorogja a világot némi baksisért még segget is hajlandó nyalni érte miközben a sok elbaszott pénz mellett a nép tartozását 85% fölé vitte vissza a gazdaság haldoklik de arra van pénz, hogy lengessék a nemzeti lobogót és éltessék a kedves vezetőt aki egy surmó paraszt ágál és már egyetlen szövetségese sincs ... az a néhány aki kiállt mellette a zajban már nem oszt nem szoroz mert azoktól csak puszit kaphat meg áldást és egy büdös vasat sem halottnak a puszi bruhahahaha enriquito mire mész ezzel 2014-ben?
@zsazsa61: Nem alagúton keresztül távoztak. Ha így lett volna, akkor hogy tudtak interjút készíten Varga Mihállyal vagy Nemcsák Károllyal?! Orbán Viktor is busszal távozott.
most szám háború aztán szám lecserél polgárra, csak azt tudnám, miért jó ez, ellenség nélkül miért nem tudunk létezni..
@Dr. simonmondja.: Magyarország mellett tüntettek. Mellesleg ők is magyar állampolgárok vagy pedig azok lesznek, úgyhogy minden joguk megvan hozzá. Miért tüntettek a lengyelek? Miért tüntettek Svédországban?
@Zuzu Petás: Voltak rendőrök, de ez természetes. Minden tüntetésen vannak. Titeket nem oszlattak. Jajj a diktatúra...
Valszeg 2014-ben lesz meglepetés,az emberek csenben királypártiak,kérdezik helyeselnek,éljenzik is,tapsolnak neki,de közben halkan mormolják"a jó kur...annyukat""és lőn szavazáskor mindenki másra adják a szavazatot,nehogy az életben többet a Fiz"d"ess legyen-ezt mormolják,soha-soha,többet deuch,szijjártó,kövér,orbán,pokorni, stb -ez az emberek érdeke:)
@Enrico72: azt meséld, hogy a lakáshitelezéssel 1998-2002 között 25 évre leterhelte a zsebedet, a devízahitelesek törlesztését is te fizeted a benzinkutaknál és egyéb pénztáraknál meg adóban, a forint már sohasem megy le 200 alá dollárviszonylatban és 160 ra CHF esetén ez a pár forint ide vagy oda már csak a halottnak a beöntés a devízahitelezést meg a fideszes Járai féle bankelnök forint kamatai eredményezték a többit meséld a tükörnek vannak érveid is vagy csak az agitprop duma
@Enrico72: Magyarország mellett tüntethetnének.

De ezek bejöttek Magyarországra, hogy az eu gyarmatosítás ellen békemeneten vegyenek részt.

Ide ne !

Menjenek Bukarestbe, bazmeg.

Kettősállampolgárok, és ott van eu gyarmatosítás, - itt meg nincs.

Az országmelléki kibaszott kis görények.
@Enrico72: Nem ám a páncélozott kis járgányával? Persze lehet azt is busznak nevezni, csak nem voltak mellette vagy százan.
@Enrico72: Jézusom! Ne a Fidesz közvélemény-kutatási adatait nézzed máá!Az mese habbal!:))próbálj meg egy nem el kötelezett függetlent megnézni.Ezzel a hazug adatokkal mossák az agyatokat:( szomorú hogy felnőtt értelmes embereket meg tudnak vezetni!:(
ácsi, nem Magyarország mellett tüntettek, hanem a kormány és politikája mellett, az ország nem egyenlő a kormánnyal, és itt dől dőlt el minden a vezényló és zrt jénél, vityátor sem és senki sem mondhatja: az állam én vagyok
1,5 EVET elkurtak es vissza kell sunnyogni az IMFhez ahogy mindn normalis gondolkodo elore megmondta. 324ft, 10%, 700 CDS 27 AFA, 450 benzin, .......csupa jo hir
@zsazsa61: Aki nem ment szavazni az magára vessen. Annak mindegy, hogy ki van kormányon. 2/3-ad van most is és ennyi lesz 2014-ig. Utána szavazhattok a kedvenceitekre, csak nehogy nagy legyen majd a csalódás:))
@Enrico72: Nem is gyújtogattunk autókat, szemeteseket és még tankot sem vittünk.
@Dr. simonmondja.: Gratulálok az elmés hozzászólásodhoz. Még szerencse, hogy nem te döntöd el, hogy egy MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR hol és miért tüntethet.
@Enrico72: Nincs kedvenc,de vitéz magyarmentő orbán ne csináljon itt Magyarországnak jó világot,nem veszik észre,csak megszólal valamelyik Fizess farok,a tej ára emelkedik,szolj már viktornak hagyja az országot,ne piszkálja,pusztulat
@Rodeo36: Melyik kormány alatt terjedt el devizahitelezés? Melyik kormány tett először érdemi lépéseket ez ellen?
@Enrico72: Magyar állampolgárok ?

Te igazoltattad őket ?

Honnan tudod ?

Annyit lehet tudni, hogy a gyarmatosítás ellen tüntetnek

itt

- külföldről behívott tömegek.-

Ez vérgáz.
@waci-néni: Miért is volt ez a tüntetés????Orbán mivel kiebrudalta az IMF-et most meg sürgetik hogy jöjjön vissza????De a legjobb és a legszembetűnőbb,Széles Gabi szervezte meg,de miért Ő,mert ő finanszirózta???vissza is kéri de duplán,
sziszifuszok, a hittel nem lehet vitázni, nektek legyen több eszetek :-)
@Enrico72: Ki a fasz az a gyurcsány?Csúnyán megszívathatott benneteket ha még 6 év után is rá vagytok kattanva!Nem tartotta be a 70-30-at,vagy felesbe jobb lett volna kiszivattyúzni a közvagyont?
Na, itt a számháború vége, találtam egy fotót, amin az egész tömeg együtt rajta van.

És én még elhittem a százezret... :D

A fotó a magasból készült, a kép alján látszik a legelső sor a transzparenssel a kezükben (nem leszünk gyarmat... ez mekkora IQ már...), aztán úgy tíz háztömbnyi valóban sűrű tömeg, utána erősen megcsappanó létszám, főleg az addig sűrű fáklyák hirtelen megfogyatkozása a feltűnő.

Ráadásul sétáló tömegnek nyilván sokkal nagyobb a helyigénye mint egy állónak... szerintem a százezer tök irreális... bár szerintem annál kínosabb az egész, minél többen voltak... kiállni a patkány Bayer mögé? Én meghalnék szégyenemben. Kiállni a szegény-ellenes hazudozó bóvlikormány mögé? Tüntetni az EU és az IMF ellen, miközben épp ők mentenek meg minket a csődtől? Iszonyat gáz... ennyi buta, szégyentelen embert...

Ja, itt a fotó:
fenteslent.blog.hu/2012/01/22/ket_kep_a_kormanyparti_tobbsegrol
@Zuzu Petás: Az Astoriánál békés megemlékezés volt és felszólítás nélkül kezdtek minket ütni vágni... Persze, hogy ez ember elveszti utána a fejét. Ok - okozat.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Ezek szerint te mensevik vagy? Fehérorosz? Akkor Viktor tényleg Lukasenko megfelelője?
@Enrico72: Érdekes, hogy a magyar állami és királyi rendőrség most kitudott jönni egy 400ezres szimpatizánsi részvétellel. Január 2-án miért nem voltak ennyire gyorsak? Mert az viktorodnak nem tetszett volna? Egyszerűen szánalmasok vagytok a számháborútokkal. Ennyire kell az önigazolás?
És a békemeneteteken miért nem volt látható a többi kormányközeli nagyágyú (Csányi, Demján, stb.)? Csak nincs elegük viktorkából? Bár amilyen mélyen már a zsebükbe nyúlt, nem is csodálom a távolmaradásukat.
@waci-néni: Még szerencse, hogy a nemzet nagy része nem úgy látja, mint te:)).
@dr.the_lonewolf: Miért nem volt látható? Szerinted minden szimpatizáns jelen volt? Atya világ, lesz itt meglepetés 2014-ben :))))
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé: Orbán háborúzik állandóan, az ellenzék szeretne már békében élni végre.Ha az IMF nem fog szóba állni velünk, akkor leszünk nagy bajban.
Mellesleg ha a mostani ellenzék csinálná ezt 2/3-os fölényében, amit a Fidesz, nem tudom mit szólnának hozzá.
2014-ben lesz az ujraszámolás,meg megint ujraszámolás,igazából nem lesz alternativa,pár civil kezdeményezés lesz,.....de megnyerik::)csak neeee a Fizess bóvlikormánya legyen
Bayer:
"Mi az, hogy egy húsz-harminc fős csoport ásókkal meg kapákkal fenyegeti a rendőröket, ráadásul azért, mert azok elő akarták állítani egy körözés alatt álló hordatagjukat? Miképpen eshet meg ilyen 2009-ben Európa kellős közepén? Mi az, hogy a rendőrök nem lövik azonnal agyon az összeset? Hát hol élünk mi, a szentségit neki!!! Itt élünk."

Hát igen :) A jó öreg Bayer... Ha egy több száz (ezres?) fős tö,eg nem csak fenyegeti a rendőröket, hanem kövekkel, botokkal, csúzlival, molotovval nekik is megy, akkor égbekiáltó bűn még a gumilövedék is. ha viszont egy 20-30 fős tömeg csupán fenyeget, akkor azokat azonnal agyon kell lőne...

Köszi az idézetet Fabius, nekem nincs gusztusom szennylapokat böngészni, de így egy okkal több hogy megvessem ezt a patkányt, mondjuk nem csodálkozom, éppen ilyen szövegekről ismert Bayer.
És mindenki, aki e mögé a patkány mögé beállt, az gondolkodjon el magáról, de nagyon mélyen...
@Enrico72: Enrico, Enrico, remélem te csak vadászni jársz ide :) adok egy linket olvasd el, vagy várj ne is olvasd el bemásolok ide egy részletet:

Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)

Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag

Harrach Péter – MSZMP-tag

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár

Deutsch Tamás – KISZ-titkár

www.gepnarancs.hu/2011/11/amikor-a-komcsik-komcsiznak/
@Enrico72: Természetessen elfogadom a véleményed,és meggyőződésem hogy örömmel skandálnám,hogy Szeretünk Viktor,én még külön is mondanám,szeretlek viktor,és el is mennék egy székházba külön ki is nyilvánitanám a szeretetemet:)mint ezt most sokan meg is teszik,de ami itt megy,tükrözi Köztársaság nélküli elnökünk??????.....ami itt megy ez normális????
@Enrico72: a kedves vezetőd veled fizetteti meg a devízahitelesek nyereségét mintegy 350 milliárd forintocskát, amit ha a jaffás járai a maszop kormány alatt mint MNB elnök nem provokál ki a magas forintkamatával...egyébként a devíza alapú hitelek mai napig fraudulent hitelek de a jaffások nem hoztak törvényt sem erre a 200 új törvényük meg a kotmány mellett csak sarcolnak agitproppal beszéltél? mi a válasz?
Fabius, zseniális lett a poszt, gratula!

Enrico72-t lécci ne etessétek, őt már a Vastagbőr törzsgárdája le se szarja, max. röhögnek rajta:-)
@Enrico72: Mondjuk a kérdéseimre nem kaptam választ. De nem baj fideszes bértrolltól ez megszokott.
@Enrico72: A nemzet nagy része meg már rég nincs mögöttetek és nem is volt! Mikor fogod már föl végre!A nemzet nem az orbán-hívők gyülekezete egyenlőre még !De lehet hogy orbánék, majd még ezt is törvénybe iktatják.Nemzetrontóknak esetleg lehet nevezni benneteket.
@waci-néni: Olvasd el az ALAPTÖRVÉNYT. Magyarország államformája köztársaság.
Nem értem ezt a vitát.
Én is mindig bizsergek, hogy az aktuális kormány mellett tüntethessek. Ez természetes, mi a fenét lehetne egy kormány tevékenységében kritizálni? Nem is értem.
Kár hogy utoljára május elsején tudtam ezt megtenni, tegnapi távolmaradásomra van igazolásom jelentem.
Nem baj,Fidessz ellen van fegyver,mit a vérszivók ellen a foghagyma,ott is felmutatták,itt is csak azt kell,transzparensen,egy évszám****2014****mutasd fel egy fideszesnek,legjobb fegyver,eltünnek mint a vérszivók a filmekben:):)soha többet,"ez iredenta??"
@waci-néni: van egy jó szó! ABNORMÁLIS.
@Yogi: Ez az jól megírtad! De hát ezek már rég megtagadták múltjukat,elfelejtették honnan jöttek.Sőt bele is mocskolnak a fiatalkori fészkükbe.
@Enrico72: Ok,természetessen elfogadom
@Rodeo36: A bankadóból is mekkora hiszti volt, most meg egyre többen követik a példánkat. Várd csak ki a végét :)
@Enrico72: Igen,igazad van,kedves vezetőnk el is magyarázta,bankadó,csipszadó,cukoradó, és hát adó????nem adó,mert elveszik
@Enrico72: nem sokáig! Épül ki a diktatúra.Ha 2014-ben nyer az ellenzék, és 30 évre bebetonozza magát, az milyen érzés lenne? Az már gondolom nem tetszene! Megjegyzem , nekem se. Ezért nem tetszik amit a fidesz csinál.
@zsazsa61: Viccesek vagytok ezzel az erőlködéssel :D. 2014-ben lehet majd bizonyítani. Ha szorgosak lesztek, akkor talán meglesz gyurcsány-lmp-mszp-libás koalából a 20% :)
Devizahitlezés: mióta is probléma a devizahiteleseknek a törlesztőrészlet? Ha jól látom, 2010.május óta. Addig semmi bajuk nem volt. Innentől nincs miről beszélni.

A tömeg láttán megint eszembe jutottak Róna Péter szavai: ha ekkora az euroszkepticizmus támogatottsága, akkor hagyjuk a magyarokat a saját útjukon járni, magyarul menjenek a pecsába.

Egyre inkább úgy tűnik, a következő szcenárió fog érvényesülni: Vityesz a tömeg láttán abba a tévhitbe esik, hogy erőt kell, és erőt tud mutatni a tárgyalásokon, lesz, amiben megmakacsolja magát, mire Barosoék meg a ziemef be fog inteni.(Ld: "ha az IMF pénzt akar adni, nem fogunk félreugrani" :) Szerintem mind a két szervezet vezetése tűkön ülve várja az alkalmat, hogy megszivassa, annyi baromságot hordott össze-vissza. És nem fogja érdekelni őket a "NÉP" sorsa, mert nem az a dolguk. Azt intézze el a kormánnyal a "NÉP". Amíg százezrek tüntetnek mellettük, addig tetszik nekik a dolog. Ha a 9 900 000-nek nem tetszik, majd tüntetnek ők is. )
@Enrico72: mire is költötték a befolyt bankadó összegét? És mire az ellopott magánpénztári vagyont?
@zsazsa61: Viccesek vagytok ezzel az erőlködéssel :D. 2014-ben lehet majd bizonyítani. Ha szorgosak vagytok összejöhet a gyurcsány-mszp-lmp-libás koalából vagy 20% :))
@Enrico72: Tévedsz,látod rosszul ismered az embereket,mindegy kinek hivják az ujakat,ezeket az arogáns pökhendi,másolós,senkiháziakat leváltják,mint az utcai ruhát,mindeggy,CSAK ezek takarodjanak
@DarthVader: Jaj ne máá! Mért kell az orbán miatt a csendes többségnek szívnia?
@Enrico72: Igen,szijjártó és tényleg árt is az országnak,elmagyarázták mennyit lopott az előző gárda,mivel ezek az emberek saját megtakaritott pénzüket emelték le a számláról,lesz betartás 2014-ben,mert az a szlógen"FEHÉR EMBER NEM FELEJT""" ez orbánnak a dakota megszólalásaihoz:):)hahaha
@Enrico72: bankadó és bankadó között különbség van...de ezt teneked minek magyarázzam a kedves vezetőd adói sarcok és tönkreteszik a gazdaságot mint a mellékelt ábra mutatja de hívd fel agitprop instruktorodat és kérjél valami mást ez sem jött be ...mint semmi másod sem
@Enrico72: tök mindegy. akkor se lennék egy elmeháborodott vezér és sleppjének hűséges s.nyalója.szomorú hogy a mostani úgymond jobboldal ennyire a béka feneke alatt van , és képtelen egy normális eurokonform demokratikus jobboldali pártot létrehozni.Vagy beolvadtak a fideszbe, vagy eltüntek a süllyesztőben, vagy vasiszta pártokká váltak.
---Transzparensre felirni****2014****
Fidesz vérszivók eltünnek......csak ennyi,egy évszám,van ereje,
@sárkányfő: "http://fenteslent.blog.hu/2012/01/22/ket_kep_a_kormanyparti_tobbsegrol"
Nagy jóindulattal 30000 fős tömeg.
Szánalmas hogy csak ennyi embert tudtak megvenni, ezek szerint valóban elfogyott a pénz
@Enrico72:

Arra a bankadóra gondolsz, amit Gyurcsánytól másolt le, aki ezt már 2006-ban bevezette, illetve amit bevezettek már a svédek is 2009-ben? Ki másol kit? :)

Na de akkor rosszul gondolod, mert bár Orbán csakugyan Gyurcsányt követte, az EU-ban viszont Tobin adóról megy a diskurzus, ami nem bankadó, hanem egészen más, és csak az érti, aki Magyar Nemzeten kívül olvas más újságot is.
És a legnagyobb elért eredményük???vajon mi????olcsobb az élet,a valuta,a törlesztés,a benzin??miiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????
Hogy sokbirkát összetudtak fogni----szánalmas bóvli,bucsuban egy pálcán volt....:)
Szerencsés az ellenzék.
Szerencsésnek tudhatja magát, mivel megtapasztalhatta a jobboldali összefogás erejét. Szerencsés, hiszen láthatta a módszert, a szervezeti struktúrát és a becsatornázott hátteret.
A jövőben is szerencsés lehet, ha mindezeket a tényeket rögzíti, elemezi, értékeli és a konklúzió eredményeit felhasználva gondolkozik, érvel és cselekszik. Észre kell venni, hogy az amatőr mozgalmaknak vége. Észre kell venni, hogy a formállogika, a tények, adatok és egyenletek nem rendelkeznek mozgósító erővel.

Miért nem hiszem, hogy az ellenzék (hipp-hopp) hatékonnyá válhat?

1. A tegnapi tüntetés pr., kommunikációs, logisztikai és organizációs költségei, szerényen becsülve, elérhették a 400 millió forintot. (Ezért kellet bevonni a támogatók „széles” körét.)
2. A résztvevők fogékonyságának megalapozását hosszadalmas, „reflex-beégetéssel” lehet elérni. Orbán Viktor 1997-ben fogalmazta meg pontosan: „Az emberekhez, a tizenkét éves gyerek szintjén kell szólni…”. Szégyen, nem szégyen, de látható az emberek java része így működik. Kerülni kell az összetett mondatokat, és mindent fekete-fehérben kell lefesteni. Minden egyes szakaszt, vagy fejezetet az aktuális ellenségre történő rámutatással kell zárni. Ilyen egyszerű a retorika.
3. Az információforrások kizárólagosságának, felügyeletének ereje talán mára már nem is kompenzálható.
4. Sajnálatos módon, a környezet professzionálissá vált. Meglehet, idiótának tartjuk a szóvivők tevékenységét, az írott anyagokat, a hírcsokrokat, ám ezek nagyon tudatosan tervezett módon készülnek. Szakemberek nélkül, egy cserkész csapat lelkesedése és szellemisége manapság már kevés, sőt némely esetben kontraproduktív. Sok, sok szakember kellene.
5. A jelenlegi társadalmi-, és tőkeviszonyokat figyelembe véve nem kerülhető meg a tehetősebb réteg megszólításának szükségessége.

A tegnapi megmozdulás elérte a célját. Megingatta az ellenzéket és vélhetően azonnal lemorzsolódott húsz százalékuk. Ostobaság a szkepszis. Meg kell érteni, hogy a tekintélyelvűség, a mély és kitörölhetetlen trianoni árnyék, a szocializmus lábnyoma, a leegyszerűsített kérdések és válaszok igénye többet jelent ma még, mint a reálpolitika és reálgazdaság valósága. Fontos meglátni, hogy a Bencsik szemüvegén át leképzett „szép arcúak” valójában kiket is jelentett.

Én úgy ítélem meg, hogy a fenti alapok nélkül tartós építményt nem lehet létrehozni. Lehet flashmobokat szervezni, lehet otthonról, sörözgetve facebookos megmozdulásokat, vagy blogkaratés állóháborúkat generálni, de ezek csak roppant szűk csoportokat érnek el és a pillanatnyi hevületre építenek. Tanulni kell, és bele kell tenni azt a munkát, energiát, amitől talán érték teremtődhet. Le kell győzni azt az undort, melyet a „másik” testszaga gerjeszt és meg kell tanulni kompromisszumokat kötni, a világos és felvállalható közös célokért közösen fellépni.
Én ezért gondolom szerencsésnek az ellenzéket, mert megadatott neki a lehetőség, hogy szembesülhessen a valósággal.
@tamas3303: A mostani ellenzéknek nincs szüksége arra, hogy szervezett keretek között önkormányzati buszokon hurcolássza a so called híveket. Enélkül is eléggé összefosta magát a fidesz hogy egy ilyen kis hepöninget szervezett pénzt sem sajnálva rá.
Tudod van különbség, hogy pénzért menetelsz kéz a kézben bayerrel meg patakival (brrrrrrrr), vagy pénz nélkül meggyőződésből vagy egy tüntetésen. Nem mindegy hogy teniszpálya vagy pénisz tája.
@Enrico72: Úúúúú enrico, csinálj valamit, mert már bebüdösödtél az erölködéstől. Tipikus konzervatív vagy, a barátaid esküdnének, hogy egy jóravaló tisztes polgár vagy. De mi látjuk a titkolt énedet, az ami szado-mazo. Idejársz és egy hülye beírásodra bevállalsz négy-öt leszúrást. :) Ne változz meg, imádom a hozzád hasonló jobbosokat, mindig nektek vannak a legpikánsabb botrányaitok. :D
Jaj de szép volt Fabius...ez a Bayer-cigányság megbonthatatlan barátság levezetése :)))))

A nagy számokhoz pedig tartom a tegnapi véleményemet, a szart is sok élőlény megeszi, nekem az akkor is büdös és gusztustalan. Barroso és az IMF olyan vastagon fogja ezt a csürhét leszarni ahogyan eddig, ha bizonyos elveket és szabályokat nem tartunk be itt felvonulhat 10 vagy 100 millió Orbán freskót lengető idióta akkor is irány az ajtó és se pénz, se paripa...

Viszont látom itt üdítő újdonság Enrico72, vitázni leálltok vele meg érvelni neki :)
Sok sikert, de szerintem bármely fallal vagy amőbával többre mentek :D
@sárkányfő:

Kösz a képet, ebből remekül látszik, hogy milyen brutálisan sokan voltak. Így már érthető, hogy miért vonyít telefosott gatyával az összes libbant troll :))
@csizsikpizsik: grat,velős,mindent elmondasz,grat,
@sivatagi n.:

Egyszer, csak egyszer a büdös életben érném meg, hogy a fajtád legalább 1 (egy) eredeti mondatot ki tud magából préselni.
@quetzalcoatl.: ez olyan tudományosra sikeredett, hogy a kalapom el is szállt lengedezve, szerintem azért a vetésforgó műxik...megnéztem a zindexen a fiatalokat és értelmiségieket a Dísz téren...hagyni kell a jaffásokat nem csak a logisztika van náluk, hanem egy nagy, hatalmas ásólapát de lehet, hogy ez már az a fúrópajzs ami a 4-es metrónál éppen nem kell már és az fúrja nekik a patkánylyukat, és a vitya vezeti gyors'naszád helyett mert a mozdony nagyon odakövűlt horgonyként ...a zővincent-ék blogja jellemzőbb...nagyon betalált...jó lenne egy normális ellenzék és nem ilyen hisztérikus lömpöpö meg a "vona"gló jobbraisbalbalraisjobb...meg a lungódorm és egyéb gittegyletek a maszop még meg van kövülve a dk meg túlzottan türelmes (lehet, hogy éppen azzal amit nem tesz többet tesz mintha tenne?) kialakul ez és azt hiszem március ídusára 2012-ben lesz valami
@sivatagi n.:

Segítek, a továbbiakban csak copyznod kell, mint Pali bátyádnak:

- Elmúltnyolcév
- Gyurcsányahibás
- Az, hogy ennyire sírnak a libsik, jelzi, hogy jó az irány!
- Az, hogy ennyire sír az ájemef, jelzi, hogy jó az irány!
- Az, hogy ennyire sír az EU, jelzi, hogy jó az irány!
- Az, hogy bombáz minket az USA, jelzi, hogy jó az irány!
- Az, hogy a Galaktikus Tanács csillagrombolókkal lövet minket, jelzi, hogy jó az irány!!!
- A vizünkre fáj a tudjukkik foga!
- A Varánusz blog még él???

A jogdíjról lemondok, vegyél belőle gyógyszert.
@csizsikpizsik: szerintem is kár azt tagadni, hogy tegnap sokan voltak. Én biztos sose fogom megérteni, hogy ennyi ember érzi azt, hogy egy 2/3-os parlamenti pártot, amelyé a pénz és a hatalom és minden közintézmény, miért kell támogatni, mivel szemben kell mellé állni? Hogy ennyi ember van, aki az állam túlhatalmát védi az állampolgárral szemben, ahelyett, hogy az állampolgárt védené az állam túlhatalmával szemben, de több dolgok vannak földön és egen Horatio, mintsem bölcselmetek képzelni képes.
De! Lehet, hogy most örül Orbán és a fidesz vezérkar, hogy ennyien szeretik, de valójában ki profitál ebből? A jobbik. A hívó szó ugye az volt, hogy báncsák szegény Magyarországot, szegény kormányt, drága jó Orbánt az idegenek, a csúnyák, a bankok, az EU. Ugye ennek a hardcore változatát a jobbik adta elő múlt héten. Ne tévesszen meg senkit, hogy ott kevesen voltak. Ami tegnap ezt a tömeget eggyé kovácsolta az a jobbik "szellemi" tulajdona. Persze nincs mit csodálkozni, ha megnézzük a szervezőket: Bencsik, jobbik, magyargárda szülőatyja, Széles, Bayer, egy olyan újságot csinálnak, ami a kurucinfót súrolja alulról. És tegyük még ehhez hozzá, hogy a fiatalok már rég nem fidesz fanok, hanem jobbik szimpatizánsok nagyobbrészt. A fidesz az 50-es és idősebb korosztályért verseng az Mszp-vel. Szegény Magyarország és szegény magyarok, mi vár rátok.
Azért azt ne feledjétek a békemenet kapcsán se, hogy a Fidesz erősen hűbéri szerveződésű, igen erős a hierarchia. Vagy a körön kívül vagy (és hamar kizárnak), vagy bizony demonstrálnod kell a hűségedet. Emiatt annak a Lungo Drom képviselőnek is "illik" demonstrálnia, aki pl. le szeretné váltani Farkas Flóriánt. Azt a Flóriánt, aki nem csupán a Lungo Drom, de az Országos Roma Önkormányzat vezetője is. Ha mostanában akarsz valamit, akkor csak "udvari ellenzékként" viselkedhetsz.
Így jön össze a Fidesz-féle "szivárvány-koalíció" oda nem illő elemekből, ugyanúgy, ahogy Gyurcsány, Mesterházy, Schiffer és mások egymás mellett állnak.
Hát beugrottam az első képpnek. Egy pillanatra megörültem, hogy lóg a Zsolti :)
@Gábriel angyal: "encsik András Bayer Zsolttal karöltve hatódott meg. Külön köszöntötte a Lungo Drom által kivezényelt ötszáz "roma honfitársat" a menetben. Mármint azt az ötszáz roma honfitrásat, akinek az élén épp Farkas Flórián áll, aki, mint tudjuk, közkegyelemnek köszönhetően nem lett elítélve. "

A Kegyelmes úr... :D
nagyon jó írás.... tökéletesen ezt gondolom én is...

" Az építész egész életében templomokat tervezett, függetlenül attól, hogy egyetemre, fürdőre vagy művelődési házra szólt a felkérés. "

index.hu/kultur/2012/01/22/a_szent_articsoka_templomat_epitettek_fel_makon
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nekem ez a rész tetszett még a cikkből. :)

"Bayer Zsolt megélhetési firkász meg is hatódott. Közölte a tömeggel: "Azt üzenjük országnak-világnak, ez a kormány nincs egyedül! Nem leszünk gyarmat!". Kései sirató. Főleg annak fényében, hogy úgy tűnik, Orbán épp ennek ágyaz meg Brüsszelben, hogy minél hamarabb szolgalelkű gyarmat legyünk."
Azért ez a kép is elég jó. :))

Birkamenet: milliók állnak Széles Gábor mögött

kuruc.info/r/2/91037/
@sárkányfő: orulunkvincent.hu - ott láthatsz egész meglepő fotókat.
Fabius, egy észrevétel és egy kérdés.

REMÉLEM, jól érzem az iróniát a posztból, az a bajom, hogy félig őszintének is érzem. És nem igazán tetszik ez most, de hát nem lehet mindig az, hogy imádom minden írásodat. Ez egy picit puhány nekem, de ez van. :)

A kérdés: kire gondoltál a hazudós jobbikos nénivel? A nyilas barbira?

KÜLÖNBEN: inkább lett volna kevesebb ember ott, de INGYEN. Megfizetett, felhasznált, kvázi megzsarolt szegényekkel, a cél érdekében a belföldi politika részévé vált kibicekkel (importemberek, románok, szerbek, szlovákok - DIREKT nem írok magyarokat), egyszerűen NEM VOLT HITELES.

Számomra nem. Röhej, hogy nekik ehhez el kellett költeni pár milliárdot az adóforintokból, AHELYETT, HOGY GYEREKEKNEK ADTAK VOLNA IGYENKAJÁT a szegényebb régiókban.

Úgyhogy ez a poszt - respektálva a véleményed és kiemelve, hogy tetszett az irónia bayerzsóttival, kicsit puha, kicsit nem teljesen érzem igaznak, pláne, ha tekintetbe veszem, mit írtál anno az import-román-szlovák-szerb egyénekről.

Písz!

És most olvasom a kommenteket. :D
@pom pom: tényleg nagyon jó:))
@aritus:

Makó veczről és a róla elnevezett városról szól...

szép emlék a mesternek... apropó nem kellene átnevezni? úgyis ojan idők vannak!

a város egyesülésne Vecz-cel?? Makó+vecz re?
vagy dr. Phd DLA Makó Imrére a mestert?
Úgy vélem, ha már előzőleg csökkentették volna a nyugdíjakat (ami pedig be fog következni előbb-utóbb helyesen), nem osztogatnák az állampolgárságot a ht-knek, nomeg nem fizettek volna a részvételért többek között a cigóknak, akkor kb. a birkamenet úgy ezer főt számlált volna.
De. A nyuggerek többségét még nem érintette igazán a zorbán gazdasági szabadságharca, csak ülnek a meleg f*son, neki ez így jó (egyenlőre). A ht-k állampolgiságot kapnak, cserébe nem veszik észre, hogy érdekszámok csupán, akik növelik a létszámot (lásd a birkamenet is). A cigók meg gyakorlatilag ezer forintért megvehetők, mikor erre, mikor arra, tökmindegy hogy mire.
Szóval nyugdíjcsökkentés, részvételi díj és az államplgárság osztásának beszüntetése után megint megnéznék egy ilyen birkamenetet.
Viszont ami fontos: a felvonulók 98%-a függ a fel nem vonulóktól, másrészt szerencsére nem a menetelők százezre(i) határozza meg a csutignóm befutható pályáit.
@Enrico72: "A bankadóból is mekkora hiszti volt, most meg egyre többen követik a példánkat. Várd csak ki a végét :) "

Az utólagos(!) bankadó (telekomadó, 2 milla végkiel. feletti 98% szja) verte ki a biztosítékot, és biztosíthatlak, a biztosíték véglegesen kiégett!

Ugyanis az "utólagos adó", az egyszerű, köztörvényes lopás. Jelen esetben talán inkább rablás?
@Rodeo36:

Március idusa.
A tét meg lett emelve. (A bank nyer mindig.) Mára már kevésnek tűnik az egyszerű jelenlét. Mára már nem elég az ötvenezer résztvevő.
Mára már célokat kellene kitűzni, folyamatokat felvázolni. Nem elég egy amorf civil mozgalom. Sokan fel fogják adni márciusban, ha az „Orbán takarodj!”-on kívül nem lesz más mondani való, illetve nem lesznek „megnyugtatóan” elegen.

Óriási a gond az ellenzéki pártképződményekkel. Sehol sincsenek hitelesség-közeli arcok, elvek, célok. Laza, happening típusú, nyögvenyelős, unalmas és buta megmozdulásokat tudnak csak produkálni. (Török Zsolt, Szanyi…felháborítóak) A tartós és szilárd összetartozás érzéséhez elengedhetetlen egy közös szellemi platform. A jelenlegi kapocs egy tagadásra, egy rebellis változtatási igényre épül, mely csupán néhány pillanatig teremthet közösséget. Kiválóan alkalmas, egy eleve bukásra ítélt, erőszaktól sem mentes „felkelésre”, ám itt vége is a nagy akarásnak.
Számomra egyértelművé vált, hogy a civil mozgalmaknak hol húzódnak meg a határai. Kötelező átkonvertálni politikai erővé őket. Ellenkező esetben elhalnak. Elhalnak, mert a vezéralakok levadászhatóak. Elhalnak, mert a sikertelenség hosszútávon kiábrándító.
Én úgy látom, ha záros határidőn belül, nem ölt alakot egy, a jelen igényeket és környezeti kihívásokat is integráló, politikai szintéren is helytálló, önálló ideológiát képviselő erő, nincs esély sem a győzelemre, sem pedig a továbbélésre.
@Gecc: természetesen ez egy kurvahiteles tüntetés volt, persze, fizetett statisztákkal bazmeg (bocs), kvázi KORLÁTLAN adóforintokból.

Eztet azééé nem illenék elfelejteni.

Tudod... lehet szidni a szocikat - liberálisokat és úgy ámblokk a demokratikus ellenzéket. Lehet. Nyugodtan. Tessék.

VISZONT az ellenzék nem fizet senkinek a tüntiért MÉG AKKOR SEM, HA KORMÁNYON VAN. Az ellenzék NEM ver éket a kinti-benti magyarok között. Az ellenzék a szabályok szerint játszik. Ami nem kifizetődő egy ilyen aljadék hazaáruló rablóbanda mellett, elismerem.

De ahogy szülém tanított: NEHÉZ IGAZÁN ÉLNI, DE JÓ. Ők legalább tükörbe tudnak nézni.

400 ezer embert össze tudtak szedni faluból, ahol családok élnek ilyen bődületes 30 ezer forintból havonta, mert nincs munka, hozza a családot és mindenki után kap 5k-t, SZÁMOLD KI.

Szóval nagyon durva. Egyébként az állítólag kétmillás tüntijükre is vidékről hoztak anno embereket.

UNDORMÁNYOK.

Nem tudok ezzel kapcsolatban szebben fogalmazni, a szívem szakad meg a szerencsétlenekért.
@tamas3303: lehet szidni a szocikat, de ők nem loptak ehhez elég pénzt.

Osszá' - szorozzá'!

- a 3.000 milliárd rabolt MANYUP vagyon
- az 1.000 milliárdos adósságnövekmény ANNAK ELLENÉRE, HOGY BELEPUMPÁLTAK PÁR EZER MILLIÁRD MANYUP vagyont.

Számold ki.

Itt nem kicsinyes nokiás dobozos 10-20 milliós lopások vannak, hanem ezer milliárdosak. Ennyi. Nokiás doboz - vs. kamion.

Még valamit: mivel az ellenzék (különösen az MSZP-DK) a szabályok szerint játszik, még akkor se alkalmazna fizetett tüntetőket, akkor sem uszítaná egymásnak a kinti-bentieket, ha a választási győzelme múlna rajta.
@csizsikpizsik: "..bármely fallal vagy amőbával többre mentek :D"
Igen, engem is mindig meghat, amikor ilyen bekukkantó, provokáló trollokra kezditek pazarolni a drága időtöket. Mindenki pontosan tudhatja mostanára, esetükben h falra hányt borsó (broooáááfff...) bármely érvelés. MEGINGATHATATLANOK!
@Enrico72: örűhecc, ha bejut Viktorod, kispajtás!

Hehe, azt hiszem, tényleg diliházban köt ki majd... :D
@quetzalcoatl.: "Sokan fel fogják adni márciusban, ha az „Orbán takarodj!”-on kívül nem lesz más mondani való, illetve nem lesznek „megnyugtatóan” elegen."
Jól összefoglalod előtte is, most is.

Sajnos én már most kezdem feladni és egyidejűleg tervezni a kiköltözést. Magyarország elkövetkező 5-10 éve reménytelen. Ilyen széleskőrű elbutulás, fanatizáltság mellett esélye sincs egy értelmes párbeszéd és változtatás lehetőségének. Ha minden optimális lenne (mint ahogy erre remény sincs), akkor is évekbe telne helyreállítani a bizalmat, a jogrendet...
@tamas3303: Gyere háromra az örökmécseshez! Én kimondottan nem bírom drágabolgárgyörgyöt, de a mód, ahogy a Klubrádióval bántak undorító. Tehát átfújatom magam a széllel ott, ohne Diktor-csomagolta uzsi és zsebpénz.
Feleim!
Töményen összefoglalta St. Vincent, amit a Biblia óta várunk, de most végre eljövék:
"A civilek által szervezett, kormányt támogató mai rendezvény befejeződött. A békés, jó hangulatú eseményen közel négyszázezren vettek részt. Emberemlékezet óta Közép-Koreában ekkora tömeg még nem demonstrált a Bátor Tanító kormánya és politikája mellett. Rendőri intézkedésre nem volt szükség.

Bunjan, 2012. január 21. Belügyminisztérium Sajtóosztály"

idé(ze)tlenség vége, Éljen és virágozzék a megbonthatatlan!
Kiemelnék a "közel" négyszázezres tömeg"-et, ami bár kevesebbnek tűnik az előzményeknél, azonban a vezető kormánypárt hivatalosan nem vett rész a megmozdulásban/on, így ehhez a számadathoz még hozzá kell venni a kormánykoalícióra szavazókat, amely tömeg így akár a milliós léptéket is elérheti.
Szomorodom, itt és most!

Közép-Korea 2012, Earth, right side of Little Galaxy
@tinca:
"Magyarország elkövetkező 5-10 éve reménytelen. Ilyen széleskőrű elbutulás, fanatizáltság mellett esélye sincs egy értelmes párbeszéd és változtatás lehetőségének."

Csatlakozom ehhez a megfogalmazáshoz, a külföldre költözés ennek ellenére keveseknek adatik meg.
Marad az együttélés, visszatértek a hetvenes-nyolcvanas évek.
A 30 (ezüst)dollár azért kiosztásra kerül háromévenként, reménylem...
@tinca:

Én sem látom rózsásnak a jövőt és az idő múltával a sötét árnyak hossza csak növekszik. Ma még megteheted magadnak, menj. A jelen hatalom helyében tudnék olyan törvényeket hozni, melyeket a balta-arcúak megtapsolnának és lehetetlenné válna a kiköltözés. Van esély arra, hogy ez életbe is lépjen.
@Deathstick: A mandineren - azt írja valaki mandiner.hu/cikk/20120122_hargitai_miklos_telefonkonyv_forradalom, hogy japán turisták megkérdezték tőle, mi ez, nyugdíjasok mennek a nyugdíjukért? Hát ezeket érték el a folpackba csomizott kajával, kis pénzzel.

Január 2-án,hétköznap munkaidő után megvolt ennek majdnem a fele ohne ingyér` buszutaztatás innen-onnan + napidíj,hanem fordítva: saját zsebre kiadásként elköynvelve. Teli fiatallal,noha én se közéjük tartozom. Szóval, lehet itt vigéckedni számokkal, de ha 400 ezren is mentek is (kac-kac) hol volt az addig megszokott 2 millió??? 1.600 ezer hová morzsolódott le?
@Enrico72: hehe, az én véleményem szerint:

ÁMEN!

:D:D:D:D:D
@Enrico72: A nácikat is ebbe sorolod? Akiktényleg baromságokat ordítoztak szegények. De jó, hogy odaküldte ránk a Vezér PR-csapata kicsit megvédeni őt.
Szimpátia-tüntik Európában szintén széljobbról: legalább elválik a szar a májától. Mindenkinek láthatóan. Kár a vakolat.
@Enrico72: Pozsgayval az élen te nekem ne beszélj MSZMP-ről.

Ne ettársazzá' nekem, mert pont olyan hiteles vagy, mint az a párt, amelyik seggét oly hűen nyalod.

Viktor SOSE mehetett volna az ELTE jogi karára, ha nem jó ettárs ő és apuci. A többiek szintén zenész.

Szóval nekem ne gyere az MSZMP-vel, mert kurvasok képviselőtök ex-MSZMP-s III/II vagy III/III-as ügynök.
@quetzalcoatl.: Szerintem nem feltétlenül a létszám számít, hanem az, hogy a kormány ellen, nem pedig ellene. Amíg vannak tüntetések, még ha pár tízezresek, ami nem kevés, szóval amíg nagy tömeg tiltakozik a kormány ellen, addig mindegy, hogy milyen majálisokat, meneteket, nemzeti felvonulást, bármit csinálnak. Érdekes, hogy míg nem kezdődtek el a tüntetések, senki nem akart a kormány mellett tüntetni. Nem akartak mikor a médiatörvényről volt szó, nem akartak szimpátia tüntetést tartani, mikor viktor kirúgta az imf-et, nem akartak mikor bejelentette hogy mégis kell hitel. Csak most, mikor már egyre többen tiltakoznak jut eszükbe imádkozni és egyebek?! Szánalmas.
@Dr. Kismac Ph.D: Szerintem meg azért mehetett, mert az apja munkás-paraszt volt...
@laci0011:

Ilyen jókat írsz és nem doktorálsz? Hajrá! :)
@a szív fészkei: :DDDD

Jól hangzik... már persze, ha igaz.
Viszont lehet még beteljesülő jóslat: Európa közepén egy feudál-fasiszta skanzenné válhatunk, ahová direkt azért jönnek a túristák, hogy kiröhögjék, -borzadják magukat.
@Zuzu Petás:
Tudod, az az igazság kispofám, hogy nem azért, mert nem szeretnétek, csak még ahhoz is gyáva szaralakok vagytok.:DDDD
@Enrico72: Gratulálok neki, és Kim Dzyong Vik Nertársnak különösen!
Megvédtétek a Nemzeti Demokratikuss Magyarországot!
A rizsjegyemet remélem, hogy megkapom libsi-bolsi-kapitalista-júniós ellenzékiként is, legalábbis az internálótáborban, ahol át fogtok nevelni!
Lehet, nem várom meg...
@zsazsa61: a világon mindenütt van jobb és baloldal, egymást váltják kormányon. Mikor ki. Így van ez az USA-tól kezdve mindenütt.

Itt Viktorka egy USA-jellegű társadalmat akar, aminél a "demokraták" és "republikánusok" között olyan szinten van szakadék, hogy még olyan környékre se költöznek, ahol a másik párt hívei vannak többségben. Még a párkapcsolatukat is aszerint intézik.

Szóval álmodozhatunk, de mindig így volt, és jó ideig így is lesz. Inkább az ÖSSZEFOGÁST kellene tanulnia a két oldalnak, az ORSZÁG ÉRDEKEINEK NÉZÉSÉT, nem önös pártérdekeket bizonyos sarkalatos kérdésekben (biztos tudnál ilyeneket).
@csizsikpizsik: DE emebrek eze a büdösnagymogyorók miért mmdgi külföldi nickkel vitézkednek??? Miért nem Imre a neve?? Szent Imre hercegről vagy tudom is én?? enrico baszd meg, de le a nyugat gyarmatosításával, le ezzel, le azzal, éljen a kuruc Fidesz, amely küzd függetlenségünkért! Skizók ezek mind.

Én magyar szavakból alkottam nevet, lecsekkoltam is, anyósnyelv is, a többiek is szinte mind, akik a kooperáció, az élhető és tisztességes ország és kormányzás pártján állunk.

Oké nicknév az nem cikizendő, ki tduja,mit jelent az illetőnek de ez már tendencia: a nagyon vérhörgő hazaffayak mindig valami idegen tollal ékeskedve cirkuszolnak itt! Remélem talpig Lewi`sben, Intel-magos gépen írva a marhaságaikat, majd utána nagymogyorós francia autón közlekedve, ha mennek a tecsóba. Undor!
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:

Szerintem rosszul közelítsz a témához. Kimunkált és átgondolt volt a 21-i "előtüntetés". Közpénz közvetlenül (közvetve persze, mind ki lesz egyenlítve) nem lett felhasználva és így akár spontánnak is nevezhető eseményként hirdetik. A "bezzeg" példa szintjére emelték, s így bocsánatos bűn, mi több evidens, ha az ennél jelentősen kisebb létszámú megmozdulások a "szóra sem érdemes" kategóriába kerülnek. Ez egy csapda helyzet.
Kimászni belőle, meglátásom szerint, csak a struktúrális átalakulást követően lehet.
@tinca: Basszus, ez 400 ezer ember lakja Magyarországot? Ennyitől be kell szarni? Ha én lennék olyan anyagi szituban, nem hiszed, hogy tudnék egy millát is beszervezni bármire ebben a gazdasági helyzetben, amikor minden falat és fillér számít? (amit aztán visszakapnék hirdetés, reklámárban persze, mert Médiamarkt.)

Jó így huhogni és megnyugtatni Orvbánt, hogy na de beszartak a kis hülyék, bingó! Költözz ki! Annyival kevesebb pesszimizmus marad, azt se folyton olvasni.

Én ezt nem értem: legyinteni, lefikázni, ami eddig történt önerőből, aztán elegánsan vissza se nézni a határról. Hát akkor te elmentél, de legyen neked ott jó!

Rómából majdnem ilyen kétségbeesve ír a barátnőm negyven éve kint élve, nem olyan csudás a helyzet ott se. Németországban dolgozó magyar ápolónők mennek ki reménykedve és sok húz is haza pár év után, mert kurvakemény a kiképzés és az elvárás, belerokkannak. Színe és visszája...

Majd, aki marad itt, mert maradunk, hidd el, az tesz is egyre jobbat. Eleinte tán hülyén, bénán, balfékül - amit majd a NY-i Bartus és te is valahonnan sokkal jobban fogsz tudni, hogyan kéne - de "válámi lész. Há ném áz igázi" (by Rajkin orosz humorista), akkor tanulunk belőle, és egyszer jobb lesz.
Én ennyi szerencsétlen kilóra megvett embertől nem szarnék be, de magánvélemény.

Bocs, nem ellened szólok, de unom ezt a folytonos legyingetést mindenre.

Igen, tegnap ötszázan ezren voltak a dilpomafosztáson, na und, volt a fiataloknak performanszuk maguktól és ütős - és februárban folytatják. Ők kezdték amúgyis 10 decemberében a Szabadság téren. akkor is csak 2000-en voltunk ott. aztán nőtt a tömeg, de nem mindenki tud útiköltséget állni.
@Enrico72: juj, csak EZT ne linkelted volna be... kb. olyan hitelesek, mint:
- MTV
- MTI
- TV2
- RTL Klub
- MNO

:D:D:D:D

Gyerekek, ez egyre jobb. A srác csak a fentiek alapján beszél. De édes.
De tudjuk, hogy ő (is) mint Pinka-Panka (emlékeztek J.László szerelmére?) is azért szereti Viktort, mert - Forrest Gump-ot idézve:

"Mama [itt: Viktor] always had a way of explaining things so I could understand them"

:D
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:

Szerintem rosszul közelítsz a témához. Kimunkált és átgondolt volt a 21-i "előtüntetés". Közpénz közvetlenül (közvetve persze, mind ki lesz egyenlítve) nem lett felhasználva és így akár spontánnak is nevezhető eseményként hirdetik. A "bezzeg" példa szintjére emelték, s így bocsánatos bűn, mi több evidens, ha az ennél jelentősen kisebb létszámú megmozdulások egy jelzős szerkezettel bővített, "szóra sem érdemes" kategóriába kerülnek. Ez egy csapda helyzet.
Kimászni belőle, meglátásom szerint, csak a struktúrális átalakulást követően lehet.
@Dr. simonmondja.: nem jó a kérdésed, inkább így:

Mi a fene közük van ahhoz, ami itt folyik?

Így helyesebb. :)

Ja, doktorok: doktor! :D
Na mindjárt megyek a Batthány örökmécseshez. Pedig már megmondtam a zuramnak, ha drágabolgárt meghallom a rádióján, kivágom a csukott ablakon keresztül, annyira irritál. De az meg még jobban, ahogy elkussoltatnák izomból, mert fikusznevelde, mint a többi legyalázott adó...

Aki úgy izgul, hogy juj mi lesz, jöjjön oda, süt a nap meg minden. Ja szél is fúj, az igaz. Hiába tél van. :-D
@zsazsa61: szerintem fogadd meg, hogy addig nem halsz meg, míg Viktor ki nem áll.

Örökké fogsz élni, kiállítási tárgy leszel. :)
A kedvenc:
img0.hvg.hu/image.aspx?id=341b9a0e-f524-4b54-8b7b-d2b9c6728db2&view=07b35f82-3c9f-4f85-88fe-7bbfe9f7ce2c

Nekem a reklám jut eszembe, hogy "Szeretünk Horst!"
Már csak azért is, mert az a gagyi csóka a kék rongyban, ami rajta van, jóval hitelesebbnek tűnik ennél a gagyi csókánál, aki a NEMZETTEL takarózik! :))
Bakker narancskomancs agyatlanoknak ajánlom a 300 forintos vizitdíj példáját. Hisztike, 5 milliárdért népszavazás volt és örültetek, mind majom a csökevényének. Most, amikor a fizetésetekből pluszba levonnak eü. címen (a 300, betegség esetén fizetendő helyett) még 4000 forintot, kussoltok és tapsikoltok is! A hülyeség és korlátoltság szobrát egyszer a narancskomcsi fidesznyikről fogják megmintázni! Vagy csak lenyomatot vesznek a nyelvetekről, hogy Viktor seggét szoborba öntsék, NEKTEK! Eszetek, mint a hintalónak és még büszkék is vagytok rá! Derék! Igazi jó kommunisták vagytok! Gondolkozni ne! Az veszélyes lenne! :))
Nem magyarok vagytok, csak kiáruljátok ilyen Bayer és Bencsik féle hazátlanokkal az országot!
hvg.hu/napi_merites/20120122_bloggerek_a_bekemenetrol_I#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing

Magyarországon állampolgári jog - kivívta Simicska Lajos szabi&ketrecharcos - hülyének lenni. Ezt annyian gyakorolhatják, közösen sétálva, vagy otthon maradva, ahányan akarják. De még nem kötelező!
@Enrico72: KIBICEK. Honosított külföldiek, a szememben nem magyarok.
@Dr. Kismac Ph.D:
Hát....az az igazság, baszki, hogy kongói hegyi gorillára is szívesen elcserélnélek benneteket, nemhogy székelyekre.
Csak úgy halkan mondom.
Szájmonfaszt meg akár ruhatetűre is.
@Enrico72: Melyik párt talpnyalója Járai?
@laci0011: bé vónának szarva tőle - még ma is.

:D
@quetzalcoatl.:
Ugyan, ne szólj neki, tomboljon csak, meg fröcsögjön.
Ostobaságában ilyenkor mutatkozik meg a fajtája.
Eltaposni való csótány, egytől egyig. Lesz rá gyógyszer, csak fájni fog.
@Rodeo36: Az nem 200. Az százkilencventíz.
:D
Szerintem egész jó ötlet volt ez a menet! Úgy gondolom, hogy az ilyen erőltetett-fizetett statisztás dolgok erősen kontraproduktívak! Szinte egy fiatalt, középkorút nem látni a felvételeken, kizárólag rosszarcú, egyszerű embereket. (Bocs,de tényleg + fizetett cigányokat - egyentáblával..).
Most csesztek ki a fiatalokkal az egyetemi keretszámokkal, most kapják meg sajnos nagyon sokan a csökkentett fizetésüket febr. elején..stb,stb.
Március 15-én nagyon nagy tömeg lesz, csak nem a fideszbirkáknál! Barrosó Józsi bácsi is leoszt még egy-két kokit, sallert a grazi ápoltnak! Egyébként szerintem nagyon sokaknál kiverte a biztosítékot a határontúlról hozott tüntituristák képe, úgyhogy ezért gondolom én, hogy ez erős rábaszós kontraproduktivitás lesz a fityisztől.
@a szív fészkei: Megértem az indulatodat, bennem is van bőven. Szinte minden tüntetésen kint voltam, anyagiakkal támogatom mindazokat az "intézményeket", melyek folyamatos ellenállást fejtenek ki ezen őrület ellen. Amennyire képes vagyok hangot adok a véleményemnek, nemtetszésemnek. A manyupomat, ha választhatnék inkább forintonként szétosztanám, minthogy az ámokfutásukat finanszírozzam. Én ezt tudom tenni. Viszont elszorul a szívem, ha a gyermekeim közeli, távolabbi jövőjére gondolok, vagy éppen a szülőkére. Reálisnak tartom az államcsőd fenyegetését. Hiába van kurrens szakmám, jó mhelyem, tartalékaim, hihetetlen gyorsan semmivé lehetnek. Hogyan kéne ezt látnom, h ne mondhasd pesszimista vagyok? SEMMI okunk az optimizmusra. Ez alatt a majd két év alatt nem múlt el hét, h ne mondhattuk volna: ez nem igaz, ezek ezt is képesek voltak megtenni! Azt veszem észre, h az ilyen fórumokat is már csak vonakodva merem olvasni, mert torkig vagyok, hányingert érzek az egésszel kapcsolatban. A pillanatnyi "jóérzés", h na, Fabius/Tóta/PKI/stb. ismét fején találta, ismét jól szónokoltak az esedékes tüntetésen már nem elég. quetzalcoatllal nagyon egyetértek.
Ha politikus lennék, v olyasvalaki, aki hatással lehetne a dolgok menetére, maradnék és cselekednék. De elborzadtam magamtól, amikor az operás tüntetésen a nácik belekötöttek valakibe, aki földrekerült, és ott állva elborult az agyam és az egyikre ráugrottam üvöltözve, h hagyják abba. Aztán olvasom, h a rendőrök ezekkel/ilyenekkel nem foglalkoztak, de a molesztáltat igazoltatták. Ezer ilyet lehetne felsorolni.
Furcsa arra gondolni, h akkor OK világot látni, ha minden rendben van, maradni meg akkor, ha baj van.
@zsazsa61: a mai magyar DEMOKRATA ellenzék inkább saját magát korlátozza, de ILYET nem tesz.
@Dr. Boli Ch.T: Az a kép tisztára azt sugallja, h Orbánt gyászolja a tömeg...
"Itt van az ősz, itt van újra, szép, mint mindig énnekem,
De van, ami ennél is szebb; erről szól az énekem:
Mint mikor a must borrá lesz; erjed és forr a dalom,
Teljhatalmat adott nékem a fülkeforradalom.
Felállok a hordócskámra, onnan szólok szerteszét,
Hallgatom a részvényindex hullásának lágy neszét.

- Húzz el onnan, rossz hordón állsz! Szól lentről a ráció,
De hordócskámra nem hallatszik fel csak az ováció.
- A hordód teli puskaporral, cselekedni kéne rég!
Hosszú az a gyújtózsinór, és még csak a vége ég.
- Vak ló viszi szekerünket, pont neki a falnak!
Beszédetek hasztalan; mint harsona a halnak.

Orrom alatt kis bajusz nő, és lendítem a karom,
Eláll majd a fal az útból, mivel nagyon akarom.
A főügyész, a főbíró, főelnök, s a főbankár,
Aki minket ellenőriz, vagy bármiben főbenjár;
A mi kutyánk kölykei mind, lehet öt vagy hat alom,
A lényeg, hogy megmaradjon kezünkben a hatalom.

Nem tetszik az új alkotmány? Vannak benne viszály okok?
Nemsokára módosítjuk: Én leszek a királyotok!
Rengeteget spórolunk majd választáson, pártokon,
Szövetségest is találunk koreai partokon.
Itt hagyunk vén Európa, szűkmarkú vagy, le veled!
Pénzed vártuk, nem pedig a neheztelő leveled.

Aki kuruc; az nagyot fúj, és nem kicsit lehel,
Címlapokra kerülünk, mint híres ősünk; Lehel.
Ha kürtünkbe nagyot fújunk; világ bele siketül,
Kína elvolt jól magában, majd nekünk is sikerül.
Igaz nagyobb, na de tudjuk; a méret nem minden,
Jólét lesz itt már holnaptól, szinte minden szinten.

És, ha netán nem sikerül, még akkor is megérte,
Béget a nép továbbra is, nem haragszik meg érte.
Államcsőd, és összeomlás nem probléma nálam,
Szimpátiatüntetésre gyűlik majd a nyájam.
Ha elbukom, vélem bukik majd az egész nemzet,
A leghíresebb magyar leszek, akit apa nemzett."
feketemelos
forum.portfolio.hu/topic.php?t=17399
Mielőtt még eltüntetik... :))
Ha már az én tüntim jobb és nagyobb voltnál tartunk, kedves fideszesek:

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F01%2F22%2Fnagy_visszhangja_volt_a_szazezres_kormanytamogato_tuntetesnek%2F

Detroit free press?!
Reuters canada?!
Ha már mérjük a teljesítményt, hol van ebből a spiegel, a le monde, az economist, a guardian, a ny times? Akiknek meg akartátok mutani a ti igazságotokat?

Még egy kérdés a fenti fideszeseknek:
Ha az emberek 84%-a szerint rossz irányba megyünk, miért várrjátok el, hogy elhigyjük a 400k-s tüntiteket? Mitől várjátok, hogy hitelesnek fogadjuk el a ti kis jöszmékeléseteket?
@tinca:
Áááá, dehogy... Csak egy álom! Pedig arra a szép temetésre még én is elmennék... :)
@a szív fészkei: Úgy, hogy soha nem volt még ilyen mélyen az emberek optimizmusa. 84%-a szerint nem jól csinálják. Nagggyon hihető kis megmozdulás, hogy támogatják viktort, nem gondolod?
Ez a szerencsétlen Szargyártó még el is hiszi talán a büfijeit:
index.hu/belfold/2012/01/22/szijjarto_magyarorszag_tortenetenek_legnagyobb_demonstracioja/
"örülünk, hogy ilyen sokan gondolták fontosnak azt, hogy kiálljanak Magyarországért. Öröm számunkra, hogy Magyarország történetének legnagyobb demonstrációját megszervezve az emberek tanúbizonyságát adták annak, hogy az a rendkívül széles összefogás, amelyet létrehoztak a 2010-es parlamenti választáson, és amely lehetővé tette Magyarország megújítását és újjászervezését, még mindig él."
Viktorral meg rájöttek, hogy nagy a bammeg, februárban meg még nagyobb lesz....
@Enrico72: Nem sokáig. Szerinted miért volt a hivatalos név megváltoztatása? Hát azért, hogy az alkotmányban alkalomadtán csak egyetlen sort kelljen átírni - természetesen egyéni képviselői indítványként hajnali 3 órakor benyújtva, és 3 óra 2 perckor megszavazva.
@Gábriel angyal: "Úgy tűnik, a Fidesz szavazótáborában is követi az MSZP-t. A mai Békemenet Magyarországért elnevezésű kormánypárti megmozduláson zömében az idős korosztály képviseltette magát."
Nekem is ez volt az első, ami feltűnt. Van egyáltalán olyan párt, aki a fiatal dolgos adófizetőket képviseli???
@nemecsek ernő áruló:
Tanulságos videó... Széparcúak... Fiatalok... :))

"- És Önök miért vannak most itt?"
"- Én nem tudom...Te tudod...Ő a képviselő én nem nyilatkozom"

mandiner.hu/cikk/20120122_veled_vagyunk_viktor
Szar ügy... :) Ennyi...
@Dr. Boli Ch.T: Hahahhahhahhahihihihiiihiiiii:

"- Mi az, amit ön a saját bőrén érez, hogy jobb lett?
- Őőőő... (fejét ingatja, egyszer megcsuklik a hangja, de kimondja) szabad-ság."
@nemecsek ernő áruló:
Most képzelt el a hülyébbjét, aki megszólalni sem bírt... :) Negró kellett volna, nem fáklya!
@Dr. Boli Ch.T:

Ment a Mandinerre, hadd kapjon agyfaszt a sok narancs! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Néztem a mandineres képeket. Szerintem az ottaniak fele azt hitte, hogy ez orbán ellenes tüntetés. Hiszen az ő fogalmaik szerint, most fogja elbugázni 20 milliárdért az országot az eunak és az imfnek :D:D
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: hinnye, és a nyuggerseregek legyőzik a gaz kilincsorrúakat vaze, Nocsnij dozor, a jó és a rossz végső küzdelme, az eposzi végkifejlet, a bal sarokban a gonosz, pénzeszsákokkal artistamutatványokat bemutató Héberberger Nemhunor-Nemmagor, a jobb sarokban a vérmes, de jólelkű, fideszjobbikos Jóska néni, kezében galambbal és viktorformájú országalmával!

kard ki kard!
Ezen a tukó Bayeren és a két ökör közgazdászon nagyokat lehet röhögni az ekhóóóó TV-n.
@nemecsek ernő áruló: nincs, mert az összes komenyista. alapvetően van MSZMP, zöld-MSZP, Hazafias Népfront meg hardcore-Hazafias Népfront. sajnos a zöld-Hazafias Népfront még várat magára, a hardcore-MSZMP meg eléggé egygyulás mozgalom, így pl. az angol elemzők nehezen fedezik fel a mintát ebben a hungaroenigmában, ezért nem küldetik még Nephew Johnnal az atomtöltetet hordozó bombázót.
15h-tól interneten nem lehet elérni a Klub rádiót! Nem véletlen tartok tőle.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
No de kérem! A megszólítást talán tartsuk tiszteletben!
Dr. Boli Ch.T - kérem szépen... Csak nem a ChT zavar? Nem vagy tisztában a tudományos fokozatommal? Ch.T! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
No de kérem! A megszólítást talán tartsuk tiszteletben!
Dr. Boli Ch.T - kérem szépen... Csak nem a ChT zavar? Nem vagy tisztában a tudományos fokozatommal? Ch.T! :))
@anyósnyelv: Müxik...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
No de kérem! A megszólítást talán tartsuk tiszteletben!
Dr. Boli Ch.T - kérem szépen... Csak nem a ChT zavar? Nem vagy tisztában a tudományos fokozatommal? Ch.T! :))
@anyósnyelv: Müxik...
@nemecsek ernő áruló:

"- Mi leszel, ha nagy leszel, kisfiam? - gyerek kinyílik, mosolyog:
- Futballista!"

Nem pontos idézet Hofitól. Aki látta a műsorát, tudja, milyen arckifejezéssel volt a gyerek. Ez jutott eszembe a videóról!

:D

Bazz, EGYETLEN konkrét kérdésre se tudtak válaszolni.
Hiába, büdös, rohatt értelmiségi, önállóan gondolkodó ellenzék! Fujj! :D
@Enrico72: Hinnye de kurva jó lesz akkor! Még 4(00) év Piktor vaze, egyértelmű hogy minden jóérzésű agyar álma ez. Mindörökkön-örökké, Viktor.
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:
Teljesen nyilvánvaló mindenkinek (-agymosottak), h a kormány/fidesz játszik a szavakkal. Az ő szájukból már semminek nem az az értelme, tartalma, amit azok jelenteni szoktak. Az EU-tól hiányolom hazugságaiknak ezt a fajta tételes vizsgálatát és ízekre szedését. Fejeződjön be végre a szómágia!
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Maléter Pál? Jogos a két pont.

Jó lenne már végre tisztán látni komenyista közelmúltunkat. Meglehet 2/3-os, vagy III/3-as? :-) többségű bolseViki jelenünk is érthetőbb lenne.

www.magtudin.org/Otszaz%20gramm%20pragai%20sonka.htm

"...Tököli tárgyalása is felvet néhány kérdést. Józan ésszel nem érthető, hogy egy, az országa védekezését vezető, irányító hadügyminiszter az ellenség táborába megy személyes tárgyalásra és hozzá minden előzetes biztosítás, védelem nélkül! ..."
akkor zsoca mellett tüntetni áldás, ha véletlenül gyurcsány feltűnt volna, az meg pokol lett volna..érdekes
mi van azzal a kokárdával..csak engem irritált?
@Dr. Boli Ch.T: jakabandor bejegyzését olvastad az is érdekes
eddig adta az m1 a kézilabdát? mármint ma?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A blogmoci 504-et köpködött... ;)
A mandin téged is szeretnek! :))
ennyire lehet szarul játsnai?...nekem olyan eladtuk a meccset szaga van..pluszban hogy lehet szerb játék vezető, ha fogunk ellenük játszani
@rdos: Igazából azt látjuk, amivel sikeresen leküzdötték magukat az évtized legigéretesebb pártjából a legnépszerűtlenebbig. Minden viszhangzik fontosabbnál fontosabb dolgoktól amit az elmúlt egy hétben történtek lmp-n belül és kívül. Erre milyen sürgető problémát akarnak megoldani? Egy laktanya átnevezése. Mikor megláttam azt hittem megmarom magam. Tényleg ez az lmp-s képviselők legnagyobb problémája?! Biztos csodálkoznak, hogy miért esik a népszerűségük, mikor ilyen szépen alákérdeznek a fidesznek. Látom magam előtt hende válaszát, hogy micsoda örömmel tölti el a felvetés, és hogy hiánypótló javaslat, és már meg is lesz, folyamatban van.
@d fele doktor fele barát r: Kissé erős tudósítás a fidesz neonáci tagozatától nem gondolod? Vagy fájt nekik, hogy farkas flóriánék ott voltak, vonáékat nem hívták?:D
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: én nem gondolok semmit már, azt sem, hoyg a magyarok eladták a kézi meccset
komolyan azt gondolják eme emberek, ottan akik vonulta, hoyg Viktor fog kegyet gyakorolni, hoyg leül majd tárgyalni az ájemeffel...
@Dr. Boli Ch.T: De tele vagyok tisztelettel! hihihi.
@d fele doktor fele barát r: Ááááá, csak lefeküdtek. Mindig vannak sportolók idehaza akik ellen összeesküszik a világ.:D:D
@Dr. Boli Ch.T: Durva helyesírási hiba a plakáton, doktor
Miért is büntetem magam azzal, hogy nézem ezt a sok baromságot a Fidesz 1. (echo) és Fidesz 2. (hír) tv-n?
Ahogy propagálták a rendezvényt! Idős hölgy a déli végekről:" ...akkor is elmennék, ha gyalog kéne menni! Mer' én annyira imádom a hazámat, meg ezt az Orbán Viktort is! Vele aztán bármire juthatunk!" Ja!
A felvonuláson egy idősebb férfi eképpen nyilatkozott: "...mikor 2002-ben Horn lett a miniszterelnök, úgy megijedtem, hogy még sírtam is! Azt gondoltam, itt a világvége, el is kezdtünk csomagolni, hogy elhagyjuk az országot! De 2010-ben végre megjött a Messiás, A Viktor! S most aztán már demokrácia van!" Mindenesetre jó sokáig csomagolt...
Siralmas! Nézni ezt a sok birka, behülyített - esetleg megfizetett - embert...akik még mindig nem látnak tovább az orruknál, vagy tényleg szednek valami kedélyállapot javító bogyót a Vezér finanszírozásával. Még a határon túli magyarokat is ideutaztatja, hogy magasztalják őkelmét...s a nép, az istenadta nép még mindig nem vágja, hogy mire is kellenek neki valójában!
Na ja! Szélesnek persze hogy érdeke, hogy a jelenlegi horda maradjon, hisz' belőlük-általuk fut a médiaszekér! De mi is a helyzet az IKARUS és a VIDEOTON c. fejezettel?
Vajon mikor veszi észre a nép, hogy mindig és folyamatosan átverik a palánkon? Miközben békemenetes szimpátiás tüntetőset játszanak, Viki, a hős, meghajol, fel- és elad minket...persze fogcsikorgatva, mert ez jól mutat a tv-ben, s így hitelesebben lehet elhazudni a népnek, miért is kellett ezt így tenni.
Érdekes lenne megvizsgálni azt is, hogy az elmúlt bő másfél év alatt mennyien is gondolkodtak el azon, hogy itt hagyják a fenébe az országot és mennyien tették meg? Lehet, többen, mint '56-ban...
@a szív fészkei:

Teljesen egyetértek. Saját maguk alatt vágják a fát, amikor megpróbálnak törvénytelenül megszüntetni egy politikailag (sem)veszélyes adót. A reakció sokkal nagyobb hullámokat kavart mint a Klub Rádió teljes regnálása alatt.
@Dr. Boli Ch.T: ez olyan, hoyg szegény ennyit élt...
kiváncsi leszek, lesz e olyan szemfüles riporter, aki felfedezni vél fidesz szimpatizánsokat a klubrádió béketüntetésén...
Megint elszállt: egyszóval: HOFI.
@d fele doktor fele barát r: Kínzóan furdal a kérdés: ha ennyit költöttek külföldön tüntire, akkor mennyit idehaza?
Imádom az agarakat! Főleg a nem magyaroskodó, hanem tiszta magyaragarakat! Sokat.
Csak én tartom furának, hogy az indexen egy szó sincs a klubrádiós tüntiről?! De a tegnapi még mindig címlapon fent?
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: furán istenit az index...a mandiner nem istenit ennyire
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

"Az elmúlt 21 évben az "öregek" nyugdijasok a ballib maszop választói voltak. Tehát ezzel elismerik, hogy azm emberek nem kérnek a ballib maszop rendszerből."

ez a következtetés...ez 10 pontos :D
@tinca: Akkor még egyszer elnézést! Voltam a klubrádióson, saját zsebből, mint a többiek. Voltak fiatalok jó páran, de valószínűleg nyugger-nyugger polgárháború lesz, igen népes a Ratkó-nemzedékem. :-)) És szétszakadt.

Menj, ha van jó állásod és tudsz menni. Világlátás és hazajönni a tanulságokkal, szerintem ez lenne a menő - Széchenyi meg a régi mesterré váló inaslegények nyomán. Ady, Radnóti, Szerb nyomán. Hallottam a 2-ai incidenseknél valahogy nagyon nem került rendőr 40 percig...

Nekem is vannak gyerekeim - a lányomtól a nehéz melóval keresett pici kis pénzéből most tűnt el 12 ezer Diktor jóvoltából - én is mondom, ha akarnak, menjenek. De ha mindenki el, tényleg ezeké lesz a hazám?! Nem akarom. Önzés, oké.
Ma szerintem sokan voltunk, de ha ez számháborúvá fajul és attól a tegnap bértömegtől megrendülünk, akkor annyi. 20 év ez termelte ki. A következő talán az igazabbakat. Nem tudom, megérem-e de reményhal.
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:

"Csak én tartom furának, hogy az indexen egy szó sincs a klubrádiós tüntiről?!"

Most tették fel.
@Dr. Boli Ch.T: Vazze, akkor elismerik, hogy az a bizonyos kétmilliós Kossuth téri tüntetés szemeszedet hazugság volt? Mert ha ez a 400 /mondjuk 100-at) ezres az eddig volt a legnagyobb, akkor a kétmilla a holdban volt???HAZUDNAK ÉJJEL, HAZUDNAK NAPPAL ÉS KÖZBEN IS.

Amúgy a régi Charta-séták Antallék-Borossék ellen is voltak ekkora látogatottságúak.
@d fele doktor fele barát r:

"A felvonulókat vezető Pataky Attila egy fehér lepelt viselt, rajta egy rószaszín szívvel, illetve egy felirattal, amelyen az állt: "A kétségből az egységbe". Az énekes az [origo]-nak azt mondta: "szakrális jelentősége van a békemenetnek". Szerinte a felvonulók a szeretet jegyében a nemzet egységéért mennek, és hozzátette: "az embereknek és az égnek mutatjuk fel a szeretetet, mert mi a fény gyermekei vagyunk, és feladatunk a Kárpát-medence szívcsakrájának őrzése". Az [origo] kérdésére, hogy ez mit jelent, azt mondta: mindenki nézzen utána az interneten."

Jézus válaszol:
"Igen, a bolygó energetikájában valóban a szívcsakrának felel meg. Már az ősember is tudta, hogy gyógyító ereje van a helynek, mert megfigyelte a sebzett állatokat. Ez a hely volt az első szárazulat a Pannon-tenger visszahúzódásakor, és a benne lévő üregek miatt a természetes légmozgások ionizálják a levegőt.
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=a%20f%C3%A9ny%20gyermekei%20magyarorsz%C3%A1g%20sz%C3%ADvcsakra%20dobog%C3%B3k%C5%91&source=web&cd=4&ved=0CDUQFjAD&url=http%3A%2F%2Fjezusvalaszol.blog.hu%2F2009%2F05%2F26%2Fdobogoko_4&ei=j1EcT-_gCK3a4QSV6NnWDQ&usg=AFQjCNG0R-yZqO8U4S84mBkHJOehgjP89g&cad=rja
@d fele doktor fele barát r: Eddig ennyire nem volt szembeszökő, itt ott nyomokban megvolt, de ez kicsit fura.
@Dr. csaknézek...: 2,5 órával a befejezés után, és 1 órával a hvg után.
@dr. Kusics Iván: a "tűntetés" alapján én, az zájemef és a zeu helyében nem adnék egy buznyák vasat sem a magyarok utálják azokat akiktől kunyerbálnak akkor nincs is rá szükségük...és akkor rendezzenek majd másik tüntetést a kormányuk mellett március ídusán amikor esedékes a következő törlesztés és a széles elvtárs akkor nyilatkozzon, meg a lüke picsa is aki szerint a törpe szívességet tesz a zájemefnek, hogy leül velük tárgyalni, hát ne tárgyaljon legyen forradalom és ne béke
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Ouch, ez fájhatott. Ennyi ember csak úgy ingyé kimegy tüntizni... Kellemetlen, nem gondolod?
2012.01.02. A Fidesz ámokfutásának semmilyen hatása nem volt a tőzsdére, forintra, államkötvénypiacra

A csapból is a Fidesz kormányzat ostorozása folyik. A tőkepiaci szereplők, befektetők, külföldi és belföldi elemzők, közgazdászok, szaksajtó, politikusok, az EU, USA, IMF, ECB és mindenki, mindenki, mindenki szidja a Fidesz kormányt a diktatórikus és dilettáns politikai és gazdasági lépéseiért. Szidni persze lehet – addig van szabadság, amíg lehet őket szidni – jómagam ezen a témán különösebben nem lovagoltam, a választások előtt és után borítékoltam itt a blogban, hogy ez lesz.

Tőkepiaci szempontból viszont a Fidesznek az ég világon semmilyen hatása nem volt a magyar tőzsdére, a forintra, és az államkötvénypiacra. Ez lehet, hogy most egyeseknek megdöbbentően hangzik, de a tőzsde, a forint és az államkötvények árfolyama ugyanis teljes mértékben a hazai kormányzati döntésektől független külföldi, nemzetközi hangulatot és tendenciákat követte 2011-ben.

A magyar tőzsde BUX indexe abszolút semmilyen alulteljesítést nem mutat. Sőt, régiós szinten jobbak között volt tavaly.

A demokrácia és piacgazdaság legerősebb közép-európai bástyája, Ausztria tőzsdeindexe például majdnem kétszer annyit esett, mint a BUX, pedig a bécsi parlamentbe még nem jutott be az ámokfutó Fidesz 2/3-os többsége.

Lényegében ugyanolyan teljesítményt nyújtott a magyar tőzsdeindex 2011-ben, mint más európai indexek, amelyek egyébként mind nagyon hasonlóan mozogtak.

A BUX ugyanannyit esett 2011-ben, mint a francia CAC, vagy a belga, román tőzsdeindex. Kicsivel gyengébben szerepelt a BUX, mint a német DAX, vagy a spanyol index, de jobban, mint az orosz, török, lengyel tőzsdeindex.

A forint gyengülése sem volt kirívó 2011. folyamán. Sok más deviza jóval többet vesztett értékéből, mint a forint, hiszen az egyébként állítólagosan válságban lévő euró forintárfolyama csupán 10%-kal emelkedett, míg a török líra, a dél afrikai rand, és az indiai rúpia sokkal többet gyengült mint a forint, hiszen az euró árfolyama ezekkel a devizákkal szemben 15-20%-kal erősödött. Régiós jóbarátaink pénze, a lengyel zlotyi is pontosan ugyanannyit gyengült tavaly, mint a forint. Sőt, olyan mintha a forint 1 hónappal a nagy testvér zlotyi árfolyamát és gyengülését követné, amit aligha lehet a Fideszre kenni. A brazil reál és a mexikói peso is ugyanannyit vesztett értékéből, mint a forint, hiszen az euró ezekkel a pénzekkel szemben is ugyanannyit erősödött, mint a forinttal szemben.

Az euró relatív árfolyama különböző devizákkal szemben 2011-ben.

Az európai államkötvénypiac földrengés sorozatában az egyes szuverén államok partjait egymás után érte el a cunami. Az alapvető trend a kötvények értékének csökkenése volt 2011-ben, és emiatt a hozamszintek emelkedése.

Miközben Európában már az év első felében is megroppantak a kötvényárfolyamok, és emiatt drasztikusan emelkedtek a hozamszintek, a magyar államkötvények egész jól állták a sarat a tavalyi év folyamán. Még a magán nyugdíjpénztárak kirablása, és a jogbiztonság megszünése sem jelentett problémát az űberlaza piaci szereplőknek, és csak év vége felé gyűrűzött be a halálmadár európai kötvénypiaci hangulat. Azaz a magyar kötvénypiacra csak késve ért el az európai cunami, hiszen év közben már az egekben voltak a portugál és ír hozamszintek, amelyek nyáron 13-14%-os 10 éves kamatot hordoztak, olyan országokban ahol a jegybanki alapkamat 1.5% euróban, miközben ugyanekkor a magyar forintkötvények még csak 7%os hozamszinten álltak.

ÖSSZEGEZVE: a Fidesz ámokfutása semmilyen hatással nem volt a magyar tőkepiacra. Ugyanis az a helyzet, hogy a láncfűrészes pszichopatáknál is vannak nagyobb marhák: a tőzsdei pilótajátékosok, akik gondolkodás nélkül mindig minden szemetet megvesznek. És vesznek, és vesznek, és vesznek... Így a magyar pénz- és tőkepiaci folyamatok lényegében csak a nemzetközi mozgásokat követték.

KONKLÚZIÓ: ez a status quo a piacon akár még sokáig is fennmaradhat, és tovább sodródhat a magyar tőkepiac a nemzetközi hullámokkal, továbbra is teljesen figyelmen kívül hagyva a láncfűrészes pszichopaták ámokfutását. Vagyis kedvezőtlen nemzetközi hangulatban valószínűleg együtt esne a magyar tőkepiac az európaiakkal, kedvező nemzetközi hangulatban viszont akár 10-20%-kal is emelkedhetnek a magyar részvény- és kötvényárfolyamok, és akár 10%-kal is erősödhet a forint. Ez a jelenség jól tükröződik a BUX index utolsó 3 havi teljesítményében is, amikoris 20%-os emelkedés után már képtelen volt érdemileg visszaesni, és inkább egyre feljebb kapaszkodott, miközben horrorcunamit borított a Fidesz a piacra.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez is valami ilyesmiről szól, meg a 6almáról, ha végig tudod nézni youtu.be/y8kPI_rtTt4
Fújcsúnya bulvár, mit nem ír?! www.blikk.hu/blikk_aktualis/barroso-nem-fog-engedni-orbannak-2078163

Na hiába a laza vádlierősítő békamenet? Nem sikerült a felfuvalkodott békát hős herceggé nyalni?
@Rodeo36: nekem úgy jött le a tegnapi nap és a jövő hét keddi találkozó, hogy tán nem kéne odamenni kuncsorogni. Vagy nem szimpátia tüntetésnek lesz beállítva? Kicsiviki nem volt ott a csőcselékben www.bbc.co.uk/news/world-europe-16670037
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Aki még egyszer Atteszről ír, az fizessen! HÁnyok ettől magyarnótázó rokkercsávó mussolinis tarkójú zacistól!!!!!!!!!!!
sajnlatos ami történni fog...szeretném, ha engedne inkább Viktor, minthogy elértékelődjön egy államcsőd miatt a forint..de ha nem marad más...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Váááá... :))) Marha! De jogos! :)
@a szív fészkei:
Szánalom az egész. A végjátékot látjuk.
A narancskomcsi csürhe olyan hülye, hogy nem veszi észre, hogy az '50-es évek jelszavait skandáltatják velük! Ezek csonthülyék!
Szánalom, hogy mennyire hülyét lehet csinálni belőlük!
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Csak a képei, mint a szépre vikszolt diktatúrákban.
A klubrádióson ilyen "házifőzésű" táblák voltak: Orbán Viktor= Orális forradalmár, sajnos mi is szopunk , Saját költségen jöttem Más ne az én f...mal verje a csalánt!
tactical retreat? hmmm...
hol vagytok a mandin?...
@fix x: te eztetetetetet mind magadtól a saját "fejed"-től raktad össze?

amit írsz az egy akkora baromság mint Magyarország és te is a közgazdasági anal fa buták közé sorolódsz a bili legalján ahol a szar megül a pisi alatt...akkor miért is tárgyal a kedves vezető holmi kölcsönökért? minek az nekije? elfingja magát és máris emelkedik a BUX és 1 CHF = 132 HUF-fal nemdebár? csináljátok már erre várok meg a nagy mágusra és a sámánokra és a griffmadárra meg Csabakirályfi lovára hogy bekaphassátok a faszát....
Megyek művelődni épp másfelé - és zenét hallgatni!
@a szív fészkei: ebben biztos voltam, viszont meglepett, hogy meg merték mutatni azt a "néhány" (több) ezret
mandineren eltüntek, vastagbőrön is..hmi lesz igy velünk..mehetek nfl-t nézni
Gondoltam megnézem a Duna tévén éjszaka a Parfüm című filmet. Sajna elmaradt a békemenet elemzése miatt. Rohadjanak meg!

Valaki meg kézigránátot robbantott Zuglóban. Varánusz gyanús vagy! Mérges voltál? :)
nol.hu/belfold/_magyarorszag_jogallam__ahol_nem_lehet_radioallomasokat_betiltani_

Aham. Hát nem is betiltják,, firnyákosabban csinálják - kicsit elszólta magát az eetárs, mit is szeretnének tulképp úgy istenigazábul.

Szegény Dájcs, arra a hínárhajára se sok sampon hull: néha alá állhatna a Mannequen Pis alá legalább (h a huszráegyenruhában vanlegalább a pici pisilő fiú.). Még ő beszél zsíroshajú, kinyúlt pulkás bölcsészekről? Más új toposzuk nincs? Ja a tornacsukás tüntetésturista. az ő szájukból jól is hangzik az utóbbi...
@dfcwolf: Öngyilkos merénylő lett, de már jól van és holnap cáfolja a rémhírterjesztők minden állítását, beleértve ezt is!
@anyósnyelv: De igen, csak eddig nagyon odafigyeltek, hogy ne lógjon ki a lóláb. De ez a cikk olyan, mintha valami mandineres írta volna. Hol volt ez a gúny, ez a lenézés ami az indexből sugárzott, nem semmi volt. Durva.
@dfcwolf: Na, ha már parfüm: Orvicseket is szétszedhetnék már úgy a rajngói, mint a főhőst, a Szagtalant, aki gyilkosságokkal szerez magának tömeget bevadító illatot...
Zseniális:

"A magyar jobboldal a magyar nemzet szőke nője, akinél egy liba is sokkal okosabb, mert a liba legalább beáll az eresz alá, ha jön a jégeső.
A mi szőke nőnk meg, mikor meghallja a tetőn kopogó galambtojásnyi jég kopogását, akkor kiballag a szabad ég alá, megfenyegetni, aki kopogott."
www.pupublogja.hu/2012/01/tomeg-nyomor.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201201
@a szív fészkei: Hát hogy lehet így beszélni az okleveles szívcsakra őrzőről?:D:D
Olvastátok az index cikket a Klubrádiós tüntetésről?

Itt leteszem a nagyesküt, hogy a barikad.hu tudósítása a tegnapi fidesz-dzsemboriról objektívebb és kulturáltabb volt, mint ez a hányadék, amit ráadásul odaraktak címlapra.

Mi az, index fiúk? Fidesz-megrendelés volt?!
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Az összes szakmáját leírtam, mert én nem hazudok. :-DD

Szegény indiaiak a csakráikkal - van hét ugye - nem gondolták volna, ilyen tetű kóklerok veszik a szájukra. Ő, a nemmondomki, azért eléggé leragadt a gyökércsakránál, sőt ő maga 1 db kikapálni való gyökér.
Agyhalott hülyék menete (képgaléria)

kitartas.mozgalom.org/aktualis/agyhalott-hulyek-menete-kepgaleria

"Az alábbi felvételek a tegnapi "békemeneten" készültek, bizonyítva, hogy sajnos még mindig rengeteg gondolkodni képtelen birka él jobb sorsra érdemes Hazánkban. A fidesz és Orbán Viktor mániában szenvedők tömegei mindig vevők egy jó hangulatú, teljesen céltalan együttlétre, ahol vallásos áhítattal imádhatják azt a garnitúrát, amelyik már több, mint húsz éve vágja alattuk a fát."
@a szív fészkei: :D
Nagyon sok ilyen példa van, amit ezek kiforgattak az eredeti jelentésből. Ezt büntetném. Komolyan.
@Dr. Kismac Ph.D: Hát az igaz, hogy a baloldali mutyit is emlegető dolgokat kevesen tapsolták meg. (én igen).

Bolgár úrról fentebb már ejtettem szót, nem is érte mentem, ahogy biztos sokan meg igen. Hanem olyanért, amit SzabóZ nem akar érteni. Majd, amikor őt cseszik ki, mint a macsekot szarni, mert nem teccik amit ő leír, csak nem ezzel az indokkal - akkor máshogy látja.

Indextől se véletlen jöttek el, akik eljöttek.
Nagyszerű volt látni a Tiszta Lelkeket a békemenet közvetítésén. Tiszta Lelkek és sötét elmék, ez jutott eszembe, de úgy is mondhatnánk:
Annyian voltak, hogy elsötétítették az eget :)

Legalább már értem, hogy miről szól az a meghökkentő jézusi idézet, miszerint "boldogok a lelki szegények". Hát ezek a vonulósak tényleg boldogok voltak.
@a szív fészkei:

Egyetértek veled - nyilván nem ok nélkül mentek el...

No meg mi ez az egész az idősebb korosztállyal???? De most komolyan. Ők kevesebbet érnek?!

Vagy miért emelik ki ezt mindkét oldalról, de főleg a baloldali-ellenzéki tüntetéseken? Mert minden idősebb - szoci? Tegnap eldőlt, nem az, mert a fidesz mellett is idősebbek voltak.

Akkor mi van?! Kevesebbet érnek??? Ti értitek?
"Az EU, az IMF, a hitelminősítők, a támadó spekulánsok meg minden külföldi média, aki eddig fondor ármányát szőtte, most jól összeszarta magát. Meg se mernek mukkani egy darabig.
Holnap alázatos küldöttség járul Orbán elé az EU és az IMF kulcsait díszpárnán átnyújtva és nemhogy elengedik az összes államadósságot, de még egy kis ajándékkal is kedveskednek: az Uniós jogszabályokat Orbán-konformmá teszik és leborulnak a nemzet nagysága előtt."

Forrás:dailyshark.blog.hu/2012/01/22/arpadne_pehely?fullcommentlist=1#comments
@Dr. Kismac Ph.D: Csak akkor érnek kevesebbet, ha nem fidesz mellett állnak. Ez a szomorú igazság.
@dfcwolf:
Ahogy írtad a gránátot, megkerestem a hírekben.
Zugló kiemelt figyelemben részesül Fabius miatt!
felhozott a fides ormány ingyen városnézésre 1 kis baksisért egy rakás román+cigány+nyugger forradalmárt

az ember ezután EUfóriába esik és hajlamos azt hinni, hogy álamcsőd nincs is... nem is olyan magas ez a 450 Ft-os üzemanyag, a 27%-os ÁFA, sem pedig a 315 Ft os euró... ha enynien vagyunk együtt úgy az akolmeleg megvéd minket
Pörölycsapás az agynak rovat:

www.youtube.com/watch?v=EU1CDSP7FRk

Szívjatok el egy "cigit" és dőljetek hátra! :)
na megyek aludni... majd ha nem tudok, akkor majd BIRKÁKAT számlálok...

Ti megszámláltátok már? tegnap?
@dfcwolf:

Nem én voltam Tekintetes Népbíróság :-)) Alibim van, nem voltam a városban.
@Rodeo36: nem én írtam te veréb :D

www.tozsdeforum.hu/nyilasi/

hanem egy 'fideszes' 'kontár' :D

szar amikor az elfogultsággal kicsit sem vádolható szakember cáfolja a hazugságaitokat.
@d fele doktor fele barát r:

Tippeld meg mekkora hitelessége lesz a piacon egy olyan minősítőnek, amelyiket a frissen leminősítettek gründolnak össze a saját szebb eredményük érdekében.

Egy gazdasági minősítés még soha nem azon múlott, hogy a szarra mi magunk mondtuk teljesítmény nélkül, hogy juj de jó.
@Fabius:

Biztos Brüsszelben áskálódtál.
@Fabius: főleg egy ember dolgozza ki...hmm
@fix x:

Mielőtt "elfogultsággal kicsit sem vádolható szakember"-nek bélyegezzük Nyilasit nem árt ezt elolvasni:

www.stocklandyard.hu/forum/topic/262/Nyilasi
@Fabius: ha már itt vagyol, mi a véleményed a mai kézilabda meccsről?
doktorok? hasonlítható az operánál tüntető lecsúszóban lévő középosztály, a kormány mellett tüntető zsoldos, ht ill.hb csőcselékhez? ők megérdemlik a vezénylófényestekintetühadurat. de mi? mi, miért?
@quetzalcoatl.:

"A tegnapi megmozdulás elérte a célját. Megingatta az ellenzéket és vélhetően azonnal lemorzsolódott húsz százalékuk."

Ezzel nem értek egyet. Én azt tapasztaltam a hétvégén, hogy a műsort látva azok is inkább kimennének egy ellenzéki tüntetésre, akiknek eddig eszük ágában sem volt. Náluk most szakadt el a cérna, és inkább autóznak márciusban 400 km-t oda-vissza, mint hagyják Orbánnak kalandba verni magát.

Utóbbi szó szerinti idézet.
@d fele doktor fele barát r:

Nincs róla, mert sajnos nem láttam. De egy olyan nagy hajtás után, mint a franciák elleni nem meglepetés a vereség. Sorsdöntő a következő meccsünk lesz. Ha képesek leszünk egy spanyolok elleni játékot hozni stabilan akkor bármire képesek lehetünk.

Mocsai kapitány zseniális, a kapusokon és a szellemi vezér Császár Gabin sok múlik.
egy kicsit tartok ama március 15-től, ha két iylen egészséges menet találkozik egymással..
@Gábriel angyal: nem fideszt ír, hanem zsideszt, ami mutat némi antiszemita-szélsőjobbos beállítottságot...

A képaláírások nem rosszak!
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: pont ugyanúgy nyilatkoztak a tegnapi békemenetesekről, szóval most oldal és pártsemlegesen kérdeztem, de tényleg!
@Fabius: nekem nagyn enerváltaknak tüntek, olyan érzésed lett volna, mintha tényleg eladták volna a mecset, azaz, nem fontos le van szarva, senki nem dobott nagyon kapura, és 30%-kosan mentek be a labdák...

jó lenne a következőt behúzni
annyira tetszik ez a nagy fejbe számolás mennyien voltak kinn a békemeneteben...300 egy sorban..ácsi..az Andrássy szélessége tudtommal kétszer két sáv plusz két bicikli út...

azaz 4 x 3 méter plusz a két biciklisáv legyen 15 méter...ööö...ha egy embert fél méer szélesnek számolunk többé kevésbé , akkor legyen max 60 ember egy sorban...és egy más mögött, akkor 3 méteren elfér 2 ember, mert sétálnak...

akkor az olyan 50000 ember egy kilóméteren...
@Enrico72:

Mráz Ágoston helyében én ettől vidámabbat írtam volna évi 360 millióért.

Harminc millióért havonta? Nagyon sokkal vidámabbat.
@d fele doktor fele barát r:

Kihajtották magukat a franciák ellen. Két beled kiszakad meccset nem lehet játszani egymás után. Ezért mondtam a spanyolok elleni formát, azt lehetne tartani stabilan, fizikailag is bírnánk, meg elég is lehet a mellékelt ábra szerint.
@Dr. Kismac Ph.D: Idősebbek és öregek. Én az 50x évemmel az idősebbek közé sorolom magamat. A mi korosztályunk "kádár tejen nőtt fel", ezt vágták a pofánkba a rendszerváltáskor a kisgazda idősebb munkatársaink, mert nem rájuk szavaztunk. Ez a jelző egyre sűrűbben jut az eszembe, mert az korosztályomat is automatikusan komcsizzák.Nem mindenki volt pártfunkcionárus, akiket el kellett tartanunk, ugyanúgy mint most. Csak akkor még csak annyit loptak, hogy nekünk is maradt valami.Mindig éhesebbek jöttek. Ezek közül az idősek közül velem együtt nem a szocializmust (kommunizmus nem volt nálunk) és a csóró gyermekkort sírják vissza, hanem a bizonyos fokú létbiztonságot.Amikor elkezdtünk dolgozni, tudtuk, hogy kapunk fizetést. Ha nem herdáltuk el, akkor lassan de biztosan haladtunk előre. Tudtuk, hogy holnap is lesz munkahelyünk, tudtunk tervezni. Én 73-ban házasodtam, a micsodánkon kívül nem volt semmink sem. A szüleinktől szeretetet kaptunk, kétkezi segítséget, 77-ben beköltöztünk a saját házunkba és felneveltük 2 gyermekünket. Amikor megjelentek az első olajsütők, mikrohullámú sütők (kb. olyan áron, mint most) szemrebbenés nélkül megvettem, leperkáltam értük a havi fizetésemet. Mert tudtam, hogy a férjem fizujából megélünk. Pedig nem voltunk túlfizetve. Most mi van? A férjemnek van egy normális nyugdíja. Én naponta 10 órát dolgozom a munkahelyemen és sokszor idehaza is egy normális fizetésért. (mis is számít normálisnak?) Egy olyan munkahelyen, ami bármelyik percben bedőlhet, ahol azért is kirúghatnak, mert nem kék a szemed, hanem zöld és ezt eddig észre sem vettük, ahol csak átnéznek rajtad, mintha levegő volnál, bármi ötleted , javaslatod van, az nem jó, mert Te mondod és nem ők mondják, ahol szép lehetsz, de okos nem. Naponta csomóval a gyomrodban kelsz fel, úszol az izzadságban, hogy ma mi lesz, meg tudod-e állni, hogy ne küldd el őket a jó ..... ba, vagy éppen elszáll az agyad és azt mondod, hogy itt és most befejeztem. De nem tehetem meg, mert hová a francba megyek el utána dolgozni, még több mint egy évet ki kell bírnom a nyugdíjig. Anno azt büntették, aki nem dolgozott, most meg azt, aki dolgozik. Termelő üzemben dolgozom. A betanított munkásainknak 1996-ban bruttó 315 Ft volt legalacsonyabb órabére, most minimálbér ill. a legmagasabb 550 Ft. Ugye tudod, mikor vittek haza többet?? Nem most, februárban meg még kevesebbet fognak. És üvölteni szeretnék, amikor a 2 kisgyermeket nevelő házaspár nettó 140e Ft+családi pótlékból 50e-et törleszt egy 9. emeleti lakótelepi lakásért. A maradékból meg "élnek". Az egyik gyermekem már elmenekült innen, a másikat még támogatnom kell, ahogy elnézem, még jó sokáig. Nincs saját lakásuk, minimálbér+gyed+csp. Szal mi is gyakorlatilag 1 fizuból élünk, lassan spártaibb módon, mint ahogy felnevelkedtem. Azok az idősek, akik ide vagy oda állnak, talán ugyanazt a valamelyest biztonságot várják vissza, vagy csak a gyerekeik, unokáik sorsáért aggódnak, mint én. Már nagyon sokszor becsapták őket, már azt sem tudják, hogy hova álljanak. Csak reménykednek, hinni akarnak valakinek. Tegnap éppen azoknak hittek, akik kötelezővé teszik a szülők eltartását vagy éppen fizetett a lelkükért. És ettől még nem komcsik
@d fele doktor fele barát r: a kormány mellett március 15-én TIZEDENNYI ember se lesz, hacsak rájuk nem szánnak még pár milliárdot és utaztatják megint ide őket. De ha a románoknak, szerbeknek és szlovákoknak munkanap lesz, lehet, el se tudnak jönni.

Mily kár, mily kár! Ezt túl nem élem, túl nem élem...! :D
@d fele doktor fele barát r:

Ki lehet azt számolni: kezdetnek tételezzük fel, hogy minden tüntető egység méretű gömb...
@Fabius: akkor ha nem tudnak annyira felépülni, akkor lehet egy dötetlen és kevésbé kihajtás jobban megérte volna?

bár nyertek ellenük és ez nem kis teljesítmény...
@Fabius: Wow, te tényleg ittenke vagy. Ezt elsütötte fix x egy másik blogon, ahol bátorkodtam neki ajánlott olvasmányként a forint árfolyamra az xe.com-ot javasolni, húúúúú a legfinomabb jelző tőle a te gyökér volt. :D Neked bezzeg nem merte :D
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

A létbiztonság... istenem!
Teljes döbbenet. Nem éltem volna ilyen ésszel-tudással az előző rendszerben, ne érts félre, de... egek, azt megélni, hogy elhelyezkedem és onnan megyek nyugdíjba, közben persze valószínűleg tanulok, előrelépek, de a lényeg...: MINDEN HÓNAPBAN MEGVAN A FIZUM.

Milyen lehet így felnőni? Kérdeztem magamtól, döbbenet! Anyu-apu, mióta az eszemet tudom, ugyanott dolgozik fixen... ezt milyen megélni? Milyen lehet vajon?

Manapság talán egy hely van, ahol ilyen a biztonság (de kevés a pénz): az egészségügy. Na ott jó nagy szart kell csinálj, hogy kirúgjanak!

De döbbenetes ABBA a létbiztonságba belegondolni is, persze annak volt ára. (Azt az árat meg, ahogy elnézegetem, van egy jó széles réteg, ami megfizetné, csak lenne megint úgy...)
@Dr. Kismac Ph.D: A fiatalok azt hiszik - ahogy én is anno - hogy öregnek/idősnek lenni nagyon szar (pláne a mai fiatalcentrikus mánia idején), mert minden jó mögötte van és nem előtte. Begyepesedett, kiszolgáltatott, röghöz kötött, gyáva, befolyásolható, gyenge, stb. stb.
Valószínűleg ez így is van nagy átlagban - én sem fogok sehová menni, nekem is több van mögöttem, mint előttem, de hálisten leszarhatom, hogy egy pukkancs (aki 50 lesz jövőre,húha!) mit vakerál a saját nagyságát turbózandó! Viszont a Ratkó-béjbik nagyon sokan vannak, tehát számolni kell velük. Ki hogy csinálja, az ízlés kérdése. Felhasználja, vagy vele együtt....

Vonultathatja kis elemózsiáért/zséért meg ama lelki szükségletüket kiszolgálva, hogy ők anno szerettek meghatározott valakiért - pl. Kádárért - rajongani, avagy partnernek és épelméjű állampolgárnak tartva, aki tudja, mi tetszik és mi nem, meghívni.

Ezért nem mindegy, melyik oldal idős híveiről beszélünk - mert itt ma nyugdíjból, ebből-abból adtak a rádióért, amott tegnap meg ők kaptak "tiszteletdíjat" a fellépésért. És közülük sokan azt se tudták miért vagy mi ellen kell menni gajdolva a műmájer dalaikat.

Mi tudtuk, mi a problémánk a rádiópályázattal, nem csak Bolgár úr szerelmes rajongóival volt teli a tér. Hadd ne ragozzam a difit, noha a klubos dzsemborin is sok idős volt, ja. Amint először írtam is. Csak én voltam innenről?

De én nem tartom magam, a férjemet, barátaimat 50-en túl sem szenilemilnek, sőt már 92 óta tudom, ez a diktor mire képes és mit fog csinálni, ha hatalomba kerül. Ezt sok fiatal sem látta vagy látja, rengetegen csak akkor eszméltek, amikor ellopta a manyupjukat.

Ha engem valaki le akar nézni a korom miatt, tegye, zag schon: minden gyönyörű baba egyszer megöregszik, hacsak meg nem mördel korán, szóval nem irigylek én senkit a fiatalságáért; volt nekem elég jó, még Kádár alatt is, mert olyat csináltam magamnak. Minimális befekvéssel: se KISZ, se párt, se benyalás.
Aki most Diktornak cuppog, az huszonévesen-nyolcvan évesen is nyomorult csicska.

Azért is megyek ilyenekre, mert még egyszer azért ne jöjjön ilyen korszak már, pláne ne szarabb kivitelben!
Ha Szabó Z. szecsko jednonak hoztaki a két tüntető tömeget és a séta okát, az az ő baja, biztos kap buksisimit a főnököktől.
@pom pom: @Dr. Kismac Ph.D: Nyugdíjas kintről is eljöhet munkanapon.

A csodálatos agyon ünnepelt környezetbarát svábhegyi vadiúj MOL-ktúon este 460,9 volt a dízel.
@d fele doktor fele barát r:

Nem, nem érte volna meg :-)

A franciákat meg kellett vernie egy hozzájuk képest középcsapatnak ahhoz, hogy a fejükben ismét ott legyen a verhetőség gondolata. Ezért most egy világ hálás a fiainknak, mert így nem eleve eldöntött az olimpia.

Egyébként minden ekkora hajtás után szinte törvényszerű egy zakó, kiindulni - és aggódni kezdeni - majd a következő meccsen mutatott játékból kell.
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:

Látod mit tesz, ha az Istenek fegyverzete, a kiváglak innen gomb egy újbegynyire van az embertől? :-D
@a szív fészkei: igen. hárman voltak: románok+nyuggerek+cigányok
kár hogy nem szóltak nekik hogy álamcsődkor MEGGEBEDNEK...

lehet nem vonulgatással kellene az időt múlatni hanem pl a kemény munka 90% os adójának befizetésével... akkor megmenekülne a haza és dr zorbánék is lophatnának eleget....

tök mind1 menyni birka volt... aki ott volt annak jolesett az akol meleg... ugysincs fingja se a számokról...
aki meg nem volt ott az nem hiszem hogy ettől válik zombivá... sőt a közel 100 ezer ember láttán még jobban elgondolkozik...

de ijen nép vagyunk... itt a Meggebedeusok földjén
@fix x: szerintem te vagy szar pláne ha te terjesztesz szart anélkül, hogy a minimális agysejt mennyiséged benne lenne a kobakodban...te szar
@d fele doktor fele barát r: "Négyzetméterenként 25 tüntető."

Egy négyzetméteren még 24 db ChT-vel sem tudnék összezsúfolódni, pedig a szándék meg lenne bennem.

Nem hogy ezekkel a barmokkal.
@Dr. Kismac Ph.D: @a szív fészkei:

Egy értekezés az idősekről, a szerepükről és a pártok hozzáállásáról a tegnap emlegetett Ertsey Katalintól:

ertseykatalin.blog.hu/2012/01/22/bejegyzes_url_cime_1782
@a szív fészkei:

Érteni vélem a bajod szabóZével, meg érteni vélem szabóZé fanyalgását is.

Van az az eset, mikor rosszul választ a demonstráló húzónevet. Mert ez a név egyidőben hasznos és káros. Drágabulgárúr olyan amilyen, de aki ennyire megosztja még a baloldalt és a liberálisokat is az lehet nem a legjobb választás egy ilyen rendezvény arcának.

Személyes véleményem, hogy Bolgár a baloldal Bayer Zsoltja, és nem csodálom mikor nem különösebben rajongják körbe akkor sem, ha alapvetően nem róla szól a műsor.
@a szív fészkei:

Ez az ország reménytelen. És nehogy azt hidd, hogy aki most kint volt, az mind a változások nyertese, vagy olyan, akit nem érint... faszt.
Nekem van olyan kollégám, aki a nálunk bevezetett mexorítások miatt több mint 20 ezerrel keres kevesebbet mint tavaly, azt hiszed felébredt? VIKTOR! VIKTOR!

Elmebetegek.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Huhh, történelmet írtál. :-D
És tudod, mi van? A korunkeli római barátnőnk meg azt mondja - most rúgták az x. állásából, soha nem lesz nyugdíja, mert 13 évig jelentették csak be, de onnan is racionalizálás címen röptették 8 éve - hogy nem kap melót (fordító, több nyelvet tud), nem volt gyes-e, a gyereke 9 napos korától melóznia kellett, halálra irigyelte itteni barinőit azért, hogy három évig lehettek otthon - ahogy én is az enyéimmel.

Igen, a létbiztonság az nagy dolog volt - hogy vehettél, számíthattál évekre valamire előre, félretehettel, tervezhettél, mert az faktum volt, hogy kapod. Ja, a felszínre, a Fekete-féle hitelre.

Nekem nincs állásom, amit csinálok ingyen és kedvtelésből, mert nem tudnak nekem pénzt kigazdálkodni. feléljük a megtakarításainkat, örökségemet, mindent, én is támogatom a felnőtt gyerekeimet, noha keresnek. Nekem mákom van: apám nagyon hajtott, nagyon tudott, mindenét odaadta. A férjem várja, hogy kap-e nyugdíjat vagy nem, minden papírka beadva, döntés???? Ki tudja. Ilyen korban már fel nem vesznek sehová, hiába a közgizda dipo, négy nyelv, brüsszeli tapasztalat.

X számú alázás után azt mondtuk, ennyi, nix több CV. Lesz, ahogy lesz, szerencsére viszonylag alacsony a rezsink, ahhoz képest... Külföldre nem megyünk turistának se, anyámat ellátva nem is tudnánk, így legalább nem annyira gáz, hogy pénz se lenne rá.

De akinek nálunk sokkal jobban megy - sajna nem vagyok könyvelő és ilyesmi cool szakmás - az is úgy utálja ilyen 50 körül Orvbánékat, mint a taknyot. Mindig összefutunk ismerősökkel ilyen tüntin, senkit nem látok közülük nyálcsorgatóan hülyének.
Még emlékszünk Kádárból jóra - filléres kurvajó könyvek, folyóiratok, színház-mozijegyek tévé színvonal és persze a rengeteg rosszra. Amit ezek a mai narancskomcsik is bőven elkövettek.

Ezek a régiúj undokak most a kádáriság legszarabbját újra megvalósítják - szabad azt gondolni, mondani, amit ők megengednek -, ezért van Bródynak bérelt helye ilyenkor,mert ő ez ellen már akkor is szólt, és még nagyobb nyomorba döntenek, holott nem Moszkva izmoztat.

Diktor a legósdibb panelokkal vigéckednek a bőrünkre már mióta. Olyan fals és undok szólamokkal, amik miatt már két vh-t elveszejtettek itt. Most tangózna ki megint Eu-ból a franc se tudja hová és ezt végtelenül sokan nem akarják beszopni és hagyni..
@Fabius: "Drágabulgárúr olyan amilyen, de aki ennyire megosztja még a baloldalt és a liberálisokat is az lehet nem a legjobb választás egy ilyen rendezvény arcának."

Erről a drágabolgárurazásról mindig Debreczeni ugrik be, akitől lassan elkezdhetünk elnézést kérni.
Aztán még egy év, és Bartustól.
@a szív fészkei: én is egy voltam azok közül, akik 92-ben még javában Fidesz-hívők voltak; körülbelül 2000-2002 környékén jöttem rá, hogy Fodor Gábor miért lépett ki (na jó, inkább 2000-2001, mert 02-ben már hidegrázást kaptam tőle), akkor "rehabilitáltam", mert egész addig rohadt árulónak tartottam (nem vicc!).

Kende Péternek vagyok hálás, aki a 90-93 közötti háttérfolyamatokat megvilágította előttem. De Fidesz hívő és szavazó voltam 14 (rendszerváltozás éve) és 26-27 éves korom között.

Mentségem: fiatalság, illetve nem kellő rálátás, a közgazdasági-jogi (!!!) ismeretek meglehetős hiánya. :)

VALAMIÉRT a Fidesz eljut a csököttagyúakhoz illetve akik nem politizálnak, nem értenek semmit - éljen a demagógia!
@a szív fészkei:

Hű de vehemensre sikeredett:)) Egyébként egyetértek, nagy különbség, hogy adok vagy kapok és nem utolsó sorban, hogy miből.
Bolgár valóban egy taszító fazon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Említett uraktól elnézést kérni nem én fogok. Se most, se néhány év múlva. Cserébe néhány kérdésem éppen lenne hozzájuk is. Az ágyrácsot rázni azoknak kell akiknek közben nem hullik korpa a hajából. Szerintem.
@Fabius:

Ágyrácsot rázni mindenkinek kellett volna, és akkor most nem tartanánk itt. (Jajhát mé' nincs sztrájk meg tünti, meg a Parlament felgyújtása?)
Ezért.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ágyrács rázás helyett mindenkinek dolgozni kellett volna. Egy válságkezeléstől nem rettenetesen befosott, Bajnait megtartani képes baloldal mellett sem tartanánk itt. Nem mellette, hanem helyette volt az ágyrács rázás és a gyün a patás mantra. Ez meg önmagában akkor is kevés, ha amúgy igaz.
Nagyon aktuális!

Megjelent Görgeynek egy könyve, a 168 órában írt róla Erdélyi S. Gábor: Balsors és bűnbak címmel. Néhány öreg barátomnak, akiknek nem jár a lap, és egyébként nincs fenn az online oldalon, lemásoltam. Szívesen megosztom az általam igen nagyra becsült Kosáry néhány kiragadott gondolatát Erdélyi tolmácsolásában.
(Remélem nem követek el ezzel semmi jogtalant.)

Gőrgey Gábor: Öt arckép (Corvina)

Ott ül a magyar Toscana kellős közepén, Dörgicsén egy könyvekkel megrakott csűrben két férfi: egy történész és egy író. Az író történelmi nevet visel,a historikus kiválóan ír. Beszélgetnek. A naptár 1992. A rendszert váltó országban múlt, jelen, jövő egyként érdekes.

A nemzeti romantika a nagy tévutak egyike – magyarázza Kosáry. Ne áltassuk magunkat azzal, hogy négyszáz éve mi szakadatlanul a szabadságunkért harcolunk. Mert nem igaz. Ez illúzió. Torz kép. Ha a politika kérdéseire mindig csak érzelmi válaszokat adunk, sértődötteket, nem racionálisakat, akkor nem jutunk el a problémák valódi magjához.
Beérjük helyette a szokásos önvigasztalással:”Elbuktunk, mert elárultak minket.” A balsorshoz mindig akad bűnbak. ( Akár a családban is.) E romantikus, rajongó felfogás szerint a nemzetet sohasem sújthatja valódi vereség. („nem lehet ellenzékben”), passzentos megoldás viszont, ha megtaláljuk azt a Júdást, akit megvádolhatunk a kudarc miatt. Tesszük ezt rendre így, ahelyett hogy helyzetünket reálisan néznénk, odahagyva az improduktív sérelmi politikát, az országot beillesztve környezetébe, bekötve Európába (amelyet a történész tágasabb hazájának tekint).
Kosáry szerint gazdátlan itt a felelősség. Önfelmentő politikusaink „nem hibáztak, és nem is hibázhatnak, mert mindent jól láttak és látnak ma is, és ezzel a csalhatatlan látással megáldva mennek neki mindig a falnak”.
A nemzeti romantika rosszul tanított minket, és a jelenben is félrevezet.”Minden történelem” – mondja Kosáry intően. A tanulságok kínálják magukat.
A kötetben négy további fontos értelmiségi kortárs, jó barát kap még klasszikus kontúrt: Vas István, Pilinszky János, Darvas Iván és Mensáros László. És persze az ötödik: a szerző, akinek vonzásai és választásai e kötetből ugyancsak kitetszenek.
@Fabius: Nézd, EK kurvanagy közhelyeket puffogtat. Tán a vidéki hetven-nyocvanasokról ír, oda stimmt ez. Tisztára az a rizsája, mint a véranyákok hülyébbikjének anno a Porontyon, vagy most a bezzeganyán,amikor az időseket kellett egyelniük...

Mert - 59 vagyok - hidd el, az én korosztályom már azért ezeknek a felét sem mondja vagy gondolja. Tudom, mi az adó, mert amíg volt cégünk, adóztam. Aki mama őstermel ezt-azt, annak is kell valamit papíroznia, nem?
Aki figyeli a kölyke életét, az nem olyan barom, hogy azt mondja, á mi is vagont rakodtunk, te se élj jobban! Aki vagont rakodott, az már hozzám képest is nagyon öreg és örül, hogy lyuk van a seggén és szelel. Ha némelyik Orvbánt elkapja kézcsókra, akkor boldog, de nemcsak nyolcvanasokból áll az idős korosztály, hanem belőlünk Ratkókból! Ami kezd nagy gáz lenni, belátom, sokan vagyunk, majd jön az éhes száj-szindróma nemsoká... Míg dolgoztunk, befizettünk, addig jók voltunk, most leszünk csak ballaszt. Ertesy erre is játszik, enyhe lenézésével. Szerintem.

Anyám nem vagont rakodott, hanem őt rakodták ki a vagonból a jobbik kedvenc nyaralóhelyén (by Berlusconi); 87 lesz, de úgy utálja süketen és félbénán ezt a faszkalap bagázst, mint a szart. Nem olvas ehhez netet, de apósomék 90 évesen igen. Mert nagyon sok nagyszüle netezik, skype-ol, így tartja a kapcsolatot az unokákkal,kint élő kölykeivel - Ertsey ír egy meghatározható társadalmi helyzetű csoportról (a falusi mámikról), de nem ez a fő tendencia ma az időseknél. Tegnap se nyolcvan évesek araszolgattak. Hanem a korombeliek, vagy tízessel idősebbek. Azok, akiket az üdülési hiénák szoktak elvinni "ingyen" buszút+ebéd kombóra, hogy ott bepalizzák őket a sokszázezres befizetésekre. És sokat be is tudnak, mert valamit valamiért, ugye,kínos csakúgy elfogadni...

Mert jól is akarnak a mamák járni, körülnézni a világban ingyér - csak nem gondolják végig, mibe féj ez majd a végén. Na ez se a falusi kis egyszerűek csoportja. nem ők a célcsoport.
És 21-én biznony nemcsk a köszolgák közül, de sokan mentek muszájból, mert a faluban, kisvárosban mindenki ismer mindenkit, nem szabad kimaradni és kiközösítve lenni. Sok függ a helyi potentátoktól ugye.

Nem mindenki falusi barhentkendős mámi, hogy a másik közhelyet cáfoljam: vásárolunk sokan sokat, napi trendek szerint, még férfiak is. Ja, a turkákban, de hogy Pelcznénél sokkal jobban öltözött vagyok, azt lefogadom! :-DD

Unokáiknak meg minden szart lehoznak az égről is, a nagyik költik a legtöbb pénzt, csak a hülye kereskedők nem cuppantak rájuk.
Igenis, figyelik, ki mikor dolgozik, és igazodnak: pl. én karácsonyt egy nappal előbb is tartok, hogy jusson idő máshová is elmenniük.

A most idősen nagymagyarkodók is a kádáriban betöltött fullpártos dolgaikat kompenzálják ezzel: mondom, jól emlékszem, mi volt, nehogy már itt az legyen, hogy mindenki zokogott kádáriban Trianon alatt.
Nem, ezt Antallék kezdték nyomatni, mély- és hígmagyarra osztva tudatosan a népet. Történészek voltak, manipuláltak.

Esterházy miért nem bőg semmi után? Hoffmann Rózsa meg miért? (tudjuk ki volt, mi volt, hol dolgozott - él is még a főnöke, aki emlékszik nagy elhivatottságára akkor is.)

Ertsey szerintem nagyon félre visz.
@Fabius:

Igaz, igaz... akkor ezek szerint azok az idősebb emberek, akik az ellenzéki tüntin vannak, tudnak elvonatkoztatni? Látják az egészet? Vagy élből "komenyisták"? Melyik?

Azt én is szoktam mondani, hogy a tájékozódás óriási hatalom. Nem ok nélkül tette rá a politikai kezét viktorunk a három orgánumra: MTV, TV2, RTL Klub. Ezek MINDENÜTT foghatók. Egy korosztályon felül meg már NEM neteznek (tisztelet a kivételnek). Mit hallanak? Fidesz retorikát.
@Dr. Kismac Ph.D: Én is vállalom itt, hogy 92-ig nagyon hittem bennük, a csillagszeműekben! Még van Fidesz-esernyőm!!! Vittük Dr. Nagy Gábor Tamást.
DE a Tisztiház-ügy felnyitotta a szemünket.

Fodor nekem is mindig szimpibb volt, mint Orvbán. Amikor itt volt 91-ben vagy mikor a Dalai Láma, ő ott volt az előadásán a közgázon:láthatóan értette és akceptálta. Ez tetszett - nem vallási,emberi okok miatt. Miniszternek, pártelnöknek erélytelen volt. Ő plakátfiúnak volt jó.
@quetzalcoatl.: ez megint nagyon tudományos -egyik nagyon kedves blogtársunk írja azt, hogy az emberek elveszítették és végleg a biztonságérzetüket és nem csak annak érzetét hanem magát a létbiztonságot ami nem egyenlő nem azonos a versenyszellemmel és versennyel (a jelenlegi eredetileg is kapitalista országokban is ugyanez alakult ki) és nincs miért küzdeni mert egy életművet valakinek a hisztije elfújhat mint tornádó a falevelet és ez a legújabb agymenés amit jaffásítottlószarnak jó nevezni még inkább ilyen nem érdekes az ellenzék formálódása, egy valami lesz -ismerve magunkat- elszakad a cérna és akkor rettenetes gyilkolászás lesz, akkor tényleg lesznek lámpavasak és utcasarkok tele hullákkal és vérző emeberi testmaradványok szerte széjjel amit a wittnerék csináltak a pártház kapcsán az egy kiscsoportos óvodai homokozónak fog tűnni és akkor majd lesz valamilyen interregnum, és ügyvivő kormányzta ami gyorsan átadja majd a fiatalokból formálódó -láttad a Díszeret???- és már nem fertőzött gárda és ez lesz majdnem az mint a Nagy Francia Forradalom az ő Robespierre -jeivel és a többi galagonyával de kiforr mint a must 60 nap alatt ...most a legfontosabb az, hogy ezeknek ne adjanak pénzt semmilyen formában hagyják őket a saját dugájukba és hazugságaikba belefulladni mert különben senki sem ébred fel...a széles és a byaer nem oszt nem szoroz két majom a bencsik meg a pataki másik két galandféreg ezek vezetnek tüntetést a fennálló szarért mert az nekik talaj és táptalaj rohadjanak meg...
@a szív fészkei: @Dr. Kismac Ph.D:

Egy betűvel nem mondtam, hogy Ertseynek bármiben igaza lenne. Mindössze gondolatébresztőnek szántam a köztetek fölmerült gondolatmenethez.

Mellesleg anyám 64 éves, internetről tájékozódik, alkot véleményt, pedig egyszerre nyugdíjas és vidéki. Ja, és bizony most tapasztalja milyen az, mikor az unoka kinézett továbbtanulása eltűnik egy mozdulattal a keretszámok miatt.
@Fabius: Csak az a baj, hogy EK ugye ellenzéki lenne. És vakít és csúsztat és izé...

Én nem tudom, ha lenne unokám ebben a helyzetben, amit most hoztak a fiatalokra, mit csinálnék! Ha most ennyire pipa vagyok, akkor?? a Fidesznek van harmincasokból is alattvalói serege (Oroján, édes istenem!!), ez nem korfüggő - Ertsey téved - ez habitusfüggő. Vagy szimpla kényszer, megélhetési fidesznyik is lehet valaki, nem? A legjobb aggyal, ha oda vetette a sors, ahol minden ezektől függ, hogy legyen ellenálló? (akinek ezt muszáj, holott tudja, hová visz Orvbán, na azt nagyon sajnálom. Hú de szar lehet! Ahogy az egyik belinkelt blogban írták: menni kellett.)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: 1 négyzetméteren 4 embernél nem fér el több hacsak azt nem játtszuk, hogy mindenkinek a nyakában is ülnek 2-en bruhahahahaha
@orica: Zseniális, kösz - de hát nem Kosáry lett miniszterelnök, hanem hozzá képest egy... És Kosáry beszédét brummogták szét a Goj Motorosok - köztük a CBA-s Lázár tesók - 2006-ban a Fevonulás téren. Ezt is valaki megszervezte ugye. Talán az, aki nem bír nemzeti betyárromantika nélkül élni. És hülyít, hülyít folyamatosan e szerint.

Hisz neki Wass kell az erdélyi irodalomból nem Ady, Kuncz Aladár hu.wikipedia.org/wiki/Kuncz_Alad%C3%A1r és ilyesmi.

Ez mindent elmond róla-róluk, ahogy CS. Gyimesi próbálta magyarázni ott a helyszínen, Erdélyben. De mire ment vele? Miket danásztak tegnapelőtt? Tiszta forrás, bah, hol van az már??!!
@a szív fészkei: Hát nem történelmet akartam írni, de az idősekről szólt a kérdés. Amiben felnőttünk, azt meg túléltük, ahogy írtad. Még befekvés nélkül is. Úgy is, hogy a gimiben az osztálynaplóban volt egy "F" a nevem mellett. Mondhatnám, hogy mi már sokat megéltünk, majd csak kibírjuk valahogy. De éppen a fiataloknak nem mindegy, hogy melyik oldalra állítják a korosztályunkat, mert az ő jövőjükről is szól a történet. Ezért írtam inkább a jelenről.Néhány hete ifjú titánok közé keveredtem, a beszélgetés egyik témája az volt, hogy képzeljem már el, hogy a tecsóban pulyka fartövet, meg szárnyvéget árulnak, kijafasz veszi meg, hogy lehet ezeket a szarokat megenni. Hát innen származik a 9. emeleti panellakás ismerősőm. Erre mi volt a válasz? El sem tudom képzelni, hogy lehet így élni. Miután felajánlottam, hogy meg lehet próbálni cserélni velük pár hónapra életet- megsértődve elhúzott. Ebben a totális demokratikus országban, ahol kicsiviki így védi és szolgálja a zemberek érdekeit, a fiatalok, a gyerekeink jelenét és jövőjét dönti romba az országgal együtt, folytatva a hagyományt. Über alles-éknél dolgozik a fiam. Karácsonyi zebe-zaba az üzemrésznek, majd karácsonyi zebe-zaba az egész cégnek. Tulaj külön megköszönte a magyarok munkáját, továbbra is számítanak rájuk. Az egyik gyerek viccesen megkérdezte, lesz-e jövőre fizetésemelés. Csípőből kapta a választ: már régen megkapták, észre sem vették? Augusztusban 270 Ft volt az EUR. Most mennyi? Köszönjék meg kicsivikinek a fizetésemelést. Önök kiválasztottak, örüljenek, hogy itt lehetnek. Úgyhogy lehet gondolkodni időseknek is és a fiataloknak is, hogy merre kell indulni. Tudom, hogy sokakat meg lehet győzni, jó érzés, amikor az egy évvel ezelőtti csak a fidesz, csak a fidesz ma már azt mondja, hogy igazad volt.
az induláson nem a kivándorlást értettem
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Erre a választ megadja orica belinkelt Kosáry-interjúrészlete. Állandóan hazudoznak a magyar történelemről valami betyáros tiritarka baromságot. Ha jött egy Ady - akinek ebsors való-neki gondolatait írta le Kertész múltkor prózában - akkor fúj hazaáruló, mert mi hősleg vagyunk Istenek kalpagján a bokréta!

Orvbán meg emelte a tétet, szembe megy mindennel amit Szent István felépített. Globalitásellens, de francia királyaink voltak, franciák segítették a kurucokat, majd a Monarchia volt a fénykor. Itt millió fajta nép tette élhetővé a tatárok felperzselte földet. És mi megy még ma is? Ez az ősmagyar sosemvolt izégyártás.

Menjen a randa német tőkés, kizsákmányol,d e azért jöjjön be mégis, mert valahonnan kell munkahely. Eu-utálatot generál és ott csóringerkedik, azt hiszi, erővel lehet ott fellépni. De nem hiszem, hogy hagyni fogják neki; akit nem vesz meg így kilóra, az körülnéz. És amit lát, nem tetszik neki. És megmondja.

Aki meg úgy egyetért vele, nos, az 1 nm-en álljon is egymásra 25-öd magával és szorítsa ki egymásból a szuszt! Szép massza lenne az ő édes verbuvált csapata, ha tényleg négyszázezer menetelt volna ott! De csak ezt kívánom nekik, éljék meg, ha annyira fontosak a hazug számaik!
@a szív fészkei: még egyet-kettőt alszunk, aztán kiderül, hogy van gatyája vagy nincs gyatyája, elment-e a falig vagy nekiment a falnak, mennyire rángatolózik a szája, folyamatosan babrál-e a kezével a tárgyalás alatt.
Jó éjt, hagyjunk holnapra is valamit.
@Fabius: örülök,hogy megvagy! Olvasgatom a hozzászólásokat.
@fix x: fityisz, maszop, ámokfutás.

1994-től a cseh korona 19%-ot erősödött, a lengyel zloty 35%-ot gyengült, a magyar forint 80%-ot gyengült az ejróhoz képest.

stooq.com/q/?s=eurhuf&c=30y&t=l&a=lg&b=0&r=eurhuf+eurpln+eurczk
@rdos: ez igen figyelemreméltó, különösen, hogy az ejrót 2002. január elsején vezették be mint készpénzt, de "elméleti" számlapénzként is csak 1999 óta létezik.
@elmeherceg: ERM és ECU rémlik?

"A kölcsönös egymáshoz rendeléseket 1979-ben az Európai Monetáris Rendszer keretében bevezetett ERM (Exchange Rate Mechanism) valutaátváltási rendszerrel váltották ki. A szabályozás új alapjaként az ugyanebben az évben létrehozott ECU szolgált, mint úgynevezett kosárvaluta, amelynek értékét az ERM-hez csatlakozott országok valutái értékének súlyozott átlagaként adták meg. Az egyes pénznemek értékét az ECU értékéhez rögzítették, meghagyva egy sávot, amin belül a csatlakozott valuta értéke ingadozhatott. Az ECU az EGK belső elszámolási egysége lett, de sohasem jelent meg pénzként."
Nem vagyok Orbán Fan, utálom, hogy adóztatja a népet, ahogy semmirekellő hülyegyerek szintű nyaloncokkal veszi körül magát, ahogy kínosan megpróbál megfelelni a IMF elvárásoknak, ahogy nagyképűen nyilatkozik, ahogy öntelt …és sorolhatnám. DE EZ NAPI POLITIKA, és egy percig sem gondolnám azt, hogy Orbán helyett a mai helyzetben egy LIBSI-BOLSI hatalom, nem kétszer ennyi megszorítással, adó nyomorítással állna elő, miközben szétlopná az országot. Még jobban!
DE amit ez a hazai „baloldal” és nemzetközi gazdáik művelnek, az már sok! Sérti nemzeti önérzetemet, mint ahogy sérti sok millió tisztességes emberét is. A szombati tüntetést ez mellett kell értelmezni: Nemzeti Magyarország kontra európai (és az azt kiszolgáló hazai) liberalizmus. A nemzeti Magyarország érdekeit jelenleg Orbán Viktor képviseli (bárcsak lenne más, de nincs!), ezét állok ki most mellette, nem másért. És elnézést kérek azoktól a liberális magyaroktól, akiknek értékrendjük liberális, de nem adják el 30 ezüstért szülőhazájukat. Ez az írás nem nekik szól.

Orbán Viktornak két hibája van: Létezik és Ő van hatalmon.
És ez igencsak csípi egy hangos kisebbség szemét, hát csípje! Inkább ez csípje, mint a könnygáz és a gumilövedék, mint a jogállamban, 2006-ban. ORBÁN VIKTOR bármit tesz , egyből patás, skizofrén, diktátor, fasiszta, rasszista, fradista, stb. lesz.
Ez a kisebbség képtelen elfogadni azt (MIKÖZBEN A DEMOKRÁCIÁT FÉLTIK), hogy ez a tény egy DEMOKRATIKUS választás eredménye, és ezt a választást 2/3-dal nyerte meg az általa vezetett párt. A 2/3 pedig sok mindenre feljogosít, mint ahogy feljogosította volna a LIBSI-BOLSI 2/3-t is, ha ők nyerik a választást. Micsoda vircsaft lett volna itt, rossz, még bele gondolni is!
Rendkívül gusztustalan az is, ahogy ez a kisebbség hazug módon telesírja kínjaival Európát, és az még gusztustalanabb, ahogy ezt felhasználva cirkuszol a Chon-Bendit erkölcsű európai baloldal MAGYARORSZÁGGAL szemben, soraiban BOKROS LAJOS „horngyuszis:Na és?”- típusú fő demokratával.
ENNEK A HAZAI BALOLDALNAK (és jobbnak is persze) példát kellene venni a románoktól. Ott először is mindenki román, utána bal vagy jobboldali. Azaz, itt is mindenki- nek magyarnak kellene lennie, aztán jobb vagy baloldalinak. Persze, akkor nem is jönne a bolsi-libsi éhen halóknak a Rózsa dombra a külföldi apanázs ínséges, orbános időkre.

ORBÁN VIKTOR belekezdett egy visszaállamosításba, az állami vagyon visszavételébe, amit anno a MSZP-SZDSZ primadonna kettős tapsolt el, húgyért-szarért. Örülök, hogy visszaállamosították a magán nyugdíjpénztárakat. Meg kell érteni, az állam mindig felelős lesz a nyugdíjakért, a magánpénztár pedig nem, mint ahogy a most eltűnt „megtakarításomat” is bottal üthetem, miközben a pénztár muftik milliárdos jövedelmet szakítottak, és vittek ki külföldre úgy, hogy szarul (szándékosan?) „fektették be ” a nyugdíj összegeket.

Igen, ORBÁN VIKTOR saját klienseit helyezi pozíciókba, ahogy tette azt a HORN_MEDGYESI_GYURCSÁNY éra alatt a bolsi-libsi kormányhatalom. Akkor ez nem volt „DEMOKRÁCIA ELLENES”, Nevetséges… Azt azért még Mátyás királytól sem várhatták el anno, hogy a Garai-Cillei ligát hozza helyzetbe a saját hívei helyett…De ez van, sírt- rítt akkor Orbán és most sírtok ti! Így működik a politika.

A KLUBRÁDIÓVAL KAPCSOLATBAN: Igen, kell egy klubrádió, nem kellett volna elhallgattatni! A libsi-bolsi prolit és értelmiségit is megilleti a cirkusz és kenyérhez való jog!
Mint azért sem szabadna ez alapon hisztizni, hogy most egy más gondolkodású igazgató kap lehetőséget az ÚJ Színházban. Csak, hogy ugye van a szokásos kettős mérce, Ilyen-olyan kártya, köztük talán még a piros hetes is.

Lehet számháborúzni a tüntetés létszámáról, nem ez számít. Léptékekkel nagyobb volt, mint amit a baloldal a jelenlegi helyzetben bármikor is produkálni tudna. És léptékekkel nagyobb volt, mint az Operaház előtti vadkenderes buli a la DK-LMP módra. Lehet fizetett meg kivezényelt buta nyugdíjasokkal előhozakodni, gondolom ez a baloldalon az ilyenkor szokásos bagatellizálás egyik marketingfogása. Mint ahogy az a lefizetett, megvett kisnyugdíjas és cigány tüntető. Ron Werber hagyatéka. Az, hogy határon túliak is érkeztek miért baj? Ha csak az nem, hogy ők magyarok és a nemzeti oldalt erősítik?
Tessék akkor is hangosan sikítani, mikor választások alkalmával nem itt élő, de kettős állampolgárok érkeznek erősítésként! Nélkülük az utóbbi választások alkalmával a szadesz-klón LMP legfeljebb csak turistaként („nem magyarként”) nézhetné meg a parlamentet – belülről!

Azoknak, kik rettegnek és mennének ebből az országból, üzenem nekik, hogy menjenek!
A határok szabadok, az EU-s baloldali képviselők találnak nekik szállást, állást, megélhetést. Ha kelletek nekik! A gyerek majd jár a Sorbonra, apuka meg majd nyit cukrászdát Bécsben.

Igen, lehet gyűlölni Orbánt! De a mai helyzet nem ORBÁNRÓL szól! Aki nézte az EU-s vitát, láthatta, hogy a libsi hülyegyerek kimondta a varázsigét: ORBÁN ÉS LÉTE SÉRTI A „LIBERÁLIS DEMOKRÁCIÁT”! Azaz képtelenek elfogadni azt, ha nem libsi-bolsi kormány van hatalmon. Innentől minden eszköz megengedett. Szerintük! És ez ellen volt a megmozdulás! Semmi másért!
@a szív fészkei:

Hogy ti milyen aranyosan, habzó szájjal tudjátok gyalázni és tagadni a magyar történelmet :)
De akkor miért hoztok törvényt azokkal szemben, akik a zsidók sztoriját tartják mesének?
@Mucsai doktor: "Azaz, itt is mindenki- nek magyarnak kellene lennie, aztán jobb vagy baloldalinak."

Itt a lényeg, magam is így látom.

A politikai oldalakkal kapcsolatos vélekedésed viszont nem osztom. Szerintem nincsenek itt oldalak. Csak fent és lent van.

"Azaz képtelenek elfogadni azt, ha nem libsi-bolsi kormány van hatalmon."

Hát, szerintem most és 1948 óta folyamatosan csak "bolsi" kormányunk volt. Hogy Eu elhiszi ezt a 22. éve tartó színjátékot, hogy asszisztál hozzá, az számomra mindennél árulkodóbb.

www.kibulizottorszag.net/tartalom.html
Az elhaltnak hitt szovjet, ma orosz vonal lám felüti sátáni fejecskéjét. Magyarország belép Putyin Eurázsiai Uniójába?

dotoho.blog.hu/2012/01/23/you_will_be_a_colony?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_01_23&utm_campaign=index

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/magyarorszag_putyin_uniojahoz_csatlakozik.502445.html

Ha Eu ezt hagyja, megérdemli Eu is, és sajnos mi is.
@Fabius:

Amit írtam, az hangsúlyozottan vélelmezés volt csupán.
A kiindulási alapot, részben a közvetlen környezetem, részben az interneten megjelenő hozzászólások és vélemények szolgáltatták. Természetesen, a közvélemény kutatás tárgyilagosságát biztosító kritériumok egyikét sem tudtam teljesíteni.
Amit megtapasztaltam, az számomra elfogadható és érthető. Egy, a "hazaáruló" billogát viselő és nem a mélységekig elkötelezett, önmagában, képességeiben hívő, veszíteni valóval nem rendelkező ember meginoghat. Ez szerintem így van rendjén.
Nem lehet egy délután, egyetlen nekirugaszkodással demokráciát csinálni a jelenlegi, hazugságokkal átszőtt és nemzeti színű csiganyállal lakkozott, bolyhos gyökérzetet eresztett, autoriter rendszerből. A hosszú és küzdelmes akaratérvényesítést és sok áldozatot követel a tenni akaróktól.
Hiszem, hogy mindezeket csak biztonságot nyújtó(jogi védelem,infrastruktúra, logisztika, deklarált összetartozás, forrás biztosítás, stb.) szervezeti háttér esetében lehet hosszútávon felvállalni.
@quetzalcoatl.: ehhh, de szépen mondtad, de röviden ez kb azt jelenti, hogy: a társadalom fejletsége jelen állapotában nem alkalmas a demokráciára, magyarul a nagy többség hülye, és kell egy vezéürü akit követhet ;)
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé: Én nem úgy mondanám, hogy a nagy többség hülye, hanem eddig mindenki az érzelmei alapján döntött (kitől vennél használt autót), pedig a higgadt gondolkodásra is kellene időt szakítani. A nagy csalódások azért rákényszeríthetik a többséget arra, hogy rájöjjön, hogy normális ember csak akkor fogja vállalni a közszereplést, ha átlátható és állandó környezetet teremtünk.
@rdos: Átgondoltam, utána néztem, tökéletesen igazad van, köszönöm a pontosítást és a linket!
Tegnap politizáltam vidéki barátaimmal a skype-on. Jött a hír, hogy az egyik Fideszes főmuftinak és egy volt EU képviselő SZDSZ-esnek és két MSZP-snek közös vállalkozásaik vannak. Legalábbis a háttérben összefonódnak... Nekünk meg marad a cirkusz.

Bevesszük a pártok szövegeit, megemésszük, kihányjuk vagy kisz@rjuk, aztán négy év múlva ugyanazt a sz@rt eladják újra cukrozott briósként. Bevesszük, megesszük...
Sajnos nincs hiteles erő, amely független nemzeti értékeket képviselne (igen, belefér a liberális eszme egy része is, mint ahogy belefér a nemzeti jobboldal eszmevilága is, mint ahogy nem fér bele a szélsőjobb és szélső balliberális eszmevilág nagy része sem. Valahogy az élni és élni hagyni elv mentén). És a nemzeti értékeken egy élhető Magyarországot értek, ahol a szabályok mindenkire EGYFORMÁN érvényesek, nem élvez előnyt a magyar, de nem élvez előnyt más sem. Sem faji, sem történelmi megkülönböztetés nincs, se pro se kontra. Talán létezik ilyen egy másik dimenzióban.
Ha ezen túl tudnánk lépni...
Azóta vannak árkok magyar és magyar, nemzet és nemzet között, amióta az ősközösségi társadalom felbomlott. Az élelem, a fegyver, a terület birtoklása kapásból szétosztotta a közösséget gazdagra és szegényre, elnyomóra és elnyomottra bontva a társadalmat.
Aki a hatalom mellé áll, annak a hatalom csurrant, cseppent, eltűr és megenged (és elvárja a feltétlen hűséget), aki meg ellene van azt lebunkózza, kirekeszti, kiírtja.
Jelenleg a legnagyobb üzlet a világon a hitelezés. És mivel a felkent vezetőink itthon és az EU -ban a csurrantott és cseppentett kategóriában tartoznak, persze, hogy hűségesek, és csurrantanak és cseppentenek a hazai kiszolgálóiknak szerte a világon. Aztán, mikor észhez tér a nép, hogy a cukrozott briós a valóságban nem is az, akkor egy újabb cukrosbácsit vakarnak elő, felépítik hiteles embernek és odalökik a választók elé, jó vagy rosszul, lásd LMP. Vagy felépítik az ellen tábort és lecserélik a régit és majd fordítva, lásd briós effektus.
Fel meri-e vetni itt ma Magyarországon és az EU- ban felelős politikus, hogy lehetetlen az uzsorahiteleket visszafizetni, meri-e vállalni hogy ő lesz a következő JFK?
süti beállítások módosítása