Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.11.05. 05:20 Fabius

Strasbourgi idióták csak beleket taposnának

Címkék: fidesz kövér lászló

Azért szeretem, ha közjogi méltóságaink észt osztanak a sajátjaiknak a rémhírtévén, mert az alákérdezős langymeleg biztonságában habozás nélkül követik el a legnagyobb állatságokat. Ez egy amolyan igazi konzervatív népszokássá kezd válni, ami jókedvre deríti a hazát, bearanyozza az estéket, és legitimálja a rémhírtévé puszta létezését.

Tegnap este a Péntek8 vendége Kövér Laca házelnök és fideszes zsákutcaszakértő volt, aki hű maradt önmagához. Nekem tetszik ez, tényleg. Ha megszoktam valakitől egy habitust, azt lehetőleg hozza mindig üzembiztosan, álmából felriasztva is. Ne kószáljon ki a róla kialakított képből, ne okozzon meglepetést azzal, hogy orvul valami értelmeset is mond, és gondolkodnom kelljen: most mi van? Kövér erre a legjobb alany: 45 perc alatt háromszor mondott ellent magának, és nem maradhatott el a tőle megszokott horrorvízió sem. Gondolom előre megbeszélték, hogy az interjú melyik részében dobják föl neki a magas labdát, hol kívánja szétszórni belezős sziporkáit.Már a kezdés is erős volt. A gyurcsányistáknak küldött burkolt üzenet, miszerint frakció alakításról idén már ne álmodjanak várható volt, a megideologizálása volt némileg meglepő: a frakciók ne szakadozzanak szétfele, mert a választók akarata szent - ezt jegyezd meg, később fontos lesz - és nem arra adtak felhatalmazást, hogy valakik szakadárt játszanak és kiválogassanak egy parlamentbe jutott pártból. Tessenek kérem nyugton maradni, és nem oszlani felfele szemérmetlenül, mint kéthetes vízi hulla a délegyházi nudista strandon.

Legszebb része a műsornak eztán következett, mikor a lex Biszku apropóján kivesézték a hazai és európai véleményformálókat, főleg utóbbiak "rajongását a kommunizmus iránt". Erre a következtetésre a strasbourgi bíróság legutóbbi ítéletéből sikerült jutni, ami kártérítést ítélt meg egy hazánkfiának, mert itthon megbüntették a vörös csillag viseléséért. Egyrészt ugye dögöljön meg a rohattkommunista Heineken, másrészt meg jó tudni, hogy a rémhírtévében ennyire félnek a vörös csillagtól. De nyugi, Kövér erre is tudja a megoldást: nem kell Strasbourggal és úgy egyáltalán Európával foglalkozni. Ott ugyanis akik a passzát szelet fújják, azok fiatal korukban minimum újbalosok, és még talán maoisták is voltak, ezek meg ugye egymás belét is kitaposták, és boldogan tapicskoltak a kiontott belsőségekben. Úgyhogy Kövér nem pazarolja az energiáit az európai fogalmatlan idiótákra.

És ezt a magyar parlament elnöke egy tévéműsorban szó szerint mondta. Csodálkozunk, ha bocskoros pusztai parasztnak néznek minket bármerre megyünk, és egy tablóképen is csak legszélen jut hely Orbánnak? Értem én, hogy Kövérnek akasztófahurok volt a jele az oviban, és egy bírósági ítéletről is a kibelezés az első ami eszébe jut, csak leszarom. Addig viszont felháborít, amíg egy ilyen látens Freddy Krueger közjogi méltóságnak számít Magyarországon.
A "szónoklat a demokráciáról" részben is mondott érdekeset: az európai demokráciák megreccsentek, és kezdik hitelüket veszteni. Miért? Mert "mindenféle idióta pártok lépnek föl a színpadra, és szereznek hirtelen az interneten toborzott bázisuk alapján több százalékos mandátumot." Kalózpárt, sörivók pártja, és ugye nekünk is volt egy Kétfarkú kutya pártunk. Mondtam én, hogy a gyurcsányistáknál hivatkozott választói akarat fontos lesz. Illetve nem, ilyenkor már nem fontos. Ez csak addig érdekes Kövérnek is, amíg a politikai ellenfelünk elgáncsolására használható, de ha - esetleg - új pártok alakulnának, akkor már lófaszt, blöff pártokra semmi szükség.

Nem tudom lehet-e ettől nyilvánvalóbban beismerni, mennyire be vannak szarva a Millától, és a belőle szerveződő ilyen-olyan csoportoktól, gondolok itt a 4K!-ra és a Szolidaritásra. De be vannak tojva a szocialistákhoz képest nehezebben sározható ellenzéki pártoktól, a Jobbiktól és az LMP-től is. Kövér nem mulasztotta el megjegyezni, ezek a formációk sem jobban semmivel a kétfarkúaktól, mert ő maga bárhogy dülleszti a bárgyú tekintetét a bikahomloka alól kifele, az elmúlt másfél év alapján nem látja, hogy ezekre a pernahajderekre rá lehetne bízni az országot.

Aranyapám! Neked speciel nem az ellenzék partvonalról bekiabáló pártjait kéne nézegetni, hanem a kormányzással illene foglalkozni. Ugyanis másfél év alatt annyit sikerül bizonyítani, hogy az kurvára nem megy, és a gesztusosztáson kívül csak az einstandolásban, a fejetlenségben, és a gazdaság hazavágásában jeleskedtetek.

Amiért nyilván nem ti vagytok a hibásak, hanem maga a választópolgár, mint szent akaratú demokrácia szereplő, hogy harmadszor is sikerüljön ellentmondani magadnak. Mert van pofája úgy látni, hogy minden rossz forrása ti, politikusok vagytok. Mert a választópolgár egy lusta szemét, aki négyévente megbízást ad mindenféle politikusoknak, és abban a kényszerképzetben ringatja magát, hogy ezzel mint a hatalom eredője, mindent megtett a demokrácia működéséért. Pedig a francokat! A véleményformáló értelmiségnek, orvosoknak, tanároknak lenne dolga a megválasztott politikusokat dicsérni, ezzel véve ki a részt a közös munkából. Mert az nem úgy van, hogy négyévente húzol egy ikszet az MSZP-re, annak a következményeit viselni kell. Ha a Fideszre húzol akkor meg nyilván nem, de ez alapértelmezés kormánykörökben.

Van ebben az egészben valami végtelenül szánalmas, és itt nem elsősorban Kövér beszélgetőtársainak benyalására gondolok a gyomorszájig. Sokkal inkább arra, hogy ezek az emberek tényleg valami alternatív valóságban élnek, ahová legfeljebb a mindenféle új formációk rémképe szivárog be, amiktől ijedtükben a szokottnál is impotensebbek, arrogánsabbak és kioktatóbbak lesznek. Pedig jó lenne, ha lendítenének valamit a gazdaságon, ha a párthűséget felváltaná a hozzáértés és a szakmai tisztesség, és a kövéri kinyilatkoztatások mellőzésével paraszt helyett polgárként tudnánk élni és megélni európaiként Európa közepén.

Mert miattatok égni bárhol a világon vérciki.

134 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr273355047

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szürreális idiótizmus: stadionok, festmények, fotósok és tanácsadók 2011.11.05. 08:24:22

Úgy tűnik, lassan minden a helyére kerül: több tízmilliárdért épülnek majd stadionok, devizahiteles-mintatelepek, százmilliókért adnak tanácsot, fotózzák Orbán Viktort, ugyancsak százmilliókért készülnek a kormány propagandaanyagok, festmények, beszéde...

Trackback: Kövér: Néhány idióta döntött Strasbourgban a kibaszott vörös csillag engedélyezéséről 2011.11.05. 07:19:49

 Az pöcsarcú Országgyűlés elnöke nem tartja méltányolhatónak, ha egy parasztfaszú képviselőcsoportból kilépők más politikai irányba akarnak beszívni, mint amire felhatalmazást benyaltak választóiktól. Kövér László a fa...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbi: Jézusmária!! Hathónaposon??? És honnan lesznek nőik a milliárd meghagyott pasihoz? Állami erőszakokkal fognak szaporodni?
@netlovetta: A kutya is - ELNÉZÉST AZ EBEKTŐL!!!! - idomul külsőben a gazdájához.
A legolcsóbb kispál a zongoránál, fehérebb a zorgonánál, elindul tezsvéreket, szövetségest keresni (ha már az eu-sok olyan fújcúnák): hvg.hu/vilag/20111105_schmitt_terkep_utazasok#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_11_5

Van valamelyik képes nyálözönbn - a legjobban fogyó sajtótermék - a Storyban a 42 lapon két oldala ömlengészet a feleségről. Hogy milyen szegénységben kezdték, de Pali annyira jó humorú és aranyos volt, hogy azt se vette észere, csak a szerelem volt fontos !!

Aztán falvédőidill:[..]"A legtöbb, amit egy szülő adhat a gyerekének, hogy sok tudást gyömöszöl a fejébe, hitet a szívébe, és ad neki két dolgos kezet." Meg folyton háromszínű karkötőt hord, "Ezzel is azt szeretném képviselni, hogy legyünk büszkék arra, hogy magyarok vagyunk, hogy itt élünk és mutassuk meg a világnak, bármerre járunk."

Nem szakadt rá a plafon meg az Ómolnár se. Mondjuk a dolgos kézből és sok tudásból a Schmitt Pál szülei kicsit fukarok lehettek fiúk útnak indításakor...

Na így nyomul a hatalom Marikáékhoz (a Story a falusi Marikák lapja, ahogy pozícionálják magukat ,de mivel mamám ezekre a szenyákra tud jól elaudni, vesszük neki és persze olvasom is; ez is van olyan jó sírvaröhögni, mint a Kövér-ámok)
@a szív fészkei:

Láthatóan nem érted ezt a faszbúk dolgot:

Cukkerbergék nem veszik tudomásul, hogy kétharmad van. Nem szelektálják eszerint a népet, hagyják, hogy az egyharmad elburjánozzon és szórja magából a mételyt, ami megdöntheti a betonbiztosnak hitt pártrendszer alapjait.

Úgyhogy ez a Cukkerberg is rajta van Gyurcsány fizetési listáján, ő is egy rothadt elmútnyócév, monnyonle, a faszbúkot meg a közösségi bizbaszokat tilcsákbe.

Mert amihez csak annyit értünk, hogy dajcstomi néha elrikkantja magát, hogy gyíííhhááá, kijafaszom mijafaszom, az inkább ne is legyen egyáltalán.
júúúj, ez a némber is beillik a keretbe :D

Hoffmann Rózsa nem tudja, mit írt alá
Azt mondta, nem tud az elbocsátásokról szóló hatástanulmányról, amin az ő aláírása is rajta van.

index.hu/belfold/2011/11/05/hazudott_hoffmann_rozsa/
@messi-asz:

Kövér hajlamos elfelejteni és alternatív módon értelmezni a múltat.

Például azt, hogy mindannyian egy alomból jöttek, és ennek az alomnak az egyik alelnöke Gyurcsány, a mások Kövér Lacus volt.

varanus.blog.hu/2010/07/26/miszot_a_kormanyfokelteto
itt vannak a stációk és narancskomcsi "festő" "mesterek"

Horthy Miklós kora (1919-1944) - a felkért festő Incze Mózes,
Dualizmus kora (1867-1914) - Szinte Gábor,
A holokauszt (1944-1945) - Gyémánt László Mihály,
Nagy Imre újratemetése (1989) - Galambos Tamás,
Forradalom és szabadságharc kora (1956) - Kocsis Imre,
A vörösiszap (2010-2011) - Szentgyörgyi József,
A második világháború (1939-1945) - Bráda Tibor István,
Az első világháború (1914-1918) - Somogyi Győző Csaba,
A tanácsköztársaság (1919) - Filep Sándor,
Lovasroham (2006. október 23.) - Korényi János,
Rákosi Mátyás kora (1949-1953) - László Dániel,
Nemzeti Színház (1837-2002) - Atlasz Gábor
Trianon (1920) - Kiss Tibor.
Mindegyik "mű"(de)vész(!) 1,6 millió forintot kap az "alkotásért".

szerintem a szakmai jövőjüket jól lealapozzák ezzel.
így pont addig fog tartani amig a fides ámokfutása...

www.origo.hu/kultura/20111104-velemenyek-az-uj-alaptorveny-diszkiadasahoz-keszulo-festmenyekrol.html
@Fabius: gondolom láttad a filmet erről: "Az ügynökök a paradicsomba mennek"

... aztán a levesbe (teszem hozzá)
Az agyament agitpropos országhülyítés is meg ér egy ámulásos tátikázást:

ütnek a képek is rendesen :D

orulunkvincent.blog.hu/2011/11/04/hosszu_meneteles#comment-form
@Fabius: Kösz, ma nagyon megvilágítós hangulatodban vagy velem! :-DD

@Cirbi: Ez is ott van nagyon.

@messi-asz: Mennek a levesbe, ja: de betűtészta, na, az túl szofisztikált ehhez - tésztagyöngynek talán... De leginkább rizsának.
@Cirbi: Biztos olyan elragadtatottság szállta meg, mint Avilai Szent Terézt. És akkor minden mindegy, elragadja a tollat is.
@Fabius: Ez nagyon ott van...

Szóval Kövér, - a veterán partizán -,

mesél a középiskolásoknak a rettenet éveiről, amikor padtársától, Gyurcsánytól kellett aláírást kérnie a külföldi útjához ?

Mióta agitálnak az iskolákban a rencergazdák ?

Vagy már tananyag nincs is, csak agitprop órák ?

www.origo.hu/itthon/20111105-kover-laszlo-tortenelem-orat-tartott-hodmezovasarhelyen.html
@simonmondja.: a legjobb a diákok válasza...

mind azt mondja ő ebbe nem szól bele, nem ért ehhez, ők "csak" rendes emberek akarnak lenni... és távol tartják magukat ettől...
@messi-asz: Ezt nem is értettem.
Kiket akar a fiú felelősségre vonni, akik viszonozhatják ?
Nyilván hosszasan nyomta a felelősségre vonandók neveit Kövér, mert ha csak Horn Gyula lenne a közellenség, ő nem hiszem, hogy viszonozná a felelősségrevonást.

Kiváncsi lennék, hogy kik ellen kell majd élnie a fiataloknak ?

De jó, hogy nem hagyja őket életprogram nélkül a fidesz.
@simonmondja.: Csak a nagypapája útját követi hagyományőrzésből: az öreg Kövér, mint vöröskatona is járta a sulikat. De mást mesélt.
@simonmondja.: @a szív fészkei: kicsit cizelláljuk...

hol is tartotta Kötél et. a zóráját? egy hódmezői középiskolában...

mi a politikai kultúra ott? 2 millió év feudalizmus... 95% fides (jobbódal)... a többi meg üldözött komcsi, zéró libsi...

vagyis a (Ady után: ...) Nagyúr iránti "tisztelet", hogy a politika úrihuncucság, mi vagyunk a parasztok, tiszteljük a törvényeket és a hivatalokat... max ha nem lát akkor átbasszuk (de nagyon, hisz a padlássöprés, földállamosítás is "törvényes" volt)

szerencsétlen fiatalok OTT ebbe születnek bele... a félelembe
@simonmondja.:

Történelemórának álcázott agitprop óra van, a fentiekből kiderült mekkora történelmi hűséggel. De nincs mese, szarban a népszerűség, a 2014-ben először szavazókban erősíteni kell az ellenség képet. Ezt csinálta Kövér.

Ez azért is jó, mert akit igazán érdekel abból a korosztályból az megtudhatja, hogy a politikus bácsi már most is az arcába hazudik.

Az elszámoltatós klapec potenciális fidelitaszos, aki fiatal kora ellenére pontosan tudja, az elszámoltatás veszélyes és visszaütő biznisz, ezért nem űzi 20 éve érdemben senki.
@Fabius: igen, mert van egy kellemetlen népszokás (amit épp részben a fides hozott divatba) hogy a zombi paraszt mindig az aktuális hatalommal akar kib@szni + azokat utálja, akik épp nyúzzák...

erről kéne leszoktatni őket...
Na de viszont fény az alagútban (vagy a hathuszas) "Szenzációs felfedezés: ettől működik jól a szex!" www.otvenentul.hu/szepseg/55475

Ne vegyetek kölnit az asszonynak, vegye meg maga! (ha fusssa rá - szóval pénz kell hozzá).

Kövérre egyáltalán nem szabad gondolni akció közben!!! Egyébként is káros az emésztésre és minden lételemre. :-DD Sajnos a narancsvirág (kölniösszetevő)is áldozatául esik ennek, annyira az ő hülye jelképük már szegény kis gyümölcs...
@Fabius: 18 évesek azt még nem tudják, hogy ki hazudik.
Inkább az látszik rajtuk, hogy óvatosan szólalnak meg.

Kövért fenyegetőnek találták.

Gratulálok Fidesz.
Sikerült egy szabadnak született nemzedéket megtörni.
itt van Kötél et harmadik gyöngyszeme... összegezzük

1. idióta EU
2. "rendes komcsi" igazolás fletót padtárstól
3. a fides kudarca a haza kudarca...

b+ ezek nem bukhatnak meg mert akkor a haza bukik... csak sikeresek lehetnek... aki ket debilezi az a hazát debilezi... ez millen tudatos kamunikáció...

szerintem sok zombi paraszt beszopja...

"a mi kudarcunk nem tud politikai ellenfeleink sikere lenni. A mi kudarcunk az egész nemzet kudarca is egyben"

inforadio.hu/hir/belfold/hir-465448
@messi-asz: Na épp akartam: hogy azért parasztnak, melósnak, bárkinek, aki épp nem a tűz körül sündörög, ott munkál a lelke mélyén, hogy ezeket egyszer a körme közé kéne kapnia!!! Minél mélyebbről és régebben lenyelve tör fel ez, annál vadabb.
@simonmondja.: Kövérék születtek helyre tenni azt?? Olvasták a Hamlet végét? (és mondjuk erkölcsiekben azért sehol se hozzá...)

Őróluk már régen tudja mindenki, hogy "nagy király" a büdös életben nem lehetett volna egyik se.
@simonmondja.:

Az internet nemzedék azért kicsit másképp működik, mint mi működtünk az ő korukban. Tudom a lányomról.

Nekik ha egy kövérlaci fölkelti az érdeklődésüket az az első, hogy bedobják a nevét a gugliba, és megnézik a kijezmijezt amit találnak.

Kövér wikipédia lapján meg szerepel a miszot és a Gyurcsányos padtársság.

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6v%C3%A9r_L%C3%A1szl%C3%B3
@Boli:
"ő a verbális felszopófiú a pártmédia birodalomban"
Ezen felnyerítettem!
Ezt olyan szépen mondtad... Kovi is belepirulna! :)

Akkor a pornó adót a Hír tv- is fizetni fogja?
@a szív fészkei: a sajtó más nyilatkozatot Lázáriában le sem ad...
nagyon sok szorgos melója van ebben. sok sajtóst kellett már ezért kirúgnia mire mindenki megértette.. hogy: lehet megdögleni vagy együttműködni a rencerrel

korábban voltak vasvillás jelenetek, de csak 1 munkásőr volt ?! Havranek úr:) (et.) fidesznyikk se sok van... hamar végig ér a nép... vasvilla blokkolót nem vettek...
@messi-asz:

Ezt kiegészíteném azzal, hogy én a gondolkodás képességére is rászoktatnék mindenkit. Vagy legalább az egyszerűen átlátható evidenciák fölismerésére.

Magyarul mikor azt ígérik, hogy tizenhatodik havi nyugdíj meg fizetés is lesz, legalább azt kérdezze meg mindenki, hogy miből?
@Fabius: azt kitöröltetik visszamenőleg, vagy melléírják: JÓKOMCSI (belülről rohasztott vagy mi...)
@Fabius: hogy hogy mibül??? ezt nem értem...
hát az ÁLLAM fizeti, állambácsi... vagy nem?
@messi-asz: Értheti úgy is aki hallgatja, hogy beismeri, miszerint most aztán a nemzetet magukkal rántották a mélybe. Ne hidd, hogy mindenki hülye!

A gyerek nagyon sokat megérez, ha nem is tudja megfogalmazni. A hazugságot már a csecsemő is. 18 évesen - ha csak valaki elve nem akart pártkarriert csinálni befogott orral de nyomulva a seggükbe - egyikünk se hitte, amit ri
Sőt, ahogy megszólalt valamelyik sültagyú korifeus, azonnal pavlovi módon beindult a TASZ-effektus: amit mondtak, annak biztos, hogy a fordítottja igaz.

Pedig akkor minden újság, minden tévé, minden rádió egyet fújt. Net sehol, szamizdat se volt mindennapos. Eltűrte az ország persze,- de ők mondjuk adtak, nem elvettek anyagiakat és ott volt egy eleve felosztott világ, mint status quo - ám hinni ezekben? Na neeeeeeeeee.
@a szív fészkei: alapvetően értem mit monccc.. de most belekeveredtél...

"ha csak valaki elve nem akart pártkarriert csinálni befogott orral"

PONT ILYENEK ELŐTT... (senkiházi, tróger, ingyenélő) "fidel itass" közönség előtt mondta el... (mielőtt vki elfogulcsággal vádol. ez pont olyan mint a "coci etess")
vagyis bár a fides nyilvánvalóan halott de a "teherhordókat" még életben próbálja tartani...

olvasd el a linket...
@Fabius:
Hát, nem tudom, az MSZMP KB, meg a többi, mond-e nekik valamit arról, hogy ki hazudik.

Sok betűszót meg kifejezést kell ahhoz érteni, hogy valami derengjen.

A Wikit meg fidesznyikek szerkesztik.

Mondjuk, hasonlítsuk össze Kövér László Wikijét Gyurcsány Wikijével.

Feltűnő, hogy mennyire koncentrál a Wiki, hogy fidesznyik nézőpontot adjon az érdeklődőknek.

Családja címszó

- Gyurcsánynál felmenőkre részletes, gyalázkodó

- Kövérnél - két sor - asszony, gyerkőc - slussz.

Hát, van valami a hálón, de én inkább agitpropnak nevezném ezt is...
És már
@messi-asz: Amúgy "Hacsak valaki eleve nem akart pártkarriert, mert az befogott orral, stb. tette, nyalta" -t akartam volna írni, de skicc vezeté tollam, mint azt már megszokhattuk.

Bocs, az én messze tűnt 70-esekbeli ifjúkoromról beszéltem fentebb: amikor az, aki karrierre vágyva - és biza KISZ-titkárság nagggyonn jó előszobája volt annak - nyomta a pártrizsát, ő is unta és nem hitte. De muszáj volt tennie, hisz tudta, hogy lakást, jó állást akkor szerezhet, ha munkásőr lesz, nagykiszes, igen pártos, stb. Nade hithű akkor már egy se volt, ezt láttam. (Oké, budapesti vagyok, nem tudom, vidéken hogy zajlott.)

Hogy most mit csinálnak, látom - sőt, ahogy írod, tényleg képesek elhinni is, - hát akkor nyomorodik a zifjúság, kérem alássan! Mert én komenistát csak vércinikust láttam suliban, melóhelyen, aki utolsó cseppig kihasználta az ideológiát, de nem vette komolyan!
@simonmondja.: Nézd, azért Apró Antal mellett teljesen elsiklani se lehet. Nem volt olyan apró - bazirossz szóviccel a párttörténetben - a lánya is elég nagyhatalom volt még darab ideig, ahogy olvastam. Szóval gyalázkodni nem kéne senkivel persze, de a vöröskatona nagypapa - aki gondolom hitel tette, amit tett és forog grillpipiként unokáját hallva, a sírjában, ha meg él még, hát szegényke - nem vethető össze hatalomban, befolyásban Apróval.

Na és aztán messze lennék a fideszhájpolóktól, tudhatod. Gyurcsány pedig maga elmesélte, hogy apja effektíve nyilas érzelmű volt meg alkesz is.
@a szív fészkei: Ui. aki tényleg azzal a naivitással ment neki az MSZMP-tagságnak, hogy de micsoda igazságos, gyönyörű szép világot építünk, az bele kerülve a dolgok mélyébe - hacsak nem volt tlejesen immorális hés imbecil - rögtön láthatta, kinek annyira gyönyörűszép az a világ! És döntött: elfogadja, élvezi, leszarva a másikat, vagy "belülről bomlasztott" (mint mindenki mára már a 8000 ezerből :-DD), illetve bele sem lépett. Akkor meg kicsit kevesebb jutott az egyenlő jóból. Vagy előléptetésből, Vagy külföldre utazásból. Vagy egyetemi felvételiből. A sor folytatható a végtelenségig.
Aki hangosan ellenállt , azt teljesen ellehetetlenítették. (azért Demszky volt munkanélküli, amikor annak lenni köztörvényes bűnnek számított.)

Én erre emlékszem. Nem is vagyok fidesztörzsgárda.
Nyolcszázezer MSZMP-párttag volt, egy nullát fent elvesztettem. Hová lettek???? A pártag viszont nem vész el, csak átalakul. Na megyek főzni.
@a szív fészkei: demszki rossz példa. köztudomású volt az IGAZI ellenzéki körökben hogy vagy besúgással, vagy csak simán a megfigyeltetése miatt mindenkit lebuktat akivel találkozik... "a mi kutyánk köjke" ő is...
Kövér László szerint ez a kormány
az ország utolsó esélye
Az IMF előírásai mindenhol gazdasági és szociális katasztrófát okoztak, mondta a házelnök.

index.hu/belfold/2011/11/05/kover_ez_a_kormany_az_orszag_utolso_eselye/
@a szív fészkei:
Tehát szerinted ebből a szócikkből már minden fontosat megtudtál ezekről az emberekről...

Hát, szerintem csak annak jó a Wikipédia, aki tudni akarja a fidesz álláspontját valakiről, vagy valamiről.
@simonmondja.:

Van igazság abban amit mondasz, kicsit mégis vitatkozom. Legalábbis annyiban, hogy a wikit nem kizárólag fidesznyikek szerkesztik.

Itteni törzskommentelő is szerkeszti, és mondjuk a vincentes Pásztörperc is.

Kövér lapjára a miszotos passzus a linkelt posztom után került fel, és azóta se törölte senki, mert a valóságnak megfelel.

Ezzel nem azt mondom, hogy egy szócikkból minden fontos kiderül egy emberről, csak azt, lehetnek/vannak rajtuk a kiinduláshoz-megismeréshez fontos dolgok.
magánélete - harmadik feleségének nagyapja kommunista politikus...

Ugyanez Stumpfnál
családja - felesége apja belügyminiszter
@simonmondja.:

Nézegessünk, és találjunk érdekes dolgokat :-)

Aczél 85-89 között az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének főigazgatója volt.

Na ki volt ebben az intézetben ifjúságkutató?

Úgy van, Kövér László.
@Fabius: Én már megtaláltam egy volt osztálytársam családját a nyilaskeresztes pártban,
de találni jókat.
Csak azt sajnálom, hogy a papák-mamák neveit olyan szolidan titkolják a zegyáltalán nemfidesznyik életrajzírók.
@messi-asz: ha valaki ilyen "szónok" az maradjon otthon vagy a spájz belső sarkában a stelázsi megett dumáljon zárt ajtó mögött...a kutyát sem érdekli az elszámoltatás, gumicsont, azt a fiatalok nagyon jól tudják, hogy az "elszámoltatók" is elszámoltatandók és a szart keverik semmi mást...élni szeretnének kevesebb politikával és sokkal boldogabban szabadabban meg jobb jövedelmekkel és ezt ilyen rablók -mint a kövérelvtárs- között nem lehet el kell küldeni a rablókat börtönbe vagy másik bolygóra...már többször írtam a jaffások egy valamit bizonyosan elveszítettek: A FIATALSÁGOT, A JÖVŐT és ez a haláluk a kegyelemdöfés vagy az az utolsó amire Ceasar azt mondta: É TU BRUTE? hát igen Brutus és Antonius már készül a lángoló gyászbeszédre...nem köszön ez vissza 1989 agnoszkálás, gyászbeszéd, hatalom ma: nincs agnoszkálás, gyászbeszéd és hatalom, temetés hamvasztással
@Cirbi: azon túl, hogy a bajuszát lemoshatná a ráragadt szartól a kövérelvtárs semmihez sem ért amit mond jelentősége nincs csak duma, üres szavak vagy inkább bosszantóan nagy hülyeségek a szakmai hozzáértés teljes hiánya és a rémületkeltés taktikája...úgy tűnik senki sem veszi be már...ja a droidok
azért remélem ez a mondat lesz a holnapi poszt... pl címe: "Fides Bölcsek Kövére"...

"Kövér László szerint ez a kormány az ország utolsó esélye"

azért tényleg... ebben minden van...
-buktára áll a fides, de akkor mindenki megfogdögleni velük...
-CSAK a fides alkalmas kormányozni, csak annak vannak nagyon tehetséges nagyon tisztességes emberei
-ha Kötél et. meghal akkor oda az igazság... vége a világnak, pó tolhatatlan...
-fides=ország egyszerűen

reggel jövök olvasni a posztot... mindennapra egy kö+vér...
@Rodeo36: szerintem nem az a baj, hogy mit mondott - inkább az, hogy esetleg komolyan gondolta.
Ha belegondolok, hogy ezek '14-ben veszítenek, akkor (tekintettel a múltban kiválóan megtapasztalt destruktív hozzáállásukra) itt kő kövön nem marad.
Ha meg nyernek, akkor mi nem maradtunk...
@Interlock: azt mondta épp: INKÁBB ELVESZEJTI AZ ORSZÁGOT IS... minthogy a kasszát elengedje...

kő vér vagy nem kő vér? szerintem kell...

a fides SOSEM VESZÍT VÁLASZTÁST !!!! olyan még nem volt... két eset van:
vagy nyer, vagy választási csalás... nincs más

lásd ESZTERGOM is...
@Interlock: kísérteties csend van a fidióták mind hallgatnak, pedig a fidel itass nak már vége...
@Cirbi:

Kövér elvtárs beszélhet állatságot, de a valóság az, 2012 az ő utolsó esélyük. Ha nem változik semmi, akkor év végén úgy lesznek hazabaszva, hogy beszakítják a felcsúti pajta oldalát.
@néma bárány: ????? mi van? mi változnaaaaa???
megfogadják hogy sose lopnak? és nem beszélnek csúnyán? (amit te meg elhiszel majd???) vagy olajat találnak? vagy kína megveszi a parlamentestül a zországot? vagymi lenne az?
@néma bárány: Ezt mondom én is,elfogyott a nyugdíjkassza,most kell valamit felmutatni azelmultnyocév helyett,hehe.
@messi-asz: van olyan kollégám, aki a mai napig szentül hiszi, hogy OV és csapata márpedig rendet tesz, és utána minden jó lesz.
De ennél többet nem lehet tőle megtudni, a legegyszerűbb keresztkérdésekre is elnémul, majd odébbáll.
Ilyen dolog a hit... annyi különbséggel, hogy vallásban úgymond büntetlenül lehet örökké hinni, politikusokban meg csak úgy, hogy más is bűnhődik.

@néma bárány: néha elképzelem, hogy ötmillió csendes, ámde haragos ember elindul a fővárosba, mindenkit kitessékel a parlamentből, gúnyosan biggyesztett ajkakkal szétszaggatja a tákolmányt, majd egy alkalmas, szakemberekből álló csoporttal nekifekszenek mindenféle feltárásoknak, és új választás kiírásának.
Aztán feleszmélek, mert nemhogy egy csoportot, de egyetlen embert sem látni, aki akár százezer másikat is meg tudna mozdítani.
@Interlock: keserűen látod te ezt...mi többen vagyunk, már most is...el akarják ültetni a rettegést, de a hajdúbasznádi mesedélutánján a fiatalok majdhogynem kiröhögték...senkit a fiatalok közűl nem érdekel a mantra a múltról meg az agnoszkálás vámpírok, werewolf-ok, griffmadarak meg a Vasorrú Bába és asok sok csontváz...ha nem felejtetted el egy csomó sír kihantolásával azaz sírrablással lett híres a Galaxis Esze és azóta sem csinál mást festi az eget zöldre pirosra csak kékre nem...már "csak" össze kell fogni ellenük most a V4-es orvosok szerződése betett nekik...nincs tovább és a bankok is letérdeltették őket
@messi-asz: @laci0011: @Interlock:

Még van idő normális költségvetést írni, és változtatni nagyjából mindenen. Meg lehet írni a sarkalatos törvényeket józan ész szerint, és jövőre kihátrálni az eddigi arrogáns dilettantizmusból.

Nem hiszem, hogy megteszik.

Pedig ez az egyetlen esélyük a túlélésre. Ezek nélkül a mostani rend szerinti faszságba nyárig belebuknak, télig eltakarodnak. Szerintem a tömeg is meglesz hozzá.
@néma bárány: Szerintem is érzik már a vesztüket,a millás tüntetést nem is merték közvetíteni a köztévések,a rendvédelmisek bohócozása sem jött be,a bankok meg már kezdenek alájuk pakolni szép csendesen,hehe.
@Rodeo36: keserűen, és dühösen, igen. Mint azok itt körülöttem, akik ugyanúgy húzzák a szekeret, zsebbe tömött boríték meg ismerősi kamubevételek nélkül próbálnak megélni (esetleg - mily bűn! - haladni), és naponta tucatnyi jelét látják annak, hogy mintha semmi értelme nem lenne az egésznek, újra és újra csak húzni kell a szíjon, miközben faszságokra tengernyi pénz megy el. És igen, demagóg is vagyok, ha már "azok" is azok.

@néma bárány: én kicsit tartok attól a tömegtől, az őket váró populista seggfejek jelenléte miatt. Olvasom a blogokat, rengeteg helyen jósolják, sokszor alig várják a polgárháborút; az a tömeg nem az, mint amit én szeretnék.
Vincent-re írtam:
"Jó dolog amúgy a düh, még ha az Ördög szüleménye is. Dacossá tesz, célt és kitartást ad, kifelé pedig figyelmeztet. Csak egy kis időt kell neki adni, hogy ne mindent pusztítani akarjon, hanem konokul, kontrollált higgadtsággal rendet vágni ott, ahol kell. A harag erőt adhat amúgy lehetetlennek gondolt cselekedetek véghezviteléhez is, és megléte egyáltalán nem jelenti azt, hogy elmaradt volna mellőle a tisztánlátás képessége, vagy épp a könyörületesség érzése.
A düh csak egy normálisnak mondható emberi reakció azoktól, akik úgy érzik, csúnyán becsapták őket."
Őszintén bízom benne, hogy meglesz a kellő kontroll.
@laci0011:

Ha a jelenlegi költségvetés terv valósul meg, az elmondhatatlanul sok embernek fog kurvára fájni. Ezt felszorzod a szokásos faszságukkal, és máris ott vagyunk egy bazi nagy társadalmi elégedetlenség közepén.
A héten voltam Németországban. Kezdik orbánt lukasenkóval és kim ir szennel együtt emlegetni.
Az átlag német szerint orbán egy despota barom.

lacika csak szolgálja.
”A düh csak egy normálisnak mondható
emberi reakció azoktól, akik úgy érzik,
csúnyán becsapták őket.”

Ennyi a lényeg. Szerintem ez a tömeg nem a 2006-os tömeg lesz. Semmiféle forradalmat nem szeretnék, se törést zúzást. Hiszek abban, hogy demokratikus módon is el lehet zavarni Orbánékat mielőtt bedőlünk.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: az átlag magyar szerint az átlag németnek tökéletesen igaza van, csak a fogalmazással nem kellene ennyit finomkodnia :-)

@néma bárány: "demokratikus módon is el lehet zavarni Orbánékat mielőtt bedőlünk"
Úgy legyen.
@messi-asz: Ezt ennyire nem tudom. Annyit tudok, hogy az első neje full drogos volt, és hát azért ez se használt neki meg az ügynek. Minden magánéleti válsággal lehetett akkoriban zsarolni ugye.

Most olvastam az új Ulickaját. Nos, az kemény világ volt (semmiért röpültek a lágerévek), és ott is volt az az ellenzéki, aki azért egy kicsit be is hódolt, de ennek fejében mégis ügyködhetett is. A könyvben ez elég bonyi helyzet volt. Demszkyt nem ismerem jobban, mint írtam.

@simonmondja.: Nem olvastam a szócikket. De hogy ki Apró Antal, azt azért tudom enélkül is, éltem akkor , amikor ő regnált a hatalomban - Apró Piroskáról meg nagyon nem fideszes irományokból tudom, hogy mekkora erő volt ő a háttérben a kilencvenesekben. Meg azt is, hogy zajlott le akkoriban a privatizáció és ebben Gyurcsány vagyonszerzése is attól ismert számomra - amennyire ez az lehetséges persze - aki vele csinálta végig. Na, mit tesz az isten, nem szegény ez az ember sem ma, hanem sőt.

Meg is írta a pasi az egészet regényben, sokszor hivatkoztam rá. Máig csodálja, hogy még él és nem ütötte el valami véletlenül. Ez a faszi se fidesznyik amúgy.
Sőt, Lamperth Mónika földije és fizetett rá erre az ismeretségére sem...
@Rodeo36: Kedvesem, Orvbánt a temtési beszéddel bizony azok a nagy 56-osok, Litván s Vásárhelyi hozták helyzetbe. Fodort akarták, franc se tudja, miért döntöttek máshogy a törpilla javára. Nekik ródd fel - mindketten halottak már, RIP - ez a lépésüket...
@néma bárány: A 2006-os tömeg lefizetett vandál banda volt, tisztelt a szerintem nagyon kevés kivételnek, ártatlannak.

Mint többször írtam, én eddig tüntiért - ott voltam az legelső, egyetemisták szervezte Szabadság téritől kezdve és leszek is mindegyiken, ha tudok - ha kértek, mindig fizettem 1000 forintot, hogy legyen, - ennyi jutott erre.

Tehát kicsit más a leányzó farfekvése ugye. Nem engem pénzeltek, én álltam a cechet...
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Most kezdik csak összevetni? Pedig Lukasenko még többet is veszített a választáson, mint Orvbán a pártszavazásán. (ezrelékben, de akkor is.) :-DD
Na még ezt, nem lehet eleget nyomatni, mint a szemét cinizmus és érzéketlenség iskolapéldáját: www.femina.hu/hirhatter/tanacsadok_orban_milliok
Na csitulok, de tudjátok ki ez az emlegetett Gloviczki Zoltán? Bűvész.[..]"A hazai artistatársadalom nevében bűvészek, zsonglőrök adnak jubileumi műsort vasárnap Rodolfóra, a nagy elődre emlékezve vasárnap a Corodini Országos Bűvész Egyesület szervezésében. Az eseményen beszédet mond Gloviczki Zoltán, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium közoktatásért felelős helyettes államtitkára, aki maga is bűvész - mondta Gálvölgyi Judit, Rodolfo lánya."

innen: kultura.hu/main.php?folderID=952&ctag=articlelist&iid=1&articleID=313174

Na jó éjt, csak elalszom...
eppen a jogaszka laslou dolgat irtam be hogy esetleg az ugyvedi kamaranak nem azt a kis ugyvednocsket kellene vizsgalgatnia hogy hany virslit tom a szajaba hanem ezt a mindenkit lejarato felkegyelmu jogaszocskat

gyakorlatilag jogasz letere rogton iteletet mond?
"Elnézést Virág elvtárs ez az itélet."

amugy meg van a lehetosege menjen es perelje be barhol az EUt, ha meg nem tudja akkor hagyja abba a fideszes nyuggerhordanak a fanatizalasat es a hazudozast
@Interlock: nem mondtam, hogy demagóg lennél és csak azért jegyeztem meg, hogy igazad van és nagyon keserűen azaz jogosan látod amit látsz...nincs közöttünk vita azonosan látjuk sajnos ez egy keserűen látható rettenetes helyzet csak a dolgozó egyedeket sújtja aki valami módon kívül került a sodráson azt meg semmi sem érdekli, persze joggal
@néma bárány: már tavasszal....

nagyon nagyon sok FIDES ZOMBI paraszt fog megdögleni tavaszig...

hasonlatosak az alkalmatlan gerinctelen vezíreikhez...

a zállam nélkül össze fognak mind csuklani...
@Interlock: tőlem két éve folymaatosan olvashatod...
1011 éve feudalizmus + fides = államcsőd + polgárháború...
sajnálom ez nem jóslat... ez a sorsszerűség... sajnálom

bal-jobb-bal-jobb... mindig pechje van a jobbnak hogy a történelmi méretű ország katasztrófák a jobbnál érnek a falig... a zorbán koponyájának sose bocsát meg az utókor...
@Interlock: "meglesz a kellő kontroll" :))))

arra az "ön"kontrollra gondolsz amit a 2/3-ra is mondtak ugye:)))
@néma bárány: "demokratikus módon is el lehet zavarni Orbánékat mielőtt bedőlünk"

a lóf@szt!
egyrészt a bedőlés már 2éve NEM kérdés és már független a kormánytól...
másrészt a zorbán??? demokratikusan elmegy:)))))) bruhhahhahhahha...
ezek a semmirekellő gerinctelen munkakerülő rablók... itt a kép a bizonyíték...

életükben nem dolgoztak ezek a komcsi dakoták. semmit nem becsülnek meg...
nem hoztak létre soha értéket, íyg azt meg sem tudják becsülni...

faberakásba, a polírozott intarziába belb@szva nagyszöggel a "fidel itass"

www.168ora.hu/itthon/katasztrofa-a-fideszes-nagyagyu-megint-slagergyanusat-mondott-85387.html
@Rodeo36:
ennek a kötelesnek van egyáltalán valami becsületes szakmája képesítése amiből meg tudna élni ?
@waqtiq: ??? sokdiplomás doktor....

de mi a gond... qva jól megtud élni (élősködni)

a zország egyik "köz" "jógi" "méltósága"...
soroljam a többit? ;)) na jo csak vicceltem, azok komolyak mind ;)
1978-ban érettségizett a pápai Türr István Gimnázium és Kollégiumban, majd 1986-ban szerzett diplomát a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.
Nyolc év a diploma? vagy már akkor is hülye volt és ismételt?
@waqtiq: én KONKRÉTAN élőben láttam* egy rencerváltó de azóta eltüntetett nagy Fidesz alapítót... a tanszékünkön "diplomázott"

* azaz sose láttam az alatt a diploma félév (4év alatt)

ezuton is gratulálok neki...
kukázásra "uszítás" / hatóság elleni IZGATÁS...
végre előkerült és büszkék lehetünk a zorbánra...

elhallgattatás... gratulálok a diktatúrának...

index.hu/video/2011/11/04/kukaper/
@waqtiq: nézd, nem a papíron megszerzett izé a fontos, ha az lenne ez egy doctor, jogász hogy mi a faszért kapnak a jogászok doctori címet nem tudom de ha egy mérnök aki 5 kemény éven át milliószor többet tanul, vagy egy orvos doctor aki 6 éven át ugyanúgy és a jogászok meg ...na hagyjuk de ez egy selejtes pernahajder, a nagyapja 1919-es Vöröskatonasága miatt kapott egy Szoc Hazás érdemérmet amivel mindenhová ha tudta ha nem felvették és adtak neki diplomát az MSZMP TÁRSADALOMTUDOMÁNYI INTÉZETÉBEN DOLGOZOTT hogy mit nem tudom, de sokadik nekifutásra diplomázott rosszabbúl mint a dajcstami...de van papírja...ha dolgoznia kellene a megélhetéséért akkor már nem élne...egy házatlan csiga értéke van igaz a franciák azt is megeszik tehát hasznos
Olvasom a netet és mit látok?
Kövér helyre tette az Uniót és annak bíróságát!
Van olyan köz társasági elnökünk, aki bakit baki után csinál. Van olyan kormányfőnk, mely az Unió politikusait sallerrel és kokival nevelte.
Erre előkerül Kövér "Köteles" László a legfőbb méltóságok egyike és belekakál abba a tányérba, melyből enni kap!
Tessék mondani kedves politikusaink:
Van ennél lejjebb?
Elértük a mélypontot?
Diplomás emberek lévén nem szégyellik magukat?
Mert egy hatelemis parasztember elbujdosna szégyenében, ha annyi hibát vétene írásban, mint köz társaságunk elnöke, aki olyan dadogva olvasna mint Kövér és akkora ostobaságokat mondana, mint Orbán és az említett politikusok!
Nemzeti Megmentesi Kormany!!!!!
Index cikk...
Az IMF el kapcsolatban van igazsaga. Jobb ha nincs hitel, zAllambacsi igy is, ugy is eldozsoli. Most olvasom, hogy a Nep, bocsanat, Puskas Ferenc Stadiont fel akarjak ujitani vagy elbontani.. Ilyen hulyesegekre mindig van penz....
A demografiai problemat ez a kurmany se fogja megoldani.
@a szív fészkei: Hat a Nagy Imre temetes is egy tipikus tortenet. A jo Sztalin elvtarsrol is azt hitte a komcsi "regi banda " hogy jo marionett babu lesz a kezukben. Ok "halalosan" tevedtek...
@Bandibacsi34: Azt hiszem az első VV korából volt egy hatalmas botrány, amikor is Pongo (van, ki e nevet nem ismeri? :-DD) A szekszárdi bugyiárus www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/pongo-oreg-a-vv5-be-igy-kizartak-2057074 olyasmit mondott az egyik nagy jacuzzis, piálós-bagós szokott világmegváltásuk közben, hogy ha Orvbán Mussoliniék kortársa lett volna, mennyivel több áldozata lett volna háborúnak. Mert ő aztán nem ismert volna határokat. Bugyiárushoz képest elég éleslátásra valló mondatok...

Majdnem kizárták vagy ténylegesen is emiatt, nem emlékszem már.
Bajuszból font kötéllaca ekézheti ugyan az Eu-t, de főnöke meg Cameron azért egyek a lila nyaki és a fülke iránti elhivatottságukban: www.borsonline.hu/news.php?budija-miatt-magyarazkodhat-a-miniszterelnok&op&hid=49029
@messi-asz: olvasom, amióta írod, a régi nick-ed alól is, meg most is :-) Eleinte nem értettem, de hát pont azért kezdtem évekkel ezelőtt blogokat olvasni, mert egy csomó mindent nem értettem.
Bár, a kérdések száma azóta csak szaporodik...
Mellesleg én már nagyon unom ezt a baloldal-jobboldal stb. felosztást, nem is szoktam egyiket sem ilyen oldalakhoz sorolgatni. Aki tud és akar tenni az országért, az a jó oldal, aki meg nem, az bekaphatja.
Az igazán ciki az az, hogy külön frakcióként van jelen a parlamentben egy olyan párt akire a kutya sem szavazott és épp az oktatást ölik meg.
@Mad Mind: Mire gondolsz? Egyikünk félre van informálva.
süti beállítások módosítása