Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.15. 05:32 Fabius

A nemzetmentés Gerébje

Címkék: gazdaság fidesz állami számvevőszék domokos lászló költségvetés 2012

Kedves Lacus!

Ezt megcsináltad. Mondhatom. Fasza, és akkor finoman fogalmaztam, nem hallgattam a mögöttem álló Péterre, aki szerint ezt egyenesen elkúrtad. Igen, te. Nézz szembe ezzel, lásd meg mennyire reménytelen helyzetbe hoztad a NER-t, hogy lejárattál engem, Gyurit, Járait, Vargát és a gazdasági szakkör többi előadóját. Pedig. Pedig. Pedig én bíztam benned akkor is, mikor a nyakamba szuszogtál a posztért, mikor olyan közel voltál hozzám, hogy leheletedből kiéreztem az ebédre megevett csülkös pacalt. Nyálpettyeddel a galléromon ráztam veled kezet, hittem a hűségedben, a lojalitásodban. Most meg itt tartunk, te lettél a Nemzetmentés Gerébje.

Hogy jutottunk idáig, Laci?

Megsértődtél, mert levonattam a papírtörlők árát a számvevőszék költségvetéséből? Na de bakker, olyan nyálas a kézcsókod, hogy a kezemre ragadt nyálhabod letakarítását nem bírja el a válságköltségvetés. Ne is haragudj, de ezzel még Szijjártót is felülmúlod, ami nagy szó ebben a szakmában. De hagyjuk a személyeskedést, én nem haragudtam rád ezért. Azt hittem tudod a dolgod, tudod mennyire számítunk rád ezekben a nehéz időkben, és nem kételkedsz az irány helyességében.

Ezt bizonyítottad akkor is, mikor a jó Zsigával kicsináltátok az okvetetlen Simort a Költségvetési Tanácsban, és hazavágtátok a sleppje okoskodását is. Segítő kezet nyújtottál Gyurinak, időt adtál nekünk a túléléshez.
Megtetted amire felesküdtél a NENYI alatt, én boldog voltam, mosolyogtam, hidd csak el, Giró-Szász lerajzolt, megmutattam volna. Mi változott azóta, Laci? Hogy írhattad, hogy a költségvetés egy marék átizzadt molylepkepetét sem ér, hogy a megalapozottságát nem lehet véleményezni, mert mi sem tudjuk ki és hogy a picsába fogja végrehajtani? Nem tudjuk, na és? Ez nem tartozik a nyilvánosságra! Ahogy az sem tartozik senkire, hogy egy darab háttérszámítást nem végeztünk most sem. Mikor pöcsöltünk mi ilyen hülyeségekkel? Ki kényszerít engem, hogy évekre előre megmondjam milyen kötelezettségeket tudunk vállalni? Baszki, azt sem tudjuk a jövő hónapban miből fizetünk ki benneteket, honnan tudjam mi lesz jövőre? Miniszterelnök vagyok, nem gyurcsány kifőzött csontjaiból jövendőt jósoló orákulum! Legalábbis egyelőre.

De téged ez nem ment fel, Laci. Megszegted az esküd, a hátam mögé osontál és tőrt döftél a második bordaközbe, te Brútusz! Ne mentegetőzz! Az sem indok, hogy én köteleztelek a költségvetés véleményezésére a 2011. évi LXVI. törvénnyel! Elfelejtettem, na és? Engem a feledékenységre is kétharmaddal hatalmaztak fel a zemberek! De téged, téged én hatalmaztalak fel, hogy szolgáld rendesen az országmentés szent ügyét! Szarok rá! Nem érdekel a kifogásod, hogy árgus szemek figyelik a tevékenységed, az esetleges jogsértésed és kötelességmulasztásod! Nem érdekel bazmeg, hogy a költségvetési csalást most minősítjük kiemelt bűncselekménynek, és ha gyanúsított leszel miattam akkor se neked, se a tanúidnak nem lesz ügyvédje, hogy az ügyész a neki megfelelő bíróságra viheti az ügyedet! Nem, nem, nem érdekel, számotokra én vagyok a törvény!

Tudja maga, Domokos, mit tett a hitelességünkkel? Tudja, hogy ezzel a mozdulattal végleg beletolta a morális ingoványba leghűségesebb emberemet?
Zsigmond fuldoklik, maga meg igyekszik menteni az irháját? Matolcsy vért izzad minden egyes nap a színes fagolyók tologatásával, aminek most már annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak? Tudja maga milyen érzés naponta gazdasági forradalmat vívni a Lukasenkózással szemben? Tudja milyen érzés ragaszkodni egy rögeszméhez foggal körömmel úgy, hogy Chikántól Mellárig mindenki magán röhög? Megmondom, Domokos, olyan, mintha hidrofóbiás tanítana úszni egy csecsemőt szökőár idején!Ha ezt nem látta át akkor takarodjon! MOST! Maga ballibsi gyurcsánybérenc, maga megveszekedett rohatt elmútnyócév! Nem akarom többé a nemzeti együttműködés közelében látni!

Felbomlott! Ja, nem, az az idegrendszerem. Szóval, izé:

Felmondok!

57 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr463304309

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Javaslom a házi üzemanyag-lepárlás adómentessé tételét 2011.10.15. 19:53:44

Mivel a Nemzeti Elhülyülés Kormánya egyre több adókedvezményt ad a házi lepárlásokra, főzésekre, amit az alábbi törvény, illetve törvénytervezet is bizonyít, javaslom, hogy ezt az adómentességet terjessze ki a kormány az üzemanyag-lepárlásra is.Az új r...

Trackback: Orbán új világot álmodott nekünk 2011.10.15. 15:50:07

Orbán Viktor kiállt a nemzet elé, és ígéretet tett arra, hogy a nemzetnyúzó Gyurcsányt és bandáját eltakarítja az útból, és amint ez megtörtént, újjáépíti az országot, hitet, reményt és szeretet adva az embereknek. Mikor hallgattunk őt, láttuk magunk e...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bocsika!
Mialónemiszervrőlvanszó?

A mocsok ballibsi komcsi elárulták a VEZÍRT???
Mi ebben a meglepő? A zárulás - náluk - családi hagyomány.Ezért vannak ott,ahol vannak.
Mondhatnánk,így jár az a ballibsi komcsi- keresztény VEZÍR,aki saját magát is elárulva lett fasiszta.

Ami meg a nemzeti Tákolmányban fogant,a Ner és a Nenyi szellemétől rettegve kiizzadt költségvetésnek csúfolt végbélterméket illeti,már Matolcsyné sem pazarol szót rá!
Ez pedig, igen komoly jelzés!
A végső konklúzió nem lehet más,a Nemzeti Géniusz takarodjon a p.csába!
(Meglehet,épp ez a vágy él a szponzorok körében is.)
Fabius megint sikerült megalapoznod a napomat. Szenzációsak az írásaid, mint mindig. Ez nagyon üt. Már várom, hogy mikorra fog összeomlani a jövőévi költségvetés. Bár tulajdonképpen nem is várom, mert nekünk lesz nagyon szar. Ők majd kitalálnak maguknak valamit.
@the_lonewolf:
Mikorra fog összeomlani???
Hiszen fel sem épült!!
@kormányzó:

"Mikorra fog összeomlani???"

Összeomlani? Tévedsz. Hétfőn megszavazzák az a már benyújtott Alkotmány módosítás, mely szerint az önkormányzati vagyont az állam elveheti ellentételezés nélkül. Az így einstandolt vagyon pénzé tétele ad még ennek a maffiabandának 2 évnyi laufot.
totaw-vel kene aprhuzamos irast csinalnod.

egy dolog kene meg: minden irasba egy-egy igazan utos rovid mondat, amire az ember emlexik
Fabius!

Nagyon,- totálisan jó posztot irtál sok kis csillag jár érte. Nagyon jól "használod" a szavakat.
:))
Csapnivaló helyezést ért el Magyarország"

Minden vizsgált kategóriában a sereghajtók között hozta ki Magyarországot az Európai Bizottság tagállamok iparának versenyképességéről készült 2011-es jelentése, amit pénteken tettek közzé Brüsszelben."

kitekinto.hu/europa/2011/10/15/csapnivalo_helyezest_ert_el_magyarorszag

Fantasztikus teljesitmény! Majd 23-án Brüsszelben megmondja a (tutit) kormányfő, kit- és hogyan minősitsenek?
:)
Hehehe, ez jó! Ez (megint) egy olyan történet, amihez szinte kommentár sem kell. Most vagy valóban szabotőrök ülnek az apparátusban, akik szándékosan akarják lejáratni ezt a fidesz bagázst (lásd még: a Sándor palota helyesírói/fogalmazói), vagy valamelyik ÁSZ középvezetőnek még mindig van szakmai gerince. Egy dolog azonban biztos: Domokos nem olvasta el, amit a hivatala kiadott. Annyira felfuvalkodottak ezek a paprikajancsik, hogy meg vannak győződve arról, hogy a hivataluk már önjáróan követi az eszement őrületeket. Hiába, minőségellenőrzés nélkül még diktatúrát sem lehet működtetni...
Október 23-án Brüsszelben lesz dolga Orbánnak"

www.stop.hu/articles/article.php?id=946663

Ekkor tartják tartják meg Brüsszelben az uniós és eurózóna-tagországok csúcstalálkozóját.

Megfigyelők szerint a halasztáshoz köze van Angela Merkel és Nicolas Sarkozy vasárnapi berlini bejelentésének, miszerint a két ország október végéig egy új átfogó válságkezelő csomagot tesz majd le az asztalra. "

:)
Mi történt? , hogy sereghajtók vagyunk??!!
Pedig anno totálisan megmondta a kormányfő, mennyire jól mennek a dolgok, jól dolgozik a kormány?!! Új tipusu gazdaságpolitika, új szellemiségü költségvetés.

" Ezek a lépések többet tesznek ki, mint amelyre bármelyik más eu-s ország vállalkozott.
Sztrájkok, tiltakozások nélkül.)
Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen."

Nahát a kalap emelgetés elmarad, helyette van leminősités, a sereghajtó kategória.
oszt.kész.
oppá"

Azóta már tudjuk, hogy nem éppen igy van ez.
Tiltakozások, sztrájkok sorozata.
A Matolcsy- féle gazdaságpolitikai produkció eredményeként megkezdődött a lejtmenet- és lassan de biztosan halad a társadalom egy hatalmas csoportja az elszegényedés felé.
Így adózunk jövőre Matolcsyék szerint"

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter benyújtotta pénteken az Országgyűlésnek az egyes adótörvényeket módosító javaslatot"

www.mfor.hu/cikkek/Igy_adoztatna_jovore_Matolcsy.html

Nemzetmentés, avagy haladás a lejtőn lefelé?
Folytatódó elszegényedés, kilátástalanság?
ehh, mit is írtatok tegnap???? sex-dugó adó :)

Pornóból jönnek a milliók: ez a legújabb adóötlet
2011. október 14., péntek 16:10 Pénzcentrum.hu

A kultúrára fordítható források növelése érdekében 25 százalékos járulékkal terhelné a pornográf tartalmú termékeket és szolgáltatásokat egy fideszes törvénymódosítási javaslat. Az előterjesztés szerint egyebek között járulékköteles lenne a hetente legalább négyszer megjelenő nyomtatott napilap, hirdetési újság pornográf tartalommal is. Így több bulvárlapból is eltűnhetnek a meztelen képek
első megközelítésben valóban úgy tűnik, hogy valaki önjáró volt a ász- ban, és domokos el sem olvasta, amit aláírt, oszt' most meg néz ki a fejéből, hogy "ezt én tettem??"...
de!
azt pontosan tudjuk, hogy orbán nélkül itt a légy sem repkedhet, így nehezen elképzelhető, hogy bárki is tudatosan szembemenjen a vezérrel. mindig van oka és célja orbán tetteinek, szavainak.
ha ebből a szempontból tekintünk erre a jelentésre, akkor nehezen lehet elhessegetni a gyanút, hogy ez is része egy pontosan megkomponált színdarabnak, amely darabban az ász minősítése nem más, mint egy, a díszletre akasztott puska, amely - és ezt már sztanyiszlavkij óta tudjuk- puska el is fog sülni.
hogy kit fog eltalálni..?
talán matolcsytól való megszabadulás előkészítésének a része..?
Csak egy kiragadott részlet, de elmond mindent, azóta a nemes átalakult politikussá /a narancs meg egyenesen az élre tört ebben :)/

-Petőfi Sándor -

A MAGYAR NEMES

Munkátlanság csak az élet.
Van életem, mert henyélek.
A paraszté a dolog.
Én magyar nemes vagyok!

Jól készítsd, paraszt, az útat,
Mert hisz a te lovad vontat.
Csak nem járhatok gyalog.
Én magyar nemes vagyok!

Tán a tudománynak éljek?
A tudósok mind szegények.
Nem irok, nem olvasok.
Én magyar nemes vagyok!

magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/petofi/amagyarn.htm
Nem biztos gyerekek, hogy ezen röhicsélni kéne, szerintem a baj jóval nagyobb annál, mint mi egyáltalán el tudjuk képzelni.
Ez már a picinke fény a zalagutunk végén? A Jel?

Hogy ha a legnagyobb farnyalói is elárulják - mert gondolnak a jövőjükre - akkor (virtuális) süllyedés van a már amúgy is tengerfenékre navigált és KDNP horgonyával keményen is ott is tartott mozdony-Titanicon? w.blog.hu/2011/07/05/a_mozdonyhorgony?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201110

Menekülnek az első értelmesebb patkányok?
Vagy ezzel a bárki által megcsinált és a tényekhez Orvbánék alatt először konyító) véleménnyel alapozza meg Orvbán, hogy kicsinálja az ÁSZ-t is egyszer s mindenkorra. És Domokos meg majd kap egy másik zsírosan tejelő állást?

Mert ezekkel kapcsolatban örökké csak konteozik az ember, egy normális gondolata nincs már semmiről. De nekik még kevésbé, hisz még Brad Pittben is ellenséget látnak... Mondjuk, most már az is, tettek érte eleget.
Nem csak termetükben hasonlítanak és a dacos uzsimegvonta napközis szájbiggyesztésében: nol.hu/belfold/orban_mussolini_nyomdokain_
Oké, ez a másikba illik, de hát a sarc a cél mindenhol, a költségvetés úgyis csak a adókivetésekről szól: nol.hu/gazdasag/20111015-bujtatott_vagyonado

Én már mióta fizetek ilyet a drága Pokorninak! És nem is keveset. Remélem, a szintén nnagyon drága Orvbán-banda és a képvizelők mentességet kapnak majd ez alól is, hisz annyira sújtja őket a parlamenti büfé árfekvése is.
Ez is nagyon tanulságos: nol.hu/belfold/ez_tulajdonkeppen_az_elo_halal

Ferge beszél, aki kirúgtak:[..]"A racionális politizálás megszűnt. Minden civil erőfeszítés, aláírás hiábavalónak tűnik, de talán még sem teljesen feleslegesek. Minél több provokáció éri a különböző társadalmi csoportokat, minél világosabb a jobboldal és a szélsőjobb közötti szoros kapcsolat, annál többen ébrednek majd rá, hogy nem automatikusan érvényesülnek a jogaik, hanem tenniük kell értük valamit.

- A racionális érvelés a Gyurcsány-kormányra sem hatott: nem volt a szociális szakmában szinte senki, aki az Út a munkához programot jónak tartotta volna, mégis bevezették. Azt is nehéz elfelejteni, hogy a monoki polgármester ötletét, a szociális kártya bevezetését a szociális minisztériumban megfontolandónak tartották.

- Igen, a GYEP-iroda, hogy finoman fogalmazzak, egyoldalú kommunikációt folytatott az előző kormányokkal is. A kritikáinkra az esetek tíz százalékában kaptunk csak visszajelzést, és jó, ha három százalékában történt valami kedvező elmozdulás.

- A Beszélő folyóirat rendezvényén Köllő János közgazdász hívta fel a figyelmet arra, hogy a költségvetés-tervezet alapján a kormány a tartósan munkanélküli segélyezettek teljes tömegét be akarja vonni a közmunkába. Lehet ennek valamekkora szegénységenyhítő hatása, az Út a munkához programhoz hasonlóan?

- Akkor 116 milliárd ment hatvanezer emberhez. Most talán kétszázmilliárd menne háromszázezer emberhez, mert ennyi ember egész éves, nyolc órás foglalkoztatásáról beszélt Pintér Sándor belügyminiszter. Ezek az emberek nem a minimálbért fogják kapni, hanem a lényegesen kisebb közfoglalkoztatási bért. Ez a bér nincs semmihez sem kötve, sem a minimálbérhez, sem a nyugdíjminimumhoz, nem tartozik hozzá indexelési kötelezettség. Annyi segítséget se jelent, mint a Út a munkához. De kiszámoltam, nem lehet ennyi pénzből ennyi embert nyolc órában foglalkoztatni, ez tényleg olyan csoda lenne, mint amikor öt kenyérből és két halból vendégelt meg Jézus ötezer embert.

- A kormánypártiak azt mondják, mindez jó az érintetteknek, mert nem 28 ezer forintos segélyt kapnak.

- A parlamenti képviselők a 300-400 ezer forintos keresetükkel (amelynek jelentős emelése várható) hogyan gondolják, hogy havi ötvenezerből ki lehet jönni két gyerekkel? A villany, a gáz, ha egyáltalán vannak közművek, elviszik a jövedelem nagy részét. Miért nem hisznek el a politikusok semmit abból, amit a létminimum, a szociális minimum kérdésében a Szegénységellenes Hálózat vagy a KSH mond? Ha egy családban 13 ezer forint az egy főre jutó jövedelem, abból nem lehet a gyerekeket rendesen etetni, ruházni, gyógyszert venni és a gázszámlát is fizetni."
Tisztességes /?/ melóval igenis lehet itt boldogulni! nol.hu/belfold/kalomista-ugy__van-e_osszeferhetetlenseg_
Egyébként - ennek hiányában - szabad megboldogulni, azt senki nem tiltja meg.
Na e jó,l elvagyok itt :-) magammal huhogva www.blikk.hu/blikk_penzsarok/milliokkal-er-kevesebbet-a-lakasod-2067376?nocache És még ebből is levesznek egy csomót majd adó címén
Sziasztok! Csak most kerültem gép elé, erre mit látok? Herr Fabius egy állati kis posztot rittyentett össze, fergeteges dumával és rettenet jó képekkel! :)

"Baszki, azt sem tudjuk a jövő hónapban miből fizetünk ki benneteket, honnan tudjam mi lesz jövőre? Miniszterelnök vagyok, nem gyurcsány kifőzött csontjaiból jövendőt jósoló orákulum! Legalábbis egyelőre." - no meg ilyen alapvető igazságokkal... Pedig próbálkoznak, de hát a tehetségtelenség azért felülír mindent! :)

A legdúúúúúúúúúrvább viszont ez:
"Matolcsy vért izzad minden egyes nap a színes fagolyók tologatásával, aminek most már annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak?"

:)) Mekkora duma!!!

A költségvetéshez értők állítólag arra számítanak, hogy ilyen debil szintű alapvetés lesz tényleg beterjesztve, amit állandó módosítókkal fognak folyamatosan pofozgatni a "naccerűek!"
Ebből pedig egyenesen következik HERR FABIUS dumája és az általa jelzett értelem! :)

Narancsdroidokat viszont leszedték a blogról. Sehol egy kretén, hogy védje a költségvetést, hogy egy jóízűt nyócévezzen???
Végül is hiányzik, de mégsem... :)
No, ez meg mindennek az alja! A legalja! :(

index.hu/belfold/2011/10/15/gipszbe_ontottek_orban_arcat_a_vakoknak/

Szerencsétlenek, egy segget tapogatnak...
Az elkövetkező fél évben amit a megyéktől, önkormányzatoktól elvesznek, cégeket, fürdőket, iskolákat, egyéb létesítményeket, megy azonnal a levesbe. Milliárdok fognak pillanatok alatt eltűnni.
Lassanként ott tartok, arra fogok szavazni, aki ezeket a gazembereket pihentetni fogja 10-15 évre...
Lángol a minisztérium - fotókon a római tömeg tombolása"

"....A mozgalom a mostani szombatot szimbolikus nappá akarta tenni: 82 ország 951 városában (köztük Budapesten) hirdettek tüntetéseket, hogy ezzel tiltakozzanak a válság miatti elszegényedés, a pénztőke uralma, illetve úgy általában a bankárok és a politikusok ellen, akiket azzal vádolnak, hogy kapzsiságukkal és a rossz kormányzással tönkretették a gazdaságot és milliókat tettek ki nélkülözésnek. "

www.hirado.hu/Hirek/2011/10/15/16/Langol_a_miniszterium__fotokon_a_romai_tomeg.asp

Hazánkban is egyre többen ismerik meg milyen az érzés) Nélkülözés, elszegényedés.
A fogatlan vadász mit mond a feleségének mikor meglátja a"vad-orbánt":Affony,hofd a fuskám!
Bocsánat. lefelejtettem:)

Fizessenek azok, akik a válságot okozták - követelték a világszerte megtartott demonstráció résztvevői. "
...............
Hm. Csak az a probléma, hogy azok" nem igazán fizetnek. Fizet a nagybetűs nép.
@Boli: a droidok csak a címlapot védik. Azon meg mióta az index bepucsított a kormánynak, nincs mit.

Mégis csak Uj Péter volt itt a keménytökű faszagyerek, ez a távozása óta kiderült. Közéleti posztok alig ajánlózva, amik meg vannak azok minek? Elpíszísedett a blogketrec de nagyon.
hoppá, akkor miről is beszélünk, mit is akarunk kínától, és főleg mit is akarnak ők tőlünk, és mi is van a szerződésben, amiről még mindig nem tudunk semmit....????

Kína mentené meg az eurózónát
2011. október 16., vasárnap 13:13 InfoRádió / MTI

Kína "titokban felajánlotta az euróövezet megsegítését", de ennek fejében átfogó költségvetési reformokat és további állami kiadáscsökkentéseket vár el - írta a The Sunday Times.

inforadio.hu/hir/kulfold/hir-462037
Sziasztok!

arra vagyok kíváncsi mikor szakad el a cérna? mikor mennek ki az emberek tömegesen az utcára?
egyszer minden pohár megtelik és már a sokadik utolsó cseppnél tartunk. ez csipak dolog belefér szerintem, mindenhol vannak gazdagok, igy járt. ez nem gond , a gond a 8000000 nyomorult aki egyik napról a másikra kenyéren és vízen él lassacskán már minden gondot okoz, amire az élethez szükség van
Orbán így sakkozik: nol.hu/belfold/20111015-most_kell_orditani

Jövő szombaton lesz valami. Lehet, hogy most készítik fel fel rá a bevethető gyújtogató-teamet, olyat, mint ami Rómában is balhévá fajította a tüntetést.
"Október 23-án Brüsszelben lesz dolga Orbánnak"

Hazaáruló?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: sunyi kis csóka, ellapít, nem mer itthon kiállni, gondolom majd egy videoüzenetet hagy az agyatlan droidoknak. Majd onnan figyeli, hogy mekkora balhé lesz. Szánalom SC féle narancskomcsi csürhe ez.
Bruxellesben meg aszongya majd, ha ott lennék, ez
nem történhetne meg. az én szerető népem nem tudja feldolgozni a hiányomat. a gipszről meg annyit, hogy belülről kéne kiönteni gipsszel! szép gömbölyüre
nagyon jók a rajzocskák... kormányunkat nagyon szépen bemutatják... megfogtad a lényeget, mind mindig...
az ászt üti a király ?
azért tendenciát lehet látni... a fid eszes szavazók nem tűnnek olyan nagyon elszántnak már... megingott a "biz-alom"

a jövő elkezdődött: a 18% os részvételek kora...

index.hu/belfold/2011/10/16/puspokladany_17_91_szazalek_de_tok_mindegy/
kérdőívet kitöltöttétek? 3 db tartott 3-4 percig (a hivatalos 3x20perc helyett)

az is csak azért mert az érettségire visszakérdezett: biztos 12éves korában (mert csak nagyon kivételesen lehetséges 18éves kor előtt), válaszom: igen b+ igen... ha én írtam... hisz én vagyok a 2/3, azaz a nép...

ja a nemkötelezőn sok időt spóroltam... nem vacakoltam semmivel... bulsit. nem tudják meg, hogy jedi cigány vagyok, maradnak a sötét erő.
@gyilkos fűegér: a 1,5éves jóslatom csak nem haladja meg a baj? mert én optimista vagyok...

1011 év feudalizmus + fides = államcsőd + polgárháború
@néma bárány: ja ja

feltűnően "puhul" a zsindex, amióta Ujj Péter helyett valami Új nő van...

nem tudtok valami normális ellenzéki portált? kezdőlapnak?
mellesleg az ott linkelt, blogok is ellaposodtak nagyon...
a szerkesztés és írások is sz@rabbak...
nem kell egyáltalán a részvételi küszöb...
a végén a tsz elnök és az anyósa fogja magát megválasztani...

1,5 szavazattal... mert az anyósa még fél... hogy is volt ez?

index.hu/belfold/2011/10/16/puspokladany_17_91_szazalek_de_tok_mindegy/
Sziasztok, eljött az én időm, csak ilyenkor érek rá gépezni, de mindíg élvezettel olvasom az írásokat és kommenteket.Nekem is feltünt, hogy mincs közöttük agymosott "csakafidesz" ha beledöglünk is - de éppen ezért nem értem a most Püspökladányi történéseket, és korábban is volt hasonló - már elfelejtettem, hogy hol.
@pilincka: ezt kitárgyaltuk régen... 20% os részvétel van már régóta... nincs küszöb... a dzsobbikosok és a fid eszesek mennek el CSAK... mint tegnap is... 90% jobb(ik) oldal...

az a lakosság 8% a!!!

a sajnos a fides MINDENKIT KINYÍR verseny előtt, vízalatt...
bárcsak a gazdasági terveikben lennének fele ilyen sikeresek...
a rohatt qva annyukat!!!
ilyenkor alkotmányosság de qva fontos lett hirtelen...
visszamenőleg elvenni, visszafizettetni összes KOMCSI nyugdíjat!!!

index.hu/belfold/2011/10/17/az_alkotmanyba_utkozhet_a_kommunista_vezetok_nyugdijanak_megnyirbalasa/
@yoda-jedi:
na ja, csak ne feledd, hogy a emberek egy időközit nem úgy tekintenek, mint egy rendes 4-éves választást.
másrészt ellentételezésül olvasd el a cikk alját, amit nem vertek nagydobra, hogy ezenfelül volt még két másik választás is, Abaújszolnokon és Héderváron - mindkét helyen független jelölt nyert.
Mindennapi betevőm vagyol (meg a Hírcsárda, de az más). Mer senkit ne tévesszen meg, hogy van internetem. Azt a család finanszérozza külfődröl, ahogy a tetőt is a fejem fölé. A kaját már nem annyira. Kérdem én: miféle import xarbóóó szerzik be a lisztet ezek a pékek, hogy mútt hét óta fölment a kenyér ára egy 10-essel, én meg ott álltam a pénztárnál (pont annyival kevesebben vót)mint - ááá sok hasonlatot bírnék mondani -, avagy az élesző ára?
Élesztő.:(
süti beállítások módosítása