Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.10. 03:18 Fabius

Rutinból megszorít a magyar

Címkék: gazdaság fidesz schmitt pál v4

Szeretem, ha nagyjaink hétvégén sem tétlenek. Különösen vidám pillanatok tanúi vagyunk akkor, ha minden ál(l)amfők Paudits Bélája méltatja nemzetét mondjuk a V4 csúcstalálkozón. Az önálló gondolatokat nélkülöző SkiccPalit szerintem titokban kiképezték, a kollégákkal egyetérteni nem elég, kormányzati kommunikációs elvárás, hogy minimum rájuk kell licitálni. Nem kicsit, jó nagyot.

Bronislaw Komorowski lengyel elnök szerint a visegrádi országok közép-európai öntudatot alakíthatnak ki, amivel könnyebben találhatnak maguknak stabil ülőhelyet az Európai Unióban. Erre SkiccPali összeszedte jegyzeteiből a gondolatmorzsákat, és egyetlen nyálas csomóba gyúrva igyekezett azt szelet kenyérként eladni:

"ebben a régióban mi megszoktuk a takarékosságot, megszoktuk a nadrágszíj eggyel beljebb való húzását és azt, hogy a közös célok elérése érdekében egyéni áldozatokat kell vállalni."

Gyönyörű ez így nem? Ebben a régióban rutinból megy a szívás, rutinból mutogat visszafelé minden frissen megválasztott, elődeit ellenzékből halálra szapuló, a bölcsek kövével rendelkezés ígéretével hatalomra jutó, majd ott menetrend szerit elbukó, és mingyájólesz, éppen 4-5 évet kell már csak várni mantrát szajkózó kormány. Gondolom ez ránk különösen érvényes annak tükrében, hogy éppen leszakadunk a közép-európai öntudat országainak gazdasági eredményeitől is. Úgy beszél, mintha ebben a régióban és ebben az országban az elkúrás és megszorítás lehetne az egyetlen alternatíva, mert azt már úgy megszoktuk, hogy a fellendülés utáni lazítással igazán nem is tudnánk mit kezdeni.

Tudod, kedves Pál, ha arra gondolok, hogy a mostani nadrágszíj húzást többek között azért kell elvégezni, hogy téged tudjunk stafírungozni életed végéig, akkor nagyjából akkora a lelkesedésem, mint kezdő apácának a dildó árverésen. Azt mondjuk nem értem, hogy nem építettek a fizimiskádra egy Rendszer Arca kampányt, amiben elmagyarázhatod a megszorítást rutinból egyre kevésbé tűrő hülye parasztnak, hogy a lassan minden termékre kivetett csipszadó nem újabb sarc, hanem a kormány Viki update programjának szerető gondoskodása.Bár, ha belegondolok a szerepedbe, a törvényhozás motorjaként aligha érsz majd rá ilyesmire a közeljövőben. Gondolom örömmel hallod és magad is tapasztalod, hogy Kedves Vezetőnk visszaterel mindenkit a munka világába, mi magunk is örömmel látjuk, mennyire így van ez esetedben is.Bár a nyelvtan nem erősséged, a számtan és közgazdaságtan olyan elérhetetlen tudományok számodra, mint kalahári busmanoknak a makkos cipő, azért a könyöködről csak lekopik a bőr, annyira igyekszel megdolgozni a béredért. Te vagy a beszélő fej, akinek puszta léte indokolja, hogy legyen mit jobban szégyellnünk a kormány gazdasági tehetetlenségénél is. Hálátlan szerep, de mit tegyünk, a közmunkásnak stadionépítésért 48 ezer, neked a holtig tartó haszonélvezetért ez jutott.

118 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr413290903

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyorsul a gazdaság – a lejtőn 2011.10.10. 15:41:20

A Kedves Vezető és a formabontó megoldások élharcosaként megismert Jobb keze remek munkát végeznek: ígéretükhöz híven sikerült felgyorsítaniuk a magyar gazdaságot. Egyetlen apró szépségfolt rontja a pazar összképet, ez a gyorsulás ugyanis a lejtőn tört...

Trackback: A nyolcadik utas: a Viktor 2011.10.10. 13:34:22

A magyar Választók űrhajója a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott országot űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan p...

Trackback: Mától a benzin ára 279, a dízelé 258 forint 2011.10.10. 06:54:35

 Csökkenti a rekord magasan álló üzemanyagárakat a kormány. A lépés a nemzetközi szintekhez való igazodás mellett a kormány inflációellenes küzdelmét is segíti. "Az árak mérséklése a társadalom kiadásainak és az inflációnak a visszaszorítását...

Trackback: Megvilágosodás 2011.10.10. 06:03:05

Maradjunk a tegnapi keresztényi vonalnál. Ma eljött a megvilágosodás pillanata és nem más hozta el ezt a csodát, mint maga a Nemzet Tolla."mi megszoktuk a takarékosságot, megszoktuk a nadrágszíj eggyel beljebb való húzását és azt, hogy a közös c...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@néma bárány:

Nem, azt akarta mondani, genetikusan takarékos nemzet vagyunk, ezt a devizahitel állományunk is bizonyítja.
@Fabius: szerintem sima basztatás ez, kár szépítgetni...
@Fabius: Meg kik azok a válogatott donorok!
Igaz magyarok-e, avagy sinaidok, esetleg Dubáj-hímtagok (erős patriachális jegyekkel)?
Utóbbiak előszeretettel használják a "hátsó bejáratot", ami köztudomásúlag nem segíti a szaporodást (elő:-)!
Gyomrom fordul felfelé, de nem a lenyelt adagtól, hanem attól. hogy még meg is magyarázzák azt, amit ők sem értenek!
Onán fiai, előre! Fel, coitus interruptus-ra!
@namitirok: Szerintem meg izélje meg a lipiczai mén ezeket.!
@Boli: ..és így jöttek létre a Kenta Urak!
vagy kelta Urak? Nem mindegy!?
Szóval Palika, meg az egész politikai söpredék k.rva nénikéjét, de azokat nagyon kényeztesse akár egy egész ménes is!

"mi megszoktuk a takarékosságot, megszoktuk a nadrágszíj eggyel beljebb való húzását és azt, hogy a közös célok elérése érdekében egyéni áldozatokat kell vállalni."

Sajnos NEKÜNK tényleg meg kellett szoknunk a takarékosságot, meg kellett szoknunk a nadrágszíj eggyel beljebb való húzását és azt is, hogy a közös célok elérése érdekében egyéni áldozatokat kell hoznunk!
Ami baromi nagy gond ezzel a szar dumával, az az, hogy NEKÜNK kellett és kell ezeket az áldozatokat meghoznunk azért, hogy a politikai elitünk dőzsölése és korántsem takarékos életvitele ne sérülhessen!
Palika (meg a többi szar alak), hogy édesanyátokat ne említsem, melyik búbánatos lóf@sz korszakodban kellett neked pl. a nadrágszíjadon húznod és takarékoskodnod?
Amikor a komancs elvtársakkal teniszeztél és a szállodában voltán mellette igazgató (tudod, a komancs érában, a k.rva nagy elnyomásod idején)?
Vagy amikor a coci elvtársaid kineveztek madridi nagykövetnek?
Vagy 1998-tól, amikor berni nagykövet lettél?
Vagy amikor felajánlottad, hogy szívesen lennél a cocik képviseletében budapesti főpolgármester jelölt?
Komolyan, muszáj ezt a szar szöveget nyomni? Legalább ne nézzetek hülyének bennünket, mert ez a legzavaróbb az egész tetű bandában.
Mi megszorítva vagyunk, hogy TI jól élhessetek. Értem én!
NYASGEM! A közös célért!
Ehehh, ez a "minden ál(l)amfők Paudits Bélája" nem esett le hirtelen, de aztán nagyot csattant:D Azon merengek, nem-e lehetne-e némiképp csökkenteni Shit Pali ökológiai lábnyomát.Hogy csupán egyet említsek: túl sokat röpköd ide-oda az ország már amúgy se létező országimázsát rombolandó. Netán az egész Sándor-palotáét úgy, ahogy van. Francnak kell annyi termet hűteni-fűteni, amikor ketten lakják csupán, Pali, meg az ő másodikos nyelvtankönyve.
@Boli: Eléggé nagy áldozatot vállalunk ezzel a tárogatózós kesztyűbábbal (by Tóta) meg a többi csőcselék eltartásával.

Őt meg a lányait - gyerekmunkára kényszerítve!! , testükből éltek meg, mint szent fgeelesége is a tévében - üldözték és elnyomták az oroszok. sose tessenek ezt elfelejteni! Astoria is milyen környezetszennyezett helyen van- szegény fidesznyikek mehetnek ilyen levegőt színi kétmillióan mindjárt - ott tölteni az egész napot az maga a lassú kivégzés volt a z átkosban. Direkt rakták oda, elsorvasztani!!!! Na de ő erre rájött és alig vett levegőt, hát hogyne tudna megszorítani!
@netlovetta: Nem, a másodikos nyelvtankönyvet meg kell védjem! Az már régen elbujdokolt a vári barlangrendszerbe, a palota alá szégyenében! Ott bolyong kergeti a lö betűket.
@Boli: Amúgy szállodaigazgató - utaltam rá, ez a kinevezése már majdnem kádári selyemzsinór volt, fojtogató!! - korában igenis használta a nadrágszíjat, ki-behúzkodta, amikor önfeláldozóan gyarapított a nemzetet balkézről.
@a szív fészkei:

"Július óta a magyar devizával szemben az euró 264-ről 296 környékére emelkedett - ez az egyik legegyértelműbb jele lehet annak, hogy fogy a befektetők Magyarországba vetett bizalma.

Mivel Magyarország nem tagja az euróövezetnek, egy esetleges válsághelyzet nem járna akkora hatással a teljes rendszerre, mint Görögország összeomlása. Mivel azonban az IMF jelenleg nagyobb európai gazdaságokra fókuszálja erőforrásait, egy esetleges magyar mentőcsomag kérdése meglehetősen rossz időzítéssel merülne fel - különösen ha figyelembe vesszük a jelenlegi kormányzat és a Valutaalap között fennálló korántsem felhőtlen viszonyt."

A privatbankar.hu cikkét lefordíthattad volna azért a narancskomcsi észlényeknek:
Magyarán, le sem szarják, ha bedőlünk, mert max. légypiszok vagyunk Európa és az € térképén. Ha borulunk - akkor így jártunk...
Nem fognak a zsebükbe nyúlni, hogy balf@sz Viktorkát felfényezzék!
@a szív fészkei: Szomorú sorsuk volt, szinte elnyomták őket! Ja, az a sok rohadt komcsi, akik miatt hajnalok hajnalán kellett kelnie és teniszeznie velük! DURVA LEHETETT!!!
Képzeld el, ha nem lettek volna így elnyomva, milyen szépen is élhettek volna ŐK! Biztos is!!!
@Boli: Majd akkor kiderül, hogy mennyire hazaffyak a jobboldali nemzetmentők: odaadják a kis malacpersely-beltartalmukat, biztos!! (Csak még nem találják a szétveréséhez kalapácsot.. Most mást kell szétbarmolni vele.)

Ők nem fognak személy szerint bedőlni, ne aggódj értük: gondolom a shortok és egyebek 0-i már ott sorakoznak a svájci számláikon. Akkor meg itt izgassák magukat?? Lehet, hogy Szijjártó kinevezése mindennek a beismerése, hogy itt a végjáték - nyócév se kellett hozzá -, gyeplő a lovak közé?
@a szív fészkei: Jahh, ezt már olvastam, bár nem tartozik a kedvenceim közé a VV - némely eszmefuttatásai hasonlatosak a Magyar Hírlapéhoz, de ezt most hagyjuk. Az viszont világos, hogy Orvbán Piktor milyen gondossággal igyekszik elhárítani a fütyiszen belüli belháborúkat. Kérdés persze, hogy az Új - izé, mit beszélek - Háttér Színház ügyében milyen retorziókat fog alkalmazni kedvenc főpolgármesterével szemben, aki azért - lássuk be - elég rendesen seggberúgta ezzel a Dörner-Csurka-kinevezéssel.
@netlovetta: Szerinted Tarlós nem Kalapúr Mr. Garrisonorvbán kezén? Pofa befog a széljobbnak, megkapták, amit akartak a Nemzeti elleni cirkuszukkal: most lehet ott nagymogyorózni ezerrel, addig legalább, míg a hő honfikebel izzik a páholyban igazi drámáktól (Pozsgai Zsolt tollából, OMG!!!), ő, Mr. Garrisonorvbán tud egyébre koncentrálni. (kitől még mit vehetne el?)
Hát érekes és tartalmas egy V4 találkozó lehetett, ahol a magyar ál/l/amelnöknek ez volt mindössze a mondanivalója.
Remélem, jól kiröhögték a többiek.
A megszorításokat kezdhetnék magukon, de nem ez a tendencia, hanem sőt. De a fentebb vázolt - s jónak ítélt - lerohadás már eléggé itt van, hála nekik.
@a szív fészkei: Ebben persze sok igazság lehet, Dörner kinevezése ezt látszik igazolni. Azonban van egy másik oldala is a dolognak. I. Orvbán király anno finoman szólva olyannyira elhatárolódott Csurkától, hogy végül neki sikerült őt pártjával együtt "kiírni" a parlamentből/politikából. A Te érvelésed alapján viszont Orvbán rúgta saját magát seggbe azzal, de alaposan, hogy annyiban hagyja Tarlós Pistijének döntését Csurka "intendánssá" avatásához. Itt azért én inkább valamiféle kevéssé eltitkolható belháborúra bírok gyanakodni, persze lehet, hogy tévedek.
@Spániel: ha a többi is ilyen okos volt, akkor VV szint, rendesen... :)
@netlovetta: Legyen belháború, az is gyöngíti őket!

De lehet, hogy Orvbán már fogatlan oroszlánnak ítéli Csurkát - pont, mert ő csinálta ki - , viszont szellemi örököse Csurkinak, a Jobbik mégis ott van a szeme előtt a parlamentben, lehet tehát mutyikkal sakkozni velük - ha kifelé harsognak is rá mindenfélét.

Tarlós mire számít, ha Orvbán ellen lép? Csurka vagy Vona majd még nagyobb hatalomba segíti őt ezért egyszer? Addig megágyaztat ennek hitvalló hülyeségekkel deklamáló színészekkel? Ennyire nem realista, hogy ilyen tuti biztosan fogad 2014-re a széljobb mindent elsöprő győzelmére?
@netlovetta:

Szerintem rosszul látjátok. Nincs itt semmilyen belháború, konc osztás van! Le kell kenyerezni a radikális oldal gondolkodni még képes rétegét, hogy legyen egy árva szövetségesük széles e hazában.

Tarlós csak az eszköz aki végrehajt.
Szerintem pedig ezt nagyonis összehangolták. Ha nem így lenne, nagyobb füstje lenne.
Nyolcból tagból két fideszes szavazott csak dörnerre és mint tudjuk a szélsőjobbosok tarlós szerint rendes fiúk.
Ha nem orbán jóváhagyásával kerültek volna dörnerék a igazgatói székbe már ki is repültek volna belőle, mint az operaház igazgatója kinevezésekor. Emlékeztek, nem volt olyan régen.
Egyszerűen a szélsőjobboldalnak szüksége volt egy sasfészekre, egy fórumra, ahol -a színdarabokon keresztül persze- de nyiltan lehet uszítani, zsídózni, gyűlölködni. Ehhez kapnak majd állami támogatást, odairányított szponzorpénzeket.
És lehet, hogy így járunk jól, ha csak ott tombolják ki magukat, a falak között.Szomorú, szégyen, iszonyat, hogy ide jutottunk!
@néma bárány: Én is ilyesmit pedzegettem:"Pofa befog a széljobbnak, megkapták, amit akartak a Nemzeti elleni cirkuszukkal: most lehet ott nagymogyorózni ezerrel, addig legalább, míg a hő honfikebel izzik a páholyban igazi drámáktól (Pozsgai Zsolt tollából, OMG!!!), ő, Mr. Garrisonorvbán tud egyébre koncentrálni. (kitől még mit vehetne el?)"

Ilyesmit nagyon is ki bír sőt szert matekozni.
@Spániel: Ha csak ott tombolnák ki magukat "közpénzen" persze, lehet, hogy valóban jól járnánk. Azért nincs még elég nagy füstje se a dolognak, mert általában véve a tömegeknek semmi mást nem jelent a politika, mint: 1. munkahelyet és annyi fizetést, amennyiből, ha lehet, szép fokozatosan csak 1-1 lyukkal kelljen behúzni a nadrágszíjat, 2. legalább azzal a hittel melózhassák szarrá magukat, hogy egyszer majd lesz nyugdíjuk.
Végső soron más nem számít. Shit Pali ótvaros dumájáig, az Operaházig, az Alaptörvényig és annak Asztaláig már el se nagyon látnak, de minek is?
@a szív fészkei: Hát ha Gyöngyöspatát nézzük, meg azt, hogy az országnak gazdasági és lélektani szempontból sacc/kb. kétharmada immár "Gyöngyöspata", reális esélyt láthat abban, hogy legközelebb a Jobbik győz kétharmaddal. Ez a vízió nem is olyan meghökkentő, mint gondolnánk.
@netlovetta: Neked is igazad van. Ez a "minél rosszabb, annál jobb" orvbáni sok éve űzött politikája, a világ legcinikusabb és romlottabb látásmódja trikolórral leöntve.

Két hét múlva kiderül, mennyire lehetett végletesen elhülyíteni a népet.
Nem kell megszorítás! Adócsökkentés kell! Egymillió új munkahely és hatalmas népszaporulat. Munkaalapú társadalom, a nyugdíjas sem henyél! Megvédünk mindent mindenkitől! Egyetem helyett szakiskolákat! Nem lesz gázáremelés. Korszerű európai ebadót, chipsadót és luxusáfát! Le a bankárbűnözéssel és a Tescobűnözéssel! Söralátét. Galambos Lajos és a CBA, hogy jön ez ide?
Seduxen találata.
Feszített munka a NENYI megvalósulásának és Esztergom város működésének érdekében!
www.facebook.com/photo.php?fbid=10150492198009698&set=a.234337969697.179456.227991434697&type=3&theater
@néma bárány: @a szív fészkei:

Egyetértek. Ne feledjük, hogy a Jobbik elpincsisedésének ára van. Vona nem szokta meggondolni és cáfolni magát húsz percen belül, hacsak nincs valami nagyon nyomós, esetleg anyagi előnyökkel járó oka is rá.

Márpedig a végtörlesztés megszavazásánál ez történt:

varanus.blog.hu/2011/09/20/jobbik_a_fidesz_pincsije

A színház átjátszásával a szívesség ellentételezésének, a kifizetésnek lehetünk tanúi. A Jobbik felkerült Orbán bérlistájára.
@Palmer Eldritch: Nem ilyenkor csinálja a legkevesebb kárt? Évekig kéne mindet mélyaltatni.
Azért jó, hogy ilyen empatikus kormányfőnk van, akit nem téveszt meg lendületesen növekvő saját jóléte, és drukkol nekünk a soronkövetkező megszorításokhoz. Köszönjük Pali!
Aki ért a tőzsdéhez, izzítson: hvg.hu/gazdasag/20111010_ngtt_orban_viktor#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_10

Mit mondott a svájci guru? Aranyat kell venni! (bár az is majd bedől, mint szerinte minden)
@a szív fészkei: Marc Faber: [..]"Mi lesz régi kedvencével, az arannyal?

Egyelőre folytatódik az ár lemorzsolódás 1500-1600 dollár közötti szintre, de lehet, hogy hosszabb és erősebb esés is bekövetkezik. Viszont hosszabb távon drámai lesz az arany felértékelődése, a következő évtized átlagában többet fognak keresni az aranyba invesztálók, mint azok, akik a részvényeket részesítik előnyben. (Az arany több más elemző szerint is jó befektetés.)"
www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/esztergomi-ultimatum-huszonnegy-orat-kapott-a-polgarmester-405223 ezen aludt el a táltos és valami szépről álmodhat: polgimesternőt viszik vezetőszáron vagy ilyesmi...
Beszoptam és árnyékra vetődtem? Hú de hülye vagyok.
Mondjátok, hogy ezt a blamát azért vállalták be mert Orbánnak keresztbe áll a zabszem:-) hvg.hu/itthon/20111010_brad_pitt_fegyverek
@allegretto23: hihihiihiiii....

ezt a csupasz pisztolyban látták... abban van ugye? hogy a filmforgatáson megmentenek mindenkit... :) qva joooo...
index.hu/video/2011/10/10/a_fideszesek_nem_emlekeznek/

Úgy rúgnám seggbe mindegyiket, csak az jöhetne vissza képviselőnek, aki legalább egyszer megkerülte a holdat...
@Fabius: Olvastam ezt a bejegyzésedet, és ez tényszerűsítette azt, ami zsigerből is érezhető volt. De ha pl. az ember véletlenül az Echotívíre kapcsol, látható: hogy a szélsőnácik azért nem bírálják olyan "nagy vehemenciával" a qrmány döntéseit, mint az egyébként egy-egy jobbikos parlamenti felszólalásból látszana. Valamit mégis láttatni kell, hiszen a "jobbik-rajongó" eccerü nép már akkor is "zsideszezett", amikor 2010-ben még csak kopácsoltak a cédulákért a be- meg be nem jutott pártok. Tehát bár lehetett tudni, hogy így vagy úgy, Ormány zsebrevágja/vágta Vonát, de azért ez veszélyessé válhat. Könnyen megeshet - közvéleménykutatási adatok mutatnak is ilyen tendenciát -, hogy kiábrándult fideszesek egy része átszavaz a Jobbikra. Lenne ennek persze előnye is, mivel 2014-ben pl. már lehet, hogy kénytelenek lennének koalíciót alkotni, így arra talán felkapnák a fejüket a zsideszező fotelnácik is;)
@a szív fészkei: 4 hsz el ezelőtt... elkéstél:)

Hajdú: titkos adatgyűjtés:))))))) elolvasták a feliratokat a konténeren:))))
@yoda-jedi: Minden fillér ráfordítást megérnek! Kicsit kizökkentik Bradet az unottan nyugis állapottyából. Már épp ő kezdett volna parancsolgatni a morci biztonsgásisa révén.
@a szív fészkei: :))) jaaajja... igaz gondolom így is TÚL OLCSÓ

gondolom Kőbányán megint INGYEN tudnak háború utáni világégést mutatni a filmben
@a szív fészkei: :))) aztán még jön a kinek van a nagyobb Q7ese... meg hogy mi vagyunk az igazi terror elhárítók, ők csak putris szinészek... és a hajdú farka nagyobb mint a pitté... de azért az együtt fotózás után mégis ő fog autógrammot kérni...
@yoda-jedi: Hajdúék lementek hídba Paris Hilton előtt két éve, úgy nyalták előtte a talajt egy közös fotóért. . Brad Pitt meg mégiscsak valaki ehhez a barbiemancihoz képest.
@a szív fészkei: kellenek az "eredmények", nagy hírnév, nagy költségvetés... sok Q7es...
@yoda-jedi: Q7-esek majd jönnek 23-án, arra a kedvesen összeszervezett randira a nép két véglete között. Orbánban egy Kánya Kata partnerkereső veszett el - ha már celebisztánba tévedtünk...
@a szív fészkei: :)

akkor most kőbányán a 3dik világháborút és a csillagok háborúját fakarddal nyomják majd?

gondolom mire a filmmel végeznek, addig a jegyzőkönyveket még el se kezdik a TEK hivatalnokok...

sebaj, majd a következő filmjében használja pár év mulva...
vagy a TEK forgat majd a fegyverekkel egy jobb propaganda filmet...

ez az emberarcú TEK... mint az ÁVÓ az is az állampolgárokat védte...
@NYJetsTD:

Pedig lenne mire emlékezniük, ugye. Ott van mindjárt Járai nertárs monetáris politikája.
@netlovetta:

Régi módszer ez a Fidesznél, eljátszották Torgyántól Dávid Ibolyáig mindenkivel.

A Jobbik vagy betagozódik, mint alvállalkozó, vagy elszipkázzák a nem cigánydemagóg, de radikális szavazóikat ezekkel a húzásokkal. Ők meg majd nem harapják a kezet amiből enni kapnak.

Abban a nagy katyvaszban amit a Fidesz képvisel elférnek a majdani ex Jobbikosok is az SZDSZ, MDF, FkGP, és egyéb mindenféle elvhű exek mellett.
@yoda-jedi: Angelina Jolie egy előrelátó és jó asszony, mondhatni Good wife: amikor múltkor itt jártak - akkor ő rendezett - vett a fiúsított kislányának Pestszentlőrincen vagy hol egy fakardot!! Na, probléma így kipipálva, szép emlékek beragasztva a mosolyalbumukba a TEK-esek mellé.
@yoda-jedi: Sírva sem nyúlna hozzá. Pláne nem csóválná - bár egy moszkvai őrkutya tudna vele mit kezdeni a feje fölött lóbálva - az a fajta nagyon be tud pipulni, ha akar.
@Fabius: Tényleg, csak exeik vannak! Tarlós is szadeszból szökkent szárba.
Na Budai forradalmár eetárs mehet bíróságra: www.hir24.hu/belfold/2011/10/10/bajnai-gordon-beperli-budai-gyulat/~~fokusz Magyar Nemzet meg jubilálhat a ki tudja hanyadik helyreigazítási gesztussal majd. a pártharsona, amelyik sohasem hazudott, ja.
@Fabius:

Ezek kedves megszorítások, nem brutális szocialista megszorítások. És libsik is.
Javaslatok esetleges?? kormányátalakításra: www.haziallat.hu/ace-ventura/allat-es-ember/ordoglakat-papagaj-maggie-szamolo-kutya-koko-gorilla/2401/

Meg a csontvázas szekrények lakatját kinyitó, a gazdasági csodánkat véghez vivő és a tökéletes szóvivő! Mi kell még??? Örülök, hogy Brehmmel együtt segíthettem! Ezek ráadásul édibédik, na nem?
@Fabius:

"Jobbik felkerült Orbán bérlistájára."

Tehát majd őket is bedarálja mint a kisgazdákat, MDF-t, stb...
@Fabius: mivel jó voltam biológiából: a narancs az egyik leggyorsabban felejtő gyümölcs...

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: ezek annyira kedves megszorítások, még a végén bevezetik az elélvezési adót is...
Tisztelt kommentelő társak azért ezt már Ne ! Kérem szépen itt közel száz azaz kilencszáz híján ezer fegyvert foglalt le titkos nyomozás után a TEK!!!
Eztetet kicsinyíteni nem ildomos!!! Különben meg ép elég a baj !!! Az a repülő amely hozta a fegyvereket a Liszt Ferihegyi reptérre , már megszökött s elhagyta hazánk területét! S mi ez ha nem a New-York- Tel-Aviv -London tengely ármánykodása?
Most hogy a Dörner búbú meg a Csurka apánk visszafoglalja Tarlós elvtárs ( csak beépült ember volt) segítségével a magyar színházat a liberálbolsi-kommersznyugat-átkos fogyasztó lélektelen nemzetellenes befolyásától most igenis éberen kell őrködnünk a vártán!!!
Elvtársak a KAPANYÉL is ELSÜLHET!!!! ... csak javaslom utána kell nézni a Magyarországra irányuló kapanyél import szükségességének!!!
Az ördög NEM alszik ezért Mi sem aludhatunk!!!! Uraim a haza Önökre is számít!!!! Addig szóljanak amíg lehet mert utána már késő lesz!!!
Előre TEK! Előre Magyarország!
@IGAZ MAGYAR: Brad Pittt az ellenforradalmár... azonnal követelem hogy rögtön ítélő izééé csináljon vmit... hm... mit is szoktak...
ujszo.com/online/kulfold/2011/10/08/jubileumi-csucstalalkozot-tartottak-a-v4-ek-osszefoglalo Visszatérve a csúcstalálkozóhoz, amiből kisülhetne valami jó is, itt épp egy fotó Schmitt Pálról, akinek az arcáról az újság képe pont akkor készült, amikor Klaus azt mondta: A V4-nek köszönhetően országaik között "megerősödött a barátság":)
@a szív fészkei:

Budai nertárs majd mea culpázhat a pártharsonával együtt (nekik hatodik ilyen lehetőségük lesz) ha nem sikerült tudomást szerezni, mint főszimat, hogy ebben az ügyben jogerős bírósági ítélet van:

www.civishir.hu/belfold/liba-per-bajnai-nyert-a-hir-tv-ellen/1001095802

De amúgy nem baj, ha előveszik a Hajdú Bét ügyet, két okból:

1: a Wallis maga 10 milliárdot bukott rajta,

2: kiderül végre világosan, hogy a víziszárnyas piac összeomlása - és ezzel a Hajdú Bét csődje - a 2002-ben regnáló kormány gazdasági miniszterének és intézkedéseinek (államilag letörték a felvásárlási árakat)volt köszönhető.

Na ki volt akkor gazdasági miniszter?

Úgy van, az a szentséges jobbizé.
@yoda-jedi: Tisztelt Yoda!

Helyedben Én nem venném félvállról!!! ...Mert mi van ha a Gyurcsány kommandó parancsnoka a Brad Pitt??? Na erre szerintem még a TEK sem gondolt! De majd a Budai Gyula kideriti na meg a Polt Péter!!!
Szerintem vizsgálni kellene ezt a lehetőséget is , na meg az Andy Vajna szerepét!!! Ő lehet a beépült ember, kapcsolata Brad Pitt-tel közismert .. de azért még a rózsaszín párduc na meg a Stirlitz meg a Zorge esetleg a Mata Hari aki most lehet hogy mata Marinak álcázza magát valami nyockeres kocsmában szerepét is vizsgálni kell!!! Mert Magyarország nem rés hanem bástya a hanyatló nyugat partjainál!
@Fabius: Na erre a 2002-es miniszterségre nem gondolt senki!!! No akkor onnan van a szagértelem a gazdasághoz! Hiába a jobb kézzel sok mindent csinál az ember! De néha illik kezet mosni is!!!!
Brad Pitt itt és most kaptam a hírt "Chuck Norris, Jason Statham és Arnold Schwarzenegger is megérkezett Szófiába"
Uraim be vagyunk kerítve???? vagy még nem de megnyitották a második frontot is!!!!
@IGAZ MAGYAR: budapest helyett bukarestbe mentek? na ezek olyanabbak mint a TEK... brad pittett is lefoglalják, titkos szolgálati eszközökkel kinyomozzák a nevét és egyéb adatait... még akár a keresztnevét is... ;)
@yoda-jedi: ...ha ha ha!!! De ezek még nem ismerik a magyar csoda fegyvereket s az M7-es, az M1-es, az M3-as ... stb stb ügynökeinket pl: Szamócát vagy a Ferit a nyomdász Ferit na meg azt aki a háttérbe áll készen!!! Győzünk mert mi győzelemre vagyunk ítélve!!!! Brad Pitt ki az egy szamócához képest??? Egy Arnold Swarczi ki az egy akárkihez képest??? Na esetleg a Stalone ! De Ő meg csak rendez Nem ellenfél!!! Meg itt van a TEK!!! Még Szaúd Arábiába is Ők tettek rendet amikor vezérünk és miniszterelnökünk ott járt, mert különben minek vitte volna magával???
Azon a bizonyos nadrágszíjon akkor esne igazán jól az eggyel beljebb húzás, ha az a nadrágszíj annak az államelnöknek kinevezett tetűnek a nyakán lenne. Aztán: Snitt. Pali.
@yoda-jedi: Statuálni. Azt szoktak a rögtönítélő izénél.
"A statuálás a lényeg, mert aszerint kapja majd a büntetést."
@yoda-jedi: De még a táncolábú nagyanyja nevét is. Ha már Deutschnál is kinyomozták humánumot nem ismerő módon, amikor súlyosan megfigyelték!
@wanekus: :-D Ja és BP nagyanyja táncoslábú - lám, megszorítok az abc-n skicc szellemében. Minden szóban spórolok egy betűt.
Höjj, asszem Jóistenünk és Szentséges Jobbja most lesz igazán bajban:

hvg.hu/az_orban_kormany_gazdasagpolitikaja/20111006_koltsegvetes_kozoskassza_hazaeshaladas

www.kozoskassza.hu/

Valami azt súgja sok vicces pillanat elé nézünk, sej.
...., meg a lengyel:
www.facebook.com/budapeszt.w.warszawie
"A magát nemzeti konzervatívnak tartó Kaczynski megpróbált ugyan kibújni a bőréből a kampány idején, kevésbé voltak nacionalista megnyilvánulásai, kifejezetten jó nőket is bevetett a siker érdekében, de a 2010-es elnökválasztás után újabb vereséget szenvedett. Ezúttal akkor követett el hibát, amikor minden alapot nélkülözően sejtetni engedte, hogy az egykori NDK-ból származó Angela Merkelnek kapcsolata volt a keletnémet titkosszolgálattal, a Stasival"
és:
"Az országot a 2008-as világgazdasági válság nem rázta meg különösebben, Európában egyedül itt nem kellett szembenézni recesszióval, az átlagkeresetetek Tusk miniszterelnöksége alatt 18 százalékkal nőttek."

Biztos a "nemhagyományos" gazdaságpolitikának köszönhetik, nem?
Sógorom keresztapja a 70-80-as években egy éttermet vitt valahol Óbudán (értsd: gebines volt), ahol gyakran megfordult SP és b. családja, s velük együtt barátaik is.

Hosszú volt az a bizonyos á la carte.

A fizetés úgy ment, hogy SP a tárcába, a blokk mellé berakott némi bankót, majd pár perc múlva sógorom keresztapja vitte neki a visszajárót - ugyanazt az összeget, csak kisebb címletekben.

Jaaaaaj, na ne mááááá'!
- De. Pedig de. De igen.

Na, ennyit arról a kurva nadrágszíjról.
@Zébácsi: Na most késő van, alapból gyengusz vagyok meg minden, nézd el nekem a hülye kérdéseket! De mint micsoda evett megszorítva emígyen a nahagy viveur? Mint olimpiai bajnok, mint szakmabeli vendéglátós, mint valaminek az elnöke, mint pártember,, akiért leszóltak valahonnan?

Rendszeresen ingyér` kellett etetnie a bagázsát? Tőle függött valami engedély és így megérte neki?
Na eztetet már a Pitt se fogja érteni: www.borsonline.hu/news.php?fegyvert-csempeszett-pitt-videoval&op&hid=47932

Édes jó istenem, ezek eddig jöttek ide lelkesen forgatni, lakást venni, kivenni, fakardot, krumplicukrot venni,stb. - , szórták el itt a pénzüket, munkát adtak csomó embernek, na de most legalább őket is elmarják innen!
Jaj dejszen gyüttek orvbánt elejteni! Hacsak úgy nem, azt viszont megköszönném nekik!
A történet hátterét nem ismerem pontosan, erről már nem szól a családi fáma (sógorom keresztapját sem ismerem).

E bájos kis képfestő csupán azt hivatott érzékeltetni (amit tudom, igazából nem kellene, mert e kép már készen van itt rég), miszerint köztársaságunk (?) elnöke mindig is kiváltságosként élte életét, mindig tudta ki mit vár tőle, s emígyen azt is, ő kitől mit várjon el.

Lám, e felfogásnak meglett a jutalma. SP sokra, míg sógorom keresztapja éttermét évekig vitte.

******

Egyébként SP pont ma volt téma a munkahelyemen.

Kollégám mondja, miszerint nincs azzal semm baj, hogy kis hazánkban nem igazi tudásalapú a társdalom, mert aki jókor volt jó helye és ügyes volt, az végül is joggal nyerte el a hivatalat, pozíciót - hiszen talpraesettebb volt a többinél. Na, erre varrjunk gombot!

Mondom neki: - Aha, na jó, varrok én neked: mit szólsz Skicc Palihoz?
Erre ő: - Huhh, ok. Zé, de az nem ér, hogy kivétel erősíti a szabályt?
Mire én: - Nem Sziszikém, az nem ér.
Mire ő: - OK., bémeg, akkor jövök egy sörrel.

Nekem ez: sovány vigasz.
@Fabius: Jön Bukéfalosz és hozza Nagy Sanyát is, hogy legyen valami "Nagy" is ne csak ilyen icipici asthenospermiás impotenciázis ezek találták ki a "Lorem ipsum..."-ot is? vagy csak a továbbfejlesztésén dolgoznak keményen csurkásítva hurkásítva... fel vörösök proletárok...
@Fabius: kiosztották a Nobel-t a gazdasági területen is..hasonló mint az asztronómiában (majdnem asztrológiát írtam mert ugye a Big bang és a világ vége odavalók még Nobellel is) vélemyényem -ha a matolcsynéférje kapta volna sem lenne jobb a helyzet- íme: imádnivalók az ilyen módszerek, inkább imádni, mint követni, mint a mellékelt ábra mutatja az a rohadt kúrva VALÓSÁG a vektorhumunguszönregresszió=pénzügyiönkielégítés visszamenőleg vagy tolatva? alapján sem csinálja amit ki lehet ezekkel a képletsorozatokkal számítani hanem szép csendben a kapzsiság -mint alapelv- alapján egyik gazdasági válságból a másikba viszik a népet amely fizeti a mások szórakozását annak árán, hogy a valóságban csak retteg az éhenhalástól...azaz nem mindenik döglik éhen "csak" 15-35%-a attól függően honnan nézem...tényleg megérdemelték a Nóbelt de egy kriptára kellett volna rávésni amelyben ezek és az összes többi pénzügyi guru végre el lenne hantolva ahogy a Wallstreete elfoglaló egyre nagyobb számú ébredező haldoklók követelik mi fizetjük a libák meg döglenek és a csipak elvtárs meg beépíti a nemzetvédelmi területet az erdő mélyén és még szájon sem lehet érte vágni mert...???? na miért is?
@Rodeo36: "a kapzsiság -mint alapelv- alapján egyik gazdasági válságból a másikba viszik a népet, amely fizeti a mások szórakozását annak árán, hogy a valóságban csak retteg az éhenhalástól" A felsőoktatás átszervezésénél a közgazdász képzés helyett javasoljad, hogy inkább pszichológusokat képezzenek eszméletlen mennyiségben. A kapzsiságunk egyébként a fejlődés motorja, egy pozitív tulajdonság:), mert mindent meg akarunk szerezni, el akarunk érni.
@legeslegujabbkor: a "kapzsiságodra" CAVEAT EMPTOR, ha olyan közgazdákat képeznek mint a matolcsynéférje és a Szeretett Vezető akkor jobb ha bezárják a tanszéket! egyébként pofátlan módon félremagyarázod azt amit én kapzsiságként írtam kiragadva a szövegkörnyezetből ami azt jelenti sem meg nem értetted sem el nem olvastad amit írtam ez olyandörnercsurkás szindróma vagy csak jaffás?
@Rodeo36: Értem, hogy utálod őket a kapzsiságukért, ami felülírja még a józan észt is, én csak arra akartam viccesen utalni, hogy ezt fel is lehet használni ellenük.
@legeslegujabbkor: tudsz e spanyolúl?

bruja jajajajajaja

akkor egyetértünk javallom nézz be a @szívemfészkéhez írt epikus költeményemhez első ének! Troppauer Hümér után szabadon bár az én frizurám valamivel nettebb...talán
süti beállítások módosítása