Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hirado/2024/05/02/politikai-reklamkampany-koltesek-legdragabb-europai-unioban-cof-fidesz "... (2024.05.03. 12:44) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.06. 05:44 Fabius

A bazi nagy Bajnai konteó

Címkék: gazdaság fidesz heti válasz bajnai gordon

Pszt!
Hallod, gyertek már közelebb, ne kelljen kiabálnom....
Na, izé...hallottátok ti is?
Hogyhogymit? A Bajnai titkosított paktumban összeáll a Gyurcsánnyal, kirántják az LMP-t Schiffer alól, lenullázzák a zemeszpét, kiteregetik Puch minden bűnét, és levadásszák az összes baloldali szavazót TGM-től Kertész Ákosig! Biztosis, ne röhögjetek ennyire! Megírta a Heti válasz!

Vidám pillanat ez ebben a nehéz helyzetben amiben az ország van, kedves Feleim. Kormányunk éppen most fosta le a zoknit amúgy istenesen, és honnan legyen annyi eszük, hogy ne teregessék mosatlanul a napra száradni a kalucsnikat. Éppen olyan ez, mit hajdanán a nász után kirakott vérfoltos lepedő: tudja meg ország világ, de a szomszédok mindenképpen, lezajlott az eksön.

Májusban, Bajnai önkéntes száműzetése utáni színre lépésekor írtam, kormányunknak onnantól van oka a pánikra. De azt én sem gondoltam, hogy ez ilyen gyorsan bekövetkezik. Ám azóta a matolcsyzmus megbukott, minden gazdasági mutatónk szabadesésben hasít lefelé a béka segge alá, kormányunk dülledt szemmel megszorít, adókat és járulékokat emel. Orbán népszerűsége történelmi mélyponton, cserébe kockázati felárunk csúcsokat dönt az euróval együtt. Az összlakosság 69%-a szerint rossz irányba megyünk, és nem röhög az elbaltázott Gyurcsány üldözésen sem. Eddig az volt a mondás, nincs alternatíva Orbán Fideszével szemben, és volt is ebben igazság. Én sem adnám szívesen a gazdasági kormányzást egyik jelenlegi ellenzéki párt kezébe. De egész más a kép akkor, ha Bajnai és Oszkó Péter is a palettát színesíti.

Az én véleményemnél talán jobban jellemzi a helyzetet, ( nem vagyok elfogulatlan, nekem bejött amit Bajnaiék csináltak) hogy az alapvetően konzervatív véleményvezér blog is osztja a nézetet, miszerint az egyetlen életképes és hiteles(!) alternatíva a váltópártiságra az formáció lehet, ahol Bajnai Gordon a húzóarc. Arról nem is beszélve, hogy a politikából kiábrándult és pillanatnyilag szavazóképtelen tömegben is népszerű vélemény, hogy olyan emberre lenne ismét szükség, aki szakmailag átgondolt - főleg gazdasági - döntéseket tudna hozni, háttérbe tolva az aktuálpolitikai nézeteket és kényszereket, és képes lenne kitalicskázni a felgyűlt felesleget.

A Haza és Haladás Alapítvány, Oszkó Péter és Bajnai Gordon publikációi világosan megmutatják, most is lehetne ezt másképp csinálni. Ez pedig olyan skandallum, ami lépéskényszerbe hozza a matolcsyzmus romjain trónoló kormányzatot.

Közhírré tétetett hát a Heti Párthangjában a kiagyalt elmélet: mossuk össze Bajnait Gyurcsánnyal egy szörnyen titkos paktum emlegetésével, fűszerezzük az egészet az LMP lenyúlásának lehetőségével, ijesszünk rá a szoci tábor maradékára egy viszik a zemeszpét is(!!!) szólammal, majd tegyünk úgy, mintha nem  Viktor képes feléből húztuk volna ki éppen a fejüket. Borókai Gábor lojalitásához kétség nem férhet. Én is csak arra lennék kíváncsi, vajon mekkora terhet jelent neki a nyakába akasztott kolonc, amivel soha nem sikerül a valóság közelébe jutni?
Lássuk be, erre a konteóra a kormánynak nagyon is jó oka van. Képzeljük el Kedves Vezetőnket közös vitaasztalnál Bajnaival, ahol első ránézésre és megállapítható lenne a jókora hendikepje.
Ezt a megaláztatást Viktor elodázná amíg lehet, csak az érthetetlen, miért ezt a béna módot választotta a gazdaságpolitika gatyába rázása helyett? Mára világosan kiderült, az irány tarthatatlan, valamiből engedni kell, még ha bakanccsal trappolásnak számít is ez a saját önbecsülésén. De válság esetén megesik az ilyen, meg ennek ellenkezője is: a nép fogja úgy érezni, hogy kormánya lábbal tiporja az önbecsülését a tévedhetetlenség látszatának őrzésével akkor is, mikor már a bőrére megy a játék. Nem szeretnék mostanában Orbán Viktor lenni. Rohadt fárasztó lehet egész nap azon tipródni, mitől féljen jobban: a sarokban gubbasztó démonjaitól, vagy a megjelent hiteles, választható alternatívától.
 

202 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr343281678

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem értem Márta István mit nem ért? 2011.10.07. 10:14:47

Nem tudom, miért értetlenkedik Márta István. Az utóbbi másfél évben búra alatt élt? Esetleg ki sem mozdult a színházból? Nem hallgatott híreket, nem olvasott újságot? (Igaz, hiteles médiumból egyre kevesebb van, de a XXI. században élünk, legalább az i...

Trackback: MSZP: te nem tudod, milyen jó (volna) nélküled 2011.10.06. 09:53:25

Avagy miért kell egy határozott, biztos mozdulattal arcon rúgnunk az MSZP-t, ha meg akarunk szabadulni a Fidesztől....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát, igen. De ahhoz, hogy Bajnai képbe kerülhessen, előbb választást kellene tartani. A választások előtt viszont a Fidesz sarkalatos törvényekkel gúzsba köti a leendő kormányt, és nem lesz gazdasági mozgástér.

Előrehozott választás szerintem akkor lesz, ha a Fidesz nyeregben érzi magát. Ha potenciális kihívó akadna, akkor biztos kivárják 2014-et, kerül amibe kerül.

Ezt az egészet valahogy újra kéne kezdeni, úgy 1990-től, más szereplőkkel (már ha lennének/lehetnének ilyenek). De ez csak vágyálom, ami soha nem teljesül.
nemsokara eljon az igazsag pillanata.
eddig a fidesznyikek azt hittek hogy amit csinalnak az majd jo lesz es tetszik az embereknek. a biztonsag kedveert azert minden pozicioba bohocokat, vagy pojacakat ultettek, akiknek nincs ertelmes gondolatuk, csak azt mondjak amit a nagyvezer megenged nekik.
viszont lassan meg a leghulyebb fideszes szamara is nyilvanvalo lesz, hogy krvara nem mennek jol a dolgok. a pinaexporton kivul a gazdasag minden resze romokban.
mit fognak csinalni? fognak tankokat kuldeni esztergomba, vagy szepen csendben eltakarodnak?

nekem nem ugy tunik, hogy orban valaha is beismerte volna, hogy baromsagot csinal. ugyhogy haboru lesz.
addig nem fognak eltakarodni, amig erovel el nem zavarjuk oket.
Orbánnak van mitől beszarva lenni, és ez a módszer sem új. Egyre több a Bajnait méltató cikk, egyre többen anyázzák a gazdaság szétkúrását, és egyre nagyobb lesz a szükség is valami értelmes megoldásra. Orbánnak mi marad? Megpróbálni összemosni Bajnait Gyurcsannyal, és ez csak a kezdet.
Azt álmodtam,gazdasági csoda történt!
Gyönyörű volt!
Jókedvűen ébredtem,bekapcsoltam a gépet,és...
Nem találtam egyetlen hírt sem arról hogy a Tuskók nemzetségéhez tartozó, gyökér eltolcsit kirúgták.
Viktor!
Takarodj a Qrva Anyádba!!
Felesleges Bajnait várni, mint égből a mannát.

A zárszámadási törvény kimondja, hogy a Nemzeti ügyek kormánya munkájának megkezdésekor azzal szembesült, hogy az előző kormány, melynek Bajnai volt a vezetője, valótlan adatokat közölt.

Ezért majd a Bajnait is jó beperelik, és leültetik 30 évre, meg 80 évre eltiltják a közügyektől. Ebből a 80-ból 4-re visszamenőleg.

Igaz, a hazugság attól még hazugság, hogy törvénybe foglalták.

Attól, hogy valakit eltiltanak a közügyektől, még ostorozhatja beszédeiben a viktort.
Ez a Bajnai nem Gyurcsány bűnsegédje? Vagy még dolgoznak rajta - és lesz?
Miért ezt a módszert választotta?
- Jóerkölcs?
- Gyerekszoba?
- pártállami emlékek?
- demokratikus fickók? (by Lázár)
- végül a joker: nemzet naccsága

Borókaira kár szót vesztegetni, megzakkanhatott, már hetente jön vmi konspirációs elmélettel...
Órdítanak az egerek :D, van ám orcája a qrmánynak

A kormány este reagált a hitelminősítőkre: eszerint a kormány "a magyar állam érdekében, továbbá az állampolgárok iránt érzett felelősség teljes tudatában támogatta" a döntést.

Sőt: a kormány szerint az egyik ötletgazda a Moody's volt, miután 2009 nyarán úgy vélekedett, vélekedett, hogy Magyarországra az „elsődleges fenyegetést” a gazdaság erős visszaesése, a devizahitelek nagy aránya, a szűk likviditás és a jelentős devizakötelezettségek jelentik. (Ezt persze sok külföldi és hazai elemzés akkor is és most is megerősítette. A végtörlesztés viszont számottevően nem is csökkenti a devizakockázatot. Mint arra korábban több cikkben is rámutattunk, a devizahitelek jelentette veszély bő 15-20 éves kifutásából vesz le egyet, azaz jövőre a program nélkül is ugyanott tartának nemzetgazdasági szinten. A végtörlesztés viszont egyérteműen gyengítette a forintot [4], amivel így összességében az országkockázat nőtt, ezt mutatja az is, hogy 2,5 éves rekordszintre emelkedett [5] az államcsődkockázatot is jelző CDS-felár.)

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/05/a_kormany_uzent_a_hitelminositoknek/
A cikkre, ez már megfordult az én fejemben is. Ferenc ME-nek teljességgel alkalmatlan, viszont pártvezérnek tökéletes, mert meg tudja mozgatni a tömegeket akárcsak Ő. Flash gordon és Oszkó pedig lehetne a frontvonalban.

Gordonnal csak egy baj van, szürke. Nem tud lelket önteni a nemzet naccságára onanizálókba. Vagyis kellene még vki aki nemzeti fronton is hiteles. Akkor sztem hosszú távon is működőképes alakulat lehetne.
Magyar bankok: íme a meztelen igazság
2011. október 6. | 07:10

A bankrendszer hitelezési aktivitása továbbra is csökken, főleg a vállalati szektorban, miközben a portfólió minősége újra romló tendenciát mutat. A romló hitelportfólió azonban az év első felében nem minden banknál párosult értékvesztés-képzési növekménnyel, ami további kockázatokat jelenthet a jövőre nézve. A bankrendszer kimutatott eredménye jónak mondható, de emögött egyedi tételek, valamint egy-egy bank kiugró teljesítménye áll; ezzel párhuzamosan emelkedett a veszteséges bankok száma. Az egyedi hatásoktól megtisztított bankrendszeri eredmény egyértelműen romló tendenciájú. A tőkemegfelelés szintje jelenleg megfelelő, de a végtörlesztési jogszabály alkalmazásával ebben jelentős negatív fordulat is bekövetkezhet - állapítja meg a Nemzetközi Bankárképző Központnak a magyar bankrendszer 2011. első félévi tevékenységéről szóló BankAdat-elemzése. Az írást az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/magyar_bankok_ime_a_meztelen_igazsag.156398.html
Nemsokára előkerülnek cifrább dolgok is Bajnairól (természetesen kamuk), hogy az emelkedő népszerűségének gátat vessenek.

Csak azt nem veszik észre, hogy a kinyilt csipájú embereket eddig is hazugságokkal etették, miért pont az "ellenfél" szapulása jönne be nekik? Nagyon visszafelé fog ez elsülni, Viktorkám...

Attól, hogy te nem használod az internetet, az még létezik. És egyre dühösebb 1 milliós réteg hergeli magát, és oltja azokat is, akik nem neteznek, de nyitottak egy más irányra.
Közvetlen környezetemen látom, hogyan gyűrűzik hónapok óta a kiábrándulás tovább.
@Schindler Pistája:

Ha valakit szapulnak, akkor már csak azért is utána nézek, hogy vajon miért.
És máris belebotlok a netes hirfolyamban számos cáfoló cikkbe/blogba.
Innentől kezdve a maradék hitem (ami nincs) is elmegy a szapuló rezsimtől...
Ahogy most itt Orbán Bajnaival szemben lejárató kampányt csinál, az nem más, mint Gordonbontás.
Jó kifejezés a Hír Csárdá-n olvastam.
több posztot ne írjál politikusokról...

a kamunkációjukról egyáltalán ne...

szerintem koncentrálj a "hősies" tetteikre... a világraszóló gazdasági eredmények tényeire...

szerintem a politikát jegelni kell, amíg be nem tör a piacra vmi merőben új és anortodox... ;)
@Ombudsmanyus: puccs!!! október 23-án bye bye birdy
Epic. Bajnai orbán tv vitát facebook csoportot akarok!
végigolvastam a hetiválaszos cikk kivonatát
rég röhögtem ilyen jót :-) komolyan, a régi, Árkus-féle Ludas Matyit idézi...
@Schindler Pistája:
ööö...
...ha már szapulásnál és vérfikázásnál tartunk: miért is libajnai? Kifejtenéd nekem (csak az én kedvemért) linkekkel megtámogatva?
@Secnir:
Nem tud linket adni, mert ott nem minden második szó komcsi, meg libsi, meg zsidó.

Újabb eszkep-klónnal van dolgunk, ma korán kezdtek a narancs pártirodában.
Fabius, mer amúgy máskor szeretnél Orbán Viktor lenni?
@Kőmíves Kelemen:
gondolom a feltett kérdéseimre most riadtan ollózzák össze a magyar nemzetből meg a heti válaszból a cikkeket, azért nem válaszol. mondjuk ez egy jódarabig eltart majd, mert mindenütt csak kérdések vannak, válaszok nincsenek :-)
ilyen alapon a népszabadság is írhatna egy cikket, amiben lehozzák, hogy Viktor azért volt kint az araboknál, hogy eladja nekik az állam MOL részvényeit, hogy be tudjanak férkőzni a híresen erős orosz piacra.
Na. Igen. Én nagyon szivesen olvasom ezt a posztot, hiszen már oly sokszor leirtam/tuk, el tudnám képzelni a Bajnait egy új párt élén, vagy egy megújult párt élén.
:)
@Schindler Pistája: Az a te nagy bajod, hogy már nem csak a "vörösbolsik-nak" van elegük csak az Orbán-Matolcsy páros ámokfutásából, hanem egyre nagyobb tömegeknek. Ezek közé tartoznak az egykulcsos adó vesztesei, a devizahitelesek, akiket nem mentenek meg csak szájkaratéval, és mindenki, aki naponta szembesül azzal, hogy a pénze egyre kevesebbet ér. Persze biztosan van egy réteg, aki örül OV-nak és keresztény (LOL) konzervatív kormányának, de gyanítom ők vannak kisebbségben mostanra. De te azért örülj a vörösbolsik picsogásának. Majd akkor fogsz te is nagyot nézni, ha nálunk is beüt az ami Görögországban, és amit úgy neveznek államcsőd. És SOS jöjjön a Bajnai-Oszkó páros.
Láttam Kumint egy politikai tv műsorban, zavartan pillogott, izzadt a homloka miközben mindent tökéletesen rendben lévőnek talált,értetlenkedett hogy egyáltalán mit lehet kritizálni a kormány pol.-gazd.i intézkedéseiben. TÉNYLEG EGY KUMINOPITECHUS!!!!
Nahát! ezek a képek totálisan jók a poszton!
Tudod! Fabius! A sok kis csillag a Tiéd.

:)))))))))
Meghódította Amerikát Bajnai"

Bajnaiért máris kapva kapott egy másik intézmény is: a washingtoni Johns Hopkins Egyetem is megkereste.

A volt kormányfőt még év elején kérte fel a Columbia vezetése, hogy oktasson náluk, így New Yorkba is költözött. Bajnai egyébként az Európai Unióval és az uniós gazdaságpolitikával kapcsolatban tart előadásokat.
A megbízás letelte után az egykori miniszterelnök nem hagyja faképnél Amerikát.

A Johns Hopkins Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Iskoláján ugyanis évi négy alkalommal tanít majd; ott jelenleg is számos illusztris volt politikus tart órákat.
Ehhez már nem kell huzamosabb ideig ott laknia, alkalmanként elég néhány napot Washingtonban időznie"

www.blikk.hu/blikk_aktualis/meghoditotta-amerikat-bajnai-2066119?nocache

Itthon némelyek" alázzák, ott meg......
Ő a Bajnai.

:)))
@the_lonewolf: koncentrálj a képre, mi olvasható le a Galaxis Eszének Fényességes Ábrázatjáról, a burnuszosok meg serénykednek?

velemenyvezer.blog.hu/2011/10/06/orban_arabiaban_a_keleti_szel_visszater
@Rodeo36:
" mi olvasható le a Galaxis Eszének Fényességes Ábrázatjáról"
semmi.
asszem ezzel mindent elmondtam a háromnapos kirándulásáról.
@Schindler Pistája:

Tisztelt Schindler Pistája!

Amikor a világgazdasági válság dübörgött, az általad dehonesztált valaki (alig egy év alatt) kissé rendbe tette a gazdaságot és a mutatók javuló tendenciát mutattak. Utánanézhetsz.
Jött a kormányváltás és a mutatók (ugyanazon mutatókról van szó) ismét lekókadtak. Utánanézhetsz.
Én szívesen olvasnám részletes elemzésed arról, hogy mi az ami most jobb, mint kormányváltáskor, mi az ami a jövőre nézve optimizmusra okot adhat. Utánanézhetsz.
A jobboldali közgazdászok a vándorgyűlésen ízekre szedték a jövő évi (kicsit megkésett) költségvetést, és a legfinomabb fogalmazás is kockázattokkal telinek tartotta. Utánanézhetsz.
Szóval: mire fel döngeted a melled?

Tisztelettel:
anonymand
@Secnir: ja, a nihil, meg az, hogy mi a frászt keresek én itt? fölösleges pénzkidobás volt, ez is mennyibe kerülhetett? 100 millába?
@anonymand:

Hagyjad már a kis hülyegyereket, iskolakerülő gimnazista faszszopó, aki a panel kisszobájából osztja az észt, és még életében nem volt egy jó napja.
Emlékezzünk!
Évforduló: Ma van az évfordulója annak,hogy OV az aradi vértanuk napjára a Kossuth térre vekkeres demonstrációt szervezett.
Mert ők annyira hazafiak és nemzetiek.
Oszkóék átvilágítják a 2012-es költségvetést
2011. október 6., csütörtök 10:33 Papp Zsolt

A Bajnai Gordon volt miniszterelnök által fémjelzett Haza És Haladás alapítvány elindította a kozoskassza.hu projektjét – amelynek célja a 212-es költségvetési javaslat átvilágítása, annak közérthető magyarázata – hangzott el a projektindító sajtótájékoztatón.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/oszkoek_atvilagitjak_a_2012-es_koltsegvetest.497876.html
Egy dolgot felejtetek el Bajnaival kapcsolatban. Neki ahhoz, hogy min.elnök legyen nem kellett választást nyernie. Ráadásul volt egy olyan kikötése, hogy csak akkor vállalja el a posztot, ha az akkori kormánypártok felsorakoznak mögé, és nem próbálják meg ellehetetleníteni. Ez egy nagyon fontos dolog! Emiatt neki nem kellett a kommunikációjában hülyének nézni az embereket, ráadásul a szocik bukása elkerülhetetlen volt, így nem kellett pénzt sem osztania a választások előtt a szavazóknak, nem volt annyira kötve a keze.

Ebben az országban még nem lehetett választást nyerni hazugság, csalás és különböző gazdasági érdekcsoportok támogatása nélkül. Nem vagyok benne biztos, hogy ha egy választáson kéne megmérettetnie magát, akkor nem szállna be a játékba, és nem folyamodna ő is az előbb említett segédeszközökhöz.

Szerintem az ország kiadásainak csökkentését csak az öngondoskodás bevezetésével lehetne érdemben csökkenteni ( magán eü, manyup, tandíj...). De ebben az országban az emberek erről hallani sem akarnak, itt mindenkinek "ingyen" jár minden. Egy öngondoskodásra építő választási kampány egyenlő a politikai öngyilkossággal. Aki ilyenre csak gondolni mer, azon "Kádár népe" kőkemény bosszút áll, és máglyán égeti el....
Hát.Igen. A Bajnai garanciát kért a szocialistáktól, hogy támogatják Őt egy éves kormányzása idején.
Nincs ebben semmi különös. A szocialista párt már akkor is - vagy talán mindig - megosztott volt. A "hatalmas nagy székfogásban" :)) nehogy kihátráljanak a Bajnai reform politikája mögül.
Csak csupán ezért kérte a garanciát nevezett.

Nem gondolom, hogy hazudozással akarna választást nyerni - még ha fel is kérnék - csupán csak azért, mert attól sokkal jobb a hirneve a nemzetközi politikában, mintsem ilyen "szarságokba" belekeveredjen. Ilyen formán nem akart a világlapokban szerepleni.:))

Tehát nem kell aggódni, semmi ok nincs rá.
Ha úgy alakulnának a dolgok, biztosan nem hazudozna.
:))
oppá" bocsánat.

"Bajnai politikai szerepvállalásáról ezt mondta: ”Nem gondolom magam politikusnak. Politikus az, aki hivatásszerűen azzal foglalkozik, hogy a közhatalmat megszerezze és megtartsa.

Én soha nem akartam sem megszerezni, sem megtartani a hatalmat. Nem vagyok párttag.

A válságkezelésből fakadó sajátos attitűddel viseltem átmenetileg az ország egyik legfőbb politikai tisztségét."

hu.wikipedia.org/wiki/Bajnai_Gordon

Már csak ezért sem. (hazudna)
:))
@Kőmíves Kelemen:
@Secnir:
@anonymand:
Látjátok, milyenek vagytok! Most elijesztettétek...

A fideszdroiddal óvatosan kell bánni, érzékeny fajta*. Tények, adatok, - Isten őrizz! - kérdések megtévesztik, netán el is ijeszthetik. És már így is olyan kevesen vannak... Óvatosan bánjunk hát velük!

* Klasszikust citálva: "kb. annyira érzékeny, mint egy WC-csésze..." :)))
@hegyilány: "A szocialista párt már akkor is - vagy talán mindig - megosztott volt. A "hatalmas nagy székfogásban" :)) nehogy kihátráljanak a Bajnai reform politikája mögül."

Nem megbántani szeretnélek, de Bajnai nem csinált reformot, erre nem is eltt volna elég az idő. A pénzügyeket rendbe tette, ez igaz.
Majd lesz kis eksön október 23-ára is, hisz rászervezik a tüntetőkre az ő Kubatov-kirendelte bagázsukat. Gondolom karakül meg a többi éldroid az első sorokban fog sérüléseket szerezni önként és dalolva azoktól az eddig is vérszomjasnak ismert kormányellenes erőktől...

Most ennek előtte lélekgyurmának elindult a propagandagépezet a méltán hiteles Heti Válasszal - mely indulóban ugye rögtön lenyúlással kezdet volna, de a Választ nem adta Sárközy György két örököse - és tényleg azt hiszik, a legelfogultabbakon túl valaki tényezőként tekint rájuk. Röhej az egész, mit gondolnak ezek tényleg a népről, mint olyanról.
@hegyilány: "Nem gondolom, hogy hazudozással akarna választást nyerni"

Akkor itthon nem is lesz belőle min.elnök...
@CSENDES:
Legyen igazad. Én meg csak rosszul fogalmaztam.
"A kormány cselekvési terve négy pillérre épült:

Azonnali válságkezelés

Ennek leginkább mérhető hatása a forint árfolyamának stabilizálódásában jelent meg. 31 milliárdos költséggel 100 ezer munkahelyet mentett meg a Bajnai kormány munkahelymegőrző programja. Az "Út a munkához" program segítségével további 100 ezer alacsony képzettségű ember tért vissza a munka világába, sokévi passzivitás után. A Krízis alap támogatásaiból 100 ezer családnak jutott pénzügyi támogatás. A távhő árát is csökkentették, ez 650 ezer család, összesen mintegy 2 millió ember életében hozott könnyebbséget.

Egyensúlyteremtés

A költségvetés egyensúlyának helyreállítása érdekében 1200 milliárd forintos megtakarítást hajtott végre a Bajnai kormány. Ez, arányait tekintve, az elmúlt évtizedek legnagyobb hasonló kiigazításának tekinthető a világban. Az államháztartási hiány 3,8 százalék alatt maradt, ezzel Magyarország megteremtette az Európai Unió egyik legfegyelmezettebb gazdálkodását. Az adatok 2010. év elejére azt mutatták, hogy Magyarország rendelkezik az Unió országai közül az ötödik legalacsonyabb költségvetési hiánnyal.

Bizalom újjáépítése

A válságkezelő kormány programjának harmadik pillére a bizalom újjáépítése volt. Ez tette többek között lehetővé, hogy a jegybanki alapkamat 20 éves mélypontra volt csökkenthető, ami komoly segítséget jelentett a gazdaság újbóli felpörgetéséhez, így a vállalkozások jövedelmezőségének növeléséhez.

Növekedés beindítása

A nyugdíjrendszer átalakítása biztosította a nyugdíjasok járandóságát, de értékes munkaerőt is bent tartott a munka világában. A Bajnai kormány a szociális rendszerben is komoly átalakításokat hajtott végre. Ezek arra ösztönözték a munkára képes embereket, hogy segély helyett inkább vállaljanak munkát, ugyanis így jobban járnak. Az adórendszerben is komoly, mindenki számára érzékelhető változások történtek. Az adóátrendezés hatására 2010 év elején már több millió munkavállalónak emelkedett a nettó fizetése. Egy átlagos keresetű emberé kb. 15 ezer forinttal. Az adóátalakításoknak köszönhetően további 400 milliárd forint maradt a magyar vállalkozásoknál beruházásra és munkahelyteremtésre."
@hegyilány: csak mivel a szöveged második részében idézted is, válságkezelt.:-))
@Monçada bíboros:

Nem lesz belőle miniszterelnök."
Hát?!! szerintem abba sem betegedne bele.:)
Arról még egyelőre nem is szólnak a hirek.
Én is csak vizionálok/tam.

:))))))
@CSENDES:
Ez nekem nem olyan nagy probléma. Az sem, hogy esetleg izekre szedet a kommentem.
Megszokhattam volna már (itt ) is.
De ha nekem ez gond, bróbálj megbirkózni vele.
@CSENDES:
Bocsánat! Ha "Neked" ez gond......
igy akartam irni, csak fáj a kezem, nehezen megy az irás. :)
@hegyilány: Most, hogy idézted, ebből is látszik, a törekvés, de nem a cél megvalósulása. Megtakarítás 1200 milliárd= megszorítás (és nem szitokszóként említve).

A növekedés beindítását részéről nem tudom értelmezni, mivel a nyugdíjrendszert tudomásom szerint nem alakította át, hanem a 13. havi nyugdíjat törölte(?)
A szociális rendszerben pedig nem sikerült arra késztetnie a munkára képes embereket, hogy inkább munkát vállaljanak, ez sajnos tény, hiszen nem sikerült adatokkal alátámasztottan bizonyítania, hogy nőtt volna a foglalkoztatás, illetve ha igen akkor ennek igen csekély volt a hatása.
@ápoló Grazból: Biztos volt a kezekben fekete vekker is. Rákötve meg trikolor.
@CSENDES:
Folytasd még! olyan jó olvasni.
@anonymand: Arra, hogy ő nagymogyoró!!! Árpád apánk írta neki alá Vereckénél a belépési nyilatkozatot.
Végem van!XD
És bocsánat, de a karikatúrákat muszáj lelopnom a saját képarchívumomba. Kösz Fabius, köszönöm, köszönöm:D
@CSENDES:
Egyébként mi a gond? Amit a Bajnai kormány a rendelkezésére álló rövid idő alatt felépített, az a nemzeti ügyek kormánya sikeresen lerombolta.
@hegyilány: Kár berágnod, mert én bírtam a Bajnait, még ha nem is tartják "karizmatikusnak", jó volt egy kis nyugalom. Nála viszont sokkal jobban bírom a pénzügyminiszterét. Mert értelmes.
@hegyilány: Nincs semmi gondom. Nem vagyok fideszdroid, csak ami tény az tény. Ilyen egyszerű. Pl. tény az, hogy válságkezelésre (és nem reformokra) vállalkoztak, s a feladatot elvégezték.
@CSENDES:
Nincs semmi probléma. Ird le a véleményed. Engem egyáltalán nem zavar mit irsz. Berágásról pedig szó sincs.

Rémlik valami az elmult időkből, hogy Te (is) általában minden "nagyon" tudtál. Ezért bármit irsz nem lep meg.
Nálam már ez nem ügy.
Kultúrkamp: www.origo.hu/kultura/20111006-dorner-gyorgy-lett-az-uj-szinhaz-igazgatoja.html Márta Istvánt se bírtam, amióta kitúrta onnan ordenáré módon a Székely Gábort, de ez... Jobbikos versmondó - nagyon szép hangja van, minden Bruce Willis és Eddie Murphy-féle amerikai mocsokban ő szinkronizál, véromlásba döntve a magyar rovásos jóízlést ugye - Csurka István intendánssal vajh miféle színházat fog ott mívelni?
@CSENDES:
Irjad még. Jó olvasni. Hiszen nem lenne teljes a napom. Sőt még hosszú a nap,.....
@CSENDES:

Nem vagyok fideszdroid"

Milyen őszinte vagy. Akkor Te (sem) hittél mindkettőnek?
"A Heti Válasz legfrissebb számában azt írta, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő olyan szervezet kialakításán dolgozik, amely az olasz Olajfa szövetség mintájára működne. A lap úgy tudja, hogy ezt a szövetséget Bajnai Gordon vezetné.

Oszkó Péter az MTI-nek azt mondta, meglepte a hír, ezért felhívta a külföldön tartózkodó Bajnai Gordont.

A telefonbeszélgetésen kiderült, olyan "titkos szövetségről" lehet szó, amelyről még Bajnai Gordon sem tud - közölte.
Oszkó Péter hozzátette: a volt miniszterelnök marhaságnak nevezte a hetilap cikkében írtakat. "

www.stop.hu/articles/article.php?id=944059

Hm. ez jó. Oszkó ) lehet, hogy a kommenteket is beolvassa telefonon (már amik a Bajnait érintik)????

:))))))))
@hegyilány: Milyen mindkettőnek? Látod mégsem tudok mindent.
@hegyilány:

Látod, látod. megint tévedtem:
Na jó. akkor legyen négy párt.
Előbb csak a két nagy pártra gondoltam, de akkor tegyük mellé a két kis pártot is.

:))))
"Bajnai és a Haza és Haladás alapítvány

"Áprilisban állhat a nyilvánosság elé Bajnai Gordon alapítványa.

A Magyar Nemzet úgy tudja, a szervezet kuratóriuma hetente, kéthetente ülésezik, jelenleg a későbbi működés előkészítése zajlik.
A társaság külső szakértők bevonásával különböző szakmapolitikai kutatások elvégzését indította el.
A lap információi szerint az alapítvány élénk nemzetközi kapcsolatépítésbe kezdett.

Bajnai Gordon alapítványát, a Haza és Haladást tavaly év végén jegyezték be a Fővárosi Bíróságon.
A kuratórium elnöke Bajnai Gordon volt kabinetfőnöke, Hegedüs Dóra, két tagja pedig a volt miniszterelnök mellett korábban szintén kabinetfőnöki munkát ellátó Szigetvári Viktor (ő korábban az MSZP kampányfőnöke volt) és Tordai Csaba, aki az előző ciklusban a Miniszterelnöki Hivatalban volt államtitkár.

A felügyelőbizottság elnöke Oszkó Péter volt pénzügyminiszter, a testületben található még Balázs Péter volt külügyminiszter és Mester Zoltán.
Utóbbi információink szerint a kilencvenes években ismerkedett meg Bajnai Gordonnal a CA-IB Értékpapír Rt.-nél - olvasható a Magyar Nemzetben"
www.szegedkurir.hu/cikk/politika/5121/bajnai_es_a_haza_es_haladas_alapitvany

Egyébként az Oszkó P. felháborodását egyáltalán nem értem.
:)
@hegyilány: Ja, hogy pártokra gondoltál?(először azt gondoltam, hogy a Bajnai- Oszkó párosnak nem hittem, ami azért mégiscsak érdekes lenne, tekintve, hogy méltányoltam az igyekezetüket)

Nem, nem hittem a két nagynak.
@CSENDES:
Itt fentebb azt a kommentet Neked irtam. Csak eltévesztettem. Elfelejtettem, hogy most nincs sok időm kommentet irni, ezért sietek.

:))))
SEj, a mi lobogónkat keleti széhél fúhujja, na ja. velemenyvezer.blog.hu/2011/10/06/orban_arabiaban_a_keleti_szel_visszater Ide-odacsapkodja, aztán mi van utána? Nagy kurva szélcsend.

Viszont azt hallottam, hogy a minap a Citroentől járt egy itt egy bazi népes magasszintű küldöttség. Na azok se keletiek, sőt a punnyadt haldokló nyugat képviselői. André Citroen meg, na inkább nem is mondom.... :-))
"Minél nagyobb egy hazugság, annál többen hiszik el." /Adolf Hitler/

Nos a kis bajszosnak igaza van. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy lesz akik beszopják ezt a Heti Válasz hírt, és még majd mennyi mindent fognak, amit kitalálnak a szorgos kis ánuszfényesítő szakmunkások a mértékadó (de legfőképp baloldali médiatúlsúly igája alatt vergődő) jobboldali hírgyárak.
Egyébként teljesen mindegy honnan származik a hir. (ami talán nem is lenne olyan rossz, ha igaz lenne, vagy ha igaz).
Még mindig jobb hír, mint azt olvasni, hogy lassan bóvli kategóriába sorolják az országot, vagy.........lehetne sorolni.....
[..]"A legfrissebb adatok szerint az Apple-nek több készpénze van, mint az Egyesült Államoknak. A számítástechnikai vállalat készpénzállomány a biztonsági tartalékokat is figyelembe véve június végi adatok szerint 76,2 milliárd dollárra rúgott. Az amerikai pénzügyminisztérium közelmúltban kiadott adatai szerint az ország készpénzállománya 73,8 milliárd dollár.
Az Apple többet ér, mint:

Az eurózóna 32 bankja együttvéve
A kínai Nagy Fal, amennyiben a benne található csaknem 3,9 milliárd tégla ára darabonként 52 cent
Az USA teljes vállalati adóbevétele 2011-ben
10 évnyi ezüstkitermelés összértéke
Izrael, Szíria, Jordánia és Libanon GDP-je együttvéve
Atlanta minden lakóingatlanának összértéke"

www.vg.hu/vallalatok/infokommunikacio/maradj-ehes-maradj-bolond-steve-jobs-elete-359516 (ő is mert nagyot álmodni, vádolták diktárori hajlamokkal, de orvbánnal ellentétben a magáéval verte a csalánt, ami meg is csípte párszor. Csak akkor is fel tudott állni és újra kezdeni mindent. A számok - az uncsin ortodox számok - azt mutatják, hogy ő tényleg tudta, mit akar és sikerült is keresztül vinnie. Mert - apró kis eltérés ez is - értett hozzá.)
Nemcsak Dörnernek potyogott le jó, "megérdemelt" állás, de szőke ciklon Karády-klónnak is a tévében, vajh, miért is? Válasz a linkben. hetivalasz.hu/itthon/nem-leszek-mar-menuhin-41784

De nincs itt nepotizmus, havernak átjátszott pixisbeli mutyi ááá, azt csak cucilisták csinálják! Itt vérprofik szerepelnek, Kapócs Zsókával az élen. Akit Mága Zoltán saját feje után választott ki. Oké, elhiszem. Hát persze.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/atalakulhat_az_orban-kormany_johet_az_evkozi_kiigazitas.497906.html

Átalakulhat az Orbán-kormány, jöhet az évközi kiigazítás
2011. október 6., csütörtök 13:46 Papp Zsolt

A Corvinus Egyetem tanszékvezetője szerint jövőre a magyar GDP 0-1 százalékos csökkenés elé néz, emiatt a költségvetés évközi kiigazítására lesz szükség. Bod Péter Ákos szerint vége a nem-ortodox gazdaságpolitikának, a kormány újabb fordulat előtt áll, most jön a 2010-es korrekció korrekciója. A volt jegybankelnök szerint ez akár személyi változásokkal is együtt járhat.
a legfeudálisabb városunk...
lézerdzsoni parasztjai vasárnap misére!

hvg.hu/itthon/20111006_hodmezovasarhely_vasarnapi_munka
Ahogy a másikon is írtam, ez nem konteo, ez mcimacikósan tény, tény, tény, a töntetések csak addig jók, amíg Gyurcsánytakaroggyá-t üvöltenek: egyenlito.blog.hu/2011/10/06/velemenynyilvanitas_2011?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_10_06&utm_campaign=index

Ha ellenük mennek utcára a közrend megsértése, durva zavarása szombaton is megfeszítetten dolgozó virtuális képvizelőknek, stb. Most meg a hirigelés kiheccelése jön, mint végső adu ászuk 23-án.

Ezeknek nem olajfa kéne, hanem másmilyen fa.
:) Vivianna volt már? :)

Ha jön szopni, megint és nem vagyok itt, várjon már meg! Még dolgozok, de sietek...

Addig gyűjtsön még érveket - meg bő nyálat! :)
@Boli: Na, millen megható románc alakulgat! Saját olajfa alá tömörültök? Ha van bő nyála, kellenek érvek? ;-)
@a szív fészkei: Mire megy ez ki? Ha mondjuk Vérmezőn lesz a Szabadsajtó útjáról ellopott tüntetés, akkor meg mennek rögvest a Dózsa szoborhoz? Kéne már egy kis vér nekik, hát mik ezek, vámpírok? Akkor meg a hullaházban a helyük!
@a szív fészkei: ez az: ÉRTETT HOZZÁ!!! na ez nincs széles e hazában sem a parlament körüli gittegyletben sem azon kívül a magyar "oligarchák" jók lettek volna portásnak a Jobs-nál de Buffet, vagy Gates és hasonlók sem alkalmazták volna őket még kallantyú billentőnek sem...tudtad, hogy a Rolls Royce Motor Coach Vezérigazgatója Müller Görög azaz magyar származású? a Lord Balogh sem akárki ha még él a Thatcher és sok mindenki pénzügyminisztere...van talent csak mobil hahahahaha
@Rodeo36: Na itt van az a tűzről pattant Alba hercegnő www.blikk.hu/blikk_aktualis/ilyen-volt-alba-hercegno-extrem-eskuvoje-2066923 - út kellett volna megcsípnie Orvbánnak, elég jól ki van sámfázva hölgy pénzzel - tényleg erős jellemre utal, hgoy a vőlegény nem hátrált meg a látványtól. :-DD De jó fej lehet az öreglány, csak kerülte volna egy plasztikai singer varrógépeket.
@a szív fészkei: jav. út=őt

kicsit off, de: jön a fűtési szezon - hétvégére már havat is jósolnak - hát kitisztíttatjuk most a cirkót. És mutatta a szerelő, mennyire teli az egész bazi sok fehér szemcsés porral, amit minden készülékben lát, ahol ilyen okból megy. (olyan helyen is, ahol nem juthat házipor (törülközőszösz, ilyesmi) bele, hanem ez a gáz égésterméke.

Én már régen észrevettem, hogy pörög őrülten a gázóra, fizetem a bazi sokat érte és nem melegít úgy mégsem, sőt a víz se forró nagyon gyakran.

Most mondja a maestro, hogy ezek után tényleg elhiszi, hogy machinálnak valamit az anyaggal.
@a szív fészkei: valami van, ez tény.

Nálunk sok a szoba, sok a légtér, de a beállított hőfok állandó. Így tendencia, hogy évről évre több m3 fogy el. Vajh miért?
@a szív fészkei: hát ha a bort lehet vizezni? a gázt meg lehet tollasítani, be kell perelned a gázműveket 80% árengedményre és a szakértőit mellékelni elegendő kell legyen az amit kiszedett a rendszerből
@a szív fészkei: "szegény" hercegnő, Alba, az az egyik legrégibb hercegi család a spanyoloknál, azért én nem kívánnék neki egy ilyen hisztérikát mint a Galaxis Esze valamint idegállapotára való tekintettel nem is áll föl neki akkor meg mire jó?
Ja jó, pereljem be. :-DD Arra azt mondják majd, ez csak a minőségét emeli. Nincs pénzem óránként 100 ezerért szakértőkre, tudod... Magyar bíróságokba meg nem nagyon bízok - még Orvbán előttről vannak rossz emlékeim.
@Rodeo36: Tudom, hogy ő mehet be lóval a király palotába meg ilyesmi kiváltságai vannak. Persze, a pasija tök szimpi.

Nem is értem a hercegnő kölykeit, mit cirkuszoltak a mutter ellen; megkapták a pénzt, minek beleköpni még a levesébe is? Bár azt a rózsaszínt lehetett volna hanyagolni, azt hiszem.
@a szív fészkei: bíróságokban Na, mikor fogad örökbe Skicc??? Nagyon felzárkóztam hozzá, pedig magas a követelményszintje.
@a szív fészkei: van-e konkurencia? vagy esetleg külföldi vállalkozó a mezőnyben, netántán egy e-mail egy osztrák gázellátónak a tények leírásával- ez ingyen van hadd legyen botrány majd a konkurencia megteszi amit te nem tudsz vagy nem mersz vagy úgy érzed nem gazdaságos...van e valamilyen nemzeti minőség ellenörző műintézet amelynek hivatalból ez feladata, esetleg ombudsmanyus ???? ki kell velük baszni az a helyzet, hogy a csőrendszer elszennyezésével milliárdos kárt okoznak valamint lopnak milliárdokat meg kel büntetni őket el kell venni az engedélyüket...ja és a sajtó
Sziasztok! Végre itthon... :)

hvg.hu/itthon/20111006_fidesz_ems_tuntetes

A narancskomcsik játszanak a tűzzel! Szerintem direkt csinálják, a balhé kódolva, Viktor majd gyorsan elsunnyog és mutogat ezerrel...
Én is mutatnék valamit Viki! Kiskezem középső ujja fel.
@Boli: ennél azért "mi" sokkal bölcsebbek kell legyünk, nemde? ki kell velük baszni, értesítés nélkül átmenni máshová engedély sem kell majd "megtárgyaljuk" utólag...foglalt volt a bili, nem tudtunk ráűlni, tele volt szarral, mit képzelnek szarék, majd vegyülünk? kúrvára bassza a csőrit a Galaxis Eszinek, hogy békésen is el lehet Őpicinységét kű'deni a picsába meg a Galaxison Kívűlre és még röhögünk is rajta az impotens idegroncs galandférgen láttad azt a réműlt pofáját Rijadban a sok burnuszos között? hát már az megért egy pofa jófajta sört
@a szív fészkei: jobb helyeken műxik olyan mint: BBB azaz Better Business Bureau, ingyen ügyvéddel, akinek elkűldöd a panaszodat indokkal és dokumentálva, amikor ez az ügyvéd felhívja a céget, akkor a cég vigyázzállásban hallgatja és azonnal intézkedik és még bocsánatot is kér természetesen a kárt kamatostúl azonnal bankszámlára fülit farkát behúzza mert ha nem akkor előfordúlhat, hogy 24 órával később már nem cég, csak iroda a semmihez
@Rodeo36:
Nekem mondod? Egy jó korsó Pilsner Urquell most volt meg! Az azért valami... :)
@Rodeo36: JOBB HELYEN. Hát ha ez az lenne, nem tépnénk itt a szánkat és klavit.
@Boli: Hát kimegyünk persze, majd meglátjuk, mi lesz. A Bartusnak úgyis az volt a baja a márciusi dzsemborival, hogy jááj de uncsi babazsúros hangulatú volt, még a kisgyerekek is békésen elbicajozgattak ott, ez nem tüntetés, ez kaszinózás.
laszlo.bartus.nepszava.com/2011/03/16/a-ripacs-es-a-piknik/

MOndjuk, Michniket tényleg nagyon elszúrták - a végére hagyták, akkorra már fáradtunk kicsit és nem jó szónok azért annyira, plusz pocsék rossz tolmácsa és hangosítása volt. De még belefért ez is.

Na most lesz vér, ha annyira akarja, lám a FideSS meghallgatta őt is.
@Boli: Dab/Löwenbrau...ide nekem az oroszlánt is
@Rodeo36:
No igen, az is kellemes...
Az én kedvencem:
www.staropramen.com
A vicc ismerős:
- És mit gondol a tradicionális angol sörről? - kérdezik a cseh turistát Angliában.
- Hát szerintem úgy ahogy van vissza kéne önteni a lóba. :)

- Egy sört kérek!
- Alkoholmentes jó lesz?
- Játékpénz jó lesz?

No, hogy Vivike is jól érezze magát:
A három jó barát, Kohn, Grün és Weiss elhatározzák, hogy valami jó üzletbe fognak. Elsőként Kohn nyit egy sörkocsmát, és a bejáratra felírja, hogy "A világ legolcsóbb sörei". Özönlenek a vendégek, nagyon beindul a bolt. Látja ezt Grün, és gyorsan ő is nyit egy sörkocsmát majdnem közvetlenül Kohn mellett. Ő azt írja ki a bejáratra, hogy "A világ legfinomabb sörei". Ez az üzlet is virágzásnak indul. Látja ezt Weiss irigykedve, ő sem akar lemaradni, hát nyit egy sörkocsmát közvetlenül a két barátja üzlete között. Mit írjon a bejáratra? Hát persze! - jön az isteni szikra: "Főbejárat".

@a szív fészkei:
Inkább ilyen békés legyen, mint narancsbuzis, városgyújtogatós! Bartus meg könnyen ugat, lehet idejönni és itt élni! Távolról én is ká okos tudok lenni, pl. amerika problémáival kapcsolatban. Inkább piknik legyen, mint autógrillezés!
"A Bajnai titkosított paktumban összeáll a Gyurcsánnyal, kirántják az LMP-t Schiffer alól, lenullázzák a zemeszpét, kiteregetik Puch minden bűnét, és levadásszák az összes baloldali szavazót TGM-től Kertész Ákosig"

Nekem semmi kifogásom ellene.
@a szív fészkei: Csak most látom... Gonoszkodunk, gonoszkodunk?
Én csak tényleg jót akarok neki! :))
Értesülni pedig nem is fog róla, hisz azt említette, hogy nem is olvassa el sem a posztot, sem a kommenteket...állítólag.
@Boli:

"/Vivianna/ Addig gyűjtsön még érveket "

Ez olyan, mintha a kígyónak mondtad volna, álljon két lábra.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Rossz vagy... Most miért? Hátha.
Azért mert szőke, lehet, hogy valamiben tehetséges! ;) Itt bebizonyította, hogy miben nem, de hátha másban igen...
@Boli: Ezen vitázok én is külföldön élő és Bartussal egyetértő barátommal. Hogy kintről nagyon lehet gyújtogató írásokat küldeni és elégedetlenkedni az itteni tunya néppel meg lazazaza banzájjal -éljen itt és viselje el ezt a bőrén. Akkor megkapom, ja a külföldön élők smafuk nekem, én még Dante haját is süvöltözném, mert írni merne messziről Firenze szörnyű helyzetéről.

De szerintem is Bartus könnyen pofázik NY-ból, jöjjön., szervezzen, üljön le ilyen genyákkal, akik direkte keresztbeverik a meghirdetettt tüntetést aljas szándékból, legyen ellehetetlenítve, stb. Elhiszem, hogy jót akr, de ez volt 56-ban is: Münchenből ment a szpícs nyakló nélkül a hősieségről, nyugti segítség (soha senki meg nem ígérte, hisz mire is tették volna??)ide meg jöttek az oroszok és haltak az emberek, rombadőlt a város.

Igazad van, autógrillezés, barikádgyártás ne legen, Orvbán nem így lehet megdönteni, hanem pont a nyugival... Másfél év alatt már ide jutott, hogy erőnek erejével harcot és vért akar. Szánalmas szegénykém. azt hiszi, ezt beveszik bárhol a világon? Még az arabjai se.
@a szív fészkei: meghirdetett, hősiességről, nyugati segítségről, akar , ne legyen - szóval a szokásos rohadt elütések, na

Amúgy bámullak, hogy érvekkel akarnál Vivicicára hatni. Mondjuk, én tudnék neki gyönyörűen összeállított tablót mutatni a Vitézy és Orbán családok összefonódásáról : Vitézy első felesége Orvbánunk anyai nagynénje - sőt itt gondosan fel van tüntetve, hogy ezek közül, ki a zsidó. Mert ez már szinte kötelező kűr. Mintha emiatt lenne káros a zöldtaknyú Vitézy Dávid működése (egyáltalán kinevezése) és nem amiatt, hogy semmit fel nem mutató nyikhajként családja miatt kap egy jól fizető szinekurát a rokontól.
Felőlem ebben a szituban lehetne ő zen-buddhista vagy sokác.

Szóval még ez a legszebb miniszterelnök is befekszik itt a izraelita járomba kérlek alássan, botrány és skandalum! Kiben bízzon a Vivibaba ezek után?
@a szív fészkei: Valami rabbit kéne ajánlani Vivinek... Unortodoxot! Bár lehet, hogy egy Deutsch Tompinak nevezett, deli zsidó csávóval is beérné! :)
@Boli: Deutsch, a hínárhajú? A férfi Kiszel Tünde? A naptárdivo? Én kérek elnézést.
emlekezzunk...
Horn - pufajkas
Megyo - nem lett megvalasztva
Gyurcsany - o se lett eloszor megvalasztva utana meg hazudott
Bajnai - allitolagosan ongyilkos lett tole valaki...

mind egy kaptafara van huzva, Orban ELLENSEGEI!!!
amikor valtozik az eppen aktualis ELLENSEG akkor befeketitik
es mindig eppen az aktualis ELLENSEG a legnagyobb g3ci
Ajaj...
Ebből "megvédés" lesz, a kutya is meglássa!
"ötezermilliárd forint hever tétlenül a nemzeti bankban, ezt az öszszeget meg kell mozdítani, hogy a gazdaság szolgálatába álljon."

www.mno.hu/portal/810338

Az ettársak kinézték a következő pénzforrást. Beba..ott! Az is megy a darálóba!

Azt azért szabad megérdeklődnöm, ha ez sem jön be a világ megváltására, akkor a saját, személyes bankszámláink lesznek Kretén Vezetőink célpontjai?? Mert akkor csúnya világ jön... :(
" A devizaadósságok ügye olyan sokrétű, hogy csak átfogó intézkedéssorozattal kezelhető megfelelően. Először is, ez egy széles körű gazdasági probléma, melyben önkormányzatok, cégek és családok százezrei vannak érintve. Ugyanakkor hatalmas szociális katasztrófával is fenyeget. Ma Magyarországon 2,5-3 millió ember él nyomorban. A devizahitelek miatt további 1,5 millió ember sodródhat mélyszegénységbe. Az argentin tapasztalat azt mutatja, hogy amikor a társadalom negyven százalékának nincs biztosítva a megélhetése, akkor a társadalmi kötelékek foszladozni kezdenek, és aki teheti, menekül az országból. Ezt a stádiumot nekünk semmiképp nem szabad megvárnunk. Sok időnk nincs, mert a társadalmi válság első jelei már szembeszökők: az orvosaink jelentős része inkább külföldön keresi a boldogulást, de nagyon magas azoknak a fiataloknak az aránya is, akik a határainkon túl képzelik el a jövőjüket.
– Mit gondol, mit kellene tennünk azért, hogy megfordítsuk ezeket a fenyegető tendenciákat?
– Az első és legfontosabb lépés az, hogy a családokat meg kell védeni a teljes anyagi ellehetetlenüléstől."

Megám! Bár inkább anyádat kellett volna megvédeni az ilyen nem kívánt terhességtől, mint amilyen te voltál!
www.mno.hu/portal/810338
@Boli: Ezt már a manyupnál felvetette valaha a közgázon Járaival együtt tanuló férjem. Te legalább közel laksz a sógorék bankjaihoz.
@a szív fészkei: De a messzebb lakók mit csináljanak???? Ja Szlovákia, nekem az sincs közel. Persze az itteni ötletelést gondolom árgus szemecskék figyelik.
@a szív fészkei: hadd figyeljék, mi van akkor?

Rendesen fizetek adót, a megtakarításomat meg oda teszem ahová akarom. Én meg szlovák bankba akarom, mert a hazai jogfosztott bankrendszerben és a harácsoló kormányban nem bízom. Ha ez nem tetszik nyugodtan kinyalhatják a seggem. Majd ha megint lesz jogbiztonság itthon akkor hazahozom.
@néma bárány: Hát visszamenőleg ötezer évre hoznak kis képviselői indítványoscskára törvényt, hogy a határon se ki, se be pénzzel. Benne vagyok az Anschluss-os idők visszamenőleges törvényeinek korában egy könyv révén, hát látom ám, percek alatt elkonfiskáltak hatalmas családi vagyonokat "pici" zsarolásokkal. "Hl zsarnokság van, ott zsarnokság van."

Tudom, rossz az, aki rosszra gondol...
Még jó, hogy ülök, miközben ezt látom: www.vg.hu/kozelet/politika/orban-elveszett-a-munkat-vegzo-ember-tisztelete-359661

És nem szakad rá az ég, holott pocsék egy idő van!
Lézernek meg szólok, hogy megnyílt egy újabb hely, ahol költheti azzal a keresztényi tisztességes munkával - amiről főnöke hadovált összevissza fentebb - szerzett kis pénzecskéjét: www.deluxe.hu/uj-luxus-galeria-debutalt-az-andrassy-uton/20111007
@a szív fészkei:
A mennyezet, az hogy nem szakadt le rá, ennyi hazugság és képmutatás láttán. Jézus kikergette volna a sok kufárt és képmutató farizeust, Ormány pajtival az élen!
Tényleg, asszonyt vitte? :))
@a szív fészkei: hozhatnak visszamenőleg bármit, az én megtakarításomat már csak én hozhatom vissza :-)

Nekik azon kell gondolkodni, hogy hová vezet az, ha a magántőke távozik az országból. Ha sikerült megfejteni majd szóljanak.
@néma bárány: "Ha sikerült megfejteni majd szóljanak." Börtönmorzén, a "ma sárgaborsófőzelék lesz" mellett kikopogva???
index.hu/belfold/2011/10/07/bajnai_gordon_is_budai_celkeresztjeben/

Nem álltak meg az összeesküvés elméletnél. Budigyuszit az az apróság, hogy a Bajnai-libaügyben bíróság mondta ki tavasszal az ártatlanságot, nem zavarja.

Sebaj, majd budigyuszi is a kasszához járul és fizet, mint annyian.
Palibaba megnyilvánult: hvg.hu/itthon/20111008_schmitt_pal_takarekossag#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_8

[..]"Schmitt Pál újságíróknak nyilatkozva úgy fogalmazott: ebben a régióban "mi megszoktuk a takarékosságot, megszoktuk a nadrágszíj eggyel beljebb való húzását és azt, hogy a közös célok elérése érdekében egyéni áldozatokat kell vállalni." Na ő aztán húzkodta a más nadrágszíját, de hogy spórban élt volna?????????????? Minden mennyezet milyen manapság.
Magyar menni ki Spanyolországba??? Ne tegye: www.origo.hu/nagyvilag/20111007-spanyol-munkanelkuliseg-fiatalok-helyzete-velemenyuk.html

Ők jönnek vissza, vagy spanyolként ide, mert a kinti munkanélküli segélyből itthon még viszonylag jól megélnek. Olaszország is vergődik.

Na kimúlt ezt a poszt? Béka poraira.
@a szív fészkei: Tutti, hogy sréhen fognak fúrni, csak, hogy bosszantsák a zarabokat! Direkte!
A zolajhomok meg direkte kib@szás a zarabokkal... :)

Herr FABIUS: Mi a rák ez a lazaság????????
Már két napja semmi??
Hát ezért ront rád csámcsogva a sok vérbuzi narancskomcsi, hogy semmit ne termelj? Hát az ő felfogásuk szerint, hogyan fognak így téged így fizetni, a libsibolsik????
Karakterre nem, az k.rva élet! ;)

Na, már valamit, lécci, lécci, lécci... Ha nem, akkor írok én! Az meg aztán ...
Nem lesz így jó vége!!! :))

Kezd elvonási tünetünk lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Most majd jössz ilyen kifogásokkal, hogy dolgod volt, meg a munka... :), Na jól van!!!)
@Boli: :-DD Zabálom a humorodat!

Ha pilóta vagy, menj Kínába,keleti szél fúj! automenedzser.hu/auto_hirek/2011/10/8/Kinaba_csaljak_a_magyar_repulogeppilotakat_064KBZ#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_8

Hiányérzeted van, menj a Tótára hvg.hu/w/20111007_dorner?FullComment=true#commentsaddig, most győzködünk pár nagymogyorót, hogy nem Dörner György a színházcsinálás legnagyobb géniusza attól, mert felpüffedt fejjel csurkázik és mellet dönget.
Ja, tényleg... Vivianna drága, már volt szopni?
Nem???
Igény pedig az lenne rá! Többen is jelezték...
Meg hát ideje is lenne!
Bár, a hétvégéje strapás lehet, egy szalon nácinak... No meg szőke is...
Az előző felvetésekhez fűzném hozzá - tényleg lenyeli? Márcsak a fogamzásgátlás miatt kérdem... :))
@a szív fészkei:
Jól van... Megjegyeztelek!!!!!!!!!!!!!! ;))
Sajnos nem pilóta, mezei számítógépes csak... :(
A repülés régről szerelem, de már csak a földről nézem és imádom a régi adrenalin fröccsöket!
Tóta...? Nem is tudom, rendszeresen olvasom, de... Szóval igen, de... :) Vagyishogy ... Na, nehéz... Olvasom és látom...! :))
@Boli: Lehet, hogy Vivianna IRL dolgozik a nemzet gyorstisztításán. Sőt ezek után az se kizárt, hogy díszhelye lesz Dörnerék Hátországában. Tarlós mellett. (Rajta? Ő olyan szép szőke, biztos megmozgatja vivikétek fantáziáját. :-))

És ha megtudja szegényke még srégen homokos (pláne!!)olajat fúró zsidókat, mi lesz itt????
Márminthogy az olaj homokos. Na magyarázhatok én itt...
@a szív fészkei: Ez egy nagyon-nagyon állat film... Imádom! Hrabal regénye azonban egy árnyalattal még jobb is a filmnél! Szerintem... :)
Viszont megjött a Brad Pitt! Mi kell még ezután????? Ő Vivicicának is kóser kell, hogy legyen, bár a Becstelen brigantykbani szerepe ugye, hááát. Nem a rossz oldalon állt a hülyéje??
Kulturális híradónkat látják-olvassák. Ja Menzel is értéket rombolt az Új Színházban, az a beste féreg! Na de ki leszen paterolva, mi az hogy egy cseh a szent deszkákon???

Más meg vinné szlovák bankokba a szent magyar pízét. Jönnie kellett már tehát egy tisztító fuvallatnak! Csak most épp tényleg bolond lyukból fú.
@a szív fészkei:
1. Hátország... Homlokegyenest!
2. Alatta... Szemből! Alul...
3. Mindenkinek azért én sem adnám oda kígyót - ennek pláne nem! :) Még ha szépen kérné, Vivikének akkor sem - van rá másik dedikált csajszi, aki több klasszissal jobb! :)

A sok náczi magyarkodó majom, minden fajtából, imádja egymást szopni, közben igyekeznek magyarnak beállítani magukat!! Bár tótok, svábok, szőröstalpú románok... de magyarkodni azt szeretnek! Szégyen...
@a szív fészkei:
Reklamáltam Herr Fabiusnál... Erre visszaírta, hogy hétfőig akár meg is dögölhetünk miatta! :)

"Jabizony, munka meg ilyenek, ráadásul külfőd, alig nettel és mínuszos idővel :-)"

Komolyan mondom, ez "főháborító"!!!
Ez az örökös kifogás keresés! Mindig ilyen szarokkal jön!!!!!

Még a végén le kell narancsbolsevikozni, kiprovokálni belőle egy tisztességes bejegyzést!
Há, mán mit képzel ez a csóka!!!!!!!!!!!!!! :)
Csak így, itt hagy minek!?!?!?!?!?!?
@halál megdöglessz kinyírunk:
Haggyad már! Az egyik nagyfatert elvitte az előző komcsi bagázs "ótója"'52-ben.
Ez a komcsi bagázs max. narancssárga kispolákot tudna küldeni értem, abba meg talán nem is férek be, a 187 centimmel...
Tényleg, a Q..va 7-esek milyen színűek??? :) Abba beférek!
Vezethetem???? :))
Ráadásul Smpacizódok...

"Csak így, itt hagy minek!"

"..minket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Főháborító!!!!!!!!!!!!!!!!
ez a szerencsétlen, viszont tovább nemnormálosodik:

index.hu/kulfold/2011/10/08/semjen_az_unios_tagsaggal_zsarolna_szerbiat/

Semjén az uniós tagsággal zsarolná Szerbiát
MTI
2011. október 8., szombat 20:08 | Email
A miniszterelnök-helyettes szombaton Bajorországban a németországi magyarok nemzeti zarándoklatán vett részt, és átadta az anyaország üdvözletét. A rendezvény központi helyszíne a Scheyern bencés kolostor volt.

Semjén Zsolt a helyi magyarokat, illetve családjaikat az állampolgárság felvételére bíztatta. Fontosnak nevezte, hogy "a magyarságukat közjogi értelemben is meg tudják élni".

Az MTI értesülése szerint az utóbbi hónapokban mintegy 500-an, hetente mintegy 50-en tették le az állampolgársági esküt a müncheni konzulátuson, és a kérvényezők száma folyamatosan növekszik
én inkább lemondanék az Hu ÁP-ról, a Németért, igaz max sváb ősök jogán :D
a nyelv már kiírtódott belőlem :S
@Cirbi:

www.origo.hu/itthon/20111005-forintarfolyam-afaemeles-es-benzinar-a-fidesz-velemenye-ellenzekben-es.html

Ez is megvolt???? :)

Nekem semmi bajom senkinek a sváb őseivel, sem a tótokkal (bár Csurka spicli elvtárs azért ez alól kivétel!), sőt még a szőröstalpú románokkal sem... Éljen mindenki szabadon és jól ebben az országban!
A baj, a magukat "vérmagyarnak" valló mai kretén leszármazottaikkal van, akik nem képesek szembenézni a múltjukkal.
A régi magyar mondás szerint is "Az kiabál mindig leghangosabban, akinek a háza ég!"
@Boli: Hát ami értéked, az értéked, vigyázz is rá! Látod, szegény Berlusconinak már csak a műpumpája gombnyomásra - egy olasz barátnőnk írta, hogy ez közismert s közröhej ott - van, azt meg folyton használnia kell, ha már belefeccolt egy csomó pénzt meg fájdalmat a belehelyezéskor.

Akkor már értem a kiskorú barátnői iránti igényét: egy újszülöttnek ugye minden vicc új, még a Papi is tud brillírozni előttük az orvosi remekével, mondhatni művégtagjával.

Szóval te is csak mentsd az értékedet - mely egyben ugye kis hazádé is ;-) - , hogy visszakanyarodjak a mai témához.
@Boli: Belépsz Orvbánod gladiátorai közé, akkor miért is ne vezethetnéd? Még rajtunk át is október 23-án.
@Cirbi: És minden ottani németből most hirtelen hivatalossá átvedlett magyar Semjénékre fog szavazni?

Én ismerek kint élőt, aki a hideglelést kapja tőlük, én meg tőle az Orvbánt ekéző dolgokat emailen.
Na Orvbán temet. hetivalasz.hu/itthon/mindig-szot-emelt-ha-kellett-42083

[..]"A történelem nagy alkotásait örök béke lengi körül, ahogy Makovecz Imre műveiből is a kiengesztelődés árad - méltatta a Kossuth-díjas, Corvin-lánccal kitüntetett építészt Orbán Viktor miniszterelnök.[..]Orbán Viktor hangsúlyozta, noha Makovecz Imre testi valójában már nincs köztünk, aki azt állítja, meghalt, nem tudja, mit beszél."

Ez az ember örök békét lengetett, Állandóan vérig volt sértve a- náluk szokásos, gucsbis - elnyomottságában. Amúgy Corvin-lánchoz, ha már az olyan fontos, hogy így kiemelik: nagy idoljuk, Németh László egyik regényében - most nem jut eszembe a címe - a hatalmas tudós Corvin-láncot kap Horthytól. Amit a vécébe akaszt ki, mondván ez oda való ettől.
Na még kicsit tipródok itt. hetivalasz.hu/jegyzet/rendorvicc-42097 Édes, ahogy elkezdik előkészíteni a népeket dehonesztálással arra, hogy az októberi eseményeket fogadják a Főnök Uracs szájaíze szerint...

Kicsit se érződik az udvari lihegő cikkén a megrendeltség.
És még a szőke buksza aranyat se, igazmondást se szóló pici szájáról, amibe éppúgy beleillik a tecsóban csórt kiflicsücsök, mint... www.168ora.hu/buxa/jobban-jarnak-a-magannyugdijasok-81616.html
Jöhetne már hazafelé a tanyagazda, mert megöl az unalom.

Fabius, baszki, 3 napos üzemszünetre tessék időzített posztokkal készülni legközelebb!

Az elfoglaltság a szótlanságra nem indok! :-D
Jöhetne már hazafelé a tanyagazda, mert megöl az unalom.

Fabius, baszki, 3 napos üzemszünetre tessék időzített posztokkal készülni legközelebb!

Az elfoglaltság a szótlanságra nem indok! :-D
@anonymand: a szakértelem bolsevista trükk, ahogy azt egy ismert gondolkodó, egy pesti színház közeljövőbeli intendánsa mondta majd 20 éve
@Dub hadnagy: Épp a másiknál- színházasdi - lőttem el ezt a korántsem poénnak szánt mondatát. Viszont Orvbánék azóta tartják is magukat szigorúan ehhez.
@Dub hadnagy:

Tisztelt Dub hadnagy!

És qrva nagy szerencsém, hogy még csak a jó oldaladról ismerlek....

Tisztelettel:
anonymand
@néma bárány:
Az semmi, de hogy én is reklamáltam nála, még tovább pimaszkodik a csóka! :))
Ezt küldte: (ráadásul palizálódik!)
"Legalább megtanuljátok, ojjan értéket közvetítek itten, aminek lététől csak az fáj jobban, ha nincs :-D :-D"

Nem is genya, mi??? Valami bosszúban benne vagy? Valamit kitalálunk ellene!?? :)
@Cirbi:
Mivan, mivan, mivan??? Megverjük? :)
@a szív fészkei: ha választaniuk kell az ésszerűség és a kommunikál6óság között, mindig az utóbbi nyer
Most látom a logójukat: kivágandó narancs - jóóó!
@a szív fészkei:

A helyzet fokozódik, de nem csak arra amerre az ember várja. Bartus újabb ámokfutása is "jót tesz" a sajtószabadságos tüntetésnek:

hirszerzo.hu/publicisztika/20111006_bartus_laszlo

Ezzel:

"Rendre kiderül, hogy a szólás- és sajtószabadság ügyében felszólamlók közül többeknek nem Szalai Annamáriával mint tényezővel van bajuk, hanem hogy nem ők Szalai Annamária. Hogy nem ők mondhatják meg, hogy mit, hogyan és kik írhatnak. Mi viszont szabadságot akarunk, és nem fogunk együtt menetelni velük."

...kénytelen vagyok egyetérteni. Bartussal én sem szívesen mutatkoznék együtt semmilyen szinten. És vagyunk ezzel így még néhányan.
@Boli:

Na mi a pálya fiatalok, feltörte a hátatokat a birkózószőnyeg, vagy megártott a délutáni gumibogyószörp?

:-D
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: A kibírhatatlan hisztérikussága, a saját megfellebezhetetlenségébe vetett vakhite, a mások örökös, penetráns lefikázása, de viszontámdebárazonban a róla szóló halvány kritika, irónia el nem tűrése, stb. lásd perrel fenyegetés a miért is? Gyurcsányista, az nála már súlyos becsületsértés? Főszerkesztése a neki állandóan teret adó lapnak, durva dehonesztálás???

Igaza van Hírszerzőnek, ezzel a klimaxos műsorral csak iszonyú nagyot ront mindnen baloldali itthoni esélyén ott kint, a biztnságos, orvbánmentes NY-ban nagy bátran az amerikai Népszava nemfőszerkesztőjeként.
@Fabius: Egetértek, ezen már voltak véres vitáim kint élő és amúgy jófej barátommal. azt mondta, hogy én Bartust a külhonossága miatt basztatom - mit pofázik onnan ide? - , ezzel az erővel Firenzét se lett volna szabad kritizálnia anno Danténak, Adyt is kussoltatnám Párizsból, stb. stb. Pedig nekem Bartus onnan ugatérozó véresszájúsága nem tecc, a ki ha én nem?-stílusa - pláne azok után, hogy nyolc évig a Németh Sanya lábanyomát csókdosta. Akit aztán jól leleplezett, naná.

Kicsit lehiggadna, kicsit önironikusan figyelné magát, kicsi humort vételezne valahonnan - tőled, Tótától,lenen forrás - , kicsit az önbizalmát s ezzel együtt a mások lenézését csillapítaná - már fogyasztható lenne. De ebből a linkből csak a teljes elmebaja szakad ki. OMG
@a szív fészkei:

Kösz.

Ha nem lett volna a cikke az EU első fasiszta államáról,akkor nem figyeltem volna fel rá, és nincs komplett képem róla.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

a szív fészkei pontosan leírta mi a baj vele.

Egyetlen apróságot tennék hozzá: hogy akarnak valakik a sajtószabadságért bartusi hangnemben és hozzáállással tüntetni? Hogy akarnak tüntetni azok, akikhez a médiatörvény utáni legelső sajtóper fűződik? (lásd Vásárhelyi Mária-Index )
@Fabius: Bartusról valahol már felböffent belőlem, hogy jöjjön haza, itthon legyen (ellen)forradalmár!
Az általa (is) szerkesztett AN egy darabig talán még új hangvételnek tűnt számomra. Addig, míg ki nem derült, hogy aki hozzánk tartozik, az támadhatatlan, aki nem, az bármiért rugdosható.

Dehát én csak egy utánérzéses hülye vagyok, aki szellemesnek hiszi magát, pedig csak tahó és seggfej”.
folyik a kampány a második kerületben... KAMUNIKÁCIÓs ujságírás

mandiner.hu/cikk/20111010_stefka_istvan_dozer
@yoda-jedi: Erre egy sztori - én történetesen a II. ker.-ben lakom. Egy este baromira dörömbölnek az ajtómon. Kinyitom a kisablakot, ott áll egy - tényleg komolyan mondom - meglehetősen rossz arcú 60 körüli szivar, mellette egy fiatal lejány. Kérdem: mi a bánat? Erre aszongya a hapsi: Gyöttünk kopogtatócédulát gyűjteni. Jó - mondom kissé ingerülten (megzavartak a VV5/Összeházasodunk vagy mi a bánat nézésében, nem igaz, az ATV-t néztem bömbölő TV-vel:DD -, akkor mondják meg, milyen cég... izééééé párttól jöttek.
15 másodperc tétova csend. Majd lesunyt fej, és alig hallható suttogás: a Jobbiktól.
Reakcióm kitalálható. Nem, nem káromkodtam, mielőtt bárki ezt hinné, "úrinő" vagyok, úgyhogy csak félhangosan morogtam, hogy a faszt dörömböltök az ajtómon, barmok.
@netlovetta: pont most értekeztem erről a törökgaboroson...

a mi postaládáink évek óta feltörve várják az ujabb "választásokat"...

azon elgondolkoztatok már hogy miért egyben küldik ki a kopogtatót az adataiddal??? mint a bankkártya+pinkód logikus nem? (sőt a saját adataidat pedig ugyis tudod felesleges kiküldeni) ... könnyen ellopható legyen...

torokgaborelemez.blog.hu/2011/10/07/401_ha_elszall/fullcommentlist/1#c14658907
@Fabius: Hát igen, Mária elemezhetné Bartus működését és hatását, ahogy másokat is kivesézett. És egyben indokolhatná az Index elleni perét is, mert a szerinte útszéliség azért még nem ok erre. Pláne, ha van valakinek azt kezelni elég öniróniája, ami most kihaló állatfajjá kezd kishazánkban válni.

Már írtam régebben máshová, engem januárban maga, a nagy Ernyey Béla személyesen fenyegetett meg milliós sajtóperrel a lakásomon felhíva. Na mert a kis hülye nőcis blogomon - nem is sértő módon de tényközölve - pár éve azt írtam róla, hogy ő, mint "kissé rozzant ex-szépfiú" is szeret turkálni az ócskapiacon.
Teljesen kiborult ettől: közölte, hogy ha írni akarok róla, azt írjam meg, hogy ő milyen szép és nagyon nagy világhírű színész, de ezek a szavak neki hatalmas károkat okoztak, amiért én felelni fogok törvény előtt. (szóval én ennek az embernek tudok hatalmas károkat okozni! Heuréka!!!Tehát olvasnak Hollywoodban, sőt mértékadó is vagyok ott- ami jó hír azért :-DD)

Közölte, hogy ügyvédnő a felesége, és vele minden, a neten megjelent cikket, ami róla szól, átnyálaznak és milliós pereknek nézek többedmagammal elébe, hisz már egy bulvárlap ellen nyert is. És ez nem áprilisi tréfa volt, véresen komolyan adta elő, hisz engem a keresőben kb. 25. oldalon dobott ki a gugli...

Itt már kerítés sincs, beszántották rég.
@yoda-jedi: Na ez a stefibaba is azért a XII. kerület egyik legszebb részén, a Kútvölgyi úton építkezett - nem akkorát, tán, mint a Csipak - de nem is kicsit még az átkosban. Egyébként Stefka közel lakik, (ha még ott él) a spirituális vezéréhez, aki ugye Cinegében székel a fülkében és forradalmát vívja ott.

De jól áll neki a hevület, pláne, hogy Rogán kebelbarátját, az érdekesen felfutott Csipakot egyeli. Gyurcsány építkezése helyett mélázhatna Kókáén, az rakta teli a Normafa utat valami igen randa betonböhöncével. De arra meg csak kiadta Pokorni az engedély, aki mint már sokszor írtam, valami amerikás magyarnak lazán bérbeadta és ezzel az erővel kivágni is engedte a Kakukk utca feletti kis tájvédelmi erdőt.

Na szóval ráizgulhatna Pistánk a szűkebb pátriája ügyeire is. De Csipakot aztán nem sajnálom, fog örülni a Brad-Joli házaspár, hogy a millióért bérelt kéglijükben hallják majd az ütvefúró betonbontó zaját.
@netlovetta: Grat! :-) A South Parkot kéne bömböltetve nézni. Redvás szendvics oder Gennyes Tus...
@a szív fészkei: milyen fúrógépet???? csak a bontási kötelezés HÍRE a kampány... bontásról szó sem lesz.
@yoda-jedi: Jaj a másikra küldtem mély vágó önostorom: szóval beszoptam és árnyékra vetődtem?? Hú, de hülye vagyok.

Megoldják okosba`??
@a szív fészkei: :))) semmi gond. még rajtad kívül pár ember beszopta a KAMUNIKÁCIÓT... "most aztán rendet tesz a fides"

pl tavaly 2010ápr ban 2 706 292... zombi szopta be...

maszop=fides=lemp=dzsobbik=oligarchák = maffia...

ezt nem tudtad? mindenképp a TE KÁRODRA jáccanak... nullaösszegű jácmát
@yoda-jedi: Jó, de én azért a Tisztiház eladása óta nem nagyon dőltem be nekik. Most meg... Na elkullogok vasalni.
@a szív fészkei: arra vigyázz hogy a következő választáson gondolkozni ne felejts...

mézes-mázos trükkösek a fijjug olyankor...
@yoda-jedi: Kösz, jó ideje immunis vagyok a baromságaikra azért. Az a baj, hogy a következő választáson, ha jól elgondolkodok, oda se megyek fülkézni, mert nincs kire x-elnem elég régóta. De menni meg muszáj, befogott orral, kire is?

Nem lehet mindig Overdose alkatrészét cirkalmazni, ahogy az Eu-választáson csináltam mívesen, részlethűen.
@a szív fészkei: én egyszer voltam savazni 1990 ogy választás...

ki se találnád... igen liberálisokra... Fidesz (akkor még nem polgári nem nép és nem álkeresztyény párt)

nem fogok menni... csak ha vmi "történik addig"
@a szív fészkei:

Ernyey Béluci nagy fazon, volt vele dolgom máshol máskor nekem is :-)

Annyit kell neki mondani ha jön, hogy oké Béca, te hisztizel, én pedig megírom a lovebox sztorit ahogy van.

Tizedmásodperc alatt fog elhúzni a vérbe :-D
@Fabius: Bála bá` édes egy halálhiú pofa (állítólag elég kardos, őt egzecíroztató menyecskével), de azért enyhén meghökkentem tőle pont egy sajtószabis buli utáni vasárnap délelőtt. Olyan érdeks egybeesés volt, vagy mi. Ráadásul a férjem így hozta nekem a telefont: Te, valamilyen Ernyey vagy ki keres... (remélem, hallotta is. :-DDD)

Na ezt csak arra, hogy nagyon beindultak tényleg itt a népek a per/pénzszagra. És ehhez tényleg szégyen asszisztálni, sőt generálni ilyent baloldali szabadon gondolkodóknak, ha valóban azok.
Ne basszatok mán, dik! Ne má, hogy Bartus (Kertész Ákos) cikkei sodorják a tönk szélire ezt a télleg elcseszett népet, hanem a történelmi beidegződései, úgy ezer évtre vissza. Mi baj azzal, hogy néhány darab szólás-szabaccságos módon értelmezik a többezer (najóvan) sukár magyar mentalitást? Jobb vagy bal, fent vagy lent, mit számít, ha példájul a románnal, csehhel, lengyellel, szlovákkal ellentétben egyedül a nagymagyar képtelen "összezárni! Fáj az (i)gazság, elhatárolódunk? Lyóóóóó. Bizsergető érzés, hogy már a szomszédtul is el bírunk határolódni, mer átlóg az almafája, és á raaaaak egye ki a bélit, mer perel, hogy leszüreteltem az ágát nekikje.
süti beállítások módosítása