Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: propeller.hu/itthon/4009728-karacsony-gergely-all-nyeresre?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=... (2024.04.23. 10:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.06. 05:44 Fabius

A bazi nagy Bajnai konteó

Címkék: gazdaság fidesz heti válasz bajnai gordon

Pszt!
Hallod, gyertek már közelebb, ne kelljen kiabálnom....
Na, izé...hallottátok ti is?
Hogyhogymit? A Bajnai titkosított paktumban összeáll a Gyurcsánnyal, kirántják az LMP-t Schiffer alól, lenullázzák a zemeszpét, kiteregetik Puch minden bűnét, és levadásszák az összes baloldali szavazót TGM-től Kertész Ákosig! Biztosis, ne röhögjetek ennyire! Megírta a Heti válasz!

Vidám pillanat ez ebben a nehéz helyzetben amiben az ország van, kedves Feleim. Kormányunk éppen most fosta le a zoknit amúgy istenesen, és honnan legyen annyi eszük, hogy ne teregessék mosatlanul a napra száradni a kalucsnikat. Éppen olyan ez, mit hajdanán a nász után kirakott vérfoltos lepedő: tudja meg ország világ, de a szomszédok mindenképpen, lezajlott az eksön.

Májusban, Bajnai önkéntes száműzetése utáni színre lépésekor írtam, kormányunknak onnantól van oka a pánikra. De azt én sem gondoltam, hogy ez ilyen gyorsan bekövetkezik. Ám azóta a matolcsyzmus megbukott, minden gazdasági mutatónk szabadesésben hasít lefelé a béka segge alá, kormányunk dülledt szemmel megszorít, adókat és járulékokat emel. Orbán népszerűsége történelmi mélyponton, cserébe kockázati felárunk csúcsokat dönt az euróval együtt. Az összlakosság 69%-a szerint rossz irányba megyünk, és nem röhög az elbaltázott Gyurcsány üldözésen sem. Eddig az volt a mondás, nincs alternatíva Orbán Fideszével szemben, és volt is ebben igazság. Én sem adnám szívesen a gazdasági kormányzást egyik jelenlegi ellenzéki párt kezébe. De egész más a kép akkor, ha Bajnai és Oszkó Péter is a palettát színesíti.

Az én véleményemnél talán jobban jellemzi a helyzetet, ( nem vagyok elfogulatlan, nekem bejött amit Bajnaiék csináltak) hogy az alapvetően konzervatív véleményvezér blog is osztja a nézetet, miszerint az egyetlen életképes és hiteles(!) alternatíva a váltópártiságra az formáció lehet, ahol Bajnai Gordon a húzóarc. Arról nem is beszélve, hogy a politikából kiábrándult és pillanatnyilag szavazóképtelen tömegben is népszerű vélemény, hogy olyan emberre lenne ismét szükség, aki szakmailag átgondolt - főleg gazdasági - döntéseket tudna hozni, háttérbe tolva az aktuálpolitikai nézeteket és kényszereket, és képes lenne kitalicskázni a felgyűlt felesleget.

A Haza és Haladás Alapítvány, Oszkó Péter és Bajnai Gordon publikációi világosan megmutatják, most is lehetne ezt másképp csinálni. Ez pedig olyan skandallum, ami lépéskényszerbe hozza a matolcsyzmus romjain trónoló kormányzatot.

Közhírré tétetett hát a Heti Párthangjában a kiagyalt elmélet: mossuk össze Bajnait Gyurcsánnyal egy szörnyen titkos paktum emlegetésével, fűszerezzük az egészet az LMP lenyúlásának lehetőségével, ijesszünk rá a szoci tábor maradékára egy viszik a zemeszpét is(!!!) szólammal, majd tegyünk úgy, mintha nem  Viktor képes feléből húztuk volna ki éppen a fejüket. Borókai Gábor lojalitásához kétség nem férhet. Én is csak arra lennék kíváncsi, vajon mekkora terhet jelent neki a nyakába akasztott kolonc, amivel soha nem sikerül a valóság közelébe jutni?
Lássuk be, erre a konteóra a kormánynak nagyon is jó oka van. Képzeljük el Kedves Vezetőnket közös vitaasztalnál Bajnaival, ahol első ránézésre és megállapítható lenne a jókora hendikepje.
Ezt a megaláztatást Viktor elodázná amíg lehet, csak az érthetetlen, miért ezt a béna módot választotta a gazdaságpolitika gatyába rázása helyett? Mára világosan kiderült, az irány tarthatatlan, valamiből engedni kell, még ha bakanccsal trappolásnak számít is ez a saját önbecsülésén. De válság esetén megesik az ilyen, meg ennek ellenkezője is: a nép fogja úgy érezni, hogy kormánya lábbal tiporja az önbecsülését a tévedhetetlenség látszatának őrzésével akkor is, mikor már a bőrére megy a játék. Nem szeretnék mostanában Orbán Viktor lenni. Rohadt fárasztó lehet egész nap azon tipródni, mitől féljen jobban: a sarokban gubbasztó démonjaitól, vagy a megjelent hiteles, választható alternatívától.
 

202 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr973281678

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem értem Márta István mit nem ért? 2011.10.07. 10:14:47

Nem tudom, miért értetlenkedik Márta István. Az utóbbi másfél évben búra alatt élt? Esetleg ki sem mozdult a színházból? Nem hallgatott híreket, nem olvasott újságot? (Igaz, hiteles médiumból egyre kevesebb van, de a XXI. században élünk, legalább az i...

Trackback: MSZP: te nem tudod, milyen jó (volna) nélküled 2011.10.06. 09:53:25

Avagy miért kell egy határozott, biztos mozdulattal arcon rúgnunk az MSZP-t, ha meg akarunk szabadulni a Fidesztől....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Boli: Dab/Löwenbrau...ide nekem az oroszlánt is
@Rodeo36:
No igen, az is kellemes...
Az én kedvencem:
www.staropramen.com
A vicc ismerős:
- És mit gondol a tradicionális angol sörről? - kérdezik a cseh turistát Angliában.
- Hát szerintem úgy ahogy van vissza kéne önteni a lóba. :)

- Egy sört kérek!
- Alkoholmentes jó lesz?
- Játékpénz jó lesz?

No, hogy Vivike is jól érezze magát:
A három jó barát, Kohn, Grün és Weiss elhatározzák, hogy valami jó üzletbe fognak. Elsőként Kohn nyit egy sörkocsmát, és a bejáratra felírja, hogy "A világ legolcsóbb sörei". Özönlenek a vendégek, nagyon beindul a bolt. Látja ezt Grün, és gyorsan ő is nyit egy sörkocsmát majdnem közvetlenül Kohn mellett. Ő azt írja ki a bejáratra, hogy "A világ legfinomabb sörei". Ez az üzlet is virágzásnak indul. Látja ezt Weiss irigykedve, ő sem akar lemaradni, hát nyit egy sörkocsmát közvetlenül a két barátja üzlete között. Mit írjon a bejáratra? Hát persze! - jön az isteni szikra: "Főbejárat".

@a szív fészkei:
Inkább ilyen békés legyen, mint narancsbuzis, városgyújtogatós! Bartus meg könnyen ugat, lehet idejönni és itt élni! Távolról én is ká okos tudok lenni, pl. amerika problémáival kapcsolatban. Inkább piknik legyen, mint autógrillezés!
"A Bajnai titkosított paktumban összeáll a Gyurcsánnyal, kirántják az LMP-t Schiffer alól, lenullázzák a zemeszpét, kiteregetik Puch minden bűnét, és levadásszák az összes baloldali szavazót TGM-től Kertész Ákosig"

Nekem semmi kifogásom ellene.
@a szív fészkei: Csak most látom... Gonoszkodunk, gonoszkodunk?
Én csak tényleg jót akarok neki! :))
Értesülni pedig nem is fog róla, hisz azt említette, hogy nem is olvassa el sem a posztot, sem a kommenteket...állítólag.
@Boli:

"/Vivianna/ Addig gyűjtsön még érveket "

Ez olyan, mintha a kígyónak mondtad volna, álljon két lábra.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Rossz vagy... Most miért? Hátha.
Azért mert szőke, lehet, hogy valamiben tehetséges! ;) Itt bebizonyította, hogy miben nem, de hátha másban igen...
@Boli: Ezen vitázok én is külföldön élő és Bartussal egyetértő barátommal. Hogy kintről nagyon lehet gyújtogató írásokat küldeni és elégedetlenkedni az itteni tunya néppel meg lazazaza banzájjal -éljen itt és viselje el ezt a bőrén. Akkor megkapom, ja a külföldön élők smafuk nekem, én még Dante haját is süvöltözném, mert írni merne messziről Firenze szörnyű helyzetéről.

De szerintem is Bartus könnyen pofázik NY-ból, jöjjön., szervezzen, üljön le ilyen genyákkal, akik direkte keresztbeverik a meghirdetettt tüntetést aljas szándékból, legyen ellehetetlenítve, stb. Elhiszem, hogy jót akr, de ez volt 56-ban is: Münchenből ment a szpícs nyakló nélkül a hősieségről, nyugti segítség (soha senki meg nem ígérte, hisz mire is tették volna??)ide meg jöttek az oroszok és haltak az emberek, rombadőlt a város.

Igazad van, autógrillezés, barikádgyártás ne legen, Orvbán nem így lehet megdönteni, hanem pont a nyugival... Másfél év alatt már ide jutott, hogy erőnek erejével harcot és vért akar. Szánalmas szegénykém. azt hiszi, ezt beveszik bárhol a világon? Még az arabjai se.
@a szív fészkei: meghirdetett, hősiességről, nyugati segítségről, akar , ne legyen - szóval a szokásos rohadt elütések, na

Amúgy bámullak, hogy érvekkel akarnál Vivicicára hatni. Mondjuk, én tudnék neki gyönyörűen összeállított tablót mutatni a Vitézy és Orbán családok összefonódásáról : Vitézy első felesége Orvbánunk anyai nagynénje - sőt itt gondosan fel van tüntetve, hogy ezek közül, ki a zsidó. Mert ez már szinte kötelező kűr. Mintha emiatt lenne káros a zöldtaknyú Vitézy Dávid működése (egyáltalán kinevezése) és nem amiatt, hogy semmit fel nem mutató nyikhajként családja miatt kap egy jól fizető szinekurát a rokontól.
Felőlem ebben a szituban lehetne ő zen-buddhista vagy sokác.

Szóval még ez a legszebb miniszterelnök is befekszik itt a izraelita járomba kérlek alássan, botrány és skandalum! Kiben bízzon a Vivibaba ezek után?
@a szív fészkei: Valami rabbit kéne ajánlani Vivinek... Unortodoxot! Bár lehet, hogy egy Deutsch Tompinak nevezett, deli zsidó csávóval is beérné! :)
@Boli: Deutsch, a hínárhajú? A férfi Kiszel Tünde? A naptárdivo? Én kérek elnézést.
emlekezzunk...
Horn - pufajkas
Megyo - nem lett megvalasztva
Gyurcsany - o se lett eloszor megvalasztva utana meg hazudott
Bajnai - allitolagosan ongyilkos lett tole valaki...

mind egy kaptafara van huzva, Orban ELLENSEGEI!!!
amikor valtozik az eppen aktualis ELLENSEG akkor befeketitik
es mindig eppen az aktualis ELLENSEG a legnagyobb g3ci
Ajaj...
Ebből "megvédés" lesz, a kutya is meglássa!
"ötezermilliárd forint hever tétlenül a nemzeti bankban, ezt az öszszeget meg kell mozdítani, hogy a gazdaság szolgálatába álljon."

www.mno.hu/portal/810338

Az ettársak kinézték a következő pénzforrást. Beba..ott! Az is megy a darálóba!

Azt azért szabad megérdeklődnöm, ha ez sem jön be a világ megváltására, akkor a saját, személyes bankszámláink lesznek Kretén Vezetőink célpontjai?? Mert akkor csúnya világ jön... :(
" A devizaadósságok ügye olyan sokrétű, hogy csak átfogó intézkedéssorozattal kezelhető megfelelően. Először is, ez egy széles körű gazdasági probléma, melyben önkormányzatok, cégek és családok százezrei vannak érintve. Ugyanakkor hatalmas szociális katasztrófával is fenyeget. Ma Magyarországon 2,5-3 millió ember él nyomorban. A devizahitelek miatt további 1,5 millió ember sodródhat mélyszegénységbe. Az argentin tapasztalat azt mutatja, hogy amikor a társadalom negyven százalékának nincs biztosítva a megélhetése, akkor a társadalmi kötelékek foszladozni kezdenek, és aki teheti, menekül az országból. Ezt a stádiumot nekünk semmiképp nem szabad megvárnunk. Sok időnk nincs, mert a társadalmi válság első jelei már szembeszökők: az orvosaink jelentős része inkább külföldön keresi a boldogulást, de nagyon magas azoknak a fiataloknak az aránya is, akik a határainkon túl képzelik el a jövőjüket.
– Mit gondol, mit kellene tennünk azért, hogy megfordítsuk ezeket a fenyegető tendenciákat?
– Az első és legfontosabb lépés az, hogy a családokat meg kell védeni a teljes anyagi ellehetetlenüléstől."

Megám! Bár inkább anyádat kellett volna megvédeni az ilyen nem kívánt terhességtől, mint amilyen te voltál!
www.mno.hu/portal/810338
@Boli: Ezt már a manyupnál felvetette valaha a közgázon Járaival együtt tanuló férjem. Te legalább közel laksz a sógorék bankjaihoz.
@a szív fészkei: De a messzebb lakók mit csináljanak???? Ja Szlovákia, nekem az sincs közel. Persze az itteni ötletelést gondolom árgus szemecskék figyelik.
@a szív fészkei: hadd figyeljék, mi van akkor?

Rendesen fizetek adót, a megtakarításomat meg oda teszem ahová akarom. Én meg szlovák bankba akarom, mert a hazai jogfosztott bankrendszerben és a harácsoló kormányban nem bízom. Ha ez nem tetszik nyugodtan kinyalhatják a seggem. Majd ha megint lesz jogbiztonság itthon akkor hazahozom.
@néma bárány: Hát visszamenőleg ötezer évre hoznak kis képviselői indítványoscskára törvényt, hogy a határon se ki, se be pénzzel. Benne vagyok az Anschluss-os idők visszamenőleges törvényeinek korában egy könyv révén, hát látom ám, percek alatt elkonfiskáltak hatalmas családi vagyonokat "pici" zsarolásokkal. "Hl zsarnokság van, ott zsarnokság van."

Tudom, rossz az, aki rosszra gondol...
Még jó, hogy ülök, miközben ezt látom: www.vg.hu/kozelet/politika/orban-elveszett-a-munkat-vegzo-ember-tisztelete-359661

És nem szakad rá az ég, holott pocsék egy idő van!
Lézernek meg szólok, hogy megnyílt egy újabb hely, ahol költheti azzal a keresztényi tisztességes munkával - amiről főnöke hadovált összevissza fentebb - szerzett kis pénzecskéjét: www.deluxe.hu/uj-luxus-galeria-debutalt-az-andrassy-uton/20111007
@a szív fészkei:
A mennyezet, az hogy nem szakadt le rá, ennyi hazugság és képmutatás láttán. Jézus kikergette volna a sok kufárt és képmutató farizeust, Ormány pajtival az élen!
Tényleg, asszonyt vitte? :))
@a szív fészkei: hozhatnak visszamenőleg bármit, az én megtakarításomat már csak én hozhatom vissza :-)

Nekik azon kell gondolkodni, hogy hová vezet az, ha a magántőke távozik az országból. Ha sikerült megfejteni majd szóljanak.
@néma bárány: "Ha sikerült megfejteni majd szóljanak." Börtönmorzén, a "ma sárgaborsófőzelék lesz" mellett kikopogva???
index.hu/belfold/2011/10/07/bajnai_gordon_is_budai_celkeresztjeben/

Nem álltak meg az összeesküvés elméletnél. Budigyuszit az az apróság, hogy a Bajnai-libaügyben bíróság mondta ki tavasszal az ártatlanságot, nem zavarja.

Sebaj, majd budigyuszi is a kasszához járul és fizet, mint annyian.
Palibaba megnyilvánult: hvg.hu/itthon/20111008_schmitt_pal_takarekossag#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_8

[..]"Schmitt Pál újságíróknak nyilatkozva úgy fogalmazott: ebben a régióban "mi megszoktuk a takarékosságot, megszoktuk a nadrágszíj eggyel beljebb való húzását és azt, hogy a közös célok elérése érdekében egyéni áldozatokat kell vállalni." Na ő aztán húzkodta a más nadrágszíját, de hogy spórban élt volna?????????????? Minden mennyezet milyen manapság.
Magyar menni ki Spanyolországba??? Ne tegye: www.origo.hu/nagyvilag/20111007-spanyol-munkanelkuliseg-fiatalok-helyzete-velemenyuk.html

Ők jönnek vissza, vagy spanyolként ide, mert a kinti munkanélküli segélyből itthon még viszonylag jól megélnek. Olaszország is vergődik.

Na kimúlt ezt a poszt? Béka poraira.
@a szív fészkei: Tutti, hogy sréhen fognak fúrni, csak, hogy bosszantsák a zarabokat! Direkte!
A zolajhomok meg direkte kib@szás a zarabokkal... :)

Herr FABIUS: Mi a rák ez a lazaság????????
Már két napja semmi??
Hát ezért ront rád csámcsogva a sok vérbuzi narancskomcsi, hogy semmit ne termelj? Hát az ő felfogásuk szerint, hogyan fognak így téged így fizetni, a libsibolsik????
Karakterre nem, az k.rva élet! ;)

Na, már valamit, lécci, lécci, lécci... Ha nem, akkor írok én! Az meg aztán ...
Nem lesz így jó vége!!! :))

Kezd elvonási tünetünk lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Most majd jössz ilyen kifogásokkal, hogy dolgod volt, meg a munka... :), Na jól van!!!)
@Boli: :-DD Zabálom a humorodat!

Ha pilóta vagy, menj Kínába,keleti szél fúj! automenedzser.hu/auto_hirek/2011/10/8/Kinaba_csaljak_a_magyar_repulogeppilotakat_064KBZ#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_8

Hiányérzeted van, menj a Tótára hvg.hu/w/20111007_dorner?FullComment=true#commentsaddig, most győzködünk pár nagymogyorót, hogy nem Dörner György a színházcsinálás legnagyobb géniusza attól, mert felpüffedt fejjel csurkázik és mellet dönget.
Ja, tényleg... Vivianna drága, már volt szopni?
Nem???
Igény pedig az lenne rá! Többen is jelezték...
Meg hát ideje is lenne!
Bár, a hétvégéje strapás lehet, egy szalon nácinak... No meg szőke is...
Az előző felvetésekhez fűzném hozzá - tényleg lenyeli? Márcsak a fogamzásgátlás miatt kérdem... :))
@a szív fészkei:
Jól van... Megjegyeztelek!!!!!!!!!!!!!! ;))
Sajnos nem pilóta, mezei számítógépes csak... :(
A repülés régről szerelem, de már csak a földről nézem és imádom a régi adrenalin fröccsöket!
Tóta...? Nem is tudom, rendszeresen olvasom, de... Szóval igen, de... :) Vagyishogy ... Na, nehéz... Olvasom és látom...! :))
@Boli: Lehet, hogy Vivianna IRL dolgozik a nemzet gyorstisztításán. Sőt ezek után az se kizárt, hogy díszhelye lesz Dörnerék Hátországában. Tarlós mellett. (Rajta? Ő olyan szép szőke, biztos megmozgatja vivikétek fantáziáját. :-))

És ha megtudja szegényke még srégen homokos (pláne!!)olajat fúró zsidókat, mi lesz itt????
Márminthogy az olaj homokos. Na magyarázhatok én itt...
@a szív fészkei: Ez egy nagyon-nagyon állat film... Imádom! Hrabal regénye azonban egy árnyalattal még jobb is a filmnél! Szerintem... :)
Viszont megjött a Brad Pitt! Mi kell még ezután????? Ő Vivicicának is kóser kell, hogy legyen, bár a Becstelen brigantykbani szerepe ugye, hááát. Nem a rossz oldalon állt a hülyéje??
Kulturális híradónkat látják-olvassák. Ja Menzel is értéket rombolt az Új Színházban, az a beste féreg! Na de ki leszen paterolva, mi az hogy egy cseh a szent deszkákon???

Más meg vinné szlovák bankokba a szent magyar pízét. Jönnie kellett már tehát egy tisztító fuvallatnak! Csak most épp tényleg bolond lyukból fú.
@a szív fészkei:
1. Hátország... Homlokegyenest!
2. Alatta... Szemből! Alul...
3. Mindenkinek azért én sem adnám oda kígyót - ennek pláne nem! :) Még ha szépen kérné, Vivikének akkor sem - van rá másik dedikált csajszi, aki több klasszissal jobb! :)

A sok náczi magyarkodó majom, minden fajtából, imádja egymást szopni, közben igyekeznek magyarnak beállítani magukat!! Bár tótok, svábok, szőröstalpú románok... de magyarkodni azt szeretnek! Szégyen...
@a szív fészkei:
Reklamáltam Herr Fabiusnál... Erre visszaírta, hogy hétfőig akár meg is dögölhetünk miatta! :)

"Jabizony, munka meg ilyenek, ráadásul külfőd, alig nettel és mínuszos idővel :-)"

Komolyan mondom, ez "főháborító"!!!
Ez az örökös kifogás keresés! Mindig ilyen szarokkal jön!!!!!

Még a végén le kell narancsbolsevikozni, kiprovokálni belőle egy tisztességes bejegyzést!
Há, mán mit képzel ez a csóka!!!!!!!!!!!!!! :)
Csak így, itt hagy minek!?!?!?!?!?!?
@halál megdöglessz kinyírunk:
Haggyad már! Az egyik nagyfatert elvitte az előző komcsi bagázs "ótója"'52-ben.
Ez a komcsi bagázs max. narancssárga kispolákot tudna küldeni értem, abba meg talán nem is férek be, a 187 centimmel...
Tényleg, a Q..va 7-esek milyen színűek??? :) Abba beférek!
Vezethetem???? :))
Ráadásul Smpacizódok...

"Csak így, itt hagy minek!"

"..minket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Főháborító!!!!!!!!!!!!!!!!
ez a szerencsétlen, viszont tovább nemnormálosodik:

index.hu/kulfold/2011/10/08/semjen_az_unios_tagsaggal_zsarolna_szerbiat/

Semjén az uniós tagsággal zsarolná Szerbiát
MTI
2011. október 8., szombat 20:08 | Email
A miniszterelnök-helyettes szombaton Bajorországban a németországi magyarok nemzeti zarándoklatán vett részt, és átadta az anyaország üdvözletét. A rendezvény központi helyszíne a Scheyern bencés kolostor volt.

Semjén Zsolt a helyi magyarokat, illetve családjaikat az állampolgárság felvételére bíztatta. Fontosnak nevezte, hogy "a magyarságukat közjogi értelemben is meg tudják élni".

Az MTI értesülése szerint az utóbbi hónapokban mintegy 500-an, hetente mintegy 50-en tették le az állampolgársági esküt a müncheni konzulátuson, és a kérvényezők száma folyamatosan növekszik
én inkább lemondanék az Hu ÁP-ról, a Németért, igaz max sváb ősök jogán :D
a nyelv már kiírtódott belőlem :S
@Cirbi:

www.origo.hu/itthon/20111005-forintarfolyam-afaemeles-es-benzinar-a-fidesz-velemenye-ellenzekben-es.html

Ez is megvolt???? :)

Nekem semmi bajom senkinek a sváb őseivel, sem a tótokkal (bár Csurka spicli elvtárs azért ez alól kivétel!), sőt még a szőröstalpú románokkal sem... Éljen mindenki szabadon és jól ebben az országban!
A baj, a magukat "vérmagyarnak" valló mai kretén leszármazottaikkal van, akik nem képesek szembenézni a múltjukkal.
A régi magyar mondás szerint is "Az kiabál mindig leghangosabban, akinek a háza ég!"
@Boli: Hát ami értéked, az értéked, vigyázz is rá! Látod, szegény Berlusconinak már csak a műpumpája gombnyomásra - egy olasz barátnőnk írta, hogy ez közismert s közröhej ott - van, azt meg folyton használnia kell, ha már belefeccolt egy csomó pénzt meg fájdalmat a belehelyezéskor.

Akkor már értem a kiskorú barátnői iránti igényét: egy újszülöttnek ugye minden vicc új, még a Papi is tud brillírozni előttük az orvosi remekével, mondhatni művégtagjával.

Szóval te is csak mentsd az értékedet - mely egyben ugye kis hazádé is ;-) - , hogy visszakanyarodjak a mai témához.
@Boli: Belépsz Orvbánod gladiátorai közé, akkor miért is ne vezethetnéd? Még rajtunk át is október 23-án.
@Cirbi: És minden ottani németből most hirtelen hivatalossá átvedlett magyar Semjénékre fog szavazni?

Én ismerek kint élőt, aki a hideglelést kapja tőlük, én meg tőle az Orvbánt ekéző dolgokat emailen.
Na Orvbán temet. hetivalasz.hu/itthon/mindig-szot-emelt-ha-kellett-42083

[..]"A történelem nagy alkotásait örök béke lengi körül, ahogy Makovecz Imre műveiből is a kiengesztelődés árad - méltatta a Kossuth-díjas, Corvin-lánccal kitüntetett építészt Orbán Viktor miniszterelnök.[..]Orbán Viktor hangsúlyozta, noha Makovecz Imre testi valójában már nincs köztünk, aki azt állítja, meghalt, nem tudja, mit beszél."

Ez az ember örök békét lengetett, Állandóan vérig volt sértve a- náluk szokásos, gucsbis - elnyomottságában. Amúgy Corvin-lánchoz, ha már az olyan fontos, hogy így kiemelik: nagy idoljuk, Németh László egyik regényében - most nem jut eszembe a címe - a hatalmas tudós Corvin-láncot kap Horthytól. Amit a vécébe akaszt ki, mondván ez oda való ettől.
Na még kicsit tipródok itt. hetivalasz.hu/jegyzet/rendorvicc-42097 Édes, ahogy elkezdik előkészíteni a népeket dehonesztálással arra, hogy az októberi eseményeket fogadják a Főnök Uracs szájaíze szerint...

Kicsit se érződik az udvari lihegő cikkén a megrendeltség.
És még a szőke buksza aranyat se, igazmondást se szóló pici szájáról, amibe éppúgy beleillik a tecsóban csórt kiflicsücsök, mint... www.168ora.hu/buxa/jobban-jarnak-a-magannyugdijasok-81616.html
Jöhetne már hazafelé a tanyagazda, mert megöl az unalom.

Fabius, baszki, 3 napos üzemszünetre tessék időzített posztokkal készülni legközelebb!

Az elfoglaltság a szótlanságra nem indok! :-D
Jöhetne már hazafelé a tanyagazda, mert megöl az unalom.

Fabius, baszki, 3 napos üzemszünetre tessék időzített posztokkal készülni legközelebb!

Az elfoglaltság a szótlanságra nem indok! :-D
@anonymand: a szakértelem bolsevista trükk, ahogy azt egy ismert gondolkodó, egy pesti színház közeljövőbeli intendánsa mondta majd 20 éve
@Dub hadnagy: Épp a másiknál- színházasdi - lőttem el ezt a korántsem poénnak szánt mondatát. Viszont Orvbánék azóta tartják is magukat szigorúan ehhez.
@Dub hadnagy:

Tisztelt Dub hadnagy!

És qrva nagy szerencsém, hogy még csak a jó oldaladról ismerlek....

Tisztelettel:
anonymand
@néma bárány:
Az semmi, de hogy én is reklamáltam nála, még tovább pimaszkodik a csóka! :))
Ezt küldte: (ráadásul palizálódik!)
"Legalább megtanuljátok, ojjan értéket közvetítek itten, aminek lététől csak az fáj jobban, ha nincs :-D :-D"

Nem is genya, mi??? Valami bosszúban benne vagy? Valamit kitalálunk ellene!?? :)
@Cirbi:
Mivan, mivan, mivan??? Megverjük? :)
@a szív fészkei: ha választaniuk kell az ésszerűség és a kommunikál6óság között, mindig az utóbbi nyer
Most látom a logójukat: kivágandó narancs - jóóó!
@a szív fészkei:

A helyzet fokozódik, de nem csak arra amerre az ember várja. Bartus újabb ámokfutása is "jót tesz" a sajtószabadságos tüntetésnek:

hirszerzo.hu/publicisztika/20111006_bartus_laszlo

Ezzel:

"Rendre kiderül, hogy a szólás- és sajtószabadság ügyében felszólamlók közül többeknek nem Szalai Annamáriával mint tényezővel van bajuk, hanem hogy nem ők Szalai Annamária. Hogy nem ők mondhatják meg, hogy mit, hogyan és kik írhatnak. Mi viszont szabadságot akarunk, és nem fogunk együtt menetelni velük."

...kénytelen vagyok egyetérteni. Bartussal én sem szívesen mutatkoznék együtt semmilyen szinten. És vagyunk ezzel így még néhányan.
@Boli:

Na mi a pálya fiatalok, feltörte a hátatokat a birkózószőnyeg, vagy megártott a délutáni gumibogyószörp?

:-D
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: A kibírhatatlan hisztérikussága, a saját megfellebezhetetlenségébe vetett vakhite, a mások örökös, penetráns lefikázása, de viszontámdebárazonban a róla szóló halvány kritika, irónia el nem tűrése, stb. lásd perrel fenyegetés a miért is? Gyurcsányista, az nála már súlyos becsületsértés? Főszerkesztése a neki állandóan teret adó lapnak, durva dehonesztálás???

Igaza van Hírszerzőnek, ezzel a klimaxos műsorral csak iszonyú nagyot ront mindnen baloldali itthoni esélyén ott kint, a biztnságos, orvbánmentes NY-ban nagy bátran az amerikai Népszava nemfőszerkesztőjeként.
@Fabius: Egetértek, ezen már voltak véres vitáim kint élő és amúgy jófej barátommal. azt mondta, hogy én Bartust a külhonossága miatt basztatom - mit pofázik onnan ide? - , ezzel az erővel Firenzét se lett volna szabad kritizálnia anno Danténak, Adyt is kussoltatnám Párizsból, stb. stb. Pedig nekem Bartus onnan ugatérozó véresszájúsága nem tecc, a ki ha én nem?-stílusa - pláne azok után, hogy nyolc évig a Németh Sanya lábanyomát csókdosta. Akit aztán jól leleplezett, naná.

Kicsit lehiggadna, kicsit önironikusan figyelné magát, kicsi humort vételezne valahonnan - tőled, Tótától,lenen forrás - , kicsit az önbizalmát s ezzel együtt a mások lenézését csillapítaná - már fogyasztható lenne. De ebből a linkből csak a teljes elmebaja szakad ki. OMG
@a szív fészkei:

Kösz.

Ha nem lett volna a cikke az EU első fasiszta államáról,akkor nem figyeltem volna fel rá, és nincs komplett képem róla.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

a szív fészkei pontosan leírta mi a baj vele.

Egyetlen apróságot tennék hozzá: hogy akarnak valakik a sajtószabadságért bartusi hangnemben és hozzáállással tüntetni? Hogy akarnak tüntetni azok, akikhez a médiatörvény utáni legelső sajtóper fűződik? (lásd Vásárhelyi Mária-Index )
@Fabius: Bartusról valahol már felböffent belőlem, hogy jöjjön haza, itthon legyen (ellen)forradalmár!
Az általa (is) szerkesztett AN egy darabig talán még új hangvételnek tűnt számomra. Addig, míg ki nem derült, hogy aki hozzánk tartozik, az támadhatatlan, aki nem, az bármiért rugdosható.

Dehát én csak egy utánérzéses hülye vagyok, aki szellemesnek hiszi magát, pedig csak tahó és seggfej”.
folyik a kampány a második kerületben... KAMUNIKÁCIÓs ujságírás

mandiner.hu/cikk/20111010_stefka_istvan_dozer
@yoda-jedi: Erre egy sztori - én történetesen a II. ker.-ben lakom. Egy este baromira dörömbölnek az ajtómon. Kinyitom a kisablakot, ott áll egy - tényleg komolyan mondom - meglehetősen rossz arcú 60 körüli szivar, mellette egy fiatal lejány. Kérdem: mi a bánat? Erre aszongya a hapsi: Gyöttünk kopogtatócédulát gyűjteni. Jó - mondom kissé ingerülten (megzavartak a VV5/Összeházasodunk vagy mi a bánat nézésében, nem igaz, az ATV-t néztem bömbölő TV-vel:DD -, akkor mondják meg, milyen cég... izééééé párttól jöttek.
15 másodperc tétova csend. Majd lesunyt fej, és alig hallható suttogás: a Jobbiktól.
Reakcióm kitalálható. Nem, nem káromkodtam, mielőtt bárki ezt hinné, "úrinő" vagyok, úgyhogy csak félhangosan morogtam, hogy a faszt dörömböltök az ajtómon, barmok.
@netlovetta: pont most értekeztem erről a törökgaboroson...

a mi postaládáink évek óta feltörve várják az ujabb "választásokat"...

azon elgondolkoztatok már hogy miért egyben küldik ki a kopogtatót az adataiddal??? mint a bankkártya+pinkód logikus nem? (sőt a saját adataidat pedig ugyis tudod felesleges kiküldeni) ... könnyen ellopható legyen...

torokgaborelemez.blog.hu/2011/10/07/401_ha_elszall/fullcommentlist/1#c14658907
@Fabius: Hát igen, Mária elemezhetné Bartus működését és hatását, ahogy másokat is kivesézett. És egyben indokolhatná az Index elleni perét is, mert a szerinte útszéliség azért még nem ok erre. Pláne, ha van valakinek azt kezelni elég öniróniája, ami most kihaló állatfajjá kezd kishazánkban válni.

Már írtam régebben máshová, engem januárban maga, a nagy Ernyey Béla személyesen fenyegetett meg milliós sajtóperrel a lakásomon felhíva. Na mert a kis hülye nőcis blogomon - nem is sértő módon de tényközölve - pár éve azt írtam róla, hogy ő, mint "kissé rozzant ex-szépfiú" is szeret turkálni az ócskapiacon.
Teljesen kiborult ettől: közölte, hogy ha írni akarok róla, azt írjam meg, hogy ő milyen szép és nagyon nagy világhírű színész, de ezek a szavak neki hatalmas károkat okoztak, amiért én felelni fogok törvény előtt. (szóval én ennek az embernek tudok hatalmas károkat okozni! Heuréka!!!Tehát olvasnak Hollywoodban, sőt mértékadó is vagyok ott- ami jó hír azért :-DD)

Közölte, hogy ügyvédnő a felesége, és vele minden, a neten megjelent cikket, ami róla szól, átnyálaznak és milliós pereknek nézek többedmagammal elébe, hisz már egy bulvárlap ellen nyert is. És ez nem áprilisi tréfa volt, véresen komolyan adta elő, hisz engem a keresőben kb. 25. oldalon dobott ki a gugli...

Itt már kerítés sincs, beszántották rég.
@yoda-jedi: Na ez a stefibaba is azért a XII. kerület egyik legszebb részén, a Kútvölgyi úton építkezett - nem akkorát, tán, mint a Csipak - de nem is kicsit még az átkosban. Egyébként Stefka közel lakik, (ha még ott él) a spirituális vezéréhez, aki ugye Cinegében székel a fülkében és forradalmát vívja ott.

De jól áll neki a hevület, pláne, hogy Rogán kebelbarátját, az érdekesen felfutott Csipakot egyeli. Gyurcsány építkezése helyett mélázhatna Kókáén, az rakta teli a Normafa utat valami igen randa betonböhöncével. De arra meg csak kiadta Pokorni az engedély, aki mint már sokszor írtam, valami amerikás magyarnak lazán bérbeadta és ezzel az erővel kivágni is engedte a Kakukk utca feletti kis tájvédelmi erdőt.

Na szóval ráizgulhatna Pistánk a szűkebb pátriája ügyeire is. De Csipakot aztán nem sajnálom, fog örülni a Brad-Joli házaspár, hogy a millióért bérelt kéglijükben hallják majd az ütvefúró betonbontó zaját.
@netlovetta: Grat! :-) A South Parkot kéne bömböltetve nézni. Redvás szendvics oder Gennyes Tus...
@a szív fészkei: milyen fúrógépet???? csak a bontási kötelezés HÍRE a kampány... bontásról szó sem lesz.
@yoda-jedi: Jaj a másikra küldtem mély vágó önostorom: szóval beszoptam és árnyékra vetődtem?? Hú, de hülye vagyok.

Megoldják okosba`??
@a szív fészkei: :))) semmi gond. még rajtad kívül pár ember beszopta a KAMUNIKÁCIÓT... "most aztán rendet tesz a fides"

pl tavaly 2010ápr ban 2 706 292... zombi szopta be...

maszop=fides=lemp=dzsobbik=oligarchák = maffia...

ezt nem tudtad? mindenképp a TE KÁRODRA jáccanak... nullaösszegű jácmát
@yoda-jedi: Jó, de én azért a Tisztiház eladása óta nem nagyon dőltem be nekik. Most meg... Na elkullogok vasalni.
@a szív fészkei: arra vigyázz hogy a következő választáson gondolkozni ne felejts...

mézes-mázos trükkösek a fijjug olyankor...
@yoda-jedi: Kösz, jó ideje immunis vagyok a baromságaikra azért. Az a baj, hogy a következő választáson, ha jól elgondolkodok, oda se megyek fülkézni, mert nincs kire x-elnem elég régóta. De menni meg muszáj, befogott orral, kire is?

Nem lehet mindig Overdose alkatrészét cirkalmazni, ahogy az Eu-választáson csináltam mívesen, részlethűen.
@a szív fészkei: én egyszer voltam savazni 1990 ogy választás...

ki se találnád... igen liberálisokra... Fidesz (akkor még nem polgári nem nép és nem álkeresztyény párt)

nem fogok menni... csak ha vmi "történik addig"
@a szív fészkei:

Ernyey Béluci nagy fazon, volt vele dolgom máshol máskor nekem is :-)

Annyit kell neki mondani ha jön, hogy oké Béca, te hisztizel, én pedig megírom a lovebox sztorit ahogy van.

Tizedmásodperc alatt fog elhúzni a vérbe :-D
@Fabius: Bála bá` édes egy halálhiú pofa (állítólag elég kardos, őt egzecíroztató menyecskével), de azért enyhén meghökkentem tőle pont egy sajtószabis buli utáni vasárnap délelőtt. Olyan érdeks egybeesés volt, vagy mi. Ráadásul a férjem így hozta nekem a telefont: Te, valamilyen Ernyey vagy ki keres... (remélem, hallotta is. :-DDD)

Na ezt csak arra, hogy nagyon beindultak tényleg itt a népek a per/pénzszagra. És ehhez tényleg szégyen asszisztálni, sőt generálni ilyent baloldali szabadon gondolkodóknak, ha valóban azok.
Ne basszatok mán, dik! Ne má, hogy Bartus (Kertész Ákos) cikkei sodorják a tönk szélire ezt a télleg elcseszett népet, hanem a történelmi beidegződései, úgy ezer évtre vissza. Mi baj azzal, hogy néhány darab szólás-szabaccságos módon értelmezik a többezer (najóvan) sukár magyar mentalitást? Jobb vagy bal, fent vagy lent, mit számít, ha példájul a románnal, csehhel, lengyellel, szlovákkal ellentétben egyedül a nagymagyar képtelen "összezárni! Fáj az (i)gazság, elhatárolódunk? Lyóóóóó. Bizsergető érzés, hogy már a szomszédtul is el bírunk határolódni, mer átlóg az almafája, és á raaaaak egye ki a bélit, mer perel, hogy leszüreteltem az ágát nekikje.
süti beállítások módosítása