Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.09.03. 05:29 Fabius

Költségvetés: a pénisz nélküli nászéjszaka

Címkék: gazdaság fidesz matolcsy györgy

Furcsa szagok terjengenek a kormány gazdaságpolitikai boszorkánykonyhájából. A megpörkölődött arcbőr jellegzetes szaga keveredik az odakozmált gazdaságpolitika bűzével, az örömapa-főszakács ráolvasással igyekszik a lángot kisebb hőfokon égésre bírni, míg leghűségesebb kuktája, személyes jobbkeze éppen kapitulál az általa okozott őskáosz láttán.
Nem túl ígéretes a látvány így közvetlenül a nász előtt, amit úgy vár Orbánisztán minden lakója. Ilyen körülmények között fogja nőül venni Államadósság Csökkentés szegény Gazdasági Növekedést, hogy frigyükből szerelemgyerekként szülessen meg az országot felemelő új nemzedék?

Az kiderült már egy ideje, hogy az örömapa Orbán jövőképe egy önálló életre kelt GPS-re hajaz, ami megkergült Moha bá módjára ordítja tele az étert: újratervezés, újratervezés! De azt talán nem gondolta senki, hogy a meglepetések tárháza az ötletekkel ellentétben milyen kiapadhatatlan. Orbánisztán kedves népe és a Családi Kupaktanács is csak pislogott, mikor a vőlegény elvileg készen lévő jövőtervéről kiderült, hogy az ilyenkor szokásos sokoldalas okfejtés és sorokra lebontott kiadás-bevételi jegyzék helyett mindössze két lapot tartalmaz, egyiken a faszsetuggya, másikon a majdleszvalahogy szöveggel.

Számokat és konkrétumokat egyáltalán nem tartalmaz a jövőkép.

Vagyis vőlegényünk használható pénisz nélkül ment a lagziba, és a nászéjszakán csak verbális maszturbációt fognak folytatni az ifjú arával:

- De jó lesz?
- Nagyon!
- Ne de hányszor?
- Azt nem mondom meg!
- De mit kell adnom cserébe?
- Mindenedet!
- Jó, de mégis hányszor?!
- Azt nem mondom meg!
- Akkor mit mondsz meg?
- Hogy jó lesz!

Ezen be kell szarni, de tényleg. Így gondolhatta ezt az örömapa is, akinek a csempék hűvösében, a fajansszal édes kettesben legalább volt alkalma rájönni, hogy a jövőben mire lesz alkalmas a Családi Kupaktanácsban megszerzett kétharmadnyi voksa.

221 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr643199002

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Akarsz-e játszani? 2011.09.03. 06:46:51

  Mint katonaló a trombitaszóra, úgy kaptam fel a fejem arra, hogy megint szólt hozzánk AZ államtitkár. Igen, a kedvenceim egyike. Nem volt elég ma a szemem elé került másik államtitkári felszólítás az alkotmány, akarom mondani az Alaptörvény Aszt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius: "Döbbenet, baszki, döbbenet. Hogymikvannak. " :))) Szerintem ha 5x magyarázod el neki, akkor sem akarja megérteni! Vagy mert megéri neki, vagy mert ennyire hülye. Több variáns nincs! :))
@ursus artos: és ha 1-1,5 év múlva a romokon vigadhatunk, mert mégsem jött be, akkor mi van? Nem lenne jobb egy kicsikét rugalmasan kezelni az álmokat, csak hogy maradjon remény is a jóra. Most látva a világgazdaság, és ebben a számunkra elsődleges Német gazdaságot, nagyon nincs okunk örömködni....
Jók legyetek, leléptem evezni! Majd jövök... :)
Jahhh, a belső fogyasztás felpörgetését meg felejtsük el, az már sokaknak a pofáraesését okozta, pedig ők sokkal nagyobbak voltak mint mi...
@Cirbi:

A lapunknak nyilatkozó résztvevők – "
Én ezt elhiszem. Illetve azt amiket leirtál.
De a véleményem nem fog változni,nem árulok el titkot, hogy a társadalom egy nagy csoportjának sem.
Azoknak, akik nagy vesztesei ennek a kormányzásnak és a gazdaságpolitikájának.
Egyébként nem volt ez másként e a multban sem, csak egy kicsit igazságosabb volt.
Mindig azt a réteget sujtják/sujtották, akik a vállukon viszik a terheket.
Még tetőzve a lejtmenetet, a szegénységet:
Teljesen hülyének nézik,- tönkre tették a vidéket.
Ha még ezek után sem nyílik fel a szeme a nagybetűs népnek) akkor nincs is mit mondani.

Teljesen mindegy kik- mit nyilatkoznak, vagy nem nyilatkoznak, a tények magukért beszélnek.
@Boli:

A droiddal az a jó, hogy neki nem kell magyarázni semmit, az mindent támogat feltétel nélkül.

A gondolkodni képesek elvesztése meg kalkulálva van: Viktor a napokban megmondta, azért kell mostazonnal sarkalatozni és még jobban átalakítani, mert 2012-ben már nem lesz elég a "lendület".
Nem árulok el titkot, hogy ezért erősödik a jobbik, lesz nagyobb támogatottságuk, mert az emberek egy nagy csoportjában hatalmas indulat van felhalmozódva.
Amit okoz a kilátástalanság, az elszegényedés.
Talán úgy gondolják, hogy ha a szélsőjobb mögött sorakoznak fel. valamiféle elégtételt "vesznek" a sok "jóért":( , amit velük szemben táplál a kormány.
Mindenki maga döntheti el kinek, jó és kinek nem jó.
Igen. a felsőtízezer általában egész nyáron nyaralni, evezni, hullámlovagolni jár....
Ilyen ez.
@ursus artos: Tévedésben vagy, a szakképzési hozzájárulás nem szűnt meg. Még nincs két hónapja, hogy befizettem az első félévi részletet.

De egyébként írhattam volna közzétételi díjat is, vagy írhattam volna, hogy gyakorlatilag évente fizetned kell azért, hogy a számlázóprogramod készítője igazolást adjon neked arról, hogy a program megfelel a 34/1999 (XII.26) PM rendelettel módosított 24/1995 (XI.22) PM rendeletnek - nem mindegy? A lényeg, hogy az SZJA állítólagos egyszerűsítése mellett százezer különféle jogcímen pumpolják a cégeket meg az embereket továbbra is, és ha neked erre az a reakciód, hogy "nem olvasom tovább", akkor ehhez csak gratulálni tudok.
@Cirbi:
Nem veszett el. El nem tudom képzelni mit linkelketed kétszer is egymásután.
Világosan írtam) a tényeken nem változtat.
@Fabius: a vagyonadó tuti... de csak az 50 milla alatti vagyontárgyakra:) fidesisztánban nem basszuk a gazdagokat

apropo akkor Mádit reha bili tálja OV?
@ColT: csak hogy tudd. az adótartam 82% (benne minden vagyon, kommunális, jövedéki, forgalmi, illeték típusú adók)

Dániával vagyunk közösen az elsők...

az állami szolgáltatásokban (utak, infrastruktúra, intézmények, hivatalok, jogzsabályok) is csak nüansznyi a különbség, sőt nincs is (szinte)
@Fabius: @Boli: a harmadik negyedév??? az amelyikben a fran 273 is volt? hihihi... az jó lesz bizonyára...

félúton a kánaaán! itt akartok kiszállni? kishitűek!
@márta)): blogmotor késett, de amúgy nem értem mi a gond, mert nem vitatkoztam veled ;)
@Cirbi:

mert nem vitatkoztam veled ;) "

Azt jól teszed.
@márta)): oops, ez nagyon csajos lett, nincs apelláta, uff én beszéltem :D
@mezga-aladar:

Mádi rehabilitációja megvolt régen, bár csöndesen, feltűnés nélkül ment végbe:

www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20100706-madi-laszlo-volt-fideszes-kepviselo-lett-a-magyar-sorgyartok-szovetsegenek.html

Most ő az alkohol lobbi, akire szükség is lesz. Ő fogja elmagyarázni, hogy a megemelni tervezett fogyasztási adók szépek, jók és kívánatosak lesznek a sörgyárak számára is.
@Fabius: akkor csak pár hónapot volt "száműzetve"...

csak nem egy kommunikációs lufi volt? láccat elzavarás? ;)
@Zigomer Trubahin: ezek a kisadók nem mai keltezésüek. Mintha egy éve arról lenne szó, hogy vagy húszat kivezetnek a rendszerből. Ez is része az egyszerűsítésnek. Csak az egyik napról a másikra nem megy...
@Cirbi: mert a német gazdaság csődben van???
És a magyar mitől van csődben????
@ColT: "az adórendszer leginkább egy ősleveshez hasonlít, és az egykucsos nem sokat változtatott a helyzeten. "
Nem is megy egyik napról a másikra...
@Boli: a probléma abban rejlik, hogy neked az igazságos, hogy a "gazdagok" annál is többet adóznak, mint amennyit kéne, nekem meg az igazságos, hogy ha tízszer annyit keresel, akkor tízszer annyit adózz!
Ez nem droidság, hanem nézőpont kérdése.
@Fabius: értem én, hogy furcsa, egy olyan világ, ahol nincs ingyen pénz, mint ahogyan Simor is mondja, helyesen: nincs ingyen ebéd. Nos, a segélyekben sincs ingyen pénz. Valamit tenni kell érte.
Sok embernek húsz év után nehéz erre átállni. Persze egy fordított világban, ha a segéylért munkát rendszer lenne már a rendszerváltoztatás óta és a Fidesz most ennek éppen az ellenkezőjét akarná, tehát, hogy ne kelljen dolgozni a segélyért, még a mostaninál is nagyobb hiszti lenne, mondván: na nehogy mán az adómból fizetett segélyé ne kölljön dógozni...., hát mitakarazorbáááán...
Szal egy új világ, új nézőpont jön. Valszeg a fideszdroidok agyában hamarabb megvolt a programfrissítés, mint a konkurencia gyártmányainál...
@Cirbi: Az első link egy gondolati kísérlet. A hírek csak lassulásról szólnak...
Vagy brutális visszaesésről?????
@ursus artos:

Soha sehol nem írtam le, hogy a közmunka ördögtől való, sőt. Nagyjából ötvenhétszer írtam le, szerintem 3 lépcsős megoldás kellene szakképzettséget figyelembe véve.

Azt mondom most is: ez a közunka program nem ér szart se amit kitaláltak.
lassulásról, de ez nekünk brutális visszaesés lesz párosítva a chf-el, és a belső-külső eladósadottsággal és a nem kicsi és nem 100milliárdos hiánnyal
@mezga-aladar:

Kárpótolt (be)áldozat a kampány oltárán.
@Cirbi: a felsorolásodból a chf és a külső, belső eladósodás nem Orbán sara. A kisebb gdp növekedés sem feltétlenül, de erről mindenki azt gondol, amit akar.
@Fabius: biztos jó egy háromlépcsős is, meg a Kodolányi Főiskolán végzett munkanélküli kommunikáció szakos izéknek is mgasabb segélyt kéne adni, mert mégis csak diplomás, de! A közmunkának, bármi is az, van értékteremtő vonzata. Az árokásás, öntözőcsatorna tisztítás stb, bár nem közvetlenül, hanem közvetetten hasznot termel. Pl. nem árasztja el a belvíz 10 hónapra a földeket, stb, stb, stb...
Sajnos nem lehet mindenkinek a háza elé vinni a közmunkát reggel nyolc órára, így aztán van ahol a közmunkást kell a közmunkához vinni. Értem én, hogy most menő a blogszférában ezt erőltetett menetként vízionálni, de az csak a felesleges hangulatkeltésre jó. Mint az is csak hangulatkeltés, hogy "szerintem biztos az lesz majd, hogy Orbán kihajccsa(sic!) az 55 éves kirúgott tanító nénit a betonkeverő mellé..."
@Zigomer Trubahin: "a szakképzési hozzájárulás nem szűnt meg."
Hla istennek, legalább az iskoláknak lesz egy kis pénzük fejlesztésre...
@ursus artos: ha tízszer annyit keresel, akkor tízszer annyit adózz!
Ez nem droidság, hanem nézőpont kérdése."
Sokan nagyon egyszerűen képzelik az életet.
Magyarországon még 100 éve is jobbágyság volt. Nem volt szavazategyenlőség. Amerikában ekkor, már régen megszüntették a rabszolgaságot, ami a jobbágysággal azonos.
Ha valaki 2 Milliárdot keres egy évben és ebből be fizet 32%-kot, még mindég marad 1,4Milliárd forintja. Szerintem kevésbé hozza nehéz helyzetbe, mint, ha 65000 Ft-ből levonnak 16%-kot10.000 forintot és marad neki 55.000 forintja.
Az 65000 forintból a vásárláskor fizet 11.000 forint adót. A gazdag polgár fölél az 1.4Milliárdból 300ezret fizet 60ezer forint adót, de a 11 ezresből van 9 millió =99 Milliárd a 60ezer forintos 1 millió =60 Milliárd Forgalmi adó folyik be. Nem beszélve arról, hogy a nagy jövedelműek tehetik meg, hogy a vásárlásaikból vissza igényeljék az ÁFÁT
@ursus artos: A probléma abban rejlik, hogy nem érted, vagy nem akarod érteni az alapvető problémát. A Fabius által leírtak érthetőek?
Ha nem, akkor innentől kezdve Ferenc Jóska után szabadon a te véleményed: "Minden natyon szép, minden natyon jó, mindennel natyon meg vagyok elégedve." Csak a tények zavaróak egy kicsit?
Nem, nagyon is nem az a probléma, hogy "a "gazdagok" annál is többet adóznak, mint amennyit kéne", hanem az egysávos aránytalansága és marhasága nagyon sokba kerül.
Egy adószakértő (és matematikus) szerint a kormányban egy friss diplomás jogász gyerek számolta ki a lehetséges adókülönbözetet és tévedett egy nullát! Ennyi! Ennek az eredményét látjuk és ezt próbálja egyéb eszközökkel kompenzálni Pártunk és Ormányunk... Komolyan normális, az ebből kieső 500 milliárd ilyen-olyan foltozása és áthárítása az alacsonyabb keresetű rétegekre?? Igazságos is és "kreatív" is... Aha... Tényleg.
Biztos is, de akkor tényleg alapvető nézőponti különbségek vannak köztünk.
A kritikák elvetése és elvtelen mutogatások összevisszasága olyan tehetségtelen és ripők társaságot takar, akiknek az impotenciája, a Fabius által említett "pénisz nélküli nászéjszaka" rémképében meredezik országunk apraja és nagyja előtt. Szívunk, mind. Persze, ha te 300-400e forint felett keresel, akkor te nem.
Az pedig külön megemlítem neked, hogy első kézből tudom, hogy pl. nálunk, a helyi (Fideszes) önkormányzat vadászik a szakképzési hozzájárulást begyűjtő iskolákra, azért, hogy elvonhasson tőlük ezzel arányosan pénzt. Komolyan dugdossák előlük és arra játszanak, hogy a pl. 17-én befolyó pénzt 18-án pánik szerűen elutalhassák valamire, mielőtt az önkormányzat meglátja a számlán és zárolja (amit nem tehetne meg), vagy annyival gyorsan csökkenti a költségvetését az intézménynek. A ti logikátok szerint, akkor ez is normális.
Tényleg, csak nézőpont kérdése...
S a nép, az istenadta nép,
Ha oly boldog-e rajt’
Mint akarom, s mint a barom,
Melyet igába hajt?

Felség! valóban koronád
Legszebb gyémántja Velsz:
Földet, folyót, legelni jót,
Hegy-völgyet benne lelsz.

S a nép, az istenadta nép
Oly boldog rajta, Sire!
Kunyhói mind hallgatva, mint
Megannyi puszta sir.
@ursus artos: bakker, ursus, néha tényleg fel tudod az ember agyvizét nyomni...
"nekem meg az igazságos, hogy ha tízszer annyit keresel, akkor tízszer annyit adózz!"
vegyünk konkrtét számokat- ha nem te vagy személyesen matolcsy, akkor még arra is van remény, hogy megérted, hogy az egykulcsos miért igazságtalan...
egész számokkal példálódzok, a könnyebb érthetőség kedvéért:
jövedelem
10.- ft adókulcs 10% - marad 9.- ft
100.- ft adókulcs 10%- marad 90.- ft
*
*
*
jövedelem
1000000.- adókulcs 10%- marad 900000.- ft

ki szívta meg a legjobban..?
@ursus artos: "nekem meg az igazságos, hogy ha tízszer annyit keresel, akkor tízszer annyit adózz!"

Nagyon sok igazságtalanság van a magyar társadalomban, tegyük föl, hogy a gazdagok túladóztatása volt az egyik. Valóban arra kell most az ország összes összekaparható erőforrását összpontosítani, hogy ezt az egyetlenegy igazságtalanságot megszüntessük, pont most, pont ebben a helyzetben? Annyira égbekiáltó volt a jól keresők szenvedése, hogy ezt a prolémát kellett orvosolni elsőnek, és ahogy kinéz, utolsónak is, mert másra nem maradt már pénz? Ebből az évi 500 milliárdól pl. helyre lehetett volna tenni az egészségügyet, és sokkal hatékonyabb oktatást lehetett volna szervezni minden szinten. Kicsit jobban szolgálná az ország hosszú távú érdekeit, nem? Aztán amikor már nem szorít ennyire a nadrágszíj, akkor el lehetne kezdeni orvosolni a jól keresők problémáit is.

Az meg, hogy az adóreformnak köszönhetően a rosszul keresők foglalkoztatása jelentősen drágult, csak egy újabb mínusz pont a kormánynak. Pont hogy az alacsony képzettségű emberek elhelyezkedését kellene segíteni (ugyanis őbelőlük áll az ország számára mindennél nagyobb koloncot jelentő inaktív réteg), ehelyett nehezítettek a dolgon.
@nandras01: az meg már milyen rendszer, ami arra blazírozik, hogy mennyi marad?????? Meg hogy ki szív? És akkor többet vonjunk el, mert neki több marad? A faszt. Akinek kevés van, tegyen róla, hogy több legyen.
Egyébként is aki sír attól el kell venni.
@kvasztics47: "Sokan nagyon egyszerűen képzelik az életet."
Adó szempontjából annak kéne lenni!
@Boli: "Persze, ha te 300-400e forint felett keresel, akkor te nem. "
Igen és lehet, hogy ezt a pénzt két három melóval keresem meg. Azaz szorgalmas vagyok, dolgozok sokat, mert mondjuk nagyok az igényeim és két évente cserélni akarom a Kawasakimat. Többet dolgozom, többet keresek és még többet adózzak. Aha! Itt viszik...
Az igazi nagyegerek (Oszkó, Bajnai meg egy csomó "gazdag" már régen nem itthon adóznak, hanem mondjuk... Cipruson? Pont ezért, mert az állam egyre többet és többet akart tölük elvenni...
A progresszív adórendszer a lustaságra ösztönöz. Meg arra, hogy a vállalkozó mindig is minibéres legyen....
@ursus artos:
"Akinek kevés van, tegyen róla, hogy több legyen.
Egyébként is aki sír attól el kell venni."

...ezt hívják majd utána megélhetési bűnözésnek? Mikor a félmilliót érő vasúti berendezést eladják kettő, azaz 2 ezerér'?
Támogatandó, meg lehet cikkezni is rúla, mint "cigánybűnözés", nem?:-(
Második: A bankok megen' rínak, lehet, meg leszenk sarcolva újfent! És nem hárítanak át, dehogy, mint tuggyukki...
@namitirok: én már nem is írok, inkább homokot hordok a szaharába :D
@ursus artos: Ennél már csak az lenne igazságosabb, hha vki 10szer annyit keres, az 10szer annyit is dolgozik (munkaidő, kilojoule v konkrétan megtermelt GDP arányosan, lehet választani)
@MolnarErik: Az már maga a komenizmus lenne, nemdebár?
Mindenki érdeme szerént (a lá Lázár) és mindenki igénye szerént (szintúgyan:-)!
@namitirok: Ma fejezzük be a költözést lézer városába, szóval mától vásárhelyi vagyok :))
Mától személyesen tapasztalom majd milyen nagyszerű érzés egy lézerblokkolós várósában munkát keresni :)
@orbánmentesítő: Ebben az esetben a helyedben én már hajnalhasadtával (kukorikú, török császár) sorba vergődnék a Polgár Jenő (Jani) Hivatal elé, hogy részesülhess a "napszám" áldásaiból, mer' mint hallám, arrafelé nem osztogasság csak "úgyan" a segílyeket, hanem mög köll dógozni ért', mint a Főnyöknek!:-)
@namitirok: fasza a szatíra, csak Vásárhelyen nem így beszélünk! Ezen még csiszolj egy kicsit!
@namitirok: hát igen... ha a bankok adómentességet élveznének akkor meg levinnék a kamatokat???
@namitirok: Bármilyen munkát szíves végzek, ami biztosítja a megélhetésemet ;)
@ursus artos: Így ütősebb:
orbanviktor.hu/cikk/tobbkulcsos_adorendszerre_van_szukseg

nol.hu/gazdasag/orban_es_schmitt_atbeszelik_egymassal_a_valsagot
"A miniszterelnök szerint a korábbi, többkulcsos adórendszer munkaellenes volt, tönkretette az országot, és döntő szerepe volt abban, hogy a magyar gazdaság csődközelbe sodródott. Ezért - mondta - nem hajlandó visszalépni annak irányába"

El kellene lassan gondolkodnod töki....
@orbánmentesítő: miről, miről te köcsög. Arról, hogy a főnököt nem főnyöknek modjuk ITT HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN!!!
meg nem ért' hanem érte.
A dógozni, meg a mög köll az oké...
@orbánmentesítő: ha úgy tetszik, most egy kulcs van és több kategória.
Hintázz tovább...
@ursus artos: vásárhelyi vagy te szarzsák ? :))))
Akkor nemsokára remélem találkozunk :D
Meglátjuk mekkora a pofád.

Olvass csak anyabaszó féreg:
"namitirok 2011.09.04. 11:05:59
@orbánmentesítő: Ebben az esetben a helyedben én már hajnalhasadtával (kukorikú, török császár) sorba vergődnék a Polgár Jenő (Jani) Hivatal elé, hogy részesülhess a "napszám" áldásaiból, mer' mint hallám, arrafelé nem osztogasság csak "úgyan" a segílyeket, hanem mög köll dógozni ért', mint a Főnyöknek!:-) "

Ha lenne működő agysejted akkor fel tudtad volna fogni hogy egy "namitirok" nikknevű kommentelő használta a "Főnyök" kifejezést.
Persze megint túl sokat vártam a fajtádtól bélféreg.
Itt az ideje hogy szépen elhúzz a retkes anyádba.
@ursus artos: "ha úgy tetszik, most egy kulcs van és több kategória.
Hintázz tovább... "

Na szarzabáló húzd már ki a beled a hősök terére, ott megdumáljuk ;) Várni foglak a Hordó Pub közelében a kőfalnál. Ha nem jössz el, akkor nem vagy egyéb mint egy utolsó szar senkiházi, gerinctelen trágyahalom.

15:00-16:00 között várlak faszfej.
@orbánmentesítő: igeen?

hódmezővásárhelyi??? érthetők a kommentjei így...

sajnálom nagyon... szerencsétlen po:cs...

vásárhely a legfeudálisabb városunk... 99,9% paraszt... (na jó eljöttem, vagyis akkor 100%)

addig kussoljon míg egy jelöltjük van a választásokon...
@ursus artos: Nem akart H'mező'heji lenni a szatír a', csak ígyen megyen újmagyarul, mostanság felínk...itt ene, Pöst-Budán...
@orbánmentesítő: Wazze, Don Kolompár, Don Mészáros, Don Lakatos, Don Orbán... Gyönyörűek! A vér nem válik vízzé! (Kézcsókok is voltak? Viki le is térdelt?)
Szerintem is szörnyű ez a hátrányos faji megkülönböztetés! De tényleg!
@orbánmentesítő: csak nehogy lézer jani legyen a tekintetes úr, aki megjelenik az invitálásodra, tán még hasra esnél szentséges színe elött ;)
@mezga-aladar: Én meg most költöztem ide :((((
Egy helyi nyugdíjas pár megvette a csabai házat, így a 2.7 milliós hitelt sikerült 823000-re csökkentetni.
Üdítően tapasztalom hogy lázárhelynek hatalmas a belvárosa, még a Móricz Zsigmond utca is beletartozik....
Onnan tudom hogy parkolási díjat kell fizetni.
@Cirbi: Három lehetőség van szerintem :)

1. a szarkupac nem vásárhelyi
2. olyan szíjjas-cserpkalkó féle "kemény gyerek"
3. ütünk egy jót :) (1% esély)
@orbánmentesítő: hát akkor jobb ha átálssz a fidesisztákhoz... vásárhelyen nincse ellenzéke lézerjani királynak...

van a zöld munkáspárti hurvinyek...
meg a jobbikos bombázó...
mszp nincs is ugye?

polgár voltál? vagy paraszt? mert előbbi esetben mexívtad...
@mezga-aladar: Azt mondod hogy ez a hely még Békéscsabánál is szarabb ???
Azért választottam mert közel van Szeged, ott hátha hamarabb akad meló.
@ursus artos: :) Mint tudjuk, ez nem erről és a te szorgalmadról szól. Bár a kormányszóvivői tájékoztatón és a demagóg dumákban szerintetek jól néz ki az a szar szöveg, hogy "aki 10-szer annyit dolgozik, az keressen 10-szer többet", de azért ezen a kis hülye Nagy Annán is rajta maradt ez a szar duma. Ez alapján a képviselő elvtársaid szart sem kereshetnének, nemhogy milliós állami jövedelmeket. De a demagógiában és ebben az Abszurdisztánnak nevezett országban müxik a dumád, a sok 1 bites meg is eszi! :)
@orbánmentesítő: Az eredményről és a kis "romantikus" találkozótokról azért lécci egy kis beszámolót! Epedve várjuk!
No de inkább azért észérvek, meg sör legyen! :)
@orbánmentesítő: Ne bántsd, hisz elég neki az is, hogy narancskomcsi! :) Lehet, hogy Lézer Jani futtatja magát ezen a néven... bár annál értelmesebbnek tűnik.
@orbánmentesítő: Fél Vásárhely oda jár át dolgozni, nem reménytelen vállalkozás számodra sem, bár Szegeden sem arra használják a gátrendszert, hogy a kicsordulni akaró bankjegytömeget visszatartsák valahogy. Egyszerűbben: ott is kevés a pénz.
@mezga-aladar: "vásárhely a legfeudálisabb városunk... 99,9% paraszt"
gratulálok!
A fidesz mai üzenete:
index.hu/belfold/2011/09/04/schmitt_a_magyar_emberek_egeszsegeert_faradozni_felemelo/
Világos. Dolgozz hobbiból, fizetést kapni a munkáért szinte már megalázó. Milyen jó, hogy ezt a megaláztatást a mi kedves drága politikusaink leveszik a vállunkról. Sőt! Ugye az egykulcsos adó + családi adókedvezmény kombóval már havi több százezres plusz megaláztatást is bevállalnak ezek a derék emberek. Mindezt csak értünk. Megható.

Vajon van ezeknek fogalmuk róla, mennyi egy kezdő orvos fizetése? Vagy hogy milyen megélhetési költségek társulnak hozzá? Nyilván nincs. Ezt tudta összehozni skiccpali az alkalomra:
"Akarjanak minél többet tudni, tájékozódjanak szenvedéllyel, tanuljanak nyelveket, töltődjenek művészetekkel és sporttal, használják bölcsen és józanul az európai nyitottságból adódó lehetőséget."
Hát, szerintem is. Ha erre jár egy orvos(tanhallgató), én is csak azt tudom neki javasolni, hogy tanuljon nyelveket, aztán használja bölcsen az európai nyitottságból adódó lehetőséget...
@ursus artos: Menj a kurva anyádba te szardarab, nem jöttél el, elbasztam rád egy órát!!!
Számomra többé nem létezel faszfej!!
TAHÓTLANÍTVA VAGY!!!
@Zigomer Trubahin:
Nem fogod tudni neki megmagyarázni.

Buta hozzá.

De nem szabad neki felróni. Ma ez evolúciós előny, ez kell a sikerhez. Az sem árt egyébként, ha a butasághoz csökönyösség és akaratosság is társul. Így, együtt az igazi. Ha valakiben mindez megvan, gazdasági miniszter, vagy akár miniszterelnök is lehet belőle.
@orbánmentesítő: Ne is haragudj, de nincs igazad! :) Ezzel az egy órával adóztál Pártunk és Ormányunknak.
Miből gondoltad, hogy oda fog menni? Szerinted mennyire vásárhelyi? Ha azzal kezdted volna, hogy Pécsen vagy, lehet, hogy pécsinek vallotta volna magát. Egyébként valami kis 150 cm-es nyüzüke fotelhuszár, Budapest, 12.ker-ben, akit anyu odaengedett a gépéhez... Ne idegesítsd magad! Nem ér annyit.!
hm. Olvasom a kommenteket, nagyon érdekesek??
Paraszt?
hm. Lehet ragozni, és fokozni. Vadparasztok is vannak szinte mindenhol) lehet találni, vidéken, de még a fővárosban is) Óh. de még mennyire, hogy lehet.

:)
elvtársak, ártunk és ormányunk dicső hurrázói és a normálisok, egyetlen egy ünnepelt -a gólyák közül- mert felállni és azt kérni a skiccpalitól, hogy szolidaritásból az ádozathozatalhoz a kormány, a parlamenti képviselők és az álomfely dolgozzon minimálbérért amíg az államadósság nem lesz 49% és meg lesz az 1000000 új munkahely, és járjanak tömegközlekedéssel BKV bérlettel amit ők maguk vesznek, és hogy tegyenek felajánlásokat az alapba amibe kúrvára nem akar gyűlni a zsuzsu...milyen rohadt szemét geci az ilyen az egész családja az USA-ba küzd és van pofája kiállni és elpofázni a baromságát? ti droidok meg hülyék---meg is érdemlitek hogy a szátokba szarjanak
@Rodeo36:
Kedves Goya Úr/NERtárs!

Ez most egy l(y)ukkal arrébb tévedt, miként a népi mondás tartja(csa)!
A heles link:
varanus.blog.hu/2011/09/04/a_sejttelep

ide kérjük elhelyezni eme magasröptű guanóböffentést, ha lehet!

Nertársi üldözettel:

akivagyok
Azt már tudjuk, hogy a kormányfő a héten újabb adósságcsökkentést jelent be, annak mértéke is nagyjából ismert, az viszont egyelőre titok, miből fedezik azt.
Elejtett mondatok persze voltak az elmúlt hetekben, most azt próbáljuk számba venni, honnan lehet előteremteni a csökkentéshez szükséges összeget."

Elejtett mondat volt már elég, világos, egyenes beszéd kellene.
Totálisan unom már a parsztvakitást)
:(

www.mfor.hu/cikkek/Honnan_huznak_elo_meg_1000_milliardot_Orbanek_.html
@menőmano:

Tisztelt menőmano!

A szükséges pénzt a zemberek nem éppen feneketlen zsebéből fogják kivarázsolni.

Parasztvakításról szó nem van.
Háború van. A háborúkban az elsötétítés megszokott eszköz. Itt is elsötétítés folyik, harcászati és hadászati szempontból egyaránt.
A harcászati elsötétítés felelősei: Lószerszámlészítő Petike (nap, mint nap), Matolcsyné férje (hetente), Bonsai Duce olykor naga is (egy hónapban átlag egyszer).
A hadászati elsötétítés intézkedései: szabad pálinkafőzés, kevesebb középiskolás, felsőoktatás fizetőssé tétele (állami támogatás csökkentése).
Nem mintha eddig nem lett volna elég sötét (az elsöprő 2/3 nagy része).

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand: Tisztelt anony, aki mand!
A fenti soraiban a Bonsai Duce felirat után elírás vala, vagy valóban a szankszrit kelgyóre teccik utalnyi?
www.terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/ananta.html
Idézet innen:"(szanszkrit: „kígyó”), a hindu és a buddhista mitológiában részben ember-, részben kígyótestű, erős, jó megjelenésű félisten."

Namost a "félistennek" neve napja vagyon, így ennek megfelelvén tessen kiejtegetni a Vezénylő Tábornok és Nemzet Csillaga nevit:
2011. szeptember 5., hétfő - Viktor, Lőrinc.

A dinnyébe vizelgető másik most elhanyagolható, mert nem tömegek, csak tömegnevek állnak megette:
pl. Szabó...
továbbiakat a szintén névnapos Leslie L.Lawrence (vagyki) sagáiban (magyaroscht: Szágá) lehet megtudni a témában!

Dísz teleddel: a dörrög zolt ám!
@namitirok:

Tisztelt namitirok!

Sajnos elütés, a mondat értelmét keresve (már ha van egyáltalán), ez ki is derül.

Hiába a jeles ünnep, én nem kiejteni, felejteni szeretném nevüket.

Tisztelettel:
anonymand
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: szép hosszú cikk, angolul nincs véletlenül, vagy kérhetném kivonatolva, sajna elég vérszegény a németes tudásom....
@orbánmentesítő: ott se voltál...
Azonkívül miből gondolod, hogy te fogod nekem meghatározni, hogy mikor, hol legyek... Látod, látod! A te jellemed az akarnok, igazából...
@Boli: "Szerinted mennyire vásárhelyi? "
Teljesen. Mellé lőttél, mint mindig!
Nocsak Nocsak, már itt is ??? :D

Népszerűtlen intézkedéseket kell végigvinnie számos szektorban a kormánynak ahhoz, hogy a 2012-es költségvetést össze tudja rakni - vélekedett Oszkó Péter volt pénzügyminiszter a Magyar Hírlapban!!!

www.napi.hu/magyar_gazdasag/oszko_nepszerutlen_intezkedeseket_hozhat_a_kormany.494565.html
@ursus artos: Életem legnagyobb tévedése! Mea culpa, mea maxima culpa! Valahogy kibírom majd... :)
@Cirbi:

A közmunkával kezdi, ahol is Gyöngyöspatán tölgyerdő lesz telepítve, ami 80 év múlva lesz eredményes, míg ma a hecsedli mázsája hozna 25€-t.

Feszegeti a kényszermunkatábor kérdést.

Jelenleg is olyan projekteket keresnek, ahol a közmunkásokat foglalkoztatni lehetne.

Nem mindig látni át, mi értlme orbán törvényeinek, egy látszik: sietnek. Az egész kezdi egy felülről végrehajtott államcsíny képét magára ölteni.

Meggyesit, Gyurcsányt, Bajnait próbálja jogilag felelősségre vonni. Kimondja a cikk, amivel vádolni akarják őket, az a tényállás nem volt bűncselekmény, sőt! még ma sem az.

Kéri Laci mondta neki egyszer: (ov-nak) Isten óvjon tőle, hogy egyszer miniszterelnök legyél, ugyanolyan agresszív vagy, mint Kun Béla Leninfiúi.

Ír még sok konkrét esetet (média, visszamenőleges törvény, Iványi Gábor támadása, aki összeadta őket, Heller Ágnes elleni nyomozás, független gondolkodók ellehetetlenítése.)

Bocs, hogy csak ennyire röviden, keress egy embert akiben bízol és tud németül.

Megemlíti a cikk, hogy az EU-nak már meg kellett volna szólalni, de Merkel hallgat, viszont az amik már szóltak.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: köszönöm ezt is, egyeztetek az őseimmel, hátha genetikailag könnyebb lesz megtanulni megint a németet :D
Az Orbán kormány legújabb szlogenje érvényesülni látszik:
"Nem hagyunk senkit az út szélén."

Ez igaz.
Ebben nem hazudnak.
Cselekednek, mert:
Mindenkit belelöknek az árokba.
süti beállítások módosítása