Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.08.27. 05:38 Fabius

Új fidióta a láthatáron

Címkék: kommunikáció fidesz giró szász andrás

Új fogás kerül a kormányzati kommunikáció turhától átázott étlapjára: a Narancsos Girosz. Információk szerint zavar keletkezett az erőben, a Nagy Annát helyettesítő Kovács Zoltán már csak a szájával tud hazudni, az arcával nem, úgyhogy itt az ideje egy centralizált erőtér felállításának, aminek egyik pillére a méltán népszerű Nemzeti Trubadúr Péter, a másik pedig várhatóan Giró-Szász András lehet.

A jövőben tehát a sokat sejtető sanda mosolyok koronázatlan királyára várna a feladat, hogy mikor a kormányunk belebüdösödik programjába, mint Magdi anyus a nejlon otthonkába, akkor is töretlen optimizmust sugározzon a népnek.Kíváncsi vagyok, ha tényleg Girosz lesz az új szóhordó a kormány mellett, miként válik be. Mert legnagyobb erőssége egyben a legszembetűnőbb gyengéje is: úgy magyarázza Orbán dogmáit, mint senki más, és éppen ettől válik időnkét meglehetősen röhejessé. Kedvencem tőle a figyelő neten sorozatban nyomott okosság egyik részlete:

"Ki a jó politikus? Aki kevés problémát gerjeszt? Vagy az, aki elmegy a falig? Számos politikai dogma dőlt össze az elmúlt bő két évben. A miniszterelnök ebben az új, formálódó világban egyrészt figyelembe veszi, hogy megszűntek a régi játékszabályok, másrészt maga próbál új szabályokat alkotni, "

Az kétségtelen, hogy Orbán elment a falig. Hál'istennek az is, hogy az új, formálódó világban az Orbán által alkotni készült szabályrendszerbe saját európai akoltársai sem kívánják követni Bölcs Vezetőnket. Legutóbb az Európai Néppárt egyik vezetője, Elmar Brok intette meg, mondván abba lehetne már hagyni ezt a csudálatos szabályalkotást nagyjából mostazonnal, és ideje lenne európai politikus módjára viselkedni. A tény, hogy Giró-Szász szűrt látása lehetővé teszi az ilyen dolgok látómezőből kitolását biztosíték arra, hogy a legképtelenebb faszságot is szijjártópéteri módon fogja belerágni a hazai Átlag Böbék szájába.Ha esetleg mégis elbizonytalanodnál, kedves Girosz, mert lássuk be feszélyezhet, hogy mégsem leszel képes az elvárt gyorsasággal az előírt mélységbe süllyedni, ajánlok egy kis alkalmassági tesztet:

1: Ősi fideszes szokás szerint próbáld meg elmagyarázni a népnek, hogy Chikán Attila tulajdonképpen egy szélütött komcsi, Mellár Tamás pedig egy kókler, aki miután áprilisban szakított - oppsz - a Századvéggel, nem gazdasági szakértő soha többé, mert kiiratkozott a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből.

2: Ezek után vezesd le, hogy a matolcsyzmus virágzik.

3: Próbáld meg egy levegővel felmondani a következő szöveget  úgy, hogy nem gondolkodsz el a tartalmán:

A kormány éppen azért tolta ki a gyűjtőszámla törlesztését a 75. életévig mert a bankok a devizahiteleket úgy kötötték hogy azok 65 éves korig lejárjanak, az ezután rendelkezésre álló tíz évnek pedig bőven elégnek kell lennie a rögzített és a valós árfolyam közötti esetleges különbség miatt 3 év alatt felhalmozódott összeg törlesztésére, az nagyon életszerűtlen, hogy három éven keresztül egy számlán felgyűlő összeget tíz év alatt valaki ne tudjon törleszteni. Ezért éljen soká Matolcsy György, és mégsokkaltovább éljen hazánk Kedves Vezetője, a Kárpátok Középpályása, a Felcsúti Reformátor Forradalmár, Orbán Viktor.

4: Számold meg hányszor tudod botlás nélkül kimondani egy perc alatt a gyurcsányahibást. Ha szintidő előtt eléred a százat, már ne erőlködj.

5: Rögtönözz fikciót arra az esetre, ha az Alkotmánybíróság kiheréli a manyup törvényt, és életszerű magyarázatot kell adni az elégedetlen millióknak: miért hazudta a kormány, hogy a maradók soha, semmilyen körülmények között nem kaphatnak egy peták állami nyugdíjat sem.

Nos, kedves Girosz, ha ezen túl vagy, és simán bele tudsz nézni a tükörbe, akkor minden kétséget kizáróan alkalmas vagy fidiótának, és legyél te a kormányzati Szijjártó második pont nulla.


 

46 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr823183206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy baj lehet, ha már az "aranytartalékhoz" is hozzányúl a Fidesz. Lassan az egész NER a kormányra szűkül. Most egy újabb álfüggetlen szakértői csapatot(Századvég)dekonspirál a hatalom. A földesúr megbízottjai megkezdték a bemenekülést a várfalak mögé.
Várjunk még kicsit azzal a heréléssel!
Az erősítés már a kertek alatt...
@nu pagagyí:

Ha Giró-Szász aranytartalék, akkor kicsoda Áder János?

(Hamarosan őt is itthon köszönthetjük ismét. )
ez megint egy jó írás.talpnyalók veszik körül ezt a fidesz csürhét. bárki beáll a sorba egy kis haszonért cserébe. a nagy anna már kifarolt, szerintem nem tetszett neki ami ott folyik, vmilyen trubadúr mesével elhitették a néppel hogy szabira kell mennie stb. a helyzet az lehet, hogy az egyébként művelt nőnek már sok volt az a trágya amit el kellett hadoválnia.hazudósnak nem születik az ember: azzá válik ha orbán közelébe kerül.
Hátarértaztnemegészenúgygondolta,delehet,hogyéntévedekmajdmegoldjákőkvalahogynemtudhatjukmitgondolnak....na ennyit hallottam tőle utoljára egy esti tv műsorban.
Asztán hajnal fél háromkor felébredve kikapcsoltam.
lehet, hogy jobb erre a posztra egy pasi, mert annak nem kell reggelente sminkelni, így tükörbe sem kell néznie...
1. Chikán Attila komcsi.
Az apja osztálytársa szomszédjának a nagynénjének a szeretője komcsi volt. Ő is az. (Egyébként MSZMP tag volt)

2. Mivel matolcsy nem komcsi,és mást mond mit Chikán, világos, hogy a szentjobb a bölcsek kövének birtokosa

3. Sikerült. De fájt.

4. A kormány sosem hazudik, mert ha a kormány olyasmit ond, ami esetleg nem következne be, akkor a kétharmada a zembereknek úgyis azt akarja, hogy a kormány változtassa meg a körülméneket, amit a kormány meg is tesz, mert ez a kormány a nemzeti együttműködés kormánya, és a nemzetnek együtt kell működnie a zemberekkel, mert az emberek együtt akarnakműködni velünk, mert az együttműködés és a konzultáció a mi lételemünk, míg az elmútnyocévgyurcsányahibás csak lövetett és lopta az emberek pénzét, mindenki emlékszik még a komcsikra kik a padlásoat seperték, na ezért volt gyurcsányahibáasazelmúltnyócévben.
Jövő héten feláll a nemzeti körülményvizsgálati bizottság titkárságának az előkészítő csoportjának a tendereztető hivatalának az igazgatási főosztályának a tervcsoportja, mely székházának a Széchenyi fürdő épületének büféje szolgál, mivel ez egy puritán kormány, aki nem nagyzol, természetesen a tagok szolgálati Audijainak kell a teljes Állatkerti körút, dehát a nép részéről is szükséges némi áldozat. Ez a kormány leszámol a korrupcióval és a bürokráciával is, elvégre nyugdíjak és a közpénz védelme közös ügyünk. - Aki ezek után nem hiszi el, hogy a kormány sosem hazudik, az egy rohadt komcsi bérenc, ki az áremeéseket, a pártálamot, a munkanélküliséget, a fosztogató kommunistavörösgárdákat, az erőszakos bűncselekmények terjedését támogatja. Ráadásul hazaáruló és idegenszívű is, mert aki velünk van, azt is pofánszarjuk, csak nem ma, hanem holnap.

5. 86x
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: fel vagy véve, csak a kérdés, orcával bírod-e? :D
jajjj, most vettem észre, vétettél a NER ellen, aló mars ki véled!!!!
szentséges-bölcsköves jobb-ot, átalkodtál kis betűvel írni, vezényló tábornok és zrt-je üldözni fog, amíg világ a világ :D
Szerintem Orbán tökéletes választása Giró-Szász.
Azt is tudhatjuk, hogy nem most lett ő kiválasztva. Vitte ő a szót eddig is. Lelkesen.

Ilyen ember kell, aki lazán, szinte mellékesen megjegyezve, evidenciaként böki ki az abszurditást, hogy egy választás után megszünnek az addig érvényes játékszabályok, és a győztesnek joga van új szabályokat alkotni. Ilyen mondatokkal lehet kiütni a gyanakvó hallgatóságot. Ezzel a könnyeden odavetett álsággal Girónak sikerült Szijjártó méltó kihívójává válnia. Mint láthatjuk, erőlködés nélkül.
Lehet, hogy Szijjártó életében először szorong?

Nem tudhatjuk, hogy eddig hányszor ment Orbán a Giró mutatta úton.

Lehet, hogy meglepődnénk,ha egyszer rájönne GSZA-ra is egy olyan elementáris kitárulkozási roham, mint nem túl régen Hegedűs Zsuzsára.
Kedves Varánusz! Ennek magyarázatára feltétlenül szükség van:
Centrálisnak az az erőtér, amelyben az erők hatásvonala (tartó egyenese) egy ponton megy át. Ezt a pontot erőcentrumnak nevezzük, és a koordinátarendszer origóját is ide helyezzük.

Centripetális gyorsulás: egyenletes körmozgás esetén a gyorsulás merőleges az érintőirányú sebességre, vagyis a kör középpontja (centruma) felé mutat, más szóval sugárirányú. Iránya általában is merőleges a pálya adott pontbeli érintőjére, és az adott pontbeli kör középpontja felé mutat.

Centrifugális az erő, ha benne ülünk a „dologban”, ami körpályán mozog. Nem tudjuk, hogy mi is forgunk, ezért azt tapasztaljuk, hogy fellép egy erő (a centrifugális erő), ami egy adott ponttól kifelé akar röpíteni mindet.

Hogyan fogja megmagyarázni bárki is, hogy miként alakult ki a CENTRÁLIS ERŐTÉRBEN a centrifugális erő ? ? ?
@jenőke:

Zseniális vagy.

Én meg azt tanultam, hogy a vákuumnak szippantó hatása van. Szippantó.
@jenőke: Köszönet a magyarázatért, kedvességes vezetőnk és csapata ilyenre úgy sem képes, hiszen minden törvény és szabály ellen mennek, hisz ők alkotnak mindent újra: csak néhányat említve, -gazdasági törvények, -nyelvi szabályok, -matematikai szabályok, -fizikai állandók és jellemzők, -biológiai törvényszerűségek.. asszem ennyi elég, érdeklődve várom, hogy a multitálentumos, Pannon géniusz és szócsövei, milyen új magyarázati-viszonyítási-magasztosítási agyviharokkal nyűgözik le az egyszerű szemlélőket, vagyis a minket a zembereket
Még azt is tanultam, és nagyon igaz lehet, hogy

"...... A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed..."
Ó, nagyon jó! :-DDD A rezzenéstelenek élcsipatapata teljes lett vele.

Azért nagy Cipolla Orbán, hogy ezeket a figurákat így megtalálja magához. Itt nagyon örül a hasonló a hasonlónak, latinok mind a húsz ujjukat megnyalnák, ha ezt a harmóniát láthatnák!
@farcsika67: Azért ne felejtsd el, hogy Nagy Annának annyira elege van ebből a szartologatásból, hogy elmenne Schmitt Pál szóvivőjének!!! nol.hu/belfold/giro-szasz_andras_az_uj_kormanyszovivo__nagy_anna_schmitt_pal_szovivo_jelehet Annál van-e aljább e szép szakmában?
@a szív fészkei: Schmitt Pál vezeté klavim, tehát jav.: él csipetcsapata
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: na és akkor most GSZA-nak nem marad hely? De kérdd el a fodrászpénzt ugyanúgy!!! Hazudni csak szép frizurával szabad
@jenőke: piszlicsáré fizikai törvényekkel csak nem fog lacafaczáni a Kedves Vezető, makd megváltoztatja azokat is. Kérdés???
@jenőke: kösz jól (részletesebben: nem jól:D)
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Én felvettelek :-D :-D

Giró-Szász néha meglehetősen furcsa látomásokat kerget. Érdemes elolvasni azt a négy részes sorozatot amit Fabius linkelt. Giró-Török G-Kiss-Kumin elemzi benne a kormány első évét.
menjen a sunyiba girosz.ki az utcára magyarok,mert a demokráciát veszélybe sodorja ez az őrült vitya.komolyan a gyomrom a torkomban van,mikor a kedves veztő ,vezénylő tábornokot meglátom
Összenő, ami összetartozik...állítólag.
Még Kumin Ferenc kormányzati szerepvállalására is várhatunk, ha jól látom.
Tisztelt jenőke!

"Hogyan fogja megmagyarázni bárki is, hogy miként alakult ki a CENTRÁLIS ERŐTÉRBEN a centrifugális erő ? ? ?"

Megmagyarázni?
Hol élsz Te?

Szeptemberben folytatja munkáját a Parlament. Oszt jónapot!

Valami azt súgja, nem érted.
Akkor bővebben: a sarkalatos törvények sokasága mellett, egyéni képviselői indítványra, törvénymódosítást fog benyújtani Lázár, Rogán. A fizika törvényeinek nemzeti szellemű érvényesüléséről. A dolog apropóját az adta, hogy a zemberek igazságérzetét végtelenül sértő fizikai alaptörvények, mint például a gravitációról szóló, ugyanolyan érvénnyel hatásosak a fülkeforradalmárokra, mint a zemútnyócév politikusaira, és a rájuk szavazókra. Ezen nem változtatni annyi, mintha semmibe vennénk a zemberek akaratát (mondja majd Lószerszámkészítő sajtótájékoztatóján).
A részletekről több még nem szivárgott ki, így sajnos én sem tudlak tájékoztatni.
De mindegy is, a lényeg: magyaráz(kod)ni nem köll.

Tisztelettel:
anonymand
Hát ez már tényleg beszarás:
index.hu/belfold/2011/08/27/az_mszp_az_utcara_kuldi_az_embereket/
Erősen 1984 életérzésem van. Időnként más nevet kap a fasz, vagy más testnyílásunkba teszik, de a lényeg nem változik.

Abban persze egyetértünk, hogy az utcán kellene megoldani a problémát, de azt is be kéne látni, hogy a probléma része a fidesz és az mszp is.
Orbán tényleg elment a falig. Sőt, még tovább is.
@Cartman (ex Cartman):

Dehogy beszarás, ez csak a megszokott maszop kontraproduktivitás.

Ők az utcára küldik az embereket, míg a sajátjaikat inkább terelik be zárt helyre még demonstrálni is:

hvg.hu/itthon/20101112_tomegdemonstracio_mszp

Támogatják a tömegrendezvényeket, amik szervezői (Milla, szakszervezetek) leginkább azt kérik, hogy ezt ne tegyék, okulva Szanyi kapitány NENYI égető sót ellopó akciójából.

Az egyetlen amit a javukra lehet írni, hogy prominenseik közül néhányan civilben is kimennek demonstrálni, én elég sok helyen találkoztam így velük.
@farcsika67: "az egyébként művelt nőnek már sok volt az a trágya amit el kellett hadoválnia.hazudósnak nem születik az ember: azzá válik ha orbán közelébe kerül."

Ha az az egyébként ott nem volna... :)

Nagy Anna taktikája: óriási, tágranyílt helyett inkább azt mondanám, hogy tágra rántott szemekkel, melyek a csontig hatoló őszinteséget voltak hivatottak sugallni, a szánkba rágta, hogy mindenki jól jár. Ahányszor hallottam, annyiszor süllyedtem el szégyenemben. Mert nem baj, ha az ember kicsit hülye, de ha ennyire hülyének nézik, az már tényleg gáz.
Ellőttétek a fodrászos poénomat.
Lehet, hogy Orbán így akarja csökkenteni a költségvetést? Girosznak nem kell mindennap jó sok pénzért fodrászhoz mennie.
@csikarcsi:

:-D

De, ha jobban belegondolsz, ez sem biztos. Girosz a jelenlegi pótszijjártó Kovács Zozó kopaszságához képest egyenesen loboncos huligán :-))
@Fabius:
Nem is erre gondoltam, hanem hogy micsoda deja vu érzés. Pár éve ugyanez volt fordítva. Ha most a fidesz is elkezdi majd az mszpaztutcáraviszi mantrát, akkor biztosak lehetünk benne, hogy már csak egy ilyen 1984-i háború Eurázsia / Keletázsia ellen szintű abszurd komédiára tartanak minket érdemesnek politikusaink.

(Mondjuk a sok elmútnyócév mantrázó őket igazolja... Sajnos.)
Mi történt? Hétvégén nem ugrik a Nemzeti Együttműködési Blogfigyelő Kommandó? Amikor nemzetünk vezetőjét szakmányba gyalázzák, amikor őt és a magyar nyelv sándorpalotai csüggesztékét mocskolják a másként (MÁSKÉNT!!) gondolkodók? Hát ez van, ha megszűnik a hétvégi bérpótlék.
Mielőtt Weöres (!!!) Sándort betiltják:

Orbán

Alva ját az Orbán,
tornyot visz az orrán,
trombitások ülnek benne
három szekét polyván,
hú! trombitások
három szekér polyván.
Fújják egyre többen,
polyva szerteröppen,
rémes álmot lát az Orbán
polyvafellegekben,
hú! rémes álmot
polyvafellegekben.
az utcán nem lehet megoldani a problémát
még soha nem döntöttek meg diktatúrát csak belső erővel
@h.kovacs:

Kadhafi
Mubarak
Szaddám Huszein

Ezeket is mind belső erő döntötte meg?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Úgy kezdődött, hogy Orbán meglátogatta Mubarakot, és szidta Gyurcsányt.
"...az emberek igazságérzetét végtelenül sértő fizikai alaptörvények, mint például a gravitáció..."
Hát ezért fontos Kína!
Ott már a vonatok is levitálnak.

Háború a gravitáció ellen!
És akkor most kinek üzenünk hadat? USA, SZU, Jugoszlávia már volt - nyerési esély még Andorra ellen sincs.
@anonymand:
"...az emberek igazságérzetét végtelenül sértő fizikai alaptörvények, mint például a gravitáció..."
Hát ezért fontos Kína!
Ott már a vonatok is levitálnak.

Háború a gravitáció ellen!
És akkor most kinek üzenünk hadat? USA, SZU, Jugoszlávia már volt - nyerési esély még Andorra ellen sincs.

Az előbb lemaradt a címzés.
lehet, h. félreérthetően írtam, belülről nem lehet megdönteni
Tisztelt jenőke!

Akkor is rájöttem volna, hogy miről beszélsz, ha címzés nélkül marad a bejegyzés.
Magam már a hozzászólást elrontottam, alkalmat adtál rá, hogy kijavítsam.

Helyesen:
Akkor bővebben: a sarkalatos törvények sokasága mellett, egyéni képviselői indítványra, törvénymódosítást fog benyújtani Lázár és Rogán, a 2 polhisztor. A fizika törvényeinek nemzeti szellemű érvényesüléséről. A dolog apropóját az adta, hogy a zemberek igazságérzetét végtelenül sérti, hogy a fizikai alaptörvények, mint például a gravitációról szóló, ugyanolyan érvénnyel hatásosak a fülkeforradalmárokra, mint a zemútnyócév hatalomban volt politikusaira, és a rájuk szavazókra. Ezen nem változtatni annyi, mintha semmibe vennénk a zemberek akaratát (mondja majd Lószerszámkészítő sajtótájékoztatóján).

Mindenkitől elnézést kérek a pongyola fogalmazásért!

Tisztelettel:
anonymand
Hm. Nagyon jó a poszt témája, mint mindig.
Giró-Szász ) Érdekes lesz/lenne, ha Szijjártó P-hez hasonlóan adná elő/mondaná el a (dolgokat.
Fényezné,- mutatná be a kormány intézkedéseit.
Főleg annak fényében, hogy a Matolcsy-féle gazdaságpolitika megbukott nem kicsit, nagyon.
Bohókás és nevetséges lenne.
:)
Tisztelt márta))!

" Giró-Szász ) Érdekes lesz/lenne, ha Szijjártó P-hez hasonlóan adná elő/mondaná el a (dolgokat."
Érdekes lenne.

Már csak azért is,mert elég rendszeres vendég (volt)a Tét című műsorban. Ott rendszeresen próbált kínnal és keservvel pozitív értékelést (olykor csak) kinyögni.
Rossz volt nézni.

Mit lehet tenni?
Kívánj sok szerencsét a szerencsétlen(ség)nek!

Tisztelettel:
anonymand
@anonymand: Értem...,vagy nem?
Mindegy. "Lázár és Rogán, a 2 polhisztor" ?

2 hisztis polgármester? Ennek van értelme.
Tisztelt jenőke!

Bocsánat!
Elütöttem: polihisztor lett volna helyesen.
Ők, akik mindenben jártasak, mindenhez értenek, és mindent tudnak.
Sőt! Jobban tudnak.

Tisztelettel:
anonymand
süti beállítások módosítása