Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.08.02. 05:40 Fabius

Breivik és az Összeesküvés Elmélet

Címkék: norvégia összeesküvés csurka istván breivik

Nagyjából a kerek nagyvilág áll értetlenül a norvég ámokfutó vérengzése fölött, bénultan mélázva a hogyan és miért kérdéseken. Olvassák és elemzik 1516 oldalas kéziratát, orvosok váltóműszakban vizsgálják, kivan-e minden kereke, nincs-e összeakadva a fejében valami. Itthon SkiccPali levelét megírta, a szélsőjobbos szervezetek a radikális Breiviket kitagadták az eszmeközösségből és cionista szabadkőművesnek bélyegezték, pedig könnyen meglehet, hogy mindez felesleges volt.

Ugyanis van egy ember ezen a széles nagyvilágon, aki tudni véli a tutit. Magyar, naná, egy látnok zseniről ugye nem feltételezzük, hogy más nemzet fia lehetne. Amekkora a tanácstalanság a mészárlás ügyében, ideje is volt, hogy jöjjön egy önjelölt polihisztor, minden titkok és összefüggések ismerője, hogy önjelölt északi fényként megvilágítsa a történteket a sötétben botorkáló norvégok, na meg világ többi ostobája számára.Tudja meg ország és a nagyvilág, hogy  Breivik kéziratát és internetes blogbejegyzéseit elemzők csak ködösítenek. Breivik nem egy szélsőséges eszmékhez vonzódó magányos futóbolond, lófaszt. Ez a látszat is a Nagy Terv része, amiben ő csak egy aprócska fogaskerék. Ugyanis nem másról van szó, mint az - na, most jólfigyeljél - olajról. Bizony. Igaz, hogy az írásaiban a szélsőjobboldali eszméket emlegette, és nem azt, hogy ő szeretne a norvég DzsokiJúing lenni, de aki ezeket nem olvasta, az ezt nyilván jobban tudja azoknál, akik igen. Pont ettől látnok, világos?

Szóval a lényeg, hogy Norvégiában túl nagy a csend és a rend, mert a part menti olajkutak terméséből ömlik a pénz az államkasszába gazdagon, amiből - miután Norvégia nem tag - az EU kasszába sem kell befizetni egy fillért sem. Miután Norvégiát így nem lehet hivatalosan levenni némi válságkezelő apanázzsal, ezért valakik - na, mégis, kik lehetnek - így akarnak egy kis védelmi pénzt kizsarolni az országból. Ha ez nem elég indok, akkor ott vannak Norvégia  északi-sarki feltáratlan olajmezői, amiért Titkos Háború fog indulni hamarost, ezért a belső bizonytalanság kirobbantásával igyekeznek a NATO tag Norvégiát gyengíteni és összezavarni. Úgyhogy a sok ködgyáros szakértő dobja el ami a kezében van, mert ez egy kíméletlen harc, akár háborús fenyegetésekkel teli küzdelem, és nem egy szélsőjobboldali magányos merénylet.

Azon mindig röhögnöm kell, hogy a szélsőjobb csak világméretű összeesküvésekben tud gondolkodni. Kisebb lépték nincs, mintha nem lehetne kicsit, csak nagyon beszarva lenni a Mumustól. A zsidók invázióját is évek óta várják, azok meg csak nem akarnak sehogy ideérni. Lehet gyalog jönnek - spórolnak, hülye vagy? - és most botladoznak keresztül a Vereckei - hágón. Hallatlan az is, hogy az európai szélsőjobboldali szervezetek már nem is antiszemiták, de szerencsére ezek a mi fiaink kitartanak nézeteik mellett.

Csurkával az élen.

68 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr463118943

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyarország Latin-Amerika része lett 2011.08.02. 18:21:15

Legalábbis ez derül ki a Legfőbb Ügyészség legfrissebb statisztikájából. De miért is befolyásolja földrajzi helyzetünket egy statisztika? Ezért: Orbán Viktor azt ígérte: kormányon 2 hét alatt rendet teszünk az ország olyan pontjain is, amelyek ma még r...

Trackback: Kormányfőket akarnak bebörtönözni 2011.08.02. 14:43:16

A parlament államadósságot vizsgáló albizottsága tegnap elfogadta jelentését, amelyben indítványozzák, hogy vizsgálják meg az előző kormányok jogi felelősségre vonásának lehetőségét. A Fidesz már megint politikai ellenfelei kriminalizálásával próbálja ...

Trackback: Kormányfőket akarnak bebörtönözni 2011.08.02. 14:43:16

A parlament államadósságot vizsgáló albizottsága tegnap elfogadta jelentését, amelyben indítványozzák, hogy vizsgálják meg az előző kormányok jogi felelősségre vonásának lehetőségét. A Fidesz már megint politikai ellenfelei kriminalizálásával próbálja ...

Trackback: Breivik és az Összeesküvés Elmélet 2011.08.02. 14:38:52

Nagyjából a kerek nagyvilág áll értetlenül a norvég ámokfutó vérengzése fölött, bénultan mélázva a hogyan és miért kérdéseken.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anders Behring Breivik, ízlelgesd, mint ortodox zsidó nevet...

drága csurka úr nem akar még megpusztulni??
Csurka? Nofene! Még hörög ez a spicli?
Hehe.
Csurka elvtárs honlapján is Harold király,Harald helyett!!, figyel.
Együtt jártak suliba Smitt Pállal?
Mulatságos, vagy inkább szánalmas, ahogy ez a fasz a norvég csávó saját írásos önvallomásán is simán túllép, ha az nem illik bele a TERV-be.
Lehet hogy tényleg kárt volt a csurka nevű idiótára időt pazarolni, annyit sem és mint egy hámozott léggömb.
A szomorú az hogy az ország jelenlegi miniszterelnöke is csak egy igen vékony hajszállal jobb mint csurka.
@gyilkos fűegér: csurka egy zsidó fóbiás beteg agyú barom, a legundorítóbb hogy a gengszertváltás előtt zsidókhoz dörgölődzött....büszke volt a zsidó barátaira. Undorító gerinctelen pondró, csodálom hogy még nem orbanista, nagyon bele illene a díszes társaságba.

Az elmebetegről:
"2009. nov. 9. – Csurka: Morvai Krisztina és a Jobbik a zsidók szövött hálójában"
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Nem. Mindössze elég szánalmasan röhejes, hogy Csurkának egy mészárlás sem elég borzasztó önmagában, a tudjukkik szervezte összeesküvés nélkül.
@Fabius:

csurka egy kiló kenyeret sem képes a sarki boltban megvenni zsidózás nélkül.
@orbánmentesítő:

Ráadásul a "komcsik" anno konkrétan a seggét is kinyalták, mondjuk akkor még tudott írni.
Most sem mentél még lentebb, varánuszgyík. Tudod, ilyenkor én arra gondolok: hogy bárcsak sikerült volna Hitlernek befejezni a munkáját, bárcsak sikerült volna neki az utolsó szálig kiirtania titeket.
@Fabius: Azért nekem feldereng egy jól sikerült keresztényezés és Orbánozás itt a blogszférában a mészárlás apropóján...

Szóval politikai haszonszerzésre nem csak Csurka, mások is felhasználják a történéseket. Momentán amúgy Te is.
@Alamio:

Na, vezesd elő milyen politikai hasznot szerzek ebből én, aki életemben az MNASZ és MEOE szervezeteken kívül soha, semminek nem voltam tagja.

De Csurkás legyen a konteó, vagyis minimum világméretű :-D
ANDERS BEHRING BREIVIK

Ha a betűket helyes sorrendbe rakjuk, akkor kijön: SHALOM ISRAEL-SHALOM TEL-AVIV!!!

Csodálkozom, hogy ez csak Csurkának tűnt fel...
@Fabius: bakker rákerestem, nem voltam képben, na most aztán kreálhatom a összeesküvés elméleteket 1000-l :D ráfaragtál
Hát, hogy volt e bármilyen szervezet a háttérben azt mi sosem fogjuk megtudni. Mellékesen azért megjegyezném, az, hogy közveszélyesen elmebeteg csoportokat, embereket háttérből támogatnak politikai, gazdasági cél érdekében nem lenne egyedülálló a történelemben. Lásd pl. Operation Susannah, vagy épp az iszlám szélsőségesek és CIA az afgán-szovjet hirigben.
@Cirbi:

Nem lesz könnyű, de nincs kivételezés: grandiózus legyen! :-D
@Polónium Hidrid: Ameddig a Föld kerek, mindig lesznek Hitlerek. Meg zsidók is. Aki ezt nem tudja elviselni, annak csak egyetlen megoldás marad: az öngyilkosság.
Pedig ez az elmélete nem olyan marhaság. Ennél sokkal durvábbakat ír mással kapcsolatban. Ezt az Izrael/Norvégia dolgot sok helyen felvetették, és persze nem magyar környezetre gondolok. Tehát ez a cikk most épp baromira nem jogos.
@Fabius: Nem mondtam, hogy magadnak.

A magyar jobbot összemosni bármely őrülttel ősi balos szokás.
Jó, Csurka nem tartozik azok közé az optimisták közé, aki feltételezi, hogy konspirációra és manipulációra kizárólag kereskedelmi televíziók kreatív csapatai képesek valóságsókhoz köthető kampányokhoz.
Míg a nagyhatalmak külön erre a célra létrehozott komoly intézményrendszerében természetesen kizárólag fánkevő, teljes passzivitásba merevedett és teljesen eltájolt tohonya amatőrök gyülevész bandái fejtenek keresztrejtvényt a helyett, hogy teszem azt a maguk előnyére próbálnának konspirálni, és ne adj isten ennek érdekében akár a műveleti munkától se rettennek vissza.

És ez tényleg valószínűtlen, hisz világgazdasági szinten csak csillió dolláros nagyságrendekről lehet szó, ami ráadásul frankban már annyit se ér, mint akár tegnap.
@Muad\\\'Dib:

"háttérből támogatnak politikai, gazdasági cél érdekében"

Ez egyáltalán nem szokatlan, sőt. Az öngyilkos merénylőket is képzi és pénzeli valamilyen szervezet. A különbség, hogy ilyen esetben üzenettel vagy követeléssel lép föl a szervezet, esetleg megtorlásként alkalmazza. De itt ennek gyanúja - egyelőre - föl sem merült.

Az afgán-szovjet hirig jó példa. Csak azt ne feledjük, hogy az nyílt háború volt két ország között, és nem egy megmondóember képzelgése.
ér annyit egyáltalán csurka, hogy foglalkozz vele?
@Alamio:

Jelöld ki ügyesen melyik az a rész, ahol a magyar jobboldalt összemostam Breivikkel. Hol állítottam olyat, hogy a magyar jobboldalnak bármi köze van hozzá?
Az már csak hab a tortán, hogy V. Harald a seggfej MIÉP szerint is HarOld. :)
@Polónium Hidrid:

Ilyen kommentek olvasása közben ara gondolok, hogy Hitler az ilyen alacsony szellemi színvonalú fejlettséget mutató egyedek esetében bizonyára lehetővé tette volna az egyed számára a kötelező választást az eutanázia aktív és passzív fajtája között.

Mi annyival fejlettebbek vagyunk Hitlernél és imádóinál, hogy lehetővé tesszük az életüket alacsony szellemi színvonaluk miatt nem teljes egészében hatékonyan leélők számára is, hogy a társadalom részei lehessenek.

Kommented eme fejlettség legékesebb bizonyítéka.
@Alamio:

"Szóval politikai haszonszerzésre nem csak Csurka, mások is felhasználják a történéseket. Momentán amúgy Te is."

Fabius hogyan? Hol indul jelöltként?
@GGG77: "egy vérből valók vagyunk" ;)
vagy mondhatnám: összenő ami összetartozik :D
"A zsidók invázióját is évek óta várják, azok meg csak nem akarnak sehogy ideérni."

Ha jól emlékszem az Egyiptom - Jeruzsálem távot 40 év alatt tették meg. Ha most elindulnak kb. 200 év múlva érnek ide. Logikus nem?
@Fabius:

Részlet a Michael Knight blog-ból:

"Polónium Hidrid 2011.08.01 15:10:09
Nem fideszes vagyok, hanem jobbikos. Ha a jobbik nem lenne, akkor miépes lennék, jobb híján, de akkor sem fideszes.

Nyilas vagyok. Szeretem, tisztelem a nyilasok igazságát és önfeláldozását."

@Polónium Hidrid: Ezen beismerés után a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal kinyomozza a személyazonosságodat, és minimum 5 évre leültetnek.

Szeretem a német precizitást!
@Muad\\\'Dib:

Akik terrorral akarnak célt érni olyan országok esetében, mint pl az USA, vagy Norvégia, vagy a UK, azok teljesen félreértik a nyugati civilizáció működését, márpedig Izrael nem ilyen. Amúgy, bármennyire is morbid a felvetés, de eddig épp a Munkáspárt, a miniszterelnök és maga Norvégia "jött ki jól" a dologból.
@Polónium Hidrid: Kiket is?
Faszkalap, te azt se tudod, hogy a Führer kiket akart kiirtani.
Tanulj még, így 15-16 évesen még lesz is időd rá.
Apádnak üzenem, hogy egy barom.
A tenyésztés helyett taníthatott volna, márha tud valamit azafaszkalap a gyerekcsináláson kívül.
"A zsidók invázióját is évek óta várják.."

már rég megtörtént
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Szálai elvtárs szellemi örököseihez hadd ne kelljen hozzászólnom.
Na most nem azért, de ha összeesküvés-elméleteket akarnánk gyártani az ügyhöz, akkor két perc alatt értelmesebbet lehet ennél előrántani seggből.

Itt van pl ez:
www.sg.hu/cikkek/83632/norveg_dilemma_az_internet_ellenorzesenek_szigoritasarol

Előkészítik a totális kontrollt, a rendőrállamot. Első lépés ez volt. Még jön egy témájában más, de internethez köthető "csinált" botrány, mondjuk egy internetes pedofilhálózat, és kész, megvan az ürügy az internet leszabályozására.

Breivik egy kormány által fizetett ügynök, aki most éppen játssza az elvállalt szerepet. Ítélet meghozatala után magánzárkába zárják, ahol már senki nem látja, és szépen kicsempészik valami kellemes trópusi szigetre, egy nagyobb összegű állami nyugdíjjal.
@thinker_:

Tényleg? Akkor mire vártok még mindig? Vagy csak ti bennfentesek szívatjátok azt a 23%-ot, akik még minidig az inváziótól rettegnek?
@thinker_: Tehát:
- a magyar közt. elnök zsidó
- a magyar min. elnök zsidó
- az egész körülöttük forgó népség is mind zsidó
- a parlament elnöke is zsidó
- az összes miniszter zsidó
- a képviselők mind zsidók
- a rájuk szavazók is mind zsidók
- és még ki?
Te szerencsétlen, gondolatnélküli barom! Még ki? Te, én, mindenki?
Invázió mi? Te naggyonhülye!
@_rp_:

aztakurva! Elsmittesedtem :-)

Jav, köszi.
@Bobby Newmark:

Kösz a konteót. Némileg szerényebb méretű a Csurkáénál, ezzel együtt sokkal valószínűbb is lehet.

Én mondjuk ezt sem hiszem, de elméletekről beszélünk.
@vitézlajszló: Aha, hát az nyilván hihető, hogy egy cigány egyszerre zsidó is, persze. :P
"Mi tartunk tőle, hogy igen, ezért csak azt üzenhetjük: tartsatok ki, vikingek!"
made my day
a jó igazbaloldali, demokratikus elkötelezettségű, haladógondolkodó, felvilágosult, urbánus fiatalnak kötelező kiröhögni a hülye széljobbosokat az összeesküvés-elméleteikkel együtt.

igaz, hogy a fasiszták és a nácik már a spájzban vannak, de azok ugyebár tények :D
a jó igazbaloldali, demokratikus elkötelezettségű, haladógondolkodó, felvilágosult, urbánus fiatalnak kötelező kiröhögni a hülye széljobbosokat az összeesküvés-elméleteikkel együtt.

igaz, hogy a fasiszták és a nácik már a spájzban vannak, de azok ugyebár tények :D
@Bobby Newmark: A legveszélyesebb :)
A komplett idióta barátunk itt zsidó invázióról írt. Az invázió - tudomásom szerint - kb. egyet jelent a legfontosabb helyek, hivatalok elfoglalásával. Aztán jöhet a többi.
Komplett idiótánk csak egyetlen dolgot hagyott figyelmen kívül, hogy mi - vele és baromarcú társaival ellentétben - nem vagyunk komplett idióták.
minden keresztény dugja be az orrát csurka végbélnyílásába, majd kezdjen el szippantani jó mélyen!!!
@kchkscak: Ezmegmostmiez?
Baloldalizni nemfrankóám. A baloldal a béka pöcse alatt vegetál.
Jobbosként állj ki, és védd a magyar jogállamot!
Ha nem ezt teszed vagy narancsbolsi vagy, vagy tényleg egy szaros náci!
no, megfaragtam, most már tudjátok használni a szűrést, ha valakinek a szövegére nem vagytok kíváncsiak.

használjátok egészséggel.

a tahótlanítok linkre kattintva - itt a kommentek alatt bal oldalon - eltüntetheted a jóember hozzászólásait, azaz csak Te nem látod, mások igen, de van akinek a vérnyomásához ennyi is elég, hogy rendben legyen.

Ha később mégis esz a fene, hogy a rohadék miket pofázik, az oldal tetején találsz egy toplákmentesítő linket, amire kattintva láthatod az összes tahót akit szűrtél. a megjelenő szám a tahó azonosítója, arra kattintva meg tudod lesni melyik szám melyik tahót rejti. mellette az ezt a tahót látni akarom linkre kattintva visszavarázsolhatod a látható tartományú univerzumba a tahót.
hogy aztán megint eltüntesd :)
@Conv:

Ééééésss működik! :-))

A közösség hálája üldözni fog!

KÖSZÖNJÜK!
Pszihiátert, de gyorsan ! Ennyi baromságot /sajnos nem is annyira/ritkán olvasni egy oldalon amely nem sokkal különb mint maga a poszt. Breivik ugyanis /ügyvédjén keresztül/ kezdettől fogva világosan megfogalmazta, hogy
azért vette célba a szocialista pártot és annak a szigeten lévő ífjúsági táborát mert a párt nem akadályozza meg az iszlám /muszlim/ vallásuak betelepedését Norvégiába. Itt egy link, a témában el lehet mélyedni a Csurkázóknak és a zsidózóknak egyaránt.
www.youtube.com/embed/gzM3NK6dq4s?rel=0%22
Nos lehet itt röhögni csurka okfejtésein magam sem tartom a szónoklatait relevánsnak de ez a mostani azéert ha belkegondolunk nem lenne akkora baromság másrészt nem tudhatjuk és nem is fogjuk megtudni milyen követeléssel üzenettel lépett fel az vélt szervezet(ugye senki sem hiszi hogy ezt egyedül csinálta nagyon naív dolog lenne)de amerényletet magát is szokták üzenetként használni(lásd Irgun Hagana,Lehi ,nemkell mondanom hogy milyen intézmény jött létre ezekből a szervezetekből) és ugyebár megtorlás is lehetne és volt is már merényletek megtorlásként alkalmazására példa. Olvastam olyan kommentet is amelyben irta az illető hogy izrael nem tartozik azon országok közé akik terrorral akarnnák rábírni a nyugati országokat érdekaik érvényesítésére,nos ezt cáfolnám az imént említett irgun szervezet fegyveresen gerilákként harcolt a brit egységek ellen és számos merényletet követett el brit katonai objektumok és civil célpontok ellen csak hogy a leg szaftosabb esetet említsem King David hotel elleni merénylet(igaz ekkor izrael formálisan még nem létezett de léterhozását több másik már említett szervezet mellett ez a szervezet követelte legvérmesebben és ezen szervezet képezte elődjét és részben alapját az izraeli állam apparátusnak)
ha valaki keresi a zsidó megszállókat álljon le vele fölösleges időpazarlás ma már csak ritkán szállnak meg országot katonai erővel eu tagállamot pedigmég soha és nem is fognak
a mai megszállás kulcs ezköze a pénz valamint a kereskedelmi és banki intézményrendszer mondanom sem kell hogy ezen a téren ki is erősek és ugye Simon Peresz kis szösszenetének is olyan megszállás szaga volt
a mindenkori kormányok tagjai pedig nem hinném hogy zsidók lennének nem azok a tipikus akenáziak ugyanakkor nem példanélküli hogy egy államban a kormány marionett bábuként volt alkalmazva.
Ugyanakkor hansúlyoznám hogy ez csak aegy elmélet tények alkalmazásával
ezzel csak rávillágítani szeretnék hogy egyszer egyszer egy borgőzös parkolópályára tett dühös emberke véleménye is tartalmazhat igazságot (ha összeségében nem is de részben igen) és nem túl jó ötlet csak politikai meggyőződésből és zsigerből elutasítani azt hiszem hogy erre jó példa a tárgyalt közelmúlt béli esemény is hisz alapvetően a bevándorlás problémája szülte ezt az egészet
csak sokan zsigerből eluasították mondván hogy jobbos szabadkőműves stb. pedig ha meghallgatták volna talán a merénylet is megakadályozható lett volna.
@Conv: AVE CONV!
A "nyugalom örök őrzője" rang, örök birtokosa lettél! A kreténeket le lehet pattintani, szépen, demokratikusan. Amelyik kreténnek meg nem tetszik, az... hááát, így járt! :)
Még egyszer köszönjük, ha már Fabius ilyen vajszívű és olyan ritkán ba..ott pofán eccerieket!
@Fabius: NAGYON NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!

@Conv: neked is nagyon szépen köszönöm.Ha valakit tahótlanítok, akkor az a következő posztban is láthatatlan lesz?
@Fabius:

Szálasi elvtárshoz nem hozzászólni kell, bannolni. De már az se fontos, mert számomra nem létezik a figura tovább.

Hála a tahótlanítónak.
Az egész mögött a Greenpeace áll, mert így tiltakoznak, hogy a norvégek túl sok halat fognak.
Az egész mögött az oroszok állnak, mert így akarják megakadályozni a norvég olajkitermelést.
Az egész mögött az EU áll, mert utálják a norvégokat, hogy ők nincsenek még csődben.
Van még, de elég ennyi is.
Rájöttem!!!
A csurka nevű véglény beépült zsidó provokátor!! Miközben habzó szájjal zsidózik ő maga készíti elő az ország elzsidósítását, cigány származású leszbikus élettársával együtt.
Egyébként csurka öccse terry black, és van két unokatestvére, valami felcsúti tahó, meg egy dájcs nevezetű született paraszt.
@orbánmentesítő: Csak vigyázz,mert még a listán találhatod magad!
Itten mostan megyen a tahótlanítás ám.
Persze, hogy ki a tahó, azt mindenki maga dönti el, nem egy objektív dolog ez.
Szerintem ne csüggedjünk, adjunk nekik a való világból, ha szerintük tahóság, majd ignorálnak.
Javaslom a tahóság meghatározó bizottság létrehozását!
süti beállítások módosítása