Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.07.30. 06:18 Fabius

SkiccPali levelét megírta. Megint.

Kedves Őfelsége, Harold-Harald (vagy hogy a bánatba hínak tégedet.)

Engeggyed meg nekem és a kiccsaládom részire hogy kifejezzük méjséges megrendűlésünket a tikteket ért tradzsedy miatt! Mintha a súllytólég rugott vóna mellybe mikor értesűltem errűl a támadásrúl! Nagy szomoruság ez a Nemzetünknek legalább akkora tragédia ez nektek mint nekünk az én hejje sírásom. Annyira összetörtem kedves barátom hogy a tekintetes nevedet is elfelejtettem. Oszt ezek itten monnták nézzem meg a Wikipédián de hülyé kezek láthatod magad is mert a mi Kedves Vezetőnknek sok mindene van de speciel pédiája a nincsen. Úgy-hogy csak elbasztam.
De ammondó vagyok ne lovagoljúnk it ojjan csacsiságokon mint a neved. Te tudod magadrúl hogy hínak én meg malyd megmagyarázom hogy billentyüfelismerési gondok akadtak a hívatalomba. Ez monnyuk kicsinyég nehéz lesz a szintén elbaszott formúla egyes közlemény után de mit tehetnénk?

Te leginkább örüjjé hogy nem a dajcstomival irattak neked a twitteren mer'az simán lekijafaszozott vóna tégedet is ha ojjan napja van. Namindegy lassan zárom soraimat mer Katika csülkös pacalt csinált ebédre oszt éhes vagyok.

Ölellek:

SkiccPál, a Nemzet Tolla .


* a poszt véletlenül sem a norvég mészárláson kíván poénkodni. Azt tartom elfogadhatatlannak, hogy SkiccPál jóvoltából egy részvétnyilvánítás sem történhet zökkenőmentesen ebben az országban.

218 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr923111017

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Utánam! Izé, akarom mondani előre! 2011.07.30. 18:52:30

Kiáltott fel a Nagy Vezér és leült a domb tetejére, ahonnan kényelmesen szemlélte, ahogy a csapatai megrohamozzák a gonosz bankok állásait. Mert mondanom sem kell, hogy ez a háború a Nagy Magyar Honvédő Háború, az államadósság ellen.Bevallom, hogy most...

Trackback: Kompország kiköt – keleten 2011.07.30. 17:42:17

Orbán Viktor azt hiszi, feltalálta a kínai viaszt és a világ átalakulásának élére állhat. Egyre gyakrabban hangoztatja, hogy a Nyugat halott, a jóléti társadalomnak, a szociális piacgazdaságnak annyi és Magyarországnak jobb, ha kilép ebből a klubból. S...

Trackback: Kompország kiköt – keleten 2011.07.30. 17:42:17

Orbán Viktor azt hiszi, feltalálta a kínai viaszt és a világ átalakulásának élére állhat. Egyre gyakrabban hangoztatja, hogy a Nyugat halott, a jóléti társadalomnak, a szociális piacgazdaságnak annyi és Magyarországnak jobb, ha kilép ebből a klubból. S...

Trackback: A kétharmad visszamenőlegesen megszavazta a norvég király névváltoztatását 2011.07.30. 16:11:33

Hírek szerint Schmitt Pál megint bakizott (és megint, és megint ... és nem tanul, és nem tanul... sosem) ezúttal V. Harald, norvég király nevét írta el, vagy írták el a hivatalában "Harold"-ként. Ezt azóta már körülményes módon kijavították, ...

Trackback: Szekértáborok fogságában 2011.07.30. 14:45:35

Csak a lojalitás Sokszor hallom kollégáktól: "engem nem érdekel, szeret-e a gyerek, az a lényeg, hogy megtanulja, amit tanítok neki". Nagy butaság - mondhatom. Ugyan ki akar megfelelni valakinek, akit

Trackback: Közlemények 2011.07.30. 13:28:03

- Kész vagy?- Még nem, már másfél órája azt az egy rohadt mondatot írom, hogy a köztársasági elnök úr adja át az első díjat a Forma 1 nyertesének, de nem bírom normálisan megfogalmazni!- Én a norvégoknak szóló részvétnyilatkozatot írom már egy napja......

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Trompf:

szili kati jelölése egy orbitális baromság volt. Méltó a jelölő párthoz.

"Innentől kezdve minden Köztársasági elnökünk legalább az ország fele által ki lesz röhögve."
- Tán nem kellett volna kifütyüléssel kezdeni (Göncz).

Szerintem Göncz-Sólyom-Mádl. Göncz és Sólyom között nem nagy a különbség, de Göncz érdeme annyiban nagyobb, hogy első elnökként kellett helyt állnia.
@Boli: továbbá Matolcsy volt Antall privatizációs tanácsadója. Már akkor is egy ász volt.
@hackbard.celine: Ha nézegetem a táblázatot én nem látom, hogy különlegesen elszabadult volna a deviza alapú adósságunk.
Semmivel nem nőtt nagyobb mértékben, mint az előző évek bármelyik fázisában.
(2. Devizaadósság* szumma résznél az általad adott www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy linkben)
Én elhiszem hogy spirálban vagyunk, meg rossz a konstrukció, csak azt nem értem, hogy miben rosszabb attól, mint ami az előző években (a táblázatban 2004-től) történt.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: a "három vakond" csel azóta külön politikaelméleti kategória lett :)
@Letícia: A magyar pásztorember nemigen evett birkát, mert azzal el kellett számolnia. Otthonról hozott szalonnán, hagymán, lebbencsen, meg kolompéron élt. Birkapörkölt csak ünnepi alkalommal került a bográcsba. De mindez a múlt, mert a városi ember nemigen szereti a birkát semilyen formában
@hackbard.celine: Azt viszont nem ismerem! Valami leírás, részletezés? Szeretem az ilyeneket...
Nem mintha Schmidt-et helyesírási bajnoknak tartanám, de ezért kár fikázni.

Elírták a weblapon, semmi több. Itt az indexen naponta fordulnak elő ilyesféle, de inkább komolyabb helyesírási hibák. Állítom, 99%-a egyszerű elütés, nem pedig a csóka nem tud magyarul.
@Trompf: okés, próbálok segíteni, vegyünk két példát az államadósságról: Japán és az USA államadóssága a mienkénél sokkal nagyobb GDP arányában is 100% közeli (Japánban messze feletti). Ráadásul sokkal nagyobb gazdaságokról beszélünk.
Miért lehet ez? Mert az adósság összetételében az USA esetében 77%, Japánban 90% környékén van a belföldi tartozás. Azaz az állam a saját állampolgárainak és vállalkozásainak (áttételesen a saját nemzeti bankjának) tartozik.
Magyarországon a külső kitettség a GDP 5%-át kitevő forintos mnyp kötvények kivonásával és devizás pótlásával 26+21% deviza alapúvá alakult, ráadásul a forint kötvények jelentős hányada külföldi kézben van.
@Boli: guglihavernak keresésbe írd be így: "szili három vakond" :)
@Trompf: @Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Göncz Árpád fényévekkel volt jobb bármelyiknél, abszolút nem a pártállása szerint döntött. Elég arra gondolni, amikor '98-ban nyert a Fidesz, azonnal felkérte OV-t a kormányalakításra. Mádl Ferenc 2002-ben közel egy hónapig húzta, még amikor teljesen tarthatatlanná vált a "meghamisították a választást" hisztéria is...
@Anti Anyag: Tényleg, ilyen még nem is volt, meg hasonló sem. Komolyan!

Bár itt legalább nevesítve is van már a lehetséges mazsola:
kep.index.hu/1/0/227/2272/22722/2272274_789c58a4f5c3d810b884bda876ee9e12_wm.jpg
@hackbard.celine: Megnéztem. Basszus, így már megvan... Én kérek elnézést! :) Thanks!
@gyermekeim: hát már városi vagyok, és nagyon szeretem, minden formájában. A Lehel Piacon mindig elfogy már kora reggel...:)) Egyébként igazad van abban, hogy ünnepi ebéd volt a birka.
@Boli: Fú... Akkor jó. Már vizualizáltam, ahogy Pali bá' átadja a cetlit tompikának, az meg visszakérdez: "ki a búbánat az a vé pont herold?". :)))
@hallari: Jogos!

A taxisblokád alatt főparancsnokként nem engedte ki a katonaságot a laktanyából.
@hallari: Megírja a Tompi stílusban és tele lesz f...-al és b.....-al. A stílus a falusi kocsmából jön, a szereplő térdig szaros gumicsizmában és egy haleffal a kezében, 3 foggal mosolyog... Tompika! Ő a mi emberünk!
@Boli: Deutsch képviselő úr azt nyilatkozta az origonak, hogy a twitjeiben ő nem a politikus Deutsch, hanem tudathasadás nélkül egy másik magánDeutsch, aki ugyanaz mint aki nem ő politikusként. Mert a fábri_vicceso_rdenáré az már komilfó.
Na most vagy egyiket vagy másikat vesszük komolyan az egyből.
Ebben persze az a furcsa, hogy Obama, aki kicsit jobban vágja a közösségi médiát, egyetlen twitjével 40 ezer követőt vesztett.
Ennyire nem számít a politika egy politikus twittelésekor.
a NOB-nál tudták, kiből nem szabad górét csinálni, a Fidesznél nem..
Nem tudom, olvastátok-e?
index.hu/gazdasag/magyar/2011/07/30/itt_a_realhozam_mire_koltsem/
Tanulságos...
Mindegyik rész úgy kezdődik, hogy "Jó ötletnek tűnik, jobbnak, mint drágán vett Molt olcsón eladni."
Ha még nem ismerné valaki:
schmittyourself.info/
Lehet fotót csinálni. Még helyesen sem kell írni.
@Boli: a narancsdroidok számára kötelezővé tenném, hogy a közel 60 millió Ft-ot elérő adósságmentő alapba befizessék. :)) Papok, fidesz prominensek ennyit már összedobtak.
Számukra úgyis felesleges és értelmezhetetlen a reálhozam fogalma, hiszen Gabika néni megaszon'ta, hogy a szemét pénztárak eltőzsdézték a vagyont.
Na most ha az államra bíztuk volna ezt a pénzt az elmúttnyócévben (na jó, legyen 13), akkor lenne hozam egyáltalán? Lenne infláció feletti 240 Mrd?
Hát a kormány kicsit mellélőtt az 500 Mrd-os MOL pakettel, kicsit eltőzsdéztek közel 100 Mrd-ot, mit számít? Két hét alatt kitolnak 10 éves államkötvényt 7-8%-ra, oszt jónapot.
Magyarország államformája kétharmad.
Elég gyenge Fülig Jimmy-utánzat. Legalább aláírásnak a Skicc di St. Paul kellett volna.
@Trompf:
"A köztársasági hivatalt lezüllesztettétek a pártháborúk kicsinyes és rendszerint aljas csataterére."

Aha. Szóval a köztárasági elnök hivatalát nem az a miniszterelnök/pártfrakció züllesztette le, aki egy nyilvánvaló pártkatonát, a saját maga által is bevallottan és elismerten Orbán mellett rendkívüli mértékben elkötelezett embert emelt oda, hanem a kommentelők, illetve e blog írója. Értem.

Amúgy a kifogásolt hibák (Harold-Harald, helyezet-helyezett) mennyiben nem helyesírási hibák szerinted?

bio
Kiss Norbert szóvivő szerint csak gépelési hiba volt.
Kedves Kiss Norbika: mutatok egy-két gépelési hibát
V. Harpld
V. Harild
V. Harlld
V. Haröld

mert ugye ezek fekszenek az "o" mellett. Az "a" kicsit odébb van...
Amúgy érdekes látni, hogy tavaly nyár óta milyen szépen ível lefelé a kormányt bírálni merészelő blogbejegyzésekre érkező "zsigerből, érvek nélkül a kormányt védő" típusú kommentek/kommentelők száma/aránya...

bio
Schmitt Pál közt.Elnökünk Brüsseli kin tartózkodása alatta legnagyobb probléma a megfelelő konyak becserkészése volt valahol Európában. Ők egy nagyon speciális, méregdrága francia konyakot szeretnek, ezért az irodája egyik alkalmazott napi 8 órában ezzel a felkutatással és beszerzéssel bolt elfoglalva, potom 4.220 euró fixel, szabad mobil és szabad képviselői kocsí használattal.
Schmitt Pál nem akar elköltözni, majd ha lejár a mandátum, addig élvezi a gyönyörű Sándor palota szépségét és protokolitást
Gyenge, egyáltalán nem karizmatikus alkat, akir fel lehet nézni, beállt irodistának

Orbánnal egymásra találtak, mindketten asport kerül kiemelt helyre.De semmi foci nincs
magyar labdarúgá
@Secnir: Igen, mi is ezen röhögtünk (kínunkban)... gépelési hibának minősíteni azt, amikor a billentyűzeten mégcsak nem is azonos kézre eső, a helyestől 8 billentyűnyire lévő betűt raknak a másik helyett...

bio
@potyus: Figyu, sztem a tag épp elég anyagot termel a saját - még meglévő - nimbusza lerohasztásához, felesleges kamu baromságokat kitalálni. Ma, az internet világában egy italfajtát - ami ráadásul nyilván híres, lévén "méregdrága" - becserkészni és rendelni sztem max 15-20 perc. Ez a "napi 8 órában" duma nem kell, mert nem csak kamu, de nagyon annak is hangzik...

bio
@Anti Anyag:
Szia,
akkor neked is:

1.) ő nem csak úgy írogat a neten, hanem Magyarországot, annak összes állampolgárát képviseli. Én személy szerint kikérem magamnak, hogy ezt ilyen hanyagul teszi. A hivatalát nagy pénzből tartjuk fenn - te is, én is, mindenki, aki adózik - elvárom, hogy ne slendriánul tegye a dolgát, nem éjjeliőr, nem portás!

2.) Szerinted lehet elütés az, amikor a helyes betű helyett egy, a billentyűzeten nem is ugyanarra a kézre eső, attól távol lévő betűt ír, amiről ráadásul könnyű feltételezni, hogy jónak gondolta, aki írta? Ha pölö Harsld lett volna, vagy Harld, az OK, az elütés. Ez nem, ezt valaki így hitte jónak.

2/b.) OK, legyen mégis elütés. Nem kéne tán az állam első emberének kommunikációját átnézni, ellenőrizni valakinek? Nem kéne vigyázni, figyelni, hogy mi megy ki? PLÁNE, amikor a K.E. kiemelten fontos pontként kezeli a magyar nyelvet, és PLÁNE, amikor beégett már párszor? Őszintén, te nem fogod a fejed erre?

Tudod, a "legszebb" az egészben az, hogy ez nyilvánvalóan nem SP "bűne" - nyilván nem ő írta, gépelte a szöveget, ő csak aláírta (ha már ez a valódi munkaköre...) - mégis az ő fejére hullik vissza... Tudod, ha egy előkelő étteremben a séf egyszer szarrá sózza a kaját, akkor nem a szakács szívja a legnagyobbat, hanem az étterem...

Itt most az étterem szűkebb értelemben a K. E., tágabb értelemben Magyarország.

bio

UI: Elküldés előtt átnéztem az irományomat, és, hoppá, találtam benne pár hibát - ezeket javítottam is. Látod, nem is annyira nehéz dolog ez...
@bioLarzen: Az azért megvan igaz, hogy NEM volt hibás a részvét távirat? Annak a fordítását tették fel a netre és csak abban írták el.
Skicc Pali?

Pali bohóc!
@Anti Anyag: Schmittet kell! fikázni.
Nem feltétlenül a helyesírási hiányosságokért, az csak a hab a tortán.
Schmitt a valaha volt honi "politikusok" között az egyik leggerinctelenebb megélhetési "politikus".
Én ismerem életútját, sőt ismerem közelebbről is.
Ő az a sportoló, aki önös érdekből végig nyalta valamennyi ország vezető pártjának az ülepét.
Egy példa: Az akkori tenisz élet (1980-s évek) kedves színfoltjai és szereplői voltak a Schmitt lányok, mind a három. Pali komoly funkciókat töltött be a Kádár érában. Mindenki tudja külföldre utazni, igen nehéz és macerás volt ebben az időben. Érdekes módon mind a három Schmitt lány korosztályos válogatott volt, pedig az országos ranglista szerint még tartalékok sem lehettek volna. És természetesen utaztak versenyekre, edzőtáborokra. Schmitt Pál minden kedden és csütörtökön párost játszott Biszku és Buda elvtársakkal a Margitszigeti Dózsa tenisz stadion center pályáján, ilyenkor megállt az élet az egész telepen, pszt, csendet Biszkuék játszanak, (játszanak? csak úgy csináltak, mert egyedül a negyedik partner, Körmöczi Zsuzsa tudott, de ő is adta kézre a labdákat rendesen).
Szóval volt ő minden csak akasztott ember nem.
Hofi szavaival élve, hozzá képest "egy hát nélküli csiga, egy gerinc oszlop"
@potyus: Én is elütöttem (hi hi), mentségemre legyen, hogy azt akartam írni az utolsó mondat idézetében, "ház" nélküli csiga", lett belőle "hát nélküli csiga" viszont a z meg a t betűk szomszédok.
A második kép odabasz :-D

Pál a két lábon járó megtestesült szégyene az országnak. Nem tudom kinek/milyen kaliberű elnöknek kéne következni utána,hogy helyrepofozható legyen az államelnök intézményme.
@bioLarzen: "Amúgy érdekes látni, hogy tavaly nyár óta milyen szépen ível lefelé a kormányt bírálni merészelő blogbejegyzésekre érkező "zsigerből, érvek nélkül a kormányt védő" típusú kommentek/kommentelők száma/aránya..."

Biztos ezért nem lehet kapni a gépkocsi kalaptartójában használatos, bólogató fejű kutány tavaly április óta.
Csoda hogy ilyen az ország???? Hülye a Sicc Palkó, Ideggyógyintézetbe jár a nemzeti szaros Törpénk,...nekünk alkotmányunk se lesz csak a Fideszé,..hülyékkel veszi magát körbe a Gonosz Törpe,..(van akinek még a szeme se áll jól...ja és Pöcs Tomi kapcsán láttam régi fényképen egymás mellett a gonosz törpét és a Pöcs Tomit,..hát most már értem miért utálják olyan sokan a cigány-zsidókat, mindkettő az ERRE SZAVAZTÁL BUTA NEMZET, MOST VEDD VISSZA A NÉP KEZÉBE A HATALMAT!!!!
Hobbi szinten szoktam barátoknak fordítgatni. A szövegnél egyetlen olyan rész van, amit copy + paste alapon viszek át. Ezek a nevek. Azokon nincs mit fordítani. Egyszerű megmagyarázása a hülyeségnek ez az elütésesdi, ismét egy bizonyíték a munkaszervezés és a hozzáértés hiányára.
@Fabius: én is ezt kérdezgettem 2002 és 2010 között :)
@the_lonewolf: Ja kérem az a Porsche, ez meg Magyarisztán.
Ez a ti elnökötök, a nem szeretett, " análfabéta", arcoskodó, majom.
Olyan mint a gnóm főnöke a gonosz törpe, meg a faj tahó dájcsfürj buzi.

A vízipóló meccsen is ne csodálkozz, ha az orbáni stílus, arcoskodás, bunkóskodás után ellenünk fújnak.
Kapjuk a sallert meg a kokit, Európa nem felejt!

Térj észhez Magyarország, készülj az új választásokra!
Szánalmas ez a blog . Gusztustalan . Tanuljon meg helyesen írni a blogíró , utána meg tanulja tisztelni az embereket , aztán esetleg ha valamit letett az asztalra , akkor írjon blogot , addig ezzel csak saját magát nevetteti ki .
Nem tudom mit rugózik ezen ez a sok "helyesen" író.
Nagyon kevesen vannak a Sándor Palotában.
Az itt dolgozásnak nem feltétele a helyesen írás.
Nagy előny viszont a megbízhatóság, és így a családi kapcsolatok.
Ha valaki simán buta az nem érdekes.
Ha sok nyelven beszél előny, ha nem tudja leírni nem számít.
Nehéz munkatársat találni így.
Legyünk megértőek! Kis ország kis tudás...
Minek megtanulni magyarul? Pár év és a lovári lesz a hivatalos nyelv,rák a mejjetekbe!
@Lencsés István:
Ez a műfaj már csak ilyen. Bárki írogathat blogot, többiek olvassák, kommentelik. Van Akit sokan, van akit kevesen.

Fabius helyesírása nagyságrendekkel jobb pali bácsiénál.
@Boli:
"Tessék megszokni, hogy a mosópor és a politika is egy árucikk. Ebben a majom cocik labdába sem rúgnak a fidesznyik kommunikációval szemben. Az értelmesebb ott is megérti, de az elvakult hívőket a tények és a számok nem érdeklik, nem zavarják, csak a betanult sablonokat tudják (a papagájkommandó mintájára) ismételgetni."
Bár nem értek egyet ezzel a sommás megállapítással, mégis induljunk ki abból, hogy fogadjuk el ezt igaznak. Akkor hasonlítsuk a helyzetet a következőhöz: ha te egy cégnél üzletkötőket alkalmazol azért, hogy hogy eladjanak mosóporokat akkor kit választanál? Azt, aki eladja a mosóport az általatok, felsőbbrendű lények által elvakult hívőknek titulált fogyasztóknak, vagy azt, aki nem tudja eladni a terméket, mert "ezeket a tények és a számok nem érdeklik".
Gondolom egy ilyen magyarázattal annyira elégedett lennél, hogy az utóbbit választanád, ugye? Nekem ugyan nem gazdasági végzettségem van, de amennyi gazdaságtant és marketinget tanultam, abból nem emlékszem olyasmire, hogy a hülye fogyasztót kell hibáztatni és szembesíteni azzal, hogy milyen hülye, hanem olyasmikre emlékszem, hogy egy vállalkozás csak akkor lehet sikeres, ha el tudja adni a termékeit a megcélzott vevőkörnek.
Ugye nagyon fogtok majd csodálkozni, ha a következő választáson sem azokat választják majd a szavazók, akik hülye papagájcsordának tartják őket? És ugye érthetetlen számotokra, hogy miért?
@Trompf: Csak a korábbi köztársasági elnökök nem jelentették ki nagy pofával, hogy elsősorban a magyar nyelv megőrzését és védelmét tekintik feladatuknak. Ha pedig ilyen kijelentésekre ragadtatta magát VaníliásKarika Pali bácsi, akkor minden általuk leírt dologra figyeljen oda. Legyen szó egy útszéli fogadnak adott elnöki bejegyzésről vagy egy hivatalos elnöki közleményről. És ez nem az ideológiák versenye. Mádl Ferencet vagy Sólyom Lászlót senki nem kritizálta a helyesírásáért.
Ki a faszom az a Harald? Biztos nem akkora überkirály, mint a mi Gróf Deutsch Tamásunk, aki twitteren leosztja az összes rohadt tőkés burzsuj pöcsöt.. előre, elvtársak.
@hackbard.celine: Sajnos csak illúziókat kergetsz, a vérnarancs Fidesz hívők akkor is médiájuknak hisznek és nem a tényeknek. Ők nem néznek ATV-t, esetleg RTL híradót még néznek, de nekik ott van a HÍR TV, az ECHO TV, és a TV2. újságból pedig a MaNem, és a MaHír. A többi újság pedig a szemükben hiteltelen. Gondolkozni, pedig nem gondolkoznak. Ha gondolkoznának, akkor a MANYUP pénzek lenyúlása után már az utcára vonult volna a 2/3-os fülkeforradalmárok tömegei.
Én néztem múltkor az ATV-t. Éppen a Padre tartott misét a nyájának és így szónokolt: "...és ha megkérdik tőletek, honnan van a pénzetek, válaszoljátok nekik, hogy nem offshore, nem a karvalytőke, hanem ez itt!" - bőszen ütögetve a bibliát a tenyerével - "Istentől kaptuk, amink van!".
Nagyon tanulságos volt.
@Anti Anyag: Harald vagy Harold király nem lehet egyszerű elütés, mert az a és az o betűk meglehetősen messze vannak egymástól. Arról nem is beszélve, hogy a köztársasági elnöki hivatal és a slepp nem ír annyi hírt, mint az index, és különben is az ott dolgozó(?) emberek figyeljenek oda arra, hogy mi megy ki a kezeik közül.
@Lencsés István: kit kell tisztelni?csigapalinál gusztustalanabb magyar nem született az elmúlt 1000-évben.egész életét seggnyalással töltötte.te vagy szánalmas,hogy kiállsz ilyen gerinctelen patkány mellett.ezek szerint te is hasonszőrű vagy
@bioLarzen: na ja, sokkal olvashatóbbak így a blogok :)
Asztakutyafajtáját!
Énmagamlennék aigazi orbánvektor basszameg!
Miazhogymég mindigígy mennekadolgok honunkban?
Beszedem a adót számolom az tizedet, óvasom a hírnapernyőt, oszt még mindég prédikálnak a népek? A papoknak már a seggenyomát is kinyaltam, vigyek nekik gyereket, node mekkorát? A nagy má nemjó, csakakicsiket szeretik mernemellenkeznek (annyira hallhatóan, azegyházi pszihomókus megmajmegmongya, hogy hallucinálagyerek).
Egyszóval nemegyszerű magyarul írni, deénleseszarom mer csak pofázok beleavilágba.

orbánviktorakiráj!!!! jeeeeee!
@vitézlajszló:
Jabetyár geci,hö!
Főleg a rabbik seggit!No oszt nekik metétpöcsű kiscsókát vagy szűzlejányt vigyé inkább?
Fasztuggya,rád bízom.Jeeeee!
@Vezérigazgató elvtárs: Bakker, te hülye vagy!
Esetleg egy fosorrú fideszbolsi vadbarom.
Kínodban zsidózol? Te szánalmas féreg narancskomcsi. Belehülyültél a kisgeci focista bunkó ánuszának az nyalásába, szervilis féreg?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Igen tudom milyen ez a műfaj , ezért tartunk itt , hogy bárki blogolhat , ráadásul névtelenül orbitális nagy baromságokat .... Maga is né nélkül nem tisztel meg valakit , ez is mindent elmond ....

@regress: Te sem tiszteled meg SCHMITT PÁL - t és engem sem ez is mindent elmond rólad .... Nála nincs gusztustalanabb magyar ? :O Már a gusztustalan se illik rá .... Te elértél valamit amit ő ? :O Nem . Ennyi . Addig síri csend és hullaszag ! :) ;) A sértés pedig lepereg , pláne hagy anonimtól kapom ! :) ;)
@Lencsés István: Jajj, nemár!
Sértegetni merészelik a legfőbb közjogi méltóságot! Ejnye!
A jelenlegi közt. elnök egyébként virtigli bolsevik együttműködő, akikre most ti akartok börtönöket húzni.
Nem-nem Őméltósága megtért, már nem a vörösök, hanem a narancsbolsik seggét nyalja nagyerővel.
@vitézlajszló: Zsidózik a zsidó kurva anyád!
Talán csak a katolikus papokat lehet szidni,faszputtony?Hogy rohadt volna anyádba a kampósorrú fejed,féreg!!
@Vezérigazgató elvtárs: Aki így merészel írni másoknak, az egy igazi alávaló féreg!
Anyázol?
Személyeskedsz?
Te undorító, tahó állat!
Örülhetsz, hogy nem állhatsz szemben velem, te szarházi bunkó barom!
@vitézlajszló: Fáj az igazság,mi te mocskos féreg?
Örülj,hogy nem állsz velem szemben,mert elátkoznád,hogy megszülettél,te katolikus papokat gyalázó undorító zsidó féreg!
@Vezérigazgató elvtárs: Nem vagyok zsidó. Katolikus vagyok, annak kereszteltek,ennyi.
A katolikus papság morálisan lezüllött.
A zsidók nem érdekelnek.
Te - faszfej - meg elmész a picsába!
@Letícia: ..ühüm...látom nem értettél...pont hogy a birkafőző versenyek mellett érveltem...még szép hogy a magyar birkát eszi..és ahogy jó öregapám mondaná:magyar ember nem iszik édeset...különben a bigott komcsi dumára reagáltam..semmi egyébb..szia
@vitézlajszló: Mit ne már ? :O Nem az a baj hogy sértegetik ( mert az már a legalja .... ) hanem hogy nem tisztelik azért amit elért .... pláne úgy hogy a blogíró , 1 anonim senki .... Az engem hidegen hagy hogy mi volt , az a lényeg hogy most jó oldalon áll , illetve rengeteg mindent elért amiért tisztelni kellene , de hát mit várhatok 1 anonimustól ? :O Ezért vagyunk itt ....
@Lencsés István: Jó oldalon áll? Jobboldalon áll?
Jobboldali gondolkodású vagyok, de a fidibolsik távolabb állnak a jobboldaltól, mint ide az Antarktisz.
Nem jobboldali megoldások:
- Magánpénzek, öngondoskodásra félretett, jóhozamú befektetések kényszerállamosítása.
- Az Alkotmánybíróság jogköreinek szűkítése.
- Új, pártalkotmány megalkotása, az állampolgári és egyetemes emberi jogok megcsorbításával, kontroll nélkül.
- A média feletti teljhatalom megszerzésére irányuló kísérlet (na, ez nem fog összejönni, itt lesz a bukta!)
- Cinikus, aljas, képmutató hazudozás a munkáról, a munkahely-teremtésről, miközben további ezrek válnak állástalanná. Kísérlet a kényszermunka bevezetésére.
- A közszolgálat semmibevétele, dolgozóik pellengérre állításának kísérlete, amely nemcsak visszatetsző, hanem egyben felfedi az aljas célokat is.
- Továbbisvanmondjammég?
@vitézlajszló: Nem érdekel minek kereszteltek (szikével-e vagy sem),azt látom,hogy mi vagy: egy szaros zsidóseggnyaló féreg.
Divatból csinálod vagy fizetnek érte,rühes kutya?
@Vezérigazgató elvtárs: Mostmár takarodj abba a szutyokba, ahonnan valahogy előkerültél!
Nem látsz te semmit, mert lelki vak vagy.
Bégess barom, többet nem reagálok!
@vitézlajszló: Igen jó oldalon áll . Igen a jobboldalon . Aki jobboldali gondolkodású annak csak a FIDESZ létezik .... ( az a szélső jobboldali szar aminek sose fogom leírni a nevét az nem párt az 1 csürhe ) fidibolsik ? :O ez megint milyen agyszülemény ? :O no comment .... SCHMITT PÁL - nak nem a politikai pályafutásáról beszéltem én , hanem másról , de hát ez itt mindegy itt semmit sem tisztelnek .... de ha már felhozta a pontjait , reagálok rá .... Az Alkotmánybírósággal amit tettek az jó . Az nem pártalkotmány , hanem MAGYARORSZÁG új alkotmánya , ami az ország nagyobb többségének tetszik , akinek nem az így járt .... A munkanélküliség csökken , szóval ne hazudozzon , addig nincs miről beszélni .... és akkor hogy önt idézzem , de én normálisan . Tovább is van mondjam még ?
@Lencsés István: Nohát kéremszépen!
Ön persze fütyül a tényekre, de sebaj.
Magyarország alkotmányát ne 53 % adja, mert ebből balhé lesz! Az 53% is csak a szavazóképesekből jön ki, tetszik tudni?
A választási metodika juttatta 2/3 hatalomra ezt a rosszlelkű bandát.
A gonosztevéseiknek meg tessen csak tapsolni!
A releváns kérdések persze megválaszolatlanok maradtak, igazi irigy aljas geci, cinikus narancsbolsevik módra.
Ennyire futja,kis büdös féreg?
Ezért kár volt iskoláztatni a Lauder Javne-ban!
Szar vagy,ahogy a szüleid is szar korcsok voltak.
A szar nem válik vízzé! :)
@Vezérigazgató elvtárs: Bakker, megint tanultunk valamit. Mert eddig azt tudtuk csak, hogy a Lauder Javne-ba az Orbán gyerek, a Vitézy gyerek, meg a hasonlók jártak. De attól még más is járhatott oda... De komolyan!
Az ilyen hivatalt,- ahol ennyire nem tudnak, vagy nem akarnak helyesen írni, kifogástalan iratokat kiadni "a kezükből" be kellene zárni.
:)

Hm. Mi lesz, ha életbe lép a "csicska-törvénykönyv"? Lehet majd így "dolgozni.??"
Tudja valaki??
Én annyira kíváncsi vagyok.
:(
Hogy a búbánatos életben:) lehet állandóan ilyen helyesírási hibákat elkövetni.
Én ezt nem is értem.?!
:)
@márta)): Sőt! Csak így lehet majd dolgozni és még a "hejjessírássi libákat iss" előírják! Mert azért biztosra szeretnének menni és kiskapuk nem maradhatnak! Nem kívánságműsor lesz, itten kérem...
@Boli:
Óh! Na.Ne már!!
Akkor nagyon nagy bajok lesznek, én ilyen "semmitmondó", hibáktól hemzsegő munkát soha sem tudtam kiadni a kezemből.
Valahogy nem ment!!
:))
@vitézlajszló: 1 . Tanuljon meg írni .
2 . A tényeket én állítom , maga hülyeségeket írkál .
3 . Azért adja MAGYARORSZÁG alkotmányát az 53 % mert a többi baszik rá , na már most ha nem töltötte ki és küldte vissza azt amit küldtek neki , annak akkor síri csend és hullaszag .
4 . Aki szavazóképes és nem ment el szavazni , annak szintén kuss , mert nem élt a beleszólási jogával . Aki meg nem szavazóképes az meg így járt .
5 . Amire nem válaszoltam az azért van , mert hülyeségekere nem pazarolok szót .
6 . A sértés lepereg :) ;) Pláne úgy hogy anonimtól kapom és annak írja ami nem létezik ( narancsbolsevik )
@Lencsés István: Úgy vélem, innentől kezdve a kettőnk közötti eszmecsere teljesen fölösleges.
@vitézlajszló: Ideje volt rájönnie .... , bár ez azt biztonyítja hogy nekem van igazam , mondjuk ezt tudtam is , de így még nagyobb a siker :) ;)
@Lencsés István: Tehülyeprovokátor! Basszálmáregyedül!!!
@Lencsés István: Közben lett egy saccom.
Te egy igazi nyugger, lottyadtseggű vén szipirtyó vagy, aki rendszeresen betelefonál a csintalansóba.
"Jajjcsintalanúr, jobbult már a fitymagyulladása, ha nem én segíthetnék, mint régi jó elvtárs(nő)".
A csintalanelvtárs majd elmagyarázza neked, meg a hozzád hasonló agyhalottaknak, hogy a fidibolsevizmus milyen jó. Ezt szajkózod vén szipirtyó, hogy rogyna rád az ég!
@vitézlajszló: Látom , írni még mindig nem sikerült megtanulni . :D A káromkodás is tipikus dolog az ilyen anonimoknál :D Amúgy nagyon bebuktad , fiatal ember vagyok ! :) ;) :D A többire nem reagálok , mert az a te kultúrád , és az nekem nagyon szint alatti ....
@Lencsés István: "3 . Azért adja MAGYARORSZÁG alkotmányát az 53 % mert a többi baszik rá , na már most ha nem töltötte ki és küldte vissza azt amit küldtek neki , annak akkor síri csend és hullaszag .
4 . Aki szavazóképes és nem ment el szavazni , annak szintén kuss , mert nem élt a beleszólási jogával . Aki meg nem szavazóképes az meg így járt ."

Kérdésem: Ez a fidesz-i demokrácia, vagy a Lencsés István-i demokrácia?

Szerintem minden kormánynak, a mainak is, azok érdekeit is figyelembe kell venni, akik nem rá szavaztak, vagy egy feltett kérdésre nem nyilvánítottak véleményt. Vagy szerinted ezek a polgárok nem ennek az államnak a polgárai?

Az állam polgárai elvárhatják a mindenkori kormánytól, hogy az intézkedéseit elmagyarázza (nem mindenki rendelkezik annyi ésszel, mint te ). Ez két okból is fontos, és jó, egyrészt a polgár megérti a kormány elgondolását, másrészt a kormánynak nem kell amiatt aggódnia, hogy a tájékozatlan polgárai esetleg lázongani akarnak az általuk értelmezhetetlen intézkedések ellen. Szerinted ez nem így van?
Mellesleg neked tettszene, ha rendeletben írnák elő, hogy kötelező "más" szexuális identitásúnak lenni, vagy meghatározott vallásban hinni?

Remélem meg fogsz öregedni, és megérted, hogy az élet nem csak fekete és fehér, vannak benne árnyalatok is.

Miután bevallottan fiatal vagy, még nem tudhatod, hogy néha az élet a szavazóképesből ( belőled is! ) csinálhat nem szavazóképest, és nem értem, hogy az ilyen ember miért járt így?
@látjátok feleim szümtükkel: Ez a MAGYAR demokrácia , hogy a kérdésedre válaszoljak . A mai kormány figyelmbe veszi azok érdekeit is akik nem rá szavaztak .... Ha figyelnéd a politikát akkr tudnád , de segítek .... ORBÁN VIKTOR : Nekünk MAGYAROSZÁG nem csak abból áll akik ránk szavaztak .... A mostani kormány elmagyarázza az intézkedéseit , bár nem kellene , mert nem olyan bonyolult dolgok ezek .... Most azért lázadnak az emberek mert nem tetszenek nekik azok az intézkedések amelyeket a kormány hoz , pedig talán az oktatás az egyetlen dolog amiben hibázgat kicsit a kormány , a többiben lassan , de biztosan haladunk előre . Ilyen rendelet nem létezik amiről beszéltél , szóval erről felesleges kommunikálni .... A kor nem érdem csak állapot .... Van 1 kor amikor az ember nem szavazóképes , úgy gondolom ezt meg lehet érteni ....
@Lencsés István: "a többiben lassan , de biztosan haladunk előre ." már azt hittem hogy én vagyok a hülye hogy úgy látom rohanunk a vesztünkbe, pedig ezek szerint nem!!! ..csak haladunk előre!!!! De jó!!!! Ha Ha HAHA
@namitirok: Mi van mi nem tetszik ? :O

@IGAZ MAGYAR: Ha szerinted ez vicces , akkor az mindent elárul rólad ....
@Lencsés István: Sok minden, de főképp a csőlátás -és a pongyolaság mind a fogalmazásban, mind a helyesírásban- valamint a "merjünk faxok lenn, mer' má' mér' is ne!"-ség!
"Mi van, mi, nem tetszik" vagy "Mi van, mi nem tetszik" akart lenni?
(Mindkét esetben hinyolom a kérdőjelet a végéről (kasztíliai esetén az elejéről is:-).
@namitirok: A helyesírásom jó te anonim , szóval nincs miről kommunikálnunk .... A te helyesírásoddal vannak próblémák , és ráadásul a kultúráddal is bőven akadnak gondok , ja és félsz is .... Ennyit eről te anonim ....
Tisztelt Lencsés István!

"Mi van mi nem tetszik ?" - ezt tartod helyesírásnak?
Gratulálok!

Jó lenne, ha megadnál egy blogot, ahol érdemben szóltál a témához, ahol érveltél, és ahol a számszerű adatokat forrásmegadással igazoltad.
Oly jó lenne!

Tisztelettel:
anonymand
@Lencsés István: Nemigen Tisztelt Uram!
Anonim pontosan eggyel felettem szólt hozzá, igaz, megváltoz(tat)ott névvel!
A helyesírásról nem nyitok vitát, hiszen az változik, bár a "prÓblémák" hosszú "ó" hangja véleményem szerint sohasem tartozott a magyar nyelvhez, hiába sajátossága annak a hosszú magánhangzó.
A témához visszatérve:
Köztársasági elnökünk - Magyarország elnöke, ha majd elhagyjuk az előzőt, miként arra nem kissé törekednek egyesek- helyesírása akként "ciki" leginkább, hogy a magyar nyelv védelmét tűzte zászlajára!
Inkább a sajátját tűzné ki ugyanezen zászlórúdra, miként a seggnyalás bajnoka!
A zászlórúdon most nem polémiáznék tovább...

Nertársad, Te Ló!
@namitirok: :D :D :D + :D Nevetnem kell . Te is anonim vagy . :D pláne így ahogy te be vagy jelentkezve még égőbb . :D Én sem nyitok vitát , mert nem tudsz írni . :D Tehát erről ennyit . :D :) ;) Az meg hogy mit gondolsz SCHMITT PÁL - ról nem érdekel , jól végzi a dolgát engem ez érdekel , a többi csak maszlag . A sértésed meg lepereg ! :) ;)
Tisztelt Lencsés István!

"Az meg hogy mit gondolsz SCHMITT PÁL - ról nem érdekel , jól végzi a dolgát engem ez érdekel , a többi csak maszlag" - biztos neked van igazad. A kisdolgát és nagydolgát. Mindenesetre a számok, "álamfői" tevékenységéről, nem téged igazolnak.

tenytar.tumblr.com/post/7041094025/schmitt-pal-megvalasztasa-ota-lassan-1-ev-telt

Tisztelettel:
anonymand
@namitirok: Ezalencsés egyszipirtyóféreg, hiába hazudja magát fiatalnak!
Egyébként még vicces is lehetne, de nem tud.
Azt hiszi, hogy ha valaki "poénból" egybeír szavakat, az nem tud írni, a hülye barma. Humorérzék zéró, intelligencia zéró, tipikus fidesznyik.
Az ilyenek jelentgetik fel a szomszédaikat, munkatársaikat, a piaci árust és igen, ezek telefonálgatnak állandóan a csintalansóba. Egy virtigli, megrögzött kommunista műsorába!
süti beállítások módosítása