Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.03. 06:02 Fabius

Elkúrás Fidesz módra

Címkék: fidesz orbán viktor médiatörvény szakszervezetek lukács tamás

"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Kedves Vezetőnk tegnapelőtti évértékelőjében. Akkor még azt gondolhatta az egyszeri választópolgár, szakszervezeti vezető, ENSZ raportőr, hogy a pátosz legalább a héten kitart.

Tévedtünk. Magyarországon ettől sokkal gyorsabban változnak a dolgok.

Tegnap a rendvédelmi szakszervezetek vezetőinek tartott eligazítást Orbán, - ami történt egyeztetésnek nem nevezném - ahol felvázolta kinek mihez kell tartania magát a Nemzeti Együttszűkölés Rendszerében. Árok Kornél szakszervezeti vezető javaslatára, miszerint a nemzeti konzultációba látszólag szerelmes Orbán menjen ki vele a Kossuth térre, mert akad ott néhány szociális konzulens, csak annyit mondott: majd elmondja a dolgot a bohócügyi államtitkárának.

A gőg nélküli szerénység ilyen nagyszerű megnyilvánulását látva igazán hálásak lehetünk mindannyian mi, a bohócok. Eddig ugyan munkavállalónak és adófizetőnek hívtak minket, sőt, néha napján polgárok is voltunk, kivételes alkalmakkor - választás előtt - benyaltak nekünk manduláig, de a bohóc korszak hajnalán külön államtitkárt is kapunk. Kár, hogy nem derült ki, melyik nagyszerűre esett a választás a szakemberek bőségének zavarában. A csöndesen, mosolyogva hazudós lyány bohócot utalta ki a Góré, vagy meg kell elégednünk Nemzeti Acsarkapitánnyal?Ezután Kedves Vezetőnk elhúzott Enver Hodzsa utódainak fülkeforradalmat oktatni Albániába, így valószínűleg nem volt ideje elolvasni Kónya Péter FRDÉSZ elnök csattanós válaszát.

Ennek ellenére ne higgye senki, hogy az Orbán kormány nem a konzultáció szerelmese. Itt van máris a legújabb, a vállalkozói adminisztrációs terheket csökkentő, ötletekkel bombázni a kormányt ide kattintva lehet. Aprócska hajszál a takonypüré tetején, hogy kormányunk tervezett, vállalkozások életét könnyítő intézkedéseit is a munkavállaló fogja megszívni. Az első csomag is olyan intézkedéseket tartalmazott, mint:

- a szabadságok csökkentése,
- pótlékok csökkentése,
- az elbocsátások olcsóbbá és egyszerűbbé tétele,
- nem kötelező kifizetni a túlmunkát, lecsúsztatni is lehet,

A szakszervezetek nem örültek, Cséfalvay Zoltán államtitkár viszont kijelentette: ez a munkavállalóknak jó, a szakszervezetekkel meg mindig csak a baj van. Aztán mintegy bizalmasan megsúgta: az a baj velük, hogy azokat képviselik, akik munkahelyen dolgoznak. Igen, szerintem is ez az a pillanat, mikor tekintetünket égnek emelve kiszaladhat szánkon egy ómájfaszom azért, mert Magyarországon ilyen mondat kiszédülhet egy saját nagyságától megrészegül államtitkár száján. Ez nyilván az orbáni cél iránti alázat, semmi kétség.

Nem járt semmivel jobban a hazánkban tartózkodó ENSZ raportőr, Frank La Rue sem. A nagybüdös emberi jogi bizottságával volt találkozója tegnap, ami meglehetősen sajátosra sikerült. A médiatörvény ügyben vizsgálódó raportőr első, áprilisi tockososztásán már jelezte, találkozni kíván a parlamenti bizottsággal, és elkészített egy listát azokról a civil szervezetekről, akiket szeretne az ülésen meghallgatni a médiaszabályozásról. Erre a malőrsorozatra és tahóságözönre viszont nem számított:

1: a bizottság nem rendes ülést tartott ahogy kérte, helyette "nyilvános meghallgatást" rendezett.

2: a sajtónak nem szóltak, sőt, a Népszabinak az ülést magát is letagadták.

3: az emberi jogi bizottság egy emberi jogi ülésre éppen az emberi joggal foglalkozó civil szervezeteket, pl TASZ nem akarta beengedni. Szigeti Tamás szerint kizárólag a rámenősségüknek köszönhették, hogy végül - a raportőr kérésének megfelelően - résztvevők lehettek.

4: a bizottság elnöke bojkottálta a raportőr által összeállított, civil szervezetek meghívóit tartalmazó listáját, mert szerinte azok társadalmi támogatottsága nem ismert. Mondta ezt pl a hatvanezer fölötti taglétszámmal bíró Millára, a TASZ-ra, az Amnesty International-ra és az Eötvös Károly Közpolitikai Intézetre az a Lukács Tamás, akinek pártja (KDNP) tizedszázalékban kifejezhető támogatottsággal bír, és létezése a Nagy Testvér jóindulatától meg a Fidesz-KDNP kettős tagságtól függ.5: Lukácsnak végül nem maradt más választása, mint beengedni a TASZ, AI és Milla képviselőjét, a saját - Összefogás a Magyar Családokért Egyesület, Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége, MÚOSZ- meghívottai mellé.

6: ezek után Lukács a kormány és a véleményszabadság nevében nem engedte felszólalni Molnár Péter Milla tagot, aki nem mellesleg a Közép-Európai Egyetem kutatója. Cukiság, hogy egyetemi kutatóként sem szólalhatott meg, mert csak.

7: az ülés fénypontja Illésy Mátyás, Összefogás a Magyar Családokért Egyesület elnök Trianon miatt kell a médiatörvény! - benyögése volt.

8: eztán Lukácsnak eszébe jutott, hogy a bizottság tulajdonképpen nem illetékes médiatörvény ügyben, és berekesztette az ülést.

Mit lehet erre mondani? Felesleges magatokat szoci összeesküvéssel mentegetni, ha ennyire hülyék vagytok! A katolikus ámokfutó félhülye kiállította rólatok a bizonyítványt megint a világ előtt. A baj csak az, hogy ezzel rólunk is. Lukács Tamás műsora bemutatta minden kíváncsinak, hogy működik a magyar parlamentben egy emberi jogi bizottság, hogy a magyar kormány szarik magasról a véleményszabadságra, és ha rajtatok múlik itt csak az pofázik szabadon, akinek szabad.

Nem kell több nyálas lózung Orbántól alázatról, visszafogottságról, emberségről és gőgmentes kormányról. Mert a hitele nulla, a mondanivalója üres fecsegés, ami egy napig sem érvényes.

724 komment · 9 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1002953257

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar politika bergmanizálva 2011.06.06. 20:15:09

 Néhány napja Répássy Róbert és Orbán Viktor szavai után mélységes szomorúságot éreztem a magyar politikát illetően. Régen bezzeg a politikánál többet foglalkoztam a filmekkel, nagyon hiányzik mondjuk Ingmar Bergman. Nézzük most Bergman filmjeinek...

Trackback: Hát elkezdődött! 2011.06.04. 18:09:24

 Beindult a diktatúra keményebb üzemmódja. Csak idő kérdése volt, hisz a jelek már régóta erre figyelmeztettek. A kétharmad az kétharmad, ezzel már nyugodtan lehet diktátor az ember. És mint tudvalevő a diktátorok nem szeretik, ha valaki nem fogad...

Trackback: Orbán ablaka alatt 2011.06.04. 12:07:29

Az ország legismertebb bloggere a Facebook-on kommentálta a tegnap történteket. Úgy gondoltam érdemes továbbadnom, mert hiába tartom amúgy sok mindenben ripacsnak, de ettől függetlenül kb. ez az a hangvétel, amit én egy felelős ellenzéktől elvárok:Ültü...

Trackback: Kordonok 2011.06.03. 18:23:51

Újabb fejezetéhez érkeztünk a "miképp menjünk homlokegyenest szembe korábbi véleményünkkel" c. fideszes valóságshow-nak. Számtalan kritika érte a múltban részükről a szocialista miniszterelnököket, hogy vagy nem engedélyezte a rendőrség a ház...

Trackback: Nyílt levél Orbán bohócügyi államtitkárának 2011.06.03. 15:59:12

Bohócügyi államtitkár felel a szociális konzultációért....

Trackback: Mitől fél Orbán Viktor? 2011.06.03. 14:14:26

Pénteken elrendelte Orbán Viktor miniszterelnök budai otthona környékének lezárását Hajdu János rendőr dandártábornok, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. A területlezárás előzménye, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TRMSZ) h...

Trackback: Akarnokság és tehetetlenség 2011.06.03. 14:05:30

Sajtóhírek szerint majd fél éve folyik a bénázás az ITDH átalakítása miatt. A szervezeti átalakítások mindig együtt járnak némi fennakadással, éppen ezért kell óvatosan bánni ezekkel még a közigazgatásban is. Az viszont minden józan ésszel felfogható h...

Trackback: BullshitGenerator 3.0 Orbán version 2011.06.03. 12:37:37

A Blikk szerkesztőségébe látogatott tegnap Orbán Viktor. A miniszterelnök a napilap olvasóival csetelt – megbízható információink szerint önállóan válaszolt a kérdésekre. Az alábbiakban idézett szemelvények alapján legalábbis gyanítható, hog...

Trackback: Döglött Béka: Kirántott kard petrezselymes újburgonyával, ecetes uborkasalátával 2011.06.03. 10:31:20

Mottó: Ha semmi sem lehetetlen és minden lehetséges, akkor mégiscsak lehetséges, hogy van, ami lehetetlen.Az Elvarázsolt Kastély exkluzív éttermében paradoxonokat szolgálok fel, melyeket a legfrissebb és szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, a kulinári...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy igazság: nekünk mohács kell, de még ezt is megoljuk okosba, egyedül, jó magyar módra, magunk ellen, magunkal.....
- Főnök!
- Maradjunk a Miniszterelnök Úrban, Sándor! Egyébként halkabban!
- Szóval Miniszterelnök Úr! Baj van, ezek a szakszervezetisek nem akarják megérteni a helyüket a Nemzeti Együttműködés Rendszerében!
- És ez nekem miért probléma?
- Mégiscsak Ön a miniszterelnök.
- Igen, de te meg a belügyminiszter. Oldd meg! Ha nem megy, kérdezd meg Petit, az mindig tud valami frappánsat mondani, vagy Janival végre módosítsátok normálisan az Alkotmányt vagy bánom is én! Különben is mennem kell.
- Mennie, hova?????
- Ferihegyre, izé Liszt Ferenc..., a francba ezzel a Ferenccel, mondtam, hogy Bartókról nevezzük el! Mindig ez van, ha nem magam döntök valamiben. Indul a gépem Párizsba.
- Mit csinál ott Főnök, akarom mondani...
- Blatterrel találkozom. Most, hogy újraválasztották tárgyalunk a 2014-es foci vb megrendezéséről.
- Az nem Brazíliában lesz?
- Blatterrel lehet beszélni... Végre találtam valami értelmes helyet a manyup pénznek! Fogunk mi még Lajossal vb döntőt nézni Debrecenben. Ha én adom át a serleget az a kis dugó Messi végre el kell, hogy fogadja a kézfogásomat!
- Oké, akkor folytassuk a tárgyalásokat holnap.
- Nem érek rá. Párizsból Dagesztánba megyek.
- Dagesztánba????? Olaj? Gáz?
- Francokat Anzsi Mahacskala - Szovjetszkij Kjakulaj kupadöntő!
A pökhendiség és a rátarti ostobaság volt jellemző a fideszre mindig. Ez volt a vesztük és lesz most is. Egy ilyen műanyag keresztény idióta, mint ez a Lukács mi a faszomat keres felelős pozició környékén?!

Ez képvisel minket. Szégyen!
Célszerű lenne érvényesíteni a nyugdíj garanciát:

jakabandor.blog.hu/2011/06/03/fidesz_nyugdij_garancia
Tudtam hogy nem normális, na de ennyire?
"Matolcsy György véleménye szerint kétharmados törvényben kellene rögzíteni, hogy a magyar személyi jövedelemadó rendszer egykulcsos és a kulcs nem lehet magasabb 16 százaléknál - fejtette ki a tárcavezető az fn.hu-nak adott interjúban."
"Nem kell több nyálas lózung Orbántól alázatról, visszafogottságról, emberségről és gőgmentes kormányról. Mert a hitele nulla, a mondanivalója üres fecsegés, ami egy napig sem érvényes!!! ""DÖGÖLJÖN MEG ! AKASSZUK EZT A SZART CSALÁDJÁVAL!! KIÍRTANI mindet!!!
Hogy miért nem húz már el ez a paprikajancsi?
@igaz szó: felesleges belőle mártírt csinálni, aztán majd visszajár kisérteni :D
@Cirbi: Matolcsy tényleg nem normális. A cikket olvasva látszik, hogy ők egy párhuzamos fantázia dimenzióban élnek.

Betonozzanak be minden állatságot nyugodtan. Legalább lesz minek nekimenni a bontókalapáccsal a következő választás után. Akkor viszont Orbán nagy történelmet írós álmából szar se marad az utókorra a nariszekta bús nosztalgiáján kívül.
@igaz szó: " KIÍRTANI mindet!!! "...
Nono ! Vigyázz, mit írsz ! Az, hogy KIIRTANI, mindkettő rövid "I" !!!!!!!!!!! Azér' disztingváljunk !!....
TMRSZ tegnap a Kossuth téren, az ügyészség ma náluk:

inforadio.hu/hir/bunugyek/hir-438010

Pikantéria:

"Az indok szerinte mondvacsinált, ez ügyben ugyanis bűncselekmény hiányában már befejeződött a vizsgálat, pedig az ügyészség másfél évig vizsgálódott. Az adóhatóság is többször vizsgálta a szakszervezetet, és semmiféle megállapítást nem tett - hangsúlyozta Szima Judit."
@igaz szó:

Háborodj fel, az jogos, de a családot hagyd ki belőle!
Ekkora pofátlanul hazudozó és cinikus féreg min.elnöke még nem volt ennek az országnak. Fecó pajtijuk ehhez képest kezdő ministránsgyerek volt. Bakker, tényleg van mindig "lejjebb is"!
Viktorka egy nulla, rendesen lehet rá számítani a sunyiságban és gec.ségben!
Számító, szarrágó és pitiáner alak - "Gyáva embernek nincs hazája!"
Ha egy minimális becsület és karakánság lett volna benne, kimert volna menni, hogy azzal a kb. 100(?!) tüntetővel ott tegnap szembenézzen. De aki erre is gyáva és villámgyorsan hirtelen Tiranában, meg még a tököm tudja hol támadnak programjai, attól mit vártok? Szar alak, gerinc nélkül.
Hitelessége, mint Rákosi elvtársnak, gerince, mint a gilisztának. A magyar politikusok etalonja. Gratulálni tudunk csak hozzá! De tényleg!
@igaz szó: A családjával nem kéne foglalkoznod, nem kéne ezt így művelned - szerintem... :(
@Boli: Teljesen mindegy, hogy ki hogyan kormányoz, a lényeg, hogy a végén jobb lesz.
Gyurcsány haverodmeg lehet, hogynem volt gőgös, de szépen elkúrt mindent, tönkretetteaz országot.
@Fabius: TMRSZ és a házkutatás... A "régi szép" kommunista idők... Olyan ismerős ez valahonnan.
Ettársak, há visszagyüttetek?
Nagyapám mindig is mondta, meglásd fiam, ezek a komcsik még visszatérnek! Nagypapa, bejött, valamit te nagyon tudtál. Evégre az öreg rendőr volt a háború előtt, alatt és után is. Amit kevesen mondhattak el anno magukról. Mert ellenállt és embereket mentett, a saját élete kockáztatásával, magyart, zsidót, svábot - EMBERT. Amíg a nagy fekete autó '52-ben el nem vitte és utána lehetett segédmunkás a sörgyárban.
Az ettársak, manapság elégedettek! Nyasgem az összes ilyen kretén mai és akkori komancsnak, poltikusi féregnek és talpnyaló pártdroidnak! Ki kéne húznotok a fejeteket a narancskomcsi párttitkár elvtársaitok seggéből és körülnézni!
Ma mondta egy volt hatalmas fityiszes ismerős doki, hogy a szintén orvos fia megy Angliába, mert eddig arra vártak, hogy "majdaviktor" alatt jobb lesz, de belátja már ő is, sokkal szarabb lett egy év alatt, tényleg kilátástalan lett a helyzetük. A cocik alatt azt hitték, hogy az a szar, mára rájöttek, ez viszont a kula oly mértékben, hogy jelenleg totális a kilátástalanság és semmi értelme a hadakozásnak, a munkájának. Viszlát, mennek, 2 doki, 2 gyerekkel. Köszönik, Viktorka meg izélgesse nyugodtan az itthon maradókat. :(
MERT MINDENKI AZT KAPJA, AMIT MEGÉRDEMEL!
Kalandvágyból maradunk még páran itthon?
Nagyot fog nézni a felcsúti, kis szarházi, amikor a bohócok rárúgják az irodaajtót...
"nem kötelező kifizetni a túlmunkát, lecsúsztatni is lehet"

???
ezen mit kell csodálkozni?
10ből 9 helyen, versenyszférában, szellemi munkakörben ez így van...
@silent76: Fecó a te pajtid, max. a te haverod, meg a hasonló pártdroidoknak. Viktorka meg olyan ügyes és mindent rendbehoz! Aha... Hol teccik élni az elvtársnak? Ha nem látod, hogy semmivel sem különben ezek a kretének azoknál a kreténeknél, akkor tényleg mindegy... Hagyjuk és örülj te a Viktorodnak!
a sok rizsa helyett a dolgok eredőjéhez kell(ene) visszanyúlni, nevezetesen kussolhatna, és befogott pofával munkába állhatna s sok ingyenélő rendőr, aki a hosszúúúúú, kemééééény 25 éves szolgálat után (ami alatt fűtött/klimatizált autóikba teszik a seggüket, civil autósokat bírságolnak saját zsebre, ellenben ha betörőt, autótolvajt kell megtalálni akkor csak a vállukat vonogatják, és ő tesz szívességet, hogy egyáltalán felveszi a jegyzőkönyvet, mert előre megmondja, hogy úgysem fogják elkapni, csak a statisztikáz rontja a bejelentés...) szóval ezen kemény megpróbáltatások után negyvenes éveiket a kocsmában, meg az őrzővédő pittbullok magánhadseregeiben töltik, miközben az én fizetésemből levont nyugdíjra is jogosultak... És röhög rajtam mert én húsz év múlva fogok csak visszavonulni, hisz valakinek azért dolgozni is kell(ene) ebben a kurva országban - kurcsi után szabadon - hogy eltartsa a sok ingyenélő faszkalapot... meg kávéfőző gizike rendőr törzsőrmestert, akinek az élete tiszta stressz lehet, hisz naponta talán három jegyzőkönyvet is be kell gépelni a számítógépbe az épület előtti cigaretták, meg stresszes kávészünetek közepette... kussoljatok, és nyomás dolgozni!!!!!
Ha leírnám mit kívánok nekik, akkor Hágában ítélnének el.
Varánusz!
Totál igazad van, régóta olvaslak, én rád szavazok.
Ami a cikket illeti.
Az nem lehet,hogy ezt a 4 évet túléljék. Szerintem mi nem kérünk a Horthy időkből. Hazug, érzéketlen, kétszínű gusztustalan bagázs. A választók egyáltalán nem érdekli őket, csak arra törekszenek, hogy a hatalmukat, ha megválasztják őket, ha nem, akkor is bebetonozzák.
Egyet nem értek. Most volt időközi Zuglóban. Kik azok a vakok és elmeháborodottak, akik még mindig rájuk adják a szavazataikat? Miért?
Kik azok, akik még nem kaptak a pofájukra ettől a szarházi bandától?
ja, addicionális információ a sok világmegváltó faszkalapnak, eddig "hivatalosan" kb. hatszor volt dolgom rendőrrel, négyszer közlekedési rendőr állított meg gyorshajtás, vagy "piros lámpán áthaladás" miatt, ebből háromszor a rendőrbácsi privát zsebében landolt a "büntetés", mert valahogy, valamiért nem született jegyzőkönyv az ügyben, kétszer feljelentést akartam tenni (egyik esetben összetörték az autómat, másik esetben ellopták a pénztárcámat, telefonomat, értékeimet) és az hagyján, hogy egyik esetben sem sikerült megtalálni a tettest, de az már vérlázító, hogy könyörögni kellett, hogy kijöjjenek, és méltóztassanak jegyzőkönyvezni az esetet, szóval nekem a pozitív vs. negatív élmények aránya 0/6, ami azért nem mondható pozitívnak...:))) És ezeket kell nekem a járulékfizetésemből eltartani a negyvenes éveik elejétől, mert szegények annyira kivannak a sok stressztől????????????????
menjenek el útépítésre, önkormányzathoz, az egészségügybe, vagy akár egy pénzintézetbe napi 10-12 órát dolgozni aztán majd megtudják mi a stressz, meg a kemény munka...
INGYENÉLŐK...
Nem értem mijafaszt háborogtok ez csak A Felcsúti Gnóm nehéz gyerekkora miatti bosszú. Milyen szar lehetett neki ,h évekig csak pitonkockás nylonzokni gumicsizma meg svájcisapi /barna / volt az egyetlen ruhája. Most meg teccik neki h kacsacipő patkányruha.Egyszer már volt paraszt királyunk tudjuk mi lett a vége. Nem a remdörökről van csak szó . Tudod a TŰZOLTÓ aki ki fog szedni az autódból te istenbarma és ott fogsz nyivákolni h segítség segítség meg a gyereked tanáráról stb.. de ezt úgysem érted. IQ 2-vel ez nem megy
szerintem tegyük meg Varánuszt kormányfőnek. a sok fikázás mellett ő biztos tudja, hogy hogyan lehet megmenteni ezt az országot a szarból, amit nagy részben a fajtája okozott.
@igaz szó: "KIÍRTANI mindet!!!"

Jól van palika, nyugodj meg szépen. Nyugszik a palika! Na már jobb?
oops, hogy mik vannak:

Nem lehet tüntetni Orbán házánál
A TMRSZ tüntetést tervezett, erre a Terrorelhárítási Központ vezetője elrendelte az miniszterelnöki otthon környékének lezárását.
A trafipaxolás például nem egy olyan stresszes meló. hogy hamarabb nyugdíjba lehessen menni.

Szerintem nyugodtan mehessen nyugdíjba amikor csak akar, de akkor az addig befizetett nyugdíjjárulék után fizessenek neki, mint ahogy bárki másnak is.

Megyek is az egyenlő bánásmód hatósághoz szólni, hogy akkor ez hogy egyenlő...
Komolyan ha Lukács úr, kiállt volna mondjuk Hágában leönti magát egy vödör szarral és meztelenül csasztuskát énekel sokkal védhetőbb blamázs lett volna mint amit ezek most műveltek!
@thinker_: Mer' a te fajtád most van éppen kormányon?
Már nem sokáig...
@Antonio Bandibá: Amikor rendőr lett, azt kínálta neki állam bá, hogy hosszúúúúú, kemééééény 25 éves szolgálat után mehet nyugdíjba. Ettől lett, többek között, rendőr.
Bandibának meg olyat kínáltak, hogy még +20 évig robizzon. Bandibá nem ment valamiért rendőrnek, elfogadta, hogy robizik. Akkor, Bandibá, mi a problémája a rendőr nyugdíjával?
Most ha a rendőrök tüntetnek szabad őket azonosító nélkül maszkban oszlatni?
És ha nem mennek el a térről kilőhetjük a szemüket gumilövedékkel?

Kérlek ne válaszoljatok erre, csak viccnek szántam! Komolyan venni tilos!!! :)
@Antonio Bandibá: Te még nem voltál rendőr.Próbáld ki mondjuk 1 hónapra.Kíváncsi leszek utána mit mondasz.

Mindig nevettem a Bagi-Nacsán amikor azt játszották, hogy a Feri meg a Viktor szomszédok.Lehet most is beszélnek minden nap?
@fludd: Fszomba má', mikor fogytok el fideszes bértrollok?

"fludd 0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."
@kovi1970: tovább lesz az mit gondolnád :) mszp szétveri saját magát, lmp egy kis pöcs, a jobbikkal meg nem is kell foglalkozni.
@kovi1970: valamivel egyensúlyozni kell a sötét, hazug liberális bértrollokat.
Viszont még több demagóg hülyeség kell Varánusztól. Mellette fizessen zsíros nyögdíjat pár ezer 40-50 körüli zsarunak, köztük a volt rendőr szóvivőnek (17 kemény évet szolgált).
Rövid politikatörténet Magyarországról.
1945 - 1990: F@SZOK.
1990-1994: Az előzőek mégsem akkora f@szok.
1994-1998: De.
1998-2002: Új f@szok.
2002-2006: Két f@sz közül maradjon aki már itt van.
2006-2010: Ezeket a f@szokat most már tényleg nem lehet überelni!
2010-: De.
Thinker meg az a bandibá miről beszéltek hol ül pozsgay bácsi schmidt bácsi szűrös bácsi jaj jaj stumpf bácsi meg az külminiszter aki 88-ban lépett be az anyacégedhez az mszmp-be akkor most ki a komancs? Figyú a pártkönyvedet most újra előveheted
Minden ilyen posztot olvasva csak növekszik a meggyőződésem, hogy helyes úton jár a kormány. MERT, ti MSZP-LMP-SZDSZes posztolók nem tudtok mást csinálni, csak hazudniés uszítani. SOHA ÉLETETEKBEN NEM DOLGOZTATOK, MINDIG CSAK LOPTATOK ÉS HAZUDTATOK.
@csabakirályfi: Majd figyeljéátek meg, hogy Orbánék be fogják bizonyítani, hogy valójában maguk a rendőrök hozták meg azokat a törvényeket évtizedekkel ezelőtt, aminek kedvezményeit kihasználva idejekorán nyugdíjba akarnak vonulni, TEHÁT felelősségre kell vonni a rendőröket!
@Antonio Bandibá: Korrupció minden ágazatban van, így a rendvédelem terén is (vélhetőleg). Ez egy dolog. És az egy másik, hogy visszamenőleges törvénykezést piacgazdaságban és jogállamban NEM szoktak csinálni. Mert az ókori római jog óta ez nem jogszerű, és gazdaságilag nem praktikus (minden gazdasági szereplőt elbizonytalanít, ha látja, ami már megtörtént még az sem biztos!)

@igaz szó: Arra várnak az eftársak, hogy elcsattanjon az első pofon. És akkor aztán lesz nemulass. Szerintem provokálnak, közben azért megy a szokásos megosztás, de a lényeg a provokálás. Kész forgatókönyvük van a rendkívüli állapotra, csak az alkalmat várják.

Na ezért hergelik most a rendvédelmieket.
Imádok lopni és hazudni
@Várúr: bebeírnám az Alkotmányba, hogy a 45 éves nyugdíjas rendőrök nyugdíját, valamint az MSZP-SZDSZ-LMP összes rablásait, az álemberjogi szervezetek köztörvényes bűnozüket védő (Zámoly, Gyöngyösoroszi) KIZÁRÓLAG Varánusz és haverjai fizessék!!!!!!!!! KIZÁRÓLAG!!!!!!!!
@mindig igazamva:
Költözz Zuglóba, oszt' savazz. Vagy Püspökladányba. Oda most kell a balos izomerő. Nem elég a rugós karosszékből visongani.
És az ENSZ küldött végig asszisztálta ezt a kutyakomédiát? Saját tolmácsa volt, vagy önzetlen kormányunk biztosított számára ismerten megbízható fordítót?
@hááááát: A rendőrök semmi olyat nem csinálnak ami miatt kedvezményes nyugíjba kéne menniük. A katonák sem, a tűzoltók sem. Ha nem tetszik a munkájuk akkor bármikor fel lehet mondani el lehet végezni egy egészségügyi alapképzést és el lehet menni ápolónak valamelyik kórházba. Majd meglátjuk hogy amikor hatvanévesen részegket kell kimosdatni az okádékból akkor még mindig úgy gondolják hogy a rendőrök munkája a nehezebb és a veszélyesebb.
@KG2000:
Áááá... ezeknek főleg pofájuk van és PC-jük. Pénzük annyi, hogy legalább sajtot, szalámit ne kelljen lopniuk, mint a balos médiaguru Bakácsnak (bár ő Mercivel ment "vásárolni").
Én fizetni akarok akarok akarok akarok
Orban nem ugy gondolta azt a dumat, hogy ki fog kerulni
mar hetek ota allja a sarat, oszt az adok kapokban egyszer elszolta magat

amugy jelen esetben a munkavallalok erdekeben megy a harc...
ujraelosztas a kulcsszo

vagy nem is menjen el midnen rendor 45 evesen nyugdijba oszt menjen el biztonsagi ornek rogton
sot az a legjobb, ha az iroasztalat is megtarthatja es utana vissza hivjak szamlazasra melozni... ja hogy ilyen sose fordult elo?
@silent76: "Gyurcsány haverodmeg lehet, hogynem volt gőgös, de szépen elkúrt mindent, tönkretetteaz országot."

Részleteznéd? Már csak azért is, hogy lássam, nem csak a pofád jár...
Na mit összevinnyognak itt a kedves bolsevik elvtársak. Most vajon hova tűnt a Miniszterelnöknek kijáró tisztelet? Ezt a trágár mocskolódást szerintem nem kellene eltűrnie a nemzeti többségnek. Ne féljetek,
majd a kormány megtalálja a módját, hogy elvegye a kedveteket az ilyesmitől, libsi férgek!
@KG2000: Te pedig Várúrral fizeted a nemzeti oldal hasonló trükkjeit?!
@silent76:
Jo, igerem, hogy ha egy nagy kan neger rendesen seggbekur, az a vegen jo lesz!:-))

Ja, azt elfelejtettem mondani: neki.
@lyesmith: Nem az adott kedvezmény igazságossága vagy nem igazságossága a lényeg.
Ha hozol egy igazságtalan törvényt, ami alapján valakik igazságtalan kedvezményre jogosultak, ÉS ezek a valakik igénybe veszik a kedvezményt, akkor nem azokat kell büntetni, akik igénybevették a törvényt, hanem akik ilyen igazságtalan törvényeket hoztak.
Ha már nem lehet utólag megbüntetni az igazságtalan törvényhozót, akkor nem az a módszer, hogy magát az igazságtalan kedvezmény igénybevevőjét lejáratod, és a társadalmat uszítod rájuk, hanem az, hogy leülsz ezekkel az emberekkel tárgyalni, és azt mondod nekik: emberek, évekkel ezelőtt olyan kedvezményeket igértek nektek, amire nincs fedezet. Próbáljunk meg megoldást találni.
@KG2000: Mit lopott az LMP te idióta gyökér, mikor közpénz közelébe se tudtak jutni? :-D

Az egyetlen amit ebbe a fosba amit alkotmánynak hívtok majd írni kell, az a kémiai kasztrálásod kisfiam. Mert ha ezt az állatságot örökíted néhány évtizeden belül nem lesz elég OPNI a környéken.
@thinker_: Nomen est omun...you NEVER EVER think...
@Antonio Bandibá:
Mi a zavarobb? A zabszem a seggedben vagy a sotetseg a fejedben? Szerinted ugyanzon a dolgon dolgozik a kozlekedrendeszeti es kabitoszerosztalyon levo rendor? A helyszinelo es a nyomozo? Lenyugozo a szellemi toprongyok ugatasa....
@KG2000: "Minden ilyen posztot olvasva csak növekszik a meggyőződésem, hogy helyes úton jár a kormány."

Leszarom a kormányodat. Itt arról van szó, kicsi Orbán-troll, hogy Orbán vezír bohócoknak nevezte a választókat. Vagyis lebukott, kiderült, hogy mit gondol rólunk. A rendőröket meg azért szívatja, mert 2006-ban szétverték a forradalmi csürhéjét. Ennyi, kafferbivaly.
@silent76: és a te Viki császárod most éppen mit csinál?
@mindig igazamva: igazad van teljesen egyet értek veled!! és a másik kérdésed is a szívemből jött ki az az elme háborodott aki még mindig a lila ködben él , hogy az idő közi választásokon még mindig nyerni tudnak!!! Hát ennyi talpnyaló lenne?? az ő családját egyik intézkedés sem érinti ?? .... de , hogy ennyi kiválasztott legyen.... vagy olvasni nem tudnak.... vagy a szavazóbizottság számolni....
@Várúr:
Pinter Sandor. Lenne mibol peldamutatoan visszafizetni, es nem felvenni...de nem teszi. Szar alak, mint a fonoke. Ennyi.
@kovi1970:
Nem vagyok bértroll... sima hétköznapi troll vagyok.
Sajnálattal jegyzem meg viszont, hogy a fogyás éppen a baltrollokat érinti, hiszen a biológia nagy ellensége a baloldalnak. Gondolok itt arra, hogy a 65+ korosztályban van arányaiban a legtöbb szoci szavazó. 40 év alatti korosztályban a szoci szavazók aránya szerencsére csak 4-5%.

Éljen a biológia!!! :))
@Várúr: A szóvivő nyugdíját kifizetem. És te a Pintérét?

Mellesleg Sanyitok hősködött vele legutóbb, hogy ezt a rendszert ő maga alkotta az I. Orbán kormány idején. Tán nem magára gondolt akkor is a szentem?
@hazug fidesznyik: Pl. 8 év alatt sikerült megduplázni az államadósságot. A legnagyobb szar közepén sikerült 20%-os ÁFA kulcsot bevezetni, amit egyetlen józan közgazdász nem tudott a választásokon kívül mással indokolni akkoriban. Sikerült 1% alatti GDP növekedést produkálnia még jóval a válság előtt. Az már a FIDESZ sikere hogy a TB kasszát nem sikerült elkúrnia, ha Hordágy Ágica terve összejön akkor mára lenne ott is vagy 3-400 milliárd mínusz. Plusz kivéreztetett kórházak, önormányzatok akiknek nem igazán fedezte a normatíva a kötelező feladataikat így nyakig el vannak adósodva. De Fletóék alatt jött létre a lakosság devizahitel állománya, és általában véve sokkal szarabb állapotban adták át az országot mint ahogy azt 2002-ben átvették.
mERT A zOrBÁN OKOSAN MEGMONDTA, HOGY A ZORVOSOK NE MENJENEK SEHOVA KÜLFÖLDRE, MERT AMIT ÖSSZESZEDTEK TUDÁST A ZEGYETERMEN, ARRA A TÁRSADALOM ADTA ÖSSZE A PÉNZT !
Most meg itt hagynák a slamasztikában az országot !
Csakhogy, ezt a slamasztikát akik csinálták, a POLITIKUSOK !!!, AZOKRA IS A TÁRSADALOM ADTA ÖSSZE A PÉNZT MÉGIS NAGY KAKIT SIKERÜLT CSINÁLNIUK AZ ORSZÁGBAN !
Ráadásul ők 55 éves korban mehetnek nyugdíjba, 1-2-3-4 évenként végkielégítik őket, lenyúlják az uniós milliárdokat a "kamu vállalkozásaik" által, stb...stb.......
Ez a rendszerváltoszás csak arra volt jó, hogy egy pár emberke csalásokkal biztosítsa a maga , családja, haverjai luxus életszínvonalát !

Az 5-6 millió magyar meg hadd vegetáljon lassan a halál felé.

Köszönjük /neked is !/ Viktor !
@almas: "Na mit összevinnyognak itt a kedves bolsevik elvtársak."

A jó anyukád vinnyogott, amikor a bábolnai állami gazdaságban fedeztették. A bolsevikok ti vagytok és a kormányotok, amely ellopja az emberek nyugdíját. Van még mondanivalód, Orbán-komcsi?
@SvenH.: Hagyjuk ezt a nem úgy gondolta, meg hetek óta állja a sarat dumát.

Ő tegnap találkozott először a rendvédelmiekkel, és le is vizsgázott gyorsan. Legalább annyi vér lehetett volna a pucájában, mint Pintérnek legutóbb.

Beszari.
@hazug fidesznyik: A rendőröket azért szívatja, mert elég vicces hogy valaki 40 évesen nyugdíjba menjen. Trafipaxozni 65 évesen is lehet.
@silent76: A ta agyada ment tönkre a sok hülyítéstől, de mentségedre: további 53 % váéasztó is így gondolkodott / reménykedett / bízott, stb.
Természetesen tapsolni még szabad..
@hazug fidesznyik: Jó, nem bolsevikok vagytok. A vörösnáci sokkal kifejezőbb.
Hol van ilyenkor Blogger Géza, hogy az orra alá dörgöljem Matolcsy nyilatkozatát a mocskos fideszes, sunyi patkányának...
"Árok Kornél azt mondta..."
És ha hazudik? Nem kéne ezt az állítást bizonyítania? Vagy ha valami Orbán ellen szól, az biztos igaz?
@Várúr:

Olvasgasd inkább Matolcsy mai nyilatkozatait, megéri.

Á-L-L-A-M-C-S-Ő-D
Szia Varánusz! De nagy nulla posztot sikerült megint összehoznod.
@midnight coder: Azt hittem, hogy már felakasztottad magad. Jut eszembe, most már sikerült elsülnöd, hogy újra elmondtad a 8 évet? Még nem szőrös a markod, hulladék?
@terribad:
Előbb utóbb mag is fog. Remélem utóbb, hiszen sok itt a tenni valója még.

Fletót sírod vissza?
@KG2000: Velemenyed szerint aki a jelenlegi kormanyt tamadja, az szoci, meg libsi, stb.
Szerintem meg de egy sotet, gondolkozasra keptelen egyed.
1:1

Orbant es sleppjet vedeni lassan cikibb, mint Fletot, de tedd meg nyugodtan... :-))
@terribad: "orbannak meg kell halnia!"

Nem akarlak elkeseríteni, de mindenkinek meg kell halnia. Még szent ferenc elvtársanak is. Még neked is. Még a nejednek is (vagy a férjednek vagy a homó-partnerednek).
@popocatepetl: Jé, te meg micsoda barom voltál, hogy elolvastad. Hülye.
@fludd: FELFOGHATNATOK: ATTOL MERT VALAKI NEM VESZI BE VIKTOREK FASZSAGAIT, ATTOL MEG NEM VAGYIK FLETORA. MI A FASZOM EZEN NEHEZEN ERTHETO!?!!?
Szégyellném magam, ha a cikkemre ennyi elmeháborodott reagálna - mind a saját bizonyítványát mutogatva. Amit, magunk közt szólva, inkább dugdosni kellene.
Értem én, hogy nagy volt a zakó, na de hogy ennyire megártson?
Csak az lehet, hogy nagyon beleragadtatok ebbe a végtelen fideszezésbe, innen kijönni nehéz lesz! És amint látom, mást sem kímélnétek, ha nektek fáj, hát fájjon mindenkinek!
Nagy veszteség lett volna, ha valahova nem engedik be a TASZ-t, vagy ne adj'isten a Millát! Azok hozzák ugyanis a tavaszt!
@kvadrillio: Az hogy az orvosok annyit keresnek amennyit, nem újkeletű jelenség. Ahogy egyébként abban is igaza van az Orbánnak, hogy egy doki kiképzése több tízmilliós nagyságrendű összeg, amit a fejlett nyugaton általában diákhitel formájában köhög ki a delikvens. Persze hogy Európa tárt karokkal várja a már kiképzett magyar orvosokat.

Ezzel együtt persze igazán az lenne a megoldás, ha az orvosok annyit keresnének hogy itt maradjanak. És persze nem csak az orvosok, mert hiába van itt sok-sok orvos, ha nincsenek Pl. mérnökök, kutatók, és általában magasan képzett szakemberek. Márpedig azok is csak akkor maradnak itt, ha megfizetik őket - és ez nettó összeget jelent. És mivel ezek az emberek általában eleve jobban fizetettek - az orvosok kivétel ebben a társaságban - ezért ökörség amit a komcsik pampognak a progresszív adózásról. Most őszintén: jó az nekik, ha a végén csak a tesco árudeltöltők és a segílykén élő cigányok maradnak az országban ? Most már igencsak csínján kell bánnia állam bácsinak az adópréssel ha nem akarja elveszíteni a legértékesebb embereit, különösen a fiatalokat akiket nem köt a család, és akiket amúgy is többszöröse vár külföldön a hazai fizetéseknek.
Meg kéne érteni végre, hogy itt nem arról van szó, helyes-e, ha 40 éves emberek nyugdíjba vonulnak. Ezek szerzett jogok, amikor eldöntötte valaki, hogy rendőr vagy tűzoltó lesz, akkor azzal a tudattal tette ezt, hogy jár majd neki a korkedvezmény. Ezért (is) lehetett alacsony bérek mellett megtartani az állományt. Ha engem felvesznek bárhová azzal, hogy ugyan alacsony a fizu, de majd év végén kapok egy Porschét, akkor azzal fogok számolni. Aztán ha november végén közlik velem, hogy a Porsche mégsem jár, de az alacsony fizu marad, akkor is qrva pipa leszek, ha a társadalom többsége majd azon hőbörög, hogy minek egy magamfajtának egy Porsche.
@gyilkos fűegér: "Hol van ilyenkor Blogger Géza, hogy az orra alá dörgöljem Matolcsy nyilatkozatát a mocskos fideszes, sunyi patkányának..."

Dörgölheted nekem is helyette, végülis nem mindegy, hogy ki nem kakálja le amit a magadfajta nullaagy handabandázik?
@fludd: Keresd meg Viktor mit mondott a rendorokrol ( a Fidesz honlapjan kutakodj, bar lehet, hogy szoci hekkerek csinaljak) es nezd meg, amit most.
Ha te innentol kezdve (es a tobbit nem is sorolom...) hiszel neki...jo hulye vagy.

PS: utobbi esetben adj kolcson 10 Milliot, igerem, 50% kamattal 2 nap mulva visszafizetem!!
@midnight coder: Az előbb találkoztam anyáddal a sarkon. Nem tudott számlát adni. Gyenge szolgáltatás, de ha téged olvaslak, nem is csodálom...
fludd 2011.06.03. 13:33:56 @kovi1970:
Nem vagyok bértroll... sima hétköznapi troll vagyok.
Sajnálattal jegyzem meg viszont, hogy a fogyás éppen a baltrollokat érinti, hiszen a biológia nagy ellensége a baloldalnak. Gondolok itt arra, hogy a 65+ korosztályban van arányaiban a legtöbb szoci szavazó. 40 év alatti korosztályban a szoci szavazók aránya szerencsére csak 4-5%.

Éljen a biológia!!! :))

Aha, és éljen sokáig a nagymamád meg a faterod is, persze szigorúan biológiai megközelítésből..
@hazug fidesznyik: Tudom, a magadfajta kedvenc slágere arról szól hogy a múltat végképp eltöröljük, csak tudod a hitelminősítők nem annyira szeretik ezt a számot.
@hazug fidesznyik: Valamit elnéztél: nem a jóanyáddal levelezgetsz.
Válasz erre @popocatepetl: "Dörgölheted nekem is helyette, végülis nem mindegy, hogy ki nem kakálja le amit a magadfajta nullaagy handabandázik?"

Meghajlok erveidkristalytiszta logikaja elott. Elmed feny az alagut vegen. Koszonjuk, hogy leereszkedtel hozzank, hogy megvilagosits.
@hazug fidesznyik: Az a te anyád lehett. Persze nem csodálom hogy ilyen állapotban mindenkit összekeversz mindenkivel. Legközelebb próbálj meg józanul fórumozni.
@popocatepetl: "Dörgölheted nekem is helyette"

Dörgölje neked a nílusi krokodilus...
@lyesmith: na tudod mit , kívánom neked , hogy okádék kimosdatása helyett egy gyermek holtestét keljen kiszedned vízből egy autó alól egy összetört autóból....egy lakás tűzből . ahol a szülök is ott maradtak a gyomrod jár az idegtől.. ha van túl élő azért, hogy az meg is maradjon , én meg átképeznélek bonc orvosnak mi a véleményed abból is nagyon kevés van ....neked az úgy is közelebb áll mint egy rendvédelminek korházi ápolónak menni.... mindenkinek van sérelme szépen mindenki sorra jön talán össze kellene fogni .....
@popocatepetl: Akkor parancsolj kisfiam:

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2011%2F06%2F03%2Fketharmadba_betonozna_matolcsy_az_egykulcsost%2F

Csak mert pár hónapja még ugatott a fajtád, hogy "Á, dehogy betonozzák be az egykulcsos, 16%-at, a Viktor nem olyan!"
Hülyék vagytok, mint a seggem.
Na, mostmár bassza a csőrömet egy dolog. Amelyik egyenlőséget tesz a Fecó és Orbán között geciség tekintetében, az most menjen orvoshoz, amíg még van kihez. Gyurcsány csak azért lett első számú közellenség, mert Viktor ezt sulykolta 4 éven át ügyesen,miközben csőcseléket vitt az utcákra. Aztán Viktor 1 év alatt többet hazudott, mint amaz egész életében és szinte mindent szétkúrt, amihez hozzáért és amiről szó sem volt a kampányprogramban. Ha más különbség nem volna is, a demokratikus jog- és intézményi rendet Gy.F. nem kurtította egy fikarcnyival sem. Az egy dolog, hogy az MSZP-ből ki kellett volna bszni az összes régi kárdert, de ez nem Gy.F. személyes hibája, egy fecske nem csinál nyarat demokratikusan. (Most igyekszik helyrehozni a mulasztást épp) Emberileg nincs egál a kettő között,hiába akarja akárhány agymosott fidesz szócső így beállítani. Emlékeim szerint a fizuját fel se vette, valami gyermekalapítványnak utalták, ahol véletlenül se rokona vagy barátja volt a vezető. Például.
A két párt tagjainak és a holdudvarának gazdasági visszaélései közt nincs különbség, ez is látható. Az egyetlen negatívum, ami eszembe jut Gy.F.ről, hogy nem fizette ki a tűzoltók elmaradt túlóráját.
Kedves vezetőnk házához vezető utakat férfiasan lezárta a TEK. Na ne máááá, ha a Tettrekésztől így becsúszik a sportszelet a nadrágba, akkor mi lesz később?!:)
@Antonio Bandibá:

Aha, ja...

Ingyenélő rendőr...

Volt egyszer két ingyenélő rendőr aki lopott autókat keresett szabadidejében.Gyk:Munkaidő után.
Sok sok autót találtak meg, a tulajdonosok nem kis örömére.Volt hogy egyszerre hármat.
Na hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem.
Történt egyszer, hogy kékfény szirénával mentek szembe egy lopott autóval akinek a vezetője úgy döntött jobb lesz frontálisan ütközni.Na a két ingyenélő rendőr jól összetörte magát, borda meg egyéb törések de azért még kiszedték a kocsiből a lopóst és megbilincselték.

Tényleg ezek a szarháziak semmit se csinálnak.

Te meg kisöreg nyálazd meg a fa...mat.

Seggfej.
@midnight coder: Beveheted bő nyállal, Orbán-köcsög... nálam csak ezen a szinten vagy, feljebb nem jutsz. Na told el a bringát valamerre, mert nem érek rá hülye Orbán-nyaló majmokkal foglalkozni.
"3: az emberi jogi bizottság egy emberi jogi ülésre éppen az emberi joggal foglalkozó civil szervezeteket, pl TASZ nem akarta beengedni. "

Mondjuk a TASZ-t én se engedném be sehová...

Amennyi kárt okoznak, lassan megelőzik az SZDSZ rombolását...
@tomwar:
Én csak kérdeztem. Elég lett volna annyit válaszolnod, hogy nem. Azt is megértettem volna. És akkor nem is kellett volna magadról ilyen szellemi szegénységi bizonyítványt kiállítanod a trágárkodásoddal. :))

Minden jót!
@mindig igazamva:

"Most volt időközi Zuglóban. Kik azok a vakok és elmeháborodottak, akik még mindig rájuk adják a szavazataikat? Miért?
Kik azok, akik még nem kaptak a pofájukra ettől a szarházi bandától? "

20%-os részvétel mellett, úgyhogy nem kell elkeseredni. A fidesz szavazók MÉG jobban mozgósíthatók.
A második és harmadik helyezett együtt többre juthatna, még meg kell szervezniük az összefogást.
@tomwar:
Másold már ide légyszíves, mit mondott Viktor a rendőrökről, mert nem találom.

Köszi!
@KG2000: Vedd be szépen a nyugtatódat és aludj még egy kicsit.....
@popocatepetl: "Valamit elnéztél: nem a jóanyáddal levelezgetsz."

Nem is, hanem egy génhibás fidesz majommal.
Nem mint a tasz meg a másik ember jogis f*scsomó különb brigád lenne...én nem sajnálom őket speciel, pont ezt érdemlik.
@d-evike: ezt így jó volt olvasni 20% !!! De kik azok ?? még az is nagyon sok ennyi ember jutott a mézes fazékhoz...
Zúgolódunk,zúgolódunk?Örüljenek,hogy egyelőre nem lógnak lámpavason és van hol lakniuk!
@waszabi:

Azonkívül Gyurcsány az első, aki rendet akart tenni, a fontos dolgokhoz hozzányúlni.

Tudomásul vette az alkotmánybíróság döntéseit, a döntések előtt összehívta az OÉT-et, a népszavazás eredményét tudomásul vette, NEM vette fel a miniszterelnöki fizetését, Nem vezette be az IGAZSÁGOS és ARÁNYOS (magyarul szar) adórenszert.
Nem vetett ki visszamenőlegesen adót. A világ legszemetebb ellenzéke mellett próbált kormányozni, a legelképesztőbb sárdobálás közepette, amit ember el tud képzelni.

Micsoda undorító ember volt.Nem?
@gabo58: Zuglóban hogy a fenébe ne!

Az LMP kiderítette, hogy amíg az előző szoci polgármester 25 millás tanácsadói díja aggályos volt, addig a Papcsák (volt elszámoltatási) már több mint 100 milláért.

Na azok a haverok biztos ott voltak.
Kérem tisztelettel ő egy pökhendi-gőgös-faragatlan-tuskó!
@tomwar: Ebben hol van a bohóc kifejezés?
@tomwar:
Lázárt én se tartom vállalhatónk... :)
Öröm nézni,ahogy az egész maszop-szadesz-lmp lószar lefolyik a csatornába,ahova való! :)
@Azúrkék égbolt:

Három év sem kell és te örülhetsz, te barom.

Mit tudsz te a lámpavasról! Szerintem Te lennél a legjobban beszarva, ha olyan idők jönnének! Egy csomó ismerősöd is lógna te seggfej! Gondolkozni nem tudsz, csak dobálózni szavakkal, anonim. Hú de bátor vagy. Szemtől szembe gondolom behúznád füled farkad.
Vagy te is a tanácsadói szerződést kapott haveri körhöz tartozol?
Mondod itt a hülye belédsulykolt szöveget! Mit olvasol Madách díjas Bayer Zsoltot?
A magyar nyelv bőséges jelzői kínálatokkal,de őszintén erre a "kormányzó" kétharmados többségre ami jelenleg "szenved az ország élén"
nem tudok olyat írni, ami már lejjebb süllyeszthetné őket.Nem volt,nem van, szóval ilyen nincs!!!
Ejnye Smith Pali! -maradtál volna a kaptafánál.
Kellett neked a rongybicigli?!
Ilyen mély szarban szeretett hazánk még semmilyen szempontból nem volt.Legalább is István megkoronázása óta.Az előttire meg mán nem emlékszem...
@fludd: Talan ertheto, hogy unom, hogy allandoan azert komcsiznak, libsiznek, mert nem vagyok hajlando elhinni egy hazugsagot, azert mert azt OV es Tsai Zrt mondja...unom, ruhellem, es mar hajlom a tragarsagba...de hat tragarsag a valasz a trogersagra. Ennyi. Nem szemelyes ugy.
Azért nagy pofátlanság, hogy az orvosok 83 ezres fizuját nem emelték, hanem CSÖKKENTETTÉK!!!!
Mivel az adójóváírás megszűnt, kb 10 ezerrel fognak kevesebbet keresni (feltéve ha nincs gyerekük, de valszeg nincs soknak).
A kormány érdeke, hogy anyomorultak még nyomorultabbak legyenek, és egymást falják föl.
OK! Semmi gond!
Minden jót! Jó hétvégét!
A többség igazságtalannak tartja a rendvédelmisek korkedvezményes nyugdíjazását

A választók többsége igazságtalannak tartja a rendvédelmi dolgozók korkedvezményes nyugdíjazását – derül ki a Századvég legújabb közvélemény-kutatásából.
A magukat baloldalinak vallók körében is többségben vannak azok, akik változtatnának a fennálló rendszeren, legalábbis ezt mutatja a május végi kutatás.
A megkérdezettek elsöprő többsége: 93%-a hallott a rendvédelmi dolgozók által szervezett demonstrációkról nyugdíjügyben. Mindössze 6% nem értesült az eseményekről.
A választókorúak körülbelül egyötöde (21%) vélekedik úgy, hogy a kormánynak a jelen helyzetben nem kellene hozzányúlnia a rendvédelmi dolgozók korkedvezményes nyugdíjazásának rendszeréhez.
A nagy többség, a megkérdezettek 69%-a ellenben úgy vélekedik, hogy változtatni kellene a rendszeren, mert az nem igazságos. A kutatásban részt vevők 10%-a nem tudta megítélni a kérdést.
A választók politikai önbesorolása szerint is hasonló arányokat találunk, azaz a magukat baloldalinak vallók körében is többségben vannak azok, akik változtatnának a jelenlegi helyzeten.
Ez utóbbi csoport tagjainak 60%-a áll a változás mellett, 33%-a tartja helyénvalónak a nyugdíjazás jelenlegi feltételeit. A magukat „középen állóként”, azaz ideológiai szempontból semlegesként azonosító szavazók 70%-a változtatáspárti, 21% tartja elfogadhatónak a jelenlegi rendszert. A jobboldaliak körében az első arányszám még nagyobb: 78%, szemben 15%-kal, aki nem változtatna.

Akkor most mi is van...
@fludd: EZ AZON keves dolog, amiben egyetertunk. A baj az, hogy hiszel annak, aki szerint ez az ember vallalhato, es alkalmas vezetonek...de ez mar mas tortenet, en megelegszem az elozo megjegyzeseddel mara!:-))
@d-evike: Úristen, itt tényleg beteg emberek íroghatnak :-(((
Kár hogy Fletóék bezártak annyi kórházat...

Hogy Fletóék nem csorbították a jogokat ?
Akkor a jogellenes kordonállítás mi volt, meg a tüntetések akadályozása, stb....

Hadd említsem meg azt, nektek beteg embereknek, amit mondott Istenetek: Nem csináltunk semmit 2 évig, hazudtunk reggel éjjel meg este...

Akkor miről beszéltek ?
Ettől függetlenül OV-ék sem a legjobbak cisnálják. radikális változás kéne, a komcsikat meg el kellett volna takarítani; egy KISZ vezető sem ülhetne a parlamentben, stb.... helyette sok szocinak - mint börtönfrakció - rács mögött lenne a helye.

Jobbulást!
@KG2000:
Te meg üveggömböt nézegetsz, hogy így látod a jelent?

Mondd, a jövőt nem látod, hogy el lesz küldve ez a beképzelt, tévedhetetlen, egyigazságvan kormány a francba?

Hallottad már valaha szellemi vezetődtől, hogy valamit rosszul csinált?
Vagy netán tévedett?

SOHA nem hallhattad.

2002 után is el lettek hajtva, pedig akkor nem is kellett megszorítaniuk, csak adakozni a Bokros csomag jóvoltából.

Most más a helyzet, és ráadásul maradt a pökhendi stílusuk is.

Te munka hőse te. Okos.
@KG2000: "SOHA ÉLETETEKBEN NEM DOLGOZTATOK, MINDIG CSAK LOPTATOK ÉS HAZUDTATOK. "

most. also polc, kek szinu tabletta. hamar hat.
@d-evike: jó nagy pofád van,kemény vagy,mint a fagyott kutyaszar!Szeretsz személyeskedni mi,szarházi?Tudod mit?Dögölj meg! :)
@fludd: hazudnek, ha azt mondanam ertem a kerdesed "Ebben hol van a bohóc kifejezés?"
OV irasanak es tetteinek szoges ellentetere hivtam fel a figyelmed. (mondjk nalam bohoc kategoria a manus, de nem mondtam ki...csak ratapintottal...)
@Fabius: Igazad van , inkább a tettestársait és oligarcháit. Rogán, Navracsics, Kövér,Szíjgyártó,Matolcsi...aztán Simicska, Csányi...
A bunkó focista dedónak nézi Mo-ot és a magyar embereket.Pedig csak azok nem beszámíthatóak, akik még mindig kitartanak mellettük.
Az a szociális kérdőív pedig hihetetlenül primitív és egyszerű, pontosan olyan, mint aki a válaszokat várja. Debil kérdőív, debil kérdezővel és feltehetően debil válaszadókkal.
@d-evike: no, jobb példák jutottak eszedbe, mint nekem:) Ez lett volna a lényeg, amiket írtál.
@bocskai67:

Szerencsétlen.

A jogellenes az a kordonbontás volt!!!

A parlamentet körbeszaró sátorozókat valahogy távol kellett tartani.

Van arról tudomásod, hogy a mai napon lezárták OV házának a környékét? A terrorelhárítási kedvence rendelte el, mert ott akartak tüntetni.

Na akkor ez mi? Te majom!
@samer: Az van, hogy sokak szerint valtoztatni kellene. Bar fogalmuk sincs, hogy min akarnak valtoztatni, es az se, hogy mit....leven, hogy nem is ismerik a dolgot.
De jol mutatnak a statisztikaban, hiszen olyan kerdes ott nem szerepelt, hogy mit errol a korengedmenyes rendszerrol? hahaha...nepbutitas. A sokadik.
Divide et imperator.
@Azúrkék égbolt: Szerintem is irtózatosan egyszerű és és primitív és bunkó vagy. Neked és a hozzád hasonlóknak készült a kérdőív. Kitöltötted már-e, tahókám.
@Azúrkék égbolt: Hát dögölj meg Te! A lámpavason, amiket emlegetsz, és nekünk kívánsz.

Ennyit a személyeskedésről, te fasz.
Fogadjunk hogy neked a sok vén komcsi bíró után is fájt a szíved, akiktől épp ideje volt megszabadulnunk, végre 20 évvel a rendszerváltás után kissé már ideje volt.
@samer: A Századvég jól és jókat tud kérdezni. Hallottad-e, hogy náluk még mindig 2/3-on áll a fidesz?
@Karmadealer: Nekem a vén fasz komcsi Pozsgai és az ostoba Smittpalibá miatt fáj a szívem, többek között.
@Táskás Tóni: és és és nyugi! Kutyát nem érdekel a habzó szátok.Lehet szépen kussolni és örülni a nyolc év alatt elért vívmányaitoknak.Aztán éhen dögleni amikor a lopott pénz elfogyott,mert itt az érvényesüléshez már szorgalom és tehetség kell,nem elég szopni... :)
Engem lehet pufolni...Egyik szarabb mint a masik!
@Azúrkék égbolt:
"Öröm nézni,ahogy az egész maszop-szadesz-lmp lószar lefolyik a csatornába,ahova való! :) "

:-)
30%al nött az államadósság.Tény. Az ország devizatartaléka meg több mint 100 %al.Ez másik tény.Meg lehet nézni a szép grafikont a szombati MagyarNemzetben.
@d-evike:
"Nem vetett ki visszamenőlegesen adót. "

Gyurcsány-Bajnai nem vetett ki visszamenőlegesen adót???

Akkor az ingatlanadó mi a szar lett volna?

Van egy ingatlanod, ér 10 milliót.. vagy 20-at. És akkor jött az MSZP, hogy fizess rá havi 10 ezer adót.
Közben meg nyögd a hiteledet is!
@Azúrkék égbolt: Így van, bezárnak a kádárizmus utolsó vitrinjei, vége a vörös október zakós szakszervezeti kiskirályok alkudozásának, a választók feje feletti, hátuk mögötti, paktumozós korporatív hatalomgyakorlásnak.
Akinek ez hiányzik annak Kádár hiányzik.
@Tedat: Sajnos az igazi szenny és mocsok és hányadék fennmarad személyedben és a társaidéban.
Igen csak aktuális lett a MAGYAR HIMNUSZ?

Nemde??????

De félő,hogy Ő is elfordult már tőlünk!

Sokat Énekeltük,de tenni aztán nem tettünk semmit.

Egy ügyeletes segg mindig az Orcánkon volt.
@samer: Századvég = Stumpf, az van.

Amúgy tényleg rendbe kell tenni a nyugdíjazást, de nem így.

1: a már nyugdíjast, aki élt a számára állam által biztosított lehetőséggel jogszerűen, azt békén hagyni, esetleg az önkéntes visszatérésre lehetőséget teremteni.

2: a most aktív állománnyal kompromisszumot kötni diktátum helyett, a továbbszolgálás feltételeit biztosítani.

3: a frissen felszerelők számára az új, szakmai fórumokkal kidolgozott rendszert felállítani.

Ezt tudnám támogatni én is. De olyan egy jogállamban nincs, hogy visszamenőleg érvénytelen az állammal megkötött szerződés.
Orbán mit szólna, ha a gyakorlata alapján visszavonnák 2014 őszén a kétharmadát, mint demokratikusan szerzett jogot? Eltörölnék, nincs, sose volt, jónapot.
@Karmadealer: Kádár itt van a bunkó focista személyében és a főkomcsi Pozsgai megírta neki az alkotmányt.@Azúrkék égbolt: Frappáns és szellemes ,pontosan olyan, mint a "jó" humorú fatökű gyermeteg focistáé.
krvara elszaporodtak a parlamentben a patkanyok. ideje lenne egy komolyabb patkanyirasnak.
@lyesmith: Persze hasonlítsd össze egy részeg ember lemossdatását egy lángokban álló házból való kimentéssel, egy 15 éves öngyilkos lány helyszínelésével.Tudd meg ez nem film.Nem aszt mondom minden nap találkoznak ezzel, de mondom csinálja valaki utána.
Minden tiszteletem az egészségügyben dolgozóké.Harcolják ki a jogaikat, de nem, Magyarországon ha nekem nem jó, dögöljön meg a szomszéd tehene is.csináljunk még vagy 300000 munkanélkülit, akiket alapból megiletett volna a 25 év utáni nyugdíj.

Azért nem kevés tűzoltó és rendőr sérül meg, de ez nem hír, hisz nekik a munkájukkal jár a veszély.Ha meghal egy katona, szolgálta a hazáját snitt.Beválallják.Amikor a bankrabló lövöldőz az utcán?Örült gyorshajtó belehajt a kordonba?
KURVA ANYÁD ORBÁN VIKTOR!
KURVA ANYÁD ORBÁN KORMÁNY!
KURVA ANYÁD FIDESZ!
@Karmadealer: A kis kerti törpétek már le is záratta az utcáját a magánhadseregével, beszari seggfej.
Autóban bennégett család kiemelésénèl hivnám miniszterelnök úrat,segitsen,nem megterhelö ez,se lelkileg,se fizikailag.
@Tedat: @Azúrkék égbolt:
"Öröm nézni,ahogy az egész maszop-szadesz-lmp lószar lefolyik a csatornába,ahova való! :) "

Egyetértek, csak véletlenül kihagytátok a "fütyiszkádéenpé-jobbik lószart"! Na, ezután talán lesz még egy esélye Magyarországnak a felemelkedésre!
Legfrissebb!
A Führer palotájának védelmére kirendelték az SS /magyarul "TEK"/ osztagot. A kis sunyi beszari kezdi szarul érezni magát, már annyira nem olyan kedves a szívének a Nemzeti Konzultáció. Pedig csak azt akarják a népek /bohócok/, -amit Ő is-, el akarják mondani a véleményüket a kis gecónak. De tuggggyuk, elmútnyóccév, gyurcsány stb. ha, ha
@Táskás Tóni: Érdemes megnézni a blogjaitok és pl. a Mandiner közti különbséget, mind a postok, mind a hozzászólások színvonalában ordító a különbség. Itt csak a személyeskedő fröcsögés, demagóg átkozódás megy, arról nem is beszélve hogy rendszeresen cenzúráztok mindenkit akinek a véleménye zavar benneteket. Ennyit tudtok, Lendvai Cenzor Ildikó hű tanítványai.
úgy beszéltek mintha 8 évig Kánaán lett volna, aztán jött Orbán és elb*szott mindent. komolyan volt olyan Fidesz szavazó aki azt hitte hogy egyből minden jobb lesz? ha volt is azokat baleknak lehet hívni.
@NA YA!: az ilyen mindentfikázó nagyokosokat engedik le először a lefolyón. Kisgyerek, mindenkinél okosabb vagy? Alapíts pártot, mérettesd meg magad!
Legfrissebb!
A Führer palotájának védelmére kirendelték az SS /magyarul "TEK"/ osztagot. A kis sunyi beszari kezdi szarul érezni magát, már annyira nem olyan kedves a szívének a Nemzeti Konzultáció. Pedig csak azt akarják a népek /bohócok/, -amit Ő is-, el akarják mondani a véleményüket a kis gecónak. De tuggggyuk, elmútnyóccév, gyurcsány stb. ha, ha
@mréveiller: csak a szokásos: védik a védhetetlent, mentik a menthetetlent.
Ingatlanadó. 30 millió felett lett volna. A független alkotmánybiróság törvénytelennek itélte,nem lett.De most hol lesz független az alkotmánybiròság?
@Karmadealer: Megnéztem, ha elmondtam a véleményemet, akkor eltanácsoltak.Valóban ott nagy az egyetértés, egymás faszát és a főnökét a bunkó focistáét veszitek be.
@tojastobias:
Jah, majd pont a rezidenseknek lesz gyerekuk eloszor, jah. Kedvezmeny a semmin is biztos osztonzo, hogy az orvosi gyakorlat helyett otthon uljenek.
@Karmadealer: "az ilyen mindentfikázó nagyokosokat engedik le először a lefolyón."

Hát, ahogy elnézem a Kedves Vezetőd házánál kell védeni a lefolyót, csak nem valaki le akarja engedni szegényt?!:)
kovi1970 válaszolt neked:
kovinak!!!!: jól van, megnyugodtam, te meg rágcsáld csak a répát:)
Boli válaszolt neked
BoLIKÁM!!! HA téged majd kilakoltatnak, megszünik a munkahelyed , befogadsz???
Fabius válaszolt neked:

FABIUSNAK! HA téged majd kilakoltatnak, megszünik a munkahelyed , befogadsz???
@Karmadealer:

Ki cenzúráz itt és főleg micsodát kistáska?
A rendvédelmisek most Orbán szavaival élve "dezertőrök lettek. Lenne egy kérdésem: Orbán mi volt a kordon bontásakor?
@Táskás Tóni: Figyelj, aközött ha elküldenek a pics@ba vagy ha kiretusálnak mint Sztálin Beriját, van némi különbség. Ha a Mandineren a ezzel szövegeddel jössz, kb. annyira leszel népszerű mint ha Bukarestben Trianon emlékzászlót akarnál állítani, de ettől függetlenül nem radírozzák ki a szamárságaidat se, mert az a valódi demokrácia, ezért is groteszk amikor pont ti ajvékoltok a sajtószabadságért.
@néma bárány:
Ha rajtam mulna Orban fizeteset csokkentenem le visszamenoleges hatallyal.
Ami penzt osszekuporgatott (ala Lazar) kizarolag(!!) kompromisszumkeptelen keresztbetevo populista politizalassal, az beletartozik a tisztessegtelen jovedelem kategoriaba. Ugyanis o termelo, hasznot termelo tevekenyseget - aminek a termeket valaki onkent megvasarolta volna - soha nem vegzett, kizarolag osztotta az eszt. Ennek ellenere gyonyoru vagyont halmozott fel a semmin. Ha mar oly vidaman hoztak visszamenoleges torvenyt a tisztessegtelen jovedelmeken, akkor nem lehet gondja a fizetese visszamenoleges lecsokkentesevel sem. Ugy a tisztesseges, es ez nekik fontos.
Mondjuk ilyen elven visszamenolegesen akar a valasztasi torvenyt is modosithatjuk nem? Egeszen 2002-ig visszamenoleg, sosem volt szoci elkuras! Vagy kolcsonszerzodeseket? Meg a vegen kiderul, nincs is nekunk adossagunk, ajandokot kaptunk mindenkitol. Sot! Masok tartoznak nekunk, mert az arfolyamokat is befagyasztottuk mar reg.
A lehetosegek vegtelenek!!!
@Karmadealer: egyetértek. Ahányszor beírtam, sohasem jelent meg! Az osztrákok lezárják a határt,mert egy világgazdasági fórum lesz ott. Védik a politikusokat. Természetes, hogy védeni kell a miniszterelnök házát a dühöngő csürhétől! Ez mindenhol a világon így van. A tűzoltók pedig valóban ne nyitogassák a tűzcsapokat feleslegesen!
Ez a blog mindíg is a maszop és a szadesz híveinek a mocskolódó szócsöve, itt nem lehetsz szép, vagy jó, ha nem használsz ócska, trágár szavakat és nem szídod a kormányt!
@Fabius: Piroslap, Vincent cenzorkodik, személyes tapasztalatból tudom, amellett hogy a "mandineres tenyésznáci" jelzőt rögtön megkapja bárki aki ellenvéleményt fogalmaz meg. (Muhaha - hol zsidóznak ott zsidó vagyok, ahol cigányoznak ott cigány, ahol náciznak ott náci!! :-) Ha te szívedre teszed a kezed, hogy soha senkit, akkor rehabilitállak, elvtárs! (20 év Szibéria után):-)
@bocskai67:

Majd ha kibasztátok a fityisz kdnp vonalból az összeset, de az összeset, akkor lehet erről beszélni, amig tele vagytok velük csak szájtépés az egész.

Nyugger mint maszop bázis! Ne röhögtessetek, a legvéresebb szájú fidesz aktivistákat a nyugdíjas réteg adja.
@Meloka: Nem is akartam tetszeni nekik, csak az a cél hogy az ország véleménye is megjelenjen, ha már címlapon hozzák a mocskolódást Új Péter elvtársék mint a vezércikket.
nyomoznak a tettrekész ellen .sokat tanult a felcsúti cigánygyerek kinától.pár éve mekkora balhét rendeztek,hogy medgyesi kubában nyaralt.a mao-mintára nemsokára viktor kiskönyv lesz kötelező.meg egyenruha
Teljes egészében egyetértek a cikk szerzőjével!

Én nem értem! Mindig csak az az egyharmad (fülke forradalom ugyebár) okozza ezeket a galibákat? Ez az egyharmad, aki friss diplomásként (lásd orvos) külföldre akar menni, ez az egyharmad, aki rendvédelmisként, tűzoltóként, bányászként, pedagógusként tiltakozik?

Nem ez lesz egy kicsit sok egyharmadnak? Vagy mégsem kétharmad az a kétharmad?

A TEKnősők már védik a seggét! Nagyon helyes! Ismerkedjen a félelem szóval!
@Karmadealer: Két dolgot biztosan tanultál a bunkó focistától.
1. hazudni- nem hiszem el ,hogy kicenzúráztak.
2. nagyképű genya duma, pontosan, mint a főnöké és a stábjáé.
ha már makovecz benyalta magát a kurva alkotmányba, tervezhet egy fasza kriptát a csuticigánynak!!!!bár szerintem nem sokan bánnánk, ha csak ugy bedobják a meszesgödörbe, mint kun bélust!!))))
@gyilkos fűegér: "kisfiam"

Kisfiam? Már megint beszívtál és azt képzeled, hogy kiengedték a javítóból a hülye gyerekedet?
@mindig igazamva: ja tettre kész, a ló..., sehol nem voltak, csak a jobbik szekerét tolják...
@hazug fidesznyik: Tényleg, anyáddal hogy is levelezhetnél. Hisz nem tud olvasni. Milyen érzés a putri büszkeségének lenni? Egy cigolettó aki megtanult írni. Bravó.
@regress: Van már nekünk kiskönyvünk a focista jóvoltából. Indult a debil NENYI-vel,majd felváltotta a Pozsgai -féle komcsi fidesz- alkotmány
A baloldal sokat tett azért, hogy az ország idejusson, de most se k...ol
@Karmadealer:

Na, akkor cenzúráról beszélni ott kell, ahol van. Itt mindenki ellenvéleménye megjelenhetett eddig is, és ez így is marad.

@Meloka:

"Ahányszor beírtam, sohasem jelent meg!"

Valami hihetőbbet hazudjál legközelebb kisfiam. Az aktivitásmutatód tele van varánuszon megjelent kommentekkel, visszamenőleg. Fura mi? Meghekkelték biztos.

blog.hu/user/573668/tab/activity
@popocatepetl: Ezeket a kérdéseket, a nemzeti konzultációba szőve tetted fel a focistának?
@samer: csak a fidesz szekerét szabad tolni?én utálom a jobbikot,szima sem a kedvencem,de becsülöm ,hogy nem nyal.meg is van az eredménye.miért nem lehet a köcsög cigány háza előtt tüntetni?ki ő?
@néma bárány: 1.Hát ahhoz már nem nyúlnék én sem, bár pofátlanság a több mint 200000-es nyugdíj, egy életerős embernek, aki ráadásul dolgozik tovább...
2. Épp most tárgyalnak...
3. Aki dolgozni akar az fogadja el a munkafeltételeket...
@mindig igazamva: "A Führer palotájának védelmére kirendelték az SS /magyarul "TEK"/ osztagot. (...)"
Ennyire hülyének nem szabad már 2011-ben lenni! A Fideszben 6x annyi zsidó van, mint az Szdsz-ben valaha is előfordult, pedig az sem kevés... Na, akkor SS meg Führer?! LOL!
@regress: És ki habzik a rasszizmusról?
@Bankrator: Vállalták? Igen? Akkor?
Lökjön már valaki egy linket amiben elhangzik ez a "bóhócügyi államtitkár" dolog, mert úgy megnézném/meghallgatnám!
@samer:
"3. Aki dolgozni akar az fogadja el a munkafeltételeket..."

Ühüm! Javasolom neked, hogy próbáld ki a kínai egy tál rizs szisztémát, mint munkavállaló! Ezzel a mentalitással hamar lehagynánk őket is (gyk.: a fél tál rizs irányába)! Már jelenleg is, az EU-n belül a fél tál rizsnél tartunk...
@regress: Amikor elmebeteg ferencetek ideje alatt nyomoztak a jobbik-szakszervezet tettrekész ellen akkor vigyorogtál, most pedig habzik a szád. Vegyél már be valami gyógyszert!
hiába utálják egyre többen a csutit, a románok szavazatával még nyerhet 2014-ben!!!!azért akarják ezek a tetvek odaadni a választójogot nekik!!!
@Kóser Malac: A szakszervezetek a bohócok, érdekes amikor a Gy.F. szétverte az országot, hol voltak, ja az baloldal, azt nem lehet!
@regress: Köcsög cigány? Zsidrákocskám, csak az a rasszizmus ha a fajtádat szidják?
@BPBP: Tudod, hogy nem erről van szó...
@oscar dirlewanger:
Ja, ez eddig nem volt világos! Hát persze, hogy ezért! Ezek után a szent tehén nyugdíjasokat is el lehet felejteni!
@oscar dirlewanger: Senki nem ad a románoknak választójogot, tehát szívd vissza a habot!
@oscar dirlewanger: Szerintem meg a nélkül is...
orbán "beszari" viktor fél. Egész egyszerűen retteg.
Retteg a bukástól, retteg a hatalom elvesztésétől, retteg saját magától, retteg attól, hogy a valóság nem úgy fog alakulni, ahogy ő azt elképzelte.
Retteg a politikai ellenfeleitől, ezért is van szüksége folyamatos ellenségképekre, ezért is van szüksége a káosz folyamatos fenntartására, ezért is van szüksége arra, hogy senkinek ne legyenek korrekt és tiszta információi, mert akkor kiderülne az igazság.
Az, hogy orbán fél. Az, hogy neki csak a tömegből van nagy hangja és mindig valaki mögött kell hogy álljon, nehogy véletlenül kiszúrja őt bárki a tömegből.
orbán egy gyáva szar.
@Kóser Malac: Kb. mint koser malac...mokas!:-)))
Bár az említett kőliberó szervezetektől összehányom magamat (AI, TASZ, stb.), rendkívül undorítónak, kártékonynak, irritálónak tartom őket, megértem a felháborodást. Továbbá a másik oldalon lévő szervezetek ugyanennyire károsak, a KDNP-vel és a Fidesszel bezárólag (csak az említettek közül), úgyhogy az én médiatörvényem szerint felszámolás és betiltás várna mindegyik a cikkben előforduló szervezetre, mert mindegyik keményen hozzájárult az elmúlt 21 év nyomorához és az ország tönkretételéhez.
@Bergeroth: Azért annyira nem gyáva szar mint anyád aki kiszaladt izraelbe, s odaszart téged.
@dzsugasvili: És kire bíznád az irányítást?
@Bergeroth: Érdekes még mindig nagy az előnyük az mszp-vel szemben, le kell számolni a szakszervezeti oligarchiákkal, mert új maffia születik (Amerikában a maffia kezében voltak/vannak a szakszervezetek...)
@samer:

Éppen ez a baj, nem tárgyalnak hanem ultimátum van. A tízenéve fölszerelő is kötött egy szerződést az állammal, amit módosítani lehet, de mindkét fél beleegyezése kell hozzá. Vagyis a kussolsz, nem pofázol, elfelejted módszer ellentételezés nélkül nem járja. Bohócok közt sem.

A hármas pontban egyetértünk. A friss jelentkező tudja mire számítson, és igenis náluk legyen szigorúbb ami most van.
"...az ülés fénypontja Illésy Mátyás, Összefogás a Magyar Családokért Egyesület elnök >>Trianon miatt kell a médiatörvény!<< - benyögése volt."

Hát ha ez nem EPIC, akkor semmi. :-)
@popocatepetl:
"És kire bíznád az irányítást?"

Na ez az a kérdés, amire én nem látok választ! De kezdetnek lehetne az első lépés, hogy azok, akik résztvettek az országos politikában az elmúlt 21 évben, azoknak huss! Megmutatták, hogy mire képesek, köszönjünk elég volt!
@samer: Itt is a maffia kezében vannak, a komcsi maffiózók kezében.
@BPBP: Ez nem megoldás. Felőlem mehet a "huss", de nem kell az anarchia helyette.
@Kóser Malac:

Gondoltam, hogy ezzel jössz. 24 órájuk volt megcáfolni, miután az összes hazai média lehozta.

Nem tették. Egyszer sem, sehol.

Nyilván Árok hazudik, Orbán meg tűri, mert ő olyan.
Leszögezem kiváncsi vagyok mit fog viritani orbán föleg ugy hogy 2/3-ja van

háát eddig kb zsarnoki jelző jut eszembe. Az hogy betojt az mutatja az hogy a kis állami testörsége lezárta az utcát. Gondolom a gyerekei burokba vannak, nehogymár észrevegyék hogy apuci egy sztálinista

A másik nekem semmi bajom nincs azzal aki elmegy korkedvezménnyel nyugdijba mondjuk 25 év után

Legyen tüzoltó, vagy akár rendör vagy katona, de ......

azért az adminisztrátorok a titkárnök meg a léhütők nehogymár elmenjenek

Azt a tüzoltot megértem aki 25 évig az életével játszik hogy emereket mentsen égő házbol
Na ezeknek a nyugdiját veszi el orbán. Ezek megérdemlik. No nem 45 évesen hanem mondjuk 50 évesen

Nem vagyok rendvédelmi szervezet tagja, nem is lehetek, mert lassan kezd elgurulni a gyogyszerem és az én kezembe fegyvert adni azt nem ajánlom
@popocatepetl: bocs, románcigányokat akartam írni!!velük akar nyerni orsós!!!!
@néma bárány: Azért örülök, hogy van még aki mindent elhisz a hazai médiának. Főleg most, hogy már nincs sajtószabadság!
Ideje lenne tudomásul venni, hogy hazánk államformája kétharmados forradalmi fülkemonarchia!

Nemzeti konzultációt pedig csak olyan ügyekről fogunk folytatni, amiben tökmindegy, hogy mi a végeredmény, de amúgy is várhatóan az lesz, amit szeretnénk.

Éppen ezért nem volt a manyupokról, a médiatörvényről, és egyebekről.
@oscar dirlewanger: Még mindig nem értem, hogy milyen románcigányokról hadoválsz.
@Bergeroth:
Látom az adag marihuannát bekaptad.
@egyszerüen: Miért kéne odaengedni a miniszterelnök háza elé egy rakás idióta hőzöngő rendőrállatot tüntetni?
@popocatepetl: @samer: mért rasszizmus?ha valaki cigány,nem mondhatom rá ,hogy dakota.a jobbikot nagyon nem szeretem,de ez a módszer nagyon durva.válaszoljatok már,miért nem lehet tüntetni viktor házánál?ez is benne van az alkotmányban?arról meg nem tehetek,hogy azért utáljátok a zsidókat mert apátok kihajítot az utcára
@oscar dirlewanger: tudod, hogy a rasszizmus, az alacsony színvonalat jelenti, mert nem válaszokat, és megoldást kínál, hanem csak gyűlöletet.
Ja és lecigányozni a határon túli magyarokat, nem gondolod hogy undorító? Születtél volna te is oda!
@popocatepetl:
Minden olyan dolog, amit tényként képzelsz el, az sajnos téves információkon alapul.
Még ha ismernél sem lenne igazad, így viszont mint messziről jött ember, azt mondasz amit csak akarsz. További kellemes böfögést.
@regress: Ez a stílus csak téged minősít, a tüntetés helye, meg nem a magánlakás előtt van.
@popocatepetl:
"Miért kéne odaengedni a miniszterelnök háza elé egy rakás idióta hőzöngő rendőrállatot tüntetni?"

Miért ne kellene odaengedni? Mitől, és miért kell félnie? Megnemezetikonzultálhatná velük a problémákat? Nem?
@regress: Nem szimplán cigányoztál, hanem köcsög cigányoztál. És nem a zsidókat utáljuk, hanem a magadfajta nyomorék magyargyűlölő metélteket.
@samer:
Tényleg? Most néztem meg a Tárkin, és a fidesz-mszp különbség nem több 20%-nál.
Ami tényleg magas az a bizonytalan szavazók száma, akik senkire nem akarnak szavazni, mert nincs kire. Na az tényleg sok, majdnem 50% !!
@BPBP: Ne csak a rendőrök! Menjünk mind oda! Budára! Budára! :)
@BPBP: Biztos a gyerekeid lakhelye elott is szívesen látnád őket ha éppen tőled követelnék amit éppen követeleni akarnak.
Mai hír:Nem lehet tüntetni Orbán házánál!

Mitől fél ez a szent ember?
Igazmondó,talpig becsületes,népét szerető,igazi demokrata,nincs mitől tartania!
Akkor most a 2/3 által megválasztott Kedves Vezért külön gárda védi a mi pézünkből a saját népétől?
@yda:
Nem szívtam füvet cirka 1.5 éve, szóval ez most mellément.
@alibaszna de bamba: Minden miniszterelnököt védenek.
És hogy ne legyetek meglepve: elmebeteg ferencetek házánál sem lehet tüntetni.
@popocatepetl:
Nem értem, a szomszédokra gondolsz?
Vagy az orbánra? Ha a bohócok királya orbánra, akkor létezik ám egy olyan fogalom, hogy a tisztség betöltésével járó felelősség!
Most meg mi a baj? Lenin se nagyon egyezkedett, Sztálin még kevésbé. No jó, Kádár egy hangyányit. Azt épülő rendszer azért modernebb, olyan Putyini féle lenne. De olaj, gáz nélkül egy sokkal rebellisebb néppel ez hosszú távon úgyis megbukik. Igaz itt marad utána a csőd és a sok szenny.
@popocatepetl: De majd a hugyosrendőrök (hugyosforradalmárok) odamennek élükön "Sonkával" és akkor majd átállnak a nemzetvédelmisek és akkor majd lesz nemulass! :)
@BPBP: A felelősség nem egyenlő azzal, hogy kitegyük a családunkat mindenféle agyatlan rohadvány korrupt tetves rendőr támadásának.
Orbán Viktor szopjon le egy talicskányi aprómajmot.
Nevetséges, hogy banánköztársaságot csinál az országból a Főbohóc, aki majom képében ül a banánfatetején,és onnan osztja az észt.
Összeszarta magát a szakszervezetektől,és a pincsikutyájával(akit egyszer már kirúgtak a rendőrségtől) lezáratta a Cinege utcát... Ja kérem, ez egyszerűbb,mint válaszolni a feltett kérdésekre...
@matulagergely: Persze sok mindenért lehet nem nem szeretni Ovit. De próbálkozik. Közben persze rengeteg tyúxemre rátapos. Mi persze nyüszítünk, amikor éppen a mi lábunkon tapos. Különben legfeljebb csak mérgelődünk.

3 év múlva lehet véleményt mondani...
@Lófasz Hadnagy:

"A felelősség nem egyenlő azzal, hogy kitegyük a családunkat mindenféle agyatlan rohadvány korrupt tetves rendőr támadásának."

Ők nem agyatlan, rohadvány, korrupt, tetves rendőrök, hanem választópolgárok, ráadásul állami alkalmazottak (méghozzá BM)!

A felsorolt jelzőid nekem más társadalmi csoportot juttatnak az eszembe, az a neve, hogy politikus...
Igazából nekem úgy tűnik, hogy azért szerencsére vannak olyanok, akik józanul látják azt, ami jelenleg zajlik az országban.
Ők azok akik senkire nem szavaznának, mert akik most vannak, azok mind alkalmatlanok, illetve végső elkeseredésükben itt hagyják az országot. Sajnos azt kell mondanom, hogy nekik van igazuk, mert ha az ember csendes, nyugodt életre vágyik, ahol nem folyik még a csapból is a politika, akkor elmegy innen, megóvva saját magát attól, hogy mindenféle megbélyegzéseket aggassanak rá csak azért, mert esetleg nem tetszik neki az, ahogy mennek a dolgok manapság ebben az országban.
Ezt a mentalitást táplálja folyamatosan ez a legalja réteg, azok, akik csak és kizárólag azt gondolják helyesnek és követendőnek, amit orbán mond.
Mindenki más aki ellene szólni mer, az zsidó, libsi, komcsi, népellenség, hazaáruló. Más opció nem létezik, megszoksz vagy megszöksz.
Teljesen mindegy miről van szó, ők azok, akik szerint minden, ami orbán ellen szól, az hazugság, mondvacsinált ügy, hamis információ.
A fő probléma az, hogy sajnos ők vannak egyre többen, ostobák, buták, primitívek, nem gondolkodnak.
Nem gondolnak végig semmit, az eszük helyett az érzelmeikre hallgatnak. orbánnak pedig ez a célja, mert "aki nincs velünk az ellenünk van".
Hát kb. ennyi.
@BPBP: ... a gerinctelen jelzőt kihagytad! :)
Na, még egyszer, ezeket a nagyon hiteles embereket idézném, szó szerint:
www.youtube.com/watch?v=dCJFdTC5YPE
@Lófasz Hadnagy: ... hamár anyád leszopta és semmi baja nem lett tőle.
@Boli:
Hahahhhahahhahahha!
Ez a videó hatalmas! Lol!!!!!
Köszönöm!
@Bergeroth: OK hová mész:
Ausztria: hamarosan egy náci lesz az kancellár,
Franciaország: Sárkozy, Olaszország: Berlusconi mintha itthon lennél,
Spanyolország, Görögörszág, Írország a csőd szélén, ha nem benne.
Jöhet a fagyos észak hajrá ...
@Bergeroth: Jujj de jó. Menj már! Mire vársz még? Majd vigyázz a palesztinokkal!
@popocatepetl: te egy gusztustalan seggarc vagy. egy hete is itt fröcsögtél te szállasi fan. Így ráérsz te fidesznyik? Mennyé apádhoz, ahoz a törpe focistához, nyaljál be csontig neki.
Vegyétek már észre mi folyik a világban, nem az agyament tűzoltókkal kell vesződni.
Van egy angol közmondás, ha Oroszország és Németország barátokzik, akkor háború lesz.
Ti meg itt azon rágódtok kinek van szerzett joga?
@personal grata: Megjöttél drágám? Most mérges vagy, mert nem hagytam leszopni magam, de majd megnyugszol.
Na, elkezdtem magamban kételkedni. Igaz, csak saját épelméjűségemben, [hogy még most is itt szívom a levegőt, nem valahol a Temze partján], mert ezeknek a "kereszténynépnemzetitudattól" megtébolyodott szittya disznóknak a valódi értéke sosem volt kétséges számomra...
@popocatepetl: mert nem hagytam leszopni magam, de majd megnyugszol.

Nyugodt vagyok felőlem leszophatod magad bruhahahahaha
valaki felgyujtaná az orbán viskóját? 65 éves tűzoltók már készítik a vödröket "szaladnának oltani".Tűkön ülnek.
@personal grata: Szerelmem, látom, még ideges vagy, de ne mások elott teregesd ki a családi szennyest! Menj haza szépen és igyál még egy kicsit!
@personal grata: Jujj, csak nehogy a tiédet gyújtsa fel valaki. Még odaveszne az análintrúdered.
Viktorka már az EU választások megnyerése után kinyilatkozta, hogy olyan szerényen és alázattal kell viselni a győzelmet, mint ahogy 2002-ben viselték a verességet.

Nyilván ő már nem emlékezett arra, hogy szó nem volt alázatról, ment a hiszti, fröcsögés, csalózás, mert a piszkos nép le merte őszentségét váltani.

Úgyhogy végül is betartotta a szavát, pont annyira alázatosan viselkednek most, mint régen. Ezt kb. értem is, nem lep meg, a politikus az pofátlan hazug görény fajta.
Ami érdekes, a hivők számossága, hogy ennyi idiótát sikerült maguk mögé felsorakoztatni. Aztán gondolom azóta már szívják a fogukat, hogy oda a nyugdíjpénzük, csökkent a fizetésük, a frank az egekben, és baszhatják a korkedvezményes nyugdíjt meg a rendes munkanélküli ellátást.
Ere mondják hogy cseberből vederbe?
@popocatepetl: Te is a konda tagja lennél? Má bocs, hogy megzavartalak a moslék csámcsogásában.
@popocatepetl: nem hagytam leszopni magam, de majd megnyugszol.

mi hagyjuk hogy leszopd magad, mi a baj.

egyébként kár hízelegni, hogy drágám meg szerelmem, utállak mert egy rasszista orbánpribék vagy. egyébként meg mennyé te haza az állatoknak ennyi-annyi. meg apádnak.
Azért van valami "bája", hogy akik ezeket a barom narancskomcsikat védik, azok a leghangosabban és a legundorítóbban mocskolódnak, majd felemlegetik, hogy itt milyen mocskolódás van.
Tényleg!
Ha kreténék nem itt kúrnák el a szabadidejüket, akkor nem lenne mocskolódás. Addig miért nincs ez a hangnem, amíg a szőröstalpú, kretén trollék fel nem bukkannak itt?
Mandinerre lehet menni bégetni és együtt bólogatni az olyan kündü, gyarmati féle "magyaroschított" főtahókkal... Jó is az egyeseknek, kedvükre álmagyarkodhatnak, játszhatják a vérmagyar bugrist.
@popocatepetl: Pszihopata orsós és te is bevehetnél már valami hatásos gyógyszert, mert amit eddig szedtetek nem használ. Grazban majd írnak egy hatásosabbat. A TEK-re, mint magánhadseregre miért volt orsósnak szüksége ? Becsinált a gatyájába. Menne abba a francia kastélyba amit Ráhel nevű lányának vett, vagy arra a görög szigetre amit magának. Vihetné az egész mocskos bandáját veletek együtt. Legalább tisztulna egy kicsit az ország a szeméttől.
Egyébként orsós apja párttitkár, anyja pártaktivista, ő maga kisz titkár volt. Kövér a kisz kb tagja, stumpf pedig a hazafias népfron alelnöke. Ti pofáztok ?
@popocatepetl: az enyémet miért gyujtanák fel? én nem lopok hazudok és nem köpök a szemébe a tűzóltóknak te szerencsétlen orbáncsicska
@personal grata: Hogy is lehetnék rasszista? Akkor nem tetszene az a kis kampós orcád. Te drága.
@samer: Vállalták.Igen.25 évre.Kettön áll a vásár. Az egyik fél most visszakozna.A másiknak legyen már joga h tiltakozzon,ahogy tud.
@popocatepetl:
Hülyegyerek,direkt nem írtam,hogy:bezzeg Viktörp és a többi sajátkezüleg bontotta le a kordont a parlament körül(azt ugye nem kell védeni?)mert érvek hiányában úgy is elkezdesz kommunistázni.
A hülye Ferinél,viszont tüntethettek,és most figyelj jól:j o g o s a n.
Szóval mehet a fidesz frakció,megvédeni a demokráciát a Cinege u. 5 sz.elé és bonthatja a kordont!!
Még csak annyit.
A rendőröknek,nem tudják a fizetésüket kifizetni,de 30 milliárd volt a "Terrorelhárítási Központra" ami a személyes védelmére használ!
@Boli: Te most éppen nyugodtan, barátságosan társalogsz?
@popocatepetl: nagyon erőlteted ezt az análtémát.... gyanús vagy te nekem, fütyencs egyet! seggarcú
@personal grata: Nem ők gyújtanák fel, hanem majd valaki más. De ne félj, majd én megvédelek, Tündérem!
ez elbocsátások egyszerűsítése az paradox módon a dolgozók érdekében történik: így ugyanis van esély arra, hogy legalább létrejön az a munkahely, ami eddig a munkáltatással járó túlzott kockázatok miatt létre sem jött
@Antonio Bandibá: szerinted kik ülnek klimatizált autóban, a közönséges utcai posztos rendőrők? Te teljesen el vagy tévedve. Menj fel a Cinege utcába és örvendj a büdös tapló mkiniszterelnöködnek.
@alibaszna de bamba: Hülyegyerek? Már megint azt hiszed, hogy otthon vagy?
@popocatepetl: de ha neked az túl nagy trauma , megértem, hogy orbán az apád,aki csubbakka jelmezben tolja beléd a faszát. Anyád meg szertáros a felcsút fc-ben, ugye?
ha a kormány akar 1 oldalúan bevezetni valamit, az nem jó, fúj
ha az érdek/szak stb. képviseletek akarnak valamit így kiharcolni, akkor az jeee
@the_lonewolf: Szia wolfika! Büdös tapló apád neve volt a munkásőrségnél. Még ott is hánytak tőle.
@popocatepetl: Nem! Éppen szalonnát eszek újhagymával, közben meg jókat mulatok a jobberek unalmas szellemi sivárságán. De közben azért egyél ám, mert lassan fogy a moslék, a kondás meg elment...
@personal grata: Ezt már írtad régebben nekem, Szerelmem, találj ki újat, mert így nem engedlek a sliccem közelébe!
@Mocca: Már ehettek disznóhúst?
@popocatepetl: orbán az apád,aki csubbakka jelmezben tolja beléd a faszát.
@personal grata: Drágám, már perceken belül is ismétled magad? Mégse igyál annyit!
@popocatepetl: hápersze, ezért jó lesz, ha vigyázol!
@popocatepetl: már sliccet is vartál a gatyád hátuljára? népszerű lehecc, a fidesznél, orbán, kövér, szíjjártó,
mind a három járt már ott!
@Mocca: Nem vigyázok, szeretnélek már a kolbászomon látni.
@popocatepetl: Nem is a megfigyelő központban ülök mint a III/III-as apád tette 40 évig!
Majd,te is bocsánatot kérsz mint Pokornyi elvtárs,OSZT JÓNAPOT!
@popocatepetl: bújjá vagy felleszöl dolgozva, malac...
@popocatepetl: miért nem mész vissza a kurucinfóra te idióta. hiába udvarolsz, kedveskedsz és becézgetsz, akkor is csak addig kaphatod be, ameddig bejelöltem filctollal.
@Várúr: Speciel én személyesen ismerem a volt rendőrségi (ORFK) szóvivőt. Mind a mai napig a rendőség állományában dolgozik. Egy napot nem töltött nyugdíjban, pedig elmehetett volna régen. De ti Orbánista farkak ezt úgyis jobban tudjátok, mint azok akik személyesen ismerik őket.
@popocatepetl:
anyád üzeni, este ne öltözz át mert mentek szenet lopni!
Wazze, "érdekes" irányt vett a "társalgás". A nemzetközi helyzet fokozódik, egyesek meg túlmelegszenek... Bakker, fene a gusztusotokat! Akkor már olvassatok rémhírt:
index.hu/gazdasag/magyar/2011/06/03/remhir/
"Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban: az a szerénység."
@Boli: bocs, de látod, ez a tetű nem tud lekattanni a témáról..
@Boli: A nyugdij megtakarításunkat már államosította Orbán Rákosi Viktörp elvtárs,ezek után,semmin nem csodálkoznék...
@personal grata: Utálom a kurucinfót, ott ugyanannak a proli bagázsnak az egyik fele hőbörög amelyiknek a másik fele a korengedményes nyugdíjáért papmpog.
@Matróz Kommandó: nem jó finnek nél már más színű igazolványt adnak a külföldi munkavállalónak, mint a finnek.
@néma bárány: Remélem megtörténik!
A blog írója nem ért itt semmit!Hálátlan népség! Mióta csak megszülettem tudom ,hogy én vagyok hivatva a magyar népet a posványból dagonyából cucialista ingoványból kivezetni.Ezért dolgoztam éjjel nappal az elmúlt 8 évben Pontosan 96 x bementem a munkahelyemre 9350 x nem nyomtam gombot (amúgy is hülyeség lett volna- mert az mind rossz törvényjavaslat volt)csak én és Jani tudjuk mi a helyes (mi kell nektek stb.)Nem támogattatok megfelelően 2006 őszén is sumák módon otthagytatok az utcán (had verjenek a "pribékek dezertáltatok" most meg követelőztök,holott igazából mi 100% ban magunkra szavaztunk.(Mi kértük meg azt a pár embert szavazzon másra mégse legyen 100%)Na nem is folytatom tovább....mert úgyse értetek semmit.Olyan ez mint a magyar foci, mindenki ért hozzá és nem látja az óriási eredményt hozzánk járnak tanulni még az IMF csapata meg az unió csapata is.Értsétek meg nem a játékosokkal (edzőkkel) van a baj)veletek,nézőkkel (nem fizettek eleget a jegyér)mert nem veszitek észre mikor 6-0 kikapunk tulajdonképp mi nyertünk (játszhattunk egy focicsapattal és mi sokkal felkészültebbek vagyunk,mert háromszor is bele tudtunk rúgni egyenesen a labdába, az ellenfél meg véletlenül nagy szerencsével betalált a kapunkba.Nem folytatom mert különben is mi közötök hozzá.
@the_lonewolf: Le is pippantod amiért nem megy el nyugdíjba mint a többi rohadvány?
Tényleg olyan rohadt nehéz megérteni, hogy negyvenvalahány évesen ne menjen már valaki nyugdíjba?
Lehet, hogy szerzett jog, stb., de kb. ezek miatt ment majdnem csődbe az ország kétszer is az elmúlt 25 évben.
Ezeket egyébként a szerzett jogokat az előző diktatúra adta, hogy adott esetben számíthasson a kivételezett rétegek lojalitására.
@popocatepetl:
Nem is a megfigyelő központban ülök mint a III/III-as apád tette 40 évig!
Majd,te is bocsánatot kérsz mint Pokornyi elvtárs,OSZT JÓNAPOT!
@alibaszna de bamba: Azt felejtsd el, semmi nem volt ott a tiéd, mert a bankok már lenyúlták a hasznodat, és bizony adósságot kellett vállalni miatta az országnak, mert mások nyugdíját is fizetni kell...
@popocatepetl: akkor is odavaló vagy a stílusoddal együtt, a homofób, kirekesztő, antiszemita hozzászólásaidból ez jön le. Sajn os az ilyen gané miatt jutott a hatalomra a fidesz. de fogtok ti még sírni, amikor a vezéretek a ti pofátokba is bele fog szarni. nemsokára.
@alibaszna de bamba: Mit hazudozol, sosem dolgoztál egy percet sem, miféle nyugdíj-megtakarításod lenne neked?
Joggal pályázhattok a bohócügyi államtitkár posztra! Ennyi energiával...
@Mocca: Nem félek. A magadfajta fűszívó buzigyerek legfeljebb a farkát veri.
@personal grata: Ha beleszarik a pofámba, akkor beleszarik. Nem érdekel. Majd akkor szidom, de addig nem.
@popocatepetl: na villantotta a foga fehérjét az idióta orbánzombi...
@samer: Ahaaa...
Értem,akkor a másik felét lenyúlja Orbán,mert a hozamot lenyúlja állítólag a bank...
Igazi egyenes fidesz logika.
Rákosi pont így gondolkodott!
@bbelizar: semmi közöd az egészhez, ez látszik. tudod hogy a tűzoltók éjjel-nappal készenlétben van, ha bármi történik, télen -nyáron ők mennek ki elsőnek, legyen az tűz árvíz, földrengés, atomkatasztrófa, bármi. Ott fognak megdögleni érted ha kell, vagy a gyerekeidért. amíg te mereszted a picsád a strandon. Dolgoznál úgy 20-25 éven keresztül hogy nincs egy nyugodt perced? apósom laktanyaparancsnok volt, 30 évig, szerinted mennyi szabadsága volt? idegileg tönkremennek ezek az emberek 20 év alatt is. A másik hogy amikor ezek az emberek pályát választottak, akkor ez volt a feltétele. utólag görény dolog ezt csinálni velük. Gondolkozzál, ne csak a ECHO tévét ismételgesd.
@Mocca: Móricka! Siess haza zabálni, mert nemsokára napnyugta!
Királyul megy a személyeskedés! Valami érdemi dolgot is láthatnánk?
Szeretném, ha például olyanokon vitatkoznánk, hogy ennek az arrogáns törpének ki milyen büntetést gondol 2014-ben! Nos?
@personal grata: Már régen beleszart a pofájukba csak a beeerkák nagyunhülyék és nem veszik észre.
@personal grata: Apóska érintett? Hát ezért fröcsögsz úgy, Szerelmem? Azért ne higgyél el mindent apóskának, hazudik a vén trottyos, egy csomószor csak részegen heverészett a laktanyában!
Bizony, üres fecsegés, ami egy napig sem érvényes. Arra kíváncsi vagyok, hányan nyalták be a szociális konzultáció jegyében küldött cumit, hányan küldik vissza a levelet. Fletó egy futóbolond, azon még gondolkozom, hogy micsoda Viktor. Én balga! Nyolc évig vártam rájuk!
@popocatepetl: demagóg fölényeskedő orbán csicska vagy, idézlek a saját szavaiddal:

"Ha beleszarik a pofámba, akkor beleszarik. Nem érdekel"

ezt mondtad orbánról. Pont ilyenekre van szüksége. Szerencsére a többség nem ilyen, mi nem engedjük!
@Battlestar Galactica: A törpézés nem személyeskedés? Szerintem elég büntetés neki, hoyg a magadfajta miniszterelnökének is kell lennie.
A posztíró egy büdös görény. Másképp fogalmazva egy idióta. Még kevésbé kultúráltan, bár korrektül ítéletet alkotva: egy fasz.

Ez a véleményem.
@ÖREG: Dehogy vártál. Minden trottykomcsi ezzel a hülye szöveggel jön.
@popocatepetl: Nekem már megtette ez a "kreatív csapat", többszörösen! Az előző kormány is, ők sem voltak a szívem csücskei! De ha veled még nem toltak ki ezek a most éppen népnemzetieskedő, köpönyegforgató pártos bohócok, akkor nagyon fiatal lehetsz és a munka, a hétköznapok apróságai valahogy nem igazán érintenek... A vállalkozás, a bérek, a bolti árak, a terhek csak a marketing csapat és a kormányszóvivő szerint javultak, a valóságban még az elvakult fideszes ismerősök is kétpofára szidják a csipetcsapatot. Ma közölte doki ismerős, hogy a szintén orvos gyereke dobbant a kies Angliába, mert besokallt ő is. Pedig aztán ők elég elvakultak voltak! Én meg rohadék pártfüggetlen genya, utáltam azt a szarkeverő, tolvaj csapatot is, meg ezt a szarkeverő, tolvaj csapatot is. Akkor tényleg bennem lesz a hiba! Tudom én!!
@popocatepetl: Mocsok egy kis féreg vagy azt meg kell hagyni.
@personal grata: Ollózgatsz, ferdítesz mint az atv? Ne csinál ilyet, Bogaram, nem szép dolog!
@Matróz Kommandó:
Nem kell ilyen nagy távlatokban gondolkodni, illetve nem csak ennyi ország létezik. :)
Csehország, Lengyelország, Anglia. Kapásból 3 olyan ország, ahol bármikor szívesebben élnék, mint jelenleg itt MO.-n.
@Battlestar Galactica:
Összezárni Viktörpöt 4 évre Gyurcsánnyal CÍM:Való Világ 5 és napi 24 órában kozvetíteni!!!!
Csak annyit tudok hozzátenni, hogy ilyen erőfeszítést 20 év alatt egyetlen ember sem tett MO helyrebillentésért mint most O. Viktor.
Nem elkúr, ahogy egyesek tették, hanem helyrehozza az elkúrást. Az meg hogy politikai zseni, annak meg mindennyian örüljünk, mert végre nem egy ostoba pojáca áll az ország élén, hanem egy államférfi.
Hajrá Viktor !
@popocatepetl: apósomat a szádra ne vedd görény. külömb ember nálad (és nálam is), olyan akinek a mai napig van tisztelete, aki ismeri szereti. 90 előtt is éltek becsületes emberek, te csimpánz, sőt!
@popocatepetl: A törpézés nem személyeskedés. A tény az tény. Ha meg akkora baj neki, hogy rendes magyar embereknek is a miniszterelnökének kell lenni, akkor húzzon el a retkes, büdös picsába! Miért nem tudott az anyja elballagni küretre, mielőtt ezt a kis görényt kifosta erre a világra!
@Battlestar Galactica: toloncoljuk ki orbánt albániába. úgy is ott van.
@Lucernaböde: Hööö... Micsoda intelligencs és kútfúró egy vélemény! De komolyan! NAGYON!!! Érv, tény, ellenvélemény? Vagy csak fröcsögsz és nem tudsz ellene mit mondani és marad a "KÚTTÚRA"? Kreatívabban?
@alibaszna de bamba: A tipp jó, de az annak lenne büntetés, aki nézi! :)
Én biztos nem nézném, nem vagyok mazochista!
@personal grata: Miért ne venném a számra? Ő is a szájára vett sokmindenkit (bár ő kicsit másképp).
@the_lonewolf:
Az e g y i k e t ismered nagyarcú. A másik nyögdíjas, maga nyilatkozott (az egyik tiltakozó), hogy 9 évig volt fegyveres zsaru, majd 7 évig szóvivő, majd eü. okok miatt leszerelték. Viccnek is rossz. Ne "orbánista farkazz" faszfej. Előbb tájékozódj.
@personal grata: Szerintem csak inkább ne engedjük vissza!
@popocatepetl:
Mi történt veled? Mi az a hatalmas lelki teher, ami nyomaszt belülről?
Vagy csak lyukas óráid vannak és beszabadultál a szám. tech. terembe?
Az hogy folyamatosan támadsz és mocskolódsz, azzal csak a saját gyengeségedet próbálod elrejteni. A gyengeséged nem lenne baj, a baj inkább az, hogy nem magadban, hanem másokban keresed a megoldást a saját lelki nyomorodra és problémáidra.
@Lucernaböde: muhahahaha utoljára talán gömbös és szálasi tett ennyi minden jót. Orbánhoz képest Gyurcsány az igazmondó juhász. Félre vagy informálva. Megy a hír tv?
@Battlestar Galactica: Azért, mert a nejed folyton küretel (hála Istennek), azért még ez nem mindenkinél szokás.
@Lucernaböde: Ez igen, komoly érv! A tényekkel nem egyezik csak... :( Azok a fránya számok és tettek.
@popocatepetl: Ne komcsizzál már hülyegyerek,az összes a fideszben ül!!!
Martonyi
Pozsgai
Pokornyi
Szürös
Pintér
Simicska
Csintalan
stb.....
@Lucernaböde: Orbán valóban nem egy ostoba pojáca, hanem egy pszichopata. Ez a politikai zsenialitás olyannyira túlzás, mintha az mondanánk hogy Schmitt Pál egy gerinces ember.
milyen szerzett jog???? az is szerzett jog, hogy lophattál a gyárból? Apjuk faszát! Takarodjon dolgozni az összes paraszt, aki azzal a céllal megy rendőrnek stb, hogy 40 éves kora után más fizeti az életét, miközben bátran vállal munkát bárhol! Örüljenek, hogy egyeztetnek velük! Nyilván, ha valaki elmenne végre dolgozni az Újlipótban és nem itt kurvaanyázna, még nőne is a gdp...
@Bergeroth: Köszönöm az analízist. Minden hülye zsidógyerek azt hiszi, hogy neki színésznek, pénzügyi elemzőnek vagy pszichológusnak kell állnia?
@popocatepetl: Szörnyen fantáziátlan válasz! ennyi tellett tőled? Bár, ahogy néztem, elég régóta véded a vezért és a pártközpontot ezen a blogon, te fidesztroll!

(na tessék! ezt hozzák ki belőlem! én is elkezdtem személyeskedni!)
@alibaszna de bamba: Tőlem mind bekaphatják, de még mindig kevesebben vannak, mint hazaáruló ferenced csapatában. Bár a népes famíííílijád még jobban dob a létszámon.
@popocatepetl: te egy abberált állat vagy kiscsimpánzom. valahogy mindig análisan vagy orálisan közelíted meg a mondanivalódat. Ugye tudod hogy ez már beteges? de engem nem érdekel, csak lejáratod magadat, meg akit védesz, azaz a fideszt. Grat.
BESZART A ROHADÉK NEMZETI SZAROS TÖRPE!!!!!!
A TMRSZ tüntetni akart a szemér macskajancsi Orbán házánál.....és a Terrorelhárítás ( amit Orbán 12 milliárdért szervezett az adófizetők pénzén magának és a buta Sicc Palkónak---körbefogta a területet és nem mehetnek oda a rendőr szakszervezetek tüntetni.
BEZZEG A SZEMÉT FIDESZ BANDITÁK és a csőcselék ott tüntethettek a Gyurcsány házánál annak idején.
MEGÉRETT MAGYARORSZÁG EGY IGAZI FORRADALOMRA!!!! Remélem hamarosan !!!!!
@personal grata: Kívánlak! Vajon te lehetsz jobb az ágyban vagy a vén hülye laktanyaparancsnok apósod? A nejed mit mond?
@Boli:

www.youtube.com/watch?v=dCJFdTC5YPE

Ez nagyon ott van!

Mellé kellene tenni a Szargyártó elmélkedéseit a benzinárról. Most, hogy extra adókat kaszálnak rajta, most már nem az állam feladata a szabályozás! Gerinctelen férgek!
@Lucernaböde: Hát sikerült neki nézz körül.
Te tényleg ekkora barom vagy,esetleg nem itt élsz,vagy rokona vagy és kötelességből hülye?
@nesze nektek két harmad...: Nagyon szexi vagy így harciasan felpörögve, Cuncimókus, de azért rosszul emlékszel: nem mehettek oda a hazaáruló féregferkó házához tüntetni.
@nesze nektek két harmad...: mielőbb tüntessük el ezt a görény náci bagázst, a hazugságaikkal együtt! én vállalom hogy kiásom a gördöt nekik...
@personal grata: Lapát cigánykézben? Ollé! Aztán nehogy nagyon megizzadj, Te Drága!
@popocatepetl: Biztos voltam benne hogy zsidózni fogsz. A magadfajta hülyegyerek amikor elfogynak az érvei, akkor zsidódik, komcsizik, cigányozik egy jót. Szánalmas kis senki vagy.
@nesze nektek két harmad...:

Ott a pont. Nem most kellene rászervezni, és nem egyedülhagyni azokat, akik végső elkeseredésükben lépni mertek!? Miért nem lép senki? Miért nem szervezkedik egyik buzi párt sem? Miért nem látják, hogy itt az idő?
@gipsz1234: ez egy bolond, ne várj tőle semmit.
@gipsz1234: Jé, miket ugat itt az aki úgy köszönt be, hogy lemocskozott, leférgezett? Tudom-tudom, amit szabad Mórickának, nem szabad a nem-Mórickáknak.
@Antonio Bandibá: "négyszer közlekedési rendőr állított meg gyorshajtás, vagy "piros lámpán áthaladás" miatt, ebből háromszor a rendőrbácsi privát zsebében landolt a "büntetés"
elmész te a picsába hülyegyerek!
hazucc, mint a vífolyás. legalább ezer éve nincs olyan, hogy a rendőr a helyszínen szedi be a büntetéspénzt.
mentél, mint az állat, a rendőr lemeszelt, te meg meg akartad vesztegetni - mert ez lehet a történet igaz oldala.
szóval, mint azt már az elején is mondottam:
elmész te a picsába hülyegyerek, az összes idióta hazugságoddal együtt.
(ezt csak ilyen szelíd, liberális módon mondom, mert ha nem lennék liberális, akkor csúnyán fejezném ki magam...)
@popocatepetl: izzadtan is bekaphatod, jobban csúszik majd a torkodba, te kis csoda-csimpánz
@Battlestar Galactica: Miért nem szervezkedsz te? Ja, a magadfajták csak másokat bújtogatnak. Gyáva szar.
@popocatepetl: Vagy eltávolított uniós képviselőnek.(lsd.Deutsh für Tomi)
@nandras01: Hogymikvannak? Méghogy korrupt rendőrök. Hát ilyen pedig nincsen. Pfff ...
Talpra Magyar! Ne tűrjük hogy a gonosz törpe hűbéres rendszert csináljon hazánkba! VÉREZTESSÜK KI!
@personal grata: Na végre, eddig miért folytottad vissza a melegséged, Szívem?
@popocatepetl: Honnan tudod, hogy nem szervezkedek? Lehet, hogy csak így tüzelem fel egyesek hangulatát! Ehhez komoly segítséget nyújtasz, amit ezúton is köszönök, te gennyes kis fasztarisznya!
Na mi van! Felcserélődtek a pólusok? A kicsi azt hiszi nagy?
@popocatepetl: HOGY MIK VANNAK! szarjankó orbáncsicskák egy felvilágosult blogon? pfujj
@personal grata: "VÉREZTESSÜK KI!"

Ne szívj annyi cigarettát és nem lesz adóbevétele a gonosznak! Inkább szívjál engem, Szerelmem!
@popocatepetl: A kommenteid alapján nem gondoltam hogy idegen lesz neked ez a stílus. De azért később szofisztikáltabb hangot ütöttem meg. Persze továbbra sem értek egyetlen eddig leírt mondatoddal sem.
@popocatepetl: Sorold a neveket,én egy párat felsoroltam a teljesség igénye nélkül az mszMp-fidesz frakcióból.
Úgy vitatkozz hülyegyerek,h legyen mögötte valami ici-pici tudás is.
@Battlestar Galactica: Dehogy szervezkedsz te lusta élősködő!
@popocatepetl: igen.
van korrupt rendőr. ugyanúgy, ahogy van korrupt mérnök, korrupt utcaseprő, korrupt orvos, korrupt miniszter...
de nem arra reagáltam, hogy van- e korrupt rendőr, hanem antonio fórumtársunk ordas hazugságára...
@popocatepetl: megkönnyebültél hogy megengedtem a leszívást. ne örüljé vazze, orbán után engem ne szopjon le senki. pfujj
@Battlestar Galactica: Szijjártó Péter akkori nyilatkozata: „A kormány adót emel, a Fidesz szerint adót kellene csökkenteni. Éppen ezért a mai napon egy újabb törvényjavaslatot nyújtunk be, amelyben egyrészt kezdeményezzük az alapvető élelmiszereket terhelő áfa csökkentését ismételten húsz százalékról öt százalékra, illetve azt kezdeményezzük, hogy a kormány javaslatával és szándékával ellentétben a benzin árát terhelő jövedéki adó mértéke az EU-s minimumszintre csökkenjen”.

Meghallgatható:
www.mr1-kossuth.hu/mrplayer.php?d=004bd760_3987028.mp3
Szíjjártó egyenesben hazudik, ahogy szokott. Tessék sokszor lejátszani neki is!
@alibaszna de bamba: Másold be a maszop-honlapról vagy a családfádról, franc fog neked itt oldalakat pötyögni!
@Lucernaböde: te szedsz valamit?én is kérek belőle!!ekkorát flesselni,apám...
@nandras01: Majdnem minden rendőr korrupt. Tisztességes ember nem is nagyon szívesen csatlakozik egy ilyen velejéig romlott szar társasághoz.
@popocatepetl: tényleg igaz amit hallottam rólad: Amikor keresztelni vittek, semjénhez és rád nézve azt hitte hogy disznótorost kap? erre válaszolj, fontos!
@Boli: Vágom! Csak feldobtam a magaslabdát, hogy valaki leüthesse! :)

Köszönet érte!
@Battlestar Galactica: Csak barom politikusaink nem ismerik a netet, nem tudták a hülye gyereknek idézni, a kupolás cirkuszban. :o)
@personal grata: Nem emlékszem, még kicsi voltam. De te ne is álmodj disznótorosról, megharagszik a rabbid! Mondtam már, hogy kívánlak?
@popocatepetl:
Én a helyedben nem cigányoznék annyira,lehet,hogy a "Terror elhárító Központ is olvsassa a blogot és akkor,hogy számolsz el Orsós Viktörpödnek hülyegyerek?!
@popocatepetl: Tisztességes ember a te társaságodhoz nem csatlakozik.
@popocatepetl: meglehet, bár azért nem ártana az "úgyhiszem"- en kívül valami egyéb infó is.
azonban megjegyezném szerényen, hogy a korrupcióhoz (legalább)két ember kell...
@popocatepetl: Másold be a maszop-honlapról vagy a családfádról, franc fog neked itt oldalakat pötyögni!

már az isszép teljesítmény egy csimpánztól hogy ide be tudott lépni, ne várjátok hogy információkat is szerezzen. ez jellemző az egész fidesz bandára...
@popocatepetl:
"Majdnem minden rendőr korrupt. Tisztességes ember nem is nagyon szívesen csatlakozik egy ilyen velejéig romlott szar társasághoz."

Vigyázz ezekre a szavakra! Ezektől az emerektől várjátok, hogy megvédjenek titeket, amikor elszabadul a népharag! Ki fog titeket védeni? Talán a TEK a 10db audijával? Eleve elhibázott stratégia a rendőröket ledarálni! Minden értelmes diktátor inkább erősíti őket! A hangsúly az értelmesen volt, és nem a diktátoron!
@gipsz1234: Óh, ne bánts, Nagy Bölcs!
@popocatepetl: Rossz környezetben forgolódsz, mert szerintem meg sokkal kevesebb van ilyen az én ismeretségemben, mint más terület képviselői! Reménykedj, hogy ha valamiért kapcsolatba kerülsz velük, nem téged "szopatnak". Mert azért csak azzal genyók, aki tahón áll hozzájuk. Abban pedig messze igazuk is van, akkor!
@alibaszna de bamba: Én a helyedben nem cigányoznék annyira,lehet,hogy a "Terror elhárító Központ is olvsassa a blogot és akkor,hogy számolsz el Orsós Viktörpödnek hülyegyerek?!

:)
@Battlestar Galactica: Ezek nem erendőrök, csak rendőrnek látszó szardarabok, le kell darálni őket és ki kell képezni egy új generációt.
na én lépek, örülök hogy egyre többen vagyunk, akik úgy érzik hogy a fidesz alkalmatlan.
@popocatepetl: Oh. Nagy Bölcs. Ezt a titulust alkalmazd a szeretett miniszterelnöködre.
@Battlestar Galactica: És ezektől én nem várok semmit. Kemény helyzetekben úgyis mind be van szarva. Megvédem én majd magam a proli bandátoktól, nyugi.
Az most komoly, hogy OV haza elott nem lehet tuntetni?
Bajnaie elott pl. lehetett annak idejen.

Allitolag a terrorelharitosok vonnak valamifele kordont Viktor lakhelye kore, hogy a Zemberek ne mehessenek oda. Most legalabb kiderult szamomra, miert koltott Orban Viktor sulyos milliardokat a Terrorelharito Testuletre!
@personal grata: ja, mérvadó itt szondázni, itt, a főliberál szarportálon. Üdvözlöm a lusta dög apósodat!
@alibaszna de bamba: Nem csak visszaveszi a társadalmi rendszerbe...
@gipsz1234: Ne szerénykedj, Nagy Bölcs!
@personal grata: nem homofób, sztem inkább látensbuzi... Ez tök egyértelmű. :)
@popocatepetl: Lehet, hogy te így gondolod, mert bújkálsz az arctalanság kényelmében, de a fidesz-csűrhe kurva nagy szarban lesz, mert mindenki ismeri a pofájukat! A sarki fűszerestől a postáson át a körzeti megbízottig! Elsöpri őket a népharag, vasvillával kergetik el ezt a dilettáns bandát!
@popocatepetl: Ha már zsidózól is,gondollj Deutsh für von Tamásra és ne rúgjál annyi öngólt mert megbüntet a csapatod!!!
@popocatepetl: Egy kérdésre tudnál válaszolni? Miből gondolod hogy aki ellened van az itt beírók közül az proli? Lehet hogy jónéhányan kiműveltebb agyat hordunk a koponyánkban mint te. A polgári gyökereknek az én értelmezésem szerint nem nélkülözhetetlen része hogy Felcsut szélső házában töltsük a gyerekkorunk egy részét.
@Boli: Nem szép, de szebb mint a kukákban kotorászó jóanyád.
@popocatepetl: én meg anyádat üdvözlöm, integetek neki az út szélén ha látom majd. Nem lesz nehéz megismerni mert ő is úgy nézhet ki mint te, csak nagyobb:mint egy teknő disznótoros.
@Boli: De nagy kép!

ez mikor készült? Kábelégetés előtt? vagy tyúklopás után?
@Battlestar Galactica: Dehogy söpri. És mellékesen nem is ezt mutatja a közvélemény. Te csak a saját hülye bolsi haveri körödből szeded az ihletet.
"- a szabadságok csökkentése,
- pótlékok csökkentése,
- az elbocsátások olcsóbbá és egyszerűbbé tétele,
- nem kötelező kifizetni a túlmunkát, lecsúsztatni is lehet,"

Ez nem kötelező, választható. A szar munkaerőt most nagyon nehéz kirúgni.
Ha egyszerűbben lehet embert cserélni, akkor a munkaerő is rugalmasabbá válik hosszútávon.
Ezt a folyamatot el kell kezdeni, 10 év mulva lesz egy generáció, akinek már természetes, hogy nem a lakhelyemhez keresek munkát.
@gipsz1234: Téged nem hívtalak prolinak, Nagy Bölcs. De pld a personaL egy igazi lumpen féreg. Bár a segge azért jó.
@popocatepetl: És Viktörp is?

Na ezt vártuk,gratulálok!!
@personal grata: Integess is neki, végülis szegről-végről anyósod lesz!
@Attilajukkaja: én még emlékszem, hogy kedves jobboldali barátaink micsoda ajvékolást rendeztek, amikor medgyesi házához akartak tolulni, oszt' a rendőrség nem engedte...
most meg úgy van jól, ahogy van. a fene se érti ezt a világot...
@Boli: Na erről beszélek! Ilyen egy polgári család ala Fidesz. Egyébként Orbán hasonló karriert fut be mint Fidel Castro, Kádár vagy z összes SZKP titkár.
@alibaszna de bamba: Nem, Ő szimpatikus, bár sok baromságot csinál, de még mindig fényévekkel magasodik az előző féreg fölé.
@popocatepetl: Tudod, egyre több olyan ismerősöm van, akivel vérre menő vitát folytattam korábban és foggal, körömmel védték ezt a csűrhét, és most, hogy rákérdezek, hogy kolbászból van-e már a kerítés, csak lesütött szemmel motyognak!

Nyugodj meg, el fogja söpörni őket a népharag, csak abban reménykedek, hogy addigra kinevelődik egy normális politikai erő, ami mögé fel lehet sorakozni, és valóban nemzeti lesz és nem csak magyarkodó!
Fúj de utálom ezt az orbán kormányt! Meg az egész országot, amivé tették..
@nandras01: Jé, akkor nem lehetett, de most kéne engedni? Miért csak az egyik oldalról nézed?
@soproni1: abban igazad van, hogy a magyar munkaerő túlságosan "röghözkötött", (bár ennek is megvan a szociológiai oka) de ez a négy pont közül csak az egyikre ad adekvát választ.
@Battlestar Galactica: Ha nemzeti lesz, akkor nektek lőttek.
@Pistie: Az ország meg téged, szóval hess!
@popocatepetl: ha esetleg bekapcsolnád a read üzemmódot, akkor észrevennéd, hogy éppen a kettősséget próbáltam meg kifogásolni :)
Más embert sértegetni a vallási nézete miatt, az bőven az emberi méltóságot sérti!

Kérem a cikkírót, ha nem tünteti innen el a blogot, jelentem fölfele a fenébe a médiafelügyeletnél!

Igaz ezzel már bűnt pártolok, ha nem azonnal azt teszem.. a fr... ba...
@popocatepetl: Megtisztelő a distinkció a részedről, de továbbra is homlokegyenest más véleményem van a jelenlegi kormányról mint neked.
@popocatepetl: Kisköcsög vagy ecsém. Szánalmas kis buzeráncs. A tiéddel játszhatsz, te szánalmas fidesztroll. Ha valami nem illik bele a világodba, mocskolódsz féreg?
Egyáltalán magyar vagy te széplélek? Vagy csak valami magyarosított álmagyar, akit megfizetnek, hogy itt trollkodjon? Mennyi az annyi? Hány ezüst pénzért adod el a rokonságod? Tahó troll vagy, maradsz is.

Én meg hülye vagyok, tényleg... Trollt etetek...
@alibaszna de bamba: Le is pippanthatnád a nagy elvtársi örömben. Mármint itt a fedélzeten.
@popocatepetl: Nem érted a lényeget. Nemzeti az rendben van. Amire meg te gondolsz, az a magyarkodó!
Mikor vettél úgy árut a boltban, hogy azt is nézted, hogy hol termelték, és nem csak az árakat?! Na, ez nemzeti! Nekem megér 100 forinttal többet egy cucc, ha magyar. Én így vagyok nemzeti. Más meg csak ordibálja! Nagy különbség!
@Boli: Buzeráncs liberálférgek, imádjátok ezt a "téged a fidesz fizet" mondatot, mert fel sem tudjátok fogni, hogy hogyan merészel valaki mást gondolni mint amit előírnak neki a főokos metéltek.
@nandras01:

"most meg úgy van jól, ahogy van. a fene se érti ezt a világot... "

Ennel nagyobb bolcsesseget az Abhazi Kalifa sem irhatott volna :o)

Mindig is ugy lesz jol, ahogy az uralkodo osztaly eppen jol latja.
...En csak a szalonkakat sajnalom. Semlyen eppen az o puspokfalatjara bukik!
@Con Storm: Köszönjük a szabad vélemény nyilvánítás lehetőségét! Újabb pártkatona kapcsolódott be a buliba!
@Attilajukkaja: Sajnálod, hogy nem a tiédre bukik, mi?
@popocatepetl: Miért utálná az ország azt aki utálja a jelenlegi kormányt? Egyébként és is utálom a jelenlegi demokrácia felszámoló kormányt. Remélem 2014-ben mennek a levesbe és akkorára zsugorodnak mint 1994-ben voltak.
@popocatepetl: Legalább valami közös is van bennünk.
@Battlestar Galactica: A magadfajta új hozzászólókat miért nem így köszöntöd?
@alibaszna de bamba:

Koszonom a kedves szavaidat,...de megjegyzem, nem vagyok tul rozsas hangulatban. Csak ovatosan irjal nekem!!!!!
(Veled valoszinuleg akkor sem fogok osszeveszni, ha Terrorelharitosok veszik kozre a kerti arvacskaimat. Tudod! Mindenki gyanus, akinek a hattere nem tisztazott!)
@popocatepetl: Az itteni melegfront te vagy! Néhányszor már tanúbizonyságát tetted ferde hajlamaidnak. Gratulálunk hozzá, elég libsinek tűnsz...

Tudod mit, hülyegyerek, küldök neked olvasni valót.
A mi családunk honlapját már megcsinálta az egyik rokonunk. Döntsd el, mennyire lehetek a fóbiádban szereplő népcsoport tagja.
www.bardossy.hu
A szabad vélemény nyilvánításnak van egy határa, valamint formai kiskapuk vannak...

Mint a véleményem szerint, vagy feltételezem, vagy fenn áll a lehetősége, az is előfordulhat és stb...
@popocatepetl: Örülök, hogy csak 1 idióta van itt. Ez te vagy. Látom elég aktív is vagy, így csak 1 dologra hívnám fel a figyelmedet: nem mindenki őrült, ha mindenki szembe megy a forgalommal. Ezen esetben célszerű lenne megvizsgálni, hogy nem veled van-e a baj.

Ja amúgy el fogok menni ne aggódj, ha a szerzett jogot (korkedvezményt) bármilyen formában elvevő alkotmánymódosítás megszületik. Ugyanis ha választhat az ember, akkor miért éljen diktatúrában?
@popocatepetl:
"Sajnálod, hogy nem a tiédre bukik, mi? "

Oooooo. Nem tudom, mimre kellene buknia es kinek, de csipobol azt valaszolom, hogy IGEN! SAJNALOM!
A bukasokra mindig vevo vagyok, ha politikusokrol van szo :o)
@Pistie: Nem szereztetek ti semmilyen jogot, csak vindikáljátok magatoknak.
Hülye,libsi párt katonák,
Ők itt a legnagyobb pofák.
Nyolc évig mindent elkurtak,
Most mint a mérges kutyák
Fejükre huzzák a kukát!
@popocatepetl: Lehet. Szerencsére a határ (még) nyitott. Végzettségem és nyelvtudásom alapján szerencsére el tudok helyezkedni más országban is. Felőlem királyt is csinálhattok a pszichopata miniszterelnökből.
@Boli: Ha nem a saját linkedet tetted ide, akkor majom vagy, ha pedig a saját linkedet, akkor egy önelégült nagyképű majom.
@Attilajukkaja: @popocatepetl: Korlátolt széplelkeknek ajánlani, nyugodtan továbbküldeni.

www.youtube.com/watch?v=dCJFdTC5YPE

Szép figyelmesen meghallgatni a Fidesz képviselőit!
@yda: Na ennél gyengébbet már rég olvastam.
@gipsz1234:
mehetsz Spanyolországba uborkát szedni!
gyurcsányfetisiszták! Rossz hírem van. Mennem kell, így maradhattok magatokban, de az már majdnem vérfertőzés. Sziasztok! Szép hétvégét! Szép szombatot!
@popocatepetl: Bizony, saját! Nem elég magyar neked? :)
Te is magyar vagy köcsög?? Vagy csak fizetett provokatőr? Van hazád kutya? Vagy nagyfater még a hegyikecskét tolta a tót havasokban? Szarrágó vagy, így maradtál, ez van...
@popocatepetl: Istenem de szép is lesz Magyarország ha majd mindenki úgy gondolkodik mint te. Gondolkodik? Hmm Nem jó kifejezés. Ahhoz agy is kell.
@yda: Kiváló ötlet. És majd veled etetem meg.
@yda: Jelentkeztél már Szőcs Gézánál? Annyira remek kis verset faragtál, hogy elmehetsz a bunkó focista udvar költőjének, ha pedig nem fogad, akkor elmehetsz a pics.ba.
Kb ilyen színvonalon van a jobboldali kultúra.
@popocatepetl: te egy elmebeteg barom vagy,ahoz is hülye vagy,hogy jól érezd magad.szánalmas ,gerinctelen seggnyaló
@Táskás Tóni
Csak ennyi?
Nem csak kommentelésből áll világ. Megyek értelmesebb dolgot tenni. Másnak is ajánlom. Nyelvtanulás.
@gipsz1234:
Tanulj tinó mert ökör lehetsz a télen!
@Boli:

Hallgattam, hallgattam, csak nem mindent ertettem belole. Tudod, a kepzettsegem sok mindenre felkeszitett,...de erre nem.
Radasul annyira szarhazi vagyok, hogy most muszaj elmennem nehany orara: a csaladom nehezen viselne, ha csak OV politikajaval foglalkoznek. Fozni, sutni, mosni, furoszteni is kell neha.
Idovel persze visszaterek a blogra.
Koszonom a megerteseteket!!!!
@yda: nocsak, egy wass albert klón született?
(az igaz, hogy a ...hmmm... mondjuk úgy, hogy versedet olvasva, meg kell állapítanom, hogy te tehetségesebb vagy nála :)
@popocatepetl: szövegértés 1-es, leülhetsz.
Neoliberális söpredék!Egyik jön a másik megy és hazudnak egyfolytába.
A FIDESZ és Orbán Viktor tárgyalási kedvére visszatérve: először is már elintézték, hogy a törvények megszavazása előtt ne kelljen egyeztetniük, másodszor is pár nappal ezelőtt úgy döntöttek, hogy Érdekegyeztető Tanács sem kell, most pedig a munkavállalók sztrájkjával kell kezdeniük valamit, és ne legyen kétségünk, lesz az a sztrájkjog még módosítva. Akik ezek után bármilyen egyeztetésben, engedményekben reménykednek, azok vakok.
@leone007: Neoliberális söpredék,hülye dumája az inteligencia csúcsa!
-bohócügyi államtitkár
-benyaltak nekünk manduláig
-nemzeti acsarkapitány
-lánybohóc
-hajszál a takony püré tetején
-nagy,büdös emberjogi bizotság
-malörsorozat és tahóság özön
-katolikus ámokfutó félhülye
-a magyar kormány szarik magasróla vélemény szabadságra
-nem kel több nyálas lozung
-gőg nélküli szerénység

MINDANNYIAN "TI" BOHÓCOK
@carlo68: Ez így van! A legcikibb bennük, hogy most nagyon polgárinak próbálják magukat feltüntetni, miközben ugyan olyan kis pitiánerek és szarrágók, mint amilyenek liberális korukban voltak. A Fidesz már csak Fidesz marad, nevezhetik magukat akárminek, ugyan az a "Neoliberális söpredék" marad! A cocikkal csak helyet cseréltek, de a hazudozást és lopást ugyan ott folytatják.
A másodikhoz pedig, hogy ebben a légkörben mindenkinek magának kell megszerveznie, hogy szóhoz jusson, és odafigyeljenek a mondanivalójára. Elég nevetséges kívánalom, a Fidesz "jóindulatára" (holmi szokásjogra vagy illemre) hagyatkozni.
@yda: Még jó, hogy van nekünk egy ilyen aranyköszörűs költőnk, aki tudja használni a Ctrl+C és Ctrl+V billentyűket! Ha már verselni nem tudsz, csak fikázni. Mi a ráknak olvasod ezt a blogot? Fabius az ilyen gyengébb képességűeknek is leírta, a saját nyelvezetetekkel, hogy értsétek, higgyetek a szemeteknek, fületeknek, mert ez történik idehaza. Oszt vagyunk páran, akik kalandvágyból, meg itthon maradtunk. Bár, ha így megy tovább, hamar pattanunk a szomszédos labancékhoz.
Egyébként mi is csak röhögni járunk át a Mandinerre! Nézd meg ott a kündü nevű vadparasztot és még pár hasonló kretént. Ahhoz képest kiscserkészek és ministránsfiúk vagyunk. Bár csak akkor, ha pedopapok nincsenek a környéken!
oké, de mindez tőled meglehetősen hiteltelen blabla, kedves posztoló.
@Boli:
Véletlenűl nem kaptál agyrázkódást? :-DD
én már kint vagyok.a fiam befejezi az egyetemet,ő is ki jön. az országban csak a hülyék és a "fideszes"megszállottak maradnak
Már megabocs, de Orbán szövege nem jelent se többet, se kevesebbet, hogy nem megy oda bohóckodni (tehát ő nem fog bohóckodni!). Ugyanis az, hogy az ott lévő 60-70, egyébként széljobbos tettrekész, kedvére kurvaanyázhasson egyet, az a tárgyalások tényleges tartalma szempontjából bohóckodás. Teljesen igaza volt abban, hogy nem ment ki, elvégre ha neki kell kimennie szövegelni a megjelent néhány rendvédelmisnek, akkor mi a fenét keresnek bent nála a szakszervezeti nagykutyák? Bementek melegedni?
@yda: De nem ám... Csak nem tudom a világot a narancskomcsi elvtársaid segge lukán át nézni. A vörös haverjaitok szerint is tök megbízhatatlan voltam, ideológiailag a gengszterváltás előtt. Nem úgy mint Kövér elvtárs, Orbán elvtárs és a többi KISZ titkár, maszop tag, munkásőr elvtárs és kedves csemetéik. De védjétek csak őket, avégre Fecó is egy sikerember volt a másik oldalon. Meg is látszik az összes barom ezen az országon.
Ha a tendenciát nézzük, akkor bárki, aki ellenszegül, nemhogy engedményeket nem ér el, hanem még sokkal rosszabb helyzetbe kerül. Nem tudom, hogy ez sikeres taktika-e a kormány részéről, de O.V. csak ezt hajlandó követni.
@legeslegujabbkor:
"Ha a tendenciát nézzük, akkor bárki, aki ellenszegül, nemhogy engedményeket nem ér el, hanem még sokkal rosszabb helyzetbe kerül. Nem tudom, hogy ez sikeres taktika-e a kormány részéről, de O.V. csak ezt hajlandó követni."

Attól függ! Ha az sikeres taktikának számít, hogy polgárháborús helyzetbe taszítja az országot, akkor mindenképp!
Na basszus, nem néztem, meg, hogy miféle blog ez. Most mehetek zuhanyozni domesztosszal.
@popocatepetl: Ó, ismét itt?
Emlékszel? Megígértem, hogy minden mocskolódásodkor megkérlek, hogy az illendő viselkedés elsajátítása érdekében, olvasd el Dr. Görög Ibolya: Protokoll az életem című könyvét!
A Librinél pl. kapható!
@BPBP: Csak akkor, ha nyerhet vele. De szerintem nem a szalámizás fog bejönni, hanem a különböző csoportok összefogása.
Egyébként most jut az eszembe, hogy rosszul módosították az alkotmányt! Magyar Köztársaság helyett, nem Magyarországra, hanem Bohócországra kellett volna módosítani! Élén a főbohóccal!
@popocatepetl:
Menthetetlen vagy és végtelenül ostoba.
Engem nagyon érdekelne Pintér "nyugdíjas" Sándor közrendőrből milliárdos életpálya modellje, mert azt kéne bizony Orbán úr alkalmazni.
Nem is a szabadságharcosok,hanem a rendőrök gyújtották fel a TV székházat?
@Orbán takarodj!!: Az első milliót sose kérdezd! :)
@samer: A jó édes anyukáját vigye Viktörp az állami rendszerbe vissza aki a világra szarta,de ne az én megtermelt saját pénzemet!!!!
@legeslegujabbkor: Ez már "elavult"mondás.Már úgy "járja",hogy az első Milliárdot ne kérdezd.
@popocatepetl: Mekkora barom vagy te! Mé nem mész anyádba ezzel a zsidózással? Zsidónak hittétek a szeméttelep őrét aki anyádat nem hagyta guberálni?
@yda: Olvassál Sindler Pistát! Idézzél onnan is!
@yda: "Hülye,libsi párt katonák,
Ők itt a legnagyobb pofák.
Nyolc évig mindent elkurtak,
Most mint a mérges kutyák
Fejükre huzzák a kukát! "

- Hmmm... kukákat kik is borogattak, te barom?
@Battlestar Galactica: "Nekem megér 100 forinttal többet egy cucc, ha magyar. Én így vagyok nemzeti. " - És az így össznemzeti szinten nem fog százforinttal többe kerülni. Igazad van, ez a valódi magyarság, nem a melldöngetés.
@venszivar: Jó, legyen első milliárd, a többi megszerzését segítő viszonyokat pedig ismerjük a Rokonokból. Francia írókat nem is kell említenünk.
te is olyan zsidó vagy akit az állam tartott el eddig és fosol, hogy mostantól dolgoznod kell?
@samer: A Századvég akkor is hazudik,ha kérdez!
@Attilajukkaja: Remélem visszaértél épségben a házimunkeszből.

Bocs de Te mindíg akkor jössz mikor én elmegyek,pedig jók lennénk együtt!:-)
Szóval füvet nyírtam,közben folyamatosan Rád gondoltam:
Én pusztán emberi önzőségből,fűszálak 100ezreinek,millióinak okozok hetente,kegyetlen fájdalmat,csak hogy ne legyen a kert gaztenger ÉS a környezetvédők se ne kapjanak allergiás rohamot a parlagfű és a többi pázsitfüféle pollenjeitől.
Hát nem szörnyű,hogy az ember saját érdekeit előtérbe helyezve fájdalmat okoz más ártatlan élőlénynek,AKIKNEK /ezt nicknek szántam :)/
épp olyan joga van nyugodtan élni és szaporodni mint nekünk?!
Kérlek tégy rendet a gondolataimban! :-)
@soproni1: Hanem? Nettó 70.000 melyből minimum 50.000 az albérlet+rezsi.Mit mobilizálsz? Az a baj hogy a parlamenti képviselök képzavarban vannak.Mi nem kapunk semmilyen albérleti juttatást mint ők.Ezt ajánlom figyelmébe a képviselőknek bólogatóknak.
Mégsem zárták le Orbán háza táját

A Terrorelhárítási Központ cáfolta, hogy elrendelték volna a miniszterelnöki otthon környékének lezárását.

Na végre haza tudok menni!

Viktörp
@popocatepetl: Bunkócska,emlékezz,szógyártó és cserpalkó futva menekült,mikor Klára asszony kijött hozzájuk!Hazudni csak pontosan,szépen...
@carlo68: "Neoliberális söpredék!Egyik jön a másik megy és hazudnak egyfolytába."

EGYFOLYTÁBAN!

Úgy látom Schmittel együtt jártál,ill.nem jártál iskolába.
@Attilajukkaja: "(Veled valoszinuleg akkor sem fogok osszeveszni, ha Terrorelharitosok veszik kozre a kerti arvacskaimat. Tudod! Mindenki gyanus, akinek a hattere nem tisztazott!)"
Káár,pedig utána édes a kibékülés! ;-)
éljen trianon!lesz még debrecen román falu, kóser lajos román cseléd!!!
@alibaszna de bamba: ami miatt az államnak adósságot kellett felvenni-e..
@carlo68: Egyébként a neonáci söpredék congenitálisan csak az igazat,szín tiszta igazat mondja,vallja és cselekszi?!
@samer: Ha nem tudod,nem érted mihez szólsz hozzá inkább ne tedd,mert nevetségessé válsz!
@popocatepetl:
Nem tudom, hogy direkt képtelen vagy felfogni, hogy akinek nem jön be az, amit a fidesz művel, azok nem feltétlenül "gyurcsányfetisiszták"?

Viszont ha nem direkt kötekedésből csinálod, hanem tényleg ennyire sötét vagy....nos, az gáz.
neonáci söpredéket csak az újlipótban meg a dohányban látok...bár ezek még rosszabbak...
Minek köszönhetjük ezt a helyzetet?
A 2/3-nak!
Kik miatt lett 2/3?!
Szégyelljék magukat!
@Bergeroth: Ha elolvasod a hozzászólásait,hamar rájössz.
@zembertelen: Hááát sajnos ebben van igazság.
:-((
@brekkk: Ott laksz?
Akkor húzódj össze mert amit itt kapni fogsz...
Fújj de szar ez a zorbán kormány!

Mennyivel jobb volt elquro és feddhetetlen csapata!!!

Feri, gyere segíteni kell!!! sálálállálá....

:DDDD
Orban jol atverte a "nepet" a plebeujus politikaval meg az 1 millio munkahellyel. A kilatastalan tomegek azt hittek hogy Orban lesz a megvaltoja a nyomoruknak. Ezzel szemben: soha nem latott megszoritast hozott, ami fokent az atlag polgart es szegeny retegeket sujtja. Volt itt jarulekemeles, "mindenki jojar" egykulcsos ado, amikek az lett a vege hogy a tobbseg kevesebbet vihet haza. Alkotmanyban rogzitett igazsagtalansagok es dolgozoi jogok brutalis megnyirbalasa. Lassan mindeni belatja, hogy Orban politikajanak celja nem mas, mint tovabbi vagyon atcsoportositassal meg jobb helyzetbe hozni a jomoduakat es sajat onkenyuralmanak bebetonozasa. Attol tartok, Orbant valasztassal, demokratikus uton eltavolitani nem lehet majd
Mennyi hülye van itt. Mikor lesz ébresztő? Nem hittem volna, hogy nem látják még: a fasisztoid Orbán és a lopós-hazudós Gyurcsány egy és ugyanaz. Csak a hangvétel más. A Fidesz az agresszívan arrogáns, erőből nyom, az MSZP hátulról, sunyin és alattomosan. Csöbör és vödör. Meddig vártok? Hol az új Petőfi? Mikor akasszuk fel a királyokat? Amíg 100%-ban nincs fejcsere a politikai és gazdasági hatalomban, semmi nem lesz. Bár az új arcok is tőlük tanultak. Valami alulról jövő kellene talán. És igazi elszámoltatás az elmúlt 40-60 évről. A rendszerváltásnál történtekről. A rendszerváltás elötti utolsó ill. életben lévő tagoknál és közeli rokonoknál teljes vagyonelkobzás. A rendszerváltás utániaknál független könyvelői és rendőrségi átnézés, az alapoktól. A legkisebb stiklinél is kasztli, vagyon el. Na jó, felébredtem, kezem a biliben.)
"Nem járt semmivel jobban a hazánkban tartózkodó ENSZ raportőr, Frank La Rue sem."

Bizony nem. Jött hogy rendezkedjen egy kicsit, amúgy nagy pofával, "mértékadó" módra. De elfelejtette, hogy ő itt nem rendező, csak vendég. Nem ő hívja meg a közönséget, hanem a vendéglátó. Így aztán végül "Lukács elutasította az ENSZ raportőr listáját,végül az a "kényszerű kompromisszum" született, hogy a jobboldalhoz húzó, illetve liberális szervezetek is szót kaptak - legalábbis néhányuk."
Micsoda pofátlanság, mindkét oldalt kénytelen volt meghallgatni a raportőr elvtárs. Skandalum.
Folyton ez a nyafogás! Pedig Orbán mindig megkérdezi mindenkitől, Vazelinnel vagy anélkül akarja. Aztán, mikor meglátják Vazelint, jön a sírás-rívás ...
Rémhírterjesztőket akarnak elfogni és kb 3 évre leültetni,mivel az terjedt az interneten, hogy 2 millió ft feletti bankbetéteket a kormány államosítja. De mi ez a rémhír ahhoz képest amit a bunkó Kósa, Szíjgyártó és Varga terjesztett a mo-i "görögválság"-ról. Ők hány évet kapnak?
Kedves rémhírterjesztő komcsik!
Lassan mondom, hogy megértsétek: a kor-mány nem ter-ve-zi a sza-bad-sá-gok csök-ken-té-sét!
Már a libsi HVG-ben megszólaló gazdasági szakemberek is a kormány sikeres gazdaság programjáról beszélnek, csak ti nyirvogtok itt, mint egy fostos kölyökmacska.
Hasít a forint, mint állat, dől be a tőke, mit akartok még?3,60-as kenyeret, mint Kádár apátok idejében?
A "Gyurcsány takarodj!" még mindig érvényes!
@midnight coder: de baszod, ha ez a magasan képzett szakemberek javát szolgáló adóreform, akkor a magasan képzett szakember anyám miért keres kevesebbet?
ennyit az anekdotákról.

ha pedig tudnál gondolkodni is, nem csak a jól bejáratott útvonalaidon, mint valami ipszilon-útvesztőbe szorult patkány, akkor beláthatnád, hogy a puszta SZJA csökkentés csepp a tengerben, az elvonás még így is kicsinál. nyugdíjjárulék, nyugdíjadó, TB, SZJA plusz még a kurva magas ÁFA. a cserébe nyújtott szolgáltatások szintje meg a nagy büdös lófasz.

meg olyan faszságokat is te tudsz leírni, hogy az Ágikoca vágta széjjel az egészségügyet, lévén, ahhoz, hogy valamit szét lehessen vágni, feltétel, hogy a szétvágás előtt működőképes legyen. ez viszont kamu, a magyar egészségügy soha nem volt működőképes, ami állandó azok a szar bérek, a saját erőforrásból fedezett fejlesztések totális hiánya, gyógyszerhiány, eszközhiány, szakemberhiány. nem tudok olyan kórházfejlesztést mondani, amit nem uniós pénzből hajtottunk volna végre, ja talán, az egri kórház, ott a Hospinvest fejlesztett. Pécs, Győr (majd), Szent Imre, MÁV, Debrecen, Szeged, mind uniós pénz, bolhafasznyi (összesen egy loki aréna) önrészekkel.
hogyan kezeli hát El Vittorio a problémát? azonnali forrásmegvonással. bravó!
mi anyukád? a rabbi csaja?
a maszop/fityisz, kurcsány, orbán elleni gyűlöletet mér itt kell kiokádnia magából a népeknek? lehet menni tüntetni kérem.
másik alternatíva pedig a kalap, kabát. az utóbbi kettőnek van értelme, az első kettőnek pedig az égvilágon semmi.
IGEN, IGEN, IGEN!!! Köszönjük meg Varánusznak, hogy ebben a mocskos diktatúrában, ahol a sajtószabadságot lábbal tiporják, felmeri emelni a hangját és bátran kimer állni a dolgozó nép mellett! Isszuk Varánusz Elvtárs minden szavát! Csodáljuk bölcs meglátásait és bátor kiállását az elesettek, a jogaikban meggyötört hadiárvák és az elnyomott munkásosztály mellett! ÉLJEN LENIN és VARÁNUSZ!
@zembertelen: "Minek köszönhetjük ezt a helyzetet?
A 2/3-nak!
Kik miatt lett 2/3?!
Szégyelljék magukat! "
- Szégyelljék magukat azok akik a fideszre húzták az x-et!
@Bergeroth: Hagyd, ő egy idióta antiszemita, akinek Orbán segglyukának sötétsége a felkelő nap. Felesleges vele szóbaállni.
@Steve_Jobs: Elfogytak az űrhajós nevek te elmebeteg?
KommentelTEK?
Majd jönnek akik megvédTEK ezektől a negatív kommenTEK-től bennünket.
Aztán majd elvitetTEK.
PÉNTEKEN ÉJJEL BEVITTÉK SZIMA JUDITOT a Tetrekész szakszervezet elnökét....gyanúsitott kihallgatásra. nA??????? MI EZ? Ez már a DIKTATÚRA , TERROR,...nehogy balhét csináljanak a FIDESZ ÁVÓ MŰKÖDIK ÉS A MEGFÉLELMLÍTÉS!!!!!!!
@waszabi: nem túl jó a memóriád sajnos, ha csak egyetlen negatívum jut róla eszedbe :)
EMBEREK NE FÉLJETEK, FOGJATOK ÖSSZE ÉS DÖNTSÜK MEG A DIKTATÚRÁT!!!!!- mert később még több vérrel fog járni!
@oscar dirlewanger: ezekből a hozzászólásokból is látszik, hogy a libsi trollok mennyivel egyszerűbb emberek. nem véletlen, ez a baloldal sajátossága :))
@Bergeroth: még szerencse, hogy te itt vagy nekünk és képviseled az észt. nem is tudom mi lenne velünk ha nem lennél. mondd, te nem akarsz elmenni? :)) elleszünk mi itt ebben a kis országban, bután és tudatlanul is. te meg oszthatod azt észt ahol akarod.
@fludd: Hülye vagy! Egy csomó ismerősöm van 30 körül aki baloldali.
@thinker_: Az meg az agymosott narancszombik sajátossága, hogy a liberalizmust egy mondatban összekeverik a baloldalisággal. A gondolkodás hiányának és a panelekben "érvelés" ékes bizonyítéka. :-))
index.hu/belfold/2011/06/03/eloallitottak_szima_juditot/
@silent76: "Gyurcsány haverodmeg lehet, hogynem volt gőgös, de szépen elkúrt mindent, tönkretetteaz országot."
Azt még senkitől nem hallottam, hogy Gyurcsány mivel tette tönkre az országot?
Talán azza, hogy bevezette a 300 Ft vizit díjat? Most, már se nővér, se orvos nincs! Mejik a jobb?
Bevezette a 2000 Ft tandíjat. Már lassan bezár a felsőoktatás! Ha annyira tönkre tette az országot, miből van pénz: 500 Milliárd a MOL ra, 12 Milliárd saját karhatalomra, 80 Milliárd a Malévre, stb... Mindenre van pénz amire akarják, de honnan, ha Gyurcsány mind el kúrta.
Bevettétek a zorbán-szíjj-ártó dumáját oszt most szégyelitek megatokat, amiért ilyen hülyék voltatok és ezért a szégyenérzetért is "Gyurcsány a hibás"?
@midnight coder: "De Fletóék alatt jött létre a lakosság devizahitel állománya, és általában véve sokkal szarabb állapotban adták át az országot mint ahogy azt 2002-ben átvették."
Minden amit itt leírtál a zorbán-szíjj-ártó kommandó dumája. Ezt mantrázták 8 éven keresztül. Ezt az aljas fél illetve negyed igazságokat tartalmazó rövid kijelentéseket hallgattuk reggel-délben és este. Ezzel a szöveggel hergelték a népet nap mint nap. A végén még azt sem hitték el a zemberek, hogy megépült 3 Duna híd 700km autópálya amin most mehetnének a befektetők keletmagyarországra beruházni, ha a zorbán-szíj-ártó-kósa banda el nem ijesztette volna őket.
@gipsz1234: Fuss amíg tudsz állatira nem hiányzol.
@Kapitány_1: "fasisztoid Orbán és a lopós-hazudós Gyurcsány egy és ugyanaz."
Azét tart itt a mi népünk, mert ilyen eccerűen gondókozó zemberek sokan vannak.
Azt nevezik lopósnak aki a minszterelnöksége alatt egyetlen fillér fizetést nem vett föl és ezzel kb 90 Millió Ft megspórolt az adófizetőknek.
Azt persze nem kérdezik meg, hogy Pintér rendőrtábornoknak, hogya jött össze a fizetéséből a 2 Milliárdos vagyona?
@kvasztics47: Szerintem Pintér vagyona úgy állt össze, hogy félrerakta a 48 éves korától kapott
korkedvezményes nyugdíját, amit természetesen a mai napig felvesz.
Kifelejtetted a stadionokra költendő tízmilliárdokat a listából, hogy mi mindenre jut itt pénz a focista kormányának.
@yetee 69: Klára asszony? Csak nem arra a bolgár undor kurvára gondolsz?
Jó reggelt Csipetcsapat! Lehet összetrombitálni a Seggluk Örsöt, mert itt az ellenség. Ma nem nagyon foglak osztani titeket, mert tiszteletben tartom a szombatotokat.
@röhögő: Szia röhögő! Hiába szidod Anyámat, én nem fogom a tiédet szidni. Nem tehetem azok után ahogy szeretett engem térdelve.
@billy reed: Mit reklámozod azt a könyvet? Nem tudtok eladni belőle eleget? Na húzzál vissza mormolni!
@popocatepetl: hol voltál?csak nem a szimát vallatad eddig?
A FIDESZ nem kúrt el semmit ....
@gipsz1234: Ereszkedj le a fellegekbl Nagyképűkém, a magyarok sem butábbak a fajtádnál! És nem fogtok itt honfoglalni.
@personal grata: Bizonyos értelemben egyetértünk. A tűzoltóság kilóg a sorból. És katonáéknál/rendőröknél is van egy-két szűk csoport, ahol tényleg el kell engedni a népet 20-30 év után, mert olyan nagy a stressz vagy fizikai teher. Pl. vadászrepülők, kommandósok.
De ez az egész társaságnak talán 10 százaléka. A többi, az irodai munka vagy traffipax mögötti ücsörgés.
@Boli: Egyébként nem saját, ne hazudozz, nem hősködnél te a komcsi barátaid által nácinak tekintett felmenővel! Ha pedig saját, akkor is megdögölhettek mindannyian, anyád, apád, nejed, gyerekeid, mindenki. Csak gyorsan tegyétek!
@regress: tt

Felkeltél, tetűhintás?
Miért vallattam volna? Le se tojom, hogy mi lesz azzal az ingyenélő proli ribanccal.
Mi az, még alszik a többi liberálmajom? Túl erős volt a tegnap esti fű?
Szombat reggel jobb dolgotok nincs???? FIDESZ, MSZP,JOBBIK, LMP KDNP mind egy kutya!! Egyik se ér egy fillért se, de sok forintba vannak!!!!
@Hypofx: Nem egy kutya, de valóban nem sokat érnek.
Reggelt fotelrambók.
Valakinek megfordult már a fejében, hogy a diktatúráknak milyen vége szokott lenni?
Az is rémlik, hogy ahhoz fel kell állni a gép elől?
Beszélni az ismerősökkel, szomszédokkal, összefogni és tenni?
Valaki?
A kétharmad itt is meg van - a minősíthetetlen hangnemű kommentelőkre gondolok... Csak hát, erősen csökken a támogatottság... Lehet, hogy nem nyerő ez az alpári érvelési stílus (se)?
@popocatepetl: Igaz, gyógypedagógus volt és vallásos, sokszor imádkozott a sok lelkileg sérült kölyökért. :-))
@röhögő: És pont a saját fiánál vallott kudarcot? Szegény.
@Oreg: Szombaton ilyet ne várj tőlük!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szíves figyelmébe ajánlom ezt a "popocatepetl" nevű férget - mely mérgezi a légkört és igyekszik lehúzni a saját primitív, 2 bites szintjére a többieket és próbálja a blogot elvinni.

Azt már tudjuk róla, hogy komoly homoerotikus élményeit itt próbálja megosztani, de húzzon valami melegportálra és ott élvezkedjen.

NEM KELL ETETNI A TROLL KUTYÁT, MEGDÖGLIK MAGÁBAN AZ SZÉPEN.

Miután kivakarta talán a reggeli tetvei közül magát, nem kell vele foglalkozni, mert ha nem tud hozzászólásokat generálni, a kenyéradói sem fognak neki fizetni.
Primitív férgekhez ne alacsonyodjunk le.

Noblesse oblige!
@popocatepetl: "akkor is megdögölhettek mindannyian, anyád, apád, nejed, gyerekeid, mindenki. " - téged a szülésznek azonnal a biológiai veszélyes hulladékba kellett volna dobnia, nem a kis szörnyszülöttől rémült anyát vigasztalni. Gondolom azonnal a majomházba kerültél, de ott is csak csúzlival kaptad a banánt. :-))
@Boli: Az ilyen kis mocsok még jobban dühöng ha hergeljük, amit én kifejezetten élvezek!
@röhögő: Ja, egy randa tartalmú mondatra hasonlóval válaszolsz. Tudom, nektek szabad, nekünk nem. Nem is nagyon erőlködöm, mert még engem is bepereltek a MÁV mellett.
@röhögő: Tévedsz Szerelmem, nem dühöngök, jót mulatok, hogy elcseszem a szombatodat.
@popocatepetl: Ne is erőlködj, mert fogy a TB keret a pelenkára, te korcs! :-))
@Boli: Na, lassak csak idegyűlik a majomcsapat egésze, már csak a personal grata hiányzik. Nem veszi fel a mobilt a seggarc? Hívjad, mert kevesen lesztek!
@röhögő: Korcs az csak te lehetsz, hisz ti szaporodtok családon belül. Azért nem imádkozott anyád, hogy szokjál már le a húgodról?
@Boli: Hirtelen szimpatikus lett a jobbikos ingyenélő ribanc? Két éve még de osztottátok? Ellenségünk ellensége rögtön a barátunk lesz? Cuppantalak te kis metélt!
@röhögő: Ugyan, szívlapát, vagy legalábbis egy evezőlapát szép megoldást kínálna. Csak a karbon könnyen sérül, a jófajta fémlapát meg azért masszívabb!
@popocatepetl: Ne magadból indulj ki! A szeméttelepen ha találtatok egy megbuggyant gyümölcsleves flakont, akkor nálatok volt hejehuja. Gondolom az anitszemizmusod is abból származik, hogy a telep őre ilyenkor kidobott titeket és zsidónak hittétek. Olyan egyszerű vagy hogy a faék hozzád képest űrtechnológia!
@Boli: Na, ha attól kéne tartanom, hogy majd magatokfajta két ingyenélő lusta liberálkölyök bármilyen fizikai munkát végezzen, akkor ezer évig is élhetnék.
@Boli: Jobb blogokon ez az állat már régen szűrésben van.
@röhögő: Mi az az antiszemizmus? Copy-paste ha máshogy nem megy.
@röhögő: Hiányzik a cenzúra, mi? Bezzeg apád boldog idejében már odacsapott volna lendvai elvtársnő.
@röhögő: Az ilyen kis buzikkal meg amúgy is vigyázni kell, még mögéd akar kerülni. Gondolom a családjukban volt pár metélt, oszt onnan lehetnek ezek a komplexusai. Netán ortodox zsidó az elvtárs és jól fizet a rettegés? Vagy a rabbival volt lovacskázni a lölköm?
@popocatepetl: Jaj, jaj, a tudatalattid! :-)) A te életed nem azért lesz olyan rövid mert nem dolgozol, hanem azért mert selejt génkészletet kaptál. Emellé még a három szinapszisodból is egy vegetatív, kettő gátló. :-))
@Boli: regress és billy reed elvtársak meg fognak bántódni, ne zsidózz!
@röhögő: A legszánalmasabb dolgok egyike amikor valaki a saját humorosnak szánt mondandója után odarakja a mosoly-jelet, hogy a többi agyatlan haverja tudja, hogy most nevetni illik.
@röhögő: Akkor azt mondod, most Fabius nem olyan jó? Vagy csak egy ilyen "édibédi homopopo" tetű került a webre?
@popocatepetl: Látom elemedben vagy, lecsapsz az elütésekre. Önálló gondolat az nincs, csak a panelek, mi? :-)) Tőled még a hiéna is gyomorrontást kapna!
@röhögő: Mert ez aztán önálló gondolat volt.
@popocatepetl: Már megint a tudatalattid! El sem tudod képzelni hogy mások röhögnek rajtad, miközben te dühöngve vered a klavit, elcseszett kis életed miatt? :-))
@röhögő: De, el tudom képzelni, csak egyszerűen nem érdekel.
@popocatepetl: Önállóbb mint a monoton zsidózás. :-)) Egyre jobban szórakoztatsz kis féreg! Várjál, megyek megkeverek a kutyakaját, aztán dobok neked még egy kis "webes csontot"! :-)) Atyalapatyala, megvakargatnám a füled tövit csak rühes állatot nem szoktam.
@röhögő: Na, jók legyetek, férget nem etetünk! Mint ingyenélő libsiéknél szoktak, elhúztam melóba. Ellentétben homopopóval, megyek dolgozni, várnak a számítógépek. Délután egy kis evezés, de ha közben a vízen férget találnék, majd agyoncsapom az evezővel! :)
@Boli: Hozzászoktál a nagyobb homopopó csapathoz a parádéitokon, ugye? Hát ez most nem a te napod. És valószínűleg nem is a te éved lesz. Hazudós kis senki.
@Boli: Fulladj bele, csak ne itt halásszanak ki, hanem majd a határon túl!
@popocatepetl: Igen értelmes reagálás volt,nem a lényegről szólt,ahogy szoktátok!
@yetee 69: A 69 a korod, a születési dátumod vagy a póz ahogy ídesanyád a legjobban szereti veled?
@Boli: Csak vigyázz, bele ne ess az olyan vízbe amiben ilyen férgek úszkálnak, mert még valami betegséged lesz!
@popocatepetl: én sem szeretem a zsidókat,meg még sok mást se,de nem abból áll az életem ,hogy mindig másokra köpködjek.neked meg azt javaslom,mosolyogj.ez a második legjobb dolog amire a szád használni tudod
@popocatepetl: Látom már mindenki okád tőled. Különben hogy kerültél ide? Az EU-ban a sikertelen géntechnológiai kísérletek hulladékát kötelező megsemmisíteni. Vagy Észak-Koreából hoztak valamilyen orvosi kiállításra és megszöktél? :-)
@popocatepetl: én sem rajongok a zsidókért,de nem abból áll az életem ,hogy másokra köpködjek.javaslom mosolyogj.ez a második legjobb dolog amire a szádat használni tudod
@regress: Ne biztasd mosolygásra, mert az esztétikai környezetszennyezésre való felbujtás!
@regress: Ne biztasd mosolygásra, mert az esztétikai környezetszennyezésre való felbujtás!
@röhögő: Félted mi, hogy megárt a természet a kis buzifiú selymes testének?
@regress: Igen, nálatok a családban ez így van minden bizonnyal, mi beszélni és enni is szoktunk a szánkkal, nem csak nyalakodni. Bár ha jobban belegondolok, inkább nyalakodjatok, addig sem ugattok, s ha szerencséje van ennk a nemzetnek, még éhen is dögölhettek.
@röhögő: "mindenki"

Azért az indexen összeverődő pár libsi hülyegyerek és vén komcsi trotty még nem mindenki. Sajnálom, nem akartalek csalódásba taszajtani.
@popocatepetl: "Szegény kutya." Olyan egyszerű, kiszámítható és manipulálható vagy, igazi narancszombi. Miután emlegettem a kutyakaját és a webes csont dobását neked, ez a reakciód. :-)
Téged tanítani lehet pszichológiából, mint a negatívan manipulálható frusztrált idióta mintapéldányát!
@röhögő: Látom, nyitva maradt a pszichológia tankönyv amit tegnap tévedésből a Románc magazin helyett loptál el az antikváriumból és most bőszen másolgatsz belőle.
@popocatepetl: Ajaj, már a selymes testéről álmodozol? Most kezd elmenni a kedvem az etetésedtől. :-(
@röhögő: Féltékeny vagy? Nem kell, nem megyek a területedre.
@popocatepetl: Nem is tudtam hogy van Románc magazin. Hogy ilyen irányú "műveltségedet" felfedted, már sok minden világos. :-)
A te esetedben azonban a pszichiátria könyvek a szükségesek, ha érted mi a kettő között a különbség.
@popocatepetl: Na mentem! :-) Jókat fogok derülni még rajtad ha eszembe jutsz!
@popocatepetl: "A legszánalmasabb dolgok egyike amikor valaki a saját humorosnak szánt mondandója után odarakja a mosoly-jelet, hogy a többi agyatlan haverja tudja, hogy most nevetni illik. " - Mellesleg a nickem láttán a mosolyjelet miért is kifogásolod?
@Gatinho:

"Fújj de szar ez a zorbán kormány!

Mennyivel jobb volt elquro és feddhetetlen csapata!!!

Feri, gyere segíteni kell!!! sálálállálá....

:DDDD"

Egyre slager gyanusabb ez a nota!
51,363 view YouTube-on

www.youtube.com/watch?v=z_S71K4V13g

@popocatepetl:

Fogjuk meg mi egyutt enekelni 2014-ben, "ne csinald mar szorakozzal, massal ne velunk, ne hagyd abba, tancolj ujra megint nekunk. Feri segiteni kell, gyere vissza...!"
@zembertelen: "Kik miatt lett 2/3?!
Szégyelljék magukat!"
Bizony Szégyeljék azok akik beszopták a zorbán-szíjj-ártó hazugságokat! Azok miatt lett 2/3, akik elhitték, hogy azok lopnak akik még a törvényesen járó fizetésüket sem vették föl (Gyurcsány és Bajnai). Azzal aki a rendőri fizetéséből 2 Milliárdos vagyonra tett szert nem foglalkoznak. Beszopják az 1.000.000 munkahejy teremtést, és elhiszik, hogy az zegésségügy nem üzlet, a tanítás ingyen jár stb..
No, hát ők intézték el neünk a 2/3-ot.
Most, fizethetjük mindd, enne a sokszoros árát!
@röhögő: Szia Szerelmem! Hiányozni fogsz.
@kvasztics47: Még szerencse, hogy neked nem kell fizetned, te ingyenélő tapló semmirekellő lusta állat.
@popocatepetl:

Ketled, de nem zarod ki! Van meg itt remeny.
@Lacdelo: Ahogy akarod: kizárom. Orbánt még megutálhatom, de azt a kretén hazaáruló elmebeteg tolvajt visszavárni sosem fogom.
@kvasztics47:

Meg ne ird le az 1 millio munkahely teremtest, habar most 1.1 millional jartak, hiszen az utobbi evben 100 ezerrel szukult a foglalkoztatas.

Most szervezi a Fidesz nagyerovel, hogy az adofizetok penzebol kozmunka programot indit be. Lehet hogy az osszes munkanelkulit, rokkantnyugdijast, korengedmenyes nyugdijast befogjak es arkot asatnak majd veluk a Hortobagyon, meg viztarozokat asnak ki lapattal, meg asoval korszeru munkagepek helyett.

A korkedvezmenyes rendorok meg felugyelnek rajuk. Nehogy valakinek budos legyen a munka. Ha kidol, az jo lesz az allamnak, akkor legalabb nem kell tovabbi nyugdijat fizetni, szocialis segelyt.

A nep le lesz foglalva, erejuk es idejuk se lesz tuntetni a 8 ora arokasas utan. Inkabb attol kellene tartani, hogy tenyleg betartjak a szavukat es tenyleg munkaba allitjak nyugdijasokat.

Emlekszem mennyit vitatkoztam par honapja fideszesekkel, amikor a Manyup allamositasarol. Minden fideszes probalt meggyozni, hogy az allami nyugdij az mennyivel biztonsagosabb es az allam az milyen jo gazda.
Majd nem fognak hoborogni, ha nekik is lapatolniuk kell 60 evesen,vagy rokkantan hogy megkapjak a zsiros allami nyugdijt. :(
@kvasztics47:

Meg ne ird le az 1 millio munkahely teremtest, habar most 1.1 millional jartak, hiszen az utobbi evben 100 ezerrel szukult a foglalkoztatas.

Most szervezi a Fidesz nagyerovel, hogy az adofizetok penzebol kozmunka programot indit be. Lehet hogy az osszes munkanelkulit, rokkantnyugdijast, korengedmenyes nyugdijast befogjak es arkot asatnak majd veluk a Hortobagyon, meg viztarozokat asnak ki lapattal, meg asoval korszeru munkagepek helyett.

A korkedvezmenyes rendorok meg felugyelnek rajuk. Nehogy valakinek budos legyen a munka. Ha kidol, az jo lesz az allamnak, akkor legalabb nem kell tovabbi nyugdijat fizetni, szocialis segelyt.

A nep le lesz foglalva, erejuk es idejuk se lesz tuntetni a 8 ora arokasas utan. Inkabb attol kellene tartani, hogy tenyleg betartjak a szavukat es tenyleg munkaba allitjak nyugdijasokat.

Emlekszem mennyit vitatkoztam par honapja fideszesekkel, amikor a Manyup allamositasarol. Minden fideszes probalt meggyozni, hogy az allami nyugdij az mennyivel biztonsagosabb es az allam az milyen jo gazda.
Majd nem fognak hoborogni, ha nekik is lapatolniuk kell 60 evesen,vagy rokkantan hogy megkapjak a zsiros allami nyugdijt. :(
@popocatepetl:

Soha se mond, hogy soha. En mar megtanultam. Ha jobb hijjan nem lesz kit valasztanunk, akkor meg lehet olyan helyzet, hogy Gyurcsanyt kevesbe utaljad majd, mint OV-t. Gyurcsany se 1 ev alatt ennyire nepszerutlen. OV is lassan GyF sorsara jut, viszont GyF fel fog ertekelodni, hisz a mult mindent megszepit. OV-t is sokan gyuloltek 2002-ben es megis 2010-re nyert 2/3-dal.
Száz szónak is egy a vége.
A fidesz elkúrta!
Csak Orbán ezt sosem valja be!
Megy a levesbe mint Gyurcsány.
@popocatepetl:

Habar jobb lenne egy par uj arc. Mar unom ezt a politikai arokasast. De ugy nez ki a kopogtato cedula rendszer megszigoritasaval az uj partokat probaljak ellehetetleniteni, mar milliardok kellenek es nagy tamogato szervezet, hogy valaki valasztasokat tudjon nyerni. A penz es a csapat egyelore csak az MSzp-nek es a Fidesznek van meg. A tobbi part eselytelen egyedul valasztast nyerni. Maximum szovetsegben, de az Mo-on nem divat mostanaban.

Mig ok megosztjak a nepet, jol megszedik magukat es jot rohognek az olyanokon mint mi akik nem latjak, hogy minden a penzre es a hatalomra megy es ok alapvetoen tojnak a nepre.

Ha azt hiszed, hogy te sorsod erdekli OV-t akkor sulyosan tevedsz. Ot a hatalom es a penz erdekli, semmi mas. Felole te fel is fordulhatsz, plane ha nem vagy egeszseges jomunkas, gazdag ember.

O csak a felso kozeposztalyt es gazdagokat szereti. Meg is jutalmazta oket. Mig az alacsonyabb osztaly dogoljon meg, ahogy tud.
Beszart a NEMZETI SZAR BOHÓC!!!!!!!!!!!!!!Orbán és bohóc kormánya TAKARODJ!!!!!
@popocatepetl: te melyik vagy?libsi,komcsi,vén trotty,esetleg keverék?hány apától van ennyi eszed?
Tanáremberként nem volnék dúsgazdag, de minden pénzt megérne az a performance amikor a Kedves Vezetőt híg székletbe mártott szálkás deszkával szamba ritmusban orcán csapkodják:-)
No moderator plííízzz.:-)
@gagauzz kalauzz: Elég szégyen erre az országra nézve, hogy olyan senkiházi buta állatok is lehetnek tanárok mint kend.
@nesze nektek két harmad...: Ügyes vagy, most vedd be a gyógyszert hülyegyerek!
Addig kellene elzavarni ezt az arrogáns, beképzelt, tudatzavaros fidesz-kormányt, amíg nem lesz visszafordíthatatlanul elkúrva minden. Jobban hazudnak, mint a Gyurcsány, és legalább annyit hajtanak a saját malmukra, a köznépre meg nagyívben szarnak. Nem erre kaptak felhatalmazást, úgyhogy mehetnek.
@közpolgár: Még szerencse, hogy ezt nem te fogod eldönteni. Illetve nem csak te.
@közpolgár:

Eddig a Fidesz csak azt csinalta, ami elvarhato volt tole. Az mas kerdes, hogy en csak negativ dolgokat vartam a kormanyzasuktol, de az legalabb mind bejott.
Végigolvastam, végig szenvedtem a bejegyzéseket.
Meggyőződésem, hogy röhögő és popocatepetl vagy ugyanaz az ember, vagy két haver, aki a mocskos oda-vissza műsorukkal azon "fizetett troll" munkájukat végzik, hogy ne legyen az embernek kedve hozzászólni az eredeti témához. Minek, egy-egy értelmes hozzászólás között e két fizetett szarházi tudatos alpári bunkó mocskolódásán kell átrágni magát az embernek, amitől elmegy a kedve az értelmes hozzászólások keresésétől.
Már a reakcióidejük is ezt sugallja: crtl c crtl v egy erre a célra készült szöveggyűjteményből.
Klasszikus fidesz stílus: nem tiltjuk, de lehetetlenné tesszük. Nem büntetünk, de elveszünk, ha nem azt csinálod, amit mondunk.
@popocatepetl: A beírásod Téged minősít. Nem nyalom Viktor alfelét,mert olvastam egy tájékoztatóban,hogy kóros elhülyülést okoz,ahogy a beírásod is mutatja.
Egy tanárember nem szereti a köcsög diktátort és a nyalnokait.
Megpróbálnám egyenes gerincre nevelni a diákjaimat.
Jó étvágyat a mai nyalakodáshoz.:-)
@ember67: Hogy jöttél rá? Ügyes vagy.
@gagauzz kalauzz: Közben rájöttem, hogy nem vagy te tanárember, csak szeretnél az lenni, de ahhoz tanulni kellett volna, nem csak Technocolt szívni.
"Szima Judit kihallgatása késő este is folyamatban van. A portál hivatalosan meg nem erősített információi szerint a nyomozóügyészek elsősorban arra kíváncsiak, hogy a főtitkár költött-e, illetve ha igen, mennyit a szakszervezet pénzéből saját céljaira."

Meg hogy nem epul a diktatura. Erre meg Rakosi is elismeroen csettintene egyet a nyelvevel. Meg a vegen a pincebortonoket is visszaallitjak, meg a kozteri akasztasokat. Habar ez Jobbikos korokben nepszeru lenne es a Fidesz szereti oket kiszolgalni.
@gagauzz kalauzz:

Te se leszel iskolaigazgato ebben a rendszerben, maximum jo, lelkiismeretes tanar. Tobb ilyen tanarra lenne szukseg, lehet hogy az orszag se tartana itt.
@Lacdelo: A köztéri akasztások tetszenének nekem. Bár undorító szagotok lenne.
Popókatipeti itt a felszopó?! Sztem lenne merevedés amúgy is ... ez a percenkénti orgazmumus egészségtelen ...
@Lacdelo: Attól jó tanár, hogy utálja a mostani kormányt? Gratulálok.
@Dig, Lazarus!: Igen, tüzelem a vén trottyos komcsi szarokat, csak nehogy infarktust kapjanak itt nekem.
@gagauzz kalauzz: Ennyi hülye egy rakáson,
ez a baloldali álom.
Agyon sirják gondjaikat,
szeretik a vén komcsikat.
A te nyelved ha lehetne,
A Fletó se..ében pihenne.
@Dig, Lazarus!: Mit vártál popókatitól? Ez a senkiházi, kövér, szemüveges kis gennyzacskó két napja ontja a baromságait. Még egy értelmes bejegyzése sem volt. Majd nézd meg, erre milyen ökörséget fog írni. Jön a zsidózás, vagy a cigányozás, vagy ami eszébe jut. (eszébe? ez túl erős volt!)

@Lacdelo: Nekem tetszik ez az elviszlekbazmeg téma, mindig szerettem volna időutazásban részt venni. Nagyfater mesélt az 50-es évekről, most át is élhetjük! :)
Most vagy soha,
A ganélé ráömlik
A bús komcsikra
@Battlestar Galactica: Hát megjöttél Drágám? Már úgy hiányoztál? Most haragszol a múlt éjszaka miatt?
@Battlestar Galactica: Megígérem, hogy többé nem hágom meg anyukádat helyetted, úgyis elég gyenge volt a vén szaros.
@popocatepetl: Hozod a formád, látom! Nem ezt hívják szegénységi bizonyítványnak? Ja, te ezt nem tudhatod, nem forogsz olyan körökben, akik ilyen kifejezéseket használnak!
@popocatepetl:

Ember... Bocs, te vadállat, takarodj innen!
@popocatepetl:

Annyira sajnálom, hogy ilyen értékes "emberekkel" csak ilyen blogokon lehet találkozni.
Buzog bennem a tenni akarás. (hogy egy ilyen férget végre agyoncsaphassak)
@popocatepetl: azt létom ,hogy értelmes választ senkinek nem adsz,viszont mindenkit fikázol.te egy micimackó vagy.amigy érdekelne,ennyi ésszel mivel fglalkozol?a hullámvasúton vagy sofőr?
Azt hiszem adja magát az összehasonlítás Orbán és Gyurcsány stílusa, hozzáállása között. Amíg az előbbiről a fenti poszt árulkodik, addig az utóbbiról ez:

fedor.blog.hu/2011/06/04/orban_ablaka_alatt
@Fedor: Igaza van Gyurcsánynak! Meg kell védeni az orbán családot:

fsp.nolblog.hu/files/orban%20csalad.jpg
viktor a mekk mester sosrozaton nőtt fel.csak az a baj ,hogy azonosult vele
Jó kis poszt;nemigen lehet mit hozzáfűzni.
Van egy olyan érzésem, hogy Árok Kornélék nem vevők e nemes pátoszra.Az meg különösen nem tetszik nekik, ha rendetlen bohócoknak nevezik őket.
Hajrá, Tűzoltók,Rendvédelmiek és AZ ÖSSZES TÖBBI BOHÓC!
most olvastam szargyártó peti legújabb elmeháborodását.a rendvédelmisek nem nyugdíjat kapnak,hanem adóztatható jővedelmet.petike,te meg nem 7,62-est kapsz a tarkódba,hanem ólomprotézist a kis agyadba
OV a bohocot a tuntetokre ertette, mivel minden tunteto bohoc szerinte. Mivel bohocokkal nem targyalnak, es nincs Bohocugyi Allamtitkara sem, igy senkit nem kuldott le. Pedig a Fideszben rengeteg ember melto lenne a Bohocugyi Allamtitkari posztra (Szijjarto, Kosa, Lazar, Pinter stb...)

Habar Pinter mostanaban targyal a tuntetokkel, lehet hogy o lenne a Bohocugyi Allamtitkar csak elszolta magat OV. Szerintem Pintert akarta lekuldeni, csak mar o neki sincs kedve targyalni bohocokkal es nem ment el.

Milyen jo, hogy OV a millenarisi evertekelo beszedeben onmegtartoztatasra es gog nelkuli politikara szolitotta fel hiveit.
Ugy latszik meg o sem gondolta komolyan, amit mondott.
@popocatepetl: Na mi van te mocskos szájú? Nem veszed észre hogy mindenki hány már tőled?
Kell a FIDESZ akár tetszik akár nem, mert ez az ország mindig valami ellen szavaz, nem pedig valami mellett. Az elmúlt szocialista(?) éra alatt a fityisz nem tudott mást tenni, mint minden értelmes elmozdulást jelentő dolgot megtorpedózott, mert ezt nem lehet az emberekkel megtenni, mert ne azemberekkel fizettessék meg, és bőszen tologatta aktív ellenzékként az elkúrást.
Most akárhogyan is kommunikál, akkor is az emberekkel fizetteti meg, és velük kúr ki de nagyon, ráadásul pökhendi kétharmados stílusban, ami akár fellendülést hoz akár nem, megint elhozza a ki ellen szavazzunk dilemmáját ( vagy a kit utálunk jobban opciót). Nálunk erről szól a váltó kormányzás, és akárhogy is nézzük az fideszünk 4 évre ( szerintük 8 -ra ) kimaradt a köré szerveződő a konkrétumokat populáris jópofa faszságokkal kiváltó emelt pátoszi aura kormányzás következtében történő sérüléséből. Ezek a sérülések csak így jönnek elő, ez van, csak így lehet rálátni a sérüléseken keresztül, hogy ezek legalább akkora sfejek, mint más politikai táborok lakói.
@popocatepetl: olyan pojénos volt ez. mind1 mit mondotok 3 millió ember dolgozik (papíron, mert azért többen is tesznek ilyet csak dutyfree) szóval minél többször rúgnak ebbe a három millió szavazóba annál kisebb lesz a vezér előnye és a végén úgy elfogy h 1. lehet hogy a határon túliak szavazata sem lesz elég
2. meg úgy jár mint Humpty Dumpty
nem akar itt senki normális forradalmat és nem is száll ki senki a fotelból csak 3 év múlva elmegy szavazni lesz majd nagy fülke ellenforradalom meg új számonkérési biztos, meg vádemelés meg ilyenek
addig is nektek csak így tovább mert most 3X4 év ellenzékiség jön
@röhögő:/@Battlestar Galactica:

Szerintem @popocatepetl: nem alapvetoen rossz ember, csak eltevedt, rossz korokbe keveredett. Elofordul az ilyen a legjobb csaladokban is.

Merges valami miatt es ezt a merget a Fidesz kihasznalta, amikor politikai ellensegkepet krealt a ballib-bol, amit a csalodott, merges emberek tudtak okolni a velt vagy valos serelmuk miatt. Ezt a politikai strategiat folytatja a Jobbik is a zsido, roma, meleg, komcsi csoportokat jelolik meg mint ellensegkepet, ami minden rossz okozoja Mo-on.

Tehat itt @popocatepetl: baratunk csak egy megtevedt ember, aki nem erti a bonyolultabb hatterben levo osszefuggeseket, neki csak egy ellensegkepp kell, amiben levezetheti frusztraltsagat. Jelen pillanatban ez a ballib. De a jovoben konnyen lehet hogy ez a Fidesz lesz, amikor rajon hogy OV-t ot nem erdekli es tojik raja. Plane ha rokkant, beteg vagy munkanelkuli lesz az onhibajan kivul. O fogja OV-t legjobban szidni es enekelni a Feri segiteni kell, gyere visszat!

www.youtube.com/watch?v=z_S71K4V13g
@alien: bocs aki normális az nem akar forradalmat
@Lacdelo:
Ha viszont nem rokkant, reménytelen munkanélküli, vagy beteg lesz, akkor viszont simán megteszi majd veled vezére sugallatára, hogy munkanélkülivé, beteggé, kilátástalanná tegyen, vagy akár alpári megnyilvánulásai alapján, akár megszervez nekünk egy kis megsemmisítő tábort is. De azért persze várjuk vissza ( az agyát, mely jelenleg valahol a Semmelweisz egyetemen - micsoda név!- van spirituszban).
Na, Fabius, azt hiszem ennyi kommented talán még nem volt itt. Az írás amúgy jó! :-)
@popocatepetl: Az anyádat ne keverd az enyémmel!
@thinker_:
"még szerencse, hogy te itt vagy nekünk és képviseled az észt. nem is tudom mi lenne velünk ha nem lennél. mondd, te nem akarsz elmenni? :)) elleszünk mi itt ebben a kis országban, bután és tudatlanul is. te meg oszthatod azt észt ahol akarod."

Szó sics észosztásról, teljesen felesleges kiforgatnod a szavaimat és belemagyarázni olyat, amit nem mondtam.
Ha logikusan végiggondolod a dolgot, akkor mégis mi olyat látsz, ami miatt érdemes itt maradni az országban? Túró rudi meg csalamádé? Ugyan, nőjünk már fel!
Miért kellene itt leélnem az életemet egy olyan országban, ahol a fizetések a béka segge alatt vannak, a járulékok egyre magasabbak, a jogaidat páros lábbal tapossák, az emberek egyre butábbak, egyre primitívebbek és most már gyakorlatilag a nagy átlag egyik napról a másikra él, mert szinte naponta változnak a dolgok.
Azért kellene itt maradnom mert itt születtem, és akkor ebből kifolyólag szívjak tovább a többiekkel, különben lehazaárulóznak!?
Azért álljon már meg a gyászmenet!
Ez a "ha eeemész' a országbú' akkó' hazaáruló vagy, teeee rohatt' idegenszívűűű!" kezdetű szlogen, ez csak a vérprimitív és kőbuta, 2 bites ostobák egyik kedvenc szlogenja, azoké, akiknek fingja nincs arról, hogy az ország határain kívül is van élet, és ideje lenne már azt is észrevenni, hogy a Föld nem lapos de még csak nem is banán alakú.
@popocatepetl: járj úgy mint a csíkos nadrágom.ha nem ismered elmesélem
Ja és külön köszönet az agyatlan jobbikos idiótáknak, amiért képesek voltak a franciáknál tüntetni a trianoni döntés ellen. Köszönjük meg nekik, hogy újra szégyenbe hozták az országot az ostoba primitívségükkel.
@yetee 69: Nem keverem, nem vagyok színtévesztő.
@regress: "járj úgy mint a csíkos nadrágom.ha nem ismered elmesélem "

Elkopnék a sok símogatástól a parádén?
@88hedgehogs: Sajnálom, de még mindig kisebbség vagytok és nem a kisebbség fogja eldönteni, hogy ki takarodjon innen.
@röhögő: "mindenki hány tőled"

Óh, Kedvesem, az, hogy összeverődött itt pár izé akinek rettenetesen ellenszenves vagyok, az még messze nem mindenki, csak pár izé.
"Bergeroth: Ha logikusan végiggondolod a dolgot, akkor mégis mi olyat látsz, ami miatt érdemes itt maradni az országban? Túró rudi meg csalamádé? Ugyan, nőjünk már fel!"

Ha csak ennyi, és már fel is nőtt, szerintem is menjen. De csendben, ez ugyanis magánügy.
@popocatepetl:

Nem többségről, vagy kisebbségről van szó...

Hanem, hogy egy primitív troll vagy...
@88hedgehogs: Igen, a válaszod alapján tényleg úgy tűnik, hogy te vagy hivatott csoportosítani az embereket primitívekre és nem primitívekre.
@Bergeroth: még itt vagy? ideje indulnod, nehogy rossz hatással legyen rád a hazád. a főnököd is megmondta: lehet menni! ideje szót fogadnod.
@Bergeroth: ahányszor a te baloldali elvtársaid lejáratták már ezt a országot....
azzal nincs baj ha naponta van két holokauszt megemlékezés, mi? ha a trianon szóba jön, akkor mindjárt megy a duma. az ilyen emberekre nincs is szükség itthon.
@Ordnassac: erre megy ki a az egész. az írás persze egy szar hazugság, mint a baloldal egésze, de mi is vagyunk olyan hülyék, hogy növeljük a kommentek számát.
@thinker_:
Tényleg olyan nehéz megérteni, hogy egyik oldallal sem szimpatizálok? Anno nem jött be az mszp kormány, ahogy most a fidesz kormány sem.
Miért van az, hogy te is és a hozzád hasonló populista éjsötét idióták, egyszerűen képtelenek vagytok ezt felfogni?
Nem magyarul írok, vagy mi van?
Ennyire értelmezhetetlen számotokra a magyar nyelv?
Vagy annyire ragaszkodtok a mondvacsinált ellenséghez, hogy muszáj ujjal mutogatni, különben értelmét veszti az egész infantilis idiótaság, amit hangoztatsz?
Tényleg ennyire sötétek vagytok?
A nemzeti együttprüszkölés újabb eredménye:
www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1577-tmrsz-kozlemeny-20110604.html
Gratulálunk! Azok a rohadt komcsik! Tényleg, mit meg nem engednek maguknak!
@Bergeroth:
Még nem jött le, hogy :Igen ennyire?
@Bergeroth: Nézd, ezek hívők. Nem érteted meg velük. A fidesznyikek a vallás helyére szeretnének lépni. Bizonyos IQ alatt ez somán működik is. Fecónak is voltak ilyen hívei, bár sokkal kevesebb. Mára Viktorka elvetemült seggnyalói is érzik, hogy valami barnát nyalnak. A csuti még eteti őket, hogy rajra csoki lesz az...
@thinker_: másold már ide a poszt melyik része szar hazugság? Mert szerintem három elhangzott tényt jár körül, így max a Vezér szavait és a pereputty dolgait hazugozhatod.

Szóval?
@néma bárány: "Szerénység, szolgálat, visszafogottság." Most miért? Ebből melyiket produkálta a magyar politikai elit?
Szerénység: Cinikus Lázár pajti?
Szolgálat: Szíjjártó pajti nyelve jól szolgálhat ott, ahová illik.
Visszafogottság: Kósa pajti álmai.
Na, melyik nincs itt meg?

Ez pedig mai hír:" Szima Judit politikai fogoly Magyarországon 2011-ben!

Megdöbbenve értesültünk arról, hogy Magyarország legkarizmatikusabb, legbátrabb szakszervezeti vezetőjét, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete főtitkárát a kormány által kinevezett legfőbb ügyész által irányított kaposvári ügyészség emberei bebörtönözték a június 3-ról 4-re virradó éjszaka.

Az indok az a rágalom, miszerint a főtitkár asszony a szakszervezet pénzével úgy bánt, hogy azzal állítólag hűtlen kezelést követett el. Ez a rágalom – amellett, hogy szemenszedett hazugság – csak indok arra, hogy a TMRSZ harcos főtitkárát a regnáló hatalom ellehetetlenítse, megfélemlítse, emberileg tönkretegye, vagy megszégyenítse.

A gyanú jogilag teljesen abszurd, hiszen az egyesülési jog alapján a szakszervezet maga választja meg vezetőit, maga alakítja ki a szabályait, maga határozza meg gazdálkodását és amellett, hogy betartja a különböző pénzügyi szabályokat és jogszabályi előírásokat – amelyeket az APEH (jelenleg NAV) ellenőrizhet a szabályszerűség vonatkozásában – csupán a tagság felé tartozik minden egyes forintról elszámolni."
www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1577-tmrsz-kozlemeny-20110604.html
Érdemes a teljes cikket elolvasni!
@Boli: amit Szima Judittal csinálnak az kurva rossz vicc, amin nem röhög senki.

A TMRSZ gépeit és minden szarját lefoglalták még az Eu szavazás körül, mikor Jobbik listás volt Szima, és akkor sem találtak semmit. Most az ügyészség teljesítette a rendelést.
@néma bárány: Egy vicc, hogy ma ezt, itt, ebben az országban meg lehet csinálni, ennyire egyértelműen politikai megrendelésre. Mi a lófütty van itt? Nem mondják, hogy azok után, hogy APEH (ami még normális is) vizsgálat meg volt, 10 ügyész kell a lerohanására ennek a nőnek. Sőt még le is kell tartóztatni, de az indoklásban tanúkénti meghallgatást említenek...
Wazze, Rákosi elvtárs elégedetten dörzsölgeti a tenyerét odafent. Narancskomcsi elvtársaink elszálltak, nagyon el vannak tévedve!
@Boli: az elvtársak be vannak szarva. Csak rá kell nézni egy tetszőleges közvélemény kutatási ívre és látszik, az emberek töke televan azzal amit csinálnak. Százezrekben mérhető a kiábrándult szavazóik száma.

Amúgy tisztán látszik mikor talál be egyik másik blogger a posztjával igazán. Olyankor védi a mundért a narikommandó teljes létszámban, várúrtól thinkerig.
mi ez a szar zsidrák nyálverés...
@brekkk: Valami habosat böfögtél, paraszt! Hozzászólni nem tudsz, maradj magadnak kretén.
Csak nehogy lefogyjon a szegény éhező szakszervezetis, gyűjtsünk neki csomagra!
@Boli:
"Az indok az a rágalom, miszerint a főtitkár asszony a szakszervezet pénzével úgy bánt, hogy azzal állítólag hűtlen kezelést követett el."

Tegyen feljelentést, ne csak üresjáratban hörögjön!
@Boli: te is tudnál habosat, ha nem vették el volna a rabbik a kukid végét...
@brekkk: Kicsi kancsó! Egyedül ennyi szót összebírtál írni? Vagy csak a copy paste működött? Nem mondod...
Komoly teljesítmény tőled, ha már a témához böfögni nem bírsz! Sok zsidó van a családban? Látom komplexusok megvannak rendesen.
A kukim nem adom, én a lányokat szeretem, ráadásul magyar vagyok, szóval rossz helyen kopogtatsz tündi-bündi... Zagyva Gyulusnál próbálkozhatsz, ott még lányka is lehetsz! :)) Szeresse!
süti beállítások módosítása