Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.06.03. 06:02 Fabius

Elkúrás Fidesz módra

Címkék: fidesz orbán viktor médiatörvény szakszervezetek lukács tamás

"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Kedves Vezetőnk tegnapelőtti évértékelőjében. Akkor még azt gondolhatta az egyszeri választópolgár, szakszervezeti vezető, ENSZ raportőr, hogy a pátosz legalább a héten kitart.

Tévedtünk. Magyarországon ettől sokkal gyorsabban változnak a dolgok.

Tegnap a rendvédelmi szakszervezetek vezetőinek tartott eligazítást Orbán, - ami történt egyeztetésnek nem nevezném - ahol felvázolta kinek mihez kell tartania magát a Nemzeti Együttszűkölés Rendszerében. Árok Kornél szakszervezeti vezető javaslatára, miszerint a nemzeti konzultációba látszólag szerelmes Orbán menjen ki vele a Kossuth térre, mert akad ott néhány szociális konzulens, csak annyit mondott: majd elmondja a dolgot a bohócügyi államtitkárának.

A gőg nélküli szerénység ilyen nagyszerű megnyilvánulását látva igazán hálásak lehetünk mindannyian mi, a bohócok. Eddig ugyan munkavállalónak és adófizetőnek hívtak minket, sőt, néha napján polgárok is voltunk, kivételes alkalmakkor - választás előtt - benyaltak nekünk manduláig, de a bohóc korszak hajnalán külön államtitkárt is kapunk. Kár, hogy nem derült ki, melyik nagyszerűre esett a választás a szakemberek bőségének zavarában. A csöndesen, mosolyogva hazudós lyány bohócot utalta ki a Góré, vagy meg kell elégednünk Nemzeti Acsarkapitánnyal?Ezután Kedves Vezetőnk elhúzott Enver Hodzsa utódainak fülkeforradalmat oktatni Albániába, így valószínűleg nem volt ideje elolvasni Kónya Péter FRDÉSZ elnök csattanós válaszát.

Ennek ellenére ne higgye senki, hogy az Orbán kormány nem a konzultáció szerelmese. Itt van máris a legújabb, a vállalkozói adminisztrációs terheket csökkentő, ötletekkel bombázni a kormányt ide kattintva lehet. Aprócska hajszál a takonypüré tetején, hogy kormányunk tervezett, vállalkozások életét könnyítő intézkedéseit is a munkavállaló fogja megszívni. Az első csomag is olyan intézkedéseket tartalmazott, mint:

- a szabadságok csökkentése,
- pótlékok csökkentése,
- az elbocsátások olcsóbbá és egyszerűbbé tétele,
- nem kötelező kifizetni a túlmunkát, lecsúsztatni is lehet,

A szakszervezetek nem örültek, Cséfalvay Zoltán államtitkár viszont kijelentette: ez a munkavállalóknak jó, a szakszervezetekkel meg mindig csak a baj van. Aztán mintegy bizalmasan megsúgta: az a baj velük, hogy azokat képviselik, akik munkahelyen dolgoznak. Igen, szerintem is ez az a pillanat, mikor tekintetünket égnek emelve kiszaladhat szánkon egy ómájfaszom azért, mert Magyarországon ilyen mondat kiszédülhet egy saját nagyságától megrészegül államtitkár száján. Ez nyilván az orbáni cél iránti alázat, semmi kétség.

Nem járt semmivel jobban a hazánkban tartózkodó ENSZ raportőr, Frank La Rue sem. A nagybüdös emberi jogi bizottságával volt találkozója tegnap, ami meglehetősen sajátosra sikerült. A médiatörvény ügyben vizsgálódó raportőr első, áprilisi tockososztásán már jelezte, találkozni kíván a parlamenti bizottsággal, és elkészített egy listát azokról a civil szervezetekről, akiket szeretne az ülésen meghallgatni a médiaszabályozásról. Erre a malőrsorozatra és tahóságözönre viszont nem számított:

1: a bizottság nem rendes ülést tartott ahogy kérte, helyette "nyilvános meghallgatást" rendezett.

2: a sajtónak nem szóltak, sőt, a Népszabinak az ülést magát is letagadták.

3: az emberi jogi bizottság egy emberi jogi ülésre éppen az emberi joggal foglalkozó civil szervezeteket, pl TASZ nem akarta beengedni. Szigeti Tamás szerint kizárólag a rámenősségüknek köszönhették, hogy végül - a raportőr kérésének megfelelően - résztvevők lehettek.

4: a bizottság elnöke bojkottálta a raportőr által összeállított, civil szervezetek meghívóit tartalmazó listáját, mert szerinte azok társadalmi támogatottsága nem ismert. Mondta ezt pl a hatvanezer fölötti taglétszámmal bíró Millára, a TASZ-ra, az Amnesty International-ra és az Eötvös Károly Közpolitikai Intézetre az a Lukács Tamás, akinek pártja (KDNP) tizedszázalékban kifejezhető támogatottsággal bír, és létezése a Nagy Testvér jóindulatától meg a Fidesz-KDNP kettős tagságtól függ.5: Lukácsnak végül nem maradt más választása, mint beengedni a TASZ, AI és Milla képviselőjét, a saját - Összefogás a Magyar Családokért Egyesület, Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége, MÚOSZ- meghívottai mellé.

6: ezek után Lukács a kormány és a véleményszabadság nevében nem engedte felszólalni Molnár Péter Milla tagot, aki nem mellesleg a Közép-Európai Egyetem kutatója. Cukiság, hogy egyetemi kutatóként sem szólalhatott meg, mert csak.

7: az ülés fénypontja Illésy Mátyás, Összefogás a Magyar Családokért Egyesület elnök Trianon miatt kell a médiatörvény! - benyögése volt.

8: eztán Lukácsnak eszébe jutott, hogy a bizottság tulajdonképpen nem illetékes médiatörvény ügyben, és berekesztette az ülést.

Mit lehet erre mondani? Felesleges magatokat szoci összeesküvéssel mentegetni, ha ennyire hülyék vagytok! A katolikus ámokfutó félhülye kiállította rólatok a bizonyítványt megint a világ előtt. A baj csak az, hogy ezzel rólunk is. Lukács Tamás műsora bemutatta minden kíváncsinak, hogy működik a magyar parlamentben egy emberi jogi bizottság, hogy a magyar kormány szarik magasról a véleményszabadságra, és ha rajtatok múlik itt csak az pofázik szabadon, akinek szabad.

Nem kell több nyálas lózung Orbántól alázatról, visszafogottságról, emberségről és gőgmentes kormányról. Mert a hitele nulla, a mondanivalója üres fecsegés, ami egy napig sem érvényes.

724 komment · 9 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr352953257

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar politika bergmanizálva 2011.06.06. 20:15:09

 Néhány napja Répássy Róbert és Orbán Viktor szavai után mélységes szomorúságot éreztem a magyar politikát illetően. Régen bezzeg a politikánál többet foglalkoztam a filmekkel, nagyon hiányzik mondjuk Ingmar Bergman. Nézzük most Bergman filmjeinek...

Trackback: Hát elkezdődött! 2011.06.04. 18:09:24

 Beindult a diktatúra keményebb üzemmódja. Csak idő kérdése volt, hisz a jelek már régóta erre figyelmeztettek. A kétharmad az kétharmad, ezzel már nyugodtan lehet diktátor az ember. És mint tudvalevő a diktátorok nem szeretik, ha valaki nem fogad...

Trackback: Orbán ablaka alatt 2011.06.04. 12:07:29

Az ország legismertebb bloggere a Facebook-on kommentálta a tegnap történteket. Úgy gondoltam érdemes továbbadnom, mert hiába tartom amúgy sok mindenben ripacsnak, de ettől függetlenül kb. ez az a hangvétel, amit én egy felelős ellenzéktől elvárok:Ültü...

Trackback: Kordonok 2011.06.03. 18:23:51

Újabb fejezetéhez érkeztünk a "miképp menjünk homlokegyenest szembe korábbi véleményünkkel" c. fideszes valóságshow-nak. Számtalan kritika érte a múltban részükről a szocialista miniszterelnököket, hogy vagy nem engedélyezte a rendőrség a ház...

Trackback: Nyílt levél Orbán bohócügyi államtitkárának 2011.06.03. 15:59:12

Bohócügyi államtitkár felel a szociális konzultációért....

Trackback: Mitől fél Orbán Viktor? 2011.06.03. 14:14:26

Pénteken elrendelte Orbán Viktor miniszterelnök budai otthona környékének lezárását Hajdu János rendőr dandártábornok, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. A területlezárás előzménye, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TRMSZ) h...

Trackback: Akarnokság és tehetetlenség 2011.06.03. 14:05:30

Sajtóhírek szerint majd fél éve folyik a bénázás az ITDH átalakítása miatt. A szervezeti átalakítások mindig együtt járnak némi fennakadással, éppen ezért kell óvatosan bánni ezekkel még a közigazgatásban is. Az viszont minden józan ésszel felfogható h...

Trackback: BullshitGenerator 3.0 Orbán version 2011.06.03. 12:37:37

A Blikk szerkesztőségébe látogatott tegnap Orbán Viktor. A miniszterelnök a napilap olvasóival csetelt – megbízható információink szerint önállóan válaszolt a kérdésekre. Az alábbiakban idézett szemelvények alapján legalábbis gyanítható, hog...

Trackback: Döglött Béka: Kirántott kard petrezselymes újburgonyával, ecetes uborkasalátával 2011.06.03. 10:31:20

Mottó: Ha semmi sem lehetetlen és minden lehetséges, akkor mégiscsak lehetséges, hogy van, ami lehetetlen.Az Elvarázsolt Kastély exkluzív éttermében paradoxonokat szolgálok fel, melyeket a legfrissebb és szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, a kulinári...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@popocatepetl: Igen értelmes reagálás volt,nem a lényegről szólt,ahogy szoktátok!
@yetee 69: A 69 a korod, a születési dátumod vagy a póz ahogy ídesanyád a legjobban szereti veled?
@Boli: Csak vigyázz, bele ne ess az olyan vízbe amiben ilyen férgek úszkálnak, mert még valami betegséged lesz!
@popocatepetl: én sem szeretem a zsidókat,meg még sok mást se,de nem abból áll az életem ,hogy mindig másokra köpködjek.neked meg azt javaslom,mosolyogj.ez a második legjobb dolog amire a szád használni tudod
@popocatepetl: Látom már mindenki okád tőled. Különben hogy kerültél ide? Az EU-ban a sikertelen géntechnológiai kísérletek hulladékát kötelező megsemmisíteni. Vagy Észak-Koreából hoztak valamilyen orvosi kiállításra és megszöktél? :-)
@popocatepetl: én sem rajongok a zsidókért,de nem abból áll az életem ,hogy másokra köpködjek.javaslom mosolyogj.ez a második legjobb dolog amire a szádat használni tudod
@regress: Ne biztasd mosolygásra, mert az esztétikai környezetszennyezésre való felbujtás!
@regress: Ne biztasd mosolygásra, mert az esztétikai környezetszennyezésre való felbujtás!
@röhögő: Félted mi, hogy megárt a természet a kis buzifiú selymes testének?
@regress: Igen, nálatok a családban ez így van minden bizonnyal, mi beszélni és enni is szoktunk a szánkkal, nem csak nyalakodni. Bár ha jobban belegondolok, inkább nyalakodjatok, addig sem ugattok, s ha szerencséje van ennk a nemzetnek, még éhen is dögölhettek.
@röhögő: "mindenki"

Azért az indexen összeverődő pár libsi hülyegyerek és vén komcsi trotty még nem mindenki. Sajnálom, nem akartalek csalódásba taszajtani.
@popocatepetl: "Szegény kutya." Olyan egyszerű, kiszámítható és manipulálható vagy, igazi narancszombi. Miután emlegettem a kutyakaját és a webes csont dobását neked, ez a reakciód. :-)
Téged tanítani lehet pszichológiából, mint a negatívan manipulálható frusztrált idióta mintapéldányát!
@röhögő: Látom, nyitva maradt a pszichológia tankönyv amit tegnap tévedésből a Románc magazin helyett loptál el az antikváriumból és most bőszen másolgatsz belőle.
@popocatepetl: Ajaj, már a selymes testéről álmodozol? Most kezd elmenni a kedvem az etetésedtől. :-(
@röhögő: Féltékeny vagy? Nem kell, nem megyek a területedre.
@popocatepetl: Nem is tudtam hogy van Románc magazin. Hogy ilyen irányú "műveltségedet" felfedted, már sok minden világos. :-)
A te esetedben azonban a pszichiátria könyvek a szükségesek, ha érted mi a kettő között a különbség.
@popocatepetl: Na mentem! :-) Jókat fogok derülni még rajtad ha eszembe jutsz!
@popocatepetl: "A legszánalmasabb dolgok egyike amikor valaki a saját humorosnak szánt mondandója után odarakja a mosoly-jelet, hogy a többi agyatlan haverja tudja, hogy most nevetni illik. " - Mellesleg a nickem láttán a mosolyjelet miért is kifogásolod?
@Gatinho:

"Fújj de szar ez a zorbán kormány!

Mennyivel jobb volt elquro és feddhetetlen csapata!!!

Feri, gyere segíteni kell!!! sálálállálá....

:DDDD"

Egyre slager gyanusabb ez a nota!
51,363 view YouTube-on

www.youtube.com/watch?v=z_S71K4V13g

@popocatepetl:

Fogjuk meg mi egyutt enekelni 2014-ben, "ne csinald mar szorakozzal, massal ne velunk, ne hagyd abba, tancolj ujra megint nekunk. Feri segiteni kell, gyere vissza...!"
@zembertelen: "Kik miatt lett 2/3?!
Szégyelljék magukat!"
Bizony Szégyeljék azok akik beszopták a zorbán-szíjj-ártó hazugságokat! Azok miatt lett 2/3, akik elhitték, hogy azok lopnak akik még a törvényesen járó fizetésüket sem vették föl (Gyurcsány és Bajnai). Azzal aki a rendőri fizetéséből 2 Milliárdos vagyonra tett szert nem foglalkoznak. Beszopják az 1.000.000 munkahejy teremtést, és elhiszik, hogy az zegésségügy nem üzlet, a tanítás ingyen jár stb..
No, hát ők intézték el neünk a 2/3-ot.
Most, fizethetjük mindd, enne a sokszoros árát!
@röhögő: Szia Szerelmem! Hiányozni fogsz.
@kvasztics47: Még szerencse, hogy neked nem kell fizetned, te ingyenélő tapló semmirekellő lusta állat.
@popocatepetl:

Ketled, de nem zarod ki! Van meg itt remeny.
@Lacdelo: Ahogy akarod: kizárom. Orbánt még megutálhatom, de azt a kretén hazaáruló elmebeteg tolvajt visszavárni sosem fogom.
@kvasztics47:

Meg ne ird le az 1 millio munkahely teremtest, habar most 1.1 millional jartak, hiszen az utobbi evben 100 ezerrel szukult a foglalkoztatas.

Most szervezi a Fidesz nagyerovel, hogy az adofizetok penzebol kozmunka programot indit be. Lehet hogy az osszes munkanelkulit, rokkantnyugdijast, korengedmenyes nyugdijast befogjak es arkot asatnak majd veluk a Hortobagyon, meg viztarozokat asnak ki lapattal, meg asoval korszeru munkagepek helyett.

A korkedvezmenyes rendorok meg felugyelnek rajuk. Nehogy valakinek budos legyen a munka. Ha kidol, az jo lesz az allamnak, akkor legalabb nem kell tovabbi nyugdijat fizetni, szocialis segelyt.

A nep le lesz foglalva, erejuk es idejuk se lesz tuntetni a 8 ora arokasas utan. Inkabb attol kellene tartani, hogy tenyleg betartjak a szavukat es tenyleg munkaba allitjak nyugdijasokat.

Emlekszem mennyit vitatkoztam par honapja fideszesekkel, amikor a Manyup allamositasarol. Minden fideszes probalt meggyozni, hogy az allami nyugdij az mennyivel biztonsagosabb es az allam az milyen jo gazda.
Majd nem fognak hoborogni, ha nekik is lapatolniuk kell 60 evesen,vagy rokkantan hogy megkapjak a zsiros allami nyugdijt. :(
@kvasztics47:

Meg ne ird le az 1 millio munkahely teremtest, habar most 1.1 millional jartak, hiszen az utobbi evben 100 ezerrel szukult a foglalkoztatas.

Most szervezi a Fidesz nagyerovel, hogy az adofizetok penzebol kozmunka programot indit be. Lehet hogy az osszes munkanelkulit, rokkantnyugdijast, korengedmenyes nyugdijast befogjak es arkot asatnak majd veluk a Hortobagyon, meg viztarozokat asnak ki lapattal, meg asoval korszeru munkagepek helyett.

A korkedvezmenyes rendorok meg felugyelnek rajuk. Nehogy valakinek budos legyen a munka. Ha kidol, az jo lesz az allamnak, akkor legalabb nem kell tovabbi nyugdijat fizetni, szocialis segelyt.

A nep le lesz foglalva, erejuk es idejuk se lesz tuntetni a 8 ora arokasas utan. Inkabb attol kellene tartani, hogy tenyleg betartjak a szavukat es tenyleg munkaba allitjak nyugdijasokat.

Emlekszem mennyit vitatkoztam par honapja fideszesekkel, amikor a Manyup allamositasarol. Minden fideszes probalt meggyozni, hogy az allami nyugdij az mennyivel biztonsagosabb es az allam az milyen jo gazda.
Majd nem fognak hoborogni, ha nekik is lapatolniuk kell 60 evesen,vagy rokkantan hogy megkapjak a zsiros allami nyugdijt. :(
@popocatepetl:

Soha se mond, hogy soha. En mar megtanultam. Ha jobb hijjan nem lesz kit valasztanunk, akkor meg lehet olyan helyzet, hogy Gyurcsanyt kevesbe utaljad majd, mint OV-t. Gyurcsany se 1 ev alatt ennyire nepszerutlen. OV is lassan GyF sorsara jut, viszont GyF fel fog ertekelodni, hisz a mult mindent megszepit. OV-t is sokan gyuloltek 2002-ben es megis 2010-re nyert 2/3-dal.
Száz szónak is egy a vége.
A fidesz elkúrta!
Csak Orbán ezt sosem valja be!
Megy a levesbe mint Gyurcsány.
@popocatepetl:

Habar jobb lenne egy par uj arc. Mar unom ezt a politikai arokasast. De ugy nez ki a kopogtato cedula rendszer megszigoritasaval az uj partokat probaljak ellehetetleniteni, mar milliardok kellenek es nagy tamogato szervezet, hogy valaki valasztasokat tudjon nyerni. A penz es a csapat egyelore csak az MSzp-nek es a Fidesznek van meg. A tobbi part eselytelen egyedul valasztast nyerni. Maximum szovetsegben, de az Mo-on nem divat mostanaban.

Mig ok megosztjak a nepet, jol megszedik magukat es jot rohognek az olyanokon mint mi akik nem latjak, hogy minden a penzre es a hatalomra megy es ok alapvetoen tojnak a nepre.

Ha azt hiszed, hogy te sorsod erdekli OV-t akkor sulyosan tevedsz. Ot a hatalom es a penz erdekli, semmi mas. Felole te fel is fordulhatsz, plane ha nem vagy egeszseges jomunkas, gazdag ember.

O csak a felso kozeposztalyt es gazdagokat szereti. Meg is jutalmazta oket. Mig az alacsonyabb osztaly dogoljon meg, ahogy tud.
Beszart a NEMZETI SZAR BOHÓC!!!!!!!!!!!!!!Orbán és bohóc kormánya TAKARODJ!!!!!
@popocatepetl: te melyik vagy?libsi,komcsi,vén trotty,esetleg keverék?hány apától van ennyi eszed?
Tanáremberként nem volnék dúsgazdag, de minden pénzt megérne az a performance amikor a Kedves Vezetőt híg székletbe mártott szálkás deszkával szamba ritmusban orcán csapkodják:-)
No moderator plííízzz.:-)
@gagauzz kalauzz: Elég szégyen erre az országra nézve, hogy olyan senkiházi buta állatok is lehetnek tanárok mint kend.
@nesze nektek két harmad...: Ügyes vagy, most vedd be a gyógyszert hülyegyerek!
Addig kellene elzavarni ezt az arrogáns, beképzelt, tudatzavaros fidesz-kormányt, amíg nem lesz visszafordíthatatlanul elkúrva minden. Jobban hazudnak, mint a Gyurcsány, és legalább annyit hajtanak a saját malmukra, a köznépre meg nagyívben szarnak. Nem erre kaptak felhatalmazást, úgyhogy mehetnek.
@közpolgár: Még szerencse, hogy ezt nem te fogod eldönteni. Illetve nem csak te.
@közpolgár:

Eddig a Fidesz csak azt csinalta, ami elvarhato volt tole. Az mas kerdes, hogy en csak negativ dolgokat vartam a kormanyzasuktol, de az legalabb mind bejott.
Végigolvastam, végig szenvedtem a bejegyzéseket.
Meggyőződésem, hogy röhögő és popocatepetl vagy ugyanaz az ember, vagy két haver, aki a mocskos oda-vissza műsorukkal azon "fizetett troll" munkájukat végzik, hogy ne legyen az embernek kedve hozzászólni az eredeti témához. Minek, egy-egy értelmes hozzászólás között e két fizetett szarházi tudatos alpári bunkó mocskolódásán kell átrágni magát az embernek, amitől elmegy a kedve az értelmes hozzászólások keresésétől.
Már a reakcióidejük is ezt sugallja: crtl c crtl v egy erre a célra készült szöveggyűjteményből.
Klasszikus fidesz stílus: nem tiltjuk, de lehetetlenné tesszük. Nem büntetünk, de elveszünk, ha nem azt csinálod, amit mondunk.
@popocatepetl: A beírásod Téged minősít. Nem nyalom Viktor alfelét,mert olvastam egy tájékoztatóban,hogy kóros elhülyülést okoz,ahogy a beírásod is mutatja.
Egy tanárember nem szereti a köcsög diktátort és a nyalnokait.
Megpróbálnám egyenes gerincre nevelni a diákjaimat.
Jó étvágyat a mai nyalakodáshoz.:-)
@ember67: Hogy jöttél rá? Ügyes vagy.
@gagauzz kalauzz: Közben rájöttem, hogy nem vagy te tanárember, csak szeretnél az lenni, de ahhoz tanulni kellett volna, nem csak Technocolt szívni.
"Szima Judit kihallgatása késő este is folyamatban van. A portál hivatalosan meg nem erősített információi szerint a nyomozóügyészek elsősorban arra kíváncsiak, hogy a főtitkár költött-e, illetve ha igen, mennyit a szakszervezet pénzéből saját céljaira."

Meg hogy nem epul a diktatura. Erre meg Rakosi is elismeroen csettintene egyet a nyelvevel. Meg a vegen a pincebortonoket is visszaallitjak, meg a kozteri akasztasokat. Habar ez Jobbikos korokben nepszeru lenne es a Fidesz szereti oket kiszolgalni.
@gagauzz kalauzz:

Te se leszel iskolaigazgato ebben a rendszerben, maximum jo, lelkiismeretes tanar. Tobb ilyen tanarra lenne szukseg, lehet hogy az orszag se tartana itt.
@Lacdelo: A köztéri akasztások tetszenének nekem. Bár undorító szagotok lenne.
Popókatipeti itt a felszopó?! Sztem lenne merevedés amúgy is ... ez a percenkénti orgazmumus egészségtelen ...
@Lacdelo: Attól jó tanár, hogy utálja a mostani kormányt? Gratulálok.
@Dig, Lazarus!: Igen, tüzelem a vén trottyos komcsi szarokat, csak nehogy infarktust kapjanak itt nekem.
@gagauzz kalauzz: Ennyi hülye egy rakáson,
ez a baloldali álom.
Agyon sirják gondjaikat,
szeretik a vén komcsikat.
A te nyelved ha lehetne,
A Fletó se..ében pihenne.
@Dig, Lazarus!: Mit vártál popókatitól? Ez a senkiházi, kövér, szemüveges kis gennyzacskó két napja ontja a baromságait. Még egy értelmes bejegyzése sem volt. Majd nézd meg, erre milyen ökörséget fog írni. Jön a zsidózás, vagy a cigányozás, vagy ami eszébe jut. (eszébe? ez túl erős volt!)

@Lacdelo: Nekem tetszik ez az elviszlekbazmeg téma, mindig szerettem volna időutazásban részt venni. Nagyfater mesélt az 50-es évekről, most át is élhetjük! :)
Most vagy soha,
A ganélé ráömlik
A bús komcsikra
@Battlestar Galactica: Hát megjöttél Drágám? Már úgy hiányoztál? Most haragszol a múlt éjszaka miatt?
@Battlestar Galactica: Megígérem, hogy többé nem hágom meg anyukádat helyetted, úgyis elég gyenge volt a vén szaros.
@popocatepetl: Hozod a formád, látom! Nem ezt hívják szegénységi bizonyítványnak? Ja, te ezt nem tudhatod, nem forogsz olyan körökben, akik ilyen kifejezéseket használnak!
@popocatepetl:

Ember... Bocs, te vadállat, takarodj innen!
@popocatepetl:

Annyira sajnálom, hogy ilyen értékes "emberekkel" csak ilyen blogokon lehet találkozni.
Buzog bennem a tenni akarás. (hogy egy ilyen férget végre agyoncsaphassak)
@popocatepetl: azt létom ,hogy értelmes választ senkinek nem adsz,viszont mindenkit fikázol.te egy micimackó vagy.amigy érdekelne,ennyi ésszel mivel fglalkozol?a hullámvasúton vagy sofőr?
Azt hiszem adja magát az összehasonlítás Orbán és Gyurcsány stílusa, hozzáállása között. Amíg az előbbiről a fenti poszt árulkodik, addig az utóbbiról ez:

fedor.blog.hu/2011/06/04/orban_ablaka_alatt
@Fedor: Igaza van Gyurcsánynak! Meg kell védeni az orbán családot:

fsp.nolblog.hu/files/orban%20csalad.jpg
viktor a mekk mester sosrozaton nőtt fel.csak az a baj ,hogy azonosult vele
Jó kis poszt;nemigen lehet mit hozzáfűzni.
Van egy olyan érzésem, hogy Árok Kornélék nem vevők e nemes pátoszra.Az meg különösen nem tetszik nekik, ha rendetlen bohócoknak nevezik őket.
Hajrá, Tűzoltók,Rendvédelmiek és AZ ÖSSZES TÖBBI BOHÓC!
most olvastam szargyártó peti legújabb elmeháborodását.a rendvédelmisek nem nyugdíjat kapnak,hanem adóztatható jővedelmet.petike,te meg nem 7,62-est kapsz a tarkódba,hanem ólomprotézist a kis agyadba
OV a bohocot a tuntetokre ertette, mivel minden tunteto bohoc szerinte. Mivel bohocokkal nem targyalnak, es nincs Bohocugyi Allamtitkara sem, igy senkit nem kuldott le. Pedig a Fideszben rengeteg ember melto lenne a Bohocugyi Allamtitkari posztra (Szijjarto, Kosa, Lazar, Pinter stb...)

Habar Pinter mostanaban targyal a tuntetokkel, lehet hogy o lenne a Bohocugyi Allamtitkar csak elszolta magat OV. Szerintem Pintert akarta lekuldeni, csak mar o neki sincs kedve targyalni bohocokkal es nem ment el.

Milyen jo, hogy OV a millenarisi evertekelo beszedeben onmegtartoztatasra es gog nelkuli politikara szolitotta fel hiveit.
Ugy latszik meg o sem gondolta komolyan, amit mondott.
@popocatepetl: Na mi van te mocskos szájú? Nem veszed észre hogy mindenki hány már tőled?
Kell a FIDESZ akár tetszik akár nem, mert ez az ország mindig valami ellen szavaz, nem pedig valami mellett. Az elmúlt szocialista(?) éra alatt a fityisz nem tudott mást tenni, mint minden értelmes elmozdulást jelentő dolgot megtorpedózott, mert ezt nem lehet az emberekkel megtenni, mert ne azemberekkel fizettessék meg, és bőszen tologatta aktív ellenzékként az elkúrást.
Most akárhogyan is kommunikál, akkor is az emberekkel fizetteti meg, és velük kúr ki de nagyon, ráadásul pökhendi kétharmados stílusban, ami akár fellendülést hoz akár nem, megint elhozza a ki ellen szavazzunk dilemmáját ( vagy a kit utálunk jobban opciót). Nálunk erről szól a váltó kormányzás, és akárhogy is nézzük az fideszünk 4 évre ( szerintük 8 -ra ) kimaradt a köré szerveződő a konkrétumokat populáris jópofa faszságokkal kiváltó emelt pátoszi aura kormányzás következtében történő sérüléséből. Ezek a sérülések csak így jönnek elő, ez van, csak így lehet rálátni a sérüléseken keresztül, hogy ezek legalább akkora sfejek, mint más politikai táborok lakói.
@popocatepetl: olyan pojénos volt ez. mind1 mit mondotok 3 millió ember dolgozik (papíron, mert azért többen is tesznek ilyet csak dutyfree) szóval minél többször rúgnak ebbe a három millió szavazóba annál kisebb lesz a vezér előnye és a végén úgy elfogy h 1. lehet hogy a határon túliak szavazata sem lesz elég
2. meg úgy jár mint Humpty Dumpty
nem akar itt senki normális forradalmat és nem is száll ki senki a fotelból csak 3 év múlva elmegy szavazni lesz majd nagy fülke ellenforradalom meg új számonkérési biztos, meg vádemelés meg ilyenek
addig is nektek csak így tovább mert most 3X4 év ellenzékiség jön
@röhögő:/@Battlestar Galactica:

Szerintem @popocatepetl: nem alapvetoen rossz ember, csak eltevedt, rossz korokbe keveredett. Elofordul az ilyen a legjobb csaladokban is.

Merges valami miatt es ezt a merget a Fidesz kihasznalta, amikor politikai ellensegkepet krealt a ballib-bol, amit a csalodott, merges emberek tudtak okolni a velt vagy valos serelmuk miatt. Ezt a politikai strategiat folytatja a Jobbik is a zsido, roma, meleg, komcsi csoportokat jelolik meg mint ellensegkepet, ami minden rossz okozoja Mo-on.

Tehat itt @popocatepetl: baratunk csak egy megtevedt ember, aki nem erti a bonyolultabb hatterben levo osszefuggeseket, neki csak egy ellensegkepp kell, amiben levezetheti frusztraltsagat. Jelen pillanatban ez a ballib. De a jovoben konnyen lehet hogy ez a Fidesz lesz, amikor rajon hogy OV-t ot nem erdekli es tojik raja. Plane ha rokkant, beteg vagy munkanelkuli lesz az onhibajan kivul. O fogja OV-t legjobban szidni es enekelni a Feri segiteni kell, gyere visszat!

www.youtube.com/watch?v=z_S71K4V13g
@alien: bocs aki normális az nem akar forradalmat
@Lacdelo:
Ha viszont nem rokkant, reménytelen munkanélküli, vagy beteg lesz, akkor viszont simán megteszi majd veled vezére sugallatára, hogy munkanélkülivé, beteggé, kilátástalanná tegyen, vagy akár alpári megnyilvánulásai alapján, akár megszervez nekünk egy kis megsemmisítő tábort is. De azért persze várjuk vissza ( az agyát, mely jelenleg valahol a Semmelweisz egyetemen - micsoda név!- van spirituszban).
Na, Fabius, azt hiszem ennyi kommented talán még nem volt itt. Az írás amúgy jó! :-)
@popocatepetl: Az anyádat ne keverd az enyémmel!
@thinker_:
"még szerencse, hogy te itt vagy nekünk és képviseled az észt. nem is tudom mi lenne velünk ha nem lennél. mondd, te nem akarsz elmenni? :)) elleszünk mi itt ebben a kis országban, bután és tudatlanul is. te meg oszthatod azt észt ahol akarod."

Szó sics észosztásról, teljesen felesleges kiforgatnod a szavaimat és belemagyarázni olyat, amit nem mondtam.
Ha logikusan végiggondolod a dolgot, akkor mégis mi olyat látsz, ami miatt érdemes itt maradni az országban? Túró rudi meg csalamádé? Ugyan, nőjünk már fel!
Miért kellene itt leélnem az életemet egy olyan országban, ahol a fizetések a béka segge alatt vannak, a járulékok egyre magasabbak, a jogaidat páros lábbal tapossák, az emberek egyre butábbak, egyre primitívebbek és most már gyakorlatilag a nagy átlag egyik napról a másikra él, mert szinte naponta változnak a dolgok.
Azért kellene itt maradnom mert itt születtem, és akkor ebből kifolyólag szívjak tovább a többiekkel, különben lehazaárulóznak!?
Azért álljon már meg a gyászmenet!
Ez a "ha eeemész' a országbú' akkó' hazaáruló vagy, teeee rohatt' idegenszívűűű!" kezdetű szlogen, ez csak a vérprimitív és kőbuta, 2 bites ostobák egyik kedvenc szlogenja, azoké, akiknek fingja nincs arról, hogy az ország határain kívül is van élet, és ideje lenne már azt is észrevenni, hogy a Föld nem lapos de még csak nem is banán alakú.
@popocatepetl: járj úgy mint a csíkos nadrágom.ha nem ismered elmesélem
Ja és külön köszönet az agyatlan jobbikos idiótáknak, amiért képesek voltak a franciáknál tüntetni a trianoni döntés ellen. Köszönjük meg nekik, hogy újra szégyenbe hozták az országot az ostoba primitívségükkel.
@yetee 69: Nem keverem, nem vagyok színtévesztő.
@regress: "járj úgy mint a csíkos nadrágom.ha nem ismered elmesélem "

Elkopnék a sok símogatástól a parádén?
@88hedgehogs: Sajnálom, de még mindig kisebbség vagytok és nem a kisebbség fogja eldönteni, hogy ki takarodjon innen.
@röhögő: "mindenki hány tőled"

Óh, Kedvesem, az, hogy összeverődött itt pár izé akinek rettenetesen ellenszenves vagyok, az még messze nem mindenki, csak pár izé.
"Bergeroth: Ha logikusan végiggondolod a dolgot, akkor mégis mi olyat látsz, ami miatt érdemes itt maradni az országban? Túró rudi meg csalamádé? Ugyan, nőjünk már fel!"

Ha csak ennyi, és már fel is nőtt, szerintem is menjen. De csendben, ez ugyanis magánügy.
@popocatepetl:

Nem többségről, vagy kisebbségről van szó...

Hanem, hogy egy primitív troll vagy...
@88hedgehogs: Igen, a válaszod alapján tényleg úgy tűnik, hogy te vagy hivatott csoportosítani az embereket primitívekre és nem primitívekre.
@Bergeroth: még itt vagy? ideje indulnod, nehogy rossz hatással legyen rád a hazád. a főnököd is megmondta: lehet menni! ideje szót fogadnod.
@Bergeroth: ahányszor a te baloldali elvtársaid lejáratták már ezt a országot....
azzal nincs baj ha naponta van két holokauszt megemlékezés, mi? ha a trianon szóba jön, akkor mindjárt megy a duma. az ilyen emberekre nincs is szükség itthon.
@Ordnassac: erre megy ki a az egész. az írás persze egy szar hazugság, mint a baloldal egésze, de mi is vagyunk olyan hülyék, hogy növeljük a kommentek számát.
@thinker_:
Tényleg olyan nehéz megérteni, hogy egyik oldallal sem szimpatizálok? Anno nem jött be az mszp kormány, ahogy most a fidesz kormány sem.
Miért van az, hogy te is és a hozzád hasonló populista éjsötét idióták, egyszerűen képtelenek vagytok ezt felfogni?
Nem magyarul írok, vagy mi van?
Ennyire értelmezhetetlen számotokra a magyar nyelv?
Vagy annyire ragaszkodtok a mondvacsinált ellenséghez, hogy muszáj ujjal mutogatni, különben értelmét veszti az egész infantilis idiótaság, amit hangoztatsz?
Tényleg ennyire sötétek vagytok?
A nemzeti együttprüszkölés újabb eredménye:
www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1577-tmrsz-kozlemeny-20110604.html
Gratulálunk! Azok a rohadt komcsik! Tényleg, mit meg nem engednek maguknak!
@Bergeroth:
Még nem jött le, hogy :Igen ennyire?
@Bergeroth: Nézd, ezek hívők. Nem érteted meg velük. A fidesznyikek a vallás helyére szeretnének lépni. Bizonyos IQ alatt ez somán működik is. Fecónak is voltak ilyen hívei, bár sokkal kevesebb. Mára Viktorka elvetemült seggnyalói is érzik, hogy valami barnát nyalnak. A csuti még eteti őket, hogy rajra csoki lesz az...
@thinker_: másold már ide a poszt melyik része szar hazugság? Mert szerintem három elhangzott tényt jár körül, így max a Vezér szavait és a pereputty dolgait hazugozhatod.

Szóval?
@néma bárány: "Szerénység, szolgálat, visszafogottság." Most miért? Ebből melyiket produkálta a magyar politikai elit?
Szerénység: Cinikus Lázár pajti?
Szolgálat: Szíjjártó pajti nyelve jól szolgálhat ott, ahová illik.
Visszafogottság: Kósa pajti álmai.
Na, melyik nincs itt meg?

Ez pedig mai hír:" Szima Judit politikai fogoly Magyarországon 2011-ben!

Megdöbbenve értesültünk arról, hogy Magyarország legkarizmatikusabb, legbátrabb szakszervezeti vezetőjét, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete főtitkárát a kormány által kinevezett legfőbb ügyész által irányított kaposvári ügyészség emberei bebörtönözték a június 3-ról 4-re virradó éjszaka.

Az indok az a rágalom, miszerint a főtitkár asszony a szakszervezet pénzével úgy bánt, hogy azzal állítólag hűtlen kezelést követett el. Ez a rágalom – amellett, hogy szemenszedett hazugság – csak indok arra, hogy a TMRSZ harcos főtitkárát a regnáló hatalom ellehetetlenítse, megfélemlítse, emberileg tönkretegye, vagy megszégyenítse.

A gyanú jogilag teljesen abszurd, hiszen az egyesülési jog alapján a szakszervezet maga választja meg vezetőit, maga alakítja ki a szabályait, maga határozza meg gazdálkodását és amellett, hogy betartja a különböző pénzügyi szabályokat és jogszabályi előírásokat – amelyeket az APEH (jelenleg NAV) ellenőrizhet a szabályszerűség vonatkozásában – csupán a tagság felé tartozik minden egyes forintról elszámolni."
www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1577-tmrsz-kozlemeny-20110604.html
Érdemes a teljes cikket elolvasni!
@Boli: amit Szima Judittal csinálnak az kurva rossz vicc, amin nem röhög senki.

A TMRSZ gépeit és minden szarját lefoglalták még az Eu szavazás körül, mikor Jobbik listás volt Szima, és akkor sem találtak semmit. Most az ügyészség teljesítette a rendelést.
@néma bárány: Egy vicc, hogy ma ezt, itt, ebben az országban meg lehet csinálni, ennyire egyértelműen politikai megrendelésre. Mi a lófütty van itt? Nem mondják, hogy azok után, hogy APEH (ami még normális is) vizsgálat meg volt, 10 ügyész kell a lerohanására ennek a nőnek. Sőt még le is kell tartóztatni, de az indoklásban tanúkénti meghallgatást említenek...
Wazze, Rákosi elvtárs elégedetten dörzsölgeti a tenyerét odafent. Narancskomcsi elvtársaink elszálltak, nagyon el vannak tévedve!
@Boli: az elvtársak be vannak szarva. Csak rá kell nézni egy tetszőleges közvélemény kutatási ívre és látszik, az emberek töke televan azzal amit csinálnak. Százezrekben mérhető a kiábrándult szavazóik száma.

Amúgy tisztán látszik mikor talál be egyik másik blogger a posztjával igazán. Olyankor védi a mundért a narikommandó teljes létszámban, várúrtól thinkerig.
mi ez a szar zsidrák nyálverés...
@brekkk: Valami habosat böfögtél, paraszt! Hozzászólni nem tudsz, maradj magadnak kretén.
Csak nehogy lefogyjon a szegény éhező szakszervezetis, gyűjtsünk neki csomagra!
@Boli:
"Az indok az a rágalom, miszerint a főtitkár asszony a szakszervezet pénzével úgy bánt, hogy azzal állítólag hűtlen kezelést követett el."

Tegyen feljelentést, ne csak üresjáratban hörögjön!
@Boli: te is tudnál habosat, ha nem vették el volna a rabbik a kukid végét...
@brekkk: Kicsi kancsó! Egyedül ennyi szót összebírtál írni? Vagy csak a copy paste működött? Nem mondod...
Komoly teljesítmény tőled, ha már a témához böfögni nem bírsz! Sok zsidó van a családban? Látom komplexusok megvannak rendesen.
A kukim nem adom, én a lányokat szeretem, ráadásul magyar vagyok, szóval rossz helyen kopogtatsz tündi-bündi... Zagyva Gyulusnál próbálkozhatsz, ott még lányka is lehetsz! :)) Szeresse!
süti beállítások módosítása