Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.24. 11:14 Fabius

A diadal íve

Címkék: fidesz orbán viktor miniszterelnöki dolgozószoba

Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig nem kéne ezen fennakadni. Ugyanis ez teljesen természetes íve a Fidesz diadalának. Grandiózus álmokhoz grandiózus külsőségek dukálnak. Aki ezt nem látja be, az nemzetellenes elmúltnyócév és kész.

Azonban a diadal íve is zenitjére ér egyszer. Talán éppen most lehetünk tanúi ennek a történelmi pillanatnak, mikor Szeretett Vezetőnk terveihez szűkössé vált a 70 m2-es miniszterelnöki dolgozószoba. Nagy úr a kényszer, mégse nyomoroghatnak a TERVek, mint heringek a konzervdobozban, a kiteljesedéshez tér kell, és az sem baj, ha az egyébként aprócska termet is befér még az ajtón. A szükséghelyzet feloldására válságstáb alakult, és gondos tervezés/mérlegelés  után a Parlament Nándorfehérvári termének 180 m2-be költöztették Kedves Vezetőnket.

Látom máris a klaviatúrára feszülő ujjaitokat kedves felebarátaim! Mégis vegyük figyelembe a szijjártói indoklást, miszerint ez nem luxus, mert így is olcsóbb, mintha a Parlament épületén kívül kerestek volna méltó helyet Orbán Viktor számára. Ebben az esetben Nemzeti Trubadúrnak igaza van. Ha a Fours Seasons Hotel Gresham Palace 226 m²-es királyi lakosztályához mérjük a dolgot máris világos lehet, hogy a Nándorfehérvári terem szűkös, spórolós középmegoldásnak tekinthető maximum.

Ezért kifogásolás helyett inkább ötleteljünk azon, mivel lehetne az új miniszterelnöki dolgozószobát még inkább lakájossá, még inkább méltóvá tenni újdonsült tulajdonosához? Én első körben a hosszanti fal freskójának átfestését javasolnám, mert a nándorfehérvári győzelmet elhomályosította régen a Nagy Áprilisi Fülkeforradalom. Hunyadi perlekedése a törökkel kofalárma Orbán nemzetközi sajtóval vívott ádáz küzdelméhez képest. Másodsorban javaslom, hogy legyen a terem egyik végében egy szobafoci pálya kialakítva lelátóval, ahol a Kárpátok Középpályása lenyűgözheti a hozzá látogatókat korát meghazudtoló bravúros mozgásával. Harmadik sorban javaslom, hogy kerüljön kialakításra egy sarokstúdió, ahol Fábry Sándor segítségével a Hogyan legyen mindenki milliomos? - agytornát játszhatná napi rendszerességgel.

Ti mivel tennétek méltóbbá Kedves Vezetőnk dolgozószobáját?

389 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr832687081

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Orbán Csomag 2011.02.24. 20:45:10

A hét végére ígérte a kormány a strukturális reformjainak leleplezését. Csodára azonban ne számítson senki.Korábban már megtudhattuk, Orbán Viktor a megszorítások ellensége. Szerinte a megszorítások alkalmazása az MSZP vesszőparipája, szerinte a bev...

Trackback: Fülei-Szántó András népszavazási kezdeményezés 2011.02.24. 19:21:47

Az index és egyetlen híradó ingerküszöbét sem érte ez a hír, hogy egy magányos harcosnak tűnő aktivista megelégelte a bankszövetség néha meglehetősen hihetetlennek tűnő magyarázatait a kialakult helyzetre és népszavazást kezdeményezett a következő kérd...

Trackback: Új munkahelyek és költségcsökkentés 2011.02.24. 18:59:48

  Öles léptekkel haladunk az egymillió új munkahely megteremtése felé. 290 hely már biztosan megvan. Az engem egy cseppet sem zavar, hogy ez a 290 munkahely a kormányzatnál van. Na jó, volt ugyan olyan ígéret, hogy olcsóbb államot hoznak létr...

Trackback: Szép, új iroda - süllyedő biznisz 2011.02.24. 18:00:57

Egy főhadiszállás építészeti kiforrottsága fordított összefüggésben van a benne székelő intézmény fontosságával és prosperitásának állásával. Ha tehát ékes, saját célra tervezett épületet látsz márványlifttel és süppedős főnöki szőnyeggel meg rendez...

Trackback: Szép, új iroda - süllyedő biznisz 2011.02.24. 17:54:25

Egy főhadiszállás építészeti kiforrottsága fordított összefüggésben van a benne székelő intézmény fontosságával és prosperitásának állásával. Ha tehát ékes, saját célra tervezett épületet látsz márványlifttel és süppedős főnöki szőnyeggel meg rendez...

Trackback: A csúfos vég előszellentése 2011.02.24. 17:16:25

A hír: Három átlaglakásnyi irodába költözött Orbán. (Kicsinek találta elődjei 70 négyzetméteres dolgozószobáját, átköltözött a 180 négyzetméteres Nándorfehérvári terembe.) Egy mondatban: Na, ott már elfér egy Mubarak és/vagy egy Kadhafi kép a falon!

Trackback: Réthelyi, a díszminiszter 2011.02.24. 15:33:14

Utoljára talán Pepó Pálnál volt az ember ilyen tanácstalan: hát ez meg minek van?A második Orbán-kormány megalakulásakor fontos és sokat hangoztatott szempont volt a kisebb állam, takarékosabb kormányzat, kevesebb számú csúcstárca. A vállalás dupla kud...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kéne oda egy kis fülke, alföldi fajansszal, öblítőtartállyal, lehúzólánccal. Forradalmat csinálni, természetesen. Nem ám beleszarni az egészbe!
Egy szenteltvízzel töltött dézsakuzzi is elférne, ahol minden bűne után tisztító fürdőt vehet.
Én nagyon félek, hogy bármit is tesznek ebbe a szobába, túl nagy marad. Egyszer csak elveszik a lakója.
Kertitörpékkel, valamint Gyurcsány és Cohn-Bendit poszterekkel.
Én az olcsóbb állam jegyében felvett plusz 1500 főt zárnám be hozzá légmentesen (nem havi) ciklusa végéig.

Azt már csak remélni merem, hogy a nagy hálálkodásban nem nyomják ki belőle a szuszt az újdonsült minimálbéresek.

www.origo.hu/itthon/20110223-bovitette-a-miniszteriumok-letszamat-az-orbankormany.html
@sületlenke:
Továbbgondolva ötletedet én bevinném az 1.00.000, azaz egymillió munkahely beteljesedésére várókat.
Köteles lenne ellátásukról gondoskodni, de csak addig, míg az egymilla munkahelyet összegrundolja!

Egy perccel sem tovább!
"Ti mivel tennétek méltóbbá Kedves Vezetőnk dolgozószobáját?" - lovat neki, de legalábbis egy bizonyos alkatrészét! Wazze, mondjuk ekkora nagy archoz, mint ez a Viki gyerek, még az a terem is kicsi lesz! Meg a lószerszámokhoz, amit kívánunk neki és tettestársainak!
mozgásérzékelős gillotin!!!!
"Ti mivel tennétek méltóbbá Kedves Vezetőnk dolgozószobáját?"

Beköltöztetnék mellé egy 20 fős szegínyroma családot, természetesen a aranynyakláncos-BMW-vel bodzaszedő fajtából :)
Némi kínzóeszközzel... hogy az elszámoltatás ki nem mejen a fejéből.
Úgy tűnik Budaházyra rárohad a lakat, Hagyó Kuli Feri Gordi meg szabadlábon.
Forradalom? Lesz az is ha így haladunk.

Azért érdekes, hogy Libiában felkelők vannak, nálunk meg mocskos fasiszta söprelék volt... úgye.

Ja, persze.
Ez az állandó kisebbrendűségi képzet! Cö-cö-cö!

Grazban már húzhatják a lepedőt megint.
Ez olyan, mint amikor egyes férfiak nagy autóval járnak?
A kerti törpe teljesen jó,legalább lesz kire felnéznie a kis busmannak.
LE A MEGALOMÁN ELMEBETEG TÖMEGGYILKOS ORBÁN DIKTATÚRÁJÁVAL!
VEGYÜNK PÉLDÁT A LÍBIAIAKRÓL, DE NEKÜNK NE KELLJEN ÉVTIZEDEKET VÁRNI MIKÖZBEN A MAGYAR NÉP FELE ÉHENHAL VAGY BÖRTÖNBEN DÖGLIK MEG!

LE AZ EURÓPAI UNIÓ LEGSZÖRNYŰBB ELNYOMÓ RENDSZERÉVEL!
SZABADSÁGOT, MUNKÁT KENYERET A MAGYAROKNAK, NE CSAK A POLITIKAI ELITNEK LEGYENEK JOGAI AZ EMBERHEZ MÉLTÓ ÉLETRE , NE HAGYJUK HOGY EZ AZ ŐRÜLT ORBÁN ÉS CSICSKÁI ÉSZAK KOREÁT CSINÁLJANAK HAZÁNKBÓL!!!

MÁRCIUS 15: VEGYÜNK PÉLDÁT PETŐFIÉKRŐL AKIK SZINTÚGY AZ ELNYOMÁS, A CENZÚRA ELLEN A SZABADSÁGÉRT ÖNTUDATRA ÉBREDTEK ÉS HARCOLTAK!
Az meg hab a tortán, hogy az első Fidesz-kormány vitte a miniszterelnöki irodát a parlamentbe a Miniszterelnöki házból vs. Szijgyártó et. érvelése, hogy bezzeg az Eu-ban másképp vagyon
Most miért sajnáljátok tőle?
Remélhetoleg innen sikerul megszervezni, hogy a GDP pluszos legyen.
Tunisz, Kairo, Tripoli, felkeszul Budapest :D
Én nem azt kérdezem, hogy mennyibe került...
Hanem azon túl, hogy ettől érzi magát kurva nagy figurának, mi értelme, mi célja, milyen funkciója, milyen rendeltetése van egy 180 négyzetméteres azaz SZÁZNYOLCVAN nm2-es dolgozószobának?

Mi indokolja?
Indokolják meg racionálisan, és lesz*rom mennyibe került. Ja, hogy azt nem lehet...

Egyébként lakájosság címszó alatt a spórolás jegyében letekerném a fűtést. Mibe, hogy egyből visszaköltözne a kisebbe? Bár lehet, hogy inkább csak kivenne 2 hét-1 hónap szabadságot....
Ekkora mellányhez kell ekkora szoba - talán még kicsi is
Én azzal amivel a Predator is méltóvá tette az űrhajója kabinját. Komcsi politikusok kifőzött koponyájával, kormányellenes bloggerek preparált gerincoszlopával, ilyesmikkel.
@Felmosórongy: "LE A MEGALOMÁN ELMEBETEG TÖMEGGYILKOS ORBÁN DIKTATÚRÁJÁVAL!"
orvos látott már?? :)
Elgurult a gyógyszered.
@spontan: Nem, ez olyan, amikor egyes magyar politikusok hatalomhoz jutnak :D
Aki mar ennyire megaloman, milyen pici farka lehet! :-))))
Az egyik sarokba istállót kellene berendezni, hogy bármikor pucolgathasson, szereti az ilyen kikapcsolódást, mint tudhatjuk
egy disznool mindenkeppen, hogy ne feledje, honnan jön es hova tart...
egy "zöld takony" tipusu talponallo, ahol sajat fözesü palinkaval es sajat töltesü szarazkolbaszaval kinalhatna meg pl. szijjarto petyat, mikor jön a szart kihordani...
Ja, meg is van mire kell akkora szoba. A médiatörvényt (és minden más elkövetett és elkövetkezendő baklövést) ért kritikáknak viszonylag nagy hely kell.

Elképzelem, ahogy halomban állnak a nemzetközi kritikák a szobában, úgy mint Tóték kertjében a dobozok az Isten hozta őrnagy úr! című Tóték filmfeldolgozásban.
2/3-s kusssh legyen!!!! Örüljetek, hogy más is bemehet a Parlamentbe. Nagytiszteletű Orbán Viktor pedig nem luxusból költözött nagyobb helyre, hanem azért, mert a másik szobában nem fért el a lába. Mégse járja, hogy egy nagy nemzet miniszterelnöke összehúzva töltse a napjait.
Bakker 70 nm, 120 nm. A lakásom mindössze 37 nm és szerencsés vagyok mert van. Elismerem, hogy a pozíció megköveteli a teret, de ekkorát???

Két javaslatom van:

1.
Berendezni egy 30-40 nm-es lakást és odaköltöztetni egy minimálbérből élő családot, hogy rögtön lássa milyen hatással vannak a víziói a zemberekre a valóságban.

2.
Egy a terem méretéhez illő pofonfát minden bejárathoz valami rázóautomatikával az alattuk áthaladó számára, hogy észhez térjen.
A fejlődésben/növésben visszamaradt emberekre többnyire mindig is jellemző volt az agresszió és megalománia. Nos, nem történt semmi, csak bebizonyosodott, hogy Orbán sem kivétel ezen szabály alól.
Én a posztíróval tenném lakályosabbá. Egy szép pózban kitömve?
A szobába nem tették semmit. Csak befalaznám őt oda.
@Bánatos Exkavátor:
"Berendezni egy 30-40 nm-es lakást és odaköltöztetni egy minimálbérből élő családot, hogy rögtön lássa milyen hatással vannak a víziói a zemberekre a valóságban."

A minimálbér 73 ezerről 78 ezer Forintra nőtt idén, nettóban ugyan ez csak +300 Forint, de attól még nőtt.

Tudom, jön a balliberális kritika: KEVÉS! MÉG MÉG PÉNZT!
Én odaadnám Népünk Kedves Vezérének az összes seggrózsámat, locsolja egészséggel.
Nos, nem tudom, mibe került már nekünk eddig ez az ember, de ehhez képest, az hogy mekkora az irodája, az szerintem a laza l.fasz.

De a kérdésre válaszolva:

Én minden földi jóval felszerelném, amire csak ember vágyhat.

Azután ráfalaznám.

Ha három év múlva lenne még kétmillió ember, aki kibontaná, akkor meg is tarthatna mindent, sőt, még az addigi fizetését is megkapná, kamatostul.

Ha nem, akkor legfeljebb végre lenne egy intő példa, hogy meddig lehet átb.szni a magyart.
@Nils. H: Ha kivenne 1-2 hónap szabit a hülyebagázsával együtt az ország még talán fel is lendülne :)
Az EU-s elnök ajándékainak azért hagyjunk némi helyeta szobában...ne kelljen külön múzeumot nyitni mint Kim Dzsongnak!
makoveec már tervezi a közfalak elbontását,egyterü lesz a parlament.
@NewWay: Nem kritika, egyszerű matek-kérdés: Mekkora volt az infláció ugyanezen időszak alatt?
És hogy mivel dobnám fel?
A falra festeném az €, a CHF, USD árfolyamváltozását, a munkanélküliség mutatószámait, az infláció mértékének alakulását 2010 áprilisa óta.
Hogy tudja milyen k.rva jól dolgozik.
Hogy tudja mennyire hasznos az országnak.
@Toll: IIIIICCCCIIIII PIIIIIIIIICCCCIIIIIIII KUKI
Hogy válaszoljak a posztban feltett kérdésre: be kéne emelni lézerjani S8-asát (tőlem a drága frakcióvezető úr is ott lehet, úgyis annyira szeretett feszíteni benne a kis szerény), bezárni légmentesen az irodát, majd beröffenteni a motort és járatni 24 órát.
trónszéket jogarral
toronyórát lánccal
udvari bolondot
Nem olvastam végi a kommenteket...
A posztíró megnyúzva és kiterítve, mint ágyelő volt már?
Azért költözött, mert nem bírta kiszellőztetni GyF izzadtságszagát, ami a tánca után ott maradt.
@hevre tistalku:

"Az meg hab a tortán, hogy az első Fidesz-kormány vitte a miniszterelnöki irodát a parlamentbe a Miniszterelnöki házból vs. Szijgyártó et. érvelése, hogy bezzeg az Eu-ban másképp vagyon."

Ejnye, te kis buta, hát akkor még nem voltunk EU tagok, nem vágod te a csíziót!
Vezérünk mert nagyot álmodni.

Én meg odatenném melléje Schmitt Pált titkárnak, és udvaroncnak.
A kisebbségi, bocs (: a kisebbrendüségi komplexusát akarja vele ellensúlyozni. Nekem akkor is a törpe diktátor marad, mint Hitler, Pinochet, vagy Napoleon, esetleg Sztálin. Mind alig verte az egyhatvanat, mármint centiben. Az általánosan elfogadott szabály szerint pedig, mint tudjuk, a TÖRPÉK ELŐTT KELL A LEGMÉLYEBBRE HAJOLNI! Azt a fél évet, ami meg hátra van neki, valahogy kibírjuk (: .
@NewWay:
Úgy gondolom, hogy ez a "még pénzt" hozzáállás független a politikai preferenciáktól.
ezt a pofátlan diktátor faszt
nyomorog az egész ország, ez meg ilyen csaucseszku szintű megalomán faszságokat talál ki magának

megmondom mit kívánok neki abban a szobába: egy atombombát
Gyakorolni kell valahol a fejelést, ez idáig nem ment.
@NewWay: Az "azonnali radikális mégpénzt" egy-két évvel ezelőtt még más szájából hallottam, akkor is "balliberális" kritika volt-e, vagy inkább "ellenzéki"?
En sajat magammal tennem lakajossa, jutanyos aron belakom a teret. Feherre meszeljuk a freskot, vetitot es xboxot hozok. Hetvegen meg felcsavarjuk a szonyeget es roller derbyzunk.
Na jó, a fejjáték finomabb kifejezés.
@NewWay: A tavalyi bruttó 75.000 Ft-hoz képest viszont már kevesebb a 78.000 nettója.

Pont addig számoltak, hogy a minimálbéresek ne pofázzanak, csak lám-lám mégsem mindenki minimálbéren volt bejelentve....

Sebaj, majd ezután!
én asszem egy méretes fallosz portrét adományoznák neki, a szemközti fallra meg egy nagy ánuszt.
@Link Elek: "udvari bolondot" - Tükör nem lenne elég? Egy bérköltséggel kevesebb...
a vörösmarty tér jobb lenne, endi vajda mellé egy szép garzonba
@babel:

Minek még tükörre is költeni? Csak nézegesse a szííííííííííííííííííjjjjjjjjjjjjjjjártót.
Temetni jöttem Caesart, nem dicsérni.

A rossz, mit ember tesz, túl éli őt;

A jó gyakorta sírba száll vele.

Ez legyen Caesar sorsa is.
egy kis lenin szobor jól mutatna az íróasztalán :)
Munkát, kenyeret,politikusoknak kőbányát- benntartózkodással!
Éljen soká a kis tyukf..sz-minimálbérből!
Éljen a megbonthatatlan Magyarország-Erdély-Felvidék együttélés!
Az egyik sarokba egy lovat.
A másikba a mén ló legnemesebb testrészét OV méretű nagyságban, hogy legyen mit a népnek ajándékoznia....
kis ember a nagy szobában.
talán így nincs oly nagy mértékű klausztrofóbiája.
mit vennék neki?
egy szép földgömböt,felfújva.
hogy játszhasson vele,mint chaplin a diktátorban.
legalább mindig eszébe juttatná a megalomán elvbarátját.
Szerintem a dolgozószoba-méretnek semmilyen jelentősége nincs. Nem vagyok fidesz fan, de asszem a munkakörülményeit meghatározhatja a vezető úr, ezzel semmi probléma nincs és nem is lehet, amíg nem tart igényt 5-6 palotára.
Esetleg a szoba egy részét gázkamrává alakítani és felkérni népünk szeretett és bölcs vezérét, hogy abban töltse a pihenőidejét? ;-)
De hát Orbán nem a Várba készül?
Nem azért ürítik ki a Palotát?
A kommentek stílusa, szókészlete elkeserítő,
minden országnak olyan miniszterelnöke van,
amilyet érdemel (ő választotta magának).
Én ugyan nem ilyet érdemelnék, de mit tehetek
2/3-ad ellen?
Csakis a nagy előd képét:
Rákosi elvtárs a búzamezőben...
@Felmosórongy: ugye te direkt vagy ennyire hülye remélem ... ? vagy csak provokálsz. ide intelligens emberek szoktak írni. menj a kurucinfóba.
Nehezen tudok hozzászólni mert a könnyeimmel küszködöm...
Már egy kis tárgyalócskát is sajnáltok a Nemzet Vezetőjétől?
Szégyellje magát minden rosszindulattal feltöltődött ganajtúró.

Mit tagadjuk, vezérünknek kijár ez a tárgyaló. Én még nagyobbat alakíttattam volna ki magam részére.
Persze csak ha ennyit kellene dolgoznom mint a Miniszterelnökünk. Szögezzük le: szerintem egyszerűen megérdemli.
Az is igaz, hogy én sem tenném még a seggem sem ugyanarra a székre, amiben mély reformtervei kiagyalása közben Fletonovics pukizgatott.
Minden tiszteltem Orbán Viktor miniszterelnök úré, aki még kezet is fogott az ország túlmozgásos, szalma hajú elmebajosával. Hát ilyen a nemzeti miniszterelnökök sorsa...
Egy .45öst, hátha önkritikát gyakorol.
hát ha már ekkora dolgozószobát kapott, akkor dolgozhatna is!! (ezalatt nem az alkotmányozást, meg egyéb felesleges/szimbolikus faszságokat kell érteni)
én csak 1 valamit szeretnék kívánni mérethiányos vezérünknek!!!

de azt azonnali költözéssel!!!

a dolgozószobával megegyező méretű KRIPTÁT!!!
Én a szavazóit raknám mellé. Szorosan, hogy elférjenek. Kurvára szorosan...
orbán a magyar kadhafi!!a terrorelhárító szolgálatot is azért hozta létre sokmiliárd forintból, hogy a népre lőjenek, lázadás esetén!!igazi volt kendének, debeceni jóskának, a csuti tényleg istennek hiszi magát!!!!
Én csak Fletót kívánom neki:)
Kéne még egy nagyon kispályás focikapu. Egy elég lesz, mert úgyis csak az öngólt meg a szándékos felrúgást gyakorolják folyton.
@Nils. H: Nagyokos, és szerinted ha nincs benne, nincsen fűtés???

Szánalmasok vagytok. Átköltözött kettővel arrébb. Mi kerül abban pénzbe, hogy áthordják a melósok a bútorokat?

Nagyon gyengusz ez, elftik.

Hajrá Broszlovszki bácsi!
@Felmosórongy: Barátom, nem tudom, Te melyik meccset nézed.
Kairó? Tunisz? Tripoli? Bengázi? Pfff...
Ráadásul kiabálsz, tehát nincsen igazad. :)
@no-grady: és @oscar dirlewanger:

szedjetek be valamit gyorsan. vagy szándékosan írogattok baromságot?
Én megmagasíttatnám neki a padlót.
Csoko: nem rossz :)))

egy Kim-Dzsong Il és egy Rákosi szobrot, valamint fakeretes képet, "Követendő Példaképeim" felirattal. Ja és egy köpőcsészét
@Felmosórongy:
Rongyi, értem,. hogy ordítasz, "mer' ideges letté", de azért - Zagyva György Gyula után szabadon - talán lökhetnél egy rövid kivitelezési tervet is a nagy látványterved mellé, mert ez így egy nagy rakás szar. Mit pufogtassanak az elvtársaid, ha nem írsz legalább egy 10-15 kötetnyi "Felmosórongy összest"? (Krupszkaja ölébe már megint odaszart a macska...)

Elvtársak adjon az Isten Nektek szebb jövőt a csúnya múltra!
@Jomkipp úr: Áááá, ahhoz arc is kellene. Mert arc nélkül arcoskodni a legegyszerűbb.
Inkább álljon üresen? Vagy adják ki az irodákat bérbe?
@Jomkipp úr: szegénykém, de ideges vagy
@Nick_: Nem, Felmosórongy megtalálta a helyét az indexi blogketrecben. Csak ki ne másszon...
Egy nagy kupac sz..

A meglévő mellé, amelyiknek a tánctermet csinálták.
@Lófasz Hadnagy:
Az Sándor-palota, én a Széchenyi könvtár helyére gondoltam.

A könyvtárosokat időt pénzt és kavarodást nem kímélve elköltöztetik valami újépítésűbe. (Gondolom, ez is a mi érdekünk)

És szerintetek a Várba ki fog menni?
Remélem a falról nem kaparták le a festményeket azért, hogy gumifalat csináljanak a vezérnek. Persze az sem jó ha kemény a fal, mert ha bekattan, beveri a fejét és akkor még jobban bajba leszünk a törvénykezésük miatt.
Remélem Sztálin vagy Kadhafi képe kifüggesztésre került.
@Takony_fősámán: hasonlóra gondoltam én is. Álmenyezetet neki, a bútorokat lekicsinyíteni aztán hátha kigyógyul a komplexusából ami idáig repítette...
Sankt Radegund tényleg szép hely. A klinika meg egyenesen meseszép.
@Felmosórongy: Túl sok Hypo került a felmosóvödörbe?
Ilyen agy! mosott rongyot.....!!?? Kezeltesd Magad! Mihamarabb!
@Lófasz Hadnagy:

Na, azért.

Szóval két megoldás van:

A) A törzsfőnök csalódott, amiért még nem ajánlottuk fel neki a Várat - és most célozgat.

B) Feszegeti a határokat, teszteli a tűrőképességünket.

Ez utóbbit szokta, de ez most mégsem olyan volumenű dolog, mint egy intenzív EU-pofozási dackampány. Akármilyen nagy indulatokat generál, ez mégiscsak egy pitiáner ügy.

Szóval marad az A) verzió. Valaki szaladjon és ajánlja fel neki a Várat a közszeretet kinyilvánításaképp, különben rossz lesz nekünk.

És még tegyétek majd hozzá, hogy gyalázat, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe.
Most mi bajotok van, ez a 180 négyzetméteres szoba csak két félszer nagyobb, mint Obama irodája. Az ovális iroda ugyanis 75 nm. 75 nm elég volt Kennedynek is, Reagannek, Clintonnak, Bushnak, most Obamának. Orbánnak meg 180 nm kell. De hol vannak Orbánhoz képest az amerikai elnökök?
Szóval ezt még meg is értem, ennyi jár neki, ez a minimum. De miért titkos az átalakítás ára? Saját pénzből alakíttatta át, vagy közpénzből? na vajon...
@Waldi!: Gratulálok! Nagyon szellemes! Már ezért érdemes volt ma idejönni! :)))
@Crni: Schizoaffektive Störungen :)))
Persöhnlichkeitsstörungen :))))
Zseniális. Vajon a Szijjas Petya mit fog majd mondani?
@sárkányfő:
Minél csóróbb az ország, annál drágábbak a politikusai és a diplomatái.

Egy német eldöcög Volkswagennel, a magyarnak Audi kell, az afrikai törzsfőnök európában konzulként playboykodó fiacskájának meg Bentley v Rolls Royce
Azért az se semmi, hogy az amerikai elnök elfér egy 76 négyzetméteres dolgozószobában.
OV-nek meg több mint kétszer akkora kell.
csak a magánnyugdíjpénztárak államosítása, és a külföldi befektetők elrettentése jelzi azt, hogy már nem az mszp kormányoz. amúgy minden a régi.
A beírások a Lipot-mezőt idézik. Ennyire izgat bennetek, hogy végre magyar ésszel, magyar szívvel gondolkodó miniszterelnöke van az országnak. Remélem sikerül neki a globálisliberálisszocialistameleglangyosfüves ország helyett MAGYAR országot csinálni. Hajrá Viktor, minden jót Neked miniszterelnök úr!
@reálisan:
"végre magyar ésszel, magyar szívvel gondolkodó miniszterelnöke van az országnak"

ILYEN a magyar?
Mindig sejtettem, de most így, autentikus forrásból...

Btw, te tegezed ŐT?
Ezt vártam már! Az Orbán gyerekek és osztálytársaik hétvégente repülni fognak. A Puskás foci akadémia is jól jár!

Negyvenmillió eurós, vagyis tízmilliárd forintos repülőgépvásárlást, esetleg a Malév, illetve az OTP és a Mol által használt légi jármű több százmillió forintos bérlését fontolgatja a kormány – derül ki a hvg.hu birtokába került dokumentumból. A szándékot azzal indokolják, hogy "spórolni kell" az idei uniós feladatokkal kapcsolatos utazások költségein.

Orbánnak legyen két repülője. Viszont nem lézerblokkolós

190 millió USD-be kerül egy új Boeing 787 Dreamliner, ebből kettő elegendő lenne szerintem, az nem olyan sok pénz, ha nem a sajátunk csak 380 millió dollár = 76 milliárd forint, ha jól számolok.
@reálisan: eddig egy lipótos bejegyzést láttam... (valami "reálisan" nikken író fasztól :D )
@Stirlitz_the_spy: A megszólítást köszönöm, bár ha szerinted a hsz-em lényege az volt, hogy jajj de drága így a fűtés, mert eddig nem fűtötték, most meg kell, akkor itt kettőnk közül te vagy a hülye, nem én, így a "nagyokos" megszólítás is neked jár.
1.
Az eddigi miniszterelnoki szobaban egy hatalmas Kossuth kep van. Orban pajtas biztos ugy erezte, hogy szemrehanyoan nez le ra.

2.
Most olvasom hvg.hu-n, hogy Orban most repulot is akar venni allampenzbol.

Az afrikai esemenyek szultek ezt az uj, termeszetes gondolatot.

Valamin el kell majd menekulni Mauritiusra.
@ehja: A soros elnökség miatt kell ez. Sok a vendég, jönnek, mennek.

Két osztály is befér kényelmesen, leánya iskolájából a negyedikes A és C osztály. Bizony!
@reálisan:az esküvőtök mikor lesz?ha ennyire szereted,remélem elvesz téged.ha adhatok egy tippet ,akkor nászútra Líbiába menjetek,ja és ha véletlenül túlélnétek nem muszáj haza jönni.
@igényes:
Tudod mit, én nem is bánnám az új repcsit. A németek is szereztek, mert a régi már elkopott.

Csak az a különbség, h ők maguk gyártják és ha másért nem, hát gzadaságélénkítésre jó volt a közbeszerzés.

Errefelé épít valaki olyasmit, amivel a politikusok hencegni szeretnek?

Magyar autóval villog lézerjani? Magyar öltönyben néz ki szarul a magyar politikus? Magyar lenne az a repcsi?

Nem. Akkor meg sima, mentség nélküli pénzkibaszás mind.
Tényleg nem az osztálytársak miatt adott ki ennyi pénzt a 90 milliárdjából, de maradt neki még repülőgépekre, és ez nagyon jó!
@reálisan: Nem csoda, hogy benned a Lipótot idézik fel bizonyos dolgok, mert ellentétben veled a kommentelők többsége még nem járt ott, így nincsenek ilyen jellegű nosztalgiái.
A mi albink 4x befér! Csakhogy mindennap lássa, hogy él egy átlagember!
@dioretek: A Kossuth vitte magával a hadipénztárt is. Értem már ezt a repülőgépes bizniszt. A Gripen is jó volt, de ott csak haszon volt.
@ibbur: jajj de idegesek lettetek fideszdroidok.
érzitek a végeteket vagy mi?
"Ti mivel tennétek méltóbbá Kedves Vezetőnk dolgozószobáját?"

Én pl. e blog írójának arcképével ellátott darts-táblát tennék az egyik falra...
:D
@dioretek:

Tényleg vesz repülőgépet?
Az majdnem annyi, mint az idei megszorítás!
Már alig várom, hogy megtegye - sosem mosná le.

Különben meg csak akkor járulok hozzá a törzsfőnöki különgéphez, ha az magyarok építik!

De utána felszálljon ám vele a magyarok ura!
@Felmosórongy: Van annak "némi" bája, amikor egy "kiköpött" droid droidozik...
:D
@1120: köré meg téged kéne felszögelni... természetesen élve. :D

@King Size Lobster: lásd Corvus! Szóval ez annyira nem jött be. :D
@1120: Van az a szép híres Orbán festmény az kell oda.

index.hu/bulvar/lagziorban60/

Szerintem, ha nem tévedek ezt hamarosan 24 milliárdért megveszik Orbánnak.
@Felmosórongy: mondja ezt a fidesz droid. Ez teccik... :DDDD
(vagy jobbikos vagy? Mert ilyen agyatlan barmok, mint te, kizárólag a népi Fidesz-kdnp és a jobbik soraiban találhatóak)
A központi mennyezeti freskón aranykeretben kéne ábrázolni Cohn Banditinnyó ovi általi legyaláztatását, az európai nagyhatalmak riadt, de mégis tiszteletteljes, és elismerő bólogatása közepette!:)
@1120: @Atomot az indexre!: Van az a szép híres Orbán festmény az kell oda.

index.hu/bulvar/lagziorban60/

Szerintem, ha nem tévedek ezt hamarosan 24 milliárdért megveszik Orbánnak.
Mikor meghallottam eszem-faszom megállt!
Ez egy abszolút vicc??

D'olgoz-ó szoba egy olyan lénynek akinek a munkakönyvében az van, hogy miniszterelnök?

Soha életében nem alkalmazta senki semmire! Azt se tudja mi a munka!!

(Hja bajkeverni, azt tud.)
@Atomot az indexre!:

Ezek Bombardiert akarnak 10 milliárdért, nem vitorlázórepcsit.

Viszont érdekes, hogy ma mennyire shoppingolós hangulatban van a kormány... Új szoba, új repcsi, valamit kihagytam, ami kell a nagysághoz?

Nagyon elverhették rajtuk a port odakinn, hogy így kompemnzálnak
@igényes: Tévedsz...én úgy tudom, hogy 50 milliárdért veszik meg...
(Jó ez blog...a tipikus példája annak, hogy sok méretes faszkalap kis helyen is elfér-további jó okádást, zombikáim... :)
Mélyen-tisztelt Vezetőnknek kell ugye a 164 cm-éhez uszkve 2 m2.

Javaslom a többi helyen építsük fel a grazi szanatórium "megfelelő" szobáinak pontos mását.
Lakájokkal lehetne még lakályosabbá tenni az irodát.
Van-e ennél lejjebb kedves Fabius?
A képmutató, álszent demagógiának olyan vásári szintjére süllyedt le ez a blog hogy ezt márcsak ilyenekkel lehet majd alulmúlni, hogy pl.
"Rogán Antal dupla krumplit kért a sajtburgeréhez képviselői költségtérítése terhére"
@1120: Viagrás aggyonisten kendnek is a parlamentbe!
@NA YA!: Ez tényleg nagyon jó! x-D
"Ti mivel tennétek méltóbbá Kedves Vezetőnk dolgozószobáját?"

Viszketőporral!
@ehja: fele olyan magas.
hát hogy a 'szomba lehetne belegyömöszölni egy ekkora egot ilyen megalomániával hetvenhat négyzetméterbe?
@reálisan: "Hajrá Viktor, minden jót Neked miniszterelnök úr!"

Ilyen szép kívánságok után kisbetűvel írod a miniszterelnök úr-at! Hááát, te tudod!:))))))
Nagy gondolatoknak tágas tér kell hogy szárnyalni tudjanak!!!!
Most mit vagytok oda? Nem emlékeztek, hogy az előző ciklusukban a Néprajzi Múzeumot akarták miniszterelnöki rezidenciává átalakítani? Na ott aztán lett volna monumentalitás! Emlékszem, már vita is indult, hogy hová telepítsék a múzeum igen jelentős gyűjteményét, hogy a kis balfasznak az "érdemeihez" mért dolgozó helye legyen. Aztán mégis a Sándor palotát választotta, ahonnan le tudta volna nézni az egész népet. És milyen durcás lett, hogy nem tudott "felemelkedni" a hegyre. Az arca azóta is torz. És milyen idiotisztikus volt az egész, hogy csakazértis ott tartották 2002-ben az utolsó kormányülést. Szánalmas egy figura.
Én ott tartanám a koronát!

Mondjuk egy zárható vitrinben, aminek a kulcsát egy bőröndben tárolnák és mindig vinnék utána.
@1120: @NA YA!: @hexensussz:

1120-as nem értelek téged. Neked nem hiányzik a vezéred festménye? Ez igazán méltó hozzá, ez az igazi Orbán.

index.hu/bulvar/lagziorban60/

Te már 50 milliárdot is adnál érte?
Caak 180 nm? Ha én lennék a miniszterelnök, akkor csak a budim, vagy az előszobám lenne ekkora! :D Látjátok milyen szerencsétek van?
Végigolvasva a kommenteket, elképesztő irigységet vélek felfedezni a részetekről!
Fogadni mernék, hogyha a Hősök terén felállítanának egy 40 méteres Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Urat ábrázoló szobrot, nektek az se tetszene!
Szégyellhetnétek magatokat!
A Szent Koronát. Úgy legalább nem kellene stikában felpróbálnia. Megtehetné azt minden nap.
Egyébként meg most mindenki bántja fogja szegényt (a Viktort), mint nemrég a Lázárt, és utána majd ő is sértődötten a kamerák elé áll és azt mondja: szerintem ez nem túlzás, de tudjátok mit: két héten belül kiköltözök és többet nekem senki sem fizessen irodát, dolgozok én otthonról, a nappaliból... Home office!
@Karmadealer: Van-e ennél lejjebb kedves Fabius?
A képmutató, álszent demagógiának olyan vásári szintjére süllyedt le ez a blog hogy ezt márcsak ilyenekkel lehet majd alulmúlni, hogy pl.
"Rogán Antal dupla krumplit kért a sajtburgeréhez képviselői költségtérítése terhére"

Vagyis Te helyesled ezt az átköltözést. És értetlenül olvasod-szemléled, hogy a kommentelők miért is akadnak ki, kiabálnak kígyót-békát, kívánnak sok-sok "kényelmetlenítő" tárgyat berendezésként a friss szobába.
Értem. Nyilván rá szavaztál, és pontosan azt vártad tőle, amit eddig tett, közte ezt a költözködést. Bár ha az elmúlt 8-9 hónapban tudott dolgozni (??) a régi irodában, akkor most mi is változott, miért nem tud tovább ott melózni? Netán pont a régi iroda (kis) mérete az oka az eddigi "munka" gyalázatos eredményének? Mert ha igen, akkor én kétszer ekkora irodát is megszavazok neki=kis iroda, sz@r eredmények, nagy iroda=klassz eredmények. De tartok tőle, hogy nem így fog változni az eredményességi mutató. Kis iroda = sz@r eredmények, nagy iroda = még sz@rabb eredmények.

Ne legyen igazam.....

Ja, és te mekkora lakásban élsz? Saját vagy albérlet? Merthogy elvileg az ország főgóréja az ország szvazóinak (!!!...) érdekeit szolgálja. Eddig meg csak olyasmit tapasztaltam, ami az ő személyes érdekeit szolgálja (plusz a haveri-családi körét).

Node gondolom, te ezt vártad, erre adtál felhatalmazást, amikor ikszeltél...
a kis szubhaynau kinézte magának, a nemzeti galériát. ezért lett sűrgős a múzeumi negyed!
Dekoráció? Ugyan. Ahogy a hvg-n írják, vesz magának a mi pénzünkön magángépet. Vagy bérel. Vagy lízingel.
@Hertelendi: Csak csizmában legyen! A "Félcipő Tér" nem lenne jó népi elnevezés az esetleges ledőlése után.
@Hertelendi: Végigolvasva a kommenteket, elképesztő irigységet vélek felfedezni a részetekről!
Fogadni mernék, hogyha a Hősök terén felállítanának egy 40 méteres Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Urat ábrázoló szobrot, nektek az se tetszene!
Szégyellhetnétek magatokat!

Ilyen találati aránnyal érdemes lenne befektetned egy lottószelvénybe! :D
Biztos könnybelábadt szemmel fog visszaemlékezni a 180 m2-es dolgozószobájára a 4 m2-es cellájában :-)
@igényes: Most nyúltak le uszkve 3500 ft-ot, szóval futja rá. De ne ötletelj, mert a végén még megveszik:D Mert megérdemlik, felkiáltással.
@Karmadealer: És ezért tart ez az ország itt ahol tart.
Svédországban egy képviselő egy szelet Snikerssel és egy csomag pelenkával bukott meg. Költségtérítésen vette.
Egy svéd parlamenti képviselő annyit keres mint egy svéd orvos. Ez kb kétszerese egy átlagos bérnek....

Persze amíg a hívek elnézik a sajtburgereket....Addig az ország is megérdemli a vezetőit.
Szocik vagy ezek egyre megy....
"Ti mivel tennétek méltóbbá Kedves Vezetőnk dolgozószobáját?" Gyurcsány meg az összes tetves komcsi holttestével bazmeg.
Szánalmas és nevetséges. 180m2-es dolgozószoba? Totál meghibbant, nagyzási hóbort, megalománia, ilyesmik jutnak eszembe.
Azon is akadtam ki, mikor másutt olvastam, hogy még elsőre azt a széket cserélte le, amin Bajnai és Gyurcsány ült, -mert túl részvénytársaságos volt a szék neki. Anyám...

Majd egy millió ember fizetése csökkent az országban, ők meg be sem merik vallani, mennyibe keült az Orbán király igényeinek megfelelő dolgozószoba kialakítása.
Ha mindezt a saját, magán pénzéből finanszíroznák, akkor nem szólnék, de a nagyzási hóbortját ne az adófizetők pénzén élje ki!

Még azt sem mondhatom, hogy reprezentatív célra kell neki -ilyen 21-ik században ódivatú, max. múzeumba, kastélyba való csicsás barokkos hodály-, mert világpolitikai viszonylatban a magyar miniszterelnök, egy molyfing! Akkor is, ha épp soros eu elnökség van. Világpolitkában egy senki. Így több mint nevetséges amit csinál!

Inkább haladna a korral, tanulná ki a számtech világát...stb. Ne letűnt korok divatjának megfelelően berendezett méregdrága szobában "tündököljön", hanem csináljon már valami érdemi intézkedést, amivel nem gyomron rúg milliók tömegeit! Ja, és kérünk legalább fotókat, hogy a lapul a laptopja, vagy asztali gépe, lcd monitorja, amin dolgozik...
Régebben közismert volt technikai dolgok iránti antitalentuma, remélem, már rájött, hogy kutya kötelessége értenie hozzá,használnia, dolgoznia vele, és közösségi oldalakon lévő dolgokat sem menő mással iratni.

Eddig tűrtőztettem magam, de most forrok, nem szoktam vulgárt használni, de Orbán menj a pics@ba!
@tüke_: sajnos az régóta (értsd: több, mint 10 éve) ismert tény, hogy Vekkerünk egy elmebeteg. Van egy halovány sejtésem, amit már több alkalommal leírtam: szerintem ő csak egy ostoba báb - kérdés, hogy kik rángatják a drótjait.
Akkor most elfér egy 180m2 Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat félméteres betűkkel,mert 40 felett romlik a látás,hogy a memóriáról ne is beszéljek.
Most olvasom Szíjjártó újabb kinyilatkoztatását, miszerint NEM EURÓPAI MEGOLDÁS a miniszterelnök elhelyezése a parlament épületében. Múlt heti hír: a Nemzeti Galéria elhelyezése a várban nem a legjobb megoldás. Na, szerintetek mi áll ebből össze?
@macamuca: először olvasd el ezt a szócikket, hátha megérted mit jelent a demagógia:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Demagógia

Gyakran szoktam mondani, mert igaz: ha Magyarországon az irígységet, rosszindulatot és butaságot forgómozgássá lehetne alakítani, kiválthatnánk Paksot.

Szerinted _tényleg_ az a legfontosabb kérdés ebben az országban hogy az ország vezetőjének 70 vagy 180 m2 az irodája?

Neked attól jobban menne a sorsod ha 70 helyett teszem azt 60 négyzetméter lenne a dolgozója? (tényleg a titkárság beleszámít? És a közlekedő?)

Azért mert még annyira sem vagy képes összetettebb folyamatokban és összefüggésekben gondolkodni hogy ahhoz hogy észrevedd: hogy loptak ki a gyerekeid és a te zsebedből a 20 milliárd dolláros államadóssággal milliókat, viszont mindennel meg lennél elégedve ha az ország miniszterelnőke, aki képvisel téged, engem meg az egész rántotthús alakú kócerájt, egy 18 éves Lada Szamarán közlekedne és egy BKV bódéban fogadná a delegációkat leértékelt tesco öltönyben.

Te és a poszt írója vagytok a legszebb példa erre:
„valaki, aki olyan tanokat hirdet, amikről tudja, hogy hamisak, olyan embereknek, akikről tudja, hogy idióták.”

Ne haragudj hogy neked címetztem személyesen, bármelyik kaffogóra igaz ezen az oldalon
@tégé: az, hogy még többe fog nekünk kerülni az, hogy a javunkat akarják. Elvégre semmi sincs ingyen, valamiből finanszírozni kell a "Merjünk nagyot álmodni!"-elv megvalósítását....
@sashimi: "index.hu/cikkepek/0405/belfold/kep.jpg

rippercsavo.uw.hu/orban%20festmeny.jpg

A fenti két képnek mindenképp a dolgozóban lenne a helye."

Ki az a roma gyerek ott a 2. képen a zászlók előtt? XD
@macamuca: "az, hogy még többe fog nekünk kerülni az, hogy a javunkat akarják."

De én nem adom a javaimat! XD
Megnéztem azt a termet. Lebeszélném róla OV-t, ugyanis a fengshui szerint erre a célra energetikailag egy 3 ajtajú terem egyszerűen nem jó. Nem fogja tudni a munkáját rendesen végezni, mert olyan energiaáromlások lesznek, amik nem támogatják ezt. Romba fog dőlni az ország, ha az ország vezére nem kap megfelelő munkakörnyezetet!!!!
@Karmadealer: nem haragszom, vagyis nem rád haragszom. Amit viktorka művel, az rongyrázás. Ez b@ssza a csőrömet. Nem csak nála, de amíg egy magánszemély a saját pénzéből nagyzol, addig o.v. közpénzből nagyvonalú önmagával szemben (plusz a költségeket sem árulják el: miért is? Elvileg nyilvánosnak kellene, hogy legyen, mint más, eu-kompatibilis országokban, demokrácia mellékszáljaként, hogy a közpénzek mire fordítódnak). Nem az zavar, hogy egy min.elnöknek ekkora és ilyen irodája van-lett, hanem az, hogy miközben az ország lassan belefúl a trágyába, addig ő efféle fontos (??) dolgokkal van elfoglalva. Költsége nem tudható, oka sem ismerhető. Kell neki és slussz. Ez szerinted elfogadható (konkrét méretektől-költségektől-egyebektől függetlenül)?
@Karmadealer: nem haragszom, vagyis nem rád haragszom. Amit viktorka művel, az rongyrázás. Ez b@ssza a csőrömet. Nem csak nála, de amíg egy magánszemély a saját pénzéből nagyzol, addig o.v. közpénzből nagyvonalú önmagával szemben (plusz a költségeket sem árulják el: miért is? Elvileg nyilvánosnak kellene, hogy legyen, mint más, eu-kompatibilis országokban, demokrácia mellékszáljaként, hogy a közpénzek mire fordítódnak). Nem az zavar, hogy egy min.elnöknek ekkora és ilyen irodája van-lett, hanem az, hogy miközben az ország lassan belefúl a trágyába, addig ő efféle fontos (??) dolgokkal van elfoglalva. Költsége nem tudható, oka sem ismerhető. Kell neki és slussz. Ez szerinted elfogadható (konkrét méretektől-költségektől-egyebektől függetlenül)?
Csak tudnám minek neki nagyobb dolgozoszoba??

Amit eddig csinált az kb egy pincelyuk is elég lenne

De legyünk optimisták, fogjuk fel hogy kis szoba kis melo , nagy szoba nagy melo

elöször is szembe az asztalával egy 2m-es önarckép meg is felel, valami olyan amire ha ránéz lekacsint neki
A háta mögé a nagy Előd Rákosi Mátyás képe kell, hogy vigyázó szemeit tudja tartani a tanoncon

Jakkuzit is betennék, hogy a nagy melo alatt ha megizzad le tudja mosni

Bárzekrény az fontos mindenképpen, mivel a jo melora koccintani is kell

Ja hogy ne féljen betennék pár paprikajancsit is
1. tudjon kivel koccintani a jo melo után
2. Azt már nem irom le

tényleg a paprikajancsiait hova teszi?? Szijjártó pökhendi pétert, vagy éppen rogánkát vagy nekem trabant is jo lázárkát??

Agyam eldurran. Elöször viritson valamit már, ne maszatoljon aztán alkudozhatunk, ha jol virit felőlem az egész parlamenteti épületett megkaphatja dolgozoszobának
@Karmadealer: "Szerinted _tényleg_ az a legfontosabb kérdés ebben az országban hogy az ország vezetőjének 70 vagy 180 m2 az irodája?"

Muhaha ecsém!

Fordítsuk meg a kérdést. Miért nem elég a 70m2 ?????????
Bammeg, az kereken 7m x 10m. Ja bocs elfelejtettem a fideszesek gyengék matekból. Szóval 7m x 10m.
Az ex cégemnél a tárgyaló kb. 6m x 10m volt amiben bizony 30-40-en is szoktunk értekezni. Rendszeresen.

Ha több embernek volt dzsembori akkor meg ott volt az ebédlő. Érted b+? Nem a vezig. költözött az ebédlőbe, hanem átment oda amikor kellett. Ennyi...
@kovi1970: háááát, amikor majd nem kérik, hanem veszik-viszik.... :(
@kovi1970: Hát az Orbán Viktor, de ezek a zászlók még nem lyukasak középen.

Az alsó képen pedig csak betettek két Orbán gyereket ruha nélkül. Lehet, hogy a Mayerék vették meg végül ezt a festményt.
img.index.hu/cikkepek/0405/belfold/kep.jpg
@tégé:

az hogy a vár jobban illene viktorkához
ahol természetesen fehér lovon fog belovagolni
Amúgy eszembe jutott miért kellhet neki nagyobb. A nagyobbnak nem több kijárata van? Jól jöhet még az... XD
@kovi1970: Szerintem ha ez a legnagyobb bajotok akkor annyi baj legyen. A fontos dolgok úgyis jó irányba mennek.
@macamuca: Háááát, max. a viktor testén keresztül... XD
@egyszerüen: Ahogy mondod. És a vicc az, hogy meg is fog történni. Kezdek nagyon-nagyon ideges lenni. Kibekkeltem ezt-azt, de egy 10 éves Orbániádára már nincs elég időm. Erre nincs.
@1120: Én pedig a te képed tenném rá. Egyébként rácsokat tennék az ablakokra, az ajtóra, hogy szokja majdani életét. Habár a gumiszoba jobban illik hozzá.
majd kedden a matolcsi a NAGY NEMZETI FELEMELKEDÉSI ÉS JÓLÉTI PROGRAMOT amikor hirdetni kezdené, aszondja:

upsz... hol a program? az előbb még itt volt. a nagy költözésben eltűnt...

a legjobb lenne a testére tetováltatni...
@Karmadealer: Tévedni teccik! Nem ez a legnagyobb bajom. Ez csak kis cukormáz a bullshit-bonbonok tetején amivel folyamatosan megörvendeztet minket újdonsült, 2/3 éves kormányunk.

"A fontos dolgok úgyis jó irányba mennek."

Kinek mi a fontos. Nekem speciel egy normális adórendszer, normális adókkal, adófizetőkkel.
Érdekes módon kedvenc pártodnak nagyon nem fűlik hozzá a foga, hogy megvalósítsa. Tudom is, hogy miért nem...
@kovi1970:
erről csak az jutott eszembe, hogy az ország második legnagyobb cégének a főgóréja egy 3x2 méteres (!! nem vicc, voltam benne) irodát mondhat a magáénak. Van benne egy asztal 6 székkel, rajta csatlakozó a laptopoknak + dugaljak. Titkárnője a mérnökségen (van, ugye, a rejtelmes 21.sz.-i technika: telefon, laptop, stb, amin lehet vele értekezni). Ha meg valami "dekoratívabb" csapatot lát vendégül, van erre kialakított tárgyaló, étkezővel-mifenével. Ha csak "sima" dzsembori van és nem férnek el, mennek valamelyik kisebb-nagyobb tárgyalóba.

Igaz, neki tényleg munkára kell az asztal-csatlakozó-mifranc, nem pedig önbizalomnövelésre. Évi pár-százmillió bevétel kitermelése mellett úgy tűnik, van neki olyasmije 6 négyzetméteren is.....
@egyszerüen: @kovi1970:

Tudni kell, hogy van már Orbánhegyi út, Orbán tér, Istenhegyi út a lakóhelyén. Felcsúton nem volt ám, de most azért szeret Budán lakni. Tudni kell, hogy több Pápa is felvette a nevét. Számuk 10 feletti.

Kellett ez az iroda, kell a testőrség, kellenek az autók, buszok, terepjárók, kellenek az üdülői itt és külföldön, kellenek a repülőgépek, és kellene egy helikopter, mert a Csányi is azzal jár haza.
@kovi1970: tartok tőle, hogy affelé haladunk...
Ugye, kenyeret és cirkuszt a népnek.
Nos, a cirkuszt már sokallja, a kenyeret meg egyre inkább kevesli-nem leli......
:(
@tégé: Nem orbánon múlik lesz-e 10 éve. Egyedül rajtunk múlik, állampolgárokon. Ezt kellene felismerni és tudatosítani mindenkiben.
@Karmadealer: A fontos dolgok úgyis jó irányba mennek.

Mondom én, hogy te pont ezt vártad.
Igazán megvehetnéd neki te magad a repülőt.
Tán elvinne egy próbakörre...
Már megérné.
Nekünk is.
@macamuca: vagy egy helikoptert.
Az óccsóbb.
@igényes: Helikopter nem azért kell..... XD
Annak idején qrcsányék állítólag azt vettek a kókának egyszer valami alkalomból. Asszem akkor még valami pilótaiskolába is járt a kóka...

(Igen! Bátok+, kis ország, kis titkok. Ezt is pletykálták)
@macamuca: Meg veszélyesebb! És ez ami számít. XD
@kovi1970:
Emlékszem én is erre a Kóka gyerekre.
Kóka helikopter-balesetet szenvedett - a hatóság nem tud az incidensről
Újabb helikopter-baleset történt, ezúttal Kóka János járműve csapódott a földhöz egy leszállás alkalmával A miniszter és pilótatársa sértetlenül úszta meg az egy hónappal ezelőtt történt esetet.
2005.09.28 14:59

hirdetésA gazdasági tárca vezetője szerint - aki nemrég vette át légijármű-jogosítványát - ez a baleset nem tartozik a súlyos kategóriába, olyan, mintha valaki "megpadkázná az autója felnijét".

A miniszter állítása szerint gépe nem sérült meg, azonban a budaörsi reptéren veszteglő járművön a szakemberek több horpadást és ütésnyomot találtak. "A gépet jelenleg a hatóság vizsgálja" - közölte szűkszavúan Kóka János. A légügyi hatóság illetékesei viszont egy emberként állítják: senki sem jelentette nekik ezt az incidenst, így nem is tudják, hol és milyen baleset tárgyában kellene vizsgálódniuk. Az ügyben ma várható részletesebb tájékoztatás. (RTL Klub híre alapján ma.hu)
@kovi1970: ugye, a remény hal meg utoljára.. Meg a pokolba (vagy hova) vezető út és a jószándék esete...

Szóval, javaslom, dobjuk össze a pízet, oszt vegyünk neki egy helikoffert.
Köszönetünk jeléül...
Aztán reménykedjünk... vagy imádkozzunk...

Ki-ki, ahogy szereti...
:D
Nagyszerű!
Kispályás focira alkalmas lesz,olcsóbb mint egy
S8-as Audi.
Reméljük lesz őneki még ici-pici jól zárható szobácskája is.
@egyszerüen: "a vár jobban illene viktorkához
ahol természetesen fehér lovon fog belovagolni"

Ez semmit sem ér, ha nincs neki felesküdött testőrsége, mint bármelyik diktátornak...
Mikor láthatjuk a Nemzeti Gárdát?
@Parajpuding: a gumírozott falút már próbálta. Klausztrofóbiája volt, nem szerette.

Következőleg kipróbálhatná a rácsos falút. Az szellősebb, jobban jár a friss levegő: nem nyomasztaná annyira.

Hiába, szeretett vezárünk felébresztette a gondoskodó anyai ösztönömet...

Csak a tenyerem ne viszketne a benneragadt anyai maflásoktól....
Szerintem jól mutatnának kitömött egzotikus állattrófeák a falakon, és egy hatalmas tigrisbőr a kandalló előtt. A Czinige Lajos által kilőtt agancsok is csak megvannak valahol. Kéne még egy rózsavizes medence középre, meg a nagy festmény, amelyiken Torgyán Jóskával és a Szent Koronával látható. És 1 kurva nagy plazma TV, amin lehet nézni a finn hokimeccset választás idején, vagy a Vidi-Paksot.
Ha gonosz lennék, azt mondanám villamosszék :-)
Egyébként 2 repcsi kell, mert a jobb kezével (Matolcsy) nem utazhatnak 1 jepujón. Zuhanás esetén még itt maradna az ország a bölcs vezetők nélkül.
Egyébként a faszért nem jó nekik a honvédségi An-26-os? Az lenne a legjobb megoldás... Esetleg vigyék őket gripennel bazzeg, oszt félúton katapultálni őket, fejjel lefelé.
Tükröket a falakra, hogy nagyobbnak tűnjön!

Persze, a szobáról beszélek !
Ja és kell neki még 1 cápás vagy pirannhás medence, és mint a Bond filmekben belelökdöshetné a renitenskedőket. Itt már annyi jó ötlet volt érdemes lenne belekezdeni megfotosoppolni. :-)
Sztálini oroszországban (nem itt) játszik a parasztgyerek a kecskeszarral. Leereszkedik hozzá a vidékre rácsodálkozó komisszár-elvtárs:
- mit játszol kisfiam?
- hadsereget.
- hát generalisszimus lessze?
- akkora darab szart még nem találtam.
1 éve 2/3-os többséget adott neki a szavazók 2/3-a.... szerintem ezt annak aki rá voksolt vállalható kockázatnak kell tekinteni és vállalható következménynek.
@IgazMagyar: "Sztálini oroszországban (nem itt)..." : burzsuátőkésimperialistakulák család sarja, nem vitás. Akinek kecskére telik... meg minden nap új játékra...
:D
Miért van nekem buta miniszterelnököm? Érdemes elolvasni az első mondatot, ami érdekessé válik a 4. és ötödik mondatot követően! Ilyen hibát egy 4. osztályos nem követ el, kérdezze már meg a kicsi leányát, van-e ellentmondás?

1. Több mint kétezer milliárd forintot kell csak idén a hitelek törlesztésére költenünk, "amiből egyébként új munkahelyeket hozhatnánk létre".

2, Ezért Magyarország államadósságát szerinte már az idei évben minden eszközzel le kell csökkenteni.

3. Orbán Viktor szerint a több munkahely és a gazdasági növekedés hozza el a magasabb béreket és a jobb munkafeltételeket is.

4. Új munkahelyeket pedig elsősorban a hazai kis- és középvállalkozások tudnak teremteni, hiszen ma is ők adnak munkát a legtöbb embernek.

5. Ezért indították el - folytatta - az Új Széchenyi Tervet, amely a magyar vállalkozásokat erősíti, és így a munkahelyteremtés motorja lesz. Ugyanezt a célt szolgálja az adócsökkentés, az alacsony társasági adó és jövedelemadó bevezetése, számos kisadó eltörlése, az adózás egészének egyszerűsítse - sorolta.
Jó sok gumi kell majd,kibélelni a degeneráltnak a szobáját.Megint a drágábbik verziót fizetjük ki!
Gyerekek, ezek a rohadékok pontosan tudják, hogy az országnak vége, befellegzett, megmentésére semmiféle koncepciójuk nincs, (és különben is tehetségtelenek), ezért még az utolsó cseppeket is kifacsarják belőlünk, mielőtt lelépnek.
Én szóltam.
@reálisan:
Majd biztos o a magyarsag mintakepe. Ja!
Hogyan kossunk bele mindenkibe es hogyan legyunk nagyobb kepmutatok hozzaallas lenne a magyar szerinted?
Mi olyan nagy magyar benne?! Mondjad mar?!
Hogy szajtepessel, fikazassal, munka nelkul kell ervenyesulni??!
Terj mar eszhez ember!
@Zelefánt: nem csak te szóltál-szólsz. Csak éppen a zemberek nem hiszik el. Mert merik elhinni. Hisz ha belegondolnak... ha elhiszik... Akkor már reményük sem lesz. Mert most is csak ennyije van a zömnek: remény, hogy hátha, tényleg jobb lessz. Mert nem merik elképzelni-elhinni, hogy lehet még rosszabb is...

pedig volt már rá példa nehányszor: minden gödröt lehet mélyíteni....
jav: Mert nem merik elhinni.
Bocs!
"Ti mivel tennétek méltóbbá Kedves Vezetőnk dolgozószobáját? "

NER bekeretezve a szobában! Esetleg mindjárt a tapéta is az lehetne.

Esetleg minimálbérért dolgozó emberek képe a falon.
1/3-ot levágatnék minden bútor lábából, mert az a rész nem támogatta a választáson másrészt így az arányok változásával jóval nagyobbnak tűnne csak így nem lehetne akárkit a szobába invitálni valami nemzeti dologban. A fényképeken viszont nagyon jól mutatna ahogy "munkától" izzadó homlokkal az íróasztalra borul.
@macamuca: "Évi pár-százmillió bevétel kitermelése mellett úgy tűnik, van neki olyasmije 6 négyzetméteren is..... "
Az pont elég Nokiás dobozok tömködésére, már ha van fogalmad, hogy lesz egy cég pár-száz millás... ;)
Simán el tudom képzelni, hogy ez a szűkös 180m2 csak egy lépcső míg az alsóházi üléstermet nem teszik neki szabaddá. Mert megérdemeljük.
@Karmadealer:
Mi is ezt mondjuk.
Nem ez a legfontosabb dolog az orszagban.
Egyetertunk.

Orban nem. Neki ez fontos valamiert. Most.

Az, hogy megelegszik a 70nm-es szobaval ahhoz hogy jon a Teco oltony idiota?!! Neked csak vegetativ agymukodesed van hogy ilyen hulyesegeket tudsz kovetkeztetni?
Es ha mar valaki kritizalja a 180nm-es szobat a te kis csokott agyaddal egybol egyetert az allamadossaggal??!
Faszomnak beszelsz ha hulye vagy?! Vagy te magad vagy Szijjarto ilyen felrebeszelo faszsagokkal?
Fidesz szavazo tetszik lenni?!
@Kóser Malac: vajon hány kamionra elegendő nokiás-dobozt lehet megtölteni, pardon, másik véglet: kiüríteni 180 m2-en? Gondolom, van hely bőven az elektromos villás targoncának, amely behordja a friss adományokat....

Tényleg kell a hely szeretett vezetőnknek, lássuk be....
Azért felmosórongynak igaza volt. LE VELE! TAKARODJON!
@Karmadealer:
A repulogepvasarlashoz mit szolsz Teco oltonyos?
Aki azt kritizalja az is egy szar alak?
Irigy fasz?
Sajnalja ezt a nyilvanvalo szuksegletet egy jol meno orszag vezetojetol?
Te is ugy sporolsz a repulojegy arakon, hogy veszel egy repulot magadnak? Hm?
Kivancsi vagyok a csodalatos logikad mit mond ezekrol, okosits minket!
@Karmadealer: Es meselj, a csodas osszefuggeslato kepesseged mit mond arrol, miert kell titkolni ennek az amugy lenyegtelen es nem fontos lepesnek a koltsegeit?
Azert mert nincs koltsege? Az is lenyegtelen? Es ami lenyegtelen az legyen rogton titkos?
Okosits minket a csodas osszefuggeslato kepesseged o mester!
@Karmadealer:
Melyek azok a fontos dolgok ember es hol olvastal roluk?
Melyek voltak azoka a csodas merfoldko lepesek amik a jo iranyba forditottak a kormany kereket?
Sorold te tisztanlato ember!
Úgy néz ki, hogy a mi Viktorunk hosszú időre rendezkedik be. Kiindulva a mostani líbiai helyzetből őt se lesz könnyű távozásra bírni. Nem fog olyan könnyen lemondani a hatalomról, mint az MSZP.
Egy nagy kádat tennék be amibe kizárólag jeges víz folyna, hogy azt a lángoló fejét le tudja hűteni és hülyeségek helyett néha okos dolgot is mondana. Pl: Lemondok, Hazudtam, Becsaptam mindenkit, Átvertem az ország lakósait, a szavazóimat
Az Ovális iroda: 78 m2, Viktátor személyes játszószobája: 180 m2.

Az Air Force One (kis butus fityiszesek kedvéért: az elnöki különgép): Boeing 747-200B.

Vajon ezek után mi a búbánat lesz Viktátor és bandája különgépe? Az egyik űrrepülőgép? Vagy még valami ennél is gigantikusabb péniszpótlék?
Egy biztos a Fidesz_KDNP-ből eleve hiányzik a keresztény érték. Deutsch, Lézer János, Budai, Gulyás, Szájer és még vagy 230 semmiféle keresztény értékkel nem rendelkezik. Mondjuk nemhogy nem adományoznak, de a kolontári lové csak kamatozik.

Devecserben, a vörösiszap-katasztrófa sújtotta térségben kezdte Veszprém megyei látogatását Schmitt Pál köztársasági elnök. A szigorú arccal sétáló államfő megnézte az épülő új lakóparkot, és oklevelet adott át több helyi lakosnak. Képgaléria.
A vörösiszap-katasztrófa sújtotta településeken kezdte Veszprém megyei látogatását Schmitt Pál köztársasági elnök. Ez az államfő országjárásának második állomása, előzőleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében járt. Először Devecserbe ment, ahol tájékozódott arról, milyen lépések történtek a vörösiszap-katasztrófa után, majd megtekintette az újonnan épülő lakóparkot, amely várhatóan június 30-ra készül el. Schmitt Devecseren elnöki díszoklevélben részesített hat helyi lakost a vörösiszap-katasztrófa utáni kármentés és helyreállítás során végzett önkéntes munkájukért. Az államfő innen Veszprémbe ment, ahol beszédet mondott a megyei és városi közgyűlés együttes ülésén.

Érdemes megnézni a fotókat, a kutyafaszát nem érdekli merre mennek a birkák, körbe sem néznek, hanem mennek a sétáló Schmitt után.

www.origo.hu/itthon/20110224-schmitt-pal-devecserben-a-voroiszapkatasztrofa-helyszinen-kepriport.html
@Karmadealer: Az index mostanában kizárólag O.V. és a Fidesz mocskolásából próbál megélni. Hány embernek lehet még 180 nm vagy annál nagyobb dolgozószobája? Nyilván soknak, pedig nem is miniszterelnökök. Az enyém pl. 70 nm. És bizony nem elég. Csak nincs másik. Ha lenne nagyobb az épületben, akkor átköltöznék oda.
Valaki homályosítson fel erről a Graz-i klinikáról. Olyan homályos célzásokat olvastam már hozzászólásokban de semmi konkrétat.
Most mit csodálkoztok? Az ellopott magánnyugdíj pénztári pénzekből telik mindenre, ami orbán és a talpnyalói nagyságát kihangsúlyozhatja.
Csak azok, akik most mennének nyugdíjba, azok kapnak olyan választ, hogy egyelőre nem született döntés, úgyhogy sajnos még nem tudjuk elkezdeni a nyugdíjak folyósítását.
orbán élvezi a hatalmat, miközben az ország lassan éhen döglik.
Hát így mulat egy magyar úr!
@igényes: szép rózsaszín az út pora a lábuk alatt.... kimondottan jótékonyan hat majd a megviselt idegzetű károsultak egészségére... klassz...

Vajon odaköltözne viccpali? Mondjuk, kapna egy audi-akárhanyas szuperjárgányt, havi félmillás benzinpénzzel, hogy legyen mivel-miből munkába járni....

Vagy megint demagóg vagyok?
Mert tényleg senki semmit nem néz, csak sietősen elvonul, mereven előre bámulva....

Struccéknál kitüntetéssel végeznének, az tuti...
@Szűcslaci: Az index mostanában kizárólag O.V. és a Fidesz mocskolásából próbál megélni. Hány embernek lehet még 180 nm vagy annál nagyobb dolgozószobája? Nyilván soknak, pedig nem is miniszterelnökök. Az enyém pl. 70 nm. És bizony nem elég. Csak nincs másik. Ha lenne nagyobb az épületben, akkor átköltöznék oda.

Ha nem titok, mi van benne, és mi az, ami kellene, de már nem fér be (gondolom, ezért kellene nagyobb)?
@Kóser Malac: A feladat mindig betölti a rendelkezésre álló teret ( mondá Murphy) - sőt túl is növi azt. Ha már ez lesz a legnagyobb problémám - mármint hogy O.V. mekkora irodát foglal el - akkor majd protestálok. Addig hasznosabb dolgokkal foglalkozok. Kis szobában is lehet nagy baromságot csinálni - láttam már olyat.
@stirlitzist: "meg a nagy festmény, amelyiken Torgyán Jóskával és a Szent Koronával látható."

Nana, arról előbb le kell retusálni Ibolyát.
@Lófasz Hadnagy: konvojban mennek azok is nem? vagy vadászok kisérik??? kis ország nagy álmok.

nagy ország, így mindenhol ott tud lenni...
@macamuca: Láttad az összes fotót, mert a képre kattintva lehetséges.
Nehéz lesz racionális érvekkel megmagyarázni annak a sokszázezer honfitársunknak, akik egy életen át 50 négyzetméteresnél kisebb lakásban élnek, hogy miért is nem elég a munkára egy 70 nm dolgozó (tehát NEM reprezentációra és NEM tárgyalásokra) használt szoba.
@Szűcslaci:

Oké. Most akkor képzeld el, hogy ez 2006-ban történik és Gyurcsány költözik át.

Ugyanezt mondanád, vagy habzó szájjal kurvaanyáznád?
@Jofiu: Randa egy dolog az irigység! Előbb elemezgette valaki, hogy szaros 40 millió €-ból kijönne! Ti meg irigylitek a KEDVES VEZETŐTŐL? Milyen hazafijjak vagytok ti (nem elég egy tök hülye és félanalfabéta közt.elnöki hivatal, meg a hellyyyessííírásssi újmagyarosch szótár)?? Több lelkesedés, kevesebb zabálás, egészségesebb életmód és a borravalóból is simán összejön - vagy ha ügyesen forgatták a nyugdíjpénztárak kis fonnyadt és eltőzsdézett szaros 3000 milliárdját, simán megvan abból is. Áááá, nem értitek ezt! Iszonyú ez a negatív hozzá állás! De tényleg!
@Lófasz Hadnagy: dehát sokkal olcsóbb mintha drágábba költözött volna...

és ez pont jó. ha jön a Tóni (a berlus) akkor lehet bungabunga parti...

ha meglesz a repcsi is, akkor elküldheti kurvákér olaszba, vagy akár tájföldre...
@macamuca: nem lappang semmiféle titok. Először is itt fogadom az ügyfeleket - arra szánjunk 30 nm-t a közlekedőkkel együtt. Aztán az üzlettel kapcsolatos feljegyzések - dokumentumok - stb 2003-ig visszamenőleg és a könyvelés másodpéldányai 2006-ig visszamenőleg. Azonkívül irodai gépek és berendezések, illetve nem csak irodai, hanem tevékenységi körünkbe tartozó egyéb berendezések mintadarabjai - na, ez egy gyenge pont, mert van olyan gép, ami bizony nem fér be. Dekorációk, adathordozók ( még floppy disk is vagy párezer db ) bútorok, konyhasarok. TV és számítógépek serege, kollegák és nem ritkán kupi. ( nem valódi, csak zűrzavar)
@Ványadt Ványadtovics Vinyov:

Ebben tud teremfocizni a Nagyságyos Úr, az előzőben csak táncolni lehetett.
@igényes: Szerintem beérték volna a szaros oklevele helyett azzal a pénzzel is a károsultak, amit az országos gyűjtésben kaptak, de mind a mai napig nem kaptak meg az államtól, mert... nem és kész!
@Lófasz Hadnagy: Most vannak tervek, vesznek az Orban One, mellé ugye egy tartalékot is. Most ezt a Mol és Otp-s haverok használnák a Malév szervizelné és tankolná. Pintér vesz még 4 db F-18-at a BM számlájára, hogy a TeK-es gépkocsivezető tudja őket biztosítani. Most fogyózik, mert a gépbe nem fér be. Lesz harckocsi, mert azt még nem vezetett orbán, hát egy légkondís 1000 lóerős lesz. Metál arany álcázófestékkel.
@Lófasz Hadnagy: Ha ennyiben kimerült volna gyurcsányi munkássága, áldanám a nevét. Egyébként fogalmam sincs, hogy mekkora irodája volt, van, vagy lesz gyurcsányinak - nem is érdekel és nem is érdekelt soha.
@Szűcslaci: Van egy 240-250 m2 -es,szép lucernásra néző termény tárolóm.Havi 1555 €-ért kiadó.......
@Boli: Kimondottan al-Gaddafi ötlete volt, hogyosszon diplomát a Pali. Tavaly mondta neki ottjártakor.
Ez a repülő dolog honnan jön? Aki nagyobb irodába költözik, annak automatikusan jár? Mert ha igen, akkor elgondolkodom én is egy nagyobb irodán...
Itt az oka a 180nm-es Nándorfehérvár terembe költözésnek:
"Országgyűlési határozati javaslatban indítványozza Simicskó István KDNP-s honvédelmi államtitkár, hogy a Nándorfehérvári csata megnyerését ettől az évtől kezdődően a Hazaszeretet Napjaként ünnepelje az ország,..arra kérné az önkormányzatokat és a civileket, méltó mód ünnepeljék meg a július 22-ei diadalt, elsőként idén, az 555. évfordulón."
@igényes: jogos. Most megnéztem.
Nos.
A föld szép rózsaszín, a patak viszont szép zöld. Most télen is. Tisztára tavaszias feeling: kikelet, új remények, színharmónia újmagyar módra...

Az Audi-akárhanyas viccpali szolgálati ótója? Mert akkor már csak a benzinpénzt kellene összedobnunk, hogy a (kép alapján így tűnik) alacsonyan fekvő részen épülő szép új házak egyikéből be tudjon járni a hivatalába dógozni... A fárasztó meló után hazatérve meg relaxálhatna a szép rózsaszín tájat szemlélve: üde, reményteli kilátások, (rózsaszín lencsés szemüveg nélkül! elvégre spórolunk vagy mi!)
tisztelthölgyeimésuraim! látta mostanság valaki a nagyszerű eszkep/várúr/stratez/vidéki kvartettet a blog.hu oldalain "elmúltnyolcévezni"?

ha őket nem, legalább szegény hülye wmikit?

bár ha jobban belegondolok rajta röhögni kb annyira elegáns, mint egy mozgássérült kisfiún gúnyolódni...
@Szűcslaci:

Nem válaszoltál a kérdésemre. Nem tudsz, vagy nem akarsz?
@almodhi: Ha, tényleg. ViszontIbolyát viszonylag gyorsan át lehetne alakítani Selmeczi "nyugdíjvédő" Gabriellává, Kiflicsücsköt a szája sarkába... :-)
@Szűcslaci: Te kevered a szezont a fazonnal!A WC-t nem írtad fel.Ja ha nincs...!Akkor ha mind ezeket a gnóm haverodnak is összeadnánk,akkor neki s a slepjének,kijönne pár ezer m2-er.Itt csak a gyagyás "saját"játszó ,gumiszobájáról van szó!Miért nem érted ezt,ha már ilyen nagy menő vagy?!
@melchi zadok:

Minek, itt van helyettük Szűcslaci.
@Szűcslaci:

Nem válaszoltál. De látom, rövid a memóriád, így felteszem újra a kérdést:

"Most akkor képzeld el, hogy ez 2006-ban történik és Gyurcsány költözik át.

Ugyanezt mondanád, vagy habzó szájjal kurvaanyáznád?"

Figyi, ne játsz szííííííííííííííjjjjjjjjártót, ne próbálj tekeregni meg hablatyolni.

Ugyanezt mondanád, vagy kurvaanyáznál?

Igen, vagy nem?
@venszivar: sértegettelek én? Na ez az, az indulatok. Így nem lehet úgysem érvelni - csak fröcsögni.( bár nem is akartam, mert pont leszarom, hogy Orbánviktor mekkora irodában van és mi van abban az irodában, vagy mi nincs. Másrészt az én irodám leírását látod kinek címeztem? Na ennyit erről. Jó fröcsögést.
Persze nagy ember nagy iroda, de felmerült már valakiben az, hogy minek 120m2-es dolgozószoba? :) Minek 70m2-es dolgozószoba egyáltalán? Nekünk speciel az egész házunk kisebb OV dolgozószobájánál, de biztos ezért nem tudom felfogni, hogy ekkora légtérben mit lehet csinálni. Lehet vesz 365 széket, hogy az év minden napján másikon tudjon ülni. Esetleg egy gokart pályát rendez be, amin tud majd lazítani a parlamenti harcok után.
@Szűcslaci:
Mocskol?
Talan amirol ir es amit kritizal az nem tortenik? Kitalalt? Attol lett mockos mert az Inde bemocskolta? Ha az Index nem lenne akkor meglatnank a mocsok alatt rejlo szepseget? Ha nem beszelne rola az index, akkor mar nem is lenne ez a mocsok?
Ennyi lenne az egesz? Ha nem beszelnek rola csunyan akkor ugyanazok a cselekedetek es szemelyek mar ragyogo dolgok lesznek kapasbol?

Most ertettem meg a mediatorvenyt. Hogy en mennyire meg voltam vezetve!!!
Ha nem mocskolunk valamit, nem valik azza, akkor ertekes dolog lesz onmagatol ugyanaz a dolog.
Sot, dicserni kell, es akkor valik csak igazan nagyszeruve es szeppe. A nelkul hogy barmit maskent csinalnank ezen kivul. Ez a titka a csodalatos es mukodo orszagnak!!!
Teljesen jogos a mediatorveny, nem szabad mocskolni, soha, semmit, es akkor minden szep es jo lesz kapasbol, barmit is csinalnak, barhogyan.
Zsenialis!

Ki is probalom rogton:
Nagyon jo dolog a 180nm-es iroda. Nagyon jo dolog a 180nm-es iroda. Nagyon jo dolog a 180nm-es iroda. Nagyon jo dolog a 180nm-es iroda. Nagyon jo dolog a 180nm-es iroda.
Ez mukodik!!! Csodaaaalatos!!
Magyarorszag maris sokkal jobb es szebb hely, tele nagyszeru vezetokkel.
Csodalatos! Egyszeruen csodalatos!
Az Index tehet mindenrol. MINDENROL!!!!
@Pistie: Orbán Viktornak bezártsági érzése van, ezért jár busszal. Vannak örültek, akik nem mernek átmenni egy hídon. Orbán attól fél, hogy nem tud elmenelülni. Állítólag több ajtó és ablak szükséges neki, és nappal is világítson a csillár fénye.
@Jofiu: Egyébként ki tudott volna Orbán irodájáról, ha nincs a sok kis lurkó. Lehet ám, hogy nem mindig itt van az orbán. Ide tartozik ám még egy fürdőszoba, ruhatár, külön WC bidével, titkársági szoba, testőr szoba, konyha, és a 70 négyzetméteres várószoba, irószerraktár, szemályzeti WC női, férfi.
@éberség elvtársak:
Nah. A legfontosabb dolgokat mar elinteztek. Johetnek az aprosagok, mint pl. egeszsegugy. Bar nem is kell, mar van mit unnepelni, van minek orulni, most mar jol vagyunk.
555 eve nyertunk Nandorfehervarnal!!! Hurrraaaa!
Hogy itt mennyi gyűlölet halmozódott fel? Egyáltalán igaz ez a hír, vagy csak valaki kitalálta, hogy legyen alkalom hörögni.
Ha igaz, akkor a következő négy év is szar lesz.
Remélem, nem így lesz.
én már jártam a Nándorfehérvári teremben, akkor még látványosságként mutogatták (nem volt privát szféra),és arra emlékszem, hogy nagyon hosszúkás...
ebből arra következtetek, hogy a szoba lakójának idő kell, amíg összeszedi az arcvonásait, ha a belépőt fogadni akarja
@Lófasz Hadnagy: "Vajon ezek után mi a búbánat lesz Viktátor és bandája különgépe? Az egyik űrrepülőgép? Vagy még valami ennél is gigantikusabb péniszpótlék? "

Az Antonov AN-225, ráadásul annak is az orosz űrsikló szállítására átalakított változata természetesen. Nem csak a legnagyobb, de ráadásul csak egy van belőle. Igazi kis puncimágnes, ez kell a mi Viktorunknak!
@igényes: Nem orban one, hanem LDN (LófaszDeNagy) járna a kedves vezetőnek, azért a teljesítményért, amit itt a kretén haveri körével összedobtak! Bakker, hogy valaki azt az impotens coci bandát is űberolja a pofátlan hazudozásban és lopásban, az azért már művészet!
@Jofiu: Mindenkinek van ötlete, még ennek a hülyének is. 100 évnél ok, 200, 300, 400, 500 ok, de, hogy 555 ez már baromság. Nyertünk már vagy 100 csatát, munkaszüneti nap lesz mindegyik? Na meg a Muhi csata a gyász napja?

És akkor még beajánlja ez a simicskó az Orbán születés napját, névnapját, gyermekei szüli napját.
@Szűcslaci: Te figyu.. Amúgy meg mit alakítgatya Ő a parlamentet az nem a Zövé, hanem a Zembereké! EL A KEZEKKEL A PARLAMENTTŐL! Freddy Mercury-nek sem adtuk, neki sem haggyjuk. Amúgy meg ha annyit kell repülőzni Bruxelles-be dolgozni, minek neki akkora hodály? Úgysem ért a számítógéphez, Kubatov mondta, milyen nehezen boldogul az SMS-sel is, nem kell oda neki szerverterem, nyomtató scanner, fénymásoló stb.
Eszembe jutott még milyen kép kellene ide: az előző országlásakor festettek egy szép nagy képet az akkori kormányról, Józsi bácsival, angyalkával, koronával. Na ezt kéne kifizetni és kiaggatni szembe népünk vezérével.
legyetek már reálisak, ma van az adóbevallás határideje! Ahhoz kell a hely!
Van ami nem változik: a kicsinyesség.
Ha ez a poszt Orbán helyett Gyurcsányt szidná, ugyanezt írnám.
Az én hazám vezetője dolgozzon ideális körülmények között. Nem a nagy irodájáért kell megszólni, hanem azért, amit tesz, vagy nem tesz. És igen, mindenki aki egy ilyen (amúgy legális és indkolható) váltáson rugózik, az kicsinyes.
@Szűcslaci: Drága aranypöcsü lacika!Most kell a termény tároló v. nem? Mivel zavartam meg ennyire a kis zavart lelkedet?Abban az esetben,ha ezt megvilágosítod konyaktól eltompult "agyamnak" s az valós,akkor én ingyen odaadom neked az üres disznó ólat,ami kb. 300m2.Na,ez korrekt?Mint a tetves törpe........
@Szűcslaci: nos, amit (amiket) felsoroltál, azoknak csak csekély része a valódi dolgozó(!)szoba része. Persze, ki lehet alakítani úgy is az adott irodát, hogy mindent egy helyre pakolnak, a főnök személyes használatára berendezett pihenőtől-konyhától kezdve az irattárig, a könyvelés cuccai békésen megférnek (illetve egy idő után valóban nem nagyon...) a mintadarabok mellett, srégen beszorítva a tárgyalóasztal és a repikonyak-tároló közé.

Az én felfogásomban (ez az én felfogásom, tehát más alkalmasint másként látja-csinálja) a dolgozószobába kell egy asztal, egy szék, marhagyors net-kapcsolat a nagy tárhelyű (=elektronikus adattárolás + spec. programok, cég függvénye, miket használnak), gyors procijú laptop (asztali gép), netán nyomtató, fax, fénymásoló (bár utóbbiakat jellemzőbben a titkárnők-asszisztensek használják, akik ritkán ülnek egy légtérben a góréval...), konnektor a teló-töltőnek, laptopnak, egyik fal mellett polc a szakirodalom fontosabb darabjainak (őszintén: melyik vezető kezdi el átnyálazni az összes vonatkozó szakirodalmat adott döntése előtt? És ha igen, akkor addig mit csinálnak a beosztottai?...), dekorációnak néhány kép, netán cserepes zöldség. Munkához (!) ez elég. Ha van hely, esetleg egy kisebb asztal, 2-3 székkel-fotellel, kötetlenebb beszélgetéshez (bár az ilyesmi főnöki irodában oly ritka -kivéve haverok látogatásakor-, mint kupiban a szűz lány). Valahogy így néz ki egy iroda, mármint az én felfogásomban és a tapasztalataim alapján.
A tárgyaló (repire, üzleti megbeszélésre más és más berendezéssel), a konyha, az irattár, a pihenő, a könyvelés, tv, mintadarabok: ezek nem a mindennapos munkavégzés kellékei.
Hogy aztán a szigorúan vett dolgozószoba berendezése milyen összegbe kerül, azt elsősorban az adott cég erre fordítható költségvetése szabja meg: kétségkívül lehet ócsóbban és vastagabban számolva berendezve, nyilvánvalóan eltérő minőségben-színvonalon.

Részemről úgy vélem, hogy a Magyaro. nevű cégnek roppant szűkös a költségvetése (állítólag valami költségvetési hiány is van...), az új igazgatóság spórolást ígért, elvégre üres a kassza, de nagyon, ehhez képest az ellenkezőjét tapasztaljuk. Az osztogatásnak, fosztogatásnak, rongyrázásnak csak egy eleme ez a túlméretes dolgozószoba (?).

És még mindig nem tudom, hogy igazából miért is nem volt jó a kisebb. Obama (meg az elődei)egy hasonló méretű irodából viszonylag jó pozícióba tudták hozni, illetve ott tartani az USA-t. Pedig, gondolom, nekik is van repi-keretük, ők sem jönnek zavarba, ha nehány államfőt, uralkodót, effélét fogadniuk kell valami dekoratív helyen. Ahol nem szorong az úri közönség...
@stirlitzist:

Már megbocsáss, de ki kell, hogy javítsalak. Freddy az Elm utcában gyilkolászott, akire te gondolsz és a valaha volt legnagyobb énekes, az Freddie.
@Boli: Rosszul álsz a dolgokhoz! A kisleány kinézett egy Hello Kitty-s repülőgépet, neki olyan kellene. A Pápa valmi olyasmit mondott nekik, hogy csak akarni kell, meg imádkozni.
@gyilkos fűegér: :DDD az AN-225-ösön viheti az egész frakció titkárnőstül, MTI-stől... Legjobb!!! csak betolják hátul őket a teherajtón, Bruxellesben meg ledobják a parlamenti padsorokat, mint a tankokat ejtőernyőn. Mé' 2/3-ad nem? Mindent lehet!
@Pistie: Mondjuk lehet benne fogadni egy 50 fős orosz tárgyalódelegációt. Nem olyan bonyolult a világ, mint ahogy itt látni akarjátok...
Lacika jól elszaladt, nehogy válaszolnia kelljen egy egyszerű kérdésre. Ugyanabból a takonyból gyúrták a gerincét, mint minden fityiszesnek.
@Szűcslaci: nos, amit (amiket) felsoroltál, azoknak csak csekély része a valódi dolgozó(!)szoba része. Persze, ki lehet alakítani úgy is az adott irodát, hogy mindent egy helyre pakolnak, a főnök személyes használatára berendezett pihenőtől-konyhától kezdve az irattárig, a könyvelés cuccai békésen megférnek (illetve egy idő után valóban nem nagyon...) a mintadarabok mellett, srégen beszorítva a tárgyalóasztal és a repikonyak-tároló közé.

Az én felfogásomban (ez az én felfogásom, tehát más alkalmasint másként látja-csinálja) a dolgozószobába kell egy asztal, egy szék, marhagyors net-kapcsolat a nagy tárhelyű (=elektronikus adattárolás + spec. programok, cég függvénye, miket használnak), gyors procijú laptop (asztali gép), netán nyomtató, fax, fénymásoló (bár utóbbiakat jellemzőbben a titkárnők-asszisztensek használják, akik ritkán ülnek egy légtérben a góréval...), konnektor a teló-töltőnek, laptopnak, egyik fal mellett polc a szakirodalom fontosabb darabjainak (őszintén: melyik vezető kezdi el átnyálazni az összes vonatkozó szakirodalmat adott döntése előtt? És ha igen, akkor addig mit csinálnak a beosztottai?...), dekorációnak néhány kép, netán cserepes zöldség. Munkához (!) ez elég. Ha van hely, esetleg egy kisebb asztal, 2-3 székkel-fotellel, kötetlenebb beszélgetéshez (bár az ilyesmi főnöki irodában oly ritka -kivéve haverok látogatásakor-, mint kupiban a szűz lány). Valahogy így néz ki egy iroda, mármint az én felfogásomban és a tapasztalataim alapján.
A tárgyaló (repire, üzleti megbeszélésre más és más berendezéssel), a konyha, az irattár, a pihenő, a könyvelés, tv, mintadarabok: ezek nem a mindennapos munkavégzés kellékei.
Hogy aztán a szigorúan vett dolgozószoba berendezése milyen összegbe kerül, azt elsősorban az adott cég erre fordítható költségvetése szabja meg: kétségkívül lehet ócsóbban és vastagabban számolva berendezve, nyilvánvalóan eltérő minőségben-színvonalon.

Részemről úgy vélem, hogy a Magyaro. nevű cégnek roppant szűkös a költségvetése (állítólag valami költségvetési hiány is van...), az új igazgatóság spórolást ígért, elvégre üres a kassza, de nagyon, ehhez képest az ellenkezőjét tapasztaljuk. Az osztogatásnak, fosztogatásnak, rongyrázásnak csak egy eleme ez a túlméretes dolgozószoba (?).

És még mindig nem tudom, hogy igazából miért is nem volt jó a kisebb. Obama (meg az elődei)egy hasonló méretű irodából viszonylag jó pozícióba tudták hozni, illetve ott tartani az USA-t. Pedig, gondolom, nekik is van repi-keretük, ők sem jönnek zavarba, ha nehány államfőt, uralkodót, effélét fogadniuk kell valami dekoratív helyen. Ahol nem szorong az úri közönség...
Akárhová is költözik, Szíjjártó szaros nyelve menjen vele!
@amize:
"Hogy itt mennyi gyűlölet halmozódott fel"
Jah, szerencsesek vagyunk, jo a felhozatal gyulolnivao dolgokbol. Mar feltem, hogy az elozo ciklus utan nem lehet tovabblepni, azt igertek minden jo lesz, es akkor mi lesz szegeny magyar emberrel? Mit gyuloljon akkor? A kutyajat, vagy onmagat? Hova vezetne az, nem jo az senkinek.
De szerencsere ez csak beijesztes volt, hogy utana nagyobbat szoljon ami jon, szoval a gyakorlat marad, profik teritik a gyulolnivalot, tonnaszamra, lelkesen, nyiltan, nem ugy csak suttyomban mint az elozoek. Az egeszet jol hatvanyozzak a komunikacioval is, igazi mestermunka.
Nah, már a gép is besokallt... duplánmongyaduplánmongya...
:D
@antitaxis: Komancs neve barnanyelv?
@macamuca: Egyetértek, hiszen sok normális ember nem vesz 100 személyes étkészletet, mert enyi lesz a meghívott vendégek száma a leánya esküvőjén. Orbán egyedül tartozkodik egy jól fűtött, jól hűtött hodályban. Szerintem ennek a faszinak a fűtési világítási költsége nagyon magas. Egy porszívóval takarítani sem lehet, mert leég.
@stirlitzist:

Nem olcsó, de most mondd, a hülyének is megéri, nem is beszélve a gép határozottan férfias vonalvezetéséről, nem olyan buzis, mint egy Boing, a dagadt, kasztrált operaénekesre hajazó Airbus A 380-ról nem is beszélve.
Egyébként meg ne gyertek a Fehér Ház dumával! Hol a f.szban van Obama, Vikihez képest? Bármikor kilóra megvenné a fekát - ha akarná! Bár ahhoz először atomot kéne dobnia arrafelé, hogy beengedjék, vagy legalább egy kicsit is komolyan vegyék arra a Hungry Min.Pres. mitugrászt. Mert hogy csak egy sima Éhenkórásznak tartják arrafelé is. Max. csak az állagán lehet vitatkozni.
@igényes: " normális ember " : orbánnal kapcsolatban ez a jelzős szerkezet nem emlegethető egy lapon.... :D
(ok, tudom, hogy nem rá írtad! :D)
@Alamio:
Meg a hulyeseg se.
Hogy jon ide a kicsinyesseg?
Es akkor hogy osszefoglaljuk, mik is lennenek azok a megalapozott indokok, amik csakis egy 180nm-es dolgozoszobat hoznak ki mint megoldas?
Bevallom oszinten, en ehhez nem ertek es nem ertem, sosem voltam meg hosszu es kizarolagos politikai karrier csucsan miniszterelnok 2/3-dal Magyarorszagon, szoval nem latom at zsigerbol a szuksegesseget, kellenek a koznapi ember szamara is atlathato indokok. Omlesszuk csak ide a ketsegbevonhatatlan szuksegessegek listajat, amelyek a vegen osszeallnak egy csodas, 180nm-es dolgozoszoba viziojava.
Legigazibb azért egy ilyen USS Kittyhawk méretű cuccal közlekedni a Dunán fel, he-he-he-he le ,he-he-he lenne. És onnan sakkban tartanám az egész országot, Lézer Jani a parancsnoki hídon, én meg Darth Wader jelmezben nézném a vidimeccset a VIP szekciómban, onnan osztanám az észta f@szbukon. f@szom, hogy nem lettem miniszterelnök, megmutatnám, hogy kell felvágni ezeknek a fantáziátlan csinovnyikoknak.
@Jofiu: A szükséges LÓFASZOK (már elnézést Hadnagy Úr!) nem férnek be. Már több legalább is nem...
@stirlitzist: Valahogy tényleg... Viki a fekete cuccosban, mellette Lézer Elvtárs.
www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28&feature=related

Tényleg, rájuk ismerek, a szöveg is rendben! ŐK AZOK!
@Jofiu: A kicsinyesség? Lássuk csak: nem lesz attól valaki sem jobb, sem rosszabb miniszterelnök, hogy nagyobb irodát kap.
A poszt épp arra a kicsinyességre hajaz, hogy valakit egy ilyen váltás zavarni fog. És nálad működik is.
Amúgy feljebb írtam egyet. Protokoll-látogatás delegációknak, és tárgyalószoba céljára is alkalmassá lehet tenni. Vagyis időt lehet spórolni, helybe lehet hozni az embereket tárgyalni. De aki bír gondolkodni, ilyen indokokat össze tud szedni magának. Ezért mondtam, hogy simán indokolható...
Most akkor Orbán soros elnök nem találkozott Putyinnal a mai napon?

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben azt nyilatkozta, az EU által most meghozott energiapiaci szabályozásnak több olyan eleme is van, mely aggodalomra adhat okot.

Putyin csütörtökön találkozott José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnökkel. A találkozót követő sajtótájékoztatón elmondta azt, úgy véli, hogy az unión kivülről érkező energiaügyi befektetéseket az EU-nak teljes mértékben szabályoznia kellene, hatékony és tisztességes előírásokkal. Barroso ezzel szemben hangsúlyozta azt, hogy az uniós szabályok a külföldi befektetőkkel szemben nem diszkriminatívak.

Az orosz miniszterelnök szerint az energiaárak emelkedése a világ minden táján veszélyt jelent a gazdasági növekedésre. Emellett kiemelte azt is, ez az ő országa gazdaságát nem fogja érintetlenül hagyni.
Én az MSZP-t tenném oda neki, jelezvén, hogy már majdnem az ő szintjükig sikerült süllyednie.
@Boli: Csupa balfasszal vagyok körülvéve:-) Élén Matolcsy. De kérdem én ha a balfasz Mesterházy levágta a Guy Fawkes bajuszát, ezt a másik balfasz Szíjjártót meddig kell még Beckham focistafrizurában néznem. Zavarják már el fodrászhoz b@zmeg! Akkor sem fogom elhinni egy szavát sem, de legalább nem egy győzike dizájn udvari bolondot kell látnom állandóan magyarázkodni. Hogy lehet egy ilyen arccal bemenni az EU parlament épületébe? Ez olyan ciki mint az MDF meg a fehér frottír zokni esete, mellettük a feleségeik nagyestélyiben csimbókos hónaljkutyákkal. Távolodunk... Bezzeg a Budai Berni, mingyá más vót! :-)
@Alamio: időt spórolni? Protokoll-látogatásnál, meg miniszterelnöki megbeszélés esetén?? Mint tuti érv a nagy méret szükségessége mellett? Ezt komolyan gondolod vagy hülyéskedsz??
Az sem zavarna ha ezernégyzetméteres luxustárgylója lenne jakuzzival meg lányokkal boton. Rendbe lett végre téve az egészségügy, van végre egy igazságos mindenkinek előnyös adórendszer, végre korrupció és bürokráciamentes az állam és a közigazgatás, 1millió újmunkahely. A nyugdíjak is megvédve. Ennyi munka után igazán megérdemel a Kedves Vezető egy kis fészket sőt.
Gyűjtést javaslok, hiszen mostmár mindenki jobban él mint tavaly, kezdjünk el gyűjteni egy szoborra, amit a hősök tere mellett el tudnék képzelni. Egy kisebbet. 70-80m.
Ezzel kifejezhetné a hálás nép a háláját
@macamuca: Miért szükséges megindokolni? A teljesítményét kell mérni nem az irodát. (amúgy amit írtam komoly, de az első mondatom a lényeg)
@Alamio:
Te mint kivulallo eleg batran beszelsz a gondolkodasrol.
Mert pl. hatarozottan arrol beszelsz mik amik engem motivalhatnak. Mi alapjan? Az alapjan ami a fejedben van? Az nem sok.
Mert pl. van akit annak a hiabavalosaga, a semmibe fektetett energia irritacioja motival, mint amit te is nagyon helyesen irsz, hogy nem lesz attol valaki jobb vagy rosszabb, hogy nagyobb irodat kap, szoval tok folosleges. Akkor meg minek?
Mi szukseg van erre, miert ezzel foglalkozik?! Pont most, pont o, pont oda, pont azt? Ha lenyegtelen? Minek foglalkozik tok folosleges dolgokkal ez a .... ez? Hm?!

Hogy targyaljon benne?
Te en akkor nagyon elbasztam am valamit, mindig a targyaloba mentem hulye fejjel. Meg masok is akikkel osszehozott a sors.
De most jo, hogy itt vagy, egy okos ember, es gyonyoruen, megcafolhatatlanul megindokolsz egy ilyen lepest, koszonom neked.
Hogy idot takaritson meg? Azzal, hogy nem kell megtennie par lepest? Ne idegesits mar, ezt te komolyan mondod? Ez lenne az az egeto szukseg? Egy ket perc? Amit csak ezen lehet behozni, semmi mason, csak is ezen, kizarolag ezen, idomegtakaritas = 180nm-es dolgozoszoba. Ez lenne az a nyilvanvalo kovetkeztetes? Csak ez lehet a megoldas. Te komolyan veszed magad ezzel a hulyeseggel?
(mellesleg mekkora hely kell egy targyalonak? Pont 180nm minusz az iroasztala? 70nm-be kurvara nem lehet beferni, tisztara zsufolt, igazi lyuk! Ha Orban bent van mas mar nem fer be, ja, o egy hatalmas egyeniseg.)

Ezek lennenek azok a hatalmas indokok a koltozes szuksegessegere?
Szanalmas felrebeszeles.
@Alamio:
Akkor o miert mericskeli az irodajat vazeg!!??
Kulonben is, jo lenne mar latni azt a teljesitmenyt, nagyon varjuk mar.
@macamuca: allitolag aki bir gondolkodni az igy teszi, szerinte. : )
@baloo112: Mehetne egyből a nem működő homokóra, vagy az 56-os emlékmű helyére. Az vén nyilasoknak úgyis b@ssza a csőrét már mióta (vaskefe). De legyen celluxból, a discovery-n szokott menni egy spot egy arcról aki ilyeneket ragaszt. :-)
Tapasztalatom szerint egy igazi, normalis Fonok, plane ha adnia kell a protokollra, sosem fogadja a targyalodelegaciokat a dolgozoszobajaban. Arra valok a targyalonak nevezett helyisegek. Dolgozoszobaban a beosztottakat szoktak fogadni, szonyegszelere allitashoz.
@kedem: valami efféléről habogtam én is, mint dolgozószoba, tárgyaló, protokoll, munka, stb. :) Bár vannak, akik multifunkciós helyiségként használják: nah, akkor nincs az a méret, ami elég nagy lenne... :)
@Alamio: Hát igen, dönthetett volna úgy is a hangyás törpe, hogy az egész királyi vár legyen az ő dolgozószobája.Mer' ő akkora fontos nagy ember, hogy csak na.
@Alamio: Miért szükséges megindokolni? A teljesítményét kell mérni nem az irodát. (amúgy amit írtam komoly, de az első mondatom a lényeg)

Nos, pld azért kellene megindokolni, mert a választók megkérdezték. A költségével együtt. A kettő ugyanis összefügg: plusz költség nélkül nincs nagyobb iroda (akár munka, akár repi, akár multifunkciós célra).
Aztán azért is indokolni kellene, mert az előzőekkel összefüggésben erős ellentmondás fedezhető fel a "Takarékoskodni fogunk, mert üres a kassza!" lózung és a költségesebb nagy irodába költözés között.
Aztán azért is meg kellene indokolni, mert volt neki egy, ami eddig valahogy jó volt, most meg egyszercsak már nem jó: kicsi lett. ha az eddigi munkáját überf@szának tartod, akkor azt biza' a "kinőtt" irodában agymolta ki: további szuper ötleteket már nem bír kiizzadni a régi helyen? Kell egy új, egy nagyobb, egy dekoratívabb?

És még mindig tartom, hogy az eddigi munkája alapján nem többet érdemelne a személye (úgy is, mint ember és úgy is, mint politikus), hanem kevesebbet.
Ugyanis rosszabbul élünk, mint egy éve.
És rosszabbak a kilátásaink is.

Tán nem a repivel kellene ilyen helyzetben foglalkozni.....
@macamuca: Multifunkcios, hat persze! :) Hunyadi labai alatt pont elfer a jacuzzi, a torokoknel meg a tekepalya.
Mi van semmirekellők, nincs jobb dolgotok megint mint a miniszterelnökre beszélni? A ti haszontalan baromarcotok miatt tudtak ilyen gyurcsányok hatalomra kerülni... miattatok van itt az ország... A markotokban akartok röhögni hogy Orbánnak nem sikerül... ahelyett hogy valamit amire képesek lennétek, bármi munkát, csinálnátok... haszontalan baromarcok, cinikus bénafejűek, akiknek szégyen ha valaki hinni merészel egy emberben aki már BIZONYÍTOTT!
@kedem: tökölés helyett tekelés.. izé, tekézés...
Bár úri körökben a golf dívik: szójjatok neki, lécci, nehogymá' beégjen a zúri protokoll-eseményen. Gondold meg: nem egy apró labda repül, hanem egy bazi golyó gurul... :DD
"mert így is olcsóbb, mintha a Parlament épületén kívül kerestek volna méltó helyet Orbán Viktor számára" - orbannak a farkasreti sirkertben benne a legmeltobb helye
@Viktor_Viccnélkül:
:DDDD
Nagyon vicces. : DD

Bizonyit, bizonyit, folyamatosan, most ezzel is bizonyitott valamit, nanahogy!
1998-2002.

És a programjának van tartalma.

De nektek akik csak csalásból éltek, meg segélyből miközben tudnátok dolgozni, semmi sem jó
@macamuca: @borovi: @Jofiu: Sikerült is bemutatni azt, amiről az első kommentemben írtam. Emlékeztetőül:
Van ami nem változik: a kicsinyesség.
Ha ez a poszt Orbán helyett Gyurcsányt szidná, ugyanezt írnám.
Az én hazám vezetője dolgozzon ideális körülmények között. Nem a nagy irodájáért kell megszólni, hanem azért, amit tesz, vagy nem tesz. És igen, mindenki aki egy ilyen (amúgy legális és indkolható) váltáson rugózik, az kicsinyes.

Semmi további hozzáfűznivalóm nincs :-D
@Viktor_Viccnélkül: mit bizonyított? Ja, hogy arra gondolsz, amikor elbukta a választást és emiatt idegösszeomlással kezelték pár hónapig? Igen, ezzel bebizonyította, mennyire fontos számára a hatalom, annak birtoklása. Most megkapta, az övé. Ráadásul korlátlanul. Naná, hogy él is vele korlátlanul.
Bár pontosabb azt mondani, hogy pofátlanul és gátlástalanul.

Amúgy részemről dolgozom. Mi kellene még tennem? Menjek plakátot ragasztani? Vagy győzködjem magamat + másokat, hogy hú de jó már nekem-nekünk? Vagy mi?

Tudod, bármilyen meglepő is, a demokrácia arról (is) szól, hogy lehet más véleményem, mint neked. Baromarcú-zástól mentesen.
Amúgy régi mondás, hogy hinni a templomban kell. Politikussal kapcsolatban ez a magatartás csúnya eredményre vezethet...
@Viktor_Viccnélkül: Csakis egyetérteni tudok Veled a legmélyebben!
Azonnal kezdjünk gyűjteni a Kedves Vezető szobrára!
Az országba újra békét és boldogságot hozó ember Ő akinek annyi mindent köszönhetünk. Azt a pár milliócskát meg minek sajnálni tőle. Hogy a család itt-ott állást kapott? Hát van ilyen, dehát azok mégiscsak igaz magyar emberek ott a sok hivatalba és fontos állásba.
Nahát, már trónterme is van a királynak! :)
@Alamio: pont azért van megszólva, amit te is említesz: azért amit tesz és amit nem tesz.

Nem tesz: gazdaság beindítása, az ország arculatának javítása, a lakosság életkörülményeinek a javítása, mind a jelenben, mind a jövőre vonatkozóan, stbstb.

Tesz: önmagát fényezi, osztogat (magának, + haveri-családi kör), tölti az időt az ilyen iroda-jáccódással meg hasonlókkal.

Ha a két csoport tesz-nem tesz előtagja fel lenne cserélhető, akkor a bánatos bigámat nem érdekelné, mekkora és milyen irodában ülve találja ki a jobbnál jobb ötleteit, amelyek előre (!!!!!!!!!) viszik az országot.

Így viszont zavar. Nem kicsit: nagyon.
Mert hazudott. Nem kicsit: nagyon.
Én egy Gyurcsányos lábtörlőt és egy bohóc sipkás Mesterházy szobrot tennék be a szobába.
@Cinizmusprofesszor: Itt az igazság, ezt a szót kerestem! :)
Kösz! :)
Tudjátok az a szánalmas, hogy Orbántól csodát vártok, miközben 8 évet helyrehozni nem lehet csakúgy... még 4 év alatt se. Időt kellene adni, hiszen a programjuk nem ésszerűtlen, és bár mint mindenki, ők is nyilván maguk malmára is hajtják a vizet, de legalább valamiféle RENDET próbálnak csinálni... nem tökéletes, de van ÉRTELME legalább amiket mondanak. Annak persze aki kicsit is ért a közgazdasághoz.
Mindig azt mondják, hogy a pasik kompenzálnak valamit a nagy kocsijukkal... Ez úgy látom a politukusunknál is meg van! Basszus mekkora lehet, ha ekkora hodály kell neki...
Nah, kicsinyesen és irigyen elmegyek szunyálni. És majd én is nagyot álmodok....

Remélem, nem o.v.-vel.... rémálom az x utcában... brrr....
:)
@Színes Géza: ertem. nyertel. te az also 2/3bol vagy?
@Viktor_Viccnélkül: hát én nem vagyok közgazdász, de hogyan lehet értelme annak, hogy kisebb lesz az államapparátus, spórolni fognak (többek között) ezen is, mármint ígéreteik szerint. Ehhez képest 300-zal több a hivatalnok és többe kerül a rendszer fenntartása, mint egy éve? Miközben egyik napról a másikra ki lehet rúgni a nekik nem tetsző hivatalnokokat (MTK meg le van szarva, mint ahogy az jogállamhoz illik). Nos, ez hol értelmes, hol költséghatékony? És hol hiteles???

De te csak higgy nyugodtan. Szólok: o.v. nem szent, úgyhogy csalódni fogsz...
@macamuca: Pont hogy nem azért. Ez a támadás nemtelen. Ha a valós teljesítményét akarjuk megítélni, arra ez a poszt alkalmatlan, és hangulatkeltő. Nem is AKAR teljesítményt mérni, csak hangulatkeltő.

"...akkor a bánatos bigámat nem érdekelné, mekkora és milyen irodában ülve találja ki a jobbnál jobb ötleteit, amelyek előre (!!!!!!!!!) viszik az országot."

Ez itt a lényeg, nem az iroda. Itt, ez alatt a poszt alatt nem terem konstruktivitás....
@Viktor_Viccnélkül: Igazad van. Én nem értek a közgazgasághoz. Csak hogy az új mindenkinek jó adórendszerben csökkent a bér. Nyilván az étkezési jegyek meg az egyéb okosságok elvétele is mindenkinek jó. Meg a nyugdíjügyek is megnyugtatóak. Meg hogy azt mondták hogy feleakkora lesz az államaparátus és már most több embert foglalkoztatnak mint tavaly (azokat akik dolgoznak+ a rokonokat gondolom).
A benzinár az egekben. Sorolhatnám...
Nyilván mindenér a gyurcsány a hibás ami rossz. Ami jó azt meg a viktortól jön...

Ennyit a közgazdaságról.
Nyilván nagyon értesz hozzá.
Amúgy nem várok csodát. De nem kap 4 évnél többet. Amikor indult a választáson, tudta, hogy ennyi ideje van: ennyi időre szól ugyanis a mandátuma. Utána ismét választások lesznek. Ha ennyi idő alatt olyasmit tud majd csinálni, ami tetszik az embereknek, akkor ismét megválasztják. Ha nem, akkor nem választják meg. Most tehát arról beszélni, hogy ez az idő kevés: nos, a versenykiírás feltételei ismertek voltak, azok utólag nem módosítahtóak. Mármint elvileg. Mert 2/3-dal bármit megtehet. És a hatalomhoz is erősen ragaszkodik. Ha eltörli a négyévenkénti választásokat, akkor egyben a demokráciát törli el. A hatalom megtartására tett ilyen lépés ugyanis a diktatúra első és egyben legfontosabb lépése.

De te csak higgy neki. Elvégre ő soha nem hazudik. Tapasztalhattuk ezt néhányszor, ugye??.....
@Alamio:
Akkor muvelodjel idalis korulmeny kicsinyeslovag:

urbanista.blog.hu/2010/11/28/elnoki_szobak_a_parlamentben

Normalis indokod nincs, akkor marad a beszelo kritizalasa velt dolgok alapjan. Tobbet nem csinalsz. Tema nem tetszik, kritizaljuk a beszelot, mi?
Indokolni az idalis korulmenyt nem, csak felrebeszelni tudsz. Idealis korulmeny a faszom. Definialj, ne csak ugass a levegobe.
@Viktor_Viccnélkül: Bocsika: milyen program? A pálinkafőzés? Vagy az, amit az önkormányzati választások után hoznak nyilvánosságra február végén helyett március közepén????????
Milyen program?
@baloo112: jut eszembe: mi a jó? Ami, ugye, nyilvánvalóan személyesen szent vezetőnktől jön? Mert nem lenne ám rossz, ha Viktor_Viccnélkül említene 1-2 jót is. Aminek örülhetek és o.v.-től ered....

Bár viccpalin röhögtem párszor, az keserű kacaj volt, tehát őt nem említsük...
Ez totál rendben, adj neki 4 évet. VALAKI SZÁMÁRA (aki független, tehát nem a rokonaira gondolok) jobbá kell válnia a dolgoknak addigra. Ha nem, akkor megérdemli hogy veszítsen.

Csak azt mondom, nem szabad a fűtől nem látni az erdőt... Meg kell adni az esélyt.

A közgazdaságban meg a nagy dolgokat kell nézni. Attól hogy te nem érted a koncepciót, az még létezik, és nem szükségszerűen rossz
@somogg: Én az a 2/3 vagyok, aki röhög a komcsik nyávogásán.
@Akszin: a dicsőséges fülkeforradalom egyéves évfordulójának örömére majd kihirdetik a programot... vagy a kétévesre... vagy a háromévesre... vagy...
@Alamio: politikust nem csak a munkája, hanem egyéb tettei is minősítenek. Nos, o.v. munkájának eredménye negatív. Eddig. Egyéb tettei is negatívak. Miért is higgyem azt, hogy majd eztán jön ám a jóvilág?
@Viktor_Viccnélkül:
Az elobb mult idoben, csupa nagy betuvel azt irtad bizonyitott.
Most akkor milyen idot akarsz neki adni?
Te koveted magad legalabb?

Kozgazdasagi ertelmessegrol mindig a kedves szovivo fog eszembe jutni, kedves kozgazdasz vegzettsegu aki oly nagyon ert a penzugyekhez es azok kommunikaciojahoz.

Abban egyet kell ertsek, vannak dolgok amik igeretesek, amiket mondanak(!). Mondanak. Egyelore csak mondanak, vagy mondtak a reklamidoszakban.
Majd meglatjuk mit hoznak ki belole, a jelek nem tul biztatoak, de egyelore sok nem tortent, meg barmi lehet.
@Jofiu: "Normalis indokod nincs, akkor marad a beszelo kritizalasa velt dolgok alapjan. Tobbet nem csinalsz. Tema nem tetszik, kritizaljuk a beszelot, mi?
Indokolni az idalis korulmenyt nem, csak felrebeszelni tudsz. Idealis korulmeny a faszom. Definialj, ne csak ugass a levegobe."

Beidéztelek úgy ahogy írtad. Ezt itt hagyom, az olvasóknak pedig annyit írok: szerintetek ez az ember nem azt csinálja, amivel engem vádol?
@Színes Géza: hat ez nagyon nem jon ki. van ugye 2/3 szutyok, aki mindent az allamtol var, az 1/3 egy resze is ilyen komcsi. hol lehet az a 2/3 ahova te tartozol? sok lesz ez igy
@macamuca: Most ez nem off?
Mert beszélhetünk Orbán teljesítményéről, de az nem ennek a posztnak a témája.
@Viktor_Viccnélkül: nos, akkor homályosíts fel arról a nagy volumenű koncepcióról, amit ezek szerint én magamtól nem látok át, nem ismerek fel. Mondjuk, kormányprogram néven szokták ismertetni, ezt az eddigi 10 hónap alatt elmulasztották. Pedig állítólag felkészültek a kormányzásra: én naiv, azt hittem, van nekik ilyenjük. Nos, eddig nem árulták el. De te ezek szerint ismered. Kérlek, áruld el, legalább néhány elemét.

Én eddig azt tapasztaltam, hogy a pénzem kevesebb, az árak magasabbak, ergo rosszabbul élek, plusz a külföld is bennünket piszkál (okkal-joggal), új munkahelyek nem nagyon teremtődnek (finoman szólva), egyre több a lehetetlen helyzetbe került devizahiteles (mivel a forint szép kis mélységeke járt meg és most is a pincében van: hol is volt egy éve?...), csökken a vásárlóerő (nuku meló, nuku pénz, nuku költekezés), stbstb. Csak úgy, magamtól ezeket tapasztalom. De te elmondhatnád, hogy ezek miért is nem igazak, ezzel szemben miért is jobb most nekem?
Hadd tudjam már meg, közgazdaságilag alátámasztva, hogy milyen jövő vár rám...

Amúgy már csak 3 éve van hátra. Amit eddig tett, kevesek tetszését nyerte el, a fentebb említettek miatt. Nagyot kell fordítania, ha ismét nyerni akar... Szóval, kíváncsi vagyok, hogy mit tud előrántani a kalapból....
A hosszúkás terem végén, na ott lesz a trón.
A koronázást maga a pápa fogja tartani.
És mi hű imádattal fogunk felnézni szeretett vezírünkre. Most írják az alkotmányt, királyunk neve napja ünnep lesz, csak nem fizetik.
@Alamio: amit eddig tett, nem tölt el lelkesedéssel. Csak szívtam miatta. És még sokan, mármint a hétköznapi emberek (tudod: választópolgárok!). Ezek után ilyesmit megengedni magának (=luxuskörülmények, merthogy neki nem jó, nem elég, ami volt, ami eddig volt): azt hiszem, mondhatod te, hogy megérdemli, ha a választók zöme szerint nem ezt érdemli, hanem valami mást. Hogy mit, arra vonatkozóan a fentiekben leíródott néhány tipp... de egyik sem luxuskörülményeket, plusz javadalmazást szavazott volna meg o.v.-nek. Igaz, mindez érdektelen. Elég, ha ő megszavazza magának. Megteheti. És meg is teszi.

Az ilyesmit hívják úgy, hogy hatalommal való visszaélés. És ez már rég nem az irodáról szól. De persze lehet ehhez ragaszkodni..

Hogy aztán a választók ugyanilyne lelkesek lesznek 3 év múlva is (igen, merthogy csaknem egy év már eltelt!)? Kétlem.
Majd meglátjuk.
Bár a vak is feszt ezt mondta.....
@Alamio: Ne szorakozz mar apukam. Kritizallak mert kritizalsz bazdmeg, rogton kicsinyesseggel nyitsz apukam mintha az mar magyarazna egy 180nm-es irodat. Elmondtam mi szurja a szemem, de te csak hajtod a magadet, kijelentesz oszt annyi, idealis korulmeny es ilyenek, de nem mondasz semmit amivel megindokolnad, hogy minek 180nm-es iroda, csak baszogatsz masokat, a helyett, hogy probalnad megertetni amit nem ertunk, hogy mi a fasznak 180nm-es iroda? Miben tobb mint egy 70nm-es, ket ajtoval arrabb?
Nem, te itt kicsinyesseget hozod elo valasznak, hogy mi a faszert azt csak te tudhatod, meg most is el vagy foglalva azzal mit hogyan mondok, velem vagy elfoglalva.
Hat foglalkozz mar a temaval inkabb, arrol beszelj meg tobbet, valami hetkoznapi ember szamara is elfogadhato indokot hozva.
Nem ugy tunik hogy csak en nem ertenem, ez minek kellett.
Te latszolag erted, tokeletesen elfogadod, bar amit eddig mondtal azzal nem adtal at sokat belole.
@Bmw: ne viccejjé' má', há' minyimum annyit ő is megérdemel (és az ő révén szeretett népe is!!), mint Szent Estvány királunk!
Igenis legyen fizetett ünnep Viktor napja!

Amúgy Viktória = győzelem....

:D
Csak ad valaki neki 4 évet.
én azt mondom repüljenek jó sokat, legalább addig sincsenek itthon, meghát ami felmegy az egyszer le is esik, és így két legyet ütünk egycsapásra
na jó, most már tényleg dőlök, mert dőlök...
Agyilag is off vagyok....
Jóccakát!
:)
@somogg: Én csak egy dolgot várok az államtól, hogy lesittelje a komcsi keresztapákat. Erre nem kiengedték azt a rohadék Hagyót?
Hát azért van még hova fejlődni:

"Magának a Führernek 900 négyzetméteres iroda jutott (Angela Merkel jelenlegi kancellár ennél hatszor kisebb irodában dolgozik."

falanszter.blog.hu/2010/10/05/germania_a_harmadik_birodalom_leendo_vilag_fovarosa_adolf_hitler_vazlatai_alapjan

Meg ugye ez is:

falanszter.blog.hu/2010/09/08/bukarest_ablak_nelkuli_felhokarcolo_8_darab_lifttel_a_vilag_legnagyobb_maganrezidenciaja
@Jofiu: Ez nem vitastílus még a közepesebb kocsmákban sem. Ember vagyok, szólj úgy hozzám. Én megtettem, kipróbálhatnád.
@macamuca: Még azt sem mondtam, hogy megérdemli. Azt mondtam, hogy ez mint téma méltatlan hozzád, meg mindenkihez kb. Ha jogellenes, majd elítélik érte. Ezt az alábbiak miatt nem gondolom:
1. Nem kirívó értékaránytalanság. Számomra reális, hogy egy miniszterelnök irodája nagy. Már csak reprezentációs funcióból is, akár a bevágott képek alapján az is hihető, hogy a jelenlegi nem elég nagy (igen, tudom mi mekkora), de egy esetleges nagy delegáció fogadásához kellhet egy nagy(obb) tárgyalóasztal. És jobb, ha helybemennek. Egy miniszterelnök programja- ezt még Horn óta tudom, percre beosztott. Ő ne sétáljon 2-3 perceket irodák között, jöjjenek neki helybe (mint ahogyan ált. ez is történt ddig is). Ez amúgy a hivatalnak is kijár, ha magának az embernek nem is. És ez él számomra Antallra, Borossra, Hornra, Orbánra, Medgyessyre, Gyurcsányra és Bajnaira is. Ha ők csinálták volna ezt, azzal is egyetértenék.
2., Ez nem lehet korrupciós ügy: amit felújítanak a parlamentben, az a következő ciklusra is ott marad... És növeli egy űemlék értékét és használhatóságát annak állagának sérelme nélkül. Az utódjai is élhetnek vele. Amúgy erről mindenki úgy beszél, mintha az adott termet bárki bármire használná, és majd ezután meg is kéne venni. Ez renováció, nem építkezés, vagy új ingatlan vásárlása. Felújítás. Mennyibe is kerül? Mennyi is az az összeg, amit már a költségvetésben valódi tétel? A MILLIÁRDOS. Ez ettől 2 nagyságrenddel arrébb van.
Az életem legnagyobb saját irodája 42 négyzetméter volt, elvesztem benne, és nem szerettem ott lenni (a méret az ablakkiosztásból adódott).
Amit Vikinek lehetne, az az, hogy a régi, alig 70 négyzetméteres kis lyukat alakítsuk át budivá. Legyen benne színarany budi, ébenfa deszkával. Majd érzi a kontrasztot a csillagban.
Hülye parasztok vagytok... sőt a paraszt annak van józan esze, nektek az sincs. A parasztnak bántás ha titeket annak hívlak... köcsögök, ha 10 hónap után ÉPP NEKTEK még ÉPP NEM ÉREZNI pozitivumokat Magyarországon, akkor az már csak azt jelentheti hogy Orbán rosszul csinálja... nem vagyok Orbán feltétlen híve, de titeket olvasva megértem miért mondják hogy sok itt a volt kommunista... rakás köcsög vagytok, akik az orruknál tovább nem látnak...
A Kedves Vezető legjobban annak örülne ha mindenhol tükröt látna, így mindig a szeme előtt lehetne az aki egyes-egyedül érdekli.

Pláne ha sikerülne olyan tükrökkel kitapétázni a falakat ami még emberszerű magasságúnak is mutatja.. na attól lenne csak igazán boldog.
@Viktor_Viccnélkül: az még hagyján, hogy nem éreztük, de még csak nem is hallottunk róla, hogy bárkinek jobb lenne már kormányváltás óta, leszámítva persze a viktorékat, ugyebár:D
Száznyolcvan négyzetméter. Néha több...
" de még csak nem is hallottunk róla, hogy bárkinek jobb lenne már kormányváltás óta, "

Hát akkor most halljál ilyet is. Többet keresek, több millió magyar emberrel együtt és nem kell látnom a nyomorult komcsi és liberális kormánytagokat ahogy kirabolják az országot. Az meg hogy itt fizetett emberek írják be a hülyeségeiket kit érdekel. Fröcsögjetek köcsögjetek...
"mivel lehetne még inkább lakájossá tenni"

Hát egy inassal, bazmeg. Egy lakájjal.
A szó, amit kerestél, a "lakályos".
:)
@reálisan:
Csak az a fránya hivatalos statisztika nem lenne, ami kurvára nem erről szól...
@Alamio: Nagy szavak ez attol aki azzal nyit hogy a kommenteloket minositi, van arcod.
Az indokok azok nem csak igy oldhatoak meg vagy nem is voltak problema targya, de tovabbra sem latszik, hogy miert pont ez az amivel foglalkoznia kell, ha igazak is amiket irsz (nem tudhatok, kiveve, ha benne vagy Orban slepjeben vagy te vagy Orban).
Sokkal hihetobb, hogy nem ilyen foldhozragadt apro problemakra akart megoldast talalni, hanem csak megtette mert megteheti es ugy erezte ez az o imazsahoz hozzatartozik, a pazarloan es foloslegesen nagy iroda.
Hihetobb mint hogy idomektakaritast akar elerni.
Le akarja nyugozni inkabb a vendegeit.
Csak tulzasba viszi, nem veszi eszre, hogy ez mar olyan visszatetszest kelt mint Lazar magyarazata a gyors es biztonsagos autokrol.
Nagyon nem tetszik, hogy ilyen ember kepviseli Magyarorszagot aki igy akar erdemenyt elerni, imazzsal. Igaz o ehhez mindig is ertett es erdekelte is. A latszat.
T. Varánusz! Ennél nívósabb posztokhoz vagyunk itt szokva. Hogy ez a mostani nem üti meg a szintet, az abból is kiderül, milyen minőségű kommenteket vonzott.
Tévedés ne essék, nekem sem tetszik, hogy OV-nek nem elég a régi miniszterelnökök dolgozószobája, és senkinek eszébe nem jutott megindokolni, hogy miért is nem. (Az nem érv, hogy csak 4 embert tud leültetni: a tárgyaló meg a dolgozószoba nem ugyanaz.) De a felhívásod keringőre, meg a dallam, amit alá fújsz, nem éppen emelkedett.
@reálisan:
Tobb millio jobban jart? Mast hallani. Meselj, hogy mukodott ez a tobb millio?
Nekem ugy tunt meg kellett gyoznie a kormanynak a cegeket, hogy emeljenek bert, hogy kitoltsek a nagyobb allami elvonassal keletkezett urt.
Persze te ol keresel, neked ez nem problema, reszedrol a Nepstadiont is befedethetne irodanak, hisz jot tett.
A nicket ellentmond annak amit mondasz.

Na, a mai napert jol megdolgoztam, talan kapok premiumot is es egy nagyobb irodat. Kell a ter a nokiasdobozoknak.
@Alamio: Nem neked kéne magyaráznod a bizonyítványt, felteszem, nem vagy tagja a kommunikációs stábnak, nem ezért fizetnek, hanem ugyanolyan közügyek iránt érdeklődő vagy, mint bárki az itt kommentelők közül.
Megfontolásra ajánlom, hogy a dolgozószoba igen érzékletes magyar elnevezésében benne van, milyen célt szolgál. A reprezentáció nincs benne.
A "ne sétáljon már 2-3 perceket" (abban a drága idejében) mint érv nem túl jó: egyrészt szomszéd teremről van szó, másrészt ne csináljunk már Krisztusból bohócot: ha a 2-3 perc elfogadhatatlan időveszteség, akkor logikusan a Parlamentbe, de minimum a Kossuth térre/Belvárosba kéne költöznie a kormányfőnek, mert ne autózzon már a Cinege utcából 40 perceket. Esetleg ki kéne még számolni azt is, hány perc a dolgozószobából az ülésterembe eljutni, s ha eléri a 2-3 percet, megfontolandó, hogy nem kéne-e átépíteni az egész Országházat.
Lásd be, hogy ugyanolyan abszurdak az érveid, mint néhány kommentelőéi, akik kihoztak a sodrodból.
@Viktor_Viccnélkül: "az a szánalmas, hogy Orbántól csodát vártok, miközben 8 évet helyrehozni nem lehet csakúgy..."

Sikerült végre elélvezned, most hogy kimondtad a bűvös 8 évet?
@Viktor_Viccnélkül:
"szégyen ha valaki hinni merészel egy emberben aki már BIZONYÍTOTT!"

Ezt a Kaya Ibrahim, vagy a Josip Tot súgta neked?
orbán bizonyítási vágyát sajnos elvitte az Ezüsthajó, tudod, amelyik a Happy End irányába ment.
Tuttira ŐK AZOK!
Tényleg, rájuk ismerek, a szöveg is rendben!
Viki a fekete cuccosban, mellette Lézer Elvtárs és a többi... :)
www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28&feature=related
@Boli: Meg vagy "dicsérve"!Ezt olvasva nem kellett cukrot tennem a teámba,olyan jó volt a "példád"!
@Viktor_Viccnélkül: Te szánalmas kisütöttagyú baromarc! Most meg komcsizol, amikor a Kedvesszeretettvezetőd és udvartartása is az? Ők is abból a köpönyegből bújtak ki, vagy szponzorálnak eredeti komcsikat /Pozsgay stb/. Hagyd már abba, elmúltnyócévkretén!Neked még legalább egy elektrosokkra lenne szükséged vazze!Egy utolsóra!
Egész délelőtt gondolkodtam, hogy mi kellene még az irodába. Aztán jött a megvilágosodás...

LÓFASZ

:)
@dfcwolf: Még mennyi kellene, nincs benn elég? :)
@venszivar: Ezek az amik valamit tudhattak előre! :) Bár nekünk magyar "Golyhóink" vannak, akik még ezeknél is balfaszabbak!
@Színes Géza: szar ügy gézám, szar ügy. hogy lubickoltál még itt kb. egy éve, jaj de jó is volt akkor! aztán valami hihetetlen gyorsasággal estél arcra arról a magas lóról.

és ahogy így olvaslak, nem tudtad még kiheverni.
nem akarsz esetleg te is a többi "fülketrockíjhoz" hasonlóan egy időre "emigrálni" a blog.hu-nál egy kevésbé stresszesebb virtuális térbe, hogy ott húzd ki amíg szebb idők jönnek? :))
@Színes Géza:

Kiengedték Hagyót, mert kell a hely Papcsáknak... :)
@Színes Géza: ó igen, már értem, miért nem követed a harcostársak példáját :))
Nem értem miről zagyválsz. Csak azt látom, hogy megy a buta acsarkodás ezeken a klubrádió fórum színvonalú oldalakon.
Mindegy, a kutya ugat, a karaván halad. Egyhamar nem fogtok visszajönni, az ziher!
@Színes Géza: Csak NEKED még egyszer! Itt van Viki fekete cuccosban, mellette Lézer Elvtárs és az egész kormány! :)
www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28&feature=related

(A coci űrhajón Csubi éppen az utolsó cubákjaikon cuppog, úgyhogy azokkal már nem kell számolni...)
süti beállítások módosítása