Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.02.24. 11:14 Fabius

A diadal íve

Címkék: fidesz orbán viktor miniszterelnöki dolgozószoba

Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig nem kéne ezen fennakadni. Ugyanis ez teljesen természetes íve a Fidesz diadalának. Grandiózus álmokhoz grandiózus külsőségek dukálnak. Aki ezt nem látja be, az nemzetellenes elmúltnyócév és kész.

Azonban a diadal íve is zenitjére ér egyszer. Talán éppen most lehetünk tanúi ennek a történelmi pillanatnak, mikor Szeretett Vezetőnk terveihez szűkössé vált a 70 m2-es miniszterelnöki dolgozószoba. Nagy úr a kényszer, mégse nyomoroghatnak a TERVek, mint heringek a konzervdobozban, a kiteljesedéshez tér kell, és az sem baj, ha az egyébként aprócska termet is befér még az ajtón. A szükséghelyzet feloldására válságstáb alakult, és gondos tervezés/mérlegelés  után a Parlament Nándorfehérvári termének 180 m2-be költöztették Kedves Vezetőnket.

Látom máris a klaviatúrára feszülő ujjaitokat kedves felebarátaim! Mégis vegyük figyelembe a szijjártói indoklást, miszerint ez nem luxus, mert így is olcsóbb, mintha a Parlament épületén kívül kerestek volna méltó helyet Orbán Viktor számára. Ebben az esetben Nemzeti Trubadúrnak igaza van. Ha a Fours Seasons Hotel Gresham Palace 226 m²-es királyi lakosztályához mérjük a dolgot máris világos lehet, hogy a Nándorfehérvári terem szűkös, spórolós középmegoldásnak tekinthető maximum.

Ezért kifogásolás helyett inkább ötleteljünk azon, mivel lehetne az új miniszterelnöki dolgozószobát még inkább lakájossá, még inkább méltóvá tenni újdonsült tulajdonosához? Én első körben a hosszanti fal freskójának átfestését javasolnám, mert a nándorfehérvári győzelmet elhomályosította régen a Nagy Áprilisi Fülkeforradalom. Hunyadi perlekedése a törökkel kofalárma Orbán nemzetközi sajtóval vívott ádáz küzdelméhez képest. Másodsorban javaslom, hogy legyen a terem egyik végében egy szobafoci pálya kialakítva lelátóval, ahol a Kárpátok Középpályása lenyűgözheti a hozzá látogatókat korát meghazudtoló bravúros mozgásával. Harmadik sorban javaslom, hogy kerüljön kialakításra egy sarokstúdió, ahol Fábry Sándor segítségével a Hogyan legyen mindenki milliomos? - agytornát játszhatná napi rendszerességgel.

Ti mivel tennétek méltóbbá Kedves Vezetőnk dolgozószobáját?

389 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr72687081

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Orbán Csomag 2011.02.24. 20:45:10

A hét végére ígérte a kormány a strukturális reformjainak leleplezését. Csodára azonban ne számítson senki.Korábban már megtudhattuk, Orbán Viktor a megszorítások ellensége. Szerinte a megszorítások alkalmazása az MSZP vesszőparipája, szerinte a bev...

Trackback: Fülei-Szántó András népszavazási kezdeményezés 2011.02.24. 19:21:47

Az index és egyetlen híradó ingerküszöbét sem érte ez a hír, hogy egy magányos harcosnak tűnő aktivista megelégelte a bankszövetség néha meglehetősen hihetetlennek tűnő magyarázatait a kialakult helyzetre és népszavazást kezdeményezett a következő kérd...

Trackback: Új munkahelyek és költségcsökkentés 2011.02.24. 18:59:48

  Öles léptekkel haladunk az egymillió új munkahely megteremtése felé. 290 hely már biztosan megvan. Az engem egy cseppet sem zavar, hogy ez a 290 munkahely a kormányzatnál van. Na jó, volt ugyan olyan ígéret, hogy olcsóbb államot hoznak létr...

Trackback: Szép, új iroda - süllyedő biznisz 2011.02.24. 18:00:57

Egy főhadiszállás építészeti kiforrottsága fordított összefüggésben van a benne székelő intézmény fontosságával és prosperitásának állásával. Ha tehát ékes, saját célra tervezett épületet látsz márványlifttel és süppedős főnöki szőnyeggel meg rendez...

Trackback: Szép, új iroda - süllyedő biznisz 2011.02.24. 17:54:25

Egy főhadiszállás építészeti kiforrottsága fordított összefüggésben van a benne székelő intézmény fontosságával és prosperitásának állásával. Ha tehát ékes, saját célra tervezett épületet látsz márványlifttel és süppedős főnöki szőnyeggel meg rendez...

Trackback: A csúfos vég előszellentése 2011.02.24. 17:16:25

A hír: Három átlaglakásnyi irodába költözött Orbán. (Kicsinek találta elődjei 70 négyzetméteres dolgozószobáját, átköltözött a 180 négyzetméteres Nándorfehérvári terembe.) Egy mondatban: Na, ott már elfér egy Mubarak és/vagy egy Kadhafi kép a falon!

Trackback: Réthelyi, a díszminiszter 2011.02.24. 15:33:14

Utoljára talán Pepó Pálnál volt az ember ilyen tanácstalan: hát ez meg minek van?A második Orbán-kormány megalakulásakor fontos és sokat hangoztatott szempont volt a kisebb állam, takarékosabb kormányzat, kevesebb számú csúcstárca. A vállalás dupla kud...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@macamuca: Egyetértek, hiszen sok normális ember nem vesz 100 személyes étkészletet, mert enyi lesz a meghívott vendégek száma a leánya esküvőjén. Orbán egyedül tartozkodik egy jól fűtött, jól hűtött hodályban. Szerintem ennek a faszinak a fűtési világítási költsége nagyon magas. Egy porszívóval takarítani sem lehet, mert leég.
@stirlitzist:

Nem olcsó, de most mondd, a hülyének is megéri, nem is beszélve a gép határozottan férfias vonalvezetéséről, nem olyan buzis, mint egy Boing, a dagadt, kasztrált operaénekesre hajazó Airbus A 380-ról nem is beszélve.
Egyébként meg ne gyertek a Fehér Ház dumával! Hol a f.szban van Obama, Vikihez képest? Bármikor kilóra megvenné a fekát - ha akarná! Bár ahhoz először atomot kéne dobnia arrafelé, hogy beengedjék, vagy legalább egy kicsit is komolyan vegyék arra a Hungry Min.Pres. mitugrászt. Mert hogy csak egy sima Éhenkórásznak tartják arrafelé is. Max. csak az állagán lehet vitatkozni.
@igényes: " normális ember " : orbánnal kapcsolatban ez a jelzős szerkezet nem emlegethető egy lapon.... :D
(ok, tudom, hogy nem rá írtad! :D)
@Alamio:
Meg a hulyeseg se.
Hogy jon ide a kicsinyesseg?
Es akkor hogy osszefoglaljuk, mik is lennenek azok a megalapozott indokok, amik csakis egy 180nm-es dolgozoszobat hoznak ki mint megoldas?
Bevallom oszinten, en ehhez nem ertek es nem ertem, sosem voltam meg hosszu es kizarolagos politikai karrier csucsan miniszterelnok 2/3-dal Magyarorszagon, szoval nem latom at zsigerbol a szuksegesseget, kellenek a koznapi ember szamara is atlathato indokok. Omlesszuk csak ide a ketsegbevonhatatlan szuksegessegek listajat, amelyek a vegen osszeallnak egy csodas, 180nm-es dolgozoszoba viziojava.
Legigazibb azért egy ilyen USS Kittyhawk méretű cuccal közlekedni a Dunán fel, he-he-he-he le ,he-he-he lenne. És onnan sakkban tartanám az egész országot, Lézer Jani a parancsnoki hídon, én meg Darth Wader jelmezben nézném a vidimeccset a VIP szekciómban, onnan osztanám az észta f@szbukon. f@szom, hogy nem lettem miniszterelnök, megmutatnám, hogy kell felvágni ezeknek a fantáziátlan csinovnyikoknak.
@Jofiu: A szükséges LÓFASZOK (már elnézést Hadnagy Úr!) nem férnek be. Már több legalább is nem...
@stirlitzist: Valahogy tényleg... Viki a fekete cuccosban, mellette Lézer Elvtárs.
www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28&feature=related

Tényleg, rájuk ismerek, a szöveg is rendben! ŐK AZOK!
@Jofiu: A kicsinyesség? Lássuk csak: nem lesz attól valaki sem jobb, sem rosszabb miniszterelnök, hogy nagyobb irodát kap.
A poszt épp arra a kicsinyességre hajaz, hogy valakit egy ilyen váltás zavarni fog. És nálad működik is.
Amúgy feljebb írtam egyet. Protokoll-látogatás delegációknak, és tárgyalószoba céljára is alkalmassá lehet tenni. Vagyis időt lehet spórolni, helybe lehet hozni az embereket tárgyalni. De aki bír gondolkodni, ilyen indokokat össze tud szedni magának. Ezért mondtam, hogy simán indokolható...
Most akkor Orbán soros elnök nem találkozott Putyinnal a mai napon?

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben azt nyilatkozta, az EU által most meghozott energiapiaci szabályozásnak több olyan eleme is van, mely aggodalomra adhat okot.

Putyin csütörtökön találkozott José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnökkel. A találkozót követő sajtótájékoztatón elmondta azt, úgy véli, hogy az unión kivülről érkező energiaügyi befektetéseket az EU-nak teljes mértékben szabályoznia kellene, hatékony és tisztességes előírásokkal. Barroso ezzel szemben hangsúlyozta azt, hogy az uniós szabályok a külföldi befektetőkkel szemben nem diszkriminatívak.

Az orosz miniszterelnök szerint az energiaárak emelkedése a világ minden táján veszélyt jelent a gazdasági növekedésre. Emellett kiemelte azt is, ez az ő országa gazdaságát nem fogja érintetlenül hagyni.
Én az MSZP-t tenném oda neki, jelezvén, hogy már majdnem az ő szintjükig sikerült süllyednie.
@Boli: Csupa balfasszal vagyok körülvéve:-) Élén Matolcsy. De kérdem én ha a balfasz Mesterházy levágta a Guy Fawkes bajuszát, ezt a másik balfasz Szíjjártót meddig kell még Beckham focistafrizurában néznem. Zavarják már el fodrászhoz b@zmeg! Akkor sem fogom elhinni egy szavát sem, de legalább nem egy győzike dizájn udvari bolondot kell látnom állandóan magyarázkodni. Hogy lehet egy ilyen arccal bemenni az EU parlament épületébe? Ez olyan ciki mint az MDF meg a fehér frottír zokni esete, mellettük a feleségeik nagyestélyiben csimbókos hónaljkutyákkal. Távolodunk... Bezzeg a Budai Berni, mingyá más vót! :-)
@Alamio: időt spórolni? Protokoll-látogatásnál, meg miniszterelnöki megbeszélés esetén?? Mint tuti érv a nagy méret szükségessége mellett? Ezt komolyan gondolod vagy hülyéskedsz??
Az sem zavarna ha ezernégyzetméteres luxustárgylója lenne jakuzzival meg lányokkal boton. Rendbe lett végre téve az egészségügy, van végre egy igazságos mindenkinek előnyös adórendszer, végre korrupció és bürokráciamentes az állam és a közigazgatás, 1millió újmunkahely. A nyugdíjak is megvédve. Ennyi munka után igazán megérdemel a Kedves Vezető egy kis fészket sőt.
Gyűjtést javaslok, hiszen mostmár mindenki jobban él mint tavaly, kezdjünk el gyűjteni egy szoborra, amit a hősök tere mellett el tudnék képzelni. Egy kisebbet. 70-80m.
Ezzel kifejezhetné a hálás nép a háláját
@macamuca: Miért szükséges megindokolni? A teljesítményét kell mérni nem az irodát. (amúgy amit írtam komoly, de az első mondatom a lényeg)
@Alamio:
Te mint kivulallo eleg batran beszelsz a gondolkodasrol.
Mert pl. hatarozottan arrol beszelsz mik amik engem motivalhatnak. Mi alapjan? Az alapjan ami a fejedben van? Az nem sok.
Mert pl. van akit annak a hiabavalosaga, a semmibe fektetett energia irritacioja motival, mint amit te is nagyon helyesen irsz, hogy nem lesz attol valaki jobb vagy rosszabb, hogy nagyobb irodat kap, szoval tok folosleges. Akkor meg minek?
Mi szukseg van erre, miert ezzel foglalkozik?! Pont most, pont o, pont oda, pont azt? Ha lenyegtelen? Minek foglalkozik tok folosleges dolgokkal ez a .... ez? Hm?!

Hogy targyaljon benne?
Te en akkor nagyon elbasztam am valamit, mindig a targyaloba mentem hulye fejjel. Meg masok is akikkel osszehozott a sors.
De most jo, hogy itt vagy, egy okos ember, es gyonyoruen, megcafolhatatlanul megindokolsz egy ilyen lepest, koszonom neked.
Hogy idot takaritson meg? Azzal, hogy nem kell megtennie par lepest? Ne idegesits mar, ezt te komolyan mondod? Ez lenne az az egeto szukseg? Egy ket perc? Amit csak ezen lehet behozni, semmi mason, csak is ezen, kizarolag ezen, idomegtakaritas = 180nm-es dolgozoszoba. Ez lenne az a nyilvanvalo kovetkeztetes? Csak ez lehet a megoldas. Te komolyan veszed magad ezzel a hulyeseggel?
(mellesleg mekkora hely kell egy targyalonak? Pont 180nm minusz az iroasztala? 70nm-be kurvara nem lehet beferni, tisztara zsufolt, igazi lyuk! Ha Orban bent van mas mar nem fer be, ja, o egy hatalmas egyeniseg.)

Ezek lennenek azok a hatalmas indokok a koltozes szuksegessegere?
Szanalmas felrebeszeles.
@Alamio:
Akkor o miert mericskeli az irodajat vazeg!!??
Kulonben is, jo lenne mar latni azt a teljesitmenyt, nagyon varjuk mar.
@macamuca: allitolag aki bir gondolkodni az igy teszi, szerinte. : )
@baloo112: Mehetne egyből a nem működő homokóra, vagy az 56-os emlékmű helyére. Az vén nyilasoknak úgyis b@ssza a csőrét már mióta (vaskefe). De legyen celluxból, a discovery-n szokott menni egy spot egy arcról aki ilyeneket ragaszt. :-)
Tapasztalatom szerint egy igazi, normalis Fonok, plane ha adnia kell a protokollra, sosem fogadja a targyalodelegaciokat a dolgozoszobajaban. Arra valok a targyalonak nevezett helyisegek. Dolgozoszobaban a beosztottakat szoktak fogadni, szonyegszelere allitashoz.
@kedem: valami efféléről habogtam én is, mint dolgozószoba, tárgyaló, protokoll, munka, stb. :) Bár vannak, akik multifunkciós helyiségként használják: nah, akkor nincs az a méret, ami elég nagy lenne... :)
@Alamio: Hát igen, dönthetett volna úgy is a hangyás törpe, hogy az egész királyi vár legyen az ő dolgozószobája.Mer' ő akkora fontos nagy ember, hogy csak na.
@Alamio: Miért szükséges megindokolni? A teljesítményét kell mérni nem az irodát. (amúgy amit írtam komoly, de az első mondatom a lényeg)

Nos, pld azért kellene megindokolni, mert a választók megkérdezték. A költségével együtt. A kettő ugyanis összefügg: plusz költség nélkül nincs nagyobb iroda (akár munka, akár repi, akár multifunkciós célra).
Aztán azért is indokolni kellene, mert az előzőekkel összefüggésben erős ellentmondás fedezhető fel a "Takarékoskodni fogunk, mert üres a kassza!" lózung és a költségesebb nagy irodába költözés között.
Aztán azért is meg kellene indokolni, mert volt neki egy, ami eddig valahogy jó volt, most meg egyszercsak már nem jó: kicsi lett. ha az eddigi munkáját überf@szának tartod, akkor azt biza' a "kinőtt" irodában agymolta ki: további szuper ötleteket már nem bír kiizzadni a régi helyen? Kell egy új, egy nagyobb, egy dekoratívabb?

És még mindig tartom, hogy az eddigi munkája alapján nem többet érdemelne a személye (úgy is, mint ember és úgy is, mint politikus), hanem kevesebbet.
Ugyanis rosszabbul élünk, mint egy éve.
És rosszabbak a kilátásaink is.

Tán nem a repivel kellene ilyen helyzetben foglalkozni.....
@macamuca: Multifunkcios, hat persze! :) Hunyadi labai alatt pont elfer a jacuzzi, a torokoknel meg a tekepalya.
Mi van semmirekellők, nincs jobb dolgotok megint mint a miniszterelnökre beszélni? A ti haszontalan baromarcotok miatt tudtak ilyen gyurcsányok hatalomra kerülni... miattatok van itt az ország... A markotokban akartok röhögni hogy Orbánnak nem sikerül... ahelyett hogy valamit amire képesek lennétek, bármi munkát, csinálnátok... haszontalan baromarcok, cinikus bénafejűek, akiknek szégyen ha valaki hinni merészel egy emberben aki már BIZONYÍTOTT!
@kedem: tökölés helyett tekelés.. izé, tekézés...
Bár úri körökben a golf dívik: szójjatok neki, lécci, nehogymá' beégjen a zúri protokoll-eseményen. Gondold meg: nem egy apró labda repül, hanem egy bazi golyó gurul... :DD
"mert így is olcsóbb, mintha a Parlament épületén kívül kerestek volna méltó helyet Orbán Viktor számára" - orbannak a farkasreti sirkertben benne a legmeltobb helye
@Viktor_Viccnélkül:
:DDDD
Nagyon vicces. : DD

Bizonyit, bizonyit, folyamatosan, most ezzel is bizonyitott valamit, nanahogy!
1998-2002.

És a programjának van tartalma.

De nektek akik csak csalásból éltek, meg segélyből miközben tudnátok dolgozni, semmi sem jó
@macamuca: @borovi: @Jofiu: Sikerült is bemutatni azt, amiről az első kommentemben írtam. Emlékeztetőül:
Van ami nem változik: a kicsinyesség.
Ha ez a poszt Orbán helyett Gyurcsányt szidná, ugyanezt írnám.
Az én hazám vezetője dolgozzon ideális körülmények között. Nem a nagy irodájáért kell megszólni, hanem azért, amit tesz, vagy nem tesz. És igen, mindenki aki egy ilyen (amúgy legális és indkolható) váltáson rugózik, az kicsinyes.

Semmi további hozzáfűznivalóm nincs :-D
@Viktor_Viccnélkül: mit bizonyított? Ja, hogy arra gondolsz, amikor elbukta a választást és emiatt idegösszeomlással kezelték pár hónapig? Igen, ezzel bebizonyította, mennyire fontos számára a hatalom, annak birtoklása. Most megkapta, az övé. Ráadásul korlátlanul. Naná, hogy él is vele korlátlanul.
Bár pontosabb azt mondani, hogy pofátlanul és gátlástalanul.

Amúgy részemről dolgozom. Mi kellene még tennem? Menjek plakátot ragasztani? Vagy győzködjem magamat + másokat, hogy hú de jó már nekem-nekünk? Vagy mi?

Tudod, bármilyen meglepő is, a demokrácia arról (is) szól, hogy lehet más véleményem, mint neked. Baromarcú-zástól mentesen.
Amúgy régi mondás, hogy hinni a templomban kell. Politikussal kapcsolatban ez a magatartás csúnya eredményre vezethet...
@Viktor_Viccnélkül: Csakis egyetérteni tudok Veled a legmélyebben!
Azonnal kezdjünk gyűjteni a Kedves Vezető szobrára!
Az országba újra békét és boldogságot hozó ember Ő akinek annyi mindent köszönhetünk. Azt a pár milliócskát meg minek sajnálni tőle. Hogy a család itt-ott állást kapott? Hát van ilyen, dehát azok mégiscsak igaz magyar emberek ott a sok hivatalba és fontos állásba.
Nahát, már trónterme is van a királynak! :)
@Alamio: pont azért van megszólva, amit te is említesz: azért amit tesz és amit nem tesz.

Nem tesz: gazdaság beindítása, az ország arculatának javítása, a lakosság életkörülményeinek a javítása, mind a jelenben, mind a jövőre vonatkozóan, stbstb.

Tesz: önmagát fényezi, osztogat (magának, + haveri-családi kör), tölti az időt az ilyen iroda-jáccódással meg hasonlókkal.

Ha a két csoport tesz-nem tesz előtagja fel lenne cserélhető, akkor a bánatos bigámat nem érdekelné, mekkora és milyen irodában ülve találja ki a jobbnál jobb ötleteit, amelyek előre (!!!!!!!!!) viszik az országot.

Így viszont zavar. Nem kicsit: nagyon.
Mert hazudott. Nem kicsit: nagyon.
Én egy Gyurcsányos lábtörlőt és egy bohóc sipkás Mesterházy szobrot tennék be a szobába.
@Cinizmusprofesszor: Itt az igazság, ezt a szót kerestem! :)
Kösz! :)
Tudjátok az a szánalmas, hogy Orbántól csodát vártok, miközben 8 évet helyrehozni nem lehet csakúgy... még 4 év alatt se. Időt kellene adni, hiszen a programjuk nem ésszerűtlen, és bár mint mindenki, ők is nyilván maguk malmára is hajtják a vizet, de legalább valamiféle RENDET próbálnak csinálni... nem tökéletes, de van ÉRTELME legalább amiket mondanak. Annak persze aki kicsit is ért a közgazdasághoz.
Mindig azt mondják, hogy a pasik kompenzálnak valamit a nagy kocsijukkal... Ez úgy látom a politukusunknál is meg van! Basszus mekkora lehet, ha ekkora hodály kell neki...
Nah, kicsinyesen és irigyen elmegyek szunyálni. És majd én is nagyot álmodok....

Remélem, nem o.v.-vel.... rémálom az x utcában... brrr....
:)
@Színes Géza: ertem. nyertel. te az also 2/3bol vagy?
@Viktor_Viccnélkül: hát én nem vagyok közgazdász, de hogyan lehet értelme annak, hogy kisebb lesz az államapparátus, spórolni fognak (többek között) ezen is, mármint ígéreteik szerint. Ehhez képest 300-zal több a hivatalnok és többe kerül a rendszer fenntartása, mint egy éve? Miközben egyik napról a másikra ki lehet rúgni a nekik nem tetsző hivatalnokokat (MTK meg le van szarva, mint ahogy az jogállamhoz illik). Nos, ez hol értelmes, hol költséghatékony? És hol hiteles???

De te csak higgy nyugodtan. Szólok: o.v. nem szent, úgyhogy csalódni fogsz...
@macamuca: Pont hogy nem azért. Ez a támadás nemtelen. Ha a valós teljesítményét akarjuk megítélni, arra ez a poszt alkalmatlan, és hangulatkeltő. Nem is AKAR teljesítményt mérni, csak hangulatkeltő.

"...akkor a bánatos bigámat nem érdekelné, mekkora és milyen irodában ülve találja ki a jobbnál jobb ötleteit, amelyek előre (!!!!!!!!!) viszik az országot."

Ez itt a lényeg, nem az iroda. Itt, ez alatt a poszt alatt nem terem konstruktivitás....
@Viktor_Viccnélkül: Igazad van. Én nem értek a közgazgasághoz. Csak hogy az új mindenkinek jó adórendszerben csökkent a bér. Nyilván az étkezési jegyek meg az egyéb okosságok elvétele is mindenkinek jó. Meg a nyugdíjügyek is megnyugtatóak. Meg hogy azt mondták hogy feleakkora lesz az államaparátus és már most több embert foglalkoztatnak mint tavaly (azokat akik dolgoznak+ a rokonokat gondolom).
A benzinár az egekben. Sorolhatnám...
Nyilván mindenér a gyurcsány a hibás ami rossz. Ami jó azt meg a viktortól jön...

Ennyit a közgazdaságról.
Nyilván nagyon értesz hozzá.
Amúgy nem várok csodát. De nem kap 4 évnél többet. Amikor indult a választáson, tudta, hogy ennyi ideje van: ennyi időre szól ugyanis a mandátuma. Utána ismét választások lesznek. Ha ennyi idő alatt olyasmit tud majd csinálni, ami tetszik az embereknek, akkor ismét megválasztják. Ha nem, akkor nem választják meg. Most tehát arról beszélni, hogy ez az idő kevés: nos, a versenykiírás feltételei ismertek voltak, azok utólag nem módosítahtóak. Mármint elvileg. Mert 2/3-dal bármit megtehet. És a hatalomhoz is erősen ragaszkodik. Ha eltörli a négyévenkénti választásokat, akkor egyben a demokráciát törli el. A hatalom megtartására tett ilyen lépés ugyanis a diktatúra első és egyben legfontosabb lépése.

De te csak higgy neki. Elvégre ő soha nem hazudik. Tapasztalhattuk ezt néhányszor, ugye??.....
@Alamio:
Akkor muvelodjel idalis korulmeny kicsinyeslovag:

urbanista.blog.hu/2010/11/28/elnoki_szobak_a_parlamentben

Normalis indokod nincs, akkor marad a beszelo kritizalasa velt dolgok alapjan. Tobbet nem csinalsz. Tema nem tetszik, kritizaljuk a beszelot, mi?
Indokolni az idalis korulmenyt nem, csak felrebeszelni tudsz. Idealis korulmeny a faszom. Definialj, ne csak ugass a levegobe.
@Viktor_Viccnélkül: Bocsika: milyen program? A pálinkafőzés? Vagy az, amit az önkormányzati választások után hoznak nyilvánosságra február végén helyett március közepén????????
Milyen program?
@baloo112: jut eszembe: mi a jó? Ami, ugye, nyilvánvalóan személyesen szent vezetőnktől jön? Mert nem lenne ám rossz, ha Viktor_Viccnélkül említene 1-2 jót is. Aminek örülhetek és o.v.-től ered....

Bár viccpalin röhögtem párszor, az keserű kacaj volt, tehát őt nem említsük...
Ez totál rendben, adj neki 4 évet. VALAKI SZÁMÁRA (aki független, tehát nem a rokonaira gondolok) jobbá kell válnia a dolgoknak addigra. Ha nem, akkor megérdemli hogy veszítsen.

Csak azt mondom, nem szabad a fűtől nem látni az erdőt... Meg kell adni az esélyt.

A közgazdaságban meg a nagy dolgokat kell nézni. Attól hogy te nem érted a koncepciót, az még létezik, és nem szükségszerűen rossz
@somogg: Én az a 2/3 vagyok, aki röhög a komcsik nyávogásán.
@Akszin: a dicsőséges fülkeforradalom egyéves évfordulójának örömére majd kihirdetik a programot... vagy a kétévesre... vagy a háromévesre... vagy...
@Alamio: politikust nem csak a munkája, hanem egyéb tettei is minősítenek. Nos, o.v. munkájának eredménye negatív. Eddig. Egyéb tettei is negatívak. Miért is higgyem azt, hogy majd eztán jön ám a jóvilág?
@Viktor_Viccnélkül:
Az elobb mult idoben, csupa nagy betuvel azt irtad bizonyitott.
Most akkor milyen idot akarsz neki adni?
Te koveted magad legalabb?

Kozgazdasagi ertelmessegrol mindig a kedves szovivo fog eszembe jutni, kedves kozgazdasz vegzettsegu aki oly nagyon ert a penzugyekhez es azok kommunikaciojahoz.

Abban egyet kell ertsek, vannak dolgok amik igeretesek, amiket mondanak(!). Mondanak. Egyelore csak mondanak, vagy mondtak a reklamidoszakban.
Majd meglatjuk mit hoznak ki belole, a jelek nem tul biztatoak, de egyelore sok nem tortent, meg barmi lehet.
@Jofiu: "Normalis indokod nincs, akkor marad a beszelo kritizalasa velt dolgok alapjan. Tobbet nem csinalsz. Tema nem tetszik, kritizaljuk a beszelot, mi?
Indokolni az idalis korulmenyt nem, csak felrebeszelni tudsz. Idealis korulmeny a faszom. Definialj, ne csak ugass a levegobe."

Beidéztelek úgy ahogy írtad. Ezt itt hagyom, az olvasóknak pedig annyit írok: szerintetek ez az ember nem azt csinálja, amivel engem vádol?
@Színes Géza: hat ez nagyon nem jon ki. van ugye 2/3 szutyok, aki mindent az allamtol var, az 1/3 egy resze is ilyen komcsi. hol lehet az a 2/3 ahova te tartozol? sok lesz ez igy
@macamuca: Most ez nem off?
Mert beszélhetünk Orbán teljesítményéről, de az nem ennek a posztnak a témája.
@Viktor_Viccnélkül: nos, akkor homályosíts fel arról a nagy volumenű koncepcióról, amit ezek szerint én magamtól nem látok át, nem ismerek fel. Mondjuk, kormányprogram néven szokták ismertetni, ezt az eddigi 10 hónap alatt elmulasztották. Pedig állítólag felkészültek a kormányzásra: én naiv, azt hittem, van nekik ilyenjük. Nos, eddig nem árulták el. De te ezek szerint ismered. Kérlek, áruld el, legalább néhány elemét.

Én eddig azt tapasztaltam, hogy a pénzem kevesebb, az árak magasabbak, ergo rosszabbul élek, plusz a külföld is bennünket piszkál (okkal-joggal), új munkahelyek nem nagyon teremtődnek (finoman szólva), egyre több a lehetetlen helyzetbe került devizahiteles (mivel a forint szép kis mélységeke járt meg és most is a pincében van: hol is volt egy éve?...), csökken a vásárlóerő (nuku meló, nuku pénz, nuku költekezés), stbstb. Csak úgy, magamtól ezeket tapasztalom. De te elmondhatnád, hogy ezek miért is nem igazak, ezzel szemben miért is jobb most nekem?
Hadd tudjam már meg, közgazdaságilag alátámasztva, hogy milyen jövő vár rám...

Amúgy már csak 3 éve van hátra. Amit eddig tett, kevesek tetszését nyerte el, a fentebb említettek miatt. Nagyot kell fordítania, ha ismét nyerni akar... Szóval, kíváncsi vagyok, hogy mit tud előrántani a kalapból....
A hosszúkás terem végén, na ott lesz a trón.
A koronázást maga a pápa fogja tartani.
És mi hű imádattal fogunk felnézni szeretett vezírünkre. Most írják az alkotmányt, királyunk neve napja ünnep lesz, csak nem fizetik.
@Alamio: amit eddig tett, nem tölt el lelkesedéssel. Csak szívtam miatta. És még sokan, mármint a hétköznapi emberek (tudod: választópolgárok!). Ezek után ilyesmit megengedni magának (=luxuskörülmények, merthogy neki nem jó, nem elég, ami volt, ami eddig volt): azt hiszem, mondhatod te, hogy megérdemli, ha a választók zöme szerint nem ezt érdemli, hanem valami mást. Hogy mit, arra vonatkozóan a fentiekben leíródott néhány tipp... de egyik sem luxuskörülményeket, plusz javadalmazást szavazott volna meg o.v.-nek. Igaz, mindez érdektelen. Elég, ha ő megszavazza magának. Megteheti. És meg is teszi.

Az ilyesmit hívják úgy, hogy hatalommal való visszaélés. És ez már rég nem az irodáról szól. De persze lehet ehhez ragaszkodni..

Hogy aztán a választók ugyanilyne lelkesek lesznek 3 év múlva is (igen, merthogy csaknem egy év már eltelt!)? Kétlem.
Majd meglátjuk.
Bár a vak is feszt ezt mondta.....
@Alamio: Ne szorakozz mar apukam. Kritizallak mert kritizalsz bazdmeg, rogton kicsinyesseggel nyitsz apukam mintha az mar magyarazna egy 180nm-es irodat. Elmondtam mi szurja a szemem, de te csak hajtod a magadet, kijelentesz oszt annyi, idealis korulmeny es ilyenek, de nem mondasz semmit amivel megindokolnad, hogy minek 180nm-es iroda, csak baszogatsz masokat, a helyett, hogy probalnad megertetni amit nem ertunk, hogy mi a fasznak 180nm-es iroda? Miben tobb mint egy 70nm-es, ket ajtoval arrabb?
Nem, te itt kicsinyesseget hozod elo valasznak, hogy mi a faszert azt csak te tudhatod, meg most is el vagy foglalva azzal mit hogyan mondok, velem vagy elfoglalva.
Hat foglalkozz mar a temaval inkabb, arrol beszelj meg tobbet, valami hetkoznapi ember szamara is elfogadhato indokot hozva.
Nem ugy tunik hogy csak en nem ertenem, ez minek kellett.
Te latszolag erted, tokeletesen elfogadod, bar amit eddig mondtal azzal nem adtal at sokat belole.
@Bmw: ne viccejjé' má', há' minyimum annyit ő is megérdemel (és az ő révén szeretett népe is!!), mint Szent Estvány királunk!
Igenis legyen fizetett ünnep Viktor napja!

Amúgy Viktória = győzelem....

:D
Csak ad valaki neki 4 évet.
én azt mondom repüljenek jó sokat, legalább addig sincsenek itthon, meghát ami felmegy az egyszer le is esik, és így két legyet ütünk egycsapásra
na jó, most már tényleg dőlök, mert dőlök...
Agyilag is off vagyok....
Jóccakát!
:)
@somogg: Én csak egy dolgot várok az államtól, hogy lesittelje a komcsi keresztapákat. Erre nem kiengedték azt a rohadék Hagyót?
Hát azért van még hova fejlődni:

"Magának a Führernek 900 négyzetméteres iroda jutott (Angela Merkel jelenlegi kancellár ennél hatszor kisebb irodában dolgozik."

falanszter.blog.hu/2010/10/05/germania_a_harmadik_birodalom_leendo_vilag_fovarosa_adolf_hitler_vazlatai_alapjan

Meg ugye ez is:

falanszter.blog.hu/2010/09/08/bukarest_ablak_nelkuli_felhokarcolo_8_darab_lifttel_a_vilag_legnagyobb_maganrezidenciaja
@Jofiu: Ez nem vitastílus még a közepesebb kocsmákban sem. Ember vagyok, szólj úgy hozzám. Én megtettem, kipróbálhatnád.
@macamuca: Még azt sem mondtam, hogy megérdemli. Azt mondtam, hogy ez mint téma méltatlan hozzád, meg mindenkihez kb. Ha jogellenes, majd elítélik érte. Ezt az alábbiak miatt nem gondolom:
1. Nem kirívó értékaránytalanság. Számomra reális, hogy egy miniszterelnök irodája nagy. Már csak reprezentációs funcióból is, akár a bevágott képek alapján az is hihető, hogy a jelenlegi nem elég nagy (igen, tudom mi mekkora), de egy esetleges nagy delegáció fogadásához kellhet egy nagy(obb) tárgyalóasztal. És jobb, ha helybemennek. Egy miniszterelnök programja- ezt még Horn óta tudom, percre beosztott. Ő ne sétáljon 2-3 perceket irodák között, jöjjenek neki helybe (mint ahogyan ált. ez is történt ddig is). Ez amúgy a hivatalnak is kijár, ha magának az embernek nem is. És ez él számomra Antallra, Borossra, Hornra, Orbánra, Medgyessyre, Gyurcsányra és Bajnaira is. Ha ők csinálták volna ezt, azzal is egyetértenék.
2., Ez nem lehet korrupciós ügy: amit felújítanak a parlamentben, az a következő ciklusra is ott marad... És növeli egy űemlék értékét és használhatóságát annak állagának sérelme nélkül. Az utódjai is élhetnek vele. Amúgy erről mindenki úgy beszél, mintha az adott termet bárki bármire használná, és majd ezután meg is kéne venni. Ez renováció, nem építkezés, vagy új ingatlan vásárlása. Felújítás. Mennyibe is kerül? Mennyi is az az összeg, amit már a költségvetésben valódi tétel? A MILLIÁRDOS. Ez ettől 2 nagyságrenddel arrébb van.
Az életem legnagyobb saját irodája 42 négyzetméter volt, elvesztem benne, és nem szerettem ott lenni (a méret az ablakkiosztásból adódott).
Amit Vikinek lehetne, az az, hogy a régi, alig 70 négyzetméteres kis lyukat alakítsuk át budivá. Legyen benne színarany budi, ébenfa deszkával. Majd érzi a kontrasztot a csillagban.
Hülye parasztok vagytok... sőt a paraszt annak van józan esze, nektek az sincs. A parasztnak bántás ha titeket annak hívlak... köcsögök, ha 10 hónap után ÉPP NEKTEK még ÉPP NEM ÉREZNI pozitivumokat Magyarországon, akkor az már csak azt jelentheti hogy Orbán rosszul csinálja... nem vagyok Orbán feltétlen híve, de titeket olvasva megértem miért mondják hogy sok itt a volt kommunista... rakás köcsög vagytok, akik az orruknál tovább nem látnak...
A Kedves Vezető legjobban annak örülne ha mindenhol tükröt látna, így mindig a szeme előtt lehetne az aki egyes-egyedül érdekli.

Pláne ha sikerülne olyan tükrökkel kitapétázni a falakat ami még emberszerű magasságúnak is mutatja.. na attól lenne csak igazán boldog.
@Viktor_Viccnélkül: az még hagyján, hogy nem éreztük, de még csak nem is hallottunk róla, hogy bárkinek jobb lenne már kormányváltás óta, leszámítva persze a viktorékat, ugyebár:D
Száznyolcvan négyzetméter. Néha több...
" de még csak nem is hallottunk róla, hogy bárkinek jobb lenne már kormányváltás óta, "

Hát akkor most halljál ilyet is. Többet keresek, több millió magyar emberrel együtt és nem kell látnom a nyomorult komcsi és liberális kormánytagokat ahogy kirabolják az országot. Az meg hogy itt fizetett emberek írják be a hülyeségeiket kit érdekel. Fröcsögjetek köcsögjetek...
"mivel lehetne még inkább lakájossá tenni"

Hát egy inassal, bazmeg. Egy lakájjal.
A szó, amit kerestél, a "lakályos".
:)
@reálisan:
Csak az a fránya hivatalos statisztika nem lenne, ami kurvára nem erről szól...
@Alamio: Nagy szavak ez attol aki azzal nyit hogy a kommenteloket minositi, van arcod.
Az indokok azok nem csak igy oldhatoak meg vagy nem is voltak problema targya, de tovabbra sem latszik, hogy miert pont ez az amivel foglalkoznia kell, ha igazak is amiket irsz (nem tudhatok, kiveve, ha benne vagy Orban slepjeben vagy te vagy Orban).
Sokkal hihetobb, hogy nem ilyen foldhozragadt apro problemakra akart megoldast talalni, hanem csak megtette mert megteheti es ugy erezte ez az o imazsahoz hozzatartozik, a pazarloan es foloslegesen nagy iroda.
Hihetobb mint hogy idomektakaritast akar elerni.
Le akarja nyugozni inkabb a vendegeit.
Csak tulzasba viszi, nem veszi eszre, hogy ez mar olyan visszatetszest kelt mint Lazar magyarazata a gyors es biztonsagos autokrol.
Nagyon nem tetszik, hogy ilyen ember kepviseli Magyarorszagot aki igy akar erdemenyt elerni, imazzsal. Igaz o ehhez mindig is ertett es erdekelte is. A latszat.
T. Varánusz! Ennél nívósabb posztokhoz vagyunk itt szokva. Hogy ez a mostani nem üti meg a szintet, az abból is kiderül, milyen minőségű kommenteket vonzott.
Tévedés ne essék, nekem sem tetszik, hogy OV-nek nem elég a régi miniszterelnökök dolgozószobája, és senkinek eszébe nem jutott megindokolni, hogy miért is nem. (Az nem érv, hogy csak 4 embert tud leültetni: a tárgyaló meg a dolgozószoba nem ugyanaz.) De a felhívásod keringőre, meg a dallam, amit alá fújsz, nem éppen emelkedett.
@reálisan:
Tobb millio jobban jart? Mast hallani. Meselj, hogy mukodott ez a tobb millio?
Nekem ugy tunt meg kellett gyoznie a kormanynak a cegeket, hogy emeljenek bert, hogy kitoltsek a nagyobb allami elvonassal keletkezett urt.
Persze te ol keresel, neked ez nem problema, reszedrol a Nepstadiont is befedethetne irodanak, hisz jot tett.
A nicket ellentmond annak amit mondasz.

Na, a mai napert jol megdolgoztam, talan kapok premiumot is es egy nagyobb irodat. Kell a ter a nokiasdobozoknak.
@Alamio: Nem neked kéne magyaráznod a bizonyítványt, felteszem, nem vagy tagja a kommunikációs stábnak, nem ezért fizetnek, hanem ugyanolyan közügyek iránt érdeklődő vagy, mint bárki az itt kommentelők közül.
Megfontolásra ajánlom, hogy a dolgozószoba igen érzékletes magyar elnevezésében benne van, milyen célt szolgál. A reprezentáció nincs benne.
A "ne sétáljon már 2-3 perceket" (abban a drága idejében) mint érv nem túl jó: egyrészt szomszéd teremről van szó, másrészt ne csináljunk már Krisztusból bohócot: ha a 2-3 perc elfogadhatatlan időveszteség, akkor logikusan a Parlamentbe, de minimum a Kossuth térre/Belvárosba kéne költöznie a kormányfőnek, mert ne autózzon már a Cinege utcából 40 perceket. Esetleg ki kéne még számolni azt is, hány perc a dolgozószobából az ülésterembe eljutni, s ha eléri a 2-3 percet, megfontolandó, hogy nem kéne-e átépíteni az egész Országházat.
Lásd be, hogy ugyanolyan abszurdak az érveid, mint néhány kommentelőéi, akik kihoztak a sodrodból.
@Viktor_Viccnélkül: "az a szánalmas, hogy Orbántól csodát vártok, miközben 8 évet helyrehozni nem lehet csakúgy..."

Sikerült végre elélvezned, most hogy kimondtad a bűvös 8 évet?
@Viktor_Viccnélkül:
"szégyen ha valaki hinni merészel egy emberben aki már BIZONYÍTOTT!"

Ezt a Kaya Ibrahim, vagy a Josip Tot súgta neked?
orbán bizonyítási vágyát sajnos elvitte az Ezüsthajó, tudod, amelyik a Happy End irányába ment.
Tuttira ŐK AZOK!
Tényleg, rájuk ismerek, a szöveg is rendben!
Viki a fekete cuccosban, mellette Lézer Elvtárs és a többi... :)
www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28&feature=related
@Boli: Meg vagy "dicsérve"!Ezt olvasva nem kellett cukrot tennem a teámba,olyan jó volt a "példád"!
@Viktor_Viccnélkül: Te szánalmas kisütöttagyú baromarc! Most meg komcsizol, amikor a Kedvesszeretettvezetőd és udvartartása is az? Ők is abból a köpönyegből bújtak ki, vagy szponzorálnak eredeti komcsikat /Pozsgay stb/. Hagyd már abba, elmúltnyócévkretén!Neked még legalább egy elektrosokkra lenne szükséged vazze!Egy utolsóra!
Egész délelőtt gondolkodtam, hogy mi kellene még az irodába. Aztán jött a megvilágosodás...

LÓFASZ

:)
@dfcwolf: Még mennyi kellene, nincs benn elég? :)
@venszivar: Ezek az amik valamit tudhattak előre! :) Bár nekünk magyar "Golyhóink" vannak, akik még ezeknél is balfaszabbak!
@Színes Géza: szar ügy gézám, szar ügy. hogy lubickoltál még itt kb. egy éve, jaj de jó is volt akkor! aztán valami hihetetlen gyorsasággal estél arcra arról a magas lóról.

és ahogy így olvaslak, nem tudtad még kiheverni.
nem akarsz esetleg te is a többi "fülketrockíjhoz" hasonlóan egy időre "emigrálni" a blog.hu-nál egy kevésbé stresszesebb virtuális térbe, hogy ott húzd ki amíg szebb idők jönnek? :))
@Színes Géza:

Kiengedték Hagyót, mert kell a hely Papcsáknak... :)
@Színes Géza: ó igen, már értem, miért nem követed a harcostársak példáját :))
Nem értem miről zagyválsz. Csak azt látom, hogy megy a buta acsarkodás ezeken a klubrádió fórum színvonalú oldalakon.
Mindegy, a kutya ugat, a karaván halad. Egyhamar nem fogtok visszajönni, az ziher!
@Színes Géza: Csak NEKED még egyszer! Itt van Viki fekete cuccosban, mellette Lézer Elvtárs és az egész kormány! :)
www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28&feature=related

(A coci űrhajón Csubi éppen az utolsó cubákjaikon cuppog, úgyhogy azokkal már nem kell számolni...)
süti beállítások módosítása