Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/gazdasag/2024/04/26/gazdasag-bank-otp-csanyi-sandor-kozgyules-terjeszkedes-felvasarlas/ ... (2024.04.26. 17:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.10.13. 08:00 Fabius

Papcsákot rendszabályozza a zuglói Fidesz

Címkék: fidesz önkormányzat zugló janicsák istván papcsák ferenc kolontár tamás lászló

Tegnap letette esküjét a frissen megválasztott zuglói képviselő testület. Ők csakis érettünk, a mi javunkra, Isten őket úgy segélje, az Atya a Fiú és Pajor páter áldásával, ámen.

Ha azt hittük majd kezdetben vala békesség és egyetértés, akkor tévedünk. Nem pici aprót, hanem nekifutásból jó nagyot. Hiszen a tisztségek felosztása sem ment csont és presztizs veszteség nélkül. Néhány napja felröppent a hír, hogy Papcsák Feri bátyánk jófejségét és igazságosságát egy pillanatra félretéve elsőre inkább lenne hűtlen a kerületi Fideszesekhez, és helyettük kampányfőnökéből, a külsős Kovács Balázsból csinálna általános alpolgármestert.

Ha Papcsák tisztségeit és elfoglaltságait számba vesszük akkor elmondhatjuk, egyáltalán nem mindegy ki fogja Zuglót irányítani ténylegesen, amíg JófejFeri eleget tesz egyéb kötelezettségeinek. Ennek a ténynek a jelentőségét átérezték a helyiek is, és habozás nélkül intettek be Papcsáknak:

Kovács Balázs alpolgármesterré választását a testület 7 igen, 1 érvénytelen, 13 érvényes, de fel nem vett szavazólappal szabotálta. Ha a testület összetételét nézzük ( Fidesz 16 fő, MSZP 3 fő, LMP 1 fő, ZÉK 1 fő, Jobbik 1 fő ) akkor ez mindenképpen jelzésértékű kell legyen Papcsák számára a jövőre nézve. Főleg, mert a saját sorokból jelölt Ferdinandy Istvánt és Rozgonyi Zoltánt az MSZP-s tagokon kívül minden jelenlévő megszavazta.

További érdekességeket is tartogatott az alakuló ülés. Kiderült, hogy az MSZP-s Tóth Csaba is elfoglalta ki nem érdemelt, de listáról járó helyét a képviselő testületben. Ha Papcsák valóban komolyan gondolja az átvilágítást és elszámoltatást, akkor nekünk egyéb dolgunk nincs, mint hátradőlve kényelmesen szemlélni mire jut egymással vad és vadász.

Vegyük észre azt is, hogy Janicsák Istvánban rekord gyorsasággal hunyt ki az együtt mosolygás vágya a zuglóiakkal. Igaz, polgármester nem lett belőle, de a kompenzációs listán bejutó helyen szerepelt. Az alakuló ülésen mégsem ő, hanem az egykori MSZDP frakcióvezetőből "civillé változott" Tamás László képviseli a ZÉK-et. Az a Tamás László, akinek az a furcsa ingatlan ügye volt az előző ciklusban. Párttagként 30 millióért árulni az önkormányzattól ingyen kapott lakást már faszául ment, most kiderül, civilként mire megy a testületben egyedül.

Fogvillantás ide, területkijelölés kutyamódra oda, azért sikerült értelmet is adni a közgyűlés alakuló ülésének:

„Úgy gondolom, hogy ilyen helyzetben minden jóérzésű ember, a lehetőségeihez képest igyekszik segíteni a bajba jutottakon – mondja dr. Papcsák Ferenc Zugló polgármestere. Éppen ezért az újonnan megválasztott Képviselő-testület már az alakuló ülésén megszavazta a kolontári bajba jutottaknak szánt támogatás kifizetését.”

Vagyis Zugló önkormányzata 12 millió forintot ajánlott fel a kolontári tragédia kárvallottjainak.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, ez szép volt! Tényleg.

63 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr342367085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az még szebb, hogy Kovács Balázs amúgy megválasztott helyi képviselő a XVI. kerületben. Nem is értem, hogy képzelte ezt a dolgot. Vagy akkor lemondott volna?
Ezt a kuplerájt, ami Zuglóban van, igazán rendbe tehetné már valaki. Egyszerűen hihetetlen, ami itt meg.
Tele van a korábban csendes és nyugodt zöldövezeti kerületünk etnikummal, koszos és büdös hajléktalannal, kutyaszarral, átmenő forgalommal, és légifolyosókkal. Ez utóbbi háborit fel a leginkább, mert a házunk fölött 2 légifolyosó, és egy ún. forditó van, ahol a felszálló gépek ráállnak a megfelelő irányra. Hardy Mihály szerint a gépek ott 1200 m-n repülnek, de kötve hiszem, mert sokszor még a lajstromszám is leolvasható róluk.
Szóval lenne mit tenni, lehetőleg önzetlenül, kihagyva a nagy lőzungokat.
Én személy szerint évek úta csak a pusztulását látom a kerületnek. A tornyosuló új és üres lakóparkokat, a rengeteg gyereket, akiknek a szüleik beiratás idején már reggel 6-kor a bölcsi és az óvoda kapujában állnak, hogy tuttira legyen helye a gyerekének.
Bocs, de te melyik részén laksz Zuglónak? Én már a 4. helyen, szinte minden sarkánál laktam, de sohanem tapasztaltam a repülőgépek annyira hangosak lennének. Persze lehet őket hallani, de szerintem a 2.-nál megszokja az ember és én már ászre sem veszem őket. Ez már itt egy évek óta tartó hiszti, nem értem, miért ez a legnagyobb probléma. Én sokkal jobban féltem a kerület Alsórákosi részét megépült 4-5 emeletes borzalmak miatt, mikor a régen ottlakó családi ház hálószobájába kb. 30 ember premier plánba belát.
@Fabius: Azt nem tudod kideríteni, ki ragasztja össze a kerületet a ZÉK "függetlenségét" leleplező plakátokkal? Különben meg nem tudom, miért épp Tóthot emeled ki. Bekerült még az MSZP-s volt alpolgármester is, aki a kerületi vagyon elpanamázásával kapcsolatos összes beterjesztésénél zárt ülést kért.

@Borcsika: A hivatalos statisztikák szerint "csak" 103%-os az óvodai túljelentkezés - köszönhetően annak, hogy a statisztika elbírja, ha az alsórákosi részből (ahol a lakóparkok miatt megnőtt a népsűrűség) az Örs környékére kell áthordani a gyereket (ahol meg az elöregedés miatt kihasználatlanok a helyek). Nagyobb gáz a bölcsődei helyzet, ahol hivatalosan szintén csak kicsit van túljelentkezés, de csak azért, mert sokan már eleve meg sem próbálják. Már a lakóparkok felhúzásakor jelezték a környékbeliek, hogy várható a gyerekszám megugrása, de az önkormányzat megpróbálta ezt elbliccelni. Pechjükre idéntől jogszabály kifejezetten kötelezi őket a férőhelyek biztosítására.

@sportswear: Pedig igaza van. Kb. a Nagy Lajos - Kerepesi magasságában húzhatnak el a repülők. Sokszor nemhogy a lajstromszám olvasható, hanem tipikusan alacsony felhőzet esetén annyira lent szállnak, hogy szinte még azt is meg lehet mondani, hogy hányan vannak a pilótafülkében.
@sportswear: Akkor költözz a Mogyoródi út és a Nagy Lajos Király út sarkára, és garantált lesz az élvezet. A kincskereső óvoda udvarán a gyerekek tátott szájjal nézik a repülőket, ahogy balra mélyen bedőlve állnak rá a gépek a légifolyosóra. A Mogyoródi úton az Angol utca és a Nagy Lajos között 2 db légifolyosó van. Hidd el, isteni, amikor nem hallod a másik szavát, vagy a tv-t.
Sajnos O. Viktor a miniszterelnök, ő felel az országért.
Miért nem ellenőriztette a céget, a kazettákat időben rendesen, miért nem állíttatták le a termelést ha veszélyt láttak?

Többek között ő és a búbos banka társulata is felelős.

De a kövek a gáthoz jól fogynak az orbán bányákból!

Várjuk a szigorú elszámoltatást!
Annak idején a Bosnyák térnél nyáron nem lehetett nyitott ablaknál tévézni este, mert nem hallottuk a tévét a gépektől.
@sportswear: Én hét évi laktam zuglóban.Két dolog miatt költöztem el.Az egyik a repülők,a másik az indiánok.
@Sparhelt: Most sem lehet.
A legfinomabb nyáron, szombat éjjel 12:30 és 2 óra között 3-5 percenként jönnek a vasmadarak, a szoba ablakából látom a villogó szárnyát, ahogy elhúz a házunk felett, és ott kezdi el visszatolni a gázkart is, hogy hadd dübörögjön, és dögöljön meg a parasztja.
Nagyon szar igy élni. Ja, és utálom a kerozin szagát is, amit elengednek időnként, hogy ne legyen túlsúlyuk a leszállásnel. Nem hiszem, hogy ezt köteles lenne bárki is elviselni.

Én most irtam a Hardy Mihálynak, és meginvitáltam őket az otthonomba, hogy szombat éjjel mérjenek zajszintet. Felőlem oda is állithatja állandóra a szoba ablakba a mérőműszert, ha ez kell ahhoz, hogy belássák, tarthatatlan ez az állapot.
Ha ott 1200m-n repülnének a gépek, akkor nem lenne ekkora zaj, de sztem max. 300m az az 1200.
Pártoktól függetlenül, hova tették a józan paraszt eszüket azok a választópolgárok, akik képesek voltak megbízni egy embert még a polgármesterséggel is, minek után két gyermekes családapaként bevallottan három állása, pozíciója van? Őszintén, mennyi energiája, ideje jut majd dr. Papcsák Ferncnek Zuglóra? Nem háborodunk fel azokon a híreken, amikor különböző vezetőkről halljuk, hogy hány tisztésget töltenek be egyszerre? A választásokkor ez miért nem jutott a dr. Papcsákra szavazók eszébe? Mert ő Fidesz-KDNP jelölt, és így kivétel lenne? Párthűségből képesek vagyunk elvakultan önmagunk ellenségévé is válni?
@OkoskaTo:rp:

Tudni nem tudom ki ragasztgat, de ha az OGY választásból indulok ki, két tippem mindenképp van:

varanus.blog.hu/2010/04/02/zuglo_a_celtablanak_valo_videk

Ebből ( illetve a posztban linkelt cikkekből )az is kiderül, mi bajom Tóth Csabával.
@Borcsika:

Mi a Füredi környékén lakunk, és ugyanez a helyzet. Ha Hardyval jutsz valamire, van egy rakás fotóm a felettünk szálló gépekről, amin a lajstromjel simán olvasható.
@Fabius: Ok, köszi, amint válaszolt, tudatni fogom mindenkivel. Csak nyomja a bullshitet az a tökfilkó, és fogalma sincs róla, mit jelent Zuglóban a légi közlekedés problémája.
@Borcsika: A probléma az, hogy a repülők repülési adatait és a zajmérési adatokat hatóságként (!) épp az az LRI szolgáltatja, aki érintett az ügyben. Valamelyik újságban volt, hogy a hivatalos adataik szerint nincs itt semmi látnivaló, tessék oszolni.
@Sparhelt: Annak idején?
Annak idején a Telepes utca felé eső sarkon, a "gömbölyű" sarkú, egykor faliórás ház előtt állt egy nagy magyar ágyú, amelynek acéllemezeit mintha csak sztaniolból lettek volna úgy összegyűrte a vele hosszú tűzpárbajt vívó, a Thököly úton a Laky Adolf utca magasságában álló orosz löveg egy vagy több telitalálata.
Na az volt ám a zajártalom!
Repülőkre arról az éjszakáról nem emlékszem, amúgy igen, indiánok meg minden rendes kertben voltak, csak nem ezek a mai típusúak, azaz önkormányzatuk sem nagyon volt.
@OkoskaTo:rp:
Rém egyszerű megoldás - www.flightradar24.com/ minden gép lajstromszáma, repülési magassága leolvasható a melléklet linken.
DÖGÖLJÖN MEG NAGY SZENVEDÉSEK KÖZEPETTE RÁKBAN EZ A PAPCSÁK IS!
@hirsuttogo: hát ez gyönyörű. igy vajmi kevés esély van arra, hogy az önkormányzat hiteles lehessen. megint egy mutyigyár lesz, ahogy volt ez elődeik idején is.
@bierkamp: Ne élj vissza a moderálás hiányával...
@Borcsika: Nem lett alpolgármester Kovács Balázs, erről szól ez a bejegyzés.
@hirsuttogo: azt értem, de be kell látni, hogy minősit valakit, ha egy ilyen ember a kampányfőnöke, és egy ilyen embert akar alpolgármesterének. én csak erre akartam volna rávilágitani, csak lusta voltam körbeirni.
@Borcsika: azért én nem venném készpénznek azt, amit a kuruc.info ír...
Külön apróság a nyitóülésről (ott voltam): 14 érvényes, de fel nem vett szavazólap volt (mivel Papcsák is szavazhat).

A másik: a megnyitót Pelyva György tartotta korelnökként, aki elkezdett választási matematikázni, hogy ez a többség végül mekkora többség. Ünnepélyesség még hírből sem volt. Láthatóan az ott lévő szociknak is kínos volt a dolog.

Várnai volt az egyetlen, aki rákérdezett Papcsákra, hogy mi alapján választotta ki az alpolgármester-jelöltjeit.
@Ordnassac:

Csak kíváncsiságból: szerinted mennyire vehető készpénznek amit a Fideszes Újvári állít?

www.nepszava.hu/video/

Nézegetem egy ideje, de még nem tudtam eldönteni, hogy a valóság ez, vagy egy elhagyott szerető vagdalkozása.
@Borcsika: Így értem, de ha testület a mostanihoz hasonló kontrollálja Papcsák túlkapásait megoldva.
@hirsuttogo: köszönöm, így már más a leányzó fekvése.
@Fabius: Újvári egy f... és ide a bökőt, hogy nem úgy volt a sztori, ahogy meséli. Röviden ennyi.
@Ordnassac: MVK-t személyesen ismerem, Újvárihoz is volt "szerencsém"...
Ha Kovács Bazsit megválasztották volna akkor a XVI. kerületi testület arról lett volna híres, hogy a legtöbb ittas alpolgármester ott van. A.Jancsika is hasonló cipőben járt csak Ő maszopos és ő is képviselő. Szép kis bagázs. Szerintem mind a kettő "mongyon" le de azonnal és ne osszák az észt nekünk. Hol vannak a hiteles normális emberek akik valóban minket képviselnének.
@Ordnassac: Nem ismerem személyesen egyiküket sem az Újváris videóról - egyszerű emberismeret alapján szerintem is nagy eséllyel egy sértett, és nem túl intelligens hapsi megvadult kapálózása a csaj ellen.

Mondom ezt úgy, hogy semmiképpen nem örülök a Virág K. beszavazásának az ötösbe hozzánk, és nem emiatt a video miatt - amit nem ismertem, de érdemben nem is befolyásolt volna, mert annak venném, ami - hanem a pártállása miatt, meg a biztos meggyőződésem miatt - tudniillik, hogy semmit a világon nem fog lendíteni nálunk, és itt a körzetben a kutya sem hallott még róla.
Természetesen, a Fidesz logo elég volt neki is, csakúgy, mint a másik l4 egyéninek.

Örülök, hogy mindenhol ott vagy, meg mindenkit ismersz, a szememben még hiteles is vagy, na, mit szólsz? Ezt sem sokszor láttad tőlem ezen a blogon leírva, ORDIKÁM.

A pénz megszavazása is ok, de nem merült fel a becsület, tisztaság stb. bajnok P. javaslatában az alakuló ülésen, hogy akár saját zsebeikből is szavazhattak volna valamicskét, különös tekintettel az ő bőséges közpénzes bevételeire?
@bierkamp: Hogy lehetsz ilyen tahó?
@becike4: hiába írtál bierkamp felé most, címlapok idején hányja tele a blogokat, aztán már nem tér vissza. Ezelőtt nesrot néven nyomta, mondhatnám, gusztustalan szemétség mindig, amit odaröffent, mintha nem is ember lenne, mint most is itt fentebb.
Elég nagy szégyen, ha Kovács Balázst megválasztja a testület, mivel ennek a palinak még büntetőügye is van, ráadásul folyamatosan piás. Tegnap olvastam egy másik fórumon, hogy az ügy száma már ismert is: 01060-3811/2008.bü. pfff... Esetleg vki figyelembe vehetné, hogy MI mit gondolunk...
@Ordnassac: Ezek szerint Te is ott voltál az alakulón? én hivatalból voltam ott, az eredményen hízott is a májam... (lásd: taps az eredménynél) Bent a házban az a hír járja, hogy Kovács Balázs intenzív nyomozást folytat a feltételezett "nemmel" szavazók felderítésére... :D
@ibolya65: szemernyi kétségem nincs afelől, hogy valamilyen módon besuvasztja a Papcsák a pártfogoltját.

Ez most nem jött össze, van még ezer lehetőség, létrehozhat új pozíciót, hívhatják munkátliöntözgetőnek, vagy p.m. főtanácsadónak, bárminek, a jogi megítélés más lesz, de attól még informálisan teljhatalma lehet (lesz is, hiába ágálnak a hoppon maradtak (vagy pofára esettek). Lehet akár a Bokor utód is a vagyonkezelőnél. Sicher, hogy bealamusziskodja magát, mert kell a sumáknak.
@ibolya65: Ja, Ordi majd jön és válaszol, címlaposak a TG bloggal, ő ott törzstag- le is állna nélküle az egész chat klub - de ide is benéz mindig, merthogy zuglói meg imádat tárgya amúgy is. Üdv a Varánuszon, remélem, látunk máskor is.
Kedves Mindenki! Kovács Balázs olvas minket, és nem boldog a személyét dehonesztáló kommentektől. Annyira nem, hogy jogi elárás kilátásba helyezésével kérte egyes kommentek moderálását. Tudjatok erről ha a témát véleményezitek.
@Fabius: Az a hír is járja, hogy a polgármester újra előterjeszti a piás manust és én nem örülök neki, ez csak nem baj??? ezért jogi eljárást az 50-es években lehetett kapni...
@ibolya65: Szerintem nem baj. :-) Moderálás helyett Kovácsnak is azt tudtam javasolni, védje meg magát ha akarja, a felület számára is elérhető. Járnak ide politikusok szép számmal, ha nekik nem kínos a plebszel vitázni, szerintem Kovácsnak sem az.
@Fabius: Engem is kiüldözött a blogmotor (vagy a kedves Kovács), pedig én igazán nagyra tartom a törekvő, tiszta eszközökkel, képességeikhez méltó posztokra igyekvő ifjakat, és amúgy is csak annyit akartam írni, hogy

Vive la république,

amit akkor most felelősségre vonhatásom teljes tudatában, a NER, meg a NYENYI vagy mi jegyében meg is ismétlek.
@ibolya65: ott voltam hát, Pelyva elég furcsa megnyitójakor az első sorban ültem. :-)

@Fabius: hoppá! Na erre kíváncsi leszek. (Bár halkan jelzem, az üggyel a HVG foglalkozott először, lehet, hogy ott is kopogtatott, a Mandiner pedig idézte).
@Ordnassac: hát azért borzasztó, hogy úgy kell utánad settenkednem az okostojások közé a TG kaszinóba. Most már legalább látom, mi a jóistenért van ott többszáz komment.

Azok úgy kommentek, Ordikám, ahogy engem ma felkeres a Jeremy Irons. Néhány tucat (max 25-30 fő) rendszeres egymás közötti tereferéje, ha címlapos, akkor beszáll egy pár agyament, de a poszthoz 90 százalékban semmi köze a purparlénak.

Nem is lehet, se stílus, se semmi, mondhatni szófosás, sőt elég elfogult, ha jól látom. Na igen, te király vagy ott, mint mondottam, lehetsz is. Lényeg, hogy betértél ebbe a szerény hajlékba is.
@sületlenke: kora délután többször felnéztem ide, de nem volt semmi. Igaz, azóta nem ártott volna többször is, ezt elismerem. :-)
@sületlenke: az offkommment is komment. ;-)

Most épp pl. nem nagyon offoltunk, hisz a magánnyugdíj-pénztárakról volt szó. Bár elismerem, hogy a legfőbb offmester ott én vagyok.
@ibolya65: pedig én Pusztaira vagy Gyügyeire tippeltem volna.

Ott voltál Papcsák pohárköszöntőjénél? Értetted, hogy mire gondol, amikor azt mondja, hogy nem akar frakciókat (nem emlékszem már pontosan, hogy mit mondott, de ilyesmi rémlik).
@Ordnassac: most, hogy meg lettünk rettentve, meg mered válaszolni arra irányuló kérdésemet, hogy ott volt-e a Balázs gyerek? Meg hogy a nép is ihatott-e a Ferkóval esetleg?

Vagy csak szóvirág volt a pohárköszöntés? Ha iktatják a KB-t befele', én is elmegyek, hátha jut nekem is valami morzsa. Vagy egy ajtónyitogatói álláska a gyereknél a titkárságon.
@sületlenke: ott volt persze, jelöltként ott is kellett lennie.

A házasságkötő előtt egy hosszabb asztalsoron voltak tálcán elhelyezve pezsgős poharak. Autósoknak volt alkoholmentes is. Jómagam is ittam, sőt, kezet fogtam Papcsákkal, aki udvariasan körbement a pohárköszöntő után. Gratulált Várnainak és Markónak is.

A pohárköszöntő az ünnepi rész után, de az érdemi munka előtt volt.
@Fabius:

Majd jön Szalai Annamari, azt' jól valagba lesztek szexualizálva egy összetekert NENYI-vel. Az aktus alatt Schmitt Pál zongorázik.
@Fabius:

Politikusain egyszer, a változatosság kedvéért kipróbálhatnák, hogy jogi lépések helyett a színvonalas munkájukkal védik meg magukat, de ez az opció úgy látom fel sem merül.
@gyilkos fűegér: a valagba szexualizálás nem Zagyva Gyula módszere? :-P
@gyilkos fűegér: költői kérdés: amennyiben mondjuk tényleg színvonalas munkát végeznek, nem lenne akkor is anyázás?
@gyilkos fűegér: @Ordnassac:

Vannak köztünk olyan politikusok, akik úgy ragadtak itt, hogy először átestünk némi pengeváltáson. :-) Meg vannak olyanok is, akikről nem is tudjátok, hogy politikus.

Általános tanács, hogy a fenyegetőzés helyett a kérés célravezetőbb.
@Fabius:

Itt politikusok vannak??? És csak most szóltok??? Nem gondoltam ám komolyan, amit róluk írtam! csipázom ám én a politikusokat! Meg bízok bennük tényleg!
@gyilkos fűegér:

Ebben a seggreforgók óta biztosak vagyunk :-D:-D
@Fabius: a fenyegetőzés aztán végképp nem a műfajom.

Amit gyf-nek írtam meg aztán duplán költői volt. :-)

Szívesen olvasok bárkit (politikust is, mindig érdekes olvasni, amit írnak), aki ide ír és nem kőbunkó, mint a változó hosszúnevűnk vagy olyan barom, mint nestrot10/bierkamp...
*feláll, fej lehajt
"Én szeretem a focit"
Sajna a mi kerületünket boldogítja ez a Kovács Bazsi, itt akart az előző ciklusban poligi lenni de egy másik fityiszes Kovács kiütötte fúrja is azóta rendesen. Szoktam hallgatni a testületi üléseket béna egy mondatban ellentmond saját magának szerencsétlen. Fővárosi képviselőként le sz@rta a kerületet. Igazi megélhetési politikus. A testvérei is fityiszes politikusok. Raymundka is a XVI. kerületet boldogítja Ő alpolgi a nulla végzettségével. Gazdaságis alpolgi és fogalma sincs az egészről viszont jó pártkatona mint a tesók.
SZép jövő vár rátok is.
@gyilkos fűegér:
Itt politikusok vannak??? És csak most szóltok??? Nem gondoltam ám komolyan, amit róluk írtam! csipázom ám én a politikusokat! Meg bízok bennük tényleg!

Na végre, valaki megnevettetett...
süti beállítások módosítása