Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.08.18. 11:57 Fabius

Szanyi Norris pórázon

Címkék: mszp önkormányzati választás szanyi tibor

A szocialista karate tigris néhány napja már arra gyúr, hogy lehet egyetlen köríves rúgással minél több fejet lerúgni a pártban, majd az így keletkezett szavazatbőségben miként lehet elszámolni a végtelenig. Kétszer.

Szanyi Tibor kampánya és jelöltállítási gyakorlata meglehetősen sajátos. Érteni vélem, ha úgy érzi, nagyobb sikert érhetnek el akkor, ha saját embereik helyett civileket támogatnak az aktuális fideszes jelölt ellenében. De elvileg mégis egy magát váltópártnak képzelő csoportosulásról beszélünk, akik ezzel a metódussal elveszíthetik a pártosaikat, arcaikat az önkormányzatokban.

Tegnap kenyértörésig vitték a dolgot a lefejezni szándékozottak. Emlékeztették Szanyit, hogy az általa kampányolt pártnak van például alapszabálya, aminek értelmében:


"akik kétségbe vonják a helyi szervezetek legitim döntéseit, szembemennek azokkal és nyilvánosan kritizálják, az alapszabály szerint fegyelmi eljárás alá vonhatók, adott esetben a pártból is kizárhatók."

Nehéz eldönteni, hogy mennyire őszinte ez az aggódás. Vajon a pozicionisták lázadásának tanúi vagyunk a napokban, vagy tényleg azon aggódnak, hogy az arcvesztéssel járó többletszavazatok nem érnek meg ennyit? Fura egy helyzet, ha a veszteségminimlizálás érdekében, a Fidesz uralom ellenében a sajátjaink máglyára vetése jelentheti az egyetlen épkézláb lehetőséget.
Fölmerül a kérdés: a megújulás jegyében nem kellett volna - esetleg - olyan jelölteket állítani helyi szinten is, akik vállalhatóak? Olyanokat, akik nem ellenérzéseket keltenek még a párt szimpatizánsai körében is? Akik a választók, és nem a helyi pártvezetés körében támogatottak?

Érdekes lesz figyelni az MSZP XV. kerületi Hajdu-Tóth csatáját. A regnáló Hajdu nem volt hajlandó beállni a sorba, kilépett, és most függetlenként indul. Tóth éppen kerek szemekkel csodálkozik, hogy a népszerűtlenségéhez elég, ha páran hagyóistának nevezik. Októberben úgy tűnik megmérkőznek ők ketten egymás ellen. Szanyi elkerülte volna az égést azzal, hogy Hajdut támogatták volna a kilépése ellenére.

Ám az alapszabály az alapszabály, Tibusz csak nézelődhet a pártpóráz kényelmetlenebbik végén.

80 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr382230324

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit mondjon Viktor? 2010.08.18. 14:14:38

Mit mondjon Orbán Viktor?Orbán Viktor jelentse ki tagoltan, hogy mindenki értse: nem lesz gázáremelés!Vagy mondja azt, hogy:az MSZP azt várja a kormánytól és magától Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy álljon ki a nyilvánosság elé, és még az önkormá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A háttérben László Tamás mosolyog a XV. kerületi Fidesz irodájában...

Egy kicsit kiszélesíteném a kört: nem lehet, hogy arról van inkább szó, hogy a Hagyó-árvák féltik pozícióikat?
@Ordnassac:

Szerintem is. Amit Hagyó hagyott maga után, azért az árvái viszik el a balhét, így vagy úgy. Vagy Szanyi fejezi le őket, vagy a választók.
@Fabius: frissült a jelöltlistám. Nézd meg! :-)
@Ordnassac: linket pls, hol az a lista? :)
@Ordnassac: szép táblázat, köszi és grat! :)
@lorantka_a_gall: a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az országos táblázat korábbi választásokra vonatkozó adatait TG-től kaptam. :-)
@Ordnassac: Köszi a linkeket, különösen a második volt nagyon hasznos, nem találtam ugyanis semmit a VI. kerületről még az MSZP honlapján sem.
Az életem rokonsági okból elválaszthatatlanul összeköt a kerülettel, épp tegnap hüledeztem ottjártamkor, amikor farostlemezből a fák köré tákolt, "Verók István polgármester(jelölt)" feliratú, MSZP logo nélküli promót tiszteltek meg örömmel a Podmaniczkyn a helyi kutyusok. Hüledezésem tárgya persze nem a magát "ügyészségi támadások" ártatlan áldozataként aposztrofáló városatya kampány-relikviájának megszentségtelenítése volt, hanem inkább a tény,hogy ezek tényleg őt indítják.
Hát mondjuk ez is megér egy misét, még akkor is, ha tökmindegy, kit indítanak a búgóhangó Fidesz-negédeske Hassay Zsófia ellenében.

Anno l998-ban a szép zöld Illés kampányfőnökeként vitte magasra Istenke a leányzó dolgát, kultúrát-oktatást felügyelő(akkor lehetett huszonévei elején!)alpolgármesterként reprezentálgatott itt-ott-amott, helyeskén, nagyestélyiben.
A Zotykos viszont egyéni képviselőként is csak országos környezetvédelmi ügyekkel foglalkozott, a kerületnek semmi haszna nem származott abból, hogy kormánypárti a képviselő. Sőt, szakértő lévén, támadta az agyament koalíciós partner Pepó által előadott koncepciót, így aztán a Nagy Vezír ejtette a pikszisből. Egyéniben nem jutott be 2010-ig,(pártja még listán sem adott befutó helyet neki), 2006-ban még polgármesterként is indult, de még egyéni önk. képv. mandátumot sem kapott.
Viszont visszaédesgette magát a Nagy Mannaosztó kegyeibe a VI. ker. szoci önkormányzat ügyeiről a Zsófikával közösen előadott látványos performanszaival. Ő már államtitkár, az egykori őzikeszemű szárnysegéd meg most lesz polgármester.
Hát így megy ez, fiúk-lányok, a karaván halad, csak a sz* marad.
Ha belegondokunk tényleg röhejes, hogy szocik legjobb eredménye akkor várható, ha a kipróbált régi arcokat nem indítják el. Ezért fogjunk össze, és indítsunk közösen egy Free Szanyi! -Szabadítsátok ki Tibit! csoportot a fészbúkon.
@sületlenke: amúgy ez annyiban érdekes, hogy eredetileg úgy tűnt, hogy Wertán Zsolt lesz a pm-jelölt, aztán mégis Hassay lett.
Azért jó látni itt az Indexen a "van rajta sapka, nincs rajta sapka" dilemmát...

Eddig azért ment itt az elvtelen okádás, hogy ezek a tetves mocsadék komcsik, meg HŰŰŰ, és mikor takarodnak már el!?

Most, hogy valaki ezeknek a tetves mocsadék komcsiknak az eltakarítását akarja, na erre őt kezdik el szarozni...

Nekem mindegy, de az elvtelenség és a következetlen pufogtatás az "elkövetőt" minősíti!
ennek a pártnak a létrejöttét 20 évvel ezelőtt az eka-nak meg kellett volna akadályoznia
de csak magyarországon volt az akkori ellenzék olyan balfék, hogy nem akadályozta meg az utód párt létrejöttét
most végre saját magukat nyírják ki, remélem eltűnnek a süllyesztőben!

hajrá szanyi kapitány! csak így tovább!
@Grigorij: Ahogy én látom ez a blog következetesen a beígért és szajkózott megújulást kéri számon. A visszaléptetjük a régi rosszat és az eleve új arcokkal igyekszünk hitelessé válni között lényeges különbség van. Talán egyszer sikerül ráébredni.
@Grigorij: Egyetértek a Báránnyal.Ez a blog az egyik (mondjuk más kérdés, hogy messze a legegyedibb) az Index felületét használók közül. Azaz, nem maga az Index. Egyébként nem szajkóz semmit, és következetlenül nem is támogatja egyiket sem, mindig azt teszi szóvá, ami éppen irritáló.

Ezt te is tudnád, ha nem csak beugrottál volna ide csak azért, mert kint van az Index címlapján. Amúgy gyere máskor is, vagy görgesd le az Ezeken rugóztunk-sávot jobboldalt, és meglátod, miről beszélek.
Illetve kinek is írom, gondolom, már rég kiléptél, de majd jönnek a többiek.
@kovego: Lengyelországban és Bulgáriában is van/volt utódpárt. Szóval nem egyedi magyar jelenség.
@sületlenke: Hagyd, ő még nem döntötte el, hogy a varánuszt vagy az indexet fikázza következetesen. Pedig a témát is véleményezhette volna, de azt nem tette :-))
@Fabius: érdekességnek: www.zuglo.eu/

Láng Márta kampányoldala.
A blog zuglói vonalához, szerintem ez megérne egy posztot
www.origo.hu/itthon/20100818-zuglo-polgarmestere-akar-lenni-janicsak-istvan-a-zzi-labor-enekese.html

Még egy álcivil SZDSZ-es utódpárt sem lepleződött még le ilyen gyorsan :) AMúgy nekem ez a mondat tetszik:
"Nem kerül az olyan sokba" - mondta Janicsák, amikor arról kérdeztük, honnan teremtette elő a pénzt az óriásplakátokra. A polgármesterjelölt azt állította, a zuglói emberek és cégek dobták össze a pénzt, amiből a kampányköltségeket fedezik, és a ZÉK is "beszállt annyival, amennyivel kellett"."

Aha persze, biztos ezért nincs a többi pártnak egy plakátja se, mert " nem kerül az olyan sokba". Atyaég, ments meg minket még 4 év SZDSZ-től Zuglóban!!!
@Themisz: nézd meg a jelöltlistámat. Felhívtam ma a ZÉK-et és lekértem a jelöltlistájukat. Két ismerős névvel fogsz találkozni rajta, de meglepő módon nem az SZDSZ-vonalból!
@Ordnassac: Egy MSZDP-st látok így alapból, de a mentőcsónak az mentőcsónak, a pénz az pénz, és az óriásplakátok pedig nem véletlenül, hanem a mostani vezetésnek hála ömlenek hozzájuk. Közel van a sportpálya, úgyhogy ha itthon leszek akkor biztos elmegyek nézelődni a bulijukra(meg kiosztom az origos cikket pár példányban :)) )
Holnap estig meló van, addig nem vagyok. Aztán megnézek mindent amit találtok :-)
@sületlenke:
Ha minden politikusunknak ilyen élő lelkiismerete lenne, mint sületlenke? :)

Bár sokukat lehetne naponta szembesíteni ígéreteikkel, tetteikkel, akkor sem történne semmi sem.
@Themisz: kettő MSZDP-s van: Kricsfalvi Jenő és Tamás László. Ami már azért is vicces, mert ugye az MSZDP Láng Mártát támogatja. Akkor ők mit keresnek a ZÉK-nél?

Azt meg már mondtam, hogy gyanús ifj. Killik és ifj. Virág ott.

Mondjuk legalább az a jó, hogy egyikük sem indul (a mostani SZDSZ-frakcióból sem).
@Themisz: amúgy várható fideszes többségű képviselő-testületnél Janicsák nem igazán mehetne SZDSZ-es irányba. (Szavazni ettől függetlenül nem fogok a ZÉK-re.)
Amúgy megnézve a fideszes jelölteket, igen sok képviselő nem újráz (Rátonyi Gábor, Kollarik Tamás, Cseke Vanda, Kiss Imre László, Varga Péter, Weinwurm Árpád). Kulcsár szerintem külsős alpolgármester lesz. Igaz, Rátonyi Gábor lánya indul. Emellett Garaba Imre volt válogatott labdarúgó és Majzik Edit Jászai Mari-díjas színművész is.
@Fejes Attila: Na, ezért nem vagyok én alkalmas politikusnak. Mert a magam lelkiismeretét illetően is maximalista vagyok. (Magyarul: soha nem vittem semmire és már nem is fogom.)
@Ordnassac: Azt láttátok, hogy a Janicsák lány is indul?
Amúgy én az öreg Killik körzetében vagyok, annyit mondhatok, hogy sok-sok emberrel beszélgettem (volna) az önk. választásokról, a többség nem megy el, mert nem érdekli vagy lefutottnak tartja, a fele tudta kb., hogy most a Weinek regnál, és a konkrét Killik körzetben 8O-100 emberből mindösszesen ketten tudták, hogy ő az egyéni képviselő. Sokat nem nyüzsgött errefelé intéznivalót keresve, az egyszer biztos. Azt azért ezek szerint az ő fia is tudja, hogy politika környékén sündörögni gyümölcsöző ebben az országban.
@sületlenke:
Vitatkoznék veled ebben. (soha nem vittem semmire és már nem is fogom)
Régóta olvasgatok errefelé.
Természetesen nem mindig egyetértően, de ezzel együtt is nálam tekintélyed van megformált véleményeid alapján, figyelek hozzászólásaidra.

Ne sérts meg, hogy ez semmi! :)
@sületlenke: nem voltál most 12-én a Cserepesházban?
@Ordnassac: ja igen, a Fidesz Iliásnét sem indítja.
@Ordnassac: Sportolók és művészek párttagok helyett. Persze, ha nincs megvalósítandó program, minek is.
@legeslegujabbkor: tudtommal Garaba a Fidesz tagja.
@Ordnassac: És különben is a többi jelölt, aki sportoló, már befejezte a pályafutását. Hmm
@legeslegujabbkor: ex-sportoló még a fideszesek között Virág Kriszta, ő válogatott tornász volt. Van még valaki?
@Ordnassac: Köszönöm Teiresziász. Ezen kívül azt sem tudom, hogy a FIDESZ jelöltjei között, hány festő, állatszelídítő és lángossütő van.
@legeslegujabbkor: annyit még, hogy a Fidesznél indul egy Jászai-díjas színésznő is (Majzik Edit). :-)
@Ordnassac: Ez a 2. számú válasz volt, ami sokkal jobb, mint az 1. számú, de még nem a 3.
Megjött ma a Tibi csomag. Negyedórája nem bírom abbahagyni a röhögést :-))
@legeslegujabbkor: sejtem, hogy mire akarsz kilyukadni: "nem mindegy?". Jól érzem? Tudom, hogy van egy az átlagtól eltérő "defektem": engem érdekel, hogy kik indulnak. Sokat elárul egy adott párt helyzetéről.
@Fabius: Tibi-csomag? A Pelyvás szóróanyag?
@Ordnassac:

Az nem szóróanyag, te. Program az wazzeg. Ha jól olvasom Tibor szerint ez az MSZP programja, amit az LMP követelt ma rajtuk.
@Fabius: :-)

Igen kidolgozott, ugyebár. ;-)

A linkjeinket nézted?
@Ordnassac:

Aprólékos, szinte szőrszálhasogató :-D Viszont van rajta más is, amit úgy látom nem szúrt ki senki. Kár, hogy ha megírom, az lassan hullagyalázásnak számít.

Néztem, a táblázatok nagyon korrektül össze vannak rakva. :-) Az origó cikk Janicsákról meg egyértelmű. Weinek szellem új sztaniolban.
@Fabius: gyanítozm, nem erre gondolsz, de egy helyesírási hibát már találtam:

* Kerékpáros barát közutakat építünk <--- :-D

* Folytatjuk a közösségi terek ingyenes WIFI-kapcsolattal ellátását <--- hú, de magyartalan, egy "való" (esetleg "történő") innen erősen hiányzik
@Ordnassac: most elképzeltem, ahogy egy ferences barát megy a kerékpárján és mindenki rádudál. ;-)
@Ordnassac:

Amit én találtam annak semmi köze a nyelvtanhoz :-)De a tartalmi üzenete, khm, jelentős :-)
@Fabius: még ez tűnt fel nekem:

"Képviselő-jelöltjeink felkészült, lelkiismeretes, cselekedni tudó emberek. Egy megfiatalított, jó csapat."

Ja igen, Pelyva felsorolásának utolsó eleme is érdekes: (fejlesztések városa) 4-es metró, Bosnyák téri városközpont, uszoda a Lantosban, napközis tábor.

(Megint mellélőttem, mi?)
@Ordnassac:

Kampány idején a "majd" és az "idővel" kifejezéseknek nincs értelmük :-)

Ha volna egy élelmes informatikus az önkormányzatban, már régen kopipésztelte vagy linkelte volna a listádat valahová :-)

Naprakésznek lenni cédulagyűjtés idején is lehet.
@Ordnassac:

Ez is mellé :-)) Pedig szerintem evidens a dolog. Sebaj, azóta felhúztam magam a szocik hülyeségén megint, és elmúltak a hullagyalázó érzéseim.
@Ordnassac:

Na, találtam jobb témát holnapra, így segítek: mi van a Tibi csomagban, ami az összes többiben nincs? Nem rajta, benne.
@Fabius: gyanítom az önkori honlapján majd a hivatalos jelöltek lesznek fent.

A Tibi-csomagban még volt egy boríték is... *afejérecsap* Csak azt elirattároztam már.
@Ordnassac:

Vagyis az MSZP üzeni: menj a postára vagy vidd a gyűjtőpontba a céduládat wazeg, ha minket akarsz ajánlani. Mert mi be nem kopogunk hozzád érte, az kurvaélet.

Szimpatikus kampány. Meglátjuk kinek ér meg egy kis utánajárást az ajánlószelvény.
@Fabius: lesznek elegen, akik leadják, hogy elindulhassanak.
@Ordnassac:

Szerintem az a világ elmúlt, hogy a választó támogatását automatizmusnak tekintheti bárki :-)
Pláne nem teheti az, aki akkora sallert kapott tőlük, hogy még mindig attól szédül.
@Fabius: nem azt mondtam, hogy rekordot fognak dönteni, de annyian szerintem még vannak, hogy az egyéni jelöltjeik és Pelyva elindulhasson.

Aztán persze lehet, hogy augusztus utolsó napjaiban majd rájönnek, hogy nem ártana Zugló utcáin grasszálni. :-P
@Ordnassac:

Szerintem grasszálni akkor sem fognak. Az OGY két fordulója közt is inkább postaládáztak Kulcsárra mutogatva, és viszont. Őszintén kíváncsi vagyok mennyire fog ez bejönni?
@Fabius: a két forduló között nem is kellett cédulát gyűjteni. ;-)
@Fabius: igen, nem is lepne meg, ha megjelennének Papcsák ejtőernyősségéről hasonlóan nívós írások...
@Ordnassac:

Unatkozni nem fogunk, ebben biztos vagyok :-))
@sületlenke: Apámnak nincs körzete, mert a legutóbbi választásokon listán jutott be. (többet nem fog indulni)
@Ordnassac: Nem vagyok politikus, nem is akarok az lenni. András sem az. Én csak annyit szerettem volna, ha kicsrélnek egy csatorna fedelet az utcánkban ami 3 hónapja beszakadt és kicserélnek 2 fát, ami elkorhadt. Kb ez volt az indíttatás. Sajnos a bürokrácián nem jutottam nagyon túl. Sokan voltunk így, ezért jött létre a ZÉK. Ne dobáljatok sarat ránk ezért. Ha valaki tenni akar Zuglóért csatlakozzon a ZÉK-hez. A környzetünk nem politika. A házak előtt a "levágott" parlagfű nem jobb vagy baloldali.
@lkillik:

A ZÉK miatt alapból nem dobál rátok sarat senki. Amiért a sárgolyó jár, az ez a hozzáállás:

varanus.blog.hu/2010/08/28/zugloi_cetlivadaszok

Hmm?
@lkillik: Nézd, én nem tudom, mi igaz, mi nem az ilyen-olyan hátszélből, vagy annak bárki-bármi által beállítani kívánt látszatából, azt viszont állítom, hogy az egykori tingli-tangli "sztár" rátok repülése gáz.
Azt meg nem vonom kétségbe, hogy Te személy szerint valóban tenni akarsz valamit, még azt is elhiszem, hogy karrier-építési ambíciók nélkül.
Tiszteletet érdemel, hogy névvel szólaltál meg itt. De sajna, attól még a Janicsák-féle ZÉK-re település továbbra is hiteltelenné tesz benneteket.
Sajnálom.
@lkillik: üdv! Bocsánat, csak most vettem észre a választ, amit egyúttal köszönök is.

Sajnos Kricsfalvi Jenőről és Tamás Lászlóról nehezen tudom elhinni nyolcévnyi MSZP-s, majd MSZDP-s önkormányzati képviselőség után, hogy hirtelen civilek lettek, főleg utóbbiról nem.

Ami azt illeti, Kiss Jánosné és Schnikasek Zoltán sem teljesen civil vonal, de rendben, legyünk jóhiszeműek, tényleg csak felkért szakértők voltak.

Amennyiben már itt vagy: honnan tellett ennyi óriásplakátra? Nem a legolcsóbb mulatság azért.

Válaszodat várva üdv,
Ordi
@Fabius: Én ezt most olvasom és nem is tudtam róla. de megkérdezem, hogy mi történt. Nem így ismerem Janicsákot. Meg tudom és megírom a másik oldal álláspontját is, ha van.
@Ordnassac: Ha ismered ezeket az embereket, akkor tudod, hogy Ők soha nem voltak igazi szocik. Ők korábban is azt a helyet keresték, ahol Zuglóért tehetnek. Ezt több kevesebb sikerrel korábbanmeg tudták tenni. Nem politikai az indíttatás. Ha korábban fideszes lett volna vagy LMP-s az sem érdekel. Engem annyi érdekel, hogy zuglóban gondolkozzon és ne ugródeszka legyen...
Én most is azt mondom, hogy ha Te szeretnél tenni valamit, akkor gyere és segíts! Lehet, ha te lettél volna ott anno amikor jelöltekben gondolkoztunk, akkor most a Te neved szerepelne itt. Hidd el, nem sokan vállalják ezt a szerepet és megértem miért.
@Ordnassac: Óriás plakát nem olcsó mulatság. Viszon nem volt más esélyünk, hogy a jelenlegi környzetben megismerjék az emberek a jelöltünket. A pénzt, mint minden civil szervezet, adományokból, felajánlásokból szedjük össze. Az elmondhatatlanul nagy szerencsénk, hogy sokan hisznek a kezdeményezésben. Ha szeretnél te is segíteni (szavaidból ítélven nem), akkor tudok küldeni csekket és cserébe adománylevelet. Ezúton is mindenkinek köszönöm a felajánlásokat. Úgy gondolom, hogy lehetőségeikhez mérten mindenki sokat tett. 1000 Ft-tól több tízezer Ft-os adományok érkeztek. Hogy kik támogatnak: minden képviselő jelöltünk összeszedte a kopogtató szelvényt. Janicsák is jócskán a limit felett gyűjtött. Ez önmagában több ezer támogató!
@lkillik:

Én pontosan tudom mi történt, hisz velem történt. A nagyképű arroganciára kétlem, hogy van értelmes magyarázat. Elég egyértelműen próbáltak elküldeni a picsába engem, a választópolgárt, akinek a kegyeiért és szavazatért elvileg kampányoltok. A gyertek oda és mosolyogjunk együtt szlogen felülíródott. Milyen civil, vagy egyáltalán milyen jelölt az, akit nefotózzá'!, mert éppen "magánemberként" forgat kampányvideót?
@lkillik: azt nem is kétlem, hogy el tudtok indulni, bár nálunk nem jártatok, másfele már összefutottam az aktivistáitokkal.

A magyar ember (magamon is látom) ilyen gyanakvó. Sajnos Tamás Lászlóhoz volt már másmilyen formában szerencsém, nála nem fogsz tudni nagyon meggyőzni, de Kricsfalvi doktornál még meggyőzhető vagyok. Mellesleg nem leszek rosszul attól, ha egy-két emberetek bejut. Szeretem a sokszínűséget. :-)

Lehet egy indiszkrét kérdésem? A kompenzációs listátokról lehet valamit tudni? Szerdától vasárnapig nem vagyok, így nem tudom majd nézni a valasztas.hu-t.
@Ordnassac: Nagyon örültem annak amit írtál. Én sem vágyok semmivel többre mint, hogy legyen sokszínű testület. Nincs olyan hatalomvágy sem bennem sem azokban akiket megismertem, hogy világuralomra törnénk. :-) csak annyi, hogy legyen valami, ami kicsit más mint ami eddig volt. Csak bízni tudok benne, hogy valami értékeset jelent majd. A kompenzációs listán nem lesz meglepetés. A tervek szerint csak az kerül rá aki egyéniben indul. Nincs semmi sumák!
@Fabius: ezt Janicsák mondta neked? ha nem bánod én azért megkérdezem más véleményét is, mert én nem voltam ott. Szeretek tisztán látni és egyenlőre csak a Te álláspontodat ismerem.
@lkillik: Janicsák+operatőr+vezénylő kabóca felállásban voltak kint, és a kabócának volt problémája. Kérdezősködj csak, roppant kíváncsi vagyok a hivatalos álláspontra" :-))
@Fabius: Utána jártam. Igazad van! A kabóca kicsit túl értékelte magát. Ezért most HIVATALOSAN BOCSÁNATOT KÉREK A ZÉK ELNÖKEKÉNT!
Az atrocitást jóvá tenni sajnos nem tudom, de kérlek fogadj el legalább egy ZÉK pólót. Ha megkeresel eljuttatom neked.
@lkillik: Szimpatikus a kiállásod, úgyhogy megkérdezném: mi motivált benneteket ennek a jóembernek az adjusztálásában? Pénz járt vele, ami majd visszajár, vagy mi?
Láttad a kommenteket a Zuglói cetlivadászok poszthoz? Poénkodás fika hátán.
Megérte? Nem lett volna célravezetőbb mondjuk a Várnai mögé beállnotok? Hitelesebb és főleg Nektek is eredményesebb lett volna.

Igy meg ... hát nem tudom.
@lkillik:

Bocsánatkérés elfogadva. A pólót kihagyom, számomra többet jelent, hogy vetted a fáradtságot és utána jártál a dolognak. Értékelem, húztam egy rovátkát az így is lehet rovatba a neved mellé.
@sületlenke: Saját vélemény: szerintem Janicsák egy rendkívül inteligens ember, még akkor is ha az első benyomásra nem tűnne annak.
Nem állt távol tőlünk, hogy civil szervezetek egyesüljetek a jó célért, de olyan aggresszív visszautasításban volt részünk a Várnai féle civil szervezettől, vagy LMP, nem tudom mikor melyik, hogy hajajaj...
Egyébkén volt olyan eset, hogy valaki a mi gyűjtő ládánkba dobott LMP-s kopogtatókat, amit mi gondolkodás nélkül át is vittünk nekik. Nem utáljuk őket miért tennénk. Csak a politikai pártok utálják egymást, nem?
Valamiért Várnai gyűlöl minket és ennek hangot is ad. Én ezt sajnálom, de nem fogom erőltetni magamat senkire. Nem kell, hogy mindenki, mindenkinek szimpatikus legyen, szerintem olyan nincs.
süti beállítások módosítása