Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.07.05. 17:30 Fabius

Markolóra Palotán!

Címkék: mszp fidesz m0 önkormányzat rákospalota határút

Az elkészült és át nem adott Rákospalotai határút ügyével sokat foglalkoztunk mi is.
A kismagyar valóság legszebb darabja az út, aminek megépültét kikövetelte a fővárosi önkormányzat, átvenni, használatba venni mégsem hajlandó.

Eddig érdemi javaslat nem sok született az út sorsának rendezésére. Az egyetlen kivételt Kolozs András szocialista képviselő indítványa képezte, ami szerint az út használatbavétele után is lehet tovább rugózni a jogi formulákon.
De pusztába kiáltott szó maradt ez is. Eddig. Pénteken Kovács Péter, a XVI. kerület Fideszes polgármestere bejelentette: a főváros holnapig, azaz kedd reggel nyolc óráig kap haladékot az út megnyitására. Ha ez nem sikerül, akkor markolóval és teherautókkal megnyitják és használatba veszik az utat.

Tisztelt Uraim! Ez a tökös hozzáállás mindkettejüktől dicséretes! Mi, a környéken lakók régen és türelmetlenül vártuk már, hogy valaki(k) végre kiálljanak az érdekeinkért, a jobb közlekedésért!
Kíváncsian várjuk az ügy kimenetelét. Remélem, holnap reggel nyolc óra után már nem ez a kép fogadja az arra járó utazóközönséget:
 

 

 

 

 

 

 

 

Én kimegyek oda és megnézem.  A saját szememmel akarom látni, amint nekifutásból farba rúgják a fővárosi önkormányzat bürokrata illetékeseit!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr292131360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedig kis türelemmel mindenki kivárhatta volna, amíg tönkremegy magától, akár használat nélkül is :-D
Szerencsére errefelé nem ilyen türelmesek ez emberek :-)) Meg ahogy látszik, a helyi politikusok sem. Ez pedig tetszik ;-)
Azért ez is megdöbbentő. Gondolom nem piaci áron építették az utat, erre had legyen lezárva, addig sem kopik az aszfalt. Tipikus magyar blődli, vagy inkább beidegződés. Amit meghirdetnek, hogy X napon átadnak a forgalomnak az minimum fél évet csúszik, gondolom ennek az útnak az a baja, hogy időben elkészült, ezért kell picit keltetni, mint a tésztát. :)
A Fővárosi Önkormányzat építtetett egy utat, és kiderült, hogy nem is az övé, és ezért nem tudja átvenni? Ezt nehéz lesz túlszárnyalni ilyen tétova plakátolásokkal.
@Fabius: Nem egészen pusztába kiáltott szó maradt a javaslat. Sosem tudjuk meg, hogy foglalkozott-e volna bárki a kérdéssel, ha nincs mára összehívva ezügyben a rendkívüli közgyűlés. Múlt héten, a közgyűlési kötetet megkapva és a problémával szembesülve Kovács Péter is rájött, hogy ez neki is fontos, s egyből markolókat ragadott. Respect, az út ma végre megnyílt és ez a lényeg. Demszky és hivatala béna kacsa, megérett a távozásra. kolozs.blog.hu/2010/07/08/ma_megnyilik_az_m0_rakospalotai_hatarut
@Kolozs András:

A blogodon felvetett kérdések abszolút jogosak!
Kíváncsian várjuk, érdemi válasz érkezik-e ezekre?

Mindentől függetlenül neked és Kovács Péternek is csak annyit tudunk mondani: kösszépen!

Neked a tájékoztatást külön is!
@Kolozs András:

A blogodon felvetett kérdések abszolút jogosak!
Kíváncsian várjuk, érdemi válasz érkezik-e ezekre?

Mindentől függetlenül neked és Kovács Péternek is csak annyit tudunk mondani: kösszépen!

Neked a tájékoztatást külön is!
süti beállítások módosítása