Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.27. 17:03 Fabius

A posztumusz tűzoltó

Címkék: jégkorong jótékonyság tűzoltók mjsz ocskay gábor

Véget ért a Magyar Jégkorong Szövetség és a jégkorong blog közös szervezésében zajlott árverés.
A játékosok és a szimpatizánsok ereklyéiből 2.569.441.- forint gyűlt össze, amit a szövetség 3 millióra kerekített fel. Tegnap a jégkorong társadalom küldöttsége a szendrői tűzoltóság udvarán adta át az összeget szimbolizáló csekket Szaniszló János polgármesternek.
 

 

 

 

 

 

 

 

A meghatott lánglovagok tiszteletbeli tűzoltónak avatták Szalai Anettet - az RTL Fókusz műsorának riporterét - az árverés egyik szellemi gazdáját, és posztumusz lánglovag címet adtak ifj. Ocskay Gábornak is. Az örök tizenkilences ütője valóban az erő szimbóluma lett. Az árverésen a legmagasabb, 1.333.833.- összeget érte el id. Ocskay Gábor végtelenül megható felajánlása. Így Ocskay Gabi nem csak életében, de tragikus halála után is az összefogást és az emberi tartást szimbolizálja sokunkban. Tiszteletére zúgtak a tűzoltószirénák a szendrői csöndben, a nevére szóló sisakot édesapja vette át a város tűzoltóparancsnokától.

 

 

 

 

 

 

 

De az érdem nem csak az övé. Köszönet illet mindenkit, aki bármilyen formában hozzájárult ehhez. Ezért itt szeretnék köszönetet mondani:

- Szalai Anettnek és Péter Emesének az ötletért,
- a jégkorong blognak a lebonyolításért,
- a játékosoknak és a szimpatizánsoknak az ereklyékért,
- a szövetségnek a gesztusokon túl mutató segítségért,
- és nem utolsó sorban nektek, akik komoly összegekkel licitáltatok a felajánlott kincsekért.

A jégkorong társadalom példát mutatott önzetlenségből. Nem feledtük tizenkilencesünk egykori szavait:

"Ebben a hajtásban nincs időnk fáradtnak lenni."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr532113820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása