Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/gazdasag/2024/04/28/felsooktatas-beremeles-gulyas-gergely-haboru Vajon magánosításra kés... (2024.04.28. 08:06) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.09. 20:32 Fabius

Az ütő ereje

Címkék: jótékonyság árvíz mjsz ocskay gábor

Nem szoktam érzelegni ezen a blogon. De ma történt valami, ami mellett nem tudok és nem is akarok elmenni szó nélkül.

Tegnap szóltam az MJSZ és a jégkorong blog kezdeményezéséről az árvízkárosultak megsegítésére. Ti is segítetek, amit ezúton is kösszépen! A relikvia felajánlásokhoz azóta újabb játékosok csatlakoztak, és még valaki.

Id. Ocskay Gábor az Alba Volán szakosztály igazgatója felajánlotta fia, - a tragikus hirtelenséggel fiatalon elhunyt, Ifj. Ocskay Gábor - ütőjét, amivel rövid élete utolsó mérkőzésén játszott. Félreértés ne essék: rohadt nagy dolog az önzetlen segítség mindenkitől. Kincsét felajánló játékostól a szervezőkig, a licitáló érdeklődőktől a névtelenül pénzt utaló, segélyvonalat hívókig.

De itt álljuk meg egy pillanatra, és gondoljunk bele: mi vajon képesek lennénk szolidaritásból megválni gyakorlatilag az életünk egy soha többé nem pótolható érzelmi darabjától? Szerintem ma nem csupán egy ütőt és egy gesztust kaptunk Id. Ocskay Gábortól mindannyian. Hanem a példát, hogy nem csupán egy örökké elégedetlen, egymással marakodó nép vagyunk. Mert össze tudunk fogni a bajban, és vannak köztünk olyanok, akik emberségből mutatott példáját követni érdemes!

Én ezt köszönöm meg ma neked, Id. Ocskay Gábor!

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr212069869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csicsó bá rengeteg dologban lehet példakép. Hihetetlen, hogy hosszú évek munkájával, hozzáállásával, meg még ki tudja hány pozitív tulajdonságával eljuttatta a jégkorongsportot az elit ligába. Fia azóta is A-csoportos és már az is marad örökre. Remélem, lesz ember, aki ezért az ütőért jelentősebb összeget fog áldozni.
@Morgó Muki:
Bízom benne, hogy az áldozatkész adakozó csak jelképesen kéri el az ütőt.
Nemes cselekedet volt mindez a T. Bloggertársak részéről is, hogy felhívták minderre a figyelmünket. Köszönet érte.
Dicsértessék a Jézus Krisztus minden kedves olvasótársamnak!
varÁNUSZ!
Ami mellett te kiállsz, azt soha, semmilyen körülmények között NEM támogatnám!
Ennyit legalább elértél a szutyok írásaiddal.
@play_off: az utolsó bekezdés érthetően rád nem vonatkozik, ne törődj vele.
Ez az utolsó bekezdés:

"Én ezt köszönöm meg ma neked, Id. Ocskay Gábor!"
@play_off:
Úgy őszintén elmondanád, ezzel az írással van bajod, vagy csak visszatértél a tiedtől eltérő véleményeket megbosszulni?
@play_off: ne mentegesd magad, nem arról írtam. semmi baj, a jelek szerint nem vagy tényező, ne is foglalkozz vele, nem a te világod.
Gentlemen, don't feed the troll :)
@DArchAngel: túletetve is pusztul, ráadásul az sokkal szórakoztatóbb ;-D
@úriparaszt: Hol látsz te mentegetőzést?
Ha egy egyszerű mondat értelmezése is ekkora problémát jelent, akkor talán le kéne szállni a magas lóról, mielőtt pofával esel le róla.
@play_off:

Én nem szeretném, hogy te támogass bármit ami mellé odaálltam. Van ami még nekem is kínos, és ez az lenne. Te még a kötekedéshez is hülye vagy. De talán egyszer majd sikerül szétválogatni a blog nevét a szerzőkétől.
@play_off: Szerencsére állnak mellette elegen nélküled is faszarcú barátom. Most raktunk ki 1,5 tonna tisztítószert, fertőtlenítőt amit a haverjaival dobtak össze. Légy király, csináld utána, aztán a pofád is járhat.
süti beállítások módosítása