Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.30. 08:00 Fabius

O, mint Orbama

Címkék: fidesz orbán viktor voks10

Egyszerű tézis: a dokumentálatlan személyi kultusz szart sem ér.
Ugyan mostanában ennek a "mutassuk meg szeretett politikusunk emberi arcát" nevet adták, de Rákosi elvtárs is csak emberközeli szeretett volna lenni.
Kampány idején az még csak-csak rendben van, hogy igyekeznek a jelölteket folyatni a csapból, betolni a küszöb alatt, az életünk részeivé erőltetni a megjelenésekkel. Kell egész napos nyomkövetés, családi körös nédda' decukiskodás, komolynak hazudott ál izgulás, a szimpatizánsok körében elkövetett közvetlenkedés. Jobb helyeken a kampánynak is vége van egyszer, a választó dönt, szavaz, és kezdődhet az érdemi munka.

Mondom jobb helyeken. De az nem itt van.

Orbán Viktor úgy érezte, a számára történelmi pillanatot maradéktalanul ki kell élveznie. Kell egy mementó, amit négy év múlva/nyugdíjazásakor (tetszőlegesen aláhúzod) elővehet, és édes-bús merengésekkel ütheti agyon ráérő idejét. Egy egész könyvet szenteltek ennek, csudálatos fotókkal illusztrálva a kampányidőszak embert próbáló pillanatait. Mert fontosabb és sürgősebb dolog nincs is ebben az országban, mint négy nap alatt rohamtempóban elkészíteni a könyvet, és fényesre polírozni Orbán Viktort még miniszterelnöksége előtt.
Ha ez a legfontosabb, akkor ez, nehogy megkérdőjelezzük a haza megmentőjének lépéseit. Lapozgassunk bele a könyvbe inkább itt ni.

Juhhééé! Ez aztán a valami! Az eredeti gondolatok mekkája, maga az életre kelt képi világ.
Éppen csak annyira hasonlít az Obama sztájlhoz, hogy Jeszi Zsotya rögvest megjelenik a boltokban a könyvekre ragasztandó Artisjus matricákkal. Miért, az összekalózkodott DJ cd se lopott, ha veszel rá hologramos címkét, hölye vagy?
Lassan kezdem félteni a Vezért. Neki is kinéz egy Májkel Dzsekszon szindróma, csak ő nem fehéríteni, hanem barníttatni fog hamarosan.

Az egy dolog, hogy lemásolták az Obama kampányt betűre, a faszbúkoskodástól kezdve a személyes adományt tarháló levélkéig bezárólag. Az meg egy másik, hogy nem tartják kurvára égőnek, hogy még a képi megjelenítések között sincs önálló gondolat egy szál se. Ez a tegyünk rá itatóst oszt' másoljuk trend fog alkalmazásra kerülni politikai és gazdasági téren is? El kell hinnünk, hogy az ötlettelen balfaszok kizárólag a pr szekcióban tanyáznak? Vagy puszta félreértésről beszélünk, és valójában Obama és Orbán kenyerespajtások?
 

 

 

 

 

 

 

Ha igen, akkor bocsesz és nem szóltam. A baráti segítség nem béna másolgatás, hanem megfogadott jótanács.
 

 

 

 

 

 

 

Akkor akár még az is kiderülhet, hogy az Orbán stáb instruálta Obamáékat, és ő volt aki lenyúlta a pózokat szeretett és nagyon felhatalmazott Országló Szent Viktorunktól:
 

 

 

 

 

 

 

 

Azért így mindjárt más, ugye? Különben is annyi egyforma vonás van a két emberben küllemben és jellemben egyaránt, hogy a párhuzam minimum jogos. Például a nézz merengve erőlködés nélkül póz remekül megy gyakorlás és beállítgatás nélkül mindkettejüknek:
 

 

 

 

 

 

 

De nem csak komolyak és nagyszerűek tudnak ők lenni, hanem megejtően emberiek is. Például szeretik a gyerekeket. Nem csak a sajátjaikat, hanem a kampánykörúton megtalálható dedekkel is szívesen játszanak röpke másodperceket egy spontán pillanat kedvéért:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyébként is hálát adhatunk a jóistennek égre fordított tekintettel, hogy a Bolygó Kapitányát másolják. Belegondolni rossz mi lenne, ha valami focista vagy popsztár lenne a rajongott idol. Tele volna a könyv Bekenes boxerpózzal, CéRonaldóra zselézett fejekkel, ne adj isten Ronaldinnyósra bolondított vigyorral. De talán lehetne ettől is rosszabb: ha Zac Efronért rajongana. Vagy SP-ért. Vagy a kettőért egyszerre:

 

 

 

 

 

 

 

Naugye.

44 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr61963386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon lenyűgözött engem is a könyvről szóló tudósítások sora. Elképesztően jó a linkelt oldal, ahol a fotókat tették egymás mellé.

Jó, hogy nem fogtam bele, mert így jók a linkek és képeid, ahogy vannak!

Azért saját blogom fő témájánál maradva engedjetek meg egy sokkal szerényebb link ajánlót!

fehergyarmat.hu/beruhazasok2010/index.html

Itt az érdekesség csak annyi, hogy városunk nagy embere az egy oldalon megjelenített 15 db fotóból csak 7 db-on szerepel. Szóval a témát tekintve van még mit tanulnia!
komoly - biztos nagyon spontán pillanatok voltak ezek :)
Szánakoznivaló a fröcsögésed, de nincs más választásod, mint beletörődni, hogy az elvtársaid elvesztették a nekik egyébként soha nem járó hatalmat, és valószínűleg örökre.
Amerikában Obamáról képregény is készült!!!!!!!
Fujj, de buta vagy.

Obama ült repülőn, lefényképezték, Orbán ült repülőn, lefényképezték. Obama kezet fogott egy idős amerikaival, Orbán találkozott egy idős asszonnyal. Ebből az következik, hogy Orbán Obamát másolja? Dzsízösz.

Az adománykérő levelezést minden komolyan vehető politikai párt és társadalmi szervezet használja itthon is, a világban is, ha nem hiszed, a google nagyon jó barát. az adománykérés ugyanis elkötelezettség-építés, azaz alapvető marketinghúzás.

Így a poszt 0.
Uhhh. Eredetileg arra gondoltam, hogy nyilván lesz egy pár standard "póz" egyezés. De ez több annál. Ez gáz.
@szita szita péntek:
Neeeeem is!
Hát olvastad fentebb nem, hogy Atyánk csak a véletlen áldozata.......

Egyébként ez az utcsó sorozat a legfúúúújabbbbbbbbbbbbb!
Hát reméljük ettől még jó munkát fog végezni a sztár.

De én arra lettem volna kiváncsi, hogy ki az a degenerált aki ezt pénzért megveszi, különben is ha kicsit várunk repülőről szórják majd a vidéket ezzel a szarral.

Ha nem is lesz jobb, legalább jobban fogjuk érezni magunkat.
Egyébként a Zorbán miért és hova repült kampány alatt? Alsózsolcára?
Azért az valahol rettenetes kínos lehet Orbánnak, hogy 1994 és 2010 között az összes magyar miniszterelnöknek volt alkalma tárgyalni az épp aktuális amerikai elnökkel (még az alig egy évig hivatalban lévő Bajnainak is), csak neki nem jött össze eddig, bármennyit is pedálozott. Na majd talán most :-)
@Tartós Béka: Mi van, öreg, megakadt a lemez?
@Tartós Béka: te beteg vagy, kisfiú?
Elvesztették a nekik nem járó hatalmat? Tudod, ugyanolyan választással kerültek hatalomra, mint most az imádott vezéred.

Csak azt nem tudom, mikor fogjátok fel, hogy a kritikai hang nem jelenti a kritkus kommunistaságát.

Ennyi erővel te egy pöcs náci vagy.

Jaj, de ti ezen megsértődtök és mentek anyuci szoknyája mögé...
csak két kérdés:
1.) ki finanszírozta a könyv kiadását?
2.) milyen pénzből?
nemsokára jön a zenei cd is, aztán a Viktor élete dokumentum sorozat plusz dvd, végül a szobor, utca, város, szekta (ja az, már van)...

miniszterelnöknek sem olyan lesz, mint eddig mindenki más. az neki már derogál, nem piszkolja be a kezét ilyen földi ügyekkel ez a remek ember. mint spirituális vezető úgyis túl elfoglalt lesz a hozzá szóló fohászokat megválaszolni.

olyan megindító, hogy végre megint vagy egy gondoskodó atyácskánk, akik vigyáz ránk!!

in aeternum, amen.

ui. amúgy ki az az elmeroggyant, aki pénzt ad egy ilyen képeskönyvért???
Képzeljétek el annak az arcát, aki ezt a könyvet kapja névnapjára! :D
Aha, szóval Orbán még akkor is valaki mástól lop gesztust, amikor integet. Nem diliztél te bele Fletó bukásába, öreg?
@Zigomer Trubahin: Nézd meg a többi képet is ember! Néhány tuti másolás!
Van már új nevetek? MSZP?

Magyarországi Szopóági Párt ?
bezzeg ha gyurcsány lenne benne, már hármat vettél volna...
"és fényesre polírozni Orbán Viktort még miniszterelnöksége előtt."

nyolc ev pusztitas utan, az orszag csodbe vitele utan, es a rengeteg ocsmanysag utan amit az mszp elkovetett,(az emberek koze lovetni a forradalom 50. evfordulojan) engem az se zavarna, ha Orban Viktor alsogatyaban debil modon vigyorogva pozolna a kamerak elott.
Ennel ezerszer fontosabb, hogy sikerult megmenteni az orszagot, hogy sikerult eltakaritani ezeket az elmebeteg bunozoket.
Remelem, olyan hosszu idore bortonbe kerulnek, hogy eselyuk sem lesz meg egyszer visszavagni az orszagnak.
Nekem tetszik. Kifejezetten hasznos kiadvány. Nekem a "Viktor az asztal alatt" című kép a kedvencem, meg az, hogy nagy doktornak képzeli magát, közben csak kicsi:P
az nem merült fel egyik csillogó szemű hívőben sem, hogy OV esetleg - csak esetleg - nem is olyan különleges? arra nem gondoltatok, hogy 8 ilyen év után akár én is, vagy bármely másik kommentelő, baszki vagy akár az aranyhalam otthon is simán behúzta volna a kétharmadot???

ami történt, az NEM Viktor tudását, hanem az MSZP balfaszságát igazolja. ez a szerencsétlen szinte meg se mert szólalni a kampány alatt, nehogy ezt is elbassza, mint múltkor, inkább üresbe téve az autót simán begurult a finisbe.

egyelőre nincs SEMMI alapja a rajongásnak. sőt!
Igen, igen, az már régóta köztudott, hogy Mo-n választást nem lehet nyerni, csak elveszíteni.
Sziasztok. Csak kérdezem: 2006-ban Gyurcsány is cikizve volt Tony Blair copyzása miatt?
Vagy az más?
aha
:-)
@Lasombra: Úgy általában: szerintem nincs rajongás, rajongó tábor. Az van, hogy elég volt abból a bandából, amelyik nemcsak ostoba, de még lopós is.
Ha az aranyhalad vezette volna a "másik" listát, most az akvaristák olvadnának a kiadott könyvet lapozgatva - de nem az aranyhalad indult. :-)
Obama felemelte a kezét, Orbán is! Mindketten integettek! Tejóég. Sőt Viktornak is öt ujja van egy kezén. Elképesztő pofátlanság. Még a nevük kezdőbetűje is azonos, hát nem otromba ez az ötlettelen lenyúlás?
Amúgy szerintem elég nagy szerencse, csak ezzel tudjátok oltani Viktort. Fletó idejében ilyenkor már kb. kiderült, hogy végig hzudtak a kampányban és a fehér valójába fekete. Nem is foglalkozott azzal senki, hogy hogyan integet az ürge :)
@Lasombra: Gyurcsány összes már megvan? Ja persze, a Debreczeni és a Kende életmű között.
én ugy orulok hogy ilyen posztok megjelenhetnek, mert mindenki lathatja milyen ordas sotet barmok vannak akik segitettek a baloldalt 8 even keresztul lopni csalni hazudni.
@Ajtony: ja látom, a másik hsz-ed a Gyurcsány albumnál egy fokkal értelmesebb lett. egyebassza, arra válaszolok, csak mert jó fej vagyok.

szóval picit sajnálom azokat, akik szerint ez a tábor nem lopós, és nem fog ostobaságokat csinálni.
lehet, hogy a halammal jártunk volna legjobban. :) az legalább négy év után tuti megy, mert addigra kimúlik. nem úgy, mint ezek. :D
"Szerényen és alázzattal". (D. Orbán Viktor)
@gitáros:
Majd írni is megtanulok...
Tehát még egyszer, el ne felejtsük Bölcs Vezetőnk intelmét:

"Szerényen és alázattal". (Dr. Orbán Viktor)
Fabius, Fabius!

Ez mind Te vagy?
Kigyűjtöttem, amit rád hordtak eddig:
"én ugy orulok hogy ilyen posztok megjelenhetnek, mert mindenki lathatja milyen ordas sotet barmok vannak akik segitettek a baloldalt 8 even keresztul lopni csalni hazudni."
"bezzeg ha gyurcsány lenne benne, már hármat vettél volna... "
"Van már új nevetek? MSZP?

Magyarországi Szopóági Párt ? "
"Aha, szóval Orbán még akkor is valaki mástól lop gesztust, amikor integet. Nem diliztél te bele Fletó bukásába, öreg? "
"Fujj, de buta vagy.
Így a poszt 0. "
"Szánakoznivaló a fröcsögésed, de nincs más választásod, mint beletörődni, hogy az elvtársaid elvesztették a nekik egyébként soha nem járó hatalmat, és valószínűleg örökre."
@Tűzfal: ó, azért ennél jóval színesebb és választékosabb a paletta. gyakorlatilag az összes párt és eszme trolljai jártak már itt tekintélyes mennyiségben, tisztességes méretű szopóágon. tessék csak csemegézni az archívumban :-D
természetesen vannak azon kevesek is, akik párt- és eszmeszimpátiától függetlenül tudnak olvasni és gondolkodni :-)
Orbán percenként többször lélegzetet vesz, pont mint Osama Bin Laden! ...
@Lasombra: az atyáskodás magyar történelmi tradíció...
Ez nem bolti portéka, ez Ereklye! Lelki ostya a jövő nemzedékeinek, akik már nem láthatják éltében Felcsút Géniuszát.
gratulálok a poszthoz, remélem még lesz sok ilyen, remélem majd elkezded te is a zorbánbánya, zorbáncigány, zorbánkirály meg hasonló eseménytelen napokon előhúzható témák valamelyikét heti rendszerességgel posztolni.. Nem unjátok még?

A szöveg amit az egész köré kerítettél egy nagy nulla..
Most őszintén, mikor adjanak ki egy kampányról szóló albumot? 2 év múlva?
Mi az összefüggés egy fotós albumának megjelnése és a kormányzati munka között? Semmi, te is tudod.. ha komolyan gondolod, hogy Navracsics meg Szíjártó sötétkamrában hívogatta elő a képeket ahelyett, hogy dolgoznának akkor elég retardált lehetsz.
Ha meg pontosan tudod, hogy ebből egy szó sem igaz, akkor miért hazudsz.. tudom.. a hirdetések oldalt.. Az ilyen ingyenélő kis férgeket utálom a legjobban. Valós témákkal, igazi kérdések feszegetéséhez túl hülye vagy barátocskám.. ez a helyzet.. csak a béna photoshop meg a fröcsögés megy..
@RustySpoon:

Cukorsüveghegyem! A kiadvány nektek készült. Tessék szépen a kasszához fáradni, hisz első a kötelességtudat. Alexandra kiadó már le is értékelte 20%-al az igazhitűek számára. Jövőhéten már kihajtogatható poszter is elérhető lesz limitált példányszámban.

www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=704698&gclid=CJ3Y29-xrqECFQQgZwod6URpAQ&TabSheet=book&SessionID=4103392D788911CE2B060DDEAC32EF24366F8339B7F3F5ED041D7EB95B48987C5CJMEDKQWNSRMKFRCZJSQRVBDYCCHPDIYJYJCDSMT248FA5621A0FC872B286FC26350D05C1AB6&CBStock=CHECKED&SrcOrder=o

Mi többiek meg röhögünk tovább.
@Tűzfal:

Ugyan, hagyd :-) Én azt gyűjtöm, mi minden voltam a kampány alatt, és hányszor. Ez például a Lendvai poszt alól való, alig három napos:

Szerintem Lendvairól még ki kellene találni valami értelmeset is, mert ez továbbra sem több mint szánalmas vergődés. Olyan ennek az egésznek az íze, mint akik azért hisztiznek, mert ekkora lehetőség ellenére sem tudnak egy értelmes szeletet kihasítani a tortából.

De oké, nincs itt semmi gond az ehhez hasonló, színvonaltalan kocsmapolitikával, viszont akkor meg lehetne próbálni viccesebben is. Bár most, hogy a nemzeti összefogás és jóízlés keretében a fityisz átvette a hatalmat a ReTardáLt Klubnál, ez a blog is felkészülhet, hátha berakják majd a HH helyére!

Minden oldalnak megvan a maga szentje. :-)
Kedves ismerősömmel fogadtam, hogy egy hónapon belül Orbán ott fogja folytatni, ahol 2002-ben megállította a választások eredménye. Azt persze én sem gondoltam, hogy ilyen hamar igazam lesz, de ez a könyv, valamint a spirituális miniszterelnökség hozott egy láda pezsgőt a konyhára, plusz egy elképedt barátot, aki Fidesz-hívő létére kicsit azért megdöbbent. :) Várjuk az Ezüsthajó feltámadását. :)
@dukeekud: a szoci bűnözők kezdenek beszarni... és ez még csak a kezdet... a büntető törvénykönyv mostantól rájuk is vonatkozik... kezdik felfogni...
@Nephin:

Nem tudom miért baj az, ha egy politikusról könyvet adnak ki. Ha van aki megveszi, akkor nem tökmindegy?
süti beállítások módosítása