Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.23. 08:00 Fabius

LMP: a választók menjenek a picsába! -LMP reagálásokkal

Címkék: lmp választás 2010 hámori zsolt

Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.
Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal elküldte a picsába a szavazóit. Végülis, a parlamenti küszöbön nagyon bőven átrugdosták őket, innentől minden le van szarva. Ennyi a jövőkép?

A 22. OEVK harmadik helyén állva maradt Hámori Zsolt úgy érezte, mindenképpen meg kell szólítania a választókat valahogy. Ennek a postaládákba dobált szórólap szokványos módja, bár megjegyzem, nem lehet egy mondanivaló sem annyira hangsúlyos, hogy 6 példányban tömjék ki vele a ládikát. De a szöveg érdekes, nézegessétek: (kattra nagyobb lesz)

 

 

 

 

 

 

Kicsirigók!

Az odáig rendben van, hogy nem kívántok az MSZP-vel azonosulni sehogy. De szabad kihúzni fejeteket a seggetekből, és szembe nézni a vérvalóval: a 7,5% bizony a baloldal pártjaiból kiábrándult választók voksaiból jött össze. Nagyobb részt megelőlegezett bizalomként. Magyarul protest szavazatokat kaptatok volt Maszop, Szadi szavazóktól, bizományba. Azoktól, akik pont annyira behánynak az elmúlt évektől, mint ti, a Jobbikosok vagy a Fideszesek. Csak ők titeket tartottak a legkisebb rossznak. Eddig. Mert őket most rúgtátok fel nekifutásból. Taknyoltak akkorát, mint részeg anyóka a nedves járólapon. Szép volt fiúk! Derüljön ki időben, ha nem vagytok képesek azonosulni a választóitokkal. Hagyjuk a francba a megjátszósdit, mondjuk ki amit gondolunk: ti nem kértek könyörvoksot, mi meg nem adunk.
Sikerül kitalálni önállóan vajon ki veszít ezzel többet, vagy segítsek? Semmi szükség rá, hogy a választások után Hámori Zsolt így kocsizzon végig a kerületben:
 

 

 

 

 

 

 

 

Futóbolond van itt elég. Bár, ha jobban megnézem a többiek éppen térden állva smúzolnak a második fordulós voksokért. Viszont hülyének lenni alkotmányos jog, ahogy keménynek látszani is az. Politikai hullát is úgy csinál magából mindenki, ahogy neki jól esik.
Nem is értem miért nem kampányoltok valami hasonlóval:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez azért odabaszna keményen a szoci táborban hányingert kapott és rátok voksoló nyugdíjasoknak is. Nem ilyen félkemény, spejz ablakban érett pálpusztaira hajazó valami volna, mint a lapocska. Kiteszitek ide Orbán helyére három emeletes nagyságban, és talán be is csurrant a sok könyörszavazó rémületében. Aztán vasárnap szavazunk, utána meg mehet mindenki a dolgára. Ti a magatok útján, mi, a szavazóitok meg egy másik úton.

Csöndben azért megkérdezem: hogy fér bele ez a kirekesztő-kitiltósdi a "befogadó társadalom stratégiájába", amiről a programotok II. fejezete szól?

 

UPDATE:

Az LMP közleményben határolódik el a szórólaptól:

Visszaélnek az LMP nevével

Az elmúlt napokban olyan matricák és szórólapok árasztották el Zuglót, melyeken az LMP nevében arra szólítják fel a szocialista szavazókat, hogy ne szavazzanak az ökopártra. Ezek szövege kifejezetten sértő a választópolgárokra nézve.
A Lehet Más a Politika nem adott ki ilyen reklámanyagokat. Mivel azok alkalmasak a választók megtévesztésére, a szórólap bemutatásával kifogást teszünk a helyi választási bizottságnál.

A Lehet Más a Politika minden választópolgár szavazatára számít, akinek elege van abból a politizálásból, amit ez a szórólap is fémjelez. Az LMP felnőttnek tekinti az állampolgárokat, és mindig is távol állt tőlünk, hogy sértegessük vagy utasítsuk őket. Az LMP pontosan azért jött létre, hogy megmutassa, lehet úgy is politizálni, hogy tiszteletben tartjuk ellenfeleinket és szavazóit.

 

 UPDATE 2:

Erősen úgy tűnik az LMP reakcióiból, hogy árnyékra vetődtem:

Kedves Fabius!

Én a Lehet Más a Politika munkatársa vagyok és most olvastam reggeli LMP szórólapos bejegyzésedet.

A helyzet az, hogy a szórólapok nem tőlünk származnak!

Már tegnap is állítólag megjelentek ilyen szövegű matricák, plakátok Zuglóban. Hogy honnan származhatnak ezek, azt hiszem nem nehéz kitalálni, mindenesetre az LMP-nek ezekhez semmi köze. Egyébként mind a logó használata, mind az impresszum hiánya a plakáton/szórólapon törvényellenes, hogy a tudatos félrevezetésről ne is beszéljek.

Nemsokára kimegy egy hivatalos közlemény is, továbbá a feljelentést fontolgatjuk. Megkérem az illetékeseket, hogy ezeket neked is juttassák el.

Azonban amíg ezek megérkeznek is szeretnék azonnali helyesbítést kérni, mivel az a látszat, hogy mi ilyen mocskolódó szórólappal kampányolunk nagyon rossz fényt vet ránk, jelöltünket is sokan hívják telefonon!

Pestiesen szólva ez tényleg elég gáz sztori, remélem számíthatunk az együttműködésedre!

 

A helyzet tisztázása érdekében számíthattok az együttműködésemre. A fejleményeket itt a blogon közzétesszük.

Ennek tükrében úgy tűnik, én vagyok a hülye. Az elhamarkodott következtetésekért megkövetem az érintetteket!

317 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr591944225

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kétharmad: a szocialisták ajándéka 2010.04.23. 12:57:33

A választás lefutott - a kétharmad tekintetében is. Az eredményekért egyértelműen egy párt a felelős.Azt, hogy az óriási ellenszenv a jelenleg még kormányzó párttal szemben kialakult, nyilván nem csak a véletlen, nem kizárólag a globális válság, és nem...

Trackback: Amit mindenki tudni akar: mennyire SZDSZ az LMP? 2010.04.23. 09:35:20

Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát - ugye, ugye? - csak az LMP-v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius: Ha poszt címét is update-eled, akkor én is megkövetlek. Fenntartom ugyanakkor, hogy máskor alaposabban nézz a dolgok után és mögé, mielőtt rágalmazni kezdesz, illetve ne lepődj meg, ha ezek után hasonló hangvételű kommenteket kapsz.
@gauche caviar: "az indexet minositi, hogy mekkora kulare ganyet pakol ki a cimlapjara.
blog meg szolasszabadsag cimszo alatt."

tehat akkor ezek az eszrevetelek teged minositenek:-)
Kedves postoló!

A járólap úgytűnik nálad is befigyelt...
Sebaj, megesik...
@szutyika: csak megjegyeznem halkan, a helyreigazitas nem az, amikor meghamisitunk egy megjelent cikket, irast, posztot, hanem amikor meghagyjuk eredetiben es helyreigazitjuk...

ha ugyanis megvaltoztatja az eredetit, a bocsanatkeres, helyreigazitas ertelmet veszti.
@gauche caviar: mi lenne, ha újra végigolvasnád?
@Cpt. Flint: Nem egészen értelek: a kommentek közé eddig kétszer lett bemásolva a link egyszer pedig a szöveg is, amivel az lmp a honlapján elhatárolódik ezektől a mocsadék szórólapoktól. Miért mondod hát, hogy az lmp nem reagál semmit?
@az igazi Sipi: hmm, akkor mégsem. megint tanultam valamit.:) mondjuk én is ezt tartom normálisnak.
@gauche caviar: ember, ha teljesen átírná a postot, akkor nem volna értelme a bocsánatkérésnek.
@lehet más a propaganda: lehetmas.hu/hirek/1730/visszaelnek-az-lmp-nevevel

már unom, hogy minden lmp-hez kötődő blogon beböfögsz valami oktalanságot te szerencsétlen sejthalmaz...
@elendem: nem mondtam, hogy nem reagált. azt mondtam, hogy ez még kevés.
@lorantka_a_gall:

Zuglóban két körzet van, a 21 és a 22. Csak az 21-ben lépett vissza az MSZP, a 22-ben nem.

@szutyika: @gauche caviar:

A poszt címét nem változtatom meg. Az a szórólapról szól, aminek ez az üzenete. De ahogy eddig is, eztán is kiteszek minden hivatalos reagálást, fejleményt ami az LMP részéről érkezik. Ha valóban eljut feljelentésig az ügy, akkor annak külön posztot szentelek.
@Belavagyokszevasz!: "sak szólok, hogy eddig titeket az is megkülönböztetett a többiektől, hogy nem süllyedtetek le arra a kommunikációs igénytelenségre."

Micsoda??? :D LOL

A liberális érzelműektől olvastam eddig a legtöbb mocskolódást, gyalázást és erőszakos cselekményre való felbújtást.
Mindezt azzal igazolva, hogy a másik csinálja.
Ami meg hazugság.

A liberálisokat onnan lehet megismerni, hogy:
- előszeretettel bannolnak véleménykülönbségért
- rendkívül agresszívak és erőszakosak

Lásd a mostani poszt lmp szimpatizáns hozzászólásait.
@Lastres: Ja, hát ha mást kell gyalázni az mehet, ha titeket ér kritika, akkor elszabadulnak az indulatok? :D

Nem semmi tempó.
@Cpt. Flint: mint ahogy valós forgatókönyv lehet az is, hogy áldozatként szeretnének még egyet szerepelni.Kinyomnak egy ilyet, aztán döbbenten tiltakoznak, hogy hát őket már ezzel is.

Persze az mszp/fidesz megrendelés valószínűbb.

Mondjuk nem sokkal. :)
@sertésmájkrém:
Téged megvert egy LMP-s, hogy ilyen krónikusan utálod öket ?
Sajnos a szimpatizansok jo reszet az szdsztol orokoltek, de aki az szdszt liberalis partnak tartja...
Az szdsz egy anti-fidesz part volt. Nem liberalis. Egy liberalis ember/part nem mondja meg, hogy mit csinalhatsz (allampolgarsagi ugy, holokauszt tagadas buntetese stb.)

Liberalisnak tartom magam es ezzel egyutt sohasem szavaztam szdsz-re (mszp-re sem).
Hát bazmeg, az Eötvös József féle "A falu jegyzője" világ az paradicsomi volt ehhez képest.
@webuda: "Egy liberalis ember/part nem mondja meg, hogy mit csinalhatsz"

te kevered az anarchiat a liberalizmussal..:-)
@sertésmájkrém: biztos vagy abban hogy a véleménykülönbséged miatt tiltottak ki? Nem esetleg mondjuk azért mert ugyanazt a hozzászólást másolod be egy csomó blogba?
@sertésmájkrém: ezért kell feljelentés. a gyanút csak úgy háríthatják el magukról, ha minden erejükkel az eset kiderítésén vannak. (és ha ki is derül valami.)
Jó lenne, ha nem a post végigolvasása UTÁN derülne ki, hogy mellesleg az alapállítás valótlan.
Nem lehetne legfölül egy villogó fejléccel jelölni, hogy "UPDATED" vagy valami?

Mondjuk kétségkívül jól esett megkönnyebbülni a végén.
Az egészben az a vicc, hogy az LMP számára teljesen érdektelen a második forduló. Egyéni vál.ker. megnyerésére esélytelenek, a második fordulóban nem keletkezik töredékszavazat, a Fidesz kétharmad megléte vagy megakakdályozása pedig nem az LMP szavazókon múlik.

Ehhez képest két hete megy az LMP basztatása és lassan többet szerepelnek, mint az első forduló előtt.
@Bogyó 2: "Szerintem is provokáció ez az ügy, semmiképpen nem vág össze az LMP stílusával."

aham, na egy random lmp szmpatizáns komment:

"Anyád, te rasszista kis pondró!"

és kész, ezzel le van tudva. :D

Az erőszakellenesség nevében lőjetek le mindenkit bakker. :D
@dshk: aham, biztos. Nem mindre jellemző, de a lesajnált (és persze agyonhallgatott) jobbikos vagy fideszes, de még az mszp-s piroslapokból sem tiltottak ki soha.

A liberálisok képtelenek egyedül higgadtan, vagy egyáltalán csak elviselni a más véleményt.
csak a fidess-től telik ki ilyen aljasság
@szeszkópé: nem kéne, mert ez vonzza az embereket, az indexnek meg a kattintásszám az érdeke.
Ráadásul jól ki is derül belőle, hogy az lmp megint ártatlan. Ezt pedig reklámozni kell.
Ennyi.
@Cpt. Flint: Hát, én kommenteltem akkor is amikor a fideszt basztatták igazságtalanul (newsweek). Vagy amikor a Jobbikot (gárdista kislány).

Egyébként nekem az az érzésem (de csak érzés) hogy ez mszps akció. (De akkor se lennék teljesen meglepve, ha fidesz vagy jobbik magánakció, a módszer mindenesetre mszps).
@sertésmájkrém:

A liberális érzelműek nem egyenlő LMP. Szerintem téves következtetéseket vonsz le és azokat közlöd tényként. A heves reakció pedig érthető, hiszen olyan társaság az LMP, akik nem hivatásos politikusok, hanem egyszerű emberek. Majd hoszzá fognak szokni az ilyen aljas húzásoknek de most még nem tudják megemészteni.
@az igazi Sipi: Jó de magukról szeretik azt hinni, hogy azok. Nem akarom megkavarni őket. :)
@TechMon: Nem kedveském, csupán a tapasztalataimat írom, mindamellett, hogy van igen jó barátom is aki LMP-re szavaz.
Bár neki, mint liberálisnak a jobbik programja jött be a legjobban, dehát pesti...
Az LMP soha semmilyen formában nem támadta egy másik párt szavazótáborát. Magukat a pártokat, a párt vezetőit, klientúráját, tetteit, programjukat, vagy annak hiányát igen.
Ezek után aki ennek a szórólapnak bedől és posztot is ír róla, az azért legközelebb legyen szíves számoljon el tízig :-)

respect az update-ért, egyébként.
@Fabius: szerintem nem vagy hulye
nagyon is helyes volt az elso reakcio hiszen ha te latsz egy szorolapot amin lmp logo van miert kellene feltetelezned hogy hasmisitvany
erre eddig nem nagyon volt pelda

azonban a szorolap szovege engem is sziven utott nem felteteleztem volna egyreszt ekkora modortalansagot az lmp reszerol masreszt meg ennyire hulyenek sem gondoltam volna oket
mert az lehet hogy mondjuk ez a velemenyuk de hogy ezt ki is szorolapozzak az embereknek azt abszolut mellefogasnak tartanam

annyira tehat nem lepodtem meg mikor olvastam az update-ben hogy ezt esetleg nem ok csinaltak
nem vagyok pesti nalunk mar eldolt a szavazas itt nem lesz masodik fordulo es annyira az lmp-t sem tartom eselyesnek hogy komoly dolgokat vigyenek veghez a masodik forduloban ezert ugy gondolom a velemenyem lehet kelloen tavolsagtarto ahhzo hogy targyilagos is legyen

lassuk be
1. a szocik nagyon lealacsonyodtak (tobbfele plakat ugy, molnar hevederzarat ad ajandekba kisnyugdijasnak, szanyi mekkorat bukik a sajat hazugsagan, stb...)
2. mindezekbol semmit sem tanultak de semmit nem is felejtettek, ugyanugy kampanyolnak az elso fordulo utani 1-2 nap hirtelen ijedtseg utan mintha mi sem tortent volna es megint neki allna a zaszlo a kovetkezo 4 evre, vagyis a mult gőgje nem morzsolodott le egyaltalan, semmi alazat nincs a nemzet a valasztok az orszag irant, tovabbra sem ertik mit jelent az a kifejezes hogy demokracia
3. szerintem akarhany kepviseloje is lesz a vegen az mszp-nek ezek kurva nagyot fognak meg abbol a megmaradtbol is bukni ha ennek itt vege lesz, egyesek bortonbe mennek, egyesek kilepnek, talan sokszorosan is osztodni fog a part, meg kell mondjam nem is kar erte igy is tul sokat kaptak, igy is tul sokaig tartott kitakaritani az orszagot toluk, talan most sikerul vegleg
@sertésmájkrém: "Bár neki, mint liberálisnak a jobbik programja jött be a legjobban"

ez kicsit olyan, mint martin luther king a kuk klux klanban...:-DDD
@bgp: "Hát, én kommenteltem akkor is amikor a fideszt basztatták igazságtalanul (newsweek). Vagy amikor a Jobbikot (gárdista kislány)."
Akkor minden elismerésem a tiéd. De ez egyáltalán nem általános, és pont nem te voltál most sem, aki dorongolt, ugyebár.
@Fabius: pedig szerintem igy a cim is megteveszto!
egyetertek az elottem szolokkal legalabb egy UPDATED! felirat vagy valami kellene...meg ha nem is valtoztatsz a cimen!
Le vagyok nyűgözve. Egy kis pártnak ennyi szimpatizánsa nem dolgozik, hogy délig ennyi felháborodott komment érkezett???

Gyerekek! Nyugtatót bevenni, kimenni a napsütésre! Vagy túl nagy a tét?
@Triffid: "Jó lenne, ha nem a post végigolvasása UTÁN derülne ki, hogy mellesleg az alapállítás valótlan."
Nem derült ki semmi egyelőre, sajnos. Ti mindent fekete-fehérben láttok?
Nagyban megy az általánosítás az a baj!
Sajnos ez egy rossz magyar szokás.
Mondom ezt úgy májkrém mint LMP szimpatizáns és igen sok társam agresszíven reagál ezt elismerem.
De az is igaz,hogy nem az LMP hivatalos álláspontját képviseli minden szimpatizáns, mint, ahogy ez van minden más pártnál is.
@az igazi Sipi: :DDD Szép csúsztatás. :D

Mindenesetre a végén csak elhitették magukról, hogy nem hippipárt, bár a téren kialakított fasz után nem sokat tettem volna erre. :)

Ráadásul súlyosbító körülmény nála, hogy pesti. Tehát a valóságtól mérhetetlen távolságban lébecol. :)
Ajánlottam is, hogy ezekután szavazzanak meg megint 20 évre valami liberálisnak mondott rablóbandát a városuk élére, hátha még jobban tönkre lehet vágni.
@Phxmike: basszus, akit érdekel, olvassa végig. aki meg nem olvassa végig, annak úgyis mindegy.
...

Helyreigazítást a LAP TETEJÉRE!!!

Hihetetlen. Cikk cím: "lmp_a_valasztok_menjenek_a_picsaba". Az első két oldalon pedig az olvasható, hogy az LMP végleg lehúzhatja a rolót, mind meghülyült, megkapták a csurkakórt.

...majd egy jelentéktelen UPDATE felirat után, hogy igazából nem, sőt, épp az LMP elleni lejárató kampányról van szó.

Még a nyomtatott sajtóban is általános, nem hogy a neten, hogy aki csak átböngészi az újságot, az az első pár mondatot olvassa el, és lép tovább. Ez a cikk jelen formájában, minden kiigazítással együtt is az LMP-t mocskolja.
Az a lényeg, hogy mi van a fejlécben, az első két bekezdésben. Ami a cikk végén van az nem ér kutyavalagát sem.

Plíz, igazán átírhatnád a cikk ELEJÉT... Ez most így nagyon gáz...
Az égés nagy, a reakció viszont nagyon korrekt.
Ez ebben az országban nem divat, úgyhogy riszpekt.
Az LMP kimutatja a foga fehérjét:
Karácsonyi Gergely (LMP)+Kóka+Pető Iván együtt tart előadást:
www.youtube.com/watch?v=sMrWOHaHInQ
De @Serio -nak igaza van, mehetne a cikk elejére is valami...
@Fabius: Ez mondjuk így ritka nagy gyökérség, mert az Index-címlapon kint van a címmel (amivel eleve beégtél) meg egy félrevezető lead-del.
@Fabius: "A poszt címét nem változtatom meg. Az a szórólapról szól, aminek ez az üzenete."

Nem igaz! A cím még csak nem is utal a szórólapra. Annyit állít, hogy az LMP a picsába kívánja a választókat. Ez pedig nem igaz!

A korrekt cím valami ilyesmi lenne:
"Egy LMP logóval ellátott szórólap szerint menjenek a picsába a szavazók"
Egyébként meg csak ennyi:

"Ki a fene hiszi el azt egy partnak, hogy arra keri ot, hogy ne szavazzon ra?"
@sertésmájkrém:
Ezt annyira imádom. "valóságtól mérhetetlen távolságban" - mert a pesti valóság az nem az? Koszos utcák, bűzös levegő, hajléktalanok, stb.
Csak a vidéki, mélymagyar, szittyavalóság a valóság?

Amúgy meg teljesen érthetőek a nyers reakciók, azért ilyen durvaságot még nem követtek el az LMP ellen. (a jobbikos cédulahamisítást kivéve)
Én is tudnám értékelni, ha eltűnne a címlapról az eredeti cím, illetve kivonat.
Miért kell asszisztálni ehhez a mocsokhoz?
@sertésmájkrém: Te helyből vagy ennyire sötét vagy nekifutásból?

Egy pár apróság, hátha sikerül összerakni:
- a szórólapok pénzbe kerülnek.
- a szórólapok szétszórása is pénzbe kerül
- a választás második fordulójában sehol nincs esélye az LMP-s jelöltnek bejutni a Parlamentbe.
- a választás második fordulójában leadott voksok semmit nem számítanak, ha nem a nyertesre lettek leadva. értsd: töredékszavazatok az első fordulóban leadott szavazatokból lesznek.

Többet nem segítek.
hát, ez így egymenetben végigolvasva igen szórakoztató és tanulságos. rég röhögtem ennyit hozzászólásokon. :-D

1. az eredeti (itt is szereplő) szórólap elérte a célját! fabius beszopta, én is beszoptam volna (ez nem mentesíti fabiust :->). a jelek szerint a szavazók nagyobbik fele beveszi, akár van helyreigazítás, elhatárolódás, akármi, akár nincs.

2.a a poszt is eredményt hozott, index lehozta, sokan megtudták mi zajlott(zajlik) a nyitott körzetekben.
2.b az lmp értesült róla.
2.c elhatórolódtak, talán még keményebb lépéseket is tesznek.

3. és ez a legfontosabb: az eredeti poszt maradt kint, kiigazítással, elnézéskéréssel, hűen a varánusz hagyományokhoz. szerintem aki ezt nem értékeli eleve elveszett ember, de ez a saját értékrendem. a saját hülyeségünket vállalni kell, akkor is ha kellemetlen. kedves fröcsögők, hányan vagytok képesek erre? :->
Őszintén ti mit vártatok ezektől a szedett vedett drogos bandától???
Nem kicsit szarfaszúság, hogy ez szemét még a címlapon van.
Hehe... Az aljára odabiggyesztve, hogy 'ja, nem is'.
Szerinted ez így korrekt?
Minimum egy bocsánatkérő poszt. Azzal már elindulnál a korrekt felé.
Aztán legközelebb kezdhetnéd azzal, hogy utána nézel annak, amiről írsz.....
Fabius! Ennyire nem lehetsz egyszerű! Nem tűnt fel, hogy az elmúlt 20 évben javarészt az mszp ugratta mindig egymásnak az embereket a klasszikus bolsi trükkökkel? Nézd meg pl lendvai életrajzát: az MSZMP KB kulturális osztályának volt a munkatársa. Pont az volt a feladata, amit most is csinálnak.
Ennyire egyszerű dolognak bedőlni!!! Az nem elég, hogy leírod, milyen hülye vagy, minimum nagybetűkkel kérj bocsánatot!!!!
@Lastres: nem, nem érthetőek a nyers reakciók. én azt vártam, hogy lehet más...
és persze igen, érthetőek a reakciók, hiszen ezeket a reakciókat itt nem az LMP politikusai követték el (remélem), hanem ugyanolyan magyar választók, mint a többi párté; tehát miért is lennének jobbak (bár én azt reméltem). viszont a második tétel igaz a blogpostolóra is, akkor viszont rajta sem lehet számon kérni a nyers reakciót, amit a szórólap láttán érzett.
és tisztelettel felhívom a figyelmedet, hogy vidéken él Mo népességének 4/5-e; a területi arányokról nem is szólva, szóval azért inkább annak kellene nyomnia a latban, nem az ország egyetlen nagyvárosa sajátos problémáinak.
@lapos a Föld: "Nem tűnt fel, hogy az elmúlt 20 évben javarészt az mszp ugratta mindig egymásnak az embereket a klasszikus bolsi trükkökkel?"

ugymint kokardaviseles, megoszto es ostoba nepszavazasok kezdemenyezese es annak hirdetese, hogy a baloldal mindig raront a sajat nemzetere..?:-)))
@wow12: LOL, a nyugdijasoknak nem szoltak, hogy ma nem csodakuktat, antiallergia-takarot es gyogyito lammpat mutatnak be? Nem MLM hanem LMP!
Bar egy es ugyanaz.
Pedig a szociknál pár helyen zöld került a piros helyére.
Először azt hittem, a lámpapárt szóróanyaga, de kiderült, hogy a helyi menőcsávó pártfüggetlenítette magát a szórólapokon, plakátokon. Még a szegfű sem nől rajta.

(Pedig akinek a Voksán Virág van....)
@Goyo: "Egy pár apróság, hátha sikerül összerakni:
- a szórólapok pénzbe kerülnek.
- a szórólapok szétszórása is pénzbe kerül"

Akkor ugye pofonegyszerű lesz kideríteni, hogy ki követte el őket, és máris újra patyolatfehéren állhat előttünk az LMP, ártatlansága teljes tudatában.
Mondjuk a címlapon csak ennyit lát a többség:

"LMP: választók menjetek a picsába!
Végülis, a parlamenti küszöbön nagyon bőven átrugdosták őket, innentől minden le van szarva."

A címlapot nem update-elték :)
Kedves Fabius,
ha már beláttad, hogy árnyékra vetődtél (igaz elég későn került erre sor. a logika hiánya, vagy a rossz szándék miatt?) legalább változtathatnál a cikken úgy, hogy már legfelül beírod, hogy tévedés történt.....

ez így nagy gáz . kb hitelrontás kategória
@szeszkópé: Hogyne lenne igaz. A liberálisok térnyerése óta van ennyi.... izé.
A választók faszok, a fiúkák csak a helyükre akarják tenni.
@Guido: Kubatovnak (Fidesznek) semilyen érdeke nem fűzödik ahoz hogy az LMPt lejárassa. Sőt. Kifejezetten jó neki ha megoszlik a baloldal.

Ugyhogy kollega jo nagy baromságot irtál...
úgy tűnik, a Magyar Narancs után az index is az MSZP csicskájává vált. azt hiszem, épeszű ember nem gondolhatta, hogy ez a szórólap az LMP-től származik, ezért nem valószínű, hogy véletlenül került volna ez a bejegyzés megírásra. Ha mégis, akkor pedig a szerző elképesztően ostoba. nem tudom melyik a rosszabb: egy végletekig buta vagy egy prostituált újságíró. (utóbbit támasztja alá, hogy miuán az index már tudja, hogy kamu, még mindig az eredeti címen fut a főoldalon a cikk.
Mindenesetre: Fabius és az index menjen el a picsába!!!
LMP elüldögél majd a KÖZPÉNZEN a Parlamentben...jól keres, szava egy légy fingjával lesz egyenlő. EGY FELESLEGES kiadás a VÁLASZTÓKNK. Igaza van: Menjenek a pi..ába
@Wendriner Tódor Emánuel: ""Az LMP nem ragasztott cetliket" csak a kedvedert (igaz, ez nem postalada):
kepfeltoltes.hu/100423/201004231018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nincs egy oraja, hogy fenykepeztem, nylvan ez is a kommenistak vagy a fasisztak muve, vagy egyebkent is berlik a feluletet a demszki oszlopon...

Megjohet-e a beszopatott LMPs szavazok szepesze?
Fabius: ez a szöveg nagyon gyenge! a szórólapnak tökre nem ez az üzenete, amit te kiolvastál belőle és amit alpári módon leírtál. (Azzal, hogy minden mondatban leírod a baszás és a picsa szó ragozott alakjait, nem adsz nagyobb nyomatékot a mondanivalódnak, és legfőképp nem leszel tőle megmondó, sokkal inkább egy nethuszár benyomását kelted.) Mielőtt blogot írsz, higgadj le, ne fröcsögj, és legfőképp gondolkodj!
Egyébként meg egy előttem szólóhoz hasonlóan nem értem, mit keres ez a blog az Index főoldalán? Monjuk lenne egy tippem, de inkább ebbe nem mennék bele...
Zuglói vagyok, az önkormányzat közelében lakom. Tegnap egy fideszes aktivista kaputelefonon felcsengetett, hogy szavazzak vasárnap a fideszre. Már csak ezért sem!!! Menjen az anyjába! Nem elég, hogy a postaládát is teletömködik szórólappal, de még így is zaklatnak! A fasz kivan tőlük! Itt zuglóban nagyon fosik a fidesz, mert a szocik visszalépéssel még erősebb lett az LMP. Egyébként így, hogy a blogíró árnyékra vetődött, korrekt lenne az index nyitóoldalán változtatni a szövegen.
Ja, MTV-is nyomatja a helyi fideszest, a Híradó már BKV-ügyben a fideszes képviselőjelöltet szólaltatja meg.
Az Internet átka, hogy néha gyorsabban terjed az információ, mint a megerősítése. Mindezekkel együtt ez az egyik legmókásabb bejegyzés ezen a blogon eddig :D
Azért ennek az ügynek egy picit még utána kell mennie a kedves postírónak, mert:
index.hu/belfold/2010/valasztas/nem_az_lmp_utasitja_el_az_mszp-szavazokat/
A poszt címét kiegészítettem. A tartalmát illetően változtatás nem lesz. Akit érdekel az olvassa végig.

Az pozitív, hogy az LMP gyorsan reagált a történtekre. Az általuk kért kiigazítás megtörtént, a személyes véleményem hozzáfűzésével. De a tényeknél maradva egyelőre még az elhatárolódáson kívül bizonyítva nincs semmi. Ha valóban megteszik a feljelentést - én a helyükben ezt tenném - akkor arról is lesz poszt. Ebben az esetben az írásomat is felhasználhatják példának, mit okozott számukra a szórólapozás.

Viszont ha ezt nem teszik, az is jelent valamit. Várjuk ki a végét.
hát ezt lehetett tudni h lejáratás
Az index is ápdételte a posztajánlót.
Nem az én hatásomra, maguktól.
@dfcwolf:

Na ja :-)) Azért az sem baj, ha az elkötelezettek vehemensen védenek meg titeket tőlünk gonoszoktól :-)

Remélem a vezetés tényleg keményen megy utána ennek a dolognak.
azt hittem, torkomon akad az alma! de aztán kissé megnyugodtam. nem tudtam volna elképzelni, hogy ennyire ostobák lennének az LMP-sek. ha pedig visszaélnek a nevükkel, abból óriási botrányt kell csinálni!!
Köszönet a blogajánlónál történt módosításért (is)!
Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy akkor melyik párt csinálta az álszórólapot. Már most csalnak. Mi lesz, ha neadjisten 2/3-dal hatalomra kerülnek???
@Fabius:
Az indexes cím így már korrekt!

A tiédből viszont még mindig hiányzik, hogy ezt a kijelentést NEM az LMP tette, hanem egy neki tulajdonított szórólapon szerepel. De ez azért már egy fokkal jobb, mint ha semmit nem változtattál volna rajta. (Estére talán egész korrekt kis cikk lesz ebből!:)))
@szeszkópé: a korrektség nem azt jelenti, hogy minden a mi szájízünk szerint alakul. ezt sokan észben tarthatnák.
Hát igen, így már okafogyottá vált a publicisztika, mégha az LMP közleménye ott is van a végén. A helyedben én levenném az írást, tisztelt szerző. Mert ez így elég ciki.
@úriparaszt:
Ebben egyetértünk!

Az ápdételt indexes cím azért korrekt, mert nem tartalmaz valótlan, félrevezető állításokat, mint amilyeneket az eredeti tartalmazott.
A 300 plakáton kicsit nagy lett a feje a fószernek :-/
Köszönjük nem kérjük az SZDSZ értékrendjét, új zöld csomagolásban. Szcientológus kapcsolatok, vérkommunista apukák, nagypapák, cigánypénzre pályázó zsidó gyerekek stb. Olvass, tájékozódj! (de ne az Indexen, az ugyanis rokon)
@hanyag anyag: el vagy kicsit tévedve!

Olvass vissza, és rögtön rájössz, hogy véleményed messze nem fedi a valót!
@nickes kelemen: azt hiszem, ezt az apukák, nagyapák dolgot kár erőltetni. ha úgy tetszik, kész csoda, hogy ilyen háttérrel nem Mszp-s karriert csinált. biztosan könnyebb lett volna...
@hanyag anyag: ha visszaolvasol kicsit, magad is röhögni fogsz :)
@nickes kelemen:
Egy jóízű zsidózás és egy kis egészséges kommunistázás mindig felfrissíti a levegőt, akárcsak a tavaszi zápor.
A választás előtti sms-t sem ők küldték állításuk szerint. De csak mentegetőztek, azóta is kussolnak abban az ügyben. Persze mit várjunk egy olyan párttól akinek a vezetője nem minimálbérért dolgozva simán ellátta a szcientológusok jogi képviseletét. Pénzért mindenre hajlandóak.
@bla.bla: lehet, de arra van érdeke hogy összeugrassza őket. "kollega" ...pfff. seggfej
@belvárosi jampi: Ne hazudjunk, ne csúsztassunk!

Az LMP nem kussol a kókajánosos kamu sms-ekkel kapcsolatban. Itt az erről szóló közleményük:
lehetmas.hu/hirek/1644/semmi-kozunk-kokahoz

"Persze mit várjunk egy olyan párttól akinek a vezetője nem minimálbérért dolgozva simán ellátta a szcientológusok jogi képviseletét."
Ennek a mondatnak pedig egyik része sem igaz!
Egyrészt Schiffer András nem "vezetője" az LMP-nek, mivelhogy egy 13 fős választmány irányítja a pártot, másrészt pedig Schiffer sosem látta el a szcientológia egyház jogi képviseletét. (Dr. Szikinger István képviselte éveken keresztül a szcientológusokat, aki egyébként néhány évig közös ügyvédi irodában dolgozott Schifferrel.)
@szeszkópé: Na ide figyelj.

1. Nem a kókás sms-ről beszélek. Azt szerencsére nem kaptam meg. Kaptam helyette másikat. Gondolom sima spam volt a részükről.

2. Tudtommal a Schiffer és tsa(i) iroda látta el azt a feladatot. Innentől meg átlátszó mosakodás.
@szeszkópé: Ó b+. Te egy bérkommentelő vagy.
@belvárosi jampi:
Ez már hiányzott! Igen, valóban bérkommentelő vagyok, lebuktattál! Egyik nap Tel-avivból, másik nap New York-ból kapom a pénzt, de az utóbbi időben a szcientológusok is megdobtak pár milkával.:)

Szerintem egy kicsit le kéne hűtened magad. Én se mondom rád, hogy a Jobbik bértollnoka lennél, pedig ugyanazokat a félinformációkat és csúsztatásokat szajkózod, mint amik a kurucinfón és a szentkoronarádión mennek.
LMP ? !

Az LMP, igenis megmutatja majd, hogy Lehet Más a Politika !!!

Mera politika lehet más, a politika sokféle lehet.
Kormányozni viszont csak egy úton lehet.
A megadott úton.
süti beállítások módosítása