Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.23. 08:00 Fabius

LMP: a választók menjenek a picsába! -LMP reagálásokkal

Címkék: lmp választás 2010 hámori zsolt

Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.
Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal elküldte a picsába a szavazóit. Végülis, a parlamenti küszöbön nagyon bőven átrugdosták őket, innentől minden le van szarva. Ennyi a jövőkép?

A 22. OEVK harmadik helyén állva maradt Hámori Zsolt úgy érezte, mindenképpen meg kell szólítania a választókat valahogy. Ennek a postaládákba dobált szórólap szokványos módja, bár megjegyzem, nem lehet egy mondanivaló sem annyira hangsúlyos, hogy 6 példányban tömjék ki vele a ládikát. De a szöveg érdekes, nézegessétek: (kattra nagyobb lesz)

 

 

 

 

 

 

Kicsirigók!

Az odáig rendben van, hogy nem kívántok az MSZP-vel azonosulni sehogy. De szabad kihúzni fejeteket a seggetekből, és szembe nézni a vérvalóval: a 7,5% bizony a baloldal pártjaiból kiábrándult választók voksaiból jött össze. Nagyobb részt megelőlegezett bizalomként. Magyarul protest szavazatokat kaptatok volt Maszop, Szadi szavazóktól, bizományba. Azoktól, akik pont annyira behánynak az elmúlt évektől, mint ti, a Jobbikosok vagy a Fideszesek. Csak ők titeket tartottak a legkisebb rossznak. Eddig. Mert őket most rúgtátok fel nekifutásból. Taknyoltak akkorát, mint részeg anyóka a nedves járólapon. Szép volt fiúk! Derüljön ki időben, ha nem vagytok képesek azonosulni a választóitokkal. Hagyjuk a francba a megjátszósdit, mondjuk ki amit gondolunk: ti nem kértek könyörvoksot, mi meg nem adunk.
Sikerül kitalálni önállóan vajon ki veszít ezzel többet, vagy segítsek? Semmi szükség rá, hogy a választások után Hámori Zsolt így kocsizzon végig a kerületben:
 

 

 

 

 

 

 

 

Futóbolond van itt elég. Bár, ha jobban megnézem a többiek éppen térden állva smúzolnak a második fordulós voksokért. Viszont hülyének lenni alkotmányos jog, ahogy keménynek látszani is az. Politikai hullát is úgy csinál magából mindenki, ahogy neki jól esik.
Nem is értem miért nem kampányoltok valami hasonlóval:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez azért odabaszna keményen a szoci táborban hányingert kapott és rátok voksoló nyugdíjasoknak is. Nem ilyen félkemény, spejz ablakban érett pálpusztaira hajazó valami volna, mint a lapocska. Kiteszitek ide Orbán helyére három emeletes nagyságban, és talán be is csurrant a sok könyörszavazó rémületében. Aztán vasárnap szavazunk, utána meg mehet mindenki a dolgára. Ti a magatok útján, mi, a szavazóitok meg egy másik úton.

Csöndben azért megkérdezem: hogy fér bele ez a kirekesztő-kitiltósdi a "befogadó társadalom stratégiájába", amiről a programotok II. fejezete szól?

 

UPDATE:

Az LMP közleményben határolódik el a szórólaptól:

Visszaélnek az LMP nevével

Az elmúlt napokban olyan matricák és szórólapok árasztották el Zuglót, melyeken az LMP nevében arra szólítják fel a szocialista szavazókat, hogy ne szavazzanak az ökopártra. Ezek szövege kifejezetten sértő a választópolgárokra nézve.
A Lehet Más a Politika nem adott ki ilyen reklámanyagokat. Mivel azok alkalmasak a választók megtévesztésére, a szórólap bemutatásával kifogást teszünk a helyi választási bizottságnál.

A Lehet Más a Politika minden választópolgár szavazatára számít, akinek elege van abból a politizálásból, amit ez a szórólap is fémjelez. Az LMP felnőttnek tekinti az állampolgárokat, és mindig is távol állt tőlünk, hogy sértegessük vagy utasítsuk őket. Az LMP pontosan azért jött létre, hogy megmutassa, lehet úgy is politizálni, hogy tiszteletben tartjuk ellenfeleinket és szavazóit.

 

 UPDATE 2:

Erősen úgy tűnik az LMP reakcióiból, hogy árnyékra vetődtem:

Kedves Fabius!

Én a Lehet Más a Politika munkatársa vagyok és most olvastam reggeli LMP szórólapos bejegyzésedet.

A helyzet az, hogy a szórólapok nem tőlünk származnak!

Már tegnap is állítólag megjelentek ilyen szövegű matricák, plakátok Zuglóban. Hogy honnan származhatnak ezek, azt hiszem nem nehéz kitalálni, mindenesetre az LMP-nek ezekhez semmi köze. Egyébként mind a logó használata, mind az impresszum hiánya a plakáton/szórólapon törvényellenes, hogy a tudatos félrevezetésről ne is beszéljek.

Nemsokára kimegy egy hivatalos közlemény is, továbbá a feljelentést fontolgatjuk. Megkérem az illetékeseket, hogy ezeket neked is juttassák el.

Azonban amíg ezek megérkeznek is szeretnék azonnali helyesbítést kérni, mivel az a látszat, hogy mi ilyen mocskolódó szórólappal kampányolunk nagyon rossz fényt vet ránk, jelöltünket is sokan hívják telefonon!

Pestiesen szólva ez tényleg elég gáz sztori, remélem számíthatunk az együttműködésedre!

 

A helyzet tisztázása érdekében számíthattok az együttműködésemre. A fejleményeket itt a blogon közzétesszük.

Ennek tükrében úgy tűnik, én vagyok a hülye. Az elhamarkodott következtetésekért megkövetem az érintetteket!

317 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr631944225

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kétharmad: a szocialisták ajándéka 2010.04.23. 12:57:33

A választás lefutott - a kétharmad tekintetében is. Az eredményekért egyértelműen egy párt a felelős.Azt, hogy az óriási ellenszenv a jelenleg még kormányzó párttal szemben kialakult, nyilván nem csak a véletlen, nem kizárólag a globális válság, és nem...

Trackback: Amit mindenki tudni akar: mennyire SZDSZ az LMP? 2010.04.23. 09:35:20

Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát - ugye, ugye? - csak az LMP-v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aki elhiszi, hogy ezt a papírt az LMP csináltatta, az szánalmasabb, mint akinek a fejéből ez az ötlet egyáltalán kipattant.. ezúton is gratulálok hozzá egyébként az mszp-nek, nem hiszem, hogy annál amit a 2 forduló között műveltek van még lejjebb
Kedves cikkíró sötét, mint az éjszaka
@Calogero: nos, érdekes konteó.
Ha igaz, ha nem, egy ilyen szöveg komoly orcánfosása a választónak és a választójogi elveknek.
Megjelent már elhatárolódás és tiltakozás az LMP oldaláról?
Ez a legalja mindennek.
Ezt a szórót nem az LMP csinálta.
Hogy ki, azt persze nem tudjuk.
Ja, nagyon remélem, hogy gyorsan jön valami központi reakció, és el is jut a híre mindenhová.
Haha, a szórólap mesziről fake, de az is fake amit a cikkíró az agyának hisz.
Az MTV ma reggeli műsorában az LMP képviselőjelöltje cáfolta, hogy köze lenne az ominózus szórólaphoz. Mondjuk túl sok logika nem is lenne benne.
@Calogero: Ja-ja, ezt beszoptad blogíró!
Politikával minimális szinten foglalkozó ember számára evidens, hogy ezt a papírt nem az LMP csinálta. A szocikból és az szdsz-ből kiábrándultak szavaznak rájuk.
Szánalmas, hogy ezt valaki komolyan veszi, és ez kikerülhet az index címoldalára.
Ha tippelni kell, akkor ezt a fidesz csinálta. Egyedül a fidesz érdeke egymásnak ugrasztani a többi pártot.
Teljesen nyilvánvaló, hogy ez nem az LMP szórólapja. Sem a béna kivitelezése, sem a szövegezése, sem az üzenete nem hasonlít. Ordít róla, hogy fake.

Viszont nagyon mocskos húzás, az biztos.
Ez egészen biztosan kamu. Még a logót se sikerült pontosan lemásolni, ami azért különösen aggasztó, ha valaki erre a digitális évezred hajnalán nem képes (gyk.: másolás, beillesztés).
azért sem gondolom, hogy az övék lenne, mert mindig élesen elhatárolódtak attól, hogy kimondják: jobb, vagy bal.
elvileg ez a lényege a pártnak, nem arra alapul, mint a többi párt, nem szajkózzák a régi jelmondatokat.

arra sajnos pont elég, hogy suttogó propagandában elterjedjen, mint pl a Kókás ügy.
hogyan nem lehetett azt észrevenni a poszt írása előtt vagy közben, hogy a szórólap kamu? az LMP sajtósait bármikor el lehet érni, csak egy telefon, hogy tényleg van-e ilyen szórólap, és hogy mit tudnak róla
Ez undorító. Intelligens ember, ráadásul olyan ember, akit profi kampánycsapat támogat, nem ad ki ilyet a kezei közül.
A szavazók elítélése ugyanis a legalja.
Természetesen a szórólapot nem az LMP készítette, hanem valószínűleg valami jobbikos frusztrált operettnáci, aki szomorú mert a gonosz vörös Budapesten él.
Kedves fabius:

Ez a matrica a mocskolódó kampány legalja.(Van egy másik is, amin csak annyi szerepel, hogy "minden MSZP szavazó felelős az elmúlt 8 évért", és egy LMP logó). Aki ilyet csinál, azt embernek nem, maximum patkánynak lehet nevezni.

De te sem maradsz el sokkal tőlük, a különbség csak az, hogy te még egy sötét hülye is vagy, hogy beszopod, majd az eszközükké válva terjeszted.

Köszönjük.
(A képek mondjuk jók).
@Lastres: Ne sértsd meg a patkányokat, azok gerinces állatok! :)
a "meg áll" szerintem "megáll".
Kár, hogy nem a Lump csinálta. Eddig nem voltak túl szimpatikusak, de ezzel a lépéssel megdobogtatták volna a szívemet.
Igen, a vak és süket szocialista szavazóknak köszönhetjük az elmúlt nyolc évet, akik nem átallotak gulyásnosztalgiával a hólyagos nagy vörös lufira szavazni, teleszarva a jövő nevű kádat.
Köszönjük!
Fabius ezt vagy te csináltad, vagy beszoptad. Egyik se kedvező rád nézve. :D
Ezt a szórólapot biztos nem az LMP csinálta, egyik párt vagy képviselő sem annyira ostoba, hogy a szavazókat becsmérelje (kivéve Szanyit). Pedig tulajdnképpen megérdemelnék, mert igenis a szavazóknak is van némi felelősségük abban, hogy az MSZP-t 2006-ban is megválasztották kormánypártnak. Egyszer lehet tévedni (protestszavazatok), de kétszer?! Amilyen a nép, olyan a vezetése...
Ez most mar a gyakorlas a 4 ev mulva jovo valasztasra? Nem fog egyik part sem csinalni sajat maganak semmilyen anyagot, csak a tobbiek lejaratasara? Nem semmi...
Ez több szempontból is undorító:

1. A szocik (vagy fidesz vagy franctudja) már a legalsó alatti szintekre is képesek lealacsonyodni az LMP lejáratásában.

2. Fabius vígan asszisztál nekik.

3. Az index vígan asszisztál nekik azzal, hogy ezt a szart kiteszi a főoldalra.
Kedves Lastres,

Csak szólok, hogy eddig titeket az is megkülönböztetett a többiektől, hogy nem süllyedtetek le arra a kommunikációs igénytelenségre. Vagyis intelligensen is lehet alázni valakit, sőt, úgy jobban fáj. Tartózkodj a káromkodásoktól, hitelesebb leszel.
@Kristl: Az adott kozpontozassal nincs hiba ebben: "Eszem. Faszom meg all." Amire te gondolsz, az az "Eszem, faszom megall..." Nagy kulonbseg :)
Varánusz, kicsirigó! Annyi eszed van, mint egy szaros seggnek!
Aljas provokáció ez a plakát és a poszt is. Nem gondolom, hogy a posztíró ennyire ostoba lenne, hogy ez nem tűnt fel neki, úgyhogy feltételezem, szándékosan akart egyet rúgni az LMP-be. Azon se lepődnék meg, ha ő maga gyártotta volna a cuccot.
Az rendben van, hogy varánusznak fingja sincs arról, ami napok óta téma, hogy a szocik végső kétségbeesésükben elárasztották az országot hamis szórólapokkal és telefonokkal, amiben orbitális hazugságokat terjesztenek mások nevében, de legalább az ki kellett volna szúrja a szemét, hogy a szórólap szövege egy öntökön szúrás az LMP-nek, és ezért legalábbis némi kétség fér az eredetéhez.
Tisztelt Cikkíró!
Úgy vélem, ha nincs semmilyen konkrét bizonyítéka rá, hogy ezt a plakátot tényleg az LMP készítette és meg sem kérdezte erről az LMP kampánystábját, nincs joga tényként állítani ezt cikkében.Úgy vélem,hogy illene először is utánajárni a dolgoknak, és ha valótlant állított akkor helyesbítést közzétenni. Ha Ön egy országosan olvasott weblapon hoz le cikket legyen kedves először utánajárni annak valóságtartalmának!!!
"De szabad kihúzni fejeteket a seggetekből, és szembe nézni a vérvalóval: a 7,5% bizony a baloldal pártjaiból kiábrándult választók voksaiból jött össze."

var ánusz a látnok... honnan veszed te ezt, jóember?
@Belavagyokszevasz!: oké, bocs, de ez tényleg igen nagy mértékben felvitte az agyvizemet, ez a szintű cinikus aljasság.
Hát Varánusz, bizony neked kéne inkább elmenni a picsába!
@sz!: igen, az utolsó mondat önmagában kizárja, hogy valódi.
De az is hogy hatosával van bedobva. Ha valóban a párt ingyen dolgozó aktivistája dobta volna be, az vigyázott volna, hogy ne pazaroljon, mindenhova jusson. Ha valaki nem szeretné, hogy tudják ki is az igazi szerző, akkor felbérel egy kanna kannás borért egy hajléktalant.
Az viszont két marokkal fogja dobálni a papírt, csak megihassa végre a borát.
"Az odáig rendben van, hogy nem kívántok az MSZP-vel azonosulni sehogy. De szabad kihúzni fejeteket a seggetekből, és szembe nézni a vérvalóval: a 7,5% bizony a baloldal pártjaiból kiábrándult választók voksaiból jött össze. "

hogyne. elő nem fordulhat más. najó, esetleg még a zsidók (tudod az szdszesek)

mekkora fasz poszt már ez is.
Én készséggel elhiszem, hogy nem az LMP csinálta, mert logikusan ennek semmi értelme sem lenne...

De attól még igaz. :) Nektek köszönhetjük az elmúlt 8 évet. No, nem az LMP-nek - és én azért adok nekik egy esélyt, hogy hátha lesz más a politika -, hanem a szavazói nagy részének. Szóval lehet itt ugrálni, hogy micsoda gyalázkodás, de aki az előző választáson a pannonpumás-kovácspistikés SZDSZ-re húzott ikszet, az gondolkodjon már el rajta, hogy az LMP pont azért küzd, amit e jeles szavazóknak köszönhetünk...
"De szabad kihúzni fejeteket a seggetekből, és szembe nézni a vérvalóval: a 7,5% bizony a baloldal pártjaiból kiábrándult választók voksaiból jött össze."

ez azért mekkora csúsztatás, én és azon ismerőseim, akik az LMP-re szavaztak, SOHA nem szavaztunk mszp-re/szdsz-re. mik vannak, mi?

egyébként fura, hogy ez a nagypofájú, mindenkit kiosztok stílus mennyire elterjedhetett a firkászok körében. van, akinek nem áll jól pedig.
Kedves cikk iro, eloszor is dobalozni dolgokkal amikrol fingod sincs nem egy jo dolog, en ertem hogy megkertek nyomasd ezt a dumat de eleg rohejes.

Az LMO a hatalomert legalabb nem allt le mutyizni se mszp se fidesz se senki, biztos nekik is van hibajuk mind minden embernek de legalabb nem olyan hatalomehes banda mint a fidesz vagy maszp akik anyjukat eladnak hogy nyeregben legyenek.
@A püspök inasa: Hát, baszki ez a demokrácia. Tetszik, nem tetszik, eddig nem találtak fel jobbat.
Kedves Varánusz!

Szerintem is eredeti, mondjuk nekem szerencsém is volt, mert bedobtak mellé egy 25.ooo forintos bankjegyet is, lassan megyek is a kocsmába.
Függetlenül a poszt igazságtartalmától, nem tudom, miért gondolja a cikkíró, hogy a trágár szavak tömeges használatával mondanivalója hatásosabb. Ha kommentekkor van moderálás, cikkek megjelenése esetében miért nincs? Vagy nem volt más téma, ami megjelenhetett volna, kitöltőnek jó volt?
Igényesebben, ha lehet...
Remélem, más is van, aki így gondolja s igényli.
@Lastres: szúúúúúúszáááá, tudod.. :)
vagy ne tedd ki a hivatalos blog linket :)
@prometheus_X: miben más a logó? Legfeljebb annyiban, hogy az LMP felirat is zöld és nem szürke. de nyilván az egyszínű nyomtatás olcsóbb. Én más különbséget nem látok.

Hogy az LMP elhatárolódik ettől (bár egyelőre nem túl hangosan, úgy tűnik), az persze nem azt jelenti, hogy nem egy ostoba képviselőjük csináltatta ezeket a lapokat. Persze azt sem állítom, hogy nem provokáció. De ha itt is többen úgy vélekednek, hogy jogos az MSZP szavazók köpködése, akkor miért is ne érezhetne így egy LMP képviselő is? Aki ráadásul politikailag kellően tapasztalatlan is lehet ahhoz, hogy ezt jó húzásnak gondolja kihirdetni.
Tegnap este az RTL-Házon kívül c.műsorában az idős nénik megmondták mi a tuti:
www.rtlklub.hu/most/9901_hazon_kivul_10-04-22 (18:51 nél )

Mi fiatalok meg húzzunk a búsba.
@Cpt. Flint: Ne legyél már te is ennyire ostoba. A szöveg tartalma egy kicsit sem gyanús?
Ja és még valami.Kíváncsi lennék ha büntetőjogi felelősséged lenne az írás valóságtartalmával kapcsolatban, vajon akkor is lehoztad volna-e?
@Cpt. Flint: Hát te is provokátor vagy vagy nagyon hülye.

Akik itt a matrica tartalmával egyetértenek, azok a jobbik szimpatizánsok. Nekik nem para lebirkázni/hazaárulózni szavazókat.

Azért az nem úgy megy szerintem az LMP-ben sem, hogy egy egyéni jelölt gondol egyet, oszt azt szór ki, amit akar.
Ekkora vaskos beszopást, vagy szándékos hazugságot nehezen találni.
Minden párt örül a szavazatoknak.
Szerintem a Jobbik is megköszöni az összes cigány szavazójának.
@A püspök inasa: Mert a fityisz nem a nagy vörös nosztalgiát hangsúlyozza folyamatosan, mi? A minden ingyennel, meg a szegény zemberektől mindent elvesztekkel.
Több lehetőség van
- LMP csinálta, akkor azért, mert nyíltan nem támogathatja a Fideszt.
- Fidesz csinálta, akkor azért, mert így el lehet bukni a tuti kétharmadot
- MSZP csinálta, akkor azért, mert ellene irányuló negatív kampánnyal lehet a szavazóit aktiválni, de most a Fidesz nem kampányol.

Bárki csinálta, a Politika nem Lesz Más (PLM).
Nagyon nem LMP-s ez a szórólap. Szerintem inkább a Fidesz/MSZP/Jobbik trió egyik tagja követte el, de bárki is volt, igen mocskos húzása részéről.
Elég buta volt az LMP, hogy ilyet ki mert rakni! Minden pártba kellenek idióták! :)
Bődületes kapufa és a teltházas stadion röhög rajtad kedves posztíró :) Gratulálok.
@dean23: te csak a képeket nézted és valaki elmesélte, hogy mi van ráírva? Helóóó, ébrtesztő!
Mennyivel jobb kampány lenne, ha az LMP ígérne például 13. havi nyugdíjat! Vagy itt a lehetőség a mutyira, titkos paktumra Ildi néniékkel. Biztos leesne sok zsé, mint a Cusinak.
A maflák! Igaz, kedves Varánusz?

Függetlenül a szórólap valódiságától.
nemcsak..., hanem...
nem csak..., de...

Helyesen. Semmi gond, csak zavar, ha politikai szóróanyagon helyesírási hibát látok. Legalább ott ne, honfitársak!

Amúgy addig szerintem rendben van, hogy nem kérnek az MSZP-ből mint pártból. De az MSZP szavazóit elküldeni a búsba... ez azért elég gáz.
Mindenki arra szavaz, akire akar, és semmilyen formában nem hibáztatható, nem vonható felelősségre az általa hatalomra juttatott rémek tetteiért.
Szép is lenne, ha négyévente pogromokat tartanánk, hogy kiirtsuk azokat, akik az előző bandát hatalomra segítették!

Az MSZP szavazóit inkább MEGSZÓLÍTANI kéne, kedves Hámori Zsolti - nem pedig az MSZP-s gengszterek bűntársainak kikiáltani őket.
(20%-nyi ember még mindig rájuk szavaz - na, ők mondjuk tényleg érdekesek, de hát ez van: szabad ország, szabad választás)

Amúgy elég sok LMP-s blogot, nyilatkozatot, véleményt stb. olvastam az elmúlt időkben - és a stílusuk és tartalmuk köszönőviszonyban sincs ezzel az alpári és kirekesztő cédulával.

Két eset lehetséges:
1. Hámori Zsolti egy elmeháborodott, vállalhatatlan troll, akinek inkább Szanyitibi kampánystábjában kéne tahóskodnia.

2. Valamiféle ravasz és szemét ellenkampány, és nem is LMP-s a szórólap. Vagy ez a hülyegyerek büszkén fel is vállalta ezt a szemetet?
Lehet, hogy a politika lehet más, de a szavazók sajna nem. Úgy látom, az LMP-hívek ugyanolyan ordenáré módon hajtanak el mindenkit, akinek más a vélemnye, kérdései v. kétségei vannak, mint a többi. Pont ezért nem vagyok biztos benne, hogy provokáció az egész.
Az egész elempé egy nagy rakás hígfos, a helyén kell kezelni, a mocsokban...:D :D :D
te teljesen hülye vagy.

"..a 7,5% bizony a baloldal pártjaiból kiábrándult választók voksaiból jött össze. Nagyobb részt megelőlegezett bizalomként. Magyarul protest szavazatokat kaptatok volt Maszop, Szadi szavazóktól, bizományba."

Egy kiábrándult, volt maszop/szdsz szavazó pont azért szavaz az lmp-re, mert egy KIÁBRÁNDULT, VOLT maszopos, szdsz-es szavazó, és már nem szimpatizál ezekkel a pártokkal.
Ha annyira kötődne egy mszp szavazó a pártjához, akkor rá szavazott volna, nem az lmp-re!! Gondolkozzál már Kicsirigó.
"Nemmivóóóóótunk!"
Muuuuuhahahahahahaha, de szánalmas. Lehet más a hazudozás? Naná!
Ennek egyértelműen semmi köze az LMP-hez, nem az LMP csinálta és nem is tud róla.
@szvsz: Lehet más az agyad helyén? Mondjuk egy doboz gyufának több esze van, mint neked... Gratulálok:)
Ne dőljetek be ennek, ez az egyik zuglói ellenfelünk ócska trükkje - nem nehéz kitalálni, hogy kié.
A szórólapon sem impresszum sincs sem egyéb, magát a jelöltek, vagy a pártot bemutató szekció nincs. Arról ne is beszéljünk, hogy az LMP logó más színnel van kiírva, mint az LMP betűk, ami egy maszek házi tákolmányra utalnak. Ilyet mi nem engednénk ki a kezünk közül.
Aki azt gondolja, hogy annyira hülyék vagyunk, hogy néhány nappal a választás előtt ilyenekkel fárasztjuk a választókat, az nem aludta ki magát.
Fabius, tessék pihenni!
Ez egy annyira gusztustalan és logikátlan szórólap hogy én el sem hiszem hogy az lmp csinálta. Pontosabban ha azt mondják hogy nem ők csinálták el hiszem nekik. De ha mégis... hát akkor ez nagyon durva...
@balazs_88: iiiigen-igen-igen, nyilván-nyalván a gonosz ellenség volt a mi álarcunkban.
MUUUU-HA-HA-HA. Elégszer hallottuk már ezt szadesz barátainktól.
@iBKV: Jaja. Lehet kukoricára térdepelni.
Hahó!
Először tájékozódni kellett volna az lmp-s jelölteknél! Ezt nem az lmp terjeszti és semmi köze sincs hozzá! Ezt kérem vegye figyelembe mindenki!!!!
Gratulálok annak aki kitalálta, de annak is aki utánajárás nélkül tovább reklámozza!
lofaszt lesz itt mas a politika...:-DDD

amig ilyenek a valssztok, addig ez a mocskos bulvar fog menni.

mellesleg az lmp egeszen addig eselyes volt a szavazatomra, amiog ki nem nyitottak a szajukat..

kar, hopgy amikor kinyitottak, egy globalizacio- es tokeellenes kommunista kialtvany jott ki belole.

meg a fideszt is sikerult balrol beelozniuk, megszoritva a thummer-fele kommunistapartot:-)
@nephrin: ja igen. Ezen az elven akkor a Jobbiknak most borzasztó hálásnak kellene lennie az mszp szavazóknak, és átalakulnia mszp-vé?
@Cpt. Flint: Az a baj, hogy nem más neked a véleményed, pontosan tudod te is, hogy miről van itt szó, csak próbálod még kavarni a szart. Ezek után ne lepődj meg, ha elküldenek a picsába. Tessék, lehet tovább duzzogni.
1. a szórólap ki tudja hogy kitől származik. Én inkább tartom valószínűnek, hogy az mszp rájött, hogy öngólt rúgott, ezért egy második öngóllal próbál javítani :D

2. a posztíró maga mondja, hogy az lmp szavazók kiábrándultak az mszp-ből. Akkor most mi van? Ki is ábrándultak meg nem is?
@Pollack: Épp ezt irtam előbb csak megette a blogmotor. Ez a szórólap annyira gáz hogy nem hiszem el hogy értelmes ember ilyet kiad a kezei közül. Vagyis ha azt mondjátok nem ti voltatok elhiszem.
Annyit még hagy jegyezzek meg a blogíró védelmében, hogy...

... kapott a postaládájába egy ilyet. (vagyis hatot) Ő egyszerű, hétköznapi halandóként mint amilyen az ország nagy része, (én is) azt gondolta az LMP üzent neki. Az üzenetet a saját szájíze szerint értelmezte és véleményezte. Nincs ebben semmi. A tanulság az, hogy a választók nagy része is ugyanezt gondolja most otthon, csak nem írnak róla blogot.

Szóval aljas húzás volt ez valakitől, de nem kell meglepődni mert ilyen a politika és ez ellen akarunk mi harcolni. Törvényes eszközökkel a törvénytelen ellen. Le kell vonni a következtetést. Ha valaki ilyen szórólapokkal akkar minket besározni, akkor azonnal lépni kell! Nincs idő szarakodni, cáfolni kell minden fórumon.
Rendkívül szórakoztató olvasni a sok fortyogó überfelvilágosult lmp-szavazót!:)
A szöveg stílusa alapján én is nehezen hiszem, hogy ekkora késsel szúrnák magukat tökön az lmp-ben.
Ezzel együtt az a sok idióta, aki egyszer beszopta az őskommunista kovács anyó ajvékolását 2oo2-ben, aztán képes volt bedőlni egy pszichopatának 2oo6-ban, mélyen magába nézhet, és aztán a tükörbe belemondhatja nyugodtan: Nagy marha voltam! Akik pedig 2o1o-ben is képesek voltak ezt a koncpártot támogatni, azok vagy reménytelenül tájékozatlanok/ostobák, vagy egyszerűen gonoszok. Reménykedem, hogy az előbbiek vannak túlsúlyban, arra mégis csak lehet valami mentséget keresgélni!
Ez akkor is így van, ha politikusként szigorúan tilos választót szidni. Látjátok, nekik sem könnyű!:)
Újabb, az index szerkesztőségéhez közelálló szarosszájú blog? Gratula... Hogy miért kell ennyire reklámozni a szerkesztőség szellemi színvonaltalanságát és pártpreferenciáit?
Az MSZP nem hagyhatta szó nélkül, hogy a baloldalon újabb éhes száj jelen meg. A PÁRT ellentámad.
@szutyika: tudja a f*som. Nem vagyok pesti, az én választókörzetemben LMP csak listán indult, jobb híján rájuk is szavaztam, de amúgy elég keveset tudok róluk. És egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem egy hülye LMP-s hülye húzása volt ez. Lehet hogy igen, lehet hogy nem. A fenti cikk persze nem is kételkedik, ilyen szempontból nem értek egyet vele. De nekem az, hogy LMP aktivisták egy blogon (ordenáré hangvétellel) tagadják a szórólap LMP-s eredetét, még baromi kevés az üdvösséghez.
Hol van az LMP-s honlapon a nagybetűs közlemény ezekről a kamu(nak nevezett) szóróanyagokról? Én nem találtam.
@Straight: értelmes ember nem is tenné... de egy elempés?
Gondolom a Lopikulát Más a Politika kiad telefossa az emberek postaládáját egy hasonló cetlivel, hogy az előző cetli nem az ő művük és massszkimálisan elhatárolódnak (mert ebben azért van rutin) tőle. Mega LOL, valaki jól kihúzta a kártyavár legalsó lapját, jöhet gyorsan az "amerikai üzletember" hogy egy jólirányzott "befektetéssel a demokáciába" megakadályozza az összedőlést.
Broááááf.
Noha nem az LMP-re szavaztam (és nem is az MSZP-re), de ekkora faszságot senkiről nem tudok elképzelni, viszont ilyen aljasságot az MSZP-ről igen...
Sztem ott kezdődött a polémia, h az MSzP elkezdett az LMP jelszavaival kampányolni.
@Publius Decius Mus: a jobboldal meg kong az uressegtol...

hova a picsaba szavazzon egy kapitalista, jobboldali, liberalis szavazo ezen a tragyadombon, bazz?:-DDD
Sztem ezt a szórólapot az LMP csinálta, de nem látom olyan vészesnek. Ellentétben a posztíró elmeállapotát igen.
@az igazi Sipi: Az a baj, hogy olyan kevesen vagyunk, akik szerint a fidesz is egy baloldali párt... 2,3M ember szerint nem az.

Ez az igazi elvakultság, kedves barátaim, nem a kommunistázás.
a mesterházi plakátot is a jobbik csinálta, hátha lejáratja vele az mszpt :D
tuti nem perelne az LMP hangosan, ha nem ő csinálta volna a szorólapot.
ez egy rossz lépés volt. ennyi. nem kell szépíteni, kihátrálni...
Kicsirigók!
A gyors tollú brogszerzővel ellentétben én vettem a fáradságot és egyrészt gondolkodtam, másrészt telefonáltam, mert erről a szórólapról ordít első ránézésre, hogy nem LMP-s. Zuglói vagyok, az LMP-re szavaztam, figyeltem a kampányukat és sem a szöveg stílusa, sem a mondanivalója, sem a grafikai megvalósítása nem illik az eddigiekbe. Az igazi LMP-s szórólapok színesek, általában fotók is vannak rajtuk és mindig rajta van a smiley is, ezzel ellentétben. Az LMP nem ragasztott cetliket a lakók postaládájára, ajtajára, ablakára, csak most azok a valakik, akik a szórólapot is terítik.
Más: értő olvasás. Ha elolvassátok a szöveget, egész véletlenül nem a Jobbik retorikája ugrik be? Bűnös kormány, bűnös választók, stb. Nem gyanús?
A mai napon pedig több televíziós, rádiós és egyéb sajtóbeli információ lesz erről az esetről, hivatalosan cáfolni fogják azt, hogy ők állnának ezek mögött a szórólapok mögött.
@az igazi Sipi:
No igen, mert a globalizáció az csupa jó dolog.
Meg aki nem a szabadversenyes kapitalizmust élteti az már mind kommunista. Ez olyan Bokros féle mód, irány Latin-Amerika, igaz!
A sok hülye skandináv, meg benelux államok elmehetnek a picsába a kommunista szociális hálójukkal, kisebbségvédelmükkel, emberi jogaikkal. Célunk a nagyszerű argentín gazdasági csoda leutánzása!
@az igazi Sipi: Már itt is, Sipi? Mi az, bezárt a Kapcsolat blog, meg a Piroslap?

Vagy azért vagy ennyire jólinformált, mert segítettél az MSZP-s elvtársaidnak kikézbesíteni a fenti szórólapot? :3
@eml: Az mszp-s jelölt nem indul ezért nem érdeke - legalábbis helyben, a választások szempontjából - az LMP ennyire azért nem hülye maradnak a fideszfanboiz.
LMP. Van 7% az országban aki elhitte ennek a pártnak a nevét???

SZDSZ 2.0.

Mindig álruhában jönnek, amikor legutóbb hülye módon szavaztam rájuk azt mondták: Horn Gyulával és az MSZP-vel semmiképp! Aztán kaptam az arcomra.
@_tx_: gondolod, hogy ennyire elkattantak volna a 7.5%-tol..?

ennyire nem lennenek agyuknal?
nem hiszem...

mellesleg nem azert a 2 fillerert de ha a "qui prodest" szemszogebol vizsgaljuk ezt a plakatot, akkor ennek a botranynak a gyoztese a jobbik..:-)

ne felejtsuk el, hogy bp-en a jobbikot elverte az lmp..
Alapvetően hüje a posztoló, ha azt hiszi, hogy valakiből első körben csak mszp szavazó lehet, aztán onnan lehet majd később elpártolni máshova. Talán volt olyan, aki eddig azért szavazott a cocialistákra, mert nem volt más, még kisebb rossz.. Az MSZP húzása meg gusztustalan volt...
Gondolom a választók ilyen szintű megtévesztése, bejegyzett párt nevével való visszaélés bűncselekmény. Tessék az LMP részéről azonnal feljelentést tenni. Bár nem láttam ilyen szóróanyagot meg matricát, de valszleg nem házinyomdában készült ilyen mennyiségben, úgyhogy nem lenne tán nehéz kideríteni, ki csináltatta...
@Calogero: igen, ez kb ez a kategória. (MSZP-szlogen: "Újra csak radikális változással lehet más itt az idő" ;) )

HA (márpedig ezt tartom valószínűnek) az LMP a baloldali váltópárt szerepre pályázik (ez nekünk is jó, meg nekik is - eltűnik az MSZP), akkor KIZÁRT, hogy ilyet valaha is megengedhessen magának. HA viszont én vagyok az emeszpé, és ezt meg akarom akadályozni, na, akkor mit csinálok? ;)
@iBKV: Pont arra reagáltam ami rá van írva te okoskodó észkazán!
Ahogy don Calogero barátom is sejtetni engedte, ez igencsak amolyan Tóth Csabás (a helyi maszop jelölt)machinációnak tűnik....
te szánalmas, semmirekellő blogfirkász, menj inkább kapálni bammeg!
Hát ,nem semmi!! Úgy tudom,hogy a szórólap eredetiségét igen könnyü megfejteni,csak meg kell szerezni azt a nyomdát ,ahol ezt nyomtatták.Nem hiszem,hogy ez olyan nehéz,csak egy szakembert kell megkérdezni.Utánna jöhet a posztolás.Ez így csak vagdalkozás.Mindenki a saját elképzelése szerint és nem konkrét tényekkel hadakozik.Igaz, így kellemesebb .
@Bogyó 2: igen
a globalizacio egy nagyopn jo dolog.
ebben a pillanatban is elvezed a gyumolcseit, hiszen a kinaban osszerakott szamitogepeden elvezed az usaban kifejlesztett internetet, ami nemet kabelen erkezik egy orosz szolgaltato altal kozvetitve, mikozben azon gondolkodsz, hogy ebedre kinait, mekit, vagy sushit egyel vajon, mikozben a svajci orad mutatja, hogy mar egy ora sincs addig..:-))

tenyleg, az autod milyen gyartmanyu? a televiziod? a cipod? a farmerod? az inged? a zoknid? az alsogatyad? a gaztuzhelyed?

te kis antiglobalista..;-DDD

az igazi antiglobalista az, aki tanyan el viz, villany, aram es enternet nelkul es maganak termeli meg a maga elelmiszeret.

te csak nem tudod, hogy mire sirjal jodolgodban, amit a globalizacionak koszonhetsz..:-)
Kedves Lendvai Ildikó!

Látom, hogy nagyon megy a fiatalos ún. vaker, de attól még tartalmilag igen szegényes posztot tetszett összekalapálni.
De sebaj, nemsokára már úgyis okafogyott lesz ez a szánalmas vergődés.
@Cpt. Flint: ha minden állatságra válaszolni kéne official, egész nap kattogna a klaviatúra...
Totál álságos a blogíró. Majdnem hülye. Az LMP-nek teljesen igaza van és külön honorálandó az őszintesége, szókimondása. Még csak az kéne, hogy ők is maszatoljanak mindenféle üres, talmi szlogenekkel, mint a többiek?! Lófaszt, mama. Én sosem szavaztam az MSZP-re. Se. De az LMP becsülendő - egyelőre -, ha másért nem, az őszinteségéért. Demszky se lenne egy jobb sorsra érdemes város élén, ha az ostoba, retardált többség nem voksolt volna a szép, de hamiskás mosolyára!
@Publius Decius Mus: menj vissza a barikádra és ott osszad meg a gondolataidat, mármint ami maradt a lobotomizált valamidből...
Csak szólok, hogy (mindenféle bizonyíték nélkül) a fidesz, mszp, jobbik jelöltjeire kenni a szórólapot ugyanolyan pocsék hozzáállás, mint a mindennek lehordott blogolóé... sőt, rosszabb, mert ő legalább valamilyen szinten vállalja az arcát egy blogon, az egyszeri hozzászóló meg idejön a sötétből, aztán meg eltűnik ugyanoda.
@kombájn: nana, ez azért annál kicsit komolyabb. láthatod.
@Calogero: igy lepnek vissza mszp javara!
@Wendriner Tódor Emánuel: kicsirigó! Már vártam, hogy egy kicsirigó kapásból a naaaaagy fekete fasiszta szarkára probálja kenni a szarát.
"Az LMP nem ragasztott cetliket a lakók postaládájára, ajtajára, ablakára..." ótvaros hazugság 2., de gondolom majd ezt is megcáfolják. Hivatalosan mert akkor már hitelesebb mint a Tóra. A LMPsek már az EUP választásoknál is teleragsztottak matricával mindent, kresz-táblákat, gázelosztót stb, firkáltak falra, ráragsztottak Jobbikos plakátokra mindenütt, jollehet elég helz volt mellettük is.
Kicsirigó, nyisd ki a csipád mielött kapsz egy behivót fitymátalanitásra.
abban a kerületeben az mszp ha jól tudom visszalépett az lmp javára. akkor meg mi értelme volna hogy az mszp csinál egy ilyen szorólapot??? haszna neki sincs belőle.
@szvsz:

Anyád, te rasszista kis pondró!
@szvsz:

Neked nem gáz, hogy lejáratod magad??? Csak barátilag kérdezem.
Szerintem is provokáció ez az ügy, semmiképpen nem vág össze az LMP stílusával. Max. a jelölt egyéni akciója, de a vezetés biztosan nem azonosul egy ilyen, a választópolgárokat mocskoló irománnyal, márcsak önérdekből se.
@Wendriner Tódor Emánuel: ugye, hogy ebbol csakis a jobbik profitalhat..?:-)))

lejharatni az lmpt, mikozben rogton gyanussa tenni az mszp-t...

annyira jobbikszagu, hogy erzodik belole morvai honaljkutyajanak buze..:-D
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): Az nyilvánvaló, hogy hamis a szórólap, nem LMP-s. De nem is MSZP stílusú a szöveg.
Varánusz-Varánusz, többet vártam tőled!

Ordít a szóróról, hogy LMP-fake.

Tök jó a blogod, erre beszopsz egy ilyen "Mocskos kampányfogások alapfokon" tankönyv bevezetőjébe illő példányt?
Ez de szar poszt. A szórólap teljesen korrekt.
Kedves hőzöngők!

Könnyen meglehet, hogy a szórólap fake. De az is, hogy ezt a módját választották az ellenkampánynak. A kommentjeitek alapján még könnyebben elképzelhető, mint a szembesülés pillanatában volt. Mindenesetre az agyamba tolta a vért, a célját elérte a szórólap.

De a cáfolatnak van a bekiabáláson kívül más módja is. Lehetősége van az LMP-nek erre akár a saját honlapján, akár más felületen.
Grafikusként dolgozom, és pár héttel ezelőtt megkeresett egy ismerősöm az LMP-t, Jobbikot, MDF-et, MSZP-t lejárató mindenféle készítésére (szóró, plakát, banner stb).

A megrendelő titkos, de könyörgöm nem kell nagy ész hozzá hogy rájöjjél...
Ősi törvény - oszd meg és uralkodj.
Fabius az igazi hős:):):):)...hogy memondta:)......

MIT IS?.....

Az LMP zöldje teljesen más színű ám:)....gondolja bárki is, hogy erre a pár szórólapra külön vettek egy kübli festéket???????

Szegény ganééé Jobbik, ez megint nem fog ám összejönni, mint a sok plakáttépkedés meg zsidócsillagozás sem jött össze:):):):)
@kultúrpesszimista: anyám nem rasszista. Legnagyobb bénatomra.
@dfcwolf: csak azok elött "járok le" akiknek szart sem adnék a véleményükért. A válasz ezért nem, nekem nem gáz.
El lehet menni Magyarországról? Igen! Az ön szavazatával. Lehet Menni a Picsába!
@dfcwolf: navégr. de úgylátom, ehhez csak kellett ez a blogbejegyzés. rendőrségi feljelentés hol van?
@Fabius: hat nemtomm, Fabius...

aki kovette a kampanyt, az latja, hogy ez a fajta szovegeles nem stilusa az lmpnek. elso olvasatra latszik, hogy semmi kozuk hozza.

naivak, neha gyerekesen ostobak es egyszeruek, mint a faek, de nem ganek.

ez a stilus erosen a jobbikra hajaz, ok azok, akik barmire hajlandoak a celjaik elerese erdekeben. hiszen ez a radikalizmus utja. barmilyen eszkozzel, barmilyen veszteseg aran elerni a celunkat.
Teljesen irracionális.
Aki ezt csinálta, az nem drukkol sem az MSZP-nek, sem az LMP-nek.
@dfcwolf:

Így korrekt. Ápdételtem vele a posztot.
Gondolkozzatok már! Ugyan mégis mi érdeke lenne az LMP-nek egy ilyen szórólapot készíteni? :O
Az ellenfeleknek annál inkább...
Lehet Más A Sötétség...
nem bonyolult ez postiro.
level a info@lehetmas.hu cimre, szeva, tit terjesztitek ezt? nem? oke, koszi.
meg facebookon is korbe kerdezel, oszt annyi.

es akkor nem csinalsz hulyet magadbol.
fotoshopolas helyett az info valosagtartalmanak kellett volna utananezned. ha mar kozironak hiszed magad...

az indexet meg minositi, hogy "blog" cimszo alatt mindenfele orto faszsagot tol ki cimlapra, aztan majd annyit mond, hogy de a blogokert nem vallal felelosseget.
(nem a faszt nem: ha cimlapra kerul, akkor egy szerkeszto mar dontott az index neveben, hogy publikalja a szajret. persze az indexnek minden mindegy, csak kommenteles legyen, mert valahogy vissza kell hozni a blog.hu-ba beletett lovet, a hirdetok meg nem allnak sorba.)
@szivkuldi: hat nemtomm...
en eleg sok szemetseget kinezek az altalad fel nem sorolt partbol is, de nekik meg egyszeruen nem eri meg a kockazatot...
"kicsirigó!
... a 7,5% bizony a baloldal pártjaiból kiábrándult választók voksaiból jött össze."
Majd ebből vezeted le az egészet.
Ejnye már. Pedig a blogokban lapzárta sincs, hogy emiatt írjunk marhaságokat.
@az igazi Sipi: képviselőjelölt egyéni akciója? ez megmagyarázhatná a szórólap technikai hiányosságait is akár...
jól van, Te nem szereted a LMP-t, bizonyára másra is szavaztál, de fogd már fel, a kampányharcnak vége. csak azért kár utálni bármelyik pártot is, mert a kedvencünktől vette el a potenciális szavazatokat.
@dfcwolf: elhatárolódom szvsz-től, visszaél az nickkemmel ez a tróger.
Ha-ha-ha
@gauche caviar: "az indexet meg minositi, hogy "blog" cimszo alatt mindenfele orto faszsagot tol ki cimlapra,"

te tudod mit jelentenek a "blog", "szolasszbadsag", "velemenyszabadsag" kifejezesek..?:-)
@gauche caviar: ugyanmá, baszki, te se vagy bonyolult azért... minden reflexszerű tagadást egyből elhiszel?
Fabius: olyan orbitális feltételezgetésekre alapozod az egész blog-posztot, hogy az már fáj.

1) A 7.5% nem a szocikból, sokkal inkább a megszűnt SZDSZ-ből és az MDF-ből jött össze. A szociknak is volt kis köze hozzá, kb annyi sztem, mint a fidesznek.
2) A plakát lehet fake is. Attól, hogy szerinted elképzelhető valódi, még továbbra is alaptalan minden állításod, hiszen semmi utánajárás nincs a részedről a dologban.

AZ LMP cáfolatáról pedig. Szerintem kicsi rigó vagy te ahhoz, hogy bárki hivatalosan cáfolgasson téged. Majd ha országos véleményformáló erő leszel, akkor lehet lesz aki érdemesnek tart cáfolgatni. Addig maradunk mi, innen-onnan idetévedt olvasók, hogy megmondjuk neked, elgurult a gyógyszered, ideje lenne megkeresni.
@szvsz: :) igyál egy teát, hátha attól megnyugszol!
@az igazi Sipi: Nem vagyok antiglobalista!
Szerintem is jó dolog sok szempontból, de nem is istenítem veled ellentétben.
Tudod a dolgok árnyaltak, vannak jó és rossz oldaluk, s bármilyen hihetetlen számodra, a globalizációnak is vannak rossz oldalai. A cél ezek tompítása, kiküszöbölése kellene, hogy legyen, nem oktalan módon a tagadásuk.
Az LMP nem mondott olyat, hogy ki kell iktatni az internetet, be kell zárni az autógyárakat, meg kell szüntetni a nemzetközi kereskedelmet.
De van annyi eszük, hogy lássák hova vezet a tőke mértéktelen és feltétlen kiszolgálása, istenítése egy saját multinacionális vállalattal nem rendelkező, létszámában, területében, gazdasági erejében is gyenge országban. Csak azt ne mondd, hogy nincs protekcionizmus a fejlett országokban, hogy nem védik a saját dolgaikat, valahogy az uniós szerződések révén nem ezt láthatjuk, s joggal teszik, nekünk se kell hanyatt esni a tőkétől, ésszel kell kezelni, s nem árt emberségesnek se lenni, pl. ezért tartani fent szociális hálót. Ettől még nem kommunista valaki.
@Fabius: igen, csak eppen egy baszom nagy ragalmazassal szerepelsz az index cimlapjan, baszod.
" Var LMP: választók menjetek a picsába!
Végülis, a parlamenti küszöbön nagyon bőven átrugdosták őket, innentől minden le van szarva."

ez olyan, mintha az lenne kiirva, hogy "Fabius anyja egy buzikurva, hullabaszó ótvar lotyó, aki gombás segglyukakból szívja ki a gennyet."
a postban meg az van írva, hogy: "de lehet, hogy nem."

szál az infónak nem csak érdekessége, meg sebessége van, hanem hitelessége is.
@Fabius: "Visszaélnek az LMP nevével

Az elmúlt napokban olyan matricák és szórólapok árasztották el Zuglót, melyeken az LMP nevében arra szólítják fel a szocialista szavazókat, hogy ne szavazzanak az ökopártra. Ezek szövege kifejezetten sértő a választópolgárokra nézve.
A Lehet Más a Politika nem adott ki ilyen reklámanyagokat. Mivel azok alkalmasak a választók megtévesztésére, a szórólap bemutatásával kifogást teszünk a helyi választási bizottságnál.

A Lehet Más a Politika minden választópolgár szavazatára számít, akinek elege van abból a politizálásból, amit ez a szórólap is fémjelez. Az LMP felnőttnek tekinti az állampolgárokat, és mindig is távol állt tőlünk, hogy sértegessük vagy utasítsuk őket. Az LMP pontosan azért jött létre, hogy megmutassa, lehet úgy is politizálni, hogy tiszteletben tartjuk ellenfeleinket és szavazóit."
@kultúrpesszimista: @Fabius: Első olvasásra, hogy fake. Látott már bárki olyan LMP-s anyagot, melyben a Lehet Más a Politika, amelyik az állampolgári részvétel és meggyőzés híve, választókat küld el a p@csába a korrupt és undorító öregpártok helyett?
@Szilva74: lol. Úgy működik egy nyomda, hogy szórólaponként vesznek egy kübli festéket? A saját nyomtatód hányfajta festékpatront használ? Ugye nem kétmilliót? Az általános iskolában rajzórán magyarázta a tanár bácsi, hogy 3 színből bármelyik másikat ki lehet keverni. Az se rémlik? :)
@szvsz:

Csak mert a te beírásaid nélkülözik a tényeket. Ne csak Blikk-et olvass! Természetesen nem akarok most veled magánháborút kezdeni, de nem igazán értem a harcodat...

@Cpt. Flint:

Többet még én sem tudok.
@Cpt. Flint: minden lehetseges es mindennek az ellenkezoje is...
de!

az lmpnek egyszeruen nem ez a stilusa. nem fer bele az eddigi kommunikaciojukba, amivel igen szep eredmenyt ertek el. megdobbentoen jo eredmenyt. jobbat, mint vartak.

miert kezdenenek el egy masik kommunikacios strategiat, ha ez mukodik nekik? plane budapesten, ahol meg aztan tenyleg frenetikusan szerepeltek???
@szvsz:

menthetetlen és lelki törpe "ember" lehetsz, ha ez számodra bánatra ad okot...
Schiffer András az LMP listavezetője az MTV reggeli adásában BLIKK-et olvasott. Ez nekem elég volt, ez az ember hiteltelen, álszent, farizeus. Az SZDSZ embere, nem más.
most az MSZP a leprás. mint párt. a szavazók sosem leprásak, és ezt Orbán Viktor mutatja a legjobban, hogy a mostani Jobbik szavazóit is mennyire leszopta, amíg lehetett (akarni még most is akarja). az mindenesetre fontos dolog,hogy volt már a FIDESZ is leprás (1994-ben), meg az MSZP is (1990), úgyhogy még a pártot sem érdemes ilyen szinten kikezdeni.

azt, hogy ez most provokáció vagy mi, arra aludjunk egyet, mert ha az, akkor majd a jelölt szépen cáfol, aztán vagy kiderül az igazság, vagy nem.
@malar: "AZ LMP cáfolatáról pedig. Szerintem kicsi rigó vagy te ahhoz, hogy bárki hivatalosan cáfolgasson téged."
Nem őt kell cáfolni, hanem a szórólapot. De ez eddig eszébe se jutott az LMP-nek. Pedig a kommentekből úgy tűnik, hogy napok óta forgalomban van.
@szivkuldi:

Ha ez igaz, akkor csak a fidesz lehetett... Bár ugye nem szép dolog gyanúsítgatni. De láttunk már tőlük is ilyet (hamis, más nevében való telefonálás, meg ilyenek...)

Hajrá LMP!
@Publius Decius Mus: nagy okos vagy te is XD Látod, én nem szívtam be egyszer sem az szdsz/mszp-dumát. Meg most sem. Hajrá LMP! :) Attól függetlenül, hogy '94-ben is megnyilvánult ragyogó éleslátásoddal TE nyilván tisztában vagy vele, hogy mi szdsz és mi nem az, majd meglátod.
@Az igazi Vaszilíj Zajcev:

Az szdsz-esek Blikket olvasnak? Akkor mégse pesti überértelmiségek? Kezdek megzavarodni a kicsit összefüggéstelen szélsőjobbos propagandától..
@az igazi Sipi: sajnos Sipivel kell egyetértenem, nem tudom hogy hamis-e a szórólap, de a hangvétel nagyon is beleillik a képbe amit eddigi megnyilvánulásaik alapján kialakítottam magamban az LMP-ről....
(Legutóbbi a listavezető Klub rádiós interjúja volt)
@az igazi Sipi:
Nem éri meg a kockázat???? Figyelj, egyeseknek a hatalom és pénz mindent megér, úgyse kapja el őket sose senki, már a zsebükben a büntetésvégrehajtás....

!!!!Emberek, láttátok az esztergomi polgármesterről a videót? Félelmetes...!!!

www.youtube.com/user/traktorfej#p/a/u/1/U062JEqXisk

EZEK UTÁN már ez a kamuszórólap egy sima bevett rutin..
@Fabius: Legközelebb próbálj meg gondolkodni, utánakérdezni, netán várni egy kicsit, mielőtt egy ilyen ocsmány posztot lehozol. Nem kell szeretni az LMP-t, de direktbe belerúgni sem kell, pláne nem egy olyan jó embert lealázni, mint Hámori Zsolt.
A rosszindulat süt belőled, ez a legjobban fájó pont nekem.
@Fabius: Sokkal inkább gúnyos megjegyzések voltak itt, mintsem hőzöngés.
Az meg ne haragudj, marhaság, hogy kiábrándult szocik a szavazók, elég sok helyen olvasni, hogy a másodlagos pártpreferencia kétszeres arányban a Fidesz. Ha csak az LMP vezetőit nézzük meg ott is épp elég kiábrándult egykori fideszes van, s nem feltétlen a '93 előtti időkből.
@Bogyó 2: ". A cél ezek tompítása, "

azaz ugy reszesulni a jobol, hogy nem megfizetni annak az arat..

ez nalam az ingyeneles szinonimaja, baratom:-)

ha erdekel a velemenyem, en speciel kifejezetten globaliuzacioparti vagyok, amit karosnak es veszelyesnek tartok az az orszaghatarok es nemzetek. ezek ugyanis fikciok, amik elsosorban az emberek megosztasat es egymas legyilkolasat szolgaljak.

szemben a globalizacioval, ahol a kepessegeid alapjan iteltetsz meg.

bar elhiszem, hogy ez egyeseknek kurvara befosatos lehet..;-)

szamomra meg az a befosatos, hogy valaki ramlojjon azert, mert magyatr vagyok mert valami fasszopo fogeci kitalalta, hogy a magyar ellenseg mert magyar es magyarorszagon el es kesz, fuggetlenul az ertekeitol, ertelmetol, mert az egyetlen meghatarozo ertekmeroje az, hol szartak vilagra..

na ez az undorito, nem a globalizmus;-)
@Az igazi Vaszilíj Zajcev: Én egyszer láttam Orbán Viktort és Vona Gábort kézenfogva Blikket olvasni. Orbán még interjút is adott neki. Az SZDSZ emberei, nem vitás.
@az igazi Sipi: egy dolog, mikor a párt kommunikál, és egy másik dolog, amikor a képviselője (jelöltje) önállóan. Láttunk már ilyet, ugye? Legalábbis én már sokat. Visszavonások, elhatárolódások, netán kirúgások...
@Cpt. Flint: ugyan már. Ennyire egyik pártunk képviselőjelöltje sem hülye. Ez a szórólap pont az ellenkezőjét tartalmazza, mint az LMP tipikus szövege.
@szivkuldi: engem is megkerestek ezzel. Bar ott pont a fideszt kellett volna lejaratni es osszemosni a jobbikkal. Ingyen botox kezelest is felajanlottak...
Bazeg, nem hiszem el hogy a postíró komolyan gondolta hogy ezt a szórólapot az LMP csinálta... Hát hol él, zacskóban??
@dfcwolf: mert nem harcolok, hanem szórakozok :)
Ja és magától értetődik, hogy magamfajta fasisztarasszistamocsoknáczi kizárólag kurucinfót olvas meg barikádot, tehát a Blikk cimü jiddish (ohhhh, bocs, hát nem kiesett a számon?) szennyet csak távolról láttam.
@Pollack: te meg egy kicsit talán elfogult vagy, nem? ha nem az LMP-t sározzák, gondolom ide se jöttél volna kommentelni és leoltani a bloggert.
@dshk: hülyék mindenütt vannak.
@Az évek meg a rutin:

Ez így akkor is csak egy hipotézis, még ha plauzíbilis is. Engem nem győz meg mindenesetre, bár ettől még nem zárható ki a dolog.
@Lastres: Egyértelmű... Nem is vállaltam a munkát. (az indafotó televan ezekkel, most láttam)

Szerintem aki egy kicsit is a dolgok mögé lát, az tudja hogy ezek minden szinten támadtak most a hatalomért... Elég durva.

Hajrá LMP! Már félnek tőletek, kezdik a bemocskolást... :)
Fabius, az update után legalább bocsánatot kérhettél volna ...
@szivkuldi: nezd..
ha valaki legszivesebben a csuti palya edzoi kispadan latna orbant legfelelossegteljesebb poziciojaban, az en vagyok...

de akkor sem hiszem, hogy ezt ok csinaltak. egyszeruen felesleges. nincs ertelme.

az egyetlen part, aki ebbol profitalhat, hiszen a ket konkurenset csapja popfan vele egyszerre, az a jobbik.

a fidesz egyszeruen mar mas ligaban jatszik.

a buntetesvegrehajtas meg azota a kezukben van, hogy kalman gyorgy kurtan-furcsan lemondott es polt peter fideszes kepviselo ult a helyere...
szoval ez nem ujdonsag...

nem veletlen, hogy a fideszes partfinanszirozasi es korrupcios ugyeket csak akkro vizsgalja az ugyeszseg, ha az illeto kiesett a kegykosarbol a fideszben.

lasd meggyes.
egy ilyen vallalhatatlan faszfej vajon mit tudhat orbanrol es a fideszrol..?:-DDD
@Cpt. Flint: mondom, minden lehetseges.

de ha eselylatolgatunk, akkor az altalad felvazolt lehetosegnek sokkal kisebb a valoszinusege.
@Fabius: Nem olyan nehéz ám leírni, hogy "bocs, felültem egy provokációnak, ok nélkül köpködtem és rágalmaztam." Hidd el, jobban fogod magad érezni utána.
Kicsit erős volt, hogy "semmiféle közösséget nem vállalunk a szocialisták szavazótáborával". Ezeknek az okos pesti fiúknak-lányoknak lehetne annyi eszük, hogy az állampolgárt/választópolgárt TILOS sértegetni. (Itt szokták elszúrni Orbánék is.)

Viszont jól teszik, hogy nem lépnek vissza senki javára, és más visszalépéséből sem kérnek. Örüljenek, hogy bejutotottak, szép munka volt, mázli is kellett hozzá. Én is rájuk szavaztam. Ezen kívül egyetértek a postíróval abban, hogy nagyrészt protestszavazatokat zsebeltek be. Olyanokét, akik el akarják már zavarni a szocikat a vérbe, de nem kérnek OVi-ból, és nem elég bunkók ahhoz, hogy a Jobbikra adják a voksot. Sőt, állítom, ha már kampány során megérezték volna a néplélek ezen rezdülését, és erre kicsit ráerősítenek, lett volna az 10% is. De erre valahogy nem éreztek rá.

Szeretném, ha nem kurvulnának el rögtön az elején.
Plusz ha visszaléptek volna a szocik javára, sosem mosnák le magukról az SZDSZ-utódpárt gyanúját.
Ez a poszt egy butaság.

Amúgy miután megjelent a hivatalos cáfolat és elhatárolódás, nem értem, hol marad a "bocsánat, hülye voltam, bedőltem, nem néztem utána, és így szétfikáztam valakiket megalapozatlanul, és ezzel megtévesztettelek titeket" bejegyzés? Ha már ennyire következetesen védjük a posztjainkban a választókat, beleértve blog-olvasó választókat is.
@ladislaus: kár hogy nem fogadtad el, pedig biztos kedveskedni akartak neked egy személyre-szabott díjazással.

Én nem kamuztam, te igen. Higgy amit akarsz.
@szivkuldi:
""Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak ellened, aztán győzöl."

Gandhi
lehetmas.hu/hirek/1730/visszaelnek-az-lmp-nevevel

Bazeg, mekkora sötét egy "blogger" vagy te.

Amúgy én Kubatov munkára tippelek, ügyes.
fura egy orszag ez, fura emberekkel...

itt bun a megegyezes es kompromisszum..:-DDD
@szvsz:

Örülök neki, hogy megtaláltad a hiteles hírforrásokat!!! :)
@Bogyó 2: "Sokkal inkább gúnyos megjegyzések voltak itt, mintsem hőzöngés."
Szemelgessünk...
"Kedves cikkíró sötét, mint az éjszaka "
"Haha, a szórólap mesziről fake, de az is fake amit a cikkíró az agyának hisz."
"Aki ilyet csinál, azt embernek nem, maximum patkánynak lehet nevezni.
De te sem maradsz el sokkal tőlük, a különbség csak az, hogy te még egy sötét hülye is vagy, hogy beszopod, majd az eszközükké válva terjeszted."
"Varánusz, kicsirigó! Annyi eszed van, mint egy szaros seggnek!"
"Nem gondolom, hogy a posztíró ennyire ostoba lenne, hogy ez nem tűnt fel neki, úgyhogy feltételezem, szándékosan akart egyet rúgni az LMP-be. Azon se lepődnék meg, ha ő maga gyártotta volna a cuccot."

Stb.
szerintem meg lmp elmehet a budos picsaba.
Faszság az egész! Az LMP már kiadott egy közleményt, hogy nem az övék a szórólap, hamis!!!
@Lastres: :)

ez helyre tett, tényleg köszönöm :)

nem is izgatom tovább itt magam :D
Szep napsuteses napot mindenkinek, mozduljatok ki a gép mellől ha tehetitek!
@boguslawski: és Őszödön sem mondott semmit GyF
@az igazi Sipi: blog, velmenyszabadsag???
az orto faszsag minosegi kategoria.

attol mert blog meg velemenyszabadsag, attol meg lehet valami siman orto nagy faszsag. a ketto nem zarja ki egymast. (lasd a radikalis hulyeket akik a kossuth teren uvoltozik, hogy nincs szolasszabadsag!!)

any question?

@Cpt. Flint: játzunk el a gondolattal. van egy part, amielyik leginkabb a valasztoi szimpatiajara epit, nem all neki saratdobalni, nem akar senkit sem lampavasra, bortonbe, kulfoldre kuldeni.
nu, ennek a partnak legfobb tokeje a hozza kapcsolodo pozitiv csatolasok.
akkor egy ilyen partnak szerinted barmilyen erdeke fuzodne ahhoz, hogy most igy hirtelen nekialljon arcbafikazni mindenfele valasztopolgarokat?
azutan, hogy vegitolt egy olyan szakaszt, 0 remennyel, hogy bejut, ahol elmondtak rola, hogy szdsz, meg komcsi, meg fidesz ("Koka Janos Fidesz szekertolo kommunista partja)???
szal, mi a fasz erdeke is fuzodne ehhez?
csak hogy mi az ami miatt vitatni kellene a hivatalos allas foglalast...
@Lastres: márc végén/ápr elején volt egy ügy, talán Csongrádban, ahol villanyoszlopokra, magasan, kartonlapokra ragasztott LMP plakátokat nyomatott felül a Jobbik. (ez a felülragasztások történetében is példátlan volt addig) Nem találom a linket sajnos. Erre szvsz meg a többiek itt jönnek a marhaságaikkal...
@szutyika: majd akkor kérjen bocsánatot, ha a vizsgálat lezárult. szerintem mondjuk amúgy is hányás egy párttól bocsánatot kérni... ki kell annak bírni ennél durvábbakat is.
@gauche caviar: well..
yes, i have a question.

a szolasszabadsagba tehat csak az fer bele, ami szerinted nem faszsag?:-)
@Cpt. Flint: "ki kell annak bírni ennél durvábbakat is. "

bezonyam!!!

aki kurvanak megy ne sirjon ha basszak:-D
Köszönjük a kiigazítást!
Tudjuk, melyik párt kampányol mostanában az LMP mottójával és színével. Melyik párt vádol és bukik le saját vádjaival.
Ennek a pártnak még mindig van közel 1 millió frusztrált szavazója. Nyíltan ciki felvállalni ezt a pártot, sehol nem olvasni olyan beírásokat, hogy "igen, jó a program, hiteles a jelölt".
Ezek a szavazók most büntiben vannak a pártjukkal együtt. Sehol nem várják tart karokkal őket, egyedül maradtak. Már a párt is menekülne saját magától, nevet váltana, arculatot, stílust.
@gauche caviar: mondtam már, más a párt és más a képviselője, mint egyén. hülyék mindenhol lehetnek. nem tudom, hogy az LMP-s képviselő csináltatta-e, talán nem is hiszem, hogy ő csináltatta; de az ellenkezőjéről sem vagyok meggyőzve. várakozó állásponton vagyok, ezért nem dorongolom a szerzőt, és nem próbálom másokra se kenni a szórólapot.
@Cpt. Flint: a bloggernek is ki kell bírni ha anyázzák...:P
@gusthy1: @szutyika: @kukatr:

Ápdét 2.

Ti vagytok elég bátrak követni a példát?
@kukatr: bírja is, ha jól látom. de én arra céloztam, hogy szvsz becsületsértés párt esetében nem létezik...
Elismerésem egyrészt az ápdétért, másrészt a korrekt hozzáláásért.
@Fabius:
NEM KÉNE ESETLEG MEGVÁLTOZTATNOD A POSZT CÍMÉT???
(Mert ez így a mostani formájában hazugság!)
@aum:
A szavazókat azért ne bántsd, a párt jó sok tagját lehet!
@Cpt. Flint: bizony..
2002 ota tudjuk, hogy partnak, kozszereplonek egyszeruen el kell turnie azt, ami maganembernek mar becsuletsertes..
@az igazi Sipi: latom neked is nehez elfogadni, hogy nincs igazad.
az hogy egy iras faszsag, attol szerinted mar en azt mondom, hogy nincs joga megjelenni? ezt csak te akarod itt beleeroltetni. (mo-n amugy is cinkes azt mondani, hogy ja bocs, nem votl igazam, van ilyen. neeeeem, mi inkabb meg 200 kommenten at ragjuk a gittet egy kajak felesleges vitaban).
az indexet minositi, hogy mekkora kulare ganyet pakol ki a cimlapjara.
blog meg szolasszabadsag cimszo alatt.
ha ebben te nem erted a kulonbseget, akkor szerintem az alma kisebb, mint a tihanyi viszhang.

@Cpt. Flint: tehat te elvarod, hogy akkor most ugyeszseg, rendorseg, jack bauer uszuljon ra erre a roppant fontos kerdesre, mert addig az lmp-s jelolt egy potencialis hulye, aki kajak a partja erdekeivel szemben cselekszik, es az lmp allasfoglalasa nem szamit semmit.
nekem aztan mindegy mit gondolsz a kerdesrol.
a post szerzoje lathatoan hangyafasznyit nem jart utana a kerdesnek, csak gyorsan leirta, hogy az lmp arcba fikazza a valasztoit, aztan amikor jonnek a lamentalasok, meg akkor sem irja, hogy ja, bocs, elbasztam, javitom, leveszem, stb.
neeeem. csak koti az emebet a karohoz, mert magyarok vagyunk, mi sosem hibazunk. es ezert sosem ismerjuk be, hogy azt tettuk.
pffff.
loszar es csillampor.
Az LMP nemcsak a szavazóit keresi/kergeti hanem a saját arculatát is. Ennyi sok világmegváltó szándék nehezen fog ízletes koktéllá összeállni. Egy zöld-cigány érdekvédő párt feminista-genderista-progresszionista célkitűzésekkel. Nemzetközi befektető által támogatott antiglobalista párt
öregem, varánusz,

te is tudod, hogy mik mennek/mentek az utóbbi másfél hétben óbudán. már az indexen is az a megtévesztő reklám megy, szerintem durva. mindenesetre, igen, fene nagy liberális vagyok, és akkor sem tudok sors és bárminemű közösséget vállalni azokkal, akik április 11.-én az mszp-re szavaztak, ha. mert azok HÜLYÉK!!!
@Fabius: természetesen, így most már korrekt. bocs.
@Cpt. Flint: ezt nem tudom. a hazai jogviszonyok alapján simán kinézek egy eldugott paragrafust, ami pont erről szól.:)
@az igazi Sipi: off: a határokkal, nemzetekkel mint konfliktusforrásokkal kapcsolatos nézeteiddel maximálisan egyetértek. hozzávéve a vallásokat is.
on:
Egyébként lassítsunk kicsit: ez a szórólap Zuglóban került ki, ami az egyik olyan körzet, ahol az MSZP visszalépett, abban a reményben, hogy máshol meg az LMP fog. Ezután az LMP tisztázta, hogy nem lép vissza. A Jobbiknak teljesen irreleváns a körzet (tovább sem jutott), a Fidesz pedig tutira behúzza a körzetet (eleve esélytelen lett volna a visszalépés). Ergo KIZÁRÓLAG az MSZP-nek érdeke a választókat eltéríteni az LMP-re való szavazástól. Ez egyfajta "kármentés" a részükről, ne szavazzanak a választóik inkább senkire, ha rájuk nem. Egyébként sem áll távol tőlük ez az aljas módszer (lásd Szanyi és Molnár körzete és Lendvai a lehetmásozással). Az MSZP-nek van a legnagyobb félnivalója az LMP-től. Rettegjenek is. :)
@Fabius: ez lenne az update?
"LMP: a választók menjenek a picsába!"

Hmm?

" Var LMP: választók menjetek a picsába!
Végülis, a parlamenti küszöbön nagyon bőven átrugdosták őket, innentől minden le van szarva."
@kukatr: 2002ben, amikor lopert daniel 3x, hangosan lehazaarulozta medgyessyt kapolcson es az beperelte becsuletsertesert es ragalmazasert, akkor a birosag kimondta, hogy ja, ez valoban az, DE egy kozszereplonek kotelessege tobbet elturni, mint egy maganszemelynek...
@gauche caviar: hát, ha fontos az LMP-nek saját hírneve (és a törvényesség, mint olyan), akkor bizony elvárható tőlük a feljelentés.
És mint szavazójuk, IGEN, ELVÁROM a rendőrségi feljelentést.
@Fabius: Ha poszt címét is update-eled, akkor én is megkövetlek. Fenntartom ugyanakkor, hogy máskor alaposabban nézz a dolgok után és mögé, mielőtt rágalmazni kezdesz, illetve ne lepődj meg, ha ezek után hasonló hangvételű kommenteket kapsz.
@gauche caviar: "az indexet minositi, hogy mekkora kulare ganyet pakol ki a cimlapjara.
blog meg szolasszabadsag cimszo alatt."

tehat akkor ezek az eszrevetelek teged minositenek:-)
Kedves postoló!

A járólap úgytűnik nálad is befigyelt...
Sebaj, megesik...
@szutyika: csak megjegyeznem halkan, a helyreigazitas nem az, amikor meghamisitunk egy megjelent cikket, irast, posztot, hanem amikor meghagyjuk eredetiben es helyreigazitjuk...

ha ugyanis megvaltoztatja az eredetit, a bocsanatkeres, helyreigazitas ertelmet veszti.
@gauche caviar: mi lenne, ha újra végigolvasnád?
@Cpt. Flint: Nem egészen értelek: a kommentek közé eddig kétszer lett bemásolva a link egyszer pedig a szöveg is, amivel az lmp a honlapján elhatárolódik ezektől a mocsadék szórólapoktól. Miért mondod hát, hogy az lmp nem reagál semmit?
@az igazi Sipi: hmm, akkor mégsem. megint tanultam valamit.:) mondjuk én is ezt tartom normálisnak.
@gauche caviar: ember, ha teljesen átírná a postot, akkor nem volna értelme a bocsánatkérésnek.
@lehet más a propaganda: lehetmas.hu/hirek/1730/visszaelnek-az-lmp-nevevel

már unom, hogy minden lmp-hez kötődő blogon beböfögsz valami oktalanságot te szerencsétlen sejthalmaz...
@elendem: nem mondtam, hogy nem reagált. azt mondtam, hogy ez még kevés.
@lorantka_a_gall:

Zuglóban két körzet van, a 21 és a 22. Csak az 21-ben lépett vissza az MSZP, a 22-ben nem.

@szutyika: @gauche caviar:

A poszt címét nem változtatom meg. Az a szórólapról szól, aminek ez az üzenete. De ahogy eddig is, eztán is kiteszek minden hivatalos reagálást, fejleményt ami az LMP részéről érkezik. Ha valóban eljut feljelentésig az ügy, akkor annak külön posztot szentelek.
@Belavagyokszevasz!: "sak szólok, hogy eddig titeket az is megkülönböztetett a többiektől, hogy nem süllyedtetek le arra a kommunikációs igénytelenségre."

Micsoda??? :D LOL

A liberális érzelműektől olvastam eddig a legtöbb mocskolódást, gyalázást és erőszakos cselekményre való felbújtást.
Mindezt azzal igazolva, hogy a másik csinálja.
Ami meg hazugság.

A liberálisokat onnan lehet megismerni, hogy:
- előszeretettel bannolnak véleménykülönbségért
- rendkívül agresszívak és erőszakosak

Lásd a mostani poszt lmp szimpatizáns hozzászólásait.
@Lastres: Ja, hát ha mást kell gyalázni az mehet, ha titeket ér kritika, akkor elszabadulnak az indulatok? :D

Nem semmi tempó.
@Cpt. Flint: mint ahogy valós forgatókönyv lehet az is, hogy áldozatként szeretnének még egyet szerepelni.Kinyomnak egy ilyet, aztán döbbenten tiltakoznak, hogy hát őket már ezzel is.

Persze az mszp/fidesz megrendelés valószínűbb.

Mondjuk nem sokkal. :)
@sertésmájkrém:
Téged megvert egy LMP-s, hogy ilyen krónikusan utálod öket ?
Sajnos a szimpatizansok jo reszet az szdsztol orokoltek, de aki az szdszt liberalis partnak tartja...
Az szdsz egy anti-fidesz part volt. Nem liberalis. Egy liberalis ember/part nem mondja meg, hogy mit csinalhatsz (allampolgarsagi ugy, holokauszt tagadas buntetese stb.)

Liberalisnak tartom magam es ezzel egyutt sohasem szavaztam szdsz-re (mszp-re sem).
Hát bazmeg, az Eötvös József féle "A falu jegyzője" világ az paradicsomi volt ehhez képest.
@webuda: "Egy liberalis ember/part nem mondja meg, hogy mit csinalhatsz"

te kevered az anarchiat a liberalizmussal..:-)
@sertésmájkrém: biztos vagy abban hogy a véleménykülönbséged miatt tiltottak ki? Nem esetleg mondjuk azért mert ugyanazt a hozzászólást másolod be egy csomó blogba?
@sertésmájkrém: ezért kell feljelentés. a gyanút csak úgy háríthatják el magukról, ha minden erejükkel az eset kiderítésén vannak. (és ha ki is derül valami.)
Jó lenne, ha nem a post végigolvasása UTÁN derülne ki, hogy mellesleg az alapállítás valótlan.
Nem lehetne legfölül egy villogó fejléccel jelölni, hogy "UPDATED" vagy valami?

Mondjuk kétségkívül jól esett megkönnyebbülni a végén.
Az egészben az a vicc, hogy az LMP számára teljesen érdektelen a második forduló. Egyéni vál.ker. megnyerésére esélytelenek, a második fordulóban nem keletkezik töredékszavazat, a Fidesz kétharmad megléte vagy megakakdályozása pedig nem az LMP szavazókon múlik.

Ehhez képest két hete megy az LMP basztatása és lassan többet szerepelnek, mint az első forduló előtt.
@Bogyó 2: "Szerintem is provokáció ez az ügy, semmiképpen nem vág össze az LMP stílusával."

aham, na egy random lmp szmpatizáns komment:

"Anyád, te rasszista kis pondró!"

és kész, ezzel le van tudva. :D

Az erőszakellenesség nevében lőjetek le mindenkit bakker. :D
@dshk: aham, biztos. Nem mindre jellemző, de a lesajnált (és persze agyonhallgatott) jobbikos vagy fideszes, de még az mszp-s piroslapokból sem tiltottak ki soha.

A liberálisok képtelenek egyedül higgadtan, vagy egyáltalán csak elviselni a más véleményt.
csak a fidess-től telik ki ilyen aljasság
@szeszkópé: nem kéne, mert ez vonzza az embereket, az indexnek meg a kattintásszám az érdeke.
Ráadásul jól ki is derül belőle, hogy az lmp megint ártatlan. Ezt pedig reklámozni kell.
Ennyi.
@Cpt. Flint: Hát, én kommenteltem akkor is amikor a fideszt basztatták igazságtalanul (newsweek). Vagy amikor a Jobbikot (gárdista kislány).

Egyébként nekem az az érzésem (de csak érzés) hogy ez mszps akció. (De akkor se lennék teljesen meglepve, ha fidesz vagy jobbik magánakció, a módszer mindenesetre mszps).
@sertésmájkrém:

A liberális érzelműek nem egyenlő LMP. Szerintem téves következtetéseket vonsz le és azokat közlöd tényként. A heves reakció pedig érthető, hiszen olyan társaság az LMP, akik nem hivatásos politikusok, hanem egyszerű emberek. Majd hoszzá fognak szokni az ilyen aljas húzásoknek de most még nem tudják megemészteni.
@az igazi Sipi: Jó de magukról szeretik azt hinni, hogy azok. Nem akarom megkavarni őket. :)
@TechMon: Nem kedveském, csupán a tapasztalataimat írom, mindamellett, hogy van igen jó barátom is aki LMP-re szavaz.
Bár neki, mint liberálisnak a jobbik programja jött be a legjobban, dehát pesti...
Az LMP soha semmilyen formában nem támadta egy másik párt szavazótáborát. Magukat a pártokat, a párt vezetőit, klientúráját, tetteit, programjukat, vagy annak hiányát igen.
Ezek után aki ennek a szórólapnak bedől és posztot is ír róla, az azért legközelebb legyen szíves számoljon el tízig :-)

respect az update-ért, egyébként.
@Fabius: szerintem nem vagy hulye
nagyon is helyes volt az elso reakcio hiszen ha te latsz egy szorolapot amin lmp logo van miert kellene feltetelezned hogy hasmisitvany
erre eddig nem nagyon volt pelda

azonban a szorolap szovege engem is sziven utott nem felteteleztem volna egyreszt ekkora modortalansagot az lmp reszerol masreszt meg ennyire hulyenek sem gondoltam volna oket
mert az lehet hogy mondjuk ez a velemenyuk de hogy ezt ki is szorolapozzak az embereknek azt abszolut mellefogasnak tartanam

annyira tehat nem lepodtem meg mikor olvastam az update-ben hogy ezt esetleg nem ok csinaltak
nem vagyok pesti nalunk mar eldolt a szavazas itt nem lesz masodik fordulo es annyira az lmp-t sem tartom eselyesnek hogy komoly dolgokat vigyenek veghez a masodik forduloban ezert ugy gondolom a velemenyem lehet kelloen tavolsagtarto ahhzo hogy targyilagos is legyen

lassuk be
1. a szocik nagyon lealacsonyodtak (tobbfele plakat ugy, molnar hevederzarat ad ajandekba kisnyugdijasnak, szanyi mekkorat bukik a sajat hazugsagan, stb...)
2. mindezekbol semmit sem tanultak de semmit nem is felejtettek, ugyanugy kampanyolnak az elso fordulo utani 1-2 nap hirtelen ijedtseg utan mintha mi sem tortent volna es megint neki allna a zaszlo a kovetkezo 4 evre, vagyis a mult gőgje nem morzsolodott le egyaltalan, semmi alazat nincs a nemzet a valasztok az orszag irant, tovabbra sem ertik mit jelent az a kifejezes hogy demokracia
3. szerintem akarhany kepviseloje is lesz a vegen az mszp-nek ezek kurva nagyot fognak meg abbol a megmaradtbol is bukni ha ennek itt vege lesz, egyesek bortonbe mennek, egyesek kilepnek, talan sokszorosan is osztodni fog a part, meg kell mondjam nem is kar erte igy is tul sokat kaptak, igy is tul sokaig tartott kitakaritani az orszagot toluk, talan most sikerul vegleg
@sertésmájkrém: "Bár neki, mint liberálisnak a jobbik programja jött be a legjobban"

ez kicsit olyan, mint martin luther king a kuk klux klanban...:-DDD
@bgp: "Hát, én kommenteltem akkor is amikor a fideszt basztatták igazságtalanul (newsweek). Vagy amikor a Jobbikot (gárdista kislány)."
Akkor minden elismerésem a tiéd. De ez egyáltalán nem általános, és pont nem te voltál most sem, aki dorongolt, ugyebár.
@Fabius: pedig szerintem igy a cim is megteveszto!
egyetertek az elottem szolokkal legalabb egy UPDATED! felirat vagy valami kellene...meg ha nem is valtoztatsz a cimen!
Le vagyok nyűgözve. Egy kis pártnak ennyi szimpatizánsa nem dolgozik, hogy délig ennyi felháborodott komment érkezett???

Gyerekek! Nyugtatót bevenni, kimenni a napsütésre! Vagy túl nagy a tét?
@Triffid: "Jó lenne, ha nem a post végigolvasása UTÁN derülne ki, hogy mellesleg az alapállítás valótlan."
Nem derült ki semmi egyelőre, sajnos. Ti mindent fekete-fehérben láttok?
Nagyban megy az általánosítás az a baj!
Sajnos ez egy rossz magyar szokás.
Mondom ezt úgy májkrém mint LMP szimpatizáns és igen sok társam agresszíven reagál ezt elismerem.
De az is igaz,hogy nem az LMP hivatalos álláspontját képviseli minden szimpatizáns, mint, ahogy ez van minden más pártnál is.
@az igazi Sipi: :DDD Szép csúsztatás. :D

Mindenesetre a végén csak elhitették magukról, hogy nem hippipárt, bár a téren kialakított fasz után nem sokat tettem volna erre. :)

Ráadásul súlyosbító körülmény nála, hogy pesti. Tehát a valóságtól mérhetetlen távolságban lébecol. :)
Ajánlottam is, hogy ezekután szavazzanak meg megint 20 évre valami liberálisnak mondott rablóbandát a városuk élére, hátha még jobban tönkre lehet vágni.
@Phxmike: basszus, akit érdekel, olvassa végig. aki meg nem olvassa végig, annak úgyis mindegy.
...

Helyreigazítást a LAP TETEJÉRE!!!

Hihetetlen. Cikk cím: "lmp_a_valasztok_menjenek_a_picsaba". Az első két oldalon pedig az olvasható, hogy az LMP végleg lehúzhatja a rolót, mind meghülyült, megkapták a csurkakórt.

...majd egy jelentéktelen UPDATE felirat után, hogy igazából nem, sőt, épp az LMP elleni lejárató kampányról van szó.

Még a nyomtatott sajtóban is általános, nem hogy a neten, hogy aki csak átböngészi az újságot, az az első pár mondatot olvassa el, és lép tovább. Ez a cikk jelen formájában, minden kiigazítással együtt is az LMP-t mocskolja.
Az a lényeg, hogy mi van a fejlécben, az első két bekezdésben. Ami a cikk végén van az nem ér kutyavalagát sem.

Plíz, igazán átírhatnád a cikk ELEJÉT... Ez most így nagyon gáz...
Az égés nagy, a reakció viszont nagyon korrekt.
Ez ebben az országban nem divat, úgyhogy riszpekt.
Az LMP kimutatja a foga fehérjét:
Karácsonyi Gergely (LMP)+Kóka+Pető Iván együtt tart előadást:
www.youtube.com/watch?v=sMrWOHaHInQ
De @Serio -nak igaza van, mehetne a cikk elejére is valami...
@Fabius: Ez mondjuk így ritka nagy gyökérség, mert az Index-címlapon kint van a címmel (amivel eleve beégtél) meg egy félrevezető lead-del.
@Fabius: "A poszt címét nem változtatom meg. Az a szórólapról szól, aminek ez az üzenete."

Nem igaz! A cím még csak nem is utal a szórólapra. Annyit állít, hogy az LMP a picsába kívánja a választókat. Ez pedig nem igaz!

A korrekt cím valami ilyesmi lenne:
"Egy LMP logóval ellátott szórólap szerint menjenek a picsába a szavazók"
Egyébként meg csak ennyi:

"Ki a fene hiszi el azt egy partnak, hogy arra keri ot, hogy ne szavazzon ra?"
@sertésmájkrém:
Ezt annyira imádom. "valóságtól mérhetetlen távolságban" - mert a pesti valóság az nem az? Koszos utcák, bűzös levegő, hajléktalanok, stb.
Csak a vidéki, mélymagyar, szittyavalóság a valóság?

Amúgy meg teljesen érthetőek a nyers reakciók, azért ilyen durvaságot még nem követtek el az LMP ellen. (a jobbikos cédulahamisítást kivéve)
Én is tudnám értékelni, ha eltűnne a címlapról az eredeti cím, illetve kivonat.
Miért kell asszisztálni ehhez a mocsokhoz?
@sertésmájkrém: Te helyből vagy ennyire sötét vagy nekifutásból?

Egy pár apróság, hátha sikerül összerakni:
- a szórólapok pénzbe kerülnek.
- a szórólapok szétszórása is pénzbe kerül
- a választás második fordulójában sehol nincs esélye az LMP-s jelöltnek bejutni a Parlamentbe.
- a választás második fordulójában leadott voksok semmit nem számítanak, ha nem a nyertesre lettek leadva. értsd: töredékszavazatok az első fordulóban leadott szavazatokból lesznek.

Többet nem segítek.
hát, ez így egymenetben végigolvasva igen szórakoztató és tanulságos. rég röhögtem ennyit hozzászólásokon. :-D

1. az eredeti (itt is szereplő) szórólap elérte a célját! fabius beszopta, én is beszoptam volna (ez nem mentesíti fabiust :->). a jelek szerint a szavazók nagyobbik fele beveszi, akár van helyreigazítás, elhatárolódás, akármi, akár nincs.

2.a a poszt is eredményt hozott, index lehozta, sokan megtudták mi zajlott(zajlik) a nyitott körzetekben.
2.b az lmp értesült róla.
2.c elhatórolódtak, talán még keményebb lépéseket is tesznek.

3. és ez a legfontosabb: az eredeti poszt maradt kint, kiigazítással, elnézéskéréssel, hűen a varánusz hagyományokhoz. szerintem aki ezt nem értékeli eleve elveszett ember, de ez a saját értékrendem. a saját hülyeségünket vállalni kell, akkor is ha kellemetlen. kedves fröcsögők, hányan vagytok képesek erre? :->
Őszintén ti mit vártatok ezektől a szedett vedett drogos bandától???
Nem kicsit szarfaszúság, hogy ez szemét még a címlapon van.
Hehe... Az aljára odabiggyesztve, hogy 'ja, nem is'.
Szerinted ez így korrekt?
Minimum egy bocsánatkérő poszt. Azzal már elindulnál a korrekt felé.
Aztán legközelebb kezdhetnéd azzal, hogy utána nézel annak, amiről írsz.....
Fabius! Ennyire nem lehetsz egyszerű! Nem tűnt fel, hogy az elmúlt 20 évben javarészt az mszp ugratta mindig egymásnak az embereket a klasszikus bolsi trükkökkel? Nézd meg pl lendvai életrajzát: az MSZMP KB kulturális osztályának volt a munkatársa. Pont az volt a feladata, amit most is csinálnak.
Ennyire egyszerű dolognak bedőlni!!! Az nem elég, hogy leírod, milyen hülye vagy, minimum nagybetűkkel kérj bocsánatot!!!!
@Lastres: nem, nem érthetőek a nyers reakciók. én azt vártam, hogy lehet más...
és persze igen, érthetőek a reakciók, hiszen ezeket a reakciókat itt nem az LMP politikusai követték el (remélem), hanem ugyanolyan magyar választók, mint a többi párté; tehát miért is lennének jobbak (bár én azt reméltem). viszont a második tétel igaz a blogpostolóra is, akkor viszont rajta sem lehet számon kérni a nyers reakciót, amit a szórólap láttán érzett.
és tisztelettel felhívom a figyelmedet, hogy vidéken él Mo népességének 4/5-e; a területi arányokról nem is szólva, szóval azért inkább annak kellene nyomnia a latban, nem az ország egyetlen nagyvárosa sajátos problémáinak.
@lapos a Föld: "Nem tűnt fel, hogy az elmúlt 20 évben javarészt az mszp ugratta mindig egymásnak az embereket a klasszikus bolsi trükkökkel?"

ugymint kokardaviseles, megoszto es ostoba nepszavazasok kezdemenyezese es annak hirdetese, hogy a baloldal mindig raront a sajat nemzetere..?:-)))
@wow12: LOL, a nyugdijasoknak nem szoltak, hogy ma nem csodakuktat, antiallergia-takarot es gyogyito lammpat mutatnak be? Nem MLM hanem LMP!
Bar egy es ugyanaz.
Pedig a szociknál pár helyen zöld került a piros helyére.
Először azt hittem, a lámpapárt szóróanyaga, de kiderült, hogy a helyi menőcsávó pártfüggetlenítette magát a szórólapokon, plakátokon. Még a szegfű sem nől rajta.

(Pedig akinek a Voksán Virág van....)
@Goyo: "Egy pár apróság, hátha sikerül összerakni:
- a szórólapok pénzbe kerülnek.
- a szórólapok szétszórása is pénzbe kerül"

Akkor ugye pofonegyszerű lesz kideríteni, hogy ki követte el őket, és máris újra patyolatfehéren állhat előttünk az LMP, ártatlansága teljes tudatában.
Mondjuk a címlapon csak ennyit lát a többség:

"LMP: választók menjetek a picsába!
Végülis, a parlamenti küszöbön nagyon bőven átrugdosták őket, innentől minden le van szarva."

A címlapot nem update-elték :)
Kedves Fabius,
ha már beláttad, hogy árnyékra vetődtél (igaz elég későn került erre sor. a logika hiánya, vagy a rossz szándék miatt?) legalább változtathatnál a cikken úgy, hogy már legfelül beírod, hogy tévedés történt.....

ez így nagy gáz . kb hitelrontás kategória
@szeszkópé: Hogyne lenne igaz. A liberálisok térnyerése óta van ennyi.... izé.
A választók faszok, a fiúkák csak a helyükre akarják tenni.
@Guido: Kubatovnak (Fidesznek) semilyen érdeke nem fűzödik ahoz hogy az LMPt lejárassa. Sőt. Kifejezetten jó neki ha megoszlik a baloldal.

Ugyhogy kollega jo nagy baromságot irtál...
úgy tűnik, a Magyar Narancs után az index is az MSZP csicskájává vált. azt hiszem, épeszű ember nem gondolhatta, hogy ez a szórólap az LMP-től származik, ezért nem valószínű, hogy véletlenül került volna ez a bejegyzés megírásra. Ha mégis, akkor pedig a szerző elképesztően ostoba. nem tudom melyik a rosszabb: egy végletekig buta vagy egy prostituált újságíró. (utóbbit támasztja alá, hogy miuán az index már tudja, hogy kamu, még mindig az eredeti címen fut a főoldalon a cikk.
Mindenesetre: Fabius és az index menjen el a picsába!!!
LMP elüldögél majd a KÖZPÉNZEN a Parlamentben...jól keres, szava egy légy fingjával lesz egyenlő. EGY FELESLEGES kiadás a VÁLASZTÓKNK. Igaza van: Menjenek a pi..ába
@Wendriner Tódor Emánuel: ""Az LMP nem ragasztott cetliket" csak a kedvedert (igaz, ez nem postalada):
kepfeltoltes.hu/100423/201004231018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nincs egy oraja, hogy fenykepeztem, nylvan ez is a kommenistak vagy a fasisztak muve, vagy egyebkent is berlik a feluletet a demszki oszlopon...

Megjohet-e a beszopatott LMPs szavazok szepesze?
Fabius: ez a szöveg nagyon gyenge! a szórólapnak tökre nem ez az üzenete, amit te kiolvastál belőle és amit alpári módon leírtál. (Azzal, hogy minden mondatban leírod a baszás és a picsa szó ragozott alakjait, nem adsz nagyobb nyomatékot a mondanivalódnak, és legfőképp nem leszel tőle megmondó, sokkal inkább egy nethuszár benyomását kelted.) Mielőtt blogot írsz, higgadj le, ne fröcsögj, és legfőképp gondolkodj!
Egyébként meg egy előttem szólóhoz hasonlóan nem értem, mit keres ez a blog az Index főoldalán? Monjuk lenne egy tippem, de inkább ebbe nem mennék bele...
Zuglói vagyok, az önkormányzat közelében lakom. Tegnap egy fideszes aktivista kaputelefonon felcsengetett, hogy szavazzak vasárnap a fideszre. Már csak ezért sem!!! Menjen az anyjába! Nem elég, hogy a postaládát is teletömködik szórólappal, de még így is zaklatnak! A fasz kivan tőlük! Itt zuglóban nagyon fosik a fidesz, mert a szocik visszalépéssel még erősebb lett az LMP. Egyébként így, hogy a blogíró árnyékra vetődött, korrekt lenne az index nyitóoldalán változtatni a szövegen.
Ja, MTV-is nyomatja a helyi fideszest, a Híradó már BKV-ügyben a fideszes képviselőjelöltet szólaltatja meg.
Az Internet átka, hogy néha gyorsabban terjed az információ, mint a megerősítése. Mindezekkel együtt ez az egyik legmókásabb bejegyzés ezen a blogon eddig :D
Azért ennek az ügynek egy picit még utána kell mennie a kedves postírónak, mert:
index.hu/belfold/2010/valasztas/nem_az_lmp_utasitja_el_az_mszp-szavazokat/
A poszt címét kiegészítettem. A tartalmát illetően változtatás nem lesz. Akit érdekel az olvassa végig.

Az pozitív, hogy az LMP gyorsan reagált a történtekre. Az általuk kért kiigazítás megtörtént, a személyes véleményem hozzáfűzésével. De a tényeknél maradva egyelőre még az elhatárolódáson kívül bizonyítva nincs semmi. Ha valóban megteszik a feljelentést - én a helyükben ezt tenném - akkor arról is lesz poszt. Ebben az esetben az írásomat is felhasználhatják példának, mit okozott számukra a szórólapozás.

Viszont ha ezt nem teszik, az is jelent valamit. Várjuk ki a végét.
hát ezt lehetett tudni h lejáratás
Az index is ápdételte a posztajánlót.
Nem az én hatásomra, maguktól.
@dfcwolf:

Na ja :-)) Azért az sem baj, ha az elkötelezettek vehemensen védenek meg titeket tőlünk gonoszoktól :-)

Remélem a vezetés tényleg keményen megy utána ennek a dolognak.
azt hittem, torkomon akad az alma! de aztán kissé megnyugodtam. nem tudtam volna elképzelni, hogy ennyire ostobák lennének az LMP-sek. ha pedig visszaélnek a nevükkel, abból óriási botrányt kell csinálni!!
Köszönet a blogajánlónál történt módosításért (is)!
Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy akkor melyik párt csinálta az álszórólapot. Már most csalnak. Mi lesz, ha neadjisten 2/3-dal hatalomra kerülnek???
@Fabius:
Az indexes cím így már korrekt!

A tiédből viszont még mindig hiányzik, hogy ezt a kijelentést NEM az LMP tette, hanem egy neki tulajdonított szórólapon szerepel. De ez azért már egy fokkal jobb, mint ha semmit nem változtattál volna rajta. (Estére talán egész korrekt kis cikk lesz ebből!:)))
@szeszkópé: a korrektség nem azt jelenti, hogy minden a mi szájízünk szerint alakul. ezt sokan észben tarthatnák.
Hát igen, így már okafogyottá vált a publicisztika, mégha az LMP közleménye ott is van a végén. A helyedben én levenném az írást, tisztelt szerző. Mert ez így elég ciki.
@úriparaszt:
Ebben egyetértünk!

Az ápdételt indexes cím azért korrekt, mert nem tartalmaz valótlan, félrevezető állításokat, mint amilyeneket az eredeti tartalmazott.
A 300 plakáton kicsit nagy lett a feje a fószernek :-/
Köszönjük nem kérjük az SZDSZ értékrendjét, új zöld csomagolásban. Szcientológus kapcsolatok, vérkommunista apukák, nagypapák, cigánypénzre pályázó zsidó gyerekek stb. Olvass, tájékozódj! (de ne az Indexen, az ugyanis rokon)
@hanyag anyag: el vagy kicsit tévedve!

Olvass vissza, és rögtön rájössz, hogy véleményed messze nem fedi a valót!
@nickes kelemen: azt hiszem, ezt az apukák, nagyapák dolgot kár erőltetni. ha úgy tetszik, kész csoda, hogy ilyen háttérrel nem Mszp-s karriert csinált. biztosan könnyebb lett volna...
@hanyag anyag: ha visszaolvasol kicsit, magad is röhögni fogsz :)
@nickes kelemen:
Egy jóízű zsidózás és egy kis egészséges kommunistázás mindig felfrissíti a levegőt, akárcsak a tavaszi zápor.
A választás előtti sms-t sem ők küldték állításuk szerint. De csak mentegetőztek, azóta is kussolnak abban az ügyben. Persze mit várjunk egy olyan párttól akinek a vezetője nem minimálbérért dolgozva simán ellátta a szcientológusok jogi képviseletét. Pénzért mindenre hajlandóak.
@bla.bla: lehet, de arra van érdeke hogy összeugrassza őket. "kollega" ...pfff. seggfej
@belvárosi jampi: Ne hazudjunk, ne csúsztassunk!

Az LMP nem kussol a kókajánosos kamu sms-ekkel kapcsolatban. Itt az erről szóló közleményük:
lehetmas.hu/hirek/1644/semmi-kozunk-kokahoz

"Persze mit várjunk egy olyan párttól akinek a vezetője nem minimálbérért dolgozva simán ellátta a szcientológusok jogi képviseletét."
Ennek a mondatnak pedig egyik része sem igaz!
Egyrészt Schiffer András nem "vezetője" az LMP-nek, mivelhogy egy 13 fős választmány irányítja a pártot, másrészt pedig Schiffer sosem látta el a szcientológia egyház jogi képviseletét. (Dr. Szikinger István képviselte éveken keresztül a szcientológusokat, aki egyébként néhány évig közös ügyvédi irodában dolgozott Schifferrel.)
@szeszkópé: Na ide figyelj.

1. Nem a kókás sms-ről beszélek. Azt szerencsére nem kaptam meg. Kaptam helyette másikat. Gondolom sima spam volt a részükről.

2. Tudtommal a Schiffer és tsa(i) iroda látta el azt a feladatot. Innentől meg átlátszó mosakodás.
@szeszkópé: Ó b+. Te egy bérkommentelő vagy.
@belvárosi jampi:
Ez már hiányzott! Igen, valóban bérkommentelő vagyok, lebuktattál! Egyik nap Tel-avivból, másik nap New York-ból kapom a pénzt, de az utóbbi időben a szcientológusok is megdobtak pár milkával.:)

Szerintem egy kicsit le kéne hűtened magad. Én se mondom rád, hogy a Jobbik bértollnoka lennél, pedig ugyanazokat a félinformációkat és csúsztatásokat szajkózod, mint amik a kurucinfón és a szentkoronarádión mennek.
LMP ? !

Az LMP, igenis megmutatja majd, hogy Lehet Más a Politika !!!

Mera politika lehet más, a politika sokféle lehet.
Kormányozni viszont csak egy úton lehet.
A megadott úton.
süti beállítások módosítása