Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.01.17. 16:37 úriparaszt

Esztelen meztelen

Címkék: evés ivás dugás krokodilagy

Hát baszki Helen, itt minden a punci és farok körül forog. Gyakorlatilag nincs olyan téma amit ne lehetne eladni címében a 'meztelen'szóval. (Ez a poszt lehet kivétel lesz, de a számok miatt megörökíteném) 


Nem nagy csoda, de azé' amolyan fricska féle. Lehet bármilyen jó témád, lehetsz alapos, kutató, elemző bármilyen, ezek mindent visznek. A krokodilagy ott lapul mindenkiben, s ha helyzet van kapcsol. Hálás örökség eleinktől, na nem túl messziről azért, csak innen mindgyá' az előembertől.
Eszik/iszik/üzekedik. Egyéb funkciók csak holmi civilizációs sallangok, hívószavakra izibe füstté válnak.
 
A tények kedvéért, legutóbbi két versenyző
Meztelen tagság: 20241 látogató
Meztelenül a hullámokon: 12019 látogató
Átlagos, zindex címlapos cuccok valahol 3-5000 között teljesítenek, persze nem árt ha azok címében is szerepel a szex. Esetleg még a mindenkiben megbúvó szado-mazo kéjenc, az erőszak - ami ugyan szagos de szabályozva izgató - rúg labdába, no az se mai gyerek, krokodilagy light version.
Gondolom a gasztro blogok is szépen teljesítenek, hisz a dugással már csak az evés(ivás) veheti fel a versenyt, langyosabbaknál kicsit beelőzve, bár ez már szinte mellékes.
 

(Kutyafuttában kérdem, aki vallásos és mélyen érinti ez a fertő, az ugyan mi a faszé' bök rá ilyenekre, és ugyan mi készteti arra, hogy ájtatos orrát felhúzva kommenteljen is? Bár mindegy, csak úgy eszembe jutott.)

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr291679736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

majd ennek a posztnak a látogatottságát is írd meg :)
Azért olyan jó, hogy megint itt egy poszt, ahol engem említenek.:-))Már-már kezdem magamat Netistennőnek érezni.:DD
A végén fétistárgy leszek.:DD
Én akkor is leírom amit akarok, ha hárman sem olvassák el :-)
@Fabius: hárman akkor is elolvassák az adminban, ha nem publikálod :-))
@úriparaszt: ám legyen! és kapok vmi becenevet?:-)
@Hirmondo Helen: hát, ha lány vagy, akkor kezdésnek a kisribanc megteszi, megfelelő hangszín és hangsúly mellett (tigrisbugris) állítólag nem sértő, hanem izgató. később kialakul testreszabottabb nick.
ha fiú vagy, akkor még tanácskoznom kell rajta, abban kevésbé vagyok járatos, de van a közelemben szakértő ;-D
@úriparaszt: mondjuk lehetne Heleszopsz, mint ókori görög istennő.:D
@Hirmondo Helen: höhöh, ahhoz kevés a nagy száj kislány ;-D
@Hirmondo Helen: ejh, csalódnom kell benned, továbbképzés? ;->
Ahogy a régi rómaiak is mondták mindig: "amíg van lócitrom, addig van veréb is". :-DDD
A fenti tapasztalatot én is csak osztani tudom, nem is annyira a látogatottság, inkább a Gugli szemszögéből nézve (neked is ajánlom a blogstatisztika "Keresőkifejezések" részének tanulmányozását). Egyszer írtam egy posztot a román ORTT álszent döntéséről és ennek kapcsán a mesefilmekben található pajzánságokról (fedor.blog.hu/2009/01/15/erotika_ovisoknak), azóta rendszeresen rámtalálnak olyan search-ökkel, mint hogy "sex+es+porno+allatokal", "erotikus+rajzfilmek", "pedofil+képek", meg hasonlók. A legdurvábbról külön meg is emlékeztem: fedor.blog.hu/2009/12/07/ai_meg_nem_teljesen
@úriparaszt: ugyan már! mire tudnál te engem még tanítani?!:-)
@Fedor: egyszer én is írtam egy posztot az erotikus mesékről:D
szopizmus.blog.hu/2010/01/04/meseszex
@Fedor: szoktam nézegetni, google analytics is bekódolva, ott jobban látszik. hát, általában szórakoztató, néha megdöbbentő mik hozzák ide a látogatót :-)
@Hirmondo Helen: én semmire, nem vagyok tanár alkat ;-) de a 'nagy száj pont elég' az ugye rosszul hangzik :-D
a posztban leírtakat saját kis házi felmérésem is igazolja. én kerek popsi effektnek hívom.
Jobb híjján IDE biggyesztem ezt a mai hírt...

Egy komodói varánusz tenyészpár érkezik pénteken Magyarországra Jakartából, a Ragunan állatkertből. Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója a hvg.hu kérdésére elmondta: csupán 500 Varanus komodoensis él Komodó szigetén is, és ha sikeres lesz a nyíregyházi program, a sárkánybébiket visszatelepítik Indonéziába. Európában 14 állatkertben tartanak komodói varánuszt, de csak három pár szaporodik zárt térben. (...)
Nyíregyházán több mint 20 fajmegmentési program részeseként sikeresen szaporodik többek között a zsiráf, a lisztmajmocska, a jaguár és a szibériai tigris is.

A komodói óriásgyík vagy komodói varánusz néven is emlegetett hüllő (Varanus komodoensis) a ma ismert legnagyobb termetű gyíkféle, ennek ellenére a legkésőbb felfedezett varánuszfaj: 1912-ben írták le először az európai zoológusok, a bennszülöttek már régóta ismerték ezeket a "szárazföldi krokodilokat".

(-bár lehet, hogy ha tovább keresek, jobb helye is akad)
@1.szolo (Ajánljuk magunkat: IDE): egy szavadba került volna és kikerül akár posztba is, ami érdekes, az érdekes, itt mindennek helye van. főleg a varánusznak :-))
A gasztroblogok sem teljesítenek rosszul, ahogy írod (az érveléssel is tökéletesen egyetértek) különösen, ha egyszerű, s közérthető ételről van szó. :)
süti beállítások módosítása