Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.01.16. 08:00 Fabius

Meztelen tagság

Címkék: gyerek videó erkölcs közösségi portálok

Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele:

Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A korral van bajom, az erkölcsre neveléssel meg dilemmám. Legyek bár maradi vén fasz, de kurvára nem szeretnék hasonló témájú képeket látni a gyerekeim adatlapján. Mert csak. Bővebben azért, mert szerintem nem az a normális, ha tizenéves gyerekek meztelen képekkel reklámozzák magukat, és szinte cikinek számít, akinek nincs ki legalább az egyik csöcse valamelyik képen. Mintha ezzel lehetne tagságot szerezni bármilyen közösségi oldalon.

Persze majd jönnek a megmondóemberek akik leoltanak alvóra, mert a szabadelvű világgal lépést kell tartani. Tudomásul kell venni, a mai kamaszok hamarabb érnek, gyakorlatilag az anyatejjel szívják a szexuális felvilágosodást magukba. Pornó a bibliájuk, ebből és a haverok fantázia élményeiből világosulnak fel idő előtt, akik szerint ha tizennégy évesen nem hagyod seggbe is megkúrni magad, akkor nem hülye vagy, hanem maradi, mint a szüleid.

Hol van a határ, amit kijelölve azt lehet mondani egy mai kamasznak, eddig és nem tovább?! Anélkül, hogy a pűd véngeci jelmezébe bújtatnád magad, de azért igyekeznél viszonylag normális értékrendet és erkölcsöt mutatni felé. Aminek része, hogy nagyobb és felnőtt nem attól leszek, ha manduláig kifordítva pózolok a kamerának, és kiteszem a myvip-re, mert ott gyűlnek a trendi arcok. Vagy minden reggel első dolgom kiírni a bugyim-gatyám színét MSN-re, mert az a legújabb divat.

Meg lehet ezt tiltani? Lehet bárhogyan szabályozni a gyerekednél erővel? Mert azt kizártnak tartom, hogy bármelyik szülő örömmel paskolná hátba gyermekét -ha viszontlátná egy ilyen videóban- szép volt lányom/fiam, ezt így kell csinálni. Azt most hagyjuk, hogy amit egyszer a netre kiteszel, az az idők végezetéig ott is marad, lehetőséget adva bármilyen visszaélésre. Sokkal inkább érdekel az, meddig mehetsz el? Ordítva követelheted minden szigorodat latba vetve, hogy azonnal szedje le a képeket? Vagy ha nem akarsz álszentnek látszani, akkor próbálod meggyőzni szép szóval, ez nem helyes? Esetleg benyeled némán, hogy alkalom adtán a férfivécében a kollégák kitűzik a falra a képét, és arra recskáznak?

243 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr991676045

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Miselle teste digitalizálva 2010.01.16. 18:39:28

Mivel a Miselle soha nem mutattya meg nekünk a testét, pedig az ucca legjobb nője, mer mindig a kuncsaftyaival van elfoglalva, és mi szeretnénk már látni, nemcsak mindig a Lujzát, azér megjegyzem, hogy a Lujzát se láttam még, monta a Ferenc, hogy nagyo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@m.maria: Egyetértek veled, nekem is másaok az elképzeléseim a közöségről, meg a portálról. Csakhogy a mai média úgy működik, hogy akkor lesz népszerű egy portál/blog, ha hemzseg az olyan kulcsszavaktól, mint: pina, sex, megölte, leszúrta, megerőszakolta, britney, maunika...
@vajdasagi: Nem kéne általánosítani... Igen, komoly tömegbázisa van a bulvármédiának, a celebeknek, de egyre komolyabb a művelt, jóérzésű emberek tábora is. Tudod, miért nem látod/hallod őket? Mert csendesek. Mert csak az zajong, aki fél.
Hullazsákban végzik mind.

Hol itt a probléma?
.aHOGY A teknika,tektonika foközódik, a variációk száma, többek közt az erkö9lcsieké,
szükségszerűren szintén fontolkoződik.
Exhibicionizmus, megfelelni akarás, önbizalom hiány, ön leértékelés (eladó hús szintjére). tiniknél így nyilvánul meg. Felnőtteknél meg máshogy.
Baj lenne? Passz.
Volt pár nagyon szép testű leányzó. Mutogassák csak ha ettől jobban érzik magukat. Ha nem akkor meg ne. Megnézni sem kötelező.
Szülők szerintem nem is nagyon tudnak róla. Munka után másod állás, aztán háztartás. Nemigen van idő a gyerekkel törődni. hát meg blogokat bújni, hogy feltűnik -e a szemük fénye meztelenül valahol ;)
El itétélni valakit aki nás, vagy máshogy fejezi ki magát, másban talál örömet mint én, egész biztosan nem fogok.
Lehet liberális nézeteket vallok?:)

Üdv:
www.kitvalasztanal.hu
Tippelős választási oldal
Mindenki vetkőzzön, árulja a picsáját meg recskázzon ezerrel, ez az élet, gyerekek.
Miből is derül ki, hogy ezek tizenévesek, pláne 18 alattiak? Akkor meg?

@mallac:
Kissé sommás megállapításaiddal nem értek egyet, de.
Egyszerűbb elfogadni, hogy ez van. Attól te még élhetsz a saját mércéd szerint, nevelheted gyerekedet a saját mércéd szerint. Viszont értelmetlen dolog azon puffogni, hogy jaj, jaj, mivé lett a világ.
A falusi lányokról meg olvasd el például a Puszták népét, lehet, hogy változtat a véleményeden... :)
"De azzal nem értek egyet, hogy annyira nagyon kongatni kéne a vészharangot, meg félteni a jövőt. Emlékezzünk csak rá, hogy a hatvanas évek második felében a hippimozgalmak, a szexuális forradalom, zene kapcsán micsoda nyervákolás, meg sipítozás ment (itt is, de főleg nyugaton illetve az Egybesült Államokban), hogy: "Ajj-jaj, drogosok, hippek, erkölcstelenek, meccsoda egy használhatatlan generáció, mi lesz ezekből???"! Aztán, mi lett? Semmi, pár hülye túlzásba vitte a tripezést vagy más anyag használatát és felfordult, ahogy előttük mások a piálást, de erősen túlnyomó többségük szépen konszolidálódott, normális szülő lett, elment melózni, ma meg meglett nyugdíjas, sanszosan konzervatív és republikánus szavazó."

És ugyebár a 68-as lázadóknak születtek a 70-es évek elején gyermekeik, akiknek a nagy része normális ember lett.
És ugyebár az ő gyerekeik most érnek a kamaszkorba.
Kiváncsi leszek majd ha a "Vadmálna" megtalálja majd pár év múlva azokat fotókat, ahol az anyjának minden testnyílása "ki van tömve", akkor azt hogy dolgozza majd fel lelkileg?
Jó kis videó, ha van még ilyened, légyszi oszd meg azokat is.
@Közöd??: ha egy teherbe esett lányt feleségül veszi a "tettes" az már egy kerek történet,senki sem vethet követ rájuk.
@manókomment:
"a budiban recskázó kollegák a kereslet, a videót szerkesztő agyatlan hülyegyerekek meg a kínálat, róluk miért nem szól ez a poszt? miért a naiv kislányokon csattan a társadalmi felháborodás? persze, mindig a leggyengébbet kell megfegyelmezni.
embereket poénként, tárgyként kezelni messze túlmutat az ilyen-olyan közösségi adatlapok "problémáján"."

Ennyi, köszönjük. A többi mellébeszélés. Nem a eggyengébbet kell basztatni.
A szex egyébként sem erkölcsi kategória.
Ezek igencsak huszonéves nénik. nagy valószínűséggel ebből élnek, mármint a testükből. Nem értem a postot.
Ez egy olyan dolog, amit több tényező vált ki. Egyrészt a pasik kiváncsiak a csajokra. Másrészt a csajok tudják, hogy jó dolog kacérkodni a pasikkal. És tetszik nekik, hogy egyfajta "hatalmuk" van a pasik felett a szexualitásukkal. Ezért kacérkodnak amikor tehetik, mert jól esik nekik. És ebben ez a lényeg, hogy jól esik nekik, maguktól csinálják, senki nem kényszeríti rá őket. És a pasik egyre többet szeretnének kapni. Amire a csajok egyre többet adnak megukból.

Ez a bennünk rejlő ösztön, ez alapból bennünk van. Lehet posztot írni róla, hogy milyen kurva erkölcsösek vagyunk, de a természetnek ellentmondani hosszú távon nem lehet. Az emberek sok mindent kitaláltak, hogy mit kell tenni, mert az a helyes blablabla. De a bennünk rejlő ösztön ezeket úgyis felülírja. Van ahol hamarabb, van ahol később (pl. a csador mekkora baromság európai szemmel nézve).

Ez van ilyenek vagyunk, ilyenek az ösztöneink. a természetet lehet okolni emiatt maximum.
Ja nagyrész fake, s kedves posziro, welcome to the internets!

Van egy cimbi, akit 12 évesen pippantotta le osztálytársa egy nyalókáért(komolyan). !!!OMGOMG!!! ránkesik az én!

A szám meg Akon: Sexy Bitch

www.youtube.com/watch?v=wzNR9c82XLg
@Pong:

Ránkesik az é(g), faszomba is.
Kérdésre válaszolva viszont valószinüleg a Josef Fritz iskoláját alkalmaznám a neveléspszihológiának.
wmiki:

Megnéztem "Az ember növényevő" blogodat.

Ne haragudj, de tényleg butaság.

A biológia egy tudományág vagy egy szakma (attól függ, milyen értelemben használjuk a szót), neked sem a tudományhoz, sem a szakmához nincs közöd.

Elolvastok pár írást a neten, és hozzáértőnek gondoljátok magatokat. Ebből a megközelítésből a teljes mértékben hiányzik az alázat.

Nem bántani akartalak, de igaza van annak, aki felhívta a figyelmedet arra: létezik a mindenevő kategória is. Nagyon is létezik.

Állati fehérjéhez pedig nem csak "gyilkolóeszközök" segítségével lehet jutni: ízeltlábúakban, puhatestűekben, kisrágcsálókban, madár- és hüllőtojásban ott a fehérje. Bizony. Ezek egyike sem növény. Sőt, légy erős: a gombák sem növények. (Igaz, nem is állatok.)
Csakhogy az ember - sőt, már a csimpánz is - rájött, hogy még a vadászattal együtt is kifizetődőbb megölni egy nagyobb testű állatot, mint megtalálni száz madárfészket, vagy összekeresni 3000 lárvát.
S ha már itt vagyunk merüljünk el egy kicsit az iwiwes lovegame.hu társkereső oldal (valószinüleg swingers klub, olyan keletnémet FKK stilusban) tulajdonosának az adatlapfotóján, s kérdezzük meg magunkat öszintén, hogy miért kell tükörbe belevakuzni:

iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=128454736&userID=14492539
van benne 1-2 sunázható kiscsaj...
@Balangó:

Nana balangó, gyüjtögetö életmódot nyomnak majomfélék, s ha van elég fincsi madárka, akkor összejön a rántotta.

S ennek ellenére embernek mindenevő fogazata van, ennek megfelelően kell viselkedni, ebben igen hasonlitunk a desnóra, hasonlóképp, mint genetikailag.

A afrikában igenis tolnap fincsi lárvát, kb 1 centi vastag, s most nem linkelek videót.
@Dövan: David Guetta - Sexy Bitch
az érdekessége a számnak, hogy David Guetta ezt a 2009-es Balaton Soundra jövet írta, és a Balaton volt az első cime (werkcím), gondolhatod miért ezt a cimet adta:))) (a 2008-as fellépését az élete meghatározó élményei közé sorolta..)
Szerintem a mai, jólétben nevelkedő fiatalság egyre debilebb, teszetoszább, idiótább lesz. Ez pedig visszavezethető a társadalmi pöcegödörre, a céltalan semmittevős gyerekkorra, de legfőképp az erkölcsös nevelés hiányára, amiben benne van néhány kiadós, jól elhelyezett apai pofon, aminek a nyoma is látszik vagy 3 hétig. Persze ezzel a kijelentéssel mindig darázsfészekbe nyúlok, családon belül is. Valamiért a mai gyerekeket úgy nevelik, mintha cukormázból volnának, és minden szartól óvni kell, egy nyavajás náthától, szellőtől, az élettől, és a szigortól. "jaj szegény gyerek, nekünk nem jutott semmi, mi majd mindent megadunk" ez az ultimat duma, valójában a mai gyerekek minden materiális dolgot megkapnak, csak az erkölcsös nevelést nem. Paradox módon ez vezet oda, hogy labilis gyenge puhány lesz az utánpótlás, és ilyen trendi faszságokkal élik ki magukat, mint iwiw, meg a többi förtelem. Az internet többé már nem eszköz, hanem életcél.
@jpmjpm: ez igaz is, meg nem is. Valahol meg kell húzni a határokat. Ha csak az ösztöneink, vágyaink szerint élnénk (evés, ivás, baszás, verekedés), hát, el lehet képzelni azt a társadalmat.
Hosszabb távon derül majd ki, hogy a mostani váltás a szabadság felé milyen hatással lesz. A témával valamennyire összefüggésben egy valamiért már szokták kongatni a vészharangot: a nyugati társadalom népességfogyása.
Más téren stisztikát nem tudok, de nem vagyok benne biztos, hogy most egészségesebb az emberek lelki állapota, mint pl. 100 éve, sokkal szigorúbb erkölcsök mellett.
@Berbécs: Népszerű srác ez a wmiki, gondolom mártíromságra hajd :D

@Pong:
@senior Muhaha:

Köszi, ez a szám jól fog szólni a nyáron a kocsiban a Balatonnál :)
@Jankove:
Hát nem tudom, de szerintem a gyerekedet ne verd úgy meg, hogy az 3 hétig látszódjon.
Idióta...
@senior Muhaha: nem járhatok messze az igazságtól, ha azt sejtem, hogy több csaj meglehetett neki a fesztivál alatt, mint nekem lesz életemben :D
@trocadero: "nem vagyok benne biztos, hogy most egészségesebb az emberek lelki állapota, mint pl. 100 éve, sokkal szigorúbb erkölcsök mellett."

Nem kell statisztika hozzá, elég kimenni az utcára. Csupa keserű, fáradt, életunt, megnyúzott arc, mosoly szinte alig, ez beszédesebb bármely statisztikánál. Egyre kényelmesebb az életünk, ezzel együtt is egyre lustábbak vagyunk bármire. Elhalmozzuk magunkat mindenféle elektronikus szeméttel, és kinevezzük "élet"-nek. Ha visszatekintek csak 25 évvel ezelőttre, -igaz én még akkor kölyök voltam- sokkal nagyobb csóróság mellett is láttam őszintén mosolygó arcokat, élettel teli hétköznapokat. Pedig akkor nem volt internet, se DVD. legszuperebb kocsi a lada volt, és nyaralni sem az Azores szigetekre jártak az emberek, hanem vonattal a balcsira. Szerintem lassan körvonalazódik, hogy nem materiális dolgok tesznek boldoggá egy embert.
több megfejtés van az ilyen adatlapokra. természetesen arra gondolok, ami nem fake regisztráció.. mert még ha nem is ismerem a pornószakma minden hölgytagját, akkoris lerí bizonyos képekről, hogy azon bizony profi a szereplő.

a neveltetésről csak annyit, hogy azt látom, hogy az átlag szülő nem úgy foglalkozik a gyerkőccel, ahogy kellene. arra megy rá, hogy a poronty minden kívánságát teljesíthesse.. öltözködhessen a gyermek divatosan, legyenek menő dolgai (telefon, iskolatáska, akármi hasonló), míg az erkölcsi, műveltségi értékrendet a suliból kapja a gyerek. ott meg, mindig van minimum 1, aki kurvának képzeli magát, aki azt meséli, hogy ilyen buli, olyan pasi, és a kiscsaj, akiben dúlnak a hormonok, elkezd ilyeneket csinálni, a szülőtől kapott internet és kamerás mobil segítségével..

a másik, ami problémát jelent, a média. nézik a gyerekek a zenetrévéket, ahol szexuálisan túlfűtött a klippek 80%-a, majd jönnek a buta műsorok, ahol szintén ilyen az arány..
látja, hogy a celebnek ez jó, gondolja neki is az lesz..

a harmadik, pedig az első folyománya.. a társadalom így alakult át.. mindig csak a megfelelési vágy, a másikra irigykedés és a hasonló baromságok.. kiscsajunk látja a kurválkodó osztálytársánál a félmeztelen fotót, majd leutánozza, vagy túllő rajta, nehogy ő kevesebb legyen.. az egy más dolog, hogy a kurva kislány nem azt az értékrendet képvisel, ami a normális..

megfordult a világ a tengelye körül, amit meg kellene fordítanunk.. :)
@PTibi: "megfordult a világ a tengelye körül, amit meg kellene fordítanunk.. :)"

Ott a pont. Csak az a baj, hogy előbb a szülők fejébe kellene világosságot gyújtani.
mindenkinek szive joga milyen kepet rak fel magarol - ha elmult 18 - szerintem ennek azz igenytelen myvipnek a szerkesztogardajat kene jol faszra huzni, hogy nem moderaljak ki a 13 kispicsak meztelen kepeit!
Néhány ilyen picsa rá jöhetne, hogy van a fényképezőn önkioldó és nem kell a tükörbe vakuzni!
Szerintem nem kell általánosítani. Az, hogy ilyen képek árasszák el a közösségi oldalakat, még nem biztos, hogy minden fiatal ilyen. Egyszerűen csak a normális élet nem kap ekkora felhajtást. És tudjuk azt, hogy a vízen is a szar úszik a tetején. Itt is ez a helyzet.
@Jankove: "Nem kell statisztika hozzá, elég kimenni az utcára. Csupa keserű, fáradt, életunt, megnyúzott arc, mosoly szinte alig..."

De ez nem az erkölcsösség/nem erkölcsösség miatt van. Sokkal inkább attól amilyen anyagi létbizonytalanságban élünk ("kurva országban").

Tőlünk nyugatabbra jólét van és mosolygós emberek. És ott is ilyenek a lányok, sőt még ennél is lazábbak. Idén a szigeten volt szerencsém külföldi lányhoz. Tök jót buliztunk. Csak egy este tartott, de az a pár óra jó volt. Én voltam a "cute guy", ő pedig a "pretty girl". Élveztük az együtt töltött időt. Mindkettőnknek jól esett az este. Még akkor is, ha többet nem láttuk egymást. És pár napig tudtam mosolyogni alapból, mert elfelejtettem a napi szarságokat, amit ebben az országban átélek.

Szóval ne keverjük az ok-okozatot össze.

Alapból tényleg rohadt depi mindenki ma magyarországon, de nem azért, mert a szigorú erkölcsöket hiányoljuk!
Nem igazán örülök ezeknek a jelenségeknek, nem is a szex, hanem az értékrendek felborulása miatt.(Ez a fajta villogás lett az érték, pedig csak alapvető és emberi dolog, az értékek máshol kezdődnek. Jól emlékszem, hogy már anno a 60-as években, az általános iskola 7-8. osztályában (pedig jóhírű környék jó iskolájába jártam) pontosan "feltérképezük" osztálytársnőinket, ők is minket... Igaz, nem annyira a szemükkel, sokkal inkább a kezünkkel, mert nem volt internet, digikamera és webcam. De akkor is létezett már muti... Sőt olyan nyolcadikos lány is, aki terhes lett. Az MSN pedig rövidítve: Meztelen Süldőlányok Neten...
Elöttem szólók már szinte mindent elmondtak és Varánusz egy valós problémát vetett fel , amit nem kell kizárólag erre a videóra leszűkíteni, -"hogy most itt 18 felettiek is vannak a fotókon ezért ez baroság"- a probléma ennél összetettebb.
Hány olyan film van, amiben valóban18 feletti színészek játszanak el 14-16 évesekre írt szexuálisan túlfűtött szerepeket amerikai mozifilmekben és bár nem tűnik ez nagy dolognak , de azért okoz némi képzavart a fejekben.
Ugyan akkor meg sem fordul ezen fiatalok fejében az, hogy ezek a fotók-videók évekig ott fognak keringeni a neten, mert vannak olyan perverzek, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik, és videót csinálnak belőle mint ez. Szánalom.
És mi van a nyíltan "felvállalható" divat leszbikussággal, amit a média még támogat is...
Mind azon által nem szabad általánosítani nem minden fiatal hajlamos ilyenre.
@Dövan: csak egy volt meg neki, egy modellcsaj :)
@ReWriter: egyetértek.
Sokan általánosítanak, és nagyon sötéten látják a helyzetet, de megkérdezném őket, hány 12-18 éves lánnyal beszélgettek mostanában?
@jpmjpm: "Alapból tényleg rohadt depi mindenki ma magyarországon, de nem azért, mert a szigorú erkölcsöket hiányoljuk!"

Dehogynem. Erkölcsös nevelés alatt nemcsak az értendő, hogy „kislányom ne rakj fel magadról meztelen fotókat az internetre”
Hanem az erkölcshöz bőven hozzátartozik a másikhoz való hozzáállás, az értékrend, a becsületesség, segítőkészség, a hagyományok tisztelete, az idősebbek tisztelete, és még vagy egy órán keresztül sorolhatnám, mi az, ami ma hiányzik az emberekből, és a gyerekekből. Mamár nem amiatt depik az emberek elsősorban, mert nem vehetik meg álmaik helikopterét, leszállópályával együtt, hanem hogy kiveszik az emberekből lassan minden, ami emberré tesz.
Sajnos a szöveget nem olvastam el, a második sorig jutottam, viszont a videóban akad egy-két jó búla!
az rtl esti műsorblokkjában is ilyeneket látni
@Krumpli Bogart:

> Én is gratulálok film- és könyvszagú, ámde
> igen ostoba fröcsögésedhez.

Otthon, a szeretteiddel beszélj ilyen hangnemben, köszönöm.

> ... én foglalkozom fiatalkorú (többek
> között drogos) bűnözőkkel (s érintőlegesen
> balfék szüleikkel), így tehát egy "kicsit"
> otthon vagyok a témában.

Annak hazudozz, aki beveszi a dumád. Én nem.

> Ma már szülőként azt is tudom, hogy nem a
> drog az, amitől legjobban kell félteni a
> gyerekeket...

Sokadszorra gratulálok, hogy sikerült belekötnöd valamibe, ami nagyon nem a lényeges és idevágó. Segítek: a drog csak egyetlen példa volt az ezer lehetséges probléma közül, mintahogy a tű és a kanál is csak példa volt a lehetséges kellékekre.

Te szerencsétlen, nem "igen ostoba fröcsögő"... :-DDD
csak annyit fűznék hozzá a videóhoz, hogy ezek a lányok jó része külföldi, fake profillal vannak jelen a wiwen, rengeteg adatlapot megnéztem már myvipen és wiwen is, meztelenül szerepelni egy fiatal lányt sem láttam, aki mégis az nem a saját képeivel. attól, hogy a myvip vízjel ott van a képen még nem kell elhinni, hogy ez a lány valóban magyar, tényleg így hívják, tényleg ott lakik, ezeket nem ellenőrzi senki. én sem örülnék ha a lányom (ez még odébb van...) mutogatná - akár fürdőruhás képeken is - magát.
az írás túlnyomó részével egyetértek, sajnos rengeteg 14 éves lány meg...atja magát (ennél fiatalabbak is, ránézésre meg nem mondanád, hogy 18 sincs...), hogy elmondhassa magáról, ő már ezen is túl van, nem tudom régen, hogy volt, most ez van, pár éve még én is gimis voltam, tehát tapasztalat. jó cikk volt egyébként, szép napot kívánok!
@mallac: ".Régen a lánynak rendes családban elmondta az anyja, nagyanyja,hogy tisztán kell férjhez menni,elmondta ugyanezt a pap a misén,a tanító az iskolában."
Na, ezt azért ne sírjuk vissza... Rendkívüli hatékonysággal nyomorított meg emberi lelkeket ez az elvárás.
Valahol a kettő között található az arany középút.
Végignéztem. Jó volt :)

Ezek egy része a saját megfelelési kényszere miatt tette ki ("divatból" - ennél többről van szó), más része mert így akar önbizalmat kapni, harmad része mert egyszerűen büszke a testére, negyed része meg mert ribanc (esetleg "profi").

Vegyük egyesével! A megfelelési kényszert ki lehet nőni, az illető majd idővel rájön a hülyeségére. Az önbizalom-problémásak hasonlóan az előzőkhöz idővel túllépnek ezen (megkockáztatom, hogy ilyen problémára ez akár jó terápia is lehet). Aki büszke a testére és kiteszi, annak akár értelmes céljai is lehetnek ezzel. Aki ribanc, annak meg ez életvitelszerű - jut ahova jut - millió és egy olyan oka lehet, amit egészségesen szocializálódott ember nem fog megérteni.

Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy olyan, hogy "az erkölcs", nem létezik. Szubjektív értékrendek, környezeti tényezők, és az ezekre adott válaszok, reakciók léteznek. Az önbizalomproblémát le lehet reagálni pucérkodással is, meg úgy is, hogy elzárva a külvilágtól anime filmek hősein elégül ki az illető.
Attól, hogy a második reakciótípus nem nyilvánul meg a külvilágnak, a probléma még jelen van. És pont ez az, amiért azt mondom, hogy aki erkölcsöt kiált a fenti videóhoz hasonló láttán, az valójában azt kiabálja, hogy nem lát tovább az orránál - pont úgy nem látja az összefüggéseket, mint azok, akik pucérkodnak: magyarul a bagoly mondja a verébnek.
@Jankove: "Persze ezzel a kijelentéssel mindig darázsfészekbe nyúlok, családon belül is."

Nálam is. A hozzászólásod többi részével egyetértek, de azt vallom, hogy nevelni (igen, úgy, ahogy írod: értelmes korlátokat állítva) pofonok nélkül is lehet.
A pofon az erőfölénnyel való visszaélés, és nem is minden kölyöknél válik be. (Például nálam, szerencsére nem nagyon erőltették.)
Gondoltam hozzászólok, de beleolvastam a hozzászólásokba és inkább ebből én ki AKAROK MARADNI! Értékrend nulla egy-két hozzászólásnál. Tényleg ez a menő manapság??? beszarok...
kösz a videót, most legalább nem kell keresgélni képeket recskázáshoz!

:)

Nem néztem végig (már recskáztam ma), de a képek egy részénél egyébként nem tudni, hogy mennyire "sért minden erkölcsöt". Írd oda képenként, hogy hány éves.

Egyébként egy "szépruhás-kisestélyis" kép miért vérlázító? Anyád se k@rva, ha kiöltözik a színházba...

Az internet mindent megjegyez, majd rájönnek. A saját kárukon. Talán te is, ha munkahelyet keresel és a jövendőbeli főnököd nem egy "károgó vészmadarat" akar alkalmazni...

tudom, túlzás a károgó vészmadár, de a stílusa nem olyan volt, amilyet én például szeretek...
Pár éve még az "életforma" volt a divatszó, most az "értékrend". Jelentése mindkettőnek nulla, fogalma róla a hivatkozónak úgyszintén.
Leesett valakinek, hogy ezek nem is tizenévesek?
Megoldás: regisztrálj te is a közösségi szájtokra és jelöld be a kölyködet. Nem fog ilyen képeket felnyomni, ha apuci és anyuci is láthatja. Mi több, lehet hogy le is regisztrál :D
Bocs, ha már valaki írta:

Végignéztem a filmecskét - nem tudom, mit vártam, de a poszt miatt mindenesetre nem 18-25 éves lányokra gondoltam - pedig ezek bizony felnőtt csajok - mi több, nők mindannyian - egyet kivéve ( de az sem biztos) 3:12-nél. Szóval, vihar a biliben. Ezek nem gyerekek, akiket el kéne náspángolni. Némelyiknek akkora szilikon mellet varázsoltak, hogy azt nem hiszem, hogy 18 év alatt orvos elvállalná. Sok kommentet akartál ezen a retek hétvégén? Ügyes vagy, megoldottad.
Sunáznám mindet! :D
a legelső kép kb 5 éve van a neten. és alegtöbb kamu külföldi kép. a legtöbb sorozatban látható a sexoldalakon, társkeresőkben.
kb a 90% kamu. nem izgulnék annyira.
jottok ittazal, hogy elfelejtik egysek a gyerekkorukat. Holott pl naslunk a gimiben egyaltalan nem volt meno, ha 16 alatt mar szexelt valaki. sot. jomagam majd 17 voltam , mikor megtortent, tobbi csaj is kb ekkorul volt, mikor naluk megtortnent az elso aktus... Mondjuk mi leneztuk a klanpkasokat akiknel az volt a meno , akiknel ebben a korban mar tobb is megvolt....
@lúzer_: "pofon az erőfölénnyel való visszaélés"

Összekeveritek a szezont a fazonnal. Nem állítom hogy a gyereket minden áldott nap cipóra kell verni. De az atyai pofon -évezredeken át- a nevelés eszköze volt, és hiszem hogy van fegyelmező, és visszatartóereje. Mit csinálsz egy olyan gyerekkel, tizenévessel, aki a képedbe röhög? Lelkére beszélsz? Könyörögsz neki? Megpróbálod észérvekkel rábírni az igazad? Lekenyerezed valami elektronikai cuccal? Csúnyán nézel rá? Megigéri hogy jó lesz, de ahogy befordul a sarok mögött, röhög egyet és folytatja azt amit a haverjai elvárnak tőle, amit lát a tévében, és minden nap az életben. Amerikából indult ez a "ne verjük a gyereket, jogokat nekik is" őrület, nos minden hétre jut egy iskolai tömegmészárlás.

Én minden áldott nap végignézem az unokaöcsém nevelését, hasonló "szigormentes" nevelés, hát olyan is... A gyerek bukdácsol, heti 2 intő megvan, semmi tisztelet, soha egy könyvet el nem olvas, nem érdekli semmi, és nagy valószínűséggel nem is lesz belőle senki. Cserébe a szülei megveszik neki a legújabb mobilt, két atyai pofon helyett, ami most még észheztérítené. Tudod a gyereknek kevésbé árt az a néhány maflás, mintha drogos, vagy börtöntöltelék válna belőle.
@tildy:): mi nyolcadikban (14 év) titokban kilógtunk budira óra után, popó magazint nézni. Inkább vicces, izgalmas volt, (rajtakapnak-e) mintsem valódi szexuális élmény. Egy mai szexuálisan felvilágosult tizenéves szemével nézve ez a történet ciki lenne.
@Jankove: A saját példámból tudom, hogy gyakran kontraproduktív. Ha nálunk szokásban lett volna, biztos, hogy pont ezzel löknek bele a hülyeségbe.
Mivel értelmes lénynek tekintettek, felfogtam, hogy értelmes oka van, ha valamit nem szabad.

Nem mondtam, hogy nem szabad büntetni a gyereket, de szerintem pofozás helyett vannak kreatívabb, gyakran hatásosabb büntetési módszerek, melyek ráadásul el is gondolkodtatják a gyereket.
A pofozás gyakran dacot szül, nem belátást.

"Mit csinálsz egy olyan gyerekkel, tizenévessel, aki a képedbe röhög?"

Ennek azért van előzménye.

"Tudod a gyereknek kevésbé árt az a néhány maflás, mintha drogos, vagy börtöntöltelék válna belőle."

Ismerek jónéhány (azóta felnőtt) gyereket - beleértve jómagamat - akit nem pofonnal büntettek, mégsem lett belőle drogos, útszéli kurva vagy kocsmatöltelék. Megoldás fent: a gyerek nem kis hülye, vagy a szülő tulajdona, hanem egy fiatal, aki, ha értelmes embernek tekintik, értelmes emberként viselkedik.

Elbeszélünk egymás mellett. Én nem az "engedjünk meg mindent a kis drágának, különben sérül a kis lelkecskéje, gyügyürübügyürü" álláspontot népszerűsítem.
@ Jankove és lúzer_:
ajánlom minden érintett figyelmébe:
ujrano.org/irasaink/rovat/6/39
azt azért imádom, hogy akik ilyenkor prűdöznek meg álszenteznek, 50 százalék eséllyel lánygyerek apjaként fognak szopni (értsd: ha nem, nekünk az se baj, de minden másodiknál vigyoroghatunk majd)
A videón csupa hivatásos van, 1et fel is ismertem közülük...)
@v2peti: "akiknek a nagy része normális ember lett."

ezt soha, sehol, semmilyen kontextusban ne írd le, mert kiröhögnek
Többnyire az olyan képekből látsz sokat, amik el is jutnak hozzád. Márpedig egy ilyen kép nagyobb eséllyel jut el hozzád, mint egy teljesen semleges.

A képek között van tini is, nem tini is, valós is, fake is, olyan is ami csak ebben a kontextusban kurvás, olyan is ami önmagában is. Olyan is akad amit az adott adatlap tulajdonosa rakott ki, olyan is amit más.

Mindensetre tény, hogy nem azt kel megakadályozni, hogy egy kurva hirdesse magát, hanem azt, hogy a lányodból kurva legyen, vagy akár a kurvákat tekintse (követendő) példaképnek. Erre pedig nem eszköz a pofon, ugyanis csak akkor osztható ki, ha már megtörtént a baj, akkor pedig csak azt tudod elérni, az adott leányzó a hátad mögött csinálja ugyanezt.

A pofon nem más, mint a saját tehetetlenséged és butaságod csúfos beismerése, mert azzal nem tüntetsz el semmit a netről. De a tiltással, büntetéssel, stb. sem. De azt éred el, hogy továbbra se lehess minta, segítség, támasz, ne adj értéket a gyereknek. Ergo egyenes út a még nagyobb problémák felé.
@wmiki:
Már megint égeted magad, te nagyon ostoba? Sok sikert hozzá...
Tényleg, mi a faszért hivatkozol a blogodban az általad oly megvetett tudományra?
@TheElf: "Erre pedig nem eszköz a pofon, ugyanis csak akkor osztható ki, ha már megtörtént a baj, akkor pedig csak azt tudod elérni, az adott leányzó a hátad mögött csinálja ugyanezt."

Pontosan.
Ezt minden nagyonszigorú apának észben kell tartania.
Varanus:

Nyugi, semmi baj nem történt. Mellesleg senkit sem kényszerítenek erre. Ezekről a lányokról sugárzik a szexualitás. Hol van megírva, hogy csak klimaxos lógó mellű, seggű nyanyáknak szabad szexelni. Ezek a legjobb korban vannak...
@shamir: aki sosem esett el a biciklivel, az igazából nem is tud biciklizni. Ki kell próbálni az adott társadalmi közegben, amit a közeg elvár. Ha azt várta el a közeg 10-20 éve, hogy 16 évesen már ne legyél szűz, akkor vagy megoldottad vagy azt hazudtad. Ma az van, hogy 16 évesen már legalább 4 csajjal dugni kell, vagy ezt hazudni. A csajoknál is legalább 4 sráccal dugni vagy ezt hazudni. Ennyi.

Régebben is voltak gyenébb elméjűek, most is vannak. Régebben csak annyi volt a különbség, hogy nem volt iwiw meg myvip, ahova feltegyék a gyengeelméjűek a képeiket mutogatásra.
Ezek közül egyik sem volt kamasz. Csak a csávó már nem tudta mit találjon ki, hogy a blogja kikerüljön az index címoldalra.
@lúzer_: minél idősebb egy lány amikor elveszed a szüzességét, annál nehezebb a dolgod. Régen a máglyahalál is elfogadott volt de haladni kell a korral. Semmi kivetnivalót nem látok abban ha mondjuk két egymásért odalevő 16-17 éves összegabalyodik és (védekezve) szeretkeznek
Olcsóbb 2 nagy büdös pofont adni a gyereknek és leszedni a képeket, mint hagyni veszni a gyereket és az értékrendjét.
@HUN_Sector: Én sem. Csak tegyék felelősségteljesen (elsősorban: védekezzenek). Erre a szülőnek kell(ene) megtanítania a gyereket.
@Lyuk! Én vagyok az Apááád!: Az értékrendje akkor lesz rendben, ha jó példát mutatsz. Ha ez megvan, akkor fölösleges a pofon, ha nincs, akkor is...
@lúzer_: Ezek nyilván csak elvi útmutatások,hiszen akkor sem volt jogkövetkezménye ha egy lányról kiderült egysmás.
..úgy látom, hogy az emberiség sosem tudja megtartani magát az arany középúton..állandóan ide-oda csapódik egyik szélsőségből a másikba...eddig mindent erővel, erőszakkal akart megoldani...mostanában meg trendi mindent intelligenciával és erőszakmentesen megoldani....

..aztán csodálkozik az ember, ha egyik sem hozza a kívánt ideális megoldást..

röhej..

mindig az arany középút a helyes megoldás
@mallac: Jogkövetkezménye talán nem, de, pl. nem vették feleségül.
(Persze akkor is voltak trükkök...)
Namost, ha valaki azon háborog, hogy miért tesznek ki a fiatalok ma magukról meztelen fotókat a netre, akkor nem biztos, hogy a létező leghelyesebb dolog ezeknek a meztelen fotóknak felületet biztosítani. Ez valahogy a szűz kurva esete.
Szoktátok nézni a Viva TV-t???

ma véletlenül oda kapcsoltam, van egy műsoruk szexi? vagy nem ? címen...nem semmi. fiatalok mutatják meg magukat 15-20 közt sacc fiúk-lányok vegyesen és egy elbaszott zsűri dönt arról ki a szexi és ki nem és utánna jön a fürdőruhás forduló...valami elképesztő...és ezen nőnek fel sokan közülük. A dologban az igénytelenség és a kivagyi tahóság a legborzaszttóbb.

nekem is van egy 11 éves lányom..nem tehetsz mást mint jó példát próbálsz mutatni és próbálod magad nem megutáltatni a gyerekeiddel, megpróbálod az atyai szigort a haversággal kombinálni, nem kis egyensúlyozás de talán megéri...
Képmutató vagy, és "prűd véngeci" (de az is lehet, hogy csak mérhetetlenül naív és tudatlan, esetleg aszexuális).

egyrészt: a videóban a csajok jó részéről ordít, hogy profi modell. Kettőt felismertem, Next Door Nikki és Raven Riley. 18-on felül vannak, azt csinálnak a pénzükért amit akarnak, ők a seggüket mutogatják, semmi közöd ehhez, őket sem érdekli, te hogy keresed a kenyered. Tényleg felháborodsz a női test köré épített média-kultuszon?

A maradék csajokról sem ordít hogy annyira fiatalok, szerintem a java része már megvan 18, esetleg akad köztük egy-két 16 éves. Akik mellé ugye szépen befért Raven Riley, aki már kb 30 éves.

Az is megfigyelhető ugye, hogy a legtöbb lány a videóban azért visel egy fürdőruhát vagy ilyesmit.

Talán az sem újság számodra, hogy a legtöbb ilyenforma lány 16-18 éves korban már régesrég túl van a szexen, a telefonos meztelen képeken, és még rengeteg máson? Valószínű tudnának újat mondani a szüleiknek is. Én se vagyok mai csirke, de nálunk a suliban 16 évesen már sokan éltek nemi életet. És az ilyen csajokra izgultunk.

Remélhetőleg, amikor te 16-18 voltál, akkor te is nyáladzva nézted az ilyen csajokat az interneten meg a való életben, és körülbelül a fél karod adtad volna, hogy elkaphass egyet, nem lennék meglepve, ha most is ez lenne a helyzet. Szóval mi is a baj? Sok ezer buta kislány női önbecsülését szeretnéd megmenteni? Vagy rossz látni egy jó segget vagy mellet? ;)

Miért is érdekel téged számodra ismeretlen nagykorú vagy kicsit fiatalabb lányok szemérmetlensége? Ilyen morális kérdéseken rágódsz? Van iwiw, van privi.hu meg még ezer ilyen szar ami tele van ilyenekkel. Komolyan érdekel hogy xxxbabyxxx miért tesz fel magáról egy bikinis képet myvipre?

Nem ajánlom, hogy felmenj valami pornóoldalra, mert ugye rengeteg 20 év körüli pornóscsaj van, akik simán elmennének ebben a videóban, és psszt, ők ennél csúnyább dolgokat csinálnak.

Összegezve, nekem bűzlik ez a post, vagy nagyon álszent vagy, vagy hihetetlenül maradi, vagypedig ismeretlen hülyegyerekek lelkivilágáért aggódsz (ez esetben egyszerűen csak hülye). Ha egy értelmes lányról van szó, aki valamilyen alap neveltetésben részesült, akkor úgysem rak fel pucsítós képeket a myvipre.

Azt már ugye említeni se kell, hogy te mint médiafelület csak tovább terjeszted/reklámozod azt, ami miatt fel vagy háborodva.
"ha tizennégy évesen nem hagyod seggbe is megkúrni magad, akkor nem hülye vagy, hanem maradi, mint a szüleid."

Ahogy mondod.
@xaositect: lehet mindegyik vagyok, és lehet egyik sem. Nem a női test kultusza zavar, hanem a jelenség amiről a poszt szól. Lehet lovagolni azon, melyik lány hány éves. De két kamasz apjaként hagyd meg nekem a jogot, hogy ezen a felületen azon moralizáljak, amin éppen jól esik.

Kösszépen.
@Fabius:
"Lehet lovagolni azon, melyik lány hány éves"
Tehát, ha holnapután kacagva futkározó iskolásokról videót készítesz és írsz köré egy posztot, miszerint tessék, még a nyugdíjasok panaszkodnak, hogy megviselte őket az élet, hogy nehéz már a puszta lét is - akkor az is megállja a helyét, mert nem az életkorról, hanem a jelenségről van szó? ( A mellékelt kép csak illusztráció - mint a reklámújságokban)
bocs, ha már valaki írta volna, de nm volt kedvem átnyálazni a kommenteket...

a képeken látható lányok 90%-a profi rib, nem átlag tini
Teljesen egyetértek.

A nyugat hanyatlik, a rendszer recseg-ropog. Mondom ezt 37 évesen. Nincsenek értékek, nincsen erkölcs, etika. Nincsenek normák, amihez az ember alkalmazkodik.

Csak az "én" van, és ha csak az van, akkor azt mutatják meg, nem?

A dolog egyszerű, ó de milyen egyszerű! Számítógépes szakemberként mondom. Vigyázó szemetek Pekingre vessétek! Szar dolog a diktatúra, meg a jogok korlátozása, nade ha az egyén nem teszi ezt meg magától, mert valamiféle társadalmi elvárásnak meg akar felelni, akkor egy picit szorongatni kell a szentem.

Az internet NEM névtelen. Az internet NEM maga a fene nagy demokrácia, csak azzá tesszük. Amikor belépsz akkor a szolgáltatód pontosan tudja, hogy ki is vagy Te. Mi a neved, honnan jöttél. Nem kell más csak az, hogy ez egy államilag ellenőrzött adatbázisban legyen. Aztán ha már ez megvan, és erre nem lenne túl nehéz rászorítani a szolgáltatókat, akkor már azt cenzúráznak amit akarnak. Az iwiw beenged kiskorú meztelen fotókat? Bezárjuk. Megkeressük a feltöltőt és figyelmeztetjük. A szüleit is. Ha két rendőr ilyenkor bekopogtat akkor én úgy érzem, hogy 10-ből 8 szülő azért csak lebassza a csemetét.

A világ átesett a ló túloldalára. Nem kell kaloda, páncélbugyi meg inkvizíció. Egy kis jó érzés kellene...
""Ab ovo 2010.01.16. 10:03:57
Igazából az van, hogy a bájos és fölöttébb pucér kis Nünüke kamu profilja mögött általában egy erősen más érdeklődésű szakállas bácsi lapul, aki aztán az ostoba fiúcskák által küldözgetett üzenetek és fotók fölött veri a farkát. Eh, még ennyit se tudtok? :)""

Én inkább a szakállas bácsi hejett lilaruhás,templomban dolgozó ájtatos bácsit mondanék::)) vazze
kedves postoló!
árnyalnám a képet:
az általad belinkelt videón, van mondjuk 50 lány.
a lányok harmada külföldi modell (pl Raven Riley)
a maradék kétharmad pedig nem olyan sok, ha összeadjuk a myvip.hu 2.6 milliós és az iwiw.hu hasonló méretű tagságával.
szóval az érintett magamutogatós lányok valóban egy ki nem mutatható ezreléke a tagságnak. ezért nem kellene még világvégét vizionálni.
arról, hogy 2010 van, rohanó világban élünk, előbb érnek a tinik-főleg a lányok etc. már ne is beszéljünk...
@Jankove: Nyavalyás. Ettől eltekintve egyetértek.
Én is elhelyeztem a fiam hátsóján egy-két csattanósat annakidején (arcul soha nem ütöttem), semmi baja sem lett, viszont megtanult alapvető dolgokat, amit bizonyos életkor alatt pedagógiai székfoglaló megtartásával nem lehet bevésni. NEM vagyok híve a verésnek, de az indulatból születő pofon néha gyógyhatású. És nem következett belőle az amerikai filmekből ismert "elrohanunk, mint agyatlan"-dolog, mert a világ összes sérelme rászakadt.
Mondjuk soha nem tartoztam a magamutogató típusba, de nem a fejlett erkölcsösségem miatt. Egyszerűen kamaszkoromban túlságosan lekötött az alacsony önértékelésem :)
Azért nem tudom elítélni a lányokat, mert ha kicsit bátrabb vagyok, ezeket a hülyeségeket, lehet, hogy én is megcsináltam volna.

Persze, most már készülnek ilyen képek rólam, csak a lakást nem hagyják el és max ketten látjuk.

De egy reverse helyzetet is ismerek: aránylag fiatal anyukat 17 éves kamaszlánnyal. A lánynak meglepően helyén van az esze, a közösségi oldalakon inkább hülyén-grimaszolós képek vannak fent poénnak, de semmi ízléstelen. Ellenben a kedves anyuka olyan képeket nyom felmagáról a netre, hogy a videóban szereplő lányok szűzkislányok mellette. És a kamaszlánya az, aki kiborul attól, hogy az anyja ilyen és balhézik, hogy legalább őt ne égesse.
Vannak ilyenek is :)
Jó, oké, mindent szabad,ne legyünk prűdek/vaskalaposak/maradiak usw., különben véngecik vagyunk, esetemben vénkurvák.

Csak aztán ne csodálkozzunk és jajongjunk, ha fiunkat- lányunkat nem virtuálisan kapja el egy szatír vagy pedofil, és az életben nem tud többé normális életet élni.Ezeket a lelki sérüléseket nem lehet kiheverni, mondjon a világ összes pszichológusa bármit
Ez egy a fiatal tizenéves meztelen lányok már a spájzban vannak hype.
Másrészt meg vicces olvasni, hogy hol tart a mai erkölcs, a társadalmi hanyatlás és hasonló blődségek. Aki szerint hagyatlanak az erkölcseink, kapjon már egy történelem könyvet a kezébe. Olvassa el.
Hát igen, nálam is vannak ilyenek.. pontosabban csak ilyenek vannak :P Hát ez a mai fiatalság... ezek fognak majd eltartani minket.. szép jövő. Az ilyenek fognak elsőként az idősek otthonába dugni mert csak nyűg vagy neki és nem fér bele a pláza-cica életébe hogy gondoskodjon rólad.. tiniribanc.blog.hu
Gratulálok a videó egy kamu amit csak azok vesznek be akiknem tudják mire is jó a net.

20-30 kép kb. a több tízmillió közösségi tagból,ráadásul az életkoruk sincs rajta ,tippre 20 felett a nagy részének,feltört accountok és a többi torzítást nem is számolom.

A kommentelőkek üzenem,gyereket nevelni rohadtul nem egyszerű, hogy hogyan sikerült az majd a végén derül ki.
Testi fenyítésröl csak annyit hogy amikor a kicsi trónörökös elköveti az első csokilopását
akkor szívesen ott lennék mindenkinél és végignézném hogyan oldja meg a dolgot.

Valamint akkor is amikor már 18+ a csemete és a rendőrbácsik közlik a szülővel hogy kb. 22kg súlyú akta van az őrszobán a szemefényéről.

A cikkhez annyit fűznék hogy a tisztelt szülőnek egy visszajelzés a gyerek viselkedése amit tudomásul kell venni és lenyelni akkor is ha nem tetszik mert mi csináltuk ilyenre és mi is változtathatunk rajta.
JA és az én oldalamon lévő képek nem fake, mindegyik magyar közösségi oldalról van, nem pornó sztárok.. szóval azért elég súlyos :P
mi baj van ezzel? ezek a csajok egészen egyszerűen erre valók. ennyire tartják magukat - hát ennyit is érnek. nem többet.
nem szabad erkölcsöt nevelni beléjük - a szüleik nagyon helyesen nem is tették, nyilván nem véletlenül - mert ha a testükért nem, hát mi másért kellenének a világnak?
még éhenhalnának a végén. :-P

akinek meg egy csöpp agya is van, az úgysem tesz ki magáról ilyen képet.

("meggyőzni szépszóval, hogy ez nem helyes"? szerintem ha szülőként már idáig jutottál, akkor késő. akkor korábban már nagyon elrontottál valamit...)
Az ilyen mindent mutogatós profiloknak nagy része fake. A fürdőruhába pózolós szerintem még belefér. De egyfajta romlás szerintem is megfigyelhető, és ez nem csak a gyerek hibája. Na meg még fiatalok, sokat változhatnak.
@Pong: Valamint kisebb testű majomkollegáik, esetleg a rivális banda gyermekcséit eszegetik (csimpik)... de lehet, hogy rájuk már hatott az emberek csúnya húsevő propagandája.
Tanácsaim lányos apák részére:

1. Az izomból nevelés kora lejárt. Nem akkor kell leordítani a gyerek fejét, ha feltölt valamit az internetre, hanem egy esős délutánon kell venni a fáradságot, és elmagyarázni neki ezt az egész anonimitási hóbelevancot. Nem baj, ha rémisztgeted, azt szabad, csak tedd hozzá, hogy "én így hallottam".

2. Ha a gyerek pornóképet töltött fel a netre, akkor azt már nem lehet visszavonni, legfeljebb csökkenteni a károkat. Akkor már nincs értelme ordítani, értelmesebb csak rápirítani, hogy "azt akarod, hogy bárki lásson? hát ennyire becsülöd magad?" Ezután a gyerek maga is törölni fogja a képeket.

3. Ha azt akarod, hogy ne lássanak prűdnek, mutasd meg, hogy nem vagy az. Ez eléggé méltatlannak tűnik, de tegyél engedményeket. Elvégre azt várod, hogy a tizenéves lányodnak azért már van némi értelem a fejében, akkor pedig nem tehetsz úgy, mintha nem lenne. Nagyon egyszerű modern, szabadelvű kislánynak lenni egy fafejű szülővel szemben, de sokkal nehezebb ugyanezt a tévedést akkor megtenni, ha a szülő azzal kezdi, hogy "jól gondold meg, mit teszel, kislányom, mert ha nem, magaddal tolsz ki, inkább, mint velem".

4. Igyekezd megtudni, mi zajlik a lányod fejében. Egyetlen oltással semmire sem mész, míg a gyakori beszélgetés nem csak neki segít - hiszen így megtanulhatja tőled a szabályokat, tapasztalatokat -, hanem a kapcsolatotokon is javít.

5. Ne az egész gyereket ítéld el, hanem neveld meg, ha már eddig nem tetted. Persze ehhez az is kell, hogy legyen arányérzéked. Egyetlen képtől ma már nem lesz feltétlenül kurva az ember, képek százezrei vannak fent az interneten. Neked abban kell segíteni, hogy a lányod legalább mentalitásra ne legyen kurva.

6. Méltósága csak az erősnek van. A lányodba ne csak elveket nevelj, hanem lelkierőt is. Mert egy cudar világban bárkiből lehet prostituált, de akiben van tartás, az saját maga is dolgozni fog azért, hogy elérje a céljait.
valaki engedélyezte neked h ellobd ezeket a képeket?????????? megkérdezted a lányokat h felhasználhatod e?????? ezt nem fogom annyiba hagyni.......számolj a következményekkel....
@cazzo:

Na jól figyeljél, számolok:

1: ezeket a képeket nem én "lobdtam" el, amint azt a melléket videó mutatja.

2: amit magadról bárhol megosztasz, az onnantól közös, nem saját. Ezért megosztás. Ergo összegyűjteni nem lopás.

3: ne hagyd annyiban, tegyél lépéseket. Az elsőt tehetnéd mindjárt a hejje sírás és a szövegértés irányába.
süti beállítások módosítása