Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.12.08. 08:42 Fabius

Szegény Dániel

Címkék: rtl benkő

 A Tehetetlen Pengető kalandjai az Andis maszatolással értek véget egy hete. Tudod, mikor az ertéel eladta volna dugásnak a kíntornát, csak a kitakarás nem rejtette el a bugyingót.
Én azt hittem, ez a történet csúcspontja, de tévedtem. A kreatívok kitettek magukért, ez a rész a nagy leleplezés jegyében zajlott. Már a beharangozókból kiderült, Dániel erősen megsértődik, hogy jelöltjei nem a pártából lettek válogatva, nem rá, csakis őrá vártak szűzies életet élve.

Tündével kezdte a leszámolást, jött egy arc, aki a pasijának vallotta magát. Tünci, aki Dániel szerint maga a filozófia, képes volt hallgatagon gubbasztani élete állítólagos párja mellett, pedig minden látszat ellenére a beszéd az erőssége. Valóban csoda a csaj, hiszen először vidámodik neki az egyszeri átlag néző, mikor áradó sötétséget lát a tévében.
Ezúttal Andi is kitett magáért. Mamával összebújva megbeszélik, emmá' döfi, dobogó van bázzeg, innen már emelt fővel ki lehet esni. Ezeknek nem mondta senki, hogy ez nem a Száztagú Benkő Népi Lantzenekar? Ahol a harmadik hegedűs nem príma donna, hanem beosztott segédkontrás?
Na mindegy.
Megcsodálhattuk még, ahogy Edit anyja diszkréten ráizgul képzeletbeli vejére, aztán a nimfákat takarítani vezényelte a Úr. Muhahaházott a nép előre, örvendve a várható benkőházi mocsoknak, ehhez képest viszonylagos tisztaság és természetesen megannyi fasz várta a bébiket Dániel kérójában.
Tünde akut hebegő rohamot kapott a látványtól, ami elég fura egy (állítólagos) szexipari rutinnal bíró betanított munkástól.
Ha lassan is de eljött az este, a nagy össznépi vacsora ideje, ahol a meghívott családtagok előtt Dániel levetítette A nagy leleplezés c. dokumentumfilmjét. Editről váratlanul kiderült amit egy hete tudott már mindenki, Andiról az anyja rángatta le a leplet, miszerint egyszem legkedvesebb gyermeke mégsem szerelmes, Tünde mellett meg eleve ott ült a lovag, ugye.
Mulatságos nem volt, cserébe unalmas igen, így nyugovóra tértek a nimfák.

Reggeli mellé érkezett a Pinainas szerelmetes levéllel Tehetetlen Pengetőtől. Edit nénivel kíván szexuális randevúra menni-üzente- amivel felkavarta a langyos, húgymeleg epizódot. Tetőfokára hágott az izgalom, vajon mit eszelt ki a kreatív őrs, amiből eddig kihagytak bennünket?
Dániel tantrikus szex kurzusra vitte Editet. Vagyis fejben kúrás óra volt! Láthatóan élvezték amint zeneszóra ácsorogtak egymással szemben, és az egyetlen merev dolog Dániel dereka volt a teremben. Editnek orgazmus közeli élménye is akadt, persze, mikor szóltak, hogy ok, jelenet vége, abba lehet hagyni a dugást.
A házba visszaérve közölte is gyorsan Andival, ő bizony most már küzdeni fog! Meg fog küzdeni a hinta ágyért, és minden ülőhelyért a villamoson! Egyébként nagy hatással lehetett Editre a dolog, úgy szórta magából a közhelyeket, mint bolond ornitológus a kölest. Hogy minket nézett madárnak, vagy komolyan hitte is amit mond, rejtély marad.

Mindenesetre a szívceremóniánál Dániel csekkolta farizmait, gondolom kíváncsi volt, húzza-e még a görcs őket a három órás fantáziakúrás után. Tündét kitette rövid úton, Andi pedig maradt még egy hétig. Naná, kell valaki Edit mellé aki asszisztálhat az esküvőn. Pedig a slusszpoén az lett volna, ha Tündike mondja az ifjú párnak a köszöntő beszédet. Amúgy filozófikusan.
 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr981582475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lehet, hogy szemétség, de muszáj néznem egy ideje, mert ritkán tudok máshol ennyit nevetni :D
Tünde, mint filozófus, Edit, mint intelligens, exkluziv nő, Andi, mint naíva.....ááááááááá, már most is potyog a könnyem :DD
@vagyok, aki vagyok...: a felsorolásból kihagytad a Megfáradt Lantost, mint ország bikáját :-D

Megjegyzem Edit egy két lábon járó közhely gyűjtemény, egyedül annyi idős, mint Andi és Tünde együtt, viszont külsőre veri őket, mint jégeső a libaszart fülledt tavaszi éjszakákon :-))
Régebben láttam belőle néhány percet a férjem gépén, felfedeztem benne egy magas, szőke rövid hajú, nem mai csirke nőt. Három dolgot mondtam a férjemnek.
Egy: Az a magas szőke teljesen hozzá illik a Benkőhöz.
Kettő: Mi a fenének töltesz le ilyen marhaságot?!
Három: Ki a f..sz az a vén fazon ott a Benkő mellett?

Válasz: Azért töltöm, mert ezt sokan letöltik tőlem és így nő az arányom, tehát ez jó nekem.

Szóval érdekli ez a népeket, csak kényelmetlen bevallani, ha valaki nézi.
És akkor kérdeznék egyet. Ez az Edit az akit én kiszúrtam? Mert mintha úgy rémlene. Ha az, akkor esküvőt íziben! :D
@Vorg a Halhatatlan Báró: igen, a szőke csaj az Edit :-) ...és ahogy nézem, az esküvő is meglesz jövőhéten :-D
Már csak a lottó ötös ütne így be, mint ez az Edit :D
Dehát hiába várom, ha nem lottózok :D
Köszi a beszámolót! A pesti gépünk ugyanis lassú és nem akarta lejátszani a hetedik részt! Köszke!
@Zetor: egészségedre ;-) szivesen
süti beállítások módosítása