Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.12.01. 08:00 Fabius

Félhat

Címkék: rtl benkő


A csapból is Benkő fene nagy vitézsége folyt tegnap. Kit dugott meg a legszínesebben fingó Faszművész? Editet vagy Andit, Andit vagy Editet? Netán mindkettőt? Nagytotálban, hmmm? Csak itt, csak most, csak nekünk tíz után tizennyolcas karikával? Médiatörténelmi pillanat? Renátó után szabadon?

Lófaszt.

Magyarország legnagyobb médiahackjének lehettek tanúi azok, akik megnézték Benkő háremének legfrissebb epizódját az ertéelen. Az egész napos beharangozások után kamaszok és szüleik, fotelkarfát izgatottan karmoló nyugdíjasok várták az aktuális botrányhős megjelenését. Az hetek óta világos, Benkő se nem vicces, se nem eredeti. De dugni csak szokott, ha úgy hozza a szükség -gondolták jóleső borzongással. A kicsik már ágyban, nagyfater izgatottan nyammogja a krumpliszirmot zacskóját csörgetve a tévé előtt.
-Azok a régi jó dolgok- szuszogja, emlékezetében felködlik az idő, mikor olyan kemény volt a bráner, mint a fagyott kutya lába, hírből sem ismerte még a hajókötél effektust, mára csak húzni tudja, tolni nem. De most Dániel majd jól megmutatja ezeknek. Öregember nem gyorsvonat, ám ez a Dani kemény gyerek, elbír ez mindegyikkel.
Mellette nagyanyó a hüvelygombáról mélázik. Félti a lányokat a fertőzéstől, látta a halas műsorban Benkő konyhájában uralkodó állapotokat, és ha Dániel azzal a kezével nyúl a lányok bugyijába, akkor bizony szükség lesz a gombás hölgy tanácsaira. Vajon lesz legalább Canesten reklám a szünetben? A szerkesztők gondoltak erre? -tépelődik magában.

Aztán a falióra bekongatja a 21:20-at, jön Benkő és a nimfák. Edit és Tünde hajókázik Dániellel, nagyfater nyomogatja a távkapcsolót, tekerné át az unalmas dialógusokat ahogy a titokban nézett pornónál szokta, itt viszont kénytelen megvárni a vacsora végét. Edit végre szobán, Dániel kicsit meg is itatja. Jól van, az köll' neki a hangulathoz -helyesel az öreg, majd emelkedő vérnyomással nézi a vetkőző Editet. Végre eljutnak az ágyig, az öreg levegőt sem vesz úgy várja a reszelést, aztán...valóban nem tud megszólalni egy darabig.
-Látod Mama! Elaludt ez a szerencsétlen!!
-Látom Papa. Pont olyan, mint te. Csak neki még néha feláll -nyugtatja emberét, kicsit közelebb tolja a sósperecet a kedélyek csillapítására.

Vége az első résznek de nagyfater nem csügged, hisz megírta a színesújság, lesz reszelés akárki meglássa'!
Jönnek is vissza reklám után, a Tökarcú Andival vonul szobára. Dániel sokat ígérően bemelegít, az öreg könyökével bökdösi Mamát:
-No, lesz itt minnyá nagy akció! Bemelegítette a térgyit' a kutya pózhoz!
Levetkőznek, egymáshoz hemperednek, kis maszatolás után az öreg lelkesedne, mire Mama lehűti: nem volt itt dugás, hisz lovaglás után vette le a bugyit!
Mire ezt megtárgyalják Dániel fingik párat szokásához híven, és a maga részéről elintézettnek tekinti az aktust.
Nagyfater bütykös ujját mereszti a tévére vádlón: ez nektek dugás? Fél ez a pinától, vagy mi?
A kamaszok gondolatban berúgják az ágy alá a százas papírzsepit, szüleik lelombozódva vonulnak aludni. Velük baszott ki a Tehetetlen Pengető a legjobban. Legalább a havi kötelezőt letudták volna a műsor alatt. Vizuálisan.

49 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr311565475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látom szerencsétlen faszharcos nagyon kihúzta mindenkinél a gyufát :-D
partvonalról nézve érthetetlen miért cserélte le a 'konszolidált' ;-) lantművész szerepét a piszkos körmű, lankadt faszú bulvárhős kategóriára, de legalább jól érzi magát. azaz vélhetően jól érzi magát ebben a szerepben.
nekem szánalmasnak tűnik, igaz produkcióit csak a neten megjelent reakciókból rakom össze, bár a furge (lant)ujjas mutatványát láthattam a commentcom-nak köszönhetően :-)
győzike megcsavart, farkonragadott reinkarnációja :-D lényeg, hogy nézzék, ezt pedig úgy tűnik eléri az ertéel. vagy a tévékettőn megy? ehem :-D
Egyszerűen KÖSZÖNÖM! "Tehetetlen Pengető" - zseniális.
@úriparaszt: Szerinted kinek kell és főleg hány embernek a lantzene? Meg kell élnie, tehát fingik, maszturbál, dug(na). Ez kell az embereknek, meg a szocializmus.
hát én ezt a részt pont nem láttam, mert itt ültem és kommenteltem......... :)
Végigscrolloztam, sehol egy videó? Szar poszt.
Még szerencse, hogy nem láttam :))
@S. Annyi: Az általános igénytelenségben, amikor mindenki empéhármat tölt le meg hallgat nem is csodálom, hogy ebből nem tud megélni.
Én nagyon szeretem a valódi művészetét, és annak ellenére amit itt művel, valóban magas fokon képzett zenésznek tartom.
Kiraly:D

Nem lattam, de igy talan szorakoztatobb is volt:)
Ilyenkor hálát adok az égnek, hogy az albérletben nincs tévém. :-D
Ne szidjátok az öreg harcost, meg fog még küzdeni pár pinával. Hajrá Benkő!!! (mellesleg szerettem régebben a lantozását is, de változnak az idők, változik a divat, most má abból valszeg nem élne meg)
@Sün! balázs: tiszteletben tartjuk a tévé nélkül élők jogait ;-)
Kedves kommentelő @NGA: !

Én reneszánsz lantműveket szoktam mp3-ban letölteni, hogy zilált idegeimet azzal nyugtassam illetve a lágy dallamokkal serkentsem szittyóm növekedését. Az mp3 nem az ördögtől való.

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának ötödéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon
Kúrjá Dani! Kúrjá Dani! Kúrjá Dani!
:DDDDDDDD
ÁLLAT :)))))))))))))))))
Egy beteg ember vergődése. Benkőnek orvosi segítség kellene, nem punci.
@ifj. Farkas Gyula: Jogos!

Amúgy szerintem ez nem médiahekk volt, hanem nézőhekk. Ugyanis nem az RTL Klub lett a által átverve, hanem épp fordítva. Mint rendesen... :)
@efes: kimaradt egy szó, hmmm: "az RTL Klub lett a néző által átverve" :)
@úriparaszt:
Úgy rémlik, mintha lerobbant volna kézileg, azért. Egyébként meg gyárilag őrült a pali, sztem jól áll neki ez a szerep... :)
Jobban belegondolva ezzel a gyíkarccal dugni nem jó reklám még a kurváknak sem. Kinek állna fel a pöcse egy olyan nőre, akit ez lefingott?
Szerintem csak annyi történt, hogy észrevették a müsör készítői is, a napról napra csökkenő nézőszámot.Ezért úgy döntöttek a pici kis agyukkal, hogy megadják azt az embereknek, amire vágynak. Ágybaküldték a faszművészt, akiről csak késöbb derült ki, hogy erre kurvára nem volt felkészülve.
Én biztos vagyok benne, hogy pár alkalommal még viszont fogjuk látni a kedvenc harcosunk nagy fehér seggét .... nagytotálban. (bár adná isten, hogy ne legyen igazam)
Plusz az előjáték vacsorán a baltaarcú lenyalja a kést evés közben...meg a hogyne akarnák veled lenni.
Echte úrinő, na!
Jó poszt :)

@gitáros: Igen, ezt már hallottam egy-két kommentelőtől. Mármint hogy valami baj lett a kezével. Bár semmi konkrétat nem írtak, csak azt, hogy 'állítólag'.

Lehet.
Mondjuk még sérült(?), beteg(?) kézzel is lehetne más utat választani a totális elkurvuláson kívül.
De hát nem akarom megmondani neki, hogy mit csináljon :)

Ezt a műsorát nem nézem, hétvégén viszont elkaptam pár percet az atv-n. Három csajjal beszélgetett.
Mit mondjak? Csernus doktor hozzá képest szerény ember :)
De nem is ez a legrosszabb, hanem az a zagyvalék életszemlélet, amit előadott.
Azt hiszi magáról a fickó, hogy ő egy XXI. századi Buddha.
Na persze.

Röhögnék rajta - ha vicces lenne.
Müllerhez tudnám hasonlítani, bár kicsit más tészta a kettő.
A megvilágosodottság illúzióját keltő, a bölcsesség kulcsát őrző, a mának élő szerény embert játssza mindkettő.

Gyomorforgató :)
@ifj. Farkas Gyula: Sajnálom azt, akinek elég az mp3 minősége. Kb a tecso gazdaságos májkrémmel áll egyszinten. A mai világban az embereknek minőségre nincs szüksége. Aki meg akusztikus műveket mp3-ban hallgat, annak való ez a műsor.
Antal Imrének is lebénult annak idején a keze. Így lett jó zongoristából király tévés.

És hiányoznak az olyan emberek...
Van még hátra 2-3 rész

Csak nem vettétek komolyan, hogy tényleg történik bármi is időnek előtte?:))
Én csak az előzeteseket láttam, de 1 jelenet volt amin azért könnyesre röhögtem magam...
Benkő: a kulináris élvezetek is hozzátartoznak az élethez.
Csaj:.......(csönd)......(összaráncolja a fejét)....milyen élvezetek?
HÁHÁHÁHÁHÁHHÁÁÁÁÁÁ, nagy volt. Mind igazi szofisztikált, kiművelt, intelligens úrinő. Baltaarcú FTW!!! Ő a legtaplóbb a bejátszások alapján. Asszem a műsort nem tudnám végigülni. Hosszú, kemény (nem, nem az) és fáradtságos munkával az ertéelnek SIKERÜLT alulmúlnia a Győzike sót. Innen is gratula a sikerhez...
@Zka: Nem. Egyszeruen csak megbukott fizikabol. Az mp3ban pont azt nem hallod amit egyebkent sem hallanal, mivel a fuled keptelen erzekelni..

Nem baj. Ilyen ember is kell, legyen min rohogni..
Olvasom ezeket a posztokat, és egyre jobban elszörnyedek azon, hogy emberek milyen igénytelek, és mi köti le a figyelmüket. Én inkább kikapcsolom a tv-t, és olvasok egy jó könyvet, minthogy ezt a szemetet bámuljam!
Hehe, én egyet sem láttam, de olyan frankó kis cikk ez, hogy tökéletesen átérzem, minő agyzsugor lehet az egész. Gratulálok!
@Zka: Még nem. Azt már igen, hogy baromi jól szól nálam minden zene. Meg azt is, hogy jé, tényleg mennyivel jobban szól a cd vagy vinyl, mint bármelyik mp3 :-)
@r@ek: Tulajdonképpen irigyellek. Azért, mert nem hallod meg a különbséget. Én sajnos meghallom. Ezért nem elég az mp3.
Egyszer menjél el egy komolyabb hifi bemutatóterembe, és meg fogsz lepődni. De ha jót akarsz magadnak, akkor megmaradsz az mp3-nál. Igy olcsón megúszod. Akárcsak az, aki megveszi a tecsoban a gazdaságos májkrémet. Én nem nevetek rajtuk. Irigykedek rájuk, hogy ennyi is elég nekik a boldogsághoz. :-)
@NGA: De abban azert nincs vita, hogy nem az adathordozotol jobb egy zenei mu, maximum jobban "latszik". Es a klasszikus nem jobb, mint a glitch-hop. Mert egeszen mas. Ugye?

A masik. Amikor mp3-rol beszelsz mire gondolsz pontosan? VBR? 128 kbs vagy 320+ kbs? En a legtobb zenemet mp3-ban tarolom. A 256-alattiak, kuka. Elismerem, hogy ott idegesitoen rossz a minosege. De 320 tol folfele, vagy VBR-nel. mar majdnem CD minosegen vagy. Szoval ez akkor is arnyaltabb mint, ahogyan felvazoltad.

Benkohoz nem tudok sajna semmit hozzaszolni. De a megfogalmazas tetszett! :)
Hogy felreertes ne legyen, teljesen egyetertek azzal, hogy a lossless formatumok, es a CD bakelit a leheto lgjobban szolnak. (foleg az analog bakelit). De teny, hogy a kulonbseg, mar a magas bitrataju tomoriteseknel igen alacsony.

abban pedig nem is vitazunk, hogy mennyit szamit min hallgatod. Mert egy jo anyag, szar cuccon olyan mintha nem is lenne.
Kedves blogkommentelő @NGA: !

Kérlek, ajánlj egy Te mércédnek is megfelelő formátumot, és én készséggel átállok reá.

Üdv,
ifj. Farkas Gyula
@juliusbond: Max. a zenészből képernyőre hasonlat áll Antal és Benkő között.

Antal Imre néhány évtizedig nagyon jó dolgokat csinált. Élete utolsó éveiben már gyengék voltak a műsorai - ez van.

De nem emlékszem, hogy lett volna olyan műsora, amiben buta, igénytelen nőket töcskölt volna. Miközben azt hirdette, hogy ő egy magasabb szellemi dimenzióban van, és tudja a boldog élet titkát.

Megnéztem egy-két rövid videót.
Borzalmasan ostoba nők. Éppen illenek Benkőhöz :)
Ez a 'szexnagyi'. "Volnák".
Sötétek, mint vakond belső zsebében a negro.
Kedves @NGA !

Hozzászólásaidból számomra egy magaslóról beszélő sznob képe bontakozik ki, aki tudatában van annak, hogy viselkedése egyáltalán nem menőmanó, ezért használ olyan mondatokat, mint hogy "tulajdonképpen irigyellek érte." Ön nem irigyel senkit, hanem elterpeszkedik önnön és saját, vélt kiválóságának csodálatában.
Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
@ifj. Farkas Gyula: Ehhez pedig minden joga megvan. Messze nem volt egybites droid. Az tény, hogy onelegulten hatott, amit irt. De sem Ön sem én nem ismerjük, hogy megmondjuk milyen valójában. Javaslom kerüljük a személyeskedést. Azt ugyanis egy szint felett nem szokás.
@Win Elen: "A masik. Amikor mp3-rol beszelsz mire gondolsz pontosan?"

Bármelyikre.

"De 320 tol folfele, vagy VBR-nel. mar majdnem CD minosegen vagy. Szoval ez akkor is arnyaltabb mint, ahogyan felvazoltad."

A majdnem-en van a hangsuly.

Én amit el akarok tárolni azt Lossless-ben tárolom.
Az azért 99%-ig megközeliti a cd-t.
@ifj. Farkas Gyula:
"Kérlek, ajánlj egy Te mércédnek is megfelelő formátumot, és én készséggel átállok reá."

Nagyon szivesen ajánlom. Én Lossless-t használok, általában FLAC vagy APE. Igaz igy egy cd nem 30 mega, hanem 300, de kit érdekel a terrabájtos merevlemezek, és a sok gigabájtos memóriakártyák világában. És van sok olyan hordozható lejátszó, ami tudja ezt a formátumot. Javaslom neked is.
@ifj. Farkas Gyula:
"Hozzászólásaidból számomra egy magaslóról beszélő sznob képe bontakozik ki, aki tudatában van annak, hogy viselkedése egyáltalán nem menőmanó, ezért használ olyan mondatokat, mint hogy "tulajdonképpen irigyellek érte." Ön nem irigyel senkit, hanem elterpeszkedik önnön és saját, vélt kiválóságának csodálatában."

Leirom miért is irigyellek.

Én viszonylag elfogadható hangrendszerrel rendelkezem, ami nagyon olcsó cucc, olcsóbb, mint egy házimozi cucc, de meglepően jó hangú. De sajnos tudatában vagyok a rendszer gyengeségével, és amikor egy jobb hanganyagot kapok - legutobb megvettem az új Diana Krall cd-t - hát bizony nem deritett fel a dolog, egy komolyabb láncon messze élményszerübb volt a lemez. Ha ezt letöltöttem volna mp3-ban, amit megtehettem volna, hisz millió helyen fentvan, akkor ahhoz a minőséghez bőven elég lett volna a rendszerem.
Ezért irtam, hogy irigyellek, mert sok esetben bizony kicserélném a láncszemeket nívósabbra, de sajnos anyagilag nem tehetem meg.

Remélem érthető voltam, és nem tünik sznobizmusnak amit irtam.
Egyébként attól nem érzem magam sznobnak, hogy MEGVESZEM a zenét, és nem letöltöm. Használt cd-t már akár 1000 Ft-tól, használt hanglemezt (vinyl, vagy ahogy sokan tévesen irják: bakelit) pedig már sok esetben 500 Ft-tól lehet venni.
@NGA: Ezt nem is irta senki. Tok irrelevans dolog, hogy jon ez ide? Sehogy. Naugye? :)
@Win Elen: MP3-at nem szoktak venni általában, hanem letöltik. Erre irtam egyébként, hogy én megveszem. De a témát lezártam magamban.
bevallom, az utóbbi 2-3 részt megnéztem. szédületes :) de én a csajok miatt nézem. egónövelés, ugye :D
@vagyok, aki vagyok...: én nem szégyellem bevallani, némelyik műsor igenis szórakoztató. Igaz, többnyire nem azon és nem úgy röhögök, mint amire éppen szánják, de ezek a posztok éppen erről szólnak...:-)
Ma fodrásznál voltam. A fodrászlány büszkén mesélte, milyen kőbe vésett családi program a show. Ha lenne tv-m csakazértsem nézném. Nembaj a hajam legalább jó lett.
süti beállítások módosítása