Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.10.07. 13:51 úriparaszt

tököM Tele Vizió

Címkék: mtv gagyi felesleges pazarlás

Közös lónak túros a háta, tudjuk ezt már ezer éve, miért pont a kedves MTV lenne kivétel. Eddig is sejthettük, hogy működik a pénzszivattyú, nem tétel pár száz millió, egy-egy milliárd, hisz köztévé kell, mert a népnek a közös tévéje vagy mi a fene.

Az index cikke jól összefoglalja pénzügyileg, hogy miről beszélek. Érdekes az összehasonlítás a kertévékkel, hisz ott van a rohad, kapitalista tulajdonos, aki kizsigereli a dolgozókat és látszólag fillérekből csinál műsort. Mégis nézik, azaz sokan nézik, sőt sokkal többen nézik, mint a közpénzből pumpált, lassan már szőrtelen, fonnyadt tőgyű, fejőstehenet, amit mi büszkén fintorogva Magyar Televízó-nak hívunk. Sőt, felháborító módon nyereséget termel, amit persze kihurcolnak az országból a mocskos multik, a vérrel-verítékkel megkeresett forintocskáinkat bizony nem itt költik el. 

Mi viszont így szeretjük. Termelünk, termelgetünk, sokat, sokkal többet mint gondolnánk, csak hát ugye a multi, aki ezt kiszivattyúzva az országból, hogy pusztulna a fajtája. Persze azért nem visz ő el mindent, marad nekünk is, épp annyi amennyit beletolunk a saját kis bugyuta televíziónkba, csak hogy legyen. Lehetőleg egyből kettő, merthogy olyan csinos kis ország vagyunk, tele jóképességgel, meg akarattal. Megvehetjük, mert ez nekünk jár.

Ha demagóg lennék sorolhatnám mi minden jönne ki éves szinten, de ezt listázhatja magának mindenki a wc-n üldögélve. Épp csak azon kellene gondolkodni, meddig kell ez nekünk, nem érdemesebb-e ennek az összegnek ötödét, negyedét kifizetni a kertévéknek, hogy adjanak közszolgálati műsort is. Ez bonyolult, mert szerződni kellene, mégpedig jól

Az pedig nem erősségünk, túl sok a mattüvegzseb, ráadásul jó nagyok.

Update:
Közben fény derült néhány számszerűsíthető adatra is, pl. több mint hatvan dolgozó kap havi egymilliónál több fizetést, és százmilliók mennek jutalomra. Hogy ezen vajon miért nem csodálkozik már senki?

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr71433966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valami rémes tévé műsort láttál az egyesen? :)
@Vorg a Halhatatlan Báró: dehogy amikor még tévéztem se nagyon volt normáli műsoruk. Épp csak a kidobott pénzt sajnálom. Valami érthetetlen oknál fogva még mindig magaménak érzem a közdolgokat, hisz sok adót fizetek, az én munkám 'gyümölcse' is.
@úriparaszt: Dehogy, dehogy. Nem érdekli őket, hogy a te adód. Jé, ebben az esetben az adó kétféle értelemmel használható. Nem is írok mást. Zseni vagyok :D
@Vorg a Halhatatlan Báró: A szójáték jó, nekem nem jutott eszembe, hogy az adómból (is) 'üzemeltetik' az adómat ;-D
Ilyen adóra nem szívesen adom az adóm.
@Avatar: ez iss jó :)

mellesleg tudtok olyan magyarprszág cégről, ahol hatvannál több dolgozónak van fejenként milliónál nagyobb fizetése?
próbáltam keresgélni de nem találtam semmit sajna.
@Vorg a Halhatatlan Báró: nem pont a bővített alibaba csoportra gondoltam ;-)
süti beállítások módosítása