Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.05.13. 14:57 Fabius

Orbánváltás vs Botkaváltás

Furcsa jelenségnek lehetünk tanúi a napokban: töke nőtt egy szocialistának. Botka László - ifjúfideszeseknek Gábor - megfogalmazta orbánváltó programját, és ha hinni lehet a Magyar Időknek, akkor olyan keményre sikerült, mint a kád széle.

botka_1.jpg

Persze ez a keménység is relatív, mert kibaszni végre a vállalhatatlan arcokat a jelöltlistáról nem holmi kivagyiskodás, hanem az orbánváltás próbálásához szükséges minimum. Botka ezzel az eddigi tapasztalatok szerint szentségtörést követett el, hisz se a saját pártjában, se a gyurcsányisták körében nem volt ez népszerű nézet eddig. Helyette a hülyemagyarázatok jöttek, hogy de emezek legalább demokraták, és ha loptak és elkúrtak akkor az hol van a orbáni lopás-elkúráshoz képest. Amiben van is igazság, ezt készséggel elismerem, de hogy mire mentek ezzel eddig, azt a 2014-es választás elég alaposan bemutatta.

Botka az első, aki a baloldali, orbánt váltani akaró tábor egy részében, és a bizonytalanok kb egészében meglévő igényt felvállalja.

Ha a téma eddig fölmerült, akkor egyrészt beindult a párton belüli lobbi és/vagy a szecskavágó + úthenger kombó, ami előbb feldarabolt majd a földbe taposott bárkit, aki erről az igényről szájat nyitni merészelt. Ha ez nem lenne elég, Botka beleállt még valamibe: a kampány alatt a túl gyakran tapasztalható "molnárzsoltosodás" nem ejnye bejnyével, hanem tökön rúgással jár. Nem kedvenc témája a túlélésre apelláló, leeső apróra vadászó párttársaknak ez sem. Hogy lehet így majd pamutforradalmat játszani? Hogy lehet így majd néhány váratlan nagyköveti posztot vagy egyéb előnyt élvezni vereség esetén? Botka megrángatta a tabukat és jól tette. Ha elföldelik érte a sajátjai, ha leváltják messiás posztjáról akkor is elmondhatja, volt egy ember aki tényleg megpróbált orbánváltást csinálni a szocialista pártból.

Orbánváltás vagy Botkaváltás, ez a kérdés szocikáim. Figyeljük mit léptek erre.

459 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr3712502631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@habakuk000: hát, azért a Gyurcsány-gyülölők is egy szekta, mert Gyurcsanynak is lehet sapka a fejen vagy lehet hajadonfőtt, ugye, mondhat barmit, az csak szar, megengedőbb esetben hülyeség. ( Amúgy sokszor mond hülyeséget :) )
@punkfrog: sajtóról beszélünk, a 444 kurva unalmasan egyoldalú. Nekem nagyon hiányzik egy valódi napi újság valódi szerkesztővel valódi hírekkel.
@Ácsné Éva:

Régen Or bán is bement az utca emberei közé, és beszélgetett velük. Sőt még régebben Maróthi elvtárs is elment a falusi kocsmába, ha találkozni akart a választóival.

Azt pedig, hogy Gyurcsányt kéne 2006 miatt becsukni, gondolom magad sem hiszed. Azt be kéne tudni bizonyítani, hog ő kinek milyen utasításokat adott. Eddig senki nem tudta.
2006. puccsnak indult, de csak dúlás lett belőle. Az természetes, hogy a hatalom lévők próbálják a puccsot elhártani, és ez annyiban eredményes is volt, hogy nagyobb tömegek nem mozdultak a "tüntetők" támogatására. Mert mindenki megdübbent a randalirozás láttán. Nekem ne magyarázd, hogy a tv székház szétverése semmi volt. Azt sem, hogy milyen érzés volt az oda vezényelt vidéki rendőrökben, mert erről első kézből hallottam.
A gyerekem akkor volt egyetemista, és olyan részen tartózkodott, amely már rendőri felügyelet alatt állt. Amikor onnan haza indult, a rendőrök segítették abban, hogy merre menjen gond nékül. Szóval a képnek két oldala van, minden nézőpontból más. De vádaskodni bizonyíték nélkül nem ildomos, sőt esetenként büntetendő is.

Teccik nekem a vehemenciád amivel Botka pártján állsz, de az nem, hogy pont te illeted szektázással azt a csapatot, amelyik a legtöbbet segíthet majd Botkának. Ha neked jogod van elájulni Botkától, akkor másoknak meg joguk van elájulni Gyurcsánytól, Or bántól ,meg akár Rogán Tónitól is. Lisbi kérésem, ne vitasd el mások ilyen jogát.
@DarthVader: Nem tudsz semmit a valóságról. A TV székház ostromának éjszakáján több száz rendőr ott várakozott a környező utcákban, de nem kaptak parancsot a beavatkozásra... A valóban agresszív kigyúrt kopasz fiúkat senki nem próbálta megállítani órákon keresztül. Aztán, hogy ne legyen furcsa az intézkedés elmaradása, másnap és harmadnap éjszaka ártatlan és gyanútlan fiatalokat fogdostak össze az üres, éjszakai utcákon. Ezek ezer százalékosan bizonyított tények. Ügyészségi vizsgálat, bírósági tárgyalás mind kimondta, hogy ártatlanok voltak. Kártérítést is kaptak az államtól. És akkor nem beszéltem még a fideszes naggyűlésról hazafelé tartókra lövetésről - 16 szem sérülés... Az egyik fiatalember, akinek kilőtték a szemét - azóta öngyilkos lett. Volt akinek a kezét roncsolta szét egy füst bomba. Az az öttusás, aki azért ment csak oda, hogy a lovasrendőr barátait üdvözölje - és agyba főbe verték, a földön fekve rúgdosták - alig egy évre rá meghalt. De meghalt az egyik ártatlanul letartóztatott fiú édesapja is decemberben szívinfarktusban.
@látjátok feleim szümtükkel: Bárkitől elájulhattok, jogotok van hozzá, de akkor marad Orbán és nem marad hazánk, nem marad jövőnk. Vagy nektek minden rendben van?
@DarthVader: nem egészen értek veled egyet. Mert teszem fel egyszer ez életben tett - na mostanra fogytak el az e betűim- volna fontosat, pl bemutatta volna a bankszámla kivonatot, akkor pl en hajlamos volnék azt mondani, basszus tévedtem, ez az ember tényleg nem csupán egy vad marha pojáca, parlamentben a helye.

De egyenlőre meg csak ott tartunk, hogy van egy hős aki meg mindent tönkretett, megbukott.
Hehehe, hahaha!

"Trump szigorúan titkos információkat adhatott ki az oroszoknak"

"A forrás nem adott engedélyt arra, hogy az oroszok az információk birtokába jussanak, így az amerikai hírszerzés egy olyan partnerével kockáztatja a jó viszonyát, aminek az Iszlám Állam legbelsőbb köreihez van hozzáférése. A CIA és az NSA most pánik módba kapcsolva igyekszik a kármentéssel."
index.hu/kulfold/2017/05/15/trump_szigoruan_titkos_informaciokat_adhatott_ki_az_oroszoknak/

Ezért baj, ha a választott tisztségviselőnek baj van a fejében.

Mondjuk még sincs nagy baj, mert a portának pályalaklamassági vizsga kell, a képviselőknek, miniszterelnököknek, államelnököknek meg az sem gond, ha az agyuk fele hiányzik, a másik felét meg elitták.
@látjátok feleim szümtükkel: ez korrekt:)@Ácsné Éva: az a helyzet, hogy néhányan szeretnénk élni azzal a jogunkkal, hogy ne legyen kötelező imadnunk Botkat, ha mar se orbant, se gyurcsanyt se vonat nem imádjuk.

Szóval speciel en drukkolok Botkanak, de szerintem alapvető hibákat csinált induláskor. A médiára és az új ellenségkép kialakítására gondolok.
@habakuk000: Én nem imádom Botkát, miért is tenném. Az országunkról gondolkozom - ha szabad - az esélyekről, lehetőségekről.
Valóban szokatlan lépéseket tett, de majd az élet igazolja, hogy jó ötlet volt-e vagy nem. Nekem már az is felüdülés, hogy végre valaki akar valamit, és csinál valamit. Ebből a nyomasztó bénultságból jó felocsúdni egy kicsit.
@habakuk000:
aki egy szláv nyelvet tud, az (elméletileg) az összes többit tuggya, de ehhez nem bennszülöttnek hanem tanult nylevnek kell lenni, latin nyelvekre is igaz

a katalán nem akarja érteni a baszkot és a O Porto -i aki portunyol nem akrja érteni a Lisszabon-it, és a madridi nem akarja érteni sem a katalánt sem a baszkot a portugált sokkal kevésbé...és leugatnak, ha argentin spanyolt beszélsz...

olaszok is ugyanígy az összes tájszólásuk én asszittem, azután rá kellett jönnöm, hogy nem úgyvanaa

szóval beszélj üzletet...te könnyebben megtanulsz csehűl mint a csehek magyarul

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
megfejcsem??? seperc: a zsidók sikoltoznak, mert ők hozatták létre az Al Daesh-t (az meg egyesülni akar Alkaloidával mert a binládenfia szervezi) és nekik van közvetlen kapcsolatuk velük és ők támogattyák a Al Daesh-t, ami egy CIA/NSA/MOSZAD árnyékszervezet a zarabok basztatására, most az oroszok is tuggyák és a szaúdi hercegek egyike is benne lehet ebben a vonalban

na??????? milyen vagyok???

zseni...tudtam

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
AZ ÁLLAMBISZTONSÁGI MINISZTER MOST JÖTT KI A HEHÉRHÁZBÓL, ÉS ASZON'TA A RIPORTEREKNEK, HOGY AZ EGÉSZ HÍRANYAG HOAX ÉS NEM VÁLASZOLT EGYETLEN KÉRDÉSRE SEM VISSZAMENT

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

namikvagynak

brühüyyy
kkk
ennek már 2 azaz kettő perce most análizélik...képzeld el milyen szaga van
@látjátok feleim szümtükkel:
adalék: a washington post (WAPO) repítette fel a szenzációt, most kapnak a fejükre...vagy elő kell jöjjenek a farbával

tudniillik egyetlen süsü újságíró sem volt jelen a beszélgetéskor, azaz nem is tudhattak semmit sem pro sem kontra vagy??? valaki a WH-ból hamis híreket szivárogtat és aszt meg meg fogják találni amint öngyilkos lett úgy, hogyhátbalőtte magát

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
Én speciel megpróbáltam válaszolni, de persze senki sem tudja átlépni a saját árnyékát. És az is persze, hogy van néhány becsípődésem.
Pl "ha valami úgy jár, úszik és hápog, mint egy kacsa - az kacsa" így ha látok egy orbáni stílusú pártpuccsot, egy orbáni stílusú "saját" gombnyomogató "képviselő"választást, és egy nem túl demokratikus általánosan diktatórikus módszert - akkor nem véletlenül tartom Botkát 2.0-nak.
Egyrészt.
Mert másrészt persze tudom, hogy tanult Gyurcsányról - és azért rohan előre, hogy ne tudják hátba döfni. És neki lekötelezett pretoriánus gárdát gyűjt. És itt visszaérünk
a 2.0-ás becsípődéshez.
Ha ez "'csak" az mszp belügye lenne, nem igazán érdekelne - de most cseszi el egy lehetséges együttműködés esélyét.
Ami szándékosan vagy anélkül, de objektíve: ORBÁNNAK HASZNÁL!
@Rodeo36 11:
Hoztam egy hsz-met Puputól (lustaság fél egészség)
www.pupublogja.hu/2017/05/ezekkel-van-tele.html
"de, nagyon is lehet tudni, miért ugrott meg az adósság szintje. Merthogy volt egy beépített fideszes MNB elnökünk, aki indokolatlanul magasra srófolta az alapkamatunkat, és emiatt hatványozottan nőtt az államadósság kamatterhe is.
Meg volt egy eszement előző kormányzat, amely 3 év alatt a duplájára emelte a minimálbért- amit nem követett a GDP azonos arányú növekedése (és napláne nem indokolt a termelékenység növekedése) Emiatt leépült az egész könnyű- és feldolgozóipar, aminek a kieső adóbevételekben mutatkozó hatása ekkorra mutatkozott. Hab volt a tortán a nyakló nélküli (darabszám megkötés nélkül 30 millióig adott) állami lakástámogatás, amit még Eltolcsy talált ki - de volt annyi esze, hogy a választás éve előtt, nehogy már nekik kelljen emiatt elvinni a balhét.
Ja, és még volt évi 300 mrd magán nyugdíjalapba helyezett összeg, amit az Unió nem fogadott el befektetésként, hanem ennyivel rontotta az eredményt (tudod: ezt tapsolták el azután minden eredmény nélkül a zorbánék)
Ja, és befújta a fidesz a SAJÁT PPP-s konstrukcióját az Uniónál, és Gyurcsányékkal rakatták a helyére.
Ebből EGY is elég lett volna az adósság megugrásához, de halmozottan?"
Ennyit a megszorítások indokolásáról. A gazdaságot meg azért vágta tönkre egy költségvetési megszorítás, mert túlságosan állami adomány-függő, és meg sem próbál - néhány kivételtől eltekintve - a piacról megélni.
Ezzel együtt már többször írtam: ha már csinálta, ő v csinálta a legjobban - nem ment a GDP mínuszba (mint Orbánnál) és 1 % megszorításhoz csak 0,5 % gazdasági visszaesés járult. Nem tudták utána csinálni eddig - pedig aztán sokan rákényszerültek a válságban.
Én a saját szubjektív szempontomból objektíve értékelek, amikor még mindig bízom benne.
és a fenti posztból Puputól (de nagyon egyetértek):
"2. Többet visz, mint hoz.
És egyáltalán, ideje lenne befejezni gyurcsányozást, különösen akkor, mikor ő az egyetlen európai küllemű és mentalitású politikusunk, rajta kívül ilyen léptékben legfeljebb gerinctelen csicskákkal, tehetségtelen és infantilis pszeudo-politikusokkal, mindenoldali populistákkal vagyunk tele, meg nyeretlen és éhes, de felettébb nagy arccal rendelkező kétévesekkel, akiknek élet és munkatapasztalata nulla, és ha nem követtek el még hibát, az csak annak köszönhető, hogy nem volt rá módjuk, de majd bepótolják.
Hogy utóbbiakkal mire megyünk, arra jó példa a Fidesz, az előbbiek meg maguk a két lábon járó kontraszelekció - önjelölt váteszek és a mindenféle pártbürokraták bánatos kollektívája.
Ezzel nem kívánom azt mondani, hogy Gyurcsány hibátlan, a legnagyobb hibája az, hogy nem tanul a hibáiból, de még ezzel együtt sem két libáért megvehető megélhetési, mint azok, akik azon filozofálgatnak, hogy mennyit hoz vagy visz."
@kekex:
nézd, ha "politikusok" csak arra tuggyák használni a kevés szakmai tudásukat, hogy olyan jövedelmekhez jussanak, amikért sohasem dolgosztak, akkor régen rossz...gazdaságot irányítani legelsősorban tudomány és minden ezután következő az emberi minőség...bármelyik hiánya vagy hiányossága végzetes...és ez látható

a gyurcsány megbuktatása tipikus levédiabasznádi történet...a kapitalizmus sem azzal lesz valami, ha a beruházott tőkét és annak 15 évre várható hozamait a berakás előtt kiveszem

brühüyyy
kkk
@kekex:
Egyébként meg azért ugrott meg 2006-ban az adósság szintje, mert 2005 volt az első tisztán uniós évünk, és uniós felülvizsgálat miatt kellett az előző tételekkel a mérleget korrigálni. Tehát nem volt választási herdálás, hanem számszaki helyretétel.
A sok nagyonokos közgazdász egyszer már végig számolhatná ezekkel a korrekciós tételekkel az I.Orbán I. Medgyessy I. Gyurcsány mérlegeket. Ami szerintem SOKKAL kiegyenlítettebb eredményt mutatna.
És az kimaradt, hogy Medgyessy sem ész nélkül herdált, csak a minimálbér emelés miatt az iskolai takarító annyit keresett, mint a 20 éve tanító tanár (eü dettó)- és ezt helyre kellett rakni. Egyébként ekkor még a világgal összhangban ment az ország szekere, és 2008-ban emiatt még nem esett vissza a GDP, és nem nőtt az adósság szintje sem. A második 100 napot nem tudom és nem is akarom mentegetni: "Több mint bűn: hiba" De nem Gyurcsány hibája, aki ekkor még vagy sportminiszter volt, vagy már sem.
@Ácsné Éva:
Nagyon helyesen nem avatkoztak be! Csakhogy kissé messzebbről kezdjem: a taxissztrájk idején a teherfuvarozók készültségben voltak, hogy amennyiben a kormányzat durván lép, pl beveti a katonaságot, akkor "halszálkázva" több sorban eltorlaszolják a főutakat.
Amitől könnyen eszkalálódhatott volna a helyzet. Valami ilyesmire számítottak azok is, akik a TV székháznál próbáltak ilyesmit kiprovokálni. A hírtv-s szövege a "forradalomról" megvan?
Ilyen helyzetben kell higgadtak maradni és mérlegelni a lehetséges alternatívákat. "Nem az a legény, aki üti - hanem aki állja!"
De még ÉN IS képes lettem volna utána jobban vinni a PR munkát, pedig nem vagyok médiaszakértő - csak megnéztem néhány amerikai filmet. A csapból is a kórházi ágyon szenvedő kisrendőröknek, a családtagjaik sirámainak
kellett volna folyni! És a beazonosított "szabadságharcos" futballhulligánok priuszának.
A múlt heti vérciki Fidelitas-videó után ízlelgessük a kifejezést: ezek jól felkészült közszereplők... (Milyen lehet a felkészületlen? :D)

alfahir.hu/2017/05/15/n1tv_fidelitas_kepviselo_vagta_fidesz
@Ácsné Éva:
Na ja - a lemmingek is "akarnak valamit" de leginkább követik az előttük futókat. (az elől futóknak még ez a mentségük sincs) Nem az akarással van a baj, hanem az orbáni módszerrel, ami a "valami" iránt is kételyeket ébreszt.
@Ácsné Éva: Kedves Éva! Kötött/köt-e választási szövetséget az Élőlánc az mszp-vel?
Indul-e 2018-ban a támogatásukkal?
Rajta lesz-e az mszp országos listáján?

(Csak hogy értsem ezt a nagy Botka-mszp hájpolást.)
@habakuk000: Sajna én is pont így látom. :-( Klasszikus után szabadon: .. a nemzetközi helyzet fokozódik. Nem nem ez az.

Újra neki futok: a hazai helyzet fokozódik. :-(
A párt kommunikációja teljesen széthullott, miközben Botkát csak a belső leszámolás érdekli. :)

alfahir.hu/2017/05/16/muranyi_marcell_mszp_botka_laszlo_leszamolas
Vajon a nadrágot eleve zsebbe dugott kézzel árulják, vagy a sajátát dugdossa?;D
@Ácsné Éva: ja,csak akkor minek dolgozzon az ember,minek csináljon bármit is,ha rávernek vmi iszonyat magas adót?
Orbánváltás? Úgy hogy minden párt külön indul, talán egymás ellen is a körzetekben? Nyilván :D :D
index.hu/belfold/2017/05/16/gyurcsany_oriasi_konteot_adott_el_orban_titkos_svajci_szamlajarol/

Csak megpróbálják azt a kurva szöget kibújtatni a zsákból ( már ha van, de miért ne lejetne? ).:D
24.hu/kozelet/2017/05/16/szabalytalanul-a-kerekparuton-parkolt-balog-zoltan-miniszter-autoja-a-kalvin-teren/

Megnéztem a kreszt, de sehol nem találtam benne olyan passzust, hogy kivéve Balog miniszter autója.
Biztosan elfelejtették iccaka megszavazni a kresz módosítását.
@látjátok feleim szümtükkel:

Életben kell tartani a témát, nem lehet ellőni az összes puskaport,mert bármilyen szarság 5 napig téma, aztán jön más. Minden héten, vagy legalább 2 hetente bele kell dobni a követ a vízbe, hogy fodrozódjon :)
444.hu/2017/05/16/az-utkozes-elott-feloraval-vette-a-mercedest

Csak a szokásos.

A kopasz kigyúrt izomagy, ha éppen nincs dolga a választási irodánál, akkor fékezés nélkül belerongyol az előtte várakozó autóba, két ember halálát okozva ezzel.

A maffiapert megúszta a g..i, de ezt már nem fogja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/16/kosa-lajos-a-fidesz-arra-keri-a-kormanyt-hogy-hosszabbitsa-meg-majus-vegeig-a-nemzeti-konzultaciot

Csak május végéig elvtársak? Azt hittem Lovasberényig elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/16/egy-deak-teri-kuka-brusszel-ellenes-szemetet-oklendezett-fel

Íme elvtársak, az elkúrt milliárdok a kukában végezték, meg a fideSSes zsebekben.
Megérte lápimagyarok? Nem kell válaszolni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Nicska! Mit nem ír a hirado.hu?

"Molnár az Európai Bizottsághoz fordult információkért, miután “az EMIR-rendszerrel kapcsolatban korábban kilenc független vizsgálat is kimondta, hogy nem történt törvénytelenség”, és erre válaszul Franck Sébert, a brüsszeli testület regionális politikai főigazgatója kedden arról tájékoztatta, hogy “az eljárás még nem zárult le, az még mindig folyamatban van, így nem is állapíthattak meg semmiféle visszafizetési kötelezettséget”."

www.hirado.hu/2017/05/16/molnar-csaba-a-fidesz-hazudik-a-18-milliard-forintos-brusszeli-buntetesrol/
MIVAN? Jogállam? Jog + állam? Ja, az lesetett. Maffiózó kegyelmet kapott? Nahát!

"A kecskeméti maffiaperben M. Richárdot is elítélték, éveket ült börtönben, de korábban szabadult, mint Radnai, a "keresztapa". Igaz, Radnai is korábban szabadult, mint amennyit papíron le kellett volna ülnie, a köztársasági elnök ugyanis kegyelmet adott neki."

index.hu/belfold/2017/05/16/egy_szebb_napokat_megelt_keresztapa_bizalmasa_volt_a_halalos_baleset_egyik_szereploje/
@látjátok feleim szümtükkel:
Á, csak egy percre sem meri elengedni a botkormányt.
Tudom hogy DK-s beütésű blog - de ne azt nézzétek, hogy ki mondja, hanem, hogy mit mond. Mert van benne valami.
europakavezo.blog.hu/2017/05/16/tobben_akarjak_gyurcsanyt_mint_botkat
és
nyugatifeny.blog.hu/2017/05/15/botka_mszp
"BOTKA BELÜLRŐL VERI SZÉT AZ MSZP-T

Turbófokozatra kapcsolta az ellenzéki oldal szétverését Botka László, aki már eddig is porcelánbolti elefántként viselkedett az országos politikában."
"Végül az egyik kínai bankár megszólalt.

– Bukfencezni tud? – kérdezte Orbánt.

– Nem – válaszolta a miniszterelnök.

– Cigánykerekezni?

– Azt sem.

– Nekünk azt mondták, hogy maga valami mutatványos.

– Én Magyarország miniszterelnöke vagyok – húzta ki magát Orbán.

– Nem baj – válaszolták a kínai bankárok. – Ebben az esetben megkérnénk, hogy énekeljen nekünk valamit.

Föld S. Péter
gepnarancs.hu/2017/05/miert-enekelt-orban-a-kinai-bankaroknak/
@kekex:

Örüljünk, hogy nem a meghyüttek a fehérvári huszárokat kornyitották, mert a ferde szem biztosan kiegyenesedett volna, és az nekünk nem lenne egészséges.;D
444.hu/2017/05/16/de-mysteriis-dom-soros

Soros György 7 főbűne.

A nyolcadik főbűn meg az, hogy a felcsúti dúcse g..it is ő pénzelte.
Amúgy kitűnő írás. Remekül bemutatja, hogy működik a fideSSes agymosó hazugsággyár.
Nem csodálkozom, hogy földbuta fideSSes lápimagyarok bedőlnek ennek az aljas uszító kurmány propagandának.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/16/a-civiltorveny-visszavonasara-szolitjak-fel-a-kormanyt-az-ensz-szakertoi

Ugyan már, hagyjuk már ezt az emberi jogi handabandát meg a hanyatló nyugat ópiumának.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/16/csanyi-hiaba-nem-kozvetit-minden-meccset-a-televizio-igy-sem-nott-a-kilatogatok-szama

Mert úgy gondolták az elvtársak, ha én nem láthatom a tévében a Felcsút-Kisvárda mérkőzést, akkor majd leutazom Felcsútra, hogy élőben tekintsem meg a meccset?
Hát ezt kurvára benézték elvtársak, ha így gondolták. Még tévében sem nézem ezt a szart elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/16/pocs-janos-szerint-kinai-hitelbol-kinanak-vasutat-epiteni-az-a-magyar-embereknek-jo-nem-pedig-a-kinaiaknak

Milyen igaz pöcs elvtárs. Kínai hitelből építik kínaiak ide szarosmagyarországra a kínaiaknak.
Nekünk meg semmi gondunk vele, csak az az "apró" bibi van elvtársak, hogy nekünk kell visszafizetni a hitelt.
Hát tényleg megéri elvtársak, a hülye lápimagyarnak meg pláne.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
Bartók mára már régen klasszikusnak számít, különösen a III. zongora koncert...gratulálok neki...valóban jól aggya elő, nincs is más választása,
a Bach concerto is jól szól Bach és Bartók is azért nagyon "nehéz" (játszani) mert "könnyűnek tűnik" és lehet gépies meg sokféle...kapott meghívásokat külföldre ezután???

brühüyyy
kkk
@Oxica: ez milyen vasút lesz??? nagysebességű??? azaz 350 km/h nál nagyobb sebességre??? vagy gőzhajtásra, esetleg kézihajtány???

és miért nem tud a zorbángeci egy második sínpárat lefektetni ugye tuggyuk anno a zatlantisták utasítására csak egysínpár épűlhetett újjá, mert levédiabasznád háborús bűnös...és a láncos kutya Tito ugye nem mindenkinek...

manapság már ez nincs de van nemzetközi demokrácia meg a lopkovicc a köszpénzből...

brühüyyy
kkk
444.hu/2017/05/16/egy-honapot-kapott-magyarorszag-hogy-menekultugyben-teljesitse-a-sajat-vallalasat

Hát, ha mégis teljesíteni kell amit a teknyős bevállalt, akkor tényleg érdemes volt sok sok milliárdot elkúrni uszító propagandára elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/16/donald-trump-tenyleg-amerikai-titkokat-oszt-meg-az-oroszokkal

Úgy gondolom a bukás már elkerülhetetlen. J F Kennedyt ennél kevesebbért kivégezték.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
nyuszika, nem jól vagy informálódva, vagy a forrásaid (ahogy a süsümédia mongya: "sources" ami lehet a WC lefolyó is mert abból is kigyün akármi) szarok!!!!
Kennedy-t a J.F.-et aszt az AIPAC végesztette ki mert meg akarta szüntetni a világ legpofátlanabb pénzlopását a FED -et (figyeld nem mondom, hogy a szidók!!!) most a krump lee békét akar a közel keleten is de ez nem felel meg az AIPAC nak (mint ahogy a makaróni még fel sem esküdött de az ottani cickafark (=FIPAC) már utasította is, hogy xy nem lehet a kormányában mert ők nem pértenek vele egyet) mert az AIPAC hoszta létre a MOSZAD, CIA, NSA, ÉS ZSUZSINÉNI A KÖZÉRTBŐL a Daesh-t, ALKALOIDÁT és a mérsékelt ellenzéket ami most éppen 10000-rével kivonúlt Damascus ból!!!!!!!!!! és nem azért hoszták létre, hogy béke legyen, hanem, hogy legyen gumicsont amiről majd a british emberjogvédők állandóan rémhíreket terjesztenek és addig nem beszélnek az ő saját izraelen belüli gyilkolászásaikról, meg a berepüléseikről bombázva, és a beavatkozásba olyan ügyekbe amikhez lófasz közük sincs...
szóval most a süsü média (=deepstate) mindenáron aszt akarja súlykolni, hogy dehát miről is van szó???

az usa elnöke találkozik hivatalosan egy másik ország külügyminiszterével és a külügyminiszter magával viszi a nagykövetét a megbeszélésre amely megbeszélésen az aktuális kérdések hangzottak el...a süsü média KI VOLT HAGYVA EBBNŐL és erre kitaláltak a WAPO meg a NYT hogy titkokat osztott meg??? milyen titkokat??? hogy szíriában háború van és lőnek??? meg hogy meg kellene állítani...most ebben a percben Erdogan van a krump lee nél azzal is kell beszélni bármilyen diktátor is de nato partner és nála van egy csomó támaszpont...

szóval mijalófasz titkokat osztott meg??? mondd ide nekem bele telibe
részletesen
titok az is ha lábszaga van de titkolja???
és elszólta magát???
vagy te többet tucc???

mondd ide nekem részletesen most!!!!!!!!!!!!!! olyan izgis lesz tudni, mert még a nemzetbisztonsági főtanácsadó is aszon'ta, hogy publikus témákról volt szó amit a sajt már hónapok óta ismer

kibaszás???
brüghüyyy
kkk
www.hirado.hu/2017/05/16/olasz-szenatus-vedelmi-bizottsaga-az-ngo-k-tegyek-kozze-finanszirozasukat/

Úgy látszik a hatalmon lévőket igen csak zaravja az ngo-k kiváncsiskodása, és ezért visszakíváncsiskodnak. Csak ez előbb utóbb issza fog hullni a fejükre, mert a hatalom ugyé a néptől ered, de ha korlátozzák a hatalom, azaz sajt maguk ellenőrizhetőségét, akkor a nép megúnja az ngo-k szekálását, és repülhet a nehéz kő.
@Oxica:
Trump says he had ‘absolute right’ to share data on 'flight safety & terrorism' with Russia

brühüyyy
kkk
ha nem tucc inglishül ott a gúgli fordítója, ez neked egy pofon
@Oxica:
"This is another attempt to exert pressure on the new US administration and make deals related to various political appointments and lobbying. We can’t even say now that the media are biased because they are openly carrying out a political order,"

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
mióta kiderült, hogy az NGO-k szervezik a maffiával karöltve a migráncs inváziót ájrópába, ami anyagi haszonnal jár a maffiának is meg az NGO-k nak is...
az NGO-k ha komolyak, akkor megállíttyák az izraeli palesztin véres veszekedést, a szíriai beavatkozást mint jogtalant, ugyanaszt afganisztánban, yemenben, szomáliában, délszudánban ahol éppen 25 millióan halnak éhen mert nem haggyák őket kaját termelni, és a szaúdi rasszizmust, az usa rasszizmust, és azok véres következményeit egyébként mennyenek annyuk picsájába

brühüyyy
kkk

olvasd el mit a vélemény a WAPO NYT cikkeiről a világban!!!!!!!! itt fenn én idéztem
@Rodeo36 11:

Az élet úgyis engem igazol majd. A bukás után, majd cserélhetünk megint eszmét. Én változatlanul csodálkoznék, ha trampli élve kihúzza a 4 évet.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
CIA is world’s most dangerously incompetent spy agency

brühüyyy
kkk
mondja az aki ismeri belülről
Az Európai Bizottság elfogadta a Jobbik béruniós kezdeményezését, így elkezdődhet az aláírásgyűjtés.

alfahir.hu/2017/05/16/jobbik_berunio_europai_bizottsag
@Oxica:
ebben én nem vitakosztam veled -ha még tucc olvasni- de a meggyilkolásának okában neked halvány lila fingod sincs

azaz megint baromságokat szajkózol mint a papagájkommandó

brühüyyy
@Gábris szomszéd:
végre valami!!!!!!!!!!

brühüyyy
kkk

ugyehogy ugye???
@Rodeo36 11:

Hát nyilván, ott messze északon, a tipidben te többet "tuccc", a zindián füstjelekről biztosan.
Persze én vagyok a hülye, hogy szóba álltam egy hülye bennszülöttel, többet nem teszem. Lökheted a sódert, de kit érdekel.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
hogy legyen valami igazi röhögény, makaróniról

Former Italian Prime Minister Silvio Berlusconi has described France's new president Emmanuel Macron as a “good-looking lad with a good-looking mom,” an apparent reference to the French president's wife, who is 24 years older than the newly-elected leader.
Speaking at a mayoral candidate’s event in Monza, Italy, on Monday, Berlusconi called Macron a “39-year-old lad, with good work experience under him and most of all with a good-looking mom who has carried him under her arm when he was still a child,” Italian media reported.

még mindíg röhögök...a kis FIPAC-os középvonalas a mamájával aki a felesége...és aki gyermekkorában a térdén lovagoltatta

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Elvtárs.

Egyenlő munkáért, egyenlő bér. Hát ez kurva jól hangzik.

Akkor most az összes gázszerelő 100 milliárdot fog keresni évente a zunióban? Vagy hogy is lesz ez elvtárs?
Elvtárs, még szarosmagyarországon sincs megoldva az egyenlő munkáért, egyenlő bért.
Először itt kéne megoldani a problémát és csak utána kéne uniós szinten gondolkodni elvtárs. Ezt vona testvérnek is megmondhatod. Először kicsiben megoldani, ami mintaként szolgálhatna.
@Oxica: azért nekem ne4m lesz ugyanaz a sorsom mint Cassandra nak... bármennyire szeretnéd

azért nyugodtan folytasd papagájkommandós tevékenységedet

brühüyyy
kkk

én azért be fogok szólni ha nem is reagálsz rá
444.hu/2017/05/16/juhasz-peter-is-megjelent-rogan-antal-lakossagi-foruman

"Eleinte benn akartak kérdezni a teremben, de hamar kiderült, hogy a kérdéseket csak írásban lehet feltenni."

Heló röfi, ez már döfi. Csak írásban lehet kérdezni egy lakossági fórumon.

45. percben kezdődik el a móka.

"Később, 45. perc környékén egy teremben ülő idősebb férfi bekiabálta, hogy nincs pénzük, mert a Fidesz ellopja. "

Hát ez van elvtársak, mikor a lakossági fórumra beengedik a lakosságot.
Az milyen fain lenne elvtársak, ha lakosság nélkül tartanák meg ezeket a lakossági fórumokat, csak úgy a mikrofonoknak handabandázva elvtársak az üres teremben. Minden zavaró körülmény ki lenne zárva elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Ez a történet is szépen alakul. :)

A meggyilkolt demokrata pártmunkás teregette ki Clintonék szennyesét?

mno.hu/kulfold/a-meggyilkolt-demokrata-partmunkas-teregette-ki-clintonek-szennyeset-2399120
@Oxica: Írd majd alá te is haver. :)
@Gábris szomszéd:
UGYE: SETH RICH az egy milyen név is??? jaaaaaaa, hogy jew??? nem tehetek róla nekem ezek nem bújnak el...

azaz kétféle jew van az egyik AIPAC=Clintonné a másik Bernie Sanders akit ma este lehet meghallgatni cnn élőben Kasich kormányzóval együtt (2100 ET)

nem csodálkozok már ezen sem ha a wasserman-schultz aki Debby (szintén jew) kiütteti Bernie sanders-t aki szintén jew az nagyon jó trefffa

de oxica nak egy szót sem erről mert harakirit baramarit esetleg ambruskirit követ le

brühüyyy
kkk
@Oxica:
azmijazhogy: tipid???

brühüyyy
kkk
Jó reggel iylen hírekkel.

Olvasom, hogy a fidesz most téli olimpiára feni a fogát. Osztrákokkal közösen szerveznék. Gondolom, hogy a jeget-havat meg Kínából importálnák. Ha szerencsénk lesz, zsákban hideget is hozatni kell.
@Gábris szomszéd:
He also dismissed claims that Russia tried to meddle with the French presidential elections, voiced shortly before the April 23 vote by the candidate of successful candidate Emmanuel Macron.

READ MORE: NATO may boost its presence & prolong ‘training’ mission in Afghanistan – Stoltenberg

“I think that it’s exactly the opposite. The Russians didn’t interfere in the French election. But there was an open influence on the presidential campaign from numerous financial interests, both French and international, in particular Israeli, who supported the presidential campaign of Emmanuel Macron,” Bonnet said.

He expressed regret that “for political reasons” Paris is neglecting cooperation with intelligence services of Russia, Syria and other countries that are “directly fighting against terrorism.”

brühüyyy
kkk

namitmondtam??? és te meg mit találtál...makaróni a hekk!!!! és a hekkelők: izrael, usa, wallstreet, rotschild
index.hu/belfold/2017/05/17/rossz_megoldast_valasztott_balog_zoltan_soforje/

Ja, miniszter út meg szó nélkül hagyta. Meg az összes többi személy, aki abban a kocsiban ült. Magyarul vagy nem tudják a kreszt, vagy a kivéve a gyevi bírót passzust alkalmazták, pedig egyik sem gyevi bíró.
Oszt még az elakadás jelzőt is kitették, magyarul nem tényszerűen jártak el.

Én a minisztérium helyében nem azt mondtam volna, hogy rossz megoldást választott a sofőr, hanem azt, hog valóban jogellenesen járt el, intézkedünk, hoyg a jövőben iylen ne forduljon elő. A rendőrség meg kiszabhatná rá, és az erre utasítást adó szemályre is a büntetést, mert a felbújtó is büntetendő. Persze csak akkor, ha eccerű és nem miniszteriális.
sztarklikk.hu/kozelet/rogan-van-mire-buszkenek-lennunk/324186/

Gondolom ezen büszekségből humorizált a minisztertárs reggelizés közben a megemelt bérű mentősökkel a napokban.
@Gábris szomszéd:
a krump lee egy hülye, asszitte, hogy az elnök egy valós hatalom és nem egy kesztyűbáb, és megpróbál úgy cselekedni, mintha lenne gerince, akkor rögtön beindúl a média...emléxel??? senki sem emléxik a kémiai fegyverekre szíriában című hoax ra, most lett a krump lee kampány alatti orosz kapcsolatai, majd mivel az sem jött be most lett a kiadta a titkokat amiket nem is mondtak meg neki...
tegnap este kikapcsoltam a cnn-t 2200ET volt a Sanders Kachinsky "vita" de a média közbeszólt és egész idejüket a titkok körűl csámcsogták

ez a hatalmas gumicsont sorozat (beleértve Nicky Haley seggpicsa süsü ensz nagykövet baromságait aszongya hsz, hogy agyrákja van mert más nem lehet süsü ensz nagykövet...) elterelő hadmúvelet a belügyek borzalmas állapotáról, a közművek és az összes infrastruktúra 150 évvel ezelőtti állapotáról, hidak maguktól leszakadnak...és a lakosság 43%-ka nyomorog

brühüyyy
kkk
ez az ő saját statisztikájuk!!!!
@Gábris szomszéd:
a süsü választásokat a CIA és a NSA hekkelte meg meg a mweghülyített választók, a franciákat a makaróni hekkelte meg a rotschildok és a wallstreet meg izrael támogatásával, a többi rablómese...most hekk a divat az a hekk is az nsa -tól lett kiszivárogtatva és most arat...

brühüyyy
kkk
ezzzzzzzz Geczy jó lesz,jöttök felisúti vidi-fradi meccsre?))
Botka hüjje /meg ronda/.
Mit fog még igérni a következő egy évben?
Nem arról volt szó, hogy vége a felelőtlen populista igérgetős vetélkedésnek?

24.hu/fn/penzugy/2017/05/17/botka-visszaadna-a-13-havi-nyugdijat/
@Amelanchier: D

meseháziból,gyurcsányiból kigyúrt zsúrfiúklón,Fab levehetné már a címlapról az egyébként találó képet))

Megérjük mi egyszer,hogy senki sem ígér semmit,csak teszi a dolgát az országért csendesen,szakértelemmel,empátiával és nem a társadalmat aktuálisan foglyul ejtő réteget kényezteti!
@Amelanchier:

Túl azon, hogy kurvára nem értek egyet a 13. havi nyugdíj visszaadásával, azért látni kell, hogy a nyugdíjas az a társadalmi réteg, ami megvásárolható.

Ezért haknizik Orbán Bözsi néninél, ezért osztogatja a Bözsiutalványt lépten nyomon, és aki nem tart vele lépést, az sok nyugdíjas szavazatára ne számítson.
@Fabius: szerintem a nyugdíjas társadalmi réteg úgy is megvásárolható lenne, ha valamiféle progresszív emelést kapnának.
A megvásárlandó "tömeg" úgyis az alsó kb. 40 %-ba tartozik, rögtön megjönne a választási szimpátiájuk, ha ez így lenne bedobva, meg jól is hangzik.
Nem tudom, hogy a törvény ad-e erre lehetőséget.

Másrészt mi fog még igéretként elhangzani egy év alatt? Eldorádó? Tudom, van az a nívó, ahol imádják az ilyet bekajálni és talán rá is lennének szorulva, de emlékeztetni kéne a Bözsi néniket, hogy mibe bukott bele Megyó, a betartott igéreteibe.
Nálam már azt ingyenes fürdőbelépő belengetése is kiverte, mert ott is kapnak a nyuggerek jelentős kedvezményt.
@Amelanchier:

A nyugdíjasok sajnos a "progresszív emelés"-ről nem tudják eszik vagy isszák. Ők a készpénzt vagy a készpénzt helyettesítő utalványt értik.

Ezzel se megbántani se degradálni nem akarok senkit. De tény, ahogy az is tény, hogy az osztogatás politikája ezért alakult ki.
"Vlagyimir Putyin orosz elnök Trumpot is megcáfolva közölte, hogy Amerikában politikai skizofrénia van kialakulóban, ha ilyenekkel vádolják az elnököt."

Hehehe.

Ha Putyin azt állította volna, hogy valóban informálta őt Trumpi, az sem lenne ekkora seggberugás Trumpinak. Mert így össze lehet kötni ezt a védelmezést azzal, hogy no lám, miért is védi ennyire az orosz elnök az amerikait? Netán kézkezet mos?

index.hu/kulfold/2017/05/17/egyre_abszurdabb_fordulatokat_vesz_trump_szivarogtatasa/
www.hirado.hu/2017/05/17/fidesz-az-unios-kepviselok-is-soros-gyorgy-kottajabol-jatszanak/

Talán ezen érdemes elgondolkodni, és Orbánt nem Botkára, hanem a soros Györgyre kéne leváltani. Aki még az
uniós képviselőket is képes rávenni, hogy az ő kottájából játszaknak, csak többbet tud, mint Or bán és annak a magyar mininszerelnöki székben a helye.Ö
@Gábris szomszéd:
Putyinnak megvannak a felvételek arról, hogy miről volt szó a WH-ban és hajlandó elküldeni (de kinek??? a CIA, FBI, NSA meghamisíttya, akkor kinek??? most a süsü sajtó irányíttya a süsülandiát, assziszik, hogy ...soha semmi sem jó nekik csak a kákán a csomót keresik közben háborúznak és a nép meg nyomorog??? nem ismerős ez a római birodalom csúcsidejéből amikor beindúltak a gladiátor játékok is mert a tömeg vért akart...most is de még nem tuggya a tömeg kinek a vérét??? el fogják dönteni????????????

neeeeeem
de lesz vér

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: a kapcsolati halonk egy koztesre szűkült
@Rodeo36 11: Ja mondd csak a baromságaidat :D

xxx
@Oxica: Kösz nem kell belinkelni minden cikket az internetről, nekünk is van facebook-unk
@habakuk000: néha az is túl sok...de te tudod meddig terjed a bizalmad ...
brühüyyy
kkk
@wowerman:

holy cow!!! és milyen hangosan bírod, és főleg kinek szól??? te vagy CÖF??? és a készcsók, hogy megy?? vagy más csókot is gyakorolsz???
pukkaggy meg

brühüyyy
kkk
süti beállítások módosítása