Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.04.22. 13:10 Fabius

Köszi, Simicska!

Elsimicskásodott az Index. 2017 szomorú valósága, hogy ehhez a főszerkesztő írását olvasva hozzá kell tenni: szerencsére pont most és pont így. A szomorú valóság további adaléka, hogy ez az egész - a függetlennek egyelőre meghagyott magyar sajtó jelentős százaléka - Simicska gesztusainak köszönheti egyáltalán a létét, egyenes beszédes Kálmán Olgától sötét oldalt eredményesen fürkésző Indexig. További adalék, hogy félórája ülök itt azon gondolkodva, vajh leszárad-e a kezem ha leírom:

Köszi, Simicska!

Mer'hát dönthettél volna másképp, és kizárólag rajtad múlt mikor és miképp döntesz. Az opciós jog megszerzése és a G-nap között is eltelt jókora idő, és most sem lett volna kötelező úgy döntened, ahogy tetted végül. Innen ahol én ülök nem látszik világosan, ez nálad tényleg elvi kérdés, vagy pillanatnyi érdek, de őszintén szólva az elcsicskásított Origó, TV2, Figyelő stb., beszántott Népszabi után le is van szarva. Amit csinálsz az most olyan, mintha Darth Vader legecizte volna Palpatine-t, és utána minden létező módon megpróbált volna neki keresztbe tenni.

Annak a sztorinak ismerjük a végét, ennek meg kíváncsian várjuk.

vader.GIF

483 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr4412445293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Rodeo36 11: Házadtáján. :)

Kanada nem hitt Mohácsi Viktóriának, visszatelepítik Magyarországra. Lezárult Mohácsi Viktória volt SZDSZ-es politikus menedékjogi eljárása. A cigány származású képviselő kérelmét Kanada elutasította.

alfahir.hu/2017/04/25/mohacsi_viktoria_kanada_menedekjogi_kerelem
444.hu/2017/04/25/vadat-emeltek-mengyi-voldemort-roland-ellen

"Mohó volt", mint spéder elvtárs.

Pár fideSSes csókát begyűjtenek a választások előtt, a látszat kedvéért, a nagyok meg lopnak tovább.

Mi dolgozunk, ők lopnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/04/a-titkos-nemet-lengyel-csucstalalkozo-margojara/

"Ahogy a Brexit Kaczyńskit, úgy a franciaországi választások körvonalazódó kimenetele Orbánt érhette hideg zuhanyként. Mert a mellőle dezertáló lengyelek hiányában a fajsúlytalan Magyarország, illetve vezetője, a felcsúti zseni feltartóztathatatlanul sodródik a teljes elszigetelődés felé. Mégpedig immár az eddig Orbán kottájából játszó Visegrádi négyek között is. Ma, a közelgő és a jelenlegi német politikai irányvonalat megerősíteni látszó német parlamenti választások előestéjén, sem a szlovákok, sem a csehek, és immár a lengyelek sem akarnak Orbán Titanikján maradva az elkerülhetetlenül szemből érkező német-francia jégheggyel ütközni, bármilyen szép nacionalista csasztuskákat játszik is közben Orbán fedélzeti zenekara."

Már csak egyedül a teknyős rohan neki fejjel a kurva erős német-francia tengelynek, gondolom putinka parancsára.
A végeredmény gondolom nem is kérdéses.
A teknyős kész az egész magyar nemzetet feláldozni az oroszok kedvéért és azért, hogy a hatalmát megtarthassa.
De hát mi kerestük a bajt, mert mi választottuk meg a teknyőst, harmadszor is.
Ezt is érdemeljük, mert soha nem tanulunk a történelmi hibáinkból.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
errefelé ez egy elvi kérdés!!! nem a viktória elleni akármi, általánosságban a zejújjjujujujuj tagállamai ki vannak szedve abból a listából, ahonnan menedéket lehet kérni, period! egyedi elbírálás esetén (ugye tudod kiről van szó) meg lehet kapni de úgy tűnik a viktória nem tudott érvelni vagy az ügyvéggye nem volt elég jó (ami szintán mérvadó lehet, és az igazi jó ügyvéd sok sok fakauriba kerül, ki fizeti? az állami jogsegélyért ilyen ügyeket nem vállal el olyan aki meg is nyerné, pedig errefelé az is létezik, hogy az állam ellen is van jogsegély amit az állam fizet...dehát a viktória esete nem volt olyan, amit...

ő eszt jobban tudhattya, és majd hallgat róla??? kér menedéket Indiában vagy Bangladesh ben esetleg krump lee től??? azok most úgyis olyan televannak "segíccséggel"

a számok nagyon nagy urak, nem hazudnak

brühüyyy
kkk
mfor.hu/cikkek/makro/Fideszes_kepviselo_ellen_emelt_vadat_a_Fougyeszseg.html

"Keresztes Imre közlése szerint a Mengyi Roland terhére rótt bűncselekmények büntetési tétele a halmazati szabályok miatt 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztés. Az ügyészség Mengyi Roland társait különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérletével, kötelesség megszegésére irányuló hivatali vesztegetés bűntettével, vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntettével vádolja. Az ügyben valamennyi vádlott szabadlábon védekezik."
@látjátok feleim szümtükkel: ez gyönyörű! Látszik, mennyire remeg az alkoholért.
A kedvencem, aki mindent visz pofátlanságban, ráadásul röhögés nélkül ki tudta ezt makogni:

„a kormány nem kufárok gyülekezete, és nem foglalkozik üzleti kérdésekkel”.

444.hu/2017/04/24/lazar-elmeselte-milyen-volt-amikor-meg-ot-piszkaltak-simicska-lajos-miatt
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hát olyan nagyon sok módja ennek a Janiak nem volt, és nincs, mert eddig a Lajos vitt mindent, most meg a Lőrinc. Nem annyira bőkezű az Or bán, elég neki két barát is. A haveroknak meg csak csurran(t)-csepen(t).
A különbség a kettő mód közt csak annyi, hogy a Lajosnak volt esze, és azt legalább tudta mikor, és mit vett, a Lőrincbarát meg sokszor asse tuggya, mit is vett.
A Lajos ezen túl már bizonyította azt is, hogy megállt a saját lábán, ezt a Lőrincbarátról nem annyira lehet tudni/elképzelni.
vannak fontos dolgok, ugye...

Meghalt 13 diák? A kormány gyorsan módosítja a törvényt, hogy ne kelljen sok kártérítést fizetnie

Cserébe ezentúl minden diákról nyilvántartják, hogy járt-e már a környező országok magyarlakta vidékein.

444.hu/2017/04/25/meghalt-13-diak-a-kormany-gyorsan-modositja-a-torvenyt-hogy-ne-kelljen-sok-karteritest-fizetnie

---

Civilek akcióznak a Parlamentben az Igazságügyi Bizottság ülésén

Rubovszky György: "Aljas módon betörtek a bizottság ülésére."

444.hu/2017/04/25/civilek-akcioznak-a-prlamentben-az-igazsagugyi-bizottsag-ulesen
Megrohamozták a magánkórházakat a betegek: miért állnak sorba ennyien?

Egyre erősebb az igény a magán egészségügyi szolgáltatások iránt és ez már nem csak a gazdagok kiváltsága. A legtöbben az időmegtakarítás és a megfelelő tájékoztatás miatt mennek inkább magán intézménybe, a borsos árak ellenére is.

"Az utóbbi három évben egyre több páciens fordult a magán egészségügyi szektor valamelyik szolgáltatójához. A betegek attitűdje hangsúlyos változáson ment keresztül az elmúlt időben, a magán egészségügyi szolgáltatásokra vonatkozó egyre erősebb igény már nemcsak a fővárosban, hanem országszerte is megfigyelhető. “ -

www.penzcentrum.hu/biztositas/megrohamoztak_a_magankorhazakat_a_betegek_miert_allnak_sorba_ennyien.1054967.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Olvasom egy cikk címében, hogy miért van annyi közmunkás, ha nincs elég munkaerő, és nagy a hiány?

Gondolom azért, mert a közmunkások zöme pont olyan jól képzett, mint a nyelvet sem tudó migráncsok.
@Oxica:
"ersze meg kell próbálni ilyen esetben kikövetkeztetni, hogy kinek áll érdekében Orbánt megbuktatni és börtönbe juttatni?
Külföldről az Unió és a NATO döntéshozóinak, hiszen ők Putyin ügynökének tartják a mi szeretett miniszterelnökünket, aki szét akarja verni az Uniót.
Aztán itt van Soros, aki nem szokta békésen tűrni az ellene intézett támadásokat.
De lehet, hogy Putyin úgy értesült, hogy Orbán meg akar válni Brüsszeltől, márpedig egy elszigetelt és russzofób balkáni törpeállam kellemetlen és a fasizmus felé orientálódó vezérecskéjét támogatni nem áll Oroszország érdekében."
www.pupublogja.hu/2017/04/ultimatum.html
(én a "vagy"al szemben az "és-és-és"re szavaztam-)
Ugye ezt hívják kumulálásnak?
"Itt kell kitérni rá, hogy mikor egy Mohamed azaz Magomed nevű, muszlim hátterű országból hazánkba migrált fickó fenyegetően lép fel egy magyar állampolgárral szemben, akkor vajon miért nincs tele a kormánymédia azzal, hogy lerohannak minket és terrorizálnak ezek a fránya magomedánok vagy mogamedánok az agresszív és tőlünk idegen kultúrájukkal? Vajon ilyenkor miért nem indul be a muszlim-migránsozó propagandagépezet?"
valasz.hu/itthon/mikor-ker-bocsanatot-magomed-123523
"Ez a néhány tucatnyi szervezet külföldi pénzből szinte csak azért dolgozik, hogy a létező politikai kereteket megváltoztassa"
24.hu/belfold/2017/04/25/kovacs-nem-a-valodi-civilekkel-hanem-nehany-tucat-ngo-val-van-gond/
Na und? Az összes ellenzéki párt is azon dolgozik, és a "létező politikai keretek megváltoztatásának" joga már az Aranybullában is benne volt, mint legitim cél!
444.hu/2017/04/25/harommillio-euros-karteritest-fizethet-a-kormany-a-magyarorszagi-evangeliumi-testverkozossegnek
az most kb 930 millió (0,93 mrd) zsbepénz a nemzet mészárosának. De fel kellene osztani a megszavazók között!
Szél Bernadett annyit kérdezett a CÖF-ről, hogy végleg megvonták tőle a szót a bizottságban

Folytatódtak a képviselő kalandjai a 2017-es magyar demokráciával.

444.hu/2017/04/25/szel-bernadett-annyit-kerdezett-a-cof-rol-hogy-vegleg-megvontak-tole-a-szot-a-bizottsagban

---

a bajszos szarjankó

Áder János belehazudott egy generáció szemébe

A köztársasági elnök Fidesz-sajtótájékoztatót tartott egy csapat gimnazista előtt. A parlamentben ezt már megszoktuk, de arra nincs mentség, hogy tizenéveseket akart belefullasztani az állami cinizmusba.

444.hu/2017/04/25/ader-janos-belehazudott-egy-generacio-szemebe
Eszem azt a jóindulatú pici szívecskéjüket!
www.atv.hu/belfold/20170425-plakatkampany-szabalyozas-pofon-a-jobbiknak-es-simicskanak/hirkereso

"A Fidesz frakcióvezetője nem is titkolta, hogy egy lex Simicskáról vagy lex Jobbikról van szó, a törvénymódosítás ugyanis az a célja, hogy ne valósulhasson meg burkolt párttámogatás azzal, hogy piaci ár alatt kapják meg a plakáthelyeket a tömörülések.

Ezzel "a Jobbiknak is segíthetnek, hogy kiszabadulhassanak Simicska Lajos hálójából""

Visítotok fidesznyikek? Jól herén találtak?!
kurvafaszkalap szájtátó szar

Szijjártó szerint a magyaroknak azt üzeni a történelem, hogy nincs okuk félni az oroszoktól

Valahol felsír 1849, 1945 és 1956.

444.hu/2017/04/25/szijjarto-szerint-a-magyaroknak-azt-uzeni-a-tortenelem-hogy-nincs-okuk-felni-az-oroszoktol
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem csak 49,45 és 56, hanem a magyar nép is felsír. Csak ezek nem sírnak, de a szüleiket megkérdezném.
simicska oroszellenessége is erősen kérdéses, jól kiegészítik egymást az ugyan csak orosz barát jobbikkal:

Simicska körének emberei lobbiztak Kiss Szilárdnak és FSZB-s élettársának

A Simicska-Nyerges érdekkörhöz tartozó két államtitkár közös levélben kérte a külügyet, hogy Kiss orosz élettársa folytathassa a vízumbizniszt. Úgy, hogy a nő az orosz titkosszolgálattal áll kapcsolatban. Belső levelek a vízummutyi hihetetlen történetéről.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F25%2Fsimicska_nyerges_kiss_szilard_moszkvai_vizummutyi%2F
A népé a hatalom, a fideszé meg az ország minden vagyona és polgára?
Fideszillemtan óra a parlamentben.

index.hu/belfold/2017/04/25/civiltorveny_vitaja_az_igazsagugyi_bizottsagban/
@látjátok feleim szümtükkel: vegytiszta putyintámogatta egypártrendszer, a fideszmaffia célja a szükség állapot amikor behívhatóak azok akiket szeretnek, és nem kell foglalkozni mindenféle nyugatosan gondolkodó felforgató elemekkel. Jobb esetben vezető száron bilincsben statáriálisan elítélve, vagy ha nem megy, néhány csecsenmigráncsal megmagyarázni, mi mennyi és hány méter.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az oroszellenesség most valami kötelező dolog lett?
@Gábris szomszéd:
ez egy nagyon ügyes kis megnyílvánulás...ezzel bemutattyák, milyen is az, ha egy szuverén ország belügyeibe egy idegen hatalom mindenféle eszközökkel beavatkozik (soxor katonaival is ez eddig levédiabasznádon nem történt meg, tanulságos lenne)
lásd a Majdan, meg szíria, és a többiek egy legalább 50 tételes lista és egyikbe sem az oroszok avatkosztak bele

brühüyyy
kkk
levédiabasznádnak meg kell tanulnia élőben, milyen is amikor migráncsokat gyártaqnak és azok migrálnak meg ugribálnak meg sajognak és elfoglalják és csak hozzák őket szervezetten (mint 56 ban a magyarokat még boros hordóban is igaz azokra rátették a kénező szalagot és nem volt utána sok dolg a kénsav füst gyorsan öl...meg rávitték őket az aknamezőkre és aszon'ták ejnye, hát tévedtem)

brühüyyy
kkk
ha másképpen nem megy így is lehet tanulni
Bevégeztetett, a mű elkészült.

Akinek nincs pénze, az nem tud plakátokon nem tényeket közölni a választókkal.
Azért remélem, hogy a fidesz sem lesz kivétel, és nem a választók adójából fogják teleszarni az országot nagyplakátokkal.

"meg kell nehezíteni, hogy milliárdosok pártokat vásárolhassanak fel,
hogy ne néhány oligarcha dönthesse el a választók helyett, mi legyen az országban."

www.origo.hu/itthon/20170425-kosa-a-fidesz-szigoritana-a-partreklamok-szabalyozasat.html

Ja, tényleg, meg kell nehezíteni, de majd ad a kormány saját pártjának az alapítványokon keresztül. Most majd ők el is döntik a választók helyett, hogy kimikormit plakátolhat. Ha már a bíróság a Lajosnak ( nem a Kósának ) adott igazat, hogy a szerződéseket be kell tartani. Amikor megkötötték vele az örökéletre szóló plakátolási szeződést, gondolom nem szoci volt az önkormányzat.:D
Úgy tűnik Trampi nagyfal építési vágyálmai elszálltak, el akarja halasztani az építését. Gondolom lerúgta a korpás korsót.ÖÖÖ
@Gábris szomszéd:
kanadaihirlap.com/2017/04/25/bevezetik-a-biztos-alapjovedelmet-kanada-legnepesebb-tartomanyaban/

olvasd

brühüyyy
kkk

van gondoskodás a népről???
pedig krump lee éppen most akart kibaszni velünk jó nagyon de fel vagyunk készülve,
@látjátok feleim szümtükkel:
a konzi kongresszus és a konzi szenátus aszon'ta neki, hogy kuss!!!!

nem kell több tartozás hülyeségekért, egyébként is többet árt, mint használ a teljes déli mezőgazdaság az illegális migráncsok munkájára alapozva ha nem lesznek mezőgazdaság sem lesz és még sok minden

a krump lee: vegyéál amerikait gyártsál amerikait...és akkor felfújta a szél a nyakkendőjét és elkapta a kamera: MADE IN CHINA

brühüyyy
kkk
Kövér László nem engedi a parlament elé az MSZP-sek CEU-s törvényt eltörlő javaslatát, mert az indoklásban paprikajancsinak nevezték Áder Jánost

Horváth Bence
ma 17:45
POLITIKA
92
295

A házelnök szerint ezzel megsértették az országgyűlés tekintélyét.
Macron kampányát támadták meg orosz hackerek

Adathalász eszközökkel csalnák csapdába a stábtagokat. Macron a Putyin-barát Marine Le Pen ellen indul a francia elnökválasztás második fordulójában.

444.hu/2017/04/25/macron-kampanyat-tamadtak-meg-orosz-hackerek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mint mondám a macron az meg rotschild és keményvonalas atlantista pista...de még nem merik mondani aszongyák középutas...ja!!! a legszélső jobb és aszélsőjobb között középen

brühüyyy
kkk
olvass a sorok között is

kicsit meghakkolta a CIA ruszki nak álcázva magát mint a demokratákat is

van ám kémkedés szerteszéjjel
Ezekért a tanulmányokért fizetnek havi 4,5 milliót az MNB alapítványai

Olvassa ön is a gazdasági elemzéseket, amelyeket Matolcsy György rokonának cégétől vesznek a jegybank alapítványai minden hónapban!

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2017%2F04%2F25%2Fmnb_pallas_athene_kiadvany%2F
most hogy Izrael civil ellenes törvénnyel rombol, most hirtelen kussban van a jobbik is

Netanjahu lemondta a találkozóját a német külügyminiszterrel, amiért civil szervezetek képviselőivel tárgyalt

Sigmar Gabriel a telepépítést ellenző szervezetek képviselőivel is tárgyalt, ez sok volt az izraeli miniszterelnöknek.

444.hu/2017/04/25/netanjahu-lemondta-a-talalkozojat-a-nemet-kulugyminiszterrel-amiert-civil-szervezetek-kepviseloivel-targyalt
@Rodeo36 11:
"kicsit meghakkolta a CIA ruszki nak álcázva magát mint a demokratákat is"
ravasz, nagyon ravasz!:)))
@Gábris szomszéd: a több éves ruszki nyalásod, az kötelező volt/van?
@Rodeo36 11: Kebabnyárson sütötte volna meg az őt befogadó olasz hitetleneket a béke vallásának egyik gyermeke.
A kutyáknak vetette volna a kebabnyárson megsütött "hitetleneket".

www.thelocal.it/20170425/italy-arrests-extremely-dangerous-isis-terror-suspect

www.hirado.hu/2017/04/25/olaszorszagban-huzta-volna-kebabnyarsra-a-hitetleneket/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "most hogy Izrael civil ellenes törvénnyel rombol, most hirtelen kussban van a jobbik is"

Nekem nem úgy tűník. :)

alfahir.hu/2017/04/25/civiltorveny_jobbik_szavay_istvan_staudt_gabor_fidesz_igazsagugyi_bizottsag
@taga20: Ahonnan te kinézel a démonizálók seggéből, nyilván nyalásnak tűnik. :)
@Gábris szomszéd: te szerencsétlen muzsik!
te olyan, szar undorító rendszerben akarsz élni itthon, mint a redvás putyin rendszer?

hülye vagy?
@Gábris szomszéd: putyin csecsen verőemberei magyarokat fenyegetnek de téged az nem érdekel.
@taga20: Megint el vagy tévedve. Attól, hogy nem szállok fel a gyűlöletkeltés hajójára, még nem akarok semmilyen más rendszert ide importálni.
@punkfrog: Te sem leszel sulc verőembere, ha ejúúúú párti vagy. :)
@Gábris szomszéd: a putyini rendszer kritika nélküli elfogadásával és mentegetésével, te is tolod az országot kifelé az EU-ból az oroszok felé mint orbánek!
@punkfrog: Lüke vagy ismét. Én csak arról szoktam értekezni, hogy 1000L zajlik a démonizálásuk, amit nem vagyok hajlandó elfogadni. Ti meg kritika nélkül szopjátok be és visszhangozzátok, hogy ők aztán a patás ördögök és minden bajunk forrása.
@Gábris szomszéd: angyal, te isten barma. többek között most tiltották be a jehova tanúit!
@taga20: Hát ez aztán kurvára releváns volt a részedről. Usácskában meg kivégzések vannak, legfőbb arábiai haverjaiknál meg utcán lefejezések. Szóval kettőnk közül ki is azt Isten barma? :)
@Gábris szomszéd: te tényleg nem jáccod meg, te tényleg barom vagy.

usában kivégzések vannak több éves bírósági tárgyalások után.
a ruszkiknál agyonverik az ellenzéki újságírókat.

na verd ki te is!

m.cdn.blog.hu/sz/szeka/image/.thumbs/index1_26_2e711af6b4d638ff16232eeeabfd0b1e.jpg
@Gábris szomszéd:
nem kell kihalászni egyet sem, mennyenek békével a békébe

brühüyyy
kkk

problem solved
@punkfrog:
a wikileaks CIA-től kapott szivárogtatásai alapján 30000 esetet dokumentált

a többit rád bízom
és persze nem részletezem
te hiszel, én meg senkinek, kizárólag tényeknek

brühüyyy
kkk
@taga20: Tanulj tino, ökör lesz belőled. :)

"Napjainkban az Egyesült Államok már egyre kevesebb területen tanyázik a világranglisták élén, börtönlakóinak számát és a lakosságához viszonyított számarányát tekintve viszont abszolút listavezető. A világ lakosságának alig 5 százalékát adó USA a világ börtönnépességének mintegy 25 százalékát mondhatja magáénak. Az Amerikai Igazságügyi-statisztikai Iroda (US-BJS) adatai szerint 2009 végén például nem kevesebb mint 7 millió 225 ezer 800 személy volt börtönben, próbára bocsájtva vagy feltételesen szabadlábon. Ez egy beteg, nagyon beteg társada-lom szimptómája. Hogyan is tekinthetné a világ egészségesnek azt az országot, társadalmat és gazdaságot, amely éppen egy gigantikus börtönné válik?

Íme néhány revelatív példa arra, hogy a szabadság egykori honában manapság milyen nevetséges indokokkal bilincselhetik meg és hurcolhatják börtönbe az állampolgárokat.

Egy michigani férfit bűncselekménnyel vádoltak meg, és 5 évig terjedő börtönnel néz szembe, mert elolvasta a fele-sége e-mailjeit. Egy lengyel származású, 49 éves queensi nőt a New York-i rendőrök megbilincseltek, agyba-főbe vertek és letartóztattak, mert nem takarította fel az ölebe által hátrahagyott kutyagumit. Egy 56 éves és egykor nemi erőszak áldozatává vált nőt, aki nem volt hajlandó megengedni, hogy a repülőtéri biztonságiak megtapo-gassák a melleit, a földre teperték, megbilincselték és letartóztatták.

Egy 12 éves dél-karolinai kisfiút a rendőrség azért tartóztatott le, mert a családja óhajával szemben idő előtt fel-bontotta a karácsonyi ajándékát. Letartóztattak és az iskolából bilincsbe verve elhurcoltak egy ugyancsak 12 éves queensi diáklányt, mert az iskolapadba belevéste, hogy „Lex itt volt. 2010. II. 1.” 2008-ban letartóztattak egy 13 éves fiút Floridában, mert szellentett az osztályában. Az FBI nemrég rajtaütött egy amish farmeren reggel 5-kor, mert állítólag nyers (tehát nem pasztőrözött) tejet hozott államközi forgalomba. Néhány éve egy tízéves iskolás-lányt letartóztattak, és bűncselekménnyel vádolták meg, mert egy kisméretű steakkést vitt magával az iskolába. Utóbb kiderült, hogy (osztálytársai helyett) csupán a reggelijét akarta vele felaprítani.

Pár éve a rendőrség őrizetbe vette egy chicagói elemi iskola 25 (11 és 15 év közötti) tanulóját, mert az intézmény ebédlőjében különböző ételekkel dobálták egymást. Néhány éve egy 70 éves utahi nagymamát megbilincseltek és börtönbe vetettek, mert a helyi rendelkezésekkel szembeszegülve nem locsolta meg a háza előtti gyepet, és a kiér-kező rendőrnek nem volt hajlandó felfedni a személyazonosságát. Idén márciusban egy közúti ellenőrzés során a rendőrség letartóztatott egy észak-karolinai nőtlen apát, mert az okmányai ellenőrzése során kiderült, hogy elmu-lasztott visszavinni egy videokazettát, amelyet 14 évvel korábban kölcsönzött ki.
A kényszerintézkedést annak elle-nére is foganatosították, hogy a panaszos videokölcsönző már egy évtizede bezárt.

Úgy tűnik, hogy a 9/11 és nyomában az úgynevezett „hazafias törvény” (Patriot Act) szabadsággyilkos rendelke-zései óta egyfajta „biztonsági pszichózis” kerítette hatalmába az egész országot, amely egyebek mellett a rendőr-ségi brutalitás fokozódásában is megnyilvánult. A bűnözés, főleg a feketék és latinók körében, persze változatlanul súlyos probléma az USA-ban, de manapság az átlag amerikai számára szinte minden találkozás rosszul végződik a rendőrséggel. Mivel a kormány egyre szigorúbb ellenőrzést gyakorol az állampolgárok élete fölött, Amerika immár távolról sem nevezhető a szabadság földjének, mint egykor. Az USA-ban most bárkit bármiért a földre teperhet-nek, megbilincselhetnek, megverhetnek és letartóztathatnak. Memento Szovjetunió."

www.demokrata.hu/velemeny/amerika-valoban-szabadsag-foldje
@taga20:
amikor valaki halott az egyforma??? nem???
kivégzik...azért akarják eltörölni a halálbüntetést mert hosszú évekkel később szokott kiderülni rossz volt az ítélet

de te monggy amit akarsz

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
hahahahaha
ez velem történt: anno kb 20 éve...egy éjjel át akartam lépni a határt, át is léptem de a süsü izé megállított (volt egy megállapodás, ha canada kienged akkor ők automatikusan beengednek), hogy igazoljam stb és kinyittatta a csomagtartót megnyomtam a gombot a fedele kinyílt ez belenézett nem látott semmit (lévén tök üres) erre mekkérdeszte, hogy hova megyek és minek mondom neki baráti látogatás meghívásra és várnak..akkor miért nem viszel semmit nekik? azért mert nem ajándékot akarnak, hanem engem... és ezzel elvesztegetett 15 percemet és zordan nézett rám...de a végén mit tehetett a semmiért csak nem állít meg??? hogy miért nincs ...
na ilyenek

ezért én oda ...hát soha

brühüyyy
kkk

betegek
Az internet nem felejt rovatunk ismét jelentkezik. :)

A kérdés: melyik párt képviselője mondta a Soros-egyetemről az alábbiakat?

"Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! A Közép-európai Egyetem alakításáról szóló törvényjavaslat sokkal fontosabb, mint az első pillantásra tűnhet. Magyarországon, Budapesten egy olyan egyetem létezik, tovább erősödik, és az intézményrendszer megalapozása következtében, amivel mi most itt foglalkozunk, olyan nyereség éri Magyarországot, amit talán most nem is látunk." (...) "A Közép-európai Egyetem e tekintetben egészen rendkívüli intézmény máris, és lehetőségeiben még inkább. Akik ezt az intézményt létrehozták és akik életben tartják, nagyon jót tesznek a magyar népnek, ennek az országnak ma és még inkább a jövőben."

www.parlament.hu/naplo37/151/n151_260.htm
@Gábris szomszéd:
demokrata.hu :)))))))))
miért nem rögtön egy észak-koreai újságból idézel, hogy mi folyik amerikában?
te tényleg mindenre képes vagy a putyini diktatúra védelmében, ugyanis annak kapcsán kezdtél "usácskázni"!
@punkfrog:
északkórea jelenleg a Föld legerősebb országa!!!!!!!! ha nem tudnád??? az USA retteg tőle és be van szarva, már harci kakasokat és vérmókusokat valamint mérges kígyókat küld a térségbe és most, hogy azok is össznépi harci játékokat csinaálnak a vizeken méxarabb a helyzet és krump lee meg tanácsokat kap minden percben egy másikat ami az előzővel ellentétes és most kell...meg most kiderült...van heck és nincs bepannírozva és a kenyér sem elég friss hozzá ...dögök még halat semm tudnak sütni

brühüyyy
kkk
ismét szépen összegabalyodott a szélbal a széljobbal
@Rodeo36 11: a hónap kommentje egy Kanadában sínylődőtől!:)))
"Rick Perry amerikai energiaügyi miniszter kedden úgy vélekedett, hogy az Egyesült Államoknak nem szabad kilépnie a párizsi klímaegyezményből."

No kérem! Így néz ki közelről egy állam vezetője, és akik nem látszanak mögötte, akik rángatják a marionett bábú madzagjait.:D

Ismerős?

www.vg.hu/kozelet/kornyezetvedelem/trump-minisztere-a-klimaegyezmeny-melle-allt-487905
nepszava.hu/cikk/1127655-ujhelyi-gyomorforgato-fidesz-kapitulacio-brusszelben/

"A Fidesz EP-képviselői a kiszivárgott levél szerint már menekülnek a kormánypártok EU-ellenes politikájának bélyege elől."
"Nem vagyunk tökéletesek, nem minden kísérletünk járt sikerrel, de rugalmasak vagyunk és készen állunk arra, hogy tartalmas párbeszédet kezdjünk országunk és Európa jövőjéről. Ezért döntött úgy Orbán Viktor miniszterelnök, hogy holnap csatlakozik hozzánk, hogy megvitassuk a számunkra fontos kérdéseket. Mindig úgy véltük, hogy a konfliktusok kezelésének sokkal jobb módszere a tárgyalás, mint az egyoldalú nyilatkozattétel, a kettős mérce alkalmazása, az alaptalan híresztelések terjesztése vagy az ellenzéki bírálatok kritikátlan elfogadása."

Hehehe!

24.hu/belfold/2017/04/26/konyorgore-vette-a-fidesz-ki-ne-tegyek-a-szuruket-az-europai-neppartbol/
@Gábris szomszéd:
Az aggódó fideszfrakciót viszont azzal nyugtatta meg Orbán, hogy más a CEU és más a KEE, ami egy szabályosan működő magyar egyetem. Tehát hozz olyan szöveget, ami CEU-s.
@punkfrog: Punkikám annyi eszed sincs, hogy pontosan tudd, ezek az ott felsorolt esetek mind valósak és mindenki, játszi könnyedséggel tudja is ellenőrizni őket. Persze te nem tartozol ezek közé. Ja és legalább néha szállj már ki a saját agitpropod seggéből. ;)
@punkfrog:
te meg az év idiótája vagy és maracc... de még romlik a kondíciód

innen most az a nyerő, ha valaki nem szereti őket, nagyon kibaszósak lettek

brühüyyy
kkk
A magyar építészet örök dicsőségére (nem szakadt le a plafon)
pestisracok.hu/cof-hazugsagokat-terjeszt-hvg-hu/
"Civilségünket nem kívánjuk azzal igazolni, hogy a Soros-szervezetek gyakorlatát átvéve szembemegyünk a magyar nemzet érdekeivel. Szervezetünk nem a pártpolitikai érdekek szekértolója, hanem az emberi sorsok jobbításához hozzájáruló közösség"
Gyönyörűen körülírta, hogy qurmánypincsik!
@kekex:
miért nem hozol te egy olyan szöveget, ami KEE s...

brühüyyy
kkk
@kekex: Megint nem figyelsz? Ez CEU-s szöveg. ;)

Általános vita lefolytatása
T/10139 A New York-i székhelyű, Budapesten működő, angol oktatási nyelvű Közép-európai Egyetem magyar, nem állami egyetemként történő elismeréséről
Remélem megtalálod majd ebben a listában is az idézett felszólalást.
@Gábris szomszéd: agitpropot egyelőre csak te tolsz!
én csak felhívom a figyelmed a forrásaid minőségére!
@Gábris szomszéd:
a dilinyós be van állva arra, hogy az "ellentmondó" és aki mindent jobban tud és assziszi, hogy, pedig...háááááát agyhiányos a drága...van nekijjjjje egy fixa ídeája (ez már szikiátriai eset mingyárt ott OGV mellett) és mint a papagájkommandó...kotkodácsol

aggyunk neki gumicsontot, hadd csámcsogjon

brühüyyy
kkk
tudod, álhíreket a valóság köntösében meg valós híreket álruhában és strandpapucsban...hadd élvezze és higgye aszt, hogy valaki
444.hu/2017/04/25/a-fidesz-tenyleg-azt-gondolja-hogy-az-embereknek-megszunt-a-memoriajuk
"„A nyugdíjkasszát kizárólag Gyurcsányék csapolták meg "
Ritka szöveg egyébként, amelynek minden sorában van egy hazugság vagy szemérmetlen csúsztatás: ez ilyen!
És a 2700 mrd-ból a haveri körnek lenyúlt 300 mrd-ról még utalás sincs! Az arány nem 1:9, hanem még pofátlanabb, ha a magyar államkötvényben tartott és bedarált részt, meg a MOL-ra költött 500 mrd-ot kivesszük.
@punkfrog:
amit te tolsz az egy talicska majom és az agitprop osztályodon kapod szikratávíróval.... csak úgy sziporkádzol...mint a bolondistók mikor magára öntim a csillagszórót

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
Nem figyelsz? A fidesz frakció egyben beszopta (nem én)!
De hát azok beszopnak bármit, ami a főfaxból jön.
@punkfrog: Tudom, hogy neked a tényekkel is gondjaid vannak. ;)
@kekex:
eszt ott röktöny a CEU és KEEEEEEEEEEEEEEEEEE mellett aszongyák???

háááááááát nem akármi

brühüyyy
kkk
@kekex: Örülök, hogy te is látod az a törvényjavaslat és benne a felszólalás CEU-s volt. ;)
@látjátok feleim szümtükkel:
Azaz máris boritékolhatod, hogy milyen érveket fog hangoztatni Orbán:
" a kettős mérce alkalmazása, az alaptalan híresztelések terjesztése vagy az ellenzéki bírálatok kritikátlan elfogadása."
Az, hogy itthon mindenféle tárgyalást mellőz, az már csak hab a tortácskán.
Úgy fog retirálni, hogy itthon jól-oda-megmondásként, meg győzelemként lehessen a hívőknek előadni.
@punkfrog:
Pedig a trágyahalomban bányászva néha gyöngyszemeket is találni! :-)))
"Magunkat magyarnak valló emberek oldala megosztotta Jobbik Magyarországért Mozgalom videóját.
április 23., 2:43 ·
Elmeorvosi vizsgálatra nincs szüksége olyan kényszeres hazudozó kleptomániás gazembereknek mint az Orbán és a Matolcsy család. Nekik büntető bíróság előtt a helyük. Ők néhány együttműködő segítségével szövetkeztek Magyarország totális kifosztására. Emlékeztetnék itt a munkanélküli Anikó asszonyra aki 40 ingatlan tulajdonosa vagy lányára aki úgy gyűjti a kastélyokat mint gyűjtő a bélyeget. Ez egy rablóbanda nézhetjük őket jobbról is balról is az ábra ugyanaz. Szeretném remélni, hogy az egykori román diktátor család sorsára jutnak maradéktalanul."
@kekex:
Bár nekem hiányérzetem volt a főstróman meg sem említése miatt. Pedig hol van ahhoz a Matolcsy?
444.hu/2017/04/26/albanozassal-keveredik-a-magyar-kormany-soros-elleni-harca

Hiába, a sorosozás is a felcsúti gócpontból kiindulva terjed mint a kolera, a határokon túlra is megállíthatatlanul.
Hiába, szarosmagyarország, soha nem lesz európai állam, mert megrekedt itt végleg a balkánon, a macedónok társaságában.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Nagy a pánik: már törvényt is módosítana a Fidesz a Jobbik plakátjai miatt.

Halász János és Kósa Lajos fideszes képviselők benyújtottak egy törvényjavaslatot, amely megnehezítené a köztéri politikai plakátok kihelyezését.
Nagyon betalálhatott a fideszes politikusoknál a Jobbik „Ti dolgoztok, ők lopnak!” című plakátkampánya. Nem elég, hogy szervezett rongálásba kezdtek, már törvényi szinten is új szabályozást írnának elő Halász János és Kósa Lajos kezdeményezésére. A törvényjavaslat a parlament honlapján olvasható.

alfahir.hu/2017/04/26/kormany_fidesz_plakatkampany_kampany_valasztas_kosa_lajos_halasz_janos_jobbik
MNO: a tiszteletbeli konzuloknál is jönnek a Fidesz-káderek, Papcsák is feladatot kaphat

Rekordsebességgel töröltette a külügy a nyilvántartásból a Magyarországon akkreditált tiszteletbeli konzulok egyesületét. A Magyar Nemzet úgy tudja: azért volt a sietség, mert a Fidesz ezt a területet is kinézte magának. Papcsák Ferenc kirgizisztáni konzul lehet.

hvg.hu/itthon/20170426_a_tiszteletbeli_konzuloknal_is_jonnek_a_fidesz_kaderek_Papcsak_is_feladatot_kaphat
444.hu/2017/04/26/nulla-hozzaadott-erteket-talaltunk-azokban-az-elemzesekben-amikert-150-200-milliot-adtak-a-penzunkbol-matolcsy-rokonanak-a-matolcsy-szervezetek

Ki az aki meglepődött? Ilyen is csak a balkáni szarosmagyarországon fordulhat elő.
Itt már valóban új rendszerváltásra lesz szükség, lehetőleg már véresen, mert ezek már nem úszhatják meg.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/26/ellenforradalmi-emlekmuvet-festett-le-egy-tunteto-a-fiumei-sirkertben

"2015-ben itt koszorúzott Vlagyimir Putyin is."

Vajon a csecsen különítmény megint akcióba lép?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Ellenforradalmi emlékművet festett le egy tüntető a Fiumei úti Sírkertben

Az ATV élőben közvetítette az „ellen” előtag feketére festését:

Galgóczi Péter aktivista, aki a tüntetéseken rendszeresen feltűnt, az orosz befolyás növekedése ellen tiltakozott így.

A Fiumei úti sírkertben lévő emlékművön az áll: „Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért.” 2015-ben itt koszorúzott Vlagyimir Putyin is.

Kérdés, hogy Magomed, az önjelölt csecsen békefenntartó fel fogja-e keresni a rongálót.

444.hu/2017/04/26/ellenforradalmi-emlekmuvet-festett-le-egy-tunteto-a-fiumei-sirkertben
agyalágyult vén fasz

Boross Péter az Antall-kormányhoz hasonlította Donald Trumpot

Szerinte a kétsebességes Európa második sebességében is jó lesz nekünk.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F26%2Fboross_peter_az_antall-kormanyhoz_hasonlitotta_trumpot%2F
11 33
HVG Gazdaság
HVG: Százmilliókat kaphattak az MVM-től a kormánypárti álcivilek

Miközben a kormánykritikus civileket pármilliós külföldi támogatásért már megbélyegeznék Orbánék, a kormánnyal összhangban mozgó CÖF százmilliókat kapott az állami energiacégtől - írja a HVG hetilap.

hvg.hu/gazdasag/20170426_mvm_cof_allami_tamogatas_civilek
Tehát Szíriában, szíriai módszerekkel biztosan csak szír állami szaringáz készül. Amit mindenféle szedett-vedett ellenzék csinál, az másképpen készül és máshonnan hozzák hozzá a technikát is.
Miért is nem tudom elhinni?
www.atv.hu/kulfold/20170426-francia-hirszerzes-bizonyitott-hogy-a-sziriai-rezsim-felelos-a-gaztamadasert/hirkereso
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Majd Simicska a Jobbik pártalapítványának adja a pénzt, akik piaci áron visszaadják a piaci árú plakáthelyekért.
Zseniális! Mondjuk a kis ellenzéki pártokkal jól kiszúrnak, de ez legyen a legnagyobb bajunk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Százmilliókat kaphattak az MVM-től a kormánypárti álcivilek"

Persze ez nem tiltott állami támogatás, igaz?
@Oxica:

feljelentés készült a nulla hozzáadott értékek miatt? Kéne.
@látjátok feleim szümtükkel: nem mert a zállam adja, és nem kampányol, hanem tájékoztat,

essetunni kérem szépen...
@kekex: pont ez csinálja a fideszmaffia is, így már értelmet nyer a jobbikos lopós nagyplakátok fideszes átragasztása:
-lopjatok ti is

/Kőbányán töménytelen mennyiségben átírták és átragasztottak/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
24.hu/belfold/2017/04/26/alcivileket-roptettek-brusszelbe-hogy-ott-tuntessenek-a-ceu-miatt/

na itt a csúcs

brühüyyy
kkk
a tréfa benne, hogy kértek tüntetésre engedélyt de nem erre a napra, szétzavarták őket

eszt ki fizette, kis társasutazás Brüsszelbe hotel, fotel, kaja, pia, és még franciául sem tudnak de franciázni annál inkább, mint ahogy a mellékelt ábra "mutassa"

gyalázat
Ez a cikk most burkolt utalas volt, hogy felvenne-e a fizetesi listara?
A Soros Gyuri penze nem eleg?
süti beállítások módosítása