Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.04.26. 12:49 Fabius

Orbánék orosz megyét csinálnak belőlünk?

Őrült kíváncsian várom, hogy mi sül ki a legfrissebb Gyurcsány bullshitből, miszerint neki olyan papírokat mutogattak ami megmagyarázza, miért szopott a magyar kormány vérhólyagot Putyin faszára.

orban-putyin.jpg

Valami oka kell, hogy legyen annak a lelkesedésnek, ami az elmúlt 7 évben ebben az ügyben tapasztalható, és ne fárasszuk egymást ezzel a keleti nyitás nevű balfaszsággal.

- Kiss Szilárd "diplomata" úgy pörgette a vízummutyit Moszkvában, hogy attól a Fidesz funkcik gyomra is felfordult. Leveleznek egymással, próbálják Kisst megfékezni - amíg az közben két nemzetbiztonsági vizsgálaton is megbukik - de minden csak rosszabb lesz. Végső érvnek bedobja a moszkvai nagykövet, hogy héló, Kiss madamkája szovjet orosz kém, baszki! Mi történik? Nem, hogy a vízummutyit nem számolják fel, hanem egyenesen vízumközpontot adnak Cvetkova és rajta keresztül az orosz szolgálatok kezébe.

- A GRU emberei többet voltak kvázi háborút játszani Bőnyben, mint legó MIG-et építeni otthon a gyerekkel.

- KGBéla lebukása óta Putyin brüsszeli lobbistáját úgy hívják: Orbán Viktor. KGBéla ügynek következménye? Semmi a világon.

- Magomed, a csecsen pont ugyanazt engedheti meg magának Budapesten, mint Groznijban. Szabadon fenyegetőzhet megtorlással, fizikai erőszakkal pont úgy, mintha itt is Kadirov és nem Orbán lenne a teljhatalmú kényúr. Sőt, egyenesen menőzhet azzal, neki itt a parlamentben spanja van, mi baja lehetne? Következmény? Semmi a világon. A legtermészetesebb dolog, hogy ma csecsenek a mi hazánkban magyar állampolgárok arcára szarhatnak Magyarország kormányának asszisztálásával.

- Katrein Ferenc ex kémelhárító, egykori műveleti parancsnok elmondja, mi-merre-mennyi az orosz szolgálatokkal, hogy ezek mennyire otthonosan vannak minálunk, hogy a letelepedési kötvény mutyival semmivel nem bonyolultabb ügynököket juttatni az országba és így az Unióba, mint Kissék biznisze idején, és történik bármi? Semmi a világon.

Hacsak azt nem vesszük történésnek, hogy Vlagyi homlokukra szorított tenyérrel tologatja őket időnként,  mert példás a lelkesedés fiúk, de ez a szívóerő azért már fááááááj. Szóval kíváncsi vagyok Gyurcsány kezében van-e tényleg bármi. Mert ettől egy módon lehetne undorítóbb az orosz csomag, ha nem muszájból, hanem önként történt/történik.

 

334 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr8712455575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@DarthVader:

Arról már nem is beszélve, hogy nem rögtön kell lecsengetni a témát, hanem folyamatosan napirenden tartani. Azért a Feri is tanulhat a Fidesztől, nem?
@rdos:
a CANDU -t most bővitik és felújíttyák, bár itt is vannak, hangok, hogy apicsábaazegész

ma bemutattya a kormány a kölcségvetést, hiány nincs benne 10 óta előszőr és jövőre választások lesznek, és olyan szociális intészkedések (törvény mekkkkszavaszva) vannak, amellyel ha nem hosszabbítanak akkor megérdemlik akik a seggfej konzikra akrnak mert azok tépik az ajtót és utolsó kormányzásuk csődbe vitte, a népi demokratikusok meg nem tudták kitölteni a mandátumukat el lettek zavarva a halál faszára 2 év után

nálatok hogy műxik mindez???
nem lehet mindent a NIagara Falls ra alapozni, mert aha a süsüék kiisszák a tavat akkor nem lesz csak zuhanás...azok ott már 10 év óta tankhajókban ivóvizet importálnak nagy tételben éés még a nagytavakat nem sikerült elbaszniuk pedig kis bebaszás és máris kiszáradnak miután a tápjuk az északi jég már szűnőben van, a jegesmedvék koldúlni járnak a környező falvakba mert nincs jég meg a fóka is elment hidegebb tájakra vagy kituggya

brühüyyy
kkk
azért a bélszélnyomás az nem akármi képpppzeltt el a mészaroslölöt amint a 3 számmal nagyobb öltönyében elereszti a tudását???
@DarthVader: :-) Hacsak így nem? :-) Igen az is lehet amit mondtál.

Tul.képpen ez megyen 28. éve. Mint egy spiritiszta szöánszon. Démonizálás, majd démonűzés. :-) Mondjuk kifogásom semmi, csak végeznének már egymással! :-)

Mind. :-)
@rdos: igen, nekünk ezek szerint csak ez maradt

DK: Az MSZP önző, megalázó, sértő, vállalhatatlan

Az MSZP szerint Gyurcsány csak a parlamentbe akar jutni, nem akar kormányváltást. Csúcson a baloldali belháború.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F27%2Fdk_az_mszp_onzo_megalazo_serto_vallalhatatlan%2F
Nem engedélyezte a Fidesz az Európa-napi futóverseny útvonalát

Létezik, hogy kicsinyes bosszú miatt akasztják meg az Európai Bizottság ünnepi rendezvényét?

444.hu/2017/04/27/nem-engedelyezi-a-fidesz-az-europa-napi-futoverseny-utvonalat
@Rodeo36 11: Boccs Rodi, de kanadai dolgokra had ne reagáljak. Pénztároslőrincbüfi? Inkább erre se. Azé rékli legyen rajta, de csak azért hogy ne kelljen öltönyt cserélnie. :-)
Ezt sem hiszem el! "Lázár: meguntuk, feloldjuk Paks 2 szerződéseinek titkosítását"

privatbankar.hu/makro/lazar-meguntuk-feloldjuk-paks-2-szerzodeseinek-titkositasat-306764

Hiszem ha már látom. :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :-( Hogy megjártam, de úgy kellett nekem. :-( Linked olvasva esett le a tantusz, hogy mi a "választék".

Ha nem fogalmaznék választékosan, elintézhetném egy bélsaras szóval. :-) Jó kis róka fogta csuka fogta róka, ... helyzet. :-)
@DarthVader: ezzel a lépéssel csak azt igazolta, hogy joggal nevezték a fideszesek gyengeelméjűnek, simcska leleplező bummja is befulladt, nem értem ezt a dilettantizmusra utaló szerencsétlenkedéseket.

Lehet, hogy tényleg ilyen komplett idióta a magyar politikai garnutúra oldalaktól függetlenül?

-

Gyurcsány azt mondta az Indexnek, hogy azért nem tesz feljelentést, mert nincsenek a kezében azok a bizonyos dokumentumok. A DK elnöke azt mondta, évekkel korábban szóban tájékoztatták a létezéséről, de csak most látta a saját szemével, azért nem beszélt eddig róla.

Gyurcsány elismerte, hogy furcsának tűnhet, hogy úgy beszélt erről, hogy nincsenek kezében papírok, de "hatalmas volt a dilemma". Ha ugyanis később kiderül, hogy tudott a papírokról, de nem szólt róla, az számára politikai értelemben "gyilkos lehet", így vállalta a kockázatot, hogy nem marad csendben.

index.hu/belfold/2017/04/27/gyurcsany_elarulta_mi_kovetkezik_az_orbannak_adott_ultimatum_utan/
@Gábris szomszéd:

444.hu/2017/04/27/elsullyedt-egy-orosz-hadihajo-isztambul-partjainal

Elvtárs!

Ez megint nem a te napod.

Tegnap egy vadászrepülő, ma egy hadihajó. :) Mi lesz így a dicső felszabadító vörös hadsereggel elvtárs?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hivatalosan nem lehet nála ilyen irat, mert milyen alapon? Akkor az lenne a baj, hogyan jutott hozzá. Eddig is azt mondta, hogy látta a papírokat és ha beperelik, a szerv köteles azokat kiadni.
Mi ebben az idiotizmus?
444.hu/2017/04/27/fonok-elkeszultek-a-csicskamatricak-hova-ragasszuk-oket-hova-hova-hat-orbanra-meg-meszarosra

2017, a Nagy Áprilisi Plakátháborúként fog bevonulni a történelembe.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Amelanchier: nem került lépéskényszerbe a Viktátor, mert nem perelték be a Ferit. Tudnia kellett, hogy így lesz, a helyzet nem változott, csak ő lett buggyant elméjű, ráadásul muníciót adott a fidesznek is, meg az mszpnek is.

Azok a doksik, amik esetleg a szerveknél voltak, már régen nincsenek meg, vagy mint az ügynök aktáknál, a problémás dolgok eltűntek belőle. putyinéktól nem fog adat jönni, nem fogják kinyírni a trójai falovukat.

Egy ismert képviselő pedig védettebb lett volna kiszivárogtatás esetén, mint egy újság, újságíró, vagy magánszemély.
Különösen, ha összehangolnák a lépéseket, a még így úgy fidesztől független ellenzékiek, médiák, pártok.
jó cikk :D
/kár hogy nincs valóság alapja/

Orbán Viktorral való barátságát is próbára teheti Mészáros Lőrinc elképesztő gazdagodása

Ez alapján Orbán szemszögéből nézve az egyik fő probléma Mészáros gazdagodásával, hogy ez saját kudarcaira emlékeztetheti: nagyjából egyidősek, ugyanabból a faluból indultak, és míg Mészáros mára Magyarország egyik leggazdagabb embere lett, Orbán két évtizednyi közalkalmazotti munkával a háta mögött is csak 700 ezer forintos megtakarítást tud felmutatni. Legyenek akármilyen jó barátok, az irigység és a bűntudat sajnos elkerülhetetlenül ott ólálkodik mögöttük.

444.hu/2017/04/27/orban-viktorral-valo-baratsagat-is-probara-teheti-meszaros-lorinc-elkepeszto-gazdagodasa
-no comment-

Az EU-tól lenyúlt pénzből kampányol az EU ellen Marine Le Pen pártja

A Nemzeti Front franciaországi alkalmazottait is az Európai Parlament keretéből fizették.

444.hu/2017/04/27/az-eu-tol-lenyult-penzbol-kampanyol-az-eu-ellen-marine-le-pen-partja
444.hu/2017/04/27/nem-engedelyezi-a-fidesz-az-europa-napi-futoverseny-utvonalat

Ezt a pitiánerséget elvtársak.

Most jól megmutattuk nekik elvtársak. Most nem lennék az imperialisták helyében elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha így van, akkor megérdemli, hogy belebukjon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A maják és a Római birodalom tuti biztos, hogy nem CSAK belső okokból dőlt össze, kellett hozzá a spanyol hódítás és a népvándorlás is.
A gaia-érzés, a világpolgárosodás persze már látható, de ha egyik probléma megszűnik, keletkezik helyette hét másik.
Még egy ilyen kis 10 milliós középfejlett országban sem sikerül egyetérteni, mit akarsz több milliárdos egyetértéssel? Már a meg nem támadásnak is örülni lehetne.
Azt kifelejtettem tegnap, hogy szerintem abszolút nem kell, hogy zsarolják.
A népmesék általában komoly megfigyeléseken alapulnak és bölcsek.
A mindent fölzabáló kisgömböc nyilván nem a kutyák vagy tehenek megfigyeléséből származik, hanem a mindig mindenhol jelenlévő harácsoló, habzsoló emberekéből.

orbán és becses neje, s ahogy látni saját lábon álló leánya is ilyen fajták. Soha semmi nem lesz elég, Putyin nyilván tudott olyan boltot fölajánlani neki, ami elég volt ahhoz, hogy sutba dobjon szövetségesi rendszert, hazát, elveket.
Azt pedig saját két szép füleimmel hallgattam több ízben, hogyan álmodoztak egyes "biznismanusok", hányszor is forgatják meg az oroszok pénzeit a nagyobb dicsőség reményében.
Azért kell pénz keményítőgyárhoz, etilalkohol gyárhoz, bankokhoz, médiához, ezt pusztán az uniós támogatásokból és az adóinkból kilopni nem egyszerű.

Magánvéleményem, hogy meglebegtette Kárpátalját is, mint olyan koncot, ami elsöpri a trianoni álomból feltámadó magyarok szeme elől az összes szemétséget, orbán meg amilyen mohó, habozás nélkül ráharapott a csalira.

Ja, és ez már mai téma: elmondhatom, hogy ismét nem csalódtam gyurcsány pajtásban és híveiben sem, hozták a papírformát.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Lúzerek! szervezték volna a stadionok közé!
@Amelanchier:
Nemzeti kerekasztal: igen! de még egy párt, mozgalom vagy gittegylet? Nem!
Viszont szívesen látnék egy Árnyékkormányt, mert ha netán nyernek, nem lesz idő totojázni, azonnal bele kell csapni a lecsóba! És még aznap felállítani a Korrupcióellenes ügyészséget.
Tessék szépen az ÖSSZES szükséges törvényt előre, egyeztetetten megszövegezni és az első nap elfogadni!
@habakuk000:
Ha "csak" ez az egy szöveg lenne az oroszcsicskázásról, akkor nevezhetnéd hülyének Gyurcsányt, hogy felhozta.
Na de a nemzeti konzultáció Oroszországba továbbított kódjaival?
Na de az ideiglenesen a hazánkban gyakorlatozó orosz hírszerzőkkel?
No de a Szájjalártó "nekünk soha nem ártottak az oroszok" szövegével EGYÜTT?
Olyan szépen rezegteti a harasztot, hogy élvezet nézni.
És a "villamos alól felhangzó kacaj sohasem őszinte"
De egyébként üzenem a jobbiknak és Simicskának: szeretnék egy putyinorbános marionettes verziót is látni a fizesd plakátokból!
Na jő, kehet orbánöleb is a putyingazdi karjaiban verzió is.
Az ötlet grátisz, jogdíjat nem kérek!
@habakuk000: ha már kettő, akkor elég az egyes szám fülből:(
444.hu/2017/04/27/korhazba-kellett-vinni-az-orosz-ellenzek-vezetojet-miutan-ratamadtak-az-irodaja-elott

"Kértek sósavat a pofátokba?"

Oroszország, mintaország, mondta a teknyős.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

"Egy erős nemzetállam pont, hogy felemeli a nemzetiségeit és nem elnyomja."

Az erős nemzetállam elsősorban az államalkotó nemzet érdekeit képviseli, nagyokos!
Amennyiben létrejön a nemzetállamok Európája, bármikor megkurtíthatják kisebbségi jogaimat. Az oktatáshoz, művelődéshez, anyanyelvi névhasználathoz, stb. fűződő jogaimat.
Míg te tiltakozó jegyzéket küldesz Pozsonyba vagy Bukarestbe, addig itt, a feléledő nacionalizmus hatására egy tollvonással megszüntetik a nemzetiségi iskolahálózat kiemelt finanszírozását. Vagy a kultúráét.

Ha kérhetem, ne az én rovásomra szorgalmazz hasonló biológiai kísérleteket!
@habakuk000: ez tényleg csúnya volt.
csak úgy kárcolta a grammatikai lelkemet:)
@habakuk000: Ja. Igazad lehet. Leültek 5órai teára mint két angol úriember és kisakkozták a kölcsönösen előnyös üzletet. :-(

Édes jó istenkám. Olvasgassál mán arról hogy az atomenergia ipar mai napság mennyire jó üzlet és mennyire perspektivikus! Akár itt is találsz linkeket.

Onnan vélelmezhető a zsarolás hogy ez nekünk minden, csak nem üzlet, még akkor sem ha minden fillérrel pontosan elszámolnak. :-( Ez utóbbi feltétel pedig erősen túlzó. :-(
444.hu/2017/04/27/az-igazsagugyi-miniszterium-szerint-semmi-baj-nincs-azzal-hogy-egy-fideszes-alpolgarmester-mas-foldjeirol-huzott-tizmilliokat

Jéé, egy fideSSes spekuláns. Vajon mit szól ehhez a párt elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@habakuk000: "Ja, és ez már mai téma: elmondhatom, hogy ismét nem csalódtam gyurcsány pajtásban és híveiben sem, hozták a papírformát."

Mire gondolsz? :)
@rdos: nagy pénzt vagy a nagy volumenű folyamatos szállításokból - energia: sok kis fillér jól fial - vagy a nagy hozzáadott-értékű termékekből - amikhez pedig summásan mi magyarok hülyék vagyunk szó szerint tisztelet a sok kivételnek, orbán nem kivétel- lehet kiszedni.

Ezek a jutalékok, (a Kapolyi sem járt rosszul annak idején az ukrán villany centjeivel - ki is kezdték - ) biztosítják a fedezetét a föld, bank, gyár, szálloda megvásárlásához, aztán a tervek szerint majd automatikusan pörög magától.
A sajátlábú szállodanaccságos lehet, hogy megtanulja a szakmát, ez most még nem tudható, a többi nagy valószínűséggel majd becsődöl valamikor a szabad piacon.)

orbán érdekeltsége a jutalék, őt nem érdekli, az egész bolt nyereségessége, csak az, hogy pörögjön. Ez a legtöbb magyar ügynöknél így működik, nem egyedi specifikum.
444.hu/2017/04/27/tavaly-meg-lelovette-volna-a-menekulteket-most-tobb-orban-viktor-szeretne-az-afd-alelnoke

Nap, amikor rájössz, hogy a teknyősnek már csak náci és bolsevik barátai vannak.
A teknyős végre oda is került, ahova mindig is vágyott, a kommunisták és a nácik közé.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68: Gondolom a dél-tiroliak is ilyeneket írogattak az olaszoknak. :)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Autonómia_Dél-Tirolban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hát igen, a barátság furcsa egy szerzet.
Láttam én olyant, hogy a "jól menő" üzletember amikor kijött a kóterből, nem volt sem barátja, sem haverja, de nem voltak meg a luxusautói sem. Valahogy mindegyiknek lába kelt egy idő után. Érdekes, hogy sosem lettek meg az autók.
@taga20: Gondolom tiltakozásul a hétvégén nem nézed Szocsit sem. :)
A feljelentgetős kirúgott fideszes Tényi István a tv-ben mondta, hogy ő maga is írta a kubatov listát, amit azóta is írnak. Hehehe.
@habakuk000: Tudod mi a specifikum arany haba barátom. Hogy egy eddig sehol ki nem próbált (próbaüzeme SE lezárt) atommaghasadós baszást veszünk meg sok pénzért. Baszhatod a percentjeidet sugárzó arccal.

Nem véletlenül nincs szmájli.
@Gábris szomszéd: nem mondasz hülyeséget.

csak felvételről, ha fettel nyer. és kiretusálom a ruszkikra emlékeztető részeket:))

Eszter68 (törölt) 2017.04.27. 20:10:14

@Gábris szomszéd:

"Az osztrák tiltakozások évtizedei és a második világháború után a két ország külügyminiszterei 1946. szeptember 5-én aláírták Dél-Tirolról a Gruber–De Gasperi Egyezményt, amely szavatolta a német kisebbség számára a törvényhozói és végrehajtói autonómiát Bozen (Bolzano) tartományra. Az olaszok azonban úgy kerülték ki ennek végrehajtását, hogy Bozent egyesítették az olasz nyelvű Trentino tartománnyal. Az így létrejött Trentino-Alto Adige tartomány ugyan szintén autonómiát kapott, az etnikai arányok viszont az egyesítéssel úgy megváltoztak, hogy az egyezmény gyakorlatilag értelmét vesztette.

Ezután még több évtizedig folyt a Dél-Tirol vita, mert a régió kisebbségi lakói és Ausztria nem nyugodtak bele az olaszok teremtette helyzetbe. Ausztria Dél-Tirol ügyében többször az ENSZ közgyűléséhez fordult panasszal. A nyomás alatt az olasz parlament végül 1971. november 10-én megszavazta a valódi kisebbségi területi autonómiát megteremtő Autonómia Statútumot."

25 évig tartott az autonómia körüli hercehurca.
Nekem nincs erre felesleges 25 évem.

Sőt! Egyáltalán nincs szükségem területi autonómiára. Számomra teljesen elfogadható a jelenlegi helyzet. Az EU tagság biztosította szabad mozgás joga, valamint a szlovák állam jelenlegi viszonyulása a magyar kisebbséghez. Ez itt egy élhető ország, normális emberekkel, normális törvényekkel. Egyre bővülő kisebbségi jogokkal!!!
Amennyiben te, ott Budapesten nem tudod feldolgozni, hogy nincs a Felvidéken autonómia, vegyél be valamilyen gyógyszert!
@Gábris szomszéd: azé azon röhögök ezerrel, hogy az alfahír ruszkizik, meg bolsizik:)))))))

haver, ha így folytatjátok, nem sokára feri felszopó cikket foksz berakni az alfahirből:))))))
@rdos: Tegnap volt a csernobili katasztrófa 31. évfordulója.
@Eszter68: Én egy szóval nem mondtam, hogy nélkületek legyen autonómia. Viszont te is hagyd meg azok akaratát, akik szeretnének maguknak. (Székelyföld)
@Eszter68: azé nem gondoltam volna 1990 évek elején, közepén, végén, hogy irigykedni fogok 2017-ben a tótokra vagy a szőröstalpúakra. erre de. nem is borotválom a talpamat mostanság, hátha sikerül nekünk is:)))
Most olvstam valahol, hogy az országgyűlési őrség egy házelnöki rendelet ételmében az országban bárhol bevethető, pontosabban az ország egész területén elláthat feladatokat.

Nem értem, hogy ez nem a parlament joga, hogy eldöntse egy fegyveres testület az országban mit, és hogyan csinálhat? Vagy Kövér házelnök maga az országgyűlés? Megkérdezhetné valaki tőle ott a parlamentben hogy is van ez?
@taga20: Szerintem gyuriferi, aki annak idején ugyanúgy benne volt Putyin seggében, mint most Orbán szánalmasabb a mostani műsorával. :)
Valamikor volt egy mondás, miszerint aki világot akar váltani, annak különbnek kell lennie, mint akitől meg akarja váltani.
@taga20: abban is az ukránok voltak a hunyók. :)
@Gábris szomszéd: azé az nagyon mulatságos, hogy egy jobbikos vádolja gyurcsánt avval, hogy benne van a ruszkik seggébe!

te egy benihill vagy ártu:))))))

kágébélát puszilom, ha találkozol vele add át!
@Gábris szomszéd: te kis csicska, nem tudod, hogy soros volt?
Magyarország ellen "mindössze" 23 kötelezettségszegési eljárás van folyamatban, míg ez a szám Németország esetében 55, írta az egyik portál.

Tudta a fene, én csak azt tudom, hogy a wiki szerint 81,41 milliós a lakosság a németeknél, nálunk meg 9,845 millió. Ugyé világosak az arányok?
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Eszter68 (törölt) 2017.04.27. 20:40:06

@Gábris szomszéd:

A 2011-es adatok alapján Romániában kb. 1 millió 200 ezer magyar él. Ebből Székelyföldön 800 ezer.
Tudod mi lesz azzal a 400 ezer magyarral, aki nem Székelyföldön él egy területi autonómia esetén?
El fognak tűnni cirka 20 év leforgása alatt.

A területi autonómia egy méretes gumicsont. Kiváló téma hangulat és feszültségek keltésére, pótcselekvő politikusoknak.
@Gábris szomszéd: Igen. :-( És minő "véletlen" kb. azóta az atomenergia ipar nem növekedett, Fukusima óta pedig mintha lassú csökkenés lenne az üzemelő blokkok számában. Biztos csak véletlen. :-( Nem pedig felelős - kockázat kerülő döntés. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: (A kettőből) csak egy maradhat? :-) Kezdetnek megteszi, de csak a kezdetnek. :-)

Vagy egy újabb gumicsont. :-(
@látjátok feleim szümtükkel: Ugyan az ország háza (az országház) az országban van, de abban teljesen igazad van, hogy mintha nem kicsi arány tévesztés lenne ez a dolog.

Valamiért nekem a leninfiúk ugrottak be elsőre. :-(
444.hu/2017/04/27/nacionalista-tuntetok-vertek-szet-macedon-parlamentet-miutan-egy-albant-valasztottak-meg-hazelnoknek

Tetszettek volna gránátvetőket beszerezni. Lőrésszemű csapajev elvtárs mindenre gondol, még az ilyen esetekre is.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68: Erről értekezz mondjuk a Dél-Tiroli német nyelvű polgárokkal.

Eszter68 (törölt) 2017.04.27. 21:24:42

"Már eddig is több tízezer gyerek jövőjét vette el a kormány az oktatási rendszer hatvanas évekbe repítésével. Csak velük senki sem foglalkozott, ők nem érdekeltek senkit sem. Az ő szüleik szegények, sokszor cigányok, és ha őszinték vagyunk, nekik Orbán uralkodása előtt is rossz volt. Aztán jött az alsóközép, az ő iskoláikat érintette elsősorban az alapítványi iskolák és a szakközépiskolák kinyírása, de ez is simán ment, mert a többiek hagyták. Most a középrétegek jönnek, amit simán elfogadnak, mondván, hogy „egykor mi is felvételiztünk, ki lehetett azt bírni”. Aki nem bírja ki, megy a szakiskolába. Kádár alatt pont így volt: az elit kiküzdi a gimnáziumi férőhelyet, az ő gyerekeik mennek majd egyetemre. A többieknek pedig marad a migráns vagy Soros György, akit utálni lehet a szegénységért, a kudarcért, az elrontott életért. Épül vissza a barakk, a vidámságot majd valahogy megoldjuk."

168ora.hu/onody-molnar-dora-sotetseg/
index.hu/belfold/2017/04/27/bortonbe_kerult_a_migransokat_ijesztgeto_magyar_kamionos/

"Jeddi Árpád Leventét a brit határőrök 2016. október 19-én kapták el, 880 kilogramm csempészett dohányt találtak a kamionja rakterében 174 328 font (62 millió forint) értékben. A csempészárut karácsonyi csomagolópapírban rejtették el.
Miután Jeddit átkutatták, 6 gramm kokaint, 81 gramm amfetamint, könnygázt és több kést is találtak a sofőrnél.
A bíróság 11 vádpontban találta bűnösnek Jeddit, aki április 20-án meg is kezdte 3 éves börtönbüntetését."

Puff neki. Nemzeti nagymagyarból, börtöntöltelék. Ez ám a karrier.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/27/sajat-europai-partja-keri-orbant-hogy-modositsa-a-lex-ceu-t

Elég vicces látni, mikor a felcsúti cigány kimegy Brüsszelbe és rászarik a néppárt asztalára, azok meg még mindig finomkodnak vele. :)

Megkérjük president orbánt, hogy módosítson. A teknyős meg a térdét csapkodja a röhögéstől. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68: nem értem mi baja az írónak. aki nem bírja az elesik, ez pont nem az amit támadni lehet
kolozsvaros.com/2017/04/27/ahol-egy-atlagszavazonak-ezer-evet-kellene-dolgoznia-ahhoz/

Hát valóban.

Ahol egy földbuta barom 100 milliárdot gyarapodhat egy év alatt, abban a zországban bizony lefőtt a kávé minden tisztességes embernek. Ők itt nem rúgnak labdába.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: Az ipari katasztrófák blog is megemlékezett róla. :-(

Részeg rendőr bírságol részeg sofőrt. Hol? A négyszáz ezer csernobili likvidátor között. :-( És még ez a legkevésbé durva. :-( Védőfelszerelés nincs, jódtabletta csak az eftársaknak, ... :-(

iparikatasztrofak.blog.hu/2017/04/27/csernobil_elso_kezbol_csak_a_kodvago_sisakom_adtam_a_kisfiamnak
@PeniValdes: az oktatásban pont nem szabadna ennek érvényesülni!
Ő az új orbáni rendszerben hamar elesne! Te meg könnyedén átlépsz rajta!
444.hu/2017/04/24/az-apaczai-kituno-bizonyitvanyu-vegzose-nyilt-levelet-irt-balog-zoltannak
@rdos:
majd eccer lesz kis házihasználatú fúziós is, vagy ugye Kína és az ájrópai junijó közösen holdtelepüléseket akarnak csinálni...képzeld majd kiderül, senki sem járt ott előttük...

a technika fejlődése nem áll meg de még a hasadás nem megy, valami probléma lehet, mint gőzturbinánál a rés sel...minél szűkebb a rés annál élvezetesebb

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: Nem ismertem. Kössz a linket. :-) Megnézem.

@Rodeo36 11: Erről a fúziósról jut eszembe, hogy amióta az eszemet tudom mindig 25 év múlva lesz készen. Már negyven éve is ezt mondták. :-(

Egyszer egy atomtudósnak javasoltam kommentben, hogy mi lenne, ha a nagyon ritka, de valószínűleg létező gömbvillámot kutatnák? Mert hogy az is plazma és ha a természetben sikerül akkor talán azt kéne másolni. Az egyik elmélet szerint a gömbvillám ugyanis nem más mint a cikk-cakkos ecceri villámnak egy önmagába záródó hurka, vagy hurokja. A köráram pedig toroidális elektromágneses teret kelt, és ha máshonnan nem, a cigi füstkarikájából tudjuk, a toroidális áramlás stabilis.

A prof vagy nem értette, vagy nem akarta érteni. Nem erőltettem. :-( Meg lehet hogy nem is volt jó az ötletem. :-( Egyszeri (szakmáját most vesztő) mérnökként meg mit ugrálok. :-(
@Rodeo36 11: Gőzturbina rése. Most nem a pajzán szűkületre kihegyezve. Másik mániám a turbinákkal - propellerekkel - forgólapátos szivattyúkkal (ha radiál, ha axiál) az a bajom, hogy eleve nem lehet hatvan százaléknál (59, valamekkora század a pontos érték) jobb a hatásfoka (még ha a résen nincs is veszteség akkor sem). A térfogat kiszorításos nyomattyúk (szivattyú a neve, de nyomattyú lenne az magyarul) viszont akár 95%-ot is tudnak.

Na mindegy. Az ipar valamiért viszont a "forgósakat" kedveli. :-(
@rdos:
kkkkkkkk

ne erőltesd...van egy olyan elmélet, hogy a Nap maga is egy belül üres és ebből kifolyólag hideg gömbhély amely kívűlről kapja az energiát (a napfoltok hőmérséklete közelít a nulla kelvin hez...) és az egész jelenség egy felületi gömb"villám" és a protuberanciák nem belülről kifelé hanem kívűlről befelé türemkednek azaz a tejútrendszer teljesen más szerkezetű, mint amit a hagyományos csillagászat tanít...de eszt szépen leugattyák és elnyomják, nem akarják tárgyalni sem lesöprik, mint hülyeséget

és akkor a legbelső bolygó is elgondolkodtató már régóta tárgyalják a kb 15000 éves megfigyelések és az azokban megjelenő emlékek az égen egészen más merkurt mutatnak egy "lángoló" lobogó hajú istennőként ábrázolták de az idővel ez csökkent

brühüyyy
kkk
@rdos:
könnyebb forgatni mint rángatni alternálva... lásd a Wankel motort...
és a Kaplan turbina a legjobb már egészen kis magasság különbség esetén... én nagyon csodálom főleg a csodálatos kézzel csiszolt siklócsapágyai miattbár lehet az SKF vagy más már tud nagy horizontális gögős csapágyakat csinálni 2 méter átmérőben és 30 cm vastagon????

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: :-) Persze hogy nem erőltetem. Mondjuk ezt a nulla Kelvines Napos gömbhéjat csak tőled hallottam, de pár dolog miatt (pl. gravitáció, ebben hiszünk és használjuk is) nekem igen meredek.

Ide-oda, vagy fel-le mozog vagy forog. Értem én hogy a kerék feltalálása óta a forgás bűvöletében élünk. Csak. Pl. egy helikopter mikor megpörgeti a lefelé tolt levegőt, akkor ez a lefelé irányuló de spirálisan is pörgő légmozgásból a pörgő, vagy a perdület az teljesen felesleges. De ezen sem rugózom, nem ettől leszünk vagy nem leszünk orosz megye. :-)

On. :-)
444.hu/2017/04/27/orban-viktor-telefonon-gratulalt-erdogan-elnoknek-a-teljhatalmahoz

Haverok, buli, fanta.

A haverjai már mind megcsinálták a maguk diktatúráját. Egyedül a teknyősnek kell még mindig szarakodni, holmi választásokkal.
Egy tehetségtelen fasz, nem tud semmit ellesni a nagyoktól.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: A következő lépés, hogy megalakul az Észak-Koreai - Magyar Barátság Kolhoz. :-(

Ja? Kolhoz az már nincs. :-( Nálunk csak közmunkások vannak a főni (polgimester) 187 hektáros "háztájijában". :-(
@rdos: a gravitáció a "leggyengébb" kölcsönhatás...elektromágnes és egyebek is léteznek

szvsz meg fogunk lepődni még sok mindenen

valami számszerű adatokkal kellene megnézni milyen is a gravitációs hatás pl az Androméda Köd és Tejútrendszer között a távolság figyelembe vételével

brühüyyy
kkk
@rdos:
csodálkozni fox??? vagy már ismered? sok ájrópai országb an divat a kollektív gazdálkodás kanadában is maguktól jöttek rá 50m évvel később

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Ehhez én kevés vagyok. :-( Az viszont szerintem hasznos lenne, ha a természettodományokban azt is tanítanák aminek a magyarázatát ma még nem tudjuk. Mert egyébként elég sok mindent nem tudunk, csak erről szemérmesen hallgat a todomány. :-( Legegyszerűbb példa, és csak a leggyengébb gravitációs erőre remek példa, a Nap forgás tengelye a (ma ismert) bolygók közel egysíkú forgási síkjával kicsit több mint 6 fokos szöget zár be! Ezt a csillagászok elég régen tudják, de mivel annyira megmagyarázhatatlan inkább szóba sem hozzák. :-(

Másik kedvenc blogomat linkelem ebben a témában.

konteo.blogrepublik.eu/2013/04/27/az-x-bolygo/
@Rodeo36 11: Idehaza is alakult a szövetkezetek szétverése után, igaz ez "csak" értékesítésre. De a termelésben is van együttműködés a tagok között, közelről volt szerencsém látni. :-)

botesz.hu/
@rdos:
sok minden változott a Naprendszerben azóta, hogy 15-20000 éve vagy sokkal több megfigyeljük...
és az ilyen konteok nagyon hasznosak mert kényszerítenek önálló gondolkodásra és következtetésekre
magam részéről teljesen nyílt vagyok ezek irányába és nem akarok olyan dolgokba bonyolódni itt és most amire sokan csak sápítoznának...de a megismerésnek olyan útjai is léteznek amit sokan nem képesek (fizikailag) felfogni
pedig létezik és sok minden más is

brühüyhyy
kkk
kösz a linkért nagyon izgalmas
@Rodeo36 11: Örülök ha tetszett. :-)

@Gábris szomszéd: Hát már láttam is. :-( Köszi a linket. Esti mese helyett senkinek nem ajánlom. :-(

A szojvetek "dobtak magukra" meg a fél világra egy "piszkos bombát". :-( Már tudjuk milyen. :-( Fukushima óta meg még jobban tudjuk. :-(

Remélem több ilyen és több ilyen tapasztalatunk nem lesz. :-( És tök mindegy hogy Westinghouse, vagy Roszatom. Az elszabaduló atom(mag hasadás) az rossz atom. :-(
@rdos: Hát tényleg elég brutál. Elképesztő, hogy néhány ember hülyesége és gyengesége miatt következett be egy ilyen tragédia. :(
Köszönjük gyuriferi. :)

Fletó elárulta, mi jön az Orbánnak adott ultimátum után
A súlyos bizonyítékok nincsenek nála, így nem is tesz feljelentést. De ígéri, megszerzi, és ezt vegyük komolyan.

index.hu/belfold/2017/04/27/gyurcsany_elarulta_mi_kovetkezik_az_orbannak_adott_ultimatum_utan/
Mindenki azt mond amit akar az atomenergia hasznosságáról. Egy tény, hogy amióta atomrobbantgatnak, nagyon sok a daganatos beteg, és nekem nagyon sok ismerősőm halt meg daganat okából. Általában 60 éves kora körül. Tegnap előtt temettek egy 63 éveset. Néhai ismerősőm szerint a csernobili robbantás után ő külön sugárkezelés nélkül is pont úgy érezte magát, mint amikor az orvosok kezelés címszó alatt sugarazták. No ő volt a hiteles tanú. Mármint a sugárzás káros hatásáról.

Aki pedig még nem volt daganatos beteg, az ne ugasson a mások jövőjéről, sorsáról atomenergia ügyileg, és ne propagálja a hasznosságát, mint egyetlen idvezítő energia megoldást. Próbálja ki, és majd utána járhat a bagólesője.
privatbankar.hu/karrier/trump-bukott-fotanacsadoja-ellen-komoly-vizsgalat-folyik-306776

Or bán megereszthetne egy telefont Trumpihoz, és megkérdezhetné, hogy is kell az ilyet csinálni.
Mit is Mondott Bánki Erik?

"sejtjük, hogy a pénz az arcátlan brókerek sportautóiban és külföldi bankszámláin lehet. Ám pont ezért és pont ebben a pillanatban tovább kell lépnünk, és le kell rendeznünk azt a kérdést, hogy ki fizeti a számlát. Sajnos, ismerjük a felszámolási eljárás útvesztőit, amely több hónapig, akár évekig elhúzódhat. Ezalatt az érintetteknek pont elég idejük lesz arra, hogy eltüntessék a bizonyítékokat, és a lopott pénzt megfelelő helyre menekítsék."

Vakulj magyar!
Vajna kaszinóbírodalma és a szerencsejáték üzemeltető kis cégek tönkretétele - valamint a távol-keleti konkurrencia állami erőszakkal kipaterolása MEGVAN?
hvg.hu/gazdasag/20170428_orban_kossuth_radio_interju

"Magyarország szemben áll a kaszinókapitalizmussal, amikor valaki úgy gazdagodik meg, hogy másokat tönkretesz. Ez szemben áll az eszmeiségünkkel"

Kééé. Tényleg???
@punkfrog:

kommentek:)

- amikor egy 18 éves, hátrányos helyzetű srác értelmesebb, mint az oktatásért felelős vezető politikus...

-Lehet, hogy gondban lennél, ha arra kérnélek, találj egy 18 éves gimnazistát, aki nem okosabb, mint Balog Zoltán.
@kekex:
Nagyon gáz Viktrorunk.
Friss "élmény"... egy ügyvédi iroda, osztrák ügyfél mondja az ügyvédnek, hogy egyre rosszabb a megítélésünk, amit megért, mert itt is él nálunk, látja mi van a hétköznapokban, meg látta, hogy miket hadovált össze ez a szerencsétlen Brüsszelben.
Szánalmas amit rendez és nem érti, hogy miért ilyen buták az emberek, hogy simán lenyelik a hazugságait, a tereléseit, hogy a migránsokkal...c.bullshittel mindent el lehet hitetni ezzel a buta néppel. A Soros duma is olyan gáz, hogy nincs Ausztriában olyan buta politikus, aki be merne próbálkozni, mert körberöhögnék.
Miközben pitiznek a pénzekért kint, itt uszítanak azok ellen, ahonnan kapják?
Plakátok mindenhol, minden mennyiségben?
Ennyire buta a nép, hogy erre vevő?
Igen, ennyire... :(
@Gábris szomszéd: Azon a néhány emberi hibán túl kellett a katasztrófához a rendszer is. Milyen rendszer? Hát az a rendszer, amiben a gondosan kontraszelektált legalja került legfelülre. :-(

Ha nem értenéd nézz körbe itt és most. :-(
@Rodeo36 11: Mért kell a költséget vetni?

Állítólag az ország szántóterületének egyötöde parlagon maradt az idén, de ezzel nem foglalkozik senki. Az Újságok csak arról írnak, lesz-e az országnak „költségvetése”?
Mi ért kell a költséget vetni? Mi kel ki a költségvetésből? Áremelés! Aztán csodálkozunk, hogy úgy nőnek az árak, mint májusi kukorica, eső után! Mibe vetik a költséget? A hazugság termékeny talajába! Hogyan vetik a költséget? Pénzszórással! Sajnos sokat ellopnak a „vetőmagból”, sokat szórnak szét a semmibe. Ezért a maradéknak jó talaj kell. A Költségvetés talaját mélyenszántó gondolatokkal túrja fel a pénzügyminiszter. Közben arról panaszkodik, hogy sovány az ország lova, és minduntalan beleakad az eke a múlt gyökereibe, az ellenzéki rögökbe! A Fityiszkutya jobboldalról igyekszik levizelni az eketaligát, a kisgazda nagygazda maga szeretné megragadni az eke szarvát. Közben sok korrupciót, hamiskölcsönt, szemetet igyekeznek „beforgatni a szántásba”, hogy az eltűnjék a szem elől! Végezetül félrevezetéssel igyekeznek az egészet „elboronálni”, majd kormánypárti túlsúllyal lehengerezni. Ha ez sem volna elég, kap még egy kis „fejtrágyázást”, hogy megerősödjék a gyöngécske vetés.
Ha odafigyelnek észrevehetik, hogy elmaradt a gyomirtás, (de volt csávából kihúzás), a konkoly, a gabonarozsda elleni küzdelem. Kézi lesz az aratás,(nagy a szemveszteség) sok kézen-közön megy át a termés, sokat ellopnak ismét. Végezetül keserű, és drága kenyeret sütnek nékünk a „költségvetők!
1994. 10. 05. Megjelent az Éjszakmagyarország napilapban, 95. február hóban. Nincs új a nap alatt! Csak a szereplők, a tolvajok változtak.
„Ha a gazda változik is rajta, marad a nyereg a szamáron!”— ókori mondás
Kárpáralja, Galicia 300 éve költözik befele! Most a többség jogán odacsatolják! lásd Trianon!
@Szúrófény:
magam részéről 1986 ban láttam mindeszt az én próféta lelkemmel...mikor meghallottam kik is azok a suhancok akikről a fáma kezd papolni és az a fajta selejtes szamizdat amiből tisztán láccott semmi mást nem akarnak, mint a hatalmat...hányan lebasztak ezért, el nem képzeled...

brühüyyy
kkk
süti beállítások módosítása