Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.03.31. 11:57 Fabius

Agyarország erősödik!

Abüdösrothadttetveskurvaéletbemárcsakugyan! Seggbe pocsékolta az Isten azt a világot, ahol már egy kis genyózásért is ekkora perpatvart képesek csapni! Nekem azt mondta az Árpi, hogy jól áll, ha kemény vagyok, mint a fagyott kutya lába, erre mindenki azt mondja, épp annyira vagyok ízléses.

orban_viktor_soros.jpg

De mi a baj azzal, ha azt mondjuk, 25 éve egyetemet alapítani úgy kellett volna, ahogy azt én holnap fogom kitalálni?!

Most komolyan! Hülyék ezek? Mi nem jó ezzel? Mi nem jó azzal, ha nem hagyunk senkit a holnap alkotandó törvények felett állni ma? Mi nem tetszik már megint? Nincs talán jogbiztonság? Hádehogy nincs, én speciel teljesen jogbiztonságban érzem magam, a kiccsaládomat meg a Lőrincet is. Há nem? Há de! Bármikor olyan fejlemény felmerülne ami ezt veszélyeztetné, másnapra el is múlna. Mindent a nemzet ségemért!

Dikk, oszt csak ordít tovább az istenadta!

Háló! Pubi! Ne ordíccsál, baszod! Nem akarjuk mi komolyan beszántani a CEU-t, csak odafingottam volna a Gyuri bácsi orra alá egy ízeset. Mert jól esik azért, meg mert itt minálunk belőle csináltam a főellenség képet a megkopott GyuriFeri helyére. Na'éted, csituljáel, fel köll rázni az ellenzéket is, a hülyék egymást basztassák ahelyett, hogy minket basztatnának. Pedig megüzentem a semmilyenzsótival, hogy kibaszottűberbrutál kampányra kell készülni, amit az ellenzék fog csinálni. De ezek hülyének is ostobák, oszt'ha nem csinálok valamit amitől felébrednek, akkor a végén előzmény nélküli válaszcsapással kell kezdeni a kampányt.

Értitek már? Akkor oszoljatok, nincs itt semmi látnivaló, csak Agyarország erősödik, ahol az ugatós kutya villogtassa' a foga fehérit!

 

 

498 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1112390349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pedig mondhatták volna azt is, amit a fidesz a taxissztrájk után: A kormány hazudott.
De ezek az egyetemi emberek nem tudnak kivetkőzni az úriemberes viselkedésből!
www.atv.hu/belfold/20170331-hamis-kijelentes-reagalt-a-ceu-orban-szavaira/hirkereso
és ezek a prostisrácok nagyonhülyék. Még az sem tűnik fel nekik, hogy a "szabadságharcos" és a fasiszta talán-tán nem közös halmaz (egészen), de ők juszt is azonosítják őket:
pestisracok.hu/az-otvenhatos-hosoket-nacizo-havas-szofia-meg-nem-uszta-meg/
"Ha a kormány nem tud patrónus-kliens viszonyokat teremteni, és valakit kézből etetni, akkor megpróbálja erővel felszámolni – mondta Magyar Bálint. A szakember szerint nem sok esély van rá, hogy a rektorok felszólaljanak a történtek miatt, ezt egyébként szégyenletesnek tartja. "
www.atv.hu/belfold/20170331-magyar-balint-orban-szeret-haboruzni/hirkereso

ez most cáfolat, vagy majd lelkesen kormánytámogatnak?
www.hirado.hu/2017/03/31/a-rektori-konferencia-a-felsooktatasi-kerekasztal-osszehivasat-kezdemenyezi/?source=hirkereso
(M)agyarország erősödik. Acsarkodásban. :-(

Idétlen szójáték, ami esetünkre illik? :-( Bár ne illene.
Egy madzagra vannak ezek fűzve, látni a megnyilvánulásaikból.
Persze ez az okos Kósa megkérdezhetné a miniszterelnök feleségétől, hogy ha valaki nyer egy bíróságon, akkor ki fizeti a perköltéget?

Mellesleg a Lázár azt mondta, hogy mindenkire vonatkoznak a törvények. Értem én, csak azt nem, hogy akkor a fidesz frakció miért bujtogatja az embereket a törvényes rend ellen? Ez nem ellentétes az alaptörvényükkel? Persze fellebbezni kell is, ez a dolguk, de a perköltséget akkor is ki kell fizetni, ha nem nyernek.

index.hu/belfold/2017/03/31/a_fidesz_felszolitotta_a_kormanyt_ne_fizessen_a_magyar_helsinki_bizottsagnak/
Or bán is megaszondta, hiába milliárdos valaki Magyarországon, nem állhat a törvények fölött. No akkor mi is van a fideszben? Főni megaszodja, Kósa meg felülbírálja?
Vagy a Lőrinc barát a gyevi bíró, aki kivétel a milliárdosok közt?

index.hu/mindekozben/poszt/2017/03/31/orban_viktor_kemenyen_kiosztotta_meszaros_lorincet/
Ezek TÉNYLEG nem tudnak egy lépést sem előre gondolkodni!
eduline.hu/felsooktatas/2017/3/31/A_magyar_egyetemek_ellen_fordithatjak_a_lex_I8ZW80
naná, hogy a románok!
pár szempont:
hvg.hu/itthon/20170330_fidesz_ceu_kormany_rektor_michael_ignatieff_soros_gyorgy_palkovics_laszlo_balog_zoltan
"Egyes találgatások szerint a kormány a Soros-alapítványok által is támogatott Helsinki Bizottság múlt heti, Magyarországnak fájó strasbourgi győzelmén rágott be és így akar bosszút állni az amerikai milliárdoson (az Emberi Jogok Európai Bírósága kimondta, hogy Magyarország jogszerűtlenül tartotta fogva a tranzitzónában a menedékkérőket). Mások szerint a kabinet a választásoktól függetlenül régóta fel akarta számolni a „szélsőségesen liberális mételyt” (copyright by Schmidt Mária), de olyan magyarázat is kering, amely szerint a kormány így akarja zsarolni az amerikai milliárdost, hogy ha kivonja az országból az „ellenséges civileket” támogató Nyílt Társadalom Intézetet, akkor megtarthatja a közismerten a szívügyének tartott egyetemet."
Na ehhez illik a poszt gifje a kancsalsággal.
@kekex: mint láccik -ebből is- a kormány=fidex nem tud és nem is akar dolgozni csak a szart kavarják

rohadt egy poloska faj amit ki kellene írtani, már késő

brühüyyy
kkk
a miniszterelnökség közelében dolgozó ismim szerint már eldöntötték, hogy ki fognak lépni az EU-ból. ezt elsősorban arra alapozza, hogy ezirányú jogi anyagok vizsgálatára felállítottak egy fedett csapatot, amely persze "nem létezik" a valóságban, és amelyről csak kevesen tudnak még a fidesz belső köreiből is. számára nem kérdés, hogy koccanni fognak a következő ciklusban.

most nagyon figyelik a briteket, hogy azok hogyan játszák le a partit Brüsszellel, és majd ennek figyelembevételével nekik hogyan kell megkötniük a szerződéseket Brüsszellel a kilépés után, hogy továbbra is hozzáférjenek az EU-piacához.

szerinte ezek az akciók (most a CEU betámadása) egyáltalán nem a következő választásoknak szólnak, nem a tábor további fanatizálására szolgálnak: ugyanis a masszív fidesz-tábor tökéletesen egyben van, azzal tuti a jövő évi győzelem. Habonyiék ezekkel az akciókkal tudatosan európai szinten kezdték el feszíteni a húrt, hogy egy idő után elkerülhetetlenné váljék egy nyílt konfliktus Magyarország és az Unió között. ilyen a Kupak Lajos minapi kiszólása is: ki kellene lépnünk az Európai Emberjogi Egyezményből.

és ennek az egésznek az a célja, hogy a társadalomban elhintsenek - a fideszszavazókon kívül is - egy tartós EU-ellenességet, és egy kilépésről tartandó népszavin már a kilépés mellettiek legyenek többségben. ugyanis ma még az EU-pártiak vannak többségben.
Még a végén kiütik az agyart a szájukból.:D

"A közlemény javasolatot is tesz a magyar kormánynak, mondván: kerüljék el azokat a törvényi lépéseket, amelyek a CEU működésének függetlenségét korlátoznák. A CEU egy elsőrangú akadémiai intézmény, amit az Egyesült Államokban és Magyarországban akkreditáltak, a diákjai és alkalmazottjai száz országból érkeztek - írja Donald Trump külügyminisztériuma, kiemelve: az egyetem akadémiai munkája révén erősíti Magyarország befolyását a régióban, és hozzájárul a független, kritikus gondolkodáshoz."

nepszava.hu/cikk/1125217-ceu---trump-kulugyminiszteriuma-is-kiallt-az-intezmeny-mellett/
@xyxyxy71:

Ez egy jó hír arra, hogy 2018-ban azzal rémísztgesse az ellenzék a válsztókat, hogy ha a fidesz nyer, akkor biztosan kilépünk az EU-ból még akkor is, ha ennek a fidesz pont ellenkezőjét állítják. Hiszen amikor valamit nagyon hárítanak, akkor pont az ellenkezőjét teszik.
@látjátok feleim szümtükkel: sosem ismernék el, nem működne.
Azt olvastam, hogy zavartan hallgatták az Európai Néppárt tanácskozásán Orbán felszólalását.

Ez a zavartan hallgatták lehet nézőpont kérdése is, mert mi van, ha nem zavarban voltak, hanem csak mérhetelen unalmat sugalltak a hallgatók?
Nagyeszű sündisznócska is megszólalt, lőttek a cukiságnak-
Ezek akarnak kormányra kerülni, iszonyat.

444.hu/2017/03/31/toroczkai-laszlo-jobbik-alelnok-a-ceu-t-be-kell-tiltani-a-romjait-soval-kell-behinteni
@xyxyxy71: de miért?????
Angliához méricskélni magunkat?
Őrület, ehhez persze a jobbik hevesen asszisztál.
@Amelanchier: ez az a lófaszjóska, aki szégyellte az apja, az ősei, egykori szlovák eredetükre utaló nevét - "Tóth" -, ezért azt "Toroczkai"-ra, történelmimagyarországosra magyarosította.
@xyxyxy71: :-( "Nem létező csapat". :-( Értem. Elvileg na jó, földrajzilag Európa közepén vagyunk (közjogilag mán inkább a Balkánon, de bizonyos balkáni régiókat ezzel már sértek :-().

Innen akar túl kedves vezetőnk kiléptetni minket?

A Kárpát-medencéből esetleg nem akarna kiléptetni minket? :-(

Mit, milyen disznóságot kell még meglépnie túl kedves vezetőnknek hogy más bábot keressenek helyette?

Vagy ez lesz a sorsunk? Aleppónál jobb, de már nem sokkal. :-(
@Amelanchier: az elmebegteséget lábon kihordó Laci, a Kövér Laci - ilyen sejtelmesen, az ő megszokott istenkomplexusos modorában - is elejtett valami fontosat a napokban egy lakossági fórumon: "most még vissza lehetne csinálni ezt az egészet a Fidesz esetleges veresége esetén, de egy újabb négy éves fideszes kormányzás után már nem lehetne."

mi mást jelente ez, mint a kilépést. nyilván végig fogják rabolni a következő négy évet, és tovább építik ki az uralkodó elitjüket, de ez igazából, ha nem nézzük ennek a szerencsétlen országnak a nyomorát, semmit sem jelentene.

egy kilépéssel viszont beköszöntene végérvényesen egy új mélysötét Kádár-korszak. csak azt gulyásfeudalizmusnak hívnák.
@xyxyxy71: de gazdaságilag egy nap alatt kezelhetetlenül roppanna össze az ország, ezt senki nem vállalhatja be.
@rdos: egyébként szerintem ez a full bolond Geci a maga vidéki tanácselnökös-téeszcséelnökös agyával tényleg mindegyszerűen úgy gondolhatja, hogy a kilépés után odakötözzük gazdaságilag magunkat a kolosszus Szovjet-Oroszország seggéhez, és annak (plusz közép-ázsiai országok, plusz Kína) farvízén bőven elevickélünk, és ő lesz az új jóságos Kádár, aki enni ad a népének.

ott is oligarcha-újfasizmust épít Vlagyimir, itt mi meg a lábszagú oligarcha-újfeudalizmusunkat, és mindketten utáljuk a lipcsi Nyugatot a demokrácia-nevű hülyeségével.

tényleg ennyire szét van már gyógyszereztetve és pálinkázva ennek a mocskos tolvaj féregnek az agya.

arra nem gondol a hülyéje, hogy Vlagyimirnak már mindjárt itt van a 70. szülinapja, és az oroszoknál 70 felé mindenkit megpuccsolnak. mégha 40 éves lenne Putyin, érteném is valamennyire a Gecit, de így...
szépen lassan összegyűlik annyi feszültség ebben az országban, hogy egy-két szerencsétlenebb sorsú taknyász fidesznyiket föl fognak lógatni az első fára

nagy kár, hogy az ellenzék és a nem fidesz-szimpatizáns nép ennyire tehetetlen, jobb lenne megakadályozni a robbanást
@xyxyxy71: Nekem is ez jutott eszembe a "nem létező csapat"-os híred kapcsán.

Kalinyingrád 2. :-( Ha mán Paks2 is. :-(

Mondjuk az Eu-ból még lehet hogy ki is tudja vezetni ez a túl kretén, ... beszélek félre kedves vezetőnk az országot, de a NATO az egy nehezebb ügy lesz. Már a CEU-s téma is nagy nemzetközi hullámokat keltett, aztán ez még csak a vihar első szele volt!
444.hu/2017/03/31/turbofokozatba-kapcsol-a-kormany-mar-hetfon-beterjesztik-a-ceu-elleni-torvenyt

444.hu/2017/03/31/toroczkai-laszlo-jobbik-alelnok-a-ceu-t-be-kell-tiltani-a-romjait-soval-kell-behinteni

Igen elvtársak. Most már turbófokozatba kapcsolva fasizálódik az ország.
Ez így helyes, finomkodásnak helye nincs. Fain kis náci országot csinálunk ide az ejrópunió közepébe, ide bele ni, ráadásul ejropuniós pénzből, hihihi.
Brüsszelt is megállítjuk, akárki meglássa, mert mi még a szabadságharcot is ejropuniós pénzből vívjuk, hihihi.
A magyarok nyilai, már Brüsszelt ostromolják. Halál a haldokló nyugatra elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Amelanchier:

Amennyiben választani lehetne, inkább a jobbikot tiltatnám be. A romok sóval behintését is lehetne praktizálni ez ügyben.
@Oxica:
levédiabasznád RIP
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: stirlic, levédiabasznád a kibaszott putyini oroszországot másolja, kis fáziskéséssel.

lásd a CEU-t.

úgy, hogy így örülj, te szerencsétlen kanadában élő migráncs!
@xyxyxy71:

Aztán mi fog történni a kilépés utáni első napon? A jónép arra ébred, hogy bilibe lóg a keze?
@taga20: kötelező a kűr? vagy önként dalolva hazaárulók?

tietek feküggyetek össze velük és éljetek nemi életet velük

nekem annyi közöm hozzá, hogy a CEU rektora canadai volt Miniszterelnök

brühüyyy
kkk
@Eszter68: ezt nem nagyon akarod majd érteni, de az Angyal gusztustalan fotosoppolt vízenjáró képe és a te mostani mondásod között abszolút nulla a különbség.

Honnan veszed te a bátorságot, hogy minden ötödik ember gondolatvilágát - ami mellesleg a példa alapján a te gondolatvilágod is, de itt pl tagáé is és a fél világé ráadásul, ha mások is az ellenségek benne - ki akard tiltani a világból?

az a helyzet, hogy elég szomorú, hogy elvileg lassan három évtized szabad világ után is a félfeudális illetve gondoskodó állam reflexei működnek a fejekben.

és csodálkozunk az eszement gonoszság és erkölcstelenség győzelmi vitustáncán.
@taga20: még önálló szar sem készűl az üres fejedben? még a migráncsot is a zesztiről másolod?

egyébként honnan tudod mindeszt? a semmit...tietek az egész úgy ahogy van, a ti nemzetetek és ti hazátok nem a tót beszólogatóé

onnan szlovákiából könnyű...migeráncs legyen levédiabasznádon a szerelmed

brühüyyy
kkk
@taga20:

ez nem öröm, taga.
ez káröröm. annak is a legrosszabb fajtája.
@Rodeo36 11: stirlic, levédiabasznád a kibaszott putyini oroszországot másolja, kis fáziskéséssel.

az akasztanivaló geci, pakskettőt is ránk akarja verni, az akasztanivaló putyinnal.
@habakuk000:

ideje lenne eldöntened, hogy támogatod, avagy nem a jobbikot.
@Eszter68: ha rodejopajtást olvasom, mindig az jut eszembe, hogy ne öregedjen meg az ember, mert egy ilyen szellemi, testi nyomorék lesz, mint ez a gerinctelen féreg.
@Eszter68: haba szeretne, kurva és szűz is lenni egyszerre.

de nem fog neki sikerülni!:)))
@Rodeo36 11:

" ti nemzetetek"

hülye-e vagy?
/költői kérdés volt/
@Eszter68: mondtam, hogy nem akarod megérteni és félre fogsz beszélni..

manapság már csak én fostalicskázom, mindenki más cicázik szépen

útálom, minden életkedvem elmegy a jobbiktól , konkrétan angyal bazsalygásázaitól, s Rodeo témabeli kontráitól

de ugyanígy a másik oldal hasonló eszmefuttatásatól is

na minden jót mindenkinek, részemről a kertészeken túl nem nagyon maradt beszélgetőpartner
sajnálom
@Eszter68:
te nem vagy költő...kkk csak pénzköltő

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

"manapság már csak én fostalicskázom"

ej, haba! volt idő, mikor keményen felszólaltál a fostalicskázók ellen. aztán mire ráébredtél, hogy igazuk volt, már nem maradt beszélgetőpartner.
@habakuk000: D

www.youtube.com/watch?v=PvYO7eVsdhg

később majd dumálunk,sétáltasd a kuttyokat)
@taga20:
már az is baj, ha a zember bölcs és csendben odamondogat az ilyen agyament senkiháziaknak mint te is aki fidex vagy nem is tagadhatod sőt tagja vagy a prostisrácoknak is a rétvári kisasszony mellett szorosan a másik oldaladon a kövérlacaelvtárs a zizgis bajuszával

brühüyyy
kkk
@gazoló: te melyik vagy a közönségből?
brühüyyy
kkk
@habakuk000: Jó estét... Ha fellógatnak párat, az csak alka!om a nyílt diktatúrára, nem? Persze, ha kilépünk, bele fog férni az is... Szerintem az orosz hitel felvétele pont a kádári hitelből túlélés modellje... Mert a hitel fele elég Paksra - a többi mi másra kell? Ez az elméletem...
@habakuk000: Ja igen... Még annyi, hogy a politikai filozófia szerint ami nálunk van, az csőcselék-demokrácia: csak magamért állok ki, másokért, távlati, elvi dolgokért nem. Ld. Netadó. Remélem, nincs igazam. Ha rebellió lesz, vagyis a jobb forgatókönyv, az is rettenet...
@Eszter68: tévedsz, mint oly sokszor, a trágárság, a személyes rosszindulat és kirekesztés ellen léptem fel
beszédem nincs ezek jeles képviselőivel

őszinte sajnálatomra ebbe már te is beletartozol,
@Rodeo36 11: bolhás, pont az ilyen kommentjeiddel igazolod, hogy igazam van.

ne öregedjen meg az ember:))))
444.hu/2017/03/31/az-oktatasi-hivatal-elismerte-hogy-a-ceu-megfelel-a-mostani-torvenyeknek

"A hivatal megerősítette, hogy rendeben van az intézmény akkreditációja, mert azt a New York államban területileg illetékes regionális akkreditációs bizottság, aThe Middle States Commission on Higher Education is elismerte. Ezt azt jelenti, hogy a CEU az Egyesült Államok belső joga szerint elismert felsóoktatási intézmény. "

A felcsúti teknyővájó meg valami csalásról hadovált reggel a lápimagyaroknak.
Hát pont ezért kell törvényt módosítani, hogy ne tudjon megfelelni a törvényeknek, csak azért mert a teknyős agyában bekattant a soros fogaskerék és Gratzban még nem tudták kikezelni.
Még nem kapta meg az új dilibogyókat és inkább taccsra teszik szarosmagyarország legjobb egyetemét.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68: én mindig mondtam, hogy nem érdemes megöregedni, me nem emlékszik az ember az előző hétre sem:)

döbbenetes, hogy haba hogy ossza az észt.
aki meg emlékszik a sok faszságára, az meg csak röhög rajta:))))
@taga20: belőled a sárgakéklilaződ irígység beszél
brühüyyy
kkk
most megint rólam beszélsz ahelyett hogy arról amit írtam dehát rajtad váltosztatni olyan mint...
@Eszter68:
Nagy-Britanniában már a kilépés osztja meg az embereket, most mindenki Skóciába akar költözni, hátha nekik sikerül az EU-ban maradniuk.

Ez a kilépési szöveg pontosan az első támogatás utalásának napjáig tart. Aztán jön a mégsem úgy gondoltuk.
@whatsoever: szia, nem tudom. elképzelhető, hogy csak én öregszem és élem meg egyre nehezebben a mindennapi ámokfutásokat, mint most pl az egyetem kálváriáját, s a társadalom nincs robbanás közeli állapotban.

De nem vagyok arról meggyőződve, hogy egy uniós kilépést tolerálna a nép, szinte minden család egy része külföldön találta meg a megélhetését, nyolcszáz, egymillió világlátott embernek nehezen magyarázható meg, hogy sokkal jobb nektek nemzeti rabszolgának lenni.

Kijöttek a tanulmányok, teljesen egyértelműen írták le, ami látható, hogy az uniós pénzek a túlélést tették lehetővé, szakadunk le, mint állat, Szkopjéban, Pristinában azért nem oly fényes az élet.

Ezek meg annyira elvesztették az önkontrollt, hogy nem fognak megállni.
@habakuk000:

ám, legyen!
nincs hangulatom személyeskedő vitát folytatni, veled sem.
idejöttél. elolvastál egy általam írt mondatot, aztán jól kiosztottál.
minden előzmény nélkül ítélkezek, jelzem folyamatosan.
én nem sajnálom, haba! ha neked erre van szükséged, akkor megleszek a veled való kommunikáció nélkül.
ég veled! :)
@taga20:

lapozzunk! olyan szép napom volt. nem rontom el, netes kekeckedésekkel.)))
@legeslegujabbkor:

pontos diagnózis. )))
semjén már megmondta, hogy a jobboldali szavazókat nagyon nehéz aktivizálni . az újabb ellenségkép /gumicsont/, csak erre való.
@Rodeo36 11: má megint engem igazolsz haver.

mire lennék irigy veled kapcsolatban?
a brutális putyin imádatodra? a sok süketelésedre? a pártállami múltadra? vagy mire?

itt te vagy a legnagyobb személyeskedő, csak ha visszakapod, ako úgy hápogsz, mint egy fityeszes droid:))
@Eszter68: mi volt szép benne?

meghallgattad gecivityát a kosuton?:)))
@taga20: pontos.
ő már annyira felülemelkedett mindenkin, hogy lassan a szíriuszról figyel minket.
@Eszter68: bizony! rengetegszer leírta, hogy mi nem voltunk képesek megállítani angyalt! most meg ez a reakciója!
@punkfrog: pedig, míg hétköznapi paraszt vot, addig szerettem:)))
@taga20:

A pénteki igehirdetésről mindig f.zs. jut az eszembe. :)

Ma tartottuk a tanítónapot. Beszélgettünk, táncoltunk és sokat nevettünk.
@Eszter68: azé remélem tapi nem volt:)

me az ilyen buliknak, elég szaftos szokott lenni a vége:))

www.youtube.com/watch?v=pieR7Cl-jQU&list=RDpieR7Cl-jQU
@Eszter68: még egy.
ez a f.zs ez mi? nem tudom megfejteni:)

komolyan:))
@taga20:

Biztos emlékszel rá. A pénteki interjúkról mindig ő számolt be először, mivel az apósa hatalmas hangerővel hallgatta.
Sajnos, egy ideje már nem jár ide.

----
Munkahelyen nincs tapi. )))
@punkfrog:

finoman fogalmazva, zavaros a mondanivalója.
@Eszter68: csak nem borbolyára utalsz?:)

egyébként, volt egy haverom még a móccerváltás előtt, akinek a nagyfaterja a szabadeurópát hallgatta úgy, hogy a fél ucca hallotta.

forgószinpad, csekelászló, stb.:))
@Eszter68: ja, most má kezd derengeni. én mondtam, hogy ne öregedjen meg az ember, erre nem kezdek:))

elárulok egy titkot, én hetente egyszer számba veszem, hogy kik nincsenek má itt.

nem mondom, hogy szomorú leszek, de érdekes érzés fog el.

pl. emlékszel épészmérnökre? vagy sipire?
@ornagy50: ha nem gugliból nyomod haver, ako haver vagy:)))
@taga20:
hazucc te kis szénalapú...
bye bye
brühüyyy
kkk

téged majd a főnököd a zorbángeci igazol
@Rodeo36 11: hát a te főnöködre, a putyingecire nem cserélném:)))

én eszt a két seggdugót eldugnám a pokolba, ahová való ez a két féreg!

gondolom ebben egyetérthetünk stirlic?:)))
@taga20:

sipire igen.
de visszafelé átolvastam a blogot, mielőtt elkezdtem ide írni. sokat emlegettétek a régi regeket. tudni akartam kik voltak ők.
@taga20: sipi az kemény volt mint nincs_itt!:) vele is mi lett?
a vincenten lehet találkozni régi arcokkal! na meg veled is!:)
ráadásul angyalmentes övezet!
@taga20: Ezt már "akkór"is illet tudni!!!
@Eszter68: "de visszafelé átolvastam a blogot, mielőtt elkezdtem ide írni. sokat emlegettétek a régi regeket. tudni akartam kik voltak ők."

azé neked van egy kis lövésed az fiksz:))
(nekem is:)

egyébként, ha a régi regek köszt kutakocc, ako segítek.

volt néhány patentagy és nagy fasz, de szerintem itt a gyíkon, vérnyúl volt a nonpluszultra.

félelmetesen kemény volt a trollokkal, máskor pedig kibaszott emberi volt az elesettekkel:)

nem találkoztam hozzá hasonló arccal a blogszférában.

valószínű meghalt, de soha nem felejtem.
@punkfrog: szerintem nincsitt felcsavarodott a c43-asával a fára. én sem értem, hogy miért tűnt el.

a vinszenten néha felbukkanok, csak úgy érzem magam ott, mint rogántoni a vasárnapimisén.
nem az én világom, én kevés vagyok oda:))

zene mehet? hogyne!:))

www.youtube.com/watch?v=f95pB9spuFk&list=RDNiqX77qR2bY&index=2
@taga20: Vérnyúl tényleg jó volt. Nagyon jó. Ha jól emlékszem Hacsaturjánnal (Ő volt a svalbardi ha jól rémlik, ... beszélek félre rénlik) akkorákat társalogtak hogy ihaj. :-)
@ornagy50: bakker, ő volt számomra a némbörtu:))

hiányzik!:)))
@rdos: ja, jól rémlik. csak míg hacsa túl intellektuális fasz volt, addig nyúl sima fasz volt.

értetted a dolgait:)

amúgy, egyszer minden véget ér.
@taga20: Nincs_itt-el pár privát mailt váltottam, azóta hogy nincs itt (de találó nick :-)).
Basszus, lehet hogy nekem kéne írni?
@Amelanchier: A baloldal napilapját pénzeli a kormány – be van keverve 2018-ra a botkanarancs? :)

alfahir.hu/2017/03/31/szilagy_gyorgy_jobbik_mszp_fidesz_nepszava
@Eszter68: Nem nehéz keresni. Ha tudod kit keresel, kúgli segít. Pl ha Vérnyúl-ra vagy kíváncsi így kérdezd kúglit.

vérnyúl site:varanus.blog.hu

Nekem 121 találatot adott.
@taga20:

"azé neked van egy kis lövésed az fiksz:))"

Próbáltam normális életet élni egy nem normális helyzetben. Azt hiszem, ezt kellőképpen dokumentáltam is.))
@rdos:

Na, ez eszembe sem jutott akkor. Viszont időtöltésnek kiváló volt.
@xyxyxy71:

Körvér kicsit... ( szabadon választható a jelző ), mert elfelejtette, hogy a Kádáréknak nem 12 éve volt egyhuzamban, hanem több, mint harminc, oszt a fidesz 7 év alatt állította vissza azt, amit a rendszerváltás eltörölt. Miből gondolja, hogy az ő alkotásuk örök lesz? ha kiesnek a hatalomból, akár sót is hinthetnek maguk után, mert néhány év múlva a nép azt se fogja tudni, hogy kik voltak. Persze a dicső ellenzékkel együtt mennek a levesbe.
@Eszter68: igen:) csak stirlicnek ne szójjál, me agy görcsöt kap:)

zene mehet? hogyne!:))

www.youtube.com/watch?v=Bz7IGr3hWog&list=RDBz7IGr3hWog
@taga20:

Kezeltesd függőségeidet! A zene nagyon ott van. )))
@Eszter68: kezeltetném ma is, de holnap is meló, ezé ma csak kolával kenegetem:)

örülök, hogy teccett. itt egy újabb.:))

www.youtube.com/watch?v=XKhbI2XUob4&list=RDXKhbI2XUob4
@taga20: Rohadjon meg az aki a g..iéket hatalmon akarja tartani. :)
@taga20: nekem mostanában egy rodeo36 nevű főnököm van...kizárólag...a többi a tied

oldd meg

brühüyyy
kkk
és ha engem kérdezel akkor ne írj stirlitz nek mert aszt sem ismerem
@Gábris szomszéd: ako először is putyin, utána meg a többi ártány disznó:)

aki meg a CEU-t baszogaccsa, az egy ordas fasz!
@Rodeo36 11: ne basz ki velem stirlic!
tökre úgy nyomod, mintha a putyingeci lenne a főnököd:)))
@gazoló: nem fog sikerülni nekik!
nézz rá angyalra, remeg a keleti faszszopásért:))
@gazoló: Leszarom a polgit meg ceut. Nekem ma is fontosabb dolgom volt. :)
@gazoló: Ellenzék? Minálunk? Pont a politikai árvaházban hívjam fel a figyelmed "őfelsége ellenzékére"? Akik valójában NERtársak. :-(

CEU-s ügy külföldi visszhangja.

gazdasagportal.hu/index.php/kulfoldi-sajto-magyarorszagrol-nemet-olasz-brit-es-francia-lapok/

Az eu-s néppárt csendben van (vagyis támogatja moszkoVityát). :-( Hogy erről a néppártról (barna) miért egy másik szín jut eszembe (vörös). A párttal a néppel egy az utunk ... :-(

És valóban a volt internacionalista táborban, ez az új divat, a naci-onalizmus, az új szín pedig a barna. :-(
@rdos:

Szomorú napok ezek amikor tetőfokára hág a cinikus dölyf,butaság,gonoszság,gyűlölet és a tudat,hogy 2018 után is ezekkel a honfitársakkal kell majd szembenézni akár így akár úgy.
Részemről,már belenyugodtam abba,mindegy mi lesz.
Ha valamilyen csoda folytán buknának(csak kétharmad érne valamit)pokoli szemét ellenszélben az új kormány uniós lovetta nélkül pillanatokon belül bukni fog,ha ők nyernek rájuk(ránk) zuhan a szar...lehet,ez lenne a jobb,legalább jönne a katarzis,a kijózanodás!

....
Maradnak nekünk a 'mikrovilágaink kinek,kinek mi.
De azért jó néha ide benézni)

kepkezelo.com/images/ugke5hk1wuxrmqolunf6.jpg
@Gábris szomszéd: ha leszarod, hamarosan nem lesz jobb dolgod!
most még élvezed a szabadságot, mert nem téged akar a fidesz és a pártod alelnöke sóval behinteni.de sorra kerülsz te is!
@rdos:

"És valóban a volt internacionalista táborban, ez az új divat, a naci-onalizmus, az új szín pedig a barna. :-( "

Van benne igazság. Viszont vannak helyek, ahol elutasítják a nacionalista eszméket. Pl. Szlovákiában 2 hónapja Kotleba nacionalista pártja, a szlovák jobbik, két városban is szeretett volna megemlékezni a Tiso-féle fasiszta szlovák állam megalakulásról. Érsekújvárban és Rimaszombatban is a lakosság erőteljes tiltakozása miatt nem tarthatták meg rendezvényüket.
A párt parlamenti képviselőit rasszista és antiszemita kijelentéseik miatt folyamatosan feljelentik úgy a politikusok, mint közéleti személyiségek.
Pl. itt is olvashatsz róla
ujszo.com/online/kozelet/2017/03/27/kotleba-kepviseloje-a-feher-gyerekek-oltalmazasarol-beszelt-feljelentettek

Magyarországon nem látom a szélsőséges eszmék elleni tiltakozást, vagy elhatárolódást ilyen formában.
@gazoló: Ha maradnak a szotyialisták a hanyatlás akár 4 nemzedékre is kiterjedhet. Utalnék Argentína példájára. :-( Ami szintén egy teljesen píszí "demokrácia" a "szabad világ" "szabad sajtója" szerint. :-( Az "északkórea hangját" meg nem hallgatom, ott lehet más is az argentin minősítés. :-)
@Eszter68: Ez csak azért van, mert Ti annyival jobbak vagytok. :-)

Vagy nem ilyen egyszerű? Megfordítva. Lukasenkóéknál annyival rosszabbak lennének az emberek?

Vagy az oroszoknál? Négyötödük támogatja Putyint. Annak az egyharmadnak a négyötöde, aki szavaz.

Nálatok hagyták a pluralizmust. Nálunk és előbbi példáimban nem. Nekünk ez a már demokráciának sem látszó árvalányhajas izé a nemzetközileg polkorrekt (na jó egy kisz populiszta felhanggal), de várjál, a java még most jön. Lukasenkó fog pironkodni, hogy ez nekije nem jutott eszébe. :-(
@rdos:

"Nálatok hagyták a pluralizmust. "

A gorbacsovi pluralizmusra gondolsz?
Nálunk nem gulyáskommunizmus volt, hanem a Husák-féle.
A rendszerváltás után pedig jó pár év meciari diktatúra.

Egyik sem szabad gondolkodásáról volt híres.
@Eszter68: A mostanira gondoltam, amit Te hoztál példának.

Emlékszem Malina Hedvig ügyére, meg arra, hogy nem volt mindig fenékig tejfel. Most sem az de a trend jó (polgárosodás, alulról szerveződő közösségek, Euró övezet, oktatás nevelés téma hangsúlya, így messziről, meg amit részben pont Tőled tudok).

Röviden. Előttetek ma jövő van. :-) Előttünk csődbűntett. :-(
@rdos: "Ha maradnak a szotyialisták a hanyatlás akár 4 nemzedékre is kiterjedhet. "
szerencsére megkaptuk helyettük a fideszt!
@punkfrog: lehet, hogy rosszul értettem, de itt rdos a szotyialistákat eleve a fideszre értette, mert hogy a főnök szotyizik...kkk
@xyxyxy71: 70 fele kapnak tolunk egy troli vonalat, eszeden legyel :)
@evasanyoca:
akinek nincs tényfelismerési és humor érzéke az sok más bűntettre is képes
brühüyyy

kkk
@xyxyxy71:
Egy banda! Másik ódal, egymást kényszerülnek írtani! "Ez a harc lesz a végső! Semmik vagyunk, és minden leszünk!"
"A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." (Márai Sándor)
„Mi felakasztjuk a kis tolvajokat, a nagyokat kinevezzük politikai posztokra!” Mondta volt Esopus!
@punkfrog: Ha az unokád kérdez a 2010-es évek Magyarországáról, csak ezt a poharat mutasd meg neki!
Egy német, holland, vagy osztrák munkavállaló ezt a mondatot nem is értené. És nincs nagyobb gyalázat, mint, hogy mi pontosan értjük.

alfahir.hu/2017/03/31/berrabszolgasag_munkavallalok_gyarmat_wtf
Most már úgy szeretnám, ha a Soros végre úgy megszivatná ezeket, mint paraszt a Berváját. Kezdhetné mondjuk azzal, hogy kamatostul visszaköveteli mindegyik suttyótől az oktatásába és ösztöndíjaiba belefeccölt pénzt. Utána jöhetne a szivatás level kettő, ugyanis én emlékszem arra, bogy egy a magyar gazdaságnál lényegesen erősebb gazdaság is majdnem ráment, amikor Soros Gyuri bácsi elkezdett játszeni az ország valutájával. Speciel Nagy 00Britanniára gondolok. Tudom, hogy a szivatás Level kettő engem is érintene, de most már arra a szintre jutottam, hogy nem érdekel, dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Mert ezek a gusztistalan komcsi ivadékok, OGV-től kezdve Deutch Tomin át az igazi gusztustalan bolsevik Kövérig megérdemelnék, hagy valaki istenesen megszivassa őket, és akkor talán ennek a kurva országnak az elaltatott népes is felébred és elzavarja ezt a kártékony geci bandát a picsába. Mert más esély nem látszik, amig olyan kommentek futnak a Facebookon, hogy nincs kire szavazni, mert a másikok sem tudnák jobban csinálni.
Ez egyszerűen nem igaz, mert ma már eljutottunk oda, hogy gyakorlatilag egy kisegítőiskola 5. osztályos tanulója is jobban csinálná, mint ezek. Ez a fasz OGV idáig minden követ megmozgatott, hogy közös képre kerüljön amerikai idoljával Donalddal. Most éppen az amerikai külügyminisztériumnál vágta el magát alaposan a CEU ügyével. Ha bármilyen magyar kormány delegáció amerikába akar utazni, örülhetnek, ha a repülögépük a leszállási engedélyt megkapja, nemhogy elhagyhatnák a tranzit zónát.
Csak gratulálni tudok ennek a retardált kreténnek és nyomorult bandájának, Ilyen gyorsan még senkinek nem sikerült elvágnia magát az Egyesült Államoknál és Trumpnál. Bravó ökrök!
Mi is eljutunk majd ide?

Nagy balhé volt Paraguayban, felgyújtották a parlamentet

index.hu/kulfold/2017/04/01/nagy_balhe_volt_paraguayban_felgyujtottak_a_parlamentet/
@Gábris szomszéd:
nem teccett az architektúrája? vagy a függönyök? mit ártott az épület, hogy fel kellett gyújtaniuk??
ahelyett, hogy a politikusokat rakták volna máglyára

brühüyyy
kkk

el voltak tpévedve vagy sok volt a fehér rum?
@evasanyoca: :-) A gondolataimat is kitalálod. :-) Köszönöm.

Focialista kishazánk minden NERtársa a a szotyializmus útjára lépett a stadilózeumokban. Mind a 3217 db NERtárs, akik az enbéegy legutolsó fordulóján a lelátón voltak. :-)

Na. Szerintem így már punki és érteni fogja. :-)
@Gábris szomszéd: öngól, és ismét csúsztatsz mint állat gerinctelenül:

a magyaroknál nem divat kifizetni a béreket, a magyarok sarcolják ki a végtelenségig a munkavállalókat, a multik, a külföldi leányvállalatok lényegesen jobb munkafeltételeket és kultúrát biztosítanak munkavállalóiknak

ezt miért felejtette ki az alfahír a cikkből? mert egy szar propagandát toló szemétdomb.

( a héten hoztak hozzám egy takonypóc fideszes bunkót boltolni. azt se tudja, mi fán terem a jogállam, de ügyvéddel jött, azaz már indulás előtt tudja, hogy le akar húzni,)

ennek az országnak a népét a nyugati adófizetők és a nyugati cégek termelése tartja el, nem ártana ezt a jobbikos fejekben tudatosítani. a nép sok mindent elvisel, de egy szibériai, balkáni életszínvonalat nem, nincs hozzászokva.
@The Ghost Wolf: :-) Ötletedet támogatom. Monjuk ha kérhetném csak az első szintet?

Ha kérésem lehetetlen, egye penész. Jöhet a második szint, a "baráti tűz". :-(
@gazoló: simán meg lehet fogni. le kéne ülni ülni sokaknak egy szép szombat délutánon a tulipánok közé s elgondolkodni azon, merre is megyünk.

Aztán, ha ez nagyjából körvonalazódik, elgondolkodni azon, akarunk-e orbánnal menetelni.

S ha véletlenül nem akarunk, akkor el lehetne azon filózni, van-e, létezik-e olyan politikai minimum cél, amelyet a választási kampányban lehet támogatni.

S abban az esetben, ha igen, -elzavarni a csöpögő orrúakat, adott esetben börtönbe is -, akkor el lehetne gondolkodni a szövetségeseken ebben az alapvető cél elérésében.

Szerintem ebben mindenki mindenki szövetséges, aki nem fidesz szavazó, legyen az ostoba migráncsozó újnáci, vérvörös fejjel putyinozó balos, finnyáskodó libsi, stupid módon komcsizó anyámtyúkja, ja és gyurcsány is.

Ebben a társadalomban, aki kirekeszt, az orbánista, az orbán játékát játsza, az ő Marionette-bábuja.

(gyengébb értelmező képességűeknek: ez nem azt jelenti, hogy támogatom a jobbikos eszméket, a Botka féle fizessenek a gazdagok nagyon veszélyes polulizmust, a vadbunkó komcsizást, legfőképpen a haza árulását)

ugyanakkor bármelyikkel képes vagyok együtt működni, hogy a vadbolondot és talpnyalóit elkergessük
Fideszes kancellárt plusz helyettest a nyakukba , havi kétmilliós fizetésért..és már rendeződik a dolog...
..én is úgy gondolom, hogy a Kedves Vezető ezzel a balhéval szeretné elérni, hogy az amerikai kormány leüljön velük tárgyalni. Az összes többi csak láncoskutyázás, ahogy a papa tanította nekik.
@szilmi: Hol is olvastam? Récsölkét rektornak, lőrincet kancellárnak!
CEU ügy több szempontból
1. Sorost zsarolnák, hogy válasszon a civil szervezetek és az CEU támogatása között.
2. Orbán így akar kiprovokálni egy Trump találkozót
index.hu/belfold/2017/03/31/kezd_kirajzolodni_a_ceu_ugy_valodi_inditeka/
3. Putyinnak kedveznének, hogy ne képezzenek többé ellene
aktivistákat
nepszava.hu/cikk/1125241-ceu---bokros-ezt-most-nagyon-elneztek-orbanek/

Egyébként meg a CEU törvényes, de á ez csak munkaanyag, nem komoly!
www.facebook.com/photo.php?fbid=1704761463156285&set=p.1704761463156285&type=3&theater
V.ö. "Drágám, most nekem hiszel, vagy a szemednek" kérdezte a postás alól a kikapós asszonyka.
De már bejelentkeztek a csahosok is (már nem jótündérre értem)
orulunkvincent.blog.hu/2017/04/01/a_dolgok_allasa_956#comment-form
"Ez a bácsnevű, ez egy professzor, ez egy igazi kancellár Hajdú-Biharban. Surmedli kis fidesznyik, aki elnézte a kontinenst, de szája mint Mont Blanc. Csumpimagyar firkászok, kókler rezsimhörcsögök, sok kis nyugat-tádzsik faszomadta nyalja ennek a posztázsiai lótolvajnak a valagát, mert kapnak tőle időnként jutifalit. "
Pihenésképpen egy kis paksi kirándulás:
nepszava.hu/cikk/1125268-egyetlen-am-beszedes-kis-abra-paks-2-varhato-megteruleserol/
"Minden megtermelt kilowattóra áramon 4-8 eurócent veszteség képződhet - több, mint amennyi az áram ára lesz. Az évszázad beruházása. Ja, nem - írja Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője."

propeller.hu/itthon/3275234-eddig-egymilliard-euro-ment-el-paksi-orosz-hitelre?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
azaz 300 ezermillió. 20-50 ezermillióból meg ingyen adhatnák a gyógyszert a 65 éven felülieknek. Hányszor is van meg benne? min 6 - max 15?
@kekex:
és a debreceni hasonszőrű:
velőtanya 2017.04.01. 01:47:31

Deja vu revü:
Bartha Elek, a DE oktatási rektorhelyettese - szakterülete: szakrális ökoszisztémák szerveződése és működése a népi vallásosságban

eszt ki hallgattya és hogyan lehet belőle vizsgázni?

brühüyyy
kkk
@kekex: ez nukleáris

Pali papa és a negyven rab ló 2017.04.01. 06:24:12

Namégegyszer:

Victor Ponta volt román kormányfő nagyon jónak és helyesnek tartja a külföldi egyetemek működési feltételeit szigorító magyar törvénykezdeményezést, és bejelentette: jövő héten ő is kidolgoz egy ugyanilyen javaslatot, amelyet a bukaresti parlament elé terjeszt - közölte pénteken a Hotnews.ro hírportál.

Két romániai egyetemet (a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemet és a Partiumi Keresztény Egyetemet) is Magyarországról pénzelnek, és egyik esetében sem létezik kormányközi megállapodás az intézmény finanszírozásáról.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/roman_kovetoje_lett_orbannak_magyarokra_hullik_vissza_a_ceu-torveny.632605.html

orrba baszta a zorbánt

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:
Már írtam korábban: vagy képtelenek akár egy lépést is előre látni - vagy pedig leszarják a nemzeti érdekeket.
Netántán IS!
@Rodeo36 11: Júlka nénje hallgassa akkó amikó Jancsi bácsi
kapálás közben megsérti a rüsztjét és szóla valah.
-Bassza meg jó kurva isten!!!
@kekex:

"3. Putyinnak kedveznének, hogy ne képezzenek többé ellene
aktivistákat"

A CEU-n politikai aktivistákat képeznek?
@Philip F. Queeg:
A fidesz és Putyin szerint igen. Merthogy ott "nem tudják kikerülni a liberális szemléletet" (by lázár) És minden autokráciának a halála a szabadon gondolkodó kiművelt emberfő.
@kekex: tudni valamit an hitelfeltételekről? és arról, hogyan lesz munka elkezdve a fizetés függvényében?

sötét egy machináció ez...és semmi mást nem akarok mondani azoknak akik aszongyák a putyin a bűnös???

caveat emptor

a kisgömböcnek nincs kockás notesza és cerkája hogy kis gyors kalkulust csinyájjon???
esetleg a dufflazseni matt olcsi elvtárs a ró meóóóóóóóóóóóóó

brühüyyy

ja és valakinek van valami ötlete ebből hogyan lehet lopni?
kkk
@Rodeo36 11:
Van fogalmad arról, hogy az eddig elvert 300 mrd-ból mennyi lehet az "alkotmányos kőccség"? Na ezért nem érdekli őket, hogy évtizedekre elbasszák az országot!
Mert egyébként sietni kell, hogy a kívánságok teljesítése után megsüthessék az aranyhalat:
www.tozsdeforum.hu/uzlet/kkv/kiirtak-az-osszes-vekop-palyazatot-80167.html?=hirkereso

AMIT MA LENYÚLHATSZ, NE HALASZD HOLNAPRA!
@habakuk000: Ezt most betudom árpilis elsejének. :)
@Gábris szomszéd: Mondjuk rendszer-informatikusként menj el dolgozni az (ön)kormányzati vagy állami szférába, utána vagy előtte meg egy "gaz multihoz".

Mondjuk 1-1 év próbaidő után (kipróbálod a munkahelyeket) várom a tapasztalataidat. :-)

Mondjuk kisvárosunkban aki él és mozog akár csak minimális szinten IT-ben hosszú évek óta az IBM-be szeretne bejutni. Biztosan véletlen. :-)
@habakuk000: "a magyaroknál nem divat kifizetni a béreket" Már reggel is eszembe volt. Állampolgárságra meglehet magyarok. De csak arra.

A komisszárból lett menedzser az valóban nem ritka élőlény fajta errefelé. Mivel internacionaista - bolsevista gyökerű, dolgozni életében nem dolgozott, pofzásból és másokból illetve eftársi kapcsolataiból élt, "kiválóan megfelel" napjaink NER-es menedzserének (előtte húsz évben is ez volt a mintázat, hajdúbét-es nem értettünk hozzá őzgida szemű kordonkára ki ne emlékezne:). :-(

Tisztelet a meglehet nem is ritka (de semmiképpen sem általános) kivételnek. :-)
@The Ghost Wolf:
"Utána jöhetne a szivatás level kettő, ugyanis én emlékszem arra, bogy egy a magyar gazdaságnál lényegesen erősebb gazdaság is majdnem ráment, amikor Soros Gyuri bácsi elkezdett játszeni az ország valutájával."
Ezert is hoztak oetre az Ajrot.
Amugy meg UK valutaval többször (pl, 1956)is jatszottak, de az angol kufarnep es kell neki az eros font, mig pl a nemetet nem zavarja az inflacio annyira.
Az orosz meg rakuldene nehany bergyilkost..
@Gábris szomszéd: Sorban állnak az offshore-ban?

Vessük össze az gaz multik és mondjuk hazai? őrzővédő vállalkozásokat. Ez utóbbiak (sötét) szürkén fizetnek járulékról megfeledkeznek (persze lehet hogy csak rosszindulatú városi pletyka csak). :-( Multinál legalább az alkalmazottaknak kifizetett bér és terhei itt maradnak.

Na. Menjünk a napra. Az (ma még?) ingyen van. :-)
@kekex:
a ciikre van megoldás!!!

van ugyan bankszámlája, mert enélkül nem lehet, de minden ügyet készpénzben bonyolít (nem tudom egy sarki kisbüdös hogyan olgya meg de ennél kicsit nagyobb esetén már megy) és abból csak annyit tart a bankszámlán amivel1 - 2 napra tud utalni...itteni példa
a tulaj (használtautó) a zsebében 35-65000 dollárral sétál...és a bankra csak annyit bíz, amennyit jónak lát
itt is van adóhivatal de nem ugyanolyan mint a NAV...
és lehet vele megállapodni és mégis

brühüyyy
kkk
@kekex:

Ezen az alapon a szlovák és román kormány elkezdhet vizsgálni minden határon túli magyar oktatási intézményt, szervezetet, egyházat, amelyet folyamatosan magyar kormányzati pénzből támogatnak.
bgazrt.hu/tamogatasok/palyazatok_tamogatasok_2017/

Egyik esetben sem létezik kormányközi megállapodás.
@rdos: Én mostanáig a napon voltam. :)
@Gábris szomszéd: ártu, vigyáz evvel a nap dologgal, me lebarnulsz. asztán ásotthalmon a helyi jobbikos fasz, migráncsnak néz, asztán kibasz az országból.

úgy, hogy csak módgyával:))
@rdos: véleményem: a bolsizas és komcsizás végtelenül unalmas és szánalmas tevékenység.
Az értelem nélküli komcsizás pedig kifejezetten ostobaság.

A nyolcszáz kilencszázezer párttag töredéke jutott privatizációs előnyökhöz. Az akkori gazdasági elit egy része át tudta menteni magát az államiból magantulajdonokba, egy részük nem, ezek nem a komcsi internacionalista kapcsolataikat használtak elsősorban, hanem Móricz Rokonokjanak dzsentri világát. Kivétel természetesen van számottevő, neked banyahoz kozelallokent ismernéd kell pl Kapolyi karrierjét.
Van rengeteg vállalat aki az önkormányzati, állami megrendelésekben hisz, ezek lesznek a velejéig korrupt, ám gyorsan gazdagodhat adott esetben pixisbol kieső vállalkozások.

S van egy nagy csomó szabad piacon elő és dolgozó cég.

A komcsizás pusztán arra jo, hogy el lehessen maszatolni az igazi értékítéletet, azaz a korrupt, tolvaj pártfüggetlen gazemberek kategóriáját.
@Gábris szomszéd: miért nem az MNO val kooperalsz? Az kifejezetten újságkent működik, telefonról nem tudom, hogy lehet egyszerűen linkelni, de pl a ma induló kampányotok mar rajta van
Megjegyzem, ez jobb mint a szocike.
@Gábris szomszéd: na végre valami, me az olimpiánál sunnyogtak, a CEU-nál örültek.

azé mészaros nem néz ki ilyen szarul:))
@Eszter68: má majdnem aszt hittem, hogy 119 madzsar tökös akadémikus volt. de nem.

444.hu/2017/04/01/119-akademikus-allt-ki-a-ceu-mellett
@Gábris szomszéd: de remélem nem a luitól bérlik a plakáthelyeket:))
@taga20: Ilyenre gondolni sem merek. :)
@Gábris szomszéd: ja én se:)

hogy venné az ki magát, hogy egy szemét szar fityeszes, aki 20 éven keresztül pumpolta a közöst, a jobbik megváltója lenne.
bakker ez mekkora! kész megadom magamat!

tényleg pakolnom kéne a bőröndöt:)

u.i.: csak kínomban.

444.hu/2017/04/01/a-konzulense-szerint-nem-baj-hogy-matolcsynak-nincs-phd-je-mert-o-onmaga-tobb-mint-egy-phd-fokozat
egyébként, mi a kurvaanyjáért nem kommentel szombat este félnyockor senki itt?

és ezek osszák az igét hétköznap délelőtt tízkor?

szerintem megérdemeljük a gecit!
"egyébként, mi a kurvaanyjáért nem kommentel szombat este félnyockor senki itt?"

Talán pont ezért. Bár az én anyám nem volt kurva, ha más úgy tudja, hogy az ő anyja az volt, az az ő baja.

Mellesleg a kannás bortól romlik az agy müködése, főleg így esttájon.
@látjátok feleim szümtükkel: "Talán pont ezért. Bár az én anyám nem volt kurva, ha más úgy tudja, hogy az ő anyja az volt, az az ő baja."

te is kurvaanyázol csak kicsit körül írod.

mellesleg ha a kannást nyomod, ako állj le róla, me kibaszott nagy barom vagy. nekem ciki, hogy te ide kommentelsz.
@taga20:

A Magyar Tudományos Akadémia elnöke, valamint az MTA Közgazdaság-tudományi Bizottsága, Nemzeti és Fejlődéstanulmányi Bizottsága, Politikatudományi Bizottsága és Szociológiai bizottsága is tiltakozott már.

hvg.hu/itthon/20170329_mtaelnok_fontos_hogy_maradjon_a_ceu

hvg.hu/itthon/20170331_Az_MTA_Kozgazdasagtudomanyi_Bizottsaga_is_a_CEU_melle_all
@Gábris szomszéd:

Az a valódi nemzeti konzultáció, amit a Momentum csinál. Járják az országot és beszélgetnek az emberekkel.
@Gábris szomszéd: "A plakátok röviden-tömören elmesélik milyen is valójában a Fidesz maffiaországa. :("

Csak hát elvtárs. Szart sem érnek ezek a plakátok, amíg toroczkai a CEU t akarja lerombolni, meg holmi mecset építési tilalmi rendeletekkel múlatja az időt, mint valami hülyegyerek.
Valahogy mindig kikandikál a szarabbik igazi arca a néppártos cukiság mögül.
Mindig lelepleződnek és már előre lehet tudni hogy mi fog történni ha a szarabbik hatalomra jut.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel: meg gondolom egyébként sem érsz rá, amikor a büdös migrancsok új utakat keresnek a kert végében, ráadásul a rezsi is úgy csökken, hogy alig lehet követni:)
@Oxica: haver, angyalt ne zavard össze, me a végén a dékára fog szavazni:))
@Eszter68: Nem akarlak elkeseríteni de a jobbik már 2009 óta járja, sőt vidéken nem is kell járnia, mert ott vannak helyben. :)

@Oxica: Ne finnyáskodj mert aztán a következő négy évre is megkapod a nyakadba a g..iéket.
@taga20:

Üzengetés helyett inkább egyeztetni kellene, zárt ajtók mögött.
@habakuk000:

Szerintem ezt azért fizetik, hogy szétverje a gyíkot. Ha meg nem fizetnek neki, akkor nem veszi észre magát.

Majd ha ráértek, jelentkezzen az, akit még nem sértegetett. Annak fizetem azt a sört, amit annak ígértem, aki olyat lát, hogy én közvetlenül válaszolok X-nek.
Azt, hogy magamban beszélek/kommentelek nem szégyelem, de azt szégyelném, ha olyanokkal beszélgetnék, akik másokat rúgdosnak éveken át.

Azért attól én holnap is itt leszek, mert lekurvázták az anyámat. Mert ez a tény azt minősíti aki így beszél másokról.
@látjátok feleim szümtükkel: tudod mi a különbség kettőnk között?

te egy sunyi arc vagy, én meg a szemedbe tudok nézni.

és az a legszebb, hogy itt mocskolod a fityeszt, és te vagy itt a legnagyobb fityeszesgerinc.
@Gábris szomszéd:

Ha ott vannak helyben, akkor miért van szükség plakátkampányra?
@taga20:

Mi a fene van veletek?
Menstruáltok?
Nem múlhat el egy este cirkusz nélkül?
@látjátok feleim szümtükkel: tipikus keretlegeny - Lenin fiú effekt. Nem ér egyetlen karaktert sem, fölösleges bosszankodni.
@látjátok feleim szümtükkel: "Szerintem ezt azért fizetik, hogy szétverje a gyíkot. Ha meg nem fizetnek neki, akkor nem veszi észre magát."

erre csak durvát tudnék, de disztingválok.

ha egyszer, nagyon úgy gondolom, hogy mostanában lépek innen, akkor te nagy impulzust adtál nekem.
@Eszter68: én nem menstruálok. tegnap vertem ki:)))
@Eszter68: "Mi a fene van veletek?"

Kikérem ezt magamnak. Velem nem volt, és most sincs semmi féle fene. Nem szoktam másokat sértegetni.
@látjátok feleim szümtükkel: "Nem szoktam másokat sértegetni."

"Szerintem ezt azért fizetik, hogy szétverje a gyíkot. Ha meg nem fizetnek neki, akkor nem veszi észre magát."

szerintem ez beszédes.
Szóval aki kritizálja a fideszt az valójában mocskolja. Ráadásul az "fityeszesgerinc".

Nem is tudom, mit szól ehhez Fabius, aki bezony "mocskolja" a fideszt. Szinte minden posztjában.

Hehehe, ha már a kannás elvette a tudatot, mi maradt a nyak feletti köcsögben?
@látjátok feleim szümtükkel: tudod, rá szoktam arra, hogy kutyasétáltatás közben szedem az utcán a szemetet. Úgyis a kezemben van mindig a kutya kakas zacskó, hajolgatni is hajolgatok, miért ne szednem fel, ha bántja a szemem.

Láttam néhányszor, hogy furcsán néznek rám járókelők. Kit erdekel? Akkor szégyellnem magam, ha en szemetelnék s úgy néznének rám furcsán.:)
@látjátok feleim szümtükkel: tudod mi a legnagyobb bajod?

hogy hülye vagy, mint a segg, és ez nem mond neked semmit.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Mellesleg a kannás bortól romlik az agy müködése, főleg így esttájon."

Ezt vajon milyen szándékkal írtad tagának????

Kedveskedni szerettél volna neki rodeo szövegével?

Vagy csak egy elrontott poén akart lenni?
@habakuk000: haba, hozzád képest ártu egy gerinc.

undorító amit tolsz. persze nem fogok rosszul aludni, de görény vagy.
@Eszter68: aranyos vagy.

szümtüknél mindig elgondolkodom, hogy egy éve hol volt ez a szerencsétlen, és mongyuk én hol voltam plö. hacsához képest anno:))

u.i.: a vinszenten még sírt is láttam:)
@Eszter68:

Nem kedveskedek én senkinek, csak leütöttem a kurvanyja poént.

Egyébként a kannás bor ivásnak vannak tünetei, melyek így kora esete már elég sokszor előfordultak eddig is, nem nehéz következtetni. Majd lapozd végig a szóhasználatot, és te mint pedagógus, biztosan észre is veszed a helyzet fokozódását.
Mellesleg meg miért jönnénk ide esténként, hiányzik valakinek, a minden esti lekurvaanyázás, hülyézés, görényezés, meg hasonló kedves szavak? Te nem kaptál még eleget?
@taga20:

Bakker! Válogatás nélkül esik ki minden trágárság az ujjaid között, ami eszedbe jut. Ez szerinted normális?
@látjátok feleim szümtükkel:
schprechen du english?
www.washingtonpost.com/world/national-security/wikileaks-latest-release-of-cia-cyber-tools-could-blow-the-cover-on-agency-hacking-operations/2017/03/31/63fc3616-1636-11e7-833c-503e1f6394c9_story.html?wpisrc=nl_draw2&wpmm=1

önvallomás

azaz mindazok akik most a putyinozást csinálják a cia és nsa vonalát követik, azaz:
LÉÁTREHOZTÁK A DAES-T ÉS MOST VAN MI ELLEN HARCOLNI ...LÉTREHOSZTÁK A PUTYIN A FEKWETE SEGGŰ ERRE A SOK IDIÓTA ÚTÁLJA A PUTYINT AHELYETT HOGY ASZT A SÜSÜORSZÁŐGOT ÚTÁLNÁ AMELY FEGYVERKEZÉSI ŐRÜLETBE AKARJA KERGETNI A VILÁGOT TILLERSON T SZÉPEN KIOSZTOPTTÁK A NATO SUMMIT EN MAJDHOGYNEM ANNYAPICS
ÁJA LETT MINT ASZT DUTERTE MÁR TÖBBSZÖR MINT SÜSÜ SZÖVECCSÉGES

ezek mind fidex tagok és ide járnak trollkodni és mindenkit lebaszni aki nem tolja a soros putyin muzlimdögöljmeg szöveget és halál a migráncsokra című süsü=orbán seggséget

AMI ÚGY AHOGY VAN GUMICSONT ÉS ...
brühüyyy
kkk
miért van az, hogy a krump lee a wikileaks ből tájékozódik és a snowdenből és nem a cia meg nsa ból mert ez utóbbi kettő az orránál fogva vezeti + 15 más titkos szarkeverők
@Eszter68: a szerencsétlen, miért trágárság?
@látjátok feleim szümtükkel:

"Te nem kaptál még eleget?"

Amit kaptam, az nem engem minősít. Ha valakinek csak arra futja, hogy minden előzmény, beszélgetés nélkül minősítsen és leugassa a fejemet, arról meg van a véleményem.
Újabban már ki sem fejtem, feleslegesnek tartom.

Azt feltételezed, hogy taga nem tiszta fejjel kommentel?
Lehet.
De lekannásozni érte, sértésnek számít.
Nálam, legalább is. Bárkiről legyen szó.
@Rodeo36 11: stirlic aszt vágod, hogy putyin=zorbán?
@taga20:

Szombat van taga, nem gyógypedezem.
Komolyan mondom, időnként úgy tűnik, mintha direkt tesztelnéd az idejárók tűréshatárát.
Anyádpicsája, fasz, geci, fideszgeci, kurvaanyád.... stb. ez a szóhasználatod.
Számtalanszor szóltunk miatta, te minderre fittyet hánysz.

Én utoljára tettem. Nem azért járok ide, hogy felnőtt embereket neveljek.
A témát lezártam, felesleges válaszolnod.
@Eszter68:

Oké, ha neked az jobban teccik, hogy részeg, vagy annyira beivott, hogy már asse tuggya mit beszél, akkor legyen. Válogasd ki melyik teccik.

Minden estere gondolkozz ez azon, hogy ki nem bírta még felfogni, senki nem szereti, ha egy esti beszélgetés során kurvanyját emlegetik, hülyézik, az ilyenekről nem is beszélve, hogy "anyád, suttyó!" Én általában nem rajongok érte.
Most azért éreztem megszólítva magam, mert az "ezek osszák az igét hétköznap délelőtt tízkor" közé tatozok.

Nekem van este családi életem is, ami többet ér, mint a sértegető megjegyzések olvasgatása, szóljon az nekem, vagy másnak.
@Eszter68: aszt mindig szerettem, ha valaki leoltja a másikat, és a végén kijelenti, hogy ne reagáljon az oltásra.

ha szerinted ez rengyén van, ako én nem vagyok rengyén.

egyébként, lassan tényleg lépek innen, me ki maradt itt?

néha te, néha gazoló, néha punki, néha vége.

az a szomorú valóság, hogy má fabnak is tele van a fasza az egésszel, tisztán láccik.

boli konkrétan szarik az egészre. ennyi volt, szép volt.
@látjátok feleim szümtükkel:

A legelegánsabb megfogalmazást már rég hallottam, viszont egy életre megjegyeztem:
... magas volt a maligán fok.

Én sem szoktam trágárul beszélni, engem is zavar.
Viszont van a blogon ettől sokkal veszélyesebb, legalább ennyire fajsúlyos probléma.
Tavaly nyáron már kifejtettem, most nem fogom.
@Eszter68: és hogy lásd mennyire respektállak, megígérem, hogy többet nem kommentelek ide.

jó volt.
@taga20:

Nincs rendjén. Nincs rendjén a személyeskedés, a tolerancia hiánya, az egymással szembeni jóindulat abszenciája.
Nincs rendjén a cinikus, gúnyos hangnem.
Az sincs rendjén, hogy a vita veszekedésbe torkollik 100-ból 99 esetben.
Olyan, mintha mindenki pattanásig feszült lenne. Nem kérdez, sértődik, kioktat, visszavág.
Soroljam még?
Erről sem Fab, sem Boli nem tehet.
@Eszter68:

Van probléma, de nem a blogon, hanem egyesekben. Arról viszont mások nem tehetnek.

Ajánlom figyelmedbe a két-három évvel ezelőtti megnyilvánulásokat. Sokat lehet belőle okulni.
Van akinél már régebben megindult a látványos változás. Sajnálatos módon minden változik, miért ne változna egy blog közössége, a hsz-k sítílusa, maguk az ide látogatok? Ez természetes folyamat úgy, ahogy az ember korosodásával változik a külvilág felé történő megnyilvánulása is. Aki ezt elfogadja és elviseli, az itt maradt, akinek nem ment, az elment ideálisabb társaságot keresni.

Itt egy biztos, és változatlan pont van, maga a bloggazda.
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem hiszek abban, hogy egy virtuális közösség miatt változna meg valaki.
De ha mégis, akkor az zavart jelenthet a való életben.
@taga20:

Remélem, lehiggadsz. Aztán átgondolod.
@Eszter68:

Miért jelentene zavart?

Van itt valaki,aki régebben nagy hatással volt itt másokra, sajnos ma már nincs meg ez a hatása.
@habakuk000:

"simán meg lehet fogni. le kéne ülni ülni sokaknak egy szép szombat délutánon a tulipánok közé s elgondolkodni azon, merre is megyünk."

Anélkül hogy elkezdenénk egymás f...t szopni,rokon vagy tessó,dobálhatnak,csesztethetnek ezeket tényleg mindenkinek meg kellene tenni!
@habakuk000: Apróságnak tűnik, de szerintem nem az.

Nem árnyalatnyi a különbség a kommunista és a bolsevik között. A kommunistát (komcsizásnak mondtad, ha pár ilyen példát mondanál amikor komcsiztam, megköszönném - szerintem nem szoktam, de lehet hogy igazad van és néha kicsúszott a számon) lehet szeretni, lehet nem, egy biztos, a kommunista hitt egy első ránézésre szép - hasznos - emberi eszmében (közelebbről látszik hogy utópia, de ezt most hagyjuk). Ezért én egyetlen kommunistára sem neheztelek (ahogy a hívőkkel sem fogok vitatkozni istenről), ahogy még egy ateistával sem fogok arról hogy van vagy (szerinte) nincs isten (a materialista világnézetben egyenlőre "nincs lap osztva" istennek, de nincs is eleve kizárva isten léte!).

A bolsevikok (nevükkel ellentétben törpe minoritás - picinke kisebbség akikre a 3 halmazati jelző áll - köztörvényes - bűnszervezetben - folytatólagosan) azonban más kategóriát képeznek.

Ugyan de ugyan azok, mint ma az ISIS, csak nekik a korán az ideológiájuknak az alapja, a bolsiknak 6.leninösszese volt ("1/2X Dzerzsinszkíj" pedig a hóhér). :-( Meg akarták teremteni az új embert, a homó szojvetikuszt aztán ha nem sikerült, akkor eltették láb alól - selejt jelszóval (közben azonban arra mindig ügyeltek hogy ők maguk az élcsapat semmiben hiányt ne senyvedjenek).

800 ezer párttag és privatizátorok. Jól mondod, 2 nagyságrend a difi (százas osztó), pont meg is kapjuk a 8-9 ezer privatizátort. :-( A munkahelyi függetlenített párt-titikárokat ("kedveskedve" csak komisszároknak nevezem őket). :-(
@taga20: @Eszter68:

Ne ríjjatok má annyit ebben a szép tavaszban)

"Mindenki másképp csinálja!
@rdos: :) a durvasagert ne haragudj, szándékos, azt akarom, szeretnénk, ha elgondolkodnának az olvasó népek.

Tudod, úgy gondolom, hogy ez egy visszacsatolásos rendszer, a politika kényszeresen figyel a népszerűségi mutatókra, s leegyszerűsítve azt csinálja, amitől ezen mutatói javulását reméli.

Így viszont a komment világ szereplőinek hatása, ezzel párhuzamosan felelőssége folyamatosan növekszik lanyha demokratikus közösségekben.

Szóval nem mindegy ki, mit, mikor ír. Ha pl Rodeo nyomja a Putyint folmento osszeeskuveseit és nincs rá reagálás, persze normális, akkor előbb utóbb a politika azt hiszi. ezt várja a nép s a mennie emelik öt.
Persze ez vicc, sajnos van valóságalapja.
@taga20: mit bohóckoccc!
youtu.be/BWiw7Rn1xMo
hülye vagy de gonosz nem!
aki idejár az tudja:)))
@gazoló: :) idén hanyagolom a kertet, amit tudok, kimentek mar végre külföldre. Hat éve gondolkodom, mostanra döntöttem.
@habakuk000: A végén kezdem. :-) A Brexit és a Trampli után kezd jól látszani hogy mennyire sok a "valóság" és tehát (mennyire sok)-1 az igazság (elemi logika). :-)

Na jó? De mi az igazság? Hiszem (bár tudnám!) az viszont nem népszerűségi kategória még ha az igazság népszerű vagy népszerűtlen is. :-(

Szóval a visszacsatolást meg a párbeszédet aláírom, de basszus. Ha korhadt - életveszélyes a körúti fa, ne a setétzöldek döntsék már el hogy az első vihar eldöntse!

Egyszerű példát mondok a fősodratra annak "píszí világára".

www.mindennapi.hu/cikk/vilaghir/mintha-meteor-csapodott-volna-be-interju-egy-tuzoltoval-9-11-rol/2011-09-11/7203

A tűzoltóknak eszükbe sem jutott hogy a tornyok ledőlhetnek (ezért lett több mint háromszáz tűzoltó áldozata a tornyoknak). Szerinted? Nem értettek hozzá? Csak mondom, az új-városban volt van is pár felhőt karcoló és kitalálom nem ez volt az első és utolsó felhőkarcoló tűz. :-(

Durvaság? Hol? Mikor? Harag? Ugyan mire? Beszélgetünk. :-)
@rdos: Túlbonyolítottam, a (mennyire sok-1) az a valótlanság. Elnézést kérek. :-(
@gazoló: itt a blogon se tudunk megegyezni semmiben!
Pontosan ezt felismerve módosította a fidesz a választási törvényt!
Jobbik, lmp, momentum, együtt. Ők már kijelentették, hogy külön. Botka meg azt, hogy mindenki álljon mögé!:)
Saját pecsenye mindenütt.
@habakuk000: Szia Haba!

külföldre?hová?

Nem tudom mi lesz ennek az egésznek a vége,de rettentően várom,annak ellenére,hogy próbálok egyre kevesebbet az élet politikai vetületeivel foglalkozni)
Teljesen nem lehet kizárni azt ami'műsoron van a közéletben,miközben az iskolában alázzák páromat és lépten nyomon érezni a lecsúszást,devalválódást a gyűlöletet a környezetünkben.
Ha elmennék sem tudnék elvonatkoztatni az itt történtektől,a népes család és az elszakíthatatlan kötődések miatt sem!
Sokan hiányoznak itt is,de jó néha látni egy egy betévedt régi arcot.

....
Veled ellentétben én nagy gondot fordítok a kertre is.

valaki mondta:
"Kert az életem, a fájdalom elleni terápiám, a sportom és a pszichiáterem"
@punkfrog:

csá 'panki)

igyexem immun lenni,mert pill.alatt felviszi a vérnyomásom a sok gondolkodást nélkülöző vagy fidess által pénzelt 'egómutogató faxnyi párt vagy pártocska,de ha valami összefogást látok mellé állnék egyből!
@gazoló:

Én még hozzá teszem, hogy a kertünk a hazánk.
@punkfrog:

Lehet nem is kéne megnyerni 2018-at vagy bojkott. A moslék akkor rájuk dől,viszont sürgősen lámpavasboltot kéne nyitnunk(
@habakuk000:
menti fel a faszom!!!!!!!!! a valós okoról beszélek és te is megetted a fokhagymás csirkeszart vályoggal keverve ha nem látod??? nem látod? na látod!!!

mit részletezzem...
a "geci" az igazi gecit nem akarván sértegetni mint létünk alapját, ellenséget kreál neki nincs 17 titkos kémszervezete és csilliárd fakaurija hogy létre is hozza a Daes-t és felfegyverezze meg ellássa pénzzel és munkaruhával a burnuszokat is meg a fekete zászlókat is beleértve még akkor is ha a burnuszon az van, hogy: MaDEINCHINA de ki fizette és ki szállította oda...mert ugye a sivatag azon részén nem nő zászló zászló rügyek sincsenek és leginkább tusa típusú tankok sincsenek a homokból kirügyezve kivirágzik és bimbózik meg kinő amíg le nem lövik vagy szét namost...
ha nem érted kérdezzél és ne mondd aszt hogy putyin mert attól feláll a szőr a hátamon pedig nincs is rajta szőr...

a putyin az most olyan mint a kimilszuszi meg a akit még akarnak mert ellenség nélkűl nem megy
a "geci"-nek kisebb ellenségei vannak óvodáskorú migráncsosok és a cigányok meg a mérnökök és az igazi közgazdák (nem vargamiskakancsóvagyköcsög) és azok akik látnak és tuggyák mit látnak incsenek narancsködben

sajnálom ki kellett mondanom

és hová külföldre...most a kínaiak mennek haza mert ott a legjobb te is???

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel: D

...is...,de furán hangzik azt az elcsépelten emlegetett is szeretem)
@gazoló:

Nem tudom mitől hiperérzékeny blog népe pár napja. Telihold sincs.
@gazoló:
hol lehet adakozni a lámpavas boltra???
brühüyyy
kkk
@rdos: " Csak mondom, az új-városban volt van is pár felhőt karcoló és kitalálom nem ez volt az első és utolsó felhőkarcoló tűz."
Csak azok nem több ezer liter kerozinnal lettek begyújtva!
@rdos:
a tornyok be voltak spékelve és bontásra vártak mert évekkel korábban eladták a területet és az épületek hasznosítási ideje lejárt és erre belőttek rakétával hogy be lehessen indítani a robbantás sorozatot hogy önmagába roskaggynak és ne oldalra mert askkor manhattan le lett volna tarolva mint egy nukleáris támadás után deugye nem ez volt (hanem megtalálták az útlevelét a 3250 C fokon izzó vasak között a tenoristáknak akik sohasem létesztek...csak útlevélképen) a pentagonba is rakéta csapódott a többi rablómese és az összesen 3500 halálos áldozat az iraqi olajért nem is sok áldozat a süsüéknél még ha mind süsüállampolgár volt is dehát bellikus okok

brühüyyy
kkk
most majd lebaszol, hogy de inkább tanuljál valóságot és matematikát meg fizikát óvodás szinten az segít

het ha még?
@Rodeo36 11:

Nehogy megpróbáld,még azt is lenyúlja,de a kétharmadát tutti viszi adóként))
@Eszter68:

kezeit csókkkolom)
Bolondokok napja van/volt ma)

Szlovákia én így is szeretlek))

kepkezelo.com/images/0zyzmtsh5nn9ekmtu2oi.jpg

meg így))

kepkezelo.com/images/mphyqo5mx99u5ghxwul2.jpg
@punkfrog: Adok neked annyi kerozint, amennyit kérsz. Kérésem a következő, 1, csak 1 gramm acélt gyújts be vele (égesd el). Szólj ha sikerült.

9-11 előtt láttam egy műsort a Discovery csatornán a "How did they Build" című sorozatban a felhőkarcolókról is volt egy rész. Abban magyarázták el, hogy miért olyan biztonságosak, hogy csak lerobbantani lehet azokat.

Ha valahol ezt a műsort - filmet megtalálod engem is érdekelne, megnézném újból. Kerestem nem egyszer. Nem találtam. Biztosan véletlen. :-(

Az gaz terrorpisták azóta miért nem repikkel "bontják le" a felhőkarcolókat? Megmondom. Mert nem lehet.
@habakuk000:

tudtad?

kertlap.hu/kossuth-a-hobbikertesz/

majd ha ott künn leszel 'drótostóthban,sosem késő))
@Gábris szomszéd:
na ez a lényeg
ugye a PC vezérelt pc programozott marógépen ki lehet kapcsolni az elektronikát és akkor én is tudok rajta marni a zesztergán esztergálni a horizontál fúrón fúrni motorblokkokat vagy gyalugépen ágyutalpat gyalulni (nem fából acélból hogy az acél formálóggyon)

szóval itt amikor továbbképzésre jelentkesztem 25 évvel ezelőtt az illetékes egyetemen akkor csodálkozott a prof, hogy ...mondtam neki nekem csak az algoritmusokat taníccsa a többit én is elő tudom adni... és be is mutattam neki elméletben is meg gyakorlatban

Orosz lászló nak tök igaza van a Rubki ernőnek nem a rubik kockát tanították az egyetemen mert akkor nem rubik kocka lenne a neve...hanem fizikát és matematikát benne mechanikát és ami még hozzá csatolható

ha valakinek van házalapja akkor tud házat építeni a házat sohasem a tetővel kezdik építeni meg a kéménnyel hanem

és ott a tobbi a 2 faktoros mátrix meg az mzperix léptető felálló kutya fasza

brühükkk
yyy

szóval ilyen tanarakra van szüxég!!!!!!!!! és nekem ilyennyeim voltak

mikor a hallgató bemutatta zárthelyin a rajzát a prof mekkérdeszte tőle (anélkűl hogy felnézett volna a rajzból hogy ki követte el) ugye eszt a faszoddal húztad ki majd mikor meglátta a hölgyet akkor váltott: pinaszőrrel???

na így kell bevésnim a tudást eszt sohasem felejti a halggató a kedves drága aki nem tartya fel a kezecskéjét mert semmit sem tanult otthon mert okos teló és gúgli is van és akkor ????

a tudomány csőggye
Mariannn,merre vagy??))

........
és az a majom mocskosszájú taga hogy baxná meg egy 'szőrös deszkán rezsimszilit)

www.facebook.com/1661245030864575/videos/1683527378636340/
@rdos:
ez egy a sok közűl 2 másodperc alatti keresés eredménye
en.wikipedia.org/wiki/Building_implosion
brühüyyy
kkk
@gazoló:

Bosszant ez a félnótás esztergályos, mert a szívemhez nőtt. Ha sokáig fog duzzogni, elutazok Érdre és addig zörgetem a személykapuját, míg nem tolja ide a buta arcát.
Tudom, hogy olvasod taga, vedd komolyan a fenyegetést!
@Eszter68: )

áááááááááá
csak az órát lesi,mikor üti az éjfélt))

www.facebook.com/uniladmag/videos/2685683108121398/
@Rodeo36 11: jobb vagy, mint a szaniszló!:)))
@gazoló: Kitalálom az emti nem vette át szalonna cikkét. :-(
@Rodeo36 11: Köszönöm, de nem ezt kerestem (Hogy épült c. ha jól emlékszem BBC-s vagy angol sorozat volt). Amúgy nem engem kell győzködjél, talán eddigi hsz-eimből feltűnt. :-)
@punkfrog: A "tűzoltók miért tudták úgy hogy állva marad?" kérdésem továbbra is áll. Nem értettek hozzá?
@punkfrog:
ez csak neked

www.youtube.com/watch?v=KMzAKPGCjz8&ytbChannel=negedes1

brühüyyy
kkk

szóval a kerozinban elég az acél a 140 kg/négyzetmiliméter szakítószilárdságú amiből ezeket a karcolókat építik
@punkfrog:

esti mese, a'la gyík.
@rdos: és nem ütött ki kb 3 emeletnyit, egy kb 150 tonnás, 500 mp/h-val érkező becsapódó repülő.
youtu.be/n8pOuler95c
Ez nyilván csak felületi sérüléseket okozhat!
@rdos: szerinted a tűzoltók egy ilyen helyzetben mérlegelik, hogy mentsenek vagy ne?és csak akkor mennek be, ha tudják, hogy nem dől össze?és ők a birtokában voltak az összes infónak, ami alapján eldönthették volna, hogy ez biztos nem dől össze!
Kívánom, hogy ne gyulladjon ki a házad, mert esetleg egy olyan tűzoltóegysèg megy ki, amelyik el se kezdi a mentést mert látja, hogy nincs értelme!
@punkfrog: photoshop a rakétát helyettesítették 3 perc alatt a tv közvetítésben én láttam az eredetit tv n nem láccott repülő a közelben sem egyébként az a repülőgép ami nekiment a toronynak az utána még 10 évig közlekedett

brühüyyy
kkk
max a turbinák titanium ból azok okozhtnak felületi sérülést semmi mást a gerendákat nmeg sem görbíti

mechanika számoljál inerciát

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
szimuláció rajzfilmen a Mézga család sokkal izgalmasabb

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: "én láttam az eredetit tv n nem láccott repülő a közelben sem egyébként az a repülőgép ami nekiment a toronynak az utána még 10 évig közlekedett"
Szerintem itt hagyjuk abba!
Köszönöm!
@punkfrog: ne köszönd..., idióta

brühüyyy
kkk
Vidámság, optimizmus és felhőtlen öröm, hiszen oly sok jót adnak nekünk.
@gazoló: :) en is így vagyok. Próbálom mesterségesen távol tartani magam a politikától. Nem egyszerű.
Nem költözök, csak a saját háborúm sok időmet elviszi, s a tevékenységemet próbálom kimenteni.
Úgy gondolom, minden megszólalás értek, akkor van igazi baj, ha mar mindenki magába fojtja a véleményét.
Abban kételkedem ugyan, hogy az anyád suttyo jellegű megszólalások a CEU tudósai terminologiajaba azonnal bekerülnek s csak alfahirbol fognak tájékozódni ezek után, de ezeknek is helyük van itt a franc egye meg.:)
@punkfrog: ezért kell beszélni és meghallgatni egymást. Ezért akadok ki amikor plEszter ki akar tiltani neki nem tetsző gondolatokat. Mert észrevétlenül orbant másolja.
Valahol kénytelenek vagyunk tisztelni mások agybajait, az éghető acél, a felrobbant ám utána is vidáman röpködö repülő, kutya történetek....
@Rodeo36 11: csak megjegyezném, ha folelevenitenem a régi tanulmányaimat, úgy lerobbantok neked bármilyen épületet abba az irányba, amerre óhajtod, mint a pinty.
Egy robbantási szakértőnek lehet meg egyszerűbb lett volna.

Szóval ez a meglehetősen unortodox indítékod bizonytalan lábakon áll.:)
@Gábris szomszéd: közben megnéztem a sixshooter-t ugyanonnan a linken volt...27 perc rövidfilm, világhírű író világhírű rendező, ragyogó színészek és én paffá válva az élet értelmetlenségéről elkövetni valamit amit műalkotásnak neveznek...a szerzű únnya Shakespeare-t én meg nem tudok mit kezdeni ezzel, különösen nem azzal a véggel, hogy a felesége után megmaradt egyetlen nyuszit lelövi majd a maradék lövedék a lopott pisztolyból a levegőbe vész el mert kiesik a kezéből amikor magára fogja...

ilyenné válunk? ilyenné váltunk??? ennél még a Lady Macbeth is fajsúlyosabb de leginkább Sir John Falstaff...
brühüyyy
kkk
én lettem a Paff a sárkány de nem bűvös
@habakuk000:
namost ki akarsz "készíteni"???
#1./ a repülő sohasem repült bele az épületbe
#2./ tett egy kört utasok nélkül és visszatért a kiinduló repterére (talán a La Guardia?)
#3./ az épületet jóval korábban bespékelték azaz be is kellett fűrészelni bizonyos rendben és a megfelelő robbanószereket elhelyezni és bekábelezni ez a munka hetekig is eltarthatott, mert (a többit leírtam okként)
#4./ az időzítés pont akkorra amikor a lehető legkevesebb szerencsétlen lehet a két épületben mert az éjszakai műszak már elhagyta és a nappaliak még nem érkesztek tehát azok haltak meg akik valami okból még bennmaradtak mert a fontos ügyeiket intészték ez a tűzoltókkal együtt kb 3500 ember lett, mint collateral damage (háborús szaxó)

a kamerák már ott várták az eseményt mert különben nem tudták volna filmezni a még önmagába zuhanó épületek (irányított robbantással lebontott) füstye és pora elől menekülő arrajárókat és aszt amikor még az épület alsó része ép és utána pillanatok alatt önmagába zuhan mert a magasságából adódóan ha kicsit is oldalra dől a fél várost letarolta volna!!!!!!!!!!!!! de ez nem történt tehát aki előkészítette az értett hozzá

#5./ semmiféle repülő nem látszott a közelben sem aszt később hólivudiszták bele ugyanúgy mint a Pentagon ba

a többit beszéld meg önmagaddal az tornyok építésekor arról lettek híresek hogy bármilyen repülőgép becsapódásának játszva ellenállóknak lettek tervezve...
és ha mechanikát ismersz (miértne) akkor az a rácsszerkezet meg sem rezdűl egy bármilyen repülő becsapódásától (persze becsapódás nem is volt)

a többit magyarázd meg önmagadnak... ez volt a 911 (a vésztelefonszám északamerikában) célja és oka, hogy legyen ellenség mert éppen kifogyott a raktárkészlet ebből és azóta is megy a parádé céloksági ...

szóval:
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Az szerintem is biztos, hogy nem a tűztől, becsapódástól, stb dőltek össze az épületek, hanem egy irányított robbantástól.

youtu.be/5gBmb0_uquU
@Rodeo36 11: nem is rezdült meg a rácsszerkezet, ezért tudott töméntelen tűzoltó a halálba menni

acélgyártás megvan? tudod, nagy büdös tűz, rityeg rotyog a kohó, izzanak az ércek...

coub.com/view/ccg5v
@Gábris szomszéd: na látod ez az aljasság... amikor saját önös érdekedtől vezérelve szárnyakat adsz támogatód matolcsyval vetekedő értekezéséhez
@habakuk000: Nem haba az aljasság az amikor feláldoztak több ezer ártatlan embert a tornyokban, utána pedig milliókat, ezért.

youtu.be/eDQKOgaX-OY

orientalista.hu/amerikai-nyugalmazott-tabornok-szerint-hazaja-hozta-letre-az-iszlam-allamot/

(Wesley Clark nyugalmazott amerikai tábornok, a NATO és szövetségesei volt európai főparancsnoka)

Azon már nem is csodálkozom, hogy a rodinak linkelt filmben elhangzó tények sem érdekelnek. :) (pld. Windsor Tower Madridban, amelyik 20 órán át égett pokoli tűzben. Hasonlítsd ezt össze a WTC 90 perces füstölgésével.)
Szerintem az agybaj nagy baj. De ezek a szép képek talán elfeledtetik néhány percre, hogy nem mindenkinek jó a szemüvege.;D

index.hu/urbanista/2017/04/02/budapest_gigantikus_viragcsokrai/
@Gábris szomszéd: a windsor tower egy része is leomlott pedig nem csapódott bele egy 100 tonnás repülő több ezer liter kerozinnal!
youtu.be/j4MjsVnasLA
"It's interesting how the concrete core wasn't very affected, while the steel structure was almost completely destroyed. "
Az usa fóbiátok teljesen elvakít benneteket.
@habakuk000: nézd haba, ha nem tucc vagy nem akarsz olvasni, akkor ne nekem ne írjál
én aszt írtam (ismétlem) hogy valószínűleg egy repülő nekirepülésétől sem rezdült volna meg a szerkezet (arra volt tervezve!!!) hanem irányított robbantásos bontással küldték a halálba tűzoltókat és a bennmaradtakat is mert rájuk omlott (a tűzoltók asszitték állva maradnak a tornyok) önmagába dőlt össze a két torony...

szóval most a rosszindulatot is látom az általad beírtakból vagy részeg vagy és nem lácc

brühüyyy
kkk

repülőgép nekirepüléséről szó sem volt a 911 egy több hónapos vagy esetleg egy több éves terv eredménye lett
@punkfrog: Angyalt nem. Ő csak alá játszik Rodeonak.
@punkfrog: A tényket cáfold, amik elhangzanak videóban. Szerintem nehéz lesz. Főleg ha fóbiás vagy a fóbiásokra. :)
Azért neked is külön elismétlem a WTC 220 km/órás Hurrikán ellen és a legnagyobb utasszállító gépek becsapódása ellen is meg lett tervezve. Ja és gondolom az amerikai nyugalmazott tábornok is gyorsan usa fóbiás lett. Mesélj még lécci. :)
@Rodeo36 11: képzeld el, R Daneel Oliwaw pedig a Hold sötét oldalán rendezte be a támaszpontját, s amikor az amcsik leszálltak, kávéval és vajas pirítóssal várta őket.
Ja nem, mert az is hollvudi film, elfelejtettem.

Te Rodeo, a Luna Hold kocsikat is az amcsi stúdiókban vettek fel, vagy a szovjetek megoldották a vörös csillag filmgyárban?
@Gábris szomszéd:
mivel ismertem a Wesley Clark interview t nem vagyok hajlandó vitatkozni senkivel ezekről a dolgokról mert tűrhetetlennek tartom aszt, hogy értelmesnek hitt emberszabásúak megeszik a sok maszlagot és engem hülyéznek le mert ők hinni akarnak az aljas politikai dumának ami mai napig exponenciálisan uralja a teljes usa médiát

sorrend: Iraq, Szíria, Lybia, Yemen Szomália Szudán azaz kettéválasztották mert tul nagy falat volt egyben és még hátra van irán...kérdés a világ meddig tűri a kioktatást és a kirablást...ugyanaz nagyban (cca 12. hatványon nagyobb) mint levédiabasznád és kis hörcsöge a sok dilibogyóssal

a saját népüket is írtyák ha érdekük úgy kívánnya

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
a Moszfilm és Hólivudi között semmi különbség sincs kivéve a digitális technikát meg eszt a picsát aki mmezítelenűl repked gyilkolva ilyen még nem volt alapon és az összes seggfej az ilyen propaganda filmekben szokásosak mind ott vannak

a hős honvédő háború valóság volt ez meg mese arról, hogyan lehet szétbaszni Földet
a holdutazásról nem akarok többet hallani..senki sohasemm volt ott a Mars ra előbb vagy a Jupiter holgyainak egyikére vagy egy aszteroidra

mese mese mátka szarik a madárka

a holdjáró autó ugyanaz mint az a nemlétező repülőgép ütközés a WTC vel

brühüyyy
kkk

most kezdhecc írni amit akarsz már lassan tagásocc is???

most még majd hiányolom tőled a nagy demokratától hogy személyeskedni is kezgyél az lenne a csimborasszó ja a gyíknak
@habakuk000:
szóvaol volt egy nagy Siemens Martin ott nagyobb mint a két torony (egyébként halandóknak láthatatlanúl) amiben megolvadt...

a vasúti sineket termittel hegesztik és azzal lehet vágni a vasúti sín manapság a legszilárdabb ugyanakkor a legellenállóbb rugalmas acélfajta (majdnem aranyáron kel el a használt sinek tömege acélgyártási alapanyagként)

és a tornyok hasonszőrű acélból készűltek azon a filmen ahol építik a tornyokat látható mivel és hogyan hegesztenek

de kerozintól nem rezdűl meg pláne olyan légtérben amely minden irányban nyitott hány fokon ég a kerozin és miért a koxot használják adaláknak a termit mellé

ha az olcsó kerozin is megteszi

azért jobb lenne ha kutyáidat sétáltatnád az egészségesebb és nekem nem árt ennyire

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

Te rajtam vezetted le azt a feszültséget, ami az orbáni világ okozott benned. Ez a pontos megfogalmazás.
A hozzászólásaidból hetek óta kiolvasható az ingerültség, a feszültség.
Találtál rá indokot /okod nem volt/, amin kirobbanhatsz. Történetesen egy általam leírt mondatot.
Jól megideologizáltad, belelovaltad magad az általad kigondolt sztoriba.
Beraktál egy skatulyába, rám csaptad a fedelét.
Közölted velem, hogy nekünk többé nincs miről beszélnünk egymással.
@Gábris szomszéd:
Láttam, de sajnos nem hallottam! Iszonyatosan halk az előadás. Pedig gondolom, hogy nem a látványon, hanem a hallottakon (már aki hallja) van a hangsúly.
@gazoló:
Összefogást (értsd: közös ellenzéki listát) nem fogsz látni, de együttműködésben (az egyéni körzetekben) még reménykedhetsz.
@kekex: fejhallgató segít én úgyis már számtalanszor megnésztem
megjegyzem itteni fizika professzor barátom kurvára lebaszott két nappal a robbantás után amikor el keswztem neki mesélni a hivatalos változatot a hülyevagy volt a legenyhébb... és utána mondta, hogy a messze látható hulló szikra függöny és a fehér füst az nem más minta termit és a szerkezetre szerelt robbanóanyagok...

de hagyom...én már únom, hogy ...itt is megy a hittanoktatás

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:
"Hát. idáig még csak-csak elvolt valahogy, mindig talált ellenséget, és valami olyan káprázatos tehetséggel választotta ki a gyengét, az elesettet, a kiszolgáltatottat vagy a sérültet, mint a hiéna az áldozatát.
Ezért is szakadhatott ennyire szét a társadalom, ezért lehetett szinte bármit megtenni szegénnyel, cigánnyal, migránssal, ezért lehetett hülyére venni az ellenzéket."

www.pupublogja.hu/2017/04/allapotrosszabbodas-mi-eji-bogarunk.html

"Nem tudom miért, de Arany János költeménye jut eszembe:
"Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat."
Tulajdonképpen nem bánnám.."
A jobbik megkezdte a választási kampányt?
nepszava.hu/cikk/1125320-ti-dolgoztok-ok-lopnak---plakatkampany-orbanrol-es-stromanjairol-fotok/

Nekem tetszene a momentumos plakát is a középről kirobbanó mutatóujjas kézzel is, csak éppen alá kellene írni, hogy "EZEK TŐLED LOPNAK!"
" a közösségi médiában és a komment-felületeken zajló kommunikáció az elkövetkező évtizedben még jobban eldurvul, és a közösségi tér széttöredekezik ellenőrzött, biztonságos zónákra, illetve egyfajta "vadnyugatra". Így viszont felerősödik a veszély, hogy a trollok elől menekülve ki-ki beszorul a maga biztonságos vélemény-buborékába, amit nem zavarnak meg az övétől eltérő nézetek és álláspontok."
computerworld.hu/computerworld/pokolba-tart-az-internet.html
és szőnyeg alá söpört kupacokban nagyon jól lehet pofára esni. Azaz becsüljétek meg angyalkát, aki némi változatosságot csempész a kommentek közé.
Németh András
NEM tisztelt rektor (úr?)! Normális országban a vita és az egyeztetés megelőzi a törvénykezést. Vajon miért is érzem úgy, hogy ön nem egy ilyen országban él?
A véleménye minősíti...

Judit Lukács · József Attila Tudományegyetem, Szeged
A magyar értlmiség vezetői egyszerűen már a szégyen kategóriát sem ütik meg! Alávaló prostituáltak,akik eladják magukat. A test eladásának rosszabb a lélek és a szellem aprópénzre váltása!
Ja és amire reagáltak:
24.hu/belfold/2017/04/01/az-elte-rektora-levelet-irt-a-dekanoknak-hogy-majd-akkor-beszeljenek-a-ceu-rol-ha-a-fidesz-mar-dontott-rola/
ez azért mégiscsak jobb (valamicskével), mint a debreceni rektor reagálása a helyeslésről!
@kekex:
egyetértek veled ebben
brühüyyy
kkk
@habakuk000:

Nem aggódom, haba! Pontosan tudom, hogy amikor úgy érzed becsukódnak a kapuk előtted, jobb a virtuális világban dühöngeni, mint fejszével nekimenni a konyhabútornak.
Láttam is, csináltam is.
Simuljon ki az út a lábad alatt!:)
@punkfrog: Mérlegelnek-e vagy sem? Hát persze hogy mérlegelnek. A tűzoltó parannok felel a tűz eloltásáért ÉS az emberei - beosztottjai testi épségéért, egészségéért és főleg életéért! HA eszébe jutott volna hogy ledől, akkor nem az épület alatt vannak és főleg nem küldi be az embereit a toronyba! Nem jutott eszébe - neki sem és senki másnak sem - valamit rosszul tudtak (nem csak az elemekkel "harcoltak" :-().

Spanyol linked 2:07 perc:másodperc kockát ajánlom figyelmedbe (és direkt nem írok számokat mert attól olvasók nagy része visszahők).

Mi a történet? Egy térbeli rácsos tartó valahol a sokadik emeleten meggyengül. Egy ponton meggyengül - leggyengébb láncszem - és ettől felfelé részben ledől (spanyol linked). Alatta kiégve bár, de jól láthatóan állva maradt! :-)

Keress 9-11 videókat, ott egy egész szint lesz a becsapódás helyén "a leggyengébb lánszem" - azaz "lánc-sík". Ennek mekkora a valószínűsége? Megmondom. Nulla egész, sok-sok nulla és egy tetszőleges, nullától különböző számjegy. :-(

Mai hír origon Dubaiban toronyházban acetilén robban - na az tud égni optimális O2 mellett 3 ezer Celsiuson is! Fogadjunk rá hogy ledől-e a sérülés alatti része? Mert hogy nem fog, nincs mi meggyengítse és akkora eszement biztonsági tényezővel dolgozunk ilyen esetben hogy ki kell bírnia az alsóbb szinteknek! Biztosra nem szoktam fogadni. :-)
@habakuk000: aggódásról szó sincs, én a szabaccság abszolút híve vagyok mindenki aszt csinál amit akar (vagy amit a körülmények lehetővé tesznek számára)

azért ott a 96. emeleten az ablakban, nem tudom elképzelni egy zsebbenhordható Martin Kemence létét ott WTC ügyben

ha már acélöntésről értekesztél nekem... és nem találom a ledeburitot sehol pedig nagyon keresem

brühüyyy
kkk
@Eszter68: úgy gondoltam, egyszerűbb demonstrálni az ominózus mondatod értelmét, mint három napos egymás mellett elbeszélésbe belekezdeni.:)

Mellesleg adtam egy olyan magas labdát, hogy csak no, de nem ütötted le, ugyanis kirekesztést kritizálva kirekesztettelek.
Ez szerintem nem túl logikus, de úgy látszik a meghökkenéstől nem figyeltél föl rá.:)

Bocs, tanítónéni!
@gazoló:
"Mariann merre vagy?"
Itt vagyok egy pillanatra.
Tegnap óta vakító ragyogásban, és egyfolytában.
Micsoda parádés, profi meccs volt, a védelem, a helyzet kihasználások...
Délutánra készülj!
Ja, és Kallmann mellett van egy új szerelmem, Skube, az örökmozgó.
@kekex:
az internet a modern kor AGORA -ja, és úgy jó ahogy van!!!
mivel a központi média és a false flag infók meg a trollok és a jóhiszeműek össze vannak eresztve...odafajulhat a dolog, amit Dr Orosz László mond a diákjainak, hogy az acélolvasztásra alkalmas éghető víz az csak olyanoknak adható el mint azok akik megveszik a szívcsakra korongot drága pénzért...és valami bálványhoz imádkoznak, ahelyett, hogy tennének valamit igaz, hogy a tettekhez alapismeretek kellenek de erről már fentebb szótejtettem

a világban nem szabad hinni mert a hit mákony és eltévecc miatta a sötétben Händel írt egy csodálatos kórust az egyik oratóriumában amelyben a zsidók az egyiptomi sötéccségben bolyonganak (a zene tökéletesen visszaaggya aszt az érzést amikor a zember tévelyeg)
nem lehet (illetve lehet a hitben!!!) a lokális infók alapján a globálisra oktrojálni bármit de a valóság úgy picsán rúg hogy a fal aggya a másikat...ez a fal van gumiból levédiabasznádon

brühüyyy
kkk
@kekex:
az nem az a híres munkásmozgalmi festő által alkotott kéz a hozzátartozó újjal amely mindíg arra nézőre mutat aki bárhonnan a teremből éppen nézi???

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
Расцветали яблони и груши,

Apple and pear trees were a-blooming,

Rastsvetali iabloni i grushi,

Поплыли туманы над рекой.

Mist (was) creeping on the river.

Poplyli tumany nad rekoj.

Выходила на берег Катюша,

Katyusha set out on the banks,

Vykhodila na bereg Katyusha,

На высокий берег на крутой.

On the steep and lofty bank.

Na vysokij bereg na krutoj.

Выходила, песню заводила

She was walking, singing a song

Vykhodila, pesniu zavodila

Про степного, сизого орла,

About a grey steppe eagle,

Pro stepnogo, sizogo orla,

Про того, которого любила,

About her true love,

Pro togo, kotorogo liubila,

Про того, чьи письма берегла.

Whose letters she was keeping.

Pro togo, chi pisma beregla.

Ой ты, песня, песенка девичья,

Oh you song! Little song of a maiden,

Oj ty, pesnia, pesenka devichia,

Ты лети за ясным солнцем вслед.

Head for the bright sun.

Ty leti za iasnym solntsem vsled.

И бойцу на дальнем пограничье

And reach for the soldier on the far-away border

I bojtsu na dalnem pograniche

От Катюши передай привет.

Along with greetings from Katyusha.

Ot Katyushi peredaj privet.

Пусть он вспомнит девушку простую,

Let him remember an ordinary girl,

Pust on vspomnit devushku prostuiu,

Пусть услышит, как она поет,

And hear how she sings,

Pust uslyshit, kak ona poet,

Пусть он землю бережет родную,

Let him preserve the Motherland,

Pust on zemliu berezhet rodnuiu,

А любовь Катюша сбережет.

Same as Katyusha preserves their love.

A liubov Katyusha sberezhet.

brühüyyy
kkk
@Mariann19: örülök, hogy hozzájárulhattam a magam szerény módján a boldogságodhoz.

Az igaz, hogy gyógyszertárban több, mint 15 kilo forintot fizettem egy ember kétheti gyógyszereiért, de mi ez ahhoz az eufóriához képest, amit a 23-ik hálózörgés okozott annak a kb 20 max 30 ezer embernek, aki nem alszik el a tizedik perc környékén egy kézilabda meccsen
@habakuk000:

mindenki számára jobb, ha nem elemezzük tovább a történteket.
sem időm, sem energiám nincs egy hosszan tartó személyeskedő vitához, aminek végeredménye borítékolható.
volt már belőle elég!
@Rodeo36 11: ez jo, lehet tanulni az oroszt és angolt:)
@habakuk000:
Szia!
Mély együttérzésemet fejezem ki a gyógyszerkiadásod abszurd összegéhez, annál is inkább, mert magam is részese vagyok a dermesztő összegek tapasztalatának.
Azonban megértésedet kérem, hogy ebben a fagyos miliőben keresek némi derűt a kéziben. Igaz, hogy csak pár óra az enyh, de ellensúlynak azért nem rossz.
@Rodeo36 11:
Nem tudom, csak egyszer láttam, és azóta hiába keresem.
De van olyan gyurcsányos is (ha csak a kezet nézed)
negymadar.blog.hu/2011/05/12/uncle_feri_new_deal

és ha már négymadár (jobb egyszer látni, mint százszor hallani róla)
negymadar.blog.hu/2013/04/30/el_kellene_mar_nyomni_azt_a_rohadt_budos_cigarettat

de nem fog menni, amíg a választok zöme ilyen:
negymadar.blog.hu/2013/03/10/tenyeszallat

mert képtelenek az átfogó kép meglátására:
negymadar.blog.hu/2013/05/31/kirantott_hus_917
" Az, hogy a legjobb magyar egyetemet, amely nélkül egyes társadalomtudományi területek el fognak sorvadni, kiszekálják az országból nem szolgálja a magyar társadalom érdekeit, az a fasiszta idióták érdekeit szolgálja, és nem vagyok hajlandó azonosítani a fasiszta idiótákat a magyar társadalommal. "
orulunkvincent.blog.hu/2017/04/02/megis_mi_a_csalas_a_ceu-n_megjegyzesposzt
@kekex:

Kapja be minden rektor meg nem rektor, aki szerint egy húsz éve működő egyetemről most deríti ki a fidesz hogy nem aszerint a jogszabály szerint működik, amit holnap fognak megszavazni. Retorék is járhatnak még így, mint ahogy nagyon sokan jártak már úgy a fidesz kormányáza alatt ( elég a nem jó segget nyalni, már repülnek is ), hogy ami este még törvény volt, az reggelre már nem volt érvényes, mert az este beadott törvényjavaslatot reggelre megszavazta a 2/3.

Egy rektornak illenék ezekről is tudni.
helyzetkép Németh Szilárd szerint:

jobbról Simicska és a jobbik, balról Soros éa a balodal. Elfelejtette hozzátenni, hogy középen meg a magyar állam, mint fejőstehén, és a fidesz rángattya a csöcsiet.

www.atv.hu/belfold/20170402-fidesz-a-baloldalt-soros-a-jobbikot-simicska-rangatja/hirkereso
@Mariann19:

Szia!

'Bántsák a a négereket afrikában és szidják a kézit hunniában?
Hogy van ez?
Van ennek a habának szíve?)
Szerintem hiába magyaráznák süketeknek Mozart zenéjéről és vakoknak Monet színeiről(

..........
A Skube tessók megint egymás ellen,és itt lesznek a szüleik is)
A múltkor megkérdezték tőlük kinek szurkolnak,azt mondták Silkeborgban a dánoknak,itt nálunk az építőknek,oszt jó napot)
Jó szurkolást,söröket élesíts,majd gondolok rád))
@Gábris szomszéd: nagyon helyes és tetszik a plakátkampány,
De: a jobbik, mint párt nem nyilatkozott eddig a CEU-val kapcsolatban.
Csak a tv-székház gyújtogató.
Ez lenne a közös álláspont?
@Amelanchier: Nem a közös álláspont az, hogy el kell takarítani a g..iéket. :)
@Gábris szomszéd: és a CEU-ról egy világos mondat a jobbiktól?.....

Egy térképen összegyűjtötték az összes helyet, ahol aláírták a CEU-ellenes törvényjavaslat elleni tiltakozást. Íme:
24.hu/kozelet/2017/04/02/itt-egy-terkep-aminek-orban-nagyon-nem-fog-orulni/
@Gábris szomszéd:
"Még Orbán Viktor bezzegországaiban, Törökországban és Oroszországban is tiltakoznak a CEU bezárása ellen. Világraszóló magyar siker!"
444.hu/2017/04/02/az-egesz-vilag-osszefogott-orban-ellen-a-ceu-ert

Csak a jobbik nem????????????????
@Amelanchier: a jobbik nem az orbán-rendszer ellen harcol, hanem annak működtetői ellen.
444.hu/2017/04/02/az-egesz-vilag-osszefogott-orban-ellen-a-ceu-ert

Pont ez volt a célja a felcsúti teknyősnek, hogy az egész világon róla beszéljenek.
Mert ő úgy gondolja skizofrén agyával, hogy tényező a világ politikájában.
Pedig dehogyis tényező, csak egy ócska, tolvaj köszörűs cigány.
Európa 16. legjobb egyetemén nehéz elképzelni, hogy csalnak és nem tartják be a törvényeket.
Ráadásul még egyik fideSS g..i sem közölte, hogy konkrétan mik is azok a csalások és törvénytelenségek. Azt viszont már régóta tudjuk, hogy a fideSS g..ik lopnak csalnak hazudnak.
A CEU ügyben is ez a helyzet elvtársak, önök megint lelepleződtek.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Ez a történet is jól jelzi, hogy a teknyővájó már nem ura a helyzetnek, az orvosai sem tudják már kordában tartani a bolondját.
Most tanúi lehetünk milyen az mikor a g..i őrülete kiteljesedik és 2018 ra eléri a tetőfokát. Amit már 2010 ben lehetett tudni, hogy egyszer bekövetkezik.
A 2014 es brutális kampány csak babazsúr volt ahhoz képest ami 2018 ban fog bekövetkezni a kampány során.

Isten óvja Magyarországot.
@Amelanchier:
Elkerülte a figyelmedet Toroczkai jobbik alelnök helyeslő nyilatkozata, miszerint ideje volt eltakarítani a CEU-t?
A párt még nem határolódott el tőle, tehát tekinthetjük hivatalos nyilatkozatnak is.
@Mariann19: szomorúság tölti el mellyemben szívemet, hogy te is lépre mentél Soros pénzelte skandináv alapítványoknak álcázott trójai falovak által szegény magyarokat megtévesztő csalárd armanynak, miszerint az egy igaz, nemzeti közös világ sikereket sorozatban megvalósító és erre méltán büszke és tehetséges népünk legfőbb kincsenek a magyar focinak buzdítás a helyett a brusszelista démonok preferálta kezit lesed megbabonazva a nyugati multik által külön számodra gyártott italt szorongatva:(
@Amelanchier: ahhoz előbb meg kene tanulni olvasni a vezérkarának. Szóval csak lépésről lépésre.
@punkfrog: a jobbik egyenlőre várja, hogy a Lajos abbahagyja a szankozast és végre megmondja, ki ellen is harcoljanak.
Addig orrfujast gyakorlatoznak.
@gazoló: nem szidom, hanem támogatom. Havonta sok számjegyűvel.

Ez a majom telefon össze vissza választ el szavakat.:(
@kekex: nem kerülte el, - "Csak a tv-székház gyújtogató." - , de az csak egy bűnöző véleménye, senki nem reagált rá a jobbikból.
@habakuk000: szerintem meg szaladgálnak össze vissza, mint a hangyák, mert a megszokottnál nagyobbat nem akarnak bemosni a dagattnak.
@punkfrog: ja, értem miért írta G.szomszéd, hogy csak a g...t akarják eltakarítani. Világos.
@Eszter68: ne pampogj, ez nem személyes ügy volt, gonosz voltam, az tény:)

www.youtube.com/watch?v=QzR4cyTL2Gc
@habakuk000: ez egyébként Poe vers megzenésítése, A hollóé:)
@habakuk000:

Néha túltolod,túlgondolod,esetleg gonoszgeci vagy,így vagyon szeretve(vagy utálva)gyíkokok által)

Ezeket a gigacsapatokat,akik a nézőszámukból is eltartják magukat legfeljebb a MOL-on keresztül támogatod némi gempával,de ilyenkór gondolj Fabra,Mariannra és a többi kézifanra(köztük tagára) itt a gyíkon!)
@gazoló: bosszúm rettentő:

Edgar Allan Poe: A Holló

Egyszer egy bús éjféltájon, míg borongtam zsongva, fájón
S furcsa könyvek altatgattak, holt mesékből vén bazár,
Lankadt főm már le-ledobbant, mikor ím valami koppant,
Künn az ajtón mintha roppant halkan roppanna a zár,
"Vendég lesz az", így tünődtem, "azért roppan künn a zár,
Az lesz, más ki lenne már?"

Óh, az emlék hogy szíven ver: padlómon a vak december
Éjén fantóm-rejtelemmel húnyt el minden szénsugár,
És én vártam: hátha virrad s a sok vén betűvel írt lap
Bánatomra hátha írt ad, szép Lenórám halva bár,
Fény leánya, angyal-néven szép Lenórám halva bár
S földi néven senki már.

S úgy tetszett: a függöny leng és bíborán bús selymű zengés
Fájó, vájó, sohsesejtett torz iszonyt suhogva jár, -
Rémült szívem izgatottan lüktetett s én csitítottam:
"Látogató lesz az ottan, azért roppan künn a zár,
Késő vendég lesz az ottan, azért roppan künn a zár,
Az lesz, más ki lenne már?"

Visszatérve lelkem mersze, habozásom elmúlt persze,
S "Uram", kezdtem, "avagy Úrnőm, megbocsátja ugyebár,
Ámde tény, hogy már ledobbant álmos főm és Ön meg roppant
Halkan zörgött, alig koppant: alig roppant rá a zár,
Nem is hittem a fülemnek." S ajtót tártam, nyílt a zár,
Éj volt künn, más semmi már.

S mély homályba elmeredten, szívvel, mely csodákra retten,
Látást vártam, milyet gyáva földi álom sohse tár,
Ám a csend, a nagy, kegyetlen csend csak állott megszegetlen,
Nem búgott más, csak egyetlen szó: "Lenóra!", - halk, sóvár
Hangon én búgtam: "Lenóra!" s visszhang kelt rá, halk, sóvár,
Ez hangzott s más semmi már.

S hogy szobámba visszatértem s még tüzelt javába vérem,
Hirtelen, már hangosabban, újra zörrent némi zár,
S szóltam: "Persze, biztosan csak megzörrent a rácsos ablak,
No te zaj, most rajtakaplak, híres titkod most lejár,
Csitt szívem, még csak egy percig, most a nagy titok lejár,
Szél lesz az, más semmi már!"

Azzal ablakom kitártam s íme garral, hetyke-bátran
Roppant Holló léptetett be, mesebeli vén madár,
S rám nem is biccentve orrot, meg sem állt és fennen hordott
Csőrrel ladyt s büszke lordot mímelt s mint kit helye vár, -
Ajtóm felett Pallasz szobrán megült, mint kit helye vár,-
Ült, nem is moccanva már.
@gazoló: bosszú folyt.:

S ahogy guggolt zordon ében méltóságú tollmezében,
Gyászos kedvem mosolygóra váltotta a vén madár,
S szóltam: "Bár meg vagy te nyesve, jól tudom, nem vagy te beste,
Zord Holló vagy, ős nemes te, éji part küld, vad határ,
Mondd, mily néven tisztel ott lenn a plútói, mély, vad ár?"
S szólt a Holló: "Sohamár!"

Ámultam, hogy ferde csőrén ilyen tártan, ilyen pőrén
Kél a hang, okos, komoly szó alig volt a szava bár,
Ám el az sem hallgatandó, hogy nem is volt még halandó,
Kit, hogy felnézett, az ajtó vállán így várt egy madár,
Ajtajának szobra vállán egy ilyen szörny, vagy madár,
Kinek neve: "Sohamár."

S fenn a csöndes szobron ülve az a Holló egyedül e
Szót tagolta, mintha lelke ebbe volna öntve már,
Nem nyílt más igére ajka, nem rebbent a toll se rajta,
S én szólék, alig sóhajtva. "Majd csak elmegy, messziszáll,
Mint remények, mint barátok...holnap ez is messziszáll."
S szólt a Holló: "Soha már!"

Megriadtam: csendziláló replikája mily találó,
"Úgy lesz", szóltam, "ennyit tud csak s kész a szó- és igetár,
Gazdájának, holmi hajszolt, bús flótásnak búra ajzott
Ajkán leste el e jajszót, mást nem is hallhatva már,
Csak remények gyászdalát, csak terjes jajt hallhatva már,
Ezt, hogy: "Soha - soha már!"

S gyászos kedvem újra szépen felmosolygott s párnás székem
Szemközt húztam, ott, ahol várt ajtó, szobor és madár,
És a lágy bársonyra dőlten tarka eszmét sorra szőttem,
Elmerengtem, eltünődtem: mily borongó nyitra jár,
Átkos, ős, vad, furcsa Hollóm titka mily bús nyitra jár,
Mért károgja: "Soha már!"

Ekként ültem, szőve-fejtve bús eszméket s szót se ejtve,
Míg a madár szeme izzott, szívemig tüzelve már,
S fejtve titkot, szőve vágyat, fejem halkan hátrabágyadt,
Bársonyon keresve ágyat, mit lámpám fénykörbe zár,
S melynek bíborát, a lágyat, mit lámpám fénykörbe zár,
Ő nem nyomja, - soha már!

Ekkor, úgy rémlett, a légnek sűrűjén látatlan égnek
Füstölők s a szőnyeg bolyhán angyalok halk lépte jár,
"Bús szív!", búgtam, "ím, a Szent Ég szállt le hozzád, égi vendég
Hoz vigaszt és önt nepenthét, felejtést ád e pohár!
Idd, óh idd a hűs nepenthét, jó felejtés enyhe vár!"
S szólt a Holló: "Soha már!"

"Látnok!", nyögtem, "szörnyü látnok, ördög légy, madár, vagy átok,
Sátán küldött, vagy vihar vert most e puszta partra bár,
Tépetten is büszke lázban, bús varázstól leigáztan,
Itt e rémek-járta házban mondd meg, lelkem szódra vár:
Van...van balzsam Gíleádban?...mondd meg!...lelkem esdve vár!"
S szólt a Holló: "Soha már!"

"Látnok!", búgtam, "szörnyű látnok, ördög légy, madár, vagy átok,
Hogyha istent úgy félsz mint én s van hited, mely égre száll,
Mondd meg e gyászterhes órán: messzi Mennyben vár-e jó rám,
Angyal néven szép Lenórám, kit nem szennyez földi sár,
Átölel még szép Lenórám, aki csupa fénysugár?"
Szólt a Holló. "Soha már!"

"Ez legyen hát búcsúd!", dörgött ajkam, "menj, madár, vagy ördög,
Menj, ahol vár vad vihar rád és plútói mély határ!
Itt egy pelyhed se maradjon, csöpp setét nyomot se hagyjon,
Torz lelked már nyugtot adjon! hagyd el szobrom, rút madár!
Tépd ki csőröd a szívemből! hagyd el ajtóm, csúf madár!"
S szólt a Holló: "Soha már!"

A szárnyán többé toll se lendül és csak fent ül, egyre fent ül,
Ajtóm sápadt Pallaszáról el nem űzi tél, se nyár,
Szörnyü szemmel ül a Holló, alvó démonhoz hasonló,
Míg a lámpa rája omló fényén roppant árnya száll
S lelkem itt e lomha árnyból, mely padlóm elöntve száll,
Fel nem röppen, - soha már!

Fordította: Tóth Árpád
@gazoló:
Á, Haba csak évődik velem, nemcsak most, már évek óta.
Valamikor fél éjszakákat töltöttünk el együtt nagy vitákban, na de csak az ÁFA és a vezetői filozófiánk volt a fókuszban.
A fiamtól kaptam egy sört a meccsre, rá van írva, hogy Bivaly, most néztem meg, 6.5%-os.
Előkészítve, hátha kell oldószer a dúlt lelkivilágomnak.
Este talizunk, én is gondolok rád, közben is.
@gazoló:
"Ezeket a gigacsapatokat,akik a nézőszámukból is eltartják magukat" ezt ugye viccnek szántad?
" az MKB-MVM Veszprém válogatott kézilabdázója, Nagy László, neki 750 ezer euró (230 millió forint) az éves fizetése."
@habakuk000:
Atyaúristen Habakukk!
Kétszer kellett elolvasnom ezt a nagyívű kommentedet, mert olyan töményen myomtad az összefüggéseket, hogy alig tudtam azokat szintetizálni. Hogy a fenébe tudtál a végén kijönni egy ilyen bonyolult mondatszerkesztésből? Kijöttél.
Na szóval.
Inkább nézem a "brüsszelista démonok által preferált kézit, ahol nem a vigaszágra kell áhítozni, mint a focinál, hanem a nemzetközi győzelemre.
Azértis megiszom a sörömet. Dafke!
@punkfrog:

Visszaszívtam,de ha a kézi veszteségek zavarnak gondolj erősen a századvégre,cöfre,közmédiára vagy a magyar fodbalra és mindjárt más aspektusban fogod
@punkfrog:

..látni a dolgokat,ráadásul a BL-t akár meg is nyerhetjük)

www.hetmeteres.com/2.0/?p=44609

ne zavarj össze a tényekkel,megy a meccs)))
@gazoló: "ne zavarj össze a tényekkel,megy a meccs)))"
ez így ok!
a szurkolók engem nem zavarnak!
az előző kommented már annál inkább!
444.hu/2017/04/02/alig-kezdodott-el-a-tomegtol-mar-mozdulni-sem-lehet-a-ceu-ert-szervezett-tuntetesen

Lehet hogy a teknyős ezt is benézte, mint a netadót.

Mondjuk az is igaz, hogy Paraguayban már égne a parlament de itt szarosmagyarországon ez a kis tünti is elég lesz, mert a g..i egy beszari alak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@habakuk000:

á, dehogy voltál gonosz!

egy önelégült nagy fasz voltál.
vagyis vagy.
aki mostanában úgy magyarázza UTÓLAGOSAN a történteket, hogy mindig jól jöjjön ki belőle.
az sem zavar, ha kicsit igazítanod kell a múlton, hogy végül felkerülhess a piedesztálra.
jelzem, elég szórakoztató a ténykedésed, mivel a blog teli van szemtanúval. aki szólnak vagy sem, mindenesetre nincs gyakori emlékezetkiesésük.

igazad van, @taga20: . vannak helyzetek és viselkedésmódok, amit csak zaftos kifejezésekkel érdemes jellemezni.
úgyhogy bocs a tegnapi kioktatásért.
@Eszter68: na végre, hogy belecsaptál a nullás lisztbe:))
Ezt Trumpinak is el kéne küldeni. Mert nincss klímaváltozás eg deka sem.:(

www.hirado.hu/2017/04/02/megdolt-a-napi-melegrekord/
Alakul ez, és nem látni a végét.

"Nem kérdés, hogy Oroszország beavatkozott. Nem akarjuk, hogy bármelyik külföldi ország bármikor is beleavatkozzon a választásainkba" - mondta vasárnap az ABC televíziós csatornának Nikki Haley, akit Donald Trump elnök nevezett ki a posztra. Amint a belső vizsgálat befejeződött, döntés fog születni arról, hogyan kezelje az Egyesült Államok a Kreml lépéseit - tette hozzá."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=207112
@látjátok feleim szümtükkel:

ugye sok mindenhez két fél kívántatik... még akkor is ha a csatolandó igekötő "ki-" és nem "meg-", vagy maszturbáció lesz belőle (ez ami az én gyanúm kb 10000000%-os eséllyel le is merem fogadni bármelyik bookie nál, bármekkora összegben)

beismerni, hogy ennyire átjáróház az egész komplukált kémhálózatuk amiből számomra az is deriválódik, hogy: védelemre nem sokat költenek, mert assziszik az állandó támadás majd elriasztya a ...na mit is??? a zellenséget amit ők maguk főztek de nyers maradt és ehetetlen

se' kiköpni se' megemészteni nem lehet, és most vonaglanak, hogy lemossák a sok ...köpködés nyomait...is...: a fröcsögő röhögés rászóródó nylcsóváit

és amikor valami Augiás istállójává válik akkor már csak egy herkules hiőányzik aki bevezeti hozzájuk a Mississipit és az összes többit eccerre és a kru8mp lee nem herkules, de még Nárcissus sem igazán hanem egy felfuvalkodott idióta és nem azért amit a mainstream media náluk róla...hanem azért mert nem mérte fel, hogy ebben a diliházban ő nem a headhoncho hanem a kisegér akit sok macske kerget egyik lukból a másikba

brühüyyy
kkk

ahogy a zinglish aszongya:
a multi folded truth does not want to be unfolded

és most a 12x12xkkk
@látjátok feleim szümtükkel:
jaaaaaaaaaaa klimaváltozás nem a VW okoszta és most ez is baj...bár a britek a berxit közben is törvényt akarnak arról, hogy a diesel használók (a magánautósok is) napi 27 fontot fizessenek füstölésért...
a fossilfuel industry nem akar kihalni és akadályozza a megújuló energiahordozók alkalmazását és eddig sikerrel...de a megújulók (mint a GE Chairman je mondta ma Fareed Zaccaria nak) épűlnek...

jaaaa és jobb ha tudod, hogy a fossilfuel industry executive jai állami támogatást kapnak már nagyon régóta mert az aktuális önkölcségi árból a mai piaci árakon be kellene zárni az egész hekmekükütyűt

brühüyyy
kkk

és ez csak egy pont a sok látható között
@habakuk000:
nem egyenlőre, hanem egyelőre nyelvtanból egyes megbuktál ülj le

te idejársz lelki életet élni? és milyen lelki életed van? elmondhatod, hogy: fájdalommal tudatom, hogy meghasadt a tudatom....????????????????

kkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Eszter68: lehet illetve ha te írod galambom, akkor biztosan így van

ugyanakkor a kirekesztéssel kapcsolatban nem nagyon sikerült nyilatkoznod, ha sikerül összeszedned a gondolataidat, szívesen elolvasom, mert eddig csak szerény személyemmel kapcsolatos eszmefuttatásaidra emlékszem
@Rodeo36 11: átadom a telefonomnak, rendszeresen átírja a cuccaimat, az igekötőkhöz se nagyon ért

mi van a lelki életemmel? nem tudtam, hogy olyanom is van
@habakuk000:

Máig fenntartom a 3 nappal ezelőtt írt véleményem:

"Amennyiben választani lehetne, inkább a jobbikot tiltatnám be. A romok sóval behintését is lehetne praktizálni ez ügyben."

Szóval Toroczkai Lászlóval ellentétben /Toroczkai László, Jobbik-alelnök: A CEU-t be kell tiltani, a romjait sóval kell behinteni / nem a CEU-t, hanem a jobbikot.
@Rodeo36 11: Rodeo, a mikrobák is csak hülye összeesküvés-elmélet? pl Salmonella, Enterobacteriaceace, Tifus?

Sokkal jobb lenne, nem kéne vasárnap este hülye szerződéseket körmölnöm miattuk.

És a Hubble? Most építenek még egyet, amit azt hiszem kétszeres Nap-Föld távolságra akarnak kinyomni. Ez is csak afféle Bond sztori?
@Eszter68: te tudod, én azért nem írnám le ilyen büszkén, de nem vagyunk egyformák (hála istennek)
nemigen szeretnék Torockaival rokon lélek lenni
@Gábris szomszéd: úgy látszik a simicska rendbe kap benneteket, korábban öt év alatt nem találtatok volna ki ilyen nyilatkozatot
a Lajos nem hülye
@habakuk000:
Buksi, arra reagálsz amiről én egy árva szót sem szóltam...ez is konteo az én felfogásom szerint vagy népyeschen: terelés

mi az amit kritizálsz abból amit én írtam...

én is tehetnék említést arról, hogy -JELENLEG- még eszközünk nincs arra, hogy utazási célokra HASZNOSÍCCSUK A TÉRGÖRBÜLETRŐL SZÓLÓ ELMÉLETET...ami nem jelenti aszt, hogy a most újra fellángoló skarlát járvány miatt kihaljon a zemberiség és ne is tuggya kipróbálni milyen az amikor a térgörbületet a Gene Roddenberry alapján ki is próbáljuk ....

az általam is nagyrabecsült és nagyon tisztelt Hubble teleszkóp továbbfejlesztése is újabb információkkal láthattya el azokat akik "hisznek" abban amit mutat...

mert ugye amíg hit és istenek meg egyebek hatalmas anyagi rőket és munkaidőt rabolnak el a zemberiségtől a zigazán fontos és értelmes dolgoktól...pláne hogy ugyanannak a deitásnak több nevet is adnak és azon veszexenek háborúval és lőnek miattuk, hogy melyik név (IL Numi mongya az olasz ezekről) előbbre való abban a Pantheon ban amelyet nem Wotan építtetett...hanem Gipsz Jenő a nagyszakállú nak ami azután mindíg akkó' nem műxik amikor nem húzzák fel teljesen a rugóját

emzéperix

szóval arról kritizálj amit írtam és nem öncsél ide holmi letaglózásra szánt akármit amihez ugyanannyi közöd van mint nekem

brühüyyy
kkk

te ma tényleg be van baszva?
@taga20:

Kíváncsi vagyok, a Simicska - féle jobbikra. Mert ugye van az a pénz, amiért érdemes változni. )))
@Rodeo36 11: nem iszom alkoholt csak nagyon nagyon ritkán, bár nem ártana alapoznom, készülök ki Ázsiába

nem kritizálok, ha nem vetted volna észre, tudomásul vettem, mit gondolsz a 9.11-ről és a Holdra szállásról, nem akarlak én meggyőzni téged semmiről, csak gondoltam, ha a Holdra szállást csalásnak tartod, akkor a Hubble-ról sem lehet valami fényes véleményed

úgy látszik tévedtem:)
@habakuk000: Megéri áldozatok hozni a g..i elzavarásáért. :)
@Gábris szomszéd: megtanulni olvasni és értelmesen próválni beszélni?

nem olyan borzasztó nagy áldozat az, egyeseknek már sikerült
@habakuk000:
van azon a "bölcs" telefonon egy olyan funkció (amely tapasztalatok gyűjtése alapján előválaszt neked dolgokat) amit ki lehet iktatni egy alkalomra vagy végleg én élvezem a gúglin amint írok itt sikoltozik de én meg a kéznél lévő légycsapómmal szépen...

lelki életed akkor is van, ha a lelked nem is tud róla, ez már a tudathasadék olyan stelázsija, ahová nagyon nehéz bemászni... de megpróbálhatod és akkor kiderül

legújabb kanadai tudományos kísérletek igazolják, hogy az egész lelki élet nek titulált izé az sejtbiológia és nanotechnológia a molekulák és atomok valamint azok részei között az idegrendszerben keltett elektromos áram terelése közben és mindeszt élmények meg kéjek és örömök meg bánatok képében rögzíttyük, mert még nem vagyunk olyan fejlettek (potom 5 millió év a Természetnek két pillanat, vagy kevesebb) hogy önmagunkba valóban belelássunk (sokan ki is kapcsolnákk eszt a funkciót mert amit látnának attól meg idegrohamot kapnának....

és akkor culombokban meg egyebekben le lehetne írni egy h-moll ban komponált Chopin Mazurka lelki töltését és Voltok ban (a lesz ek ről még nem tudok)
Ampére ben persze a nano tartományban

majd próbáld eszt meg...
hallgass Rossini zenét az üdít

brühüyyy
kkk

www.youtube.com/watch?v=_0i7NP-mCME&ytbChannel=Onegin65
@Rodeo36 11: az igaz, bár a divat a K448, az a hivatalos "észélesítő":)))
ezt tényleg kísérletekkel igazolták, hogy jót tesz::)

www.youtube.com/watch?v=tT9gT5bqi6Y

jó éjt
@habakuk000:
és ez?
www.youtube.com/watch?v=7OwQOb6bd1M&ytbChannel=MultiPianoIsrael

és ez???
www.youtube.com/watch?v=K18WgNy6QG8&ytbChannel=Miguel%20Zampedri

két teljes zenekar, két felnőtt 4 szólamú kórus egy gyermekker 4 szólammal, szólisták és orgona continuo

brühüyyy
kkk

nálam Klemperer és Ő a menő ebben
@Gábris szomszéd:
Hát ez nemigen cáfolja Toroczkai szövegét, hogy "ideje volt" csak relativizálja, mert a magyar érdeket előtérbe helyezi. Ügyes. Ha Orbánék végig csinálják, majd rájuk lehet számolni a nemzetellenes következményeket.
Érdekes kötéltáncot jár Vona: nem szeretné a radikális szavazókat elveszíteni, de próbál jobbközépre húzódni, ahova viszont nem követik.
Pedig valamelyik ujjacskáját meg kell harapnia!
@Rodeo36 11: a Máté passió nagy kedvenc ez tény.
Alszom borzasztó fáradt vagyok pedig csak reggel kezdődik a hét. A zene sok csodát tud tenni.:)
@Gábris szomszéd: Simicska is szereti az alliteraciot: büdös bűnöző banda:)
@kekex: Egyetértünk. Viszont szerintem szomorú, hogy korábban a netadóért és most egy CEU-ért megy ki sok ember az utcára. Talán lennének ennél sokkal fontosabb ügyek is.
@Rodeo36 11: Kösz akkor most lapozzunk a többi óriásra. :)

youtu.be/OUarKeg0cjc
@habakuk000:
az a dög aki kirakta csak az első oldalt rakta ki a partiturából...pukkaggyon meg...
lehet, hogy igaz...de nekem nincs epilepsziám...

According to the British Epilepsy Organization, research has suggested that Mozart's K 448 can have the "Mozart effect", in that listening to the piano sonata improved spatial reasoning skills and reduce the number of seizures in people with epilepsy. Apart from another Mozart Concerto, K 488, only one other piece of music has been found to have a similar effect, a song by the Greek composer Yanni, entitled "Acroyali/Standing In Motion", which is featured on his album Yanni Live at the Acropolis. It was determined to have the "Mozart effect", by the Journal of the Royal Society of Medicine because it was similar to Mozart's K 448 in tempo, structure, melodic and harmonic consonance and predictability.

a lényeg az utolsó mondaton van: nem fordítom aki akarja gúglizza

tehát ennél bonyolultabb művek, mint Mahler Das Lied von der Erde már szóba sem jöhet, mert az analitikusok sem tuggyák ennyire szétszedni

a Yanni az csodálatos zenéket ír érdemes...és semmi csörömp

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
ez is
www.youtube.com/watch?v=puPifwm4ISo&ytbChannel=zempoloydus

ez nem egy piano ra...csak hogy azok epilepsziát kapjanak akik a csörömpöt "szeretik"

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: sajnos ez nálam nem nézhető
de majd rákeresek
ez viszont igen
www.youtube.com/watch?v=HPlRmiO9sjM&ytbChannel=%E7%94%B0%E8%BE%BA%E6%B2%BB%E4%B9%85

ugye a pesti operában külön közönsége van a Mesterdalnokonak, mert ott a kétlábon állás és a talajon járást mutattya be Wagner azaz a mindennapi ember csodáit, megfordításaként annak a görög mondásnak, miszerint semmi sincsen csodálatosabb, mint az ember amit eredetileg a gyilkosok és árulók gúnyos meghatározására írt le a költő de itt annak ellenkezője...majdnem az ECCE HOMO wagneri filosófiája, hogy felmutassunk mást is mint a borzalmakat a Niebelung Tetralógia és a Lohengrin kábítószeres hitében és aljasságában...ebben valami Bach i magasságokba emelkedik (+1 cm) a zseni

eszt nem árt tudni és aszt sem, hogy a teljes mű időhossza nem akármilyen

brühüyyy
kkk
Kezdőőőődik:
vasárnap este Simicska Ádám még két posztot tett ki Facebook-oldalára. A második címzettje már "Viktor" volt, a szavakból pedig alig burkolt fenyegetés volt kiolvasható.
hvg.hu/itthon/20170402_Simicska_a_hvghunak_Ez_egy_budos_bunozo_banda_amelynek_el_kell_takarodnia?s=hk
@Gábris szomszéd:
www.youtube.com/watch?v=1Cx4msAi-nY&ytbChannel=rinconcete

kottával (ő az etalon keress rá Peter Glossop ra)
és ő mer pianissimókat csinálni és persze tuggya is

élő
www.youtube.com/watch?v=lSTxySMgw8o&ytbChannel=PhilipCaruso03

www.youtube.com/watch?v=Qv0TqQMCn20&ytbChannel=antonio%20martinazzo

brühüyyy
kkk
a vad romantika teljességében
@Gábris szomszéd: "Mint mondta, a CEU szellemisége "mindig is nagyon távol ált a Jobbiktól",

mindig van egy kiskapu, amivel oda tudtok dörgölőzni a fideszhez, bármit is mondtok úgy egyébként.
@Amelanchier: Az, hogy messze állnak a szellemiségétől az nem kisapu. :)
@Gábris szomszéd:
és eszt akitől a Wotan búcsúját szoktuk meg itt pianissimókat csinál
www.youtube.com/watch?v=h7dQ1Tvd1Fo&ytbChannel=Conte%20Anckarstr%C3%B6m
és tudd felvette Brahms 12 dalát, Schubert komplett Winterreise és sok minden mást Gerald Moore ral
az 50 es évek végén

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: hááát, nagyon kétkapura játszotok, ha Lajos megtuggya, a pad alá estek..........
@Amelanchier: Ja a tüntető leányzó is elmondja, hogy szerinte a CEU-s balhé csak figyelem elterelés (ezzel én is egyetértek) Ettől függetlenül lelkesen résztvesz a elterelésben. :)

index.hu/video/2017/04/02/orulnenk_ha_majd_a_gyerekunk_a_ceu-n_tanulhatna/
@Gábris szomszéd:
nem egy DFD, de korunk egyik nagyja!!! Keenlyside és Quasthoff és persze a csúcs Mathias Goerne!!!!

én hiányolom Terfel nél az igazi piano pianissimo kat amihez technika is meg hang is kell meg persze képesnek kell lennie lazítani

de jobb mint a Kálmán akárki a magyar operából mert az meg végigordibálja mint a fába szorúlt féreg

brühüyyy

kkk

Palló Imrére keress rá meg Melis Györgyre ugyanaebben, esetleg Faragó András a Radnainak nem voltak pianói...és a Svéd persze talán van tőle is ugyanez
@Amelanchier: ű
szvsz nincs kapu!!!! csak lövöldözés...egyik láb nem tuggya mit csinál a másik kéz

brühüyyy
kkk
meg kellene szervezni őket
@habakuk000:
annyit érdemes aláhúzni, hogy köztudott Bach csak skicceket írt a zenéiről és a zenészek valósították meg a részleteket és ez normális volt...igenám, de a Máthé passio esetén saját kezűleg az utolsó hangig ő írta a partitúrát és még ki is szinezte, aláhúzva részeket benne pirossal...
namost aszt lehet mondani, hogy ez is egy kedvenc, de én nem használom eszt a kategóriát kizárólag erre a műre!!!! ez a mű korszakos jelentőségű, és olyan filozófiai tartalmat hordoz ami meghalad sok minden manapság születő gondolatot pláne annak tudatában hogy ezen "gondolatok" annak ismerete nélkűl születtek(születnek), hogy mi is van tulajdonképpen a Máthé Passió ban!!!

olyan tudás amit csak intuíció és földönjáró "gyalogos" emberismeret adhat...kizárólag az ember ről szól és semmi másról!!!!!!!!!! bármennyire is lelombozó lehet ez a hívőknek

nem mondok erről többet, nézz utána, leginkább tanulmányozd a partiturát

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
és ehhez milyen tények a zepilepsziához???

www.youtube.com/watch?v=cmpjXrS6ekk&ytbChannel=Classique%20%40%20la%20demande

jól összejöttek csak úgy mjuzik valamikor délután két kávé között

brühüyyy
kkk
Nem is kezdődik rosszul a hét.

Riporter rezsiszilárdtól megkérdezte: ha csal a CEU, akkor tett-e hivatalos személyként feljelentést, mint ahogy a Btk. előírja a hivatalos személyeknek? Mire rezső azt mondja, hogy ő nem beszélt bűncselekményről. Riporter: de azt mondta, hogy csal a CEU. Rezső: igen, csal. Riporter: a csalás az nem bűncselekmény? Van más csalás is?

Rezsi nem merte rávágni, hogy van, pl. a plagizálás. Hehehe.
@Eszter68: és ki fog változni? Simicska idomul a jobbikhoz vagy fordítva?
Egyik se valami bíztató!
A jobbik pedig a fidesz országrablásából szerzett pénzből kampányol, miközben elszámoltatásról ordítozik. :))))
Simicskának is ott a helye a jobbik plakátjain orbán és mészáros mellett!
@Gábris szomszéd: egy egytem bezáratasa gumicsont szerinted!
Nem veszed észre, hogy ez nem csak a CEU-ról szól!
Bármit megtehetnek mert te és a hozzád hasonlók szerint ez nem számít(gumicsont)!
Neked jó ez a rendszer! Folyamatosan igazolod itt!
Te csak a vezért szeretnéd lecserélni a sajátodra!
@gazoló: bűnözők egymás közt!
mit képzel a kissimicska, ő hogy került oda ahol van?
hányni kell ezektől! Meg a pénzüket elfogadóktól is!
@punkfrog: Lüke vagy megint. Én nem azt mondtam, hogy gumicsont, hanem hogy a ge..ék elterelése. Amúgy meg neked is szép napot. :)

zsurpubi.hu/cikk/505-simicska-adam-millimeterenkent-lesz-levagva-a-fszuk/
Or bán azért árnyaltabban foglamaz, mint rezsike, ő csak azt modnta, hogy szabálytalanul működik a Soros egyeteme. Azt ő sem árula el mi a szabály, amivel szabálytalankodnak.

Viszont mint rezsike főnöke, megvizsgáltathatná az ügyészséggel, hogy miért nem tett feljelentést, ha csalást lát a CEU-nál. Mert a törvény még Or bánra is kötelező. Mármint az, hogy feljelentse a mulasztó beosztottját. Mert ugyé a Méneth Szilárd ha nem tett feljelentést a csaló CEU ellen, akkor bezony hivatalos személyként elmulasztotta a bűncselekmény feljelentését, és ezzel bűnt követett el. Legalább is annak gyanúja meglátható, ha nem vak az ember. Or bán meg nem vak, ráadásul jogi egyeteme is járt.

Várom az új törvényt, vagy legalább is a kúria határozatát arról, hogy a csalás szónak több jelentése is van, úgy mint a hazugságnak.
Én megértem, hogy a jobbiknak is kell a pluszt anyagi támogatás, de azzal, hogy a Simicskával összeboronált, elvesztette a hitelességét. Szerintem nem csak kivülállóknál, hanem saját hívi nagy részénél is. Ezen nem árt elgodolkodnia még a szociknak sem, mert már suttog a mély, ahol azt hallani, hogy lezsírozta Botka és a fidesz a jövő évi választást.

Szép új kilátások?
@látjátok feleim szümtükkel: Politikumunkról a kínálatról a Tesco gazdaságos jut eszembe. :-(

A legkisebb rossz számít ... :-(

De mán az sincs. Legkisebb rossz. :-)
@punkfrog: D

Nem mindegy mitől hánysz,ettől én kevésbé,mint a camorrától(

kepkezelo.com/images/t55y1jpz22ufm5m7dyu5.gif
@habakuk000:

Kösz a "bosszút haba,kívánok mindenkinek ilyen 'ellenséget)
A Strassburgi Emberi Jogi Bíróság felfüggesztette a tranzitzónás jogszabályt, és április 10-ig kell a kormánynak több kérdést megválaszolni. Erről a Bakondi, mint főtanácsadó beszélt ( miért nem a miniszterelnök????? ).
Pintér is elismerte, hogy vannak nézeteltérések, de szerinte van lehetőség a nyárig közös álláspont kialakítására. Hát ez nem látszik egy hatalmas nemzetköz sikernek.
@látjátok feleim szümtükkel: D

"van rajta sapka?)

köszönjük,jöhet a következő kérdés)
@gazoló:

Tudok 200 literes vödör formájú kádat is adni.
@látjátok feleim szümtükkel:

azt a cefrének inkább,savazásra jó lesz a betonbaöntés vagy létraigazítás a kanyarban((
@Gábris szomszéd:
A prostisrácok poszt CÍME magyarázat:
pestisracok.hu/veget-ert-ceu-borbe-bujtatott-kormanyellenes-demonstracio/
ezzel szemben ha valóban általánosan kormányellenes tüntetésként hirdették volna meg (remélem) nem 10, hanem 100 ezren lettek volna.
Egyébként a címtől eltekintve a poszt elég informatív, és még a jobbereket is megfelelően tájékoztatja, szemben a "köz"röhej médiával.
@Amelanchier:
"Végül örüljünk egy sort. Nem annak, hogy két vállalhatatlan emberszerű lény, akik sokat tettek, illetve tesznek az ország lezüllesztéséért, ilyen szinten ütik egymást. Hanem mert így szinte biztos, hogy jövőre a választáson minden körzetben két jobbos jelölt lesz. Ha a Jobbik el tud még lopni szavazókat a Fidesztől, jó hír. Ebben annyira nem bízunk, de ha Simicska pénzén egy komoly kampányt tudnak felfűzni, pár százalékot talán jelenthet. Plusz lekötik Habonyék energiáit is.

Ami tovább növeli az esélyét annak, hogy "minden körzetben egyetlen profi demokratikus ellenzéki jelölt" felállással el lehessen hajtani Viktort a hatalomból, illetve annak közeléből mindkettőt."
mentalisdeficit.blog.hu/2017/04/03/ez_kokemeny_simicskaek_a_csaladjaval_zsaroljak_orbant

Ahhoz tényleg mentális deficit kell, hogy Simicska támogatással a jobbikot (és Simicskát) el lehet hajtani a hatalom közeléből. Hacsak a balos ellenzék nem kap 2/3-ot, de legalább 50 % +1 főt. Különben szükség lesz a jobbikra is a kormányzáshoz. Bár a viktortalanításhoz talán jók lesznek.
@gazoló:
"2010 tavasza és 2016 eleje között tehát minden rendben volt. Simicska nem kérhetett bármit a Fidesznek juttatott pénzért, a Fidesz nem úgy táncolt, ahogy ő akarta, és a parlament is tele volt Simicskának nem kedvező döntésekkel. A másik megfejtés szerint itt mindenki tolvaj."
444.hu/2017/04/03/osztozkodas
@Gábris szomszéd:
Egyébként LEHET, hogy elterelés a CEU, mert így el lehet sunnyogni a pénzlenyúlásokat:
444.hu/2017/04/03/osztozkodas
szeka.blog.hu/2017/04/02/csak_finoman_jelezzuk_hogy_meg_mindig_aruljak_a_letelepedesi_kotvenyeket
Csak jelzem, hogy a "Amíg pénzt termel az offshore-cégeknek, marad"-ra szavaztam (46,9%) ami a "sohanapján kiskedden 22,1 %-ával együtt túlnyomó többséget képvisel.
@látjátok feleim szümtükkel:
Naiv vagyol. Azt hiszed az ilyesmi megy a pártpénztárnok és Orbán személyes jóváhagyása nélkül?
Nem Botka és a fizesd, hanem Puch és Orbán zsírozott.
@kekex:

Én meg csak kapkodtam a fejem, mert valamikor 2 millió ember volt a Kossuth téren, most is sokan voltak, de csak tízezrek. Hm.
@kekex:

Ejnye! A szürke eminenciásoknak már szavuk sincs?
Tuzson Bence belengette lehet, hogy még ma, különleges eljárásban tárgyalják a CEU törvényt. Ez a lengetés elég jól megy a fidesznek, csak nehogy vissza is jöjjön az a lengő.
@kekex: Nem könnyű a kétkapuzás. :)

Zavarba hozta a Jobbikot, hogy Soros egyetemét kell védenie

index.hu/belfold/2017/04/03/zavarba_hozta_a_jobbikot_hogy_a_ceu-t_kell_vedenie/
444.hu/2017/04/03/a-sulyos-beteg-gyerekedet-apolod-otthon-ja-az-nem-munka

"Magyarországon ez 12 ezer családot érint, a kormány szerint azonban ők nem munkát végeznek, ezért munkabér helyett segélyt kapnak. Abból is megalázóan keveset.
Románia: 85 ezer forint
Szlovákia: 134 ezer forint
Csehország: 180 ezer forint
Horvátország: 137 ezer forint
Lengyelország: 105 ezer forint
Magyarország: 50 ezer forint."

Szarosmagyarország megint erősödik, mi elvtársak? Mi dolgozunk, ti loptok, mi elvtársak?
Remélem egyszer a teknyősnek is 50 ezerből kell majd eltartani "kiccsaládját"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
Lényegében nem védte, hanem csak relativizálta a "magyarérdek" előtérbe helyezésével. Mondtam, hogy "ügyes"!
Ha minden zavarból így jönnek ki, akkor megtérül a simicskázás. A lényeg, hogy nem cáfolták Toroczkait, aki szerint "időszerű" az eltakarítás.
De ami késik - nem múlik. A CEU tudhatja már, mi lenne egy (neadj'Isten) jobbikos hatalomátvétel esetén. De ami fontosabb: a jobbik szavazói is tudják!
444.hu/2017/04/03/az-oroszorszagi-pusztitast-hozhatja-el-a-civilellenes-torveny-az-amnesty-international-szerint

Pontosan ezt csinálták az Ökotárs Alapítvánnyal is.

Reggel a teknyős bement a rádióba és kinyilatkoztatta, hogy itt csalás van. Másnap már be is indult az úthenger az Ökotárs ellen.
Persze aztán később kiderült, hogy semmiféle szabálytalanság nem történt.

Vajon a teknyővájó hányszor tudja még ezt eljátszani büntetlenül?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/03/volt-ceu-s-tanar-a-guardianban-az-eu-tul-sokaig-toleralta-orban-viktort

Kellett a szavazat a néppártnak, hogy minden pozíciót uralhassanak.
Egy brüsszeli baloldali fordulat után, a teknyősnek is annyi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex: Én 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy egy jobbik kormány nem nyúlna egy újjal sem a CEU-hoz. Ugyanúgy, ahogy az RTL Klubot vagy a tévékettőt nem sózná már be. :)
Beleszédült a CEU-ügybe a Jobbik

Toroczkai alelnök ledózerolná az egyetemet, Vona Gábor elnök szerint viszont a törvény veszélybe sodorhatja a határon túli magyar egyetemeket.

444.hu/2017/04/03/beleszedult-a-ceu-ugybe-a-jobbik
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem tudnak visszavenni az arcból,ellenvéleményre is gyávák így hát marad udvari futóbolondjuk hányáspontja (
@gazoló: mind a két "pártnak" ugyan az a bázisa, igazából nem támadhatják egymást, mert a saját szimpatizánsaikat zavarnák össze
@Oxica:

Nem túl régen olvastam valami kormányközeliben, hogy a háztartási munkát is be kéne venni a gdp-t növelő tevékenységek körébe, és akkor a mienk egészen világszínvonalú lenne. Azt nem írták, ha a másokét is hasonlóan számítanák, akkor megint a sor végén kullognánk.
24.hu/belfold/2017/04/03/kover-laszlo-ujra-lesujtott-nem-dijazza-a-tiszteletlenseget/

Kövér nertárs szenveleg a büntetőbíró szerepében, és közben azokat, akik a parlamenti pártot lecsicskázták, elfelejti megbüntetni.
Elfelejtette továbbá, hogy a parlamentbe nem ő engedi meg a képviselőket, oda az alaptörvényük alapján kerülnek a választók akaratából.
@látjátok feleim szümtükkel: kizárt:

Államtitkár: A CEU hátrányt jelent a magyar egyetemeknek

Repkedtek a kormányzati érvek a CEU ellen. De a Jobbik szerint a fideszesek Soros-bérencek. Parlament.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F03%2Fallamtitkar_a_ceu_hatranyt_jelent_a_magyar_egyetemeknek%2F
@kekex:
ez a jelenség végigvonul a világpolitikán is, ami levédiabasznádon már régóta, tuggyuk ezzel keszték!!!!!!!!!!!!!
szétbasztak mindent amit nem tudtak hazahordani (lásd még süsülandiakat: szétbasszák: lybia, iraq, szíria, yemen, szomália, szudán, afganisztán és még hátra van északkórea és a teljes Naprencer...majd a galaxis) a ceu is ebbe tartozik kiművelt főket termel akik képesek látni nemcsak nézni azokra az ilyeneknek nincs szüxégük...torocskai és a többi dilinyós a többiek pillanatnyi anyagi érdekeik szerint valamelyik vödörbe beletúrnak ha van valami kiszedik ha nem kidobják, az a sok fölösleges és kibaszott randa giccses és gusztustalan épület a jellemző meg a térkövezés mert van orbánnak kőbányája hát foggyon a kő, ha kell ha nem...a városligetet kikövezik ahelyett hogy ápolt pázsit és zöld terület lenne a sok hülye épülettel amik semmire sem jók de kibaszott drágák

levédiabasznádi diplomával hol lehet a szakmában elhelyeszkedni levédiabasznádon sem, akkó' hol? minek a képzés ha szart sem ér statisztika?

brühüyyy
kkk

végre van valami amibe beletenyerelt a habonyművek és a kisgömböc... aszt nem veszik észre az ilyen szar senkinek sem kell!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nem tudnak jobb levédiabasznádi oktatást akkor a konkurrenciát kilövik és asszi9szik ezzel majd eladható lesz az a szar amit majd a levédiabasznádiak okítanak

a sánta kutyának sem kell

brühüyyy
kkk
444.hu/2017/04/03/orban-a-ceu-rol-higgyenek-a-magyar-kormany-joszandekaban

A Népszabadság bezárásánál is hittünk elvtársak.

"látom, milyen ideges a hangulat."

Jól látod g..i, én is tiszta ideg vagyok. Megyek is kaszát élezni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
bátor ember, nahh

Orbán végezetül elismételte a már korábban hangoztatott érveket, miszerint 28-ból 27 külföldi egyetem szabálytalanul működik az országban, közülük "egy a Soros-egyetem". A hvg.hu azt is írja, Orbán megpróbálta kitrükközni a sajtót és dolgozószobájából került egy félemeletet, hogy ne találkozzon az újságírók számára nyitott folyosórészt, a teremből kifelé jövet már nem tudta kivédeni a kérdéseket. (hvg.hu)

444.hu/2017/04/03/orban-a-ceu-rol-higgyenek-a-magyar-kormany-joszandekaban
@punkfrog:

"és ki fog változni? Simicska idomul a jobbikhoz vagy fordítva?"

Nyilván a jobbik. /Szélső/ jobboldali radikális pártként indultak, most a néppártosodásnál tartanak. Könnyedén megmagyaráznak egy újabb váltást, bármelyik oldal felé.
Viszont a párt belső kommunikációjáról alig tudni valamit. Időnként kivillan a lóláb /most ez kell mondani- hangzott el egyik kongresszusuk szünetében a párttagok közti beszélgetésben/.

"Egyik se valami biztató!"
Nem. A helyzet kezd hasonlóvá válni, mint a 2010-es választások előtt. Az akkori fidesznek egy programpontja volt, Gyurcsány leváltása. Most a Orbán leváltása a cél.
De arról nincs tudomásunk, milyen tervei vannak a jobbiknak Magyarországgal egy esetleges kormányváltás után.
444.hu/2017/04/03/solyom-laszlo-kiallt-a-ceu-mellett

Most legalább sólyomszem is láthatja, hogy kinek a szekerét tolta évekig.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Kövér László 50-50 ezer forintra büntette a két jobbikost, aki egy karton-Mészáros Lőrincet állított Orbán helyéhez a Parlamentben

A házelnök Kulcsár Gergely és Egyed Zsolt húzása mellett azt sem méltányolta, hogy a március 6-i ülésen 3 LMP-s (Szél Bernadett, Sallai R. Benedek, Ikotity István) az „Önök szerint lehet zöld felület nélkül élni?” című interpelláció alatt az Orczy-kertet, a Dagályt és a Hajógyári-szigetet ábrázoló képet tartottak fel. Kövér őket 100-100 ezerre büntette meg. Mindkét bírságról vita nélkül dönt az Országgyűlés. (24)
@Oxica:
A teknővájók rendes, tisztességes dolgos cigányok voltak. Miért alázod őket azzal, hogy a g-t hozzájuk hasonlítod?
Lókupec: a szédelgő feldicsérés és a ló manipulálása az eladhatóság érdekében - az jobban hasonlít!
@látjátok feleim szümtükkel:
Ráadásul az oktatásügy nem szövetségi kormányra tartozik, ezért "államközi" megállapodás nem köthető róla Trumppal.
New York állam kormányzójáig juthat el a provokálással, ha egy Trump találkozó kierőszakolása a cél.
Hátrányos a magyar egyetemekre meg a debreceni egyetemen tanuló 4ezervalahányszáz külföldi diákra. Azokból mennyi a határontúli magyar, aki nem fizet, hanem neki fizetnek?
@Oxica:
Egyrészt hinni a ,templomban kell (vagy legalább mímelni)
Egyébként meg ideje tiszta vizet önteni a szarba!
kolozsvaros.com/2017/04/03/az-ellenseget-pedig-nem-probalom-megkedvelni-ahogy-az-etelemet-bekopo-legyet-sem-akarom-meggyozni-semmirol/
@Eszter68:

Igazad van, de hol lehet megismerni a jobbik programját? Szerintem sehol, mint ahogy a többi pártét sem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szegény Soros. Mindig ő a soros a balra vagy a jobbra állítások idején.:D
Mivan? Begyűrűzött az oroszokhoz is a terrorizmus?
"Hiába nyert pert egy esetben lapunk az Országgyűlés gazdasági bizottsága ellen, a testület a januárban jogerőre emelkedett döntés ellenére sem adta ki az egyik közvetítő céggel kapcsolatos közérdekű adatokat."

Pedig most mondta Or bán nertárs, hogy a törvények mindenkire egyformán vonatkoznak. Hihihi-hahaha.

mno.hu/gazdasag/tovabb-titkoljak-a-mutyit-2393135
@látjátok feleim szümtükkel:

"Itt bárki elolvashatja, mit is akar a Jobbik: a politikusbűnözés kíméletlen felszámolását, tisztességes munkahelyeket teremtő gazdaságpolitikát, a hazai termelőket és vállalkozókat segítő aktív és beavatkozó államot, családi gazdaságokra épülő mezőgazdaságot, a megújuló rendőrségen és az újonnan felállítandó csendőrségen alapuló erős közbiztonságot, a nemzeti értékeket és érdekeket közvetítő oktatás-, kultúr- és médiapolitikát, felelős és kiszámítható állami egészségügyet és nyugdíjrendszert, hatvanöt év után újra és végre valódi nemzetpolitikát, az itthoni boldogulást és gyarapodást elősegítő ifjúságpolitikát.

Egyszóval nemzeti önrendelkezésünk visszaszerzését. Még rövidebben: szebb jövőt!"

Ez a programuk ajánlása.

- aktív és beavatkozó állam
- nemzeti önrendelkezés visszaszerzése
- nemzeti érdekeket és értékeket közvetítő oktatáspolitika
- valódi nemzetpolitika

Véletlenül nem ezek a problémák a jelenlegi kormánnyal is?
@Eszter68:

Jó,jó, ezek csak üres frázisok, de mi a valódi tartalmuk?

Egyébként igazad van, ez a jelenlegi alakulat problémája is.
azért érdemes volt egy-két magát figyelmetlenül elszóló, veszett kutya fideszjanicsár kommentjére figyelni a neten a mai napon.

a teleszart szájú 888-as és mandineres közalkalmazott fideszjobbágyok közül néhányat ma egyáltalán nem a CEU körüli cécó foglalkoztatott, hanem a kis Simicskának a kétértelműen előadott, valójában személyileg tökéletesen beazonosítható, egyértelemű célzásai a Szent család egyes tagjainak szexuális orientációira, melyekre aztán veszett kutyaként ugrottak:

"az aberrált Viktor" = a Geci nemcsak megbolondult, de már csak azt élvezi, ha egy domina fekete műpénisszel seggbe rakja;

"a perepeputty coming outjai" (figyeljünk a többesszámra) = Gazsi meleg, Récsöl meg leszbi.

több se kellett néhány proletár fidesztalpasnak. néhányan szinte széttépték az kis Simicskát... :DDDDDDDDDD
@xyxyxy71:

Szomorú, hogy a magyar közélet főszereplői csicskázásig, gecizésig juttaták a színvonalat.:(

Sajnos ez nem csak rájuk, de az egész országra szégen.
tehát az utolsó tégla is a helyére került ennek a saját fajtája által megnyomorított, szerencsétlen népnek a rendszerváltás utáni a negyedszázados szomorú történetében.

ebben a békatóban mindenki tud mindenkiről áttételekkel mindent: ismerjük az egész történetet ától cettig. egy nyitott kérdés ásítozott a ma estéig: hogyan történt az addig az oroszokra 1989-től feszt vért köpő csodálatos magyari jobboldal pálfordulása az irányukban? leegyszerűsítve: miért lett egyik napról a másikra putyinszopó a Geci?

hát mert megzsarolták a ruszkik a spicliaktájával (más ilyen fajsúlyú zsarolhatóság nemigen létezik), és rögtön összefosta magát a drogon tartott, tolvaj Geci, és beállt a Kremlhez az Uniót bomlasztó spiclinek. ilyen-olyan gázos ügyekből megkapta a júdáspénzt (Paks a másik, mely esetében engedélyezte Vlagyimir a hitel lehívását a Gecinek; vagyis arra költi a Geci a hitelt, amire akarja, annyit lop el belőle, amennyit akar), és azóta is ezt csinálja ez a hazaáruló mocskos féreg:

24.hu/belfold/2017/04/03/simicska-orban-az-oroszoktol-remelt-penzt-az-rtl-klub-megszuntetesehez/
Gondolom valahol van egy-két-sok hangfelvétel is erről a beszélgetésről.;D
@látjátok feleim szümtükkel: "Igazad van, de hol lehet megismerni a jobbik programját?"

2014-ben

jobbik.hu/hireink/kimondjuk-megoldjuk-valasztasi-program-2014

és 2018-ban is meg lehet majd ismerni a programjukat.
@kekex: "A párt alelnökét kérdezték a külföldi egyetemeket érintő jogszabály-módosításról. Azt mondta, nem támogatják a javaslat sürgősségi támogatását, s noha nem szeretné, hogy gender studiest oktassanak Magyarországon, "mélybolsevik, kádárista, kommunista ötletnek" tartja, hogy egyetemeket bezárjanak. Arra a felvetésre, hogy alelnöktársa, Toroczkai László azt hangoztatta, hogy sóval hintené be a CEU helyét, azt felelte, a párton belül belefér, hogy egy vezetőnek magánvéleménye van."

alfahir.hu/2017/04/03/devizahitel_z_karpat_daniel_jobbik
@xyxyxy71: erre szokták mondani, hogy itt minden pofon jó helyre megy.

na pattogtatok egy kis kukoricát, és várom a folytatást:))

a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia2.giphy.com%2Fmedia%2FRHiD0K65NxxLO%2F200.gif&key=Ud8l5P4Eqvk8nfFqc2gFzw&w=800&h=200
@xyxyxy71:
milyen szép ország ez a levédiabasznád...a római birodalom hanyatlásakor lehetett ilyen...még a vért látni akaró és attól elélvező perverzió van hátra a gladiátorjátékok

dejszen mindeszt tudtuk már a kezdetektől, miért is kapta a jogászdoktoriját a nonokisszakállas? hát mert már akkor is szopott nyalt és hátúlról megtolták különben nem lenne doktorka

a többi -esetleg- örökletes? és a kolesz izzadt fülledtségében mik folyhattak ott a kövér elvtárs is kiélhette nemcsak a dajcstami

brühüyyy

a szijjgyártó csak jóval később került a képbe

kkk

neki meg a dajcstami
gepnarancs.hu/2017/04/simicska-orban-az-oroszoktol-remelt-penzt-az-rtl-klub-megszuntetesehez/

Lajos tényleg beindult.

"Miniszterelnök úr, ön nem tart attól hogy Simicska Lajos szivárogtatni fog önről?"

Persze a teknyős még most sem érzékeli a veszélyt, mert a dilibogyói letompítják az agyát.
Lesz itt még sok móka és kacagás, ha a Lajos tényleg szivárogtat ezt azt.
Ezeknek a jobbikos plakátoknak helyet biztosítva is már nagyobbat ütött a fideSSen, mint az összes ellenzéki baloldali párt összesen.
Be is rágtak rendesen a fideSS g..ik, mert ráuszították Lajosra az egész g..i lakáj hadsereget.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex: "A teknővájók rendes, tisztességes dolgos cigányok voltak. Miért alázod őket azzal, hogy a g-t hozzájuk hasonlítod?"

Igen, tudom hogy a g..i rég elszokott a munkától, sőt rá se szokott, mert Soros kiemelte a putriból.
Na de a származását ne vitassuk el tőle, hogy teknyővájó csáládból származik.
Ez az egy maradjon meg neki, mert minden mást el fog veszíteni.
Egy nyomorult, elfelejtett, meghasonlott senkiként fog meghalni, mert nem történhet másképp, ha van igazság a földön.
ellenszel.hu/2017/04/02/valaki-hozzon-orbannak-egy-szeket-ha-ezeket-szamokat-meglatja-meguti-guta/

".. a külföldön dolgozó magyarok már évi ezermilliárd forintot utalnak haza, ami a bruttó nemzeti össztermék (GDP) 3 százalékát teszi ki. Ez már nagyon komoly tétel."

Más, de még mindig ellenszél.
Ez megy egy kis CEU-s hír a hírt adók "origójától" :-(

Nézd meg, hogy számolt be az Origo a CEU melletti tüntetésről! Csak pillants rá, megéri!

ellenszel.hu/2017/04/02/nezd-meg-hogy-szamolt-az-origo-ceu-melletti-tuntetesrol-csak-pillants-ra-megeri/
@rdos: Házban laknak rendőr ismerősök. Mind a kettőt holnaptól berendelték készültségbe.
444.hu/2017/04/03/matolcsy-gyorgy-nyaka-kore-tekeredett-a-sajat-osszeeskuves-elmelete-es-egyre-melyebbre-merul-ala

Na itt a másik félnótás. Blöffgyurival sújtott szarosmagyarország.
Ekkora trágyaléből nem mostanában vergődik ki az ország.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló: neked semmi se jo:( nem tudom befenykepezni ide, de képzeli el egy friss csapolású kemény habu Pilsner Urquellt rendes cseh káposztás knédlicsekkel.
Amilyet otthon a büdös életben nem ihatsz és ehetsz.
Egészségedre.:))

Ez mar jo bosszú?
Coppola azért dorzsolhetne a markát, ilyen forgatókönyvet öt író sem tudna kitalálni, mint ami nálunk zajlik.
Két család osszeveszik az országon.

Mi meg lessuk bárgyún.
@Gábris szomszéd: Angyal Putyin pajtás se valami fényes barát, de ez a Lajos koma se a mennyekbe fog vezetni titeket.

Szerintem elszámolja magát és ti is. A maffia tempó nem fog fideszes szavazókat hozzatok édesgetni.
@rdos: akkor ütné meg a guta, ha nem utalnak haza. Matolcsy eredményessége oda lenne.
@habakuk000: Ha az Eu-s pénzesőt és a "kalandvágyból" külföldön dolgozók hazautalását levonjuk a GDP-ből akkor meg is van az eltolcsy által igért 7%.

Ja, mínuszban. :-( Számmal, a GDP éves növekménye -7% :-(
444.hu/2017/04/03/a-lengyel-ugyeszseg-szerint-ket-orosz-legiiranyito-direkt-okozta-a-2010-es-szmolenszki-legikatasztrofat

Amúgy, a ködöt már kikérdezték? Mert lehet hogy ő okozta. Igaz, abból meg nem lehet politikai tőkét kovácsolni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: Lehet hogy csak véletlenül alakult így a szolgálatvezénylés.

Egyébként is mi szükség a rend őrére? Városi legenda? Vagy igaz? A sanyibá két hét alatt rendet rakott. :-)
@Gábris szomszéd:

Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a jobbik kormánypozícióban vajon visszavonja-e a külhoni kettős állampolgárok szavazati jogát?
Megszünteti-e ezt az esztelen pénzszórást a határon túli közösségeknek?
@Oxica: Már megszoktam keretes stílusodat. Elején a nicked, a végén mag valami "haj ráesett", "halszagú dezodor" meg egy kis magyarozás. :-)

Na mostan Szmolenszkben amennyire tudom éppen nem voltunk érdeletek. Nem fontos, csak gondoltam megemlítem. :-)
@Eszter68: majd a Lajos megmondja. Ennyi semmivel sem több sem kevesebb.
@Eszter68: nem. A jobbi legfeljebb újra privatizál, amúgy semmi baja a nemzetieskedessel.
Amúgy meg nincsenek szakembereik. Adott esetben legfeljebb átvészelni szeretnék, kormányozni nem.
@Eszter68: Előbbivel mi bajod? Útóbbival kapcsolatban szerintem minden pénzszórást érdemes megnézni, nem csak a hatálon túliakét.
@habakuk000:

Ez már túlmutat a nemzetieskedés fogalmán. Lassan meghaladja a milliárdos nagyságrendet az idei támogatások összege.
Bármelyik párt kerüljön kormányra 2018-ban, foglalkoznia kell ezzel a problémával.
@rdos: "Ha a Fidesznek ténylegesen a CEU szellemiségével lenne problémája, akkor nem lehetne kormányszóvivő az ott diplomázó Kovács Zoltán, nem fizetnék a mai napig az évi 4 milliós tandíjat Berzétei Ákos helyettes államtitkárnak és sorolhatnám. A mostani felhajtás nem más, mint figyelemelterelés a valós problémákról, arról nem beszélve, hogy a határon túli magyar egyetemek működését is veszélyeztetik."

www.facebook.com/vonagabor/posts/10155243480419623
@Gábris szomszéd:

Nincs baj vele?
Szerinted rendben van a Magyarországon állandó lakhellyel nem rendelkező külhoniak szavazati joga?
@Eszter68: Eszter, itt ezer milliárdok röpködnek, amiről beszélsz, az aprópénz azért a pár szavazatért

tudod, az emberek gyorsan hozzászoknak a számokhoz, s fel sem tűnik az a sok nulla a számok végén, három, hat vagy kilenc darab, egyre megy
@Gábris szomszéd: "Ha a Fidesznek ténylegesen a CEU szellemiségével lenne problémája..."

Fidesznek problémája? Liberálisból lettek nemzeti keresztények, újabban illiberálisok és ki tudja még mivé válnak, szemmel láthatólag ez (tetszés szerinti szellemiség és annak az ellenkezője is) nem okozott eddig nekik lelki problémát. :-(

Szerintem a CEU elleni támadás nem a fityisz ötlete. "Finkimester" állapotáról nem sokat hallani, mintha már nem ő "keverné a lapokat". Csak egy kósza érzés részemről semmi több.
@habakuk000:

Nekem végül is mindegy, a ti pénzetekről van szó.

Egy hónapja meglátogatta iskolánkat a kassai magyar konzul. Mikor meglátta a wc-t, azonnal felajánlotta, hogy kormányzati pénzből építenek egy újat.
Sínen van az ügy, már a költségvetést is elküldtük.
Nem tudtam sírjak vagy nevessek, mikor meghallottam a történetet.
@Eszter68: remélem lesz benne pezsgőfürdő is, ha nem, akkor reménytelenek vagytok
@habakuk000:

Nem lesz. Gondolom ki kell tenni, valamilyen jól látható helyre, hogy a budi a magyar kormány támogatásával épült. Talán, még OV képét is.
De ha Semjén jön átadni, akkor megöngyilkolom magam.
@habakuk000:

"képzelj el egy friss csapolású kemény habú Pilsner Urquellt rendes cseh káposztás knédlicsekkel."

Fene a bundádat,hogy nem hagyod békén az 'éhezőt))
@Eszter68: inkább szerezz neki valami tüzes csődört, hadd irigykedjen

Kerényi féle könyvet is kérjetek, hasznos lehet szorult helyzetekben
@gazoló: azt már csak félve teszem hozzá, hogy a kislány nem kérdez, nem nyomkodja a telefonját, figyel.. ahogy kiürül a korsó, már csapolja a következőt... ilyen csak itt van:)
@habakuk000:

Ott van neki Rétvári. Érje be vele.

Szerintem kapunk még az idén. Minden hónapban bejelentkezik egy magyarországi iskola, látogatás céljából. Nézegetnek minket, mint a vásári majmokat. Lassan már tanítani sem lehet a nagy nemzetegyesítéstől.
@Eszter68: négylábúra gondoltam, Putnoktól hadd menjen lovon:)

szegény magyarok meg legalább világot látnak, lassan leereszkedik a függöny ismét
@habakuk000:

akkor fejezd ki magad érthetően. ezt az állandó jelzőt mi kétlábúakra használjuk.

ne károgj! majd jön simi a jobbikkal és lesz néktek Kánaán.
@Eszter68: Attól, hogy neked nem hiányzik, más még lehet örül neki. :)
Ismerősőm több éve rendszeresen jár fel a fővárosba, és azt mondta ennyi rendőrt még soha nem látott az utcákon, mint mostanában. Félnek a nertársak? Mert migráncs az egy szál se.
@Eszter68: érthető voltam, amennyiben nem értetted, javaslom kérjetek a budi mellé értelmező szótárt is néhányat csendes pillanatok hasznos élvezésére

hableányos álmaid terminológiájáról pedig nem kötelességem tudni
@habakuk000: ez mondjuk nem volt szép a részemről, ugyanakkor megérdemli a kollegina

azért bocs
@habakuk000:

semmi gond.
olvastalak tegnap, de inkább nem válaszoltam. láttam, hogy angyalt kezdted nevelni. úgy gondoltam, egy napra egy csapás bőven elég.
@Eszter68: nagyobb csapás, hogy hazajöttem

egyre inkább játszom a gondolattal, hogy ősz fejemmel kiköltözünk
s inkább fizetek több adót, de ezeknek a mocskoknak nem
@Eszter68: Ceske Krumlovon filózom, esetleg valahol a Moldva völgyében egy kis városban, Prága nagy nekünk, mit kezdünk ott a sok kutyával, de ez még a következő hároméves terv, négy év alatt szántam el magam, hogy viszem ki a teljes tevékenységemet, eddig vártam a csodára
@Eszter68: akkor voltam a hülye, amikor a franciáktól hazacuccolkodtam, én hatökör, de tetszett Bokros, az unió, azt hittem jó lesz
@habakuk000:

A morvák még furábbak, mint a csehek. )))
Viszont a vidék gyönyörű és elfogadhatóak az ingatlanárak.
Kiváló hely arra, hogy elbújj a világ elől.
@Eszter68: ott kitárul a világ, két óra utazással normális meccsekre járhatsz, nyugalom van, nagyságrendekkel kevesebb szemét, már gyurcsány alatt le kellett volna lépnünk, csak akkor még nem nőttek meg a gyerekek

lehet furák, de velem eddig még mindenki barátságos és segítőkész volt
@habakuk000:

Érdekesek a morvák. Csehszlovákia szétválásakor majdnem külön országot alapítottak, bár a Nagy-Morva Birodalom széthullása óta társbérletben laknak a csehekkel. Mégis büszkén őrzik jellegzetes nyelvjárásukat és kultúrájukat.
Viszont nincs bennük öntelt gőg.
A minap néztem a szlovák repülj pávát, a folklór tehetségkutató műsort.
Egy brünni néptánccsoport felvidéki táncokat mutatott be, magyarbődit.
Morva, szlovák és cseh fiúk-lányok magyarul énekeltek, kurjongattak.
Azt hittem, elsírom magam örömömben.

Ez még a monarchia szellemisége, amit arrafelé jó szívvel őriznek.
@Eszter68: azt mondjuk nem nagyon értem, mi közük a morváknak a Moldvához, az nem cseh vidék?

www.youtube.com/watch?v=uI8iTETiSqU

Eszter68 (törölt) 2017.04.05. 21:00:14

@habakuk000:

cseh vidék, csak másféle a mentalitásuk.
@Eszter68: akkor miért a morvákkal példálóztál?

nem értem, persze fafejű vagyok, mint köztudott

Eszter68 (törölt) 2017.04.08. 10:12:24

@habakuk000:

Krumlov nincs olyan messze a morvák által lakott területektől. Ha átteszed a székhelyed óvatosan csehezz, mert sértésnek tekintik.)))

hu.wikipedia.org/wiki/Morvaorsz%C3%A1g
@Eszter68: osztrákozzak vagy németezzek? Krumlov nincs közel a morvákhoz, épp elégszer tapasztaltam fél napokat autózva

Eszter68 (törölt) 2017.04.08. 10:22:42

@habakuk000:

szidjad a kormányt. az mindenütt bejön. ))
süti beállítások módosítása