Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.03.31. 11:57 Fabius

Agyarország erősödik!

Abüdösrothadttetveskurvaéletbemárcsakugyan! Seggbe pocsékolta az Isten azt a világot, ahol már egy kis genyózásért is ekkora perpatvart képesek csapni! Nekem azt mondta az Árpi, hogy jól áll, ha kemény vagyok, mint a fagyott kutya lába, erre mindenki azt mondja, épp annyira vagyok ízléses.

orban_viktor_soros.jpg

De mi a baj azzal, ha azt mondjuk, 25 éve egyetemet alapítani úgy kellett volna, ahogy azt én holnap fogom kitalálni?!

Most komolyan! Hülyék ezek? Mi nem jó ezzel? Mi nem jó azzal, ha nem hagyunk senkit a holnap alkotandó törvények felett állni ma? Mi nem tetszik már megint? Nincs talán jogbiztonság? Hádehogy nincs, én speciel teljesen jogbiztonságban érzem magam, a kiccsaládomat meg a Lőrincet is. Há nem? Há de! Bármikor olyan fejlemény felmerülne ami ezt veszélyeztetné, másnapra el is múlna. Mindent a nemzet ségemért!

Dikk, oszt csak ordít tovább az istenadta!

Háló! Pubi! Ne ordíccsál, baszod! Nem akarjuk mi komolyan beszántani a CEU-t, csak odafingottam volna a Gyuri bácsi orra alá egy ízeset. Mert jól esik azért, meg mert itt minálunk belőle csináltam a főellenség képet a megkopott GyuriFeri helyére. Na'éted, csituljáel, fel köll rázni az ellenzéket is, a hülyék egymást basztassák ahelyett, hogy minket basztatnának. Pedig megüzentem a semmilyenzsótival, hogy kibaszottűberbrutál kampányra kell készülni, amit az ellenzék fog csinálni. De ezek hülyének is ostobák, oszt'ha nem csinálok valamit amitől felébrednek, akkor a végén előzmény nélküli válaszcsapással kell kezdeni a kampányt.

Értitek már? Akkor oszoljatok, nincs itt semmi látnivaló, csak Agyarország erősödik, ahol az ugatós kutya villogtassa' a foga fehérit!

 

 

498 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6212390349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Amelanchier:
"Végül örüljünk egy sort. Nem annak, hogy két vállalhatatlan emberszerű lény, akik sokat tettek, illetve tesznek az ország lezüllesztéséért, ilyen szinten ütik egymást. Hanem mert így szinte biztos, hogy jövőre a választáson minden körzetben két jobbos jelölt lesz. Ha a Jobbik el tud még lopni szavazókat a Fidesztől, jó hír. Ebben annyira nem bízunk, de ha Simicska pénzén egy komoly kampányt tudnak felfűzni, pár százalékot talán jelenthet. Plusz lekötik Habonyék energiáit is.

Ami tovább növeli az esélyét annak, hogy "minden körzetben egyetlen profi demokratikus ellenzéki jelölt" felállással el lehessen hajtani Viktort a hatalomból, illetve annak közeléből mindkettőt."
mentalisdeficit.blog.hu/2017/04/03/ez_kokemeny_simicskaek_a_csaladjaval_zsaroljak_orbant

Ahhoz tényleg mentális deficit kell, hogy Simicska támogatással a jobbikot (és Simicskát) el lehet hajtani a hatalom közeléből. Hacsak a balos ellenzék nem kap 2/3-ot, de legalább 50 % +1 főt. Különben szükség lesz a jobbikra is a kormányzáshoz. Bár a viktortalanításhoz talán jók lesznek.
@gazoló:
"2010 tavasza és 2016 eleje között tehát minden rendben volt. Simicska nem kérhetett bármit a Fidesznek juttatott pénzért, a Fidesz nem úgy táncolt, ahogy ő akarta, és a parlament is tele volt Simicskának nem kedvező döntésekkel. A másik megfejtés szerint itt mindenki tolvaj."
444.hu/2017/04/03/osztozkodas
@Gábris szomszéd:
Egyébként LEHET, hogy elterelés a CEU, mert így el lehet sunnyogni a pénzlenyúlásokat:
444.hu/2017/04/03/osztozkodas
szeka.blog.hu/2017/04/02/csak_finoman_jelezzuk_hogy_meg_mindig_aruljak_a_letelepedesi_kotvenyeket
Csak jelzem, hogy a "Amíg pénzt termel az offshore-cégeknek, marad"-ra szavaztam (46,9%) ami a "sohanapján kiskedden 22,1 %-ával együtt túlnyomó többséget képvisel.
@látjátok feleim szümtükkel:
Naiv vagyol. Azt hiszed az ilyesmi megy a pártpénztárnok és Orbán személyes jóváhagyása nélkül?
Nem Botka és a fizesd, hanem Puch és Orbán zsírozott.
@kekex:

Én meg csak kapkodtam a fejem, mert valamikor 2 millió ember volt a Kossuth téren, most is sokan voltak, de csak tízezrek. Hm.
@kekex:

Ejnye! A szürke eminenciásoknak már szavuk sincs?
Tuzson Bence belengette lehet, hogy még ma, különleges eljárásban tárgyalják a CEU törvényt. Ez a lengetés elég jól megy a fidesznek, csak nehogy vissza is jöjjön az a lengő.
@kekex: Nem könnyű a kétkapuzás. :)

Zavarba hozta a Jobbikot, hogy Soros egyetemét kell védenie

index.hu/belfold/2017/04/03/zavarba_hozta_a_jobbikot_hogy_a_ceu-t_kell_vedenie/
444.hu/2017/04/03/a-sulyos-beteg-gyerekedet-apolod-otthon-ja-az-nem-munka

"Magyarországon ez 12 ezer családot érint, a kormány szerint azonban ők nem munkát végeznek, ezért munkabér helyett segélyt kapnak. Abból is megalázóan keveset.
Románia: 85 ezer forint
Szlovákia: 134 ezer forint
Csehország: 180 ezer forint
Horvátország: 137 ezer forint
Lengyelország: 105 ezer forint
Magyarország: 50 ezer forint."

Szarosmagyarország megint erősödik, mi elvtársak? Mi dolgozunk, ti loptok, mi elvtársak?
Remélem egyszer a teknyősnek is 50 ezerből kell majd eltartani "kiccsaládját"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
Lényegében nem védte, hanem csak relativizálta a "magyarérdek" előtérbe helyezésével. Mondtam, hogy "ügyes"!
Ha minden zavarból így jönnek ki, akkor megtérül a simicskázás. A lényeg, hogy nem cáfolták Toroczkait, aki szerint "időszerű" az eltakarítás.
De ami késik - nem múlik. A CEU tudhatja már, mi lenne egy (neadj'Isten) jobbikos hatalomátvétel esetén. De ami fontosabb: a jobbik szavazói is tudják!
444.hu/2017/04/03/az-oroszorszagi-pusztitast-hozhatja-el-a-civilellenes-torveny-az-amnesty-international-szerint

Pontosan ezt csinálták az Ökotárs Alapítvánnyal is.

Reggel a teknyős bement a rádióba és kinyilatkoztatta, hogy itt csalás van. Másnap már be is indult az úthenger az Ökotárs ellen.
Persze aztán később kiderült, hogy semmiféle szabálytalanság nem történt.

Vajon a teknyővájó hányszor tudja még ezt eljátszani büntetlenül?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/03/volt-ceu-s-tanar-a-guardianban-az-eu-tul-sokaig-toleralta-orban-viktort

Kellett a szavazat a néppártnak, hogy minden pozíciót uralhassanak.
Egy brüsszeli baloldali fordulat után, a teknyősnek is annyi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex: Én 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy egy jobbik kormány nem nyúlna egy újjal sem a CEU-hoz. Ugyanúgy, ahogy az RTL Klubot vagy a tévékettőt nem sózná már be. :)
Beleszédült a CEU-ügybe a Jobbik

Toroczkai alelnök ledózerolná az egyetemet, Vona Gábor elnök szerint viszont a törvény veszélybe sodorhatja a határon túli magyar egyetemeket.

444.hu/2017/04/03/beleszedult-a-ceu-ugybe-a-jobbik
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem tudnak visszavenni az arcból,ellenvéleményre is gyávák így hát marad udvari futóbolondjuk hányáspontja (
@gazoló: mind a két "pártnak" ugyan az a bázisa, igazából nem támadhatják egymást, mert a saját szimpatizánsaikat zavarnák össze
@Oxica:

Nem túl régen olvastam valami kormányközeliben, hogy a háztartási munkát is be kéne venni a gdp-t növelő tevékenységek körébe, és akkor a mienk egészen világszínvonalú lenne. Azt nem írták, ha a másokét is hasonlóan számítanák, akkor megint a sor végén kullognánk.
24.hu/belfold/2017/04/03/kover-laszlo-ujra-lesujtott-nem-dijazza-a-tiszteletlenseget/

Kövér nertárs szenveleg a büntetőbíró szerepében, és közben azokat, akik a parlamenti pártot lecsicskázták, elfelejti megbüntetni.
Elfelejtette továbbá, hogy a parlamentbe nem ő engedi meg a képviselőket, oda az alaptörvényük alapján kerülnek a választók akaratából.
@látjátok feleim szümtükkel: kizárt:

Államtitkár: A CEU hátrányt jelent a magyar egyetemeknek

Repkedtek a kormányzati érvek a CEU ellen. De a Jobbik szerint a fideszesek Soros-bérencek. Parlament.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F03%2Fallamtitkar_a_ceu_hatranyt_jelent_a_magyar_egyetemeknek%2F
@kekex:
ez a jelenség végigvonul a világpolitikán is, ami levédiabasznádon már régóta, tuggyuk ezzel keszték!!!!!!!!!!!!!
szétbasztak mindent amit nem tudtak hazahordani (lásd még süsülandiakat: szétbasszák: lybia, iraq, szíria, yemen, szomália, szudán, afganisztán és még hátra van északkórea és a teljes Naprencer...majd a galaxis) a ceu is ebbe tartozik kiművelt főket termel akik képesek látni nemcsak nézni azokra az ilyeneknek nincs szüxégük...torocskai és a többi dilinyós a többiek pillanatnyi anyagi érdekeik szerint valamelyik vödörbe beletúrnak ha van valami kiszedik ha nem kidobják, az a sok fölösleges és kibaszott randa giccses és gusztustalan épület a jellemző meg a térkövezés mert van orbánnak kőbányája hát foggyon a kő, ha kell ha nem...a városligetet kikövezik ahelyett hogy ápolt pázsit és zöld terület lenne a sok hülye épülettel amik semmire sem jók de kibaszott drágák

levédiabasznádi diplomával hol lehet a szakmában elhelyeszkedni levédiabasznádon sem, akkó' hol? minek a képzés ha szart sem ér statisztika?

brühüyyy
kkk

végre van valami amibe beletenyerelt a habonyművek és a kisgömböc... aszt nem veszik észre az ilyen szar senkinek sem kell!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nem tudnak jobb levédiabasznádi oktatást akkor a konkurrenciát kilövik és asszi9szik ezzel majd eladható lesz az a szar amit majd a levédiabasznádiak okítanak

a sánta kutyának sem kell

brühüyyy
kkk
444.hu/2017/04/03/orban-a-ceu-rol-higgyenek-a-magyar-kormany-joszandekaban

A Népszabadság bezárásánál is hittünk elvtársak.

"látom, milyen ideges a hangulat."

Jól látod g..i, én is tiszta ideg vagyok. Megyek is kaszát élezni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
bátor ember, nahh

Orbán végezetül elismételte a már korábban hangoztatott érveket, miszerint 28-ból 27 külföldi egyetem szabálytalanul működik az országban, közülük "egy a Soros-egyetem". A hvg.hu azt is írja, Orbán megpróbálta kitrükközni a sajtót és dolgozószobájából került egy félemeletet, hogy ne találkozzon az újságírók számára nyitott folyosórészt, a teremből kifelé jövet már nem tudta kivédeni a kérdéseket. (hvg.hu)

444.hu/2017/04/03/orban-a-ceu-rol-higgyenek-a-magyar-kormany-joszandekaban
@punkfrog:

"és ki fog változni? Simicska idomul a jobbikhoz vagy fordítva?"

Nyilván a jobbik. /Szélső/ jobboldali radikális pártként indultak, most a néppártosodásnál tartanak. Könnyedén megmagyaráznak egy újabb váltást, bármelyik oldal felé.
Viszont a párt belső kommunikációjáról alig tudni valamit. Időnként kivillan a lóláb /most ez kell mondani- hangzott el egyik kongresszusuk szünetében a párttagok közti beszélgetésben/.

"Egyik se valami biztató!"
Nem. A helyzet kezd hasonlóvá válni, mint a 2010-es választások előtt. Az akkori fidesznek egy programpontja volt, Gyurcsány leváltása. Most a Orbán leváltása a cél.
De arról nincs tudomásunk, milyen tervei vannak a jobbiknak Magyarországgal egy esetleges kormányváltás után.
444.hu/2017/04/03/solyom-laszlo-kiallt-a-ceu-mellett

Most legalább sólyomszem is láthatja, hogy kinek a szekerét tolta évekig.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Kövér László 50-50 ezer forintra büntette a két jobbikost, aki egy karton-Mészáros Lőrincet állított Orbán helyéhez a Parlamentben

A házelnök Kulcsár Gergely és Egyed Zsolt húzása mellett azt sem méltányolta, hogy a március 6-i ülésen 3 LMP-s (Szél Bernadett, Sallai R. Benedek, Ikotity István) az „Önök szerint lehet zöld felület nélkül élni?” című interpelláció alatt az Orczy-kertet, a Dagályt és a Hajógyári-szigetet ábrázoló képet tartottak fel. Kövér őket 100-100 ezerre büntette meg. Mindkét bírságról vita nélkül dönt az Országgyűlés. (24)
@Oxica:
A teknővájók rendes, tisztességes dolgos cigányok voltak. Miért alázod őket azzal, hogy a g-t hozzájuk hasonlítod?
Lókupec: a szédelgő feldicsérés és a ló manipulálása az eladhatóság érdekében - az jobban hasonlít!
@látjátok feleim szümtükkel:
Ráadásul az oktatásügy nem szövetségi kormányra tartozik, ezért "államközi" megállapodás nem köthető róla Trumppal.
New York állam kormányzójáig juthat el a provokálással, ha egy Trump találkozó kierőszakolása a cél.
Hátrányos a magyar egyetemekre meg a debreceni egyetemen tanuló 4ezervalahányszáz külföldi diákra. Azokból mennyi a határontúli magyar, aki nem fizet, hanem neki fizetnek?
@Oxica:
Egyrészt hinni a ,templomban kell (vagy legalább mímelni)
Egyébként meg ideje tiszta vizet önteni a szarba!
kolozsvaros.com/2017/04/03/az-ellenseget-pedig-nem-probalom-megkedvelni-ahogy-az-etelemet-bekopo-legyet-sem-akarom-meggyozni-semmirol/
@Eszter68:

Igazad van, de hol lehet megismerni a jobbik programját? Szerintem sehol, mint ahogy a többi pártét sem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szegény Soros. Mindig ő a soros a balra vagy a jobbra állítások idején.:D
Mivan? Begyűrűzött az oroszokhoz is a terrorizmus?
"Hiába nyert pert egy esetben lapunk az Országgyűlés gazdasági bizottsága ellen, a testület a januárban jogerőre emelkedett döntés ellenére sem adta ki az egyik közvetítő céggel kapcsolatos közérdekű adatokat."

Pedig most mondta Or bán nertárs, hogy a törvények mindenkire egyformán vonatkoznak. Hihihi-hahaha.

mno.hu/gazdasag/tovabb-titkoljak-a-mutyit-2393135
@látjátok feleim szümtükkel:

"Itt bárki elolvashatja, mit is akar a Jobbik: a politikusbűnözés kíméletlen felszámolását, tisztességes munkahelyeket teremtő gazdaságpolitikát, a hazai termelőket és vállalkozókat segítő aktív és beavatkozó államot, családi gazdaságokra épülő mezőgazdaságot, a megújuló rendőrségen és az újonnan felállítandó csendőrségen alapuló erős közbiztonságot, a nemzeti értékeket és érdekeket közvetítő oktatás-, kultúr- és médiapolitikát, felelős és kiszámítható állami egészségügyet és nyugdíjrendszert, hatvanöt év után újra és végre valódi nemzetpolitikát, az itthoni boldogulást és gyarapodást elősegítő ifjúságpolitikát.

Egyszóval nemzeti önrendelkezésünk visszaszerzését. Még rövidebben: szebb jövőt!"

Ez a programuk ajánlása.

- aktív és beavatkozó állam
- nemzeti önrendelkezés visszaszerzése
- nemzeti érdekeket és értékeket közvetítő oktatáspolitika
- valódi nemzetpolitika

Véletlenül nem ezek a problémák a jelenlegi kormánnyal is?
@Eszter68:

Jó,jó, ezek csak üres frázisok, de mi a valódi tartalmuk?

Egyébként igazad van, ez a jelenlegi alakulat problémája is.
azért érdemes volt egy-két magát figyelmetlenül elszóló, veszett kutya fideszjanicsár kommentjére figyelni a neten a mai napon.

a teleszart szájú 888-as és mandineres közalkalmazott fideszjobbágyok közül néhányat ma egyáltalán nem a CEU körüli cécó foglalkoztatott, hanem a kis Simicskának a kétértelműen előadott, valójában személyileg tökéletesen beazonosítható, egyértelemű célzásai a Szent család egyes tagjainak szexuális orientációira, melyekre aztán veszett kutyaként ugrottak:

"az aberrált Viktor" = a Geci nemcsak megbolondult, de már csak azt élvezi, ha egy domina fekete műpénisszel seggbe rakja;

"a perepeputty coming outjai" (figyeljünk a többesszámra) = Gazsi meleg, Récsöl meg leszbi.

több se kellett néhány proletár fidesztalpasnak. néhányan szinte széttépték az kis Simicskát... :DDDDDDDDDD
@xyxyxy71:

Szomorú, hogy a magyar közélet főszereplői csicskázásig, gecizésig juttaták a színvonalat.:(

Sajnos ez nem csak rájuk, de az egész országra szégen.
tehát az utolsó tégla is a helyére került ennek a saját fajtája által megnyomorított, szerencsétlen népnek a rendszerváltás utáni a negyedszázados szomorú történetében.

ebben a békatóban mindenki tud mindenkiről áttételekkel mindent: ismerjük az egész történetet ától cettig. egy nyitott kérdés ásítozott a ma estéig: hogyan történt az addig az oroszokra 1989-től feszt vért köpő csodálatos magyari jobboldal pálfordulása az irányukban? leegyszerűsítve: miért lett egyik napról a másikra putyinszopó a Geci?

hát mert megzsarolták a ruszkik a spicliaktájával (más ilyen fajsúlyú zsarolhatóság nemigen létezik), és rögtön összefosta magát a drogon tartott, tolvaj Geci, és beállt a Kremlhez az Uniót bomlasztó spiclinek. ilyen-olyan gázos ügyekből megkapta a júdáspénzt (Paks a másik, mely esetében engedélyezte Vlagyimir a hitel lehívását a Gecinek; vagyis arra költi a Geci a hitelt, amire akarja, annyit lop el belőle, amennyit akar), és azóta is ezt csinálja ez a hazaáruló mocskos féreg:

24.hu/belfold/2017/04/03/simicska-orban-az-oroszoktol-remelt-penzt-az-rtl-klub-megszuntetesehez/
Gondolom valahol van egy-két-sok hangfelvétel is erről a beszélgetésről.;D
@látjátok feleim szümtükkel: "Igazad van, de hol lehet megismerni a jobbik programját?"

2014-ben

jobbik.hu/hireink/kimondjuk-megoldjuk-valasztasi-program-2014

és 2018-ban is meg lehet majd ismerni a programjukat.
@kekex: "A párt alelnökét kérdezték a külföldi egyetemeket érintő jogszabály-módosításról. Azt mondta, nem támogatják a javaslat sürgősségi támogatását, s noha nem szeretné, hogy gender studiest oktassanak Magyarországon, "mélybolsevik, kádárista, kommunista ötletnek" tartja, hogy egyetemeket bezárjanak. Arra a felvetésre, hogy alelnöktársa, Toroczkai László azt hangoztatta, hogy sóval hintené be a CEU helyét, azt felelte, a párton belül belefér, hogy egy vezetőnek magánvéleménye van."

alfahir.hu/2017/04/03/devizahitel_z_karpat_daniel_jobbik
@xyxyxy71: erre szokták mondani, hogy itt minden pofon jó helyre megy.

na pattogtatok egy kis kukoricát, és várom a folytatást:))

a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia2.giphy.com%2Fmedia%2FRHiD0K65NxxLO%2F200.gif&key=Ud8l5P4Eqvk8nfFqc2gFzw&w=800&h=200
@xyxyxy71:
milyen szép ország ez a levédiabasznád...a római birodalom hanyatlásakor lehetett ilyen...még a vért látni akaró és attól elélvező perverzió van hátra a gladiátorjátékok

dejszen mindeszt tudtuk már a kezdetektől, miért is kapta a jogászdoktoriját a nonokisszakállas? hát mert már akkor is szopott nyalt és hátúlról megtolták különben nem lenne doktorka

a többi -esetleg- örökletes? és a kolesz izzadt fülledtségében mik folyhattak ott a kövér elvtárs is kiélhette nemcsak a dajcstami

brühüyyy

a szijjgyártó csak jóval később került a képbe

kkk

neki meg a dajcstami
gepnarancs.hu/2017/04/simicska-orban-az-oroszoktol-remelt-penzt-az-rtl-klub-megszuntetesehez/

Lajos tényleg beindult.

"Miniszterelnök úr, ön nem tart attól hogy Simicska Lajos szivárogtatni fog önről?"

Persze a teknyős még most sem érzékeli a veszélyt, mert a dilibogyói letompítják az agyát.
Lesz itt még sok móka és kacagás, ha a Lajos tényleg szivárogtat ezt azt.
Ezeknek a jobbikos plakátoknak helyet biztosítva is már nagyobbat ütött a fideSSen, mint az összes ellenzéki baloldali párt összesen.
Be is rágtak rendesen a fideSS g..ik, mert ráuszították Lajosra az egész g..i lakáj hadsereget.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex: "A teknővájók rendes, tisztességes dolgos cigányok voltak. Miért alázod őket azzal, hogy a g-t hozzájuk hasonlítod?"

Igen, tudom hogy a g..i rég elszokott a munkától, sőt rá se szokott, mert Soros kiemelte a putriból.
Na de a származását ne vitassuk el tőle, hogy teknyővájó csáládból származik.
Ez az egy maradjon meg neki, mert minden mást el fog veszíteni.
Egy nyomorult, elfelejtett, meghasonlott senkiként fog meghalni, mert nem történhet másképp, ha van igazság a földön.
ellenszel.hu/2017/04/02/valaki-hozzon-orbannak-egy-szeket-ha-ezeket-szamokat-meglatja-meguti-guta/

".. a külföldön dolgozó magyarok már évi ezermilliárd forintot utalnak haza, ami a bruttó nemzeti össztermék (GDP) 3 százalékát teszi ki. Ez már nagyon komoly tétel."

Más, de még mindig ellenszél.
Ez megy egy kis CEU-s hír a hírt adók "origójától" :-(

Nézd meg, hogy számolt be az Origo a CEU melletti tüntetésről! Csak pillants rá, megéri!

ellenszel.hu/2017/04/02/nezd-meg-hogy-szamolt-az-origo-ceu-melletti-tuntetesrol-csak-pillants-ra-megeri/
@rdos: Házban laknak rendőr ismerősök. Mind a kettőt holnaptól berendelték készültségbe.
444.hu/2017/04/03/matolcsy-gyorgy-nyaka-kore-tekeredett-a-sajat-osszeeskuves-elmelete-es-egyre-melyebbre-merul-ala

Na itt a másik félnótás. Blöffgyurival sújtott szarosmagyarország.
Ekkora trágyaléből nem mostanában vergődik ki az ország.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló: neked semmi se jo:( nem tudom befenykepezni ide, de képzeli el egy friss csapolású kemény habu Pilsner Urquellt rendes cseh káposztás knédlicsekkel.
Amilyet otthon a büdös életben nem ihatsz és ehetsz.
Egészségedre.:))

Ez mar jo bosszú?
Coppola azért dorzsolhetne a markát, ilyen forgatókönyvet öt író sem tudna kitalálni, mint ami nálunk zajlik.
Két család osszeveszik az országon.

Mi meg lessuk bárgyún.
@Gábris szomszéd: Angyal Putyin pajtás se valami fényes barát, de ez a Lajos koma se a mennyekbe fog vezetni titeket.

Szerintem elszámolja magát és ti is. A maffia tempó nem fog fideszes szavazókat hozzatok édesgetni.
@rdos: akkor ütné meg a guta, ha nem utalnak haza. Matolcsy eredményessége oda lenne.
@habakuk000: Ha az Eu-s pénzesőt és a "kalandvágyból" külföldön dolgozók hazautalását levonjuk a GDP-ből akkor meg is van az eltolcsy által igért 7%.

Ja, mínuszban. :-( Számmal, a GDP éves növekménye -7% :-(
444.hu/2017/04/03/a-lengyel-ugyeszseg-szerint-ket-orosz-legiiranyito-direkt-okozta-a-2010-es-szmolenszki-legikatasztrofat

Amúgy, a ködöt már kikérdezték? Mert lehet hogy ő okozta. Igaz, abból meg nem lehet politikai tőkét kovácsolni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: Lehet hogy csak véletlenül alakult így a szolgálatvezénylés.

Egyébként is mi szükség a rend őrére? Városi legenda? Vagy igaz? A sanyibá két hét alatt rendet rakott. :-)
@Gábris szomszéd:

Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a jobbik kormánypozícióban vajon visszavonja-e a külhoni kettős állampolgárok szavazati jogát?
Megszünteti-e ezt az esztelen pénzszórást a határon túli közösségeknek?
@Oxica: Már megszoktam keretes stílusodat. Elején a nicked, a végén mag valami "haj ráesett", "halszagú dezodor" meg egy kis magyarozás. :-)

Na mostan Szmolenszkben amennyire tudom éppen nem voltunk érdeletek. Nem fontos, csak gondoltam megemlítem. :-)
@Eszter68: majd a Lajos megmondja. Ennyi semmivel sem több sem kevesebb.
@Eszter68: nem. A jobbi legfeljebb újra privatizál, amúgy semmi baja a nemzetieskedessel.
Amúgy meg nincsenek szakembereik. Adott esetben legfeljebb átvészelni szeretnék, kormányozni nem.
@Eszter68: Előbbivel mi bajod? Útóbbival kapcsolatban szerintem minden pénzszórást érdemes megnézni, nem csak a hatálon túliakét.
@habakuk000:

Ez már túlmutat a nemzetieskedés fogalmán. Lassan meghaladja a milliárdos nagyságrendet az idei támogatások összege.
Bármelyik párt kerüljön kormányra 2018-ban, foglalkoznia kell ezzel a problémával.
@rdos: "Ha a Fidesznek ténylegesen a CEU szellemiségével lenne problémája, akkor nem lehetne kormányszóvivő az ott diplomázó Kovács Zoltán, nem fizetnék a mai napig az évi 4 milliós tandíjat Berzétei Ákos helyettes államtitkárnak és sorolhatnám. A mostani felhajtás nem más, mint figyelemelterelés a valós problémákról, arról nem beszélve, hogy a határon túli magyar egyetemek működését is veszélyeztetik."

www.facebook.com/vonagabor/posts/10155243480419623
@Gábris szomszéd:

Nincs baj vele?
Szerinted rendben van a Magyarországon állandó lakhellyel nem rendelkező külhoniak szavazati joga?
@Eszter68: Eszter, itt ezer milliárdok röpködnek, amiről beszélsz, az aprópénz azért a pár szavazatért

tudod, az emberek gyorsan hozzászoknak a számokhoz, s fel sem tűnik az a sok nulla a számok végén, három, hat vagy kilenc darab, egyre megy
@Gábris szomszéd: "Ha a Fidesznek ténylegesen a CEU szellemiségével lenne problémája..."

Fidesznek problémája? Liberálisból lettek nemzeti keresztények, újabban illiberálisok és ki tudja még mivé válnak, szemmel láthatólag ez (tetszés szerinti szellemiség és annak az ellenkezője is) nem okozott eddig nekik lelki problémát. :-(

Szerintem a CEU elleni támadás nem a fityisz ötlete. "Finkimester" állapotáról nem sokat hallani, mintha már nem ő "keverné a lapokat". Csak egy kósza érzés részemről semmi több.
@habakuk000:

Nekem végül is mindegy, a ti pénzetekről van szó.

Egy hónapja meglátogatta iskolánkat a kassai magyar konzul. Mikor meglátta a wc-t, azonnal felajánlotta, hogy kormányzati pénzből építenek egy újat.
Sínen van az ügy, már a költségvetést is elküldtük.
Nem tudtam sírjak vagy nevessek, mikor meghallottam a történetet.
@Eszter68: remélem lesz benne pezsgőfürdő is, ha nem, akkor reménytelenek vagytok
@habakuk000:

Nem lesz. Gondolom ki kell tenni, valamilyen jól látható helyre, hogy a budi a magyar kormány támogatásával épült. Talán, még OV képét is.
De ha Semjén jön átadni, akkor megöngyilkolom magam.
@habakuk000:

"képzelj el egy friss csapolású kemény habú Pilsner Urquellt rendes cseh káposztás knédlicsekkel."

Fene a bundádat,hogy nem hagyod békén az 'éhezőt))
@Eszter68: inkább szerezz neki valami tüzes csődört, hadd irigykedjen

Kerényi féle könyvet is kérjetek, hasznos lehet szorult helyzetekben
@gazoló: azt már csak félve teszem hozzá, hogy a kislány nem kérdez, nem nyomkodja a telefonját, figyel.. ahogy kiürül a korsó, már csapolja a következőt... ilyen csak itt van:)
@habakuk000:

Ott van neki Rétvári. Érje be vele.

Szerintem kapunk még az idén. Minden hónapban bejelentkezik egy magyarországi iskola, látogatás céljából. Nézegetnek minket, mint a vásári majmokat. Lassan már tanítani sem lehet a nagy nemzetegyesítéstől.
@Eszter68: négylábúra gondoltam, Putnoktól hadd menjen lovon:)

szegény magyarok meg legalább világot látnak, lassan leereszkedik a függöny ismét
@habakuk000:

akkor fejezd ki magad érthetően. ezt az állandó jelzőt mi kétlábúakra használjuk.

ne károgj! majd jön simi a jobbikkal és lesz néktek Kánaán.
@Eszter68: Attól, hogy neked nem hiányzik, más még lehet örül neki. :)
Ismerősőm több éve rendszeresen jár fel a fővárosba, és azt mondta ennyi rendőrt még soha nem látott az utcákon, mint mostanában. Félnek a nertársak? Mert migráncs az egy szál se.
@Eszter68: érthető voltam, amennyiben nem értetted, javaslom kérjetek a budi mellé értelmező szótárt is néhányat csendes pillanatok hasznos élvezésére

hableányos álmaid terminológiájáról pedig nem kötelességem tudni
@habakuk000: ez mondjuk nem volt szép a részemről, ugyanakkor megérdemli a kollegina

azért bocs
@habakuk000:

semmi gond.
olvastalak tegnap, de inkább nem válaszoltam. láttam, hogy angyalt kezdted nevelni. úgy gondoltam, egy napra egy csapás bőven elég.
@Eszter68: nagyobb csapás, hogy hazajöttem

egyre inkább játszom a gondolattal, hogy ősz fejemmel kiköltözünk
s inkább fizetek több adót, de ezeknek a mocskoknak nem
@Eszter68: Ceske Krumlovon filózom, esetleg valahol a Moldva völgyében egy kis városban, Prága nagy nekünk, mit kezdünk ott a sok kutyával, de ez még a következő hároméves terv, négy év alatt szántam el magam, hogy viszem ki a teljes tevékenységemet, eddig vártam a csodára
@Eszter68: akkor voltam a hülye, amikor a franciáktól hazacuccolkodtam, én hatökör, de tetszett Bokros, az unió, azt hittem jó lesz
@habakuk000:

A morvák még furábbak, mint a csehek. )))
Viszont a vidék gyönyörű és elfogadhatóak az ingatlanárak.
Kiváló hely arra, hogy elbújj a világ elől.
@Eszter68: ott kitárul a világ, két óra utazással normális meccsekre járhatsz, nyugalom van, nagyságrendekkel kevesebb szemét, már gyurcsány alatt le kellett volna lépnünk, csak akkor még nem nőttek meg a gyerekek

lehet furák, de velem eddig még mindenki barátságos és segítőkész volt
@habakuk000:

Érdekesek a morvák. Csehszlovákia szétválásakor majdnem külön országot alapítottak, bár a Nagy-Morva Birodalom széthullása óta társbérletben laknak a csehekkel. Mégis büszkén őrzik jellegzetes nyelvjárásukat és kultúrájukat.
Viszont nincs bennük öntelt gőg.
A minap néztem a szlovák repülj pávát, a folklór tehetségkutató műsort.
Egy brünni néptánccsoport felvidéki táncokat mutatott be, magyarbődit.
Morva, szlovák és cseh fiúk-lányok magyarul énekeltek, kurjongattak.
Azt hittem, elsírom magam örömömben.

Ez még a monarchia szellemisége, amit arrafelé jó szívvel őriznek.
@Eszter68: azt mondjuk nem nagyon értem, mi közük a morváknak a Moldvához, az nem cseh vidék?

www.youtube.com/watch?v=uI8iTETiSqU

Eszter68 (törölt) 2017.04.05. 21:00:14

@habakuk000:

cseh vidék, csak másféle a mentalitásuk.
@Eszter68: akkor miért a morvákkal példálóztál?

nem értem, persze fafejű vagyok, mint köztudott

Eszter68 (törölt) 2017.04.08. 10:12:24

@habakuk000:

Krumlov nincs olyan messze a morvák által lakott területektől. Ha átteszed a székhelyed óvatosan csehezz, mert sértésnek tekintik.)))

hu.wikipedia.org/wiki/Morvaorsz%C3%A1g
@Eszter68: osztrákozzak vagy németezzek? Krumlov nincs közel a morvákhoz, épp elégszer tapasztaltam fél napokat autózva

Eszter68 (törölt) 2017.04.08. 10:22:42

@habakuk000:

szidjad a kormányt. az mindenütt bejön. ))
süti beállítások módosítása