Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.03.24. 11:03 Fabius

A Fidesz a sátánnal is szövetkezne

Én édes, kedves Jóistenem ott fenn a mennyekben, szenteltessék a neved meg minden, tekints le reánk kérlek szépen, mert elveszejtenek minket ezek a te neveddel kufárkodó latrok!

- IDE HOZZÁK A SÁTÁNT!!!!

Pont ide, a nyakunkra mert tőle várják a megdicsőülést. Elhiszed ezt, baszki?! Pedig ott ül köztük még mindig ez a semjén nevű, amelyikhez te szólsz állítólag, de ezek szerint már vagy nem hallja, vagy választott magának másik istent, a kicsi pufit, és szarik a te fejedre. Pedig még pár évtizede pontosan látta a sátánt, szakdolgozatot is írt - azt most hagyjuk, ő vagy nem ő, az ő nevében az biztos - felsorolva mindent amiről felismerhető.

semjen-latomas.gif

Már nem számít, hogy

- koncertjük apokaliptikus élményt ígér,

- Jagger szex fenomén, aki képes elszabadítani a hisztériát,

- nem kell odafesteni az ördögöt, mert szabad szemmel is látszik,

- a produkció tudatosan kitervelt őrület,

- elfojt minden tudatos érzékelést,

- csak a részvétel és a megadás a lehetőség.

És ezt most ide hozzák a nyakunkra, megrontani lányainkat, elvenni a kultúránkat és romba dönteni az életünket! Akkor is, ha nem tudják hová tenni, és akkor is, ha az isten pénze is - bocs, ezt mifelénk így mondják - kevés lesz a pénztáros lőrincnek a Dunát befedni, hogy a Várkert Bazárnál felállított színpad elé odaférjen az összes megszédített, elsátánosodott bárány. Szólj hozzájuk, csinálj valamit, mert ha nem teszed a végén az elsátánosodás jeleit már magán hordó, a pápát vénemberező bayerzsolt fogja kergetni vasvellával Erdő Pétert a Bazilika körül, és megkezdődik a keresztényüldözés. Ne engedd, hogy saját dicsőségükre ezt tegyék velünk!

Segíts! Kérlek!

 

496 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7912366963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brutál jó poszt! Gratulálok!
én már azon se csodálkoznék, ha az igazi Rolling Stones nem érne rá, akkor pénztáros lőrinc adna helyettük koncertet. pofája lenne 3 milliárdot elkérni érte, meg a jóistenen kívül még egyéb befolyásos barátja is van. ráadásul egy igazi prolihisztor, pont zenélni ne tudna, ha azt kívánja a haza?
majd kiadják nekik hogy csak jokeresztény dalokat játszahtnak vénasszony stílusban
444.hu/2017/03/24/majdnem-ketszer-annyi-magyar-halt-meg-januarban-mint-amennyi-szuletett

"Így aztán a természetes fogyás is jóval nagyobb volt, mint tavaly, egy hónap alatt 6381-en lettünk kevesebben. Ami például Solt teljes lakossága. "

Nemzethalál.

Közben meg.

444.hu/2017/03/24/600-millioert-epit-csuszdaparkot-a-kormany-mezokovesden

A halott egészségügy tetemén táncolva rázzuk a rongyot és szórjuk a közpénzt értelmetlen dolgokra.
Na de ki fog itt csúszdázni elvtársak, ha elfogy a nemzet?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@penna: és egyszerre tudna komplett Rolling stones lenni
@penna: A"köcsög" dudán beeztosan menne neki!!!
Engem azért kurvára érdekelne, hogy semjén úgyis, mint szakértő, és úgyis mint nemzetvezető-helyettes volt-é személyesen tárgyalni a sátánnal, vagy ennyire azért még nem vagyunk bátrak?
@Fabius: semlyénzsótti csak a sátán kutyájával merne személyes ismeretségbe kerülni, tisztában van korlátaival

bár, lehetséges, hogy a dolgozata megírását a Jagger iránti kielégíthetetlen vágyakozásból adódó frusztráció ihlette.
@Fabius:

No erre mondják, hogy kija*.... az a Semjén? Van neki szava, ottan az Or bán mellett? Nem lőrinces barát ő, hogy zenekart vegyen/béreljen. Hehehe.
@Fabius: Sátán lefújva, nem akartak kifordult szemekkel zsoltárt énekelni.
Sátán lett az istenből? Nem. Így kell a lófaszt a saját hátsóba irányítani Trumpi alakjában.

"Az Indiana államban élő Helen Beristain pontosan azért szavazott Donald Trumpra a tavyl novemberi elnökválasztáson, mert a republikánus elnökjelölt kemény fellépést ígért az illegális bevándorlók ellen. Arra azonban nem számított, hogy Trump bevándorlásügyi politikája miatt a hatóságok ki fogják utasítani az országból mexikói férjét, aki majdnem húsz éve illegális bevándorlóként érkezett az országba."

24.hu/kulfold/2017/03/24/trumpra-szavazott-erre-most-trump-miatt-deportaljak-mexikoi-ferjet/

Nem csak a magyar választó savaz a sátánra, máshol is megesik ez a vakokkal.
Sátán a sátánnal? Ha csak így nem? :-)

Földrajzilag nem is lehetetlen. :-)

wikimapia.org/#lang=hu&lat=48.189093&lon=20.389681&z=14&m=b&search=S%C3%A1ta

Amúgy más tollforgatót is megihletett a gördülő kövek és túl kedves vezetőnk "közös bulija". :-)

huppa.hu/konok-peter-musorvaltozas/
@Oxica: Eközben pedig. :)

"Az elmúlt évek visszatérő kormányzati toposza a "szabadságharc", amelyet hol a migránsok, hol Brüsszel, hol a multik ellen vívunk. Mindhárom messzemenőkig indokolt, ugyanakkor számos esetben csak a politikai píár szintjén létezik. Különösen igaz ez a nemzetközi nagytőke elleni halált megvető bátorsággal előadott szájkaratéra, ami kétségtelenül megdobogtatja a nemzeti érzelmű antiglobalista szíveket - ám azok a szemét, fasiszta, sorosista, simicskista szabotőr adatok nagyon mást mutatnak.

A multikkal szembeni bátor kiállás mítoszát egy napokban napvilágot látott kutatás robbantja végleg szilánkokra. 2017-től 9%-ra csökkent a társasági adó, amely a térség legalacsonyabb közterhét jelenti a cégek számára. Sokan, sokszor leírták már, miért helyes, vagy helytelen a változtatás. A helyzet azonban az, hogy valójában teljesen mindegy - mert a multik még ezt sem fizetik be. Éspedig nem azért, mert elcsalják az adót - hanem, mert

szabadságharcos kormányunk egyszerűen elengedi nekik.

Ezt a Glopolis nemzetközi kutató szervezet jelentéséből tudhatjuk meg, akik hat kelet-közép-európai ország (Magyarország Csehország, Lengyelország, Szlovénia, Lettország és Bulgária) adózási szabályait, és gyakorlatát vizsgálták. Hazánkban a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány (DemNet) végezte a felmérést, amelyet a napi.hu és a Magyar Nemzet is szemlézett."

alfahir.hu/2017/03/24/multik_adoelkerules_szabadsagharc_gyarmat
444.hu/2017/03/24/sulyos-szazmilliokat-koltott-el-fidesz-kozeli-cegeknel-a-budapest-2024

Aztán mi lett volna még itt, ha a Momentum nem húzza keresztül a számításokat.

"Álomgyilkosok", mi elvtársak? Hát látjuk mennyire. Milyen fasza lett volna még egy kicsit tovább fürödni a közpénzekben, mi elvtársak?
Csak az a kurva Momentum, beleszart a palacsintába és ez így is van rendjén.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/03/24/putyin-fogadta-le-pent-hogy-elmondhassa-o-soha-nem-avatkozna-bele-a-francia-elnokvalasztasba

Csak nehogy szegény le pennát is hátba lőjék, ha nem hozza az eredményt, a pénzt meg csak viszi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Azért ne felejtsd, közben háromszorosára emelték a Puskás stadion árát, tegnap kapott plusz egymilliárdot a Bem rakparti ugrótorony és a többi.
@Amelanchier: Különsemjénzsót nyála és a nyája. :-( Kedves Fanyarka linked a nickedhez méltó fanyar vagy inkább fanyarkás tartalomra mutatott. :-)

Boccs, csak nem tudtam mi ez a idegen hangzású nick, de ez a nap sem telt el hiába. :-)

hu.wikipedia.org/wiki/Fanyarka
@rdos: és nagyon finom a termése, hasonlít kicsit az áfonyához.
Már írtam a névváltoztatásról, - spániel voltam - , de miután elment a kutyusom, ültettem a sírjára egy ilyen bozótot és megtetszett a neve. Mézalmácskának is hívják, de szerintem is inkább illik rám a fanyarkaság.
@Amelanchier: Akkor csak finom lehet. :-) Boccs, erről lemaradtam. Spániel? Nagyon ismerős. Kutyust sajnálom. :-(

Már értem a "fedőneved".

Nem lehet véletlen hogy most jelent meg a napiszarponthun. :-)

www.napiszar.hu/showPost/Penteki_agyzsibbaszto_3

Boccs, ez is fanyar volt. :-)
Mindig voltak, időről-időre feltünedeztek a vallásba belezavarodott emberek, akiket az adott társadalom a vérmérséklettől függően ápolt, elégetett,elkergetett,követett, de azt azért sosem hittem volna, hogy 2017-ben egyáltalán miniszteriális szinten még szobakerülhet a sátán és a vele való rémisztgetés.Semlyén Zsolt nem normális.
Én annak a híve vagyok, amikor a vallás és az állam külön működik, s a hívők adománya alapján kapnak némi támogatást templomfelujításokra, kariativ feladatok kiszélesítésére, de hogy a mindennapi életben reggeltől-estig a semlyénizmus dübörögjön a fülünkbe, ez hallatlan!Persze min is csodálkozom, középkori megnyilvánulásai a fideszkormánynak magukért beszélnek.Tudja valaki, mikorra aktuális a szégyenpad felállítása a Móriczon, az óra alatt?
Véleményem szerint ennek abszolute semmi köze sincs az Istenbe vetett hitemnek, sőt kikérem magamnak a Vele való bohóckodást.
@evasanyoca: Szerintem sem kellene a hitet és a politikát "vegyíteni". Ragadós lett a különsemjénzsót sátánozása. Két gyors és friss közéleti link erről bárkit meggyőzhet. :-)

444.hu/2017/03/24/tarlos-szerint-satani-erok-allnak-a-3-as-metro-folyamatos-lerobbanasa-mogott

sata.hu/lomtalanitas-satan-2017-aprilis-25/
@rdos: teccik a fedőnév(:))))
@rdos: nem értem ezt a finnyás pesti népet, más komoly pénzeket fizet mindenféle túlélő túráért, távoli, egzotikus helyekre utazva, Tarlós meg házhoz hozza a cselendzset olcsóért, oszt mégis fanyalognak

nem jó ezeknek semmi sem:(
@Amelanchier: :-) Fő a jőkedély. Ja? Ahhoz is (főzéshez) is kell a fedő. :-)
@habakuk000: :-) Nem egyszerű kibogarászni a pesti népek lelkületét (meg úgy általában másét sem). :-(

Talán ott kellene kezdeni a felderítést, hogy milyen céllal szándékoztak utazni a népek. :-(

Bár lassan ott tartunk utazni sem kell ahhoz hogy kaland .. beszélek félre, túlélőtúrán érezzük magunkat. :-(

A hír: Varga: Nem lesz adóemelés.
Egy mondatban: Már megint adót emeltek?

egymondatban.blog.hu/2017/03/20/lassan_mondjak_hogy_azok_is_ertsek_akiknek_szol

Drágul a temetkezés a házhoz szállítás, de nincsen megszori. :-(
444.hu/2017/03/24/hatalmas-fideszes-cselvetes-az-erropunoval-fizettettek-ki-a-klik-milliardos-tartozasat

Üzenjünk Brüsszelnek, mi elvtársak? FideSSes szabadságharc, mi elvtársak?
Csak nehogy a német adófizetők megunják egyszer ezt a bulit, mi elvtársak.
Itt kurva nagy bukta lesz elvtársak, ha az unió egyszer elzárja a csapot.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@rdos:

Láttál/ettél már ilyen fanyarkát?
@rdos:

Lóf*t mama! Gyurcsány áll a mertó kudarca mögött. Essetunni.
@rdos: nem érted te a magas politikát! ezek a Mekk-Elek tipusu "szakemberek" -nem véletlen az "ezek" - kitúrták a szakembergárdát mindenhonnan. Aki maradt, az a nyelvével dolgozik, de a metrószereléshez nem ért, tehát csak a gányolás folyik, ellenben Párizsban magyar szakemberek(migránsok) tartanak karban...kkk...szóval, Tarlós nem irhatja, hogy kérem, azért szakad ránk a mennyezet is, mert nekünk a mészároslőrincek a szakemberetalonjaink, viszont mondhatja, hogy sátáni erők, merthogy, ki az, aki bizonyítaná, hogy nem? Viszont, mekkora pénz lesz a Semlyénnek az ördögűzés a Kálvin téri megállóban? Vagy lepaktál a kis villásfarkúval és risztölnek?...szégyen.
@látjátok feleim szümtükkel: Megvallom a tuttit, fanyarkát még nem ettem, de az áfonya az nekem ízlik. Ha ehhez képest nem sokkal fanyarabb, akkor akár. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: Bevallom eftársiasan leragadtam a Sorosozásnál. :-)

@evasanyoca: Időben szólok, hogy ördögűzéssel statikai és szervezési problémákat nem lehet megoldani. :-( Parasztvakításnak jó lehet. :-(

Amúgy már hetedik éve azon rettegek hogy a gránitszilárdságúban átírják az Ohm törvényt is. :-(

hu.wikipedia.org/wiki/Ohm_t%C3%B6rv%C3%A9nye

Igen, sajna szűkebb környezetemben is az van amit írsz. :-( Amióta a vízügy a katasztrófavédelemhez tartozik azóta egyre rosszabb a helyzet.

Tanuban a Pelikán az árvízben a csónakban a mitsütsz kiszűccsel megvan? Ne legyen igazam, de ez lesz a vége ha a vízügyet kivéreztetik. :-(
@evasanyoca: nem akarok ünneprontó lenni, de a hármasmetrót a ruszki mekelekek buherálják garanciában:)
@taga20: az én véleményem szerint nem a náció, hanem a hozzáértés számít....minden népnek van jól és rosszul dolgozó embere, valószínű nem azért rossz a metró, mert oroszok, hanem azért, mert buherálják.
Itt jegyzem meg, hogy hetek óta arra várok, hogy bocsánatot kérjél a lehülyézésem miatt, én ugyanis nem emlékszem egyetlen sértő szóra sem irányodban.Tudod,én régivágású vagyok.
@evasanyoca: ebben a metró felújításában igaza van taganak, orosz koprodukcióban lett ilyen nagyon fajin, a magyaroknak, Tarlosnak nincs sok köze hozza, persze a munkavégzéshez, nem a megrendeléshez.
@taga20: Na, ehhez sem értek, ezért bátran beleszólok. :-) Felteszem az nem véletlen hogy a milliárdos kőgazdag népek Rolls-Royce-ot vesznek nem UAZ-t. :-)

www.vezess.hu/hirek/2016/05/13/putyin-elott-esett-le-az-uaz-kilincse/
@evasanyoca: jó!
akkor az elnézésedet kérem, ha túl barom voltam.
néha elkap a hév, és durva dolgokat mondok, de semmi rossz szándék nincs bennem.

elmesélek egy sztorit, ami ma történt velem.

a lányunknak eltört a lába, ma vittük vissza a fehérvári úti esztékába(persze mamá valami flancos neve van), hogy megkapja a fekvőgipsz után a következő valamit.

egy öreg néni(olyan igazi nagymama), a feljárónál árulta a gombolyagjait, aszt mondta, hogy párforintért vegye meg valaki. annyira megsajnáltam, hogy kiszaladtam(az asszonyom adott pénzt)és egy ezresért vettem egy kicsi gombolyagot. a nagyi aszt mondta, hogy a jóisten százszor áldjon meg.

a vége az lett, hogy a lányunknak nem kellett gipszet
felrakni.

azé maradtam ateista:)

u.i.: tényleg ne haragudj, néha suttyó vagyok:)))
Miközben a közvélemény mit sem tud arról, mi zajlik a természeti erőforrásaink körül, és hogy ne is tudjon róla, abban a politika is érdekelt, meg lehet állapodni azokkal az tőkeérdekeltségekkel, akik nagyon is tisztában vannak, miről szól ez a történet. Azok az emberek, akik hosszútávon, stratégiai szempontból számolnak a magyar termőfölddel, már az ajtóban állnak - és a kormányzat most készül arra, hogy meg is ágyazzon számukra.

alfahir.hu/2017/03/24/olajlobbi_anagyan_jozsef_rodics_katalin_allami_foldek_foldmutyi

ON
@habakuk000: én csak azzal az elvvel vitatkozom, hogy náció szerint buhera vagy nem buhera...itt persze, hogy az oroszok cseszték el, ez nem vita, de elcseszhették volna franciák is, ha az ő metrójukat vesszük meg.
@taga20: köszönöm szépen, már el is felejtem, spongyát rá♥ "ahol nagy a szükség, ott hamar a segítség" igazán örülök.
@taga20:

Nem építik te fasz! A berendezést helyezik el! Ez a katasztrőfa!
@evasanyoca:

Nem Moszkva a legokosabb legjobb és legszebb város! Igaz hogy ott élted fiatalkorod legszebb és boldogabb éveit!
@énakartam: boncsd ki haver, me nem tudom eldönteni, hogy meghívjalak egy sörre, vagy elkülgyelek a kurvaanyádba:)))
@taga20: Egyszer csak rájössz hogy ki vagyok!
@énakartam: trisztán, te anyaszomorító:)))
@taga20:

Meghalt a telefonom, meghalt a számod! hívj!
@énakartam: haver, szerinted tudom a számodat?

a pápáét se mentem le:))

u.i.: elküldtem az enyémet neked.
@rdos:

A fanyarka a körte félékhez tartozik. A fanyarka nagyobb szemű, kinézetre olyan, mint az áfonya, de a bokor pont olyan, mint a linken, a különbség annyi, hogy két méteresre is megnő. Most ittam meg egy üveg szörpöt ami ebből készült.

A linkeden a sok fehér virág a pralina virágja, lazább virágfürtű, mint a fanyarka ( ez hasonlít a ribizli fürthöz ). Magyarul ez a hegyi körte, apróbb és sokkal édesebb, mint a fanyarka. Nagyon szeretik a madarak is, volt, hogy mire szedni akartam, nem volt mit.
@énakartam:
habakuk000 2017.03.24. 19:27:28
Uhum tényleg eltűnt Rodeo. Távolról sem értek egyet a gondolataival általában, de az öncélú, ostoba. hatalmaskodó cenzúrát nem nagyon kedvelem.

Akkor sztrájk.

Tahótlanítok
Válasz erre

evasanyoca 2017.03.24. 19:36:35
@habakuk000: csatlakozom.

akkor sztrájk.
/Aki komcsi.../
@evasanyoca: évike drága, te 19.36-kor elkezdtél sztrájkolni, erre 20.13-kor megszegted.

te sztrájktörő vagy?:))
@látjátok feleim szümtükkel: Látom igazi botanikussal hozott össze a jó sorsom. :-) Hegyi körtéről vagy fanyarkáról a mai napig nem is hallottam. :-) Hát? Ha madarak helyetted szüretelik le, olyan rossz nem lehet a fanyarka. :-)
@taga20: Na ezt csipálom a nőkben. Összevesznek azzal hogy "öri hari" (örök harag)! Mire a másik bátortalanul visszakérdez. A héten már harmadszor? :-)
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Hogy erről miért ez a friss írás jut eszembe? Pedig csak egy agresszív kismalacról szól, meg valami Európa házról ha jól értettem a szimbóleumait. :-)

antistressz.blogspot.hu/2017/03/foldes-peter-az-agressziv-kismalac.html
Kihasználom a szünetet, szolgálati kérdezmény témában. Boli!

Lehet hogy baj van. :-( A segítséged - véleményed kérem. Mondom a tüneteket.

Vagy 2. hete nem tudok tűzrókámmal belépni ide sem, de simán indamail-be sem.

A paszvöjd mezőben "Ez a kapcsolat nem biztonságos. A megadott bejelentkezések kompromittáltak lehetnek" üzenet fogad, ami vágólapra nem rakható.

Közben szerintem a thunderbird - viharmadár levelezőt telepítettem a gépemre, de egyetlen mail fiókomat sem raktam alája, meggondoltam magam és töröltem viharmadarat.

Aztán azt vettem észre hogy az otthon (home) könyvtáramban van egy file ami az indamail-os e-mail címem (rdos"kukac"index.hu, megkakacosodott file-t még nem láttam). Dátum stemplije alapján akkor íródott a gépemre, amikor ezt a kommentemet küldtem varanus blog-ra

varanus.blog.hu/2017/03/11/az_olimpia_buko_utan_bevetik_a_lopo-szorzot

Elejét idézem.

rdos · h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2017.03.12. 17:45:09
@taga20: :-) "hogy arra megyek át érdre."

Ugyan csak "gyöttment" lehetek Érden, de ha mán ennyi Érd-ekes téma felmerült, nem bírom kínrím nélkül. :-)

Nem mindegy hogy "át Érdre", vagy Á? Térdre! (magyarról magyarra nehezen -f-ordítható szójáték)"

idézet eddig

Ha jól emlékszem közben a blogmotor kidobott idő túllépés miatt, visszaléptem mint sokszor és akkor semmit sem volt furcsa.

Ubuntu 14.04-em van.

A furcsa, hu kiterjesztésű 9 kilobájtos file-t átraktam egy al-al könyvtárba, tartalmára nézve html, a rendszer is annak látja, megnyitni nem mertem semmivel, csak a midnájgt koma nézőkéjével (szép magyar szóval vjúverével) néztem meg, olvasható html tartalmak jó pár sorral, ami viszont krix-krax. :-(

Szerinted komoly? Töröljem és ne is foglalkozzak vele? Vagy nagy a baj?

Köszi előre is.
Ja? És a chrome alatt minden rendben, hibaüzenet nincs, most is chrome alatt kommentelek.
@látjátok feleim szümtükkel:
nem a "jó" sátánt kérték fel, ez a sátánka nem szerepel a NER -ben

brühüyyy
kkk
@rdos:
be kellene aranyoznod, hátha az segít, igaz, akkó' meg ellopná a Rogánytonyó?

brühüyyy
kkk
ilyen bebádogozott, chromozott izé már olyan snassz
@rdos:
Tanusítványhibák vannak a web helyeknél sok helyen. Kivétel hozzáadása. Új Firefox 52 feltesz. Amúgy a Java már ott is kilőve, mint a Chrome alatt.
Terminálban sudo apt-get purge firefox

Vagy a profilt kitörlöd és újat hozol létre.
@rdos:
Ja és Ubuntu frissítések, verzió is, bár gondolom LT-t használsz.
Fogyókúratippek: Reggeli helyett olvasson Semjént! A hatás garantált.

"Azt mondta, hogy "ősztől eksztatikussá válhat" a kampány, ami brutális lesz. Akkora a Fidesz - KDNP erőfölénye, hogy "nehéz lesz a jobbközép tábor veszélyérzetét felszítani és mozgósítani" és az ellenzéki pártok a túlélésért fognak küzdeni."

444.hu/2017/03/24/semjen-brutalis-kampany-lesz
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Köszönöm szépen. Megnyugtattál. :-)

Igen, LT és frissítek is, bár épp a tegnapi friss csomagot kihagytam mert ubuntu szerint nem biztonságos helyről származik. :-( Persze ilyenkor elmerengek, ugyan hol van biztonságos hely a Földgolyóbison? :-)
@Eszter68: :-) Fogyókúra? :-)

Elképzelem ahogy a Magyar Idők riportere keresztkérdésekkel keresztre feszíti riportalanyát a különsemjénzsótot, aki izzad, émelyeg és hányingere van a kemény kérdésektől a sterssztől (így aztán lehet fogyni). :-)

És ne legyek ideges! :-(
@rdos:
Tárolókat ellenőrizni, hogy a megfelelő eredetiből töltsön csak!
@Amelanchier: Közben visszakerestelek a blogon. :-) Igen, már emlékszem Spániel nickedre (google megtalál, de amint görgetem a komment-folyamot már átváltoztat a latin Fanyarkára). :-)

Sokakkal beszélgettél, akik már nincsenek itt vagy itt vannak de más nicken mint tegnap taga tristenje. Vagy itt vannak ugyan de nem beszélnek. :-(

Régen egyszerűbb volt elhallgattatni a népeket. Klasszikust idézve. "Megtanultam hamar befogni a számat,"

www.zeneszoveg.hu/m_dalszoveg/1531/hobo-blues-band/kobanya-blues-zeneszoveg.html
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Köszi. :-) Kevés paranojásabb van nálam, emiatt ne félj. Köszönöm a jó tanácsot. :-)

Újabban már a sörösrekeszt (az is tároló) is nézem, nehogy már Heinekken-esből töltsek. :-)
Az egy dolog, hogy a magyarok (MÉG és nem teljesen) hülyék.
De kezdhetünk aggódni a kérdezősködés miatt?
valasz.hu/itthon/megkerdeztek-a-magyarokat-kilepjunk-az-europai-uniobol-123116
"Átment egy kérdés, ha nincs jogorvoslat, jöhet a népszavazási aláírásgyűjtés a Városligetről. A benyújtó LMP-s képviselő célja a Liget projekt megfúrása, de a beruházó zrt. nem fél a népszavazás kimenetelétől. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a kormány kihátrálna a fejlesztésből."
hvg.hu/itthon/20170324_Varosliget_alomgyilkossag_nepszavazas?s=hk
Hír, hogy a Lajos, nem a Kósa, hanem a másik fiát kizárják a fidelitaszból, mert már több éve nem aktív tag.

Nahát, csudálkoztam a dologra. Mert ugyé a tagnyilvántartást napra készen kell vezetni a civil, meg a politikai szervezeteknek.

Szóval mi is van ezekkel a nyilvántartásokkal?;D
@kekex:

Ejnye már, mi nem is akartuk, csak a fő, meg al, meg ki tudja milyen városi vezetők követelték a fejlesztést.

Olim piát sem akartunk, csak próbálkoztunk, mint a kutya. No de annak sem sikerül minden kölyke.
@Eszter68: :-) Nem ismertem. Köszi. :-) Ha ezt a különsemjén zsótos "méltóságos uraimék", na jó mangalicakolbászos - árvalányhajas - vitézkőbányai .. inkább az István a király idejébe révedő akarnok világra lassan hajazó hazai hétköznapjainkra linkelted, akkor sajna telitalálat. :-(

Mondjuk elintéztem volna másik klasszikussal, röfög a hízlaldában és sivít izgalmában. Mi az? (Hofi-Kós paródiából). :-) Boccs, nekem csak ennyire telik. :-)

Csak eredeti felütésedre nem rímel a fogyókúra a hizlaldában. :-( Bár a szűkített újratermelés a rezsicsökkentés idejében a nem csókosoknak éppen lehet az. :-(
Előző hsz-emben az "egyre alacsonyabb vezetői szintekre burjánzó, gondosan kontraszelektált bumburnyák legalja" állandó jelzőt kihagytam. :-( Feledékenységem oka az lehet, hogy ebben 7. éve semmi új. :-( Közben mibe botlottam. :-(

huppa.hu/bruck-andras-a-magyar-esz-diadalutja/

"Ezekben a napokban történetesen a Heineken-ügy köti le minden figyelmüket, energiájukat. Na meg az „önkényuralmi” jelképek. Azt nagyon nem szeretik, egész biztosan kevésbé, mint az önkényuralmat, amire viszont már teljesen ráállt az agyuk és a kezük."

Másik kedvcsináló idézet:

"A kiállítás bemutatja, hol tart, meddig jutott a negyedik ipari forradalom, amelynek kulcsszavai: kiberfizika, mesterséges intelligencia, adatok, szenzorok, életfogytiglani tanulás, digitális forradalom, digitális gazdaság, kollaboratív robotok, robotizált mintarendszerek, robot-ember együttműködése… csupa olyasmi, ami Magyarországon lényegében még el sem kezdődött, az említett urak pedig egész biztosan nem hallottak róla. Talán egy államtitkár valamely félreeső irodában. De hát Orbánnak a csavarkulcsos, olajos kezű, egykori csepeli szaki az ideálja, oda igyekszik visszanyomni az egész országot."

Virágeftárs után kárörvendve. Nem lennék most a helyünkben. :-) Ja? Ott vagyunk. :-(
@rdos:
Lesz olyan faszagyerek ellenzéki, aki a tervezett törvényhez módosító javaslatként a fidesz narancslogó
betiltását i8s beterjeszti?
Ha mán önkényuralom...
@rdos:

"Szóval van a Csíki Sör amit a Heineken romániai leányvállalata névhasználat miatt bemattolt. Ebből lett a felfújt sztori, hogy a multi elássa a kicsit és még jól rá is köp a sírjára. Ügyesen hozzátapasztották a nemzeti színt is, jött a betiltott sör koncepció és a Kárpát-medencén átsöprő kiállás a Csíki Sör mellett. Mondjuk az eléggé érdekes, hogy kis sörgyár felerészben külföldi tulajdonú de azt se felejtsük el, hogy a sörfőző üzem Magyarországon is rendelkezik telephellyel és azon sem csodálkozunk, hogy Hódmezővásárhelyen van az egyik. Azon meg főleg nem csodálkozunk, hogy aztán valahogy Lázár János volt hódmezővásárhelyi polgármester lett a Heineken elleni harc és bojkott egyik arca.

A másik meg Kósa Lajos, de ő ebben a témában úgy szállt el, mint a sörből a buborék, hagyjuk is. Az igazi szálak a stadionba vezetnek, ahol együtt szotyizott a miniszterelnökkel a Csíki Sör tulajdonosa Lénárd András valamint a dunaszerdahelyi DAC tulajdonosa Világi Oszkár is, akinek szintén van érdekeltségük a Csíki Sörben. Milyen véletlen, hogy aztán pár nappal ezelőtt fentebb említett Kósa Lajos bejelentette a lex Heinekent.

reflektor.blog.hu/2017/03/25/a_nagy_voroscsillag_humbug?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201703
@PeniValdes: én vagyok a szegény, mert elvesztettem, "Ő", Kelly élt tizenhét nagyon boldog évet.
@Amelanchier: igen most már örök vadászmezökön lopbognak füleu
@kekex: Milyen ellenzék, kérdezhetném én?

Milyen önkényuralom, kérdezhetné nerkompatibilis narancskomisszár? Janibá országlása alatt is hibátlan demokrácia működött - népi jelzővel, ma ugyanez nemzeti jelzővel (+őfelsége ellenzékével). :-(

Mindenki más, aki a népi - nemzeti körön (régen vörös, ma narancssárga) kívül van az osztályellenség. Ma még csak kifütyülik, holnap rendvédelmiek szarrá verik (a határon már gyakorolják a vér szagát - ha lé nincs legalább egy kis szadi lehessen a bach-huszároknak ... helyesbítek, rendvédelmieknek :-().
@Eszter68: Megvallom eddig a heinekkenes vöröscsillag nem érte el az ingerküszöbömet (csak a címekig jutottam), de linked megnyugtatott. :-(

Itt is él a - mutyista - szotyialista - stadiólezum vonal. :-( Persze miért pont itt ne "élne" (fölélés ez, de hagyjuk). :-(

Ha ez a tempó fokozódik az Aigner Szilárdnak is kell vennie szotyialista - vip belépőt másként nem találja ki a jövő heti időjárást. :-(

Minek kell még jönni? És rájöttem. :-(

Következő lépés lesz az erdogáni önpuccs! Mekkora már! Hablonynak se jutna eszébe. :-) Jaj. Csak nehogy igazam legyen! :-(

A különsemjénzsót nekem már eddig is gyanús volt. :-) Szabad lovas csapatok élén láttam többször is lovagolni a végek várkapuiban. :-)

Arról már nem is beszélve a gördülő kövek ellen kikelt (még ifjonti korában), holott mindig is a gördülő kövek volt a barátunk. :-(
@rdos: hát Aigner Szilárd már csak Kulcsos Szent Péternek mondhat időjárást
@Eszter68:

Azért nagy a bánt, nagy a bú, mert a románoknál nem tudnak dirigálni.
@látjátok feleim szümtükkel: nem is dirigálásra megy a nagy megvéggyük.Fel kell turbózni a lankadt érdeklődést a szavazatszerzés érdekében. Beszarás, ha ez így megy még egy évig Erdélyben is. Remélem megutálják a nyomuló csútit és inkább nem szavaznak.
@Amelanchier:

Gondolom a románok is megunják egy fél év után, oszt majd jó bele rúgnak a pofátlankodó magyarok hátsójába, hogy menjenek haza és ott kampányoljanak.
@Amelanchier:
De dirigálásra megy a megvéggyük:
kolozsvaros.com/2017/03/25/a-rohadek-magyargyalazo/
(Csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy a posztíró is a jólmegmondókról és nem a mondottakról ír. Mondjuk arról a röfögésről nehéz is lett volna)
@kekex: mingyá jön angyal és egy alfahírrel jól kupánvágja Röhriget.
egy igaz keresztény és egy pápát jáccó faszi:)))

444.hu/2017/03/25/orban-viktor-a-papanal-jart
a tolvaj Geci ma is úgy nézett ki Rómában, mint egy szerencsétlen debil:

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--O5gXuUPL--/w_1160/6zO1c51buFfShUT0s.jpeg

tegnap este Berci kutya felhívhatta az éppen porcukorfelhőben fetrengő Kólabáró Árpit:

Berci kutya: - szevasz, Árpi! mennyi dilikúpot toljak fel holnap a Főnibe? tudod, Róma...

Árpi: - ...

Berci kutya: - Árpi! Árpi! jól vagy? mennyit kapjon a Főni?

Árpi: - ja, jól... legyen két gramm, igen, hozzál két grammot, az elég lesz ma estére...

Berci kutya: - nem neked, Árpi, a Főninek!

Árpi: - ja..., a Mr. Bean-es adagot told fel neki, igen, az elég lesz!

---

egyébként ez a mocskos féreg a Fidesz1-nek adott interjújában, közvetlenül az aláírás után, rögtön elkezdett - megint a szokásos duplafenekű, kettős beszédével - uszítani az EU ellen.

"nekünk a saját utunkat kell járnunk, saját magunkat kell meg védenünk, és meg is fogjuk magunkat védeni, és ezen semmilyen ilyen-olyan szerződés nem változtat."

elképesztő, micsoda egy sunyi féreg ez a retkes tolvaj...
@xyxyxy71: most mit faszozol haver? a felújított hármas metró babán csilingel.

a nyugatnak csengettek!:)))
@taga20: néha elcsodálkozom azon, hogy nem kezdtek még el maguktól szétrohadni a sejtjei, a szervei. szerintem már azok is öklendeznek saját gazdatestüktől.

ennyi aljasság, hazugság, rosszindulat, uszítás, tolvajlás egy emberben... egy igaz pillanata nincs ennek a féregnek.

ez nem meghalni, ez megdögleni fog.
@xyxyxy71: és arra varrjál gombot, hogy eszt a rákossejtet még szeretik is valakik!
@taga20:
magam részéről nagyon szeretném elolvasni mi van a szerződésben, mi is lett megrendelve, leheccséges, hogy pontosan aszt teljesítették ami meg lett rendelve...lopkoviczék másra lopták el a pénzet és erre "csak" annyi jutott, hogy ezfért bele... másik része milyen garanciákat kértek mindezért a szar gányolásért...bárki legyártya amit megrendelnek tőle mert csak annyiért fizettek amennyi le lesz gyártva... máshol mongyuk Bombardier amely világhírű most fog elveszíteni 5 milliárd dolláros rendelést mert sem minőséget, sem időt nem tud teljesíteni és az pedig vad kapitalista

az ördög a részletekben van...ez egy fidex szerződés...lehet, hogy nem akartak nekik alkotmányosat csurgatni abból a csekélységből amit végűl ki is fizettek???

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem tudnak, de azért időről-időre megpróbálják.
Jövőre lesz Trianon 100. évfordulója. Gondolom, azt a megemlékezést is olyan nagyszabásúra tervezik, mint az idén 56-ot.
Kötözködésig fogunk járni a nemzeti jelképekben.
Minden bizonnyal lesz emlékdal, a halszagúhoz hasonló.
@Rodeo36 11: haver, itt basznákon nem lehet megnézni, hogy a redvás geci, mit kötött a még nagyobb putyin gecivel.

max. ha kipereljük ezekből a tetvekből.

remélem zöd voltam stirlic?:))
@taga20:
a szerződést nem a geci és putyin írta alá ez 100000000%-kig bizonyos... viszont valami alapján ki lehet deriválni sok mindent...valami módon az orosz partner től kellene elkérni egy másolatot akármilyen célra...és akkor wckefefrizurás majd őrjönghetne

ügyeskeggy, mint stirlic

brühüyyy
kkk

hiányzik a munkálatokból HUF 50000000 vonatonként...ez az én "saccom" exkoponya
@Rodeo36 11: "a szerződést nem a geci és putyin írta alá ez 100000000%-kig bizonyos.."

te tuti szőke vagy stirlic!:))

zene!:))

www.youtube.com/watch?v=VCFPyYT0-4A&index=25&list=RDhPFBim5rsaE
@taga20: azért ne legyen merevedésed emiatt... és ne légy benne bizonyos

nyomozzál mint stirlic az én derivációm +/-5 millió HUF -ig jó

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: hát ha rád, a gecire, és putyinra gondolok, ako a merevedés nem jön szóba:)

csak a szánalom, a megvetés.

bolhás, a te derivációd, a nullához konvergál:))
@taga20:
csak nincs valami jó bensős infód??? és nem 50 milla hanem 5 milliárd/vonat?

sajnálkozz nyugottan...engem nem zavar...de a merevedésre is vigyázz Priapos

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: haver, olyat nem csinálhatunk ma, hogy szeressük egymást?

szerintem igény lenne rá:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=rg-yYi8saZY&list=RDrg-yYi8saZY
Kedves ballibsi elvtársak, és elvtársnők!

Még fél óra és kezdődik a portugál - magyar meccs....

Jó ballibsi szokás szerint tessenek a portugáloknak szurkolni!!!
(nehogy meghallja a főnökötök, a vén szaros, hogy VÉLETLENÜL A MAGYAROKNAK szurkoltok....ti magyargyűlölő szarjankók....)
@ulpius66:
én titokban szurkolok...senkinemtudhassa...

brühüyyy
kkk
@ornagy50: és ez ki a faszt érdekli ebben a retardált országban?

az a lényeg, hogy a full debil focistáink(a nemzet) elhozzák a három pontot, me vége a nemzetünknek!

szánalom ez a fosország!

u.i.: és bakker százezrek izgulnak ma is, hogy sikerülni fog.

és bazdmeg nem fog sikerülni, me szarból csak ideig óráig lehet várat építeni!
@ulpius66: beteg vagy geci, mindenki látya!:))
@taga20:
én semmi negatívat nem mondtam, kizárólag kérdesztelek és feltételezek valamit teljesen jogosan

béke poraidra hamár béke legyen végleges

milyen "zenéket" tolsz? míg dzseger addig én megyek meccseket nézni

brühüyyy
kkk
@taga20: NA!!!-azé csak kukkancsá bele!!!
@ornagy50: má szarrá izgultam magam:)

szerinted mennyit kapunk?
@Rodeo36 11: mennyé!:)))

kit érdekelsz!
@ulpius66: Beszédedből ítélve mintha magyar lennél. Nicked olyan taljános - latin és hát darabszámra kétharmados sátáni? a nicked "számos vége" (hathathat a sántán jele). :-)

Te döntöd el hogy ki az igaz magyar? Viccnek is gyenge, pedig faviccekből nagyon megengedő vagyok. :-) Én is favicc gyártó vagyok ugyanis ulpi.

Reccs. :-(
@Gábris szomszéd: ne basz, tök ideg vagyok, hogy most lenyomjuk a lizutánokat, vagy szopni fogunk:)
@Rodeo36 11: Emlékszel amikor az aleppoi civil áldozatok miatt sírdogáltak a jódemokraták. Gondolom most is így lesz. :)

Az amerikaiak elismerték, civileket bombázhattak Irakban

index.hu/kulfold/2017/03/25/az_amerikaiak_elismertek_civileket_bombazhattak_irakban/
@Gábris szomszéd: hozzál légyszi olyat is amiben az oroszok elismerik, amikor ilyet csinálnak! Meg olyat, amikor te nem mentegeted őket!
@ulpius66:
úgy tűnik kibaszott rosszúl drukkolsz???
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: emlékszel, mikor a kibaszott ruszkik elismerték, hogy ukrajnában lelőtték a ruszkik a maláj gépet?

az rendes volt tölük, gondolom azóta kárpotólták a családokat!

a faszt! angyal itt szarozza az áldozatokat!

gratulálok a jobbiknak!
@taga20:
drukkolj stirlitz mert eddig szar a helyzet

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
szokásos...szétbasszák szíriát és a menekülteket európába szállíttyák dzsungákon pénzért süsüék külpolitikája

szétbasszák ikrajnát csődbeviszik és leváltyák a törvényes elnököt és most ki is a hibás...na ne mondd...csak nem???

és a donbassz is meg nato befalazza és akkó ki is a rossz

tagta t ne kérdeszd mert süket is meg vak is és nem akar az usába költözni

brühüyyy
kkk
@punkfrog: ezek szembe fossák magukat!
ha meg szólnak ezeknek a férgeknek, hogy férgek vagytok és mindenki tudja, ako besértődnek:))

lásd ártu, rodeo, és a faszparaszt ulpius!:))
@taga20:
és a többi maláj gép az hová lett...azokról semmi szó sincs
meg a tömegpusztító fegyverek iraq ban és szaddam kivégzése, gaddafy kivégzése csak mert nekik ez teccik most szét van baszva az egész de összerakni szándékukban sincs nem azért baszták szét

ugye stirlitz

és dzsudzsák?????????

brühüyyy
kkk
@taga20:
már megint szembefostad magad???
nahát semmi új sincs benne

szokásos taganovics vizibicikli

brühüyyy
kkk

kár hogy nem értesz máshoz mint a fidex propagandát lökni
@taga20:
tudod hozzád képest egy féreg???

na szóval beszéld meg a viceházmesterrel a csúnya beszédet és annak elbírálását

beeeeeeee
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: nullkettő stirlic!

gondolom az teccet ahogy szaddám elgázosított ötezer kurdot!

nagy faszparaszt vagy bolhás! remélem aszt kapod, amit kívánsz a szaddám haverodnak.
@punkfrog:
ha semmi nincs bevallani való akkó' mi a faszt akarsz bevallatni...kínvallatással???
ennyi hülyeséget

káááááááár

brühüyyy
kkk
@taga20:

éééééés mi is volt My Lay ban??? Nagaszaki Hirosima??? apróságok ugye?

igaz, nem mind gázosult el

brühüyyy
kkk

teljesen kausztikus a hollók között de csak bolond hollókról van szó
@Rodeo36 11: egy kibaszott vén, ócska, szar ember vagy.

ami a mindig is voltál!
@taga20:
konklúzió: taganovics tagánszkij eszterga az egy süket fidex propagandista

beeeeeeeeeeee
brühüyyy
kkk
@taga20:
eszt te honnan tudod??? és milyen bizonyítékaid vannak??? most kötöttél békét velem máris beleszarsz a saját szádba?

brühüyyy
kkk

még jó, hogy részeg szavaid sem nem osztanak sem nem szoroznak
@punkfrog: Te meg olyat hozz, amikor a nyugati fősodratú az amcsik civil gyilkolászásával van tele, miközben démonizálják is őket folyamatosan, nyilván minden ok nélkül. :)
@taga20: idézek egy elég hosszú kommentet ennek kapcsán:
444.hu/2017/03/25/fidesz-a-strasbourgi-birosag-elitelte-magyarorszagot-tehat-a-soros-fele-migransszervezetek-10-milliardokat-kereshetnek-a-migransbizniszen
Gyönyörűen összefoglalja, milyen védelmet biztosít nekünk az EU jogrendszere. De mivel 2 bangladeshi volt az aki ez által lett emberként kezelve, megy az őrület minden szinten. Nem értik, hogy ezek a törvények minket védenek attól, hogy az állam azt csináljon velünk, amit akar.
"Minilove Laci
egy órája
"Szerbiában háború van? Nincs. Bangladeshben háború van? Nincs. El lehet húzni, case closed."

Nagyon remélem, hogy soha nem foglalkoztál joggal és soha nem fogsz vele foglalkozni...

Szerbia biztosít hatékony nemzetközi védelmet az általuk is előterjesztett kérelemnek megfelelő üldöztetés elől menekülőknek? Nem tudjuk. Nem vizsgálta meg Magyarország ezt egy tisztességes eljárás követelményének eleget tevő eljárásban...

(Szerbia amúgy nem nagyon szokta tisztességes eljáráshoz való jognak megfelelő eljárásban elbírálni a kérelmeket, ezért menekültjogi szempontból nem biztonságos harmadik ország (nem garantált a non-refoulement az adott államban) . Ezt üvölti már egy ideje minden menekültjogi szakértő, csak nem hallod meg.)

Ahhoz, hogy menekült legyen valaki még mindig az kell, hogy (1) származási országán kívül tartózkodjon, (2) megalapozottan féljen (3) üldözéstől, (4) melynek oka faja, vallása, nemzetisége, politikai véleménye vagy egy meghatározott társadalmi csoporthoz tartozása. A megkülönböztetés nélküli erőszak elől menekülők még csak nem is ez a kategória... az kiegészítő védelem.
Tudjuk, hogy a két kérelmező megfelel ezeknek a követelményeknek? Nem! A Magyar állam nem vizsgálta meg tisztességes eljárásban, hogy megalapozott-e a kérelmük. Simán kidobtuk őket, mert "Szerbiában nincs háború".

Azután ott volt még az is, hogy fogvatartás-e a tranzitzóna? Az EJEB már régen lerendezte a kérdést, fogvatartás. (1996 Amuur kontra Franciország ügy, 2008 Riad és Idiab kontra Belgium ügy) Mivel a tranzitzónába kerüléshez előbb át kell lépni a magyar határt, ezért a szerb határ felé való távozás mint lehetőség (jogilag) ugyan úgy egy fal mint egy valódi fal, hiszen az a menekültügyi eljárás azonnali lezárását eredményezi. (értsd: Vagy marad itt amíg eldöntöm vagy takarodj vissza, de akkor soha nem döntök).

Következő sérelem szintén a tisztességes eljáráshoz való jog megsértése volt. Már elég régi gyakorlat, hogy fogvatartást nem lehet automatikussá tenni, egyedi hatósági határozatot kell hozni, hogy támadható legyen bíróságon. Ráadásul bíró(!) és csak bíró(!) dönthet 72 óránál hosszabb tartamú szabadságvesztéssel járó intézkedésről, a két kérelmező 23 napig(!) volt formális döntés nélkül megfosztva szabadságától. Mivel nem volt tisztességes eljárás ezért a fogvatartás is jogellenes, ami az esetek száz százalékában egyenes út a nem vagyoni kártérítéshez.

Elvileg orvosi szakvéleménnyel igazolták, hogy különleges elhelyezési körülményeket igényelnének, de nem kapták meg. Ugyan abban a konténerben voltak mint mindenki más. Ezzel összehozott magának az állam egy remek 3. cikk (kínzás, embertelen, megalázó bánásmód tilalma) sértést is...

A hatóságok megpróbálták ellehetetleníteni az ügyfél és az ügyvédje érintkezését, ami szintén sérti egy pár ponton az egyezményt...

Még lehetne sorolni a dolgokat, de fölösleges... a magyar állam összehozott egy egyértelműen EJEE sértő eljárást és most azt próbálja bemagyarázni mindenkinek, hogy az EJEB a befogadásukra kényszerítene minket, miközben kurvára nem! Ha tisztességes eljárásban megállapítjuk, hogy nem üldözöttek, akkor simán deportálhatjuk őket. Ezzel szemben mi azt mondjuk, hogy senkit nem engedünk be, ha Szerbiából jön és kész!

Az egész ügyre amúgy az teszi fel a koronát, hogy a két kérelmező valószínűleg valóban nem menekült. Hozzábasztunk egy adag pénzt két bangladesi szerencsétlenhez, mert nem vagyunk képesek a jelenleg napi 60-70 ügyet kezelni. Nevetséges! :D Persze a te reakciódból is látszik, hogy propagandaanyagnak remek ez az ítélet is."
@Rodeo36 11: na, igen! Az oroszok soha nem bombáztak semmit tevedésből! Te meg mindent tudsz!
@taga20: "emlékszel, mikor a kibaszott ruszkik elismerték, hogy ukrajnában lelőtték a ruszkik a maláj gépet?"

Ezt mikor álmodtad meg magadnak? Vagy az még korábban fiatal korodban volt, amikor az amcsik lőttek le civil erbuszt 290 halottal?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_Iran_Air_655-ös_járatának_lelövése

iho.hu/hir/lelottek-az-airbust-tragedia-a-hormuzi-szorosban-130705
@punkfrog: Tévedésből csak a ruszkik szoktak civileket bombázni, hiszen ők a patásördögök, míg az usácska soha nem tenne ilyet. :)
@Gábris szomszéd: te folyamatosan linkeled ide azokat.
@Gábris szomszéd: ártu, neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg!

ja és mit szósz, hogy az undorító ruszki szaroknál, betiltották a jehovákat?
@Gábris szomszéd: mindegyikkel előfordul. Az usa azonban elismeri. Gondolom zongorázni nem tudsz!
@Gábris szomszéd: te isten fasza!
szopd má le a ruszkikat, két hazugságuk között!
@punkfrog: Nyilván csak a ruszki propaganda oldalak hazugságai azok is. :)
@taga20: Nem kell felülnöd állandóan a saját baromságaidnak. :)

"...az amerikai légierő elismerte, hogy szombaton tévedésből Aszad katonáit bombázták le az Iszlám Állam egységei helyett"

index.hu/kulfold/2016/09/18/melyponton_az_amerikai-orosz_viszony_a_teves_sziriai_bombazas_utan/
@punkfrog: iránba betiltották, hogy tudna zongorázni?:))
index.hu/sport/futball/2017/03/25/1500_magyar_egyutt_ment_a_meccsre_lisszabonban/

de minek?(

A gyalázott Ronaldo már is büntetett,de az "este még nem ért véget:
@Gábris szomszéd: te tévedés, miért szopod teli szájjal az orosz gecit?

te magyar vagy? vagy muzsik?

nehéz eldönteni!
@Gábris szomszéd: rólad is van felvetele Putyinnak? Vagy te önkéntes vagy, mint a munkasőrök?
@taga20: a 80-as években sem találkoztam ekkora orosz diktátor rajongóval!:)))
@gazoló: mennyire vezetünk? :))

szerintem aki a focistákat embernek nézi, az egy fasz!
@taga20:
a jehova tanúi gusztustalan alakok

brühüyyy
kkk
én a többit is betiltanám
@taga20: @punkfrog: Nem nagyon tudok mit kezdeni a rögeszméitekkel. :)
@punkfrog: szerintem pakskető sikerülni fog!
ahogy a hármasmetró!:)))
@gazoló:
luzitán 3 levédiabasznád 0

brühüyyy
kkk
Ronaldo 4 meccsen 9 gól és még a hattrick hiányzik

galácsi meg néz mint taga a demokráciában
@Gábris szomszéd: én meg értem a tijédet! neked kell egy fasz, amit szoptok:)
@punkfrog:
sorold fel egytől z -ig
itt várom

brühüyyy
kkk

Drezda nem ér...az usa volt
@taga20: attól félek én is! Marha drága kollektív öngyilkosság lesz!
@punkfrog: annyit -ha ember vagy- miért nem ...engeggyünk mindenkit úgy élni ahogy akar és ne terjesszünk holmi baromságokat fegyverrel és ne gyilkoljunk emiatt mint a keresztes háborúk...

lehet, hogy levédiabasznádon még mindíg nem tudnának fürdeni ha a törökök nem áztattyák be őket 150 év alatt

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: stirlic, ÁRULÁSVAN!

:)))))))))))

rodi, te akkora fasz vagy, hogy hozzád képest a segg egy műalkotás:))
www.youtube.com/watch?v=NTQ53-lpp_0

Sok gyalázkodó nagypofájú büdösbunkó mire veri magát.Ezt fodbalnak sem lehet ezt nevezni,a focihoz is csak portugál részről van hozzá köze. Szélbe kikúrt ezermilliárdok a nagy semmiért(

0:3
@punkfrog:
ugyanakkor amikor a zorbánhívőket és a krump lee hívőket meg a netán yahoo hívőket

természetesen

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Drezda nem véletlen volt.
Mit soroljak, mikor ezt írtam:
"Az oroszok soha nem bombáztak semmit tevedésből!"
@gazoló: pedig szépen jáccotunk, csak a gyurcsányi nem hagyta:))))
@Rodeo36 11: "lehet, hogy levédiabasznádon még mindíg nem tudnának fürdeni ha a törökök nem áztattyák be őket 150 év alatt"
Ugye hogy van értelme terjeszteni fegyverrel is!:)))
@punkfrog: a ruszkik még a kurvaanyjuka is szétbonbázták!

ezek a tetvek, egy atombombát se tudnak összehozni manapság!
@taga20:

Szerencsére kéziben minden a legnagyobb rendben,ott van és veszprémi 'fiaink menetelnek a legjobb nyolc közé)
Holnap Szeged meccs,de Mariann'anyád merre??
@Gábris szomszéd: ártu, ha ennyire utálsz minket, ako
szerintem irkuck alsón örömmel látnak az aberált fasz életviteleddel:))
@gazoló: érd leverte a geci fráncsstádtot?
@Rodeo36 11: na ez a baj! Nem a hívőkkel, hanem az idióta hittérítőkkel szemben kell fellépni! Többek között pont akiket felsoroltál.
@punkfrog:
ha most aszt mondod, hogy a süsüék bombázója megcélozza, ledobja és utána szongya véletlen volt az mit jelent nálad?

és mi is az amit az oroszok direktben tervszerűen mint Drezdát és My Lay -t és Nagaszaki t Hirosyma-t, Szíriát, Iraq-ot ...soroljam az összevetendőket?

sorold idő van bitek vannak bőven
türelmem is van megnézni mittucc???
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: stirlic, ha ekkora fasz vagy, ako csak egy kérdésem van.
miért nem jakuck alsón baszod a rezet? te szemét ügynök fasz!
@taga20:
ki a záruló? és miért? és honnan szeded a seggeket?

ezekből melyikre gondolsz? ha még tucc gondolkodni és a rézeleje nem ártott meg

www.pinterest.com/ysnehoray/art-sculpture-henry-moore/

brühüyyy
kkk

aszongya zitteni teve majd a következő VB re előkészűlnek a levédiabasznádiak
@taga20:
enber! a tévedhetetlen ruszkik<i>irony<i> volt.:)
@PeniValdes:

Dehogynem kiscsillag,csak kipöfögtem magam ezen az ócska játékon.
Nem tudom nézted-e?
Ráadásul kiakasztottak a magyarhorda által énekelt rigmusok.A lebutított,öntelt,gőgös csürhe tökéletes képet fest rólunk.Már megint szégyellem,hogy magyar vagyok.
@taga20:
azé't mert én nem olyan ügynök vagyok, mint te... én titkos ügynök vagyok még csak nem is sejted

te még ügynöknek sem vagy jó...

brühüyyy
kkk
ahhoz intelligencia kell...ami nálad hiányzik
@punkfrog: ne légy má ilyen, most nyertünk:)))

vagy nem???
@Rodeo36 11: egy metrót nem tudnak üzemképesen összerakni. miről beszélsz?
mert én arról, hogy ha az oroszok hibáznak, sunnyognak! az egész vita onnan indult, hogy az usa elismerte a hibáját. Csernobil rémlik?
@taga20:

Lenyomtátok őket 25:31-re))
A negatív győzelem is felcsökkenés)
@taga20:
te nem is tudod milyen ősi és szép város Irkutszk?

te Érd alsó és felső között bolyongassz részegen és madzagon vonszolod magad után a mazdát és kutyut meg a macsekot, a zasszony meg vár a tornácon

mikor mész Márea del Portillo ba?

brühüyyy
kkk
@taga20: 1:1! egyszer én is benéztem egy székelyes kiszólásodat!:)
de már magyarázzák, a szart az M4-en!:))))))))
@gazoló: ettől sem, nem én kiabáltam,nem én szégyenkezem
@punkfrog: csernobil régi amcsi falu, eszt mindenki vágja:))
@punkfrog:
én utasztam a Moszkvai metrón nem igen hobásodott meg, a butapesti metro az BKV és olyan amilyennek a BKV akarja és amennyit fizet érte...

brühüyyy

a londoni tube is nagy élmény meg a párisi ahol 45 másodpercenként érkeznek a vonatok gumikeréken és acélkerékre válatnaka induláshoz és gyorsításhoz, hogy a világörökségnek ne árcsanak... és 100 km/h sebességgel közlekednek mert ne tölcse az állampolgár fél életét a föld alatt
ez hogyan van BKV nál???

miért nem Rába vagy egyéb magyar metro kocsikat a Ganz Mávag ból vettek? csak nem basztátok szét azokat is???

brühüyyy
kkk
@punkfrog: szerintem csiki sör volt, nem nullhárem:)))
@taga20:
nem lett belőle Nagaszaki sem Hyrosima

pedig azok nem is ...

beeeeeeee
brühüyyy
kkk
ott izzik még pár ezer évig utána majd jön a zorbángeci kísérteni és megváltya a zemberiséget ha még lesz akit megmenteni

kis fidex ügynök taga
@taga20:

Nygdjtokleapcsba,minden azért volt,mert élőisten a nemzet balheréje,a táltos törpe,a varangykirály épp Brüsszelben védte a hont.
@gazoló:
mintha a taga -t látnám

levédiabasznád igazi pofája

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: "miért nem Rába vagy egyéb magyar metro kocsikat a Ganz Mávag ból vettek? "
Mert a Putyin haverod kézivezérli orbánt!
És nem én vettem! Én csak fizetem!
Egyébként a Ganz megvan még?
@taga20:
Ugyan a sokat buzizott Cristiano Ronaldo két gólt is lőtt, egy pillanatig sem voltunk jobbak, viszont összeszedtünk 3 sárga lapot, azért vigasztaljon, hogy Belgiumtól egy góllal többet kaptunk, így nem ez a Storck-korszak legnagyobb veresége. Réadásul a miniszterelnök úrnak sem kellett a helyszínen végigszenvednie a mérkőzést. (Csak Becsó Zsoltnak.)
A magyar válogatott a mostani vereséggel továbbra is nyeretlen Portugália ellen, 4 döntetlen mellett ez volt a 8. vereség, ráadásul sorozatban a harmadik 3-0-s végeredmény Portugáliában, ahol 1956 óta gólt sem szereztünk.

brühüyyy
kkk

levédiabasznád és az ő szerelmetes buzi miniszterelnöke
@Rodeo36 11: mongya kégébé rodeo!

a gecije a putyin, és élvezi, ha a szájába élvez el az utókur:))

www.youtube.com/watch?v=mVzTTbokNTE&list=RDmVzTTbokNTE
@punkfrog:

énnekem meggyőződésem, hogy a putyinnak annál sokkal jobb ízlése van, minthogym szabadkézzel megérincse a gömböcöt (páncélozott gumikesztyű is ragályt hordoz)
és mit akarhat egy olyan izétől ami a bolha faszán lévő pattanásnál sem ér többet miótaq antall elvtárs szétbaszatta nem kellett hozzá idegen egy szál sem elég volta a levédiabasznádi csürhe

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: te annyira répa vagy, hogy má ki sem vernek:)

te hülye vagy egyébként?

te mikor jártál felénk?
@taga20:

téged fizetnek azért, hogy esténként küzdj a kanadaival, vagy önszorgalomból teszed?
@taga20:
szóval hol gyártanak Hajó és kikötői darukat? Vonatokat, gőz és gáztrubinákat? villamos erőműveket? 15000 autóbuszt évente? 25000 motort és hátsó hidat? hol épűl a D4K traktor utóggya?

ez mind magyar tervezés és kivitelezés vagy kooperáció és nemzetközi siker

mesélj kis taga hol vannak ezek ma levédiabasznádon répa a füledbe

brühüyyy
kkk

Bábolnáról ne is szóljunk
@taga20:
beeeeeeee

Profilkép
emp • egy órája
A Portugalok csak azert vezetnek, mert tobb golt rugtak. Bezzeg annelkul nem vezetnenek. Igy persze konnyu.

brühüyyy
kkk
@Eszter68:
megpróbál győzni de nem megy neki...olyan mint orbáviktorahétszencségeslevédiabasznádiminiszterelnökötök

impotens

erőlködik, már olyan szarszag terjeng, hogy hiába hívtam a lepkéket nem tuggyák

brühüyyy
kkk
@Eszter68:
belőled a szlovák irígység szól...szagosan

brühüyyy
kkk

valld be bele vagy esve a @taga-ba?
@Rodeo36 11: "mesélj kis taga hol vannak ezek ma levédiabasznádon"
széthordták és elherdálták a komcsik a rendszerváltás előtt és annak a hajnalán!
de az is hozzátartozik, hogy az egykori "legendás márkáink" közül, nem sok maradt volna talpon egy valódi versenyben.
@punkfrog:

ez mind nem igaz, a széthordás 1993 ban és utána történt a rencert meg 1989 ben basztátok szét

annyit mellékesen, hogy addig amíg volt Ikarus addig nem volt MAN...miután kivégesztétek az MAN hatalmasat fejlődött lett piaca is

a Ganz termékei szerte a világban mai napig üzemelnek 35 évvel és többel gyártásuk után

mellébeszélsz és ráadásúl hazucc!!! is

ilyennel beszélgetni vagy pláne vitázni teljesen fölösleges

valódi versenyben kerültek exportra és maradtak a piacokon

ne dumálj már ennyi seggséget

te vagy igazándiból az aki útálja levédiabasznádot és annak előggyét a magyarokat, mint eme hazugságaidból is láccik de taga sem különb ktten egy fidex vérből szármasztok és onnan kapjátok a zeszmei és anyagi támogatást is

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:
A videotonnal és az ikarusszal mi is történt?ki tüntette el?
"annyit mellékesen, hogy addig amíg volt Ikarus addig nem volt MAN"
tinyurl.hu/y5u5/
@punkfrog:
a te linkedből (meg az én szakmai ismereteimből)

Production of a truck using the Volkswagen LT body started in 1979 and ended in 1993 with 72,000 units produced.
azaz 14 év alatt évente 5142 darabot amiben ingyom bingyom is benne van nem csak egy gyár, hanem egy konglomerátuma a gyáraknak a Neoplan, VW, MAN és még amit akarsz...és evbből mennyi is volt a tengerentúli export valamint az európai közösségbe kivitt? %-osan
még jó, hogy nem tudod kivel vitatkozol kkkk
mialatt ugye...

ti tüntettétek el mind a kettőt és a többieket is

mit jajonx, engem nem baszol át hülye linkeiddel

brühüyyy
kkk

ha jól tudom orbán most brekegte el, hogy magyar autóbuszipart akar... a barom amit szétverettek anno
@punkfrog:
www.google.hu/search?q=man+bus+1980&client=ms-android-samsung&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiL7bWt3fLSAhVk7oMKHfsYAxwQsAQIGg&biw=1280&bih=591&dpr=1.25

ezek a buszok kb a szovjet rolik színvonala, az MAN részvénytársaság amelynek a VW a tulajdonosa... 1993 ban...
mai hírek!!!!!!!!!!!! FIGYELJ BÁRMENNYIRE IS NEKEM AD IGAZAT

www.mantruckandbus.com/en/index.html

tehát 1993-2017 között lett ilyen

te Andersennek sem meg Grimm nek sem lennél jó és a Vasorrúbába orrát is rézből csinálnád

beeeeeeeeee
kkkk
@Rodeo36 11:
"ezek a buszok kb a szovjet rolik színvonala"
tinyurl.hu/Ztsj/
@punkfrog:
bibliai történet a Tékozló fiú esete és Nárcissus szélesgábor akibe essen bele a mendergetős ménkü...abból ami rentábilis volt csinált egy csődtömeget majd elárusította óccón a haveroknak csak az eszközök mai áron érnek kb 2500 milliárd HUF-ot...és ma a gömbőc arról röfög, hogy magyar autóbuszgyártás...ugyanúgy mint a példa alapján a magyar foci...hozzánemértés és a seggség kombinációja= halálos

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
ezzel mit akarsz mondani??? mert nem mondassz semmit! ez magyar fejlesztés 1957 től 1986-ig a hátsóhíd és a motor ami nem is lehetett helyi (ikarus) mert nem volt profiljában lehetett volna Vörös csillag vagy Rába vagy Csepel folyt is a kutatás de nem volt idő ezért aszt a szar lejárt MAN motort vette meg a Horváth Béla (nem adtak el másikat hiába volt fizetőképes) és a többi történelem amit te most megint hamisítassz

csak azért mert annyira magyar vagy??? vagy mi???

brühüyyy
kkk

tehát???
@Eszter68: én vagyok az ápolója, ingyé csinálom:)

ja és FETTEL!!!

végre elindult a szezon:))
IGEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!
@Gábris szomszéd: ez inkább férfi nap volt:)
a 8gé nem gyerekjáték:))
@Gábris szomszéd: bakker haver, kemény hely ez a ruszland.
az egy négyzetméterre jutó hülyék száma kettő legalább:)

és még csodálkozom, hogy putyin ennyire népszerű!
@taga20:
vegyél csíki sört 6 ágú csillaggal és kék fehér színekben

nagy korsóból...hogy hátha árt...persze nem ingyen

mivel kezelteted magad, valami jó erős lehet, mert nagyon széteső vagy...neked mi közöd van a F1-hez? beleszólsz és ordibálsz...azzal a seszlováksemagyar némberrel nagyon jó iszonyban vagy találtál valakit aki megért?

brühüyyy
kkk

szedd a lilákat is az még hiányzik és akkor a kanyarban is tudod
@taga20:
az a két macskás az te vagy az első képen?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: stirlic, dugd ide a buksidat, hagy agyak rá egy puszit!:)

téged is szeretlek:)))
@Rodeo36 11: nem, én a kalasnyikovos csóka vagyok, csak elbasztam, me a putyinképet lefelejtettem:)

haver, inkább örüljünk, hogy fettel behúzta az ausztrál nagydíjat:)))
@taga20: Azért a nagyhalas meg a záporjóskák macák mindent visznek. :)
@taga20: én meg azt hittem, hogy a pecás csávó vagy az érdi dunaágban. :)
@Gábris szomszéd: aszt a záporjóskás csajt nem is értettem, má majdnem felhívtam:)

viszont a szőnyeges csajok nem rosszak:))
@punkfrog:
legenda ahogy a békák kórusa brekeg és a valóság!!!!!!!!!!!!!!

ha nem tucc inglisűl akkor pukkaggy meg

We repeatedly read about China’s ‘cheap wage’ economy and the brutal exploitation of its slaving workers by billionaire oligarchs and corrupt political officials. In fact, the average wage in China’s manufacturing sector has tripled during this decade. China’s labor force receives wages which exceed those of Latin America countries, with one dubious exception. Chinese manufacturing wages now approach those of the downwardly mobile countries in the EU. Meanwhile, the neo-liberal regimes, under EU and US pressure, have halved wages in Greece, and significantly reduced incomes in Brazil, Mexico and Portugal. In China, workers wages now surpass Argentina, Colombia and Thailand. While not high by US-EU standards, China’s 2015 wages stood at $3.60 per hour – improving the living standards of 1.4 billion workers. During the time that China tripled its workers ‘wages, the wages of Indian workers stagnate at $0.70 per hour and South African wages fell from $4.30 to $3.60 per hour.

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

és ebben levédiabasznád munkaalapú szarládáját nem is említi, mert említésre méltatlan, eszt csináltátok ti 28 év latt + szamizdat és orbánviktorkisztitkárságaésorosösztöndijassága után...megérdemlitek ti magatoknak basztátok el

legyen Csíki sör és tömjén zsolt meg lézer janó a mattolcsiról nem is beszélve aki egy szuperzseni de csak mikor beszedi a lilakékpiros kapszulákat

brühüyyy
kkk
@taga20: ja és a baltás maca is elég brutál. :)
@Rodeo36 11: "és ebben levédiabasznád munkaalapú szarládáját nem is említi, mert említésre méltatlan, eszt csináltátok ti 28 év latt + szamizdat és orbánviktorkisztitkárságaésorosösztöndijassága után...megérdemlitek ti magatoknak basztátok el"

bolhás, te és ti meg az előző negyvenet.
annyira jól sikerült, hogy elhúztál a picsába innen, és most onnan ugacc ránk!

gratulálunk nektek.
@taga20:
te barom, az előző 40-et nem ismered csak amit a semjénzsóti letol a torkodon amikor leszopod

a többi rablómese
értéktelen, komolytalan senkiházi vagy de érdemes volt idetenni eszt a szöveget mert ugye angolból megbuktál...és nem érted, szerencsétlen senkiházi fidex szekértoló

brühüyyy
kkk
nesze még egy kis adag a reggeli szopásodhoz

Unlike China, the US is wallowing at less than 2% annual growth. Wages stagnate for decades; real wages and living standards decline. The costs of education and health care skyrocket, while the quality of these vital services decline dramatically. Costs are growing, un-employment is growing and worker suicide and mortality is growing. It is absolutely vital that the West acknowledge China’s impressive advances in order to learn, borrow and foster a similar pattern of positive growth and equity. Co-operation between China and the US is essential for promoting peace and justice in Asia.

Unfortunately, the previous US President Obama and the current President Trump have chosen the path of military confrontation and aggression. The two terms of Obama’s administration present a record of failing wars, financial crises, burgeoning prisons and declining domestic living standards. But for all their noise, these frogs, croaking in unison, will not change the real world.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Még egy példa arra, hogy nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni:
444.hu/2017/03/26/kinabarat-jelolt-lett-hongkong-uj-vezetoje
"Carrie Lam ugyanakkor a közvélemény-kutatások szerint kevésbé népszerű, mint az ellenfele."
@Rodeo36 11: süketelhetsz ezerrel, te kibaszott putyinügynök.

arra válaszolj te félkegyelmű, gumigerincű vén fasz, hogy hol élsz most!
@taga20: jó kis verseny volt, de csak flúgos futam, semmi más

brühüyyy
kkk
Vettel vagy Gipsz Janka nekem ugyanaz
@taga20:

Föld bolygó Naprendszer balra folyóvölgyben a szigetek felé és a dombtetőn platánfák meg buxusok...csimpánz nincs de van róka

brühüyyy
kkk
A DK(azaz Gyurcsány) elutasítja az alapjövedelmet, viszont 150 ezres alapnyugdíjat ígér. Az mszp ígér viszont ingyengyógyszert a 65 éven felülieknek, ami szerintük kijön egy fél stadion árából. A DK szerint van az 50 is.
(tehát a "fél stadion" alatt a Népstadiont kell érteni. Vidéken kijönne egy egész stadionból is.
www.atv.hu/belfold/20170326-nap-hire/hirkereso
@Rodeo36 11: ilyen alapon mindenki gipszjanka.

szerintem a ferka és fettel összeszedte magát.
eszt érdemes elismerni.

azé a nyocgé, az nem semmi:)
@Rodeo36 11: "csimpánz nincs de van róka"

csita, umgawa!:)))

www.youtube.com/watch?v=MwHWbsvgQUE
@taga20:
jaaa pontosan 8 -cal több (mint a semmi)

brühüyyy
kkk
@kekex:
asszittem szárnyas kélgyó vagy a vasorrú bába lesz ...de egy róka? az mindennapos...pláne ha nem ezüst

brühüyyy
kkk
@kekex: kivéve Felcsúton,mert az 2x-res szorzós stadion
Megnyugodtam. Nagyon.

"Németh nagyrészt nyugdíjas közönség előtt tartott fórumot a vasi megyeszékhelyen. A korrupcióra vonatkozó kérdést egy néző tette fel. Németh szerint a korrupcióra az a magyarázat, hogy még mindig túl sok a kommunista a közigazgatásban, és hogy sajnos az egyetemeken még mindig ugyanazok tanítanak, akik 20-30 éve."

Talán legközelebb a fideszre savazok, nehogy ez a helyzet megváltozon. Nem birom ugyan is a nagy változásokat. Legyen inkább korrupci. Jó?

index.hu/belfold/2017/03/26/nemet_szilard_szerint_a_kommunistak_miatt_van_korrupcio_magyarorszagon/
@látjátok feleim szümtükkel:
én ugyan nem savazok, de a német az egy zseni, igaza van: csak a komcsik lopnak a többieket hozzá sem engedik férni

brühüyyy
kkk

én majd lúgozok
Nesze nekünk jogállam, pedig az államelnökünk is jogász. Meg még a miniszterelnök, meg a kiskutya is az uccasarkon, oszt még is törvénysértően járnak el a polgárok kárára. Bezzeg, ha a polgár téved a sok jól szövegezett jogszabály alkalmazása során, akkor agyba-főbe büntetik.
Aki ezt a rossz jogszabályt kitalálta, és alkalmazni engedi, azt miért nem büntetik. Mondjuk annyiszor 50 000 forintra, ahányszor törvénysértően alkalmazták?

www.penzcentrum.hu/utazas/atmentel_a_piros_lampan_nehogy_befizesd_a_buntetest.1054186.html
"egyéni megfontolás" kérdése, hogy valaki befizeti-e az ilyen formán kiszabott bírságot, de ha már befizette, elveszíti a jogorvoslat lehetőségét.", mondta Pető György.
Aki nem tudja, hogy az a határozat, amit nem a hatáskörben eljáró hatóság hoz, az nem határozat. Tehát nincs kérdés afelől, hogy nincs jogorvoslat sem. Az ilyen határozat egyszerűen nem létezik. Mert ha létezne, akor akárki hozhatna határozatot a kormány nevében azzal, hogy jogosrvolatnak ehelye nincs?

Mellesleg a hatáskör hiányában jogtalanul kiszabott és megfizetett büntetés ugyan ezen okból visszajár. Magától a hatóságtól, aki kiszabta. Pont.

Naugyé.
@látjátok feleim szümtükkel: Kádárék legalább szégyellték és eldugdosták ezeket a félanalfabéta, "ez miatt"-ozó proli pártapparátcsikokat valahová a Viharsarokba, egy asztal mögé, jó mélyen.

a tolvaj Bolond trágyadombján - a NER-ben - viszont ez egy teljesen elfogadott, mi több, elvárt magatartás, és elnökségi tagság jár érte.

megboldogult, az alapvetően kultúrember Wermer Bandi alatt (bár a kis Geci már akkor is egy utolsó féreg és mocskos tolvaj volt, csak nem volt ennyire szétgyógyszereztetve, nem mert ennyire gátlástalan lenni) azért ez a büdös proli még gondolatkísérlet szintjén sem kerülhetett volna a közelébe az elnökségnek. ráadasul a politikaőrült, kifordult szemű fideszgyülis ploretárokat akkor még wassalbertezéssel, édeserdélyezéssel, a két világháború közti trianoni Magyarország-esztétika 21. századi cukros takony változatának a felbüfögtetésével hülyítették.

ma viszont - a meleg zsidó és a kokainista hímringyó által irányított pártpropaganda korszakában - már nincsenek gátak: csakis a leggátlástalanabb, a Pártért és a tolvaj Geciért bármilyen aljasságra kapható fideszbolsevikok kerülhetnek a pártvezetésbe. a szerencsétlen, totál hülyének nézett és kirabolt fideszbirkáikkal pedig egyáltalán nem foglalkoznak már, mélyen lenézik őket, hiszen azok afféle Stockholm-szindrómás kádárárvákként úgyis rájuk szavaznak, bármit is csináljanak: egyszerűen teleszarják a szájukat valamilyen elképesztő nagy demagógiával, továbbhergelik az amúgy is folyamatos lázállapotban tartott idegrendszerüket egy újabb uszítóhadjárattal.

és még nincs vége. valószínüleg már eldöntötték: 2020 után koccannak az EU-ból. sunyiban-aljasul, természetükhöz híven, már elkezdték a felvezetést: Kupak "20%" Lajos: ki kellene lépnünk az Emberi Jogok Európai Egyezményéből.

csigolyáról csigolyára törve össze a köztársaságot építik fel az újfeudális Magyarországukat.
Mi az, hoyg gyújtogatást megkísérelő embert nem lehet őrizetbe venni? Pont arra szolgál az őrizet, hogy annak ideje alatt gyorsan elkeressék a tanúkat. Meg azt is, nehogy megint gyújtogasson, főleg ilyen locsolkodással. Belügyminiszter úr vajon ismeri ezt az eljárást?

hvg.hu/itthon/20170326_Elfogtak_a_ferfit_aki_megprobalta_felgyujtani_a_vonatra_varakozokat#rss
@Rodeo36 11: "megérdemlitek ti magatoknak basztátok el"

Mark Palmer a módszerváltás hajnalán "moszkoVitya buksiját simogatja" kép megvan?

Azóta is bármilyen ordenáré disznóságot csinált túl kedves vezetőnk a formál demokrácia ellen, akár csak egy szóval is jelezték az amik hogy ezt nem kéne?

Saját? politikumunk félgyarmati sorba taszajtja az országot, mindez polkorrekt az egész píszí szabad világ szerint!

Nem vak ez, hanem bátor (a teherhez illő fékek nélkül ez a vége). :-)

ferfilelek.tumblr.com/post/158825296400/az-elk%C3%A9pzel%C3%A9s-nem-volt-rosszcsak-a-busz-nem-volt

Csak az a baj hogy ebben a "bukásban" mi egyszeri áldozatok is meg fogjuk ütni magunkat. :-(

Szóval ezt a kádárista újabban atlantista pista dumát tartogasd meg a politikai analfabétáknak, vagy a nógrádigyörgynek vagy a kérilászlónak, vagy a még ma is létező és aktív! eftársaidnak. :-( Júdás pénzt hogyé fizetik mai napság? Karakterre megyen? Hsz számra?

Más. A chromét nem kell fényezi - krómozni. Króm az mán ennemaga. :-) Azért köszi. Mint a szomszéd parasztbácsika mikor hallja hogy megdeglett a szomszéd lova a javaslatára - terpentin ivás után.

De kár! Pedig még annyi jó tanácsom lett volna. :-)

Visszatérve a magunknak köszönhetjük debil mantrádra.

Ezt a rossz dumát! Bizonyára a baltiak is maguk tehettek a molotov-ribbentropp paktumról. :-(

Bélsáros undorító legalja agitprop amit tolsz és már nagyun uncsi. :-(
@PeniValdes:
A vizes VB-ből meg kétszer is kijönne:
nepszava.hu/cikk/1124523-vigasz-vb
"Ám ha egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik. Kisebb ajtó ugyan, kevesebb szajrét lehet kivinni rajta, de jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Az olimpia, huss, elszállt, de valamicske írt jelent a sebre a vizes vb. Vigasz-vb. Szegény ember, szegény kormány vízzel főz. Nem összemérhető ugyan a zsákmány az olimpiától remélttel, ami szomorú és igazságtalan, de arra elég, hogy helyreállítsa a renomét a többi kispajtás, a haverok szemében. "

"Már azzal is mi munka volt, hogy legalább a száz mozdítható legyen! Hiszen két éve még 14,7 milliárdban határozták meg a teljes keretet. "

"Lépésenként kellett haladni. Először a Dagály-törvénybe csak úgy mellékesen beleírni, hogy a Duna Aréna egymagában közel 25 milliárdot kóstál. Kicsit később a közbeszerzési pályázat kiírása szerint már 38,6 milliárdot. Még később 43-at, hiszen a videotonos Garancsi, a miniszterelnök focis barátja se maradhat éhen,"

"De szegényt nem lehet a végletekig kizsigerelni. ezért a 2 milliárdban nincs benne a nyitó- és zárórendezvény költsége. Ezekkel nem garasoskodhatunk. Kerül, amibe kerül! A nyitó pl. egymaga 3 és fél milliárdba."
"Ezek tőled lopnak!"
Csak a miheztartás végett: 20-50 ezermillióból MINDEN 65 éven felüli magyarember ingyen gyógyszert kaphatna. Egyetlen vidéki stadion árából! Vagy egy fél vizesVB-ből.
Mekkora kamionba férne ez el?
A jogerősen megcáfolt nokiás doboz 50 millájával számolva.
És akkor jöttök azzal, hogy "egykutyák"? Na ja. Csak van egy nüansznyi különbség egy árva csivava meg egy tucat dán dog között.
@gazoló:
Szia drága gazoló!
Most szédültem haza, és semmit nem tudok a fejleményekről.
Jó szívvel venném, ha mondanál valami biztatót.
@kekex:

"És akkor jöttök azzal, hogy 1egykutyák'? Na ja"

egyszer megkérdezte a - egy liberál-konzervatív családból származó, egy ideig szintén fidesz-szavazó - haverom tőlem, hogy miért prolizom le következetesen, mélyen lenéző megvetéssel az átlag fidesz-szavazókat?

az akármilyen politikai elkötelezettséggel semmilyen gond nincs. az előző és a mostani rezsim támogatói közt az az alapvető különbség, hogy amíg 2006 után gyakorlatilag kihaltak a fórumokról a balliberális hozzászólások (rengetegen otthagyták a szockókat, az eszdéesz meg teljesen megérdemelten egyszerűen kimúlt), és eszük ágában sem volt védeni azt a politikát, pláne nem a nyilvánvaló tolvajlásokat, addig a fanatikus fideszprolik 2010 óta habzó szájjal-megingathatatlan bolsevik hittel hazudoznak önmaguknak és a világnak a Pártért.

nyilván legbelül ők is tudják, hogy önmagukat becsapva hazudnak, hazudnak és hazudnak a Pártért, de mégis megteszik. miért? elképesztő tolvajlásokat hazudnak el, miközben egy forintot se látnak az egészből, azoknak a talpát nyaldossák többmilliárdos lopások után is, akik a hátuk mögött úgy beszélnek róluk, mint koszos kutyákról.

mert akármilyen gyomorforgató is egy, a rendszer által kitartott fideszpatkány (a prostisrácokos patkányoktól a Fidesz Időkösökön át a 888-asokig, a "közszolgálati" tévéről meg ne is beszéljünk), de az ő szemszögükből nézve mindez érthető: a rendszer a tenyeréből eteti őket. de miért csinálja mindezt egy átlag fidesztalpas?

egy szerencsétlen, küszöböt rágó fideszprolit (akihez csak négyévente szólnak pártközpontból, akkor is csak azért, hogy ne felejtsen el elmenni a Maffiára szavazni) mi visz rá arra, hogy 7 ilyen év után is hörögve védje a maffiát, annak aljas politikáját, az észbontó összegű ellopott pénzeket?

mert egy szerencsétlen életű, ezért politikaőrültté lett proli, akik többségének a politika az egyetlen - aberrált - öröm az életében. ha elvennék tőlük azt, amiért 20 éven keresztül rajongtak, imádkoztak, könnyeztek, hörögtek, vért köptek, ott állnának csupaszon, teljesen megsemmisülten.

ez a különbség a két oldal szavazói közt, és ezért áll még mindig, mint a cövek, a Geci maffia-autokráciája.
@rdos:
eltévedtél a zerdőben bárányka, és most a zerdős a hibás???

kkk
brühüyyy

ki mint veti bablevesét amúgy hortyog
444.hu/2017/03/26/merkel-szerint-nem-jo-otlet-szankciokkal-fenyegetni-a-folyton-pattogo-tagallamokat

"A német kancellár bízik abban, hogy a feszültségeket az EU és az olyan tagállamok között, mint Magyarország és Lengyelország, meg lehet oldani párbeszédes úton, ezért most nem tartaná helyesnek, ha ezeket az államokat pénzügyi szankciókkal fenyegetnék."

Hahaha. Felcsúton valaki hangosan felröhög. A teknyős pontosan erre játszik rá, a hiszékenységre. Na ezért fog elpusztulni az unió.
A teknyős vagon számra lopja az uniós pénzeket, következmények nélkül. A teknyős lábbal tiporja az uniós jogot, következmények nélkül. Akkor miért ne tenné, ha megteheti következmények nélkül.
Kíváncsi leszek, meddig bírja a birtok, mert egyszer a német befizető állampolgárok előtt is el kell számolni, hogy hova lett a lé amit befizettek.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Mariann19:

Szia!

Pokoli élmény volt)
Félidei mínusz 6-ról álltunk fel a dánok ellen.
A Skube testvérpárok harca,hatalmas Sierra védések,nagyszerű Gorbok és Balogh)
Valós remények a jövő heti visszavágóra)
'Jónás a higanymozgású kisszerelmed árnyalatnyival halványabb volt önmagához képest,de így is csodagólokat lőtt:
További szép estét)
@rdos:
duci...elveszítetted...a hjumorodat isch? a chrome és a körülötte levő az piszkafa volt és maradt te meg bekaptad...
me gasz tírod:
"Azóta is bármilyen ordenáré disznóságot csinált túl kedves vezetőnk a formál demokrácia ellen, akár csak egy szóval is jelezték az amik hogy ezt nem kéne?

Saját? politikumunk félgyarmati sorba taszajtja az országot, mindez polkorrekt az egész píszí szabad világ szerint!

Nem vak ez, hanem bátor (a teherhez illő fékek nélkül ez a vége). :-)

ferfilelek.tumblr.com/post/158825296400/az-elk%C3%A9pzel%C3%A9s-nem-volt-rosszcsak-a-busz-nem-volt

Csak az a baj hogy ebben a "bukásban" mi egyszeri áldozatok is meg fogjuk ütni magunkat. :-(

Szóval ezt a kádárista újabban atlantista pista dumát tartogasd meg a politikai analfabétáknak, vagy a nógrádigyörgynek vagy a kérilászlónak, vagy a még ma is létező és aktív! eftársaidnak. :-( Júdás pénzt hogyé fizetik mai napság? Karakterre megyen? Hsz számra? "

a busz az jó, pont ilyenek vagytok, a palmernek semmi köze nincs ahhoz amit ti magatok basztatok el

az atlantizmus és kádárizmus az hogy kerűlt egy bolygóra?

egyébként ha tudnál olvasni (mint ábra mutíttya nem) látnád, hogy arról sikoltoszok, hogy elbasztátok, és az nem kádárizmus, henem kritika a hülyeségetekre...,ti és nem a palmer meg a krump lee meg a kanyar, hanem ti magatok és most nem teccik ami lett belőle

egyébként ahogy a meglékelt ábra muticcsa basszátok tovább el, meg, fel, le csak ki nem!!!!

brühüyyy
kkk

28+5 éve basszátok elfele...már rozsdásodik új öszvér kellene mert paripa az nincsen ...mind az egész töketlen, ... és kacaj a villamos alól...ugye az nem mindíg őszinte?
@gazoló:
azért a levédiabasznádi ultrák Lisszabon ban assem akármi lángoló 3 színű lepedőkkel és sejtve a végzetet, hogy akármi lesz is meg lesznek baszva...és leve

ugye szerény kérdésem az lett volna, hogy melyik levédiabsznádi nemzeti hőst hívták a válogatottba egy egy nemzetközileg elismert első osztályú csapattól? 2 -tőt? a gulácsy-it aki beengedte és amiért a másik csapatánál picsán is rúgták volna és a szalai aki meg pironkodva húzgálta a pelenkáját a többi szarospista között

nattyon szép és milyen üde szarszaga van?

brühüyyy
kkk
a kéziseket legalább nem támogattyák attól olyan jók mert karakánok és levédiabasznádiak hanem magyarok is karakániából
@Rodeo36 11:
egy "nem" kimaradt ...a végén: és "nem" levédiabasznádiak....

b rühüyyy
kkk
mea culpa meg a szomszéd macskája
444.hu/2017/03/26/dinko-a-bolgar-migransvadasz-most-mar-harci-helikopterrel-vadaszik-a-menekultekre

Hát tud élni az ürge. 50 millás Mercedes kupéból vadászni a migránsokra és hülyíteni a lápibolgárokat, a legfaszányosabb dolog a világon.
Na de mibűűű telik egy dologtalan fasznak 50 millás járgányra?
Csak nem muszlim embercsempészetből, hát de. Persze ha elkapja az ISIS, már nem is olyan jó a buli.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:
a youtube helyett élő rádió adásokat lehet hallgatni a net-en...nekem Logitech rádióm van kb 5000 rádióadót lehet behozni vele HiFi minőségben, azaz sokkal jobban, mint a youtube szűk frequenciái...

most Berlin Bel Canto -t hallgatok Hildegard Behrens Leonore Beethoven Fidelio

brühüyyy
kkk
@Oxica:

Szomorú. Filmes, és egyéb ismetek alapján amérikában is vadásztak egy időben emberekre azokra, akiket a helyi potentátok vittek oda rabszolgának. Viszajön ez a korszak?
tragédia!
Botka a Maldív szigeteken nyaralt. Pdig ezt nem mindenki engedheti meg magának. Mondja az origo.

Arról miért nem beszél, hogy a félévente sok milliós svájci sapkát, elnézést tandíjat sem tudja mminden saját lábon álló gyerek megfizetni.
@xyxyxy71:
"Bár a magyar történelemben még soha nem volt olyan pont, amikor a nemzet egységes álláspontot képviselt volna, valamilyen rejtélyes oknál fogva a magyar nép álma mégis a permanens és mindenkire kiterjedő nemzeti egység, de ha már az nem létezik, akkor a szekértáborok állandósága.
Ebből következőleg, ha a demokrata oldal vitázik egymással, akkor azt a választó nem vitának kezeli, hanem békétlenségnek, a nemzetet sírba taszító torzsalkodásnak.
Ezzel ab ovo hátrányban van a jövőbeni zsákmány reményében, vagy a szolgálatok jutalmaként kapott zsákmányrész fejében erősen kussoló, ellenvéleményt soha, semmiben meg nem fogalmazó, a hatalomhoz mindenben és mindig igazodó, elvtelen és gátlástalan seggnyalókkal szemben.
Az erős, egységes hatalom, szemben a torzsalkodó, állandóan veszekedő, időnként a hatalom seggébe bele-belenyalintó, magát demokratának tartó oldallal... - szánalmas.
Nem is lesz itt változás addig, míg ezt az ellenzék - legalább az értelmesebbje - meg nem érti, és nem tudja elhitetni a vele egy táborban levőkkel, hogy az egységes fellépés és az egymás ellen való harc átmeneti szüneteltetése alapfeltétele a zsebdiktátor világgázavarásának."
www.pupublogja.hu/2017/03/keszonbetegseg.html
@xyxyxy71:
Egyébként meg 2006-ban sokan hitték, hogy a szocik folytatni fogják az osztogatást, és ezért szavaztak rájuk.
Aztán amikor jött a kijózanodás és szembesültek a megszorításokkal gyűlölettel reagáltak. Nincs rosszabb ellenség, mint a megcsalt szerelmes.
Tudomásul kell venni, hogy van egy kb 1 milliós elvtelen, tábortalan választói réteg, amelyik oda csapódik, ahol többet várhat. Többet ígérnek, vagy reálisabban. Elég megnézni, ahogy ezek hullámzanak felmérésről-felmérésre a fidesz és az ellenzék között. Elveik tehát nincsenek csak vélt vagy valós érdekeik.
És ezért jöhetett fel Botka Orbán mellé népszerűségben, merti van tábora a "Fizessenek a gazdagok" szlogennek, főleg mivel az ország 77 %-a átlagbér alatt keres, tehát nem mondható gazdagnak, még fideszes fórumokon sem. Az SI (sárga irigység) faktor igenis működőképes!
@Oxica:
Nagy kérdés persze, hogy Merkel szövegéből a "nem" vagy a "még nem" a hangsúlyos?
Az USA akkor kezdett kitiltogatásba fogni, amikor az amerikai olajgyártó panaszkodott a honi állapotainkra.
Ha Merkelék a Heineken elleni támadást elkezdik komolyan venni, akkor lehet, hogy a "még nem" változhat!
Tehát a szöveg nem megnyugtató (szerintem) hanem éppen fenyegető.
"Van itt pénz már most is, anélkül hogy kirabolnánk minden egyes polgári otthont. Már a kullancsok kimetszésével és okosabb tervezéssel meg lehet takarítani annyit, hogy abból lehessen ígérni. Olimpia helyett világszínvonalú egészségügyet, helyi érdekű disznósajtok saját focicsapatai helyett érdekes és hatékony iskolarendszert, a suta propaganda árából magyar űrprogramot.

Kijön a matek osztályharc nélkül is. Nem olyan országra van szükségünk, ahol gazdagnak lenni bűn, hanem ahol minél többen hihetnek abban, hogy munkával és tehetséggel meggazdagodhatnak – vagy legalább a gyerekeik."
hvg.hu/itthon/201712_van_azapenz
De mennyivel egyszerűbb és felfoghatóbb Botka rövid szövege, mint tótaw eszmefuttatása?!
Schiffer nem a szívem csücske, de ez nagyon betalált!
mandiner.hu/cikk/20170326_schiffer_andras_a_hatterhatalmazo_nemeth_szilard_kedveert
"A magyar parlamentben jelenleg egyetlen párt van, amely országos szervezetét George Soros, nemzetközi tőzsdespekuláns segítségével építette ki."
(ne találgassatok: fidesznek hívják)
Kicsit hosszúkás, de érdemes végigolvasni.
www.portfolio.hu/gazdasag/tenyleg_elfogy_magyarorszag_adossaga.245999.html
Egyrészt örvendetes, hogy csökken az ország külföldi kitettsége. Másrészt az egész hajaz Münchausen báró saját hajánál kirángatására a gödörből. Ami együtt az 50 % feletti magyar tulajdonú bankszektorral élénk imádkozásra ad okot,nehogy jöjjön egy gazdasági hullámvölgy, és a technikát élesben kelljen tesztelni.
Egyébként megható a lakosság bizalma a magyar állampapírokban egy olyan országban, amelyik világcsúcstartó inflációban.
Az előző linkből kiemeltem az utolsó grafikont:
1.1.1.4/bmi/www.portfolio.hu/img/upload/2017/03/untitled_6-20170324.png
Érdemes nézni a gyurcsányi megszorítások ellenére 2008-ig emelkedő vonalat, amit csak a világválság tudott megtörni.
Bárkinek ismerős lehet, aki emelkedő előtt visszakapcsol II vagy III fokozatba (ha van egy kis esze)
Ha nem jön közbe a válság, a 2010-es választásokra túl lettünk volna az újabb osztogatáson, és jobbos hiszti ide vagy oda, nyerhető lett volna. De mindenhol a választók a kormányzókat tették felelőssé, nem csak nálunk.
Ami megint csak Churchill mondását igazolja: A legjobb érv a demokrácia ellen elbeszélgetni egy átlag választóval.
@kekex: ja osztogatni kell....legyünk demagógók
444.hu/2017/03/27/a-lidl-megugrotta-a-tripla-heinekent

Ajaj elvtársak, megint támadják az országot.

A Perlenbacher fekete sör, egyből három vörös csillagos túlerőben támad a magyar nemzeti öntudatra elvtársak.
Fegyverbe, fegyverbe elvtársak, az országot meg kell védeni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Megugrotta a tripla heinekent.ÖÖÖ

Vajon a magyar kormány mit fog megugrani?;D
@kekex:

A magyar lakosság kényszerrel be lett terelve az állampapír utcába, mert a kamatok nem működnek csak állampapírban.

Persze így ha tönkre megy az ország, akkor mindenki magára vethet, mert ugyé megelőlegezte az állam pénzszórását úgy, hoyg azért utóbb nem tudja felelősségre vonni a pénzszórókat.

Azért remélem nem érem meg, amikor mindenki ki akarja venni a pénzét az állampapírokból, mert az tragédia lesz. Előfrdülhet, hoyg valaki pénz helyett majd kap egy palotát a várban, vagy egy stadijonyt valamelyik poros faluban.
""Egy országos szintű, jól működő, megfelelő anya­giakkal és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező érdekvédelemhez ez dukál. Vasúti vezérigazgató korában a mai osztrák kancellár, Orbán Viktor és különböző miniszterek is megfordultak ott. Nem lehetett olajos padlón járni és napórával fogadni őket. A miniszteriális berendezésekhez képest így is szerény volt a bútorzat" – mondta Gaskó,..."

Aha, értem. Az nem baj, ha a dolgozó szarul keres, de egy Orbán nem mehet olcsó irodába, neki luxus körülmény jár(?????).

index.hu/gazdasag/2017/03/27/320_ezres_faliorara_is_koltott_gasko/
@Rodeo36 11: Igen, jól látod. Elvesztettem a humoromat. Ebben az is közrejátszik, hogy összemosod az áldozatot a tettessel.

Nem mi, hanem ők szexuálták - szexuálják el!

A gondosan és folyamatosan kontraszelektált legalja, aki aztán folyamatosan kerül legfelülre. :-(

orulunkvincent.blog.hu/2017/03/26/tizeves_a_feltudasu_magyar_elit
@Bicepsz Elek77: Humorizálunk itten egy szegény borsodi falun, a Sáta nevűn. Rövidebben Sátán. :-(

Télleg ott van a metró alagútban (meg szerteszét lecsúszó kishazánkban). Napokban szembesültem vele saját "iparágamban". Megszűnt a próbaüzem. :-( Ezt arra találták ki, hogy amikor a nagy mű elkészült, akkor kipróbálják (nem élesben) hogy működik-e? Ugyanis a leggondosabb tervezés és kivitelezés mellett is csúszhat közbe hiba. Nem ördögtől (vagy sántántól) való dolog ez. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. :-(

Szerencsémre a mi próbaüzemünk lezajlott, megbízóm pillanatok alatt átlátta, Neki is érdeke (hiába tűnik többlet költségnek). Ja, a verseny szférában azért könnyebb. :-)
444.hu/2017/03/27/oroszorszag-es-feheroroszorszag-mutatja-az-utat-hagyjuk-mar-ezt-a-szepelgo-emberi-jogi-handabandat

Akik kimentek, azt mondták: “ ha már egyébként is börtön az egész ország, akkor már mindegy, hogy le is tartóztatnak-e”.

Szarosmagyarország is pontosan ebbe az irányba tart, lépésről lépésre, tégláról téglára.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@rdos:
én még tudok ragozni???? de nem tudom -pontosan- kik azok az "ők" és kik azok a "mi" ??????????

van egy adott levédiabasznád és annak van lakossága az a "mi" és akkor -szerinted- kik azok a gonosz, sátáni "ők"??? definíciók ha lehetne még akkor is ha a vincent bolondulásig örülünk

csak bűnösök vannak...mindazok akik akik hasznonlesésből vagy a hasznuk ellopásából hozzájárulnak a jelenlegi kacabajka bűzhödt okádékának létrejöttéhez

magam részéről dühöngenék, mert én időben elhagytam a titanicccot...de a jéghegyet is ti toltátok oda meg ti is fagyasztottátok 2006 ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brühüyyy
kkk

a ló nem vak hanem bátor és a villamos alóli sikoly nem mindíg őszinte
444.hu/2017/03/27/minden-6-magyar-gyerek-kulfoldon-szuletik

"2010 óta 78 ezer gyerek született külföldön magyar szülőtől"

Egyszer majd nem kicsit fognak hiányozni ezek a gyerekek az országból, de ők legalább már szerencsések.
Nekik már nem kell fizetni a paksi hitelt a ruszkiknak. Meg, nekik már lesznek emberi jogaik is.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@rdos:
elolvastam a cikket és sok hsz-t is, borzasztó a cikk, semmit sem old meg, de sokat dumál
brühüyyy
kkk
és beszóltam greenhouse nak
444.hu/2017/03/27/vegre-megtortent-a-nagy-talalkozo-szijjarto-peter-rodrigo-dutertevel-targyalt

Tovább szárnyal a szarosmagyar diplomácia. :)

Pietro De Sijarto (végrehajtó, magyarul petibohóc), azzal a dutertével tárgyal aki azzal szokott dicsekedni, hogy ő már ölt embert és pár napja küldte el az eu t a kurva anyjába.

Vajon miről tárgyalhattak? Gondolom nem az emberi jogokról.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/03/27/vegre-megtortent-a-nagy-talalkozo-szijjarto-peter-rodrigo-dutertevel-targyalt

Tovább szárnyal a szarosmagyar diplomácia. :)

Pietro De Sijarto (végrehajtó, magyarul petibohóc), azzal a dutertével tárgyal aki azzal szokott dicsekedni, hogy ő már ölt embert és pár napja küldte el az eu t a kurva anyjába.

Vajon miről tárgyalhattak? Gondolom nem az emberi jogokról.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Meggyőztél Rodi. Bűnösek vagyunk mind, mán a fogantatás pillanatában azok voltunk. :-)

Mari néni tehet a Szerbia elleni, a Nagy Háborúhoz vezető hadüzenetről, ahogy a vörös és fehér (t)errorról is. :-( Ha nincs Mari néni, akkor vitéz kőbanyai sem lett volna, ahogy szálasi is mindent Mari néninek köszönhet (az utánuk jövőkkel együtt). :-(

Ha pedig egyszer majd sikerül elseperni ezt a kollaboráns mocskot, terád idehaza valóban semmi szükség nem lesz. :-( Hiszen ennek a(z embertelen) rendszernek vagy a része, sugallod azt amit a hazai fősodrat, hogy mi egyszerű adófizető népek tehetünk erről a már demokráciának se látszó dzsuváról. :-(

Mély lélegzet és bátorság. Távozz tőlem sántán. :-)
@rdos:
nem aspirálok...már nagyon régóta levédiabasznádi babérokra, de jogom van látni...mi lett elbaszva abból ami működött

ugye te tudod ha már próbaüzemről írsz, hogy a Föld nevű bolygón nincs egyetlen tökéletes rencer sem, és valószínűleg nem is lesz soha...de jobb még lehet

ez pozitív gondolatmenet

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Érdemes elolvasni ezt a rövidhírt:

Öt napig bolyongott a Grand Canyonban egy texasi lány

index.hu/mindekozben/poszt/2017/03/24/ot_napig_bolyongott_a_grand_canyonban_egy_texasi_lany/

Szinte hőst csinálnak a lányból, aki nem bolyongott, legfeljebb fél napot, hanem kiszolgáltatva a modern technológiának azt hitte, hogy a GPS mindent megold helyette. Mikor négy napot ült a kocsijában és nem történt semmi, akkor felkerekedett és majdnem 20 km-ert (!!!) gyalogolt végre, hogy ugyan már segítsen valaki. Mert szegények Amerikában nincsenek hozzászokva, hogy a nagy túrázó hírében álló leánynak még gyalogolnia is kell.
Ő csak ült és várt, hogy hátha jön egy autó, és miután 4 napig nem jött, hajlandó volt gyalogolni kicsit. Ezzel hőssé vált a modern világban... :)
Poszthoz. :)

Semjén Zsolt szexuális problémáiról – is – vall a verseiben

pestibulvar.hu/2017/03/22/semjen-zsolt-szexualis-problemairol-is-vall-a-verseiben/

Az Egyenes úton című Semjén-kötet a Barankovics Alapítványnál jelent meg, a versek sok érdekes személyiségjegyet feltárnak.
@gazoló:
Szia!
Tényleg pokoli élmény lehetett végig nézni ezt a meccset.
Most olvastam egy írást, amely percről-percre leírta a teljes mérkőzést.
Hallod, még jó, hogy nem volt módom megnézni, mert lehet, hogy már az Örök Vadászmezőkön száguldoznék egy infarktus után.
Most már csak a visszavágó sikerüljön, és benne vagyunk a 4-esben.
Április 2-ára Seduxen a javallat.
@rdos: Bocsi, ha esetleg már válaszoltak ezzel kapcsolatban, legfeljebb kétszer olvasod: A fanyarka (magyar) nevével ellentétben egyáltalán nem fanyar, nagyon finom, ízletes, édes gyümölcse van. Akkor a legjobb, amikor szinte fekete a színe, és mazsolaszerű.
@látjátok feleim szümtükkel: A fanyarka (Amelanchier lamarckii) a rózsafélék családjába tartozik, és bár lassan, de a 6 méteres magasságot is elérheti. Nagyon csini bokor, virágzáskor, tele terméssel és ősszel is. (Tudom ám, hogy ez itt nem a kert-index:)
@látjátok feleim szümtükkel: Hogy tovább fokozzam, a hegyi körte is fanyarka, merthogy több fajtája is van:) Amelanchier lamarckii, canadensis ésatöbbi...
@Gábris szomszéd:
a szokásos nagy hatalmas hír a zemberi seggségről...kérdéseim:
ha nem akar gyalogolni, akkor minek megy a Grand Canyon ba
ha csak a zokostelóján akarja nézni aszt otthon ágyban párnák között is megteheti

és ami nagy örömmel tölt el a technika kis ördöge is ott röhög...beeeeeee

és a csaj nagy túrista kkkk
brühüyyy

szerencsétlen egy a sok seggfej közűl

mióta a saját szememmel láttam, hogy a velem szemben lévő ülésen a buszon egymás mellett ülő két tini a zokostelójukon át kommunikáltak egymással, úgy, hogy a könyökük belelógott a gyomrukba és örültek mikor a másik válaszolt

ez már a vég

azért valami jópofa sakál nincs a Grand Canyonban? megehette volna reggelire
@Gábris szomszéd:

nem olvasok semmilyen összeset de kivonatokat sem...a semmilyent kell kivonni a forgalomból...csak az érdekelne ha a temetéséről szólna a hír

brühüyyy
kkk
ott fel is oolvashatná a zorbán a verseit
A skizofrén szóról régen azt mondták az elmegyógyászok, hogy az egy komoly betegséget takar. Röviden tudathasadásnak is nevezték.

Kérdés, kell ennek a népnek egy ( két-három-sok ) hasadt tudat?
@Kacsura:

Nekem két féle van, a mézédes fanyakra, most vágtam vissza az ősszel mert már nem értük el a tetejét, a másik pedig a pralina, ami lassabban nő, más is a formája még a virágnak is. Ez utóbbi már kezd bimbózni, a másik még nem.
@látjátok feleim szümtükkel: Ezért jó a növények nevénél a latin:) A hegyi körte latin neve is Amelanchier, talán nem véletlenül...szóval ugyanarról van szó, csak van közönséges fanyarka, kanadai fanyarka, égerlevelű fanyarka, szirti fanyarka, ezeken belül is több oszlopos termetű. De mindegyik fanyarka, vagyis Amelanchier, hogy magyarul még minek nevezzük, az majdnem mindegy.
@Gábris szomszéd: én vmiért nem látom a történetben a gúny okát
@Kacsura: ha már meg lettem szólítva..... nekem pl. amelanchier rainbow pillar nevű oszlopos van, ami kb 2-3 méterre nő, széltében is meg lesz 1,5 m.
@látjátok feleim szümtükkel: a pralina becsületes magyar neve a fekete berkenye, lat. neve Aronia.
@Gábris szomszéd: ....nézzük meg, mit is akarhatott itt a költő mondani, izé....mégse, mert
"A maszatos kisiskolások közti keresgélést nem vállalnánk kielemezni – talán, ha hozzájutunk a teljes életműhöz, amelyben megfelelő helyére illeszthetjük ezt a különös hm.., költői vágyképet, amint azt sem, hogy Jézus arcát miért pont rúzsként kívánja magára kenni a költő – de hát ez az alkotói szabadság."

Az a qrva alkotói szabadság. Szerencséje Semjénnek, hogy létezik ilyen fogalom.
Hogy lesz ebből egymillió felhergelt szavazó? Most megegyezni? amikor el lehetett volna húzni még egy évig?
Hülye hálátlan banda.

"Meg szeretnénk köszönni minden támogatónknak, fogyasztóinknak, a helyi közösségünknek és nem utolsó sorban Magyarország Kormányának az önzetlen segítséget."
www.hirado.hu/2017/03/27/kibekul-az-igazi-csiki-sor-es-a-heineken/?source=hirkereso
Ezt eddig is tudtuk.
Mészáros Stróman Lőrincet lehet ezentúl így nevezni.

24.hu/belfold/2017/03/27/jogeros-elvesztette-a-stromanos-pert-meszaros-lorinc/
@Amelanchier: Nekem kettő van, az első 12-13 éve lett ültetve, közönséges fanyarka, szép terebélyes bokor már, néhányszor meg is kellett metszenem. Versenyt eszegetjük a termést a madarakkal.
Két éve ültettem egy kanadai Robin Hill fantázianevűt, ami szintén nem lesz kicsi.
A tied is kanadai, és lesz az 5-6 méter magas is:) Persze majd, meg azért van a metszőolló!

Ja, és egye meg a fene az összes politikust, mielőtt Varánusz kirúgna.
@Kacsura: Ja ja. Legfeljebb kétszer olvasom. Olvasom. :-)

Kíváncsivá tettetek, ha addig élek is valamelyik fanyarkát megkóstolom. :-) Látom nagy kertészek vagytok Szümtükkel és Spániellel együtt. :-)

Ezen a kanadai fanyarkán akadtam meg. Nem invazív faj ez vagy mi a szép magyar neve a máshonnan - nem Eurázsiából származó növényeknek állatoknak? Tovább, de mán többet offolni nem merek, akkor nem kellene a kukoricát is a krumplit is és a paprikát is visszatessékelni az Újvilágba? :-)
@látjátok feleim szümtükkel: hihihihi, olyan ez, mintha egymásét méregetnénk össze a homokozóban. Te nyertél, nekem befelé nőtt.
Egyébként érdekes a növény, ilyet még nem láttam.
@Kacsura: A politikusokra vonatkozóan igen finoman fogalmaztál, ezért Fab soha nem fog kirúgni. Sokszor kórusban szidjuk őket. Ha gyakrabban benézel, fox még különbeket is olvasni. Főleg este.
@Amelanchier:

Este elég érdekes, komoly érvekre alapozott teniszpartikat lehet olvasni.
@Eszter68: igen, én óvatosan csak a partvonalról kukucskálok be ilyenkor, nehogy egy kóbor labda eltaláljon.
@rdos: nincs nagy kertem, éppen ezért az díszkert, néhány fa, cserjék, fű. Harmóniában de sok minden van benne. Pl. paradicsomot dézsában szoktam, eper háromemeletes műanyag állványos tartóban..
@Amelanchier: Boccs, még mindig rohanok, de ha mán vidéki - vagy kerti bódogság, nem állom meg szó nélkül. Hiába no. A mezőgazdaság is egy (valójában sok) szakma. :-) Szöveget nem linkelek, érdemes megnyitni (NAV-osoknak is). :-)

boobita.tumblr.com/post/158852177550/kisz%C3%A1ll-a-nav-a-tany%C3%A1ra-hogy-ellen%C5%91rizz%C3%A9k-az

Ezt meg az előző civil kurázsi után nem tudom kihagyni. :-) Ja és a kőolaj - benzin árról nem is beszélt a "közösképvi".

bolhapia.tumblr.com/image/158856047448
@rdos:

Hehehe, bár már szakálas, de most is aktuális.:D
@Amelanchier:

A másik az pedig ilyen: erdelyikeresztyenek.network.hu/blog/erdelyi-keresztenyek-hatarok-nelkul-hirei/egzotikus-novenyek

Ennek tömörebb a fürtje, nagyobb a szem, sokkal többet terem, és ez nő magasra, de ezt nem szeretik annyira a madarak.
@Amelanchier: 2hihihihi, olyan ez, mintha egymásét méregetnénk össze a homokozóban."

:D.
Medvecsapdám nincs, de van két fajta datolyaszilvám, ameyket teremnek is.
@Eszter68: na nekem van egy teniszes összeesküvés elméletem
444.hu/2017/03/27/lazar-a-honap-vegeig-kiirjak-a-palyazatokat-a-teljes-unios-keretre-a

"március végéig az összes, 2014 és 2020 közötti uniós forrásra kiírják a pályázatokat, "

Szóval, a felcsúti varangykirály, a teljes keretre igényt tart.
Az utolsó eurót is ellopják, aztán 2020 után lehet vartyogni a nagy szarosmagyar mocsárban, egy huncut euró nélkül.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@PeniValdes: A féltudású elit? :-) Fél a tudását használni? Hát szerintem nem így "fél". :-)

Korábbidra, igen igazad van megfeledkeztem Aigner Szilárd haláláról. :-(
@látjátok feleim szümtükkel: Tudod, hátha újszülött is jár erre. :-)

@Amelanchier: Örülök ha tetszett. :-)
@Oxica: Ahogy a linkeden a nadon nadon komoly janót elnézegettem, az az érzésem támadt, ezek a fiúk egyvalamit piszokul komolyan vesznek. Az Eu-s keretet.

Bátortalanul kérdem, nem az ilyenek a keretlegények? :-) Vagy csak annyi közük van a legényeknek mint a képkerethez? :-) Nem vagyok ám ennyire együgyű, de sokak szerint élethűen tolom. :-( Nem szép dolog ez tőlem, ilyen későn fárasztani. :-)

Jóccakét mindenkinek. Sziasztok.
@Oxica: Ja, az külön tetszett a megemlített korrupció témában, hogy már csak 3-5% a hibás elszámolású számlák aránya (eszerint régebben több volt). :-( Mondjuk engem jobban érdekelt volna a hibás elszámolású összegek aránya. :-(
@Oxica:
a zaranytojást tojó tyúk megsütésének tipikus esettye

brühüyyy
kkk
Idei januári már békés tájkép a donyecki reptérről. Talán ha az zavarja a kilátást hogy ez a harckocsi rossz leszállópályára szállt le. :-( Gajra is ment. :-( Esc-el visszatérve a térkép nézetbe van még sok kép és az utcakép 2011-i. Az még békés és az épített környezet nem romos. Beszélek félre. Nem rom. :-)

https://www.google.hu/maps/@48.0703782,37.7448785,3a,75y,180h,90t/data=!3m8!1e1!3m6!1s-NRerm6ozMhM%2FWHtWfe6hypI%2FAAAAAAAAEu8%2FC_kUJVA4pisyZaY_TMQ2OUmgeQbdQL8vACLIB!2e4!3e11!6s%2F%2Flh6.googleusercontent.com%2F-NRerm6ozMhM%2FWHtWfe6hypI%2FAAAAAAAAEu8%2FC_kUJVA4pisyZaY_TMQ2OUmgeQbdQL8vACLIB%2Fw203-h100-k-no-pi-0.2490703-ya65.624565-ro-0.6617857-fo100%2F!7i7776!8i3888

Csak hogy lássuk. Annak a "munkáját" akivel a fityisz szövetkezne. :-(
@rdos:
a fidex ukrán szöveccséget akar? akkor nemcsak a nyugdíjaikat, hanem a jövedelmeiket is fizetheti?

nagyon kedves...

kicsit bombasztak...majdan vége lesz...addig még sok iraqi, szíriai, afgán, palesztin, yemeni, szomáliai, etiópiai, délszudáni, lybiai, és mexicoi fog meghalni milliószámra és le is lesznek bombászva

miért is van a bombasz??? kinek érdeke? és ukrajna miért van államcsődben mióta felszabad1tották az összes leheccséges javaiból?

magyarázzál csak részleteket abban vannak az ördögöcskék meg a semlyén zsóti szexuális verseinek lelki tartalma

brühüyyy
kkk

volt egy reptér nyersen uborkasalátával, már uborkasaláta sincs????
@rdos:
és képzeld a süsüék nem is tiltakoznak meg a zejjujujujj sem, hogy korrupció és kifosztás benne a demokrácia fellegvárában és még csak nem is szégyellik

debezzeg ha

brühüyyy
kkk
most van El Chapo és Jared Kuschner meg Ivánka Krump lee a fehér budin külön irodával és keverési joggal az nem családi vállalkozás? ott a fehér budin?

szóval nincs tiltakozó jegyzék meg bevonulunk a nato val ha nem lesz igazi demagográcia???
miért kell az neked, hogy a szomszéd földrészről mongyák meg ehecc e krumplilevest?

brühüyyy
kkk

dehát a te krumplee de aszt főzöl belőle amire jut
@rdos: Nem, a fanyarka nem invazív faj:)

Nekem meglehetősen nagy kertem van, gyűjtöm a különleges növényeket, ennek megfelelően óhatatlanul ragad is rám valami tudomány ezzel kapcsolatban:)

A növényneveknél egyébként tényleg azért fontos a latin nevet megnézni, mert magyarul aztán némelyiket mindenfélének nevezik, lásd most pl. a fanyarka, amit egyébként az egyik csomagküldő szolgálat nevezett el Pralina körtének (milyen szép)
@Amelanchier: Politikusokról vagy finoman, vagy sehogy...

Igazából arra gondoltam, hogy a fanyarka (vagyis Miattad, hihihi) fog kirúgni, merthogy ez nem teljesen idevaló.
@Kacsura: Mondjuk én a kanadaira gondoltam, de lehet hogy csak a neve kanadai, nem a származása. :-) Amúgy nem fontos.

Latin téma. Szerintem is fontos. Pl. 96%-os tiszta szesz, vagy még precízebben "spiritusz buldózerikusz". :-) Ha hibáztam majd a Norbi kijavít a spiritusz "vegyjelével". :-)

Off téma, Boli szerint (ő a megbízott blog-gazda) itt nincs olyan hogy Off. :-) Néha azért van, de az inkább a szabályt erősítő kivétel. :-)
@Rodeo36 11: Már szinte vicces, ha nem tudnám hogy ez a dolgod, bármit mondok, arról mindig a szojvetek .. beszélek félre az oroszok fényezése - mindenki más "szutykolása" jut eszedbe. :-)

Csak kérdem. Ha mindenki más (az eju, az amik, ..) szotykosak, akkor az oroszok hogy lehet hogy nem? :-) Ne válaszolj, trükkös kérdés volt, nincs jó válasz. :-)

Tegnapi hír, Csernobil "négyszerezve" Szemipalatyinszkban. :-( Ez is valami brüsszeli ármány lehetett?
@PeniValdes: Fel kell kötni gatyamadzagomat ha követni akarlak. :-) Ez a másodrendű frissesség az áporodottság, vagy 3 napos zoknyi szag, vagy oroszlánszagú szájszag píszí neve?

Ez utóbbiról jut eszembe, napokban botlottam bele. Bizonyos szájszagokkal nem is bonyolult a "távoltartási légzés". :-)

Én kérek elnézést elvált szülőktől - gyerekeiktől. :-(
@rdos: ne már tesó:) A mester és margaritában van,hogy másodrendű frisseségű ételt szolgálnak fel, mire Woland mondja, hogy csak elsőrendű frisesség van, a többi romlott
@rdos:
ez azért van, hogy kis egyensúly jöjjön létre szutykolás ügyben...te csakis és kizárólag egyik oldalt fested feketére én meg mutogatom a másik oldalt is mert olyan kártya nincs aminek csak egy oldala van

ráadásúl te kibaszottúl örömköcc is ha találsz valami fekete segget és beletúrhacc csakúgy nyelvileg...az ilyen dolgok meg engem nem igen szoktak "feldobni"...

de mint mondám egyensúlyt kell teremteni, mert különben rádborúl az összes szar amit öszehordasz ide a nagyérdemű nagy és nagyobb megrökönyödésére

neked ez a dolgod...semmi közöm hozzá

brühüyyy
kkk

ha elég nagy szaros küblit borítassz magadra akkor alóla már nem is fox tudni kimászni
@PeniValdes: :-) Kedves Peni! Ecceri vidékiként nem olvasok mást mint itallapokat, alkohol listákat (ez utóbbit alkoholistákkal :-)).

Mesterből úgy tudom van több is, ház-, viceház-, alpolgár-mester. :-)

hu.wikipedia.org/wiki/Fr%C3%B6ccs

Az ennél puccosabb koktélokból gyenge vagyok, de kedvedért kigúgliztam a receptúráját. :-)

http://koktélok.jay.hu/margarita-koktel-191/

Wolandot feladom. A személyzet nevét amúgy is lassan jegyzem meg (viszont gyorsan felejtem :-))
@Rodeo36 11: Igazad van rodi. Akkor elébb teremts, aztán egyél. Súlyt. :-)
@Rodeo36 11:
Ha már krump li:
hvg.hu/gazdasag/20170327_Mexiko_pont_ott_vaghat_vissza_Trumpnak_ahol_nagyon_fajhat?s=hk
ami igazolja a régi magyar igazság bölcsességét: Amilyen az adjonIsten, olyan a fogadjIsten!
Röpködnek a nyugdíjas ingyengyógyszer (20-50 mrd) többszörösei:
www.portfolio.hu/ingatlan/varos/alairtak_netto_143_milliardba_kerul_a_puskas_ferenc_stadion.246142.html
és
valasz.hu/itthon/elkepeszto-fejlemenyek-a-magyar-space-kozpontrol-123129
"A lényeget viszont továbbra sem tudni: hogy mi kerül ezen 3 milliárd forintba?"
Mondjuk az is jó kérdés, hogy miért nem fért bele a beruházási összegbe a szilvásváradi lóaréna légkondicionálása? Pedig ott akár egész nap is ülhetnek a nézők, a paripák egészségéről már nem is szólva.
Nem vagy fidesz-szavazó? Akkor nem is vagy érdekes:
www.portfolio.hu/gazdasag/eleg_ha_2-25_millio_magyar_azt_hiszi_hogy_fenyegetik_oket.246143.html
Vígasztaljon viszont az a tudat, hogy hülye sem vagy.
Van az a helyzet, amikor egy közszolgának nem tágulhat a vagyona, és van akinek tágulhat, nőhet a lakása. Meg szülőktől is kaphat milliókat szankciók nélkül.

index.hu/belfold/2017/03/28/biro_vagyonnyilatkozat_varga_tibor/
@rdos:
elmagyaráznád? nem értem

a súly? essen bele vagy ki?

brühüyyy
kkk
@kekex:

Rossz a kérdésfelvetés. Miért? Mert nem volt a közelben légkondicionálással foglalkozó rokony. Közben biztosan kiderült, hogy nem minden gázszerelő, megvilágításszerelő ért a légkondikhoz.
@Rodeo36 11: Magázódva érthetőbb. :-) Nem mindegy hogy "egyensúlyt" (az egyensúly tárgyesete) vagy "egyen súlyt"! (ez pedig testépítőknél "hasznos" felszólítás)! :-)

De ha mán magyarázni kell a franc megette. :-(

Ezt meg csak azért hogy rezsiszilárd is lássa mi a stájsz rezsicsöki témában. Mi lenne! Eget verően nagy átverés. :-(

tenytar.blog.hu/2017/03/28/melyben_a_vilagpiaci_arak_na_de_hol_marad_a_rezsicsokkentes#comment-form
@kekex:
a hír nem mai sem nem tegnapi, az angolnyelvű média már már több mint egy hete rágcsálja a teljes spektrumot...mi várható és hogyan délamerika (ebbe én mexico val kezdve és attól délre eső mindenkit beleértek) és észak amerika kereskedelme
az XL pipeline-t amit obama megvétózott most krump lee engedélyeszte!!! igenám de az induló ország főggyének tulajdonosai (az őslakók itteni törvény szerint) nem engedik meg, hogy a területükön bármely ehhez hasonló gyilkos anyag cirkuláljon mert a kátrányt amit kurva drágán kinyernek a homokból hígítanui kell valami borzalmas vegyszerrel, hogy folyékony legyen és csövezni lehessen, másik téma, mindehhez a kanadai szöveccségi kormány 32 milliárd éves támogatást ad, mert export de senkinek sincs belőle haszna csak annak a pár vállalat tulajdonosnak akik eszt akkor találták ki amikor 145 dollár volt az olaj ára és már 130 dollárért elő is lehet állítani...néha de ez változó...namost két nyugatkanadai csővezetéket már lenépszavasztunkl ez most van napirenden és ha a kormány (Mr Trudeau) nem lesz képes fizetni mert a kölcségvetés negatív szaldós, akkor az egészet el kell felejteni és ezek a szélhámosok kereshetnek valami más trükköt mivel basszák át a világot

namost az élelmiszer az (az usa kukorica főleg állati takarmánynak megy) nukleáris fegyver a világon mert részben túltermelés van részben olyan rossz az elosztás azaz a kereskedelem a sok megállapodás miatt, hogy egyesek a szemétbe dobják amit a többiek nem tudnak megvenni

ugyanis igazi vad szabadkereskedelem nem létezik csak a különféle protekcionizmus

régi történet 2008 után amikor mindenki sikoltozott az usa ban az egyik hülye el kesz'te basztatni a toyota t, hogy (és ide találj ki valamit magadnak mindegy, basztatás semmi más) és beidészték a kongresszus elé a toyota elnökét, hogy mégis hogyan gondolja, aszon'ta: ha önöknek nem teccik a márka akkor leszereltetem az X Y Z államokban lévő gyáraimat azonnal és áttelepítem máshová ahol örömmel fogaggyák, ezzel nem lesz okuk panaszkodni...

erre ezen államok kormányzói azonnal ellene szavasztak a szankcióknak mert semmi más munka nem volt náluk csak a toyota

na erről ennyit...Mexico nyerő helyzetben van és brazilia is a marhahusával ami persze az argentin világelső marha húst nem képes kilőni de versenyképes ... bár most embargózzák mert ugye brazilia korrupt és akármi de enni kell!!!!!!!!!!

Kínai bérek a középeurópai bérek feletti mértéken vannak és emelkednek azaz az óccó kínai munka nem igaz

brühüyyy
kkk
Felháborító! Ez a hüje nép nem akarja zabálni a jó minőségű magyar sertéshúst. Pedig a kormány mindent megtesz azét, hogy megint a 6 millió disznó országa legyünk.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezert_bukott_el_a_kormany_terve_a_lakossag_is_keresztbe_tett.631193.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Mondjuk amikor bemutatnak egy-egy "húsfeldolgozó" üzemet, akkor én egy fél évig rá se birok nézni a disznóra.
@rdos:
na jó eszt hívom "kínrímnek" telibetaláltad a szarva köszt a tőgyit...csak így tovább

Mr @kekex nek írt hosszas förmedvényemben erről is szót ejtek

a világpiaci árak és a befagyasztott levédiabasznádi gazdaság mint a satuba fogott fasz aminek aszongyák: basszál, az meg nem tud mert be van satuzva

közben a világ tele van szabad hímivarsejtekkel

de ha eszt rezsiszilárdnak és a hozzá hasonló gazdaságpolitikai szuperzseniknek beadod akkor lilakékzöldek lesznek előszőr azután nyüszíteni kezdenek mint a satuba fogott rezsiszilárd

a teljes hozzánemértés és a butaság meg a lopás kombinációja az már a parkinson törvények közé sem fért be mert erre a professzor nem is mert gondolni és akkor még nem létezett levédiabasznád

alapelv levédiabasznádon: aki nálam butább annál én okosabb vagyok

és ez államvezetési alapelv is lásd: semlyénzsolt, rétváribence harrachpéter mattolcsyrómeo orbángeci németszilárd +++

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
a 6 millió sertésben már a rezsiszilárd is benne van meg az 5évesterv szerinti 14 et ellik az a koca című világvicce?
ma már humoristák sincsenek levédiabasznádon mert ami folyik az humorral sem gyógyítható kizárólag valami napalm vagy nukleáris

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
mégis van hjumor levédiabasznádon, ez a linked... csodálatgos

levédiabasznádi sertésboom

és máris göndörödök

brühüyyy
kkk

kellenek a szankciók...azok nagyon egészségesek (lennének ha nem lennének halálosak)

az a kurva koca...az a hibás...meg a gazdája hát előszőr fel kell nevelni és etetni meg nevelni kell utána lesz belőle sertésperkelt nokkedlivel

de es azt a rezsiszilárd szintű poloskáknak elmagyarázni????
hát az akinek 7 annya van

brühüyyy
kkk

fentebb már van egy förmedvényem erről elég kimerítő mert eddig senki sem mondott róla semmit
@látjátok feleim szümtükkel:
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/becsodolt_putyin_ordogi_terve_de_europa_is_tehetetlen.632068.html

kérdésem ezzel kapcsolatban: mijabüdösparipapimpili joga van a nyugatnak a szovjetunió és jugoszlávia szétdarabolásához és csődtömegek létrehozásához?
ukrajna bjelorusszia, grúzia, és a volt jugo államok nagy része államcsődben van és lerombolva lásd még a Majdan kapcsán kiötlött iraqi hoz hasonló invázió lehetetlenségét és most a patthelyzet

senkinek sem jó??? de igen (majd elmondod kiknek) addig a zavarosban lehet világpolitikát csinálni...

és fegyveres világkereskedelmet azaz rádfogom a gépágyút ha nem veszed meg (a bármit)

brühüyyy

kkk
aljas szemét dolog és most megint a putyin a fekete seggű pedig nem is ő keszte...de kibaszott velük mert az embargónak két oldala van meg a szankcióknak is
@látjátok feleim szümtükkel:
Rosszul látod. Egyszerűen nem tudták kiszorítani az "alkotmányos kőcség" mellett. Vagy köcsögség mellett?
@Rodeo36 11:
Ez mindaddig így lesz, amíg a kukoricaszesz üzemanyagot nem tudják olcsóbban előállítani, mint a kőolajat. Brazília egész jól elketyeg már ilyesféle anyagokkal.
@Rodeo36 11:
Ilyenkor azért kivillan a mocskos alsószoknya (és a pata) mert most beismerték, hogy a 6 milliós handa-banda csak arra szolgált, hogy legalább ne csökkenjen tovább a disznók létszáma. Amit akár vehetnénk beismerésnek is a tények és a kormánypropaganda köszönő viszonyáról (amelyről mivel nincs, említés se essék)
Nyugtassatok meg, hogy a primitív büdösbunkók és a fidesz-szavazók halmaza egyezik.
kolozsvaros.com/2017/03/28/tundibundi-elmehetsz-te-abba-a-migranssimogato-retkes-anyadba/
"számomra nem a felszínes trágárkodás az igazán felháborító, hanem a nagyon mélyen beágyazott, reménytelen sötétség"
kolozsvaros.com/2017/03/26/egyaltalan-nem-erdekel-hogy-mashol-is-vannak-ilyen-sotet-barmok/
Reményeim szerint semmi köze nem lehet a magyarsághoz és a magyarságtudathoz. Vagy ha van köze hozzá, akkor köszönöm, één inkább nem kérek belőle.

Azaz csak a szokásos, a magyar nép alja prezentálja Graham örökbecsű bölcsességét:
"A hülyék mindenben holtbiztosak - az okosak meg tele vannak kételyekkel"
@kekex:
namost, tedd mindeszt mikroszkóp alá, és csinálj belőle napi valóságot az én itteni déli szomszédomnál...szeretek számokkal játszogatni és a feasibility study a kedvenc számháborúim egyike...

namost ott a délközép államokban úccse terem meg más lehetne kukoricát még...de...Idaho az csak krumpli...szóval most majd lehet füstölni meg mérgezni a vizeket és a levegőt hogy a vállalatok tuggyanak munkahelyet csinálni de a krump lee ugyanott láttya a megoldást mint orbángecielvtárs

a tanulatlan olcsó munkaerő kizsákmányolásában...igen??? de azok meg elszoktak a munkától mert már 25-35 éve azaz ágazat mexünt (már későn volt akkor is) most nincs bányász és bánya sincs de meg akarja nyitni és akar szénnel fűteni mert

mindenki nem lehet IT mert azokat még kanada is In diából és Kínából (ezutóbbiból már nem tuggya mert otthon jobban vannak illetve költöznek vissza, mondván elvesztegetem itt az időmet a kőkorszakban) képzés nincs se itt délen se itt északon legalábbis amolyan igazi...neve lenne de minek

és a parasztok (farmer) el kesztek kooperatívákat szervezni önszerveződés 75 évvel később mint....kkkk
tehát már ...

és ki szedi le az epret Floridában ha kibassza a latinó migráncsokat?

szóval a számok meggyilkolnak minden hülyeséget és nagyon gyorsan de közben lehet véresre dumálni a pofájukat

a világ meg halad és röhög

Köbüki meg rángattya a zsinórt Mézga Gézát híva

brühüyyy
kkk
@kekex:

tréfa: krump lee szerint Kína a bűnös... de az AA (american Airlines) hová ruházott be 200 milliót??? na hová is? a délkínai azaz valami vidéki kínai légitársaságba és nem a general motors ba

brühüyyy
kkk
az ESSO is oroszokkal kötött hosszúlejáratút és nem texas szal...
hogy miért???????????????
@Rodeo36 11:
A világ nem ezer szállal hanem milliókkal van összekötve, és érvényesül a pillangó hatás. Azaz ha krump lee megrezegteti a szárnyacskáját, az nálunk is viharokat okozhat. Szóval nem igazán van röhöghetnékem tőle.
Egyébként a fószer olyan, mint a gyenge sakkozó: csak a saját lépését látja előre, és mindig a fal adja a másikat.
Ha majd komolyan sérti a nagytőke érdekeit, majd lesz megint egy "magányos merénylő" és a biztonság kedvéért egy bártulajdonos is.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/torok_gabor_ezzel_a_trukkel_nyerhet_a_fidesz_2018-ban.632329.html
"Minden ügyben azt látom, hogy a Fidesz ugyanazt a koreográfiát játssza el, amit nagyjából úgy lehet összefoglalni, hogy a magyart megvédjük a külföldi ellen - mondta Török Gábor. Véleménye szerint ez egy egyszerű, de nagyon működőképes séma, és a saját szavazóik rezonálnak rá.

Ehhez a sémához nem szükséges, hogy a fenyegetés valós legyen, csak az kell, hogy elhiggyék, ez a fenyegetés létezik. És nem is mindenkinek kell elhinnie, alapvetően csak a Fidesz célközönségének, nagyjából 2-2,5 millió választónak kell elhinnie - mondta Török."
Reméljük, hogy annyira lesz hatásos, mint a 6 millió disznóra törekvés.
@kekex:
anno sem "egy" magányos gyilkos volt, hanem 3 különféle irányból érkesztek a lövedékek,... a FED nek van ám pénze...azért aszt az "utazást" is mexerveszni hogy megfelelő messziről jól belátható és elég hosszú ahhoz, hogy az esetlegesen túlcélzó sharpshooterek egyike tévedne legyen idő ismétlésre és kellett egy öntelt hülye aki beült abba a szentmihálylovába...

mindezen körülmények ma is adva vannak kivéve az, hogy a duplán páncélozott headhoncho szállító gyászkocsi még robbantásra sem esik szét...tehát Marea del lago egy szép golfpálya vagy valami...más stratégia és taktika

bár mint Mosul ban a mellékelt ábra mutíttya...ha már ott vannak

figyelő szemedet Szíriára vessed és Gázára

van valami ötleted ki szerveszte eszt a tüntetést? ott patyomkinéknál? és miért lett tök csőd már megint? meg volt e hekkelve az is a ciamia meg a ....

és a másik kérdésem hozzád hogy most kiderült, a londoni izének nincs köze pisishez...mi fog történni londonban vagy Belfast ban?

láttad a brexit helyett leg it címlapot?

brühüyyy
kkk
@kekex:
süsüasárkány nagyon ideges...mai rémhír cénéni:

azok a kurva oroszok már nem csak szíriában vannak benn, hanem a közel keleten máshol is és tesznek keresztbe a békés (ahogy ők híjják a gyilkosokat: coalition forces) szóval nekik bele tövig...és még afganisztánban és lybiában is betartanak nekik annyira, hogy az már sajog (mert sikeresek)

és most a zsidó jared kuschner t basztattyák aminek...kituggya milyen vége lesz

brühüyyy
kkk

kurvára idegesítő lehet, hogy akármennyire is szétbasznak valamit a másik odamegy és rendet csinál
@Rodeo36 11:
Már írtam vénig dájcs, nulla közeli angol.Tehát igaz magyar honleány vagyok (legalább ezen a téren) Magyar forrásból még nem láttam.
DE! Putyinról sok minden elmondható, csak az nem, hogy amatőr lenne. Tehát ha a másik oldalon egy amatőrt futtatnak be, és takarítónőig bezárólag szétzilálják a szervezeteket - hülye lenne, ha nem nyomulna!
@Rodeo36 11:
Arról már nem is szólva, hogy eléggé elköteleződni látszanak az izraeli lobbi mellett. Naná, hogy az oroszok egyre kedvesebbnek tűnnek minden más arab-perzsa-akármilyen országban.
@kekex:
még ez sem teljesen fedi a valóságot...mármint zsidóék szerelme...szintén anglo média hogy a netán yahoo olyan tenyérbemászó, hogy még ennek a majomnak is irritáló...a kuschner ortodox zsidó de a süsü ortodoxai -érdekes módon- teljesen homlokegyenest aipac és egyéb hollósított kausztika meg a zanti ellen vannak ad absurdum még izrael létét is fölöslegesnek és bűnösnek ítélik mert a Tóra szerint nekik sohasem lehet országuk!!!!!!!!!!!!

hogy szívárványszínű legyen ez is...viszont a wallstreet zsidói kavarják a pénzérdekeik szerint a háborúkat...és -ha megfigyelted- ha valakinek már kezd jól menni bárhol a világban (lassan a Naprencerről is beszélhetünk) akkor lecsapnak és szétbasszák, hogy ne legyen konkurrencia

eszt nevezik ők szabadversenynek

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: stirlicevtás, ma is beszart a szutyok orosz hármas metró.

nem lesz ennek jóvége!
@kekex:
és közel 2 milliárdan vannak + Kína+ perzsák+India és a csatolt indokínai érdekelcségek a duterte egy termék mert a filippinóknak a tökei tele vannak a hivatlan gyámhatósággal és ezzel sincsenek egyedűl

brühüyyy
kkk

most mutította itteni nemzeti teve hogy 3 idevalósi jéghokit oktat észak kóreában és nagyon kedves vendégek és visszavágynak mert nagyon alanyokra találtak

hogy emberszínű képünk is legyen a fekete seggűekről

brühüyyy
kkk

és ez -szvsz- csak a jéghegy teteje,.... a többi süsü cica meg enesáááá és a többi pelyhes állatok hörgése mert ellenség nélkűl nem képesek

kár hogy angolod nem nyerő mellékeltem egy ídézetet, mely szerint a süsüék ordibálnak hogy kína a csődbe rohan mert 6.7% GDP fejlődés helyett csak 6.65% ra képesek mialatt az övéké 1,5% max hogy ez abszolút értékben mennyi az másik kérdés de a kínai bérek sem olyanok mint amilyennek festik és most ennek a krump lee nek nem lehet a zabszemet feldugni mert megy Marea del lago ra a kínai elnök (és az mint egyik 22 ek találkozóján látható volt egy csettintéssel intézkedik és azonnal teljesűl

brühüyyy
kkk
a műkködésképtelen süsü alkotmány aszt írja egy odavalósi hogy az alapító atyák rohadt gecik voltak és kibasztak velük és angolúl: the dice is loaded since the starting moment (neked magyarul: a dobókocka ólmozva van a kezdetektől) eszt nem én mondom, ídézem
@taga20:
én nem is tudtam, hogy az oroszok tartanak fenn tömegközlekedést Butapesten és nem a BKV? ezek a BKV által megrendelt és átvett azaz minőségellenőrzés után átvett és üzembe állított szerelvények...fordúlj bizalommal főtarlós elvtárshoz ő felel a BKV ért is vagy hívd fel az utastájékosztatót a BKV nál...azok erről többet tudnak

ha garancia nélkűl vették (úgy sokkal óccóbb!!!!!!!!!! és el lehet lopni a garancia értékét zsebben) akkor szó sem érheti a ház elejét

esetleg hívd fel a Sátán t az a hibás

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: szerintem pakskettőt is a redvás orosz maffiának kéne csinálnia, hiszen olyan faszájosan működik a hármasmetró!:)))))))))
most már biztos, pénzügyileg nem hozott megtakarításokat az önkormányzatok számára a folyton ránk támadó háttérhatalmista brüsszel pénzéből finanszírozott ledesítés: amellett, hogy fényerejük gyenge, hamar kiégnek, feszt cserélni kell őket, ugyanannyiba vagy többé kerültek eddig, mint a hagyományos égőkkel biztosított közvilágítási rendszer. garancia nincs, vagy rövid idejű.

a többmilliárdos piacot 2010 után a Nemzet Vejének, az Akácfatolvaj Tiborcnak és haveri körének a cégei zsebelték be az utosó morzsáig.

vannak önkormányzatok, melyek tudatosan nem is indultak ezeken az eu-s pályázatokon, hanem - saját forrásból - profi cégekkel kötöttek szerződéseket. ezek általában 12 év lefolyásúak, garanciális megkötésekkel. ezek az önkormányzatok eddig mind a fényerővel, mind az élettartalommal elégedettek, és már most látszik, hogy megérte a befektetés.

a kérdésre, hogy a nem a Nemzet Vejének, a Villanykörtebecsavaró Tiborcnak a cégeivel szerződést kötő önkormányzatoknál miért működik a rendszer, míg azoknál, amelyek az akácfaerdőket tarra vágó és azt traktorral a falu szeme láttára hazafuvarozó Nemzet Vejével bulizták le az egészet, miért veszteséges a buli, a kormányilletékes az rtl kérdésére azt felelte, hogy...

MOST FIGYELJ!!!

...a kormánynak nem volt és nincs befolyása arra, hogy egy adott önkormányzat mely céggel köt szerződéset egy-egy eu-s pályázat kivitelezésére...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

teleszart szájú, kitaposott cipős, kiálló orrszőrű 888-as és mandineres fideszmunkásőrök! a Tiborc biztosan hálával gondol rátok, amikor a pénzét számolja! :DDD
444.hu/2017/03/28/az-allam-hamarosan-teleplakatolja-az-orszagot-azzal-hogy-velunk-egyutt-szeretne-megallitani-brusszelt

Na de Brüsszel vajon mikor állítja meg a fideSS g..iket? Meddig tűri Brüsszel, hogy köpködjék miközben euró milliárdokat tol a szarosmagyar gazdaságba, hogy ne dőljön össze a szaros kártyavár.
Merkel meg még mindig bízik a párbeszédben. Na ezen jót röhögtem. Szegény nem tudja, hogy kikkel áll szemben. A legaljasabb komcsi patkányokkal.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Hát már nagyon itt az ideje a pénzcsap elzárásának és a kétsebességes Európának.
Aztán lóvé nélkül köpködhetnek a bolsevik fideSS patkányok.
@taga20:

valóban. orrvérzésig.
@Oxica: Már régóta meg akarom kérdezni, hogy mijafasznak használsz a fidesznél SS betűket. Forognak a sírjukban, hogy ilyen tolvaj gecikhez hasonlítod őket. :)
444.hu/2017/03/28/az-lmp-es-a-momentum-mozgalom-maris-elvetette-az-egyutt-kozos-listarol-szolo-otletet

..és egyszuszra bekaphatnak egy nagy batyu faszt is azokkal a együttműködést elutasító megélhetési pártokkal,pártocskákkal!
Még nincs késő felébredni és elgondolkodni,szétválogatni az ocsút a búzától kedves magyari választók.
@Gábris szomszéd: most, hogy mondod, az eszeszek tényleg jobb fejek voltak.

te eszednél vagy?
@gazoló: én azon röhögtem, hogy a momentum kijelentette, nem működnek együtt pártokkal, miközben már ők is azzá lettek ha jól tudom. :)
@Gábris szomszéd:

Ennyi debil gecit,nem gondoltam volna az ellenoldalon(
@taga20: Hát ha szerinted minden SS mondjuk láger őr volt, akkor biztos. De hát mint tudjuk az igazság megint egész más, mint amire gondolsz. :)
@Gábris szomszéd:" Már régóta meg akarom kérdezni, hogy mijafasznak használsz a fidesznél SS betűket. "

Mert nemzetiszocialista, bolsevik patkányok, azé. :)
@gazoló:
Mondjuk Botka is hasonlóan járt el, amikor nagyjából és egészében a saját pártja és a többi ellenzéki párt is a sajtóból értesült arról, hogy márpedig ő elindult. Csak egy kispárt vezetőjétől ez neccesebb.
Talán - ha komolyan gondolja - illett volna letárgyalni velük is, mielőtt előáll az ötlettel. Így helyből lecsapták.
Ennél már csak az lett volna röhejesebb, ha kinevezi magát ME jelöltnek, és összehívja a többi pártot a saját
árnyékkormánya felállításához.
@Gábris szomszéd: mi az igazság az eszesszel, szerinted?
@taga20: Haver!

Idén lesz Vettel - Lajos párharc?
444.hu/2017/03/28/orban-viktor-tojasai

Remélem, ki is kelti a teknyős. :) Beáta tojásait. Vajon mi kel ki belőlük?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: haver, te a hétvégén mit néztél?:)
a mi kis falunkat, vagy a szulejmánt?

má el is kezdődött, és egynullra vezet fettel:)))

www.youtube.com/watch?v=Cj0rbtjpqmM
@kekex:

Szerinted mit gondolnak ezek a rezsim leváltásáról?

Megválaszolom,semmit az ég világon,csak süljön az a pecsenye,ingyékaja,ingyébenzin,ingyélakhatás,topfizu,jómeleg ott benn a nagybüdös majomházban négy évig!
hát ezt a kurvannyukba,háromszor!
@Oxica: és mi közük volt nekik a bolsikhoz? :)
444.hu/2017/03/28/loppert-daniel-az-eximbank-egyik-vezetoje-lett

Hazaárulózásból is meg lehet élni, nem is rosszul.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: Javaslom, hogy kutakodj esetleg a Waffen SS hadtörténetében. Vannak köztük olyanok, akiket még a nyugati és a keleti katonai akadémiákon is oktatnak.
@taga20:

Haver!

Csak a végét láttam, mert átbaszott az óraátállítás. :) Szóval, akkor lesz párharc. :)
@taga20:
jaaaa és harkow-i szénnel fűteni benne

hogy legyen gőznyomás

brühüyyy
kkk

te vagy a fidex?
@Oxica: miért, te két órával állítottad előre, vagy átbaszott az okos telefonod?:))

van, lesz, hogy a faszba ne! végre!:)))
@punkfrog: igazad van, csak én lefordítottam a sráknak fociulra:))
@gazoló:
Orbán Ottó: A dán királyi főszámvevő jelentése a Fortinbras & Fortinbras cég átvilágításáról

az a legleverőbb hogy lehetett volna belőlük akár egy jó kezdőcsapat is
jó időben született újszülöttek
egy új történet első mondatai
a tiszta lap amelyen nem dereng föl a diktatúra vízjele
nem lettek sem azok sem ezek
rókafiak nyomakodtak elő a rókalyukakból
rókaagyakba való eszmékkel
hogy a történelmet gólra játsszák
a vesztest pedig a legjobb sárba taposni
akkor legalább nem sokat pofázik
rendőrállamban nőttek föl
szabadságnak azt gondolták hogy mától fogva a rendőr nekik tiszteleg
a népről meg azt hogy vasreszelék
melyet egy mágnesvassal állíthatnak át a megkövetelt irányba
a fiatalság mindig a menny küldötte
kivéve azt amikor nem
kivéve azt amikor az ördög megvakítja
hogy ne lásson mást a folyó vizében
csak önnön tükörképét mint a magába szerelmes Narcissus
Dánia dán föld mindig is az volt mindig is az lesz
az államgép rohad valami bűzlik
valami elveszett a vissza nem térő esély
polcról lopott koronát olcsón megszámítunk
a szellem páncélja új a módszer a régi
ahogy a végkifejlet is
szerteszét a színen hullák számolatlanul gyümölcshéj kutyaszar megégett könyvlapok
@Rodeo36 11: remélem téged is ilyen szöveggel hajt el a márkaszervíz, ha elromlik a kocsid!
@punkfrog: pont erre gondoltam én is, hogy a bolhásnak lerobban a garanciális merdzsója a hátsó ülésen a pittbullal, erre megdúmálja magát, hogy bakker, én üzemeltetem a vasat, csak én lehetek a hibás:))))
@graphics:

kösz,ez remek)

Lehet,jó név az orbán,főleg aki "tornyot visz az orrán:

Weöres Sándor : Orbán

Alva jár az Orbán,
tornyot visz az orrán,
trombitások ülnek benne
három szekér polyván,
hú! trombitások
három szekér polyván.
Fújják egyre többen,
polyva szerteröppen,
rémes álmot lát az Orbán
polyva-fellegekben,
hú! rémes álmot
polyva-fellegekben.

........
Minden jót a 'kiccsaládnak,látom megvolt a fürdetés)
@gazoló: este tízkor van vége a fürdetésnek?:))
mi is beraktuk picurt a kádba,szerette
@taga20:

Mit tudsz te a 'Z generáció fürgyési szokásairól?)

Legfeljebb a 'bundásliga frizurás X-esekről lehet fogalmad)

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/188/1887/18871/1887140_a7fab6427c62c34eec81ac0621c002a5_wm.jpg
@PeniValdes:

bocs eztetet tagának akartam)
@gazoló: alapmű, benn van a kedvencek között:))

ráadásul:))

www.youtube.com/watch?v=QZC1VZPBybo
@taga20:

Fejem tettem volna rá,hogy ez van a link mögött.
komenyistaszexista)

fel vörösök:

gingergirls.blog.hu/2017/01/17/justyna
444.hu/2017/03/28/engedelyhez-koti-a-kormany-a-kulfoldi-egyetemek-itthoni-mukodeset

Azért bájos, hogy pont az egykori Soros ivadékok basszák ki a CEU egyetemet szarosmagyarországról.
Gondolom, erre azért nem számított az öreg, hogy ilyen fiókák kelnek ki a Soros tojásokból.
Ablakon kidobott pénz volt a fideSS g..ik taníttatása.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Előre a népfőiskolák útján. Nem baj, csak stadion, meg pálinka legyen a lápimagyarnak és boldogan dagonyázik a varangykirály bűzös mocsarában.

Eszter68 (törölt) 2017.03.28. 23:17:11

@taga20:

érdeklődj még! aztán reggelig olvashatjuk dél-amerika történelmét.
@taga20: "miért, te két órával állítottad előre, vagy átbaszott az okos telefonod?:))"

Haver. 7 kor keltem, mert Ausztrál nagydíj rajt, aztán kiderült hogy már 8 óra van és Vettel az élen. :)
@taga20:
neeeeem, én rodeo36 vagyok +11

te meg fidex

mint láccik nem tudod kiről van szó, mert le sem tudod írni

kis írástudatlan

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
a márkaszervíz nem hajt el, de ha már nincs garancia akkor számlázza...

Paks II-őt meg tojásbrikettel kell fűteni az csak fekete füstöt csinál és sokkal óccóbb

beeeeeeeee
brühüyyy
kkk
@Eszter68:
tanulni, tanulni, tanulni mondta VI.Lenin...na meg én!!!

neked sem ártana, ha dehát...kár beléd

merre van délamerika szerinted? és a kecsuák?

brühüyyy
kkk
Ha már eccer rám bízták a kassza kulcsát, akkor csak magunknak veszünk ki először. Ki nem ért ezzel egyet?

index.hu/gazdasag/2017/03/29/15_milliardert_taboroztat_gyerekeket_egy_kormanykozeli_alapitvany/
Saját lábról foglal az adóhivatal?
Pedig amelyik cégnek ennyire sok állami megrendelés jut, annak be kéne fizetni az adót is. Időben.

mno.hu/gazdasag/vegrehajtas-ala-kerult-tiborczek-egyik-csaladi-cege-2392326
Na, ez szép. A Néhib úgy vizsgál, hogy nincs hozzá jogosultsága? Ez nem valami hivatali visszaélés? Mert ugyé, akinek nincs joga ilyen vizsgálat elvégzésére, az a reklámozott vizsgálattal hátrányoasn tünteti fel a vizsgált termékeket és azok gyártóit/forgalmazóit. Ki fizeti meg ennek a következményeit? Mi fogyasztók?

index.hu/gazdasag/2017/03/28/szabalytalan_vizsgalat_donti_el_hogy_szemettel_etetnek-e_minket_a_multik/
@Rodeo36 11: a te logikád szerint(BKV kontra orosz metro) elhajt, mert te vagy az üzemeltető!
ezt te is tudod, csak hát az érzelmeid elrepítenek a valóság rút talajáról, ha az oroszokról van szó!
Amire soha nem lesz példa a NER-ben: hat évre ítéltek korrupcióért egy volt román minisztert

kronika.ro/belfold/hat-ev-letoltendot-kapott-alapfokon-elena-udrea
@punkfrog:
oktrojálod, mi? hát egy lófaszt...
az én példámban is én vagyok az üzemeltető (mert bérautó, leasing és saját is lehet) azaz köteles megjavítani, de a szerződéses feltételektől függően már ki van fizetve (azaz hosszútávú karbantartást fizettem vagy fizetek) vagy nincs kifizetve és akkor ott számláz

tehát te egy süket ló vagy és ráadásul hülye is...meg undok béka

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
és a béresek, meg a többi szerencsétlen várja a részét...

rohadt egy banda

brühüyyy
kkk
Hehehe, hahaha!

Az elnök nem a mindenható?:D

www.hirado.hu/2017/03/29/trump-teritse-vissza-videki-utazasainak-koltseget/

Nálunk csak a két nyugdíjas nyanyát vegzálják, hogy mit keresnek az egyisten uccájába.
Eközben Bajban vannak a svédek, demográfiai katasztrófa várhat rájuk.

A svéd statisztikai hivatal adatai szerint Malmö 44 év alatti lakosainak 60 százaléka bevándorló hátterű – hívta fel a figyelmet Facebook oldalán a jelenleg Magyarországon élő Erik Almqvist, a Svéd Demokraták egykori parlamenti képviselője.
Svédország harmadik legnépesebb városában 2002-ben a 0 és 44 év közti lakosság 47 százalékának volt külföldi háttere, ez a szám 2016-ra 59,4 százalékra nőtt, 2017-re pedig már meghaladja majd a 60 százalékot.
A legnagyobb svéd városban, Stockholmban ez a szám 2016-ra 46,7 százalékra nőtt a 2002-es 39,2 százalékról. A második legnagyobb városban, Göteborgban 2002-ben 38,7 százalék volt, 2016-ban 47,5 százalék.
Az Erik Almqvist által közzétett adatok a svéd statisztikai hivataltól származnak. A külföldi háttér azt jelenti, hogy valakinek legalább egy szülője nem Svédországban született. Azt is megjegyzi Almqvist Svédország demográfiai jövője kapcsán, hogy azért a 0-44 éves korosztályt emelte ki mert 45 éves kor felett már aligha vállalnak gyermeket az emberek.

alfahir.hu/2017/03/28/svedorszag_demografia_migracio_erik_almqvist
A nyavalya esne ebbe a sok nyugati multiba. Ha nem támogatjuk őket, akkor még csökkentik a magyarországi termelésüket, oszt kormányunk pisloghat, mint kisbéka a miskolci kocsonyában. Mert ugyé nem barátságból ígér a kormány az opel új tulajdonosának további támogatást? Olyan anyagit.
A fene egye meg ezt az internetet, mi mindenre nem emlékszik!

"Úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog", áll a Fidesz 1992. szeptember 28-án kiadott közleményében. A saját állítása szerint mindig konzekvens párt úgy látta, Soros "a fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon". A párt kifejezte megdöbbenését mind a Soros Györgyött, mind pedig alapítványát ért "nemtelen" támadások miatt."

hvg.hu/itthon/20170329_Megdobbent_a_Fidesz_a_Sorost_ert_tamadasokon__1992ben#rss
Ide nekem a hatalmat!

Közterület felügyelő bácsi nem érti, hogy fényképezhet, de azzal ő nem büntethet. A képpel ugyan akkor tehet feljelentést a rendőrségen, és ha azt is közli, hogy ki volt a vezető, lesz belőle büntetés. Pedig a felügyelő bácsinak is azt a jogszabályt kell olvasni, amit az autósoknak. Nem tutta eddig?

index.hu/belfold/budapest/2017/03/29/az_orfk_kimondta_a_tutit_a_kozteres_birsagokrol/
Mit is védenek a Soros által finanszírozott civilek? Nos tessék olvasni!

Ilyen a hatalomgyakorlás fidesz módra.

index.hu/belfold/2017/03/29/alapjogi_biztos_magancegek_nem_biztosithatnak_allami_rendezvenyeket/
@látjátok feleim szümtükkel: "Megdöbbent a fidesz a Sorost ért támadásokon"
ezt kellene a kétfarkúnak kióriásplakátolni.
És ez még igaz is.

Eszter68 (törölt) 2017.03.29. 16:35:30

@Amelanchier:

Eddig a legjobb plakátszöveg javaslatot Konok Péternél találtam:
Állítsuk meg Arturo Uit!

Eszter68 (törölt) 2017.03.29. 16:40:08

@látjátok feleim szümtükkel:

Logikát keresel a kormány munkájában???? )))
@Eszter68: így nem fog menni

"Az adatokból az látszik, hogy a kormánypárt támogatottsága kiegyenlített, mindössze a 64 évesnél idősebbek között nem éri el az 50 százalékot azoknak az aránya, akik továbbra is Fidesz-kormányt szeretnének.
A baloldal viszont igazán csak a nyugdíjasok között népszerű"
24.hu/belfold/2017/03/29/csak-a-nyugdijasok-akarnak-baloldali-kormanyt/
@Amelanchier: "ezt kellene a kétfarkúnak kióriásplakátolni."

Kéne, de nincs hozzá elég ész.:(
Egy kis szeretet és emberség. Máshol az álattal is különbül bánnak, mint a magyar kormány a menekültekkel.

www.beol.hu/szines/egyperces/muanyag-palackbol-itattak-a-kiszaradt-kiralykobrat-716886/
@Eszter68:

"Befejezzük Badacsonyt!

Magyarország erősödik"

ez már Örkény és az abszurd humor szerelemgyereke.

benne van a bolond Geci egész hazug tolvaj trágyadombja.

ha már Geci... állítólag nyárra készen lesznek az új kísérleti gyógyszerek a Geci számára. én nem állítom egy szóval sem, hogy a Geci ilyeneket szedne, én csak azt mondom el, amit a 888-on olvastam a fideszjanicsárok bejegyzéseiben.

ők már nagyon várják (állítólag a tusnádfürdői sokadalomra befelyeződik kikísérletezés Grazban, és a gyártás is!), hogy a Geci új erőre kapjon tőlük, mert hát, magunk közt legyen mondva, igen csak szarul néz ki a zsebes Geci mostanában...

de akkor újra a Geci lesz Európa Erős Embere és Európa Vezető Politikusa - ahogyan erről a világsajtó is számos alkalommal beszámolt már a szikszói parasztgyerek 888-ától a Geri, az alkesz (nem én mondom, hanem egykori gazdája, Szélesz Gabi bácsi szerint számtalanszor úgy be volt baszva a Geri, mint egy albán szamár) homoki paraszt Hutgeri prostisrácokán át addig a pápaszemes fazonszakállás gyerekig..., na, mondjad már a nevét, most lett a Figyelőnek a főszerkije a gyerek, na, itt van a nyelvemen a neve a gyereknek, tudod, akinek az apja szerint a Fidesz-Maffia egyetlen szakrális értéke az országrablás...

szóval jönnek az új dilibogyók! nem lennék most a háttérhatalmi-sorosista Brüsszel helyében! Kárpát Haza Örökös Kormányzó Ura szét fog csapni köztük ősszel!
"Orbán kán minden tetves húzása után van önkéntes (leszarom, hogy fizetésért és pozícióért, de önkéntes, mert fegyverrel senkit nem lehet kényszeríteni ilyesmire), aki kiáll és elmagyarázza, miért is málnahabos piskóta az, ami úgy néz ki, olyan színű, olyan állagú és olyan szagú is, mint a híg fos. " :)

kolozsvaros.com/2017/03/29/aki-teheti-kezdjen-el-csomagolni/
@Gábris szomszéd: ez a tetves geci, most a CEU-t akarja elüldözni innen.
@taga20: és az még csak a kisebbik rossz.
@Gábris szomszéd: mi a nagyobbik rossz?

haver, ebben a suttyó országban, van egy-két színvonalas dolog, erre eszt ez a gumicsizmás geci el akarja lehetetleníteni.

te pedig megvonod a vállad. érdekes egy csóka vagy.
@taga20: Ha végigolvasnád a szalonna cikkét, akkor megértenéd, hogy mire utaltam. :)
@Gábris szomszéd: ha értenéd a szalonna cikkét, ako vágnád, hogy a CEU az egyik gyöngy a rózsafüzéren.

és nem az első gyöngy.

de kurva szép tavaszi napok vannak mostanában, a budatétényi papírhéjú mandulafánk szépen virágzik:)
@Gábris szomszéd:
dem olyan jó 20km/h -ra csökkenteni fekvő rendőrökkel, mert a gyerekek az aszfalton játszanak az itteni kertben ha valaki belerúgn a labdába bizonyosan falat talál

brühüyyy
kkk

kibaszott a lakás és házépítési szabványok most kezdik kapisgálni
@Rodeo36 11: és egy kis röhögény mára is.

Az év trolljai: 100 dolláros drónnal csináltak hülyét a sok millió dolláros légvédelmi rendszerből

"Az USA egyik szövetségese egy hárommillió dolláros Patriot rakétával kényszerült leszedni egy legfeljebb pár száz dollárba kerülő drónt. Nem kell különösebben nagy matematikai képességekkel rendelkezni ahhoz, hogy kiszámoljuk: nem igazán volt rentábilis az akció." :)

alfahir.hu/2017/03/29/haditechnika_szaud_arabia_patriot_usa_raketavedelmi_rendszer_iran_siita_hadsereg
@Gábris szomszéd:

tegnap volt valaki aki fegyveresen berontott a Fehér Házba és csak nagy nehezen tudták elkapni...közben tömeges lövöldözés csak mert van fegyver és ha már van akkor lőnek

mindegy kire

a 2 éves kisfiú pisztollyal lelőtte (halálosan ) a 8 éves bátyját anyu nem volt otthon és a gyerek megtalálta

brühüyyy
kkkk
Miért lejt az ország nyugati irányba?

Ha valaki eddig nem tudta, most megtudhatja, miért nem jut tao meg egyéb kormányzati pénz a Tiszától keletre lévő településeknek. No nem feltétlenül foci pályára, hanem normális iskolára. Bezzeg a haveroknak jut kevezményes árú telek a Balaton mellett. Soron kívül.

index.hu/belfold/2017/03/30/fonyod_focipalya_eladasa_tao/
444.hu/2017/03/30/kover-laszlo-szerint-meg-le-lehet-nullazni-azt-amit-a-kormany-az-elmult-evekben-osszehozott

„Ha még négy évet sikeresen kormányozhatunk, nagyon sok minden visszafordíthatatlan lesz mindabból amit tettünk, nemcsak Magyarországon, hanem a példánkon keresztül akár egész Európában is"

"Tartsd meg az aprót, te mocskos állat"

Sőt a folyamatok már most visszafordíthatatlanok, mert nincs ember aki ezt a sok komcsi szart el tudná lapátolni.
A következő négy évben, az utolsó eurókat is ellopják és már senki nem fogja visszatenni a kasszába.
2020 után szarosmagyarország menthetetlenül elsüllyed a felcsúti varangykirály bűzös mocsarában.
Sőt az unió is az utolsó utáni pillanatban van, hogy megállítsa ezeket a férgeket, mert ezek a g..ik addig áskálódnak míg végül sikerül nekik borítani az uniót is, ha Brüsszel nem lép közbe sürgősen kemény szankciókkal.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Vagy ennek a migránsnak van k**va hosszú lába, vagy a többiek akarnak derékig érő vízbe fulladni :)

napimigrans.com/wp-content/uploads/2015/12/10592733_1108418775837677_3098897832341680750_n.jpg
@Gábris szomszéd:
nem látod? ő Jpézus tud járnim a vízen csak ezen a képen éppen kiluka'tt a kalucsnija...
tudod ugye?, hogy a sivatag lakói sohasem láttak még ennyi vizet egy helyen max a lavórban amiben évente eccer lábat mostak...
igan részetgbácsi a kocsma előttim pöocsojába is képes belefulladni de erről majd a @taga elvtárs ad tájékosztatót neki van hatalmas nagy gyakorlata ebben

és a békabrekeke is aki a társa ott a pocsija körűli herce hurcában

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
vagy eccerűbben: Ő tuggya hol vannak a cölöpök

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: mióta magázó'ttok? tegéndemokrata és nem is olyan jó, pár petyhü'tt és mosatlan

brühüyyy
kkk
Na, akkor most dübörgünk, jobban teljesítnk, vagy erősödünk? Esetleg hanta az egész?
Hanta=nemtény állítása. Mondta a kúria, amikor egy nagyplakát hazugságáról/valótlan tartalmáról kérdezték.

mno.hu/gazdasag/kormanyzati-jelentes-unios-forrasok-nelkul-elsullyedtunk-volna-2392528
Tény - nemtény - hazugság?

"A 68 összehasonlítható termék közül a vizsgálat során 18 esetben találtak minimális összetételbeli eltérést. Ezek a különbségek azonban nem jelentik azt, hogy a termékek minősége eltérő lenne, azaz hogy a gyártók megkülönböztetést alkalmaznának a magyar és az osztrák fogyasztók között."

www.penzcentrum.hu/vasarlas/elelmiszerbotrany_nem_egyforma_termekeket_hasonlitottak_ossze.1054244.html
Féltik a koncot?;D

nepszava.hu/cikk/1125048-kover-ha-veszitunk-lenullazzak-amit-epitettunk/

"A politikus arra buzdította mintegy száztagú hallgatóságát, írják össze a kormányzati politika elmúlt hét évének pozitív eredményeit, úgy vélte, a lista meglepően hosszú lesz."

Én már is kezdem a fenti jelentéssel, amely szerint az uniós források nélkül elsülyedtünk volna. Lehet, hogy ezt Kövérnek nem mondták el?
nepszava.hu/cikk/1125038-szajer-felhaboritonak-tartom-ami-soros-gyorgyrol-napvilagot-latott/

Érdekes ezeknek a fideszeseknek a memóriája. Nem emlékeznek arra, amit akkor mondtak, amikor a Soros őket nyomta pénzzel. Oda Oxfordba.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
Smittmariska pedig megaszonta:
"A demokratikus Magyarország erejét, magabiztosságát és a szabadságjogok iránti elkötelezettségét bizonyítja, hogy nálunk mindezek ellenére, mindezt zavartalanul megteheti."
index.hu/belfold/2017/03/29/nemet_szilard_meglepodott_hogy_ekkora_perpatvar_lett_a_ceu_miatt/
Deduktív logikai levezetés szerint a CEU támadás bizonyítja tehát, hogy nem demokratikus, nem magabiztos és a szabadságjogok iránt nem elkötelezett Magyarország.
Sic transit február óta
Még egy kis sörözés:
" Romániában van bejegyezve a Lixid Project SRL, amelynek 50 százalékos tulajdonosa valóban a cikkben szereplő Lénárd András, a cég másik 50 százaléka offshore hátterű, azaz nem tudni, ki áll mögötte. Szóval a magyar kormány egy romániai, fele részeben zűrös hátterű céget védelmez?"
nepszava.hu/cikk/1125011-kie-is-a-sorgyar/
Az igazi kérdés kié az offshore cég, hogy ekkora rinyálást tudott kiváltani a SAJÁT üzleti érdekei védelmében?
"Ahelyett, hogy az ellenzéki oldalon találnának egy mindenkinek elfogadható, párton kívüli szakembert, a szocik a saját emberüket akarják ráerőszakolni mindenkire. Csak most egy kicsit nagyobb a tét, mint amikor 2005-ben eljátszották ugyanezt a manővert Szili Katalinnal, és végül Sólyom László lett az államfő.

Ha Botka tűzön-vízen való erőltetése miatt újabb 4 évig Orbánék maradnak hatalmon, azt már nehezen bocsátja meg nyugatifeny.blog.hu/2017/03/29/botka_lenullazta_az_ellenzek_eselyeit_tortenelmi_bunt_kovet_ez_az_mszp_ha_tovabb_erolteti_ot az MSZP-nek ez a sokat szenvedett ország."

Na ezt tessék összevetni a nemsovány agymenésével, hogy újabb 4 év után már nem lehet visszafordítani amit műveltek. De legalábbis minden bcs elévül addigra.
az europai néppárt végre a lovak közé csapott, miközben a pocakos ott lapított.
168ora.hu/a-fidesz-szamara-kinos-dokumentumot-szovegezett-az-europai-neppart/
@Gábris szomszéd: fostalicska

amennyiben cizelláltan szeretnéd: vadparaszt
@Rodeo36 11: lásd, mint angyal: fostalicska ili vadparaszt

vagyok olyan liberális, hogy szabadon választhatsz
Na, ezt is megértük. Ha nem teccik a rendszer Lőrinc polgármesternek, megfenyegeti a sajtót, hogy kihívja a rendőrséget. Pedig az ő jogszabályuk alapján van joga a sajtónak a nyilvános önkormányzati ülésen jelen lenni, arról tudósítani. Mi is sérül egy ilyen fenyegetéssel?

mno.hu/belfold/meszaros-lorinc-a-rendorseggel-fenyegette-meg-a-sajtot-2392659
@habakuk000:
köszönettel venném, ha ez liberalizmus lenne részedről de csak durva fasizmus mert aszt a lehetőséget nem aggya meg mely szerint én leszarom, hogy ki mit mond...de azért szabadon bármikor "kimondhassa"

szóval hol is vannak a cölöpök? ugye Péter és jézus meg Kóhn a tavon jézus vidáman átér Péter vidámabban de Kóhn szinte azonnal elmerűl...és akkor Péter Jézusnak: azért meg mondhattuk volna neki hol vannak a cölöpök

brühüyyy
kkk

és a kutyás hölgy??? ma bolhás? ne moroggy Pajti, meg nem kapsz velőscsontot
@látjátok feleim szümtükkel:
a pálpusztai sajtot fenyegetni?
brühüyyy
kkk
@habakuk000: Megint seggre estem a meglepetéstől. :)
444.hu/2017/03/30/negy-magyarorszagi-regio-is-helyett-kapott-europa-legszegenyebbjei-kozott

Puff neki elvtársak. Megint szar került a palacsintába.

Na ezért kell megállítani Brüsszelt, mert ilyen országromboló statisztikákat hoznak ki.
Mert ők még nem tudják, hogy 47 ezerből is meg lehet élni és a gyerekek is csak azért nem esznek, mert nem éhesek.

Közben meg.

444.hu/2017/03/30/nezd-meg-ahogy-vajna-timea-ledobja-a-bikinifelsojet-es-egybol-megerted-a-nemzeti-egyuttmukodes-rendszeret

Na ugye. Már ekkora a jólét. A szegénység csak liberális beetetés csupán.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@habakuk000: ma bolhával álmodtál és csípte a...t, nem vagy cizellált sem elegáncsos sem...mi történt? aggóggyak, vagy majd megoldod szerényben?

brühüyyy
kkk

és még talicskázol is??? a kerti munkák? fárasztanak? vagy a Bundás meg Borzas nem elég settenkedőek ma?
444.hu/2017/03/30/kovacs-zoltan-a-kormany-nem-akarja-eluldozni-a-ceu-t

Ha jól tudom, de(félre)sikerült zoltán is a CEU n szerezte a diplomát, úgyhogy valóban megérett a pusztulásra.

Igen elvtársak. Senki nem akarja elüldözni a CEU t, csak az fog történni vele mint Kishantossal vagy a Népszabadsággal.

Semmi különös, csak egy átlagos nap szarosmagyarországon.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
kösz...igaz...valami lehet emögött a Melánia elvtársnő el van hidegűlve...inkább nőpolitikával, mint krump lee vel a nyuland nevű aipac -os zsidót már kibaszták, most még sok mindenki mást is az egész szenátust meg a kongresszust nyugdíjazni és hagyni hogy az enesá meg a zefbiáj ökölre mennyenek a zaipakkal és a többiek meg járjanak a vízen

a capibara sem rossz ugyanott

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Arrafelé is vannak cölöpök? :)
@Gábris szomszéd:
a világ tele van cölöpökkel egyik cölöpebb, mint a másik

brühüyyy
kkk

de itt kibasznak velük...ha a mai akció sikerül, akkor a NagyFőnök eléri, hogy a bank nem fogaj támogatni a Kinder Morgan csöveseket és akkor áshatnak sírt maguknak...nem szabad feladni a harcot... és akkor lesz belőle győzelem

itt is vannak ám lőrincek és mé'szarosak ugyanúgy
@Gábris szomszéd: beverték a cölöpöket...tövig...

most azzal süsüznek errefelé délen -mialatt itt kellemes hózápor van- hogy most a gonocc púúúúú'tn és bandája az meddling vagy nem meddling...
namost aszongyák, hogy meddling!!!! és ez szar a süsüéknek aaaaa zegész izé a 17 titkos ügynökségükkel nem tuggyák megakadályozni, hogy átjáróház legyenek...azaz ez is a púúúúúúúúúúúúúú'tn felsőbbrendűségét bizonyíttya

ha meg kitaláció akkor olyan levédiabasznádi fidex konteók a reszidémon és környéke a rétvári kisasszony és rogányozó helikopáteres szintyén vagynak vala

egyik sem fest jó képet a déli szomszédaimról de most olyan kellemes a hózápor inkább abban sétálok egyet

brühüyyy
kkk
Akkor most a Kovács Zoltán CEU-s diplomája is csalás? Mikor adja vissza?

Or bán szerint:"... azért csal a CEU, mert úgy ad ki amerikai diplomát, hogy erre nincs felhatalmazása. Ilyen felhatalmazást szerinte csak egy kétoldalú magyar-amerikai állami szerződés adhatna."

"... a magyar egyetemekkel szemben nem fair, hogy a CEU amerikai és magyar diplomát is ad ki egyszerre, míg a magyar egyetemek csak magyar diplomát."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megszolalt_orban_a_ceu-n_csalnak.632570.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Vajon a saját lábon álló külföldi diploma itthon nem hasonló csalás? Meg úgy egyébként is, eddig nem volt csalás, csak tegnap lett az? Furcsa egy világ van nálunk.

Arról nem is beszélve, hogy Lázár szerint a magyar törvényeket mindenkinek illik betartani. MINDENKINEK? Akkor miért nem kezdi a fidesz saját maga ezt a betartást. Vagy ők csak símán betartanak? És ha nem tetszik nekik valaki, akkor rögtön kiderül, hogy "azelmúlt nyócévben" sem volt törvényes?
Mai hír szerint 900 háziorvos szakvizsga nélkül praktizál.

mno.hu/belfold/tobb-mint-900-haziorvos-szakvizsga-nelkul-praktizal-2392694

Bennem már régebben felmerült a kérdés, minek a háziorvosnak szakvizsga, hiszen ha van neki, azt sem használhatja, csak magánrendelésén.

Háziorvosom sok éves kórházi gakorlattal rendelkező belgyógyász szakorvos, is. Ennek ellenére ha a betegének belgyógyszati irányú vizsgálatokra van szüksége, nem mindig küldheti egyenesben, mint belgyógyász a különböző vizsgálatokra, hanem el kell küldenie a szakrendelésre, és ezzel növeli a túlterhelést. Mert ugyé nehéz lenne a minisztériumban kiokoskodni, hogy a szakorvos által kiállítható beútalókat ő is kiadhatná. Így is maradna még bőven beteg a szakrendeléseken. Majd ha az adatok birtokában konzultáció lenne szükséges, elég lenne a szakrendelést akkor felkeresni.

Ja, hogy a kapacitás teljes körű kihasználásából nem lehet lenyúlni? Hát sajnos télleg nem a haverok, hanem csak az a háziorvos gazdagodna, aki egyébként szakorvos is.
@Oxica:
Nana! Egyrészt már kezd nekik leesni, hogy ez nem egy itthoni noném társulat, amivel azt csinálnak amit nem szégyellnek (és nem szégyenlősek) "'Nem számítottak ekkora hisztire"
Másrészt a nagykövetség is bedobott egy nanát. Amire az a válasz, hogy a "CEU sorsa a kormányközi tárgyalásokon fog eldőlni" Lesz itt (nekik) még meglepi!
Orbán meg csalást kiált. Merthogy hoztak egy törvényt, hogy csak az a leányegyetem működhet, amelynek az anyaországában is van egyeteme. Aztán csalásnak mondják, ha a korábban kiadott engedélyeknek ez nem felel meg.
Olyan édi!
www.facebook.com/lackfi/posts/1122375134557308:0
"A FEKETE ROUTER
Szilágyi
Örzsébet
E-mailjét megírta,
Emoti-
Konokkal
Azt is telesírta."
és így tovább
Egészségügyről:
faktor.hu/faktor-korhazi-osztalyok-bezaras-szakemberhiany-orvosok?source=hirkereso
és egy tanulságos jobber komment (kórházak bezárásáról szóló cikkez az össz orvosszámmal próbál cáfolni:
"Dolgozó orvosok száma (2004–2015)
Százezer lakosra 2004-ben Nagy Britannia 231,22; Magyarország 333,69
2015-ben Nagy Britannia 279,42; Magyarország 332,35
Tehát az eurostat statisztikája szerint Nagy Britanniában 2004 ben is és 2015-ben is sokkal kevesebb dolgozó orvos jutott százezer lakosra, mint Magyarországon és a százezer lakosra jutó dolgozó orvosok száma 2004- óta gyakorlatilag változatlan!
A Népszavára hivatkozva a faktor viszont rezzenéstelen arccal löki a nyájas olvasói képébe valóságtól elrugaszkodott állításait."
Egyrészt nem 2015, hanem 2017 van, másrészt a háziorvosok elöregednek, és tömegesen mennek nyugdíjba - a fiatalok meg külföldre. Másrészt hahó: kórházbezárások orvoshiány miatt a cikk témája.
Csajok (lányok, nagyikák kor nem számít)! Megvalósult a női kvóta a parlamentben. De kamion. Ja, az izlandiban. :-)

wmn.hu/wmn-life/46469-egy-hely-ahol-nok-es-kalozok-tesznek-rendet--izland-a-megvalosult-utopia

A cikk képei (meztelen huszár, lovacskák, természeti környezet) a kommentelőket jobban érdekli mint a kvóta. Ez van. :-)

Ja, meg az van, mióta kertészkedtünk kommentelő társaimmal (fanyarka, hegyi körte, egyebek) a gúgli állandóan fanyarka képeket reklámoz nekem. :-)

A nagy tesó figyel. :-)
Ez után a statisztikai számítás után még Churchill is megnyalná mind a tíz ujját.;D

nepszava.hu/cikk/1125159-lopott-faval-trukkozik-az-eu-ban-magyarorszag/
süti beállítások módosítása