Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.02.25. 17:18 Fabius

Orbán és a kommunizmus

Viktorunk beszédet mondott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Egy ásításnál nem is érne többet ez a tény, ha nem a saját kis alternatív valósága szerint értelmezne mindent őkelme. Jólfigyeljél, aszonta:

"A kommunzimus, akár csak a nemzetiszocializmus a Nyugat szellemi termékeként látta meg a napvilágot. Nem Moszkvában, nem Kambodzsában és nem is Havannában találtak ki" – mondta, hozzátéve: "tőlünk nyugatra, Európából burjánzott szét a fél világra". 

orban_pozsgay.jpg

Odáig még csak igaza van, hogy Köln, Párizs és London tőlünk nyugatra van, és a kommunizmust kiagyaló "szellemi atyák" a nyugat szülöttei. De azoknak a rémtetteknek az áldozatai, akikről neki ma emlékeznie kéne nem a "nyugaton" szenvedték el azt, amit. Mer'hogy volt ez a Lenin nevű csóka, aki a világ első kommunista pártját alapította meg az orosz szocdem munkáspárt bolsevik szárnyából, akinek utóda a Sztálin nevű ámokfutó és a történelem második legnagyobb tömeggyilkosa lett.

Moszkva meg nem nyugatra van tőlünk.

De lehet, hogy a nyugat kötelezte Lenint és a fiúkat, hogy az Orosz Kommunista Párt doktrínáját kommunizmusnak nevezzék el. Nyilván a nyugat a ludas a trockizmus, sztálinizmus kialakulásáért is, és nem azok, akik kialakították azt. Nyilván a nyugat a hibás azért is, mert itt ragadtak a szovjetek, akik előbb felszámoltatták a több párt rendszert, majd magyar csatlósaikkal párttitkárt csináltattak ártatlan kis üzemmérnökökből. Ezen kívül a nyugat felel például  Pol Pot, Castro, Mao Ce és Sztálin vérengzéseiért. Nyilván ők a felelősek, mert Marx és Engels megírta a Kommunista kiáltványt, Morus Tamás meg az Utópiát, azok meg nem felelősek, akik ezekre épített izmusok nevében kiirtottak vagy 100 millió embert keleten.

Apropó, Morus Tamás.

Orbán útmutatása alapján csak én nem értem, hogy a pót-Fidesz pártalapítványa miért a kommunista tanok szerzői közt is nyilvántartott Morusról nevezte el az általa alapított díjat? Bónuszként az is érdekelne, hogy most, mikor az orbáni útmutatás szerint nyugatahibás, változtatnak-e a díj elnevezésén?

 

749 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr5212293137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter68 (törölt) 2017.03.05. 13:06:08

@rdos:

"Nem is értem, hogy eddig miért nézte el az Eu (mondjuk neki sok "lapot nem osztottak"), vagy inkább az amik hogy lassan Oroszország új tagköztársasága leszünk. :-("

Nem az ő dolguk leváltani a magyar kormányt.
Mit nem lehet ezen érteni?
@taga20: " haver, ha 11-kor kelsz szombaton, ako megbaszhatyuk!:))"

Haver, ma vasárnap van és 6 kor keltem. 11 re már végeztem a melóval. :)

Hajrá Momentum.
@taga20: " haver, ha 11-kor kelsz szombaton, ako megbaszhatyuk!:))"

Haver, ma vasárnap van és 6 kor keltem. 11 re már végeztem a melóval. :)

Hajrá Momentum.
444.hu/2017/03/05/tallai-andras-csak-egy-honappal-kesobb-ment-vissza-abban-a-faluba-ahonnan-eliszkolt-az-ujsagirok-elol

Andrea De Tallai (végrehajtó) (magyarul, zsírdisznó). Azért egy kondér pörkölttel, vissza lehet csalogatni Sajóhídvégre, még egy hónap múlva is. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68: Egy szövetségi rendszert gyengít moszkoVitya. Ezen mit nem lehet érteni?

Amúgy nem leváltani szokás a szatelliták ... beszélek félre, a kis szövetségesek "vezérkarát", hanem eligazítani szokás őket a szőnyeg szélén. Először udvariasan, majd ha ez nem elég akkor egyre "fokozva a feszkót". Megtörtént? Sajtóban híre sincs. :-(

Már ha Oroszország valóban a NATO és az amik ellenfele. Mert ha nem, akkor persze teljesen más ennek az új (h)idegháborúnak az értelmezése, és az biza rosszabb, mintha a szőnyeg szélén megtörtént volna az eszmecsere (bementem a főnihez a saját eszmémmel, kijöttem tőle az ő eszméjével :-))
444.hu/2017/03/05/viragokkal-boritottak-el-sztalin-siremleket-moszkvaban-a-diktator-halalanak-evfordulojan

Csak már mi is itt tartanánk. Szarnék bele hogy virágot vagy trágyát hordanak rá, a szobor nem tud lopni. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló: binyiglis, most lebuktattál!
ilyen vagyok, de a szívem arany:))
@gazoló: az vot má, hogy anyádpicsáját?:))
@gazoló: hülye kézilabda!!!

annyira az, hogy még a napiszaron se sincs találat:)))
@taga20: "napiszaron se sincs találat"

sport 1-en keresd))
@gazoló: azé mindenszart nem nézek meg:)

www.youtube.com/watch?v=EuHlgIwtiBY
@rdos: érdekes és tanulságos. és Veszélyes.

"Magyarországot nem minősíteném orosz érdekszférának, de mindenképpen olyan entitásnak, amelybe Moszkva már forrásokat ölt, és amiért cserébe Putyin elvár valamiféle viszonzást

– mondta Deák András György, a MTA Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársa."

24.hu/kulfold/2017/03/05/putyin-forrasokat-olt-magyarorszagba-es-most-elvarja-a-viszonzast/
@gazoló: szerintem ez már megtörtént.
@Amelanchier: :-( Igen. Tisztán látszik hogy "készül az új európai feszültség". :-( Annyi változás van az előző nagy háborúhoz képest hogy most a vörösökből lettek a barnák (fordítottját mi már megtapasztaltuk, mikor a kisnyilasok arccal az egypárt felé fordulhattak és fordultak is szép számmal:-()

Ezért nem értettem és értem a mai napig, hogy a módszerváltáskor miért nem lett elhajtva a közéletből az előző? rendszer "színe java". :-( Annyi változás van csak a 2 háború előtti időkhöz képest hogy pofozkodni (fegyveres konfliktust vállalni) az egy oroszokon és talán az ukránokon túl ma már senki sem akar Európában. Ebben reménykedhetünk.
@rdos:

Ha a módszerváltás hajnalán az új módszer úttörői például mindenkit, még a takarítónőket is, kidobtak volna a minisztériumokból, akkor vajon mennyi ideig tartott volna az, hogy az újak, stabilan és megbízhatóan megtalálják a reggeli munkakezdéskor a villanykapcsolókat és a kávéfőzőket?
@gazoló:
A közös örömért!
Tegnap a Pick, ma a Fradis lányok.
Ragyogok!
@elismert felhasználó: Mondtam én azt hogy mindenkit (akkoriban az volt a szlogen, hogy osztályvezetőt és attól fölfelé mindenkit lusztrálni kellene)?

Amúgy kérdezd meg az észteket. Nekik sikerült. Vagy hagyták nekik, a végeredményét tekintve mindegy. 27 éve az egy főre esőben fele vagy harmada volt az észt produktum az akkori "kismagyarihoz" képest. Már 4. éve beelőztek minket az egy főre eső GDP-ben, még pár év és dupláznak minket. :-( Nem tőlük irigylem.

Szerinted van a két dolog között összefüggés?

Szerinted az miért van, hogy az a kevés hivatalnok aki kell a 7. éve működő teljes körű!!! e-közigazgatáshoz jóformán mind harmincas korú?
Ja, utolsó mondatom az észtek e-közigazgatására vonatkozott. A miénket talán hagyjuk, mert az inkább a

"közizgatás"

kategória. :-(
@Mariann19: Szia!

Hiányoltalak tegnap,már a Tatabánya is brillírozott a Kolding ellen.
Simán nyerhettek volna kis szöcske fradilányaink ha nem hagyunk ki öt hetest)
Nagyszerű volt a Szeged,várom a folytatást a németek ellen)

Az ETO majd felteszi a koronát a hétvégére)

......

Kis bulvár)

www.nemzetisport.hu/kezilabda/kep-csupa-boldogsag-kiss-ramona-es-lekai-mate-2555647?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb

......
Épp most nézem Garcia Parrondót,a spanyol sztárt ahogy a Budakalász színeiben nyilatkozik tökéletes magyarsággal)
@rdos:

Azért harmincas korúak, mert egyszerűen elképzelhetetlen, hogy a 60 éves Marika, aki bár fejből nyomja a jogszabályokat, de képtelen elboldogulni az informatika és a számítástechnika világában, ezt működtetni tudná.
Ilyen még a módszerváltás hajnalán nem igazán volt. Marika már akkor is tudta a jogszabályokat és tudta az akták és irattartók helyét a polcrengetegben és nélkülözhetetlen volt a módszerváltók számára is. Az észtek sem a Marika néniket tették vonalon kívülre.
@rdos: hááát nem azt mondta a pocakos hogy az idei a forradalom éve??
mire gondolhatott itt a költő?
@elismert felhasználó: Na az előbb még a takarítónők leváltását is nekem tulajdonítottad, most Marika "nélkülözhetetlenségét" mondod, de biza a "mi mai Marinkánk (kortól függetlenül)" netjogtár nélkül meghalna, mert sűrűbben változnak a kormány rendeleti kormányzás alatt a "szabályok", mint a "dicsőséges 133 nap" direktóriumi kormányzása alatt. :-(

Akkor az egyszerű kérdésem továbbra is él, lehet-e olyan ésszerű lusztrálást csinálni amiben nem roggyanik meg az ország? Vigyázz, a kérdésem becsapós a közelmúlt történetének ismeretében. :-)
@Amelanchier: :-) Mire gondolhatott? Hmm. Ez most akkor nyers, vagy perkelt szotyi? Gondolta Stinglic. :-)
@gazoló:
Ezek a kihagyott hetesek... Nem hiszem el.
Most 5-kor lesz Esbjerggel az ETO meccse, nem kell félni, sima ügy.
Lékai nem fiatal Kiss Ramónához? Bár kétségtelen, hogy attraktív a csaj, ha már a buja szerelem is jelen van, hát tart, amíg tart.
Érdemes hazardírozni.
@rdos: miért is nem lehet? érdekes a környező országok meg tuttákncsinálni.

ja, hogy pl. borosspetya bukna? és a többi szemét.
@elismert felhasználó: Igazad van. :-) Nem lehet, hanem kell csinálni. :-) Különben vár ránk az új feudalizmus és a szűkített újratermelés. :-(
@taga20: :-) Na! És ehhez az alkalomhoz átváltok önözésre. :-)

Önnek is bántja a szemét?

A sok szemét. :-)
@Gábris szomszéd: majd belép a jobbikba. ott úgy is imádják az ilyen bomlott agyú vén barmokat.
@Mariann19:

Igazi kéziparádé volt az ETO meccs a sportág összes szépségével.
Két fordulóval a vége előtt így áll a BL)

www.eredmenyek.com/kezilabda/europa/bajnokok-ligaja-noi/tabella/
Erre mit lehet mondani)

Fodbalban az életben nem lesz ilyen,kidobott pénzek mennek a semmibe számolatlanul(
444.hu/2017/03/05/lengyel-balhe-van-az-europai-tanacs-elnoki-posztja-korul

A lengyel balhé.

"Kizárják Jacek Saryusz-Wolski lengyel európai parlamenti képviselőt az Európai Néppárt (EPP) frakciójából, ha Varsó támogatásával indulni fog az Európai Tanács elnöki tisztségéért, és nem lép vissza a jelöltségtől – közölte Manfred Weber, a pártcsalád frakcióvezetője."

Hát a neofasiszta fideSSt, "asztat" nem elvtársak? Inkább szemet hunynak a lopások felett, hogy a többség meglegyen elvtársak?
Már várom, mikor a populizmus szétfeszíti a néppártot és talán az EUt is.
Kurva nagyot fog durranni a néppárti és eu lufi elvtársak, mikor a fasiszták átveszik az irányítást.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: hát a fiatalok, akik nem örülnek gyuriferinek. :)
@Oxica: A fidesz g..k nem fasiszták, szimplán csak kleptomániások.
kepek.444.hu/2017/03/05/pinter-attilaval-meccset-nezni-felcsuton

Ezekben a képekben benne van Magyarország összes tragédiája.

Felcsút-Kisvárda, az El Classico, nyolc(vanezer?) néző előtt, egy közpénzből lopott giccses stadionban.

A végén csak azt lehet megállapítani, hogy fűtött gyep ide, fűtött gyep oda, megint cserélni kell jó pár millából, mert megint kirohadt az a kurva fű, ahogy az egész ország is rohad.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@rdos:
NOMaccabi2019

Tiltakozunk a 2019-es Maccabi Games Budapesten való megrendezése ellen!

Követeljük, hogy a Magyar Kormány vonja vissza az eseményre beígért 2,1 Milliárd forintos támogatást és fordítsa az összeget szociális, kulturális célokra!

Álláspontunk szerint a Maccabi Games, amely közkeletű nevén a zsidók európai olimpiája, súlyosan kirekesztő, fajgyűlölő rendezvény. Ellentétes az olimpiai eszmével, mert származási alapon különbözteti meg az embereket, csak zsidó sportolók részvételét teszi lehetővé.

Álláspontunk szerint a Maccabi Games nemzetbiztonsági kockázatot jelent, 2019. július 29 és augusztus 7 között a magyar fővárosba vonzhat szélsőséges terroristákat, öngyilkos merénylőket. A rendezvény biztonságának megteremtése újabb súlyos, milliárdos kiadást jelentene a magyar államnak.

Magától értetődő, ha egy nemzet kulturális- és sporteseményeket szervez külföldre szakadt leszármazottainak, rokonainak. Javasoljuk, hogy a 2019-es Maccabi Gamesnek Magyarország helyett Izrael adjon otthont.

brühüyyy
kkk

hogymikvagynak rasszista zsidók??? és akkor a kausztika meg a zantik? és a jézus keresztre feszíttetése?
@Rodeo36 11: Ezzel egy időben, ideje lenne megrendezni a Magyar Világjátékokat is. Az elsőt Jeruzsálemben kellene, mert tudjuk, hogy ott van a világ közepe, és ők nyilván szívesen állják is a cehhet, hiszen közismert, hogy élnek ott is szép számmal magyarul beszélő és magyar állampolgársággal is rendelkező emberek. Ezen felül abszolút pozitív üzenet is volna ez a világban szétszóródott és a még otthonról el nem üldözött magyarság felé a zsidóság részéről. :)
@Gábris szomszéd:
csodálatos ötlet...mindenképpen koncentrálni kellene a hagyományőrző kötöttfogású nyilazó távlövés és bukfenc versenyre gimnasztyorkában és bakancsban valamint Huszárcsákóban nagy darutollakkal és úszóversenyt pocsolyában nudista strandon

brühüyyy
kkk

van még ötletem a hatlataimról és a hétleteimről nem is szólva
@Rodeo36 11: :))))
Szegény Gábris! Nem igazán ilyen reakcióra számított szerintem!:)))
@punkfrog:
szvsz a te reakciódra várt...de már csak holnap fogja látni ha elmondod a nagyérdeműnek

brühüyyy
kkk

addig is rugby bajnokságot nézek az olyan vidám skóciából
kepek.444.hu/2017/03/05/pinter-attilaval-meccset-nezni-felcsuton

Egy baj van ezzel. A kö(s)zpénz bemehet, a köz meg lassan kiszorul.
De sebaj, így mulat a magyar. 22 görbelábúnak és a stáboknak, meg száz nézőnek kell egy-sok ekkora stadijony. Iskola összedöl? Kit érdekel? Orvos nincs? Kit érdekel? Stadijonyok vannak.
Így március 15-höz közeledvén egyre györöt a gondolat, hogy nagy baj-é, ha nem akarok etnikailag homogén lenni?
Nem szeretem, ha barnára sül nyáron a bőröm, így pedig kilógok a homogén tömegből.:(
Komolyabbra fordítva:
hvg.hu/tudomany/201709__ukrajna__oriasnaperomu__energiatermelesi_trendek__csernobili_fonix#rss
"„A számítások szerint a naperőművekben előállított áram ára a jövőben is csökkenni fog, a következő évtized végére további 59 százalékkal esik az önköltség. A többi megújulónál kisebb árzuhanás várható, a tengeri szélerőműveknél 35 százalékos, a szárazföldieknél pedig 26 százalékos esésre számítunk” – áll az IRENA előrejelzésében, amely szerint az USA-ban épített naperőművek jelenleg kilowattóránként 5–10 centes áron termelik meg az áramot. Franciaországban 9, Németországban pedig 8 centtel számolnak. A közeljövőben elkészülő napenergiafarmokon – például Dubaiban – viszont csupán 3 centbe kerül majd egy kilowattóra előállítása, így a megújulók fokozatosan támogatás nélkül is versenyképessé válnak a hagyományos energiaforrásokkal."

De Bayer atomügyi Nr.05. szakértő szerint Paks2 majd gazdaságos lesz.
Aham. A beruházás körül sertepertélőknek.
Mi meg megadóztatjuk a napenergiát használókat. Agyrém!
A nap leg... mondata:
"Az EB végső döntése előtt Günther Oettinger , az EU korábbi energetikai biztosa egy orosz lobbista magángépén Budapestre érkezett - és nem sokkal később megszületett a precedens nélküli verdikt."
Noch einmal: EGY OROSZ LOBBISTA MAGÁNGÉPÉN!

hvg.hu/itthon/20170305_Paksi_titkok_Lazar_sem_tudja?s=hk
@gazoló:
és már megtanultál oroszul, vagy még az angollal küzdesz és az orosz csak utána lesz a sörből?

brühüyyy
kkk
@gazoló:
kébzeld láttam a legújabb hólivudit: leégett, megbaszták, összedőlt, lebombászták, kigyulladt, lezuhant a zöldfejűtószó kibújt a Földből és tüzet okádott majd eloltotta a szupercsaj a meg a pókember és a holdfényben leáldozott a ...szóval az és egyébként egy gay palesztin légikísérő férjhezment egy izraeli katonához a siratófal előtt esküdtek örökhűséget majd a netán yahú lelőtte őket és kitömette a vaxműzeumba hogy legyen benne valami...és egyébként minden nagyon szép minden nagyon jó volt de nem tuggyuk mi lesz a következő filmig

és akkor boldogan éltek míg meg nem haltak

brühüyyy
kkk
a boldogság szigete: Kanata Nagy Nemzeti Ünnep Ma: National Oreo Cooky Day

még ez hiányzott...és most ez is megvan

beeeek, nektek ilyen nincs?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: D

Ha 'szartsemérek 'mr.presidentet meg sem tudták menteni toszkárra esélytelen!
Majd geci udvaribolond 'télapója személyesen szállítja a következőt meglásd))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ónodi jól ráérzett erre egy interjúban a minap.
Elkeserítő találkozni,beszélgetni némelyekkel(

"A jobboldalnak le van varrva a szája, és valahogy genetikailag nem működik az az izom, amitől az ember képes a mosolygásra."

index.hu/kultur/media/2017/03/02/onodi_gyorgy_interju_heti_hetes/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "A betelefonáló úr tágabb összefüggésbe is helyezi a témát, elmondja, hogy az Iszlám Államot a Pentagon hozta létre, és most megpróbálják kulturális vonalon hozzánk is behozni ezt."

Mi baj van ezzel? A betelefonáló úr csak azt felejetette el hozzátennei mondandójához, hogy az egyetemeket a fidesz és ormánya uralja, ha hoznak oda valamit, akkor azt is ők hozzák. Éljen a kurmány, épjen a párt! Ja, a ner.
"Valamivel több, mint 137 millió forintot kapott 2009 és 2015 között a Majtényi László vezette Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (EKINT) Soros Györgyhöz köthető forrásokból - írta az Origo hétfőn, a szervezet vonatkozó közhasznúsági jelentései alapján. Arról is írtak, Majtényi László háromszor is találkozott Soros Györggyel."

www.hirado.hu/2017/03/06/tobb-mint-137-millio-forintot-kapott-hat-ev-alatt-a-majtenyi-vezette-ekint-soros-gyorgyhoz-kotheto-forrasokbol/

No, akkor kezdjük előlről, hogy mindenki tudhassa:

1. Soros György Budapesten született.

2. Magyar állampolgár.

3. Kétségtelenül nem egy vajn(d)a, aki szintén az usa-ban élt sokáig, és ott tollasodott de, mint magyar állampolgár miért is ne adhatna pénzt egy magyar civil szervezetnek? Tíltja a gránit szilárdságú alaptörvény?

He?
"Mostanáig csupán azt derült ki, hogy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) körülbelül 100 termék összehasonlító és érzékszervi analízisét kezdte meg. A tárca tájékoztatása szerint majd a vizsgálatok eredményeiről kívánnak részleteket közölni, várhatóan március második felében."

Én meg mostanság azt derítettem ki, hogy a multik drágább tejtermékeiben sosem csalódtam, bezzeg a reggelire evett magyar krémtúró tele volt apró zselatin göböcskékkel. Ezt miért nem vizsgálják? Esetleg a kiváló magyar termékre a zselatin göbök a jellemzők, és ettől kiváló?

inforadio.hu/gazdasag/2017/03/06/elelmiszerbotrany_titkolja_a_kormany_melyik_termekeket_vizsgaljak/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Szééééééééégyen!

privatbankar.hu/makro/a-magyar-kormany-retteg-a-tobbsebesseges-europatol-304609

" Nem alaptalan Budapest félelme, hogy a nyugat-európaiak megunták az integrálódni képtelen, korrupt és az európai értékeket nem tisztelő kelet-európaiakat, akiktől ilyen módon sikeresen meg lehetne szabadulni.Európa intézménysülésének lehetőségétől. Eddig ugyanis úgy lehetett egy civilizált szalon tagja, hogy bár százmilliárdokat kaszált strukturális felzárkóztatás címén, a nyugat-európai adófizetők pénzének egy jó része itthon kormány-közeli oligarchákhoz és strómanokhoz folyt, tovább erősítve hazánk re-feudalizációját. Ráadásul ennek a szalonnak nincsenek kidobó-emberei, így következmények nélkül viselkedhetett számos esetben szalonképtelenül. A kormányzat házi agytrösztjei most hirtelen az európai békét kezdték félteni a tervezettől."
@látjátok feleim szümtükkel:
Miért nem lehet megjegyezni, hogy az nem ner, hanem NEMERD!
Sokkal jobban kifejezi a lényegét!

NEM zeti E gyüttműködés R en D szere.
Hoppácska!
mno.hu/foci/nagyobb-es-olcsobb-lesz-a-puskasnal-a-chelsea-stadionja-1388939

és nem csak az- De kerül, amibe kerül. Így mulat egy magyar választópolgár. Muhaha!
@kekex: nyugi, ha a beruházásnak a jelenlegi fázisában 191 milliárd a tervezett költség, akkor az valahol 300 milliárd fölött fog megállni átadásra.
Ha szerencsénk van...
@Amelanchier: Egy kis kiegészítés.

Bevallotta a német EU-biztos, miért éri meg a kelet-európai országokat támogatni

"Németország azért nem zárja el hazánk és Lengyelország uniós pénzcsapjait, mert a támogatásként adott eurók nagy része az ő gazdaságukba csorog vissza. Mindezt Günther Oettinger, német EU-biztos vallotta be Global Handelsblattnak adott interjújában – írja az Eurologus blog. Magyarország esetében persze csak azokra az EU-s pénzekre gondolhatott, amik nem vándorolnak többszörösen túlárazott közbeszerzések után a különböző színezetű kormányok körül sáfárkodó oligarchák zsebébe."

index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/
A tökös ... akarom mondani tekes legények tized másodperc alatt igazolták magukat (állítólag ketten voltak, a filmen nem látszanak, hiszen titkos ügynökök értitek szó szerint titkosak), a két nyugdíjas nagyit ellenben tíz percen keresztül igazoltatták ők, majd az erősítésként érkező további 2, majd még 1 rendőr. Rendvédelem nagyik 5:2. A "meccs" vége nem ismert. :-(

sztarklikk.hu/kozelet/tamadas-a-cinege-utcai-sasfeszek-ellen-video/321610/
Kasszás Erzsinek 8333 évig kell dolgoznia, hogy megkeresse Kasszás Lőrinc 1 éves bevételét. :)

www.facebook.com/vonagabor/videos/10155152672639623/
@Gábris szomszéd: azt nem mondta Günther, hogy aki nem hiszi járjon utána? Oettingernek azt sem hiszem el, amit kérdez, amióta lepacsizott a dagattal. Lehet, neki is jutott egy kis baksis a kiállásáért.
@Amelanchier: Pedig ez csak egyszerű matek.

„Így működik a dolog: pénzt kapunk a regionális támogatásokból, cserébe megnyitjuk a piacainkat a többieknek” – magyarázta az EUrologusnak tavalyelőtt Elżbieta Bieńkowska, az ipar- és vállalkozáspolitikáért felelős EU-biztos. A lengyel politikus azonban azt is hozzátette, hogy Nyugat- és Kelet-Európa viszonya egyre kevésbé egyoldalú: „a régi tagállamok egészen mostanáig úgy tekintettek ránk, mint egy jó piacra, ahol el tudják adni a termékeiket és a szolgáltatásaikat. Most pedig felfigyeltek rá, hogy a cégeink egyre erősebbek, és nem mindig fair eszközökkel lépnek föl velünk szemben.”
@Gábris szomszéd: azért ez erős csúsztatás amit már többen cáfoltak.például:
zsiday.hu/blog/mit-adtak-nek%C3%BCnk-az-eur%C3%B3paiak
Amit végképpen nem értek, elvileg az az utca hermetice zárva van. Utolsó hírem szerint csak az előző év dec 31-ig, de az indok, a "védett személyek tartózkodása" az továbbra is áll.

Forrásom: sztarklikk.hu/kozelet/tamadas-a-cinege-utcai-sasfeszek-ellen-video/321610/

Hacsak úgy nem hogy a védett személyeknek a "kösszpénzektől való tartózkodása" már nem is? :-)

A másik megoldás az lehet hogy, zseniálisan furmányosak voltak a nagyikák. :-) Nem lennék most a hibázó tökö .. beszélek félre, tekesek helyében :-)
@rdos: Arrafelé csak nemzetközileg körözött bűnözők grasszálhatnak, nagyik nem. Bár az bele is halt.
@Amelanchier: :-) Télleg rémlik valami "moszkoVitya átok". Aki kormányfő fogadta vagy valaki találkozott vele (pl. a szomszédból a Fáraó) nem sokra rá bukott, vagy meghalt. :-(

Akkor már értem is hogy miért tartózkodik minden külföldi politikus túl kedves vezetőnktől. :-) Most jut is eszembe, utoljára mintha Putyin találkozott volna vele. Basszus. Vlagyimir Vlagyimirovics vajh tudott erről az "átokról"? :-( Vagy ő az átok? :-) Erre persze gondolni sem merek.

Politikus (napestig a népéért dolgozó közszolga), tehát talpig becsületes úriember (meglehet városi legenda csak, de állítólag Mörfi - másképp írják, de azt nem tudom kimondani - 1.sz.kiegészítése, hogy ez igaz, vagyis hogy "talpig", de csak az aszfalttól számítva :-)).
@punkfrog: Igen a németek is arról híresek, hogy a mi és a nemzet gázszerelőjének két szép szeméért ontják a forrásokat, amire ők még tulajdonképpen rá is fizetnek. :)
@Amelanchier: Az elifáni a porcelánboltban jobban viselkedett mint eddig Trump. Nagyobbik gond, hogy tényleg egy "5-6 éves forma fiúcska szintjén van fejben". :-( Nagyon kínos. :-(
Érdekes interjú

Orbán attól fél, majd jól megírják, hogy a magyarok felfalják a cigányaikat

24.hu/kozelet/2017/03/06/forgacs-istvan-orban-attol-fel-majd-jol-megirjak-hogy-a-magyarok-felfaljak-a-ciganyaikat/

ON
solnak-az-edzesre-igyekvok-a-dagalynal

Aztán ha jól tudom, akkor még ennek a szarnak a kommunikálására kúrnak el még újabb 2 milliárdot, kuna elvtársnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/03/07/index-hosszu-katinka-ovodasok-kisiskolasok-elol-huzta-be-a-medenceket

Ezt akartad Katinka?

Kicseszni a gyerekekkel? Így már szart sem ér a sok arany, a hajadra kenheted.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/03/07/ujabb-830-millioval-tamogatja-a-kormany-az-56-os-emlekevet

Az 56-os emlékév sosem érhet véget. A mi türelmünk is végtelen. 830 millió? Az annyitisér.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Dózsa László 1942 - - - - - -2042. Talán.
@Amelanchier: Na mostan rosszindulatú és gonosz kobold leszek. :-)

Ha elég sokat várunk (mondjuk úgy száz évet), akkor mind meghalunk. :-( És lám a városi legenda - a "moszkoVitya átok" bebizonyosodik. :-) Akivel találkozott moszkoVitya (és akivel nem), azok mind meghaltak. :-(

Más és a tegnapi "nagyi kommanó a Cünige utcában". Utánanéztem a dolognak. :-)

Sztrítvjúv 2O13. júliusi utcaképe alapján felvégen 4 gépkocsi, alvégen 4 gépkocsi parkol (sofőr vagy utas benne kivehetetlen), az 5. szám - ebben lakik túl kedves vezetőnk - kihomályosítva. Mindez dologidőben olyan délelőtt 11 óra magasságában amikor hétköznapi népek a munkahelyen húzzák az igát.
444.hu/2017/03/07/trump-minisztere-szerint-a-rabszolgak-is-bevandorlok-voltak

"A volt (agy) sebészprofesszor szerint a az Afrikából elhurcolt rabszolgák szintén bevándorlók voltak, nekik is volt „amerikai álmuk”, számukra is „az álmok és a lehetőségek hazája” volt Amerika. "

Hát ott is a hülyéket válogatják össze, hogy trampli okosnak tűnjön.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Szia Elvtárs! Remélem ennek azért te is örülsz.
@rdos: A politikus, ha tehetséges, akkor borzasztó hatékonyan hatalomban marad, jogállamlerombol, manipulál, hazudik, rabol, generációkat és ágazatokat nyír ki, és strukturálisan elleheteleníti a versenyképességet, és nem mer senkivel vitázni, nem tudtad? Fekete-Győr szerint. Mindenki átveszi a fidesz manipulatívan kiüresített szemantikáját, eszükbe sem jut out of the box fogalmazni v gondolkozni? Persze a fenti deklaráció után tökmindegy.
@whatsoever: Sajna igazad van. :-( És aki azt hinné, már "nincs mélyebben", annak mondom, lehet ezt fokozni. Rémlik valami bokassza nevű Közép-afrikai diktátor aki ha hinni lehet a híreknek rendszeresen emberhúst evett. Mert megtehette. :-(

Ez így délidőben, mikor "jó ebédhez szól a nóta" egy kicsit durva volt. :-(
@rdos: Igen....... Én nem tudom, mi lenne az, amit már nem engednének megtörténni... Félelmetes. Én is tele vagyok egzisztenciális félelemmel, pedig gyereket nem is kell féltenem, és pedig szerintem én a felső 3 decillisben benne vagyok...
És kúvára kiakadtam FGyA-ra is. Mondjuk megnéztem a videoikat a youtube-on, és nem csak hülyeségeket beszélnek... Mondjuk Tóta W-re is hallgatok......... Legszívesebben fognék egy törülközőt és stoppolnék egy ufót....
@whatsoever: :-( Bár a "pufóka ufóka-stop" nem is rossz ötlet. Csak az eddigi politikumunkat kellene egy telekocsiba - teleűrhajóba benevezni (többpártállami eftársak, jó utat kívánunk az Andorméda ködbe, előtte azonban a "zsebeket kéretik kiüríteni! Jó utat és a soha viszont nem látásra :-))!

Álmodik a nyomor. :-( Ekkora nagy űrhajó még sztárvárszban sem volt. :-(
@rdos: Valami fekete lyukba jó lesz? Az Andromédára és az Alfa Centauri-ra mi megyünk, a dolgozó nép, helikopáter-űrhajóval! Mert ha Rogán Cili fél éves meló után helikopterez, akkor munka-arányosan nekünk odáig kell érjen a nyaralásunk. :)
süti beállítások módosítása