Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.01.30. 12:06 Fabius

Finkibe beleesett a rák

A világ kisebbik fele sajnálkozik, a nagyobbik fele meg talán túlzás nélkül kárörvend akkor is, ha az alapvetően ronda dolog.

Mert az van, hogy Finkibe beleesett a rák.

Átok fogott vagy balszerencse? Talán mindegy is egy olyan ember esetében, akiről túlzás nélkül állítható, nélküle jobb hely lett volna a világ. Regnálása alatt megtanította gyűlölni Amerikát, majd Izraelt, végül pedig a Balkán sarki népeket szép sorban egymás után. Utolsó munkája most is zajlik, üzlettársának kormánya éppen egész pályás letámadással fingatja a civileket az Izraelnek kitalált Finki kotta szerint. Egész messzire jutottunk onnan, hogy előbb Lázár letagadta, később Orbán gyakori kapcsolatot ismert el vele.

 Craig Shirley szinte nekrológot írt kiderült betegsége alkalmából, lehet Orbán és Habony is megszipogósodott a hír hallatán, de sok könny nem fog hullani érte, az biztos.

Finki zsidóként uszított a zsidók, szabadelvűként a liberálisok, melegként a melegek ellen, miközben ő maga lubickolt a liberális állam összes előnyében: azt beszélt amit akart, melegházasságban élt és gyereket is örökbe fogadhatott. Vannak akik az állítják, ez a profizmus, elválasztotta személyét és magánéletét a munkájától a lehető legteljesebb mértékben. Szerintem viszont ekkora elvtelen szarháziból keveset hordott hátán a föld. Kíváncsi lennék milyen érzés lehet az út végén visszanézve azt látni, hogy könnyek helyett a megkönnyebbülés és a remény ül az emberek arcán a halálhírre várva.

159 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1212168548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gazoló: Hogy erről miért a székely favágós apa fia jut eszembe?

Elől az apa, megette a fia, aki a baltáját az apja hátába vágja, de tiszta erőből.

Az öreg komótosan visszafordul és kérdezi. Fiam! Ez most vicc volt vagy komoly?

Mire a gyerek szabadkozva: ídösapán én ezt komolyan gondoltam.

Erre az öreg megnyugszik, mondván "viccnek azért durva lett volna". :-)

Ugye hogy csak viccnek szántad? :-)
@látjátok feleim szümtükkel: pedig a fenyőrigó szép madár, mi is etetjük nagy erőkkel, sok vadiúj madár érkezett
@rdos: D

Természetesen csakis annak,a medve nem játék,a csiki sör nem ciki))

Itt'ál már,én ittállok?)
@gazoló: Akkor minden rendben. Fő a jó kedély a móka és a kacagás. :-)

Egyébként kitaláltad, mert ittam és állva. Már csíki sört.

Egy csíkszeredai sörözőben, amiről azt hittem hogy soha nem felejtem el. :-( Már másnap sem találtam vissza, pedig erősen kerestem. :-( Nem a sör miatt, felteszem máshol is azt mérték, de ez már régen volt. :-( Igaz se? :-)
@látjátok feleim szümtükkel: Lehet szeretni a születési kiváltságosokat, lehet nem szeretni, de az biztos, hogy az etikettre a jó modorra ügyelnek.

Szép az időnk! Nemdebár?
Dedebár!
"Az idén 72 éves kampányguru társával, George E. Birnbaummal együtt dolgozott a Fidesz kampányain, alkalmazásukról az Index írt még 2012-ben. Birnbaum cégének, a GEB Internationalnak a weboldala szerint 2008-ban kerültek kapcsolatba az akkor még ellenzéki Fidesszel."

"Finkelstein egy brookylni zsidó családban született, apja taxisofőr volt. A Columbia Egyetemen és a Queens College-ban tanult matematikát és statisztikát, MA diplomát azonban nem szerzett. Közvélemény-kutatóként is dolgozott, majd a '70-es évektől vett részt a Republikánus Párt politikusainak kampányaiban, többek közt Richard Nixon '72-es újraválasztási kampányában. Kliensei közt szerepelt Jesse Helms észak-karolinai szenátor, akinek Finkelstein a megosztó, a liberalizmust szitokszóként használó taktikájával három kampányt is megnyert. Ronald Reagan elnökké válásában is fontos szerepe volt, mégpedig azáltal, hogy még az 1976-os – végül sikertelen – előválasztási kampányában hozzásegítette Észak-Karolinában egy meglepetésgyőzelemhez. Így Reagan egészen a konvencióig versenyben tudott végül maradni, és bár kikapott Gerard Ford elnökkel szemben a jelöltségért folyó küzdelemben, de négy évvel később elnökké választották."

"1996-ban Benjamin Netanjahut segítette Izraelben győzelemhez, majd az izraeli kampányok egyik legmeghatározóbb figurája lett, Ariel Sharon győzelméből is kivette a részét és a szélsőséges, ultranacionalista Avigdor Liebermannak is dolgozott. Magyarország mellett Romániában, Csehországban, Bulgáriában, Ausztriában és Koszovóban is benne volt győztes kampányokban."

Hát azért még néhány országban hiányozni fog a Finki.....
@ulpius66:

Aljas cipolla,mint barátja,semmi több( hányás..
@gazoló: Egy adalék a szojvet beszélek félre orosz nukleáris biztonságtechnikáról. Csak erős idegzetűeknek ajánlott.

ob121.blog.hu/2013/11/30/az_elhagyott_szovjet_nuklearis_vilagitotornyok_reaktorainak_tortenete

Jubljankában dolgoznak ezerrel, a korábban a wikimapián szereplő "Putin's palace" helyett "Private residence" szerepel, de rákattintva kiderül hogy "úgy nevezett", vagy mi a szösz.

wikimapia.org/#lang=hu&lat=44.422379&lon=38.205299&z=13&m=h&show=/4901576/Private-residence&search=Putin

Van hova fejlődnie moszkoVityának. :-(
@rdos: Opsz..

..de este éhgyomorra?)
@gazoló: "Aljas cipolla,mint barátja,semmi több( hányás.."

Begazolt!

Ha nem tűnt volna fel, a cikk bevezetőjében is hivatkozott index.hu cikkéből idéztem részleteket.

Úgyhogy az "aljas cipolla" jelzőt az index.hu cikk írójának, konkrétan Panyi Szabolcsnak címezd!!!!

Egyébként meg rá tökéletesen is illik a meglátásod, tényleg egy aljas hazudozó ez a Panyi....
@habakuk000: Jaja már készítem a balalajkát. :)
@ulpius66:

Számomra embereket manipulálni,okádék dolog,kampányban vagy kampányon kívül.
Nyilvánvalóan gonoszul tenni ezt,politikai okból haszonszerzés céljából a legvisszataszítóbb(

Indexnél ""méltatni(nem olvastam) vagy a birkanyájban teljesen mindegy,ezen nincs védenivaló!

Ha hiányozni fog neked vagy a gazdidnak,lelked rajta.
@gazoló: "Számomra embereket manipulálni,okádék dolog,kampányban vagy kampányon kívül."

Hát ez tényleg nagyon-nagyon csúnya dolog!

Bármibe le merem fogadni, ilyen "csúnya dolgot" a ballibsik soha, de soha nem követnének el!!

Fújjjjjj!!!!! Méghogy embereket manipulálni...FÚJJJJ!

Egyébként a vén szaros hogy van?
@ulpius66:

" ballibsik-nél is.

Az utolsó kérdésednél kire gondoltál?
@habakuk000:

Egyre több háztartásban fűtenek fával. Még azok is, akik egyébként megengedhetnék maguknak a gázfűtést. Állítólag olcsóbb.
A mélyszegénységben élők ilyen nagy hidegben válogatás nélkül minden éghető anyagot eltüzelnek.
Ma láttam egy riportot a szlovák tv-ben. A Tátra alatti községekben, ahol nincs gázvezeték, olyan szennyezett a levegő mint a nagyvárosokban.
Ez elég nagy gondot jelent.
Példaként említették Csehországot, ahol ez év januárjától szigorúan ellenőrzik fűtés okozta légszennyezést. Ott már két éve állami támogatás igényelhető környezetbarát fűtésrendszerek és kazánok cseréjére nemcsak intézmények, hanem háztartások számára is.
A szlovák környezetvédelmi miniszter jövő évre ígérte hasonló intézkedések bevezetését.
Kire, kire?

Hát a gazditokra, aliberál-fasiszta SoroSS elvtársra.

Remélem amikor a vén szaros is dögrováson lesz, hasonló méltatásban fog részesülni.....
@ulpius66:

Fékezzél haver,a paráidat máshol kéne levezetni vagy gazdinál érdeklődni))

444.hu/2017/01/14/orban-a-soros-alapitvany-osztondijasa-vagyok

Egyébiránt se szerencsének sem szerencsétlenségnek nem érzem,hogy nem részesülhettem ilyen lovettában soha,bár személy szerint felnézek az öregre))
@habakuk000:

Egy-két éve felént nagyon kevés a madár, még a fekterigók, gerlék és a seregélyek is megcsappantak. Cinke is nagyon kevés jár, pedig tettem ki nekik egy kis eleséget is. Még veréb is sokkal kevesebb van. Igaz, hogy vörösbegyet erre még sosem láttam csak tegnap, az utak mellett viszont elég sok ragadozó madár üldögél a fákon.
@ulpius66:

Hát tudod bekaphatnád már.

Soros György magyar származású, magyar földön születtet, magyar állampolgár. Mi a bajod vele? Talás irigyled, hogy sok a pénze? Keress magadnak te is.
@Eszter68:

Itt az egyik alföldi faluban hallottam olyat, hogy a nagycsaládosoknak juttatott ruhákat tüzelték a sparhetban, aminek jelentős része bizony műszál.
@ulpius66:

Ja, téged nem lehet manipulálni a többi birkával együtt. Elég ha megrázzák nektek a kolompot, egyből tudjátok mere az előre.
@látjátok feleim szümtükkel:"Soros György magyar származású, magyar földön születtet, magyar állampolgár. Mi a bajod vele?"

Így igaz!

Magyarország igen-igen sokat köszönhet Schwartz elvtársnak!!!! Pl. Orbán Viktort!!!!!!
@látjátok feleim szümtükkel: "Ja, téged nem lehet manipulálni a többi birkával együtt. Elég ha megrázzák nektek a kolompot, egyből tudjátok merre az előre."

A többi birka nevében nem tudok nyilatkozni, csak a sajátomban....engem igenis LEHET MANIPULÁLNI!!!!
(és még olyan rettentő sok pénz sem kell érte...)
@látjátok feleim szümtükkel: DDD

Zöldike,süvöltő,harkály???

Ősz óta kilószámra hordtuk a napraforgó,stb. magokat,diót,gyümiket,vizet négy etetőbe,meghálálták)

kepkezelo.com/images/cxkvkbit7qiig5cs81jq.gif
@gazoló:

Harkályt a nyár óta nem láttam, pedig ide járt a ház előtti fára, néhány éve meg a szembe portán költött. Zöldike tavaly volt, most szinte semmi nem mocorog, csak néhány feketerigó. Ők is csak azért, mert a ház előtt egy vödörben ott maradt egy adag szőlő az összel, és arra járnak.
@látjátok feleim szümtükkel: @Eszter68: @habakuk000:

Áprily Lajos: Mennék eléd

Mennék eléd, mert itt vagy már közel.
A déli oldalon leselkedel.
Gyökerek hallják könnyű léptedet,
átküldesz egy-egy halk leheletet,
mely szűzies még és illattalan,
de sejtető, jó langyossága van.
Csak arcom érzi még, nem sejti más,
varázs van benne, keltető varázs.
Ahol jársz, néma éberség fogad,
keresed a rügyes sombokrokat,
hogy langyosságoddal rájuk lehelj
s kipattanjon a sárga kis kehely.
Feljössz az élre, melyet hó erez,
íj válladon, a hátadon tegez,
benne az arany nyílakat hozod,
melyekkel a telet megnyilazod.
Mennék eléd, s mint fényváró anyám,
még utoljára elkiáltanám
nevedet, melyből napfény sugaraz:
Tavasz, tavasz! Tavasz, tavasz, tavasz!
@látjátok feleim szümtükkel:

Gondolom te azért nyalod a vén szaros seggét, mert kikupálta Orbánt, miniszterelnököt nevelt belőle!

Ez volt egyetlen értelmes cselekedete!

Ezért érdemes a seggét nyalnod!
@látjátok feleim szümtükkel: itt vannak olyanok, amiket még sohasem láttam, északról húzódnak le, olvastam valahol, pl szibériai pintyszerűség - elfelejtettem a pontos nevét, csak a szibériai a biztos- is megjelent, rohantak is a madármegfigyelők

szeretem nézni, ahogyan sürögnek-forognak, egyszer egy héja vagy karvaly úgy csapott le közéjük, mint a villám, persze verebet kapott el nem cinkét, nem nagyon zavarta, hogy két méterre tátottam a szám,
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem csodálkozom rajta. Nemrég vittek el tőlünk egy komplett hálószoba bútort. Feltehetően fűteni, mert nem óvatoskodtak a rakodásnál.
A suliban is tapasztaljuk, hogy a gyerekek ruhái erősen füstszagúak, büdösek. De ott, ahol hatan-nyolcan élnek egy szoba-konyhás lakásban, ahol éjjelente is fel kell kelni a tűzre rakni, könyörgöm, milyen legyen?
Már a frissen mosott ruhát is a tűzhely felett szárítják, eleve teleszívja magát kellemetlen szagokkal.
Tudod, a telepiek még betegen is eljönnek iskolába. Ott meleg van, tízórásira mindenkinek jár egy alma. Délben pedig ingyen kapják a meleg ebédet.
Ők azok, akik kétszer szednek levest és mindenhez kenyeret kérnek.
Ez van.
@látjátok feleim szümtükkel:

Sokan panaszkodtak,majd küldök fényképet kisbarátainkról és a'hedónia miatti maghéjterítékről a havon)

Fácsén van csomó madaras oldal,a ""nyuggerek(is)kukkolják őket jó kamerákkal 'facetoface)))
@habakuk000: D

Valamelyik nap kivittem a reggeli municiót és mindenki el volt tűnve..
Nézelődtem,miért,majd felfele nézve láttam,hogy ölyv elvtárs mint grippen felderítő repülést tartott)
@Eszter68: öt vagy hat év elteltével a héten hozom be az első autó tüzelőt, már az én méregdrága számlás cuccom is elkel,

nem a fával van baj, hanem a pet palackkal, műanyaggal, rétegelt lemezekkel, gumival, mindent égetnek, amit lehet

a gáz amúgy tényleg drága rezsidémon ide vagy oda, persze csak azért látványosan, mert feketén történik a tüzifa kereskedelem túlnyomó része, illetve ami nem fekete, azt meg elcsalják, eltrükközik a köbméter, erdei űrméter és tonna átváltásokkal

a szegénység persze nem segít, az erdőből beszédelgő fákban van vagy 45-50% víz, kéne legalább egy évet pihentetni - mint ahogyan az osztrákoknál, németeknél láthatod - s akkor szegény fának nem kéne a víz elpárologtatásával küzdeni ahelyett, hogy meleget adna
@PeniValdes:

Az ablakpárkányra szórt cuccosnál is nagyon óvatosak,ha bármi mozdul elrebbennek)
Téged más kukkolt Peni)
@Eszter68: ó mi is elégettünk mindent anno télen,fát, levelet,és fotót szeretett vezérről
@gazoló: mi is óvatosan nézzük
tudom,de rá is dölt egy fa....:)
@PeniValdes: egy cserép nárcisz? mi abban az ijesztő, Peni?

Itt kukkol a sárga virágjaival
@bundazsák:

Hát, bacod, "alcivilezes-kozepette" helyett azt találtam olvasni, hogy "arcravizelés-közepette" és nagyon nem értettem. Másodszor elolvasva is ez jött ki... Csak harmadikra olvastam helyesen.
@PeniValdes: legfeljebb snidlingé vagy petrezselyemmé, mert köztük nézelődik
@habakuk000:

Ha már közmunka...Az alföld egyes kihasználatlan részeit telibekúratnám akáccal,némi norvég segítséggel+brikettálókat ezeretet,oszt nem az lenne a prió,hogy kaparászunk a patakparton!
Egyébként egyes magyari döbrögi fatolvajok pofátlansága vérlázító(

www.youtube.com/watch?v=-ktf9N2OhTQ
@gazoló: ezek csuda okosak, mindig elfigyelem, milyen szabályos hálózatban tudnak fegyelmezetten ücsörögni a hómezőkön gondolom egérre várva

a gólyák csuda jó fejek tudnak lenni aratáskor, szántáskor, ahogy mennek a gépek nyomában
persze a békák, egerek és mindenféle ennivalók valószínűleg nem pont ezt a viselkedést értik jófejségen:)
@ulpius66:

Miért nyalnám? Én nem részesültem a támogatásából, de nem is istenítem egyik támogatottját sem. Mindössze azzal értek egyet, hogy ha az állam nem védi a polgárait ( már saját maga ellen ugye miért is tenné ), akor a civil szervezeteknek kell valahogy ezt megoldani. Soros Or bánt a kádrizmus ellenében nevelte/kupálta ki, nem azért, hogy visszahozza azokat az időket.

Or bán egyébként is a te kedvenced, miért tagadod, talán tudsz valamit? ;D
@PeniValdes: DDD

A legújabb kiadványt is várta már a kazán)
..indítványozni kéne,hogy ne olyan kemény éghetetlen ""papírra,hanem éghetőre nyomtassák a rizsacsöki jegyében vagy sárga wcpapírra)
@gazoló: szoktam azt mondani, hogy Szent István után szabadon, minden tizedik falunak kis biomassza erőművet templom helyett

tudnánk teljesíteni a vállalásunkat, szélből, vízből nem lehet, napból se nagyon, ugyanakkor biomasszánk van, de mi ezt is olyan faszányos magyariasan oldottuk meg a rossz hatékonyságú, barnaszénre tervezett ósdi erőművekbe szállított gátlástalanul nagy mennyiségű így gátlástalanul drága biomasszákkal, ahol a kibocsátási egyenleg tuti negatív
@gazoló:

Az akác tíz év alatt egészen szép vastagra tud nőni, főleg, ha vizet is kap. A sumarat is két évente le lehetne aratni és újra nőne, a legyalult fát meg brikettálva fel lehetne tüzelni. Az akác nagyon jó meleget tud adni.
Régebben a délalföldi részen volt olyan település, ahol a szennyvizet nyárfás erdővel tiszíttották, mostanában nem hallottam felőle.
@PeniValdes: félhetsz is, ha eltüzelted drágajóságosvezír becses fotóját
@habakuk000: D

Ja és még egy ""fatolvajjal is taliztunk a hétvégén az ártérben:)

kepkezelo.com/images/62q14n2uzmombi0ymne3.jpg
@habakuk000: ők többen vannak,de nekem hosszabb a hajam
@Eszter68: "Tudod, a telepiek még betegen is eljönnek iskolába. Ott meleg van, tízórásira mindenkinek jár egy alma. Délben pedig ingyen kapják a meleg ebédet."

Egye meg a fene, én nem gondoltam, hogy mire megkorosodok, újra ilyet leht látni.
@Eszter68: na és meg is eszi az ingyenkaját,vagy moslékba viszi,mert nekem ez ingyen jár?
@PeniValdes: a snidlingtől vagy a petrezselyemtől?
@habakuk000:

Egyetemista koromban sokszor láttunk télen a városban csontollút, azok ilyen tájt rajokban ették a sugárúti fák bogyóját, mert akkor még volt, azóta a fák nagy része eltűnt. Csonttollút se láttam azóta ( persze nem is ott élek már ).
@habakuk000: @látjátok feleim szümtükkel: DDD

'fórmájmezőgazdaságipresidentminisztereim))

Ráadásul az akác akár vizesen is elég..a nyárfát kivágva pedig nyárfatőke vagy laskatelepket lehetne oltania tuskókba!!
@PeniValdes: tudod, ez nem az a világ, amit a Hegedűs Évák elszörnyülködnek

visszatért a Kincskereső kisködmön világa sok helyen, a valódi, kilátástalan szegénységgel
@gazoló: volt nyoma a farkának a hóban?
@habakuk000: na az jó,vagyis nem,de én meg a saját tapasztalataim írom le...az ingyen ebédekről
@PeniValdes: "fura bácsik"

A nagy bottal járóktól?))
@habakuk000:

Csak a tenyérnyi forgácsok,mint egy marógépnél.
@gazoló: egyszer láttam egy bácsit,aki mindig járókerettel csoszogott,és egyszer meg eszköz nélkül
@PeniValdes:

)

Van az úgy,hogy semmi sem jó)
@PeniValdes: " egyszer láttam egy bácsit,aki mindig járókerettel csoszogott,és egyszer meg eszköz nélkül"

És?
Az ember állapota nem állandó. Még a járókereteseké sem.Ha megéred, majd meglátod magad is.
@PeniValdes:

Erre a rétegre nem igazán jellemző, hogy turkálnának az ételben.
Az étteremben ki van függesztve a heti étlap. Ha valakinek nincs hozzá étvágya, az eleve el sem megy ebédre, vagy kisebb adagot kér.
Így több marad repetának.
@gazoló:

Van pár csoport mifelénk, amelyik követi a Magyarországról csorgatott pénzeket.
Gondolom, találkozom még a hírrel a paraméteren vagy az Új szóban.
Hahaha!

Ez nap jől indult.
A tv2-be is beleesett a rák, ma reggel pisát teljesítettek.
Bemutattak egy kaliforniai kisfijút, akinek egy lúd a legjobb barátja, oszt mutatnak egy képet, amin egy vadkacsa, egy hím tőkésréce van. Olyan szép zöld fejű, fehér gallérral a nyakán.
Már annyi ész sincs, hogy egy ludat megkülönböztessenek egy kacsától. Nem is csuda, hogy nem kacsa a pisa.:D

Palkovics úr vajon most mit mondana a gyengén teljesítő családjáról? Netán azt, hogy nem tényeket állítanak tv2-n?

Ja, és mit szól az ilyen nemtény közléséhez a nemzeti médiahatóság? Pisál rá?
Szép nagyfejű okos most osztja az igét a civil szervezetek belföldi befolyásolásáról. Ki is jött, hogy nem teccő, ha a külföldi a neki teccő szervezeteknek osztja a milliókat. Talán ha a fidesznek osztaná, akkor nem lenne gond?

Haha, most hallom, leheggesztették a csatornafedőket azon az úton, ahol Putyin nertársat szállítják. Félnek a nertársak még a csatornáktól is?

Érdemes egy jó napindításhoz a tv-t nézni.:D
Lássuk, és kik is befolyásolják azt, hogy mi kishazánkban hogyan éljünk:

"Kommunista hátszéllel jött a Közel-Keletről, szinte mindegyik vállalkozása becsődölt, mára mégis a legbefolyásosabb arab üzleti-politikai szereplőként tartják számon Budapesten. Pedig aranycsempészés gyanúja miatt még az is felmerült, hogy kiutasítsák az országból."

index.hu/belfold/2017/01/31/zaid_naffa_orban_viktor_ghaith_pharaon_cia/
De ismerős ez a leírás!
Van ennek magyar megfelelője itt is!

"A Globe and Mail megszólaltatta Bissonette egy Facebook-ismerősét, aki rendszeresen vitatkozott a hat muszlimot meggyilkoló férfival az interneten. Szerinte Bissonette rendszeresen védte Le Pent és Trumpot, miközben pedig a menekülteket támadta. Az ismerős szerint Bissonette nem tűnt teljesen rasszistának, de rajongott a rasszizmussal kokettáló nacionalista mozgalomért."
„Rendszeresen kommentált szélsőséges véleményekkel a közösségi médiában, alázva a menekülteket és a feminizmust. Nem szimpla gyűlölet volt, ez az újnacionalista mozgalom inkább intoleráns, mint gyűlölettel teli.”

444.hu/2017/01/31/szelsojobboldali-internetes-troll-volt-a-quebeci-muszlimgyilkos
Napi fideszes kleptobolsi híradásunk következik. :)

Hangfelvétel bizonyítja, hogy a Tiborcz-cég már akkor tárgyalt egy projektről, amikor még ki sem írták rá a pályázatot.

444.hu/2017/01/31/hangfelvetel-bizonyitja-hogy-a-tiborcz-ceg-mar-akkor-targyalt-egy-projektrol-amikor-meg-ki-sem-irtak-ra-a-palyazatot
No így kell azon a saját lábon állni.:D

"A cég ajánlatának az is része volt, hogy csak akkor kell kifizetniük a tanulmányok több mint 40 millió forintos árát, ha a város nyer az uniós pályázaton. “A városnak ez az egész csak másfél millió forintjába fog kerülni” - tolmácsolta az ajánlat lényegét Horváth a képviselőtársainak."

Mellik lehetett az alkotmányos köccség?

mellesleg ténylegesen mennyibe kerülhetett egy ilyen beruházás?
Ha van valami, ami határtalan, az a fideszes gátlástalanság és harácsolási kényszer. Hogyan nyerjünk két különböző név alatt csaknem 5-5 milliárdot ugyanarra a "munkára"?

"Az uniós közbeszerzési értesítőben kedden megjelent közlemény szerint KÖF 2017-2020 Konzorcium 4,99 milliárdért nézi majd át évente úgy 2000-2500 közbeszerzés több mint 10 ezer dokumentumát és adjon választ a pályázatokkal kapcsolatos "koncepcionális" kérdésekre. "

"2016 nyarán még KKF-2016 néven ugyanez a három cég 4,8 milliárdot, hogy 2020-ig közbeszerzési tanácsokat adjon a Miniszterelnökségnek."

index.hu/gazdasag/2017/01/31/milliardokert_ad_tanacsokat_a_kormanynak_a_fideszes_alpolgarmester/
@punkfrog: Ezen logika alapján a berlini és nizzai agyhalott isis követő terrorista áldozataiért pedig Merkel, Hollande és természetesen a muszlim/migráns simogató kommentelők a felelősek.
@Gábris szomszéd:
A cikk nem azt írja, az említett politikusok lennének a felelősek a keresztény terroristák tettéért.
@The real Donky: Nézd meg miket idézett punki, aztán fuss neki még egyszer. ;)
@elmeherceg:

Jól érthető, hogy ugyan arra a feladatra kétszer közbeszereztek? Miez?????
@Gábris szomszéd: Angyalovka galagonya, te már köszörüld a torkod, ne ülj fel mindenféle provokációnak

csak tudod, mi a baj, úgy jártok majd a balaljkával, mint a Piszkos tizenkettő katonazenekara, nehéz eltalálni abból a ménkű sok repülőből, amikkel gaszpogyin Putyinka érkezik, melyik az igazi

nem értem amúgy miért kell az m3-os behozni őket, így nagyobb városnak tűnik Bp? Ezzel az erővel leszállhatnának Debrecenben is
"szegény, gyepes emberek" figyelem! Van ahol beért a finkik búzája.:(
Aratni kéne?

index.hu/belfold/2017/01/31/kiskore_hangfelvetel_miatt_tetozik_a_feszultseg/
@Gábris szomszéd:
Szerinted mégis mi a lótüdővel kezdtem, mielőtt megírtam a hozzászólást?
@látjátok feleim szümtükkel: folyamat, amelyben a közpénzből köszpénz lesz.
Régimódiul: lopás.
@habakuk000: "nem értem amúgy miért kell az m3-os behozni őket, így nagyobb városnak tűnik Bp?"

Erről kérdezd esetleg a TEK főnökét, de gondolom azért mert gyorsabban tudnak végigrongyolni a reptérről a városba.
@Gábris szomszéd: állítólag azért, mert a gyorsforgalmin nincs menekülési útvonal, de ez baromság szerintem, majd a Nógrádi kiokoskodja, ő ért ahhoz is
Ja és ha mán csau a szomszéd poszton és holnap, vagy utána meg 3 db Putyin is jön. Egy eredeti és kettő dublőr. :-)

Azt tudjátok ki a király(csináló)?

Aki megmondja a testőrségnek, melyik az igazi. :-)
süti beállítások módosítása