Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.01.02. 14:52 Fabius

Kunhalmi: szétröhögtem, oszt?!

Kedves Mindenki Akit Érdekel, szeretett és utált rámfigyelők!

 

Mondhatnám, hogy sajnálom, de nem mondom. Igen, vihogtam, mint egy orbánviktor humorbonbonjaitól bekábózott hofmanrózsa, igen, na de!

Ki tudott volna ott bármi mást csinálni?

Egyrészt ugye ott volt a kincstári szövegem, hogy 2016 a fideszes politikusok bukásának éve volt. Tegye fel a kezét, aki 0 darab megbukott fideszes politikussal ezt hóttkomolyan el tudja mondani? Lebukás az volt, nem mondom, de, hogy ezekbe a lebukásokba bele is bukott volna bármelyik, na azt hagyjuk is.

Másrészt meg ugyebár tudtam, hogy a Megyó-Puzsér-technikai koala lehetőségről fognak kérdezni, amit a legjobb volt elröhögni. Ezért úgy tettem, mintha a "hirtelen eszembe jutott" Orbán idézet valami nem túl polkorrekt de kurva vicces dolog lenne egy Amy Schumer sztendápból. Kezdtem volna magyarázni, hogy nácziakkal nem, nem, soha?! Még a végén számonkérik, ha mégis. Mert azért az nekünk is meg a Jobbiknak is megvan, hogy ez a 2018-as orbánváltás egyetlen, legalább matematikai esélyt adó forgatókönyve még úgy is, hogy a mi szavazóink nácziakkal nem! - része aligha fogja lenyelni, és ugyanez igaz a Jobbik szélsőségeseire is velünk kapcsolatban. Most mi azt mondjuk, Megyó megveszett, a Jobbik aszongya, aki ezt képzeli az mindhülye, de hosszú még 2017. Én azon se lennék meglepődve Vona hanuka párbeszéde után, ha nyáron a melegfelvonuláson kamiont indítanak, és jövő ilyenkor Őszödön jelentik be az Összesített baloldal - Jobbik technikai koalíciót.

Na,há' nem könnyebb és egyszerűbb volt inkább elvihogni az egészet? Mi? Hogy a jelenlegi baloldal nem engedheti meg magának, hogy előbb hülyét csináljon magából, aztán meg hülyét csináljanak belőle? Ugyan, egy ilyen kényes kérdésre válaszolgatás elodázásáért ez nem túl nagy ár.

 

 

295 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1412090953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd: D

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin 'lájktisz))

.......................

Ráadásul kutyahideg lesz)

ujszo.com/sites/default/files/photos/promoted/cooler2016010510355120.jpg
@kekex: reménykedjetek benne! mert különben, marad a zseb-fárajó, ameddig a szem ellát!
@putris72:

Eeeelopták a nyugdíjat. Hallod!!! Néhány évet kellett volna csak kibírni, és úgymond, minden nyugdíjas saját magát finanszírozta volna - államnak nem lett volna rá gondja -.
Vészesen öregszik a társadalom, nem lesz annyi kereső/befizető, hogy eltartsa az időseket.
Hollandoknál már 150 éve múúkodik ez effajta öngondoskodás (érdekes)!
Remélem, sok elaggott Orbán-hívőnek keseredik majd meg a farhát és a csirkenyak a szájában.
Normáális.........
@nincs1itt: Egyről beszélünk. A (képzett)munkaerő hiány elérte a fityiszagitPRopot is. :-)

Felvételi elbeszélgetés. Ctrl - C, Ctrl -V megy? Pöpec. Néha írjál valamit mellé saját kútfőből. Fel vagy véve.
@gazoló: Aztán ha már bolondoztok, akkor én is. :-) Csak úgy vagyok vele mint a 18 éves fiatal. Mindenről "az" jut eszembe. Csak nálamnál az "az" az a politika. :-( Macskahidegről is, kongó tankú tankról is. :-(

sztivan.tumblr.com/image/155290305893

Külön ajánlom a baloldali alak kezében a nyomtatott sajtó termék nevét. :-)
@húzzad neki shakespeare:

"Néhány évet kellett volna csak kibírni, és úgymond, minden nyugdíjas saját magát finanszírozta volna - államnak nem lett volna rá gondja -."

Azért te is tudod, hogy ez nem igaz.
Itt egy jól működő modell:

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=619:a-sved-nyugdijmodell&catid=65:az-...
@nincs1itt:
asztatatatát nem akargyák észrevenni hogy bizonyos "elütések" tréfák és hjumőr mások meg butaság jelei a műveletlenséggel karöltve

lásd még a levédiabasznádi "szótárat" delikvens címszó alatt és a magukat óóóóóóóhhhdehejj magyarnak képzelők igető egybe és különírási szabályainak leszarása PL.:
megakarta nézni ahelyett hogy meg akarta nézni-t írt vó'na...

brühüyyy
kkk
nem hoch deutsch
@Rodeo36: és jön és meg magyarázza... mert neki azt meg magyaráznija köll!

ááááá, siralmas. a hoch deutsch trennbar sem egyszerű műfaj...
@nincs1itt: Na látod az ilyen otó való igazán az amcsiknak. :))

"arról van szó, hogy ha a tervek szerint megvalósul a 700 millió dolláros beruházás Michinganben, akkor itt a Ford olyan modern autókat fog gyártani, amelyek teljesen benzinmentesek, és nagyjából 480 kilométer tehető meg velük egyetlen feltöltéssel. A cél pedig az, hogy 2020-ra már olyan autók gördüljenek le a gyártósorról, amelyeket már nem kell vezetni, nincs is bennünk kormány, vagy pedál."

index.hu/gazdasag/2017/01/03/donald_trump_general_motors_twitter/
@Gábris szomszéd: meglátjuk. én amondó vagyok, hogy a 480 km-es hatótáv, talán sikerül(szériában) 2030-ra, a teljesen
önvezető autók, hm. még később!!
Gyuribá in eksön. :))

A milliárdos üzletember szerint a választók tömegesen fordulnak majd el a mainstream politikai pártoktól, mert az emberek úgy érzik, becsapták őket és "az elit ellopta a demokráciát". Ez pedig végzetes lehet az Európai Unió számára.
Az Express beszámolója szerint a nagy befolyással bíró 86 éves üzletember a következőképpen látja a világ mai helyzetét:

"A nyílt társadalmak válságban vannak, és a különböző zárt társadalmi formák - a fasiszta diktatúráktól a maffiaállamokig - felemelkedése zajlik."
Soros szerint ennek az az oka, hogy a jelenlegi politikai vezetők cserbenhagyták a választókat, akik kiábrándultak a kapitalizmus és a demokrácia jelenlegi formáiból:

"Egész egyszerűen sok ember úgy érezte, hogy az elitek ellopták a demokráciájukat."

alfahir.hu/soros_gyorgy_2017_es_joslatatol_leesik_az_alla
@Gábris szomszéd: Már csak az a kérdés, hogy a "zárt társadalmak", mint pl túl kedves vezetőnk ner-e mennyiben független az amiktól?

A múlt század harmincas éveiben pont ámerikai pénzen "hízlalták" dolfit és nácikokait. :-( Ez ma már annyira nem is titok. :-( Szóval vajon a történelem ismétli-e önmagát? :-(

Úgy egyébként a kórisméje helyes, annyi kiegészítéssel hogy nálunk a kialakult zárt (és egyre csak záródó) társadalommal, az új feudalizmussal van a hócipője tele a többségnek. :-(
@rdos: "A múlt század harmincas éveiben pont ámerikai pénzen "hízlalták" dolfit és nácikokait."

Biztos vagy te ebben?? :)

scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/10405678_1287330561300186_8235796313267329196_n.jpg?oh=1fb1bf6d27702ee6f0f0e5a896528a43&oe=58E8CDFD
https://www.google.hu/maps/place/Mucsi,+7195/@46.4318741,18.3426898,8893m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x47428536ab78b3e3:0x400c4290c1e5ee0!8m2!3d46.4296609!4d18.393435

Zoltán? Jó. :-) Korábban már láttam ezt is (Jancsós Hernádis linked), de a kedvencem Tőle a szigorúan egy pohárkával. :-)
@Gábris szomszéd:
a világ és egyes fejek tele vannak téveszmékkel és ham,is információkkal az viszont igaz, hogy a Dolfit a német zsidók pénzelték lásd Krupp és a többi...erről van egy naccerű film is asszem két részes talán Visconti?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: A bánatból akasztod le ezeket e linkjeidet?

Miért higgyek abban amit egy politikus mond? Csak egy okot mondj rá. :-( Előre is köszi. :-)
@Rodeo36: Lehet benne valami. Említásre méltó lehet az is a cionistáink részéről, akiknek többsége 1930-ban feketeinges Betar-ifjú volt, és "olasz rendet" akartak a Közel-Keleten. Aláírták a הסכם העברה (Heskem Hávara), azaz a "Telepítési Egyezményt" a hitleri kormánnyal, üdvözölték a nürnbergi törvényeket. Akik megállapodtak Eichmannal, hogy együttműködnek, és angol helyőrségeket robbantottak föl. Tengelypártiság miatt kivégeztek cionistákat, s ma őket hősként ünneplik. Eichmannt sem azért csípték el (míg másokat futni hagytak), mert sajnálták a szegény Jób bácsit Zenthe Feri alakításában, hanem azért, nehogy csicseregjen, milyen titkos megállapodás volt a hitleri Németországgal. :)

Ja és a Betar indulója így hangzott:

"Mussolinié Itália,
Hitleré Németország,
A miénk Palesztina.
Éljen Zabotyinszkij!"

A Lehi-csoport fasiszta és hitlerista kapcsolatairól:
en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)#Relationship_with_fascism_and_socialism

en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)#Contact_with_Nazi_Germany
@gazoló: Ha mán pajzán téma. Most olvastam valahol, de nem találom. Nem biztos hogy pontosan idézem.

"Egy nő képes egy kapcsolatért orgazmust szimulálni. Egy férfi egy orgazmusért képes kapcsolatot szimulálni." :-) Lehet hogy nem is vicces?
@Rodeo36: Hitlerjugend, zsidó módra. Avagy a Betar berlini csoportja, 1936-ban, Berlinben.

mounadil.files.wordpress.com/2010/01/betarberlin1936biszd7.jpg

Hááát nem érdekes? :)
@rdos: DD

A dolgok átfedésben vannak)
Zorán mire gondolhatott 91-ben ezt énekelve?

www.youtube.com/watch?v=yEXyXXJE4-U

"Mert az volt a szép boldog idő
Se pénz, se bor, csak én meg ő
Az volt a szép boldog idő
Boldog idő

Nappal főleg vermet ástunk
Már vállig ért a szép jövő
De mi mindig fölül voltunk
Egyszer én, és máskor ő

Mondhatsz bármit, nekem tetszett
Ez az átkos múlt idő
Mert a sátor ott állt benne
És benne én, s benne ő

Nagy élet volt
Az ének szólt
A szív dobolt

Mert az volt a szép boldog idő
Se pénz, se bor, csak én meg ő
Az volt a szép boldog idő
Boldog idő, boldog idő
................................
Aztán összedőlt a tábor
Pont a béke kellős közepén
Maga alá gyűrt a sátor
És benne ő, és benne én
...............................
S mire lassan előbújtunk
Tábor nincs, csak szép idő
Megyünk sátor után nézni
Erre én és arra ő"

Jó éjt!
@gazoló: :-) Jó éjt Neked is. Mire gondolhatott? Verselemzésből gyenge voltam mindig is. Éppen ezért a "béke kellős közepére" tippelnék. :-)
@Gábris szomszéd:
a fijjug...oszt lött holló meg varnyú és káposzta vagy kausztika?

csak hugy eccerű legyen meg pisa

brühüyyy
kkk
@gazoló:
a zorrán gyütt ki a hang aszt gondolta hogy mégsincs orrpolipja? vagy mégis?

brühüyyy
kkk
hogy minő irodalmi remekek maradtak ki a zéletembűűűűűl?
@Gábris szomszéd:
még egy kérdés: Eichmann nem volt zsidó "véletlenűl"...jó lenne utánakeresni...milyen jó lesz ha netán yahoo-t bebasszák a kóterba 4000 évre akkó' ki fog ájvékolni?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
az a víz ent hál aki sohasem volt semmilyen táborban kivéve cserkészként, talán az az Eichmann ügynöke lehetett...egyre bonyolúltabb ez az ügy...pláne ha történelem mély bugyraiban is vájkálni kezdünk
mongyuk mingyárt ott ahol a Nagy Heródes (zsidó király ha valaki nem tudná) miért kaszaboltatta fel az összes egy hetesnél fiatalabb zsidó csecsemőket...csak nem volt holló kausztikus? vagy csak sima tömeggyilkos? és miért feszíttették keresztre a rómaiakkal a zsidő jézust a Názáretit?

és ha még régebbi események...esetleg?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Na erre még ez is. :)

A CIA elődje megpróbálta nővé változtatni Hitlert

index.hu/tudomany/til/2017/01/04/a_cia_elodje_megprobalta_nove_valtoztatni_hitlert/

Lehet, hogy a g..iék is ugyanezt akarjék Vonával terriblekken keresztül? :)
Amikor novemberben a Fidesz szemében egyre nagyobb szálkává váló Vona Gábor ellen megindult a kormányközeli sajtó, volt olyan nap is, amikor a Habonymédia lapjaiban és (egyik) tévéjében 12 alkalommal is foglalkoztak a Jobbik pártelnökének szexuális életével. Mennyire volt vajon hatékony az össztűz? Sikerült a választókat befolyásolni? Megnéztük.

index.hu/kultur/media/2017/01/04/egy_lejaratas_anatomiaja_vona_gabor_meleg_jobbik/
Ezen ki röhög?

Országimázs magyar módja, vagy keleti/déli/nyugati/északi nyitás kissé félresikerülve?
Egyébként meg mit ugat itten a szomszéd, nekünk magyaroknak? Megmutatta.

www.origo.hu/itthon/20170104-kabitoszer-miatt-koroztek-a-fulop-szigeteken-lelott-magyart-drog-gyilkossag-iloilo-petarda.html
Ha sírni szeretne és kihózná végre a kezét a biliból ( ha bírná ), és
"Ha érdekli az a feudalista hűbéri rendszert idéző konstrukció, amelyben Orbán hűséges embere a tao-pénzeken felül milliárdos országos és helyi önkormányzati támogatásokból épít saját sportbirodalmat, anélkül, hogy a fociban elért siker számítanának, olvassa el cikkünket."

Érdemes.

index.hu/kultur/media/2017/01/03/tallai_andras_nem_tud_valaszolni_sorozat_ujabb_kreativ_trukk/
Gondolom ezen sokan nem röhögik szét magukat ottan az usa-ban. Persze lűttek már ki nagyvadat is. Puska meg van dögivel.

index.hu/gazdasag/2017/01/03/donald_trump_general_motors_twitter/
@Gábris szomszéd:
de mértnemlehet: csiribí csiribá alapon macskává váltosztatni vagy esetleg: csótánnyá...

ha már a terry black ilyen ribanc és eladó mit ad neki a habony, hogy a terryblack ennyire élvezi és hogyan csinálják?

brühüyyy
kkkű

terryblack vazelinossárgarépával????
gepnarancs.hu/2017/01/tallai-andras-trukkosen-cenzuraz/

Ebben a történetben az a legszomorúbb, hogy a többi újságíró unottan nézi.
Ahogy Brüsszelben is, egy kivétellel mindegyik tudomásul vette, hogy egy kollégájukat csak úgy kiküldtek a teremből.

Szarosmagyarország, egy undorító ország. Az embernek a bele fordul ki a sok fideSSes szemétség láttán.
Ez a pacalfejű gané is egy birodalmat épít magának Mezőkövesden közpénzből, mint a g..i Felcsúton, aztán még azt sem szabad megkérdezni, hogy ugyan már mibűűű?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36: Jéééé hát így is lehet? :)

Egy ország, amely eltörölte az adósságokat, és most mégis mennybe megy

Idén január 1-jével tovább lazított Izland a 2008-as válság csúcspontján bevezetett szigorú tőkekorlátozásokon, így rövid időn belül teljesen lezárulhat az ország történelmének egyik legsötétebb fejezete. A válságból való kilábalás története így nyolc év távlatából visszanézve kisebb csoda, amiben a hagyományos válságkezelési intézkedések mellett szokatlan döntések is szerepet játszottak. A nagyobb bankokat hagyták csődbe menni, a vezetőket elszámoltatták, lakáshitel-elengedési programot hirdettek, vagy éppen egy 40%-os adósságelengedést nyomtak le néhány külföldi nagybefektető torkán anélkül, hogy a piac részleges csődként értékelte volna az esetet. A módszer nem volt mindennapi, az eredmények viszont őket igazolják.

www.portfolio.hu/gazdasag/egy_orszag_amely_eltorolte_az_adossagokat_es_most_megis_mennybe_megy.1.242077.html
@Oxica:

Azért ez a kiküldés lehet akár hivatali isszaélés vag szeméki szabadság korlátozása. Is. Tényi úr, merre teccik most feljelentgetni, mert itten is lenne mit. Többek közt az alapítványi támogatás jogellenes juttatását. Mert az is visszaélés. Mert állítólag nem a csaus rendszerben, hanem a fidesz demkráciában vagyunk.
444.hu/2017/01/04/meszaros-lorinc-15-20-even-at-napi-18-20-orat-dolgozott

Azért van bőr a pofáján rendesen. Aszongya a g..i, hogy ő sokat dolgozott azért lett gazdag.
Pedig itt szarosmagyarországon vannak még pár millióan akik a belüket is kidolgozzák, aztán még sem lettek milliárdosok, sőt milliomosok sem.
Arról meséljen ez a ganajtúró, hogy az állami közpénzekben való turkáláson kívül van e más jövedelme, mert szerintem a piaci versenyszférából egy kanyó megrendelése sincs ennek a bárgyú, tehetségtelen faszkalapnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: annyit kiegészítésképpen, hogy ez szinte annak szó szerinti megvalósítása, amit Soros javasolt a leköszönő Bush elnöknek és aki csak egyiket sem valósította meg és a demokrata obamiki sem!!!! hogy miért? arra a gyík szagértői majd mondanak sok mindent
brühüyyy
kkk
@Oxica:
gratula, a "ganajtúró" -ért a habakuki nem fog lebaszni, hogy nem elég cizellált a teknyővájó behelyettesítése kapcsán, lényeg hogy egy szar geci

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
jaaaa, a Krump Lee zseniális volt ezzel a twitterjével is...eltalálta a szarva köszt a tőgyit, de mikor a tweet odaért csak a töketlen tököset találta

azok a kocsik mind exportra készűltek volna, most nem lesz ilyen beruházás egyáltalán mert az usa ban nem éri meg, eladhatatlanná válik a kisautó, a gasguzzlerek meg bármibe is kerülnek státusz symboleumok és veszik hitelre... azaz adott egy hatalmas pofont és seggberúgást az igazi, valós gazdasági fejlesztési irányvonalnak

amint pár napja az usa röhög(zokogva és izzanaka a telefonfonvonalak a constituensek hívják a választott manusokat a kongressz nevű bűnszövetkezetben) a Kongresszus felszámolta a saját etikai bizoccságát...azaz mekk sem lehet kérdezni miért korruptak

a demagográcia csúcsai ugye fijjug itt a gyíkon és magyarázzátok is meg, jó? picinyeim?

brühüyyy
kkk
@Oxica: javallom, hogy olvass bele -ha másba nem is a címszavakba- a legfrissebb WAPO-ban!!!!

egy kérdés az egyik címhez: miért "törökök a legnagyobb célpontyai az isis nek"? csak nem az a gond, hogy Erdogan sem gazsulál a süsüéknek? és a saját úttyát akarja járni (bármi is az?) nem kér az "iránymutatás"-ból sem meg a nato nevű gittegyletből sem .... ugyi a zerdogan elleni "piccs" is azon az okon jött létre, hogy Erdogan befalaszta a nato bázist és sekisebe a repzajok ott döglöttek a reptéren??? meg puszi pajti lett regionális politikai gazdasági érdekből az oroszokkal és a perzsákkal valamint közvetve a kínaiakkal is akik most fekete seggűek ott washington alsón

brühüyyy
kkk

olyan sikoltozást amit ezek itt nyomnak a cénénin erről meg a hekkelésekről (jól kitalálta az ő habonyuk) hogy a képernyőt nem győzöm törölgetni a nyál csorog rajta
@látjátok feleim szümtükkel:
azért, mert a süsü gyerekei majdnem mind egészségtelenűl kövérek és zabálják az egészségtelen mekiket most visszavonnyák aszt a törvényt amit michelle obama kezdeményezett, hogy az iskolai ebédek csakis egészséges ételeket tartalmazhatnak
a kölkek (állítólag kidobják?) most ezért és nem másért mexüntetik a gyereket a mosdóvizzel

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
ugye megy a dili az orosz hekk miatt
Krump Lee összetrombitálta az összes süsü intel édzsenszi -t (mind a 17-et!!!) mára!!! és mitaggyisten az intelék péntekig kértek haladékot...mert ugye ott kérdések lettek volna feltéve, kényelmetlen és kellemetlen kérdések

most nem tudnak válaszolni azonnal az elnöknek (már majdnem az) pedig hónapok óta üvöltenek hogy vannak bizonyítékaik??? és akkor az elnök miért nem "tudhassa"?

brühüyyy
kkk
Ha a ligetvédők nem szabálysértők, akkor a rendőrök mik? Mit is követtek el?

"A bíróság sorban szünteti meg a ligetvédőkkel szembeni engedetlenségi szabálysértési eljárásokat."

hvg.hu/itthon/20170104_a_birosag_kimondja_nem_szabalysertok_a_ligetvedok#rss

Kérdés: ki nevet a végén?
Kunhalmi ezen rötyögött? mer tén nem tudok.

"Oldalanként már ötvenhat millió forintot kapnak az olimpiai tanácsadók"

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=205096
breaking)

"ELTŰNT KÖVÉR LÁSZLÓ BAJSZA"

www.youtube.com/watch?v=1enRE2hXQW8
@látjátok feleim szümtükkel:
ez a cikk arra válasz, hogy nem megoldani akarják a problémát, hanem minél több fizetős egészség(élet)bisztosítást köttetni a delinkvensekkel, akik abban szenvednek, hogy sohasem kezelik ki őket mert akkor nem fogy az orvosi óra és a gyógyszar

és ez a saját atnulmányuk minderről:
www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2016/12/27/the-u-s-spends-more-on-health-care-than-any-other-country-heres-what-were-buying/?wpisrc=nl_draw2&wpmm=1

brühüyyy
kkk
@gazoló:
és a kövérlaca nem tűnt el a bajszával együtt?

brühüyyy
kkk

még temetés sem kellene
Mi az: se nem polgári, se nem konzervatív, se nem keresztény? Viszont cserébe aljas, hazug és korrupt. :)

alfahir.hu/mi_az_se_nem_polgari_se_nem_konzervativ_se_nem_kereszteny
@Gábris szomszéd:

semmiféle hekk nem volt, csak a szart keverik...most lesznek elnöki rendeletek most jelentette be a házelnök és a viceházmester (májkpensz) a korporéjtamérika most tobzódni fog az ESSO elnöke lesz a külügyminiszter és a jó orosz süsü viszonyokat arra használja hogy megvalósíccsa multitrilliós üzletét ami persze kölcsönös előnyökkel jár és a büntetéseket soxorosan kompenzálja amiket egyébként meg is fognak szűntetni mert putyin van annyira bölcs hogy ez lesz a feltétele kölcsönös előnyök

szép kis izé ez és még csak prezident elek van mi lesz ha majd nem elek hanem donald kacsa krump lee lesz őfensége???
brühüyyy

a zanyagi érdekek mindenek felett még ha az egész nép belepusztul is lásd ugyaneszt levédiabasznádon kicsiben és HUF ban ugyanannyiért mint usd azaz hamispénz alapon számolva

kkkkkkkkkkkkkk
Na ja, erről írsz, arról hogy Tállai sajtótájékoztatóján elvették a mikrofont a HírTV újságírójáról, persze nem. Könnyebb a baloldalt fikázni mint tenni valamit a fidesz kormány ellen
@Rodeo36: Röviden tömören? Szerintem egy abortusz, sokkal nagyobb lelki sérülést okoz egy édesanyának, mint bármilyen reklám.
@Gábris szomszéd:
ragyogó(KKK)
szóval a nemkívánatos azaz az ucca által nevelt gyerek vagy az éhező és hajléktalan gyerek az már nem érdekes, csak szülessen meg, az itteni adatok aszt mutattyák (és nem hazudnak) tinédzserek hajléktalanok mert nem kívánatosak és üldözik bántalmazzák őket a "családban" különösedn mióta nincs itt sem zárt ideggyógyintézet csak Onario tartományban a múlt évben az őrűltek 23000 bűntettet követtek el...

a nemkívánatos elhagyott és kékre zöldre vert gyerek pont azért mert semnki sem akarta -és nagyrészt nem is tuggya- eltartani!!!!!!!!!!!! százezer számra adnak rendőrségi bírósági ügyeket amik közpénzből vannak finanszírozva, a börtönök is ahová a fiatalkorúakat is bezárják, hacsak nem haggyyák az uccán éhezve fázva mert az állam nem költ rájuk, mert van csalággyuk

szóval ennek alapján én a lelki sérülést ennek alapján szemlélem és az az anya aki pusztán anyagi megfontolásból azaz felelősséggel a gyerek nem akarása mellett dönt aszt nem szabad bántani hanem mindenkinek jobb vagy valaki aki anóbortuszellenes fogaggya a százezerszám nemkívánatos gyereket és ha megéri felnőttet akik ilyen lelki sérüléssel életképtelenek

erre is várok választ és részleteset
@Rodeo36: Sajnos én nem vagyok ilyen cizellált. Egyszerűen csak előtem lebeg a szentírás igéje: "az élet megjelent a földön". Madách Imre is megírta az "Ember tragédiája" című művében: az élet célja a küzdés maga. Érdemes nem feladni és ha végkép nem kell valakinek egy gyermek, legalább a kórház előtti inkubátorba tegye bele, ahelyett, hogy megöli a gyermekét.

444.hu/2016/12/26/ujszulott-csecsemot-talaltak-a-miskolci-korhaz-inkubatoraban
@Gábris szomszéd:
most volt egy szétválasztott és zártajtós demokrata és konzi kongresszusi ülés ...hááááát asszem Rossini Ory grófja-ban lett híressé ez a mondat: "úgy hiszem, hogy rólam hallgat"

azaz nem aszt kell figyelni amit mond, hanem aszt amit nem mármint Krump Lee Don Ald @ Odefasza kripli

brühüyyy
kkk

fogtok még csodálkozni

a lindsey graham aszt zokogta bele a cnn kamerájába élőben, hogy: NE HIGGYETEK A JULIAN ASSANGE nak

nem volt több érve
@Gábris szomszéd:
eccerűbb ha nem hozunk létre egy kétlábon járó szénalapú organizmust "aminek" a társadalmi értéke nulla...lebegjen ez a szemed előtt a kapitalizmus nem egy jótékonysági intézmény...egész népeket képes kiírtani egy könnycsepp nélkűl ugyanakkor egy döglődő bálnát amit a sok teherhajó zaja megbolondított és a partra úszott aszt képesek sósvízzel locsolni hogy tovább szenveggyen mert megmenteni nem tuggyák a csecsemővel ugyanez van

adakozzatok a rákos és nyomoréknak született (nem abortálták pedig a IT is ismeri a szót uccsó mentsvár) gyerekekért(nek) se lába se keze de szépen mosolyog a kamerába és akkor ácsolnak neki valami izét és jéghokizni fog 3 percig amíg a kamera ott van és a milliomos jéghokis ad neki 500 dollárt amit most nem új zoknira fog költeni

undorító

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: az a nagy büdös harci helyzet, hogy én megsértődnék egy tisztességes ganajtúró bogár helyében, mert az keményen megdolgozik a golyóbisáért

ezek az emberek nem nagyon hasonlíthatók semmiféle élőlényhez, bár én is használom a lapostetyű hasonlatot, ezennel kérve elnézést a tetvektől
@wowerman: ez egy kiváló hozzászólás volt

lám megtudtuk, mi is az oka az orbán ellenes harc sikertelenségének
Én, mint hívő katolikus, az abortuszt síma gyilkosságnak veszem, hiszen ma már nem az abortusz a védekezés egyetlen formája. Nem veszem szószerint a katolikus dogmákat, mert ott a védekezés is tilos, dehát annyi mindent irtak össze az idők folyamán, aminek Jézushoz (Istenhez) semmi köze. Na, de most a "senkinek nem kellő gyerekekről"..ilyenek nincsenek, csak maximum nem találta még meg az őt szerető szivet. Világ életemben nyomorult, elhagyott, segítségre szoruló emberpalántákért voltam ott, ahol voltam, és láttam, hogy egy jó szóért, egy símogatásért a lelkét is eladná. Vagy le kell őket hajigálni egy magas hegytetőről? Nem inkább megteremteni a nehezebb életükhöz a könnyítő feltételeket? .....szomorú lettem:((
@evasanyoca:
drága nyanya, az uccsó mondatod telitalálat!!!!!!!!!!!!! és én is szomorú vagyok

prezident elek most teszi piac alapuvá a süsüék teljes egészségügyét, ami már most is triiliókba' fáj azoknak akik fizetnek érte és trilliós profitot hoz a biztosítő társaságoknak valamint a gyógyszeripari gyilkosoknak
az egész usa ban!!!!!!!!!!!! írd és mondd összesen 5 darab rák klinika műxik, piaci alapon, azaz ha valakinek nincs életbisztosítása évente 16000-28000 ért!!!! aszt nem veszik fel és megdöglik

ez is emberiesség de human izék akik a bombázások áldozatait számolják egyenként (hogy hogyan még nem értem e technikáját??? minden bomba után odamennek és összeszedik a szétszóródott végtagokat összerakják és azonosíttyák DNA alapon? és tuggyák, hogy nem isis volt hanem pisis?)

mivel saját statisztikéájuk szerint a Föld egyetlen demokratikus országában a lakosság 45%-ka létminimum alatt kénytelen akkor számold ki 328 millió lakosból ez mennyi és mennyi lesz az útszélen hagyva mert nem lesz neki más mint zsilett vagy a encián esetleg az uccsó filléreiből némi heroin

brühüyyy
kkk

jézusnak ehhez semmi köze isten meg mindíg félrenéz
@evasanyoca:
hogy tuggyál számolni
számok:
Real Median Household Income in the US
2015 1 Year Change 3 Year Change
US $55,775 +3.83% +5.17%

4 fős az alapcsalád (household) -28000
marad fejenként és évente 6943/12=578

kiadások saját statisztikájuk (csak hogy a világ leg...jét lásd)
CONSUMER EXPENDITURES--2015

Average expenditures per consumer unit(1) for 2015 were $55,978, a 4.6 percent

increase from 2014 levels, the U.S. Bureau of Labor Statistics reported today.
During the same period, the Consumer Price Index (CPI-U) was virtually
unchanged, rising 0.1 percent(2). In 2014, spending increased 4.7 percent.
Average pre-tax income per consumer unit increased at a slightly slower pace
than expenditures, up 4.1 percent from 2014 to $69,629.

brühüyyy
kkk

naccerű nyomor
@evasanyoca:
a US számai aszt mutíttyák kéken fehéren, hogy a fogyasztó kénytelen többet fogyasztani, mint ami a jövedelme, csak hogy a minimumot tarthassa azaz a hitelkártyák 15-18%-os kamatai is terhelik, azaz egy olyan leszálló spírálban(örvény) van, amiből nincs kijövetel... azaz sokan

brühüyyy
kkk
@evasanyoca:
pénzet?

brühüyyy
kkk

pick dáma és kőr király és a frakk ász????
@Rodeo36: pikk, kőr, káró, treff.... a Frakk egy kutya...kkkkkkkk
@evasanyoca:
jaa de abban nincsen hjumőr

káró katona és a tök alsó vadászik a kisbalatonon békára és elkaptyák kőr bubit de nem tuggyák megsütni

és akkor treffli lesz az egész ügy

brühüyyy
kkk

és hol tartassz az olvasásban? megolvastad?
@evasanyoca:
Chelsea Hotspur/ orosz usa jéghoki + vodka

brühüyyy
kkk
mint látom kiürültetek, mint lukas hordó

nektek is ugyanaszt csak egy fél méterreol hosszabbat és legyen csípős

brühüyyy
kkk

ez a szokás a gyíkon éles vitáról szó sem lehet, olyankor mindenki lelép
@Rodeo36: Már tegnap akartam reagálni, de bármilyen hihetetlen éjfélig nyomtam az igát, csevegni meg csak utána. Már ha bírok, meg van kedvem még egyáltalán "klampírozni".

Rodi. Az olvashatatlanságig szétesett mondandód. Értem én hogy humor meg szóvicc és e kettő közös részének az áthallása. A kevesebb több. Ha már játszunk a szavakkal. Mondjuk ez a legkisebb baj.

Másik téma. A mai ország fele, vagy lassan már több mint fele szó szerint nyomorog, a csókosokat leszámítva a maradék alatt is inog a szék, vagy legalább is a kilátások nem egyértelműek.

Erre jössz azzal (angyallal egymás alá játszva) hogy ámerikában mekkora a baj, hogy ciszjordániában az őslakosok már nem-alig laknak, hogy a migráncs = terrorpista és tehát migráncsveszély - terrorpista veszély - óriásveszély (öö, nem ez a Hófehérben volt, boccs, ezt nem mondtad). Boccs ha valamit a panelekből kihagytam.

Röviden, van nekünk ölég bajunk itthon, ne tereld a figyelmem a "kihaló bálnák" felé, mert - és nem akarnék érzéketlennek tűnni mások bajával szemben, de a sok internacionalista kitekintés - terelés után még a végén azt fogom hinni hogy a többpártunknak és kurmánynak dolgozol.

A "fel vörösök proletárok" és "Jamaika a jamaikaiaké" fél évszázada se volt jó, csak akkor nem volt jobb. Most sem jó. Keress jobbat. Akkor meglehet szóba egyelednek veled a népek.

Angyal meg ugyanezt "tólja" csak ájtatos keresztyénben és nemzeti barnában (hol arabbarát, hol nem - azaz igencsak kelekótya feltéttel).

Röviden, unalmasabbak vagytok a 3x8-nál. Bocsi, ez van. :-(
@rdos: és akkor et még nem is olvastad?

"Egész egyszerűen sok ember úgy érezte, hogy az elitek ellopták a demokráciájukat."

alfahir.hu/soros_gyorgy_2017_es_joslatatol_leesik_az_alla

Ne légy ennyire uncsi. :)
@rdos: A berlini merénylő békésen sétált egy brüsszeli vasútállomáson. Anis Amri még a köztéri kamerákba is belenézett, és az ISIS jelét mutatta.

index.hu/kulfold/2017/01/05/a_berlini_merenylo_az_isis_jelet_mutatta_ujjaival_egy_kozteri_kameranak/

Ugye milyen jól meg van szervezve a terrorelháritás Európa szerencsésebbik felében is? :)
@rdos: kösz, akkor "csak" a lényeget nem "kaptad el"!!!
azért írom azokat a példákat amiket én közelről szemlélek, mert nagyon hajaznak a levédiabasznádon már kb 27 év óta fokozatosan kialakult (mint írád ma már elviselhetetlen) izéire!!!
semmi több

most itt tőlem délre szépen kiteljesedik az ami ma már tobzódik levédiabasznádon...kész pont

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
Soros nak most is igaza van...a katolikus egyház és a hozzátartozó vallási dili és a hit a valamiben ami sohasem volt és sohasem lesz de olyan jó lenne az ugyanaz zöldben a korán követőinek: rendet kell csinálni és aszt fenntartani ehhez doktrínák kellene amik a bibliában és annak perverz másolatában a koránban le vannak fektetve csak követni kell gondolkodás és szabaccság nélkűl a szabaccság (lásd "libsi") az rémisztő!!!!!!!! tenni kell valamit parancsok nélkűl és önállóan gondolkodni de ez a hangyáknak nem megy a bolyban rend van és mindenki végzi a dolgát kérdések sohasem merűlnek fel hacsak én arra nem megyek és a közeli pocsolyába vezetően cukrot szórok vastagon a bolytól a pocsolyáig akkor az anya kivételével mindenki belefullad a pocsolyába de legalább egy hím meg marad és magdugja a zannyát és az egész folytatódik ott ahol abbahagyták
most van a "demokrácia" és annak exportya mint fóő doktrína amiből egyetlen dolog hiányzik (NAMIIS?) hát a demokrácia maga eszt a levédiabasznádi parlament gyakorolja már régóta minima kalkula 2010 óta az usa most fejleszti ki a kongresszus tegnapi döntése az első lépés volt ehhez de ott most minden fel fog gyorsúlni

európa egy vén ribanc még mindíg maradt sok minden a gyarmatokról és folyattyák is a gyarmatosítás újabb formáit egyik érdekes formája ki tud a másikkal jobban kibaszni: és ez globális

és lőnek és megdöglenek de tilos az abortusz több millió halott kutya fasza a néhány eltévedt fasz következményeitől de aszt a korán és a biblia egyaránt meg a az a kósher...
szóval:

brühüyyy
kkk

ébresztő a koporsó helyett a szemétdombon
@Rodeo36: Nekünk annyi, meg amúgy is uncsik lettünk. :)
@Gábris szomszéd: A gyorsreagálású erők hozzátok képest a lacának faca. :-( Csak az ábrát figyeld, minden a drótozáson múlik. :-)

kard.blog.hu/2016/06/04/az_egyetlen_bajuk_sorossal
@Rodeo36: Örülök ha segíthettem. :-) A lényegkapásT majd talán meló után.

Kellemes együttes agitpropozást kívánok mindkettőtöknek.
@Oxica: Búék! Lajos sajnálatosan el fog hunyni időben, nem? Osztjónapot.
@rdos:
azmijaza zagitprop? elmagyaráznád, jó melót!!! fizetnek is érte?

brühüyyy
kkk
@rdos: Toljad neki. Tavaly még nagyképű voltam, mostmár tökéletes vagyok. :)
@rdos:
belőled a tömény irígység beszél

brühüyyy
kkk

koccinccsunk almával...csak úgy harsog
@Gábris szomszéd:
szerintem rátalált, de nem akarja elárúlni senkinek még aszt sem, hogy por, kristály, vagy folyékony? de jól hat (nem 7)

brühüyyy
kkk
444.hu/2017/01/05/nemzetunk-ereje-a-fegyveret-ismero-allampolgar

Elvtársak!

Ha a magyarok megtanulnak célozni, az nem túl jó hír ám önöknek elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Jóvanna! Akiknek lenne mire emlékezni, már nincs mivel, akinek meg van mivel, azok akkor még hátulgombolósak voltak, amikor a munksőrséget megszüntették.
Ezen szétröhögöm magam.

"Hozzátette: más országokban is van példa arra, hogy elsősorban, de nem kizárólag baloldali pártok a muszlim választók szavazataival kerülnek be a törvényhozásba.", " jelentette ki Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója...".

Mondjuk arról mélyen hallgat, hogy a letelepedési kötvénnyel már ide pakolt gazdag migráncsok mit és hogyan is befolyásolnak, főleg az olyan fáraósok.

Azért arról is beszélhetett volna ( ha már kutatja is ), hogy a betelepülő nem kap azonnal szavazati jogot, kivéve a fizetős kuncsaftot, akinek a magyar adózó kamattal fizeti vissza a leptelepedést, és ezért örökre itt marad a nyakunkon.

www.hirado.hu/2017/01/05/a-migransbarat-politika-tonkre-is-teheti-a-kozeposztalyt/
index.hu/gazdasag/2017/01/05/gyorsan_betoltak_bakondi_gyorgy_fiat_is_egy_1_4_millios_allasba/

Szétröhögöm magam, mert az Együtt azt gondolja, hogy a fejlesztési miniszter mer maga dönteni.

"Az Együtt közleményben szólalt fel a megoldás ellen, kifogásolva, hogy Orbánhoz hasonlóan más fideszes politikusok gyerekeinek „saját lábon állását” is megtámogatja az állam. Az ellenzéki párt azt kéri Seszták Miklós fejlesztési minisztertől, hogy vonja vissza a kinevezést."

Mellesleg egy miniszterelnöki főtanácsaónak miért van joga a tv-ben úgy nyilatkozni, mintha ő lenne maga a miniszterelnök?
Ezen vajon az amerikai választók röhögik szét magukat? Teccik nekik, hogy apura szavaztak, oszt a család dirigál? Ez Hofitól olyan ismerős.:D

privatbankar.hu/makro/trump-durvan-elszamithatta-magat-mi-lesz-ebbol-ket-het-mulva-302260
Tessék szétröhögnie magát!

Ha inger jön magára, hogy bemenjen a kapun, és ezért a szomszéd kilincsét többször le nyomja, akkor könnyen úgy járhat, mint ezek a külföldiek, akikről honnan is tudták a leskelődéskor a pancsó arénában, hogy külföldiek? Hehehe.

"„cselekménye a közrend, közbiztonság veszélyeztetésére, szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetésére utalt..
A rendőri intézkedés jogszerűségét a fentieken kívül az is indokolta, hogy a négy fő közül három fő külföldi (német állampolgár)"

Ha ennyi röhögni való akad kis hazánkban, nem is tudom miért ekézi mindenki Ágikát, ahelyett, hogy röhögne.
mno.hu/kulfold/lelkesz-lopta-el-a-gyerekek-karacsonyi-ajandekait-1379665

Nem is tudom miért csudálkoznak a vallási felekezetek, ha a nép időnként szétröhögi magát rajtuk. Illetve magunkon, hogy ennyire hüjére tudják venni a népet, rajtuk inkább sírni kéne.
süti beállítások módosítása