Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.01.05. 09:33 Fabius

Eljött a rendszerváltás vége!

Megjöttünk. Ti sem gondoltátok volna, hogy ez is eljön egyszer, meg én se. De itt vagyunk, eljött a rendszerváltás vége. Hogy honnan tudom? Például onnan, hogy 27 éve hallgatom, miféle két feltételnek kell teljesülnie ehhez:

1: Lengyel László leveszi a szürke kardigánt. - Mostanában mellényben csapatja, pipa.

2: Kövér László levágatja a bajuszát. - Bingó, Morcos Bajusz házmester úr megszabadult az ikonikus szőrzettől.

Elképzelem a pillanatot, mikor a szőrzet nélkül Atyuska ölébe ült először...

kover1.jpg

Meg például onnan is tudom, hogy vadonatúj szelek fújnak mindenféle nyomozások terén. Eddig nem nyomozgattunk igazán se a Hosszú Bájtok Éjszakáján, nem törte magát senki azért, hogy a Nagy Hekkerháborúnak valódi következményei legyenek, de akkoriban még ugye nem felségárulás volt a vétség. Na, most viszont ilyen ügyben nyomoznak, a meghekkelt Orbán interjú körüli balhé nem zárult le annyival, hogy - bármiféle nyomozati eredmény nélkül - kirugdostak 5 embert a renitens lapcsaládtól.

Meg onnan is tudom, hogy luxus-jobbbaloldal ide, urizálás és kivagyizás oda, valahol csak ismerték a mértéket. De most már nem egyszerűen luxus bármiről beszélünk, hanem pénzügyi fekete lyukról Kedves Vezetőnk új trónjának és fingópárnájának kapcsán. Mintha nem egy gyógypedagógus és mezőgazdasági gépész lurkója, hanem Dareiosz egyenesági leszármazottja lenne. Aki nem baszakszik holmi aranyozott budikefével, mint az egykori szomszéd basi, hanem berendezteti a "dolgozószobáját" mint Brunei szultánja.

Lehet, hogy elérkeztünk a rendszerváltás végéhez, de abban nem vagyok biztos, pont ezt és pont így akartuk volna.

73 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6612098487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindennek meg van a maga ideje, mint tavasszal a pitének. A rencerváltásnak is vége szakad eccer.

Lehet, hogy a bajusz ingerelt valakit? Én speciel nem szerettem a nagyapámét, mert mindig szúrt.
"Orbán Viktor hat teremből álló dolgozószobáját külföldi aukciókon kell majd feltölteni, " - a puritán kormányzás, az. Meg a szerénység...

index.hu/belfold/2017/01/05/penzugyi_fekete_lyuk_orban_uj_szobaja/
az mindíg attól függ mijarencer és mire váltodzik? mivel mérik? dehogy mérik...lopják! példának okájért (ez nem radosnak szól, ő melózik, nem érti) egy 12 dimenziós fraktál is rencer, meg egy fekete pont a semmi közepén....az is rendszeresen pont, namost felmerűl a kérdés (bisztos, hogy felmerűl?) ki rakja újra a terűlj terülj asztalkát??? az nem egy hülye? ugye -gondolomén- ha neki csak a rakás marad minden egyes alkalmommal egy bizonyos idő után -pártállástól függetlenűl, meg hogy tuggya e kimondani sercegősen, hogy libsibolsi- kiderűl, hogy át van vágva a palánkon mint a szar...és akkor sem, csak blogzik?

hááát akkó' feleim isaporéshamuvogmuk

meg:

brühüyyy
kkk
@Fabius:

Hehehe.

Azért én valami közelebb lévő érintettre tippelek.
gepnarancs.hu/2017/01/a-hajo-sullyed-az-uri-kozonseg-tancol/

"2017 valamivel rosszabb év lesz, mint 2016, ami nem sokat mond, hiszen az is nagyon szar volt. Nemsokára jön azonban a farsang, amikor mindenki álruhába öltözhet. Az igazi magyarok busónak, és mindenki örülhet, vigadhat mert a föld továbbra is forog és kering a nap körül, bármit is gondoljanak erről az új bunkók. Az emberek, a szegények és a gazdagok is – egyelőre még egyformán – bizonyos idő elmúltával átadják a testüket a teremtőnek, helyükre új idióták születnek, és persze zsenik is, úgy 50-100 évenként egy, vagyis minden megy a maga útján. Az idióta demokraták pedig ciklikusan vereséget szenvednek, a háborúk friss vért és új pénzt pumpálnak a maródi gazdaságokba, a gazdagok gazdagabbak, a szegények szegényebbek lesznek. A háborúban a fegyverkezés, az újjáépítés alatt pedig az arra fordított állami pénzek miatt. Az elvtelen, lelketlen pénzsóvár, hazug messiások nem veszítenek népszerűségükből. Az egyre szaporodó sátoros ünnepeken a zene – ahogy a Titanicon is – elnyomja a süllyedni készülő lélekvesztő eresztékeinek recsegését, miközben a fedélzeten az úri közönség önfeledten táncol…"

Valahogy így állunk 2017 elején, pláne ha a g..i dolgozószobájára gondolok.
Mondjuk az nem vigasz, ha g..ikkel együtt süllyed el szarosmagyarország gyorsnaszádja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
index.hu/gazdasag/2017/01/05/tiborcz_uzlettarsa_allhat_az_otszoros_aron_vett_melygarazs_mogott/

Tényi nertárs vajon olavasta már?
Miért is nőtt meg hirtelen a garázs értéke? Netán azért, mert úgy is az adózók fizetik? Vajon felszámították a vevőnek az alkotmányos költséget (is)?
gepnarancs.hu/2017/01/ezer-futballpalya-epult-tao-bol-az-elmult-ot-evben/

Szarosmagyarország erősödik, az ezer futballpálya országa.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Van lóvé, el sem tudják(juk) költeni. Egy dolgozószobaberuházás a legjobban hozó biznisz!

www.portfolio.hu/gazdasag/ugy_ki_van_tomve_az_allam_penzzel_hogy_azt_el_sem_hiszed.1.242160.html
@látjátok feleim szümtükkel:

Ugyan, mindössze annyi történt, hogy a trónörökösök így értik a saját lábon állást.

Saját nemzetük lábán állnak.
gepnarancs.hu/2017/01/megis-mi-kerul-orban-viktor-irodain-4-milliard-forintb/

Puritán, plebejus kurmányzás van elvtársak. Nem vagyok vagyonos ember, nem is voltam és nem is leszek soha, csak szeretem a szépet, na, meg a pénzt. Már ez is baj?

"Mi magyarok" "miniszterelnökétől" ne sajnáljuk ezt a "kis" luxust, hiszen még helikopter leszállópálya sincs a "dolgozószoba" tetején, nincs hol kimenekíteni a g..it ha úgy hozza a sors.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
UI

Na meg, tudjátok milyen drága az a sok velencei tükör? Lehet hogy a 4 milliárdból kisefussa. :) Hozzá kell nyúlni a TAO hoz is.
A felcsúti napkirály, ne ám már hogy ne tudja gyakorolni a pávatáncot a tükör előtt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/05/a-hos-bicskei-rendorok-terrorveszelyt-haritottak-el-orban-hazanal-a-nemet-tevestab-zsebeinek-kipakolasaval

"egyikük megfigyelte a cselekményt és szólt a másiknak, aki telefonált a rendőröknek, közben a harmadik tanú kamerán keresztül figyelte az eseményeket, amit egy negyedik tanú is megfigyelt, aki rádión értesítette az ötödik tanút, hogy az is láthassa, hogy több személy nyomkodja a kilincset.

Az igazságot könnyen tisztázhatná a tanúvallomásokban is többször említett biztonsági kamera felvétele, de sajnos az már nem volt meg a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak, amit Orbán Viktor alapított."

Sajnos az már örökre eltűnt mint récsöl telefonja.
Meg különben is, Hadházynak egy gülenista a fogorvosa, úgyhogy igenis terrorveszélyben volt a "miniszterelnök úr"
Hálát adhatunk az égnek hogy nem történt baj. Javaslom, egy gyodakerítés felhúzását Felcsút köré a terrorveszély elhárítása céljából.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/05/bakondi-gyorgy-fia-lett-egy-allami-vizmuceg-vezetoje

"Erről az állami vállalat decemberi közgyűlésén döntöttek, ahol Ritter Géza vezérigazgatónak indoklás nélkül, három nap határidővel köszönték meg az eddigi munkát."

Hát ennyi. Rendszerváltás? Ja. Visszajöttek a kommunisták, a legalja fajtából.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Szerintem azért vágta le a bajuszát, mert a Felcsúti Gecinek már régóta szúrta a valagát, de most, hogy kiújult az aranyere, végképp fájdalmassá vált Morcos exBajusz seggnyalása.
444.hu/2017/01/05/kirugtak-kadarkai-endret-az-echo-tv-bol

Eljött a rendszerváltás. Már a nyilasokra is lőnek.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: WIFI-t meg nem is kért. Minek az? :)
A miniszterelnöki palotából néhány tízmilliót át lehetne csoportosítani arra, hogy a levegő szennyezőket hatékonyabban derítse fel az illetékes hatóság. Nem egyedi jelenség ami Pomázon tapasztalható.

nepszava.hu/cikk/1116771-vegyszerrel-szennyezett-hulladekfa-a-fagyoskodoknak/
Nem kell sietni, még nincs vége.

"A munkaerőhiánynak elsősorban demográfiai okai vannak, a munkaképes korú népesség fogyása miatt évente 40-50 ezerrel kevesebb ember dolgozik Magyarországon..."

No, ugyé mindjárt nem is olyan szép az a mindenki dolgozik statisztika.

www.hirado.hu/2017/01/05/fogynak-a-dolgozni-birok/
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/hatalmas_pofara_eses_var_trumpra.627225.html

Trumpi eddig nem tudta, hogy az éremnek két oldala is van, most majd megtapasztalja.:D
Természetesen, nem ért véget a rendszerváltás ! Talán úgy, a közepén tarthatunk. Nálunk az egészre nyugodtan számíthatunk 50-60-70 évet, ez egy ráérős nemzet, meg aztán a kultúrája sem engedi, hogy csak úgy belerohanjon akármibe is ! Ezalatt meg halálra sérti magát keresztbe és kasul, amire eljön a várva várt, nem marad egy meg nem sértett, fel nem borított egzisztencia sem ! Hja, a világ közben úgy elfejlődik mellőlünk, hogy rá sem ismerünk, és ennélfogva az egészet - kezdjük majd előlről. Méghogy kompország ! Spiróland !
@NemodaBuda:

Igaza, igaz, mintha magam mondtam volna.:D

Persze Pató Pál már régen megaszondta, hogy ej, ráérünk arra még. :(
Eljött a rendszerváltás vége...és nekünk is végünk van?

"... Egy nemzet visszautasítja a történelem által neki felkínált egyszeri, megismételhetetlen lehetőséget, és helyette ismét a biztos kudarchoz vezető útra lép. Önként, külső kényszer nélkül. Ráadásul ezúttal a sajátjai nyomják el. Ami azt illeti, még nem vagyunk az út végén, de a kudarc már befejezett tény. Csak a mértéke kérdéses, az, hogy hány évre esünk ki megint az időből. Újra úgy negyvenre, vagy ezúttal végleg? Inkább nem tippelek.

...Egy nemzet leépülése és minden kór és nyavalya, ami ezzel együtt jár, nem egykomponensű fejlemény, de többnyire van egy legerősebb komponens. Nálunk ezért a címért nincs verseny, a jelenlegi miniszterelnök, stílusosan, örökös bajnok.

...Ez azok ösztönös veszélyérzete, akiknek a hatalom kizárólag arra kell, hogy szabad hozzáférésük legyen minden olyasmihez, amire a miniszteri fizetésük nem lenne elég, és ami törvényesen nem járna nekik. És mivel sikerült is a teljes államapparátust saját kielégíthetetlen mohóságukhoz alakítaniuk, s ehhez az ott dolgozókat vagy hallgatásba kényszeríteni, vagy a cinkosukká tenni, az ország ügyeinek intézésében jóformán nincs már egyetlen átlátható, támadhatatlan, egyszóval jogszerű és demokratikus mozzanat. Olyanná vált az államélet, mint egy film, amelyben a mit sem sejtő alkalmazottak háta mögött ügyesen álcázva egy bank kirablása folyik."

Érdemes és tanulságos elolvasni:

www.blogaszat.hu/2017/01/bruck-andras-harom-szo.htm?
@Oxica: A budai Várhegy teli van barlangokkal, titkos folyosókkal, nem tudtad?
Mészáros Lőrinc-közeli céget MSZP-Jobbik-közelizett a Fidesz, hogy elmeneküljön Kun-Mediátor Marcsika baljós árnyéka elől

Egy olyan céggel akarják az ellenzéki pártokhoz kötni a karcagi sufnibankár-királynőt, amelyik már rég Mészáros Lőrinc birodalmához tartozik.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2017%2F01%2F05%2Fmeszaros-lorinc-kozeli-ceget-mszp-jobbik-kozelizett-a-fidesz-hogy-elmenekuljon-kun-mediator-marcsika-baljos-arnyeka-elol
@AKIsTUDATLAN: D

"Pénzügyi fekete lyuk Orbán új szobája"

...minden nap a lopásaikról szól,dolgozószoba milliárdokért megírt olimpiai faszságok,pszihológus a 'melóhoz,lölö,pölő..etc. mikor lesz már elég????

.......................

Ők is lopnak))

liked.hu/elet/vicces/17-tetten-ert-csenomano/
@Fabius: Örülök, hogy újra jelen vagy, már kezdtem aggódni. Boldog új évet Mindenkinek!
eletbenmaradnanak.hu/comics/arany-janos-a-walesi-bardok/
@Oxica: esküszöm nem kötekedni szeretnék, de a cikkben a 4 milliárd a teljes komplexumra értendő. akkor is kibaxott nagy píz. csak a pontosság kedvéért, mert tényleg érdekelt, hogy ogv zseb-fárajó "irodája", oszt' látom, hogy a komplett várbeli "komplexum" berendezésére ennyit irányoztak elő.

na most tisztázzuk, mert úgy gondolom, hogy nem csak a zátlag józsinéninek nincs fogalma 4 milliárdról, de a zátlag fidexesnek se sok! mivel olyannyira elszakadtak a valóságtól, hogy fingjuk sincs, 4 milliárd forint mennyi is valójában!

ez nem mentség számukra, sőt ezért kéne kapják az első félórás fejbelövést!
@Fabius: egész pontosan! ahogy mered írni: "trónörökösök".
mert ameddig a zseb-dócse él addig ő lesz a mini. elnök, ha meg elszólítaná a zÚr, akkor ott vannak a saját lábon álldogálók!
@Gábris szomszéd: te nyugoggyá má' lefele, csanád óta világos...

kb annyira volt pl. zazrivecz radikális hellókittynáczi, mint én flanszija ótó rajongó...
egyszerű a képlet, sanszos, hogy a 2018-ban a kondér megint odébb vándorol, a koncért(na nem a zsuzsáért, sem a gáborért) semmi nem drága!
@Gábris szomszéd: ja! épít... óvodás korában rommá verte a botsáska legózásból!
majdnem csúnyát írtam, hogy mit épít... gyenge képességű széltoló.
szépen lassan, az általa csak "tarsolyos bunkónak" nevezett, szavazó tábor is ébredezik. illetve csak köp egyet a jobbik hallatán.
nem kis szerencséjére mo.-nak rövidesen ott végzi, ahol a helye van. házaló riasztó ügynök....
@Fabius: nem lehet minden pasi olyan jóképű, mint ő.
Festett szőke haj és szemöldök, lógó, szottyadt toka, vörösbe forduló bőrszín, főleg amikor belelovalja magát a fröcsögésbe....
@nincs1itt:

Kicsit el vagy tévedve.

A teljes komplexumra a 25 milliárd értendő, ebből 4 milliárd csak a kibaszott teknyővájóra megy el.
444.hu/2017/01/06/icipicit-maskepp-nez-ki-az-uszoda-amivel-varjuk-a-vilagot-mint-amivel-megnyertuk-a-palyazatot

Ezt a randaságot szarta nekünk a garancsipisti, abból a kibaszott sok pénzből.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: a cikk amit hivatkoztál ezt írja:

A realitásokat nézve azonban a 12 ezer négyzetméteres hivatal stílusos berendezése a 4 milliárd forint töredékéből is megvalósítható. A HVG forrásai szerint a hivatali helyiségeket modern bútorokkal rendezik be, csupán a miniszterelnök és a miniszterelnökséget vezető miniszter rendelkezésére álló teremsort, illetve az egykori reflektóriumban helyet kapó kormányülések helyszínéül szánt termet rendezik be antik bútorokkal.

ebből az az érdekes rész, hogy: "...A realitásokat nézve azonban a 12 ezer négyzetméteres hivatal stílusos berendezése a 4 milliárd forint töredékéből is megvalósítható..."

nem találtam a cikkben a 25 milliárdot.
@Oxica: a hüjeségnek nincs határa!
és az ír gázoló, aki szentendrén(?) az meg ír migrénes terror????
@látjátok feleim szümtükkel: Részben azért, mert közben a Nemzeti Múzeum igazgatója kitiltotta a múzeum kertjéből az autókat. Pont akkor...
@nincs1itt:

A g..i csak 12 ezer négyzetméteren fér el, sőt az antik bútorokat is külföldről hozzák, mert a hazai, szarosmagyarországi kínálat nem felel meg a csuti teknyővájó "kifinomult" ízlésének.
Mert már a csuti putriban annyira kikupálódott, hogy még janukovics elvtársat is magasan veri az igényességben.
@nincs1itt:

Az ír gázoló mióta volt migráns? Az ír diplomata volt. Ez a magyar cigány meg illegális bevándorló volt, aki illegálisan tartózkodott Angliában. Tehát magyar migráns terror.
Ezt csak azért írtam hogy tisztában legyél a migráns fogalmával, mert látom nagy a káosz a fejedben.
Persze az dicséretes, hogy ennek ellenére próbálsz itt okoskodni.
Persze az ír gázoló is szörnyű bűncselekményt követett el de nem volt migráns és így migráns terror sem volt.
@Oxica: úgy látom segéd fingod sincs, de azért fröcsögsz. segítek:

12 ezer négyzetméter, az éppen 1,2 hektár, azaz 120 ár.
értem, hogy a kis zseb-fárajó-nak kell a hely.

tehát a személyes irodája nem 12 ezer nm, hanem ennek csak egy része lesz.

na nézzük a diplomata és cigány ellenpárt.
a diplomata is halálra gázolt, meg a cigány is, aki eu-s állampolgár, tehát ha nem utasították ki angliából valamilyen vétség, bűncselekmény miatt, akkor nehéz elképzelni az illegális ott tartózkodást.

ezzel szemben áll a közel-közép keletről beözönlő tömeg, akiknek 90%-a nem háborús menekült, de legalább okmányok nélkül érkeztek. a cigánynak legalább egy személyi igazolványa volt.

szerintem ekkora arc helyett, mert ez megy neked gyakorlás nélkül, feszülj neki a gondolkodás elsajátításának!
@nincs1itt: van az a mondás a bagolyról és egyéb madarakról

elhiszem, hogy nem esik jól, de a migránsság nem kibocsátó ország függvénye, neked, mint első generációs migránsnak ezt illene tudnod

szóval Oxica állítása korrekt
@nincs1itt:

Látom még mindig nagy a káosz a fejedben.

Sajnálom, én ennyit tudtam segíteni rajtad. A többi az orvosok dolga. Jó gyógyulást.

Na szeva.
@habakuk000: aha, remek érvelés. egyszerű mint a faék. csak nem igaz. de ezzel sem kell foglalkozni.
@nincs1itt: a négymilliárdra:

nem tudom, szabad-e másolni az és-ből mivel fizetős, de ezt kötelező azt hiszem, a mai Váncsából egy szösszenet:

"Persze ad absurdum az is lehetséges, hogy Mária országá­nak további felvirágoztatása olyan munkakörnyezetet igényel, amelynek az egyedi belsőépítészeti kialakítá­sa négymilliárd forintba került, csak valahogy nem igazán hi­hető. José Mujica, Uruguay negyvenedik elnöke (2010–2015) a hivatali ideje alatt is egy Montevideo melletti, roggyant pa­rasztházban lakott, ugyanavval a 87-es évjáratú Volkswagen bogárral járt, amellyel most is közlekedik, havi tizenkétezer dolláros elnöki fizetésének kilencven százalékát odaadta a szegényeknek. Kutyáját Ma­nuelának hívják, három lába van. Viszont korábban Uruguay lakosságának harminckilenc százaléka számított szegény­nek, Mujica ideje alatt ez tizenegy százalékra csökkent, a mélyszegénységben élők aránya öt százalék volt, most fél százalék. Mindezt öt év alatt sikerült megoldani."

szóval lehet azon tépni a szót, a négymilliárd az hány négyzetméterre elég, de minek. egyre ugyanúgy sok, mint 120 millióra.

mellesleg ez 33%-kal, azaz harminchárom százalékkal több, mint amit a kormány a tüzifa-támogatásra szánt - by Váncsa -
@Oxica: az orvosok szerint semmi bajom, és a hangok a fejemben is megerősítették ezt!

két irgalmatlan marhaságot sikerült ide firkálni, pusztán a gyűlölettől vezéreltetve. ne menj piacra, mert nem tudod mi a különbség a krumpli és a zsiráf között!!!

szerintem nem kellene ekkora arc... mert te minden kommented végén felköpsz és alá is állsz!
@nincs1itt: beruházunk neked egy értelmező szótárra, ha gondolod, ez nem érvelés volt, hanem megjegyzés:)

s mint olyan, őszinte sajnálatomra igaz.

Te és az Etiópiából érkező zöld mellényes utcát sepregető státusza között gyakorlatilag nincs különbség, bármennyire is sajnálom.
@habakuk000: bocsánat, ha nem volt kiérezhető amit mondani akartam!
azt írja a cikk, hogy "orbán irodája", ez számomra egy, max. két helyiséges teret jelent. mekkora is ez az "iroda", ami személyesen ogv használatában lesz, nem tudom. szerintem más sem. a komplexum 12000 négyzetméter, nem vagyok lakberendező, fingom sincs a régiségek(kivéve órák) piaci áráról stb.

váncsa sem említi, hogy ogv irodája - csak a példa kedvéért - 300 négyzetméter és erre költenek 4 milliárdot! csak példákat hoz, hogy lehetne szerényebben is! ebben teljesen egyetértek vele.
viszont a fidexes ganék, éppen az ilyen "idegből" megírt (nem váncsa) ostobaságokra tudnak rámutatni, hogy mekkora balfaxok is a libsibolsikok!!! hö,hö,hö nem is 12 ezer nm. ogv irodája!!! hö,hö,hö!

kurva sok pénz a 4 milliárd. de ha csak csapkod a gondolkodónak látszó ellenzék és nem precíziós szőnyegbombázást alkalmaz, akkor kiröhögik őket, bármennyire is igazuk van!
@nincs1itt: a csapkodásban igazad van, de az és írása pontos, olvasd el,
ez itt a reklám helye, minél többen előfizetik, annál nagyobb a valószínűsége, hogy megmarad, ugyanez vonatkozik pl a szalonnára is

igen eljutottunk oda, hogy be kell nyúlni a pénztárcánkba, ha független sajtót akarunk
@habakuk000: nem kell sajnálnod, van értelmező szótáram is! sajnos a kötekedést is értelmezi. ugyanis soha nem mondtam, hogy én ne lennék bevándorló németo.-ba. de ha igazán értelmezni akarom ezt a kifejezést, akkor szerénytelenségem legfeljebb "visszavándorló".

illegális migránsokról szoktam beszélni, abban az esetben, ha a személy, okmányok nélkül érkezik, hazudik a származási országáról, életkoráról, családi állapotáról stb... majd a réseket kihasználva segély-turizmust folytat az eu-ban, több identitás alatt.(ilyenről már hallottam lengyel, magyar, cseh és sok más náció tagjai esetén is! mármint a segély-turizmusról)

ennek a fenti kritériumnak nem felel meg sem a gázoló cigány(ejnye, de rasszisták lettünk), sem én.

aki utcát seper, rendszergazda, orvos, gyári munkás stb, azok státusza igen erősen eltér a fent felsoroltakétól. még a grundgesetz szerint is!
@habakuk000: váncsa istván: még négymilliárd

erre gondolsz? most olvasom!
@habakuk000: sajnos emelt díjas sms-re nincs módom innen kies teuton földjéről mo. irányába. de a cikket végig olvasnám, mert a felütés igen jó!
@nincs1itt: Kelet-Szlovákiában van egy falu, olyan szép színes kipucolkodott házakkal, hogy az csuda:)

azt pl angol segélyekből építették egytől egyig, egy rafinált cigányember kivitte az egész falut, s otthon elkészültek a házak pillanatok alatt
@nincs1itt: egy negyedév kb 4-5 ezer forint, s ezzel az archívumhoz is hozzájutsz, ne a cikket sms-ezd, ha javasolhatom
@habakuk000: OK, mert tényleg nem tétel. megkeresem hátha lehet átutalni, vagy paypal ilyesmi...
@nincs1itt: 3.900 huf, megnéztem, péntekenként jelenik meg, bocs mindenkitől, hogy javaslom, de tényleg ott tartunk, ha akarunk szabad sajtót, akkor fizetni kell érte:(

jutalékot nem kapok a franc egye meg:)
@nincs1itt: ha megrendeled, akkor már keresd vissza a Bokros cikkeket is, tanulságosak erősen

s még egy szomorú aktualitás, talán tegnap temették Megyesi Gusztávot.
@habakuk000: mivel most még nem tudom olvasni, ezért kérlek idézd a saját szavaiddal, a kópija rájt miatt, hogy mekkora lesz az a helyiség, ahol a zseb-dúcsénak kell trónolnia...
a klozett is érdekelne!
szaporodjatok és sokasodjatok,mondá az Úr

hvg.hu/itthon/20170106_majdnem_ket_focicsapat_is_kijonne_mar_az_emmi_helyettes_allamtitkaraibol

és gondolom vannak még helyettesítő helyetes államtitkár helyetesek is
@PeniValdes:

Viccelsz Peni,a fanyűvő horda szinte minden törvényförmedvényét csont nélkül benyelte a zöldecske horgászocska,amikor ki kellett volna állni valami(akár környezetvédelmi,akár jogállami visszásság ellen)elment 'nujorkba megvédeni a földet a 'globálisgecimúúttik, szennyezéseitől((
Egy komolyabb hajsza
a dagi eltűnt bajsza
után?

Hajszolja akinek hiányzik. :-)
Egyébként nem hiszem el. Mármint hogy a dagi bajsza tűnt el. Szerintem történhetett valami dagival, pl. "kivonták a forgalomból". Akit látunk házelnökként tényleg hasonlít KL-re de nem ő az. Pl. a profilja sem is az eredeti. :-)

Szegény Laca. Télleg nem tudott komcsiból szalonna lenni. :-) Vagy hogy is volt ez a dakota köz..., beszélek félre, nermondás. :-)
süti beállítások módosítása