Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.11.03. 11:56 Fabius

Isten szívatja Magyarországot

"Nem bujkálunk, összetartozunk!" - mondta pár hete jegybankelnö kúrunk eltitkolt barátnője, Vajda Zita.

6ujjqujwfhjdcg8is.jpeg

Bárándi Gergely felvetette, hogy ha már Matolcsy beperelte őt, legalább menjen is el a bíróságra, az annyit válaszolt:

"Hát ezért nem mondom el a jelenlegi tartózkodási helyemet".

Na, most akkor bujkálsz, baszod, vagy nem bujkálsz? - teheti fel a kérdést a párocska egymásnak ellentmondó kijelentései után a nerképzetlen egyszeri ember, mikor a korrupciógyanús luxuslakásban enyelgésről olvas.

Aztán meg itt van nekünk Nemstróman Lőrinc, aki NemisazaFáraó Pharaonnal egy időben ringatózott az Adrián. Újabb kérdések özöne rontja az örömbódottságot, mert a Forbes legfrissebb listája szerint a 28. helyig föltejesítette magát a leggazdagabb magyarok listáján.

Istenem, elég lesz már!

De most komolyan: miért nem figyelsz oda fiaidra? Ekkora az imalánc lármája, hogy a fontos dolgokkal már nem törődsz? Én tudom, hogy ezek az atyafiak nem korruptak, Kusza Szem sem tehet arról, hogy kiterjedt rokonsága mellett a baráti köre is ha úgy tetszik függőségben van tőle, és kölcsönlakásokkal dobálózik.

Nemstróman Lőrinc se tud úgy elmenni sehova, hogy ne legyen először a luxus, másodszor az időzítés miatt gyanús. Pedig nincs abban semmi furcsa, ha két hajó egymás mellett ring a vízen azonos este. Még akkor sem, ha az egyik utasát OGV strómanjaként, a másikat morálisan ingoványos "befektetőként" - és körözöttként - tartja nyilván a közvélemény, és utóbbi később OGV szomszédja lesz.

Én tudom, hogy fatális véletlenek ezek, uram!

Ám nem vagyok biztos benne, hogy népem fiai is így látják ezt. Úgyhogy nagyon kérlek figyelj jobban, vezesd léptüket és szájukat a helyes úton, ne szívasd ezt a szegény népet ilyen fura látszatokkal!

Köszelőre!

266 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr9811927027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rossz a cím... Egy aljanépség, pártnak álcázva magát élősködik az országon.
Van köztük olyan, amelyiknek "a szeme sem áll jól" (a régi népi bölcsesség szerint) és van olyan amelyik alja szimplán a rablott pénzzel hivalkodik is, stadion, kisvasút, yacht...
Nokiás doboz nem divat ma már, kecskeimádó, körözés alatt álló arabokkal yachton randiznak...vagy csak szigetelést cseréltek a gázcsövön a Földközi tengeren...van olyan...komolyan!
Essetunni...
"Köszelőre!"
Nincs mit, húsz forint, a többit majd apróban. Mert bulvárszabadságot ingyért nem adnak.
A kormány szívatja Magyarországot a stratégiailg kiemelt jelentőségű cégekkel.

"A tavaly indult felszámolási eljárás után a kormány stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a Pápai Hús Kft.-t. A Nemzeti Reorganizációs Kft. az első fordulóban 4,5 milliárd forintra értékelte a cégcsoport vagyonát, de áprilisban egy mindössze 110 millió forintos ajánlat érkezett rá, így a tender eredménytelenül zárult."

Lehet találgatni, ki van az offshor cég mögött. Mert egy céget ennyire felértékelni, és a piac által ennyire leértékeltetni csak a magyar kormányzat tud.

index.hu/gazdasag/2016/11/03/elvitte_az_offshore_ceg_a_papai_husgyarat/
A hivatalok szívatják Magyarországot.

Vajon mi volt ebben az ügyben, amit nyolc hónapig kellett nyomozni ahhoz, hogy vádat tudjanak emelni? Hiszen van két szavahihető tanú, aki elszenvedték a brutális megaláztatást.

24.hu/belfold/2016/11/03/gyerekeket-kenyszeritett-foldre-es-fegyvert-fogott-rajuk-a-a-reszeg-lorinci-biztonsagi-or/
@gazoló: Aaaah, milyen karcsú, fess embör lett! Milyen jó lenne így látni! ;-)
@kisa:
Szegény Tarsoly is hogy lefogyott a börtönkoszton.
boli, igyá' még akármit, jó hatással van rád, kibaszottn az a szöveg...és teljesen sexpíri

brühüyyy
kkk
Emblematikus szégyene ez a cikk a mai magyar állapotoknak, amikor közpénzen szeretőt tartani saját beosztottként nem nepotizmus, hanem címlapra való dicsőség.
444.hu/2016/11/03/a-magyar-hatosagok-azert-nem-kaptak-el-pharaont-mert-keson-jutott-eszukbe-megkerdezni-az-interpolt-hogy-korozik-e

Magyar vízummal rendelkezik ez az ürge és ha még az is kiderül, hogy ez a g..i pénzelte a párizsi és brüsszeli terroristákat, hát nem kicsit dől össze a fideSS propaganda gépezet.
Mondjuk már az a 200 ezer Sym kártyavásárlás is betett rendesen.
Aztán még az is jön, hogy pont a g..i villája mellett vett villát a pharaon bácsi. Véletlen? Aligha. A végén még kiderül, hogy szarosmagyarország egy terrorista sasfészek. Az ISIS ide fog visszavonulni Moszulból.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Basszus, szívatják itten a népet. Pedig keveseknek jut táguló lakás, drága tatyó, meg dubaji luxushotelezésből kicsekkolás. Mi sokan, be sem tudunk oda csekolni. Csak tistességen dolgozni, és adózni tudunk.:(:(

"Az Együtt politikusa azt állítja, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter együtt csekkolt ki a Valton Security tulajdonosával egy ötcsillagos dubaji szállodából. Rogán azt mondja, hogy egy hónapja nem járt Dubajban, Varga Lajos viszont elismerte, hogy ott volt, de nem Rogánnal, hanem a gyerekeivel. Egy kérdésre azonban még nem kaptunk választ."

index.hu/belfold/2016/11/03/juhasz_szerint_rogan_egy_dubaji_luxushotelben_volt_a_napokban_rogan_tagad/
"Rákérdeztünk pontosabban, hogy október 31. és a mai nap közötti időszakban tartózkodott-e a miniszter Dubajban, válaszukban azt írták: „Rogán Antal nem tartózkodik/tartózkodott Dubajban sem most, sem az Ön által kérdezett időszakban. Juhász Péter, Portik Tamás samesza ismét hazudik.""

Azért nem kén ennyit sameszozni, mert ha itthon van egy, máshol lehet kettő, három, sőt sok samesz, akik még azt is kikutathatják, hogy a miniszter úr mikor fingott utoljára, és legközelebb mikor fog.
Tudta?
Maris néni megaszondta:

"...Pruck köztörvényes bűnöző volt, akit szívesen szerepeltettek a forradalom lejáratása miatt. Schmidt szerint az is kérdéseket vet fel, hogy hogyan élhette túl a megtorlást Pruck, amikor még a neve is szerepelt egy egész világot bejárt fotó alatt." Azt is mondta, hpgy Dózsa László saját maga igazolta saját szavaival, hoyg ő van a képen.

Már annyi lesz a hős forradalmár, mint anno a hős partizán. Nem is tudom, miért nem győzték le a bevonuló oroszokat.
Kellett ez az ünnep alkalmából?

index.hu/belfold/2016/11/03/schmidt_maria_reagalt_az_56-os_plakatugyre/
Tusdta?
Borókai is megaszondta.

" "Ez már messze túlmutat a tények újszerű megközelítésén", mondja Borókai, itt már a tények elfedése, eltüntetése zajlik. Mindez pedig azért szörnyű Borókainak, mert "közelít a gyurcsányi időszak "hazudtunk reggel, délben, este módszeréhez"."

hvg.hu/itthon/20161103_Heti_Valasz_gyurcsanyi_sorsra_juthat_a_hazugsagfelhobe_burkolozo_kormany?s=hk
Matolcsy nem korrupt, nem is egyszerűen holdkóros, hanem egy láncfűrész helyett közpénzt lóbáló dühöngő pszichopata.
@látjátok feleim szümtükkel:

nem tudni, Borókai most inkább szánalmas, vagy inkább röhejes...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

nemtom emlékszünk-e még rá, mikor a Célpont többrészes adásban leplezte le Veres Jánost, akinek a fia állítólag elüldözött valami lángosost valami strandról... továbbá Gyurcsány Ferenc állítólag odaszólt a suliba a fia érettségije ügyében, és arról még nem is beszéltünk, amikor Horváth Ágnes és Molnár Lajos 300 forintos vizitdíjjal majdnem kiirtotta a Magyarokat.

ez az ország szellemileg élőhalott birkák cél és értelem nélkül hömpölygő nyája valami sívó, intellektuális és morális meddőhányón.
Színtiszta maffiahatalom élősködik a nyakunkon.
Nincsenek gátlásaik, hogy is lenne, mikor a magyariak így is iiimádják őket. Fityeszhívők bármikor képesek lennének halomralőni azokat, akik nem imádják a kis elmebeteg ge.it.
"Zuhanunk, Szentatyám...!"
@AKIsTUDATLAN: nem tudom, merre élsz, én nem nagyon találkozom imádókkal.

láttam a 23-i videókon néhányat.

a Kádár rendszerben nem volt net, volt viszont hasonlóan röhejes - bár meg kell hagyni, talán kevésbé gátlástalanul hazug - propaganda, nagyjából egyforma életfeltételekkel, s a nép valahogy mégis átlátott a szitán

ugyanezt várom a médiumok mostani harsogásától is, túl sok, nem fogja elérni a célját, hanem visszájára fordul
@AKIsTUDATLAN: viszont a Szalonnának is igaza van,
kolozsvaros.com/2016/11/03/akkor-fejezodik-be-a-totalis-teljes-es-resmentes-diktatura-kiepitese/

itt és most véleményem szerint nekünk, szürkegereknek is eljött az időnk, ha akarunk újságírást, támogatnunk kell őket, nem elég a három szmájli
Közvagina közpénz jellegét vesztett közpénzből!
@habakuk000: haver, ha a klubrádiót támogatom zsével, az ér?:)

ja és klubtag vagyok, a 3712-es:))
@Dinkainka: engem csak az idegesít, hogy fenntartok egy kurvát, igaz van vagy egy-két millió juksogorom, de nem tudom élvezni:)

na ez a kibaszás!:))
@taga20:

pazarul összefoglaltad. ))

+1
@Eszter68: nő létedre, látom át tudod érezni a fájdalmamat:))

hogy hűlne rá a bőr, matolcsira és a babájára!
@taga20:

Át. Mindenedet. )))
Van isten. És biztos nem egy, hanem legalább kettő, mert egy nem tudna így szívatni minket.
Csak a nagyfatert tudom (Horthy gazdatisztje volt) idézni: rendes ember nem csalja meg a feleségét, legfeljebb kurvázni jár, de csak módjával.
@Philip F. Queeg:

))))

mi van ma? csak úgy dobálóztok az aranyköpésekkel.
@Eszter68: jajj! csak az őrnagycsóka meg ne tuggya!:))
@taga20: A pofájára már ráhült!!! /azé nem tud róla
LEÉGNI!!!/
@taga20:

Az őrnagy bölcs férfi.
Pontosan tudja, hogy van az a helyzet, amikor egy kétértelmű szócsata több energiát ad, mint a tényszerű okfejtés.
Különben, az övét is átérzem. :)))
Összetartozunk: én meg a pénz.
@ornagy50:

Egy éve még Fridi videóit és Guszti írásait linkelted nekem. Most már egyik sincs.
B+!!!
@taga20: ér

kurvára rosszul érzem magam szombatonként, hogy nem olvashatom Megyesi szabadrúgásait, s hogy a mocsok disznaja bulvárszabizik, kirángatja a bicskát a zsebemből, pedig sváb és nem kicsi

de tényleg eljött az a világ, hogy nem elég a hőzöngés a sajtószabadságról és demokráciáról, tenni, tenni kell:)
@Eszter68: /B+!!!/???
Elvagyokhüllve !!!:)))
@taga20:

Lehet. Bár, nem minden ledér nőt tartanak ki közpénzen.
Lassan ez is erény lesz.
@taga20: A jó öreg STUKA!!!:)))
@ornagy50:

Meakulpa!
10 perc kukoricán való térdelés elég lesz a feloldozáshoz?
De imádkozhatok is a világbékéért.
@Eszter68: tíz perc imalánc a kedvesvezírért nagyobb büntetés lenne, mint a világbékéért
@Eszter68:
A térdelést még félreértjük...CSÓKOLOM! :)
@habakuk000:

ha majd ráverik a láncot, elkezdem az imát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mondja, Boli! Mit nem értenek maguk félre? )))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ha már vezeklés, legalább legyen értelme:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: amúgy meg értetlenül állunk a tíz percre korlátozás előtt is:)
Andy Vajna csatornái érkeznek a The Walking Dead és a NatGeo helyére a Telekomnál

Az összes programcsomagból kikerülnek a következők:

National Geographic Channel,
National Geographic Wild,
FOX,
Baby TV,
National Geographic Channel HD,
National Geographic Wild HD,
MTV Hits,
FilmBox Premium,
Viasat Nature/History HD,
Sky News
D1TV

Helyettük viszont lesz Spíler TV, Chili TV, Kiwi TV és Humor+, azaz a Vajna-birodalom kábelcsatornái

comment.blog.hu/2016/11/03/andy_vajna_csatornai_erkeznek_a_the_walking_dead_es_a_natgeo_helyere_a_telekomnal?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_11_03&utm_campaign=index
@Eszter68: erre nem verik rá, ez vagy hatalomban marad vagy elpusztul egy bolondokházában
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mily öröm számomra, hogy ebben a megveszekedett világban van, ami sosem változik!
@Eszter68: a Jelmezbált rendelted meg?
@habakuk000:

Ez már a bolondokháza.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Röviden??
Anyjuk picsáját! Azért megnézném azt az egysíkú fideszcsicska kretént, aki a Walking Dead helyett, a höcsögpapa és az ostoba luvnyája picsogását és bájolgását akarja nézni! :D
Lemondani az előfizetést. Egyoldalúan kívánja a szolgáltató módosítani az előfizetés.
Merthogy ha holnaptól csak a Mockba 1-2-3-4-...-96 csatorna lesz csak (evégre melegszarig nyomják az ettársak a nyelvüket fel) akkor is el kell fogadnod???
Aranyos...
@Eszter68:
Na'ugye! Stabil pont vagyunk ebben a hülye világban! :D
@Eszter68: nem, ez a felcsútiak klánja

volt régen egy film, "A szicíliaiak klánja", Delonnal és Gabennel ha jól emlékszem, ezek fölülmúlják ocsmányságban a szicíliaikat
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, ma györladamérben jártam, de csak kőbányai volt a csomagtartóban, ezé nem gurultam tovább mosonba, felétek:))
@habakuk000:
A "klasszikussműveccség" hiánya! Cseszed... :)
@Eszter68: a Jelmezbál, mint isteni? fura elképzeléseid vannak a jelzőkről.:)

ez az isteni, főleg, ha angyalt itt enné a fene:

444.hu/2016/11/03/putyin-legfontosabb-embere-intezhette-vona-gabor-legfontosabb-emberenek-vizumat
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bunkó vagyok, mit tagadjam:( a Jóbarátoknál és a Halló hallónál leragadtam...

Amúgy van x csatorna, abból híradót nézni csak külföldit tudok anélkül, hogy ne kezdjem el a nehazudjbazdmeg monológomat, azonkívül néhanapján foci, Agatha Raisin vagy Poirot, Marple, más számomra nem nézhető, esetenként Mezzo:)
@habakuk000:
Kb. de a Mezzot hagyjuk... a Walking Dead az egyetlen sorozat amit nézek. :D
A Nat.Geo és hasonlók adnak még reményt.
Haesetlegnetán, még hozzá lehet szólni a posthoz (is) :-))
Nekem az jutott eszembe(?), hogy ez a jachtos tali lehet, télleg véletlen volt. Mer' hát mi a lótúróért küldené a viktor pont lőrincet tárgyalni a leendő szomszédhoz, amikor az még magyarul is igen nehezen tud összerakni egy értelmes mondatot. Bár az is lehet, hogy csak küldött neki ajándékba pár üveg tokajit. Arra meg tényleg lőrinc a legmegfelelőbb...
@Hard merchandise:
Vittek valami jóseggű tolmácslányt, aki beszélte a franciát.
Essetunni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: dráága ner-társak! nekem nem! de azért egy kicsit sem!

na szóval olvasva ezt a szarcunamit legott eszembe mert jutni ismét a magasröptű kérdés:

a bánatosnátháspejparipa alkatrészért nem lődözitek halomra ezeket a brigantikat???

van előkép: becstelen brigantik báj taran tínó...
Isten tényleg szívat. Kit is?

"Koszovói tehetségek jönnek a legmagyarabb futballakadémiára...
Szóval vannak kérdések a hírrel kapcsolatban. Az pedig már tényleg csak az aktuálpolitikai farok a sztorin, hogy Orbán Viktor csapata olyanokat lát szeretettel Felcsúton, akiktől a miniszterelnök főállásban rettegve félti országát: a 2011-es népszámlálás szerint Koszovó lakosságának 95,6 százaléka muszlim vallású." Hehehe.

index.hu/sport/futball/2016/11/03/koszovoi_utanpotlas_puskas_akademia/
@Hard merchandise:

elővett a farzsebéből egy fecnit és felolvasta.
@nincs_itt:

B+, te is otthon tartod a puskádat, más itt sincs a vízipisztolyon kívül. Szerencsére.
@látjátok feleim szümtükkel: naná, hogy itthon tartom... majd elviszem máshova pízért tároltatni!

megis hogyan gondoltad/-tátok megoldani? mart ahogy kinéz a zseb-fáraó és dinasztiája uszkve 3-4 ezer esztendőre berendezkedett... mózes meg halott, megjegyzem én sem érzem túl jól magam...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Megszereztem! :D

"Dejar frend!
Mani píplö spík júár terrorist. OrbánUrunk - Fénylő Vezérlő Csillagunk és Népünk szemefénye, ezt hagyd a picsába, mi sem értjük - OrbánKing spík júár not terrorist, jú péj mani dollár tu KakukkosSviccerlandba and mi jachtozunk itten!
Árpi not jönni, por and qrvák tupóór! Mani ide, papír go neked! Puszika Piktortú!"
Jobbik? Szerintem egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. Kell ez a keleti nyitás, mert még majd nem tudnak bejönni a kamrából.

index.hu/belfold/2016/11/03/putyin_fotanacsadoja_vizum_jobbik/
@habakuk000:

Azt hittem, az új Grecsó könyvről érdeklődsz. A Jelmezbálról. :D
@ornagy50:

)))))))))))))).

Ez eddig elkerülte a figyelmem, pedig szorgalmas kommentolvasó vagyok.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem is beszélte, hanem csinálta - azaz franciázott.
Essetunni?
@nincs_itt:

most már csak a net maradt bedarálatlan. kíváncsi vagyok, meddig bírják elviselni az eftársak a pórnép morgását mindenféle közösségi oldalon.

remélem, a szervilisebbje újra nekifut a netadónak.
na, akkor lesz újra haddelhadd.
@kekex:

Ha a franciázást kombinálta a jógával, akkor töretlen karrier előtt áll.
@Eszter68:

Ha már flan'szia)

Weöres Sándor: Mai francia modorban

tisztelem én a józanészt
bár rajtunk nem nagyokat lódít
engem ujra becsülni készt
műtrágya helyett valódit

büdös ól szalmával lepett
félholt férfiak nők hevernek
érzéketlen egymás felett
deszkalécet rágcsál a gyermek

láttam két trágár verebet
folyik a Temze és a Volga
mit is csinálna egyebet
agyvelőnk szeszélyes csatorna

szél fú Pomázon peckesen
dalol malmot hajt inget szárít
talán majd szobra is leszen
levegőt ábrázol a gránit

a józanész még nem halott
csak élhetetlen szűzi tiszta
míg ver körötte port dobot
sok révült nacionalista

ki télen félre nem vonul
bizony csúf jelet hágy a hóban
hajad fényéből szabadul
egy dallam és száll elmulóban.
@gazoló:

Tóth Erzsébet:

József Attilára gondolok, mindig, meg-megállva.

Olyasmit tudok, amire nincs igény.
Amire igény van, arra nekem nincs igényem.
Van még papírom és ceruzám.
És szeméthalmok alól előbújó csöpp virágok.
@Eszter68:

Weöres Sándor: Valse triste

Hűvös és öreg az este.
Remeg a venyige teste.
Elhull a szüreti ének.
Kuckóba bújnak a vének.
Ködben a templom dombja,
villog a torony gombja,
gyors záporok sötéten
szaladnak át a réten.
Elhull a nyári ének,
elbújnak már a vének,
hüvös az árny, az este,
csörög a cserje teste.
Az ember szíve kivásik.
Egyik nyár, akár a másik.
Mindegy, hogy rég volt vagy nem-rég.
Lyukas és fagyos az emlék.
A fákon piros láz van.
Lányok sírnak a házban.
Hol a szádról a festék?
Kékre csípik az esték.
Mindegy, hogy rég vagy nem-rég,
nem marad semmi emlék,
az ember szíve vásik,
egyik nyár, mint a másik.
Megcsörren a cserje kontya.
Kolompol az ősz kolompja.
A dér a kökényt megeste.
Hűvös és öreg az este.
444.hu/2016/11/04/magyar-nemzet-valojaban-nem-550-hanem-700-milliardba-kerulne-a-budapestbelgrad-vasutvonal-felujitasa

A sárga veszedelem.

Kína szívatja szarosmagyarországot. 150 milliárd az alkotmányos költség, elvtársak?
Meg persze az is kérdés, hogy hány ezer év alatt térül meg ez a beruházás.
Vigasz csak annyi, hogy a lápimagyaroknak is fizetni kell vissza a hitelt, a sárga komcsiknak.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2016/11/03/elokerult-az-1982-es-interju-amiben-pruck-pal-is-azt-allitja-hogy-o-szerepel-a-hires-1956-os-foton

Dózsa elvtárs, mint kamuforradalmár. Hát ez a storry megint olyan magyaros szarszagúra sikerült elvtársak.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
és melyik kóbor kutyát érdekli, hogy ki van azon a képen? van valami jelentősége azon kívűl, hogy hülyegyerekek fegyverben sétafikáltak és assem tutták, minek és hogyan csak neki most puska köllött...ahelyett, hogy valaki jól felpofozta volna és hazazavarta volna vagy esetleg iskolába kis történelmet tanulni

brühüyyy
kkk
hvg.hu/itthon/20161103_Heti_Valasz_gyurcsanyi_sorsra_juthat_a_hazugsagfelhobe_burkolozo_kormany?s=hk
"Ezt is megértük: Gyurcsányhoz és az őszödi beszédhez hasonlítja az egyre átlátszóbb hazugságokba burkolózó kormányzati mentalitást a konzervatív hetilap vezércikke."
www.pupublogja.hu/2016/11/fodor-lapaton.html
"Ő lett a beépített ember az SZDSZ-ben, és miután felénk az a divat, hogy a megtért ellenséget többre becsüljük, mint azokat, akik éveken át a lelküket tették ki az adott szervezetért, így hamarosan ünnepelt résztvevője lett az SZDSZ nevű lemming-párt hosszú menetelésének - a halálba.
Az LMP pedig a liberálisok-zöldek hospice-ellátására jött létre, mikor már észlelhetőek lettek az agónia tünetei, élükre odatolta Orbán az ügyvédjét, aki alkalmasnak tűnt a feladatra.
Mindketten jól dolgoztak, mára a liberális kihalásra ítélt állatfaj, olyan, melyből több változat van, mint a madarakból."
@kekex:

Van ebben némi igazság, csak az nem igaz, hogy a liberális kihaló állatfaj. A valóság ezzel szemben az, hogy a liberális pártok vannak kihalóban, mert az igazi liberálisok nem vállalják fel őket. A liberalizmus gondolatai többségében jelen vannak a pártok programjaiban, egyikben kevesebb, másikban több.
444.hu/2016/11/04/algeriaban-szeptemberben-alltak-birosag-ele-pharaon-uzlettarsai-a-szaudi-bankart-ott-is-korozik

A g..ik is valami kurva nagy nemzetközi botrányba fognak belebukni, mikor nemzetközi elfogatóparancsot fognak kiadni ellenük.
Az összes patkány Azerbajdzsánba fog elmenekülni, a baltás után.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Az íráshoz mellékelt gyerekkori fotók szerint a plakáton lévő személy semmi szín alatt nem lehetett Dózsa. Ha Schmidt Máris megnézi ezeket a fotókat, akkor maga is láthatja, olyan hajív vonalat a Dózsa képére még festeni sem lehet. Ehhez csak egy jó szemüveg kell, és a vak is láthatja az eltérést.
gepnarancs.hu/2016/11/elkeszult-a-186-millios-tanosveny-csak-lelakatoltak/

"A szögesdrótos kerítésen kifüggesztve a jól ismert tábla, amelyen megüzenik Brüsszelnek, hogy mennyi pénzt szánt az EU az adott csatornázásra/útfejlesztésre/térkövezésre/játszótérre – vagy épp tanösvényre. Mellette azonban van egy másik, zavarba ejtő felirat is: “Állj! Fegyveres őrrel védett magánterület!”.

Lőni is fognak elvtársak?
Megint ez a kurva szarszag elvtársak.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2016/11/az-amerikai-kovetseg-megerositette-az-fbi-korozi-ghaith-pharaont/

Pharaon bácsi a nők bálványa.
Mint a Meseautóban mi elvtársak? Ez nem a mi Szűcsünk, ez az ő Szűcsük.
Csak hát már nem érdemes tologatni a szart elvtársak, mikor már mindenki szaros lett.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

Vagy mondjuk megnézi a fülkagylókat, amiket eltéveszteni sem lehet.
@Oxica: na erre kellett ez a Faraon gyerek, hogy a harácsolt vagyonokat biztos helyre mentse.
@látjátok feleim szümtükkel:

Hát igen. Muzulmán fóótballisták Felcsút szent keresztény gyepén. Hát ilyet se b...ott még Európa.
@látjátok feleim szümtükkel:

Hát én még olyan tanösvényt nem láttam, melyet fegyveres őrök védenek. Gondolom géppuskafészek is van a bejáratnál.

A tanösvény az olyan, hogy bárki szabadon látogathatja gondolom. Meg ráadásul uniós pénzből épült, nem magánpénzből, akkor mi az hogy magánterület? Elképesztő tolvajlások vannak és ez a 168 milla, csak a kisebb összegek. Voldemort nagyúr, ezért le se hajol.
@habakuk000: Én a tévében is láttam őket pl. október 23-án. Na, meg a közvéleménykutatások. Hány százalékon is áll a fityesz mindig? Vagy hazudnak ott is? Elképzelhető, de akkor hogy nyerték meg a választásokat?
Tudom, hogy demagóg hazugságokkal, és az EU gazdasági támogatások hátán. Mert mit tudja azt Mari néni és Józsi bácsi(legyen bármekkora táblákon kiplakátolva), hogy az a fejlesztés, bezony, az EU pénzén valósult meg. Nem, azt a drágakedves fityesz, a polgármester, a fityeszes képviselőtestület, és persze a Csodálatos Viktor adja, csinálja.
Meg még a választási törvények meredek lejtése a fityesznek.

És most már oda jutottunk, hogy még egy árva Népszabi sincs. A HVG nyomtatott példánya drága, azt hétköznapi ember nemigen olvassa. A Népszavát, a 168 Órát, hamarosan szintén bedarálják. Ennyi.

Meg pl. a híres-nevezetes Nők Lapja, pl egy árva kötőhangot sem tudott kinyögni a Népszabadság galád bekebelezéséről. (Márhogy az ún. "semlegesekről" is szóljunk.

Maradna az internet, de azt sem a széles tömmegek olvassák, vagy ha olvassák, nem a politikát.
Úgyhogy, most a helyzet egészen kilátástalannak tűnik, de egyszer ők is megbuknak.
Nagyon szeretném látni.
444.hu/2016/11/04/mocskos-brusszel-most-12-milliardot-ad-a-budapest-bekescsaba-vasutvonal-fejlesztesere

Ne kockáztassuk szarosmagyarország jövőjét! Szavazzunk, nemmel!

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@AKIsTUDATLAN: Azt várom én is, hogy mikor buknak már meg, egyre nehezebb elviselni ezt a sok mocskot.
Csak a facebook "Woodoo baba lánc Viktorért" akcióban reménykedem, hátha, talán, ki tudja....

Ghaith Pharaon Orbán Viktor szomszédságában lakik. A legjobb helyet választotta, jelenleg ez a legjobban védett terület hazánkban. A TEK védi.
"Woodoo baba lánc Viktorért"ÖÖÖÖÖ
@Oxica: az ilyen vadbarmok miatt nincs kedve az embernek a gyíkon szórakozni, mint te vagy, bazdmeg,

nem vitatom, hogy jó szándékkal írsz, nem vitatom, hogy útálod a nert orbánnal az élen, de ez a kibaszott tróger vezetésű ország a hazánk, a tiéd, a többieké, az enyém, a miénk több, mint ezer éve, s a miénk is marad még jó darabig

lehet, hogy okos vagy, de intelligens nemigen, ezzel a szarszagúsággal elmész a búspicsába
@AKIsTUDATLAN: linkeltem neked a Szalonnát, ha jól emlékszem, igazuk van.

Én elég sóher vagyok ahhoz, hogy ha nem muszáj, ne fizessek papíralapú cuccért, amikor le is tölthetem a felhőből, de eljött az az idő, amikor be kell nyúlni a zsebembe nem csak a Kutyák támogatása céljából

itt kezdődik a civil élet:)

én mostanában már nem találkozom olyan élő emberrel, aki ne szidná a rendszert, - a rendszert, orbánt még jó néhányan nem!!! -
össze fog csuklani, bár az ellenzék ahogy látom, nagy erőkkel küzd a túlélésükért
@Eszter68: arról, megütötte a szememet a rendelésed, ez amúgy azt mutatja, még látok, mert egyébként görgetek ezerrel:)

A Nyugalom Bartis. Javaslom azt is.:)
angyal, angyal merre vagy?

hogyan is van ez a vízumkérelem? a jobbiknak derogál a Bajza utca? rögtön az Arbat kell?

mocskos disznó hazaáruló bagázs vagytok györkösöstül vonástul pártigazgatóstul
@látjátok feleim szümtükkel: az emberi fantázia határtalan, bár nincs új a nap alatt, bár Patyomkin büszkén kihúzza magát a lábát lóbálva:)

444.hu/2016/11/04/photoshoppal-ujitotta-fel-az-egyik-jardat-a-szentpetervari-onkormanyzat
@habakuk000:

akkor már rakhattak volna a járdára Tyrannosaurust, fölé meg óriásufót.
lássa,
Így túl szimpla, így nincsen hatása...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a túrót, a szentpéterváriak ismét előttünk járnak a kommunizmus építésében, nekünk bezzeg csak erre futja:

444.hu/2016/05/15/az-egymilliardert-epitett-hatvani-kerekparut-ujabb-csodaja

szerintem a gázszerelőnk lassan megvehetné a photoshoppot, oszt ugrálhatna Brüsszel, ahogy csak akar, mi leszünk a páratlan lehetőségek országa, nem Kalifornia
@habakuk000: " az ilyen vadbarmok miatt nincs kedve az embernek a gyíkon szórakozni, mint te vagy, bazdmeg,"

Haba barom.

Mert te még nem érzed a szarszagot? Akkor kurva jó orrod van.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: dehogynem, ahogy megjelensz, abban a pillanatban megérzem, de nem azt az egészséges kellemes istállós fajtát, hanem a nyálkás, férges, nyúlós fososat.

mész a tahók közé öcsi
@habakuk000: Ungváry Krisztián: Orbán megbuktatása ma még teljesen elképzelhetetlen

A vérző fejjel fütyülő történész kiosztotta a Fideszt, az MSZP-t, a DK-t, a Jobbikot, majd egy mondatban összefoglalta, hogy szerinte mi a kormány megbuktatásának alapfeltétele.

index.hu/belfold/2016/11/04/ungvary_oktober_23_orban_fidesz_mszp_gyurcsany_jobbik/
@Gábris szomszéd: ne terelj, Ungváryval egyetértek amúgy, de ettől függetlenül regélj csak az orosz szerverekről történő linkjeidről stb stb...

megszavaznék amúgy egy jobbikos összefogást, ami picit tán még rosszabb egy gyurcsányosat is, de ettől függetlenül lapostetyű brigád vagytok, szó mi szó

most őszintén, csak négyszemközt, te nem szégyelled magánemberként az orosz muzsikságodat?
@habakuk000:

No azért mi előrébb vagyunk mert az oroszoknál a hivatal varázsolt, nálunk meg a kormány. Nagyplakátokon, meg uniós pályázatokon.
@habakuk000: Erre gondoltál esetleg?

alfahir.hu/a_titkosszolgalat_all_a_gyongyosi_marton_elleni_akcio_mogott

Amúgy meg nem megyek most bele a személyeskedésbe.:)
@Gábris szomszéd: arra is, de főleg a te pálfordulásodra

ez nem személyeskedés, félreérted

akarjátok a szavazatomat, akarjátok a támogatásomat -itt személyesen sokszor meg is kaptad tőlem, mivel szembementem a fősodorral - akkor számoljatok le a muzsiksággal, mint ahogyan hirdetitek az ügynöklisták nyilvánosságát, hirdetitek az elszámoltatást

meggyőződésem, hogy az elszámoltatás választási programban szerepeltetése nélkül nem lehet megnyerni a választást

tessék, itt a lehetőség,akkor hiszem, ha magatokon kezditek
s akkor ha nem lesz a jövő héten alkotmánymódosítás hetedíziglen
@habakuk000: Nincs semmiféle pálfordulás, az elszámoltatás szerintem is fontos az alkotmánymódosítást pedig nem fogják megszavazni. Valamit kihagytam? :)
@taga20: b+, ott kezdődik a bajom mariskával, hogy nem lehet a szemébe nézni

ez gusztustalan reakció lenne a részemről - nem szép dolog más testi hibáján gúnyolódni - abban az esetben, ha marisángygomasszony nem tenne meg mindent, hogy tényleg ne tudjon senki szemébe sem nézni a tetyűsége miatt

(megjegyzem, matolcsy bátyád hasonló betegséggel küzd, se tisztességes, se igazmondó nem tud lenni)
@habakuk000: azé vigyázz, ne hogy agyvérzést kapjál!:)

ja és csak, hogy tovább fokozzam a reakciódat.
milyen, amikor ez a két fogyatékos összekacsint?:))

www.napiszar.hu/showPost/Hibazott_a_doktor_Ur_
@habakuk000:

Itt a pillanat, amikor szolgáltatót fogok váltani, pedig eddig nem volt semmi gondom velük.
@habakuk000: nagyon odabasz ez a cikk is. szerintem ma, ez a legjobb onlájnoldal.

persze a gyík után:)
@látjátok feleim szümtükkel: én is átmentem a digihez, jobb és fél pénc:)
@látjátok feleim szümtükkel: tök mindegy, mert mindegyik behódol - nem tehet mást jelenleg -

csak nem kell elfelejteni, amikor eljön az idő és esetleg megsajnálnánk a mocskokat

ugyanis mindegyik benne van a buliban, itt nem kell arra hivatkozni, hogy a főnök mondta, hogy ezt kell csinálnom, nem választott képviselőknek a választóiknak kell elszámolni, nem egy megbomlott elméjű betegnek

s a sok talpnyaló is feleljen, ha részese tud lenni egy nép jövőjének elrablásában, részesüljön a felelősségre vonásban is bátran, nagy mellénnyel

te már idősebb generációhoz tartozol, nyitott szemmel láthattad a rendszerváltás mocskait, a semmiből született ellenállóit -lásd pl ezt a Dózsát, akiről amúgy halvány gőzöm sincs honnan kéne tudni bárkinek is bármit- a sok senkiházi, korábban lapító, aztán a tortához nagy pofával betolakodót,

aki felelős, feleljen
@taga20: folyamatosan hónapról hónapra radikalizálódnak, azt figyeltem meg
@habakuk000: hullámzó szerintem. viszont aszt szeretem bennük, hogy sokszor kemények, de soha se olyan alpáriak, mint én.

ezért is olvasom őket, és támogatni fogom őket, gempával:)
@taga20: én is, pedig most erős spórolásban vagyok:)
@habakuk000: sok kicsi sokra megy haver!:)

még egyet dobok, ezt olvastam a 444-en.

ettől behalsz!

"Szakács arról is megkérdezte Matolcsyt, hogy miért is az UniCreditet bízták meg a nyugdíjvagyon államosításakor a magánnyugdíjpénztári portfólióban lévő értékpapírok kezelésével. Erre Matolcsy a lehető legjobb válasz adta:
„nem tartozik a Magyar Nemzeti Bank elnökének feladatkörébe, hogy a nemzetgazdasági minisztérium évekkel ezelőtt milyen döntést hozott”.
Ez a válasz még akár igaz is lehetne, de érdemes elgondolkozni, hogy is hívták a nemzetgazdasági minisztert a nyugdíjvagyon államosításakor.
Bizony, úgy hívták, hogy Matolcsy György."
@taga20: ismerem emigyurink jellemességét

volt vele dolgom
@habakuk000:

Az írás kommentjeinek felénél van egy oltári fotó a hős forradalmárról.;Đ
@ornagy50: én is elkezdtem nézni, de nem néztem végig.

nem tudok mit mondani.

inkább lazázzunk!:)

www.napiszar.hu/showPost/Pentek_esti_bugatnivalo
444.hu/2016/11/04/egy-iraki-plazaban-is-arulnak-magyar-letelepedesi-kotvenyt

Gondolom a terroristák kapkodnak ezekért a papírokért. Bemegy a "bóótba" és vesz egyet, vagy kettőt.
Vízumot meg szabad mozgást biztosít az egész unió területére. Igazi aranybánya pénzes terroristáknak.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: haver, tegyé meg má nekem valamit. sokszor anyáztuk má egymást habával, de tedd má meg, hogy ne nyomd má eszt a "Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok".

én is olyan hibbant vagyok, mint te, de néha visszalépek:)
@habakuk000:

díszletnek még jó lesz valami posztvilágvége filmhez.

de amúgy ez valami infernális, hogy itt szó szerint egyszerűen százmilliókat lophatsz el fényes nappal, és NEM TÖRTÉNIK BAZMEG SEMMI.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egy vagy két helyiértéket eltévesztettél, de tök igazad van.

és NEM TÖRTÉNIK A KURVAÉLETBEN SEMMI!
@taga20:

Haver. Mert kijafaszaza haba hogy megtiltja nekem? Viszont, mert te haver vagy, a mai nap már nem nyomom tovább a te kérésedre. Csak holnap.

Hajráverstappen.
@habakuk000:

Felírtam. ))

Van egy pici könyvesboltunk, ott szoktam leadni a "rendelést". Átmehetnék Miskolcra is, de inkább támogatom a hazai hálózatot. Az a pár euró különbözet nem vág földhöz.
Tündéri hölgy vezeti a boltot, egyszemélyes intézmény. Van amikor elfelejtem a szerzőt, vagy a könyv címét. Pár mondatból beazonosítja a vágyott művet és néhány nap múlva be is szerzi.
Most hazaiakat olvasok.
A kedvencem a Bábukák. Szerzője városunk szülötte. Varázslatosan ír egy gömöri kisváros mindennapjairól.
kolozsvaros.com/2016/11/04/baszki-izaura/

Vajnag..i szívatja a magyarokat.

A Népszabadság után a Telekom is letérdelt, behódolt a g..inek.
Csak így tovább a putyini és erdogáni , meg a damaszkuszi úton.
@Oxica: kösz haver, rendes gyerek vagy! jövök neked egyel:)

viszont ezért a hajráfersztáppenért, elmész te a vajnatimi lábaközé fánkozni!:))

u.i.: hidd el, néha jó visszalépni, eszt én mondom bugajózsi:)

nem csicskulsz, hanem nagyvonalú leszel.
@habakuk000:

Ettől egy lépés:
Orvos:
- Van egy rossz hirem meg egy jó. Melyikkel kezdjem?
Beteg:
- Ojvé, kezdje a rosszal.
- Van a tüdőfelvételén egy sötét folt.
- Ajjajjaj. És mi a jó hír?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.
@Oxica: a damaszkuszi út pont a viceversa. semmi köze a putyini, meg az erdogánihoz.
@taga20: Tudom haver de kellett valami poen a végére, tudod a szarszagú helyett, mert legszívesebben azt írtam volna.
@DarthVader: ez mekkora! dártvéder mesél a sötétfoltról viccet!:)))
@taga20:" viszont ezért a hajráfersztáppenért, elmész te a vajnatimi lábaközé fánkozni!:))"

Haver. A vajnag..i után? Még kapcarongynak se. Amúgy Vettelt akartam írni. :)
@Oxica: fánkszagú esetleg? és eszt is érti mindenki, és még jobban fogja gyűlölni a geci féle magyarországot.

u.i.: én pofázok itt, és sokszor egy agyhalott országnak nevezem eszt a dzsuvát:)
@Oxica: szerintem a hörcsög nem fordul meg timi lába között:)

úgy, hogy ne finnyáskogy!:))
@taga20:

Dzsuva ide vagy oda, ittélnedhalnodkell!! ))
@Eszter68: látod ez a mi bajunk!
nem tudunk csak úgy ukmukfukk lelépni:)
@taga20:" u.i.: én pofázok itt, és sokszor egy agyhalott országnak nevezem eszt a dzsuvát:)"

Jaja haver. A g..iknek fánk, nekünk meg pofánk, se, mert be akarják kussoltatni az egész országot és jól haladnak vele a g..ik.
@Eszter68: azt hittem tornaljai vagy
@habakuk000: egy bozgor, semmi sem teccik nekije:)
@Oxica: aszt vágod, hogy nem a fánk kicsi, hanem a pofánk nagy:)))
@Eszter68: a Bábukák nem Rimaszombat?
@taga20: te tudod, ki az a bozgor?
@habakuk000:

Ott játszódik. De Zoli idevalósi, fölöttem járt gimiben.
@Eszter68: erről nem hallottam:)

akkor innen ered a Grecsó imádat?
@habakuk000: nem! meséjj!:)

haver, te mindenre ugrassz? te vagy lézerdzsoni?:)
@habakuk000:

A Grecsó "imádat" ettől független. Nemcsak a regényeit szeretem, hanem azt a stílust is, ahogy a kortárs irodalmat terjeszti/k pl. a Rájátszás produkcióval.

www.youtube.com/watch?v=CmXc1XU4XHY
@DarthVader:" - Photoshoppal el tudom tüntetni."

Sajnos lassan tényleg ide jut az egészségügy.
Beutaló szakrendelésre.
Időpont kérés- 2 hónap múlva fogadják a beteget. Magánrendelésük van az orvosoknak kérdésre - van. Orvos fogadja a beteget egy héten belül. Laborvizsgálat másnap- eredmény 4 héttől 12 hétig. Röntgen- időpont 2 hónap múlva. Eredmény van, de a labor még csak részben van meg, és amíg nincs, szakrendelés nem akarja látni a beteget. Fifika: időpont kérés november elején - időpont január közepe. Ha közben meg is jön a hiányzó eredmény, akkor sem fogadja a szakrendelés csak időpont kérése után.

Időpont kérés: naponta kétszer 1-1 óa. Reggeli időpontban első telefont nem veszik fel. Ötpercenként új kísérlet: átmenetileg nem kapcsolható. Fél óra után felveszik.

Konkluzió: Beteg nyugodtan megdögölhet a beutaló kiállítása, és a szakorvos véleményének megszerzése közt.

Szomorú, hogy ezt nem csak az idősekkel, ( akik már ballagnak az ajtó felé ) de a fiatalokkal is így megy. Soron kívül csak akkor fogadnak bárkit, ha az orvos ráírja a beutalóra.

Személyzet udvarias, végzi a dolgát, a beteg meg csudálkozik, hogy az ország lakossága csökkent, közel félmillió ember külföldön él, itthon mégis rosszabb az ellátás, mint a kádárizmusban volt.

Megyében közel 120 ezer emberre jut egy kórház, és azok szakrendelése. Ugyan ennyi volt a leváltott rendszerben is, csak éppen nem volt várólista, és több volt az ellátási területen élő ember is. Meg nem volt számítógép, és modern, gyors röntgen, labor.

Photoshopp...:(
"Nem volt jogsértő megosztani a siófoki polgármesterről szóló posztot"

index.hu/belfold/2016/11/04/siofok_facebook_per/
Ratkó József: Chanson a hatalomról

A hatalomnak keze van,
és oszt vele és üt vele
fiatal titkárnője van
és helytelenkedik vele

A hatalomnak szeme van
mindent szemügyre vesz vele
a hatalomnak füle van
fülel és lefülel vele

A hatalomnak szíve van,
bárkibe átültethető
a hatalomnak arca van
amin a bőr cserélhető

A hatalomnak fegyvere van,
mi mást tehetne, lő vele
A hatalomnak hatalma van
és él, ha visszaél vele
@taga20: D

Szügségtelen,'imralista csökevények,de még mindig jobb,mintha közénk lövetnének,de ..amikésiknemmúlik(
@gazoló: haver, és tényleg ez a retardált trámp fog nyerni?
@taga20:

Szerintem nem!De ha mégis,beszelídítik majd a lobbyk,parlament,gazdasági körök és nem fogja fullban nyomni a kretént(

............
@látjátok feleim szümtükkel:
hugy most hugy van asztat nem tudhassam...de anno személykocsival riadóztattuk a kórházat előre felhívta a háziorvos őket, hogy megy a beteg, az ügyeletes orvos az ablakban lesett, hogy érkezzek, mindkét esetben életmentésről volt szó és még élek, pedig annak már anno decibel de mindenképpen az "átkosban" volt
szóval jól megválasztottátok aki most a nyakatokba akadt mint a mese(???) törököt fogtam nem ereszt

szóval: egészségetekre és még sokáig...és savazzatok meg legyen CÖF

brühüyyy
kkk
@gazoló: nekem kicsit úgy tűnsz, mint 10-ben egy-két magamfajta, aki aszt mondta, hogy nem baj a kétharmad.

te akkor még gyerek voltál, vagy mi a fasz?:)
@Rodeo36 11: bolhás, gondolom nov. négy apropóján, felpattintottál egy sámpájnt, és elővetted a dobtárast a vitrinedből, és megpuszilgattad?!
@taga20:
aszongyák(atuggyukkik), hogy ha nem nyer akkó' azé', mert békét akar és gazdaságot fejleszteni amit háborúban nem lehet és szétrúgná a CETA, NAFTA t TTIP, meg a többi gittegyletet és a ha a többiek nem hajlandók fizetni akkó' a NATO nevű gittegyletet is felszámolná... most kébzeldel az AIPAC nál nem lehet a szalmaszálat feldugni mert aszti feloszlatná

brühüyyy
kkk

és adna a egy cuppanósat a Putyinnak és befalazná a süsüéket
@taga20:
útálom a sámpájnt... lábmosóvíz, használt romlott borból...
november 4-dike az 5 -dike előtt és 3-dika után van...mi más jelentősége van? nem esik az eső de éjjel ködök várhatók meg a lazacok gyorsabban úsznak itt BC alsón

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: aszt vágom, hogy terelsz ezerrel, de azmég se járja, hogy a ruszkik több száz, talán ezer tankkal jöttek 56-ban szétnézni!
@Rodeo36 11: ez a kibaszott terelésed világít rá arra engem, hogy szégyenled, amit a tróger ruszkihaverjaid itt csináltak nov.4.-én.
@taga20:
miért, csináltak valamit? mi az? és melyik novemberben? annyi sok novembert megértem, nem tudom számon tartani

valami érdekes történt? és kit érdekel?

brühüyyy
kkk

a 16-os és 27-es meg a 44-es a cabare channel az sem adta, pedig ami ott nincs, az nincs
@taga20:
te esztet láttad a saját szömöddel? vagy valaki mesélte? Andersen, Homérosz, benne van a Nagy Kitrákotty Mesében? esetleg a Védák ban?

mesélj picinyem nyitott fülekkel halggatlak, mint sze(sz)mtanút?

brühüyyy
kkk
@taga20:
ha nem jöttek volna, akkor nem lenne T34 -es amit a fidexkpoaszai beindítottak 2006-ban és még járt, 50 év után amit szoborként töltött

jó termékek??? nemde

és hol láttad amikor bementek? és melyik kezeden számoltad az 500 -at?

brühüyyy
kkk

és esztergálni is tuttá' má' akkó'? tudod: tutálibermálibervesszőcskével
@taga20:
miért tűnik neked vergődésnek az, hogy beszarásig nem tucc érvelni

kkk
brühüyyy

nem olvasom el és mit rendeltek? hosszúlépést gummicsizmában a vörösiszaphoz nevezett kocsmában?
@Rodeo36 11: miért jöttetek be tankokkal?
@taga20:
ma már ügyelet sincs?
ejnyecsak

brühüyyy
kkk

és ki nem ügyel? vártál? a vártán?
@taga20:
én életemben eccer űltem tankban de az nem T34 volt...

hogy a napi szent evangyéljomnál maraggyunk Isten helyett nem ti magatok szopattyátok magatokat? kis pöcs is pöcs, te csak tudod...pláne ha feláll sokat kell dörzsölni...szóval hogy is van ez az izé?

ünneplitek? vagy kisbódogfalva gyászban van?

most ez ünnep vagy győász vagy micsoda a pezsgőddel?

nem értelek

megmagyaráznád?

brühüyyy
kkk
@taga20:
vendégek voltak a fijjug...meghívásra érkesztek a nagy többség: 2/3 mekkhítta őket és együtt örültek a 2/3-dal te nem voltál ott a 2/3-ban

brühüyyy
kkk

tudod a 2/3 mindent visz, mint a terített pagát uhu
@Rodeo36 11: érted te, csak csinálod a hülyét!
@Rodeo36 11: a geci legjobb tanítványa vagy, ványa ványatovics vinyov:)
@taga20:
akkó' vegyem úgy, hogy le vagy tagázva???

brühüyyy
kkk
mexoktam, a taga már csak ilyen csak linkeket tesz be a kurucinfóról meg a 888 ról és pestisrácokból...szokásos tagánszkij tagovics tagvanov
@Rodeo36 11: ennél má csak az lett volna szebb, ha valami ruszkiszemét.ru-val támadtá volna rám.

haver szedd má össze magad, me én kérek elnézést a kanadai kormánytól:)

egyébként, nem rég olvastam, hogy milyen humánusak vagytok, és befogadtok 300000/év menekültet.

hozzád mennyi költözik?:))
@Rodeo36 11: "tagánszkij tagovics tagvanov"

szerintem ilyen ruszki név nincs! tagánszkij?
@gazoló:
és miért kell ilyen kilóméteres linket beadni a youtube -on rövidebb linkkel HD ben van

de kösz

brühüyyy
kkk
@taga20:
káááár, nem ismered a saját nevedet sem

mit várjon az ilyentől a zember?
kkk
brühüyyy

menekülsz mi? rádesett zongora és a konyhakredenc eccerre, és most nem tucc kikászálódni

szerencsétlen
@taga20:
meg vagy te támadva ott levédiabasznádon, majd a CETA beteszi neked tövig

brühüyyy
kkk

mitakarszakanadaikormánnyal? teljesen szuverén
@taga20:
ne nyivákolj, felébrednek a verebek

brühüyyy
kkk
még semmire sem válaszoltál és nem is fiox de sok betűvel piszkítod a apírost
brühüyyy
kkk
szokásos taga a butaság fájna...dehát dehát te egy nagy fájdalom vagy
@taga20:
na elhagylak attila majd valamikor gyüvök addig vigyázz ne romolj meg még jobban
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: haver, a világon én vagyok a családod:)

minden nap nézem, a kínodat:))
@taga20:
ha ilyen családom lenne, már régen csináltam volna velük egy kis hajótörést itt a közelben a cápásban

hogy te mikről beszélsz? te sem tudod...milyen kínról van szó? csak nem arról, hogy te létezel? annál nagyobb ...dehát a sok baromság amit összehordassz az mindíg rávesz, hogy lebasszalak, és akkor jajongani kezdessz...mint a fába szorúlt féreg

na pihentess és ma már ne írjál nekem...most kilövöm a blogot egy pár napra

brühüyyy
kkk
@taga20: nem ugrok, tényleg kíváncsiságból, nem kötekedésből írtam
@Eszter68: fiamat kérdeztem, -elvileg ő lassan szakember lesz -, hogy az október 23-i orbán arcjáték alapján tudna-e már diagnózist fölállítani, elég sommásan válaszolt:

a hatalom az első perctől kezdve megbetegíti az embereket

van benne igazság
@Rodeo36 11: sokkal nagyobb bajban lennénk mi, szerencsétlen pór földhözragadt szarszagú levédiabasznádiak - van még több jelző is, soroljam még? - ha nem lennétek ti, az elmenekült mindentmindennéljobbantudóvisszaugatók

köszönjük páratlan, pártatlan, párthusok kardja élét megszégyenítően éles bölcsességetek érett gyümölcseit

mire mennénk nélkülük:(
@látjátok feleim szümtükkel: @DarthVader: photoshop ide, fekete folt oda, ha nem vagy erőszakos ÉS nincs pénzed, viszont van betegséged, simán belehalsz a mai magyar egészségügy ner alapú rendszerében.

Bár, jobban belegondolva és átvitt értelemben az élet minden területére igaz a mi csodás nerünkben, trafiktól, juhlegelőig, disznóhízlaldától havi gátszámláig, bicikliúttól pampuska sütőig - úriasan fánk -

ha nem harcolsz, eltaposnak és megdöglesz. Megdöglesz tanárként, mert nem hagynak tanárnak lenni, megdöglesz közmunkásként, mert nem hagynak szabad embernek lenni, sorolhatnám napestig.
@habakuk000:

Nem elveszett ember a gyereked. Fiatal kora ellenére nagyon bölcs. Kérdés korosztálya tudja a bölcsességét használni?
@Oxica: azt hiszem, megfellebbezhetetlennek tűnik az az állítás, hogy nem minden kommentem ihletne művészeket a kedvesség istenének ábrázolására.

de eszemben sincs megtiltani bárkinek, hogy mondjon valamit, és végképp nincs kedvem megmondani, hogy mi legyen az a valami

nem a szarszaggal van problémám -speciel kifejezetten kedvelem az istállók szagát - hanem hogy Magyarországra használod a jelzőt, olvasd el ezt a verset, ha megkérhetlek, s talán megérted:

Ady írta, aki keményebben szarzagúzott a maga stílusában, mint te bármikor is:

A föl-földobott kő

Föl-földobott kő, földedre hullva,
Kicsi országom, újra meg újra
Hazajön a fiad.
Messze tornyokat látogat sorba,
Szédül, elbusong s lehull a porba,
Amelyből vétetett.

Mindig elvágyik s nem menekülhet,
Magyar vágyakkal, melyek elülnek
S fölhorgadnak megint.

Tied vagyok én nagy haragomban,
Nagy hűtlenségben, szerelmes gondban
Szomoruan magyar.

Föl-fölhajtott kő, bús akaratlan,
Kicsi országom, példás alakban
Te orcádra ütök.

És, jaj, hiába mindenha szándék,
Százszor földobnál, én visszaszállnék,
Százszor is, végül is.
@látjátok feleim szümtükkel: néha lát is, nem csak néz

a korosztálya? nem tudom, elvileg bölcsebbnek kéne lenniük, nyitottabb, őszintébb világban cseperedtek mint mi, ami világot most próbálnak Orwell lidércnyomásává zülleszteni.

az emberi történelem, legalábbis az a minyuri része, amiről hallottam, olvastam számomra azt mutatja, hogy az emberiség nem nagyon képes földolgozni a múltat, tanulni belőle, ugyanazok a viszályok nemzedékről nemzedékre ismétlődnek

majd meglátjuk, bizakodni lehet

ha a 444 fiatalos és jópofa kommentjeire alapoznék, akkor azt mondom van remény:)
@habakuk000: Előszőr behozta ide a lápimagyarozást, aztán amikor Fabius megkérte, hogy hanyagolja, feltalálta helyette a mostani szarszagúmagyarozást.
@habakuk000: Előszőr behozta ide a lápimagyarozást, aztán amikor Fabius megkérte, hogy hanyagolja, feltalálta helyette a mostani szarszagúmagyarozást.
@habakuk000: "a hatalom az első perctől kezdve megbetegíti az embereket"

Igen ez egy alapigazság. Most már csak egy hatalomnélküli országirányítást kellene kitalálni. Neked van esetleg ötleted?
@Oxica: A NER híveit az sem fogja megrendíteni ha kiderül, hogy Orbán a Daesh feje.
@Gábris szomszéd: te ilyenkor miért nem hallgatsz sunyin, mint ahogyan tegnap muzsikság témában?

csak azt hiszed, hogy sikerült kisiklanod a kérdés alól, mint áder markából a compónak...

Oxica szarszagú Magyarországa ugyanaz, mint Ady Magyar ugarja, kicsit sértőbb megfogalmazásban, de ugyanaz.

de sem ő, sem Ady nem kopekért linkelgető idegenek szolgája, szobákája.
@habakuk000:

Mondjuk én anno a saját fiatalságomban bíztam, és csalódtam, mert mire megjött az eszük, már csak ilyen rendszerváltást tudtak csinálni.:(
@Gábris szomszéd: nem, hatalom nélkül nincs élet, kérdezd meg a feleséged, ha nem mosod ki magad után a fürdőkádat.

a hatalommal nincs baj, csak kontroll szükséges hozzá. Nem véletlen, hogy a demokráciák pár évszázados történetében kialakultak a fékek, ellensúlyok, hatalmi ágak szövevényes rendszerei.

itt van pl a 8-i választás, várjuk, mint a Messiást, hogy végre döntse már el a dollár, merre megy tovább, de olyan jelentős változást, mint amit egy gyurcsány-orbán cicaharcos váltás okoz, elképzelhetetlen Trump-Clinton viszonylatban.

Ott az adminisztráció évszázadok óta dolgozó szürke eunuchjai nem hagyják a kórós betegségek kialakulását.

mi Mohács óta gyarmati sorban éltünk, a kiegyezéstől és 45 közötti időszaktól, s az utóbbi húsz évtől eltekintve, nincs előzmény, nincs független, büszke adminisztráció, szolgák vannak

ezért reagálok amúgy a te muzsikságodra fokozottan érzékenyen, mert lehetnétek magatok urai is, helyette egy kistányér üveggyöngyért adjátok el magatokat
@habakuk000: Megint nem figyeltél, hiszen írtam arról is röviden-tömören. A fixa ideáiddal meg teljesen felesleges foglalkozni, hiszen minden egyéb szó egyik füleden be másikon ki. Ami pedig süsüfölde fékeit és elensúlyait illeti, kb. ennyit érdemes tudni róla + AIPAC.

valodidemokraciatmost.blog.hu/2014/04/20/usa_oligarchia_kapitalizmus_egyenlotlenseg
@látjátok feleim szümtükkel: a városunkban öten-hatan jártunk szdsz sejtecskébe, meglett a négyigenes népszavazás, s a legközelebbi gyűlésre alig fértem be, s nagy pofával olyanok szónokoltak, akik pár héttel korábban figyelmeztettek jóindulatúlag, hogy vigyázzak, mert meg fogom ütni a bokámat
többet be sem tettem a lábam oda. Pestre egy darabig még igen, de attól is villámgyorsan elment a kedvem

az MSZMP túlságosan átszőtte a magyar társadalmat, gyakorlatilag mindenkinek volt vesztenivalója.

most más a helyzet, csak a közvetlen sleppnek van vesztenivalója, a többségi társadalomnak már nincs.
@Gábris szomszéd: unalmas, ezt már annyiszor linkelted

amúgy van benne igazság, nem vitatom
@habakuk000: A muzsikozásod még unalmasabb. :)
@taga20: A hozzád hasonlóknak biztos. :)
@habakuk000: haver, egy időben sokat jártam parajdra.
@Gábris szomszéd: inkább hozzám, mint hozzád hasonló lennék, kismuzsikus:)))
@Gábris szomszéd: tudod, Angyal, komolyan beszélek, ne vedd szórakozásból elmepárbajnak

mindnyájunk hőseinek determinálóját, az örökségek és az elcapcarázott ingatlancégek nagyasszonyát kifigurázzuk érveinek súlyos tíz pontja miatt

amennyiben ezt jogosnak érezzük, márpedig jogosnak, azt hiszem ebben egyet érthetünk, akkor fölmerül az a kérdés, hogy attól, hogy titkosszolgálati megfigyelésből került-e nyilvánosságra fénykép, e-mail, változnak-e a tények?

második emberetek attól az embertől kért segítséget vízumra, -amit egyébként a Bajza utcában gond nélkül beütnek - akinek az ukrán szakadárok adták a napi jelentéseket

illetve fő külpoilitikai szakértőnek tartott képviselőtök azzal az emberrel tárgyalt, aki ru kiterjesztésű szerverről nyomta az orosz propagandát.

ettől függetlenül megfigyelni képviselőt és feltörni mail fiókakokat csúnyaság, ez tény.

na most, ha ti valóban a rendszerváltók szerepében akartok tetszelegni, rendszerváltásról és elszámoltatástól akartok pofázni, akkor itt a lehetőség, adott két kérdés, amire várom, várjuk oly sokan az elszámolást, a rendszer változást

nosza, hadd szóljon, itt ez az álmos hétvége...
@taga20: de nem engedtek a bányában motorozni, fogadjunk?
@látjátok feleim szümtükkel: lassan, de alakul, a fidesz sokat fog még tenni azért, hogy langyítsa:)

s az ellenzék is, lásd Fodor kivágását, rossz az üzenete, -bár Fodornak sincs semmi keresnivalója a politika közelében az eddigiek alapján, de vannak így jó néhányan-, az én értelmezésemben ezzel már fel is rúgták a fogjuk össze az országot orbán családjának eltávolítása érdekében

ha saját társát kiutálja, akkor mi lesz a jobbikkal? egyezség kell, alkotmányozó nemzetgyűlés kell, aztán új választási rendszerrel új választás

szőnyeg alá söprésből én nem nagyon kérek, attól tartok a hatvan százalék közül se sokan emelik fel a feneküket a nagy semmiért
@habakuk000: Téged szoktak hívni újságírok interjúra? Tudod, hogy zalik ez? Gyöngyösi mi alapján válogasson. a .ru végződésűekkel szóba se álljon de az .il végűekkel mindenképp? :) Ne fárassz már. Amúgy pedig:

"Gyöngyösi Márton a Külügyi Bizottság alelnökeként nemzetbiztonsági védelem alatt áll, ennek ellenére, amennyiben igaz a feltételezés, hogy a hídfő.ru portál mögött orosz titkosszolgálati törekvés állhat, akkor az Alkotmányvédelmi Hivatalnak (AH), mint Gyöngyösi Márton nemzetbiztonsági védelmét ellátó szervnek kötelessége lett volna erre felhívni a képviselő figyelmét. „Ehelyett az AH nem tett semmit” – szögezte le a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos tagja.

Mindez vagy azt jelenti, hogy az AH nem képes ellátni a feladatát, vagy azt, hogy a nemzetbiztonság kérdését pártpolitikai szempontoknak vetették alá, tudatosan hallgatva el a veszélyt Gyöngyösi Márton előtt.

A Jobbik választ vár az Alkotmányvédelmi Hivataltól: tisztában voltak-e azzal, hogy az újságíró összefüggésbe hozható az orosz hírszerzéssel? Ha igen, miért hagyták, hogy egy nemzetbiztonsági védelem alatt álló személy kétszer is találkozzon vele? Miért nem figyelmeztették, és kinek a parancsára szegték meg kötelességüket?"

A ruszkik démonizálásról pedig te is régóta ismered a véleményem. Gondolom neked is van annyi történelmi ismereted, hogy is kezdődtek a közelmúltban a nagyobb háborúk. Nos azzal, hogy a jónépet igyekeztek megdolgozni, hogy épp ki az aktuális patás ördög, aki ellen majd önként és dalolva lehet vonulni a vágóhídra. Na ez az amit én elutasítok, mondjuk tagabácsi pedig kétpofával bevesz. :)
@habakuk000: "ettől függetlenül megfigyelni képviselőt és feltörni mail fiókakokat csúnyaság, ez tény."

Ehhez még annyit, hogy most már az a mantra megy a 444 és társain, hogyha az orosz hackerek törnek fel valamit, azok hazugságok, de amit mondjuk az ukrán hackerek azokban csak színtiszta igazságok lapulnak. :)
@habakuk000: Ami meg az elszámolás ígéretét illeti úgysem hiszed el, ahogy mondjuk azt sem, hogy a jobbik nem fogja megszavazni az alkotmánymódosítást. Amikor meg bekövetkezik 8-án, gondolom te fogsz sunnyogni és hallgatni róla. :)
Ja és ha ők netán nekiállnának elszámoltatni gyuriferiéket és a g..iéket egyből beindulna a nácizás meg a diktatúrázás. Ettől függetlenül ezekre a hangokra én a helyükben biztos, hogy magasról szarnék.
@Gábris szomszéd: hallottál tőlem olyat, hogy különösebben csaholok Putyinra?

rólatok van szó, nem az oroszokról, nekem nincs azzal bajom, hogy az oroszok felhasználnak hülyéket és ostoba árulókat stratégiájuk érdekében, ez az oroszok dolga és érdeke

de ti, ti miért nem a magyar érdekekkel foglalkoztok, miért áruljátok magatokat, s közvetve bennünket is, mint egy kivénhedt hordóhasú ribanc? ez viszont az én dolgom

Gyöngyösi témához a válaszod tökéletes: ugyanolyan hazug, képmutató disznófülűek vagytok, mint szerelmetes propagandaminiszterünk, akik azt hiszik, hogy gyerekmesékkel lehet etetni bárkit.

befejeztem,
@Gábris szomszéd: elhiszem, ha pl nem csúsztatnátok, hanem elszámolnátok a démonaitokkal

a kutyakölykös mosolygós fénykép, nem az, megsúgom neked halkan
@habakuk000: Király. Akkor sikerült ismét süket füleknek beszélnem. Neked is szép hétvégét. :)
@habakuk000: "befejeztem"

Ezelőtt bő fél órával még azt írtad, "nosza, hadd szóljon, itt ez az álmos hétvége..." :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A százmilliók ellopásához és a majdnem semmi sem történikhez:
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/rogan_gazdasagi_jobbkeze_orbanviktor_pintersandor_usa_pharaon_ajanlo
"„Lapunk több forrásból megerősített információi szerint őrizetbe vettek egy befolyásos belvárosi ügyvédet, bizonyos K.-t, akinél több százmillió forint készpénzt is lefoglaltak"
"az a bizonyos K. nem más, mint Kertész Balázs. Ennek a vélekedésnek jelentőségét pedig az adja, hogy Kertész Rogán Antal propagandaminiszter egyik legfőbb bizalmasa, az őt ismerők mint Rogán gazdasági ügyintézőjét, afféle „táskás emberét” írták le nekünk.”
Nem stimmelt az elszámolás és most büntiben van Tonyó?
@habakuk000: "Vona Gábor interjút adott a Magyar Nemzetnek. Nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a közelgő Alaptörvény-módosítás előtt a Fidesz mintha kelepcébe zárta volna őket.

A pártelnök szerint azonban nem ők zsarolják a Fideszt, hanem fordítva. Ők akarják az alkotmánymódosítást, de úgy, hogy letelepedési kötvény se legyen.

Nem nekünk kell magyarázkodnunk, ha nem lesz meg a szükséges kétharmad. Orbán Viktornak kell majd elmagyaráznia, hogy miért ilyen fontos neki a gazdag migránsok pénze.
Vona továbbra is azt gondolja, hogy aki nem szavazza meg a módosítót, az hazaáruló, de az is az, aki félmegoldást támogat és a kötvényeket meghagyná.

Szerinte a frakció egységes, nem lesznek kiszavazások, hogy egy-egy jobbikos támogatná a Fideszt. A november 8-i szavazásról azonban azt mondta, a Fidesz most kiszámíthatatlan.

Orbán Viktor nincs hozzászokva, hogy ne az legyen, amit ő akar. Két lehetőség van: vagy belátják, hogy amit a Jobbik kér, az erkölcsileg és politikailag is indokolható, vagy pedig Orbán Viktor képtelen lesz elfogadni, hogy most nem ő győzött. Ha így lesz, háború lesz.
Abban az értelemben Vona szerint, hogy a jobbos média majd megpróbálja hiteltelenné tenni őt és pártját, ami már el is kezdődött. A médiafölény az a Fidesz oldalán, az ő oldalukon az igazság, állítja."

mno.hu/belfold/vona-a-mi-oldalunkon-van-az-igazsag-1367919

24.hu/belfold/2016/11/05/vona-haboru-lesz/
" A populizmus azért erősödhetett világszerte, mert a választópolgárok egyre kevesebbet tudnak a lassan évtizedes válság tényleges okairól, és az úgynevezett mérsékelt pártok – a tőke menekülésétől tartva – felvetni sem merik például a globális ellenőrzés szükségességét. Így maradnak a csodadoktorok és a „nemzetvédők”, akik sikeresen házalnak a komolytalan, demagóg programjaikkal. Szerintük például a gazdaság globalizációja a határok lezárásával vagy a migránsok elleni hősi szónoklatokkal is feltartóztatható."
nepszava.hu/cikk/1110765-a-jo-a-rossz-es-a-csuf/
mandiner.hu/cikk/20161104_puzser_robert_gyurcsany_es_vona_felelossege
"Burmann 2016. november 4. 15:02
14
Nincs általános recept! Nincs teória, nincs "szövetségi politika", józan paraszti ész van. Az egyfordulós választások miatt a legjobb - és bevált - megoldás (Veszprém, Tapolca) az egyéni választókerületi képviselői helyek megnyerése; Minden választókerületben a kormánypárti jelölt legyőzésére leginkább esélyes ellenzéki jelöltre kell szavazni azoknak, akiknek nem tetszik "Orbán-rendszere", függetlenül, hogy az DK-s, szoci, lmp-s vagy éppen jobbikos. Ezt vagy tudomásul veszik a kedves orbántól megcsömörlött választók, vagy kénytelenek lesznek lenyelni még 4 évre a nagyobbik békát. Ha ennek ellenére mégis a Fidesz jelöltje nyer, akkor azzal kell élniük még pár évig. Tetszettek volna nem finnyáskodni."
és még 4 évig élvezhetitek az ilyeneket:
index.hu/gazdasag/2016/11/04/matolcsy_zsenialis_ervelessel_mattolta_a_szoci_politikust/
"nem tartozik a Magyar Nemzeti Bank elnökének feladatkörébe, hogy a nemzetgazdasági minisztérium évekkel ezelőtt milyen döntést hozott.
Vagyis a jegybankelnök Matolcsy soha többé nem tartozik magyarázattal, hogy miniszterként egykor mit csinált."
@kekex: Esetleg kéne valami teljesen nagy összefogás amely tartalmazná a jobbikot is, aztán a jelölteket ezen címke mögé kéne beállítani. Akkor talán még nagyobb esély lenne a fideszes egyéni jelöltek legyőzésére.
vagy élvezhetitek ezt is:
comment.blog.hu/2016/11/04/mediatanacs_a_kozmedia_annyi_kormanypropagandat_sugaroz_amennyit_csak_akar
"M1: a hírek 91 százalékában támogatták a kormány álláspontját
TV2: a hírek 83 százalékában támogatták a kormány álláspontját
ATV: a hírek 65 százalékában támogatták a kormány álláspontját
RTL: a hírek 42 százalékában támogatták a kormány álláspontját
HírTV: a hírek 36 százalékában támogatták a kormány álláspontját
Az a tény, hogy jelenleg Simicska Lajos tévéje, az a HírTV - ami a Gecigate előtt a Fidesz kézi vezérlése alatt működő különbejáratú szócső volt ugye - lett a legellenzékibb, az maga egy agyrém."
vagy menetelhettek tovább az orbáni úton:
"Míg mondjuk 2007-ben, amikor Orbán Viktor hidat akart építeni, a középosztály közel 40 százalékát tette ki a magyar társadalomnak, addig 2014-ben, vagyis amikor intézkedéseiknek már érezhető hatása volt, a középosztály 33,2 százalékra zsugorodott. És bár kevesebben lettek azok, akik az alsó-középosztályba sorolódtak, azzal ne áltassuk magunkat, hogy ők felfelé buktak: 6,4 százalékról 9 százalékra nőtt a szegénységben élők aránya."
kettosmerce.blog.hu/2016/11/04/ahogy_a_fidesz_epitkezik_az_feler_egy_rombolassal
@Gábris szomszéd:
Volt már rá példa, hogy ha a jelölt alkalmas volt a balosok is átszavaztak.(alkalmasabb, mint a fidesznyikhaj)
Az előválasztás meg úgy hülyeség, ahogy van, se pénz, se helyiség, sem ember nincs a lebonyolításához. Tessék szépen adományokat gyűjteni és számolni az IP címeket: darab-darab.
Na itt a cáfolat (mondjuk nem a TEK-től!)
"A Miniszterelnöki Kabinetiroda közleményében ugyancsak idézte a rendőrség és az ügyészség cáfolatát, hogy őrizetbe vettek volna egy belvárosi ügyvédet, akit tettenérés során, több száz millió forinttal együtt kaptak el. Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője azt mondta: az ügyészség nem folytatott ilyen akciót és nincs tudomása arról, hogy ilyen ügyben eljártak volna. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) ugyancsak arról tájékoztatott, hogy ilyen ügyről nincs tudomása.
A Vasárnapi Hírek szombaton megjelent számában írt arról, hogy a Terrorelhárítási Központ közreműködésével őrizetbe vettek egy belvárosi ügyvédet, akinél több száz millió forint készpénzt is találtak."
www.origo.hu/itthon/20161105-juhasz-peter-hazuggyarahoz-az-elmult-napokban-tobb-magyar-sajtoorganum-is-asszisztalt.html
Szegény ártatlan bééééégető báránykák!
@kekex:

Pesze nem zörög a haraszt, ha nem rázza a paraszt. Mondták régen. Ma mit mondanak?
"...forrásaink szerint titkosszolgálati eszközökkel hónapok óta folyt a nyomozás az elfogott ügyvédhez köthető ügyekben."

Ahol forrás van, ott buzog a víz is.
Csak az a kurva kúriai ítélet ne lenne a nagyplakátokról, mely szerint a nem tények közlése szabad. Még nagyplakátokon is. Hehehe!

index.hu/belfold/2016/11/05/juhasz_egy_dubaji_halloween-partin_jart_rogan_antal/

Azért elgondolom, a miniszter feljelentést tesz arról, hogy azt írta az újság, Rogán Antal Dubajban nyaralt és mivel nem nyaralt ott, csukják be az (s)ajtót.

Nálunk már egy nyaralási nem tény is börtönbe visz? Miknemlesznekmég?
@látjátok feleim szümtükkel:
Ha nem is igaz, de "igény az lenne rá"
@látjátok feleim szümtükkel:
Mondjuk erős habonyzmusra hajaz, hogy ha Juhászt megvezették dubaji ügyben (márpedig úgy tűnik, a Dubai közlés szerint Tonyó AKKOR nem járt ott), a Vasárnapi Híreket meg a tonyótáskás ügyvéd ügyében.
Na így lehet majd a jövőben VALAMENNYI tényközlésre ráfogni, hogy "már megint"
Egy eset még lehet véletlen - kettő tonyós tévesztetés már rendszer!
@kekex:

Szerintem idő kérdése, oszt lesz arról még fénykép is. Aki szívat ez ügyben, annak megér minden pénzt.:D

Ja, photoshop.
@habakuk000:
drágám, ti maradtok ugyanazok a fidexkft tagok mint eddig és sohasem fogtok változni...létrehoztátok eszt a szart és tapsoltatok hozzá hogy szabad rablás nem kő dógoznyi elég ügyesen rabolni...a többinek meg kuss

na ez vagytok ti, életeken a matt olcsy és bandája meg a többi szarszagú onnan levédiabasznádról...
abszolút semmit sem tesztek csak nyivákoltok mint a fába szorúlt...akárki

megérdemlitek elvégre ti magatok csináltátok eme műsort is

éljen levédiabasznád és a szarszagúak bandája

nem isten szivattya ugyanis isten nincs hanem ti szivattyátok egymást

ehhez nem kell túl messze menni, hogy jól átlátható legyen

brühüyyy
kkk

majd kezeltesd magad
süti beállítások módosítása