Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/03/18/a-belugyminiszterium-szerint-szabalyosan-jartak-el-amikor-megszokott-a-pedofilia... (2024.03.19. 06:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.11.05. 12:55 Fabius

Matolcsy: nem felelek semmiért, hehe!

Na mi van, mi?

Aszittétek, hogy, közbe'meg dehogy! Mehhehhehhee...

Olyan kis cukik vagytok ti mind ezekkel a hülye kérdéseitekkel. Komolyan azt hiszitek magatokról, hogy éngemet bármikoris zavarba tudtok hozni? Azt hiszitek van bennem egy szikrányi morális gátlás, ami legalább néha elnyomja azt az ösztöni cinizmust amivel megszülettem ? Dupla seggpöttyös mongol kisgyerek legyek, ha ti normálisak vagytok.

Én ugyanis nem felelek semmiért!

- Nem felelek azért, amit az Antall kormány miniszterelnöki hivatalának politikai államtitkára - aki én voltam - a privatizációért felelős kormánybizottság elnöke - aki szintén én voltam - tett. Nem felelek azért, mert emlegetett bizottság elnökeként közöm volt a "Tulajdon és privatizáció" című előterjesztéshez, aminek hatására olyan gusztusos lett Magyarország kirablása, amilyen.

- Nem felelek azért sem, amit az I.Orbán kormány gazdasági minisztere 2000 után tett. Nem felelek  azért, mert az állami tulajdonú Bábolnát közpénzzel olyan vastagon kitömtük, hogy az állami beavatkozás piactorzító hatásának hála a víziszárnyas piac bedőlt a picsába, maga alá temetve kistermelőtől Hajdú-Bétig mindenkit. Unortodoxia volt ez már akkor is, az állam ingyen pénzével versenyképtelen magánlibás meg annyit is ért. Nem felelek a Széchenyi Terv haszontalanságáért és a helikopterről fürdőkre szórt vagyonért.

- Nem felelek a II. Orbán kormány nemzetgazdasági miniszterének tetteiért sem. Nem felelek a manyupok lenyúlásáért, nem felelek érte ki mutyizott a kötvényekkel, meg úgy egyáltalán semmiért. Nem felelek a bóvliba lökött országért, a rekord áfáért, a kiszámíthatatlan gazdasági környezetért.

matolcsy_novekedes1.jpg

- Ahogy nem fogok felelni jegybankelnökként elkövetett arcátlan disznóságaimért sem. Felesleges gyártani a puncigétet, a rokonság és alapítványgétet, szabálytalan finanszírozás gétet meg a többi fiszfaszt amit mostanában összehord itt mindenki. Blöff, lárifári, és AMÚGY SEM FELELEK SEMMIÉRT!

- Legalábbis egyelőre!

 

 

520 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7911932087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gazoló:
Írtam már arról, hogy fütyülök a makro mutatókra, mert csak arra jók, hogy palástolják a valóságot.
Amikor azokat közreadják , mindig mellékelni kéne egy fotót, amelyen hosszú, tömött sorokban állnak az emberek karácsonykor egy tál babgulyásért.
Most olvastam kb. 10 perce, hogy egy nemzetközi felmérés szerint nálunk 23% körüli mértékben nem jutnak hozzá emberek a szükséges élelemhez.
@Aisha Alaenun:
Jájj! Mióta legyilkolták a Népszabadságot, a fizetett fityesz trollhadsereget átvezényelték pl. a Varánuszra.
Mész te a trolltartóba!
@gazoló:
Azon röhögök már régóta, hogy volt egy 1.000 fős minta az olimpia megrendezésének lakossági támogatásáról, mert ez is feltétel a pályázat benyújtásánál.
60 %-os volt a támogatók száma, tehát 600 fő egyetért a megrendezéssel.
Ezt a felmérést, mint a véres rongyot lobogtatják az olimpia megrendezésének szerelmesei, már akik már most is ebből élnek.
Kemény Déneske is beállt a sorba.
@Mariann19: Ne csüggedj. :)

Kilenc nagykövete lett a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázatnak, a posztra felkérteket hétfőn mutatták be. A nagykövetek a továbbiakban részt vesznek a pályázat, valamint a magyarországi olimpia- és paralimpiarendezés gondolatának hazai és nemzetközi népszerűsítésében, és a nyilvános szerepléseiken is megosztják a budapesti játékokkal kapcsolatos gondolataikat a közönséggel.

www.origo.hu/sport/20161107-bemutattak-a-budapest-2024-palyazat-nagykoveteit.html
@Mariann19: "Miért kellettek ehhez közvetítők?"

Ezt ugye költői kérdésnek szántad?
@Mariann19:

Taga reprezentatív 'napiszarán 84 százalékos az elutasítottság))

Másfarkával csalánverés(

Már többször kifejtettem,hogy rendben,ha a támogató urak és hölgyek saját vagyonukkal vállalnak garanciát a minimum nullszaldóért!
Hiányzik most 'szocháló-E.Ü.- nyugdíjmegzakkanás,'pakskettő és 'randomállampapírbiznisz+állampolgárságoffshore után egy plusz fizetnivaló ennek a szerencsétlen népnek?
@Gábris szomszéd:

Az ATV is tolja ezerrel a reklámokat!
Köpni kell,'sanyibácsi tévéjétől is!
@látjátok feleim szümtükkel:
"Ezt ugye költői kérdésnek szántad?"
Neked mondjam, aki vágja a szakmát?
Persze, elkapott a poézis ennek a disznóságnak az ellensúlyozására.
Azért lassan nertársak is csak-csak találkoznak a magyar egészségüggyel testközelből. Persze a teteje a jóval, az alja meg azzal, amivel a többség. Infarktus a házuk táján is előferdül. Meg más csúnya betegség is. Hehehe.
@gazoló:
Alapvetően két dolog a taszító ebben az olimpiarendezés kérdésében.
Nálunk jobb állapotban lévő államok visszaléptek a rendezéstől, mert tudják, hogy veszteséges a buli.
A másik, hogy ismeretes, hogy a létesítmények kihasználatlanul maradnak az olimpia után, és további költségeket jelentenek vagy a fenntartásuk, vagy az eltakarításuk. Nincs olyan gazdag ország, amelyik ezt megengedheti magának.
@Gábris szomszéd:
"Ne csüggedj!"
Láttam a képviseletüket, és azon gondolkoztam, hogy ez az olimpiai reklámozás vajon mennyibe került nekünk.
Baromi jó jövedelmek az édes semmit tevésért.
Ezek az életművészek akarnak minket meggyőzni az olimpia szükségességéről?
@Mariann19:

Persze nagyszerű érzés az olimpiai dobogó legfelső fokán,ahogy Deni említi,de ilyen áron nem kell!
Zárójelben megjegyezném,hogy a NOB is elgondolkodhatna sorozatos kudarcok után,valamilyen új konstrukción,ami kevésbé terheli a rendező országokat!

.......

pld.

www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-bl-tovabbi-harom-evig-budapesten-a-final-four-hivatalos-2528039
@taga20:

'kábé hasonló,de azok mégiscsak a japcsik,rádásul ők is vágnának orrba,szájba!
Itt már a kezdőrúgásnál lenyúlnák a'zalkotmányos költségeket és egekbe emelkednének a költségek,lásd ..úszóvébé(
Tárnák szét a karjukat,hogy időközben 'nemannyiazannyi és különben is,ti is akartátok,meg különben is 'bekaphassátok mert a körlinghöz való seprűk beszerzése a többszörösét kóstálja amire nem voltunk felkészülve((
@taga20:

))
'jóvanna a hegyikajak mentőmellény is felmegy addig,meg a télit is bevállaljuk,nem véletlen a csillaghegyi strand átépítése sípályává))
@taga20:
ideiglenes épület az sátor, elvégre az atléta klimatizált, tűrnie kell a nyarat azért nyári olym pikon...vagy sátor se csak sok hordozható budi és derótkerítés semmi rongyrázás és sok lángossütő, és lehessen szucsit enni bárhol...
ha a versenyző nagyon válogat akkor maraggyon otthon...az a hülyeség, hogy egyetlen városnak kell állnia a kölcségeket amire 140 ország(!!!!!!!!!) nem város küldi a zatlétáit az egy baromság, ahol víz van ott lehet evezni, meg tapicskolni...és semmi feszített víztükör hullámzó tóban úszni az az igazi a pontyok és a cápák között...megoldanám én, ha már verseny akkó' versenyezzenek ne legyenek finnyásak, ez babazsúr hanem verseny ki ér be előszpőr vagy esik le a trampolinról biciglizni meg erdőben és országúton ott üldözhetik is egymást terepjáró bringákkal, vagy a bicigligyártó fizesse a köcsögalakú pályákatb a sok köcsögnek akik ott idétlenkednek

és a kaja meg a dopping ha nem annyira drogos hogy nem tud felmenni az indító emelvényre akkor hadd csinálja

brühüyyy
kkk
@gazoló: te aljas, eszt én akartam neked, erre megelőztél!:)

látom, te is renceres látogató vagy a 444-en:)
@gazoló:
egy frászt, a zúszók ússzanak, mint a lazac vízesésnek felfelé, és a tetejére oda is ültetnék egy két kedves grizzli macit, hogy siessenek a versenyzők

az lenne a dopping

brühüyyy
kkk
@taga20:
a legjobb a salakpályás kőrling, ott valóban söpörhetnének és lökdöshetnék a gránitot, meg csiholhatnák a salakot simára

brühüyyy
kkk
@taga20:
a tömjén az még a birca nál is agymentesebb, kár rá a szót vesztegetni sajtó és hírzárlatot köréje meg drótkerítést mert fertőz is

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:

Kegyetlen radikális egy hajcsár lennél Rodi,de van igazad abban,hogy ki van nyalva,túl van ragozva már az egész!(
Csodálkozol?Hajszál híján a volt 'magyari-álomfő kapta meg a NOB.vezető posztját!?
Mekkora korrupt balfaszok ülhetnek ott is!?
.............

RIP

www.youtube.com/watch?v=xoErMxHLNZo

www.youtube.com/watch?v=3POHh7WHZdM
@gazoló:
úszó eb a margitsziget körűlúszása 1szer 2 ccer 3 szor és máris vannak bajnokok úszni esőben is lehet... a távúszás a csepelsziget körűlúszása a győztes kap egy köcsög aludttejet

brühüyyy

kkk
az a doppingja is egyúttal
@Rodeo36 11: vigyázz, me még felkérnek szakértőnek a geciék, me nagyon vágod eszt az olimpijabiznict::))
@gazoló:
kérdezd meg a tagát, hogy mi kell neki ahhoz, hogy eszter gál jon? semmi feszített parkett meg márványfalak és lézerfények és páratartalom meg diéta és ha térdigérő passzátszél fúj akkor is kell esztergalnia vagy akkor kap extra árkiegészítést?

a kurva annyukat a sok finnyás sportolócskának semmit sem termelnek csak kavarják a szarrt meg nagy a pofájuk

brühüyyy
kkk

aki nem tud kapálni és kukoricát egyelni az ne úszhasson
@Rodeo36 11: D

Futás a veresegyházi medveparkban a kiéheztetett medvék elől,súlyemelés pedig cinkotán ,juli néni kocsmájában,kőbányaival)
@taga20:
háááááárt én rögtön a zagyával kezdeném agyba főbe... utána aki megmarad az futhasson strandpapucsban vagy mezténláb elvégre az olympia idején nem volt feszített parkett amin lebhetett futni hanem zúzott kő meg fű, és a marathon t meg fegyverben és páncélozott NIKE ban

brühüyyy
kkk
@gazoló:
az ügyeletes zsenik, a Schiffandris kimaradt? fidexkft és Kádéjempé kocsiselvtárs jó elvtárs a Deske meg valami miatt nem ért haza?

brühüyyy

kkk

tökugyanaz, mint:
omega, illés, zorrángyünkiahang és esványakerál kurvára szerettem őket eredetileg is azután egyre inkább
@gazoló:
és félkézzel könyökölve

megoldanánk mijeszt, mingyárt többen dolgoznának és a legpontosabb esztergályos kapná az aranyat, aki fényesre is az kossuth díjjal vegyes úszásban és lenne palacsintaevési körverseny is meg túrórudi zaba és gyesznóperkelt nokkedlival mint fő olympina attrakció aki elsőnek esik az asztal alá a kannástól az nyerné a boroskancsót

brühüyyy
kkk
@Oxica:

Itt két rossz között kell választani: a hazai és az idegen tőke között. Mindkettő bűzlik, mindkettő lop-rabol, mindkettő aljas, de a hazainak mégiscsak van több pozitív hozadéka. Ennyi az egész.
@kekex:

Liberális szempontból mindenki komcsi és/vagy náci, aki nem liberális.
Matolcsy szerint "nem szabad" válaszolnia a Patai lakására vonatkozó kérdésekre

hvg.hu/gazdasag/20161108_Matolcsy_Patai_lakasa_vilaggazdasag_interju#utm
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
zizike, mi a bajod a liberalizmussal? nem szereted a szabaccságot? részletezd zizike olyan kíváncsivá tetté'

brühüyyy
kkk

és mi is a náci (az Ignác beceneve ugyanúgy mint spanyolban a Nacho az meg az Ignació nak)

és a jobbszélső az miért kifogásolható? te hol vagy található a paalettán?
"Az átmenetileg használt ideiglenes lakcím nem számít közérdekű adatnak, a magánéleti változás pedig semmilyen módon nem befolyásolja a jegybank szakmai tevékenységét. Részemről ezt a kérdést lezártnak tekintem."

Nincs is ezzel gond, ha az ember nem az MNB elnöke, az ideiglenes lakcím tulajdonosa meg nem az MNB elnökének ellenőrzési-felügyeleti munkkörébe tatozik, továbbbá a magánéleti változás nem az MNB elnök munkatársával/beosztottjával függ össze.

A többi stimmel, tényleg lezártnak tekinthető. Feltéve, ha az előző három kérdéskörre tekintettel lemond közmegbiztásáról. Mármint az MNB elnök.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: "...a hazainak mégiscsak van több pozitív hozadéka."

Elárulnád mi ez a pozitív hozadék?
@gazoló:

Azért ott volt az a hajszálnyi hiány.:D
@Rodeo36 11:

Gyakori demagóg, ballib érv, hogy aki antiliberális, az a szabadság ellensége és a diktatúra híve.Semmi sem hamisabb ennél.

Aki antiszocialista, az nem társadalomellenes, csupán ellenzi a szocializmus eszméjét.

Aki antikonzervatív, az nem hagyományellenes, csupán ellenzi a konzervatívizmus eszméjét.

Aki antikommunista, az nem közösségellenes, csupán ellenzi a kommunizmus eszméjét.

Ugyanígy: aki antiliberális, az nem szabadságellenes, csupán ellenzi a liberalizmus eszméjét. Ennyi, s nem több.
@Rodeo36 11:

A szélsőjobb gazdasági vagy politikai értelemben?

A szélsőjobb gazdasági értelemben az ultraliberalizmus.
A szélsőjobb politikai értelemben pedig a nacionalizmus fokozott változata.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
tautológia
birca módra
brühüyyy
kkk

szóval ha a szabaccság ot elutasítod akkor te nem anti liberális vagy hanem hülye
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
tehát birca szerint: ha a balkarodat felcseréled a jobbkaroddal (kis eccerű műtét) akkor minden rendbe jön?

te szt majd a récsöl dékánsága idején taníthatod a corvínuson annak márt úgyis mindegy mióta rétváribencebuzi betette a nemlétezőt
íme, ídézlek:
"A szélsőjobb gazdasági vagy politikai értelemben?

A szélsőjobb gazdasági értelemben az ultraliberalizmus.
A szélsőjobb politikai értelemben pedig a nacionalizmus fokozott változata."

ez már récsöli magasság, már meg is lehet főzni két disszertációval fűszerezve

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
a liberaLIZMUS A SZABACCSÁG MAGA...akkor most mit utasítassz el? mert az egyik a másiknak pontos fordítása egyik nyelvről a másikra

ez dupla récsöl, ő majd ad neked ezért 2 db egészen nagy doktorit meg egy kisebbet, hogy ne húzza le a nyakadat

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Te nagyon balga vagy.
Kérdezd már meg a Csányit, Vajnát meg a többit, hogy mennyi pénzük van külföldön. A Mészáros is csak néhány éve milliárdos, oszt ő is a horvátoknál fialtatja az aprót. Nem is tudom miért nem a hazai piacon költi. Ja, mert itten szem előtt van? Afenébe is.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Csak egyet mondj! Egy pozitív hozadékát, hogy a "nemzeti" tőke miért jó, ha rabol, és kizárja a versenyt?
Nekem ugyan bármelyik zsebtolvaj köthet nemzetiszínű szalagot a csuklójára - ha elkapom, akkor is letöröm!
@Rodeo36 11:

"a liberaLIZMUS A SZABACCSÁG MAGA"

Téves, ennek nézz jobban utána...
@látjátok feleim szümtükkel:

Nyilván van, de jobb, mint a semmi. Az idegen tőkésnek nulla pénze van belföldön, nem?
@kekex:

Már válaszoltam: mert a pénze bent van, bent él, belföldön költ.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Bizony, középről nézve mindenki a szélen van!
A liberalizmus elutasításával pedig igazolod, hogy tipische ungarn vagy és Kertész Ákosnak igaza volt!
Csak a genetikusan alattvaló iszonyodik a szabadelvűségtől.
@kekex:

Na látod, még ebben is jobb a nemzeti tőke: könnyebb letörni a szarvát.
@kekex:

Nem iszonyodom a szabadelvűségtől, csupán elutasítom. A szabadelvű (azaz liberális) társadalom zsákutca.
@látjátok feleim szümtükkel: "Az átmenetileg használt ideiglenes lakcím nem számít közérdekű adatnak..." -- senki sem kérdezte a lakcímet, csak azt, hogy annak a lakásában lakik-e, akinek?

Amúgy meg matolcsyt kellene már lezártnak tekinteni.
@kekex:

Aki mást gondol, mint Ákoska, az genetikailag alattvaló?
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Atyaég. A nemzeti tőke bent költ? Mire? Te tényleg komolyan gondolod ezeket a hülyeségeket? És a horvátországi fidesz-kikötőben álló yachtok? A nyaralók? A mindenféle szigeteki pénzecskék?
NEM a saját tőkéjükből "szereznek" hanem állambácsi csecsén lógva. A szabadpiacon éhen döglenének. És amikor utoljára megnéztem pl a Louis Vuitton nem magyar márka volt!
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
miért is?
itt a lehetőség, hogy kifejtsd, récsöl majd ad érte még egy igen nagy doktorit az összes csüngőkkel

brühüyyy
kkk

tehát, dr tautológus birca maxi aki táncol és összevissza beszél hülyeségeket
Ne fáradj, minden szavad alátámasztja, hogy a szabadságtól iszonyodó alattvalónak való vagy!
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
nem kell utánanéznem semminek
nyisd ki a megfelelő szótárat, dr tautológus

brühüyyy
kkk

ide körmicélnéd mit is jelent az a szó, hogy liberal (alapesete igei alakban liberare, kicsit súgtam tautológuska)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

bucika (bocs, dr tautológus) eszt nyisd ki:
latin.cactus2000.de/showverb.en.php?verb=liberare

brühüyyy
kkk
onnan két sor:
In English: to free, to liberate, to release
In German: frei machen, frei lassen, befreien

ezek után jössz te kiscuncimókusom a doktoriddal, szóval? hogyan is vannya magáta?
@Rodeo36 11:

Erre már válaszoltam.

Azaz aki nem konzervatív, az utálja a konzerveket?
@Rodeo36 11:

Ne a szó eredetét nézd, hanem a liberális eszme jelentését.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
mik is az alapjai? mármint az, amivel nem értessz egyet (sem kettőt)

ide írd le számozott sorokban

brühüyyy
kkk

ugye tudod miről beszélsz? (még?)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
lib·er·al
ˈlib(ə)rəl/Submit
adjective
1.
open to new behavior or opinions and willing to discard traditional values.
"they have more liberal views toward marriage and divorce than some people"
2.
(of education) concerned mainly with broadening a person's general knowledge and experience, rather than with technical or professional training.
synonyms: wide-ranging, broad-based, general
"a liberal education"
noun
1.
a person of liberal views.

namost melyikkel???

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:

Hosszú lenne részletesen, de íme a legfontosabb:
- a társadalom esetleg valami,
- a közösség csakis döntés kérdése,
- a racionális egyéni önzés az egész társadalmat gazdagítja,
- az embereknek mindenben egyenlőnek kell lenniük, az anyagiakat leszámítva,
- a gazdaságnak kell irányítani az államot, s nem fordítva.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
szóval ha egy latin eredetű szó: "liberare" jelentése az amit mellékeltem, akkor milyen lehet a róla elnevezett eszme vagy filozófia és és miért nem értesz egyet bármelyik részével

kis tautológus

brühüyyy
kkk

kis úttörő ke (=pioneer)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
eszt a fidexkft házi szótárából ídézed?

mert amit én ídéztem az nem ez vagy nem értessz idegen nyelveket be vagy falazva levédiabasznádra ott is alcsútbasznádra és onnan kukorékolsz amit leírtál annak semmi köze sincs a liberalizmushoz, capisci?

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
aszt pontosan megmagyaráznád, hogy: "a társadalom esetleg valami"

az mit jelent?

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: "az embereknek mindenben egyenlőnek kell lenniük, az anyagiakat leszámítva,"

te kis nerbomlasztó!

Hiszen ha ez így lenne, akkor a ner haverok a közbe(nem)szerzéseken mit nyernének? No ugyi, hogy "a racionális egyéni önzés az egész társadalmat >NEM< gazdagítja,"?
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
ez olyan borzalmas és szemen szedett szemét, hogy vitára alkalmatlan... van másik?

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Hüje! az idegen tőkésnek a beruházása van itt, ami nem kis pénz. Vagy gondolod, hogy neki ingyen adnak technológiát? Azt amiben a magyar munkás megkeresheti a bérét?
@látjátok feleim szümtükkel:
assziszed, hogy megragadtad dr tautológus elvtársat? kisiklik mint a takony bármi elől...és lemosni is nehéz

állandó önellentmondásban van és tautológus a drága cuncimókus

brühüyyy
kkk
ja és butának is ostoba
Mellesleg az idegen tőkés a magyar államnak ( meg a haveroknak ) mijafaszt adott a letelepedési kötvényért? He?
Asse kizárt, hogy ez a birca eredetileg farkas, csak báránybőrbe bújva úgy tesz, mintha nertárs lenne. Ezzel a sok birkasággal inkább árt, mint használ a szent nernek.
Ahogy a jobbik ígérte NEM SZAVAZTÁK meg az alkotmánymódosítást, így az most elbukott.

hvg.hu/itthon/20161108_alaptorveny_modositas_szavazas
444.hu/2016/11/08/megbukott-orban-alkotmanymodositasa

"Az a hazaáruló, aki pénzért terroristákat is beenged"

Én még hozzátenném, hogy aki a magyar nép (beleértve a 3 millás lápimagyar újegységet is) véréből és verejtékéből befizetett adókból fizetteti vissza a kötvények árát, az a legnagyobb hazaáruló g..i.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Igazán vihetnél te is egy molinót a parlamentbe. :)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
és ez mit jelent?

brühüyyy
kkk
"esetleges"

mégpedig a társadalom

ez egyre jobb, már be is vagy csavarodva?
@Oxica:

A 3 millió lápimagyar imád fizetni. Igaz, nem szereti, ha kamatként a banknak megy jobb, ha az állam nyúlja le tőle, attól kielégül.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Szólhatnál Orbánnak, hogy ne kössön már annyi gyarmatosító szerződés a német cégekkel.
@Rodeo36 11: A "művész úr". :))

Eltőzsdézte zenésztársai pénzét egy pécsi karmester

alfahir.hu/eltozsdezte_zenesztarsai_penzet_egy_pecsi_karmester

ON
@Rodeo36 11:

Nem természetes képződmény, azaz csak egyén van, s minden közösségi identitás szabad választás kérdése.
@látjátok feleim szümtükkel:
Á, annyira eltúlzott szövegeket nyomat, hogy ha kormányváltás lesz, majd elmondhassa, hogy "belülről bomlasztotta a rendszert", mert komolyan senki sem vehette az "alkotásait"

De azon azért elméláztam, hogy anno dacu a rabszolgatartás korában ha lett volna blogolás, milyen szövegeket írt volna a rabszolgatartás mellett?!
@taga20:
Ahogy a nóta mondja:
"azt írtam neki, hogy várjon legalább,
míg a Lánchíd oroszlánja elbőgi magát
(magamban)
Várhatsz rózsám, elvárhatsz, míg csak bele nem fáradsz!"
Győztünk megint?

"Hihetetlenül pocsék ipari adat érkezett (2.)
2016. november 8.

Az előző hónaphoz viszonyítva a szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított ipari kibocsátás szeptemberben 3,0%-kal csökkent. A vérszegény teljesítményre jellemző, hogy a termelés az év első kilenc hónapjában mindössze 1,5%-kal haladja meg az egy évvel korábbit.

Az ipari termelés rendkívül gyenge eredménye mögött valószínűleg a járműgyártás akadozó konjunktúrája áll, legalábbis az elmúlt hónapokban is ez volt a fő oka a várakozásoktól elmaradó teljesítménynek. A szeptemberi visszaesés pontos okait majd csak a jövő heti részletes adatokból ismerhetjük meg.

Az autóipar számai több okból is visszafogottak. Egyrészt az idén már nincsenek olyan nagy kapacitásbővítések az ágazatban mint korábban. (Emiatt a Portfolio már év elején is a 2014-2015-ös növekedéstől érdemben elmaradó ipari dinamikára számított, de a valóság még ezt is alulmúlta.) Az elmúlt évek tapasztalatai rávilágítottak, hogy az autógyárak nagy súlya miatt az itteni termelésingadozások a teljes ipari volument látványosan rángatják. Igaz, az alacsony hozzáadott érték miatt ez a hatás a GDP-ben már visszafogottabb. Amikor a három nagy autógyárból az egyik a modellváltás miatt időszakosan leáll, vagy alacsonyabb fordulatszámon termel, látványosan visszaesik a teljesítmény. Ilyet láthattunk tavaly a Suzukinál, az idén viszont inkább az Audit sejthetjük a gyenge számok mögött.

A harmadik negyedév igen visszafogott eredményt hozott a szektor számára, és ez a GDP-növekedési adatban is meg fog látszani. Számításaink szerint a negyedéves GDP-növekedéshez akár (-0,3)-(-0,5) százalékponttal is "hozzájárulhat" az ipar, az éves GDP-indexhez pedig nagyjából nulla lehet majd kontribúciója. Ugyan szerencsére vannak más növekedési motorok is, de a szeptemberi ipari számok így is lefelé húzhatják az előrejelzéseket.

Az ipari termelés volumene 2014-ben és 2015-ben egyaránt 7,5%-kal bővült, az idén viszont szerény, 1% körüli dinamikával számolunk."

Persze a multikat útáló, multinál, külföldön dolgozó bir(c)káknak ez kicsit magas lesz...
@Gábris szomszéd:
Most minden gazdag migránst fenntartással kezel a Jobbik, vagy csak a terroristákat? Ez a molinó nem elég egyértelmű!
@kekex: Talán a kockázatot, amit a fideszmaffia ezen biznisze is hordoz magában, főleg az alábbiak fényében.:(

Bár a kormány a Rogán-féle letelepedési kötvények megszüntetését lebegteti, a távoli világrészeken, azaz a kötvények piacain továbbra is felfutóban van a biznisz. Irak északi részén, Erbilben a napokban nyílt újabb, magyar kötvényeket áruló fiók.

index.hu/kulfold/2016/11/05/letelepedesikotveny-biznisz_vagy_minket_vagy_az_ugynokeit_szivatja_a_kormany/
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
ez még egy állaccság... a társadalom (bármilyen) felfogható természetes képződménynek, mert mindegy milyen formában de létrejön (azaz a zemberek létrehozzák, tehát van) azaz az egyed nélkűl nem is létezhet, és az egyed bármilyen társadalmi formátumban szabadon dönt saját magáról de a szabaccság foka különböző

namost még elárulnád miről is beszélsz?

brühüyyy
kkk

mai döntés a társadalom szabadon úgy döntött, hogy lófasz a zorbángeci seggébe is, és nem lesz tákolmány módosítás

namost ha a zorbángeci a társadalom érdekében akarta volna módosíttatni a tákolmányt akkor is előfordúlhatott volna, hogy nem megy át, de az előzmények alapján a kicsengése ma az, hogy a társadalom érdekei ellen akarta megszavaztatni és lófaszt kapott a szájába is

ez is egyfajta demokrácia, hogy mielőtt porig ég a ház még kimentik macskát...

szóval mit akartál mondani?

brühüyyy
kkk

tanúlnod kellene sokmindent mert műveletlen és butuska vagyol, és beképzelt
@Gábris szomszéd:
vonósokon mvagy fúvósokon zilálta szét?

nagyon fidex szinezete van

a fidex karmestert is képez: taníttya a zembereket beinteni?

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
hát ha ez szerelem akkó' igen...
de ne légy féltékeny, marad neked is belőle

brühüyyy
kkk
süti beállítások módosítása