Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.21. 04:36 Fabius

Kubatov gyerekmunkásai választási csalást tanulnak.

Címkék: fidesz gyerekmunka kubatov lista

168 millió gyermekmunkást tart számon a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. Kétes dicsőség, hogy Kubatov nertárs és A Párt jóvoltából hozzáírhatnak ehhez kb 170 magyar kiskorút is.

A győzelem mindenek felett, ojjé.

kubatov_1.jpg

Nem drága ezért semmi, ezer/óra néhány tucat diáknak pláne nem. Meg kell azt tanulni jókor, még gimnazista korban, hogy mit vár el a párt, mennyit hajlandó fizetni érte, és persze az "apád-anyád éhendöglend ha eljár a lepcses pofátok" - fenyegetés is lassan érettségi tétel lesz mifelénk. Az oktatási rendszer átalakítása kész, abcúg gimnáziumok, indulhat a fideszes-kispöcs szakmunkás képzés. A tantárgyak nem lesznek bonyolultak, legfeljebb sajátosnak - vagy fideszspecifikusnak - nevezném, mikor a törvénysértési ismeretek és a morális gátlásvesztés megjelenik a gyakorlati tantárgyak körében, Kubatov Gabi bácsi végtelen örömére. A következmény nélküliség tantárgyról nem is beszélve. Mert ezek a diákok ott a SZECS-ben azt is megtanulják, hogy ha megfelelő szervezetet támogatnak adatgyűjtéssel, emberek megtévesztésével, csalással és bármi megszokássá vált egyébbel, annak a világon semmi következménye nincs akkor sem, ha az egész kiderül.

Tanmesének ott a Gery Greyhound videó és az eset, mikor a látható nyilvánvaló,

kubatov_lista.jpg

a vonalkódos azonosítós Kubatov lista és az akkori választási szabályok összes pontjának megsértése sem járt az ég egy világon semmilyen következménnyel. Péterfalvi Attila eldöntötte egy nap alatt, hogy nincs ügy.

Az is igaz, hogy pont ő pofázott kicsit később arról, a drága polgárokat tilos/nem illő ajtóról ajtóra járva zaklatni az aláírás koldusoknak, de őt meg a hülyeségeit elintézték egy laza, gyors törvénnyel: márpedig lehet kopogtatással basztatni a népet. Így megy ez, ezt is meg kell tanulni lehetőleg a nagykorúvá és így választóképessé válás pillanata előtt, Viktor bácsinak mindig igaza van, ha mégsincs akkor törvénykezik egyet és máris van. Ilyen hatalmas ember ez a Viktor bácsi, Gabi bácsi az ő tejhatalmú megbízottja, micsoda megtiszteltetés, ha a velük együttműködés a fideszes - kispöccsé válás útjának első állomása.

1019 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr527191525

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "ma ez az uralom egy ponton túl sajnos már csak illegális eszközökkel törhető meg" 2015.02.21. 15:23:41

Divat mostanában az általános hangulatkeltés általában a politikusok ellen, főleg ellenzéki oldalon. Nem mondhatom, hogy csodálkozom rajta, hisz az, hogy a FIDESZ politikusai közül még az ismeretlenebbeknek is gyanús ügyei vannak (legfrissebben egy v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd: te mi a fasz képzelsz magadról?
bazdmeg az éhező néger gyerekekről se ejtettem egy kurva szót sem!
angyal, haggyá az ilyen kommentjeiddel! zöd?
@jöttem: Ez abba a hülyeségcunamiba illeszkedik, mint a "nem is az oroszok szabadították fel auschwitzot" stb? Másrészt elég cukii, amikor valaki azt állítja, hogy Moszkvában agresszívabb az extrém nacionalizmus mint Kijevben.:)

youtu.be/mrG_UZibwbU
youtu.be/NKuDzXAgdf4
@taga20:
Azt a nem semmi primitív stílus!! Magadat jellemezted ezzel.
Honnan lehetne tudni előre, hogy mennyire lesz jó vezetője Kész Veszprémnek??
Ahelyett, hogy még most is csak gyűlölködsz, örülj, hogy kiderült még is demokrácia van. Mert különben nem nyerhetett volna más.
@taga20: Kikéred magadnak, miközben lazán pondrózol másokat? Azért ismerd el, neked is elég kemény bőr van az arcodon. :)
@taga20:
Azt a nem semmi primitív stílus!! Magadat jellemezted ezzel.
Honnan lehetne tudni előre, hogy mennyire lesz jó vezetője Kész Veszprémnek??
Ahelyett, hogy még most is csak gyűlölködsz, örülj, hogy kiderült még is demokrácia van. Mert különben nem nyerhetett volna más.
@taga20: Arról nem is beszélve, hogy neked ezek szerint elfogadható az emberáldozat búzáért és kukoricáért. Remélem csak a butaságod miatt van így és nem más egyéb okból.
@irógép:" Azt a nem semmi primitív stílus!! Magadat jellemezted ezzel."

figyelj te, valami! a gazdád, a primitív tolvaj tróger. a talpasai a kamerába nézve fenyítik be azokat, akik nem a tolvaj maffia csürhére szavaz.
ÉS TE KÉRSZ SZÁMON RAJTAM BÁRMIT IS?????????
menj a kurvaanyádba!!!!!!!!!
@Imola Helyesi:
Hát lehet. Nyilván maguknak köszönhetik, hiszen egy éve még simán nyertek itt.
Bár a továbbra sem látok kormányozni képes alternatívát, lehet nem baj, hogy a kormánynak nincs két harmada. Majd innét lesz érdekes mi lesz.
@Gábris szomszéd: nem tudtam, hogy írógép te vagy, vagy a nőd!
olyan vagy, mint lézerdzsoni, aki a civileket akarja elszámoltatni a magánvagyonukról!
NEM, te rosszabb vagy, egy sunyi alak.
@taga20: Dehogy kedves szaki, csupán csak beszélgetünk.
@taga20:
te zéró IQ-s majom, nem az volt a thézys amire reagáltál, hanem az, hogy azért volt a fegyveres intervenció a Majdan-on hogy majd megszerezzék a gazdagon termő ukrán termőföldeket ingyen és ezért új elnököt is választottak a nyugatiak aki most nem a putyin faszát szopja, hanem a zobamáét és a többi összes érdekeltet a nato-ban amely egy hadigépezet arra, hogy új területeket foglaljanak el
most meg az iraqi támadás a ziszisz ellen amit ők hoztak létre kiírtyák az iraqi lakosságot marad a terület és az olaj, és ott nem is állnak meg

te meg olyan buta vagy, mint a szomszédom teknősbékája amikor alszik

brühüyyy

kezeltesd magad vagy szeggyél agynövesztő tablettákat talán még van segítség
@irógép:
Egy kicsit visszavehetnének a gőgösségből. Veszprémben mindig a jobboldal szokott győzni, akkor mi lehet máshol, a hagyományos szocis városokban.
Megáll az ész!
A veszprémieknek nem kellett az uszoda?!
"Ha Simicska csinál Veszprémben egy focicsapatot, a G.E.C.I. Fc-t, az biztos szarrá veri a Felcsútot" :)

youtu.be/1cFt0j5KX10
@Rodeo36: öreg! egyszer az életben, nem tudnád befogni a lepcses pofádat? csak egyszer!
keress más fíjúkát magadnak!
@Kijelölt Önkéntes: szarnak rá! ott van nekik a balaton:)))
@Gábris szomszéd: ebben most igazad van (ásotthalom sem eshetne soha kedvezőtlenebb elbírálás alá... a demszky-tóth józsef ellentét is gusztustalan volt... két pitiáner gyökér)...
@Gábris szomszéd: most nincs igazad, csúsztatsz... és inszinuálsz...
@irógép: amennyiben "kormányzás" alatt a minél nagyobb lopást érted, úgy simán van alernatíva... amennyiben az általában elfogadott definíciót, akkor az most sincs...
@Knósszosz:

Nem lehetnek illúzióink a jövővel kapcsolatban!Összeadva a dzsobbik és a fidess mostani eredményeit,az egyenlő a 2014-es létszámmal! A nyáj összege konstans!

'fidess+'dzsobbik='fidessdzsobbik:(
@Gábris szomszéd: na megyek aludni, mer menthetetlen vagy!
szójj a bolhás haverodnak, hogy cuppanjon le a putyin brokijáról:))
@taga20:
mivel rólad sem azt nem tudni, hogy hím vagy nőnemű vagy e és hogy valaha álltál e bármilyen eszterga előtt, és a gábris szövege alapján neked legelső gondolatod a fasszopás jutott eszedbe pedig a gábris arról nem szólt, neked ez a fixa ídeád hogy ki kinek mikor nyal vagy szopik és te már számtalan esetben ajánlottad ebbeli szolgáltatásaidat különféle blogolóknak...

nem fogom be és nem lepcses

de az olyan tetveket mint te ki kell oktatni arról, hogy ha emberi módon akar kommunikálni akkor arra kell szorítkoznia amiről bárki hozzászólt és
nem a te fixa ídeáidat betolni fasszopásról és lapostetvekről amire senki sem kíváncsi én a legkevésbé

brühüyyy

ha nem értesz valamit akkor meg kérdezzél mint valaki aki legalább 3 általános iskolát eredményesen elvégzett
Eddig a majdan a biden fiacskája, meg a fegyvereladás felpörgetése, meg az eu meggyengítése, meg az orosz olaj és gáz elrablása miatt volt... most bejött a búza és kukorica... sz'tem meg obama le akarta nyúlni az arany szarkaparót, azért van ez az egész...
@gazoló:
+ katlik..,
Büdös és nem is létezik, de szennyez.- és nem csak ők, mielőtt..
@Rodeo36: "mivel rólad sem azt nem tudni, hogy hím vagy nőnemű vagy "

u.i: te hülyébb vagy, mint gondoltam. rólad mit lehet tudni?

na most már megyek, me én nem rubelben kapom a fizut:)
@Sir Bates dö Hól: Több legyet egy csapásra. Volt már ilyen máskor is a töriben. :)
@taga20:

azt sem lehet rólad tudni!!! én biztos nem, de nem kell hinned semmit...

ilyenkor mikor leégsz mint a pampa fű ilyenkor azonnali alhatnékod támad, mi???

te tetű

brühüyyy
@Orica Középföldi: mindjárt jönnek a pingvinek elefántháton:-))))...
@Sir Bates dö Hól:

cuncimókus, és maradnak a sereg átrendezésével Afganisztánban, mert az a déli határa nakinekis???

brühüyyy

kis geopolitika...
@Sir Bates dö Hól:
nem fordítva, az jobb lenne a császárpingvin afrikai elefántokat szállít úszva a befagyott déli sarki tenger alatt a bálnák között mert a pingvin balneológus is

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Az nem de ez a Moore dokfilm nem olyan rossz. :)

youtu.be/-u1aeaPg16c

Na jóccakát.
Győzött a "kisgyurcsány" :) 10 % ot vert a mocskos MSZMP s fideSS patkányra.
@Rodeo36: az semmi!... elkezdték átfúrni a talajt minesotában, hogy majd szibériában kilyukadnak és onnan támadják igaz elvtársainkat, munkásőr őrvezető pajtás... vagy elvtárs úr!... ezek a mocskosimpremialisták!... meg gyíkember ciánnyisták!...
@Gábris szomszéd:

Egy vérjobbikos nacionalizmus miatt háborog.))))
Szórakoztató a mai este.
@Sir Bates dö Hól:

rosszúl írod aszt miniszódának kell ejteni és ha kiesik valahol Pakisztán vagy Afganisztán hegyei között (persze ha tudnak deréxögben fúrni ???) akkor a tálibok learattyák a miniszódában az összes tulipántot meg a lakóparkokat

fúrtál te már gyémánttal?

elvtársi üdvözlettel és éljen a munkásököl vasököl lecsap hogyha köll, egy a jelszónk a béke, melybe...harcolva megyünk AKAKAK

innen Maputó-ból ahol átmenetileg pihenek két üzleti tárgyalás között majd megyek Majunga-ba egy kis ráksalátára, onnan meg Victoria-ba ami nincs oda nagyon messze és kellemes a tenger, és sohasem fagy be

brühüyyy
@jöttem:

Narancs:
"negyedik helyen végzett viszont Schiffer András kisvállalkozása, bizonyos LMP bt."

Téged nem idegesít ez a pojáca?
Ez a történet több, mint érdekes. Kíváncsi vagyok a fejleményekre.

cink.hu/kesz-zoltan-vs-schiffer-andras-az-egyik-hazudik-de-1687305599
@gazoló:

De. Ezért is tettem be a fenti cikket. Schiffer feljelentéssel fenyegeti Kész-t.
Kitört a gyász a Szeretlek Viktor! oldalon.

" Csönd van...tüzes arcok...könnyezik mindenki
Nem szól a professzor: ha még szólna: Torkán
Kitörne, mely fojtja, a zokogás-orkán.
Ül sokáig némán, sóhajt keserveset:
S Veszprém elesett"

Csaknem Imola költötte eme gyöngyszemet?

orbanviktor.tumblr.com/
@jöttem:
ha már bejöttél ezzel a zizével is...te sem vagy az, aki a világ eseményeit képes lenne (valaha???) a világ egésze szempontyából szemlélni és az alapján mesélni hogy néhány sánta szlovák értelmiségi akiket a kóbor kutya sem sem ismer most tiltakoznak...

arról van nagyban szó, hogy (és semmi másról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ki lesz a VILÁG URA a nato fotelhuszárai assziszik ezt el lehet intézni néhány év csalással és rablómesével valamint aljas retorikával a szabaccság árúvá tételével

de sohase felejcsd el sem te sem más, hogy a kapitalizmus összes eredménye mellett olyan selejtszázalékkal dolgozik amilyet a fidesz még mai nep sem volt képes elérni

a saját szövegük szerint (CNN hírdetések arra, hogy adakozzanak: 40 millió nyomorgó!!! 120 millió létminimum alatt él az USA-ban az a szabaccság hazája és a retorika szerint a népé de hát nem néhány szarházi kisajátitotta és némelyekből zsoldos katonát csinál és amikor kezit lábát veszti meg az agyának a felét akkor kidobják biztosítás nélkűl van másik helyettük

szóval ha nem tucc úgy látni ahogy kell jobb ha nem is nézel

brühüyyy

és ez mindenki másra is vonatkozik

ez a harc megy 4000 éve és még győztes nem vbolt és mindíg a nép hullik mint az őszi légy és nem azok akik am háborút kirobbantották

a MAJDAN -on nem az ukrán nép harcol az ukrán néppel hanem amerika harcol ukrajnáért amit ha mexerzett akkor következik oroszország és amikor tele vannak akkor mi lesz

emlékezz vissza amikor nagyhírtelen béke lett 1988-1989 környékén a legnagyobb bajban az usa volt mert ellenség nélkűl nem tud létezni a háború a lételeme

brühüyyy
@GeoCracker:

Szeretem az írásaid.)
Nézd! Mindent megtehetnek, elmehet a Fidesz és az ő szekerét tolók a falig. Ide direkt nem írok pártokat, mert mindenkit megillet az ártatlanság vélelme. Menet közben fog kiderülni hogy a Jobbik vagy az LMP beszáll-e Kész Z. lejáratásába.
A veszprémiek nem hülyék. Ha új választást rendelnek el még magasabb lesz a részvétel és Kész Z. támogatottsága. Ebben bizonyos vagyok.
@Rodeo36:

Na, akkor:

"te sem vagy az, aki a világ eseményeit képes lenne (valaha???) a világ egésze szempontyából szemlélni"

mikor állítottam én ilyet? de te sem vagy az. a te véleményed is szubjektív, vannak nálad is okosabbak, hidd el!

" néhány sánta szlovák értelmiségi akiket a kóbor kutya sem sem ismer most tiltakoznak..."

az én országomban az ő szavuk mérvadó. nem a világnak szánták tiltakozásukat, hanem a szlovák köztársasági elnöknek, a szlovák közvéleménynek.
nálunk nem oroszfan hangulat van /bár Fico időnként hajlana arrafelé/ de az emberek nem felejtik el olyan könnyen a 68-as eseményeket és a többévtizedes orosz megszállást.

a kommented további részéhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy 3 hónapja kizárólag az usa mocskos politikájával foglalkoztok - angyallal.
ebben merül ki az összes ténykedéstek. mintha mindenáron meg akarnátok győzni a világot saját igazatokról.

ez az egyetlen témátok. semmi több.
@jöttem:
Vakószínű.
Amellett Szélesnek véletlenül igaza van. Tényleg Simikcska is tehet az egészről.
Megmutatta ugyanis, hogy Orbán nem csalhatatlan, és nem támadhatatlan.
Tudtam, hogy átvágtak a komcsik! Azt mondták, ez a harc lesz a végső!
@jöttem:
akkor most bebizonyítottad, hogy analfabéta vagy ebben (is)
és még csak hozzád szólni sem érdemes
mert ...
csak

brühüyyy
@jöttem:
egyetlen kérdés:

a valóság elemzése alapján azok az okosok akik -szerinted- mindent tudnak hogyan illetve milyen véleményt mondanak

tudnád idézni, ide, és most?

mi is az?

brühüyyy
@Rodeo36:

ott van szívem, az összes általad eddig linkelt angol, illetve portugál nyelvű linkekben.
az neked a mérvadó. olvasgasd!

aztán már ne rajtam vezesd le a feszültséged.

legyél következetes!

"akkor most bebizonyítottad, hogy analfabéta vagy ebben (is)
és még csak hozzád szólni sem érdemes
mert ...
csak"
@jöttem:
nézd vannak dolgok amiket jobb kedvvel olvasok mint a te meg a dorottya társalgását a hogyan szerezzünk új pasit ha máshol nem megy akkor a blogon és a taga meg beleszól pedig a taga valószínűleg nő és nem leszbikus...vagy talán az is a sok minden mellett amiről már sikoltozott itt

brühüyyy

aggyál fel apróhírdetést az MNO-ban
@jöttem:
hát mongyuk én értem a portugált anyanyelvi szinten és az angolt is tehát nincs velük gondom...

én ott nem találtam olyat amit te akarsz itt hinteni mint fidesz retorikát...és butítani a személyzetet

brühüyyy

igyál páleszt a papirpohárból amiben a Magyar Király Palotában szervírozzák ez a ti stílusotok
@jöttem:
a spanyolt, olaszt, franciát és a németet kihagytad

milyen irodalmat ajánlasz ezeken? és amik egyikében megtalálom a te
általad (sohasem tudtad mit akarsz papagáj vagy és fidesz propagandát szajkózol) helyesnek tartott leírásokat

brühüyyy
@Rodeo36:

megértem, hogy zavar. elvégre ez a egy politikai-közéleti blog.
időnként a véleménycsere - politikai- mellett az életünk is szóba kerül.
pasiszerzés a blogon.
hmm!
pont itt?
értelmes, felnőtt, jobbára középkorú, családos emberek járnak ide.
úgy gondolod ők vevők lennének erre?
ezzel a kijelentéseddel őket is minősíted.
@Rodeo36:

egyet nem értek. ha ennyire lekicsinylő véleménnyel vagy rólam, miért kommunikálsz velem?
olyan fontos neked hogy a földbe döngölj?
egy órája kinyilatkoztattad, hogy nem tartasz érdemesnek a társalgásra.
azóta ez a harmadik nekem szóló válaszod.
@jöttem: azt nem tudom kedvesem, hogy itt keresel-e partnert, de Rodeonak abban teljesen igaza van, hogy a pasifogási trükköket nem kellene itt részletezni.Dotty beszámolója, hogy elhagyták nyitotta a sort, heteken keresztül olvashattuk, hogy melyikőtök milyen férfira vágyik,és hiába lapoztam vissza egyetlen társkeresési posztot sem irt Fabius. Jöttem, ne haragudj, de én ennél kevesebbért lettem Mariann által "kiokitva", hogy elbulárosíttom a blogot, és ezt ő kikéri magának, most, amikor ti beszélgettetek magánügyben, még bele is folyt, ezt a kettős mércét olyan szinten utasítom el, hogy azóta is tahóketrecben van nálam. szóval, bocs, de amit az egyiknek felrónak, azt a másiknál is , vagy nem úgy látod?
@évásanyó:

köszönöm a megjegyzésed, szólhattál volna hetekkel előbb is.
kérlek, Mariannal beszéld meg a kettős mércét.
@évásanyó: elbulárosíttom= elbulvárosítom....bocsika
@jöttem:
de igen meg tudom mondani: mások is olvassák azok is akik nem szólnak be sohasem de olvasnak

az ilyenek mint te teszik tönkre a semmilyen szinükkel a mindennapok szürkeségének 400000000000 árnyalatát és akkor a szivárvány többi szineit nem is sorolom mert egy hülye amerikai rendező csinált egy sex filemt és abban váltogattya az "árnyalatokat" az a kóbor kutyát sem érdekel olyan helyen ahol ismerik a teljes palettát

és nem akarják rádumálni a seggségüket a többi seggfejre aki megnézi

brühüyyy

emberi értékek és a film az kettő
néha valami átjön de ebben a szarban?
@Rodeo36:

Na! Ezzel kellett volna kezdened! Őszintén,, egyenesen.

Tessék, tiéd a terep!

Örültem, hogy itt lehettem!

Üdv, mindenkinek!
@jöttem: veled szívesen beszélgetek jöttem, de a mariann nick ki van nálam nyomva, és úgy is marad!
@jöttem:

Nono! Nem feladni.
Nem kell bedőlni a primitív provokációnak olyanok miatt, akik a saját identitásukkal sincsenek tisztában. Rodi saját maga öndicsőítése közepette a globális politikai helyzetelemzési képességről vartyogva figyelmen kívül hagyja, hogy annyira képes csak disztingválni, hogy az amerikai totalitárius rendszerrel szemben az orosz birodalmi totalitárius rendszert favorizálja, a szocializmus aranykorként emlegetése mellett.

A nélkülözhetetlen fájdalomcsillapítók és az elfogyasztott lőrék korrelációjának függvényében megváltói magasságokba emelkedve tesz kísérletet arra, hogy multifunkcionális zseni szerepében tetszelegjen, ennek érdekében idegen nyelvű szövegeket és esetenként más, szintén idegen nyelvű zenei kritikákat, vagy zenei szakszövegeket másol be hozzászólás gyanánt.

Politikai, gazdasági, zenei jellegű hozzászólásainak tartalmából arra lehet következtetni, hogy körülbelül 110 éves demenciával küszködő alkoholista és univerzális polihisztor, akinek életpályája a szocializmus alatt ívelt magasra, majd a piacgazdaságnak hazudott rablószocializmus (1980-2010) alatt leáldozott, s azóta hazátlan, kivert kutyaként fröcsög mindenre ami magyar vonatkozású, és kevesen beszélnek nagyobb gyűlölettel Magyarországról, mint Rodeo.
Ezek miatt velem is bensőségesen szívélyes viszonyba került, különösen miután sokakkal úgy kezdett kommunikálni, mintha mindenkit a saját seggéből rángatott volna elő.

Ha fordítani szeretnél megítéléseden, szidd az USA-t, dicsérd a 'Szovjetúniót' és a magyarországi -vagy általában a- szocializmust, és az 1950-1960-as vagy esetleg a '70-es évek operaénekesi kiválóságait, valamint a klasszikus zeneszerzők méltán híres zeneműveit, illetve azok kitűnő előadásait. Akkor talán -kicsit duzzogva ugyan- eltűrné, hogy kirázd a lábtörlőjét, feltéve, hogy közben az ő bölcsességéről, mindentudásáról és mindenekfelett állóságáról áradozol.

A másik opció a falu bolondja recept, azaz elnézed neki a marhaságait (konkrétan szó nélkül hagyod, hadd tomboljon), időnként adsz egy kis kaját vagy nassolni valót neki, de különben nem foglalkozol vele, csak ha elkezd törni zúzni, akkor viszont egyetlen határozott gondolatlendítéssel tökön rúgod a fején és kész, hogy mondandóm az aktualitásokat is érintse, ne csak azt a tökfejet:)
@jaegtoer:

olvasván eme encomiumot egész hatalmasan meg vagyok lepve, a jégesőtől nem vártam...dehát az valós értékeket ugyi nem lehet tagadni, még akkor sem ha meg próbálja (a maguyar igeformák nem az erősségei) hosszúszőrűjuhászssubába göngyölni hadd "szúrjon" dehát a jó kis karakül birka és nem bárány az selymes tapintású és kellemesen véd az eső ellen is még akkor is ha jégeső, de a jófajta láma prémből készült ruházat pedig a magaslati hűvöset is kívűl tartja itt fenn a Walhalla-n...
köszönettel olvastam...érdekes elemzés a jégesőről önmagáról amint a sápadt irígység vakultságában sohasem említette, hogy önmaga álláspontja mi is ugyanezen kérdésekben bár 47 az mond valamit(?) ugyanannyit, mint 41 csak 6 helyiérték különbség van közöttük, lehet, hogy am mások állandó leugatásába takaródzva el akarja kerülni, hogy az ő saját nézeteit kifejtse, talán mert olyanja nincs is neki? nincs ezzel egyedűl a blogon, ott van mingyárt @sírbatesz kollégája is aki mindenkit kritizál de még halvány lila árnyalatait sem tuggyuk mit is gondol bizonyos dolgokról azután jön a mély pont a @taga19,999 ez az egyed már csak hőbörg de randán asztképzeli ez egy disznóól és ott lehet dagonyádzani, dehát nem teljesen az illemszabályokba vágó módszerei kellemes hánytató hatással vannak...és maradnak azok akik görögnek a szélben mint az ördögszekér a pusztán keresztbe kasul és önmagukat sem találják

szóval ez is egy brühüyyy
@Rodeo36:

Azt nem írhatom, hogy méltatlan volt az esti rohamod, mert méltóan önmagadhoz az utolsó embernek is nekimentél, akit többen kedvelnek a blogon.

Értem az okot, de nem értem mit akartál ezzel elérni.

Nem értem, hogy mire jó ez a mazochizmus, ennyi szűklátókörű, analfabéta embert olvasni két reptér/földrész/tárgyalás között.

Nem értem, hogy miért kell lenézni, leszólni egy másik ország megszólaló értelmiségeit.

Nem értem, hogy miért kell a közélet iránt érdeklődőktől akadémiai színvonalat elvárni. Még akkor sem, ha valóban van néhány blogtévesztő.

Nem értem, hogy miért gondolod, a te igazságod az egyedül üdvözítő, mikor megbeszéltük az igazság mibenlétét.

Nem értem, hogy miért nem lehet tudomásul venni más nézőpontját, még akkor is, ha egyébként nem teszem magamévá, vagy nem tartom vitára érdemesnek.

Dehogynem, értem.

Azon azért ne nagyon csodálkozz, ha néhányan átharapják a torkod.
Gratulálok Kész Zoltánnak, remélem szupermen lesz a parlamentben is.
A fityesznek pedig azt üzenték, hogy kevesebbet kell lopni, csalni, hazudni!
Biztos, hogy bukni fognak, hatalmasat!
Egyszer, majd, ...remélem, megérem.

Engem is meglepett ez a győzelem, hiszen eddig hibátlanul működött az "Esztergom-szindróma", és a lekenyerezés fityeszmódra.
Hahaha! ÖRÜLÖK!
@Orica Középföldi:
azt látom, hogy nagyhírtelen megugrott a számláló már közel került a 10000-hez ami az utóbbi napokban szinte sohasem fordult elő, volt olyan, hogy órákon át az 500 körüli "csúcsértéket" kerülgette...

nekem ez az álláspontom én ezt itt is le merem írni, veled ellentétben engem teljesen hidegen hagy bárki akadémiai képzési szintje és azáltal nyerhető címei, látván olyat mint BORZSOLT akadémikus és a disznóim közé sem engedném bár nincsenek disznóim és sohasem voltak sohasem lesznek,
sőt nincs kifogásom az éles hangnem ellen sem, de azellen igenis, hogy némelyek egy megfagyott és avitt retorikát ismételnek és etimológiai zavarban is szenvednek (azaz tök érthetetlenek) és vannak mások akinek nincs egyéniségük de vesznek kölcsön mindenhonnan főképpen a "fősodorból"

azután a másik rész amire @boli m#1viceházmester is felhívta némelyek figyelmét, hogy személyeskedést azt máshol kell űzni és az űzekedés sem a blog témája

magam részéről kizárólag arról mondok valamit ami le van írva és majdnem egyáltalán nem érdekel a személy megette, mert nincs rá lehetőségem, hogy megismerjem és amit mond az akármi is lehet a grófkisasszony és a péklegény meg a Dorian Grey és Shylock vagy esetleg egy Jágó, de vannak emberszabású felszólalások is amelyek olyan képet adnak az íróról, mintha még a fán lenne de legalábbis a bozótban a vadkecskével hadakozva

szóval vitázzunk a témáról és nem arról, hogy ki is mondta, mert nagy általánosságban nem ismerjük személyesen egymást a távolság ebben előnyös, ha meg igen akkor az meg nem a blog témája mert a társasági illemkódex alapszabályait rúgdossa szerteszéjjel
mint a papírpohárban felszolgált paraszt itóka a királyi palota tükörtermében kínos mosollyal és nem ezüst tálcán ólomkristály pohárkákból

szóval folytathattyuk de a témánál maradva és mellőzve azt, hogy a tökeit ki hol horgya

és legfőképpen sohasem alkalmazni:
quod licet Iovi non licet bovi

brühüyyy
@jöttem:
Ó, de vicces vagy. Nem az én stílusom.
taga
Megnéztem a kommentelők létszámát azelőtt, mielőtt írtam ide 2014-ben, hát nem volt egy darab 2000-es sem. Nézd meg te is.
taga:
Orbán általad való "gecizését" ezentúl sem fogom tűrni kibékülésünk ellenére sem.
Legfeljebb megint összeveszünk.
Jó munkát.
@gazoló:
"Ne felejtsük, a mai eredmények alapján a jobboldalnak még így is többsége van, pedig az LMP-t nem is számítom hozzájuk, ott a pártelnökön kívül kevés a tróger..."
www.pupublogja.hu/2015/02/saller-micinek.html
@jöttem: "Örültem, hogy itt lehettem"
Mi pedig örülnénk, ha továbbra is itt lennél.Rigolya Úr mondja a magáét....elfér.... elég, ha te tudod,/más is tudja/ hogy igaza van-e
@jöttem:
melyhez hasonló hozzászólásokat kívánok a következő országgyűlési választások utánra is -remélem az lesz az addigi legjobb "Bukás"
(de nem vagy kissé mazochista? ez a "szeretlek viktor" felér egy lelki önkorbácsolással.)
@GeoCracker:
hanem Pupu szerint tróger. Megvan a TTT.
@Rodeo36:

Leírhatatlan megtiszteltetésnek véve hozzám intézett soraidat tájékoztatlak arról, hogy ha érdekelne téged más véleménye bármiről is, akkor tisztában lennél az enyémmel is.

Mivel téged az öntömjénezéseden és néhány rögeszméden kívül más nemigen érdekel, soraimmal nem is nagyon terhellek téged és reménytelenül küszködő agysejtjeidet.

Mindazonáltal... annyira, de annyira hülye vagy:) Nem csak én, mások is kedveltek itt, és jó néhány okfejtésed megállná a helyét, ha a túlzásokat mellőznéd.

Megfeledkezel arról, hogy az egyik rendszer strukturális hibáiból adódó visszásságok és politikai bűntettek nem igazolják, nem teszik indokolttá, főként nem jogossá a másik rendszer strukturális hibáiból eredő hazugságokat, ellentmondásokat és bűntetteket.

Különösen értékelhetetlenné válik eszmefuttatásaid mindegyike akkor, amikor az egyik rendszer negatívumait, és csakis azokat állítod szembe a másik rendszer pozitívumaival és csakis azokkal.
Azaz olyan elfogultsággal elemzed a globális politikai, gazdasági, kulturális, tehát társadalmi viszonyokat, hogy attól viszolyogva fordulna el bárki, aki lehetőségeihez mérten tárgyilagosságra törekedve próbálja megérteni a világ történéseit.

Ugyanakkor -minden látszat dacára- személy szerint szeretném megérteni mit miért írsz úgy ahogy, mérhetetlennek gondold tudásod mellett miért bánsz lekezelően olyan emberekkel akik téged nem bántottak. Ettől te nem látszol okosabbnak, míg ha mindenki olyan okos lenne mint te, akkor hogy tűnne ki a zsenialitásod? Lassan persze leteszek a megértésként definiálható mazochista kívánságomról, és annyiban hagyom.
Dögölj meg úgy ahogy tudsz, ha isteni adományoddal, a gondolkodás kivételes képességével nem tudsz mást kezdeni, csak lenézni az embereket.
Isten megáldjon, kedves Rodi, és természetesen ne dögölj meg. Maradj életben. A világ elég nagy, és az a része, amelyik nem ismer, nem érzi ezen ismeret hiányát.

Emlékeztetőül:

"Ha az embert olyannak vesszük, amilyen, rosszabbá tesszük, de ha olyannak vesszük, amilyen lehetne, azzá tesszük őt amivé lehetne." (Goethe)

Te még saját törekvéseidnek is olyan sikeresen állsz ellen, teszel keresztbe, hogy minden segítő, támogató és megértésre törekvő szándék reménytelen.

Minden jót neked, Rodi. Te tudod, amit tudni vélsz, én meg tudom, hogy épp azt nem tudod amit kellene. A te dolgod. Egy lavór vize még nem az óceán, még akkor sem, ha a nagy vízből merítettek bele. Légy boldog ahogy tudsz, Te, hülye:)

(...de ha Moszkvától kapod mégis a zsetont -ahogy taga is írta:)- akkor jól csinálod, bár tehetnéd jobban is, de ehhez már végképp nem drukkolok:)
@Orica Középföldi: "Nem értem......Dehogynem"
Tudom, nincs szükséged az én elismerésemre, de ez szenzációs volt..miért is nem tudok én így?!....
@KÁTÉó53éúétr6:

Mert te másként tudsz, ami ugyanolyan:)))
@Rodeo36: szerintem kristálytisztán kiolvasható, hogy mit gondolok... átutaztál az óceánon, élvezd Cidázt, ha már ott vagy, azt írtad, tetszik a hely...
@jaegtoer:
legelőszőr nem is akartam mondani semmit ehhez, az alábbi rész ami majdnem szakmai felvetés számomra azt jelenti, hogy te metodikai kifogásokkal akarsz engem letaglózni, holott pontosan az általad írtakból alább idézett sorok a hajszálpontos leírása annak a metódusnak amit a blog "vitának" hív, te magad is és az összes többi a mérték különféle de az eredmény ugyanaz...és ezzel a megjegyzéssel a személyeskedésedet visszautasítva, maradtam a korábbi álláspontomon
@jégesőtől pontosan:
"Különösen értékelhetetlenné válik eszmefuttatásaid mindegyike akkor, amikor az egyik rendszer negatívumait, és csakis azokat állítod szembe a másik rendszer pozitívumaival és csakis azokkal.
Azaz olyan elfogultsággal elemzed a globális politikai, gazdasági, kulturális, tehát társadalmi viszonyokat, hogy attól viszolyogva fordulna el bárki, aki lehetőségeihez mérten tárgyilagosságra törekedve próbálja megérteni a világ történéseit."

""Ha az embert olyannak vesszük, amilyen, rosszabbá tesszük, de ha olyannak vesszük, amilyen lehetne, azzá tesszük őt amivé lehetne." (Goethe)"

igen ez olyan mint Goethe, de ugyanez a Goethe írta a Faust második részének végén, amikor a vak Faust áll a hegytetőn ahová Lucifer (vagy a Sátán de az aki mindíg mond mindenre valamit és az frappáns) vitte fel és elmeséli (mint FIDESZ manapság is) hogy minden nagyon szép minden nagyon jó és a város csodálatos amit Faust építtetett, és akkor Faust örül (nincs semmilyen város, átbaszta saját magát) és mondja, hogy "látom"...sokan vannak ezzel így
Mephistopheles (Half-aloud.)

Reporting it to me the word they gave,
Was not quite gravel, it was more like – grave.

Faust

A swamp lies there below the hill,
Infecting everything I’ve done: 11560
My last and greatest act of will
Succeeds when that foul pool is gone.
Let me make room for many a million,
Not wholly secure, but free to work on.
Green fertile fields, where men and herds 11565
May gain swift comfort from the new-made earth.
Quickly settled in those hills’ embrace,
Piled high by a brave, industrious race.
And in the centre here, a Paradise,
Whose boundaries hold back the raging tide, 11570
And though it gnaws to enter in by force,
The common urge unites to halt its course.
Yes, I’ve surrendered to this thought’s insistence,
The last word Wisdom ever has to say:
He only earns his Freedom and Existence, 11575
Who’s forced to win them freshly every day.
Childhood, manhood, age’s vigorous years,
Surrounded by dangers, they’ll spend here.
I wish to gaze again on such a land,
Free earth: where a free race, in freedom, stand. 11580
Then, to the Moment I’d dare say:
‘Stay a while! You are so lovely!’
Through aeons, then, never to fade away
This path of mine through all that’s earthly. –
Anticipating, here, its deep enjoyment, 11585
Now I savour it, that highest moment.

(Faust sinks back, the spirits of the dead take him and lay him on the ground.)

Mephistopheles

No bliss satisfied him, no enjoyment,
And so he tried to catch at shifting forms:
The last, the worst, the emptiest of moments,
He wished to hold at last in his arms. 11590
Though against me he tried to stand,
Time is master: age lies on the sand.
The clock stands still –

Chorus

Stands still! As midnight: silent.
The hand moves.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

"_legelőszőr nem is akartam mondani semmit ehhez, az alábbi rész ami majdnem szakmai felvetés számomra azt jelenti, hogy te metodikai kifogásokkal akarsz engem letaglózni,..."

Akar téged a fene letaglózni. Nekem ehhez semmit nem kell tennem, és nem is áll szándékomban.
@Sir Bates dö Hól:
ne cidázz, nem áll jól neked

brühüyyy
Victoria>>>>>>>>>>>>
@Rodeo36: tudom, vita nélkül: abban te vagy a profi...
@Rodeo36: Egyes szlovák értelmiségiek aggódása a moszkvai (!) antifasizmus megünneplése miatt, szerintem is kábé ahhoz hasonló, mint mikor Kaczinsky összevész Orbánnal. Vicces, de nem különösebben érdekes, hogy a lengyel fidesz oroszgyűlölete erősebb volt, mint barátsága miniálnokunkkal.
Úgy látszik, a Vörös Hadsereg 70. évfordulója nagyobb diplomáciai durranásnak ígérkezik, mint az idei D-day találkozók ...
@Orica Középföldi:
"Nem kell a szadival azonosítani a liberalizmust."
Amennyiben a kommentem levezetését olvastad, abból kitűnt, hogy az SZDSZ törekvéseiről beszéltem, ugyanakkor hozzátettem a végrehajtás okait, hibáit és kudarcait is. Válaszodból a felsőoktatás bírálatára reagálnék.
A Gyurcsány kormány volt a gazdaságpolitika irányvonalának meghatározója, a felsőoktatás átalakításának végrehajtását az SZDSZ kapta meg feladatként.
A szocik a fiatalok munkanélküliségének elkerülése érdekében döntöttek úgy, hogy az arra alkalmas fiatalok inkább tanuljanak tovább, minthogy édes semmittevéssel üssék el az időt.
Ehhez társították a vidéki egyetemek létesítését azzal a filozófiával, hogy a vidéki városok tekintélyét növelik a létesítendő egyetemek, főiskolák építésével.
Abban, hogy a végrehajtás során az arra hivatottak az oktatás színvonalát rontották, nem az irányvonal volt a hibás, hanem a végrehajtás. A szadesz volt ennek az ágazatnak a felelőse, ezért rájuk is vetül felelősség ebben a kérdésben.
Tudom, hogy nem népszerű az SZDSZ-t méltatni, nem is ezt teszem.
Azonban korszerű, modern törekvései voltak, nem kaptak hátszelet, mert a Fidesz minden változásnak betartott, az MSZP a háttérben húzódott meg, féltve a reformok miatti népszerűségének csökkenésétől.
Az SZDSZ pedig nem vette figyelembe azt, hogy robbanásszerű változásoknál az átmenetet meg kell tervezni és annak időt kell adni.
vs.hu/kozelet/osszes/sokk-a-fideszben-vege-a-kubatov-es-habony-fele-aranykornak
biztosan szegénykék sokkja miatt fordulhatott elő:
nol.hu/belfold/az-allami-hirado-eldugta-a-veszpremi-valasztast-1517903
Hát a drágicák várták a műsor végéig, hogy hátha kapnak valami ukázt, aztán mégse. Mert ugye a sokk...
meg ugye a sokk zavarta össze az eszüket is, hogy nem tudták felmérni ennek jelentőségét, és ezért egy futottak még-et küldte oda:
vs.hu/kozelet/osszes/allam-es-kormanyfok-mentek-kijevbe-de-orban-es-ader-itthon-maradt
Merthogy az országot hívták meg - oszt azt mégsem képviselheti Orbán, vagy Áder.
Meg ez is a külpolitikánk (bocs, ORBÁN külpol) győzelme:
hvg.hu/itthon/20150223_Putyin_utan_ujabb_kinos_diplomaciai_vizit?s=hk
Akinek meg nem tűnnek fel a magyar és török rendszerbeli hasonlóságok, az hülye, vagy rosszabb: orbánhívő.
@Rodeo36:
"MAJDAN -on nem az ukrán nép harcol az ukrán néppel hanem amerika harcol ukrajnáért"
Na látod! EZZEL hitelteleníted még azt a részt is, ami realista. Merthogy a Majdanon bizony a nép harcolt a nyugati orientációért és a keleti szél ellen - az más kérdés, hogy a kovászt Amerika dobta az üstbe. De nincs annyi fizetett provokátor, amennyi ott volt/halt!
@AKIsTUDATLAN:
Nem lehet Kész szupermen a parlamentben, mivel a függetlenek közé ül be, és nem is igazán szólalhat meg. Súlya csak akkor lett volna, ha a DK-ba ül, és lehetővé teszi nekik a frakcióalapítást. De ezt a szavazói miatt nem teheti. De reméljük, hogy legalább szavazni ellenzékiként fog.
"...féligazság. Az, hogy a „baloldal” és a Jobbik szavazótábora között jelentős átjárás van. Ebben az a sugallat a hazugság, miszerint a Jobbik és a „baloldali ellenzék” közel állna egymáshoz.
Az viszont tény, hogy sem a jobbikos polgármesterjelölt nagyarányú ózdi győzelmét, sem az ellenzéki képviselőjelölt fölényes veszprémi győzelmét nem tudjuk másképp magyarázni, minthogy van egy jelentős, nagyon dühös és nagyon kevéssé tudatos szavazóréteg, mely simán átszavaz a Fidesz jobboldali ellenzékéből a baloldaliba és fordítva, aszerint, hogy ki kínál esélyt a Fidesszel szemben. Demokratáknak semmi nem lehet fontosabb, minthogy ez az átszavazási készség minél kevésbé segítse és minél inkább gyöngítse a nácikat."
nol.hu/velemeny/minek-ide-a-jobbik-1517943
nol.hu/velemeny/az-elmult-ot-ev-1517937
"mindinkább úgy látszik, tévedhettem, amikor azt gondoltam, a fennálló renddel szembeni tiltakozás önmagában nem lehet elég erős ahhoz, hogy az ellenzéket sikerhez segítse. Az ügyek kritikus tömege mindent megváltoztathatott.
A fokozhatatlan arrogancia és nagyképűség, az érintethetetlenség gondolata a jelek szerint még mindig garancia a vereségre....
Az elmúlt nyolc évet elhomályosítja az elmúlt öt év. Most már ez a sötétebb."
süti beállítások módosítása