Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.06.27. 16:59 Fabius

A foci EB margójára

Uraim!

Igen, ti, akik most jöttök haza az EB-ről.

 

Na, az van, hogy én nem szeretem a focit. Megvan rá az okom, ami nem Orbán Viktor és a focialista forradalma. Magyar focit egyáltalán nem nézek, nemzetközit is csak fényévenként. Ennek ellenére követtem az EB eseményeit, eleinte csak annyiban, hogy az Index élőjét lefrissítettem párszor az osztrákok és izlandiak elleni meccs alatt. Aztán azon kaptam magam, hogy észreveszem a kocsikra kitűzött magyar zászlókat, a külső visszapillantókra applikált nemzeti színű készséget, hallgattam a gyerekeim lelkesedését és egyszer csak azon kaptam magam, hogy ott ülök a portugál meccsnél a tévé előtt. Tegnap meg azon, hogy társaság van nálunk, esélyeket latolgatunk és én fociról beszélgetek emberekkel. Történt ami történt, én sem szerettem meg a focit, de asszem az mindenképpen kijár nektek, hogy kimondjam:

SZÉP VOLT, KÖSZI!

Meg az is kijár, hogy erre:

pisil.png

együtt is kimondjuk: húzzál te anyádba, Omár!

 

848 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr138848324

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy nap, egy tábor, egy öröm 2016.06.28. 12:10:15

Tízezrek ünnepelték a Franciaországból hazatérő magyar csapatot. A válogatott teljesítményét olyanok is elismerik, akik ritkán méltatják Magyarországot. Még a politikai szekértáborok is együtt tapsoltak. Igaza volt Röhrig Gézának, aki azt mondta: “Magy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én meg kb. jobban szeretem a focit, mint Orbán Viktor!

Most képzeljétek el az én lelkesedésemet!!!
Ez korrekt volt, Fabius
Mas tema:
2016.06.27. HÉTFŐ

LÁSZLÓ

14°C / 28°C

HÍREKPÉNZMÉDIASPORTTECHTUDOMÁNYAUTÓKULTUTAZÁSGASZTRÓKÉPKÖVESD AZ ORIGÓT!LIFE.HUREBLOGVIDEAFREEMAIL

ITTHON

Baloldali belháború dúl Zuglóban

KOVÁCS ANDRÁS2016.06.27. 16:463

Továbbra sincsen béke a baloldali pártok között a XIV. kerületben. Legutóbb a helyi MSZP azzal vádolta Karácsony Gergelyt, hogy nem fontos számára a kerületiek helyzete, mivel leszavaztak egy szocialisták által kezdeményezett felújítást. A PM-es polgármester szerint a megállapodás-tervezet jogszerűtlen volt. 

Rendezett autóparkolók, felújított zöld területek, fásítás, új igényes padok helyett továbbra is marad a szemetes, gazos, rendezetlen terület, ahol az autók egy része a zöld területen parkol. Ismét bebizonyították, hogy a PM-es Karácsony Gergelynek és Szabó Rebekának nem fontos Zugló fejlődése és az itt élő emberek sorsa – írta legújabb közleményében a zuglói MSZP.

Karácsony Gergely, Zugló polgármestere nem először különbözött össze a szocialistákkal

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Ellentétes a szabályokkal

Az ügy előzménye, hogy a Nagy Lajos király útja - Kacsóh Pongrác út – Szikszó park által határolt terület rendezését és rekonstrukcióját egy magánvállalkozó saját forrásából finanszírozta volna majdnem 80 millió forintból. Az előterjesztésta szocialistákon kívül senki sem szavazta mega testületben. Karácsony Gergely polgármester szerint a cég 500 négyzetméter saját parkolóhelyet akart kialakítani közterületen, és egy megállapodás keretében felújítaná a parkot.

A PM-es polgármester szerint ezenkívül nem vonták be a főépítészt az előkészítésbe, és a polgármesteri hivatal összes szakterületen dolgozó munkatársa arra hívja fel a figyelmet, hogy a terv a jelenlegi zuglói építési szabályzattal ellentétes lenne. Ugyanis a zöldterület csökkentésével pótolnák a lakosság számára az elveszett parkolóhelyeket, és az önkormányzati rendelet ezt nem teszi lehetővé – olvasható a 14. kerületi hírhatár oldalán.

Nehezen fogadták el a büdzsét

Karácsony Gergely és a helyi szocialisták ellentéte egyáltalán nem újkeletű. A felszín alatt már korábban is izzott a parázs, de az igazi robbanás az idei évben volt. A kerületben március 15-ig kellett volna elfogadni a 2016-os költségvetést. Az MSZP azonban úgy döntött, hogy nem támogatja a javaslatot, így úgy tűnt, hogy a Fidesz a kis pártokkal közösen át tudja vinni a saját elképzeléseit.

Karácsony azonban el akarta kerülni, hogy leszavazzák, így mindent megtett, hogy a pártok végül közösen fogadják el a büdzsét. Ennek az lett az ára, hogytovább növelték a bizottsági tagok számát,valamint újabb tanácsnoki posztokat hoztak létre.

A Városliget átalakítása miatt is jelentősen összekülönböztek egymással a baloldali pártok

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Árulás?

Áprilisban a Fidesz és MSZP közösen szavazta le a polgármestert. A testület megszavazta azt a kormánypárti indítványt, amelytámogatásáról biztosította a Városliget fejlesztését. Karácsony felháborodott a döntésen, és árulással vádolta meg a szocialistákat. A polgármester megvétózta a döntést, és rendkívüli ülésen szerette volna visszavonatni a határozatot. Ezt nem sikerült elérnie, mivel a polgármesterneka jövőben tárgyalnia kell a Városliget Zrt.-vel,és többször már nem vétózhat.

Hitler és a fizetésemelés

Zugló a pártcsatározások miatt az elmúlt több mint másfél évben a különféle botrányaival irányította magára a széles közvélemény figyelmét. Még 2014 végén azzal okozott meglepetést a kerület, hogy felemelték a korábbi tiszteletdíjakat, így lett olyan képviselő, aki több mint bruttó 500 ezer forintot keresett. Az országos botrány hatására a képviselők visszakoztak, de így is vannak olyan helyi politikusok, akik több mint 450 ezer forintot visznek haza. 

2015-ben még azzal sikerült országos hírnevet kivívnia Zuglónak, hogy az egyik MSZP-s képviselő meglehetősen ízléstelen képet tett ki a Facebook-oldalára. Sógor László egy olyan képet osztott meg, amelyen Mussolini kérdésére, hogy „Ti mit csináltok a menekültekkel?” Hitler azt válaszolja: „Fűtünk.” Sógor nem mondott le, és azzal védekezett, hogy tévedésből osztotta meg a képet. Karácsony mindezek után azt nyilatkozta, nincs oka kételkedni Sógor állításában. 

Meglehetősen nagyok az ellentétek Zuglóban

Forrás: Origo

Eltűnt egy szocialista

Az igazi botrányok azonban 2016-ban robbantak a kerületben.Január elején eltűnt Sápi Attila MSZP-s képviselő, akiről azóta sem tudni semmit. Sápi maga után hagyott egy több mint 100 millió forintos adóssággal rendelkező céget is, de a vagyonnyilatkozatában egy olyan cég alkalmazásában állt, ami a hivatalos cégjegyzék szerint nem létezett. Abban az esetben, ha Sápi a 2017. januári ülésen sem jelenik meg, akkor időközi választást kell tartani abban a körzetben, ahol 2014-ben győzött. "
@Fabius: a fodbal iránti érzelmek és érdeklődés dettó!

viszont, ami fijjúg teljesítményét illeti: "igen gyenge kezdés után, erősen visszaestek!"

a belgák ellenni 4 kapott gól a realitás a magyar fodbal(mindaddig fodbal és nem futball, amíg nem képesek eredményt felmutatni - lásd kajak-kenusok, úszók)"világában".

omar kollega meg a prófétát vizeltesse le, ne egy kivénhedt kapust...
@PeniValdes: például azt, hogy aranyárban (mo.-i bevételekhez viszonyítva) nem veszik az élő pontytot...
@nincs_itt:

Nem is tudom. Nekem többet számított a belgák elleni utolsó negyedóránál a portugálok elleni 90 perc. Bazz, volt játék.
Kijarna neki az, ami a Mohamed karikaturistaknak. Erezze a "szeretetet"..
@nincs_itt: helyette megvesznek minden szart,aztán azt hiszik,hogy spóroltak
@Fabius: nekem egyik sem jelent semmit, mert nem érdekel ahogy a német/angol/spanyol stb. meccsek sem érdekelnek.

ezek a fijjúg is abból az utánpótlásból "nőttek ki", amelyik a libalegelőt sem képes elhagyni, mert nemzetközi szinten a feröer szigetek beérhetetlen előnnyel bír.

említettem a valóban sikeres(vb/eb/olympia aranyak, ezüstök, bronzok garmadája) sportágakat, úszás kajak-kenu... és akkor ezeket a falábú, tehetségtelenen, de legalább szénné szponzorált senkiket kell sztárolni? 40 éve! mondom, negyven!!! éve, egy egyeneset nem voltak képesek a labdába rúgni, de most hogy pót-segéd-alselejtezővel bejutottak, majd irgalmatlan mázlival, totál mentesen minden kockázattól, 16 közül KIESTEK! jutalom: nincs többé fizetés, szponzor pénz, lehet menni iq-nindzsák melózni!
@PeniValdes: stimmt, de lássuk be 300 ájróból igen szűkös...
Fabiusnak igazsága vagyon, azért már láttunk a csapattól futballt is, nem csak labdarúgást. Cél a VB-be jutás.

OFF

"Ahmed H. terrorcselekménye a vád szerint abban állt, hogy erőszakkal próbált egy állami szervet rávenni arra, hogy azt tegye, amit ő akar: a rendőröknél akarta elérni, hogy engedjék be Magyarországra a lezárt határ szerb oldalán összegyűlt tömeget. "

index.hu/belfold/2016/06/27/roszkei_osszecsapas_terrorista_vad_videofelvetel/

Szóval Ahmed terrorista. Hagy hivjam fel a figyelmet, hogy akkor viszontag saját nevelésű terroristával Dunát lehet rekeszteni, mert ha jól emlékszem, 2006-ban több száz "terrorista" akarta "az állami szervet rávenni arra, hogy azt tegye, amit ők akarnak".

Ez az ország egy vicc. Elég, ha csak Szíjjártóra nézünk.
@DarthVader: Igen. Ha Ahmed terrorista, akkor mit mondjunk a kubaszov féle kopaszokra?

Tényleg vicc ez az ország, 0:4 et még nem ünnepelt így senki.
@nincs_itt: remélem érden is lesz közönségtalálkozó a nyuggerklubban, me én is megyek:)

ja és gusztushuszadikán, remélem kapnak valami kurva nagy keresztet a gecitől:))
Amúgy nem rossz ez az olasz-spanyol, a spanyolok nyakán a kés erősen, 86. perc már.
@Oxica: hallod, ha tegnap engedtek volna fel a hibernálásból, aszt hinném, hogy megnyertük az ebét:))
@taga20: vicc ez... de annak is a xarabbik fajtájából...

kaptak négyet ezek a niemand-ok, oszt' ennek örülnek...

én adnék nekik keresztet, ilyet:

static.zoonar.de/img/www_repository3/b5/da/46/10_9c92af97c6b59e9582ba4da0af0bb079.jpg
jó volt. picit túlhápoljuk a sportokat azért. azért a b közép megünnepelhetné, hogy megnyílt modigliani.
azonban az élet megy tovább, most a montevetrano lenyomta a vega siciliat, csakhogy tagát összezavarjam.
@taga20:

Miért kell gúnyolódni,'kovácskokó is úgy konferálta fel őket a Hősök terén, ""aranycsapat!

Na addig bírtam!
Csak jelzem: aki '78 után született, az biztos, hogy nem látott még magyar válogatottat világversenyen... kicsit olyan ez, mint attila, ki a kuglófot nézi a kirakatban... most az álom manifesztálódott...

(ja, akkor, ha van aranyérem, akkor lehet adóforintokat adni profi sportba?... ez a hipokrita gondolkodás!... )
@parti_giano: csak nem arról dumálsz, hogy a digók lenyomták a hispánokat?:)
@Sir Bates dö Hól: ha a csoportgyőzelem az álom, akkor orbán maga a manifesztáció. tegnap fostalicska írt valami olyat, hogy legenda született. akkor most a szentté avatás jön? kiss-rigó vállalná a ceremóniát.
@parti_giano: ne kapkogyunk! előtte halál, utána boboggá, csak asztán jöhet:)
@Sir Bates dö Hól: a hipokritát nem értem ugyan, de te maga írod, hogy 40 éve xart se értek el, olyan pénzeket kapnak egyenként, amiből komplett eredményes sportágak ellenének vidáman...
@parti_giano: csoport győzelem... aha... csak súgok, hogy ez az eredmény is csak azon múlott, hogy szerencséje volt a falábúaknak, ugyanis pót-al-helyettes-segéd selejtező vigaszágán kerültek oda.

csoda számba ment ez is.
@nincs_itt: nézd, örültem neki. az, hogy fancsali vagy, te bajod.
@Sir Bates dö Hól: még annyit tennék hozzá, hogy a "t"(érts alatta ízlésed szerint bármit) drukkerek viselkedésének köszönhetően - pl. flanszija üzletben, az összes sörrel és ásványvízzel felszerelkezve fizetés nélkül távoztak, huhogás a feketékre, bonzsúr, bonzsúr buzi franciák, című örökbecsű nóta gajdolásával, repülőn verekedésből - szégyellem magam!
ez mind-mind a magyar(és a többi is) fodbalhoz tartozik, sok egyéb mellett ezért is rühellem a fodbalt...
@parti_giano: a fancsali, a sikerre is fancsali... viszont a sikertelenséget nem nevezem eredménynek és nem is tudok örülni neki.
@nincs_itt: hipok rita, valamelyik csajának a neve lehet, aki gondolkodásban is lenyomta a gyékényárust.
@parti_giano: jaaa! akkor nem kefekötő a hölgy?! mármint a "rita" a hipokéktól
@nincs_itt: te dolgod, de a zoknit levehetnéd, ha mosod a lábad.
@nincs_itt: olyan vagy, mint taga, dobozból iszod a sört, tuti.
@nincs_itt: azért, legalább ragadt valami a germánoktól, met a pesszimizmusod echte ungarisch.
@parti_giano: ember, viselkeggyél! mi abban a pesszimizmus, ha a xart, xarnak nevezem? sájsz esetleg sájsztrek.

lexarom a közhangulatot, ahogy mondtam volt, sikertelen (40 éve!!! de inkább 60) sportágat csak azért nem fogok sikeresnek nevezni, mert esetleg megszólnak.

tudod ezt a trükköt is a germánoktól lestem el!
@nincs_itt: részsiker, cucumalac. nem álom, nem csoda. megnézzük, mi lesz belőle.
@parti_giano: semmi, ahhoz gyökereiben kellene megváltoztatni az utánpótlás nevelést, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy Biharnagybajomtól Velemig az összes településen német, esetleg belga, holland vagy chilei szakemberek dolgozzanak.

Minden meccs megmutatta, sokkal lassabbak, sokkal kevésbé dinamikusak a magyar focisták, mint az ellenfelek

pont ezért megy csodaszámba, amit elértek, s ezért érdemelnek szerintem tiszteletet
@habakuk000: basszus, az izlandsonok megvalósítják a brexitet. hoppá.

mi bajod a nagyszerű akadémiákal? orbánék telerakták velük az országot. még művészeti is lett. érted, sok kis modiglianit nevel fekete.
Izland fordított 2:1 re. Ott van mit ünnepelni, bármi lesz is a végeredmény.
A lápimagyarok meg ünneplik a 0:4 et, hát kevés dolog van ennél szánalmasabb.

Puskásék meg még a kertek alatt jöttek haza Bernből, az elvesztett döntő után.

Hajrálápimagyarok.
@parti_giano: nekem nincs bajom, saját kettő darab szememmel láttam három négy évig, hogyan lesznek a tehetségekből zseléfejű lusta, nagyarcú majomparádék

index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/16/csank_janos_megmondja_a_frankot/
@habakuk000: csak a linket olvastam. csank megmondta a frankot. lehetne mnb elnök is akkor, gondolom, a svájcira utalt, matolcsy meg fociedzö. nálam teljesen csereszabatosak.
Nem tudom mit nem lehet érteni azon amit Fabius írt?
Nekem eszembe sem jutott az elmúlt két hétben sem Orbán Viktor, sem a stadionjai, sem az, hogy ha én veszek a gyerekemnek egy nemzetiszínű pólót, azzal a Fidesz rendszerét támogatom, vagy a miniszterelnök hatalmát betonozom be még 30 évre. Egyetlen pillanatig fel sem merült bennem, mert nem érdekelt. És nem érdekel most sem.
Viszont tegnap este elsírtam magam, amikor az egyébként mindig mosolygós (szemű) Király Gábor is a könnyeivel küszködött a meccs utáni interjúban, mert átfutott rajtam, mit élhettek át, hogy mennyire akartak bizonyítani ennek a sokat szenvedett országnak, hogy mennyire hálásak voltak a szurkolóknak, legyenek azok akármilyen pártállásúak, s nem akartak csalódást okozni. És mérhetetlenül büszke voltam, hogy végre van egy csapat, egy közösség, mely képes lett arra, hogy több millió magyart összekovácsoljon. Hogy a kivetítők előtt együtt örült jobbikos, fideszes, balos fiatal, idősebb, férfi és nő, hogy magyarokként ölelkeztek össze a magyarok góljainál, hogy együtt hömpölygött a magyar tömeg Budapest utcáin a mérkőzéseket követően.
Nem vagyok Orbánista, nagyon nem. Sőt! De finoman szólok a néhány köpködő, gyalázkodó IQ-harcosnak, hogy - ne legyen így, de - Orbán rendszerét nem a tiszta szívből szurkoló magyar „nacionalisták” betonozzák be még 30 évre, hanem ez a szint alatti baromkodás, amit ti műveltek. Szóval: ha változást akartok, akkor talán azzal kezdjétek, hogy nem rugdossátok és minősítgetitek a saját népeteket! Azokat az embereket, akiknek a szavazatai két év múlva tök jól jönnének, hogy ne tűnjetek el végleg a süllyesztőben! Kicsit több alázat, szerénység meg hazaszeretet nem ártana! Higgyétek el, nem fáj!
@taga20:

Állítólag a jobbik már kezdeményezte Orbánnál, hogy tüntessék ki a fijúkat.:D
A kajakosokat nem kezdeményezték. Pedig egy csomó arany és ezüst érmet szereztek az oroszoknál.:(
@Gyodavagyok_magáért:

Hip-hip hurrá! Bejutott a magyar fociválogatott az európai 24-es és 18-a mezőnybe. Ez mitől akkor a nagy érdem, hogy az összes magyarnak össze kell emiatt borulni? Én láttam ettől jobb magyar focit is, oszt akkor sem borulgattunk nyakra-főre. Tudod ha azt mondanád, hogy boruljunk össze a pedagógusok, az orvosok, a szerencsétlen vidéki munkanélküliek érdekében, akkor azt mondanám kezdjük azonnal. Ja, és nagyon örülnék a kezdeményezésednek. De nem mondod.:(
@Gyodavagyok_magáért: azért szeretném, ha az aranylábúak mellett felsorolnál legalább 11 mkortárs magyar írót is. szeretem s focit, örülök az eredménynek, de ne menj már át giccsbe.
@látjátok feleim szümtükkel: egy karakterrel sem írta, hogy borulj össze bárkivel is, ezt írta:

"Kicsit több alázat, szerénység meg hazaszeretet nem ártana! Higgyétek el, nem fáj!"

tényleg nem ártana
@habakuk000: ha egy focimeccs hozza ki belőled a hazaszeretetet, hagyjál már... gyodavagyok magáért meg hallgasson bartókot...
Kb. szóról szóra az volt nálunk is, amit Fabius leírt...
... csak én sört is ittam közben! :)
No meg ezek után megint nem fogok meccset nézni egy darabig.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ne bolondozz, Boli!
Most jönnek a jó meccsek. Eszméletlen, amit Izland művel az angolokkal.)))
@parti_giano: nincs köze a focimeccshez, szoktam írni, hogy ünnepek, irracionalitás is kell az élethez, nem csupán a hogyan is írta lovagunk? "hipokrita" szolidaritás
@Eszter jött: van olyan muksó, kit nem érdekel a foci, inkább a lajtában lógatja a tökeit. szerintem teljesen respektálható.
@habakuk000: akkor? tán hagyni kéne, mindenki a maga módján élje meg.
@parti_giano: nem tisztem védeni, de nem írt olyasmit, hogy örüljetek, bolondok!

csak azt, hogy a fanyalgás egy nagy büdös öngól, hogy stílusos legyek

www.youtube.com/watch?v=0EnRoGQhETw
@parti_giano:

Bolinak bármit .... )))
@Gyodavagyok_magáért:

"Kicsit több alázat, szerénység meg hazaszeretet nem ártana!

Tényleg nem ártana ennek a mocsok,'fodballal legitimációt remélő, most majd pajzsként maga elé tartó rezsimnek!
Ha Te azt gondolod ennek köze van a hazaszeretethez?? hááát!

"egy közösség, mely képes lett arra, hogy több millió magyart összekovácsoljon"
..Nem!
Nem kovácsolt össze,nyugodj meg,a hatalom haszonlesői,a rendszer éltetői ugyanolyan arrogáns módon folytatják ezután is,szarra hazára népre,városligetre,rómaira,kisemberre,eü-re,oktatásra,stb.mint eddig!
Külföldön járva ezután is szégyelni fogom magyarságomat és távolabb húzodok honfitársaimtól,mint eddig,mert kivagyiságuk,harsány pökhendiségük,nemzeti gőgjük sem fog változni ezután a 'sportteljesítmény után !
@Gyodavagyok_magáért: " Kicsit több alázat, szerénység meg hazaszeretet nem ártana!"

Nem gondolod, hogy e mondatodat orbánnak is meg kéne szivlelni?

"Higgyétek el, nem fáj!"

Mi nem fáj?
@habakuk000: jus mormondis, neked is megvan. szomorú lennék, ha egy focicsapat kovácsolná össze az országot.
@Gyodavagyok_magáért: "Nem vagyok Orbánista, nagyon nem."

Pedig a dumád alapján nagyon úgy tűnik. Amúgy meg nem csak mi fogunk elsüllyedni a süllyesztőben, hanem az egész ország veled együtt.
Amúgy tök igazad van, ha csak a 0:4 jut akkor azt kell ünnepelni, meg a haszontalan csuti kisvasutat, mert nincs már más aminek örülni lehetne.

Hajrálápimagyarok.
@Eszter jött: az izlandi szurkolás sem semmi:)

szinte látja az ember, hogy emelik az evezőket, kardokat, pajzsokat csata előtt:)
@nincs_itt: te a BMW-t is szarmak nevezed egy Hondából!:)))
@habakuk000: akkor mi meg hátrafelé nyilaztunk? ez egy eb, ne csinálj belőle faszméregetést.
@parti_giano:

hát a politikusoknak esélye sincs, ahogy a megmondó embereknek, továbbá a szekértáboroknak sem.
tetszik vagy nem, egy hétre a fociöröm felülírt minden.
most már vége.
@parti_giano: haba nem az akadémiákról beszélt.azok csak játékosgyárak.
az igazi utánpótlással is nagy baj van, pont ahogy írja.
@habakuk000:

Szerinted a focinál kezdődik a hazaszeretet? Meg miért kéne nekem kicsit több alázat? Én nem aláztam a hazámat, miért kéne alázkodnom? Azért mert 11 görbelábú elment a franciákhoz kicsi focit mutogatni? Nagy focit is lehetett ott látni. Meg itthon is lehet ettől a focitól nagyobb teljesítményeket is látni, és azokhoz miért nem kell kicsit több alázat? Mondjuk a részedről is.
@parti_giano: nem tudtam,
amúgy persze, hogy nem kovácsolnak össze semmit, de szereztek mittudomén hány nap pörgést
@parti_giano:

Panem et circenses kipipálva,'osztjónapot,a nép bóduljon egy kicsit de már annyira lebutított,hogy nem is tudja kit éltessen!
Esetleg az öt EB aranyat gyűjtő kajakkenu válogatottat tudnám ajánlani szerényen!
Láttam az ünneplő tömegeket tegnap,'elsőélményes fiatal lányokat fiúkat!:(
Most majd szurkolhatnak Argentína bennmaradásáért:)
@parti_giano: bazdmeg, bazdmeg, bazdmeg, a büdös kurva életbe nem lehet leírni egy olyan mondatot, hogy nekem rohadtul tetszik az izlandi szurkolók huhogó - megvan a baglyunk, ma is itt figyelt - szurkolása, s engem egy viking hajós hadjárat csata előtti hergelésre emlékeztetett?????
@Eszter jött: de elfelejtitek, van, akit kurvára nem érdekel a foci. tehát, ez az eb a magyar fociszerető embereknek jelentett valamit, plusz valamennyi százalék. pl. nejem le se szarja, helyette belemerül a magyar történelem forrásaiba.
@habakuk000:

fantasztikusak. így kellene ezt csinálni!
4 évente van foci EB.
aki imádja, nézze, kommentálja.
aki nem szereti, foglalja el magát valami mással.
Izland!!!

Ők aztán ünnepelhetnek!!!
Belgium-Magyarország 4:0
Izland-Anglia 2:1

Ennyi. Lehet örülni, kinek mi jut.

Hajrálápimagyarok.
@gazoló: ajánljál egy jó magyar művészt, picsába a sportolókkal.
@parti_giano:

senkire nem erőszakoltam rá a foci témát.
én drukker vagyok, engem most ez éltet.
az előbb már írtam. aki nem szereti, foglalkozzon mással.

a magyarok, szlovákok kiesése után is nézem a meccseket. most kezd igazán izgalmas lenni.
@gazoló: elmentek a búsba kérlek szépen jelentem alázatosan:)

a magyar izlandi meccsen 70 nyolcvan percében teljesen a magyarok irányítottak, beszorították az izlandiakat, ez, a tényt, figyelembe véve a mai meccset, komoly, figyelmet felhívó eredmény

szóval nem a szar Izlandot nyomtuk be, mint állat, hanem egy Angliát, Hollandiát kiverő komoly energiákkal felfegyverzett csapatot
@gazoló:

én mindig irigyeltem a szlovákok viszonyulását a sporthoz.
például bármelyik sportágban 10. vagy 20. helyet érték el egy világversenyen, azt is megünnepelték.
@parti_giano:

"ajánljál egy jó magyar művészt"

Taga az eszterga Mozartja:)

kepkezelo.com/images/5lx1gsvkb88v7181zxkh.gif

............

Van nekünk olyan is aki egyszerre mindkettő: Katinka
@parti_giano: én magyar focistát nem tudok, igaz írót se, csak ha hozzáveszem az erdélyieket is

te fel tudsz sorolni?
@habakuk000:

a belgák Európa második legjobb csapata. tőlük kaptunk ki.
no komment.
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: sajnálom, szerettem azt az embert, a szakácskönyvét is:)
@habakuk000:
Anglia már hosszú ideje egy szar a nemzeti válogatott szintjén,Hollandia pedig óriási hullámvölgyben van!Izland focija ..no comment (sosemfogomszeretni)

De attól még ott a pont,a kettő!

Mégis világraszóló a diadaluk!
@Eszter jött: ez egy nagyon húlye példa.gondold át még egyszer!
@gazoló: óvatosan az erősportokkal!
@punkfrog: nem lesz továbblépés, nem lehetséges,

illetve akkor, ha a gyerekeket kiviszik külföldre még gyerekkorban focisuliba, ahol elsajátítják azt a dinamizmust, gyorsaságot, ami nélkül ma nincs eredményes foci
nyilván, tudnak csinálni a németek egy olyan válogatottat, aki versenyezhet a vb-ért, bár Svájc és Portugália egy másik osztály, de volt már másodosztályú kupagyőztes, de ennyi az, ami ezekkel a fizikai képességekkel jó szervezéssel megoldható

jobb eredményhez jobb klubmunka kellene, ez viszont leginkább jó magyari kezekben található
@Eszter jött:

A belga a kedvenc csapatom!
Tegnap mindkét csapatnak szurkoltam,a mieinknek mint egy szimpatikus csapatnak,a belgáknak pedig őszinte csodálatból!
Nem a fiúk teljesítményének szól,ha egy kissé kifordul a gyomrom a dolgok 'nemzethhy vetületétől!
Nekik külön gratulálok,Gera,Király és még jónéhány játékos erőn felül teljesített!
@punkfrog:

Nem értem, miért lenne hülye példa. Gondolj bele, mi történik MO-n, ha az úszók, kajak-kenuzók, öttusázók stb. egy-egy világversenyen kevesebb aranyat nyernek a vártnál.
Nemzeti tragédiát kiáltanak.
@parti_giano: nem láttam, olvasni szoktam esténként, bár mostanában a sokk foci után elalszom
@habakuk000: khmmmm... sosem kérdőjeleztem meg terménykereskedelmi szakértelmedet... nem zavar, ha nem hiszed el.
@parti_giano: félreérted, arra vagyok kíváncsi, kiket sorolnál fel, az összetételre:)
@parti_giano: dr who-t kéne néznem, megígértem a gyerekeimnek

a Tudorokat is, a Borgiák is érdekes lehet, biztosan jó lehet a vikinges is
@gazoló:

Na látod, ez már sokkal szimpatikusabb megfogalmazás.
Attól én is.
@habakuk000: nem kedvenceket kértem, nyuszi. abbol nálam is kevesebb van. ha erre vagy kíváncsi, akkor kb. ismerheted az izlésemet.
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem ez nem függ össze a focival:)

én valóban nem nagyon vagyok alázatos, ez jogos
@habakuk000: hehe, elfogadom ezt is, és csókoltatom nejed a házassági évfordulótokon, tegyen cavintont a tortába.
@habakuk000:

Először is a gyémántot meg kellene találni,azután megmunkálni!
A kontraszelektált fodballakadámiákon szerinted?
Az egész telibebaszott magyar ugaron,a magyar ligában van legalább egy Kevin De Bruyne,Hazard,Martens képességű játékos?A 'csutbasznádi 'makoveczkazánnal fűtött gyep még igen kevés az utánpótlás megfelelő kinevelésére:(

www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-igy-nezett-ki-de-bruyne-amikor-kiraly-mar-30-eves-volt-2509793
@habakuk000:
A chilei focit is argentin edzők tették rendbe!
(aztán így jártak szegény Messiék!)
@gazoló: két mai példa: Nagy Ádám, Kleinheiser, ők nincsenek, ha nincs Stork és nincsen portugál focisuli
@Eszter jött: gondold végig a szlovák sport múltját és eredményeit...
azért lementünk futballnemzet szintjére, mikor az a hazaszeretet szintje, ki örül egy eb csoportgyőzelemnek. mondom, emlékszem, a brazil socrates még fogorvos is volt. ma meg az egyik legnagyobb magyar kézilabdázo hölgy beküld maga helyett egy valakit a nyelvvizsgára, hogy legyen egy tf-es végzettsége. hajrá mocsay, hajrá lánczi.
@punkfrog:

Valamiért a Storck interjú jutott az eszembe.
@parti_giano:

parti, azért gondold át, ki/k határozták meg ezt a szintet.
az eb kapcsán is sikeresen összeugrasztották az embereket.
elég volt hozzá 2-3 hülye újságcikk.

aztán működött a jól ismert mechanizmus.
@Eszter jött: nem kellett senkinek sem ugrasztani, ugrottunk mi magunktól is
@habakuk000: azért Dollt se hagyjuk ki!
@habakuk000:

Azt sajnálom,hogy már kevés helyen látni fiúkat focizni,csak úgy kedvtelésből! Kevés az olyan gyerek akinek élete a labda és zsigerből tudja,érti ezt a játékot
A pályákért is fizetni kell a legtöbb helyen és a szülők lakóhelye,anyagi lehetőségei is erősen determinálják egy tehetséges fiatal pályáját!
Pedig a valagnyi stadizooleumok építési és fenntartási költségei mennyire kellenének igazi tehetségek felkutatására!
Pont ellenkező hatást váltanak ki a ta'h'ós pénzek becsatornázásai,mint kellene!

Eszter jött (törölt) 2016.06.27. 23:56:54

@punkfrog:

a kiesésig egy interjút adott. az.
@punkfrog: nem ismerem, hallottam róla nagyon-nagyon negatív véleményt, Storck viszont dicsérte, ha jól emlékszem

nem nézek magyar focit sok éve, szerintem nem is lenne egyszerű nekem 11 magyar focistát felsorolni,

ugyanakkor volt alkalmam belepillantani a gyerekek focivilágába
mit mondjak, egészen egyszerűen gyalázatos,
korrupt, szerintem szakmaiatlan (de nem értek hozzá), nemtörődöm
@habakuk000:

Baglyod?
Tőle tanulod az éjszakai kommentelést:)

Nálunk rigó,cinege és vörösszárnyú dominancia van,külön élmény végignézni a 'fürgyéseiket napközben a kirakott pancsi'medencéikben:)
@Eszter jött: francokat eszter, elég sekélyes számomra, hogy olyan sportolók a hősök, akik két értelmes mondatot nem képesek összerakni, lettlégyen öttusázó, kajakkenus, vizilabdázó.
@Eszter jött: nyavalyát

add meg légy szíves azt a tiszteletet a kommentelő társaidnak, hogy önállóan, saját szabad akaratukból hadd ugorjanak össze, ne kelljen őket balga birkaként újságcikkekkel összeugrasztani
@habakuk000: simán alázom a hüle kockákat.
ps: kurvára csíplek, de ezt nyílvánosan nem ismerném be.
@gazoló: alig alszom, ötkor húzok ki a kertbe, pedig reggel amúgy jó alvó vagyok, a sok hülye telefontól nem tudok szunnyadni délután, este meccsek, de éjfélig fél egyig, egyig egyébként olvasok

bátor bagoly, a múltkor nekiment egy macskának
@habakuk000:

"bátor bagoly, a múltkor nekiment egy macskának "

Hú wazz akkor ide hozzánk nem "kő:))

Alvás szempontjából hasonlóan traumaikus az én nyaram is:)

..............

Drága,akkor már nem élte meg a mai olasz diadalt:(

Szerettem az öreg vizipólóst!

hvg.hu/kultura/20160627_meghalt_bud_spencer_carlo_pedersoli
a hősök terén a focistáink tombolnak a "nézését és járását"-ra. miről beszélünk? most nézem, nacsa és ganxta ajnározza dzsudzsákot. még egy doboz gyufát!
@habakuk000: nem magunktól! nagyon sokáig nem volt megosztó a foci.
a Fradi tábor pl. 1996-ig volt egységes csak.akkor tűnt fel a híres "edző-biztosítasi ügynök" Varga Zoli!
onnantól kezdve már volt egyszerű fradistának lenni!
egy-egy vidéki turnén komoly összetűzések voltak egymás között is!
utólag már sokkal okosabb az ember, de akkor még nem kötöttem össze a politikával az eseményeket.pedig...
@parti_giano: az a jus mormondis volt:)

na jóccakát!
@habakuk000: mondanám, hogy az angolok egy része követeli az izland elleni meccs újrajátszását, mert brexit sem hozta a közvélemény kutatások jelzéseit. cameron gondolkozik rajta. humor?
@punkfrog:

Kű Lajost láttam nyilatkozni az egyik sporttévében,belga érintettség révén! Emlékszel még játékára?
Láttam még élőben játszani!
Jól tartja magát,Isten éltesse!
@punkfrog: csak a virtuális tér fanyalgóira illetve Angyal féle éljenanemzetifocijujjdenagyonfocidrukkervagyok összetűzésekre gondoltam:)
@gazoló: olyan nem is létezik, hogy belga. vallon vagy flamand. meg vannak a gyüttmentek.
@parti_giano: angol

egyébként az:)

érdekesek az angolok, egy olyan nép, aki vagy megégeti a kezét vagy megdermeszti kézmosáskor, az nagyra hivatott
@gazoló: emlékszem.az egyik kedvencem volt.a focin kívül egy faszkalap!
@parti_giano:

Már hogyne létezne:)

www.youtube.com/watch?v=MbWeGDQ7l2g

.........

...na jó éjt,szasztok,meg mindenkinek:)
@parti_giano: na, a gyüttmentek!azok a belgák!:)))
@gazoló: láttad és hallottad a kisgazda és egyéb pártbeli megszólalásait?googlizz rá!megdöbbensz!
@punkfrog:

Kösz,inkább nem,akkor marad a régi kép a nagyszerű középpályásról:(
@parti_giano: nem, az a "csoda", hogy a magyar válogatott kijutott egy tornára, s ott nem a lesajnált kategória volt... én pl. nem gondoltam volna, hogy látok magyar csapatot még egyszer így az életben... (megjegyzem, itt nagy szimpátiával viseltettek irántuk)
@nincs_itt: persze, hogy túl vannak fizetve, de ez majd minden profira igaz a sportban... de ez vonatkozik a filmsztárokra, a zenészekre, a tévésekre, stb... az értékek borultak fel... de most ezek a csávók játszottak négy meccset szívvel-lélekkel...

a lentebb jelzett problémákra a britek már találtak megoldást...
@Eszter jött: ja, és ha izland vagy portugália megnyeri az eb-t, akkor azt is elhiszik, hogy gyakorlatilag mi is nyertünk, hiszen mi pariban voltunk velük...
@gazoló: "Pedig a valagnyi stadizooleumok építési és fenntartási költségei mennyire kellenének igazi tehetségek felkutatására!"

semennyire sem... azok a pénzek + a tao az oktatásra, egészségügyre kellenek...
@Sir Bates dö Hól: D

Persze nem úgy gondoltam,hogy mind agy fillérig,de ha már arra a célra érkezik legalább célt érne!
Soha ne érjen véget!

Az eddigi meccsek alatt és után is rekedtre ordítottam magam, de még talán soha nem üvöltöttem úgy torkom szakadtából az Álé, áléé, áááálééé-t, mint tegnap este a meccs után. És egyszer csak a tizenikszedik "Büszkék vagyunk!" után beugrott egy kép a múltból.

Majdnem pontosan négy esztendővel ezelőtt ültem a tévé előtt, és néztem, ahogy az Eb-n a spanyol válogatott 4-0-ra veri az íreket. Pont, ahogyan most minket a belgák. Nagyon drukkoltam a koboldoknak, és le voltam törve, hogy ilyen csúnyán kikaptak. És amikor már épp nyúltam volna a távirányító felé, egyszer csak elkezdett zengeni a stadion. Nem a győztes spanyolok énekeltek.

Hanem a legyőzött írek.

Boldogok voltak, mert szurkolhattak a sajátjaiknak, mert együtt lehettek, mert együtt élhették át a csodát. Akkor arra gondoltam:

Istenem, ha egyszer magyarnak lenni is annyira jó lenne, mint akkor írnek.

De el is hessegettem a gondolatot, mert biztos voltam két dologban: mi soha a büdös életben nem jutunk ki már világversenyre, és "mi amúgy sem ilyen nép vagyunk".
Hogy az előbbiben tévedtem, azt már pár hónapja tudom. Hogy a másodikban is, az tegnap este derült ki. Hogy mi is képesek vagyunk arra, amiről a Zöld Sziget szurkolói tanúságot tettek négy éve: fejet hajtani a tisztességes helytállás előtt. És semmi sem tölt el annyi büszkeséggel, mint ez az utóbbi felismerés.

Mert csak az a nép érdemel hősöket, amely elbukva is tiszteli őket.

Amely, ha földre esnek, nem eltapossa, és leköpködi, hanem felsegíti és a vállára emeli őket. Amikor egy 4-0-ás vereség után az utca azt zengi, hogy „Büszkék vagyunk!” - az már jóval többről szól, mint a futball. Tegnap éjjel nem csak a Franciaországban küzdő huszonhárom srácnak adtuk meg a tiszteletet. Hanem egymásnak is. Nem csak a válogatottnak üzentük, hogy csak azért is velük maradunk.

Hanem a mellettünk álló magyar embernek is.

Az összetartozás 13 napos fiesztáját éltük meg, és, amikor azt énekeltük, hogy „soha nem érhet véget”, akkor az nem csak a foci sikerekről szólt, hanem erről az érzésről is. A Körút eksztázisban vonuló tömege azt is ünnepelte tegnap, hogy nem csak az osztrákokat győztük le, nem csak az izlandiakkal és a portugálokkal szemben álltunk helyt - hanem a saját, évtizedek óta minket szaggató démonainkkal szemben is. Mert a lelkünk mélyén éreztük, hogy másnap reggeltől már ott leselkedik ránk a sarkon a szürke, irigykedős, árokásós, egymásra mutogatós, ön-és világutálatos nagy büdös Magyar Valóság, amelyet erre a nagyszerű két hétre magunk mögött hagytunk. Most farkasszemet kell vele néznünk, és az arcába kell üvöltenünk, hogy „Büszkék vagyunk!”
Ez az igazi próbatétel – és, ha ezt a meccset megnyerjük, az száz Eb-trófeánál többet ér.

alfahir.hu/soha_ne_erjen_veget
@Gábris szomszéd: .....és ki fogja kezdeni a békülést és a normális viselkedést ???

mert a szöveg jó....de mégis kicsit....fals
@öregmatróz: Jó magyari szokás szerint, mindig a másiknak kell kezdenie. :)
@öregmatróz:

Ha ez majd igaz lesz minden szakma helytállói iránt, térjünk vissza rá.Mondjuk az alfahír járhatna elől jó példával, kezdhetné a saját szerkesztőségében.
@Orica Középföldi: Azért a hávégé, 444, népszava, stb. is belehúzhatna.
A magyar válogatott használta ki a legjobban azt a lehetőséget, hogy 24 csapatos lett az Európa-bajnokság

Már egy olyan csapat sincs az Eb-n, amelyik harmadikként jutott ki, mi búcsúztunk utoljára. 13. lettünk az Európa-bajnokságon.

444.hu/2016/06/28/a-magyar-valogatott-hasznalta-ki-a-legjobban-azt-a-lehetoseget-hogy-24-csapatos-lett-az-europa-bajnoksag
A 332 ezer izlandi lakosból vonjuk le a nőket, a fiatalkorúakat, az időseket, a túlsúlyosokat, a vakokat, a bebörtönzött bankárokat, a tribünről szurkolókat etc, s az a 23 fő, aki marad, éppen kiejtette Angliát. :D

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13439151_10210231044799416_8921014989610279798_n.jpg?oh=411d9496a6fd376c75fc73e16db53c90&oe=580AEE07
"A frakcióvezető [harrach] kitért a császármetszések számának túlzott növekedésére is, és életszerű javaslatnak nevezte a pelenka áfájának csökkentését."

mert ők a pelenka a fidesz seggén...
Margóra.

Jó tud lenni a hűvösebb reggeleken a tv műsora ( mert máskor nem tud érdekelni ). Ma két jó gondolatot hallottam/láttam.

Egyiket egy műsorvezető és egy foci szakértő eszközölte: műsorvezető: csak a belgáknál voltak lassúbbak a mi focialictáink ( nagyon szerette volna, ha a válasz igen )? Szakértő nem, mindenkinél.:(

Másikban Kemény Dénest faggatták arról, miért nem ajnározza a nagyközönség úgy a vizilabdát, meg más sportágakat, mint a focit? Kemény: a vizilabdát ( és műs sportokat is ) misztikum lengi körül. A térdig érő vízben mindenki tudja rövid ideig dobálni a labdát, de a mély vízben sokan - még az úszni tudok sem - nem tudják elképzelni, hogy miként megy ez. A foci meg a földön gurul, mindenki találkozik vele valahol az életében, és ezért kézzelfoghatóbb.
Általam magyarra lefordítva: a birkamenetes is tud focizni.:D
@Orica Középföldi: Ez is. :)

Két játékos vizeletében is doppingszert találtak, így kizárták őket. A Magyarok mehetnek vissza az EB-re.

trollfoci.blogstar.hu/2016/06/28/kizartak-a-belgakat-/28242/
@Orica Középföldi:

Nem jó, mert birkameneten nem volt senki a válogatáskor.:D
Hehehe!

"A doppingügyről annyit már tudni lehet, hogy Fellaini állítólag a frissen szőkített hajkoronájához használt hajfestékébe keverte a teljesítményfokozót, míg Hazard
olyan készítményt szedett, amitől kifejlődött egy harmadik tüdeje is a mellkasában.

Ezek magyarázzák tehát a belgák sebességfölényét, mely döntően befolyásolta a vereségünkkel végződő találkozót."

Ez a harmadik tüdő nagyon ott van.:D
Margóra val ez is:

"Csizmadia Matolcsy György jegybankelnök szűkebb köréhez sorolható, ezért az alapítványok gyanús költései miatt kirobbant botrány egyik fő áldozatának tekinthető. Pécsen és Szegeden szerzett diplomát település- és területfejlesztő geográfus, és turizmusfejlesztő geográfus szakon."

Milyen jó nekünk, ha már a település és területfejlesztő geográfusi diploma egészem a Nemzetibankig ad karrier lehetőséget. Köszönnyük fidesz.:D

Csak nyitva marad a kérdés, minek egyáltalán szakmát tanulni, ha anélkül is előre lehet jutni? Minek egyáltalán a szaktudás? Ja, hogy a kanyarban jön a kamion? Pech.
@látjátok feleim szümtükkel:

-- Azt szerettem benne, hogy szex közben vadul hörgött a fülembe. Később kiderült, hogy csak asztmás...
@gazoló: Fia azt írta: "Apa 18:15-kor békésen elrepült. Nem szenvedett, mind mellette voltunk, utolsó szava az volt: köszönöm."

www.facebook.com/24ponthu/videos/1154947877889475/
@parti_giano: Az semmi, de Abszurdisztánban több rádióhallgató kérésére a déli harangszót délután fél háromkor és este negyed kilenckor megismétlik!
Nekem fura a 4-0 utáni eufória, de aki ott volt tudja, h minek örült. (Kajakosok taroltak, nem kicsit nagyon csak jelzem, kiváncsi vagyok hányan lesznek a reptéren.)
Margór: EZ MOST ( 2010.óta ) NEM ÍGY TÖRTÉNIK?

"Az ügyvédek, ügyészek és bírák segítségével készült új szabályozás "középen áll" - fogalmazott a miniszter, aki szerint az új szabályozás minden követelménynek megfelel: erősíti a jogállamiságot, rögzíti, hogy a büntetőeljárást részrehajlás nélkül, tisztességes módon kell lefolytatni, és hogy a különböző ügyekben a független, pártatlan bíróságoknak észszerű határidőn belül kell dönteniük."

index.hu/belfold/2016/06/28/trocsanyi_osszel_uj_torvennyel_erositik_a_jogallamisagot/
Vita közbn azt mondja a műsorvezető: " bucira verte őket belgium".:D:D:D
Ja, a vita arról folyik, hogy végre kialakult a magyar nemzeti egység, erre a Dániel Péter ( nem tudom ki ) Izraelben nem örül a magyar csapar sikerének.:D
"Orbán Viktorra rácsomózták az egész foci ügyet" mondja egy vitázó fél. Hahaha!
@Gábris szomszéd: ez a baj....

a jó magyari szokás....

Istenverése.....
Amennyiben nem növelték volna a résztvevők számát 16-ről 24-re akkor a magyarok ki sem jutottak volna. Most ott tartunk, ahol eredetileg. Tehát nincs mire verni magunkat, hogy milyen klassz fiúk a focisták. Persze közben az úszó, ijász gyerek és kajakozók jóval nagyobb sikereiről mély kuss van. Nem vonulnak tömegek üdvözölni őket. Hányinger.
meglehet, nálunk svalbárdon a medvebaszás a sportok sportya, azér megértem a szerző picsogását, mégtöbb null dicsérete penig egészen fenomenális lenne, bár a fostalicska visszaengedése nekem kissé tullelkesültnek tűnik.
@hacsaturján: oszt magát már hány medve pajzánkodta meg? elég mazopisták maguk arrafelé.
@parti_giano:

engem pl. egyse. és maga mit tenne, ha egymás után négy maci tenné magát a magáévá? dicsekedne, mi?
@hacsaturján: én kerülöm a medvéket, ellenben vannak itt olyan "vadászok", kik házhoz mennek, magához a nagy medvéhez, oszt úgy dicsekednek utána, hogy pakson rögtön felépül két újabb reaktor. pedig csak simán pucsítottak egyet.
Baxszus! Erre nem szémítottak.

"A BBC arról is ír, hogy az Európai Néppárt vezetője, Manfred Weber még kevésbé fogta vissza magát, és elég keményen nekiment Farage-nak:
A Ukip-esek között vannak a legnagyobb hazugok... Kérjenek bocsánatot a brit polgároktól és szégyelljék magukat! Hagyják abba ezt a populista Brüsszel-ellenes retorikát!"

Ezt megmondhatná a mi minielnökünknek is.

www.portfolio.hu/gazdasag/maga_meg_mit_keres_itt-_majdnem_elzavartak_brusszelbol_a_brexit-kiralyt.3.234014.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
A bálnak vége, lehet visszahúzni a ködös hétköznapokba.
És mondjuk tömegesen felülni A Kisvasútra, elmenni Csútra és befizetni A Stadionba.
Egyrészt azért, hogy az én kínkeserves narancsimádattal megszerzett Legfőbb Váltóőr és Szemafor Ellenőrző-bizottsági Elnöki posztomat, no meg a velejáró évi 48 havi fizetésemet megőrizhessem Las Chutvegasban.
Másrészt azért, hogy a gülűszemetekkel magatok is láthassátok az új stadionok okozta töretlen futballfejlődést és a magyar szakma kimagasló eredményeit. Mert, mint közismert, Bern Storck kapitány úr magyar ősökkel rendelkezik, hiszen Kovács József Viktorként látta meg a napvilágot, természetesen Felcsúton. Ahol a szomszéd srác (Igen Ő) személyes buzdítására kezdett el a futballal foglalkozni. Ebből is látszik, hogy Ő már siheder suhancként is azon munkálkodott, hogy legyen 2016-ban egy Csapatunk. Aki ezt kétségbe vonja, természetesen sorosgyúcsányista brüsszelita hazaáruló.
Ehhez nincs mit hozzáfűzni:

"Washington 1956-ban feláldozta a pesti srácokat a Szuezi-csatornáért; nem hagyhatjuk, hogy Brüsszel feláldozza Európa egységét és Európa jövőjét néhány millió bevándorlóért - mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Terror Háza Múzeum új 56-os kiállításának megnyitóján.
...a magyarok megújult, a nemzeteket és azok függetlenségét is tisztelő Európát akarnak, és ezt az 1956-os hősök elszántságával meg is kell üzennünk Brüsszelnek."

www.vg.hu/kozelet/rogan-nehany-millio-emberert-nem-aldozhatjuk-fel-europa-jovojet-471958

Nem is tudom miért, ez jutott eszembe:

www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y
No, nehogy a végén mi voltunk a legjobb csapat az EB-n, csak az a kurva labda gömbölyű, és 4-szer rossz irányba gurult.
az első két meccsen látszott, mi a különbség egy edző, és a magyar "edzők" között, a belgák ellen meg látszott, mi a különbség a labdarúgók és a magyarfodbalisták között...
Magam részéről a foci EB margójára azt írom, hogy: -Margit! Nóoormális?
@látjátok feleim szümtükkel:

"_No, nehogy a végén mi voltunk a legjobb csapat az EB-n, csak az a kurva labda gömbölyű, és 4-szer rossz irányba gurult. _"

Pedig az történt. Mindenki láthatta. Volt aki 'mög is ötte'.
Komolyra fordítva a szót, azért az meglátszik, ha a futball menedzserek pofáját és markát satuba teszik, és az edző választhatja ki, mondhatja meg, hogy ki legyen a válogatottban, akkor akár még szép gólok is születhetnek, az meg hogy kevesebb, mint szükséges, kicsit szerencse dolga is, bár ahol nagyobb a tudás, több a szerencse.
Az meg hogy a belgák elleni meccs úgy sikerült ahogy, pont erről szólt, azaz, hogy az igyekezet szép, de a sikerhez még nem elég.
Viszont az igyekezetért respekt, bár épp a napokban más bajnokságokon mások aranyakat, ezüstöket kaszáltak, aztán semmi eufória. Mert az már megszokott, emitt meg ha jól el van találva a labda is, a kapu is, az meg már maga a csoda, pedig csak tisztes iparos munka. Mondjuk Gera gólja előtt le a kalappal, Kleinheislerből meg kevés volt a csapatban.
Szerintem.
Szeretnék gratulálni ahhoz a hihetetlen "éleslátáshoz", amelyben egyből EB győzelmet vártak egyesek a magyar csapattól és ha ez nem jött össze akkor kutyaütők, semmirekellő közpénzfalók és röhejesek a fiúk. Nyilván a két véglet között szóba sem jöhet a realitás és az, hogy esetleg megjavulhat valami, ami évtizedek óta el van cseszve.
Amúgy meg Dárdaival szólva mijafaszért vagytok elkókadva baszki, amikor nulláról százra nyilvánvalóan nem lehet egyből felugrani. :)

hvg.hu/sport/20160627_Dardai_elemzett_El_vagytok_kokadva_baszki
@Bakter:

Vegye tudomásul, hogy maga szakmai ügyből kifolyólag elfogult, ezért aztán a véleménye nem releváns. Magának még az a nagy jövő előtt fekvő kisvasút is smafu, pedig az már transzfelcsúti 50000 km-es pálya kezdő szakasza, csak sok az akadékoskodó, és az építési engedélyeket elszabotálják a irigy brüsszeli bürokraták helyi rezidensei. Abcúg, Brüsszel, abcúg België vs. Belgique, ez az éjszaka sohasem érhet véget, jobb ha tudja.
Lesz még vasút, lesz még stadion, lesz még foci!
@gazoló: "Van bőven kárörvendő komment és persze előkerültek az ilyenkor kötelező "nők és foci" jellegű ostobább hangok is, de szerencsére vannak rendesen normális reakciók is. Mert ez a jelenet egy fontos bizonyítéka annak, hogy milyen nagyszerű tettet vitt véghez az Eb-n remeklő magyar válogatott. Egy csomó olyan embert is a kivetítők és tévék elé vonzottak, akik eddig nem nagyon néztek focit és korábban nem drukkoltak a magyar válogatott meccsein."
@Gábris szomszéd:
Senki sincs elkókadva, cseszki, csak vettem 30 tonna festéket, hogy nemzetiszínre fessem vele a Zejfel tornyot. Azt írták mindenhol, hogy ha nagyon-nagyon akarjuk, akkor befesthetjük azt. Most mit csináljak ennyi festékkel? Mire megjönnek Csútra a mágneses vákuumvonat-kocsik beszárad nekem az egész. Ráadásul egy köztévés szakértő azt mondta nekem kamerán kívül, hogy ez a festék nem is jó a vákuumvonat-kocsikhoz, mert a tapadási kvóciense gyenge, és menet közben lekoptatja a menetszél a vákuumcsőben.
@jaegtoer:
Az Ön szövege, kedves kolléga, zagyva.
Ugyanis:
Vasút van!
Stadion van és lesz!
Futball van, volt és lesz.
Okosan és szépen, ahogy a vonat megy az égen.
@Bakter:

Azért messzemenő következtetéseket ne vonjon le, bár adhat hozzá, esetleg ossza el, de semmiképpen ne szorozzon.
@Gábris szomszéd:

:)nemvót!
...
'fatál van szépszámmal 'libbant és 'nemzeti oldalon is:
"Ha szurkolsz a gecit támogatod" az elsőnél,turuléknál pedig az átbillenés,hogy újra egy a nemzet,faszaság van világverők vagyunk:(
@Bakter:

Ugye elvisz majd 'eccer a hajtányával Etyekre egy 'bebaszombat napján?:)... sőt még tovább,tovább:)
@gazoló:
Mi vagyok én, überes? hogy csak úgy elvigyek valakiket a végtelenbe meg tovább?
444.hu/2016/06/28/az-obudai-fidesz-alelnoke-szerint-a-kvotanepszavazassal-vaghatunk-vissza-a-belga-valogatottnak

Hol a bánatos fszombam vették ezek az agyukat? Leértékelésen az ócskásnál? Viccelnek, pedig azt sem tudják mi az.
@Bakter: úgy látszik, a némethszilárd továbbképzést tartott a kerületi/megyei vezetőknek.
@parti_giano:

Pedig már is feljogosítottnak érzik magukat, hogy benyújtsák a 4 gól számláját a nagyközönségnek, még ennél is nagyobb dinamikájú az az opció, hogy a válogatott által be nem rúgott gólokért is képesek lennének kiállítani egy ellenszámlát. Hiába, ezek a budaiak is megérik a pénzüket 'rezsicsökkentés az agyakban' jeligével.
@parti_giano:
Tegyük fel, a franciák ellen kapunk ki, akkor Felcsúthoz-csatoljuk-Trianon kampányt viccelne a faszbukkra a narika faszika? Vagy ha az angolok ellen, akkor csak-azért-se-váltok-innen-ki kampányt? És ez a vezető baszkli, akkor milyen lehet a vezetett?
azé' azt tényleg nem gondoltam volna, hogy a szakralitás szintjére akarják emelni a csapatot egyesek... én elismerem, hogy erőn felül teljesítettek, de álljon meg már a fáklyás menet!...

(amit bella tegnap írt (hősnek kicsit zsenánt neki a két mondatot magából kipréselni nem tudó), az alá azért odatolom a gyékényes... k
@gazoló: Én szintén az egészséges középút híve vagyok. Igenis szép dolog, amit csináltak de az összeborulást is jó lenne valahogy megőrizni, amiről fab írt a posztban. ;)
Álláspontom szerint magyar foci esetében tulajdonképpen a pár évtizedes szín sz@rtorta után végre igazi, ehető torta került majdnem az asztalra. Még az utolsó mérkőzés veresége ellenére is, mondjuk 0:2-ig. De azzal a 0:4-el mégiscsak rácseppent arra a tortára egy mokkáskanálnyi hígfos. Nem volt kellő védelem a tortatál felett (sem). Mondhatni az örömbe egy mokkáskanálnyi üröm is vegyült. Nem sok, de arra pont elég, hogy ne akarjak örömmel belekóstolni.
@Gábris szomszéd:
.
Keveslik a három gólt.
Nekik négy jár, mert egyesültek.
.
Na tessék. :)

Brit nagykövet: A londoni magyarok nyugodtan készítsenek egy teát

Nem készültek arra, hogy a brit szavazók tényleg a kilépés mellett döntenek, de a gazdasági vészhelyzet elkerülésére azért voltak tervek a fiókban – mondta Iain Lindsay budapesti brit nagykövet. Azt üzeni, a londoni magyarok ne aggódjanak, egyelőre minden marad a régiben. Skócia nem megy sehová, Észak-Írország és Wales pedig aztán végképp. Interjú.

hvg.hu/gazdasag/20160628_brit_nagykovet_brexit_ian_lindsay

ON
@dr. jenőke (jenőke):
@Gábris szomszéd:
.
Már megint eltévedtem.
Ki tud annyi "eredményt" megjegyezni?
@dr. jenőke (jenőke): Lássuk reálisan a dolgokat. :)

A magyar válogatott a tizenharmadik helyen végzett a huszonnégy csapatos Európa-bajnokságon, és 1972 óta nem szerzett ilyen jó pozíciót világversenyen.
Eddig azokat a csapatokat rangsorolták, melyek már befejezték a szereplést a tornán, azaz a negyeddöntőbe bejutott válogatottaknak még nincs helyezésük.
Közvetlenül előttünk az angolok végeztek, Magyarország pedig megelőzte többek között Szlovákiát, Törökországot, Romániát és Svédországot is.

index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/28/magyarorszag_13._lett_az_eb-n/
Csak keményen, uraim, csak keményen! Ha másként nem, akkor így fogják szétverni az EU-t! :)

Európai szuperállammal válaszolnának a Brexitre

A tagállamok szuverenitásának brutális korlátozását előirányzó tervezetet hozott tető alá a német és a francia külügyminiszter – adja hírül a lengyel köztelevízióra hivatkozva a brit Daily Express.
Az újság úgy tudja, a kilenc oldalas dokumentum értelmében a tagállamok gyakorlatilag

„elveszítenék önálló hadseregüket, büntető törvényeiket, adórendszerüket és nemzeti bankjukat és ezek a jogkörök mint Brüsszelre szállnának át.”

alfahir.hu/europai_szuperallammal_valaszolnanak_a_brexitre
@Gábris szomszéd: ártu, nem unod már eszt a kibaszott, alfahír dzsuvát?

te, a geci, az alfahír, stb. basszátok má évek óta szét az eut!

és csaholtok, nap-nap után.
@Gábris szomszéd: én nem akarok veled összeborulni, mint ahogyan a fekete, de a piros trikós drukkerekkel sem.

Egy szépen domborodó trikós szurkolóval esetleg meggondolnám, de nagy valószínűséggel vele sem borítanám fel a békét.

Akkor sem, ha mi rúgtuk volna a négy gólt és nem a belgák.

A lófasz kivan az egésszel, az egyik fele a brigádnak fanyalogva focialistázik, a másik fele meg tudatlanul és a realitásokat a szőnyeg alá söpörve hájpol.

a lónak minimum két oldala van, nem nagyon kéne egyik oldalra sem leesni.
@parti_giano: nono! cukorborsóm! a részsiker az izlandiaké!

mi lenne belőle? megemelik a juttatásaikat, és ha legközelebb a vb pót-elő-segéd selejtezőjén nem azonnal esnek ki, akkor meg is szoborják őket...
@Gábris szomszéd: " adja hírül a lengyel köztelevízióra hivatkozva a brit Daily Express."

aze' megvarnam a kozlonyt, ha lehet...
@punkfrog: tudod a tapasztalat, tök ugyanúgy, ahogy a magyar fodballal... teljesen mindegy honnan nézed, állatorvosi ló a bonc asztalon!
@habakuk000: pluszbonusz, ha rajt maradsz, messzebbre latsz...
@Sir Bates dö Hól: értem, a túlfizetettségben teljesen egyetértünk! de ha teljes bedobással, szívvel-lélekkel ennyi az eredmény, akkor sajnos ki kell jelenteni, hogy értelmetlen egyetlen vasat is ölni a magyar fodbalba...
@Sir Bates dö Hól: kurva magas egy ló, és állandóan mocorog, nem túl kényelmes, szó mi szó

életemben nem féltem úgy, mint amikor felültettek egy nagy kukaszállító - hajnalban a szemetet hordták, nappal a sok majom turistát - öszvérre Santorini régi kikötőjében, és fölvágtázott velem a faluba
@Gábris szomszéd: tehát fosch... lehet szépítgetni, amúgy dzsobbikosan... mert tényleg, ki az utolsó?
@nincs_itt: te amúgy nem unod még magad?

csak érdeklődöm szerényen
@nincs_itt: haver, te milyen sportot bírsz, hagy ekézzem má egy kicsit.

zsebhoki nem ér, csak szolok!:)
@nincs_itt: ez árnyaltabb szerintem, a versenysport üzlet, abba - tök mindegy foci, kézi vagy vízilabda - állami pénzt betenni nem szabad szerintem

az utánpótlás, gyermekek testnevelése, egészsége állami feladat is, oda viszont bizony szükség van állami pénzekre, legyen az foci,kajak vagy tollaslabda.
@habakuk000: csak bátran érdeklődj! én meg válaszolok: nem! de ha te igen, akkor görgesd tól.

te magad írtad, hogy a ló és annak oldalai.

na szóval:

van aki lelkesedik fodbalért, lelke rajta, van aki szőrmentén foglalkozik csak a kérdéssel és biza akad, aki magasról tesz rá!
én a legutolsó kategóriába tartozom. de ha szabad, akkor lehet véleményem, sőt eltérő a szélsőségektől és a csitító középszerétől.
ez pedig abban merül ki, hogy percemberkék látszat teljesítményéről(fodbalisták) később bulvár botrányaikról, nem a fodbalisták tehetnek, hanem a "fogyasztók".
@taga20: bármiféle EGYÉNI sportot, a gyaloglástól a küzdősportokig. lehet az akármi...
@Gábris szomszéd: ez a tgm-tarca fedi a te velemenyed?...
@habakuk000: ebben tökéletesen egyetértünk!
@nincs_itt: sz'tem a prioritas a diak- es tomegsport... a tobbi meg professzionalis, azaz gazdasagi tevekenyseg, annak minden bàjàval (nyereseg, veszteseg) egyutt...
@Sir Bates dö Hól:

Úgy látom a lengyel köztv már jobban csúsztat, mint a magyar.Az viszont szórakoztató, hogy egy angol újság forrásnak tekinti:)

Nincs tető és messze még a közlöny.
@nincs_itt: akkor ismét elrontottam valamit:(

megyek is mulcsozni
@habakuk000: igyekezz jobban, máskor majd nem hibázol!
@Sir Bates dö Hól: stimmt! a nemzet(legyen az bármelyik) nem lesz "gazdagabb" egy győzelemmel... legfeljebb egy élménnyel
@Bakter: A bakter tudományos munkássága a bakterológia.
Legalább évente kétszer feltétlenül szükség lenne a permetező vonatra, mert a nagyérdemű utazóközönség lesz@rja a kisvasutat. A burjánzó parlagfűről és kiköpködött, majd kicsírázó és szárba szökkenő szotyoláról nem is beszélve. Gondolt már erre?
@gazoló: no persze, két diákot Pestig! :D
@nincs_itt: egyéni vagy csapat sport?
@Orica Középföldi: tisztara, mint a kremli agitprop... bar a tgm-re valo hivatkozas igazan bajos...
Először azt gondoltam, hogy nem leszek "hazaáruló", és ugye, mért pont én?!
De hosszú idő óta most ismét az Amerikai Népszavára tévedtem, és valahogy mellbevágott ez a két írás.
Mert nekem is pont ezek jutottak eszembe korábban.
nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-ria-ria
nepszava.us/blogs/news/marko-beata-foci
@Bakter: ha a hülyeség fájna, szörnyű nagy kínok közt fetrengenének egyesek és mindennap bizonyítják, hogy alul lehet múlni a tegnapot.
@habakuk000: nem kedvelem juncker-t, de most kivételesen egyet értek vele!

ha menni akarnak, akkor tessék parancsolni, ha meg maradni, akkor tessék megoldani.
@nincs_itt: a köztévé már pusziról beszél Juncker és Farage között

a szocializmusban talán nem volt ilyen direkt gyűlöletkampány,
@habakuk000: én úgy gondolom, hogy ha valaki döntött, akkor tegyen a döntésének megfelelően.
ahogy olvastam, a britek a gazdasági előnyöket szeretnék megtartani az eu-ból, de a kötelezettségek nem tetszenek annyira.
a magyar köztévé miről beszél, az talán a legkevésbé releváns jelenleg...
@nincs_itt: az a helyzet, hogy nagyon szőrmentén olvasok újságot, de sehol sem láttam olyan hírt, hogy nagyra becsült ellenzékünk kiállt és nyilatkozott az európai egység mellett

olyat sem, hogy még nagyobbra becsült megmondó embereink, akik oly lelkesen tudták fikázni a foci ünnepét kiálltak és állást foglaltak az európai szabadság, az európai polgárság mellett.

ez most vérre megy, ez nem arról szól, ki lopjon többet a térkövekből és csatornafedelekből.

lehetne ébredezni a delíriumból
@nincs_itt: angolosan lelépnek és azt gondolják, hogy nekik jár a kiváltság.
@graphics: nem vagyok oda bartusért, de ez most ott van a szeren.

nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-ria-ria
@habakuk000: nem fognak. Szerintem már kész a forgatókönyv és azt fogják tenni, hogy nem tesznek semmit (mert abból nem lehet ,,baj'').

A foci mentén ,,létrejött'' egység, összekovácsolódás is csak hangzatos szavak.
Nem adok neki 2 hetet és lesznek olyan vélemények a foci kapcsán, hogy ihaj! (Izland, Belgium után már most is vannak).
@taga20: mindjárt, csak előbb pancsizunk 1et... :)
@graphics: remélem a gyerek alszik és nem sertepertél a klaviatúra körül!:))
@taga20: még nem alszik, de már felöltöztettük. Étkezik, büfi és alusz reggel 6-ig.
És most megnézem linket...
@taga20: Olvastam, egyetetértünk, sajnos igen.
@graphics: ja és elment az egyik legnagyobb arc, az örök vadászmezőkre.

1000 jó poén nyomtak hillel, de nekem mindig ez ugrik be tőlük:)

www.youtube.com/watch?v=J821vzF37lM
@habakuk000:

1./ Ha az ember újságot olvas, ott ezeket

mszp.hu/hir/ujhelyi_a_brexit_utan_egy_uj_korszakra_ebredunk
web.dkp.hu/brexit-gyurcsany-a-miniszterelnoknek-at-kell-gondolnia-politikajat/

nem találja meg. Valahogy az ellenzék hangja nem jön át, mert tőlük azok az újságok nem közölnek semmit, amelyeket az emberek olvasnak, amelyek viszont közlik ezeket, azt az emberek nem olvassák, ugyanis azokat olvasni nem divat manapság, hanem szégyen. Így aztán lehet nagy hangon handabandázni, hogy "se programja, se bármi melletti kiállása, se állásfoglalása, se kritikája a nemfidesz/nemjobbik ellenzéknek nincs!"

2./ Ha viszont már valaki ezt handabandázza, akkor nem kötelező ugyan részletesen utána keresni, de ha az ember ad magára, akkor megteszi. Aki nem ad, vagy rühelli őket, az persze nem.

3./ Feladat: tessen nekünk ilyen média mellett ellenzéki politikát folytatni.
@taga20: délelőtt olvastam a hírt a zindekszen :(

Nekem meg a ,,Rizzo felügyelő'': ,,...de ez végre fiú!...''
@taga20:

Ha valaki elfogultsággal vegyes hozzánemértéssel kezeli a dolgokat, és ezt még a nyilvánosság elé is tárja, az rémísztő ostobaságokat fog ugyan írni, de lesznek körök, melyek ezt szívből jövő tapssal jutalmazzák. És ha az ember direkt ezeknek a köröknek ír ...

(én ugyan csak egy akkoriban NBI-es ifi középcsapat kispadjáig vittem, de hogy BL vagy hülye az egészhez, vagy direkt ír baromságokat, még én is meg tudom állapítani - nopláne, hogy a csoportban az általunk megelőzött három csapatból kettő a legjobb nyolcban van)
@Sir Bates dö Hól: Az emeszpére vonatkozó részei tetszettek. :)
@nincs_itt: Én csak azt nem értem, hogy akik konzekvensen fosnak tartják a magyar válogatott EB szereplését, milyen alapon kérik számon tőlük a jobb eredményt, ugyanazzal a lendülettel? :)
@taga20: A téveszméid sajnos nem fogják felülírni a valóságot. :)
@Gábris szomszéd: a tijeid meg szétbarmolják a valóságot:)
@Gábris szomszéd: szoval semmit nem ertettel az egeszbol...
@vakapad: azzal kezdtem, hogy nagyon szőrmentén olvasok újságot
ezzel együtt úgy vélem, vannak ebben az országban, akik tőlem is kevesebbet foglalkoznak politikai hírek olvasásával
mivel az ellenzék kérte - nem én ajánlottam - a szavazatomat választáskor, s én rájuk is szavaztam, úgy vélem kissé túlzás handabandázásnak felfogni szerény érdeklődésemet, miszerint mi a nagy büdös lópikula a véleményük, neadjisten cselekvési tervük - ez sem lenne valami nyolcadik csodája a világnak - ebben a történelmi helyzetben.

s sajnos lehet elképedéssel fogadod a következőket, számomra az hogy adok magamra, nem jár együtt az ellenzéki papagájok rikácsolásának napi szintű követésével

nekem nem kötelességem, hogy naprakész legyek az ellenzékből, - ha neked ez megkönnyebbülést okoz, a kormányoldalból sem - ugyanakkor az ellenzéknek kutya kötelessége, hogy a választói felhatalmazásának alapján politizáljanak, ami sok minden más mellett azt is jelenti, hogy álláspontjukat eljuttassák a társadalom minél szélesebb rétegeihez

a politika, - az ellenzéki politika is - harc, érdekek, elvek harca, s nem picsogás, hogyasszondja már ismét nem hagynak játszani a csúnya nénik és bácsik

(na pedig először valami pozitív válaszon gondolkodtam, ez sikeredett belőle)
@vakapad: nem kell a pártok honlapjait bújni, én simán értesültem a dk és az mszp véleményéről. klubrádió, atv, hír tv...
@parti_giano: ls mit mondtak?
én nem értesültem, baktériumot permeteztem szanaszét
@habakuk000: azt, amit linkelt vakapánk. ne kelljen ismételnem. abban igaza van, hogy te is tehetnél egy-két kósza lépést.
@parti_giano: az mi az? semmi, Sopánka kartárs.

miért nem akcióznak, kampányolnak, miért nem egyértelműsítik?

mossák a nép agyát fideszék, csak kéne már valamit csinálni...

persze én nem vagyok politikai hozzáértő
@parti_giano: nincs igaza, ebben az egyben pontosan nincs igaza:
tegyen a politika néhány lépést, Mari néni és Józsi bácsi ugyan nem fog pislogni se egyet, nemhogy lépegetni
@taga20: Jóccakát. :)

“Mikor 17 éve először jöttem ide, és Nagy-Britannia elszakadásáért kampányoltam, mindenki kinevetett. Mondjátok meg nekem, most ki nevet?” – kérdezte, majd elmagyarázta, mi a képviselők valódi problémája. Elmondta nekik, hogy azért dühösek, mert politikai hazugságban élnek – és még önmaguk előtt is letagadják az igazságot: az EU hanyatlik"

youtu.be/MlN9o3g-yuA
@habakuk000: jól van, józsi bácsi, én a habakukról beszéltem. mert józsi bácsinakabban igaza van, hogy az mszp hagyta széthullani a bázisát, főleg vidéken. habakuk józsi, született próféta mari.
Gyorsan fel kell rakni egy hetest, aztán várni hogy települjön a 10-es. :)

3 milliós kártérítést kapott egy felhasználó, akinek Windows 10-re frissült a gépe
Nem kérte, mégis megkapta számítógépére a Windows 10-frissítést egy felhasználó. Beperelte a Microsoftot, és neki adott igazat a bíróság.

hvg.hu/tudomany/20160628_microsoft_windows_10_telepites_karterites
Demokrácialecke progresszíveknek

"Ha az istenadta nép nem úgy dönt, ahogy mi szeretnénk, olyankor elég könnyen meglesz róla a véleményünk (hülye, felvilágosulatlan, manipuláció áldozata); ha meg úgy, ahogy mi szeretnénk, akkor persze végre a nép felnőtt a feladathoz és a józan eszével döntött, amire mindig érdemes hallgatnia a politikusoknak" :)

mandiner.hu/cikk/20160628_szilvay_gergely_brexit_demokracialecke_progressziveknek
@parti_giano: habakuk nem ér rá, mert baktérium trágyákat keresgél, nem Szanyi kapitány kétperceseket

amit ma permeteztem, az is svájci, pedig Rodeo is megmondta, hogy mi vagyunk az agrár tudományok nagyhatalma, a nemzeti focista "miadtukalegtöbbnóbeldíjast" buzgómócsingokról nem is beszélve

szóval nem látom az agráriumban azt a hatalmas hazai szakértelmet, kutatásokat, ez sem sikerágazat, pedig erre tényleg lehetett esély annak idején
Jó tudom, Micsurin learatta a babérokat, de akkor is
@habakuk000: definiáljuk már a megmondó ember fogalmát... a hübrisz miatt én ezt sosem értettem:-)...
@Sir Bates dö Hól: :) ehhez most túl fáradt vagyok, hübrisz ide vagy oda
görög jogot is tanultál, nem csupán rómait?
@habakuk000: irodalom, antigone, érettségi szint... ne csináld má'!:-)...
@Sir Bates dö Hól: érettségi szint.. akkor legokosabb az ember, utána csak butul

tényleg nem vagyok topon
(nem mintha máskor azon lennék, de most be is látom)

Antigonéről is csak Törőcsik Mari jut eszembe, amúgy a nagy fekete lyuk:(
@habakuk000: „A magyar futball többévtizedes szétrohadása a kollektív magyar örömtelenség metaforája lett. Nekünk úgyse sikerül semmi, nem is érdemes hát megpróbálni – valahogy ez volt a közmegegyezés. Aki meg mégis nekiveselkedik, azt meg hallatlan merészségéért magunk rángatjuk vissza őrjöngve a mocsárba.

Két hétre e depresszív állapotnak vége lett, s ezt ennek a válogatottnak köszönhetjük. Az elmúlt időszak ráadásul nemcsak az ország hihetetlen sikeréhségére világított rá. A közös meccsnézések és az – erőszak nélküli – ünneplések váratlanul kialakuló koreográfiái a sokszor individualistának, gyanakvónak tartott magyarok közösség iránti igényét is megmutatták. Úgy kapaszkodott össze jobboldali a baloldalival, fővárosi a vidékivel és a határontúlival, idős a fiatallal, mint az a huszonhárom futballista, akiknek játékospiaci értéke körülbelül a nagycsapatok felszerelésének árával egyezik meg.”

valasz.hu/publi/uzenjuk-a-fanyalgoknak-ezert-jo-unnepelni-a-magyar-valogatottat-119285?
@habakuk000: te nem látod a rendszert, amit orbán létrehozott körülötted.
emlékszel a "ballib" Napkeltére?
vesd össze a mostani közszolgálatival!
tájékozódni kéne a világban, nem arra várni, hogy a helyedbe viszik a híreket!
ez a XXI. század! nem csak a magyar 1 meg a cseh 2 jön a tv-n!!!
pont ezt használja ki a fidesz!azokat célozza, akik csak az állami csatornákból tájékozódnak és nem tesznek egy kattintást sem más irányba!
szerintem te nem ilyen vagy, csak jólesik neked rugdosni az ellenzéket, mert...miért is?
van más orbán ellen?
nincs.
szavazol rájuk?
nem.
akkor marad az orbán?
igen.
”Be van fejezve a nagy mű, igen,
A gép forog, az alkotó pihen"
@Gábris szomszéd: ennek semmi köze a demokráciához!
@Gábris szomszéd: ez minden liberális demokrata jogállamban így megy... ahol az emberek szabadon lélegezhetnek...
@punkfrog: emlékszem, rettenet volt, mindig szegény Lendvai Ildikó "gágogására" ébredeztem

az emberek 90%-a nem tesz egy kattintást sem más irányba, ha lemondunk róluk, hogy hülye a nép, akkor mit várunk?
tudomásul kéne venni, hogy nem az embereket kell hibáztatni a saját tehetetlenségért

nem esik jól rugdosódni

szavaztam és -ok rájuk

már miért maradna? csak meg kell keresni azt a 90%-ot közérthető üzenetekkel

nincs befejezve semmi sem, bár az "alkotók" egy része pihen
"Az amerikai elnökválasztás, a brit népszavazás vagy a francia… nos, Franciaország úgy, ahogy van, kevésnek, elkésettnek és feleslegesnek bizonyult. Tetszettek volna korábban kelni és hallgatni a magyarokra, különösen miniszterelnök úrra, aki – mint mindent – ezt is előre látta. Akkor kiröhögte őt a művelt világ, most pedig már nem röhögnek, mivel az agyzabáló élőhalottak kipusztították őket. Csak a Kárpát-medencében és a Közel-Keleten haltak éhen a dögök, gyakorlatilag zombimentes a térségünk, de Kelet- és Közép-Európában is alig lézeng néhány lesoványodott, kiéhezett példány, akikkel játszva elbírunk. Az orosz pusztákról nem jönnek hírek, de nagy valószínűséggel arrafelé is maradtak bőven túlélők."

ez tényleg beszarás...
@Sir Bates dö Hól: csak az utolsó 2 bekezdést nem értem(para-kovácsnál).
olyan mint annó egy "vörös farok"
@habakuk000: én emlékszem szíjjártóra és rogánra is amint gyalázzák az aktuális kormányt térdig a balatonban!
szemét "ballib" média!!!csak a lendvai károgott minden reggel!
most nincs megjelenési lehetősége az ellenzéknek.de rohadjanak meg amiért nem jutnak el minden választóhoz.
és egy lendvai volt a katasztrófa a mostani rezsimhez képest?
@punkfrog:

"_@habakuk000: te nem látod a rendszert, amit orbán létrehozott körülötted.
emlékszel a "ballib" Napkeltére?
vesd össze a mostani közszolgálatival!_"

Össze van vetve. Egy sima, egy fordított. 19 = -1+20

Nehogy már a Napkelte legyen a közszolgálati tájékoztatás etalonja vagy akárcsak viszonyítási alapja.
@punkfrog: Az addig szavazgassunk, ameddig "nekünk" jó lesz az biztos nem. ;)
@Gábris szomszéd: szabadabban, mint te... boldogok a (lelki) "szegények, mert övék a mennyek országa", mi?...

(a leírhatatlan butaságotok csak szomorúsággal tölt el, azonban a hihetetlen rosszindulatotok, gyűlöletetetek, pitiánerségetek, szolgalelkűségetek és a minden alap nélküli, vélt felsőbbrendűségetek utálattal... e kettő kombinációja eredményezi, hogy corvinus reneszánsz udvara helyett egy soha ki nem trágyázott disznóól legyen a hazám... és igen, vagyok annyira önző, hogy ne vigasztaljon az onnan kihallatszó boldog röfögésetek... )

sz'al, menj az anyádba...
@Gábris szomszéd:
most truxit is van bebaszott a zisztan buli ata türk 36 halott 147 sebesült és az egyik nyomorúlt öngyilkos félúton megbánta de (le van okostelózva) de már kimúlt...

a brekeke meg a zexit és a Farage nak abban igaza van, hogy a font esése má másfél éves dili nem most lett... a többi meg a tőzsdék másznak pozitívba egyedűl a japán autógyártók vesztesek rövid távon de aszt csak a shortolók élvezik komoly beruházó leszarja

közben a nagy csinnbummcirkuszban (a süsüasárkány elnökválasztásnak mongya) kiderűlnek dolgok, 1800000 lakosnak nincs iható vize!!! évek hosszú sora óta tankautókban canadából importálják a vizet mert nincs vízgazdálkodás és sivatagosodik az egész izé...lehet sok las vegas-t csinálni és kártyázni

47000000 nyomorog a süsüasárkánynál a többiek a Bahamákon fürdenek

mi lesz most? lesz Kurdisztán? és lesz Palesztina?
és a süsüék hazamennek a picsába dolgozni és újjáépíteni aszt amit 50 éve hagynak rohadni

brühüyyy

és beolvasztyák a zannyuk hajóját és a tankokat? és mexűnik a nato gittegylet fegyverlobby marketing műintézet
@Rodeo36: vén majom, ez mind igaz és szomorú, ám uncle sam nélkül igor irkusztból megint az anyád sírjára szarhatna nagyon gyorsan minden gond nélkül moon... tényleg mi a faszért nem próbálod ki orosz anyácska vendégszeretetét?... ha már annyira hájpolod?... az usát onnan is köpködhetnéd, ami meg tiltva van, azt meg sosem kritizálnád, így van, táváris?...
@Sir Bates dö Hól: Ahogy elnézem veled kapcsolatban sajnos nem igaz a mondás, hogy "ki korán kel aranyat lel."
Figy bagetthuszár, te annyira szánalmas vagy, hogy már a bús picsába sem érdemes elküldeni. :)
@Sir Bates dö Hól:
namost legelsősorban lófasz a seggedbe is!!!
másrészt most lesz deportálás meg kerítés a süsüéknél és az a trump akar elnökké válni azzal, hogy mindaszt "báncsa" amiből a vagyona létrejött=OFFSHORE

el kell szomoríccsalak, voltam arrafelé is és Istanbul ban is (igaz akkor még a reptér nem volt ekkora) és jól éreztem magam, vidám emberek, daloskedvűek nem olyan nyomoroncok akik fogukat összeszorítva vártak a zeeeebére és miután hatalmas vereséggel amit mások 8:0 ra is saccoltak (azok szakemberek) mennek levédiabasznádra és ünnepeltetik magukat és összeszövetkeznek miattuk a a legnagyobb ellenségükkel

mi a bajod az oroszokkal? hogy nem aggyák aszt ami az övék pedig sokan ácsingóznak rá már legalább 180 éve lásd még napó leonkát, hitler dodit, a lengyeleket, a svédeket és mindnek beletört a fogazattya

és most meg vannak szankciózva mert mernek önmaguk maradni... és abból nem engednek

egyébként bárkinek mi köze ahhoz hogya valaki otthon mit csinál

nemúgy mint a süsüasárkány, hogy a fél(???) egész világot beteríti szarral és a 300 millió lakos nagy része döglődik és akkor még ...na hagylak nyugoggy le...szedd be amit szoktál (heroin?)

egyébként ha igaz amit írtam akkor miért a Holdutazásról és a rongybicikli lelkiéletéről öblögetned

elvtársad a hóhér

brühüyyy
kkk

tanúlj tinó ökör lesz belőled
@Sir Bates dö Hól:
te bucika a heroin alól? honnan ismered Igor-t Irkutszk ból?
a történelmi tény az, hogy a Horthy Miklóskácska gyalogbékái támadták meg 1500 km re a határukon belűlről az oroszokat és nem a zigor gyütt téged felpofozni

anyámat hagyd ki neki is volt (van) annyi esze szétszóratta a hamvait, mint Biszku pajtás hogy a fruzsina ne tuggya hazavinni levespor helyett aki egyébként Skrabsky is még ráadásúl

hülye vagy sírbatesz és hogy hól van hól nincs aszt te sem tudod mert állandó kábítószer mámorban nem látod a kiutat a labyrint ból ahová a kaleidoszkópodon át bemásztál

vidám kis seggfej vagy olyan jókat röhögök rajtad

írjál még valami rigmust hadd kuncogjak?

brühüyyy
kkk
@fábibaba

hogy a mai napra rendelt szent engyéljomhoz is hozzátegyek esztaszt

én is ott ültem a teve előtt és láttam!!!!! (ugye ahhoz nézni is kell és nem csevegni a többiekkel), hogy íme egy csapat ott nemzeti színek ben és felcímerezve rohangál, mint pók a falon a labancok elveszítették hurrrrrrrrrrrrráááááááááááááá
azután lett egy felismerés, hogy talán méxem olyan jók??? és azután a remény majd a rettenet... amikor megláttam a fénysebességel közlekedő balgákat akkor már sejtettem, hogy nem lesz igazam és nem fognak a levédiabasznádiak győzni de talán még 11 es rúgásokig sem jutnak el...

a szalai és pintér hisztériás rohamai (nem jött meg nekik az ehavi???) és hasonlók (a zsuzsák legalább csendben maradt mert ki ha ő nem fel tudta márni, hogy ez a trójai háború eredményével végződik és még szép heléna helyett is csak a zorbánt kapják nyersen)

és lőn

ahogy szétcincálták "a' királyt korona a sárban és az eső nélkűl is átázott maciban, ott nézte a zeseményeket leforrázva már csaka tollfosztás hiányzott

és akkor ment az összetartás (ez olyan kommunista szombat jellegű az átkosból??? de ott legalább a barátom házát kalákáztuk és nem egy világraszóló vereséget és ott volt jó behűtött fröccs is ( a kútból mert még nem volt hűtő házra volt neki szüxége... ez miért nincs ma levédiabasznádon, inkább megmérgezi a szomszéd kúttyát? és kutyáját?)

azért jó volt az összvetartázs de levtársak...ez nem fodbal ez átbaszás, éééééé bre szt ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ

(ez meg lengyelűl van)

brühüyyy
kkk
Közben beindultak a habony művek is. :)

Ez a politikai újságírás legalja

Tiszta Amerika: "A három történetben közös, hogy a bulvárban megszokott visszataszító módszereket közéleti szereplő ellen vetették be. Ez az idei év talán legijesztőbb belpolitikai fejleménye. Elkezdtek meghonosítani a magyar belpolitikában egy eszközt, ami eddig egyáltalán nem számított elfogadhatónak. Szabad prédává tették a közélet szereplőinek magánéletét.
Nem tudom, hogy ezeknek az anyagoknak a megbízója – még egyszer: nem a végrehajtó riporterek, főszerkesztők, hanem a megrendelő, mert megrendelőnek lennie kell – belegondolt-e abba, hogy a tabut csak egyszer kell megdönteni, és utána már bárki célpont lehet. Ő is."

valasz.hu/publi/ez-a-politikai-ujsagiras-legalja-119290
@Gábris szomszéd:
túl van ez lihegve!!! és a kalákát hiszem, ha látom

érdekes és pozitív hír a válaszban a közlekedési múzeum újjáteremtése egészen elismerésre méltó, sőt mi több: DÍCSÉRETESEN SZÉP

miért nem lehet eszt máshol is?
és a római partot miért kell végleg tönkretenni holmi agyrémmel, vízügy szakember el tudná magyarázni -talán még a tarlós is megértené- hogy nem az a szar mobilgát a megoldás, hanem még több növény és esetleges mederkotrás (egy méter elegendő és minden 20 évben kellene -talán- ismételni)

igaz a mederkotrásból csak a sódert lehet ellopni

brühüyyy

kkk
@jaegtoer: nem dícsértem a napkeltét egy szóval se.
@Rodeo36: "igaz a mederkotrásból csak a sódert lehet ellopni"

Viszont ha van mobilgá,t még jobban járnak a fidexben is érdekelt ingatlanbefektetők. :(
@Gábris szomszéd:
fidexkft az egy szitoxó

minél szélesebb az erős növényzet a parton annál kevésbé jön ki a jeges ár ami a veszély, a víz egymagában a kulipipaloták építési stílusával is elkerűlhető...ha valaki a vizen akar élni vegyen uszályt és épíccsen rá emeletet, meg fatornyot...

ez valami a világban egyedűlálló baromság lenne? a vízügyek és folyamszabályozás nagyon sok helyen nem tartozik a mindennapokhoz...és az ártereken lévő olcsó telkek vonzzák a hülye embert és még taszigálják is őket bele azután megy a sikoly, hogy kiöntött a tiszaszipi és elvitte a fél falut de aszt már nem mongyák, hogy a szerencsétlen tulajdonképpen a folyóba építette a kulipintyóját

és akkor lehet menteni meg tv riport és ...biztosítások az égig

brühüyyy
kkk

aszt azért -számszakilag-valaki elmagyarázhatná hogy egy ilyen összerakható szétszedhető izé mennyi idő alatt rakható össze és pontosan mennyivel lesz értékesebb az ház ami 80 méterre van a vízvonaltól????

épíccsék meg a noé bárkáját és az összes fidexállat bele is költözhetne majd én lennék a búvárkund és elsűllyeszteném
@habakuk000: "sehol sem láttam olyan hírt, hogy nagyra becsült ellenzékünk kiállt és nyilatkozott az európai egység mellett"

Nagyrabecsült ellenzékünk megtanulta a strófát, amit OV, mégnagyobbra becsült minielnökünk mond, hogy a szuverenitáshoz joguk van, a nép szava meg szent, az unijó meg hallja meg a nép szavát. Mit kellene ellenzéki oldalon ehhez hozzá tenni? Az angolok magánügye, hogy bent vagy kint akarnak-e lenni. Ja, hogy másokat is érint? Oszt azt ki le nem szarja? Első a szuverenitás.

Tuttad, hogy nincs is kötelező migráncskvóta? Csak ajánlás van? Amit a magyarok is aláírtak sk?
@Rodeo36: Valami olyasmit akarnak, mint a szentendrei mobilgát.

youtu.be/lXpUG29Rz3o
@Gábris szomszéd: Amikor nincs árvíz akkor csak a beton alap van ott, aztán ha jön a víz bepakolják az alu elemeket.
Alább a pontos tervek.

index.hu/belfold/budapest/2016/05/26/itt_vannak_a_romai-parti_gat_tervei/
@Rodeo36: Miért tűnik el a Római-part?

"Budapest utolsó természetes partszakasza helyén mobilgát lesz, hogy védje az illegálisan épült házakat. A tájépítész bemutatja, mit és miért tarol le az ingatlanbiznisz. A Római-part Budapest utolsó természetes fövenye, ártéri fákkal, kacsákkal és halsütőbódékkal. A terület kikövezett, gyeptéglával borított rézsűvé válhat a tervezett mobilgát miatt, ami az ártérre illegálisan épített lakóparkokat és hoteleket védné. Bardóczi Sándor tájépítész bemutatja, milyen harcok folynak a területen, és mit veszíthetünk el."

index.hu/video/2013/02/15/romai_part/
@Gábris szomszéd:

kibaszott randa, akkó' má' a mederkotrás egészségesebb és olcsóbb anno a hazai építkezésekhez nagyrészt dunakavicsot árúltak, hatalmas üzlet volt és egy vagy két uszállyal meg lehetett oldani szinte egész évben folyamatosan ment ami a vízminőséget is javította!!!!!!!!!!!

a beton alapot lehet beljebb is rakni, ahol nem zavarja a fák és bokrok életét egy ilyen falat nézni egy életen át, inkább elköltöznék Szentendréről

eszement nagy baromságnak tartom

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: kérdezd még Csiribá'-t...
@Gábris szomszéd:
ennek alapján egy sűlt baromság az egész és rablás

'Miért tűnik el a Római-part?
Budapest utolsó természetes partszakasza helyén mobilgát lesz, hogy védje az illegálisan épült házakat. A tájépítész bemutatja, mit és miért tarol le az ingatlanbiznisz.'

A különvélemény kifogásolja, hogy a folyómeder parti feltöltése és az árterület leszűkítése növeli az árvízszintet, és azt is megemlíti, hogy a tervezők kis valószínűségű, de reális veszélynek tartják a mobilgát átszakadását, ezért pedig minden harmadfokú árvíz esetén a védendő terület evakuálását javasolják.

A jelentéshez csatolt különvélemény markánsan mást mond. Azt, hogy a Duna-partra tervezett mobilgát többszörösen ellentétben áll az EU Víz Keretirányelvével, mert a műszaki beavatkozás lecsökkenti az árterületet, mesterséges partszakaszt alakít ki, és gyakorlatilag kiirtja a spontán módon kialakult fűzerdőt és a föveny öreg fűzfáit. A EU-s irányelv szerint az ökológiai szempontokat sem lehetne alárendelni a gazdaságiaknak.

TEHÁT MARAD A MEDERKOTRÁS AZ EGÉSZ BAROMSÁG HELYETT, AKI MEG AZ ÁRTÉRBE ÉPÍTKEZETT KÖSSÖN BIZTOSÍTÁAST A HÁZÁRA ÉS FIZESSE A BIZTOSÍTÁST ÉS A KÖZPÉNZT NE PAZAROLJÁK VALAMINT EGY SZÉP TERMÉSZETI KÖRNYEZETET NEM TESZNEK TÖNKRE HOLMI AGYRÉMMEL

ÉS A MEDERKOTRÁSON KÍVŰL LEHET ÁRTERET KIALAKÍTANI ÉS IDEIGLENES TAVAKKAL MÉG SZÉPPÉ IS LEHETNE TENNI A KÖRNYEZETET

állatokkal nem érdemes leűlni tárgyalni

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:
mennyit fizetnek a törvénytelenűl az árterületre épített kütyük tulajdonosai az egész költségbe???

vagy könnyebb a más faszával verni a csalánt?

brühüyyy
kkk

a Borsos megyei adófizető állja ezeknek a szarháziaknak a megmentését ahlyett, hogy ledózerolnák az összeset, vagy hagynák, hogy az árvíz tegye a dolgát pláne egy jó kis jeges árvíz

te már megint be vagy drogozva?
@Rodeo36: Csiribá', összekeversz wesselényivel vagy vásárhelyivel... vagy csak beszélgetni akarsz?... meguntad a fostalicskát tologatni?...
@Sir Bates dö Hól:
neeeem, egyik sem, csak közölni akartam, hogy ha a hátam megett gajdolsz csiribá ról akkor mindíg el foglak küldeni melegebb vagy hidegebb éghajlatra

ennyike

hold Ő hol nem Ő:

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: gajdol ám a füstbe ment tervesed...
@Sir Bates dö Hól:
rikolynak is mondhat= de nem akarom a papag'jokat s;rtegetni

br-h-yyy
kkk

ENG /en maradt a clavi...
@Rodeo36: Beszarok ezen az ördogánon.

"A török elnök kompenzációt ígért, és a korábbi jó kapcsolatok helyreállításában bízva kijelentette, hogy eljárás indul a gépet lelövő felelősökkel szemben is. Ezzel mindhárom pont teljesült, amit ősszel Moszkva a békülés előfeltételiül szabott meg."

Ha ez igaz akkor elsőként saját magát kell majd letartóztatnia. :)

index.hu/kulfold/2016/06/29/a_brexit_lokte_az_oroszok_ele_erdogant/

ON
Jobbikos kezdeményezésre összegyűltek a szükséges képviselői aláírások ahhoz, hogy parlamenti vizsgálóbizottság álljon fel a Rogán Antalt ért súlyos korrupciós vádak kapcsán.

Miután Rogán Antalt a fegyházban ülő Portik Tamás azzal vádolta meg a bíróságon, hogy a miniszter kenőpénzt fogadott el tőle, a Jobbik rendkívüli parlamenti ülésnap összehívását sürgette, és vizsgálóbizottság felállítását követelte. Szilágyi György, a párt országgyűlési képviselője szerdai sajtótájékoztatóján közölte:

az aláírások megvannak, bár a kezdeményezést a Fidesz és a KDNP "még szóra sem méltatta".

Szilágyi szerint ugyanakkor fontos, hogy Portik állításainak valóságalapját kivizsgálják, s mint mondta, ha nincs félnivalójuk, akkor ezt támogathatnák is. Elárulta, hogy a vizsgálóbizottságot rendkívülivé akarják majd minősíttetni, de ehhez ugyancsak szükség lenne a bezárkózó fideszes és KDNP-s képviselőkre, ahogy arra is, hogy a bizottság felállítását tárgysorozatba vegyék.

alfahir.hu/a_fidesz_nem_akarja_kivizsgalni_kapott_e_rogan_tizmilliot_portiktol
@gazoló: én sohasem szégyelltem a magyarságomat,nem adtam rá okot ugyanis
Na a hazátlan senki ezt jól megszívta. :)

Gyűlöletbeszéd miatt letiltotta a Facebook a nemzetgyalázó, magyargyűlölő Dániel Pétert

pestisracok.hu/gyuloletbeszed-miatt-letiltotta-facebook-nemzetgyalazo-magyargyulolo-daniel-petert/

ON
@Gábris szomszéd: haver, te csak az alfahírtől, és a pestikurváktól tucc idetolni valamit?
@taga20: Haver megint megragadtad a szarva közt a tőgyit? Menj el vacsizni, mire visszaérsz már a HVG-n és a 444-en is kint lesz. :)
@PeniValdes: egy vadbarom de nézd meg a cikkben. :)
@habakuk000: erősen vizuális vagyok,tehát ezt elképzeltem,szerencsére mára végeztem a munkával
@Gábris szomszéd: haver, ma még nem volt gyurcsányos. remélem nem lazsálod le!

www.napiszar.hu/showPost/Szoszi_bulizni_volt_
@taga20: Ha jól viselkedsz talán nem. :)
@PeniValdes:

Állítólag nem szereti a magyar focit. Egyébként meg a ..... tuggya.:D
@PeniValdes:

Én az emberségemet nem szégyelem, majd utána azt se, hogy magyar vagyok. Lehetnék más is, de így sikerült.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Nem kell aggódni a foci miatt.
Vannak más sportok is, nem veszélyeztetve a focimeccsek látogatottságát.
Például csaknem elhanyagolható a golf-meccs nézőszáma, de egy nemzetközi méretű sakk-versenyen sem várható a drukkerek tömegverekedése.
Kerékpárosok versenyén csak szakasz-nézők vannak, és beérik a belátható távon megjelenők buzdításával.

A probléma azzal kezdődik, ha az egyik drukker vitatja az ellendrukker elméjének épségét, mert más csapatnak drukkol.
A drukkerek minőségét nem feltétlenül a választott csapat minősége határozza meg, hanem a drukkerek közötti közelharc eredménye.
És milyen takarékos ez így! Csak az egyik meccsre kell jegyet venni, a másik ingyen van, önkéntes részvétellel - amíg a rendőrség el nem kezdi a rend őrzését.
.
@taga20:
Szia!
Ezt nem hagyhatom ki. Gábrisnak írtad:
"haver, te csak az alfahírtől és a pesti kurvákról tucc idetolni valamit?"
Pedig lenne más hírforrás is, mert tegnap a facebookon Volner Jánosról két téma is forgott.
Az egyik a frakcióhelyettes úr 23 milliós adócsalásáról, a másik arról, hogy betévedt egy csajjal a susnyásba, és erről készült egy fotóalbum.
Reagált Gábris ennek kivédésére azzal, hogy utalt egy írásra, mely Volner védelmében azzal érvelt, hogy a gaz média bulvárosodik.

Nem ám Volner Jobbik frakcióvezető helyettes úr!
@Gábris szomszéd:
látod? nem akartál hinni nekem napokkal ezelőtt

brühüyyy
kkk

de ennek van!!!!!!!!!! KIBASZOTT MÁSIK VONATKOZÁSA IS, UGYE KITALÁLOD? (segítek: ketchup)
@Mariann19: csókollak:)

janiról má régről tugyuk, me a sérója se áll jól, hogy unortodoksz módon kezeli a lóvét.

a bukszás hír meg csak fényezi a renoméját, szerintem ő hintette el a hírt:))
@taga20:
Mondhatnánk, csók özön, mint Bajor Imre mondta egykor.
A Volnert mentegető cikk érvelésében az állt, hogy gonosz megbízók paparazzókat bérelnek fel, így Volner is beleesett a szórásba.

Azon gondolkoztam, hogy paparazzo ide, paparazzo oda, ha Volner nem megy a bozótba a csajjal, a paparazzo nem tudja a fotókat elkészíteni.
@Mariann19: Gondolom amikor a ballib jódemokratákkal kapcsolatban megy majd le kutyába a habonymédia, sokkal érzékenyebb leszel.
Ja és még ez is. Ki érti ezt? ;)

facebook.com/SzigetvariViktor/posts/850141308425638:0
@Gábris szomszéd:
Soha nem teszek fel - elvből - linket, mint te.
Ez a probléma veled, hogy egyoldalúan akarod az embereket befolyásolni.
Mi történt? Zavarban vagy?
A Szigetvári linket nem kellett volna ajánlanod, mert a kommenteket nem teszitek ki az ablakba.
Most nem tettél jót a pártnak.
@Gábris szomszéd: ha nem érted, akkor pislogjál rá a kajak-kenu, karate, úszó sport eredményeire, szerintem töredék pénzből és minimális hozsannával!
@Gábris szomszéd:
.
"...ballib jódemokratákkal kapcsolatban megy majd le kutyába a habonymédia..."

Nem értem. Nem nem akarom érteni, valóban nem értem, mit akarsz ezzel mondani.
.
@nincs_itt: Amiről írsz az mindenkinek evidens. A válogatott teljesítményét az eddigiekhez képest érdemes nézni, miközben továbbra is adódik a kérdés, ha konzekvensen fosnak tartod a magyar válogatott EB szereplését, milyen alapon kéred számon tőlük a jobb eredményt, ugyanazzal a lendülettel? :)
@Mariann19: ez a volner gyerek, józsi 123 al-helyettes fatörzs volt a tuggyukkik rendőrségében!
továbbá, sok-sok kétes cégeladás és/vagy vásárlás van füle mögött.

a tipikus ostoba, aki a dzsobbikba (is) befér!
@dr. jenőke (jenőke): Olvasd el Szigetvári írását a Volner ügyben és rájössz.

@Mariann19: Örvendhetünk annak is, hogy habonyárpi örömére még téged is jobban izgat hogyan kefél félre Volner a susnyásban, mint mondjuk az hogy feljelentette Orbánt, vizsgálóbizottságot hoztak tető alá Rogán 10 millájával kapcsolatban vagy az, hogy megpróbálták eltenni láb alól a dunakeszi jobbik elnökét mert Korrupciós ügyeket leplezett le.
@Gábris szomszéd: csillag bogaram, ne jáccuk a félnótást, amikor pontosan tudom, hogy nem vagy az!

olyan alapon kérem számon a teljesítményt, ahogy a főnököm is számon kéri rajtam!
- megfizetlek?
- meg!
- elégedett vagy?
- igen!
- akkor a büdös faxért nem vagy képes megoldani a feladatot???
ööö... izééé..., mert aaaaa...
- köszi, holnap ne gyere be!

ugye már érted? egyébként:

"Az első meccsen legyőzték az Eb leggyengébb csapatát, Ausztriát. Utána a 87. percben egy öngóllal értek el egy döntetlent az amatőr Izland ellen, majd két lepattanó kocagóllal egy másik döntetlent azzal a Portugáliával szemben, amely szintén gyenge teljesítményt nyújt, s amely egyetlen más csoportból sem jutott volna tovább.

Az első kiesésre menő meccsen úgy kaptak ki a nem különösebben jól játszó belgáktól, hogy közük nem volt a meccshez, az eredmény 4:0, de ha az első félidőben a belgák kicsit koncentrálnak a kontráknál 8:0 is lehetett volna. Azt mondani sem kell, hogy az Orbán-csapat a Barcelonától 10:0 alatt nem jönne le a pályáról. Ehhez képest igen nagy volt a mellény."
nepszava.us/blogs/news/bartus-laszlo-ria-ria

a többi nem érdekes, de ez igen pontosan leírja, amit gondolok!
@Gábris szomszéd: "miközben továbbra is adódik a kérdés, ha konzekvensen fosnak tartod a magyar válogatott EB szereplését, milyen alapon kéred számon tőlük a jobb eredményt, ugyanazzal a lendülettel? :)"

úgy bazdmeg, hogy mi álljuk! nem a geci, nem csányi, nem seszták, nem a többi szaralak, hanem mi!

bazdmeg, te nem érted eszt?
@nincs_itt: Elöljáróban neked nagyon nem áll jól ha egy bartus mögé állsz be. Azt is gyorsan tisztázzuk, hogy én sem vagyok nagy focirajongó. Ha ez meg volt kanyarodj vissza Fab posztjának szövegéhez és olvasd el még egyszer. Utána talán rájössz miről regélünk. :)
@Gábris szomszéd: magasról teszek bartusra, de ha megfogalmazza, azt amit magam is gondolok, akkor csak azért mert bartus írta, nem fogom negligálni!
továbbá @taga20: megfogalmazta! ha átfutod még1x az idézett részt rájössz, hogy ez nulla, zérus teljesítmény volt.

csak a nagymellény, árpáccsával...
@Gábris szomszéd:
.
Elolvastam.
Még mindig nem értem.
Ugyanis az alatta lévő Szigetvári bejegyzés így kezdődik:
"Habony már megint lebukott: barátnőjével közösen milliós helikoptertúrán vett részt Hongkongban, amit ráadásul egy olyan ember foglalt le neki, aki érdekelt a magyar letelepedési kötvények forgalmazásában."

A ballib jódemokraták... na ez mit keres itt?
Azok már úgy megszokták a fidesz évődését, hogy e nélkül elaludni sem tudnak már.
Az már igen kacér, hogy a vegyél magadnak létrát, vagy, gyere velem kihallgatásra, vagy de szépek ezek a kamionok, esetleg nincs egy eladó céged?.... Ilyesmik.

Miért nem írtad, hogy ne olvassam tovább? Lehet, előrébb lennék.
.
@dr. jenőke (jenőke): Te nem ezt olvastad el Szigetváritól?

"Jobbikos politikust sosem védtem még meg, a jövőben sem tervezem. Egy világ választ el tőlük, politikájukat súlyosan károsnak tartom. A Jobbik új frakcióvezetőjével nem ismerjük egymást, nem is akarom megismerni. Semmi fontos ügyben nem értek vele egyet.
De amit a Fidesz médiagépezete csinál most Volner Jánossal, elfogadhatatlan. És újabb magyarországi politikai határátlépés a Fidesz részéről.
A lopott adófizetői pénzből támogatott Ripost röppenti fel a hírt, amelyet utána tovább emel a lopott adófizetői pénzből megvásárolt Origo és a TV2. Korábban Spédert Zoltán fotózták lesifotósok, most egy szélsőjobboldali politikus magánéletébe avatkozik bele egy, a kormánypárt által felbérelt médium.
Magyaroszágon sok-sok baj van a politikával és a politikai elittel. De mindeddig minimális kivételtől eltekintve a pártpolitika és a pártsajtó - legyen bármilyen színű - sosem foglalkozott a nyilvánosságra nem tartozó magánéleti ügyekkel. A független sajtó pedig még a közelébe se ment az ilyen botrányoknak. Egy házasságon belüli bántalmazás politikus esetében nyilvános ügy, de szinte semmi más nem.
Szegény Kovács Lászlót is egy kiborult korábbi partner hozta kellemetlen helyzetbe, nem a pártpolitika. Engem Ungár Klára rettenetes támadása Kocsis Máté ellen végtelenül elszomorított, és ennek többször hangot is adtam. De ez a mostani eset ennél is több.
Az üzenet világos.
A Fidesz most azt üzeni politikai ellenfeleinek, hogy semmi, de semmi határt nem tisztel tolvaj hatalmának megvédése érdekében.
Nem elég, hogy ellenzékiként el kell tűrnünk, hogy az esküszegő Polt Péter minden ügyben kimenti a Fideszt. Nem elég, hogy el kell viselnünk, hogy a TV2 néha lejáratja hazug vádakkal egyikünket, mint ahogyan Juhász Péter barátommal tették. De immár a Fidesz azt is üzeni, hogy minden privát eszközzel hajlandó támadni bennünket a 2018-as kampányra készülve. A lopott pénzből épített új pártsajtó bárkinek a családi válságát és magánéleti titkait ki fogja mostantól teregetni, és ha kell, akkor ennek érdekében megfigyel, lesből rögzít, majd leleplez.
Ami Volner Jánossal történik, az valójában a szabadságunk maradékáról szól. Mert tegnap egy rivális bankárt támadtak így, ma a jobbikos politikus az áldozat, holnap egy liberálisabb vagy baloldali ellenzéki politikus, holnapután pedig egy ügyvéd, egy bíró vagy egy konkurens vállalkozó.
Ezért is kell őket leváltani, mert akik ennyire félnek a hatalom elvesztésétől, azok erőszakra is képesek lopott holmijuk megvédése érdekében.
Tisztelettel kérem a maradék független sajtótól, hogy megfelelelő hozzáállásal kezelje a jövőben ezeket a szégyentelen történeteket! És egy kicsit még bízom benne, hogy legalább néhány fideszes politikus elgondolkodik azon, hogy mivé teszik ezt az országot, amikor illiberális dühükben az elnyomás és a félelem ilyen, rég nem látott eszközeihez nyúlnak."
@Gábris szomszéd:
1.te is ugyan azt csinálod,(illetve próbálod) mint habony.
2.láttunk már fideszes karaktergyilkosságot, amihez te lelkesen tapsoltál!sőt!még most is tolod a pestisrácokat meg a tutiblogot például.
@punkfrog: Örülök, hogy neked is sikerült értelmezned Szigetvári sorait. :)
@Gábris szomszéd:
.
De igen.
Na, húzd ki magad. Te voltál az első, aki rávett arra, hogy elolvassak egy Szigetvári gondolat-menetet.
Kellene neki egy menetvágó.
Ha a jobikvollnerésatöbbi szerinte olyan amilyennek megismerte, és a vélemény megegyezik azzal, amit gondol, akkor hallgatnia kellett volna máshol kifejtett (saját?) véleménye okán.
.
Amennyiben politikás ember.
@Gábris szomszéd:
.
Ezt írtam: véleménye megegyezik azzal, amit gondol.
Fogalmam nincs, hogy mit gondol.
Viszont: aki torokból beszél, hogy mélyebb, de legalább ütősebb legyen a hangja (ezzel nincs egyedül), annak nem nagyon tudom elhinni azt amit mond, mert csak arra törekszik, vegyék észre, nála van a tuti - - vagy mégsem - teszem hozzá, önkéntelen üzemmódra váltva.
.
@Gábris szomszéd: ne bújjál szigetvári mögé! én rólad beszélek!
@Gábris szomszéd: "ballib jódemokraták"

fostalicska, vannak a demokraták és a nem demokraták... b+, ez ilyen egyszerű... én demokrata vagyok, te meg egy szaroskübli...
@Sir Bates dö Hól: Egy kis töri ha érdekel.

Sztálin nem békevágyból paktált le Hitlerrel, újra kell értékelni a Szovjetunió felelősségét a II. világháború kirobbantásában. Ungváry Krisztián írása.

index.hu/tudomany/tortenelem/2016/06/29/ungvary_krisztian_molotov-ribbentrop_paktum_sztalin_a_szovjetunio_felelossege_a_ii._vilaghaboruban_a_becsapott_csalo/

ON
Na akkor olyanról/tól, aki érti is amit olvas.Folyik a vita TGM írásáról és róla. Idézek egy párbeszédet:)))

TGM jakobinus. Mit vársz tőle?

Jakobinus. Milyen frappáns. El is van intézve. De dantonista netán, vagy Robespierre híve? Hébertista? Egy utcai sans-culotte? Maga a Terror Arkangyala? Netán öreg bonapartista?
Szép, amikor frekventálatlan fogalmakkal fogalmazzák meg a fogalmatlanságot, na.
@dr. jenőke (jenőke): @Mariann19: Tisztánlátás végett

Mi itt, Európában magasról teszünk a politikusok magánéletére, és cserébe elvárjuk, hogy ők is tartsák minél távolabb magukat a miénktől. És addig vagyunk Európa, ameddig ehhez az íratlan szabályhoz tartjuk magunkat.
"Oké, ez igaz, de mit kell akkora feneket keríteni annak, ha pár hülye újságíró kicsit túlmegy a jóízlés határain?"
- mondhatják erre sokan. Csakhogy ezek a gyomorforgató „riportok” nem kiégett, félalkoholista, kopott zakóban láncdohányzó bulvárújságírók kétségbe esett szenzációhajhászásai – hanem a hatalom legmagasabb szféráiban megszületett utasítások végrehajtásai.

Ne kenegessük a grízt: beszélhetünk Habony Művekről, vagy Vajna Birodalomról, röhöghetünk Kunfalvi „náci-e vagy?” Nórán, és kiköphetünk G. Fodor Gábor tahósága láttán. Igazunk is van. De ezek a sajtóprostik és médiastricik legjobb formájukban is legfeljebb futók lehetnek ezen a sakktáblán. A kéz, amely mozgatja, amely a céghálózatok és szerkesztőségek élére helyezi őket:

Orbán Viktor.

Ő az, aki nem csak elnézi, de el is várja ezt a patkánytempót. Mert a polgári Magyarország álmát már rég lehúzta a wc-n. Mert rájött, hogy a polgári Magyarországon
öntudatos keresztény, magyar polgárokat kellene kormányozni – az pedig piszkosul strapás meló, és nem is fizet igazán jól.
Egymást maró, egymás kocsijában, hálószobájában, és lelkében turkáló patkányokat sokkal könnyebb irányítani.
A bűvös furulyát, a patkánylelkeket vezérlő médiát épp most faragják. A mesében a patkányok engedelmesen, tömött sorokban menetelnek a mágikus muzsikára – egyenesen a folyóba, ahol mind megfulladnak. Ezt a sorsot szánják nekünk is.

A Fidesz a polgári Magyarország álmát Patkányország rémálmára cserélte. Ehhez viszont szükségük lesz tízmillió engedelmes, gonosz és ostoba patkányra. A következő két esztendő arról fog szólni, hogy ilyen patkányokká válunk-e mi, magyarok vagy széttörjük a patkányfogó fején a szaros furulyáját, és elkergetjük a fenébe? Ha van élet-halál harc, hát ez az. Én állok elébe. Velem tartanak?

alfahir.hu/magyarorszag_vagy_patkanyorszag
@Gábris szomszéd: töri? legközelebb biblikét küldök neked, cuki csávó. de úgy sem érted, miröl beszélek. ha az agyad éppen nem a sekrestyében mossák szentelt vizzel, hanem szakállas, pajeszos vagy jeruzsálemben, akkor a palesztinok robbantásairól linkelnél itt haaretz cikkeket. egyszeruen nem a gondolkozást, hanem az olcsó vakhitet képviseled.
@Orica Középföldi: tgm, aki túlgondolkodik mindent. ha nem lenne ennyire okos, művelt, akkor kremtélezne.
"BKV: a nadrágért 13144 forintot, a zakóért 52857 forintot fizet."

Basszus! Én nagyon csóró vagyok, nekem nem volt még ennyire drága ruhám. Igaz, mindet tudtam hordani.

Mellesleg a Tecoban most leárazottan nagyon jó, pamut anyagú nadrágokat árulnak 5000 forint alatt. Leárazás előtt sem volt több 6 ezernél. A fenti árból több évig lehetne egy-egy új nadrágot venni.

index.hu/belfold/2016/06/29/sesztak_ismerose_bujik_meg_a_bkv_muanyag_ruhaiban/
@parti_giano:

Időnként közel jár hozzá:)))
@Gábris szomszéd:
a cikkírónak élénk fantázia és irányított olvasási technikája van

aszt kapásból tagadom, hogy a teljes anyagot átrágta volna tehát saját "elmélete" szerint csoportosít

ezzel én az egészet a szemétbe dobom

A LÉNYEG A KÉT VILÁGHÁBORÚ A VILÁG ÚJRAFELOSZTÁSÁRÓL SZÓLT ÉS SZÓL A MAI NAPIG ÉS NINCS IS BEFEJEZVE

ez egy nagyon hülye újságcikk

brühüyyy
kkk

eszközök határtalanok: LÁSD ISIS LÉTREHOZÁS ÉS A SZELLEM KISZABADULÁSA A PALACKBÓL

+ ketchup

figyelő szemetek Ottawa ra vessétek!!! MOST
@nincs_itt: ott balfaszság, hogy az izland-magyar meccs 1-1 lett. izlandi öngóllal, na és? a belgáktól meg négyet kaptak a fiúk. lehetett volna 10:0, de 3:2 is, oszt 4:0 lett. ne lihegd már tul, csocsi, olyan vagy, mint a tulokos szakértők a meccsek szünetében. zselézed a hajad?
@Rodeo36: azt csípem, mikor csiri'bá nem a saját prekoncpcióival hozza ki itt az eredményt. mi újság kanadában, tényleg torontói napilap az izvesztyia?
@Gábris szomszéd: te eddig lelkesedtél a fidesz karaktergyilosságai miatt!
most, hogy az idoljaiddal csinálják sírsz itt mint a fürdős...
amikor érted mennek nem lesz aki sírjon!
így jártál!
@parti_giano: ez odabaszott a fotelhez!!! kurva jó!:)))
@parti_giano:
aszt még nem mondtam neked, hogy nyasgem? akkor most élvezd

brühüyyy
kkk

ha a butaság fájna üvöltenél
@Rodeo36: figyu!csak szólok, hogy ez a "nyasgem" kb. 1980-ban kiveszett a köztudatból.(és már akkor is nevetséges volt!)
de te használjad nyugodtan!
illik hozzád!!!!:))))
@punkfrog:
a kabbe is kiment a divatból (szerinted)???
bevezettyük újra, csak neked

brühüyyy
kkk

és megjegyzésem: kit érdekelsz bucika?
@punkfrog: Punkikám baszod. Döntsétek már el végre, hogy most akkor értünk jön a fidesz vagy a pincsikutyái vagyunk? :)
@Rodeo36: Szép napot. :)

Hány amerikai vezetőre van szükség, hogy becsavarjanak egy villanykörtét? Mindegy, még egy kézfogást sem tudnak összehozni.

index.hu/mindekozben/poszt/2016/06/30/ezert_tart_itt_ez_a_kontinens/
@Gábris szomszéd: Boccs hogy beleszólok, de ha tippelnem kéne, akkor nem vagy vagy hanem is-is. Csak fordított sorrendben. Először pincsikutyi, aztán ha már nem kell fityisznek "pincsi", akkor jöhet a "nagy fekete autó". Vagy a karaktergyilkoló sajtó (mai napság inkább ez a bevett forgatókönyv).
@Gábris szomszéd:

Orbán szemében pincsi, amelyik néha azért kap az orrára a lovaglópálcával, hogy tudja, hol a helye.
@Gábris szomszéd:
de egy nappal korábban a trudeau és a peña reggeli futás rendeztek sportszerelésben a városon keresztűl, a 3 Amigos mindegyike anyanyelvén szólt Trudeau franciáúl, Peña (aki nem vonta vissza aszt a mondását, mely szerint a trump egy buta hitler) spanyolúl, és obama amerikaiúl(!!!) és nagyonm jól elmondta fűnek fának és buta eswzelősnek is a trumpot mialatt a hillary ról egy szó sem volt de a Sanders-t erőteljesen megemlítette (és tudni való most a hátralévő időben személyesen száll be a kampányba)

a tegnap esti főidős kabarék olyan dolgokat mondtak a trump "gazdasági" programjáról, hogy ha az elolvassa vagy megnézi akkor megüti a guta (ha számszerűsítem amit mondott, akkor még több munka vándorol ki az usa ból és az árak többszörösükre emelkednek), ami a teljes államcsődhöz vezethet, bár az állam tartozása ma 13 billió (usa trillió) ző'dhasú

egy csaj kiállt és olyan bohócot csinált a beszédének a kommentálásakor, hogy a buták is megértették

brühüyyy
az usa ban sem lehet mással, csak tőmondatokkal vagy egyszavasokkal mert többet nem tudnak felfogni...

a trump eszt használja aszongya: this is very bad, ... ezek mind csalnak,...felbontom,... mexüntetem,...hogy mit és kit arról nem is kell szólnia minden hülye a saját agyrémét helyettesíti be

a másik kabaré megkérdeszte az ucca eccerű emberét hogy olvasták e a hillary 50000 íméiljeiből eszt meg aszt (egyik sem volt igaz de... állították és még részleteket is mondtak belőle és nem mondták meg nekik hogy át vannak baszva csak a műsorban a hatalmas képernyőn telibe')

szóval ott is fel van készűlve a szavazó... talán a bernié i nem ennyire azok iskolázott fiatalok mindcen rasszból

brühüyyy
kkk

és az egybesűlt államokat United Strates nek nevezte ami ugye tudod mit jelent
@rdos: és azt meg tudod nekem súgni, hogy akkor a maszop meg a gyuriferi micsoda? Csak mert a nagy fideszes "elszámoltatás" után mindenki "ártatlannak" bizonyult.
Sőt az egyik főkolomposukat épp most választották meg elnöküknek. Tudod azt a Molnár Gyulát, aki másodfokon letöltendő börtönbüntetést kapott hivatali visszaélésért a "Kopaszi-gate" néven elhíresült mutyi miatt, de aztán abszurd módon az MSZP korábbi alkotmánybíró-jelöltje mentette őt fel a Kúrián rendkívüli jogorvoslat keretében. Az elfogultság miatt nyilvánvalóan törvénytelen ítélethez az "elszámoltatási" kormánybiztosok, valamint Polt Péter és Handó Tünde is asszisztált.
@Gábris szomszéd:
a "több gólt szereztünk" az kibaszott jó
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
még egy trump ( a strate az csak egy nemlétező szó a strait nek trumposított változata)

de egy pár nappal ezelőtti kornyikálásába' belesikeredett a hatalmas nagy nyelvműlelő aranyköpése: "bigly" mármint nagyon de csak ehhez nem lehet a "ly" képzőt illeszteni graetely vagy hugely az elmenne de ő trump!!!

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: Jól látod. Kellékek a hazai "demokrácia" Patyomkin falujában. :-( Ahogy a többiek is. Nemgyütt, déká, lehetettvolnamás és boccs ha valakit kihagytam.
@Gábris szomszéd:
itt az autókon a bennmaradó nemzetek hatalmas lobogói lengenek láttam tegnap olyat, hogy a német olasz volt rajta kitéve, az ótó alig láccott a zászlók miatt... és majd lesz dudálás meg ótós menet... a meccsek alatt és utána, ... és a nemzeti kocsmákban folyik a sör hordószám a több hlyre is kirakott nagyhatalmas lapos tevék et nézve és ordibálva... a dupla leszúrt brexitesek meg otthon a sarokban locsolják a gigájukat Guiness-szel (én is!!!) mint a Farage és a többiek a londoni soho ban egy járdaszéli beülősben!!!

brühüyyy
kkk

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
a több gólt szereztünk az kurva jó

itt az ótók a nemzetek hatalmas lobogóival száguldoznak, és a meccsek alatt és után a nemzeti kocsmákban megy a zaba és hordószámra folyik a sör, tegnap láttam egyet az olasz német zászlóval az ótó alig láccott a lobogók alól
a dupla leszúrt brexitesek otthon zárt ajtók megett??? Guiness (én is)

a város ilyenkor fgel van bolydúlva és még INDICAR is lesz a városban

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Én is látok még mindig elég sok magyar zászlós kocsit rohangálni Budapest utcáin. :)
@Rodeo36: én mostantól a digóknak szurkolok. Kíváncsi leszek mit játszanak majd a németekkel. Ez pedig egy kis érdekesség a mestertől. :)

A szövetségi kapitány elmondta, szerinte miért volt olyan sikeres a válogatott az Eb-n.

index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/30/bernd_storck_uj_hosok_vannak_a_valogatottban/
@Rodeo36: Ha már elnökök kerültek szóba, hozzá mit szólsz? :)

Beiktatták a bűnözőkre vadászó új fülöp-szigeteki elnököt

alfahir.hu/beiktattak_a_bunozokre_vadaszo_uj_fulop_szigeteki_elnokot
@Gábris szomszéd:
akár hogyan is nézem a válogatott az csak egy csapat 24-26 játékosból

majd ha a klubok is fejlődnek és lesz igazi fodbal levédiabasznádon, akkor majd könnyebb lesz a válogatott kapitányának a sorsa nem úgy, mint a Roy Hodgson -é aki beletenyerelt egy halottfáradt PL, és a többibe

assem megoldás???

Messi visszavonúl a nemzetközi ből a hatalmas bukása után a Copa america-n

marad neki a bárcások még egy ideig

brühüyyy
kkk

a teutonoknak is csak csapatuk van???? tiszta röhej mindent a bájer csinál??? kibaszott uncsi az egész teuton nyavajgás (a Schalke és még Dortmund jobbak és még páran de ez a sztárolás és ez a fizetés különbség (sejtésem???) szétbassza a válogatottat illetve minek mennyenek oda a többiek
@Gábris szomszéd:
szvsz: rablóból lesz a legjobb pandúr...

nem ez a megoldás amíg usa veszi a kábítószert (lásd még El Chapo)
munka kell és meg kell fizetni

a rendőr nem csinál gazdaságot és jobb életet csak többet gyilkol és most még görvényes is lesz

az ürge olyan kvalitás mint a levédiabasznádi oroszmihály

munka nincs csak halálos rettegés

brühüyyy
kkk
és ugyanaz a két seggfej...tanulnia kellene a kistigrisektől és a környező országoktól, egyébként nagyon sok muzlim van vaskalaposak ugyanúgy mint a malájok
Miért is lenne fontosabb a Budapestnek és az országnak fontos bevételt jelentő turizmus, mint hogy Orbán Viktor a kolostor falába vágatott erkélyről tudjon lenézni a népére?

444.hu/2016/06/30/csunyan-megszivatja-budapest-az-autobuszos-turistakat

És ez még csak a bemelegítés, hiszen amikor a Vár csekély áteresztő képességének jelentős részét lefoglalja majd az oda költöző kormányzati hivatalok ügyfélforgalma, például az Orbánhoz érkező államfők biztonsági kísérete, akkor majd a turistacsoportok lesznek szívesek Orbán Viktor naptárához igazítani, hogy mikor nézhetik meg a szépen felújított Várat és mikor nem.
@Gábris szomszéd:

"_Na a hazátlan senki ezt jól megszívta. :)

Gyűlöletbeszéd miatt letiltotta a Facebook a nemzetgyalázó, magyargyűlölő Dániel Pétert_"

Ha már ennyire megérintett, s állításodat nem is vitatva, azért megkérdezlek téged, mint szépreményű fostalicskát, hogy Rodeo folyamatos és következetes levédiabasznádozását ugyanezen a skálán hol helyezed el?
@jaegtoer:

Nincs szíved. Hogy lehet ilyen kérdéssel megzavarni gyönyörű pettingjüket?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Én is épp most olvastam, elképesztő. :(

„Olyan, mint a Benny Hill show, csak idiótább” – mondja egy idegenvezető a kialakult helyzetről.
@jaegtoer: Tehát te engem fostalicskázol, és eközben arról érdeklődsz mit szólok a levédiabasznádozáshoz? Bőr a képeden rendben van amúgy? :)
@Gábris szomszéd:

szia, nem tűnt föl neked (nekem igen) minő bensőséges viszonyt ápol a krokogyélus két eszepontya? valami furcsa langymelegség áramlik felőlük a krokogyélus belsejébe

ugye a kettő azonos neműek (részletek a Századvégnél) és azonnal megvédi egyike a másikát de legalábbis kontrázik mint zsiga a gádzsi a kocsmában...

még a nagypapájuk hiányzik a hacsacsa és a kedves rokonságuk: a sírbatesz, tagánszkája, a pukkanós béka, és a homokozó még nincs tele...telehomokozzák itt a szentéletű közönséget és elcsórják a kisvödröt meg a lapátkát

olyan bájosak

brühüyyy
kkk

és mennyi eszük van? literben vagy angström ben?
@parti_giano:

A kérdőjel mire vonatkozik?

A mellékletre nincs mit mondanom.
@parti_giano: Nekem ég a pofám az emmi miatt. Egy valamire volt jó Réka mikroblogjának linkelt posztja. Rájöttem mi az emmi. Hát emmeg mi kérdés röviden népiesen. :-)

Amúgy szerintem is sokat emelne a kommentek színvonalán ha nem személyeskednénk egymással. Gyerekes dolog az.
@rdos: ezért a népies viccért, tarthatna balog páter egy kiadós istentiszteletet számodra.
@parti_giano: :-) Ha viccnek szántad teljesen rendben van. :-)
@Gábris szomszéd: Napokban volt az origon is.

www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20160621-masodik-vilaghaboru-barbarossa-hadmuvelet-sztalin-voros-hadsereg-adolf-hitler-wehrmacht.html

"Azonban kétségtelen tény, hogy a szovjet csapatoknak ez a furcsa, védelmi szempontból több mint észszerűtlen felvonultatása is komoly szerepet játszott abban, hogy már a Barbarossa hadművelet első heteiben a német motorizált és páncélos erők egész hadseregeket zártak katlanba és semmisítettek meg."

A "dicsőséges" SzU ármádiájának a hatvan százaléka a SzU nyugati határán volt felsorakozva. Mi a támadási szándék ha nem ez?
@Gábris szomszéd:

"_Tehát te engem fostalicskázol, és eközben arról érdeklődsz mit szólok a levédiabasznádozáshoz? Bőr a képeden rendben van amúgy? :) _"

A kérdésem az alábbi volt:

"__"_Na a hazátlan senki ezt jól megszívta. :)

Gyűlöletbeszéd miatt letiltotta a Facebook a nemzetgyalázó, magyargyűlölő Dániel Pétert_"

Ha már ennyire megérintett, s állításodat nem is vitatva, azért megkérdezlek téged, mint szépreményű fostalicskát, hogy Rodeo folyamatos és következetes levédiabasznádozását ugyanezen a skálán hol helyezed el?__"

Tehát a kérdés nem a fostalicskai minőségedre irányult. Azt a válaszoddal ismételten bizonyítottad.

A megszólíttatásod, hogy fostalicskaságod mellett érdemesíttettél címzetti minőségedre, arról szól, hogy miképpen ítéled meg a két versenyző hazafiúi pályaívét?

No, éppen erre nem válaszoltál, így sikerült felrajzolni a saját pályaívedet is az övékhez nem túl távolra, hanem inkább meglehetősen közelre:)
@Rodeo36:

"_szia, nem tűnt föl neked (nekem igen) minő bensőséges viszonyt ápol a krokogyélus két eszepontya? valami furcsa langymelegség áramlik felőlük a krokogyélus belsejébe

ugye a kettő azonos neműek (részletek a Századvégnél) és azonnal megvédi egyike a másikát de legalábbis kontrázik mint zsiga a gádzsi a kocsmában..._"

Már megint kitört belőled a valagapó. Sokszor meghökkentő, de leginkább hányinger keltő, amikor buziságod buzizik. Persze te tudod, hogy mire élvezel.
@rdos: Az is lehet, hogy csak a japánokat akarták félrevezetni. ;)
@Rodeo36: Csiribà', levette a bejarono a tuzoltos naptarod a slozid ajtajarol?...
@Gábris szomszéd: :-) Viccnek jó, de csak annak. "Katonásdival" nem viccelünk mert az komoly dolog. Az átkosban pl. a Bakonyban ha hadgyakorlatot csinált a VSz akkor mindig Ny-ról K-re "támadtunk". Miért? Hogy a NATO nehogy megelőző csapást mérjen ránk. És ugyanezen okból határ közelében nem gyakorlatoztunk.
@jaegtoer:
jaaa a kanyar a hibás...és a beeső hó

rólad ennyike

nyugoggy békében

brühüyyy
kkk

és a talicskádat hol hagytad? látom, arrafelé levédiabasznádon így mennek a dolgok... a világ más részein ez másképpen van

még milyen mélyre vagy képes sűllyedni?

ne szólongass máskor ha nem hívlak, jó? a sánta faszék sem akart hozzád szólni, erre jössz te és odaszarsz az asztalra a talicskádból...kkk
@Sir Bates dö Hól: az megdolgozik érte. megszakérti az adott országot, ahol nyílik a kereskedőház, pl. mi a főváros, hivatalos nyelv, mennyi egy méter kerítés bekerülési ára... csupa fontos kereskedelmi adat.
@jaegtoer: Na szóval ami a kérdésedet illeti. Mint már korábban megfigyelhetted, az itt kommentelő külföldre szakadt hazánkfiai, előszeretettel használnak jelzőket az ország vagy az itt maradottak kapcsán. Ilyen pld. a hátsószotyisztán (nincs_itt) levédiabasznád (rodeo) lápimagyar (szőröcske) stb.
Nem gondolom, hogy ettől az érintettek hadilábon állnának "hazafiúi pályaívükkel" kapcsolatban. Az is egyértelmű, hogy egy külföldön élő hazánkfia, sok tekintetben egész máshogy éli meg a magyarságát mint mi idehaza.
Arról nem is beszélve, hogy mindenki elsősorban ember legyen és utána bármilyen nemzet hasznos tagja. Ez utóbbi téren Rodeónak és nincs_itt kollégának semmi szégyenkezni valója nincsen.
@Gábris szomszéd: a telibaszott kurva anyád... te egy lápi-magyar vagy, egy beszari lápi-magyar (szánalmas a fasszopásod a két másik nick irányába... majd meglátjuk, ki mint reagál)... a
( lápi-magyar definícióját megtalálhatod a blogon, ezt pontosan tudod te is )
@Sir Bates dö Hól: Megint hülye vagy b+ ugyanis nem csak velem kapcsolatban használtad te is itt ezt a megnevezést.
A te faszszopásoddal kapcsolatban pedig kérdezd kezelőorvosod, gyógyszerészed és drogdílered.
Baxus! Már megint jobban teljesítettünk!

"Jelentősen megugrott az államadósság az első negyedévben: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) adatai szerint a december végi 25 394 milliárd forintról 26 148 milliárd forintra emelkedett, ami a GDP 77,2 százaléka. A növekedésben minimális szerepet játszott az átértékelődés, a magugrás a nettó hitelfelvétel eredménye."

varanus.blog.hu/2016/06/27/a_foci_eb_margojara_233#c30682000
24.hu/belfold/2016/06/30/a-kdnp-t-aggasztja-mi-lesz-az-ozvegy-kecske-joga/

No, most már csak azt kéne megtudni hogy ki is az az öreg kecske, ha már ennyire aggódnak érte?:D
@Gábris szomszéd: "Mint már korábban megfigyelhetted, az itt kommentelő külföldre szakadt hazánkfiai, előszeretettel használnak jelzőket az ország vagy az itt maradottak kapcsán."

ez velem kapcsolatban nem igaz... hogy te is megértsd: hazudsz, mint minden propagandista kurva...
@Sir Bates dö Hól:
csak nem asz takarod e zzelm ondani, hogy te nem vagy szakadt? pedig minden jel arra mutat, vagy ez is a zégő csipkebokor és a mójzes szodaégett szakállának szaga?

te mint sírbatesz és dő (ez kapszuláúl van folyamatos múltidőben) valamint Hól ami néha jelent valamit néha nem de kibaszottúl hóllik!

szóval adó ré mí lá pí ma (szó, lé, tí) gy (ar a szusszdurr rövidített szeptimakkorgyának a kisterce)

elááá rúln ááááááádd mit szecc, nehogy véletlenűl (rálépjek)

brühüyyy
kkk
@rdos:
nem is tud írni!!! valaki helyette körmicélte...azért olyan szépeket nem tud (ebben látatlanban bizonyos vagyok), mint trump őbutasága a hillary ról és viszont... tegyük hozzá nem is minden hangzott még el, várhatóak újabb "bigly"-k...

brühüyyy
kkk
az egész kádéjempé nem képes annyira
@Gábris szomszéd:
Többek között a tegnapi 21.10 h-kor írt válaszodra:
Sajnos, semmit nem értettél tegnap a neked szánt kritikámból.
A Volner ügyek csupán példaként szerepeltek az érvelésemben, a probléma te vagy.
Több év után még én is megjegyeztem,hogy agyramenő az a sok - általad feltett - link, amelyekkel elárasztod a blogot.
A hülye is látja, hogy célirányos a működésed, túlterjeszkedsz a jelenléteddel, blokkolod ezzel az értelmes beszélgetések kialakulását.
Ne haragudj, de te egy passzív- agresszív tipusú ember vagy, egy makacs szabotőr, ellenséges hozzáállásodat nem fejezed ki szemtől-szemben, ferdítsz, olykor puderezel.
Ezek miatt bátorkodtam szót emelni.
Kirúgják L. Simont és Oravecz Nóra külföldre távozik. Ez a magyar kultúra fekete napja. Apropó, fekete: Gyuri, ugye te azért jól vagy? (Konok)

Ritka dög:)))
@Sir Bates dö Hól: Nálad ha akarnék sem tudnék jobbani. ;)
@Mariann19: Gond egy szál se, hiszen te sem értetted, hogy én miről beszélek. A személyeskedést pedig érdemes elhagynod, nem áll jól neked. ;)
@Gábris szomszéd:
"Nem áll jól neked."
Pont leszarom, hogy jól áll-e vagy sem.
Fő, hogy a mondandómnak van igazságtartalma.
Pont.
@parti_giano:
Hjahh... mindig a jók mennek L.
@Knósszosz: meg még szakálytól is elhatárolódtak, rogán ceci sem celeb. milyen rossz lesz még, ákos új dalt ír?
@Mariann19: Ha már itt tartunk én is pont leszarom, amikor hülyeségeket beszélsz, hangot adva a tévképzeteidnek. :)
@parti_giano:
Bezony... Ceci sem czeleb > Szily teljesen hülye - pozitív értelemben!:)) < viszont Lacinéni meg nyögdíjba megy - majd L. felejtettem - nem élem túl... hacsak... nem viszi az egész brancsot magával. 50 ezer/hó. Már amikor van.
Hó. Ha nincs-nincs. Majd kiizadják a farhátot a nyári hómanokban. Ja, nem... nem is kell, elég a szellenti táplálék. Szabadság tér... leszállási mű. Nyami!
Ákossch meg majd csinál hozzá. Randa egy dongalábú zabigyerek lesz...
Kíváncsi leszek, hogy megint elcsalják -e a választást? :)

Az elnökválasztás második fordulójának megismétlésével számol az osztrák kormány - írta az Österreich című lap csütörtökön, koalíciós körökből származó értesülésekre hivatkozva. A hétköznap ingyenes osztrák újság már azt is tudni véli, hogy szeptember 25-én vagy október 2-án tarthatják meg az új választást. Az értesülést hivatalos közlés nem erősítette meg.

alfahir.hu/megismetelhetik_az_osztrak_elnokvalasztast_a_kormany_szerint_igen
@Mariann19: Ja és mivel itt többek szerint a habonyműveknek jogos lemenni kutyába, ha jobbikos politikusról van szó, küldök még egy kis csemegét.

alfahir.hu/pisilo_noket_jobbikos_lanyokat_zaklat_a_kozpenzbol_kitomott_kormanyparti_media
@látjátok feleim szümtükkel:
a kádéjempének é sazix nek összesen hány tagja van (hímtag nem tag)

és hyányan savaztak rájuk?

brühüyyy
kkk

a tejmuraz abdul vagy hogy híjják az még ix? vagy beadta a válópert?
@Gábris szomszéd: teccik tudni, ott van az az apróság, hogy pl. spanyolok C Í M V É D Ő K (voltak), az angolok sem a futottak még kategória, de lássuk be ha tévedésből bármelyikkel játszania kellett volna a magyar csapatnak, a belgához hasonló eredmény lett volna...
@nincs_itt:
ma már csak ez a fontos:

Poland
Portugal
Wales
Belgium
Jul 01 WAL-BEL -
Germany
Italy
Jul 02 GER-ITA -
France
Iceland
Jul 03 FRA-ICE -

a többi a történelem mély bugyra mint Gilgamés

brühüyyy
kkk

viva os luzitanos
@Rodeo36: remélem a polákok lenyomják a hisztis picsa ronáldot, és tovább mennek:)
@parti_giano:
A szőlő meg a lágy kenyér is...
Kend ne nosztalgiázzon itten, mert lenő az egykori komenyistákhoz > akik pedig most is!
Vigyázzon magára, semmi múltba révedő kacsintgatás!
Még bajsza nő - ha még nincs...
@habakuk000: Még szerencse, hogy az usácska atlantista propagandistái jelen sincsenek az interneten. :)
@Knósszosz: kezedek is éhes lenni. lemegyek, veszek 20 deka mkb-t.
@nincs_itt: Lássuk be, hogy 44 év után előremutató eredmény a 13. hely és az, hogy csoportelsőként jutottak tovább. Persze tudom, hogy szerinted meg kellett volna nyerniük az EB-t és persze a 18-as VB-t is. :)
@taga20: Nem tartom valószínűnek. :)
@Gábris szomszéd: mivan faszikám, megszólítva érzed magad?

nem véletlenül.
@Gábris szomszéd:
"Na, még egy csemege."
A Habony média még csak most kezd csak virágba borulni, de Andy Vajna lehet, hogy lekókad.
Olvastam, hogy pár napon belül 740.- FT-ot kell a kábeltársaságoknak fizetni az RTL és a TV2 szolgáltatásaiért. Nyilván, ezt ránk tovább hárítják.
A kommentek íróinak nagy része le fogja mondani a TV2-t, mert utálják.Gyengül a Fidesz harsona.
@taga20:
Helló! Jó választás.
Én is a lengyelekkel vagyok.
@taga20:

A polákokat még a macskám is leverné:)
Több tiszteletet C.R-nek:)

media.giphy.com/media/xThuWcH0xUi4HASiHu/giphy.gif
@taga20: te, megmondjuk neki, hogy a folytonos becézgetés impotenciát okoz?
@taga20: Arról beszélsz amikor az ördög azt akarja elhitetni magáról, hogy nem is létezik? Kb. ilyen az atlantista propaganda is, ami arról szól, hogy a geciputyinék na azok aztán dezinformálnak, mi viszont csak jót akarunk a világnak és eszünkbe sem jut hazudni és félrevezetni az embereket.
Vedd ki a kezed a biliből haver. :)
@Mariann19:

Ellenem fordultál Te is drága barátném.most amikor Kopljar jön az építőkbe ezen az 'oravecztelenlsimontalan időkben:)

www.handballveszprem.hu/%E2%80%9Eorulok--hogy-veszprembe-igazoltam-%E2%80%9D_2955
@Gábris szomszéd: usácska a kedves ténsasszony térgyekaláccsa

másrészt a cikk igaz, te vagy a legjobb példa rá, mit sikerült szívós, szorgalmas munkával csinálnod ebből a kommentelő körből
@Mariann19: puszmusz! aszt is nagyon bírtam, hogy az angolok padlót fogtak:)

persze a köcsög kácsinszkiék elmehetnek a picsába!
@parti_giano: már jó ideje nem fogja a zselé! nincs_mit... de rizspor az jáccik!

igazad van, ha izland(amatőr) nem rúg egy öngólt, akkor kikapnak... a belgák rúghattak volna 15-öt is... a portugálok ellen, 2 gól megpattant a védőn... tehát lehetett volna 3-1 is és akkor 2 vereség 1 győzelem... de mivel nagymutter sváb volt, nem villamos ezért én nem csengetek!
@taga20: habozás nélkül elhiszem, hogy nekimennek Storcknak, a töméntelen pénzt nem a pár német szakvezető, hanem a töméntelen szakképtelen magyar ingyenélő - ez nem jó kifejezés, mert nem ingyen, hanem nagyon is drágán élő - foci körül lebzselő nyeli le
@parti_giano: bakker későn szóltál!
max. a guminőmet kölcsönadom neki, nézzék együtt a meccset:))
@Gábris szomszéd: semmiféle 13. helyet nem jegyeznek sehol! a tizenhat közül - a gyógy-csoportból, igaz csak pót-pót-segédmázlis körben tudtak csak bekerülni az eb-re - kiestek.

44 év eredményét hozták... semmi kimagasló, előremutató, bla-bla-bla... fosch csapat, némi mázlival...
@nincs_itt: abban az esetben pedig, ha tudnék repülni, én lennék szupermanus

nem unod még az ekézést?
@Gábris szomszéd: rubelben vagy dellárban fizetnek neked? me, ha dellárban vagy juróban, ako beajánlhatnál engemet is:)
@Gábris szomszéd:
Én egy egyszerű működésű gép vagyok, jó eséllyel sohasem fogok felnőni a jobb oldal vélt nagyságához (erőltetni meg nem fogom), szóval a bilit elhagyom - marad a kacsa, de abba esetleg belemannekenálok némi jobbot is, a kettő együtt képes talán valami konstruktív izémizét alkotni - ha akarjuk. Ha...!!
Egyelőre csak hahaha.... ki is röhög-?
@Rodeo36: már akinek, fontos.
érdektelen.
@nincs_itt: látod?! oszt még permutálhatod a lehetőségeket, oszt ugyanott fogsz tartani. a rizsporra tegyél hajlakkot.
@parti_giano:
Mekfogja fekünni a gyomorrrát...:)
@habakuk000: nem ekézném, ha lenne mit dicsérni... de ugye, azt te is belátod, hogy nincs dicsérni való?!
@Mariann19: a lengyelekkel? akik orbán legnagyobb támogatói Európában?
akiket a mi pénzünkből etettünk babgulyással?
akik együtt meneteltek széles gáborral és bayer zsóttival?

hogy is van ez Mariann?
@nincs_itt: nem látom be, mert van dicsérni való, de ne kezdjük még egyszer
@gazoló:
Drága gazoló barátom!
Soha nem fordulnék ellened, inkább levágatnám tövig a vörös tincseimet.
Azért gondolod, mert a lengyeleknek drukkolok este?
Ez a Kopljár gyerek nagyon jó pasi, de én nem sokat tudok róla. Az interjúban nagyon szimpi srácnak tűnt, az is belépő a számára, hogy a Barcában játszott.
Lehet, hogy ő lesz az új favoritom?
Ez a Bombac elhagyott engem.
@taga20: ja? olyankor vagy nagylelkű, mikor már nem tud kárt tenni benne. de! szenteltvízben fogja fürdetni, meg bemutatja volnernek. kell ez neked?
@parti_giano: pedig most konveniáltam, uncia/négyzetcolba a lehetőségeket, majd átkonvergálom lóerő/dioptriára is!

hátha, úgy értékelhető lesz!

a hajlagot a legyek ellen használom, lefújod a kis genyát és villámgyorsan megöregszik!
@taga20:
Az oké nálam is, hogy Kaczinszkiék menjenek a picsába, de én szeretem a lengyeleket, ma este értük dobog a szívem.
Milyen kár, hogy olyan messze vagy, együtt nézhetnénk a meccset, és megvédenél Habától, mert támadásba lendült.
@gazoló:
Most vagyok szarban, de tényleg.
Sört ittam, mielőtt átlapoztam volna a Penny online reklámtermékét.
Három darab van üzletenként, remélem nem kapkodják el a "Kerti Macska" figurákat és jut nekem is belőlük!
view.publitas.com/penny-market/26-heti-reklamujsag/page/14-15?wt_mc=HU.Penny.N-P5.INT.NL-P177026.8-T10

Most izgulhatok az hajnalnak hasadásáig + két óra, mire kiderül, maradt-e nekem is? a galamb az nem érdekel, nem nemzetthyesschh...
@Knósszosz: ne sörözzé ha nem bírod! min. értsd legkevesebb 3 db/üzlet...

jut még!
@Mariann19:

Komolyan megtennéd:)
Bár:::"vöröshajú lánynak ne higgy sohasem",tarja a mondás:)
Remélem nem iramodsz Bombac után Lengyelországba,bár van ott néhány "fekete tó" amibe most belemerülnék:)
Fabot is úgy elrabolták,hogy elfelejt új posztot írni:)

Morske oko:

kepkezelo.com/images/vdzrfdi124eejaqi0e7t.jpg
@taga20:
então, fico pela minha opinhão: vivam os luzitanos

ainda pelo caso de perderse

brühüyyy
kkk

vidd haza a házioltáradra a kacsynszkyékat gyertya helyett
@Knósszosz:
'kva jól néz ki,reggel ott találkozunk:)/a söröspultnál/
@Knósszosz: ha már lemész a pennybe, akkor nincs_itt-nek légypapír kéne, mert már csak azok döglenek érte, tagának meg hurrikánlámpa (a pirosat), tudjon éjjel is füvet nyírni.
@Mariann19:

"Milyen kár, hogy olyan messze vagy, együtt nézhetnénk a meccset"

'aligátornak se higgy sohasem:)
@habakuk000:
"Hogy is van ez Mariann?"
Hát ez az!
Kimentem az erkélyre gondolkozni, hogy most mit tegyek?
Kapituláljak, vagy menjünk bele a szokásos offenzívánkba?
Az utóbbi mellett döntöttem, mert rühellek vitákban veszíteni.
Miután a lengyel focisták körül nincs semmiféle politikai felhang, hanem csak a vegytiszta sport, nem volt nehéz objektívnek lennem. Eszembe se jutott, hogy a lengyel állampolgárok hülye része itt menetelt a mi pénzünkön a Békemeneten.
Tudod, hogy én tudok szelektálni, a periférikus tényezőket levagdalom, és csak a fontosra fókuszálok.
Ennyit tudtam kipréselni magamból.
Lehet, hogy nagyobbat villantottam volna, ha délután nem teszek el 10 kg meggyet.
@Mariann19: taga és a lovagiasság? nem gondolod komolyan?:)
@Knósszosz: pedig a galamberegetés nagyon nemzeties, mert fostalicska ezt gyakorolja itten állandóan.
@Mariann19: haba olyan, mint egy elszabadult hajóágyú:))

a vörös eredeti, vagy csak fested magadat?:)
@Mariann19: "Az utóbbi mellett döntöttem, mert rühellek vitákban veszíteni."

Nem értem, akkor miért vitatkozol? :))
@nincs_itt: Elég sokan mást mondanak de ez nyilván nem kell, hogy zavarjon. Ja és FAB jelen posztjában az oldal tetején elég érthetően leírta, hogy miért köszöni meg a magyar csapatnak az EB szereplését.
Nyugtass meg, hogy annak értelmezése neked sem túl bonyolult feladat, még akkor sem ha konzekvensen fosnak tartod a válogatottat. :)
@gazoló:
"aligátornak ne higgy sohasem."
Érdekközösségben vagyunk pillanatnyilag, és ez minden mást felülír.
Lehet, hogy tagával közösen kell harcolnunk Haba ellen.
@nincs_itt:
Visszaolvastam - megnyugodtam.... köszönöm!-:))))
@habakuk000: Tépj egy sorszámot és állj be te is az engem teljesen félreértők sorába. :)
@gazoló: már túl is értek, holnap szedni kell

már a padlizsánon is kezdek gondolkodni, uborka is van már a zsíroskenyérhez:)
@Mariann19:

Sorstársad vagyok meggy(szedem egy hete) tekintetében,máskülönben mindhármatok barátja:)
@gazoló:
Nem bánom, viszont azt nem kaptam meg, amit mondtál. Mánhogy küldtél valamit.
Itt semmi se nincs...
@taga20: én téged még akkor is beajánlanálak ha rubelben fizetnének. :)
@habakuk000:
Ma nem hagyom tagát bántani.
Együtt szorítunk.
Apropó! És te kit tüntetsz ki a két csapat közül?
Azon röhögnék, ha te is a lengyeleket favorizálnád.
@parti_giano:
De ha tökére akasztja akkor az lefele világít, füvet azt tud nyírni, de a karnist nem látja!-:o
@Mariann19: egyértelműen a lengyeleket
@gazoló:
Tudod jól, hogy nálam jól fekszel./?/
Nemcsak csak a kézi miatt.
Ott van mindjárt a macska imádat is, meg a kert ápolása...
@Mariann19: én az olaszokat fogom kitüntetni szombaton. :)
@Knósszosz: ha karnist akar nézegetni, akkor bemegy a guminőhöz, oszt lesz belőle állólámpa.
@habakuk000:

Valamikor régen volt egy magyar film,ha jól emkéxem Cserhalmival(lehet: A nagy generáció)
Abban kipakoltak egy reggelihez úgy 'jómagyariasan,kolbász,szalonna ubi,koviubi,paprika,paradicsom,hagyma oszt ami a csövön kifér!

Na ez az egyik dolog amit imádok itt nyáron!
@habakuk000:
A törökparadicsom egy csodálatos intézmény, mediterrániában ezer meg egy féle módon készítik. Nekem a joghurtos-fokhagymás-csilis, ragura hajazó hideg változata a nyerő, grillezett húsokhoz kiváló!!!
@habakuk000:
Hallod, még az is lehet, hogy egyszer a büdös életben egyformán gondolkozunk?
Mivé lesz ez a világ...
@Gábris szomszéd:
Én még nem döntöttem el, lehet, hogy én is.
@Knósszosz:
'itteni mail címedre ment,de lehet,hogy fáradt voltam 'oszt ellőttem az űrbe:)
@parti_giano:
Ha még világít is > kész főnyeremény!
@Gábris szomszéd: figyelj, lehet mondani bármit. kicsit unalmas, de megismétlem:

a siker - szvsz - a kajak-kenusok, úszók, karatésok - te linkelted - eredménye.

de a kézilabdázók is nagyságrendekkel több eredményt mutathatnak fel, mint a magyar fodbalisták.

számomra NEM siker, hogy pont ugyanúgy kiestek, mint 44 évig folyamatosan. rúgtak gólokat, hogy körbe ne vonszoljam magam az ülepemen! baz+, nem értek a focihoz, de ha jól rémlik az a 22 esztelen félmeztelen, azért futkos a libalegelőn, hogy gólokat rúgjanak...

de én kérek elnézést, ha nem érthető, hogy 44 évi teljes kudarc megismétlése, nem tekinthető eredménynek!
@Mariann19: ne mondjál neki ilyent, mert egyből elkezd különutat keresgélni.
@gazoló:
Ellőtted... majd lődd újra!-:)
@Mariann19: kösz főkönyvelőnéni, me kezdek félni habától. mostanában kuva sok szmájlit szór:)

gyanús nekem a manus, lehet, hogy a baktériumok átvették felette az irányítást:))
@habakuk000:
"Akkor miért vitatkozol?"
Ez úgy van, hogy beszélgetünk a barátainkkal békésen, és van egy pont, ahol elágazás van, spontán jelenség.
Te miért vitatkozol velem mindíg?
Na ugye.
@parti_giano: baxod van a zasszonynak hajlagja! a legyek meg nem értem, hanem tőlem döglenek!
@Knósszosz:@gazoló: bruschettát fogok vacsorázni, a paradicsom sajnos még nem a kertből van, zöldek még, a bazsalikom és a fokhagyma viszont igen, persze a kenyeret is itthon sütjük

utána pedig feketeribizli-lekváros kenyér desszertnek, ez nem saját, a debrői "fesztiválon" vettük

nagyon szeretem a rukolát kecskesajttal, teljesen más, sokkal intenzívebb íze van a kertinek a boltitól

szerintem cserépben, erkélyen is érdemes tartani, bazsalikomot, rukolát mindenképpen
@taga20: há' íkóba' tutti lenyomták a bakterok! vagy mik?!
@nincs_itt: Nem érdemes tovább ragoznunk. :)
@taga20:
"A vörös eredeti, vagy csak fested magadat."
Utóbbi műveletről van szó, a színárnyalat intenzív vörös.
Tudod, olyan kommunista szín. Hi-hi-hi
@parti_giano: haggyad! szinte egyedül vagyok, magammal, de még nem vótam két macska...
de az a jó skizóba', hogy sosam vagyok egyedül... vagy most igen?
@Knósszosz: ja asztán világítok, mint iti ujja:))
@taga20:
Lehet, hogy aznap este kevés baktériumot szórt ki, és rajta is eluralkodtak a paraziták valahol belül.
@nincs_itt: Azt ugye tudod, hogy a 72-es EB-n még csak négy csapat szerepelt? :)

https://hu.wikipedia.org/wiki/1972-es_labdarúgó-Európa-bajnokság
@parti_giano:
"mert egyből elkezd külön utat keresgélni."
Ne félj, nem kell sokat várni, hogy paradigmát váltson.
@habakuk000:
A bruschetta változati végtelenek, csak a fantázia szab határt a kreativitásnak. Ismered a panzanellát? Kenyérsaláta - hülyén hangzik, de... Az is sok féle.
Amúgy tévedés, hogy létezik egységes olasz konyha. Viszont ezer színű és annál gyönyörűségesebb!

A toszkán, a kalábriai, szicília csodái és még...
Na jó, nem izélem magamat (se) egésség!!
@parti_giano: nem nagyon hiányzik, én ellennék hús nélkül, a kutyák kaptak csirkenyakat és szárnyat
@habakuk000:
Mi nem létezik?
Egy dolog biztos a világon, hogy te sem bírsz veszíteni.
Én azért reménykedem.
@Mariann19: én meg hirtelen aszt hittem, hogy ferrari vörös:)
@Gábris szomszéd: te figyejjé, má! haver! 1972-ben is magasról lexartam a fodbaltot, és 4 közül sikerült megszerezni a 4. helyet... huszáros eredmény!
@habakuk000:

Jó étvágyat!
Nálunk a nagy család miatt 'ipari méreteket ölt a lekvárok eltevése:
A legnépszerűbbek a szeder,josta,szilva na és persze az isteni,a megunhatatlan kajszilekvár,nagyfiúknak ugyanezekből borok és pálinka:))
@habakuk000: ez most igekötő vagy nem? elvagyok vagy el vagyok, az elvagyok a jó elvileg, mert csak el vagyok fáradva jó különírva
@Knósszosz:

Felcsigázzátok a'zemberfiát és még a görög inyencségekről nem is szóltál:)
@nincs_itt: FAB és én is leszarom a focit, mégis köszönet jár nekik, de úgysem akarod látni, hogy miért. :)
@Mariann19: az, hogy egyformán gondolkodunk, az nem létezik, mi nemigen gondolkodunk egyformán

mellesleg elég nagy baj is lenne,
@parti_giano: a kedvedért holnap délután bográcsozunk, jó?
egy kis gulyásot
@nincs_itt: mazda döbbenetesen vörös:)))

ebé döntőt nézed?
@parti_giano: szerintem is. pina letiltáson van, asztán má magában beszél:)
@Knósszosz: nekem a kedvencem a diavolo spagetti, évek óta csináljuk, de csak az olaszoknál tudok enni igazit, s végképp nem értem, mi az oka

pedig elvileg egyszerű, chili, fokhagyma, olaj, s a végén rajta a parmezánó és petrezselyemzöldje, közben egy kis bor, a világ legjobb étele

de nem az, amit én csinálok, hanem az, amit egy olasz

az olasz konyha etalon, tele egyszerű, ám ahány falu, annyi változatú, igencsak finom ételekkel
@gazoló: akartam cseresznyepálinkát, de megpenészedett:(
@Rodeo36:

"_és a talicskádat hol hagytad? látom, arrafelé levédiabasznádon így mennek a dolgok... a világ más részein ez másképpen van

még milyen mélyre vagy képes sűllyedni?_"

Hadova papa, szegény, te.
Ne aggódj az én süllyedésem miatt. Csak éppen leereszkedtem hozzád, hogy face to face mondjam neked a valót. Már itt se vagyok - ha csak nem vágyakozol nagyon utánam, igaz, a rendelőt bezártam. Mindazonáltal igencsak kapaszkodnod kell. Felfelé. El ne téveszd mi a lent és a lejjebb.
@parti_giano: pedig el kellene a munkáskéz

eljutottam odáig, hogy külföldön keresek szakembereket, itthon föladtam
@habakuk000:

:(
Nálam nem hagyták megpenészedni a seregélyek,rigók:)
@Gábris szomszéd:

"_Arról nem is beszélve, hogy mindenki elsősorban ember legyen és utána bármilyen nemzet hasznos tagja. Ez utóbbi téren Rodeónak és nincs_itt kollégának semmi szégyenkezni valója nincsen._"

Nincs_itt kollégát nem említettem, de ha te ekvivalensnek tartod Dániel Péterrel való hasonlítgatásnak, akkor legyél oly gerinces, hogy nincs kollégának mondod.

Az az állításod, mely szerint Rodeo humanoid, természetesen igaz, a többi csak képzet. A tied. Neked ez jutott. Ne szégyelld. Neked még ez is Mount Everest.
@gazoló: mi is őrséget álltunk, de az is kevés volt
@Gábris szomszéd:
Reggel hallottam, hogy Kassai lesz a bíró.
Jó játékvezető.
@taga20:
Egy szavadba kerül, és ferrari vörös lesz a tónus.
Ha egyáltalán lehet olyat kapni.
@habakuk000:
"Mi nemigen gondolkodunk egyformán."
Hála Istennek!
Akkor miről menne a disputa?
@parti_giano:
Fogadok, hogy a te szereposztásodban én vagyok a madár, Haba félelmetes dog.
Gonosz!
@jaegtoer: Inkább ne feszegessük, hogy neked mi jutott. :)
@nincs_itt: Egyszer ha ráérsz meséld majd el, számodra mikor lett volna sikeres a magyar válogatott szereplése? Ha megnyerik az EB-t? :)
Lengyelek vezetnek 1-0-ra. :)
@Rodeo36: mit zagyválsz Csiribá'?...
@jaegtoer:
az a reakcióm, hogy veled a sánta faszék beszéljen...

brühüyyy
kkk

olyan vagy, mint egy szívenszúrt gatyamadzag
@Mariann19: ha jobban megnézed, a madár kergeti a jó szándékú, kedves kutyát
@Gábris szomszéd:

"_Inkább ne feszegessük, hogy neked mi jutott. :)_"

Helyes, nem is rólam volt szó:)
@jaegtoer: Ja és ha fergeteges logikád nem hagyott még el, talán rájössz, miért lett megemlítve nincs_itt kolléga is, amikor a külföldről kommentelőkről volt szó. :)
@jaegtoer: Ha nekem írsz, nyilván másról lehet csak szó. :)
@Gábris szomszéd: az te átlátszó taktikád, hogy megpróbáltad másra is ráhúzni, mi nem róla szól. ez a fostalicska módszer.
@Rodeo36: bolhás, nézd inkább a meccset! ronaldokisasszony ma is idegrohamot kap?:)
@taga20: és mit szólsz, hogy a baloldal szerint az őszi kvótanépszavazás adna ürügyet a kormánynak a kilépésre a Brexit után?

index.hu/belfold/2016/06/30/huxit_lazar_elszolasan_kiakadt_az_ellenzek_eu-kilepestol_felnek/
@parti_giano: Értem guánócska. Azért majd igyekszem, hogy ebben is túl tudjalak szárnyalni. :)
@taga20: Nyáron mentek valamerre pancsolni? :)
@Gábris szomszéd: lézerdzsoni elmehet a jó kurva szétlopjukaközöst anyjába!

ha mi is kilépünk, mint a gyagyás angolok, ako tényleg lépek innen a picsába.
@Rodeo36: Hogy mik vannak? :)

Trumpnak sikerült fordítania, átvette a vezetést Clintontól

alfahir.hu/trumpnak_sikerult_forditania_atvette_a_vezetest_clintontol
ASZTA KURVA, HOGY JÁCCANAK A POLÁKOK!:))))
@Gábris szomszéd: mármint miben? figyelj már oda, hogy a megfelelő panelválaszt pötyögtesd be.
@taga20: Csak nem gondolod, hogy kilépnek amíg évekig euro milliókat tudnak még ellopni a geciék? :)
@Gábris szomszéd: járdaszigetek lesznek, a térkő és a karnis szigetek között:))

remélem egy lásztminitút becsúszik:)

és ti merre mentek, meséjj!:)
@parti_giano: Nem bírok mert állandóan összezavarsz jéggel együtt. :)
@taga20: Ha összejön lehet nyomunk egy replayt. :)
@habakuk000: látod, a fostalicskának ez olyan, mint pavlov kutyájának a csengő...
(viszont a sub kavics kommentjeiből pszichológiai tankönyvet lehetne kiadni... )
@Gábris szomszéd: mert még egy fasz elfér a nagy pofádban...
@Sir Bates dö Hól: Na már megint megcsillogtattad a hazafiúi pályaived? :)
@Sir Bates dö Hól: "mert még egy fasz elfér a nagy pofádban..."

Téged semmi pénzért nem vennélek a számba. :)
@Gábris szomszéd:

Nem A Külföldről Kommentelőkről Volt Szó. Rodeot említettem versus Dániel Pétert. Senki Mást.
Hazudsz is. Ahogy szoktál.
Itt a kályha:

"____
Gábriel:
"_Na a hazátlan senki ezt jól megszívta. :)

Gyűlöletbeszéd miatt letiltotta a Facebook a nemzetgyalázó, magyargyűlölő Dániel Pétert_"

jaegtoer:
Ha már ennyire megérintett, s állításodat nem is vitatva, azért megkérdezlek téged, mint szépreményű fostalicskát, hogy Rodeo folyamatos és következetes levédiabasznádozását ugyanezen a skálán hol helyezed el?
___"

Hogy az egészből végül is és összességében egyedül a szépreményű fostalicskaságodat értetted meg egy az egyben, az azért megint csak jelent valamit, de ez meg már ismert.
@Gábris szomszéd:
egyik sem jó, és jó ha kiütik egymást

brühüyyy
kkk

egyenlítettek a Luzitánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@taga20:
egyenlítettek

beeeeeeeee
brühüyyy
kkk
és még messze nincs vége
@Gábris szomszéd: mali losinjba egyszer mi is eljutottunk, csak a meló miatt el kellett adni a szállást.
@Rodeo36: haver, ronáldoék színészképzőbe nyomták a felkészülést az ebére, me a hattyúhalála kurvára megy nekik?:)
@jaegtoer: Most attól fossam le a bokám, hogy kiszedted a neked tetsző részleteket? Sokat nem tudok kezdeni a hülyeségeiddel, hiszen én arra utaltam, hogy más kommentelők is használnak az országra vagy az itt élőkre szarkasztikus jelzőket. Te meg nekiállsz és ebből akarsz ismét fostalicskát farigcsálni. Szedd már össze magad mert kevés vagy mint vöröshagymában a proletár öntudat.
@taga20: Akkor most voltál vagy nem? :)
@Gábris szomszéd: ezzel egyedül maradsz a családban...
@taga20:

még van minima calcula 45 perc és egyelőre 1:1
beeeeeee

a számok nagy urak, neked magyarázzam

brühüyyy
kkk

a Renato Sanchez (18. éves) 35 milla euro ért már a Bájer játékosa
@Gábris szomszéd:
barátom, ez a vöröshagyma ez GB Shaw-i mélységeket mutat

de hát egy ilyen csalódott, sértődött, és megcsalt lélek, mint a jégeső nem képes másra...
és ráadásúl assziszi, pedig egy darab kutyaszar

kkk
brühüyyy

mivel nem bírtam a kommentelők süket dumáját Mozart zongora koncerteket teszek fel most a K456 megy a vége felé és lesz a K459,488
@Sir Bates dö Hól: Nagy kár, hogy az erkölcscsősz szerepét már elég régóta nem tudod eljátszani.
@Rodeo36: az szabályos, hogy a predátor a luzitánoknál nyomja?:)

mi a fasz ér ezen az agyatlan fehérjén 10milliárd froncsit? ő szemmelvejsz? vagy mi a fasz van ebben a hülye világban?
@Gábris szomszéd: az erkölcs a bigottaké, engem inkább a morál izgat...
@Gábris szomszéd: haver, prájdra megyünk? kézakézben:)

hvg.hu/itthon/20160630_Pride_mar_nekrofilozik_a_KDNP

mé utálom én annyira ezeket a köcsögöket? nem értem.

Eszter jött (törölt) 2016.06.30. 22:27:16

@gazoló:

)))))

Kényeztetem a családom.
@taga20: Kurva nagy poén lenne ha ott találkoznánk.
@Gábris szomszéd:
volt m'r ilyen ;s lesz is, val=sz`n# a rendez[vel ;s a rendez;ssel van baja ...olyan dolgokat rendeznek bele ami nincs is benne a műben

Parsifal az egy csodálatos mű

brühüyyy
kkk
@taga20:
éééés leheccséges, hogy a lewandowsky-t váltya akit kűldenek nyugdíjba vagy más csapathoz mint sok mindenki mást

ez a verseny

próbáld ki!!!!!!!!! rúgjál egy ilyen gólt

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: egyszer verseny, egyszer cocializmus?

el kéne má döntened, hogy mi a faszt akarsz!

az agyhalott focistákkal meg hagyjál a bánatba.
@Gábris szomszéd: figyú, vegyél fel szivárványos tangát, ako biztos kiszúrlak:)
@taga20:
hagylak, te berzenkecc

nem én
brühüyyy
kkk
még az is lehet, hogy a luzitánok győznek

Eszter jött (törölt) 2016.06.30. 23:47:10

Gárdonyi Géza:
Bölcsesség a hullámokon

Egy vén révésznek ócska csónakán
ült hat tudós. És azt beszélgeték,
hogy nincs Isten, s mily bárgyú a nép!

A csónak roppant. Szólt a vén:
- No lám!...Ha tudnak úszni, hát most ússzanak!
- Jaj Istenem! - kiáltott mind a hat.
@Gábris szomszéd:
Mozart K 491 re győztek a luzitánok meg persze Guiness alaposan jégbehűtött kristály pohárban és a sör is sörhőmérsékletű

látod, kedves barátom az élmény...
engem rengeteg élmény köt a luzitánokhoz és beszélni (anyanyelvi szinten) a nyelvüket az egy nagy megtiszteltetés

sohasem felejtem amikor olyan tanárom volt előszőr, aki egyetlen olyan nyelvet sem beszélt amit én azaz meg kellett értetnie portugált portugálúl... és mint a későbbi államvizsgám bizonyíttya csak excellent et kaptam mind az 5 kategóriában

éljen Mozart...

most eszt végtelenítem olyan, hogy nem is tudok szavakat találni rá

és most a luzitánok? a balgák és a wales-iek győztesével, ott meg fogják mutatni, meddig bírják
az is egy jó meccs lesz a balga wales

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Megint hazudsz. Az én kérdésem konkrét esetre irányult, te általánosítottál.
Hogy egész konkrét legyek, megpróbáltál 'mindenki más' külföldi háta mögé bújni, ilyen módon elmaszatolni a 'levédiabasznádozást'. Te, Hazafi. Mintaapa. És szerető társ.

Amúgy meg, ha lenne benned jóérzés akkor felfognád a a 'levédiabasznád' és a 'hátsószotyisztán' hangulati, stílus, és jelentésbeli különbségét.
A 'lápi magyar' kifejezetten a személyedre szabott szerkezet, amelyet megengedő értelemben a kifejezetten hozzád hasonlókra, a veled egy eszmei közösségbe tartozókra használtak. Értsd: lápi magyarok: a gábrielek.

"_Te meg nekiállsz és ebből akarsz ismét fostalicskát farigcsálni._"

farigcsálni? ismét? Már régen készen vagy, csak még ezt sem vetted észre, mindössze a lotyogtatásod folyik feszt. Évek óta itt neveled a gyereked képmutatásra, hazugságra, talpnyalásra egész napos szakmányban.
Még ez is: na, ugye:
orulunkvincent.blog.hu/2016/06/30/es_mi_lesz_magyarorszaggal#comments
"Bernd Storck mondta, hogy mostantól ne csak Bozsikot és Puskást emlegessék, új hőseink vannak. Valaha azt ünnepeltük, hogy megvertük az angolokat a Wembleyben 6:3-ra, világbajnoki döntőbe jutottunk, aztán még kétszer is a legjobb nyolc közé a labdarúgó-világbajnokságon, most pedig azt, hogy az utolsó pillanatban lőtt egy öngólt Izland, és az EB eddigi legsúlyosabb vereségét szenvedtük el a belgáktól.
Magyarország elfogadja a lehetőségeit. Elfogad egy egészen komikus módon korrupt rezsimet, egy egészen komikus módon inkompetens rezsim helyett. Elfogadja azt, hogy végre keményen üzenhetünk Brüsszelnek, feltéve, ha ők nem üzennek vissza egyszer egyetlen barátságos sort az uniós támogatások felfüggesztéséről. Elfogadja a magyar oktatási és egészségügyi rendszert, amelyik ugyan egyre gyengébben működik, de azért mégis csak működik valahogy. Általában kezdik elfogadni ezt a "valahogy" dolgot."
@Rodeo36: Portugália jutott az elődöntőbe, várja a pénteki Wales-Belgium győztesét a jövő szerdai elődöntőben. Úgy lesznek ott Ronaldóék, hogy eddigi öt Eb-meccsükön 90 perc alatt egyik ellenfelüket sem tudták legyőzni. :)
@jaegtoer: Szegénykém kívánom, hogy összejöjjöj végre neked is a szerető társ. Akkor talán kevésbé lennél ennyire frusztrált és rögeszmés barom, aki hajnali ötkor képes ennyi ökörséget összehordani. :)
A mai naptól lép érvénybe az az "apró" törvénymódosítás, amely alapján a felnőtt gyermeket már egy harmadik fél is kötelezheti arra, hogy eltartsa a szüleit.
A jelenlegi magyar állami nyugdíjrendszer végének első törvénybe iktatott lépése. Aki ezt nem veszi komolyan és nem tesz félre fokozatosan, tudatosan nyugdíjas éveire az éhen-fog-halni!

www.penzcentrum.hu/nyugdij/holnaptol_jon_a_szulotartas_a_fizetesed_felet_is_elperelhetik.1050274.html
@Gábris szomszéd:
hááááát, igen (jégesőt hadd olvadozni, majd megpukkad magában) de ugyanez a sorod aszt is jelenti, hogy az ellenfelei sem voltak képesek legyőzni őket 90 perc alatt (most ez az egyenkénti hosszabbításokkal minima kalkula 130 perc) én megnéztem az ismétlést is (itt az a szokás, hogy a munkában megfáradtaknak egy késő esti órában megismétlik a nap legjobbjait) CR7 legalább 3 nagy helyzetet hagyott ki, de a nagypofájú, lesipuskás lewandowsky (itt a kommentátorok, akik mind régenvolt focistákból váltak azzá) akiről aszongyák a meccs alatt: "ha kap egy megfelelő labdát sohasem hagyja ki" azaz az 1:43 ban bepisilt rúgása után ő sem volt képes és a többi bratanki sem semmi mást, mint az egyébként -eccerű szóval- csodálatos Renato Sanchez gólt szemléljék kővé válva mint Lót neje... és utána a bratankik is hisztérikák lettek mint a levédiabasznádiak a balgák elleni második félidőben, és a "zseniális" edzőjük ott ordibálta és mutatta nekik a mindent gyógyító megoldást: fussatok előre!!!! én akkor kesztem röhögni (vigyázva nehogy egy csepp guiness is kilötybölőggyön) amikor fél méterrel magasabb, és 25 kilóval csontosabb bratankik ott rohangáltakm mint pók a falon és az a t5évé amit én itt néztem állandóan a borzalmas grimaszokat vágó lewandowsky-t mutatta meg a pszcsek et és milik et és blascsikowszky t a többinek nem tudom mai napig kiolvasni a nevét a gyűrött és átizza'tt trikók hátán

és akkor 5:3 ra a luzitánok betizeneggyezték a bratankikat, azok meg ki sem láccottak alóla

hogy mi lewsz majd a wales balga meccs győztesével az ábra nem tudom, de ez a wales balga meccs nagyon jó lesz az bizonyos nem is beszélve a francok és jégföldiek (lehet, hogy fókabőrben jelennek meg?) a I AQzzurri k és a teutonok meccs azért érdekes, mert ott az isteni füstölt sonkák és a büdösebbnél büdösebb de attól csodálatos sajtok csillagháborúja lesz és nekik is 1:1-et jósolok és lesz hosszabbítás de rosszabb esetben a disznőnyűvő majd bebasz valami sátánkát és akkor a Gigi Buffón idegessé válik... de... még az is lehet, hogy a kéktengeriek győznek

brühüyyy
kkk
most küldök valamit a jégesőnek csak bötűből faragva
@jaegtoer:
naccságos asszonyom, íme a szoknyája fölé való falvédő masnival: (tanuldmegb+)

Gran Dío!
Custor sui sepolcrali marmi
Affilano il pugnal per trucidarmi.
Scettri! Dovizie! Onori! Bellezze!
Gioventù! Che siete voi?
Cimbe natanti sovra il mar degl´anni,
Cui l´onda batte d´incessante affani,
Finché giunte allo scoglio della tomba
Con voi nel nulla il nome vostro piomba!
Oh, de´verd´anni miei
Sogni e bugiarde larve,
Se troppo vi credei,
L´incanto ora disparve.
S´ora chiamato sono,
Al più sublime trono,
Ah, della virtû com´aquila
Sui vanni m´alzerò, ah,
E vincitor de´secoli
Il nome mio farò

jelszó! na az, nincsen

brühüyyy
kkk

önvallomás
@Gábris szomszéd:
megfigyelted e? a @jégeső -nek hosszú órákra néáha napokra van szüxége egy egy "reakciójának megteremtésére"

most ez mennyi lesz?

ha a szüleit el kell valakinek tartania, akkor nem köteles nyugdíjjárulékot sem fizetni, vagy hogyan is van ez levédiabasznádon, és ha a felnőtt gyermek szociális munkán van, vagy nyugdíjban, akkor mit tudnak csinálni? és ki lehet az a 3. személy aki perli?

gyermektartás nem lesz? ha a felnőtt gyermek munkaképtelen (mert képtelen munkát kapni) akkor a felnőtt szüléje tarcsa el kistarcsán?

brühüyyy
kkk

és mi van a magánnyugdíj pénztárakkal amiket ellopott az állam nevű alibabaésanegyvenezerrabló?
@Rodeo36: Külön érdekesség, hogy a németek EB-n és VB-n igazi tétmeccsen még nem tudtak nyerni az olaszok ellen. Érdekes harc lesz. :)
@Rodeo36: Reggeli hírcsokor. :)

A közel-keleti demokrácia működés közben. Szembesíteni kívánta a knesset tagjait az igazsággal a palesztin képviselőnő – belefojtották a szót, és kivezették az ülésteremből.

www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/WATCH-Knesset-brawl-erupts-as-Arab-Israeli-MK-calls-IDF-soldiers-murderers-459062

"Le a zászlóval!" - Németország-szerte letépkedik a német lobogót a legtoleránsabbak A nemzeti önazonosság is rasszizmus.

presse-augsburg.de/presse/fahne-runter-unbekannte-reissen-deutschland-fahnen-von-den-autos/?_utm_source=1-2-2
Végső nyugalomra helyezték mindnyájunk kedvencét, aki amúgy mélyen hívő katolikus és konzervatív ember volt.

Italy: Several thousand mourners attend Bud Spencer's funeral in Rome

youtu.be/iMJN5aaezGo

www.rexfeatures.com/livefeed/2016/06/29/funeral_of_bud_spencer,_rome?
No ez tényleg a foci EB margójára való hír. Csak azt nem tudom sírni vagy nevetni kéne rajta.

ripost.hu/cikk-kirugtak-csapatabol-az-eb-magyar-hoset/?source=hirkereso
@Gábris szomszéd: ennek a felvonulásnak pont annyi értelme van, mint a jobbik kettőskeresztjeinek a köztereken, a menórák mellett, karácsonykor.
@Gábris szomszéd: Ha liberális ateista lett volna, akkor nem is szeretnéd annyira, gondolom... ;) :)
@punkfrog: Igenis van értelme, hiszen a közvélemény figyelmét fel kell hívni azokra a súlyos diszkriminációkra, hátrányokra, amikkel a bibliai értelemben vett családoknak kell szembesülnie nap-mint-nap.
Ilyen például a...az...ööö...rengeteg ilyen van, ezért szükséges ez a felvonulás.
@Gábris szomszéd:

a világ már csak ilyen és benne a zember, a knesszet az csinnbummcirkusz, mindíg is az volt és egyre inkább az is lesz pláne ha az egyik caplató paprikajancsit netán yahoo nak hívnak

a libe autofahrerin und fahrer ...kezdetű kékcédula OPNI termék...nem szabad egy nemzeti sporteseményt nemzeti zászlóval egy nemcsak agyficam, hanem perverz...nem is olvastam el végig

szóval letépi, mert nem fodbal zászló hanem nemzeti és nem használható fodbalra és akkor az nacionalizmus a kék cetli az meg hátborzongató

brühüyyy
kkk
a nemzeti válogatott nem nemzeti!!!
@punkfrog:

Alapítok egy Don Quijote érdemérmet. Tiéd az első:))
@The real Donky: De akkor is szerettem volna de úgy hozta az élet, hogy nem az volt. :)
@punkfrog: Nyilván a melegek felvonulásának sokkal több értelme van, főleg ha a párok megszületendő utódaira és az ebből fakadó népességnövekedésre gondolok. :)
Ez meg a kétarcúság margójára mehet:

"Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón egy brexitről szóló újságírói kérdésre azt felelte, hogy
jó szívvel nem tudnék a bennmaradásra szavazni az uniós tagság ügyében.
Mint mondta, ha lenne egy erről szóló szavazás, akkor vagy nem menne el, vagy pedig nemmel szavazna. Szerinte Európa nem egyenlő az Európai Unióval, és az EU nem alkalmas arra, hogy Európa értékeit és érdekeit megvédje. Lázár ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ez a magánvéleménye, nem pedig a kormányé – és nem kívánnak hasonló kérdésben népszavazást tartani."

Miután lassan lecsengnek az uniós pénzek, én is így beszélnék feltéve, hogy eddig jól megtollasodtam az uniós támogatások révén.

index.hu/belfold/2016/07/01/lazar_brexit_szavazas/
Baxus!

A kakas pitéli a kacsákat. Pedig isten külön fajnak teremtette őket. Most nem is tudom mit gondoljak szegény kakasról.:(
azt hiszem kár minden szóért, a nacionalista fideszjobbik hatalom kiépült, már csak a végső mozzanat van hátra, a kilépés az eu-ból, és akkor remekül egymásnak ugorhat a nacionalista szlovák és román, a nacionalista magyarnak. Nahh, köszönöm én ebből nem kérek, ideje elhagyni k.európát.

-

A kormányszóvivő is igennel szavazna az EU-ból való kilépésre

Lázár Jánoshoz hasonlóan Kovács Zoltán is azt mondta, hogy ez csak a magánvéleménye.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F07%2F01%2Fa_kormanyszovivo_is_igennel_szavazna_az_eu-bol_valo_kilepesre%2F
Londonban megugrott a gyűlölet-bűncselekmények száma

A fő ellenség egyelőre a lengyelek. Utána jövünk mi is?

ekozbenlondonban.blog.hu/2016/06/30/brexit_utan_londonban_tuntetesek_es_xenofobia
@parti_giano: putyin örömködhet, na meg a szélbalba oltott széljobb
@Orica Középföldi: megtisztelsz!:)
tulajdonképpen nem is vele küzdök.
egyszerűen nem szeretném, hogy csak ügy lógjon a falon egy giccs!
mint amikor a '80-as évek elején a bakelit korszakban, úgy kaptam vissza egy Sweet koncert albumot, hogy az utolsó számba bele volt karcolva:SZAR
@Gábris szomszéd: ez komoly? te azért csináltál gyereket, mert aggódsz a népességnövekedés miatt???
akkor hajrá!
@punkfrog: "ügy lógjón a falon" :))))
hülye Freud!
@Gábris szomszéd:
Tehát. Ha melegek nem vonulhatnak, valamint nem kapnak olyan jogokat, amelyekkel a hetero párok alapból rendelkeznek, akkor a kapcsolatukból gyerek fog születni. Éééértem már... :)
@parti_giano:
szemét nyugat!
bezzeg putyinéknál!
ott ilyen nincs!
ott érvényes a 124%-os részvétel is!
@Gábris szomszéd:

Ha neked kéne coming outolni, akkor azt a felvonulást támogatnám, és a szivárványost nem. Egyelőre nem ez a helyzet.
@The real Donky: Ennél sokkal egyszerűbb a válasz de azt szerintem te is ismered. ;)
@Gábris szomszéd:
mi lenne, ha együtt vonulnának kart karba öltve és a heteró párok vinnék magukkal a szivárványos gyerekeiket is, akiket nem kellene mekkülönbösztetni, felmászhatnának a heteró teherótó platójára is meg a lehetnénekm dragqueen ugyanakkor... mert tudod a heteró pároknak szoktak szivárványos gyerekei születni és csak bizonyos "kültűrékben" kell őket máglyára rakni élve...néha elég ha a heteró szülők kedvessége öngyilkosságba kergeti őket meg a bully-k

jó mkis felvonulás, lenne az orbángazsi a vitya és a récsel meg tiborc aki bisztos hogy heteró mertm megissza a páleszt(???) kart karba öltve és pávatollal a fejükön... na akkor Rétváribencekisasszony is ott lehetne meg a haragos péter papucsban és rózsaszínű mackóban a báyer zsocával kart karba öltve és az egész csoportot bajúsz laca vezetnő szűk huszáregyenruhában és rózsaszínű csákóban papagálytollal rajta

ünnepi kis összejövetel lenne

brühüyyy
kkk
Ezt a Fazekas margójára írta a bíróság.:D

"A Fővárosi Ítélőtábla ma jogerősen kimondta, hogy Szél Bernadett nem sértette meg Fazekas Sándor jóhírnevét, amikor azt állította, hogy a miniszter 400 millió forintot tőzsdézett el az adófizetők pénzéből a bróker-botrányban."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=200726
@Gábris szomszéd:
Persze, hogy ismerem a választ. Egy mesekönyvben valahol le van írva, hogy 'ne buzuljatok!'. Sokan e könyv szerint élik az életüket, mert saját agyból nem megy. Most kormányzati szinten is ez a trendi.
Ennyi az ok.
Szerintem.
Szerinted meg más, mert mást ír a könyv.
Így kerek ez a világ. :)
@látjátok feleim szümtükkel:

Vidd el a Pride-ra, hátha ott tisztába jön az identitásával :).
Az mondjuk érdekes kérdés, hogy az ilyen zoofíliának számít-e :).
@Rodeo36:
"Ha a szüleit valakinek el kell tartania..."
Tudod, hogy a júlis l-vel életbe lépő törvény mennyit jelent a költségvetésben?
Összesen és éves szinten 2.5 milliárd megtakarítást.
Ezen kívül 15 ezer emberről van szó rotációs rendszerben.
@hamucipőke:

Mivan Cipőke? Nincs a hamudban gyémánt, se félkrajcár?:D
@látjátok feleim szümtükkel: Hú, ez olyan matatathamuba megjegyzés volt.
@hamucipőke:

Lassan már az jön ki,hogy a jordán királyi családot is a mi pénzünkből üdültetjük,gázszerelői lovettából:(

Most elmegyek káromkodni,mert ami most kikívánkozik ,attól a gugli,a 'face és a microsoft összes szervereinek is kiégnének az ssd-i:(
@hamucipőke:

Onnan lehet tudni, hogy valakinek túl sok pénze van, ha nem bírja elviselni a létezést két aranyozott kőoroszlán nélkül.

Az ukránoknál a budi volt aranyozott, és a nép maga csak a forradalmuk során döbbent rá erre. Ezek meg kiteszik az ablakba, hogy már nem tudják mire költeni a "közpénzjellegét elvesztő" pénzüket.
@Mariann19:

Némit a tényekről.

Most nem tudom mi volt a törvénymódosítás előtt a szabály, de még a kádárizmus végén, és a kredencváltás elején ha valaki intézeti gondozásra szorult, mert az ingatlanában nem tudták ellátni, akkor azt az állam elrendezte, és ha nem volt nyugdíj, vagy egyéb jövedelem, akkor állta is a költségéet. Előfordult gyakran, hogy a gondozottnak volt saját tulajdonú ingatlan is, amit halála esetén valaki megörökölt. Általában nem az állam. Sokszor olyan rokon, aki nem foglalkozott az idős emberrel éveken át. Kádári időkben a 80-s években az volt a szabály, hogy az ilyen ingatlanra ráterhelték azt a gondozási költséget, ami nem térült meg. Volt olyan szabály is, hogy ha a szülő perelt, akkor a gyereket kötelezte a bíróság arra, hogy szülőtartást fizessen. Ez nagyon ritka jelenség volt, én egyetlen egy ilyen perről hallottam. A szülők szégyeltek pert indítani.
Szerintem semmi másról nem szól ez a törvénymódosítás sem, mint arról, hogy ha a szülőnek nincs vagyona és rászorul, akkor a gyereke/i járuljanak hozzá a megélhetési költségeihez. Gondolom, ha nincs miből, akkor nem tudják behajtani sem. Feltételezem, ha van egy családi lakóingatlan, azt nem foják emiatt elvenni senkitől.

Ennek a jogszabálynak a megítélésekor azért mindenki gondoljon arra, hogy a szülő is addig köteles tartani a gyerekét, amíg az önlló keresővé nem tud válni, és köteles a tanulmányaihoz is hozzájárulni. Valami talán visszafelé is jár.

Gyakorlatban - ha nem szabályozzák - a perlési jog alapán pl. a gondozó intézet perelni fogja a gyerekeket a gondozási díjért. Persze kédés, hogy a gyerek milyen mértékű/szintű gondozáshoz és milyen mértékben köteles majd hozzájárulni. Gondolom a gyerektartásdíjhoz hasonlóan fog majd kialakulni a gyakorlat, vagyis a szükséglet és nem a luxus lesz a meghatározó.
@hamucipőke:

Nem jut csak evéshez való villa? A hamuban meg te vagy a gyémánt?
@gazoló: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): @látjátok feleim szümtükkel: Ez megint kimaradt a bevallásból, már azt sem tudják, miből mennyi van:)
Nekem elég az evéshez való villa, a hamuban pedig nincs gyémánt, már rég megtaláltak.
@Mariann19:
spórolnak a zettá'sak, kell a pííííízz a páleszra, meg a repjegyre a mészáros mészáros üdülőbe, esetleg az aranyozott szotyira a VIP páholyban a zeebéééén

okosan meg van ez kalkulázva

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
Előrebocsájtom, hogy nem vagyok nagyon offé ebben a kérdésben, néhány ismeretet viszont sikerült megszereznem.
Először is különbség van a krónikus és az ápolási osztályok funkcióiban.
A krónikus osztály az aktív osztályokról vesz át betegeket a két osztály egyeztetése alapján. Olyan betegekről van szó, akik aktív gyógyítást már nem igényelnek, de állapotuk miatt nem bocsájthatók még otthonukban. Itt jelenleg - úgy tudom - térítési díj nincs.
Az ápolási osztályokon lévők aktív orvosi ellátásra nem szorulnak, és nélkülözik a családi gondozást.
Itt már fizetni kell. Volt egy bácsi, tőle tudom, hogy 4-5 éve az Arzheimer kóros, ápolási osztályon lévő felesége után havi 80 ezer forintot fizetett.
A két osztály betegei különféle élethelyzetekből kerültek ezekbe az ellátási formákba, szerintem a krónikus osztályok betegei még beletartoznak az egészségügyi ellátás funkciójába. Az ápolási osztályok - nekem úgy tűnik - egy köztes ellátási forma a szociális osztályokhoz viszonyítva.
Az igazságos az lenne, hogy a befizetések egy norma alapján legyenek kialakítva.
Ugyanis az osztályon lévőknek van nyugdíja, amennyiben otthon lenne, lenne fogyasztása /étel, rezsi, higiénés kiadások/, így ennek a nyugdíjnak a norma szerinti részét be lehet fizetni.
Nem kéne különbséget tenni a nyugdíjak nagysága miatt úgy, hogy bizonyos %-át vonnák el.
Többet tudunk meg majd a vh-i rendeletből, de azt azért hozzáteszem, hogy 2.5 mrd eddig sem kellett, hogy nagy terhet jelentsen a költségvetésnek.
@Rodeo36:
He-he! A jugo Mészáros villát két aranyozott oroszlán is díszíti.
Nekem mindjárt Győzike jutott eszembe, meg a csicsás háza.
A cikk utáni kommenteket olvasva, a hozzászólók tudják, hogy ki a valódi tulajdonos.
Aztán ha a várúr elfoglalja a birtokát, szegény Mészáros még kis kertészlegény is lehet a villában.
Valósággal megfeszül az ügyészség, hogy valahogy beszerezze Portik vallomását Rogán ellen

Adtak maguknak 15 napot, hogy valahogy hozzájussanak Portik vallomásának leiratához. Dolgoznak az ügyön.

444.hu/2016/07/01/valosaggal-megfeszul-az-ugyeszseg-hogy-valahogy-beszerezze-portik-vallomasat-rogan-ellen
ennyi

Hiába a fia korrupciós és szervezett bűnözi botránya, újraválasztották a legfőbb ügyészt Oroszországban

Putyin újra Jurij Csajkát jelölte, egyhangúlag meg is választották.

444.hu/2016/07/01/hiaba-a-fia-korrupcios-es-szervezett-bunozi-botranya-ujravalasztottak-a-legfobb-ugyeszt-oroszorszagban
@hamucipőke: DDDD

Egy'bélást rossz helyre írok és nyakamon 'tállalj fizetetkutyái:(
'akurvaéletbe,mikor jönnek már az akasztások:)))
@Mariann19:

Bocs csak a billentyűzet:))

'Mr.Rezi felment ma a fára,lerázta a meggyet?)
@gazoló:
Szia!
Komolyan mondom, ebben a pillanatban gondoltam rád, hogy megkérdezzem, ma kinek drukkoljunk?
Mi az a tt?
@Mariann19: kihagytam egy ''t-t előbb:)

www.youtube.com/watch?v=BeLy_TDfCUQ

..............

Belgáknak drága,mert ők az egyetlen csapat a mezőnyben akik képesek a szemet,szívet gyönyörködtető totális futtbalra,'by Johan Cruijff,Marco van Basten..................és a többi nagyszerű 'benelux elődök:)
@Mariann19:
hiányolom a yachtkikötőhöz levezető lépcsőket, a yachtkikötőt és a yachtot... ez így olyan snassz, a VW kisbusszal érkezni és cipekedni a cuccot befelé...egyébként az ilyen kősivatagnak álcázott kertészkedés is randa, azért szórják fel zúzott kővel, hogy kevesebb gaz nőjön mert a kertész lusta vagy nagyon drága, ugyanakkor az a tapasztalat évezredek óta (lásd a görög, portugál, spanyol kerteket) hogy a követ kiszedik a kertből és kerítést csinálnak belőle, mert a napon felizzott kő kipárologtattya a vizet az alatta levő talajból, illetve nehezen tudnak vízhez jutni a növények, bármennyire is úgy tűnik, a zúzott kő szellőztet, ez nem igaz, csak ha a teljesen zárt térbeton vagy díszkőburkolattal hasonlítom össze, nem véletlen, hogy jó kertész sok füvet vagy talajon futó növényzetet ültet és abban csak annyi követ rak le, hogy száraz lábbal lehessen közlekedni esőben vagy eső után, nálam az én trópusi kertemben sziklakertet csináltunk amit teleültettünk csodálatos növényekkel és a kertben a kevés fű mellett talajon futó növényzet volt, ami állandóan nedvesen azaz frissen tartotta a kertet a pálmák és mango meg a többi virágzó fák alatt, és croto, mindenféle színben és a kaktuszok voltak a díszek de azok alatt meg más növényt raktunk, vagy ha teljes árnyékot adtak akkor alattuk a zúzott fakéreggel szórtuk be és az is frissen nedvesen tartotta a legnagyobb nyári hőségben is és a "téli" 6-21 C fok meg igazi hűsölést tett lehetővé

másik kérdés ami izgat majd a hamvait rakják ebbe a villába a zogv nek? mert ha sokáig távol lenne akkor trónfosztyák vagy elfelejtik

brühüyyy
kkk
futball:))

www.youtube.com/watch?v=o66C8BAZAe0

Erre emlékszel?
Másodosztályból felkerülve nyerte meg a kupát:)
@Rodeo36:

"_megfigyelted e? a @jégeső -nek hosszú órákra néáha napokra van szüxége egy egy "reakciójának megteremtésére"

most ez mennyi lesz?_"

Ez mindig attól függ, hogy a visszahozhatatlan idő mennyire drágább, mint a rátok eltékozolható karakterekhez szükséges.
Ennyire egyszerű.

"_@jaegtoer:
naccságos asszonyom, íme a szoknyája fölé való falvédő masnival: (tanuldmegb+)_"

Hadova papa megértelek, de hiába imádsz, jég vagyok.
@jaegtoer:
kkk
magyarúl sem tucc, nemhogy más nyelven
beeeeeeee
brühüyyy

megjegyzésed:"Hadova papa megértelek, de hiába imádsz, jég vagyok. " pontosan el is meséli, halvány lila fingod sincs arról ami a szövegben van

csak a szekszuális vonzalmaidat propagálod nacsosasszony
"Szóval Alföldi erről a tüntető szabadságról beszélt. Arról a döntésről, hogy kapjátok be, akkor is úgy fogok élni, ahogy én akarok. Ez szerinte kényszerből vállalt szabadság, ami nem annyira rossz, mint egy hazug és szabadság nélküli elvárások által béklyózott élet, de lényegesen rosszabb, mint a szabadon vállalt szabadság."

(majd a don quichotte-dijasok ertelmezik a lapiknak)

magyarnarancs.hu/lelek/alfoldi-robert-a-pride-on-ez-a-valodi-nemzeti-konzultacio-99954
@Rodeo36: Csiribà', ezt mé' nem a pettingszobaban?...
@Sir Bates dö Hól:
Az ukrán nyugdíjakra fordított évi 11 milliárd Ft vissza-visszatérő téma nálunk, és mindig közfelháborodás kíséri a magyar állampolgárok körében.
Persze, mindez a nemzeti összetartozás jegyében, melyet azért beárnyékol külhoni testvéreink kapzsisága és hazugsága.
Ugyanis amikor nálunk kérik a nyugdíjjogosultságot, a kinti jövedelmük igazolásaiban rendre magas beosztású emberek voltak, kurva magas fizetéssel. Ez viszont igen magas magyar nyugdíjat is jelent.
Jelzem, az igazolások ellenőrzése nem történik meg.
Azonban figyelemre méltóbb Orbán adakozása Kárpátaljának.
Ez évtől három éven át 12 mrd Ft vissza nem térítendő támogatást ad gazdaságfejlesztésre az ukránoknak, és további 20 mrd Ft kedvezményes hitelt is. Na, ki a bank, ahol a keretet megnyitják?
EXIM bank. No comment
Bőséges adakozás ez, ha azt nézzük, hogy 150 ezer külhoni honfitársunkat jutalmazzuk Kárpátalján 80 millió/fő támogatással.
Ki sem merem számolni, hogy mennyi lenne ez Ft-ban, ha létszámarányosan belhonban kapnánk ennyit.
Csupán sejtéseim vannak, hogy mi ez a nagy buzulás a vajdasági és kárpátaljai támogatásokkal.
@gazoló:
Jó, akkor én is belga drukker leszek ma este.
@Rodeo36:
Nagyon szép kerted lehet.
Be foglak ajánlani Orbinak kerti berendezőnek.
Fuszujkát azért tervezzél a parkba, azt legalább ismeri.
@Mariann19: HAJRÁ BALGÁK!
kurva szép focit nyomnak, tiszta hollandia:)
@taga20: a hollandok jó arcok,és finom kekszet csinálnak
@taga20:
Akkor te is társulsz hozzánk?
Örülök.
Ma jobban ki kell tennünk magunkért, mert a lengyel nem jött be. Nem baj.
Majd ma este...
@Rodeo36:

Nagyon ficcengecc koma!!! :-)
A logikus és elvont gondolkodás magasabb tudati funkciókat nyithatott meg nálad (nyak fölött).
"Az ifjú hatalmárok levele Magyarország szégyene. A huszonegyedik század második évtizedében a homofóbia szégyenletes dolog. És ezt az arcukba kell üvölteni. Semmi mást nem kell és nem is lehet tenni, de ezt igen. Ezt az arcukba kell üvölteni."

erdekes gondolat... nekem, mint homofobnak...
@Sir Bates dö Hól:
a jeget már kérdeszted?

nekem nincsenek ilyen irányú pettingelési ígényeim, minden esetben a jég jön elő a pettingelésre való vágyaival

te sem értetted a szöveget, csakszeksz nincs benne

pettingeld a jeget ha annyira belé vagy esve?
brühüyyy
kkk
@Mariann19:
azért a wales-iek is ott lesznek a bárddal (de nem csak énekelni fog) hanem le is csap vele?

én balga párti vagyok régóta

a balgák jutnak tovább, "úszva jövünk" alapon is

brühüyyy
kkk
@PeniValdes: hirtelen aszt olvastam, hogy szekszet:)

szerintem is jó arcok, csak egyet se ismertem személyesen:))

www.napiszar.hu/showPost/Kolumbia_-_Hollandia
@Mariann19: Tudomásom szerint a krónikus fekvőb ellátás lényege hogy stabilizálják, fenntartsák,vagy helyreállítsák az egészségi állapotot. Ennek hossza értelemszerűen nem tervezhető. gyakran hosszú időtartamú. maga a krónikus is hosszan tartót jelent, krónikus betegség esetén olyasmikre kell gondolni,hogy lassú lefolyású, nem annyira feltünő, nyugalmi szakaszokkal,néha nagyon beteg az ember,néha kevásbé. tudtommal itt fizetni kell,gondolom azértz,mert nem tervezhető be a hossza,és gazdaságilag kockázatos.
Az ápolási osztály meg az,ahol ápolnak,de nem gyógyítanak,mert nem kell. tustommal itt van meghatározott időtartam. itt is fizetsz.
@Sir Bates dö Hól: engem nem érdekelnének a melegek,ha nem akarnák egyesek az arcomba nyomni őket
@taga20:

Magamtúú sosem olvasnám ezt a napiszar izét! :-)

Renélem, nem kapsz érte pénzt!?? :-)
@Rodeo36: haver, mé hazudozol, nem vagy te fityeszes.

jég lebassza ártut, te meg beszólsz jégnek hátulról, erre ő álcsúcson pattint, te meg vérző orral kígyót- békát kiabálsz rá.

szerintem eszt itt mindenki vágja, de mi így szeretünk:)))
@húzzad neki shakespeare: de, csak a redvásak fehéroroszrubelben fizetnek:)

ráadásul a gecik még a végéből le is vágtak pár nullát:))
éééés megtörtőnt a bemelegítés részemről, stella artois a balga egészségére, hogy a folytatás mi lesz nem tudom de lehet, hogy Ballantines lesz jéggel és kristályvízzel...
a bőséges alapozás megvolt isteni pörkölt újkrumplival és erőspaprika és paradicsom saláta

szóval magam részéről megtettem mindent a balgák győzelméért
csak ne fájna a szívem a vesztesekért kkk
brühüyyy
@Rodeo36:
Én is csak népdalokból hallottam a fuszujkáról, olyan mezei vagy falusi növénynek gondolom. Azért ajánlottam Orbi kertjébe, hogy otthonosan mozogjon a parkjában.
A küldött képek virágai nálad nem szobanövények? Mert többet felismertem, és azok nálunk cserepesek.
Te is a belgák mellett teszed le a voksodat, te kópé!
Legalább megjött az eszed. Hi-hi-hi
@PeniValdes:
Peni!
Szinte egy az egyben egyeznek az ismereteink.
Én is így tudom a két fajta osztály különbségét.
@Mariann19: igen,valóban,de te azt írtad,hogy a krónikus fekvő ingyen,én úgy tudom,hogy vmi részösszeget fizetettnek
a fuszujka az a bab,viszont a google első képtalálata ez egy szőke nő,és a második is:)
@taga20:
jég teljesen pudvásagyú!!!! (szvsz)
sokat dumál és főleg baromságokat, én nem emléxem semmiféle ál csúcs ra sem itt vannak csúcsok bőven

az a baj, hogy bizonyos "hívők" és gábris nincs vele egyedűl!!! úgy próbálnak meg befogadóak lenni, hogy közben a légbőlkapott (lásd a mesekönyvet) ajánlásaiknak megfelelően elutasítanak bizonyos természetes jelenségeket... TERMÉSZET (GAYA) PRODUKÁLJA A JÓ ÉDES ANYUKÁJÁBAN AKI PERSZE HETERÓ A MÁSFÉLE PROGRAMMAL ÉRKEZŐT, ÉS LÁTVA EMBERT AKI CSODÁLATOS NŐI TESTTEL (MINT EGY VILÁGSZÉPSÉG MODELL) TELJESEN MASZKULIN,CSODASZÉP BARITON HANGGAL, UGYANAKKOR ENNEK MINDENFÉLE VARIÁCIÓJA IS LÉTEZIK...

MIÉRT NEHÉZ ESZT TERMÉSZETESNEK ELFOGADNI ÉS MI ELŐNYE SZÁRMAZIK ANNAK AKI ELUTASÍTTYA? MÁR NEM A KENYERÉT VESZI EL, SEM A SZERETŐJÉT (bár kituggya?) de olyan butának lenni, és sötétnek, mert valakinek nincs értéke(kétlem de ő maga tagaggya) ezért valami valaki tagadásával assziszi értéket hoz létre önmagában

okai kibaszott eccerűek: a vallások tanításai és az egyházak szelektív, kirekesztő politikája sok sok sok pénzért tuggyátok mekkora nagy vállalkozás a Billy Graham egyháza? a GM és a Ford együtt kisebb!!!!!!!!!!!!!!!

és akkor nem ... mert csak, mert valahol le van körmicélve, hogy... háát a kurva annyát aki lekörmicélte

erről ennyit

brühüyyy
kkk
@Mariann19:
nem szeretem a cserpes virágokat!!! a kertben vadúl, mint a gaz fejlődnek és tobzódnak, ugyanazon a tőn lehet különféle színkombináció is a croton akár két méteresre is megnő, a másik fák félárnyékában nagyon nedves talajon akár 80 cm re is és ők nincsenek egyedűl...az általatok mikulásvirágnak becézett az olyan, hogy a kertészem machete vel sarabolja és 3 méter falat csináltunk a kert kerítése helyett, áthatolhatatlan és állandóan virágzik és akkor a különféle kaktuszokról nem is esett szó, mert amikor az kivirágzik hát annak a csodájára járnak még azok is akik mexokhatták volna

szóval evvan

brühüyyy
kkk

www.google.ca/search?q=cactus+flowering&espv=2&biw=1600&bih=751&tbm=isch&imgil=nZmB1_AYiLZl4M%253A%253BONocHPNr9-EhTM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fcloudmind.info%25252Fpictures-of-most-beautiful-cactus-flowers%25252F&source=iu&pf=m&fir=nZmB1_AYiLZl4M%253A%252CONocHPNr9-EhTM%252C_&usg=__cToEdzv3GeN0tTjEDRKvvnI3_uQ%3D&ved=0ahUKEwjg6vT84dLNAhUh_IMKHX9aAjkQyjcIKA&ei=BqV2V-DPOaH4jwT_tInIAw#imgrc=nZmB1_AYiLZl4M%3A
@PeniValdes:
Próbáltam utána nézni a térítési díjnak a krónikus osztályt illetően.
A beutalási szokásoktól eltérő módon igénybe vevőknek kell fizetni, és a bentlét 7. hónapjától is.
Igen bab, de olyat is olvastam, hogy a székelyföldi mező színe-virága. De attól még lehet bab.
@Rodeo36:
Gyönyörű lehet nálatok abban a klímábana növényzet.
Tiszta színkavalkád.
Nekem van egy madagaszkári pálmám, amely egy érdekes, leveles kaktusz féle.
Dehát hol vagyok én a te buja növényeidhez az én cserepeseimmel.
@Mariann19:
és akkor africa csodálatos növénye a baobab

az örökélet szimbóluma
vannak 8000 évnél idősebb példányai
évekig képes aludni ha nincs eső és a legelső eső éjszakáján hatalmas gyümölcseit megérleli és kivirágzik (több ezer állat várja a kaját) majd elhullattya

www.google.ca/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Adansonia+za&stick=H4sIAAAAAAAAAONgFuLUz9U3MCpMjs9Q4gIzy8osirK0LLOTrfSTMvNz8tMr9fOL0hPzMotz45NzEouLM9MykxNLMvPzrHLyy1OLFFAFiwH6sY_tVAAAAA

www.youtube.com/watch?v=Vp83DffMJ8Y

nézd meg

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Csiribà', te kezded a morikalast mindig...
@PeniValdes: nem akarnak az arcodba tolni magukat, ha egyesek nem kerdojeleznek meg meg a lethez valo jogukat is...
@Rodeo36: száz szónak is egy a vége, a legtöbb ember hetero, de szerintem a buzák ugyanolyan értékű emberek, mint mi. függetlenül, hogy a köcsög biblia mit ír, és ártu mit dob be az alfahírről:)

szerinted ki nyeri az ebét?
@taga20:
szeretnék egy nbalga olasz döntőt

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól: odaszoktam ülni,állva nehéz:) meg fekve is,de fejjel mlefelé sem kellemes
@Sir Bates dö Hól:
asse tudom mi az a mórikálás

de ha te tudod gyakorold

brühüyyy
kkk
a spanyolok nem nyernek,mmert mit is köszönbhetünk a spanyoloknak? spanyolnáthát és spanyolcsizmát
@PeniValdes: húgi, szerintem rakd le a kannást:))
@taga20: a kisvakondos mesekönyvben van kanna. na de én a 2 évesnek inkább Da Vinciről meséltem, megnéztük az albumot, hogy miket rajzolt. sikeres volt mert utána a gyerek elkezdett firkálni
@taga20:
Ezt lehetne tudományosan és kellően érthetetlen magyarázatokkal alátámogatni, de minek?
Úgy érthető, ahogy toltad.

Mit szólsz Tom&Jerry-hez, mondjuk egy szimfónikásos zenekarral-??
www.youtube.com/watch?v=kYrUWfLlYI0
@Knósszosz: tom&jerry örök. a világ legjobb meséje,azon nőttem fel...
@PeniValdes: inkább merilinmenszonról kellett volna, meg az édes életről:))

www.youtube.com/watch?v=08w0LQUIZ9E&list=RD08w0LQUIZ9E
@PeniValdes:
... és, hogy mit lehet elmesélni zenével...? - na, az a valami!!-:))
@taga20: a teknősbékáklról és a sarki csérekről is meséltem neki
@Knósszosz: egyszer egy történbetben mondták a rabszolgák, hogy elűzi a démonokat,és a félelmet.
@Knósszosz: elég idétlen hülyeség, nem egy mennyországturiszt.

persze biztos sok meló volt vele:)

egyébként, kösz a dicséretet, me úgy vagyok vele, hogy a kevesebb néha több:))
@PeniValdes:
Fokhagyma - az tényleg!-:)
Mindenre jó!!
@Knósszosz: jeee,egyszer mondtam egy ismerősnek,hogy egyen egy gerezd fokhagymát...erre megevett egy fejet magában:)))
@PeniValdes: ki az a hülye, aki nyersen megeszik egy gerezd fokhagymát?
@taga20:
Te sosem néztél Tomésdzserrit-??
Nyilván nem, ha hülyeségnek tartod... neked elnézem, mert taga vagy, de nézz utána - és sört vegyél magadhoz, mert nélküle nem tudsz realisztikusan ... na, most mi a fXt is akartam mondani...? Majd eszembe jut.
Gyááá...
@Knósszosz: nem tudja mi a jó....pedig gyerekkorom alapműje, hiába mi akik a kilencvenes években voltunk gyerekek,na mi értjük,ugye Knosszi?
@PeniValdes:
Értjük, persze... de én a nyolcvanasban voltam gyerök - te, siheder buxa!!-:) - azért szeretem én is!!!
@Knósszosz: haver, én a nupagagyival kezdtem, utána frakk, süsü, futrinkaucca, utána gyalogkakukk, magillagorilla, utána dekszterlaboratóriuma, pindurpandurok, ed,ed,edy, utána madagaszkár, meg a bohóchal és társai.

kinek nézel te engemet?:))))

u.i.: a tomésdzseri az egyik legfárattabb mese volt.
@Knósszosz:
wales-balga
Mozart K491
Beethoven Op 37
teljes hangerővel

valamelyikről elmesélnéd mit jelentenek? néhány rövid könyvtárral

brühüyyy
kkk
@Knósszosz: jájáj! ne mozdujj, hívom a háziorvosodat:))
@taga20:
a mézga család és a Frédy és a Bény
brühüyyy
kkk

tudod ugye, hogy ingyen kaptuk a frédy-t mert a magyar fordító visszafordította a szövegét angolra és kiválogatta a hangokat hozzá, mert addig senki sem nézte őket a zusában utána lett siker
@PeniValdes:
Ja, igen... kösz, hogy emlékeztetsz > vén hülye vagyok.
Semmi izé, kell ez, a szülőtartás mellett Cavintont már tényleg nem tudok venni.
@Knósszosz:
Guiness+guiness

brühüyyy
kkk
Lükekuku lesz a hazárgya a wales nak
@taga20:
Dzsími és a csodalámpa-??
'pádfaszát a Tom és... a legfáradtabb!! De legyen, majd újra írja valaki és lesz benne karnis, majd akkor kompótibilis lesz a mai korral...
@Rodeo36: és a macskát maffiának hívták, és mikor olaszban eltűnt az uccán kiabáltak, hogy "maffia merre vagy".
@Knósszosz: guminő kell, me a népeknek cirkusz kell:))

és a varázsceruza? az még mostanában is megy a csajóknál:))
@Rodeo36:
Neken csak is Buchbinderrel - de majd lehet, hogy ez változik.
Egyelőre etalon...
Amadeus őszentsége és a szólisták vezénylése... Argerich és Perhia is... meg az öreg Buchi...
Alázattal hallgatni - kösz!
@taga20:
Mire nem emlékszel-?-:)))
A varázsceruza milyen keménységű? Van HB-s meg mittudomén... melyik-??
Muhh - a ha..
A KURVA, A KAKAS NAGYON BETALÁLT!:))
@Knósszosz:
Mozart: Horowitz, Edwin Fischer, Friedrich Gulda
Beethoven: Fischer Annie, Emil Gilelsz, Rubinstein

Mozart karmester Karl Bőhm

brühüyyy
kkk
balgúl a világ?
@Knósszosz:
akkor:
bánatra és guiness re
Beethoven Op15, Op19 Leon Fischer, George Széll
Cleveland Orch

nem komplikáljuk

C dúr

brühüyy
kkk
@Knósszosz:
10H csak bőrpaus-on amit én mindíg is használtam amikor szerkesztettem, nem maszatol, és könnyebb kihúzni tussal

te most mit hallgacc? önmagadat?

brtühüyyy
kkk
@PeniValdes:
ezek a "nagy" "hatalmas" mit adtak a művészet oltárán? vagy csak ott voltak?
Olivia Havilland

monggy egy nagy szerepét?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:
Böhm-?
Eine kleine nachtm... rondo allegro > utsó tétel - földön túli...
Egyébként műkedvelőknek (sci-fi), az Alien első részében Dallas kapitány a második tételt hallgatja a Nostromo fedélzeteén, amikor...
Oda való, meg kell keresni!
@Mariann19: "Dehát hol vagyok én a te buja növényeidhez az én cserepeseimmel."

Nem is tudod milyen közel. Most virágzik 3 banán az udvaromon, és szépen cseperednek a kakiszilvák is. Kissé arrébb vagy 100 km-rel meg tavaly beért a gránátalma, amit a 90-es évek elején vett gránátalma magból neveltem. Más meleg égövi növények is szépen megélnek már hazánkban. Ha ilyen ütemban haladunk, akkor 15-20 év múva mediterrán éghajlatunk lesz.
@Knósszosz:
a 2:1 után váltottam
Richter Csajkovszkij B moll 1962 v. Karajan
és most az szól

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:
Most nem meccselek, majd holnap a német-olasz...
Most a korkülönbséget emésztem - Mozart és Haydn között 24 év volt - ha jól emlékszem - de ez a zenéjükben nem látszik. A Franci sok művét ajánlotta Mozartnak, mert... Szóval tudta ki a kicsoda, de azért ő sem volt akárki, sőt! Persze az a hülye szubjektum...

Most nincs H-moll mise és hasonlók (mindent a maga helyén), vidámság van: Paukenschlag > a záró tétel olyan Mozartossch - vagy milyen...? (21:40-től), de az egészet kell hallgatni, akkor az igazi!!!
www.youtube.com/watch?v=v3EQxl3cB-Q
@Knósszosz:
én Beethoven-t hallom belőle, de lehet, hogy semmi más mint egy igazi Haydn...nagyon kis Mozart van benne

és persze az a "dög" Bernstein... és a wiener philharmonic
együtt csak tudtak valamit??????

brühüyyy
kkk
én most magamnak keresek valami tragikusat, mongyuk Christof Willibald Gluck nagy operáiból

www.youtube.com/watch?v=JbvZkbT_qpc

www.youtube.com/watch?v=4w7wcyL9gds

brühüyyy
kkk

ma nem találsz senkit aki eszt meg tuggya csinálni, vagy ha igen nekem küldd el
@Knósszosz:
az operaéneklés csimborasszója
persze egy B Christoff és egy Bastianini kellett hozzá

de ma ez már nem található (ha igen akkor ide tedd)

www.youtube.com/watch?v=TAncl9ALDsU

brühüyyy
kkk

a becsület és a szabaccság
@Rodeo36:

"_magyarúl sem tucc, nemhogy más nyelven
beeeeeeee_"

Kétségtelen, a mai napig tanulom a magyar nyelvet, de azért az látszik, hogy te végleg letettél róla és már írni sem tudsz, cserébe idegennyelvű szövegeket másolsz be, akár oldalszámra is.

Rodi, most tényleg azt hitted, hogy csak azért, mert nagy izzadva bemásolsz egy Verdi opera librettójából egy részletet valamilyen feltehetően számomra ismeretlen nyelven, akkor te rögtön különlegesnek látszol? Pedig nem, valagba ágyazott agyú Hadova apó, csak szeretnél, ezzel csak annyit láttatsz magadról, hogy a bunkóságod hét nyelven beszél. Szegény te.
Na egyél-igyál valamit, már csak az látszik rajtad. Főként amikor nagy igyekezetedben egyszerre beszél a valagad és a szájad, és összekevered a kettőt.
Jaaa. és attól, hogy egyszer valamikor régen veled küldtek egy zongoralábat a kitört pótlására, még nem lettél a zene császára. Csak tudd. Magyarországon minden 2000 emberből mindenütt van egy, aki tud a zenéről annyit mint te, sőt. Csak azok nem tolvajok, gyűlölködők és átkozódók, mint te. Vagy legalábbis a többségük nem. Feltehetően azért, mert megérintette őket a zene. A zene lényege, a zene misztériuma.
De téged legfeljebb csak a libaszar érintett meg a mezőn. Egyéb nem látszik.
Tényleg egyél-igyál. és dicsekedj el vele:) kés-villa- halkés-halvilla, etc. megy?
Off

Miért jutott eszembe rögtön ez a blog, meg "az apukámnak meg csébje van bi-bí"?

Putyin, Orbán és a széljobb trolljai uralják a netet

"Érdekes észrevételt tett több hozzászóló azzal kapcsolatban, hogy az így kialakult helyzetben milyen hozzászólásokat kellett rekommentelnie a Moderal.hu projekt résztvevőinek. Hamar világossá vált a hozzászólók szerint, hogy a Moderal.hu eredeti elképzelései nem tarthatók, mert alig akad releváns komment, ami érdemleges tartalommal bír és amit érdemes lenne rekommentelni."

nol.hu/belfold/putyin-orban-es-a-szeljobb-trolljai-uraljak-a-netet-1621761

On
@jaegtoer:
asztakiskésit

kár, hogy nem olvasok jeget, min tessem
brühüyyy
kkk
ne koptasd a cerkádat
@látjátok feleim szümtükkel:
amikor még fel volt osztva az a világ, amiben a Föld lapos volt és fölötte volt az ég azaz a Mennyek országa (aszt nem tudom mit jelent a menny... esetleg mennyek e vagy ne mennyek e odabele) és vala lévén alatta a Pokol (aminek 7 bugyra volt mint a zogv nek hogy legyen hová raknia a lopottholmit és a purgatórium, ott kellett hagyni az obulus t és akkor Charón átvitt de az egész nem volt ajánlva, mert az egész Pokol olyan snassz úgy ahogy van)

namost a Földön túli (valószínűleg tévedek, de mekkocekáztatom) az mindíg a mennyeit jelentette (manapság sokan dolgoznak rajta, hogy esse lehessen teljesen igaz)

a Kaporszakállú az az a Menny ben lakozott és a Belzebubi azaz Sát Án az meg a pokolban ahol -állítólag- sok sok kondér volt és alattuk állandó tűz és valami mindíg forrt benne és a segédördögök (mint rétvárybencekisasszony és harrachpéterúrhölgy) kavargatták Nagy Rudi val aki akár krampusz is lehetett, de mindenképpen bennfenntes alsófelsőhátasztániszotyolándyalféli zártkörű és nem Rittberger csoprt ami nem tévesztendő össze semmi mással, már csak a szagát tekintve sem

ha ez nem felel meg mint magyar Ázat akkó' írjál feketegyurinak az is mindent jobban tud

brühüyyy
kkk
?????

valóban őt akarták?

Megtámadták Rakiticet Mészáros Lőrinc villájában

Hat huligán kővel dobálta meg azt a villát, melyben a horvát válogatott középpályása, Ivan Rakitic és családja nyaralt – írja a dnevnik.hr horvát portál.

Az eset péntek délután történt a Barcelona sztárja családjával együtt egyből elhagyta Mészáros Lőrinc luxusapartmanját. A 700 milliós Villa Maria luxusnyaraló Ugljan szigetén áll, a hírek szerint több ablakot is betörtek a vandálok. Rakiticék éppen a házban tartózkodtak ekkor, amint meghallották az üvegcsörömpölést, motorcsónakkal menekültek el a szigetről.

eb2016.24.hu/hirek/2016/07/02/megtamadtak-rakiticet-meszaros-lorinc-villajaban/

(lassan talán arra is lesz időm, hogy ne csak olvassak néha... :D)
@guma:
a válogatott amiben a Rakitics szerepelt szépen leégett...tehát mégis van a villának hajókikötője és egy motorcsónak készen áll (bármire)

milliárdoséknál ezek nem események a biztosító kifizeti azután meg beperlik a mészáros csapatát a focihuligánok miatt...

brühüyyy
kkk
@guma: Pár évvel ezelőtti utcakép. A környéket is érdemes nézni.

https://www.google.hu/maps/@44.1259384,15.1153182,3a,66.8y,229.01h,91.3t/data=!3m4!1e1!3m2!1sgRWtvNwPbqei4yTKOKRFTQ!2e0
@rdos:
ezek is fanyűvők??? az egyik képen egy pocsék rittyenet van odabiggyesztve és az összes nagy fát (láthatóan egészségesek) kivágták a talajtól 60-80 cm-re és még csak panorámát sem ad neki mert a szomszéd ház a szájába van építve

kurva randa lett az egész, láthatóan bérbeadásra készűlt, kaszárnya stílusban, az a lépcső ami az emeleti ajtóig visz még pihenő sincs, hogy kinyissa az ajtót a felső szinten
építészetből nulla...sok követ elbasztak...és valami randa kősivatag az egész a villa Maria nak nincs közvetlen lejárata a tengerhez, hogy szaladt a Rakitics a motorcsónakhoz?

már egyáltalán nem teccik az egész sziget el van baszva mint amit a sok seggfej csinált a Római-n parasztbarokk és szocreál ötvözete fidex rokokóval csipkézve kurva ízléstelen

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: A 444-es cikkben láttam hogy utcaképen találták meg (bal felső sarokban szövegmező az a kúglisztrítvjúvé). Amit furcsálltam hogy linket nem adtak. Miért nem? Kis keresgélés (szövegmező alapján az utca neve megvolt) után megtaláltam. Nem értek az ingatlanokhoz, a villa meglehet télleg hétszáz misit ér, de ha a szomszédban kotkodácsol hajnalban a tyúk akkor azért talán mégsem akkora durranás.

Hát ezért nem?

Mondjuk ha az utca - tengerpart felől dobálóztak a huligánok akkor a motorcsónakos menekülést én sem értem, de a sajtót ismerjük.

Minden igaz, csak nem merciket, hanem moszkvicsokat, nem Moszkvában hanem Jerevánban és nem osztogatnak hanem fosztogatnak.
@rdos: Nem Olgákat, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. Felénk így terjedt:)
@hamucipőke: :-) Ez még jobb is. Az Olgáktól én kérek elnézést. :-)

A lényeg itt - ennél a változatnál is az, hogy "a hír az az, amit elhallgatnak. Minden más az hirdetés." :-(
@guma: D

Nincs itt semmi látnivaló,Pál apostol hajótörést szenvedett az egyik horvát(Mljet),nemzeti gázszerelőnk meg üvegtörést!:)
Bár,szebben mutatna a hírcsokorban pofája betörése:)

www.youtube.com/watch?v=ye6R-abFdtg

www.youtube.com/watch?v=8ALdL8oV_sY

................

Hiány van belőled errefele mostanában:(
@gazoló:

Szóval,horvát szigeten...

..nekem ez a verzió is megfelelne:)

Wiki:

"A fennmaradt legenda szerint itt, az egykori görög szigeten, Melitán szenvedett hajótörést Szent Pál apostol Rómába tartó útja során.

Az ókorban, a rómaiak idejében a sziget száműzetési hely volt "

báááár:(

www.borsonline.hu/aktualis/ezen-a-meses-szigeten-nyaralt-orban-viktor/100807
@gazoló: dumálhatunk, ha akarod, me rossz nézni, hogy magadat hergeled:)))
@taga20: "Akar róla beszélni?" AKAR:)

Tegnap óta végem van,Mariannal megfogadtátok,hogy a belgáknak szorítotok és mit ad isten...kiestek a belgák(az isteni,a kedvenc csapatom)... is!
Ha tisztelettel megkérhetnélek benneteket,ma ne velem az olaszoknak,hanem a sváboknak szurkoljatok,mert akkor tutti ki fognak esni:)))
Kibaszott babonás vagyok:)))
@gazoló: FORZA ITALIA!!!!:))))

ki a jobb, a digók!:)))
@taga20:

ja...azt akartam írni 'megölellek,ha kiesnek a 'teutonokok(így a 'prájd napján)
süti beállítások módosítása