Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.07.02. 11:47 Fabius

Fidesz: a "barátok" birodalma

Érdekes miújság lehet a Fidesz Birodalomban létezni, és mostanában még érdekesebb ott "barát"-nak lenni. A távolabbi barátok trafikot kaptak, földbérletet, földvásárlási jogot, útszélére kidobás után százezreket tejelő csókos állást. A közelebbi jóbarátok meg mostanában akkora állast, amitől csak hülyén vigyorogva tudnak hebegni a kamerába:

Fura módjai ezek a barátkozásnak. Elsimon nem tudott akkora bakot lőni semmivel, hogy belebukjon. Tökmindegy volt mi derült ki róla éppen, Lázár eldörmögte az orra alatt, hogy mjklwbgfrékjberlkjvb, és nem történt a világon semmi. Mer'há ők barátok. Aztán egyszer csak a nagy büdös semmibe bele tetszik Lackónak bukni úgy, hogy a "barátja" fel sem hívja, csak egy kormányinfó alkalmával mellékesen bejelenti: Elsimon kiesett a kosárból, írja meg a kedves sajtó, már ne kapaszkodjon a szélébe annyira.

Van azonban ennél is furább módja a barátkozásnak. Spéder Zoltán úgy érezte az a biztos, ha hangfelvételeket készít a "barátaival" történt beszélgetéseiről. Orbán, Rogán, Lázár is a hangfelvétel listán, amit hiába foglalt le a rendőrség, Spéder szerintem nem annyira kispályás, hogy ne legyen neki ezekről biztonsági másolat felhőbe feltöltve. Amekkora elánnal ráküldték a Kunfalvi Kommandót, akkora hirtelenséggel ült el a zaj, mikor kiderült a felvételek megléte. Aztán ki tudja? A találgatások szerint még az is meglehet, hogy Lázár egyik "barátját" áldozta be a másik ügye által felvert hullámok miatt.

Az aktuális legjobb barátról meg kiderült, hogy vagy tényleg hülye, vagy semmiből nem tanul. Milyen pech kell ahhoz, hogy valaki úgy bukjon le a vagyonnyilatkozatából természetesen hiányzó luxusvillával, hogy egy közvélemény figyelmével követett focista épp ott akarja kipihenni az EB és a bajnokság fáradalmait? Az külön szívás, hogy a helyszín kiderülésével rögtön megjelent pár vandál, akik kövekkel szórták meg az épületet. Most aztán lehet találgatni, hogy a Rakitic beszólásán - és a válogatott szereplésén - feldühödött horvátok, vagy a Lőrinc barát gazdagodásán és pofátlanságán berágó magyarok voltak a tettesek. Annyi azonban biztos már most, hogy a barátnak aggódnia ismét nem kell, az egymilliárd után a 700 milliós villa vagyonnyilatkozatból "kifelejtése" se jár semmilyen következménnyel. Még.

Mert Simicska és Spéder, vagy akár L. Simon példája is azt mutatja, a Birodalomban nem tudhatod melyik percig vagy barát. Mészáros Lőrincnek vajon van mentett beszélgetések biztosítása?

270 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr388861508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Sir Bates dö Hól: Amúgy a tetoválás a bal alkar külső részére került. Ennek az embernek nincs ilyen, egyébként a belső részen sem. Ez világosan látható az Elie Wiesel goes home c. film auschwitzi jeleneteiben is. Pedig váltig állítja, hogy van tetkója a bal karján, de nem akarja megmutatni senkinek. Igaz, most már nem is szükséges, mert voltak felvételek a hűlt helyéről. Angol nyelvterületen nem véletlenül hívták E-lie Wieselnek.

Ja és neked mint a humánum fénylő csillagának, még inkább az ezekhez hasonló szélhámosok ellen kellene állást foglalnod.

www.polusonline.com/2016/06/91-eves-holokauszt-csalo-vallotta-be.html
@Gábris szomszéd: bazd még az anyád... mint nekrofil...
Talán ezen a fotón, amin rajta vannak azok, akiket deportáltak, nem az a lényeg, hogy kinek mi a neve, hanem ahogy kinéznek. Az jobban zavarhatna bárkit, a csontvázra feszített bőr alatt emberek voltak. Talán. Kétséget pedig isten ellen is szoktak kelteni, akkor egy meggyötört ember ellen miért is ne? Hamár...nem sok tanú akad, aki hitelesen emlékszik mindenkire, még annak számára is. Arra meg nem, hogy mit evett reggel. A memória meg olyan hülye egy dolog, hogy a kor előre haladtával egyre tisztább, élesebb.

Mellesleg én biztosan levakartam volna még a bőrőm is miután kiszabadultam egy ilyen vendégségből, nemhogy még dicsekedjek is a számommal.

Eszter jött (törölt) 2016.07.03. 21:45:42

@Rodeo36:

"portugál izlandi döntő lesz"

Ne hülyéskedj, Rodi!
A portugálok szarul játszanak az EB-n. Csoda, hogy eddig is eljutottak.
Az izlandiakat meg pont most kalapálják el a franciák.
@látjátok feleim szümtükkel:
semmi másról nikncs szó, mint arról, hogy a zsidók szenvedéseikért vastag pénzkártérítést kapnak, ugyanakkor az összes többi (te írod) hasonló vagy gonoszabb körűlmények között szenvedők (ma is szerte a világban) és kínhalállal halók nevét sem ismeri senki és senki sem törődik velük nemhogy vastagon “kárpótolnák” őket

a zsidó áldozatok száma pár százezer mialatt az összes többi meghaladja az 50 milliót és le sem szarjátok csak engem piszkáltok, ugyanaz a tisztelet és megbecsülés jár minden kínszenvedőnek és a bűnösöket mindenkiért meg kell büntetni

ÉS EZ NINCS, NEM IS VÁRHATÓ AMI VISZONT SZERINTEM CIONIZMUS ÉS RASSZIZMUS ÉS XENOFÓBIA VALAMINT NAGYFOKÚ CINIZMUS

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
az előző az egy ídéset nem minden neked szól csak a te szövegedet akarja kiegészíteni

brühüyyy
kkk
éééééééés most gyászolom a jégrémeseket!!!! de meg kell hagyni ez a Franc nem az a franc ami korábban ott volt...
lehet, hogy ez az igazi? 4:0

borzalmas és ahogy az angol kommentátor mongya: ruthless

brühüyyy
kkk
@Eszter jött:
azért álmodni és vágyakozni szabad???

vagy assem? te is fityisz?

egyébként nincs vége

bbeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
kkk

és ne füstölj annyit árt a szépségednek
@Rodeo36: mi a kérdés? felháborít a benes-dekrétumok hatályossága? igen. srebrenica? igen. a gyerekmunka? igen. a világ jelenlegi pénzügyi rendszere? igen. az amerikai őslakosok hátrányos megkülönböztetése? vagy bármely kisebbségé? igen. túlzottnak tartom-e az anyagi és ingerküszöbbeli kártérítés terjedelmét izraellel kapcsolatban? nagyrészt igen.

de nehogy már tagadjuk, de még csak meg se próbáljuk bagatellizálni a holokauszt rettenetét. a fostalicska viszont ezt teszi folyamatosan. és ez a szardarb a te pajtásod. gratulálok. ide jutottál.
@Sir Bates dö Hól: "de nehogy már tagadjuk, de még csak meg se próbáljuk bagatellizálni a holokauszt rettenetét."

Megint hazudsz baromarc, mivel mások szenvedései vagy éppen az, hogy némely szélhámosok a saját fajtájuk tragédiájából húznak hasznot nem csökkentik és nem is bagatellizálják az ő szenvedéseiket. Szóval maradtál mi lényeged, egy nagyképű drogos ripacs.
@Rodeo36: A becsület góljuk legalább meg van. :)

Eszter jött (törölt) 2016.07.03. 22:31:31

@Rodeo36:

"azért álmodni és vágyakozni szabad???"

ki bitorolja a nickedet? ))

a szépségemről meg óvatosan értekezz, mert jön haba és besorol a hódolói körömbe.
te ezen felháborodsz és rajtam fogod kitölteni a dühödet.
jön a zesztizés és a búsba küldözgetés.

kell ez nekem????
@Sir Bates dö Hól:

számszaki alapon a holokausztika nem éri el 3% kot az összes ugyanolyan kínnal és szenvedéssel megaláztatással megholtaknak (a yemeni 3 éves gyermek aki kiszárad mert nincs sem víz sem más mert az új gyarmatosítók megették és elmutyizták az mi???

és most megengedem magamnak:
a kurva anyád

brühüyyy
kkk

a srilanka meg lybya ami egy vrágzó oraszág volt, szíria aki önmaga akar maradni, afganisztán egy szar hely mert szarrá tették, soroljam

pukkaggy meg
@Gábris szomszéd:

most nem nézem mert Beethoven szól Esz dúr (emperor dr Széll György és Cleveland, és még egy zsidó León Fleischer aki vágja a témát)

brühüyyy
kkk
a meccsnek vége Lisa della Casa Karl Böhm R Straus Vier letzte Lieder

erről mondani többet ??? kkk

brühüyyy
akit érdekel keressen rá
@taga20:
Aztán meg ebből élt egész életében.
Nem rosszul.
@látjátok feleim szümtükkel:
Érdekes, a rabtársnak, aki szerint Elie Wiesel csaló, megvan, nem vakarta le.
És az is érdekes, hogy a személyes találkozáskor egyik sem ismerte fel a másikat.
Meg hogy pár adata nem stimmel a csávónak, úgymint születési év, apja neve stb.

Csak azért, mert zsidó, nem kéne neki mindent elhinni.
@Sir Bates dö Hól:
háááááát, elég sok zsé-t kapnak ahhoz, hogy a zember el akarja felejteni, mivel náluk sokkal nagyobb kausztika egy rohadt kurva szót sem kap, nemhogy kemény aranyakban pengethető kártérítést már több, mint 70 éve

ugye bucika?

a KMH is el kezdett ordibálni, hogy..

tehát ki is a talicska és mit is taszajtanak benne?

brühüyyy
kkk
Boldogító nézni, ahogy fasz és szopó szájkaratézik. Vidámság van a ballib oldalon. Eszetlen makogás, napiszarra való.
"számszaki alapon a holokausztika nem éri el 3% kot az összes ugyanolyan kínnal és szenvedéssel megaláztatással megholtaknak (a yemeni beli külöbség akad. Legkevesbb, ha a marhavagonokba gyűjtésre, és a kemncékre utalunk. mert az új gyarmatosítók megették és elmutyizták az mi???"

A legnagyobb butaság a holokausztot összemosni a mai "népírtással", mert azért némi minőségi különbség akad, mint pl. a marhavagonokba utaztatás, és a kemencében sütögetés. Nagyüzemi szinten. Sőt, összeurópai szinten.
@MR2 Sándor: "Érdekes, a rabtársnak, aki szerint Elie Wiesel csaló, megvan, nem vakarta le.
És az is érdekes, hogy a személyes találkozáskor egyik sem ismerte fel a másikat."

Egy rabtársról tudni az itteni adatok szerint. Szerinted mi az az ok, ami miatt neki lehet hinni, a másiknak meg nem?
Gondolom te még nem vagy annyira öreg, mi t ezek az emberek, é nem tapasztaltad meg az elme élesedését. Ha szerencséd lesz, meg fogod tapasztalni, de majd ne sértődj meg, ha nem csak a hátad mögött, hanem szemből is kiröhögnek. Mert úgy látom neked sem a csont és bőr ember a lényeg.
@rdos: "aztán ki tudja mi lesz még belőle?"

II Orbán pápa helyét is bitorolja, most próbálja Európát megmenteni az iszlámtól, de én nem adnék neki oszkárdíjat.
@látjátok feleim szümtükkel:
az egyik "jobban" hal meg mint a másik? kiszáradva éveken keresztűl éhezve marhavagon nélkűl jobb, mint marhavagongan? milliók az éhhalál kontinens szerte és lebombázva, elhúrcolva szervezetten, hajórakomány számra (az nagyobb mint a marhavagon) országok szervezetten letarolva (Iraq, Lybya, Szíria, Afganisztán már 25 éve) bűntelenül, ártatlanul

de azért ajánlom neked a Leviticus olvasását, ki is találta ki mindezt több ezer évvel ezelőtt és hogyan szervezte

a palesztínokról nem is beszélek "ők" aszongyák palesztín nép nem létezik és sohasem létezett, akkor miért van a "könyv"-ben többször leírva a neve

szóval amikor ketten egymástól több ezer kilóméterre kínhalállal halnak akkor az egyik jobb halott mint a másik?

brühüyyy
kkk
@je suis chauve: :-) Mondjuk lassan évek óta úgy vagyok vele hogy félve merek tippelgetni, meglehet a főninek adok ezzel ötletet. :-(

Egy friss komoly link, Mo jobban teljesít témában (a bányász béka ülepe a fővárost és Burgerlanddal szomszédos részeket leszámítva).

alapblog.hu/vakmajom-436/

Életérzés a nyolcvanas évek dídzsí hangulatában, a főni úrizálása, az ország leszakadása témájában taga stílusában.
Zene-bona legyen végre a helyzethez illő. Paranoimia, The Art of Noise with Max Headroom.

www.youtube.com/watch?v=6epzmRZk6UU
@MR2 Sándor: ne csak a felszínét csodáld, merülj a mélyére...
@látjátok feleim szümtükkel:
Csak tudod, a rabtárs bizonyítani is tudja, hogy ott járt. Fényképpel.
A fényképen rajta van az a Wiesel, akit ő ismert, azzal a rabszámmal, mint amivel Elie dicsekszik, csak róla valahogy eltűnt. Ja, és a képen nem ő az.

Persze kicsit se legyen gyanús, zsidó, tehát nem hazudhat. A zsidókból ez genetikailag ki van irtva, nem?

Szerintem te ne nagyon beszélj elméről, mert neked nem jutott belőle.
@Rodeo36: sz'al fontosabb a hübrisz, a víztükörben a gyönyörű képmás, mint bármi más... úgy döntöttél, inkább leszel a lápi-magyarok idolja, mint a kombót ismerők egy tagja... ahogy akarod narcissus...
@Sir Bates dö Hól:
mint az eme "költeményed"-ből is jól láccik el vagy tévedve de nagyon...azzal, hogy én (nem vagyok vele egyedűl, messze nem) azonos gonoszságnak látom a különféle helyeken és népek
ellen kialakított tömeggyilkosságot, kínhalált, xenofóbiá-t, a vallási alapon kiírtott milliókat, és nem teszek két kínhalált halt közé különbséget mert az egyik zsidó a másik meg néger (vagy indián, vietnami, kóreai, afgán, szíriai, lybyai és hadd ne soroljam) a másik meg az a gyalázat amit Jézus sal elkövettek az stigma ként marad rajtuk, pedig az tömény zsidó volt

hogy te mit minek nevezel... háááát hogy mást ne mongyak: nem igen tud felizgatni

brühüyyy
kkk

mintha egy hasonló téma kapcsán tett bejegyzésemre te is és taga is dícsérőleg nyilatkoztatok??? pedig abban is ugyanaz az alapelv, hübrisz-t meg hagy megvan az nélküled
@Rodeo36:
"Egyik "jobban"hal meg, mint a másik?"
A holokauszt kérdésében ez hibás érvelés.
Kommentjeidben hivatkozol a napjainkban történő éhhalálra, a szárazság áldozataira, a különféle szemben állók pusztulására.
Az éghajlat miatti tömeges halál objektív körülmény, nem döntés következménye.
A túlszaporodás miatti éhhalál már igen, hiszen szubjektív döntés alapján növekszik az adott ország lakossága, ahol nem számolnak az életben maradás számukra adott lehetőségeivel.
Vannak bel- és törzsi háborúk, melyekben pusztulnak az emberek, vannak a világ újrafelosztásának áldozatai. Ezekben a helyzetekben embercsoportok állnak egymással szemben, a szemben álló felek mindkét oldalon veszítenek, és győz az erősebb.
A holokauszt a fent felsoroltak egyikébe sem sorolható.
A nácik a német rasszt a világ fölé emelték, és kiszemelvén a zsidókat, egy faj kiirtását végezték el. Ebben a szituációban nem volt ellenfél, a nácikat nem fenyegette a harcok közbeni halál.
Tehát a nácik kezében ott volt a mindent elsöprő erő, szemben az eszköztelen, kiszolgáltatott zsidókkal, akiket üzemszerűen semmisítettek meg.
Mindössze azt szerettem volna bemutatni, hogy van néhány jelentős különbség a holokauszt és az attól eltérő emberi tömeges halál okok között.
@Sir Bates dö Hól:

Pedig a rádiónak igaza van. Grüner bizonyítékai és a fellelhető auschwitz-i dokumentumok nem Wiesel-t igazolják.
Nem ő lenne az első csaló aki él és visszaél ezzel.

De ő az aki olyan "sokra vitte", aki olyan sok híres neves emberrel hitette el történetét, hogy most már senki sem akarja elismerni azt, hogy egy csaló lóvá tette őket.
vajon egy világéletében horthy-mániás, az életét a reánk támadó Háttérthatalom elleni passzív harcnak szentelő és a - néha napján drogon tartott, füllentő és enyves kezű - Örökös Ökörkörös Miniszterelnök Urunk katonájaként leélő félanalfabéta, zömmel közalkalmazott (tehát a pénz a konnektorból jön, ezért sem baj, ha hetente 4-5 napot Repülős Tóniék azzal töltenek, hogy könyökig turkálnak az ország pénzeszsákjában) fideszbirka mennyit értene meg a cikkből, ha el tudná olvasni?

index.hu/gazdasag/2016/07/04/huxit_europai_unio_magyar_kilepes_gazdasagi_osszeomlas_recesszio/

kábé ennyit: "ezek csak a Háttérhatalom itteni helytartóinak megmanipulált számai! a mijenk Európa húzó gazdasága, a Miniszterelnök Urunk megmondta, szóról szóra ezt mondta pár hete. nem ajvékolni kéne, lipcsik! lépjünk ki, legalább itthon marad a pénz! hajrá Fideszfalva, hajrá Európa vezető gazdasága, hajrá Geci! a Magyar Olimpia nyereségéből meg majd építünk nektek kórházakat, lipcsik!"
@Mariann19:
kár, hogy rosszúl csoportosítod...Leviticus az első holokauszt a zsidók saját találmánya, Torquemada, a fekete rabszolgákat hajórakományként áruként szállíttyák, vietnam nem támadta meg egyik nagyhatalmat sem mégis napalmmal égették őket élve, szírek sem bántottak semnkit most mégis ők az áldozat milliószámra és nincs védekezési lehetőségük...a szervezett külföldi katonai alakulatokkal szemben a civileknek, Lybya ugyanaz, Iraq 15 éve megállás nélkűl népírtás folyik ott sincs mivel ellenállni

és bármennyire nem teccik ez neked sem nem teszek különbséget kínhalál és kínhalál közé

Jézus kinek is ártott? ő ráadásúl zsidó (majd az arénákban a keresztény tömegek cirkuszi mutatványként való gyilkolászása soroljam?? nem!!! NINCS KÜLÖNBSÉPG

EGYÉBKÉNT A ZSIDÓK AZ EGYETLENEK AKIK 70 ÉV ÓTA KAPJÁK A PÉNZBENI ÉS EGYÉB KÁRPÓTLÁST, AMIT SENKI MÁS SOHASEM FOG

brühüyyy
kkk

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:
Dehogy.
Csak és kizárólag neked.
@MR2 Sándor: "Ja, és a képen nem ő az."

Miért ne lenne ő a képően? Te ott volátl? Nem, és ha a mai képét összeveted azzal a régivel, akár ő is lehetne, meg a másik is lehetne más. Az aki utólag rájött, hogy ő is megírhatta volna ilyen sikeresen az emlékiratait. Sajnos későn jött rá, viszont ezzel a váddal a figyelem középontjába került.

Nézz utána a sztorinak, mert van ebbe egy olyan állítás is, hogy az "eredeti" rabtárs szőrén-szálán eltűnt, senki sem tudja hová lett. NOmégilyet!
No de csak van valaki, aki ismerte? Mert ilyen emberről a vádló nem tesz említést. Tudod én ismertem a Wiesner bácsit, aki a feleségével együtt haza jutott a borzalomból, de neki eszébe se jutott a rabtársairól bármit mondani, pedig még nagyon közel voltunk a háború végéhez. Mást is ismertem, aki elmondta, hoyg csak az anyja és ő jöttek vissza, ő is félig bénán, az anyja belerokkanva a történésekbe, de részleteket nem mondott soha, csak azt, hogy lelkileg erősebb lett, mert azt a feladatot látta maga előtt túl kell élni, talpon kell maradni, és meg kell mutatni. Nagyon kiváló orvos lett belőle.
@Philip F. Queeg: nem különösebben érdekel, hogy ő csaló vagy sem... a holokauszt volt, a maga rettenetes módján... ew esetleges nem a valót tartalmazó története senkit nem jogosít fel arra, hogy tagadja vagy relativizálja a holokausztot... a fostalicska ezt teszi...
@látjátok feleim szümtükkel:
Igen, ő sem a rabtársáról mondja, hanem arról a csalóról, aki a rabtársának adja ki magát.

Persze a zsidók genetikailag nem képesek hazudni.
Gondolom, ezek szerint te sem.
@Rodeo36:
"Nem teszek különbséget kínhalál és kínhalál között.
Fizikai értelemben nincs is, de itt most nem erről van szó.
Azt állítom, hogy a holokauszt és a jelenkori, de akár a múltbéli emberirtás között különbség van.
Amelyekről te beszélsz, azoknak a tragikus pusztításoknak voltak előzményei, ellenfelek álltak szemben egymással, az erő generálta az ember- tömegek halálát, mindkét oldal harcolt, és mindkét oldalnak voltak veszteségei.Jelenleg is ez a helyzet.
A holokausztnál el tudnád ugyanezt mondani?
@Mariann19:
igen, el!
Leviticus

és a neve cionizmus

brühüyyy
kkk

ez ilyen eccerű
@Rodeo36: Ez most úgy működik, hogy mindenki más kínszenvedését lehet relativizálni, miközben a zsidók szenvedései senkihez és semmihez nem mérhetőek. Azok valahol a világmindenség felett érinthetetlen magasságba lebegnek.
Közben itt vannak a lápi bagetthuszárok, akik előadják a nagyhalált, amikor valaki szóvá meri tenni, hogy minden ember szenvedése egyforma és egyik sem helyezhető a másik fölé. :)
@Sir Bates dö Hól:
cionizmus tobzódik mindenfelé...ott is mekkkellettt aszondani nekijjek is

most aszt is tagaggyák, hogy milliárdokat fizetnek nekik fájdalom (delem) díjként de az általuk korábban elsinkófált (mutyi meg az uzsorakamat ellenértékekként mexerzett műkincsek és egyebek)

te is Ción vagy csak cián

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: van abban valami diszkrét báj, amikor az emberi nem söpredéke - ti vagytok a többség tudom - az őt ért méltánytalanság miatt picsog
@Gábris szomszéd:
hogy sírbatesznek ne kelljen keresgélnie

rodeo36
2016 július 4
11:27 de.
@avibengiora

kérdés: az uzsorakamat kifizethetetlen részéért lefoglalt műkincsek azok kinek is a tulajdonai? és ki nem fizet fájdalomdíjat már 70 éve? a fájdalmak nehéz obulussokban átszámolhatóak fillérre pontosan egy sesterciust sem hagynak a bőre alatt

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

kuki most neked meg mi a bajod? de pontosan, lécci, ha megtennéd?

nem értelek

brühüyyy
kkk
@habakuk000: Na látod ennek eldöntése sem a te asztalod. :)
@Rodeo36: Az a baja, hogy merünk egyenlőség jelet tenni ember és ember szenvedései közé.
@Mariann19: ha se vörös, se dögös, se héja nem lennél, most akkor is melléd állnék...

(természetesen a kommnet tartalma miatt vagyok megetted:-)... )
@Sir Bates dö Hól:
Jaj, de jó, hogy nemcsak a végtelenben találkozik az álláspontunk.
Nem először, te vagy az erősítés.
@Mariann19:
elvtársnő: összetartás van meg kaláka?

brühüyyy
kkk
minden kézre szüxég van?
@Rodeo36: fölháborodtam azon, hogí angyal vinnyog hazugságról, az a kenetteljesen hízelgő valaki, aki folyamatosan csúsztat, hazudozik, kitér a válasz elől

amúgy halvány gőzöm sincs arról, fogoly volt-e avagy nem, a holokauszt ettől függetlenül nemigen tartozik az emberiség dicsőséges tettei közé

ugyanakkor Mariannal ellentétben úgy vélem, a mostani "demokratikus" népirtások semmivel sem jobbak, mint a holokauszt, mások, de ugyanúgy elítélem speciel én őket

ettől függetlenül angyal egy rakás fosóka szilvát sem ér, mert ő ezzel takarózva próbálja semmissé tenni a holokauszt bűnét - ezt csak neked, látom eggyel följebb, hogy sunyin uszít, hogy vidd el a balhét helyette -
@Sir Bates dö Hól: na most akkor melletted vagy megetted?

nem mindegy szerintem:)
@habakuk000:
kuki akkó' egyetértünk... abban nem, hogy te is beállsz a gábrist "azútálatoskép"-pé akasztásába...

a zsidók fájdalomdíjat kapnak 70 éve havi rendszerességgel azaz fájdalmaikat aprópénzre váltották és az uzsorakamatra kiadott kölcsöneikért elsinkófált műkincsek és kastélyok mostmár az ő vagyonuk? amit soka "visszavettek"

brühüyyy
kkk

ez és a Jézus története az ami engem a cionizmus ellen fellobbant
@Gábris szomszéd: minek az eldöntése? a te döntésed, nem az enyém
@Rodeo36:
"mutyi meg az uzsorakamat ellenértékeként megszerzett műkincsek és egyebek."
A magántulajdon szentsége egyetemes érték már jó régen, induljunk ki ebből.
A zsidóknak az életükön kívül még ezt is elrabolták.
Te honnan tudod, hogy a zsidók tulajdona miből származott?
Az nem zavar, hogy a nácik a zsidók vagyonát gratis kisajátították?
Miért fáj neked az, hogy a mérhetetlen szenvedésekért a megmaradók kárpótlást kapnak? Ami a zsidókkal történt, azt nem lehet kárpótolni.
Személy szerint nekem nem valami meggyőző, amikor a németek valamely politikusa látványosan bocsánatot kér a zsidóktól a nemzetközi közvélemény előtt.
Van, amire nincs megbocsájtás.
@Rodeo36: akkor csak a Marslakók maradnak, minden bagázsnak megvannak itt a Földön az eredendő bűnei
@habakuk000:
"melletted vagy megetted?"
Én megértettem utólagos helyesbítés ellenére is.
Mit kötözködsz?
@Mariann19: nem kötözködöm, sajnos ilyen kíváncsi természetű vagyok
@Rodeo36:
"elvtársnő, összetartás van meg kaláka?"
1. Neked én nem vagyok elvtársnő, hanem Mariann úrasszony. Hi-hi-hi
2. Ne keverd az összetartást a kalákával, a két fogalom nem jár kéz a kézben.
@habakuk000:
Jól van, jól van!
Sajnos, ilyen kiváncsi természetű vagyok."
Hogyhogy, ezt eddig nem vettem észre?
Te nem szoktál kérdezni soha, csak kijelenteni.
@Mariann19: tényleg? ezt is máshogyan látom
@habakuk000:
Hiába, ez az antagonizmus feloldhatatlan közöttünk.
Legalább így van miről csörtéznünk.
@habakuk000:
a cikk igaz, de hol van ebből a gábris? tudtommal ő emeli fel a szavát a jogtalanságok ellen (a jobbikkal szimpatizálását én sem értem, de ez így lenne bármelyik párt vonatkozásában)

asszem te félreérted eszt az embert, nagyon

brühüyyy
kkk

ne a hacsa, taga, sírbatesz vélemények alapján ítélj...de mindenképpen hagyd magad meggyőzni a tények által és ez neked jó tulajdonságod
@Mariann19:
attól még tévedhecc, ami mekktörtént

ez az "úrasszony" olyan fidexesen hangzik, mint mikor a harrach péter felhívja a szíve választottyát, a rétvári úrhölgyeményt

vagy a hogyishíjják a másik cigányt a fidexből felhívja légyottra a Máté úrkisasszonyt aki polgárnő is ugyanakkor

brühüyyy
kkk

és akkor az az usába száműzött egyetemi tanár aki orbán szekszuális ellenszolgáltatásaiért adta neki és írta meg a kizsdoktoriját... tudod a zorbángeci mindenre képes ha haszna van belőle...egyébként egy büdösbogár
@Rodeo36: szerintem elég autonóm vagyok, s kellőképpen nem kedvelem a falka szellemét
szóval a véleményem az enyém:)

viszont ezen a hozzászólásodon csodálkozom, nagyon-nagyon csodálkozom
ez alapján (is) úgy látszik, sokkal veszélyesebb, mint ahogyan gondoltam, alattomos, mint a magas vérnyomás vagy cukorbetegség

(ja, én vettem a fáradtságot és találkoztam ezzel az emberrel)
@Mariann19:
a magántulajdon ról nekem van egy különbejáratú véleményem...manapság a walsstreet zsidó pénzmágnásai a tőke szabad áramlására való hivatkozással kifosztyák azokat akiknek a véréből élnek és az usa állampolgárai észre sem veszik lásd finkelstein és tsai...meg a fidex kicsiben

szóval ha valamit lopott pénzből vesz valaki az már a saját tulajdona

EZZEL A FIDEX TETTEIT SZENTTÉ AVATTAD

és mekkora úrhölgyek??? ha te aszt tudnád... tudnak enni is meg inni és még sok ikes igét

szóval maradok szeretettel a véleményem mellett alatt fölött és közötte meg körbe körbe

valamelyik nagyon kedves drága zseniális tanárom mondta volt (szállóige lett) nincs igazság a Földön és bevéste az elégtelen-t mert a delikvencs aznap -hogy ne másképpen mongyam- nem készűlt

a zsidóknak is ez jutott...azon nem (sohasem???) méláztál el, miért pont őket akarják??? képzeld az egyiptomi fáraó mikor megtudta a mójzesről, hogy kígyót melengetett a keblén akkor mosolyalbum volt vagy a szökésben lévő aljas áruló után küldte az haderőt??? miért van ez a jelenség meg a Jézus akiről egyes fidexesek már aszt is kiderítették, hogy kereszténynek született és sohasem volt zsidó rokona még a jó édesanyukéja sem pláne a zattya aki ezek szerint egy zabigyereket nevelt fel?

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
melyikkel? a gábrissal?

nézd maraggyunk a kölcsönös tisztelet (magam részéről bizonyos irányodban) köreiben

mint látod én is autonóm vagyok és kibaszottúl nyakas (a többiről hallgatok mint az Ory grófjában Rossini)

nagyon jó dolog vitázni mert sok minden kiderűl ami kölcsönös előnyökkel is jár

üdv

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
És megmutatta neked a börtöntetkóját meg a születési bizonyítványát?

Vagy csak találkoztál vele, hogy nyalhasd egy más nevével híressé vált ember seggét?

Mert nem egészen mindegy.

(Ja, venni nem a fáradtságot szokás, hanem a fáradságot. A fáradtságot a munkavégzés okozza.)
@MR2 Sándor: nem is tuttam, hogy angyalnak van börtöntetkója!:))))
@Rodeo36: Ezt kérdezem én is. Hol vagyok én abban? :)
@MR2 Sándor: jogos, túl fáradt voltam

a többit nem értem, attól tartok, az értő olvasással lehet baj
@Rodeo36: te tényleg nem látod (vagy nem sokallod a árát), hogy mi történik melletted, ha valaki kajánul csodálatárol biztosít... "tükröm, tükröm, mond meg nékem..."...
@Sir Bates dö Hól:
te meg a kajánság?

egyébként ha harc hát legyen harc

brühüyyy
kkk
ma melyik port kultiváltad?
@Sir Bates dö Hól:
most jutott eszembe, és jobb ha tudod:
apró gyermekkoromban a mi környékünkön is akadt egy kölök aki bully volt...mindenki rettegett tőle, kis nyápic semmirekellő a valóságban... és nagy (olyan igazi ami ma már szintén nincs) téli havazás, és a hozzánk közeleső dombon ródliztunk, én is, imádtam ródlizni és akkor megjelent bucika a bully és odajött hozzám, hogy márpedig aggyam neki oda a ródlimat...a többiekben megfagyott a vér és remegve várták a fejleményeket (életemben sohasem verekedtem, útálom) én meg odamentem ehhez a nyikhajhoz és úgy pofán vágtam, hogy el is esett... ha láttatok röhögést és a nyamvattya ahogyan leporolva a havat rohant haza zokogva hogy bántott a... szóval erre legyél felkészűlve

addig is jó szippózást

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

mivel az utóbbi időben csak akkor járok erre, ha történetesen okádni van kedvem, ezért asztán mélységesen köszönöm az autonóm bugris megemlékezést. azért felhívom a figyelmet, hogy némely kocsmában a hoch autonómija dívik, miszerint minél nagyobb barmok vagyunk, annál magasabb nálunk az autonómijás koefficiens, de ez engem fölöttébb nem érdekel, mer nem mindig van kedvem okádni.
@Rodeo36: gratulálok... te vagy a blogszféra schmidt mariskája...
@hacsaturján:
beeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:
te meg önmagad és ennél már rosszabb minősítést nem is tudnék kitalálni

brühüyyy
kkk
@xyxyxy71: jogos. tegnap őseimnél néztem a hiradót, és végig kurvaanyáztam rajta. hihetetlen, h ezeket az orbitális hazugságokat, pofátlanságokat szó nélkül tűrik. legutóbb lázár "mindenkiannyitéramennyijevan" jános verte ki megint nálam a biztit azzal, h az, h fasztudjakit helikopáteres városnézésre hivták meg megköszönvén azt, h megvesztegetéssel bejöhettek az országba (ne mondják már, h a letelepedési kötvény nem egy lepapirozott megvesztegetés, bazmeg. gyakorlatilag eladják az országot, bezzeg emiatt nem kiabálnak hazaárulást a birkamenetesek) az olyan, mint amikor az "átlagembert" (faszombeléd) meghivnak egy sörre. és ez még csak lázár két megszólalása.
@Mariann19: de szépen mondtad, és igazat is adok neked
@kokuszpok:
Melyik megállapításomra gondolsz?
@Mariann19: amelyikhez visszaugrik, ha a nevedre kattintasz :D egyébként erre, ha mégse:
Nem teszek különbséget kínhalál és kínhalál között.
Fizikai értelemben nincs is, de itt most nem erről van szó.
Azt állítom, hogy a holokauszt és a jelenkori, de akár a múltbéli emberirtás között különbség van.
Amelyekről te beszélsz, azoknak a tragikus pusztításoknak voltak előzményei, ellenfelek álltak szemben egymással, az erő generálta az ember- tömegek halálát, mindkét oldal harcolt, és mindkét oldalnak voltak veszteségei.Jelenleg is ez a helyzet.
A holokausztnál el tudnád ugyanezt mondani?
@kokuszpok:
Kösz. Most, hogy visszaidézted az érveimet,még eszembe jutott további kettő.
Az emberek közötti harcokban a felek közül kezdetben bármelyiküknek van,vagy volt esélyük a túlélésre.
A holokauszt áldozatainál ez nem állt fenn.
A másik vizsgálandó kérdés, hogy a kialakuló háborúknak mik voltak a gyökerei.
A világtörténelemben példa nélküli, hogy egy emberi fajt ilyen szisztematikusan akarjanak kiirtani és eltörölni a föld színéről, csak úgy, l'art pour l'art.
@kokuszpok: "...ezeket az orbitális hazugságokat, pofátlanságokat szó nélkül tűrik. legutóbb lázár "mindenkiannyitéramennyijevan" jános verte ki megint nálam a biztit azzal, h az, h fasztudjakit helikopáteres városnézésre hivták meg megköszönvén azt, h megvesztegetéssel bejöhettek az országba (ne mondják már, h a letelepedési kötvény nem egy lepapirozott megvesztegetés, bazmeg. gyakorlatilag eladják az országot, bezzeg emiatt nem kiabálnak hazaárulást a birkamenetesek)..."

Nem is értem mi bajod van, hiszen itt jobban teljesített a kormány. Mert minél nagyobb áron adják, annál jobban teljesítenek. Annak meg a birkamenet is csak örülni tud.:D
@látjátok feleim szümtükkel: szétbasz az ideg, ha eszembe jut, h ennek töredékéért várost romboltak. nem véletlenül nem nézek tévét, ki a fasznak hiányzik egy agyvérzés?!
@kokuszpok:

Mondott tájékon a vérbőség nem hátrány bizonyos alkalmakkor, ezért azt tanácsolom, ne add fel! ideg ide, ideg oda, tévét nézd nyugodtan, legfeljebb az adásokat, műsorokat mellőzd. Egyébként alvás időben (22:00 óra után kitűnő műsorokra lehet bukkanni, csak az a bajom vele, hogy 'reggelre ébredve, nem tudom álmodtam-e az egészet, vagy a műsor álmodott engem':)

Egy 78 éves barátom mondta egyszer (1990-ben): L-kám, amíg lélegzünk, addig küzdünk, aztán úgyis pihenünk - kellemetlenül hosszan.
@jaegtoer:

Maga meg ne terjeszen itten ilyen rém híreket, majd rájön mindenki magától!
süti beállítások módosítása