Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.05.12. 09:03 Fabius

MSZP, szedd már össze magad!

Az van, hogy meghekkelték a szocik egyik elnökjelöltjének mondókáját. Fábián Tamás indexes újságíró kivágott egy mondatot Molnár Gyula elnök aspiráns szolnoki beszédéből, és milyen jól tette. Bár szerintem ő maga sem gondolta, hogy a tumblrre kirakott poénnal mekkora féltéglát dob a pocsolyába, amiben az úgynevezett ellenzék kényelmesen elpancsol.

Molnár Gyula és a szocik hamisítást kiáltoznak és az eredeti videót lobogtatják teljesen feleslegesen. Mármint teljesen feleslegesen akkor, ha tényleg annyit fognak az egészből, hogy édesfaszom, genyózni nem ér, de a nyilvánvaló szomorú tanulságot nem képesek levonni:

- 2016 májusában, Orbán uralkodásának hatodik évében szó nélkül elhiszik még a szocikhoz közelebb állók is, hogy 2018 a megúszás választása lesz nekik.

Hőbörgés helyett köszönjétek meg Fábiánnak a poént, mert az neki köszönhetően kiderült, ha tényleg akartok valamit kezdeni magatokkal a választásokig akkor ahhoz kurva sürgősen hozzá kell(ene) kezdeni. Igen, ezt úgy kell érteni, hogy az eddigi totyogás-motyogás nem ért lófaszt se.

Ja, még valami. Tudom én, hogy szövegkörnyezetből kiragadott mondat meg minden, de azért ha Molnár a megúszás stratégiájáról kénytelen beszélni egy pártfórumon, akkor csak forog ilyen közszájon a pártban, ugyebár. Akkor is, ha pont Molnár van ellene.

 

494 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr718708954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...valahogy így,vagy tényleg az összeset a holdra!

www.youtube.com/watch?v=t4pHW34-auc

'forpresident a csávó:))
az mszp-t FEL KELL OSZLATNI, ÉS SÓVAL BEHINTENI A HGELYÉT!!!

ps: amíg ez nem következik be NEM LESZ ÉRDEMI VÁLTOZÁS A POLITIKA MOCSARÁBAN :(((((

ps2: kell egy új alakulat...
A szövegkörnyyezetből nem először ragadnak ki mondatot, tanulhattak volna az öszöd vagy nem öszd című tragikomédiából. Meg abból a mondásból is, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna, meg sok beszédnek sok az alja.

Egyébként meg mit siránkozol rajtuk, inkább imdákozz, hogy alakuljon a normálisabb és fiatalabb részből egy ütőképes balodali párt. Mert ahogy a mondásban van, kutyából nem lesz szalonna, ezekből meg nem lesz soha normális baloldali párt. Aki a saját hibájából nem tanul, az saját magára vessen amikor elbukik.

Meg erre a balgára, aki beszéd előtt nem gondolkodik.
Csak azt tudnám kire is hasonlít ollan nagyon. A pártjával együtt.:D
"...bán uralkodásának hatodik évében..."

Milyen hatodik? Igaz megszakításokkal, de ez sajna már a 10.

A maszop meg ott sáros, az összes többi parlamenti párttal együtt, hogy legitimálták a tolvaj bűnözők uralmát az ország fölött.Ezt nem tudom valaha is jóvá lehet-e tenni. Olyan új párt kell amelyiknek a VEZETŐI még nem kompromittálták magukat és vállalják az ország kiganajozását.
A maszop meg az elempé, meg a déká, meg a fidesz, meg mehetne a süllyesztőbe és a börtönbe, ki-ki érdemei szerint!
@gazoló: Ja előadja a Tiborcz (nem a ráhelka férje, hehe!) panaszát, a helyett hogy odacsapna.
@Tibi !: ennyi, de kimaradt a jobbik, és lapozhatnánk, ha lenne mire és hová
" Igen, ezt úgy kell érteni, hogy az eddigi totyogás-motyogás nem ért lófaszt se."

Ez kizárólag attól függ, hogy honnan nézik/nézzük.

Ha a parlamenti székből, amit két kézzel markolnak a most éppen benne ücsörgők, akkor nekik elég, csak maradhassanak.Ez rövid és távlati cél is egyben.

Ha kicsit távolabbról, akkor szomorú a kép. Teljesen hiányzik a szürkeállomány a pártból, de még a környékéről is. Nincs koncepció, nincs stratégia, semmi nincs. Nem is játszhatnak másra, csak a túlélésre.

Harangozó messze a legokosabb, de egyedül kevés. Kíváncsian várom, mikor jön rá, hogy önként feküdt be Prokrusztész ágyába.
nekem az teccik, hogy itten csupa arkangyalok meg luciferkók nyomják a litániját, oszt közbe rínak, hogy jaj de fáj. mellesleg heidegger egy hüje fasz.
Mindegy, én a DK ra szavazok. A tökösebb MSZP seknek is át kell igazolni a DK ba, nincs más út.

A g..i ellen csak harcos fellépéssel lehet politizálni, mert csak az erőből ért a g..i. Az MSZP ből meg pont az erő hiányzik, úgyhogy felejtősek. A g..i kisvasútja elé is csak a DK sok feküdtek, az MSZP nudli volt akkor is.
@Oxica:
Abban igazad van, hogy erőből ért OV, ezt már látják külföldön is ( pedagógus tütetésre hivatkoznak ), és talán emiatt nem is leszünk most felminősítve. Valahol már linkeltem az erről szóló írást, ami ezt szálazgatja.

No de ha nehezen tanul és könnyen felejt valaki, azzal nem lehet előre menni. Szerintem az mszp fejnehéz, talán ki kéne szúrni, hogy a víz ki tudjon folyni.
@Orica Középföldi: "Harangozó messze a legokosabb...." nem is lesz belőle pártelnök, mert még képes lesz a balga egy új "öszödi beszédre"
Hogy leszünk így újra a vas és acél országa? Márciusra bedőlt a magyar ipari termelés

Ilyen az, amikor a statisztikákat valójában csak egy, elég exportérzékeny iparág javítja.

444.hu/2016/05/12/hogy-leszunk-igy-ujra-a-vas-es-acel-orszaga-marciusra-bedolt-a-magyar-ipari-termeles
@KÁTÉó53éúétr6: ..no comment

Ezek között is akad okos vagy annak látszó,ha jól látom Mirkóczki ott középen!

www.youtube.com/watch?v=0z7DULBxYVA

El vagyunk itt baszódva rendesen,úgy ahogy kell:(
Amíg nem ébredünk rá,hogy a'fidesses istenbarmaival szemben lehetetlen elérni bármit összefogás nélkül!
Hívhatják bárhogyan az ezer mikropártot vagy öt,hat akár tizenöt százalákos de deklaráltan együttműködni képtelen pártocskát!
Kérdezném,mi a 'bánatosparipafaszt gondolnak 2018-ról vagy felteszik e maguknak a kérdést:akkor mi értelme az egésznek?

Az már megint más kérdés,hogy látva ezt a sok 'férmagyarországi mélyturulszármazékot,akarunk e ilyen lovat sokáig közösen?
@látjátok feleim szümtükkel: Igen, a g..i csak erőből ért. Mikor meglengették neki az unióban, hogy 101 milliárd forintot visszatartanak, mert nem fogad be migránsokat, (amúgy már 10 ezer muzulmánt fogadott be letelepedési kötvénnyel) akkor egyből lórúgásként értelmezte a g..i. Úgyhogy csak az erő politikájával lehet a g..it sarokba szorítani.
@KÁTÉó53éúétr6:

Harangozóból sok ok miatt nem lesz pártelnök.
Köztünk szólva nem is alkalmas rá, - nem elég karizmatikus - de kiváló második-harmadik ember lehetne.

Nem fogják hagyni.Mondjuk Tóbiás mögött lenni nem is vonzó alternatíva:)
Csak a Gyurcsánnyal lehet eltaposni a g..it, mert tőle fél a legjobban. Ha ezt nem ismerik fel az emberek, akkor 2018 is bukó és a g..i újabb négy évig szívja a vérüket. Ennyi.
@Oxica: "a Gyurcsánnyal lehet eltaposni a g..it, mert tőle fél a legjobban."

Pont fordítva. A gy a geci életbiztosítása, úgy kell neki, mint egy falat kenyér. A gy-nak olyan magas az elutasítottsága, hogy ahol, ő megjelenik, az az oldal el van ásva. Ha szövetkezik az MSZP-vel, akkor onnan elmegy 15% szavazó. Ha külön indul, akkor ő visz el 15% szavzót. Amíg a gy nem jön rá, hogy neki nem terem babér, addig a vicces kis felcsúti törpe győzelme garantált.
@atpijkamo122: Hát ezen kell változtatni az embereknek, hogy ne legyen magas az elutasítottsága, mert a g..i tőle tart a legjobban. Ha ezt nem ismerik fel az emberek, akkor 2018 is bukó és szopnak tovább.
@gazoló: ez így igaz....sok párt, de oly kevés az olyan ember közöttük, akire figyelni érdemes...ők általában nem a "kamerának dolgoznak"
@Oxica: "Hát ezen kell változtatni az embereknek, hogy ne legyen magas az elutasítottsága"

Hát ezen nem lehet. Bevallotta, hogy hazudott. Egy politikus ilyet nem tehet.
@atpijkamo122:
.
Érdemes lenne vizsgálni, hogy kinek az érdeke annak hangoztatása, hogy Gyurcsány tartja életben Orbánt.
Gyurcsánynak nem.
Orbánnak igen, egészen addig, amíg a DK nem éri el a 15 százalékot. Ha elérte, akkor új szöveget kell kitalálni.
Próbáljatok néha a fidesz propaganda mögé nézni, mármint: megtalálni, hogy mikor, minek meddig van értelme hangoztatni. Példa erre Sukoró, vagy az Altus ügy is.
Van, hogy előhoznak valamit, és az lesz a trend, mert látszólag köze nincs a fideszhez, mégis befogja mindenki fülét, szemét. Ilyen a K.L. ügy is.
Mert van a kedvesének nőiességét sósavval locsoló orvos, aki az ügy nyilvánosságra kerülése után is orvoskodott még egy darabig.
Vagy a komondor ügy. Nem beszélnek a szereposztó díványokról, de a különböző buli drogok alkalmazásának céljáról sem.
Csak a K.L. Mert egyébként minden rendben.
Ki érti ezt?
Van ebben valami tömegpszichózis is.
Nincs más ügy a K.L. ügyön kívül.
.
@atpijkamo122:

Pontatlan vagy, mert nem azt mondta, hogy hazudott, hanem hazudtunk. Ez valahogy egészen másként hangzik, és mást is jelent.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A kiesett Puskás is megkapta az NB I.-es licencet az MLSZ-től"

és NBII-est nem kapott?
@Tibi !: Nem 10 az, hiszen Orbán ellenzékben is uralta a közbeszédet, legalább 2006-tól.
Új párt az csak álom, nem születik jobb politikai elit, mint amilyen a társadalom.
Ez jutott, ez jár nekünk.
hmmmm, és itt az hivatkozási alap a megúszásra

Váratlanul meghalt a Quaestor-ügyön dolgozó ügyész

A csoportvezető a napokban hunyt el, miközben nem biztos, hogy bíróságra kerül az ügy.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F05%2F12%2Fvaratlanul_meghalt_a_quaestor-ugyon_dolgozo_ugyesz%2F
@Oxica: te leírtad azt, amit én nem mertem. Bizony, így gondolom én is. A jelenlegi palettán Gyurcsánnyal lehet kizavarni Orbánt a világból, arról nem is beszélve, hogy vele már mulatságos lenne karaktergyilkolászást játszani. Pénze meg eddig is volt, és meg is tudja magát védeni. Azt sem mondhatja senki rá, hogy nem demokratikus. Legalább arra fel kellene használni, persze, ha elvállalná, hogy elszámoltatja ezeket a gazembereket,és biztos megtenné, márcsak a csesztetése miatt is, és ezért fél tőle Orbán, mert Gyurcsánynak vele szemben már nincs veszteni valója és zsarolni se tudja.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azt írják:"fiatalon, váratlanul és tragikusan"...????? no, szóval......?
@atpijkamo122: Orbán mondókáját hová teszed:" Ne azt nézzék, hogy mit mondok"....az összes pávatáncával, itt ezt mondom, ott ezt mondom, egész regnálása úgy hazudozás, ahogyan van......erre mit lehet mondani erkölcsösen?
@atpijkamo122: mondjátok ti, és belebeszélitek az egyszerükék fejébe, akik aztán nem mennek el szavazni, mert ugye Gyurcsányt jaj, őt nem, de Orbánt sem...és jön a 100 éves Orbánkirályság. Hát nincs igazad, ha Gyurcsány nekiszalad Orbánnak, ott Orbán darabokra esik, és ezt ő tudja a legjobban, hogy a fű sem neki teremne, ha Feri lenne a szembeálló.
@evasanyoca: olyan "érdemei elismerése mellett más fontos beosztásba került" érzésem van nekem is, csak ez a beosztás végleges
@evasanyoca: "Orbán mondókáját hová teszed"

Persze, hogy hazudik. De nem mondta ki saját maga, hogy hazudik. Ez nagy különbség.

Egyébként mintha egy alternatív valóságban élne az az ember. ahol minden szép és jó, hasít a gazdaság, és a fidesz az emberek jobbulásáért tevékenykedne. Közben magyargyűlölő hazaáruló az egész bagázs.
@evasanyoca: "ha Gyurcsány nekiszalad Orbánnak, ott Orbán darabokra esik"

Nem. Gy nem tényező. Csak annyiban, hogy o hivatkozhat rá, takarózhat vele.

Egyébként gy-ra én se szavaznék, elég sok kárt csinált az országbnak azzal, hogy 5 évig nem csinált semmit. Persze nem lopott annyit, mint o, ez tény. Nincs kire szavazzak, csak az MKKP.
@atpijkamo122: majd akkor mondd ezt, hogy Gyurcsány nem tényező, ha a fidesz hozzányúl a nyugdíjakhoz, vagy így hagyja az "emelést". A nyugdíjasok, tisztelet a kivételnek - akol birka - most orbánszentség van, de ha a pénzükhöz nyúlnak, már pártolnak is a védőjükhöz, jelen esetben Feco az.
@evasanyoca: szerinted?

Legutoljára arról írtunk, hogy a Főügyészségen fel sem merült Tarsoly Csaba személyi titkárának, Mikuska Zoltánnak a meghallgatása - aki történetesen Polt Péter lányának barátja.

hvg.hu/itthon/20160512_Meghalt_a_Quaestorugyon_dolgozo_ugyesz
@atpijkamo122: nem azt mondtam, hogy 20 évig legyen a Gyurcsány, csak azt, hogy vele ezeket a mostaniakat el lehetne zargatni...tudsz mást? én nem.Most ez lenne a legfőbb cél. A DK ki tudná seperni az a bizonyos Augeiasz-istállót, ami ma Magyarország, mert erősebb és bosszuállóbb perpill. nincs.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sajnos mára már elmondhatjuk, hogy az egész országot behálózza a maffiózók gyülekezete., aki valamit tesz, az érdekes módon hirtelen meghal....biztos vagyok benne, hogy ki fognak csuszni a határidőből....a még becsülettel rendelkező jogászok, az a kevés, hogy bír ilyen közegben dolgozni és minden nap tükörbe nézni?
@evasanyoca: van az a pénz és hatalom:

Garancsi István lett Orbán új Simicskája?

A 2010-es kormányváltás után Garancsi cégei soha nem látott módon kezdtek hasítani. Milliárdokat szakít az egyik legnagyobb mutyival, a MET-es offhsore gázbiznisszel, Giró-Szászéknak szállodát épít, de bevásárolta magát a plakátbizniszbe is.

tenytar.blog.hu/2016/05/12/garancsi_istvan_lett_orban_uj_simicskaja
@evasanyoca: "akkor mondd ezt, hogy Gyurcsány nem tényező, ha a fidesz hozzányúl a nyugdíjakhoz"

Gy akkor se lesz tényező, ha ég és föld összeszakad. Sajnálom, ez nem a te akaratodtól függ, hanem a többség így gondolja. Nem egy okos népség, azt elismerem. Én különben vizsgához kötném a szavazati jogot.

"vele ezeket a mostaniakat el lehetne zargatni...tudsz mást?"

Nem tudok mást, sajnos. De gy-nyal nem lehet a fideszbandát elkergetni. O. naponta imádkozik, hogy gy legyen az ellenfele, mert nálánál senkit nem tud könnyebben legyőzni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Garancsi István lett Orbán új Simicskája?"

Nem. Diverzifikál. Garancsi, Mészáros, és még sokan mások. Persze, így még drágább nekünk, de ha az egyik engedetlen lesz, ott van még sok másik.
@atpijkamo123: nekem más a véleményem: a többség nem így gondolja, a többség nem szavaz....eddig nemtörődömségből, mostmár kivárásból...ha el tudják hinni, hogy ennek a gyalázatnak a DK tud végetvetni, akkor majd visszatérünk a kis vitánkra.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez is engem igazol abban, hogy kell a hatalom, kell a pénz......tehát keresni kell valakit, akit nem lehet lefizetni és a hatalommal is csínján bánik....nézz széjjel a választékban, nincs nagy:))
@atpijkamo122:" Hát ezen nem lehet. Bevallotta, hogy hazudott. Egy politikus ilyet nem tehet."

Nem azt mondta, hogy hazudott, hanem hogy "hazudtunk"

Amit a g..i most fényesen bizonyít naponta. Igaz szó nem hagyta el a száját regnálása óta, sőt ellenzékben sem. "Ne azt nézzék amit mondok, hanem azt amit csinálok" - mondta a g..i.

Ha majd az emberek rájönnek, hogy azt kell nézni amit csinálnak a fideSS férgek, (lopnak, csalnak, hazudnak) akkor rájönnek arra is hogy csak a Gyurcsány, addig meg szívás.
Ugyanis fideSS tolvajlásból nem lehet országot építeni, csak lerabolni.
Kedves asszonyom lassan búcsúzzon el a férjétől!

Tetszett hozni ragtapaszt? Nem? Akkor most kiszedem a varratokat és ügyesen oda kellene fogatni a sebre a gézt. A bugyival. Még jó, hogy nem a háta közepén van a varrat.
Sajnos, nem tudunk vérnyomást mérni, kimerült az elem. Ha esetleg tudna a kedves beteg behozni, akkor az nagy segítség lenne. Köszönjük

A kormány örömmel jelenti be a magyar embereknek, hogy Magyarország megint jobban teljesít! Az idei évben nyolc új stadiont építünk, eladjuk a maradék termőföldeket, 50 milliárd forint értékben festményeket vásárolunk, megemeljük a kormánypropagandára fordított összeget, három népszavazást fogunk tartani arról, hogy miről tartsunk népszavazást – ez darabonként alig kerül majd ötmilliárdba -, valamint megemeljük a saját fizetésünket.

Sajnos, a jobbanteljesítésből mindenkinek ki kell vennie a részét. Ezért olykor áldozatokra van szükség, de tudjuk, hogy a magyar emberek örömmel járulnak hozzá a kormány sikereihez. Ezért a közalkalmazotti jogviszont megszüntetjük és közmunkásként tudjuk foglalkoztatni a kollégákat, természetesen közmunkás fizetés mellett. Mindenki kap egy kecskét is. Az oktatásban összevonjuk az összes tantárgyat, így elég lesz egy darab pedagógus osztályonként. Rengeteg megtakarítást jelent. Az egészségügy reformjára is sor kerül. Mostantól nem csak a gyógyszereket és minden egyéb felszerelést kell majd bevinni a beteggel együtt a kórházba, hanem az orvost és a nővért is.

Köszönjük az együttműködést, a szűnni nem akaró vastapsot és éljenzést. Előre a szebb jövő felé!

kolozsvaros.com/2016/05/11/kedves-asszonyom-lassan-bucsuzzon-el-a-ferjetol/
@evasanyoca: Gyuriferi erre már nem képes, max. a jobbik. :)
@atpijkamo123:
.
Még egyszer:
.
Érdemes lenne vizsgálni, hogy kinek az érdeke annak hangoztatása, hogy Gyurcsány tartja életben Orbánt.
Gyurcsánynak nem.
Orbánnak igen, egészen addig, amíg a DK nem éri el a 15 százalékot. Ha elérte, akkor új szöveget kell kitalálni.
Próbáljatok néha a fidesz propaganda mögé nézni, mármint: megtalálni, hogy mikor, minek meddig van értelme hangoztatni. Példa erre Sukoró, vagy az Altus ügy is.
Van, hogy előhoznak valamit, és az lesz a trend, mert látszólag köze nincs a fideszhez, mégis befogja mindenki fülét, szemét. Ilyen a K.L. ügy is.
Mert van a kedvesének nőiességét sósavval locsoló orvos, aki az ügy nyilvánosságra kerülése után is orvoskodott még egy darabig.
Vagy a komondor ügy. Nem beszélnek a szereposztó díványokról, de a különböző buli drogok alkalmazásának céljáról sem.
Csak a K.L. Mert egyébként minden rendben.
Ki érti ezt?
Van ebben valami tömegpszichózis is.
Nincs más ügy a K.L. ügyön kívül.
.
Nem változtattam rajta. Nem volt miért.
@atpijkamo122:

Mikor is vallotta be, hogy hazudott?

(Azt már nem is kérdezem, hogy mit hazudott? Erre egyelőre nem született még válasz senkitől. )
.
Kiesünk a világból (Blog - Gépnarancs) avagy az Orbán-kormány energiapolitikája

gepnarancs.hu/2016/05/kiesunk-a-vilagbol/
.
@Gábris szomszéd: látom te is rákattantál a szalonnára:)

csak eszt az idétlen gyuriferizést hagynád a picsába.
"Szórakozásból" kínozták meg és verték agyon a gólyát Renátóék.

Remélem börtönben rohadnak majd néhány évet. Ezeknek a génhulladékoknak pont annyi jogot, és esélyt kellene adni, amennyit ők adtak az áldozatuknak.

youtu.be/G6hRDW4fQkE

ON
@DarthVader: "Mikor is vallotta be, hogy hazudott?"

Huh, te nagyon le vagy maradva. Az előző 10 évet egy elhagyott völgyben egy lapos kő alatt töltötted?

""Hazudtunk reggel, éjjel meg este" - mondta Gyurcsány Ferenc az előző másfél év kormányzásáról májusban, az MSZP frakció alakuló ülésén."
www.origo.hu/itthon/20060917tragarsagokkal.html
@taga20: Mi a baj vele szerintem tök mókás. Vagy kezdjek el megint furcsán nyerencezni?? :)
@Gábris szomszéd: isten mencs! elég lenne, ha annyit írsz, hogy fecó vagy feri:)

ártu, egy hívő ember nem ír egy másik emberről olyat, hogy genetikai hulladék.
@dr. jenőke (jenőke): "kinek az érdeke annak hangoztatása, hogy Gyurcsány tartja életben Orbánt."

Pff... Ez nem attól függ, hogy hangoztatjuk-e vagy nem. gy egy politikai zombi. Mozog, beszél, de politikailag halott. A DK-nak megvan egy stabil 5-15% támogatottsága. De ez a - mondjuk 15% - nem hozzáad, hanem elvesz az o-nal szembeni ellenzéktől. Akivel szövetkezik, attól ugyanennyien el is pártolnak. Ha nem szövetkezik, akkor azért lop el 15%-ot. Amíg ezt gy. nem érti meg, addig o. be van betonozva a hatalomba, nem tud veszíteni. Én nem szeretném, hogy így legyen, de ez nem az én akaratomtól függ. Ha elhallgatom, ez akkor is tény marad.
@taga20: Ja igen nekem is eléggé bejön a szalonna. :)
@atpijkamo123: "Bevallotta, hogy hazudott. Egy politikus ilyet nem tehet."

bakker, ezen kurva jót röhögtem:)
@Gábris szomszéd: "eladjuk a maradék termőföldeket"

Pontosabban elajándékozzuk a haveroknak. A vásárláshoz hitelt kapnak, aminek a törlesztője megegyezik a bérleti díjjal.
@atpijkamo123:
.
Értem.
Ne hallgasd el Orbánról sem a véleményed.
Ha az egyik miért nem, akkor a másik?
Érdekel.
@dr. jenőke (jenőke): "energiapolitikája"

Sajos a cikk minden szava igaz.
@taga20:

A szmajlik kimaradtak, bocsi. )))))))))))))))))) DDDDDDDD
@Gábris szomszéd: pont annyi az esélyük az emberi élethez, mint az általuk megkínzott gólyának

a genetikai hulladékság csak nézőpont kérdése, szóval én a helyedben bocsánatot kérnék
@atpijkamo123: persze a geci aszt mondta, hogy soha nem hazudott. ako mi a bajod?
@dr. jenőke (jenőke): "Ne hallgasd el Orbánról sem a véleményed."

Az nem tűr nyomdafestéket.

A románok küldtek egy titkosügynököt, mit egyet, egy egész hadsereget, hogy döntsék romba Magyarországot. Miután megismerkedtek a magyarországi helyzettel hazamentek, o. teljes gőzzel végzi a küldetésüket, ezen tovább rontani ők nem tudnak.
@Eszter jött: odaképzeltem:)

mostanában, kicsit szúrós vagy. rosszul érzem?
@habakuk000: haba, te meg a másik irányba tolod túl a binyiglit.
@taga20: "geci aszt mondta, hogy soha nem hazudott"

Minden értelmes ember tudja, hogy akkor hazudik, mikor mozog a szája. De a birka tömeg csak akkor hiszi el, ha őtőle hallja.

Az M1-et néztem, tiszta retró hangulatom lett, mint a kádári rendszerben, minden szép és jó. A lakosság nagy része ebből tájékozódik. (...tájékozatlanodik.) Ha a tévében mondják, akkor igaz kell legyen.
@habakuk000: Én mást tennék, de hát nem vagyunk egyformák hála Isten. :)
@atpijkamo123: szerinted az M1-et nézik a legtöbben?
lekéne jönnöd a csavarlazítóról!:))

u.i.: minden értelmes ember má kábé 20 éve nem nézi a közszolga tévét.
@taga20:

Mostanában nem is vagyok.
@Eszter jött: de! a görbe vonalat megint elfelejtetted:)))

ja és az őrnagy csóka is eltűnt, pedig má nagyon egy hullámhosszon mozogtunk:)
poszthoz: nagyon nehezen állnak rá az ujjaim a következő karakterekre, de kénytelenek leírni:

folyamatosan kritizáltam a szocikat, természetesen a többi ellenzékikécskét is, de ha jönne a szavazás, akkor képes lennék bárkire x-et húzni, aki valamiféle választási koalíció árnyékában esélyes lenne orbán hatalmát megtörni, s kurvára nem érdekel, van-e hányingerem vagy nem (hányingerrel szavaztam legutóbb is)

gyurcsányhoz: számat tátom, hogy általam értelmesnek gondolt kommentelők számára elfogadható érv az, hogy gyurcsány kell, mert tőle fél orbán..... lófaszt gyerekek, a két vadbarom közös erőfeszítéssel, egymással karöltve taszította le a növekedési pályánkról bennünket

egy ötméteres dróttal összekötni őket s bele a Dunába, hadd viaskodjanak, fölfelé-e vagy lefelé

amennyiben gyurcsány felelős gondolkodású politikus lenne, visszavonulna háttérstratégának, természetesen nem fog

a tragédia az, hogy ezzel az úúúúúútálatos emberrel is, mint ahogy a vadbarom Angyalékkal is képes leszek összefogásra x-elni, azt hiszem, ezt protestszavazásnak hívják
@taga20:

Talán besokalt a felismeréstől.))))
@taga20: "szerinted az M1-et nézik a legtöbben?"

Ahányan nézik, az mind plusz egy talált szavazat o-nak. Bekapcsolja a tévét az 1-es gombbal, már ömlik a hazug propaganda.

Aztán a TV2 is bállt a sorba, azt is sokan nézik.

Ha a többség értelmes lenne, nem tudott volna o. kormányt alakítani 2014-ben. 1 normális ember is szavazott volna o.-ra, miután látta a 2010-2014 közötti ámokfutást???
@habakuk000: nem mert, hanem miért. azért mert, a gólyának semmi esélye se volt, a norvég fiataloknak, ha egy kicsit körbenéznének az okostelefonukon, ako láthatnának mást is, mint a gyilkolást.

én is elég érdekes voltam fiatalkoromba, de egy gólyát fiksz, hogy nem mészároltam volna le.
@Eszter jött: jaj te! ráugrottál és megrettent:)))
@taga20: nem koromba hanem koromban, ha már nyelvtanozunk, amúgy pedig azért mert és nem miért, mert egy genetikai hulladékozót szelíden ejnye-bejnyézni lehet ugyan, de az nem érdemel miértet csak mertet
@Gábris szomszéd: szerencséd van ezzel a te isteneddel, ha lenne saját lelkiismereted és erkölcsöd, most kerülnéd meg harmadszor a Földet mezítláb vezeklésül
@taga20: miért norvég fiatalok?
@habakuk000: Az tényleg nagy szerencse, hogy nem te vagy a jó Isten. :)
Az MSZP hozzávetőlegesen Fidesz szinten lopta szét az ország pénzét, vagyonát.
Annyi talán, hogy nem voltak ennyire pökhendi surmók.
@habakuk000: Képzeld, hgy fogják majd tisztelni az emberi életet is, amikor felnőnek? :(
@taga20:

"én is elég érdekes voltam fiatalkoromba,"

Ezt maradéktalanul nem sikerült kinőnöd:))
@húzzad neki shakespeare: ez biztos? és visszamenőleges törvényeket is hoztak? nem folytatom, me hülye vagy!
@Gábris szomszéd: pontosan ugyanúgy, mint te, csak annyi a különbség, hogy te szerencsésebb életből züllesztetted le magad
@Orica Középföldi: viszont előnyömre változtam. akkortájt nem tuttam bocsánatot kérni:)
@habakuk000: miért? mi bajod a norvégokkal?:))
@taga20: nekem az égadta világon semmi, én ugyan nem tudom, milyen nációjú legények a gólyagyilkosok, de Angyal buzgóságából kiindulva cigányoknak sejtem őket

na most cigánygyerekeket norvégozni ugyanolyan mindennapi rasszizmus, mint futballpályára banánt hajigálni

szerintem...
@atpijkamo123: nem tudom, mennyire bírod a magyar nyelvet, de az hogy "hazudott" meg hogy "hazudtunk" nem csak az eltérő betűkben különbözik. Jellemzően ennyit fog fel az egységsugarú állampolgár is belőle. Gyurcsány hazudott. Hogy mit, miről beszél, az már nem érdekes. Nekik ennyi az egész beszéd.
@Gábris szomszéd: te figyejjé má', a dzsobbik arra képes amire a mijép volt, ánnó decibell, szépen felszámolja önmagát és vonánénak is elapadnak majd források...

oszt' jön egy mégjobbik, amelyik felkapaszkodik a jobbik romjain, kicsit kiokosíttíák a fidexnél és kezdődik elölről minden...

azon kellene tanakodni, édes egy cimborám, hogy olyasvalakiket ássatok elő, alkossatok meg, akik még nem...
@habakuk000: Ja de szerencsére ezt a szokásos hülyeséget csak te gondolod, viszont a környezetemben lévő gólyák és egyéb állatfajok élnek és virulnak.
Persze továbbra is nekem lófasz a seggembe és usgyi vezekelnem mezitláb a föld körül. :)
@habakuk000: de ha eccer majmok futkoznak bent. csak taga20 kedvéért: szmájli

illetve a majmokat nem bántanám, mert nem züllöttek ilyen mélyre...
@habakuk000:

jusson eszedbe ez a mondatod, mielőtt megtennéd
" mint ahogy a vadbarom Angyalékkal is képes leszek összefogásra x-elni..."
@Gábris szomszéd: édes csillagom, aranyos tubicám, értem én, hogy aggódol, mert én is.

sajna merkel már mondhat amit csak akar, bizony a népek errefelé, másként gondolják. jövőre meglátjuk, hogyan!
@Gábris szomszéd: ha én lennék az isten, nem is engednélek ilyen selejtes gondolatvilággal a templomom közelébe, úgyhogy tényleg szerencsés vagy

Az ebben az egészben a baj Angyal, hogy hullatod a könnyeidet a szerencsétlen gólyáért - természetesen ez egy gátlástalanul mocskos tett, ezt senki sem vitatja - de én még sohasem hallottam tőled, miközben mentek a családdal a rokonokhoz, megdöbbennétek azon a nyomoron, amit észlelnetek kell útközben a többi ezer és ezer Renato szemeibe tekintvén.

Az egy más kérdés, hogy pl a helyi tekintélyes szomszédom, aki láncról még véletlenül sem veszi le a szelíd és értelmes kutyáit, mennyiben különbözik a gólyagyilkosoktól?

tudnék még morfondírozni különböző magatartási formákon,
na mostan, akkor a @Fabius: gondolataihoz.

az emeszpé bizony a múlté! reménykedhetnek 2018-as túlélésben, 2022-es feltámadásban és 2222-es kormány alakításban. de a levált(stb) töredékeknek sem rózsásabb a helyzete!

nincs olyan személy, aki kellően karizmatikus és érthető lenne. a zátlag zembereknek.
ogv simán betölti ezt az űrt, tehát ha csak 3 ember megy el, akkor is meglesz 2/3-d.

ezen kellene sokat gondolkodni, hogy vajon miért alakult ez így!?

csak nem azért mert az eddig megismert gazemberek (1989-től), mind ugyanolyan alkalmatlanok voltak? esetleg kicsit később derült ki, hogy balfaxok?
@Gábris szomszéd: az AfD, nem tudni... mondom meglátjuk, egy szinte biztosra vehető, hogy a SPD-nek csúnya bukta, FDP-nek talán sikerül a bejutás, Grün bizony sanszos a rezgő léc.
CDU/CSU meglátjuk, de nem erősödnek...
@habakuk000: haver, te egy kicsit túltolod a piszit.

ha brazilt mondok, nem kaffogsz? :)

444.hu/2016/05/12/puccsrol-beszel-es-mozgositana-tamogatoit-a-brazil-elnok
@Eszter jött: általában tudom, mi az amit leírok, azért van ott a hányinger is

a vadbarom Angyal-gyurcsány-szoci-féle formációt kevésbé veszélyesnek tartom, mint a bebetonozott orbánt, orbán véleményem szerint egészen egyszerűen (magyar) emberiség elleni bűntettek sorozatát hajtja végre, ugyanis beteg emberek százait, ezreit ítéli halálra, illetve Renátók tízezreit születésük pillanatában nyomorba tereli, saját gyerekkori vágyainak és famíliájának gazdagodásának az oltárán
@habakuk000: Sok-sok szegényt látok, akik ennek ellenére sem gyilkolásznak viccből gólyát. Akik ilyet tesznek azok a hozzád hasonló álhumánus műrettegőket, ugyanúgy elteszik majd az útból, ha úgy kívánja az érdekük vagy a szórakozásuk.
Én pedig mint általad selejtes gondolatvilágúnak bélyegzett, tisztelem az életet. Na tovább filózhatsz a viselkedésformákon.
@habakuk000: fenntartom, amit korábban írtam, az egyik igen tiszteletre méltó kommentedhez!

viszont, sem a jobbik, sem pedig az mszp, sőt egyetlen törmeléke sem kerülhet még egyszer a hatalom a közelébe sem!

ugyanis, szerintem, akkor jönne el a vendetta ideje, ami végzetesebb lenne még ogv-nál is az amúgy is kivéreztetett mo.-ra nézve!

ez nem azt jelenti, hogy maradjon ogv és akkor nyugi van! inkább azt szeretném, ha a zemberek felrázná végre valaki, aki még nem kompromittálódott!

ez az egyetlen esély! köztes megoldások, csak az agóniát nyújtanák meg...

röviden, a vakbélgyulladást, NEM kamillás borogatással kell kezelni!
@taga20: ez nem pc, az engem olyan nagyon nem zavar

engem az összekacsintás zavar

és az zavar, hogy kurvára nincs kedvem a töméntelen nyugdíjason, költségvetési dolgozón, diákokon kívül még minden ötödik embert - lassan minden negyediket - plusszban eltartani, mert a jól végzett összekacsintás - norvég, Renato, genetikai hulladék egyre megy - eredményeképpen egy zászló alatt nem hajlandó senki végre komolyan elkezdeni a felzárkóztatási programok tervezését és végrehajtását, miközben lassan már csak nyugdíjas szakmunkások hajlandók dolgozni ebben a hazában, nem találsz normális szakmunkást
@Gábris szomszéd:

És a cigányokat szórakozásból lelövöldözőknek? Csak kérdem. Mert a gólyaverő kölykökkel kevesen szimpatizálnak, de a cigányokat lelövöldözőkkel annál többen.
(Hozzáteszem, gyerekkoromban színmagyar falusi suttyók is szanzsén agyonverték a megfogott kóbor kutyát, és - hogy stíhl-szerű legyek - a kutya sem ejtett könnyet érte. Ez nem genetika. )
@nincs_itt: "sem a jobbik, sem pedig az mszp, sőt egyetlen törmeléke sem kerülhet még egyszer a hatalom a közelébe sem!"

A jobbik mikor volt már hatalmon? :)
@DarthVader: Ki beszélt itt cigányokról? A genetikai hulladékság, sajnos nagyobb halmazban szedi áldozatait. :(
@Gábris szomszéd: csillagom, bogaram, ne jáccad a mű hüjét!
azt mondtam, hogy a jobbik SEM kerülhet a hatalom közelébe! az mszp/szdsz és maradványai sem!
@habakuk000: százszónak is egy a vége, az utolsó mondatod ül.

ja és meg van a csoda fegyver! buszgyártás!

ha má széleslaca elkúrta!:)
@nincs_itt: Biztos az zavart meg, hogy azt írtad; "még egyszer". :)
@Gábris szomszéd: angyal ki a faszt nézel te hülyének? mindenki tuggya, hogy az olaszokra gondoltál.
@habakuk000: ez itten a kies tájcslántba is gond ám! megvitattuk már nem 1x-er, hogy pl. a 2.-3. generációs törökök sem arról híresek, hogy sztahanov érdemrendet kapnak, nyakra-főre.

tisztázni kellene, hogy neukölln-ben miért van szinte azonos helyzet, mint (hasamra ütök) mátészalka külsőn?! persze egy fokkal jobb neuköllnben, de csak azért mert egy rohadt gazdag országban van, míg mátészalka...

azért nem lehet mindent a rászizmusra fogni...
@taga20: Haver itt úgyis mindeki leszarja, hogy én mire gondolok.:) A lényeg a tett és nem az, hogy ki minek született.
@taga20: de buszot is csak jóatyád féle szakikkal lehet faragni! de majd a zenergijacella, meg a rotomotor, ami 10% üzemanyaggal csillió %-val többet...
@nincs_itt: az elejét nem nagyon értem

jobb lenne egy Tiszta kezek, lábak, fejek mozgalom valóban, de az a helyzet, nincs túl nagy valószínűsége, nézd meg a Bokros-féle moma légüres térben való mozgását,

egy nagy össznépi kerekasztal melletti vajúdás kitermeli magából a vezetőt, minden válság kitermel valakit, lehet, hogy még nem ismerjük, de lesz

nem tudom, mennyire emlékszel a taxisblokádra, ott pl Palotás János lett az, aki kormányfőt, parlamenti ablakból részegen majdnem kiszédülő belügyminisztert, kormányt félresöpörve le tudta vezényelni a válságot

az más kérdés, hogy az ellenzék megélhetési politikusainak kontraszelekciója normál viszonyok alapján nem teszi lehetővé a tehetségek kibontakozását, de egy válság felborítja a langymeleg bilit
@habakuk000: még taga20 szerint is nyálas volt, amikor a "kardomat" ajánlottam fel. annyira tetszett amit írtál!

erősen szorítok - mást nem is tehetek - hogy a válság ne valami okádék rendszert hozzon, hanem valódi javulást.

emlékszem a taxisblokádra, palotás későbbi megnyilvánulásai és hatása igen csekély maradt!

ne múltat ássuk fel újra és újra! mert valami friss kellene mo.-nak!
@nincs_itt: nem biztos, azon méláztam el, hogy ha nem lett volna olyan ügyes és a válság eszkalálódott volna, talán lett volna esély számonkérésre, elszámoltatásra és nem ilyen langyira sikerült volna a rezsimváltás

Szóval lehet, hogy nagyobb - negatív - hatása lett, mint gondoltuk akkoriban, az elmaszatolt Kádár-érát ugyanolyan elmaszatolt - hazug, korrupt, felelősség nélküli - többpártrendszer követte.
@Gábris szomszéd: Gáborkám! Először is: ez a csúfolkodás rodeo után már nekem is unalmas, arról nem is beszélve, hogy én ezt sohasem viszonoztam egy jobbikos politikus kárára sem, úgyhogy légyszíves tartsd ezt tiszteletben. köszönöm. Másodszor: kezdenek az emberek rájönni, hogy az öszödi beszéd értelmét és jelentését fonákul nyomták a szájukba és Orbán a hazug, Gyurcsány legalább rájött, hogy az így nem mehet tovább, amiért szót emelt.Nem vitatom, hogy vannak nála sokkal okosabb és jobb politikusok, mondjuk a határainkon kívül legfőképpen, de egy biztos, Orbánt csak ő tudja a jelenlegi választékból kiebrudalni, s ami még fontosabb, elszámoltatni, reménykedem benne, hogy a meghurcoltatásáért hajtja Orbán ellen a düh!Sajnos a Jobbik azon túl, hogy számomra elfogadhatatlan a kisebbségekhez való hozzáállása, a folytonos zsidózása pedig símán undorít,a fidesz kistestvére, bárhogy is festi magát, az együttszavazások is ezt bizonyítják.Én még szeretném megérni, hogy Magyar Köztársaság újból a hazám neve, és nem Vonától várom el ezt.
@habakuk000: megint egyet kell értenem, mert a kádár-éra gyakorlatilag vidáman él tovább! ahogy én, innen látom.

semmi nem történt, kérem oszoljanak!

legalább egy halvány lusztrációs törvény, esetleg III per akárhányas dossziék freejack, mint ndk-ba...

megkérdezni egy-két sok-sok "embert", hogy ezt mégis miként gondolta, 1989 előtt és után is. akkor még nem tudhattuk, hogy 1989 után is, szinte ugyanúgy, ugyanazok gondolhatnak, csinálhatnak bármit...
@habakuk000:
.
Mire megöregszel, másként gondolod.
De egy gonddal hamarosan így is kevesebb lesz.
Alaptörvény:
XVI. cikk
(4) A nagykorú gyermekek kötelesek rászoruló szüleikről gondoskodni.

Már jó úton járunk.
Első lépés: 0,9% - nem is az első, ha meggondolom.
.
@evasanyoca: röviden: nem! kb. ugyanannyira "sáros" mint ogv és csapata. igaz a sár összetételét, most nem vizsgáljuk, de azért csak-csak van egy két "folt", ami nem jön ki csak ecetes ollóval!

ogv-t leváltani, legalább egy hasonló formátumú, de nem hazug emberrel lehetne...
@evasanyoca: "Én még szeretném megérni, hogy Magyar Köztársaság újból a hazám neve, és nem Vonától várom el ezt. "

Elfogadom a véleményed, ahogy remélem te is, hogy ezt Fletótól várni vicckategória.
@habakuk000: lehet, hogy rosszul értettelek, de nekem, mint egy olyan nyugdíjasnak, aki több, mint 40 évet gürizett, hogy korosztályával elpucolja a romokat, újból felépítse a hazát, persze közben elszálltak az évek, felnevelte a gyerekeit, és most azt mondod ránk, hogy nincs kedved bennünket eltartani? úgy érzem magam, mint egy semmirekellő,aki csak a nyakán élősködik a dolgozóknak....talán kellene épiteni nekünk egy hegyet, és amikor már nem tudunk dolgozni, oda felvinnétek, és...:((
@dr. jenőke (jenőke): azé' vannak jó hírek! majd meg is mondom a kölkeknek, hogy szegény! öreg, beteg apátoknak fizessetek má!

nem kellene ezt a galerit, egy fél óra fejbelövésre, esetleg 3-4 napos akasztásra rendelni???
.
Cél volt az adósok lakásának megszerzése

Nagyon sokan panaszolták, hogy úgy érzik, hitelezőjük a lakásukat próbálja megszerezni. Mint most a jegybanki vizsgálatból kiderült: az ilyen félelmek nem voltak teljesen alaptalanok. Engedély nélkül, szlovákiai bejegyzésű társaságok 10 milliárd forintnyi ingatlant szerezhettek így meg.

www.azenpenzem.hu/cikkek/tenyleg-cel-volt-az-adosok-lakasanak-megszerzese/3225/?=hirkereso
.
@taga20:" minden értelmes ember má kábé 20 éve nem nézi a közszolga tévét."

...csak az a baj, hogy több az értelmetlen ember....:))
@nincs_itt: most akkor, és ezt Gábornak is mondom: finnyáskodjatok csak, és még 2079-ben is Orbán fog a nyakunkon ülni......mindenkit arra kell használni, amire való, ha most idehoztok egy hőst, aki fehér lovon , fénylő páncélban szűziesen becsületes, kikezdhetetlen előélettel, ragyogó elmével, hatalmas szociális érzékkel, kiváló külügyi mentalitással, erős akarattal, hozzáértéssel az államügyekhez rendelkezik, akkor megkövezem magam Gyurcsány miatt, de addig, míg a megmentő széles e világon nem található, addig, ha csak arra használjuk Ferit, hogy rugdossa ki Orbánt, már megdolgozik a bocsánatunkért. Dehát mindenki csak azt látja, amit Orbán láttatni akar : kvázi fuj Gyurcsány.....ezért nem lesz itt jobb világ.
@taga20:

No jó, visszamenőleges törvényt nem hoztak, meg nem építettek mindenáron stadiont se. Ez plusz kettő nekik.
@nincs_itt:
.
Marcel Proust újra írja könyvét Az eltűnt manyup nyomában" címmel.
.
@evasanyoca: én nem finnyáskodom, csak meg mertem jegyezni, hogy gyurcsány nem alternatíva (szerintem) ogv-vel szemben, ahogy vona sem!

bizony kellene egy olyasvalaki akit felvázoltál, de sem vona nem felel meg, sem gyurcsány a kritériunoknak.

ameddig a csak múlt van, addig nincs változás!
@dr. jenőke (jenőke): ajjaj! bár az én manyupom, még nem tűnt el, de kezdek izzadni a 0%-os kamatok miatt

proust pedig csak nyugodtan írjon! lesz aki elolvassa!
@dr. jenőke (jenőke): igen, főleg, ha nagykorú gyermek pl.munkanélküli, vagy közmunkás, vagy nyomorék, vagy,vagy,vagy......nekiment a világnak szerencsét próbálni...és akkor, ha eddig nem utálta a szüleit, így majd fogja, mert a gyereke uj cipője helyett az öreg nénének kell megvenni az aranyárban leledző gyógyszereit.....már nem olyan időket élünk, mint régen, amikor békében és boldogan együtt tudott létezni 2-3 generáció.
@öregmatróz: matrózevtárs, most megragatta a szarva közt a tőgyét:)
@Gábris szomszéd: én liberálisnak vallom magam, tehát az gondolsz Feriről, ami jól esik.:)
@húzzad neki shakespeare: kisvasút? mészaroslörinc, récsöl, tiborc, etc.
haver, matekból jó voltál?

46?:)
@nincs_itt: igen, privatizációk elszámoltatása, tulajdonképpen a mai orbán-Simicska-mészáros rendszer legitimációját a privatizáció tolvajlásaira alapozzák, bármilyen botrányra adott válasz: de a szocik is loptak, csaltak, hazudtak

egyszer lenne már valaki, aki adna egy ilyen választ: ki a nagy büdös lófaszt érdekel, mit csináltak öt, tíz, 25 éve?
Most nektek kell elszámolni!

csak az a sok vaj a fejfedők alatt, így nem egyszerű hitelesen tolvajganézni
@habakuk000: biza, biza! ha érdekel, holnap kifejtem. de most alunni köll!
@evasanyoca: rosszul értettél, a diákok a jövőnk, a nyugdíjasok a múltunk, a költségvetésiek a jelenünk, őket el kell tartanunk - ez az el kell tartanunk nem pejoratív - nekünk, piacon értéket eladó cégeknek munkánk eredményéből adófizetéssel finanszírozunk -, de rohadt nagy versenyhátrányban vagyunk, ha a hármas mellett további terheket is a gyengus vállainkra hajigálnak

ez egyébként pártoktól független, de ezt már csak azért teszem hozzá, hogy gyurcsányozzak egy jóízűt
@nincs_itt: bocsáss meg, ha vitatkozom a sárosságon, Orbánék gyakorlatilag ellopták a hazát.Gyurcsányék meg sem tudták nagyságrendileg közelíteni őket, Orbán, mint miniszterelnök lett milliárdos a családjával, barátaival, szomszédjaival együtt, Gyurcsány a miniszterelnöki fizetését jótékonysági számlára fizette be. Kis különbség. Emberileg meg nagy.
@taga20: Szaktárs!

evtárs az ángyod térgye kalácsa......

de nincs harag me' ismerlek.....))))
@evasanyoca: Anyóca neked van igazad...DDDDDD

ja: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@evasanyoca: azért lássuk be, gyurcsány sem egy ma született bárány! számomra mindegy, hogy 1 zsemle, vagy milliárdok!
én már csak ilyen sarkos köcsög maradok! lopott, csalt, hazudott. ennyi... nincs mellé duma, nincs mentség!
@habakuk000: ebben az formában igazat is adok neked, csak akkor azoknak, akiknek a dolguk a jóléti állam megszervezése lenne, miért nem mennek ki tanulmányutakra prosperáló helyekre, ha maguktól ilyen hülyék és rohadtak.
@nincs_itt: nem arról süketeltél, hogy mész csicsikálni, me holnap reggel fitten kell jelentkezned a portásfülkében, átvenni reggel hatkor a szolgálatot?:)))
@öregmatróz: de komolyan Popey, ki vagyok bukva ettől a Gyurcsányt ne jajjozástól, hát ha egyszer választani nincs lehetőség, akkor még 100 év mulva is itt a Varánuszon nyammogunk, hogy mit kellene tenni? hát Orbán minden leendő ellenfelét még szárbaszökkenés előtt vagy karaktergyilkoltatják, vagy "tragikus hirtelenséggel elhunynak"...egyedül Feri nem fél, de
Orbán tőle igen.
@dr. jenőke (jenőke): nem hinném, lásd az előzőt

azt a réteget nincs kedvem - ez nem kedv kérdése, hanem világgazdasági versenyhátrány természetesen - finanszírozni, aki tanulhatna szakmát, dolgozhatna és ami szerintem az egyik legfontosabb, fogyaszthatna, ahelyett, hogy abszolút improduktív módon elveszi azt a sok adót az oktatásból, infrastruktúrából,

s mielőtt összeboronálsz Angyallal, ez nem ezen réteg felelőssége és vétke, hanem mindannyiunké, természetesen nem elhanyagolhatóan politikai elitünké is
@evasanyoca: Az, hogy én mit gondolok róla nem sokat számít. A lényeg az, hogy fletó alkalmas -e az ország vezetésére vagy sem. Nos erre a kérdésre elég egyértelmű a válasz. :)
@evasanyoca: ezt nem kéne, ettől az orbán fél gyurcsánytól, mint Bendegúz a patás ördögtől, ezt nem kéne erőltetni, mert sikítok erősen

orbán kétharmadát gyurcsánynak sikerült összehoznia
@evasanyoca: Azért az elég beszédes, hogy Fletó kapcsán nem vagy finnyás de más jelöltekkel kapcsolatban már igen.
Főleg úgy mókás ez, hogy maga Feri nyilatkoztatta ki, eljöhet az idő, hogy a jobbikkal is összefogjon. :)

alfahir.hu/gyurcsany_ferenc_megorult_osszefogna_a_jobbikkal
@Gábris szomszéd: látom fejlődő képes vagy, köszönöm.:)

a vezetőképességéről csak annyit, hogy ha a geci és az alkotmánybíróság nem olyan fasz amilyen, ako talán az egészségügyi rendszer jobb állapotban lenne.

molnár lajos talán mond neked valamit!
@habakuk000: "orbán kétharmadát gyurcsánynak sikerült összehoznia"

én meg ettől a faszságtól sikítók.

ember, és 2014-gyel mi a fasz van? és múlt heti paksi választással?

neked szedned kéne valamit a gyurcsányfóbiádra!:)
@taga20: ebben a vezetőképességben egyetértünk, ha félreértelek:)

mivel semmit meg nem valósított, amit beharangozott, elég egyértelmű a vezetőkészsége

amúgy gyurcsányfóbiára legjobb a terasz, olyan akácillat van, hogy már csak a táncoló hurik hiányoznak, s itt van a paradicsom
@habakuk000:
.
Évek óta csökkennek az oktatásra fordított költségvetési kiadások. Igaz, csökken a tanulók száma, és a gazdasági válság sem jött jól, de már az alatt a szint alatt van az oktatás finanszírozása, ahol a diákok eredményein is meglátszik a pénztelenség.
abcug.hu/lassan-elszivarog-penz-az-oktatasbol/

„Az elérhető adatok alapján 2014-ig folyamatosan csökkentette a kormány az oktatásra fordított forrásokat. Az OECD-országok viszonylatában Magyarország költötte 2013-ban csaknem a legkevesebbet – 5564 dollárt – egy-egy tanulónak az általános iskolától a felsőfokú oktatásig tartó útjára. Ugyanez GDP-arányosan: míg 2003-ban még a GDP 5,8 %-át költöttük az oktatásra, azóta ez folyamatosan csökkent, 2010 óta meredekebben, és tavaly már ez az arány 4% alatt volt. Ehhez képest Orbán Viktor hétfőn a parlamentben azt mondta, hogy folyamatosan több forrás jut az oktatásra. Hol vannak ezt bizonyító, hozzáférhető adatok?”
hvg.hu/itthon/20160218_oktatasi_allamtitkar_palkovics_laszlo

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt nyilatkozta az Echo TV-nek, hogy az ország 2015-ben már a GDP 6,14 százalékát fordította a teljes oktatási rendszer finanszírozására.

Központi Statisztikai Hivatal: 2015-ös adatot csak 2016 decemberében tud adni. Így a korábbi adatok vizsgálatával kezdték: 2014-ben az oktatásra fordított kiadás 3,8 százalékos volt GDP-arányosan. Ez a szám azonban nem tartalmazza az úgynevezett felhalmozási kiadásokat, oktatási célú beruházásokat, az egyházi és nonprofit intézmények ráfordításait sem. Ha ezeket is beleszámítjuk, kijön, hogy 2014-ben 1660 milliárdot, vagyis a GDP 5,2 százalékát fordították az oktatásra. Ez a 0,9 százalékos eltérés az államtitkár adataitól 300 milliárd forintos különbséget jelent.

Radó Péter szerint pedig nemhogy 300 milliárddal nem emelkedett, de reálértéken 400 milliárddal még csökkent is a költés a 2010-es szinthez képest.
tenytar.hu/hantameter/nott_volna_az_oktatasra_forditott_osszeg#.VzTZ9NSLSt8

.
@habakuk000: nem a kétharmad a baj, hanem amire használták!
@habakuk000: szerinted, ha olyan hatalma lett volna, mint most a gecinek, ako nem tudott volna egy-két dolgot megcsinálni?

persze nem a kertvégében a stádionra gondoltam.

ja és irigylem az akácillatod, te , te..:)

nem baj, én meg nézem ahogy nő a fűvünk. bakker a hétvégén megint nyírhatom:))
@taga20: amúgy 2014 is jó példa, keményen meghekkelte Bajnaiékat gyurcsány, ott óbégatott a szocikat nem szóhoz juttatva a sok dk-s aktivista

a tragédia az, hogy ennek ellenére az összefogásra szavaztam, mielőtt én leszek a felelős a 2/3-ért

b+, nézzetek már meg egy népszerűtlenségi listát

gyurcsány egy felelőtlen pojáca, aki tevékenységével maximálisan segíti orbánt
@habakuk000: ha Gyurcsánynak lett volna 2/3-a, ő is mindent végre tudott volna hajtani, amit elképzelt.
@habakuk000: 2014- ben a fidesz hekkelte meg a választási rendszert.
@Gábris szomszéd:
.
Gyurcsány gyesre is ment. Akkor biztosan ő szülte a gyermeket is.
@dr. jenőke (jenőke): és ezt csak kozmetikázza pl emitündérmesegyurink saját akadémiájának ktsvetése is nyilván

ezek a számok azt mutatják, a gyerekeinknek tőlünk lényegesen kevesebb esélye lesz bekerülni egyenrangú európai polgárként az uniós gazdaságba

orbán rabszolgákat termeltet, ez valódi bűn
@punkfrog: úgy emlékszem, miniszterelnök volt, úgy emlékszem, többsége volt a parlamentben,

nem az a jó vezető, aki jókat álmodik, hanem az, aki mások jó álmaiból reális fejlődést szervez és állíttat elő

orbán ellentétben gyurcsánnyal nem azért rossz vezető, mert nem tudja céljait megvalósítani, hanem azért, mert a belé helyezett páratlan bizalommal visszaélve rossz, magáncélokat valósít meg
@punkfrog: tudod, a Tüskevárban mondta Matula bácsi Tutajosnak, amikor méltatlankodott, hogy ő csak két evezővel tud evezni, hogyasszondja: minek magának két evező, amikor eggyel se tud evezni?

A felvezető után szabadon:
minek gyurcsánynak 2/3, amikor sima többséggel se ment a kormányzás?
@evasanyoca: ez a véleményem nekem is mert öszintébb embernek tartom mint a törpét. amiért itt sokan kinevetnek de nem bánom. sokak szerint a politikus ne legyen őszinte, pedig ha annak látszik akkor az értelmesebbek jobban biznak benne. Gy. renoméját ezek profi módon tönkretették, ennek isszuk a levét máig és még soká.

...azt kaptátok mit megérdemeltek...:(((

kkkk
@habakuk000: aztán telnek múlnak az évek, és a szavazók megtapasztalják, hogy kifosztják, kirabolják letapossák őket, azután jön a következő választás, ahol Gyurcsány már a fasorban sincs, hááááát, ki kap ujból kétharmadot? csak nem?.....már a tegnap is múlt idő, hát még az elmuttnyolcév...nem megyünk ötről a hatra, Orbán meg röhög.
@taga20: sose irigyeld, a szőlő csak most kell újra zöldellni, viszont kurva jó lett a csepegtetős öntöző rendszerem, azt irigyelheted, a kutam is bírja:)

és remélem, irigyelheted azt a töméntelen baktériumomat is, amit szétspricceltem,-lek jobbra-balra.
@DarthVader: "mennyire bírod a magyar nyelvet"

Nálad valószínűleg jobban.

"ennyit fog fel az egységsugarú állampolgár is belőle. Gyurcsány hazudott. Hogy mit, miről beszél, az már nem érdekes. Nekik ennyi az egész beszéd"

Egészen pontosan így van.
@habakuk000: akkor örüljél, hogy jó kezekbe került a 2/3!
Ha nem látod a különbséget, hogy ki melyik irányba akarta vinni/viszi az országot, akkor nincs miről beszélnünk.
@habakuk000: "minek gyurcsánynak 2/3, amikor sima többséggel se ment a kormányzás?"

bazdmeg, aszt hittem, hogy nem fokozod a baromságaidat!

a fenti mondatod kábé olyan, mint mikor az evtársak avval kérkedtek, hogy a földön, ako mégcsak egyötödén vőlt szocializmus, de öt év múlva egyhatodán, tízév múlva egytizedén lesz:)))
@taga20: legalább valami jó zenét kütté vóna..:))
@habakuk000:
.
Rossz a logikád, vidd vissza és cseréltesd ki, ha van még rajta jótállás.

Az ötven százalék egyenértékű az egy evezővel, ezért helyesen: minek Gyurcsánynak 75, ha az 50 sem alkalmas.
A tartalmi mondandóddal most nem vitatkozom, csak megjegyzem: elakadt a bakelitlemezeden a tű.
@evasanyoca: én nem azért piszkálom Angyalt, mert maga szerint hisz az ő istenében, hanem azért, mert az én elképzelésem szerinti istenével nem férnek össze ordas gondolatai

engem nem zavar, ha híve vagy gyurcsánynak, csak az általam valótlanságoknak vélt fényezés ellen pampogok

nagy valószínűséggel nincs jogom belekötözködni, hiszen Angyal a maga elképzelte istenében hisz, ahogyan te is a magad elképzelte gyurcsányt tartod orbán méltó ellenfelének

nincs értelme ezt folytatni, főleg úgy, hogy nekem is megvan ebben a kérdésben a magam konok, kemény elképzelése, ha úgy tetszik, hite
@Gábris szomszéd: Gábor, ez így csúsztatás, a más jelöltekkel az csak a Jobbikot és benne Vonát jelenti, megírtam miért nem szimpatizálok velük.Ha konzervatív hős, vagy bármely más párti hős jelenne meg, az is pártolnám, nemcsak Gyurcsnyt, csak a Jobbikkal nem közösködöm. Ez beszédes.
@dr. jenőke (jenőke): akkor ismét megelőztem korom, feljebb a válasz:)
@habakuk000: nem vagyok gyurcsányista, most írtam meg erről a véleményem Gábornak, csak egyszerűen nem látom a fényt az alagút végén, és akkor már a kisebbik rosszt, ha lehetne.
@atpijkamo123: egész pontosan te is ennyit fogtál fel belőle.
@öregmatróz: "Gy. renoméját ezek profi módon tönkretették"

Gy. renoméját gy. tette tönkre. Egyrészt a ronda hazudozásával az ország "pompás" gazdasági helyzetéről, megszavazott 5 éves adócsökkentési törvénnyel, majd a választások utánni azonnali adóemelésekkel. De ez nem is lett volna nagy baj, mások is csinálják. Az óriási baj az volt, hogy be is vallotta, hogy hazudott. Ilyet politikus nem tehet. Nem a hazugságot, hanem annak bevallását.
@punkfrog: Én pontosan felfogtam. Viszont te árnyalatnyit se fogtad fel, hogy itt nem rólam beszélünk.
@taga20:
.
Mi?
És hogy jön ez @öregmatrózhoz?
Nem értem.
@parti_giano: a méha, az mi? nőstény görény, vagy mi a bánat?:))))
@habakuk000: "orbán ellentétben gyurcsánnyal nem azért rossz vezető, mert nem tudja céljait megvalósítani, hanem azért, mert a belé helyezett páratlan bizalommal visszaélve rossz, magáncélokat valósít meg"

Ez így igaz. Annyival árnyalnám, hogy szerintem o. sokadrendű célja, hogy a gzdaság dübörögjön, de a sok rossz tanács, amit a seggfej matolcsitól kap, és a sok rossz döntése ennek az ellenkezőjét eredményezi.
@atpijkamo123: te tényleg nem érted.az a beszéd egy zártkörű rendezvényen hangzott el és a saját pártját próbálta észre téríteni. egy választási győzelem után a kormányzás kezdete előtt!
tényleg főben járó bűn.
Orbán meg sose hazudutt! "oszt jó napot!"
nyeled a fidesz propagandát és még büszke is vagy rá!
@punkfrog: nincs miről beszélnünk, mert két malomban őrlünk

én pénzt termelek, nekem senki nem ad, ha nem termelek pénzt, éhen halok jó néhány tucat családdal egyetemben

ebből kiindulva a gondolkodásom faékszerűen egyszerű:

van eredmény vagy nincs eredmény illetve pozitív vagy negatív az eredmény

az, hogy ki milyen irányba akarta vinni az országot, számomra irreleváns.

Ami jelentős, az a következő kérdés: hová vitte?

gyurcsány orbániába sodorta, orbánt pedig látjuk, bár úgy gondolom, nem is nagyon látjuk még ma, mennyire lerobbantunk

mert teszem azt, ha eltekintünk a gazdaság kifehérítésétől, - amiben orbánék kétséget kizárólag jelentős tevékenységet végeztek, ugyanakkor gyurcsányék alatt ugrásszerűen nőtt a feketegazdaság, bár ez csak részben az ő és Draskovics érdeme - csodákat tapasztalhatnánk kiskereskedelmi forgalomban, beruházásokról, egyebekről inkább szemérmesen hallgassunk, de ez mostanában már véleményem szerint másodlagos probléma az oktatáshoz, a munkaerő-gazdálkodáshoz képest, egyszerűen minket senki nem fog eltartani, ha így folytatjuk, és ez nem évtizedes hanem pár éves intervallum kérdés
@taga20: nyelem a krusovice búzát. oszt ni, feltűnik egy muslica, tagus muslicusnak nevezem el.
@Gábris szomszéd: "fletó alkalmas -e az ország vezetésére vagy sem. Nos erre a kérdésre elég egyértelmű a válasz."

Igen, egyértelmű: nem alkalmas. Ezt 5 év alatt világosan bebizonyította.

De akadémikus a kérdés, ilyan magas elutasítottsággal nem nyerhető az ő oldalán választás.
@parti_giano: csütörtök este féltizenegy felé?

és mi még aszt gondoljuk, hogy árpi az élet császára??:)))
@habakuk000: szedd össze magad, nem kell mindig kockát vetni, mert a rubicon nem az eger patak.
@parti_giano: mindig ki kell tenni a t-t?
@punkfrog: "az a beszéd egy zártkörű rendezvényen hangzott el és a saját pártját próbálta észre téríteni."

Teljesen mindegy, hol mondta. Ilyet egy politikus nem mondhat.

"tényleg főben járó bűn."

Igen, a hazugság a szavazók szemében főbenjáró bűn, ha rá lehet biznyítani.

"Orbán meg sose hazudutt!"

Pontosítanám: o.-ra sose bizonyították rá, hogy hazudott. Én tudom, te tudod, minden értelmes ember tudja, az átlag szavazó viszont nem tudja.
@atpijkamo123: áruld má el, mielőtt bedobom a szunyát, hogy ha te olyan egyenes arc vagy, ahogy előadod, ako hogy van az, hogy délelőtt 122 vagy, délután meg 123?
@habakuk000: "mert teszem azt, ha eltekintünk a gazdaság kifehérítésétől, - amiben orbánék kétséget kizárólag jelentős tevékenységet végeztek, "
mi van???
ha szerinted a "state capture" a gazdaság fehérítését jelenti, akkor igazat adok neked!
Eddig azt hittem, csak a fidesz fasszopói korlátoltak a végtelenségig. Most látom, hogy gy. hívői sem értenek semmit az egészből.
@atpijkamo123: melyik dübörgő gazdaságról beszélsz? szlovák?
lengyel?
lett? észt?
bolgár?
román?
vagy lassan macedón, albán esetleg montenegrói?

ezek utcahosszal húztak, húznak el mellettünk, felkészül lassan Koszovó
@atpijkamo123: a gecinek bírósági papírja van róla, csak a teljesség kedvéért.
@habakuk000: "ezek utcahosszal húztak, húznak el mellettünk, felkészül lassan Koszovó"

Pontosan így van. Ezzel nem mondtunk ellent egymásnak.
@habakuk000: erre meg nem is találok szavakat:
"az, hogy ki milyen irányba akarta vinni az országot, számomra irreleváns."
majd rájössz, ha a te ágazatodat is lenyúlják.
@taga20: hazaértem, négy nap után. holnap már kora reggel gdp-t tolok, ha már az esztergályosok gyöngye egy cecilia.
@atpijkamo124: nem mondod, hogy ti 124-en vagytok! haver, belőled egy is bőven elég:))
@punkfrog: pénztárgépek, fordított áfák, csökkentett áfák, gabona, hús, tej, stb, 2017-től kenyér, liszt stb, ekáer rendszer, ami mind mind működik, és kurva jól működik szó mi szó

ezekről még nem hallottál? nem hinném
@parti_giano: na jól van, megengedem, hogy felpattincs egy újabb köbányait:))
@taga20: "belőled egy is bőven elég"

Megtisztelve érzem magam. :))
@atpijkamo126: a megfigyelős performanszra, ha nem csal a memóriám.
@punkfrog: nyúlják most is, félek is erősen, de ez nem függ össze azzal, hogy jelentősen fehéredik a gazdaság, nem dübörög, lófaszt mama, csökken szerintem, csak ezt most még kompenzálja a fehéredés okozta többlet a bázis adataihoz képest
@atpijkamo123: túl nagy dolgot gondolsz a politikusokról. azok nem istenek. lehetnek ők is emberek, vagy lehetnének. nem csak az "emberek"-nek kellene beszélniök.igenis bevallhatják ha hibáztak. inkább magyarázza el mit akar, mint állandóan azt szajkózza, hogy jól lesz az "embereknek"
@atpijkamo125:" Ez így igaz. Annyival árnyalnám, hogy szerintem o. sokadrendű célja, hogy a gzdaság dübörögjön, de a sok rossz tanács, amit a seggfej matolcsitól kap, és a sok rossz döntése ennek az ellenkezőjét eredményezi"

ebből arra következtettem - lehet nem jól-, hogy szerinted dübörög a magyar gazdaság
@habakuk000: "pénztárgépek"

:)) Azt csak azért csinálták, hogy több adót szedhessenek be, és többet lophassanak el. Teljes véletlenség, hogy a gazdaságra pozitív hatással is van.

Arra emlékszel, milyen nagy fejetlenség volt a bevezetésekor?

Az egész gazdasági modelljük hirtelen ötletekre épül. Stratégia nincs, csak taktika.
@atpijkamo123:" Igen, a hazugság a szavazók szemében főbenjáró bűn,"

hát a hülyébbjében, igen.
@atpijkamo127: te ez a számolásos hülyeséged, csak neked vicces, eszt remélem vágod?
@atpijkamo123: és a törpe hazugságai nem bűnök a hívői szemében?????
@atpijkamo123: igen csak csodálkoznál, ha meghallgatnál egy fidesz kormányülésről készült hangfelvételt!
ja, hogy ilyen nem készül!!!
ezért ott minden rendben van.
orbán okos, gyurcsány hülye!
logikából ötös!
@öregmatróz: öreg 123 már nem létezik, mingyá jön a 130-as.

és még matolcsi a beteg:))
@öregmatróz: "hát a hülyébbjében, igen."

És mennyi is az átlagszavazó IQ-ja? Családonként havi 3000 Ft látszólagos rezsicsökkentéssel meg lehet vásárolni a szavazatát.
@dr. jenőke (jenőke): deeee jóóóóóóóóóóóó......:))
@atpijkamo129: ebbe igazat adok neked.

evvel vették meg a legtöbb "embert".

a környezetemben is ez a legnagyobb érv melletük...

sajnos...:((
@atpijkamo128: szerintem az azért stratégia, hogy csinálok egy reprivatizációt, magyarul einstandolok majd minden jövedelmezőt

abban egyetértünk, hogy ezt a "magasztos célt" csapongva, előkészítetlenül, napi taktikák bevetésével valósítják meg
@habakuk000: ezek is csak a fidesz érdekeit szolgálják. gondolkodjunk, Béláim!
mind a költségvetés számára kedvező irányba hatnak. minden fillér számít.
@punkfrog: "orbán okos, gyurcsány hülye!
logikából ötös!"

A gy hülye, ez nyilvánvaló. Eggyest érdemelsz logikából, ha ebből az o. okos jön ki neked.

Egyébként o. bizonyos területen valóban ügyes, populista lózungokkal maga mellé tudja állítani a szavazók többségét. A menekültellenes uszító propagandájával legutóbb 53% támogatottságot ért el. (Ekkor én nagyon elszomorodtam.) Ciklus közepén ennyi még senkinek sem sikerült.
@parti_giano: de most komolyan kérdem, kérdezem, a francba a sok tűszeművel, az helytelen, hogy korom? szégyen nem szégyen, nem tudom:(
@öregmatróz: nem segítek, csak annyit, hogy nézd a nickneveket.

na jóéjt mindenkinek, me kora reggel csörög a vekker:)
@taga20: jaa, most vettem észre a számokat.

ügyes....
@habakuk000: Tovább szélesíteném: Mindenhova a saját embereit ülteti, lebontja a fékek és ellensúlyok rendszerét, a saját céljaira formálja a jogrendet, szavazást, hogy aztán hosszasn fenntarthassa uralmát, és mindent, ami nincs lebetonozva ellophasson, meg azt is, ami le van betonozva. De én ezt nem nevezném stratégiának.
@punkfrog: ekkora elfogultság már nekem fáj:)

tulajdonképpen éhen is dögölhetünk így országosan nyugdíjastul, tanárostul, orvosostul, mert az a kurva kifehérítésből eredő többlet-adóbevétel a mocskos fidesz érdeke

na szóval, vitánk arról szólt, hogy megjegyeztem, a fidesz - ellentétben a szocikkal - komoly eredményeket ért el a gazdaság kifehérítésében, amit te először nem értettél, másodszor a fidesz úgyis ellopja örök bölcsességgel degradáltál, ami igaz ugyan, de nem ez volt a kérdés tárgya.

ebből számomra egyetlen logikus válasz adódik, szép álmokat mindenkinek!
@öregmatróz: "és a törpe hazugságai nem bűnök a hívői szemében?"

Engem is meglep, hogy nem.

A gy. hazugságai sem zavartak senkit, míg nyílt színen be nem vallotta.
@öregmatróz: "bevallhatják ha hibáztak"

Igen. És akkor le is mond. Ez itt nem divat.
@habakuk000: a fidesz intézkedései nem a gazdaság fehérítését szolgálják!
még véletlenül sem.
sokkal nagyobb károkat okoznak, annál, mint ami véletlenül fehéredik.
csak egyet mondok.
a manyup szétverése ( nem is a 3000 milliárd, pedig az is a költségvetés 10%-a!!!!, ami a hülye gyurcsány alatt még meg volt!), hanem a nyugdíjrendszer bedöntése ami nemsokáta a fejünkre szakad!
de ők fehérítenek szerinted!
NEM!
csak a saját érdekeiket nézik!
"A gy. hazugságai sem zavartak senkit, míg nyílt színen be nem vallotta."

Ezt kibontom. Mikor gy az 5 éves adócsökentési törvényt visszavonta és adót emelt a választás megnyerése után, na akkor kellett volna kimenni az utcára gyújtogatni. Az egységsugarú szavazót ez nem zavarta. Mikor közzé tették az öszödi beszédet, akkor viszont felkelt az ország, mintha addig nem tudták volna, hogy hazudott nagyokat.
@punkfrog: "a manyup szétverése ( nem is a 3000 milliárd,"

Erről mondanék pár szót. Annak nem sok értelme van, hogy adósságban úszik az ország, közben 3000 milliárdot félretesz.

1. 3000 milliárdot kölcsönveszek 7% kamatra, közben kikölcsönzöm 6% kamatra. Ez sehogy sem racionális.

2. Az EU keménykedett, hogy az a pénz, ami a manyup-ba megy, az is növelje papíron a hiányt.

E kettőből kifolyólag logikus lépés volt a manyupot felszámolni. Persze az egészet azonnal az államadósság csökkentésére kellett volna fordítani, nem pedig felélni a felét.
@atpijkamo135: te mostanában miért szoktál kimenni gyújtogatni?
ja, hogy semmiért!
most nincs olyan ügy ami ennyire feldühítene!
OK!
bezzeg az adócsökkentési törvény visszavonása, na azért lángolni kellett volna Budapestnek!
@punkfrog: "te mostanában miért szoktál kimenni gyújtogatni?"

Hát az elmúlt 6 évben heti rendszerességgel lett volna rá indok.

Mondom, hogy az egységsugarú szavazónak nem az számít amit tesz, hanem amit mond. gy-nál is, o-nál is. Evvan. Ne engem okolj!
@punkfrog: :)))

nagyon vicces vagy, de sokat tanulok tőled:

a fidesz megfordítja a gabonák áfáját, néhány év alatt nagyjából kitisztul a piac, csak nagyjából, mert egy évig divat volt a kompfelárral játszani, s sok paraszt még idén sem meri papíron eladni a megtermelt cuccot, akkora volt az áfás korszak fekete részaránya, na szóval istensetudja hány milliárd kerül be a ktsvetésbe, szóval ez nem fidesz intézkedés, hanem véletlen fehéredés, biztos az aszály tette vagy a sok eső, még véletlenül se a fidesz

értem én, az ekáernek meg aztán abszolút nincs köze a fideszhez, hiszen számítógépeken kell bejelenteni, s köztudomású, hogy orbán viktor nem ért a számítógéphez, az meg csak kurva szerencsés véletlen, hogy ezek az adatok valahogy bekerülnek a nav rendszereibe,- hogy miért, ki tudja, de ha már ott vannak, akkor néha unalmukban összehasonlítgatják a bevallásokkal. s láss csodát, azannyát, több adó lett bevallva és befizetve, ennek a nagyfejű Tállainak is bolond szerencséje van, kimegy a Mezőkövesd meccsre, és nem pont egy másfél tonnás autóval jön az ellenfél 3,6 tonna összsúlyú csapata, no asszondja a Tállai, ni mán egy ilyen kis autóba ilyen sok focista fér be, akkor cukorból vagy étolajból még több, milyen jó lesz ez a plusz bevétel focimezekre, szigorítsunk csak...

de ez nem fidesz intézkedés, még véletlenül se, ezt a gyurcsány már a csillebérci úttörőtáborban megálmodta, ebből tartott szemináriumot a főiskolai kisz titkároknak, s a szemét orbán nem lenyúlta ezt a fajin kis álmot?
@atpijkamo95: Meg a devizahitelesekre, akiknek a költései igencsak hiányoznak a gazdaságból.
@Gábris szomszéd: Az más tészta.

2006-ban 14% forintkamatra felvenni hitelt hülyeség lett volna. Logikus volt 3% devizára.

Ami nem volt logikus:

1. Aláírni olyan szerződést, amit a bank bármikor egyoldalúan módosíthat.

2. Nem tudni, hogy ezzel nem csak hitelt vesz fel, de szerencsejátékot is csinál, fogad arra, hogy nem sokat gyengül majd a forint.

3. Kimaxolni a törlesztőt, nem hagyni kis tartalékot az esetleges árfolyamváltozásra.

4. Kormányzati és bankfelügyeleti részről erre nem figyelmeztetni az embereket.

5. Bankok részéről a 2008-ban megnövekedett kockázati felárat rátolni a hitelfelvevőre. Kormányzati részről ezt egy szó nélkül hagyni.

Normális helyen a Libor-ra (vagy bankközi alapkamatra) ráraknak 2%-ot, és azt fizeti a delikvens. Mindenki boldog.
@Fabius:

"MSZP, szedd már össze magad!"

Komolyan... mi értelme van ennek? Ezek egyszerűen széjjel vannak. Az asztali morzsákat szedegetik össze maguknak az asztal alatt, amíg nem néz oda a gazda.
Már nem többek, de még nem kevesebbek, csak elszívják a levegőt a többiek elől.
@atpijkamo96: "4. Kormányzati és bankfelügyeleti részről erre nem figyelmeztetni az embereket."

2006-ban vettem fel deviza alapú hitelt. Közjegyző felolvasta a szerződést, megkérdezte értem-e. Értettem. Azt is, ha változik az árfolyam, változik a törlesztés. Előtte azonban számoltam és gondolkodtam, de nem gondoltam még álmomban sem, hogy így elszalad az árfolyam. A gazdasági válságot sem lehetett még 2006-ban látni. A hitel felvétele előtt azonban átgondoltam, mi lenne, ha a törlesztő részlet duplájára nőne, tudnám-e fizetni?
No erre senkit nem fognak a jövőben sem figyelmeztetni, lásd csok, meg 10+10 millás hitel. Most sem mondja az állam senkinek, hogy gondolja át, ha beüt valami a családi költségvetésbe, akkor tudja-e fizetni a hitelt. Sőt azt sem mondja, hogy lehet erre a veszélyre biztosítást is kötni. A biztosító erről egybként korrektül tájéoztat, lehet biztosítást kötni, de annak ára is van. Erről sem az államnak kell gondolodni. Az állam azt se mondja, ha nem sikerül a törlesztés, akkor el is lehet a nagy lakást adni, és venni valami szerényebbet, közben meg megszabadulsz a hiteltől is.

A godolkodás ez idáig ( de nem lehet tudni mit hoz a jövő ) nem állami monopolium. Szóval nem kéne a felelősséget mindig másokra tologatni, néha saját fejjel is lehetne gondolkodni.
@atpijkamo133: "A gy. hazugságai sem zavartak senkit, míg nyílt színen be nem vallotta."

Nem nyílt színemn vallotta be, meg nem vallott be semmit.
Mindössze azt mondta, nem megy, hog a kormány azt propagálja, "jobban telesítünk", közben meg az ország egyre jobban lemarad.

Nem ismerős? Látod-látod, hogy nem látod? Mármint a különbséget.
@atpijkamo134:hát, igen.
Nálunk még nem normális a politikai kultúra.....:(((
@jaegtoer:

én meg annak örülök, hogy megoldódni láccik a légierő kérdése. itten mán mindenki helikopter, csak én vagyok hüje. ars longa vita brevis.
@habakuk000:

kurtán-furcsán kéntelen vagyok bevallani immáron kb. százaccor, hogy én erre a hüje fletora fogok szavazni (ha megérem), oszt a többi meg le van szarva. maga szerint az ariel vagy a tomi jobb-e?
.
'''''A még nem jogerős ítélet szerint a doktor a fürdőkádba vonszolta az öntudatlan nőt, meztelenre vetkőztette, és a magával vitt lúgot a nemi szervére csorgatta. Majd végignézte a pusztítását. Aztán pokrócba csavarta a félholt áldozatot, és magára hagyta. Erika pokoli fájdalmakon, és számtalan műtéten esett át azóta. A lúg, amivel támadója lelocsolta, szétroncsolta a nemi szervét. A nő szexuális élete véglegesen korlátozottá vált.'''''

Négy év szabadságvesztésre ítéltek a volt szeretője megcsonkításával vádolt orvosigazgatót első fokon. A nem jogerős döntésnek az is része, hogy a vádlottat 5 évre eltiltották a hivatása gyakorlásától.

888.hu/article-vegignezte-ahogy-a-husat-lemarta-a-testerol-a-lug?source=hirkereso
.
@atpijkamo134: látom elég jó hideg logikád van.
Tudnál valami megoldást a kicsit gyorsabb boldogulásunkra?
Mer' nekem már nincs sok időm, és szeretném az unokáim jövőjét biztonságban látni.
......:(((((.
@hacsaturján:

"én meg annak örülök, hogy megoldódni láccik a légierő kérdése. itten mán mindenki helikopter"

Csak semmi irigykedés:)
@dr. jenőke (jenőke): kész horror....

És csak 4 év....??
1: az a baj hogy azt szoktátok meg hogy egy ellenzéki párt olyan mint a fidesz 2010 előtt. Én örülök hogy nem, bár vicces lenne szembesíteni a fideszt a saját pondrói mivoltukkal.

2: ha valahol azt mondom egy haveromnak hogy "akik szerint a gyerekpornó jó, azok nagyon betegek", de ebből kiragadják hogy "a gyerekpornó jó", had ne én legyek már a balfasz
@öregmatróz: "Tudnál valami megoldást a kicsit gyorsabb boldogulásunkra?"

:)) Többet is.

1. Rövidtávú politikai céloktól mentes, becsületes, hozzáértő emberekből álló szakértői kormány. Pénzügyminiszternek valaki, aki közgazdaságtant tanult, és megértette, és van gyakorlata. Stb. A legjobb példa rá az egyébként emberileg libaügyben vállalhatalan Bajnai kormánya.

2. Kölcsönkérni egy volt kormányt valamelyik szomszédos országtól, aki előbbrevitte az ottani gazdaságot, és nem fuldoklott a korrupcióban.

3. Vagy akár az utcáról berángatni pár becsületes járókelőt. Legalább a szándékuk jó lez, és nem lopnak.
@látjátok feleim szümtükkel: "Nem nyílt színemn vallotta be"

Teljesen mindegy, suttoghatta is valakinek a fülébe, lényeg, hogy hangfelvétel készült róla. Egy politikus nem vallhatja be a bűnét, vagy azonnal le is kell mondania.

Jobb helyeken le is mond, ha kiderül, hogy elszúrt valamit. Itt az sajnos nem divat.

"Látod-látod, hogy nem látod?"

Miből gondolod, hogy bármit is számít, hogy én mit látok? Cseppet sem hasonlítok az egységsugarú átlagszavazóra.
@atpijkamo96:
.
Szakértői kormány?
Jól hangzik, de nem igaz. Csak arra jó, hogy a kevéssé informált, de egyébként jóindulatú szavazókat félrevezesse.
Kormány alakítása előtt elképzelhető, hogy minden felelős posztra jelölt szakértő, azonban kormányra kerülés esetén minden döntés politikai kell, hogy legyen.
És ez a történet sem arról szól, hogy kinek a zsebét kell megtömni, de arról sem, hogy az elvtelenség ír felül minden szakmainak tekintett problémát.
.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
.
A lúgot a sav közömbösíti.
Egyébként ez rosszabb, mint K.L. esete.
@atpijkamo96:

örömmel konstatálom, hogy kegyed is egy "egyéniség". mi a véleménye az ufokrul?
@dr. jenőke (jenőke):

maga meg egy komplett kispolgári csökevény.
@látjátok feleim szümtükkel: "ha változik az árfolyam, változik a törlesztés."

Na ugye! Mondtam, hogy nem figyelmeztettek mindenre. Arra nem figyelmeztettek, hogy ha változik a banki kockázati felár, azt a bank rád fogja tolni.

Ha az árfolyam 40%-kal nő, a törlesztő is 40%-kal nő.

Ha a kamat 1%-kal nő vagy csökken, a törlesztő 10%-kal nő vagy csökken. A kockázati felár 6%-kos növekedése 60%-kal növelte a törlesztődet.

Ezért nőtt összesen a törlesztőd 40% helyett 100%-kal. Erre a lehetőségre senki nem figyelmeztetett téged.

Egyébként a német, osztrák, olasz banknak az anyabankjától kellett volna hitelt felvennie, ott nem nőtt lényegesen a kockázati felár. Csakhogy inkább a devizahiteleseket szopatták meg, minthogy egy kis kockázatot bevállaljanak.

Egyébként a CHF alapkamat csökkent 2% százalékkal, de a törlesztődet ennek megfelelően nem csökkentette a bank 20%-kal. Az nekik talált pénz.
@atpijkamo96: hááát a becsületes ember bevallja, hogy hazudott, tehát már nem jó.
Vald be, hogy Neked sincs elképzelésed ennek az infernónak a megoldására......
@hacsaturján: Ha ufókról, homeopátiáról, perpetuum mobileről, vízhajtású autóról, stb. hallok, kikapcsol az agyam. A szervezetem nem hajlandó értékes ATP-t áldozni hülyeségeken való gondolkodásra.
@öregmatróz: Töredelmesen bevallom, az egyetlen megoldás egy forradalom lenne. Utána alkotmányozó nemzetgyűlés.
@hacsaturján:
.
Sajnos nem. A kispolgárság egyik ismérve az anyagi biztonság.
Ez jelenleg nem biztosított.
A "csökevénység" csak a szocializmusban volt értelmezhető. Hogy most mi van?
Illiberalizmus. Értelmezd ahogy akarod.
@jaegtoer:

"csak elszívják a levegőt a többiek elől"

Valami hasonló véleményen vagyok én is.
@dr. jenőke (jenőke):

"Sajnos nem. A kispolgárság egyik ismérve az anyagi biztonság."

Az intellektuális biztonság már nem is elég? Belátom, hogy korgó gyomorral nehéz azon meditálni, hogy van-e és milyen ma a kispolgárság. Sőt! Van-e polgárság? Miben rejlenek ismérvei? A kultúra meghágása egyenértékű-e a fehérvári huszárok tetteivel? És innen már csak egy kis lépés Lánczi.
Tudom még sorolni:(
@taga20:

Az MSZP is nagy vehemenciával cserélgette anno az FKFV-s kukás kocsikon, meg a hótolókon a sárga "szirénákat".
Volt harminc ezerért is, de ők ragaszkodtak a száztízezreshez.

A Dokinak csak 12 pont a hátrány, az meg GP-éknél édes kevés.
A francia futam egész izgalmas volt. Most néztem a VB állását, az első nyolc helyezetből hét spanyol!!!
@hacsaturján: na mostan itten az a baj, hogy én is rászavaztam 14-ben listán (egyéniben azért nem, mert a megye akkori legnagyobb tolvaját indították, így piti tolvajt választottam, de mára már a fideszes legények megoldották ezt a dilemmát) - nem is lettünk büszke többség - és kizárásos alapon rájuk fogok szavazni 18-ban is, ha ugyan leszek olyan állapotban, hogy szavazhassak

de adassék meg számomra az a lehetőség, hogy legalább szidhassam
@atpijkamo96:

kegyedbül hijányzik a fantázijára való hajlam, kérem ne csudálkozzék!
Most hallottam hogy a csuti kisvasút már Diósdig lesz meghosszabbítva 9 milliárd forintból.

Persze lehet itt még finnyáskodni, hogy jajaj, csak a Gyurcsányt ne.
Csak most már azt is észre kellene venni, hogy a g..i már a gyerekeink, unokáink jövőjét lopja. Amit meg nem tud ellopni, azt elveri haszontalan dolgokra, közben meg szarrá adóztat bennünket.
Szerintem most kéne megállítani, mert holnap már késő lesz, ha nem a Gyurcsánnyal, akkor nem tudom hogy kivel. Szerintem nincs más.
@hacsaturján: Ha az a fantáziára való hajlam, hogy "megcsináljuk", "megreformáljuk" és utána nem történik semmi, akkor ez valóban hiányzik belőlem.

Ha az a fantáziára való hajlam, hogy hánymillió-féleképpen lehet a kedves állampolgárokkal kibaszni, hogy közben én jól megszedjem magam, ez is teljességgel hiányzik belőlem.

Én olyanról fantáziálok, hogy a megválasztott vezetőink teljes mellszélességgel az ország érdekeit szolgálják, közben megelégszenek a kurvamagas fizetésükkel és nem lopják szerteszét az országot...
@atpijkamo96:

Te ugye nem a ma, és holnap is tol vagy?
@Oxica: "a csuti kisvasút már Diósdig lesz meghosszabbítva 9 milliárd forintból."

Az én modellvasutam tízerszer olcsóbb, és minden egyes forintjáért én dolgoztam meg. De a vicces kis törpe házi vasútját megbocsátanám neki, még meg is fejelném plusz egymilliárddal, ha megelégedne ennyivel, és nem a romlásba vezetné az országot a saját meggazdagodásáért.
Nem is tudom már, ki írta valamikor tavaly, hogy az mszp olyan, mint az az elszegémnyedett egykori gazdag faszfej, aki egyszerűen nem képes elfogadni, hogy immár ős is csak egy szegény ember, ezért továbbra is ugyanaz a faszfej marad, mint előtte - csak immár a kutya se figyel rá...
Egyszerűen valami elemien látványosan nem tudták 2014 óta feldolgozni, hogy egy kis-középpárt lettek, akik ellenzékben vannak. Nagyjából nulla ma parlamenti teljesítményük, a közéletben alig-alig jelennek meg, új arcokat, pláne új generációt egyáltalán nem lehet felfedezni, lendület, elszántság nulla... szerintem tényleg az az A tervük, hogy hagyják, hogy a fidesz az ország gazdasági/szociális/társadalmi viszonyainak folyamatos rontásával, a századelő urambátyám-dzsetrivilágának rekreációjával, a lopás egyre nyíltabb felvállalásával stb. annyira erodálja a saját bázisát, hogy 2022-ben már így, nulla teljesítménnyel is vonzóbbak legyenek, mint vityáék. És akkor majd megjelennek ugyanazok az arcok, akik anno akkorát buktak...
... aztán majd pislognak, amikor ez a forgatókönyv kurva nagyot bukik.

Az a legnagyobb baj, hogy hiába jut el az ember a felismerésig, hogy ennek a bűnbandának, aki jelenleg "kormánypárt" néven élősködik az országon, kurvára húznia kellene a faszba, és örüljenek, ha élve megússzák - egyszerűen nincs az a - reális győzelmi esélyekkel rendelkező - párt a mai magyar politikai palettán, akiről elhinné, hogy kormányra kerülése után azon fáradotzna, hogy lebontsa a fidesz által felépített, antidemokratikus, a lopás és elmozdíthatatlanság megkönnyítésére fókuszáló rendszert, nem pedig köszönné szépen, és beülne vityáék helyére, hogy "akkor most 4/8 évig mi lopunk!"
@Oxica: "ha nem a Gyurcsánnyal"

Azzal tuti nem.

"akkor nem tudom hogy kivel."

Én se tudom.

"Szerintem nincs más."

Akkor meg vagyunk baszarintva.
Hm. Mégsem megy az a jobban teljesítünk program? Mi lesz ennek a vége?

"Az építőipar egyelőre egyre csak lefelé tart, márciusban már 33,9 százalékkal kisebb volt a szektor teljesítménye, mint tavaly ugyanekkor."

Pedig új hús igyekszik bekebelezni az építőipart, de lehet, hogy nehány új stadijony, és egy-két szálloda építése fellendítheti ezt az ágazatot.

index.hu/gazdasag/2016/05/13/negyedeves_gdp/
.
Van egy felmérés: ÖN MIT SZERETNE?

Uberezni: 23620
Taxizni: 2151

Sikerült maguk ellen fordítani majdnem mindenkit.
Például a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi lezárása gyalázatos húzás volt.
Az üllői úton sem nagyon haladt a forgalom, így nem csak a repülni vágyók jártak rosszul.

Miért nem valamelyik, vagy mindegyik kormánytagot zárják körül néhány órára a taxijaikkal? ők vannak döntési helyzetben.
Egyébként megmondom, hogyan lehet a fideszt 18-ban legyőzni. Az induló pártok minden egyéni körzetben megegyeznek, hogy kinek az embere indul, aki a legvalószínűbb, hogy nyer, akár független is lehet. Mást a kiválasztott ember ellen nem indítanak. Így a körzeteket legalább 60%-ban viszik, de 90 fölötti százalékot is vízionálok. Listás mandátumban 40% lesz a fidesz, összesítettben valahol 40% és 20% között.
@dr. jenőke (jenőke): Én azt nem értem, miért kellne az utazóközönséget megkérdezni? És ha ezt vagy azt mondja, akkor mi van?

Egyszerűen egyenlő esélyeket kell adni a fuvarozóknak, és győzzön a jobbik, az utazóközönség majd a lábával szavaz. Az infrastruktúra megteremtése az állam feladata, nem a kézivezérlés. Az már kádár idejében megbukott.
@hacsaturján: inkább üvöltsön, mint a farkát csóválja,

az olyan snassz
@hacsaturján: habár a rének hangja se pacsirtadal az illatozó mezőkön:)

pedig milyen prímán dalolhatnának a rének a holnapi csíki búcsún, még szép sárga sálakat is kaphatnának, mint a vonatozó zarándokok
.
HARRACH Péter frakcióvezető azért ellenzi az MNB költekezéseinek nyilvánosságát, mert az „rosszindulatú csúsztatásoknak” enged teret.

24.hu/belfold/2016/05/13/harrach-a-vasarnapi-boltzar-eltorlese-nem-a-kdnp-veresege-hanem-a-dolgozoke/

Lehetséges a valóságnál rosszabb színben feltüntetni a történteket?
@atpijkamo96:
.
Ez egy bibliai történetre hajaz.
Gondolj Zsuzsannára és a vénekre.
Az érdeklődés és a kíváncsiság csaknem azonos fogalmak, bár a vének esetében a kíváncsiság a domináns.
@atpijkamo96:

Most vettem észre alig burkolt kívánságod.
Ne győzzön a jobbik. Jobban szeretném, ha a rátermettebb (nem a rádermedtebb!) győzne.
@dr. jenőke (jenőke): Nem.

De tudod mit? Ha a fidesz és a jobbik között kellene választanom, az utóbbit választanám. A mantráik között (mert programot nem látok) nincs is nagy különbség.
Mariann! Gazoló!

Lehet megköszönni a serényen dolgozóknak, hogy összeadóztunk nektek egy kis játszóteret, hogy ne legyenek unalmasak a hétvégéitek!

Taga köszöngetheti a forma 1-et, azt is mi fizetjük keményen.

index.hu/belfold/2016/05/13/meszaros_lorinc_mar_simicska_kezilabda_csapataba_is_betette_a_labat/

Én május 1-i felvonulásokat szeretnék sörrel és virslivel, mert a csíksomlyói bucsu mindig felborítja a lelkivilágomat.

Amúgy is jön vissza a szocializmus, mert kezdődik ismét a hazai buszgyártás, igaz másfélszer olyan drágán, mint a külföld, de nem baj, majd átcsoportosítunk rá az oktatásból és egészségügyből támogatásokat
@látjátok feleim szümtükkel:
"Az állam azt se mondja, ha nem sikerül a törlesztés, akkor el is lehet a nagy lakást adni, és venni valami szerényebbet, közben meg megszabadulsz a hiteltől is. "

ebben abszolút bizonyos vagy? az igazi kapitalizmusban a hitel és annak tárgya a szerződés megkötésének pillanatában szétválik és te tartozol akkor is ha eladod aszt a tárgyat (vagy akármit) amit a hitelből vettél

ezért nem megoldás az ingatlan elkótyavetyélése, hanem hitelbiztosítást kell kötni olyan feltételekkel, hogy a biztosítási díjon kívűl téged semmilyen más kár ne érhessen (majd a biztosító szétbassza a bankot saját érdekében)

és a másik végső megoldás (firnyák!!!) tényleg eladni az ingatlant (autót akármit) zsebre tenni az árát és olyan külföldre távozni, ahol nem találnak meg még aznap éjjel azaz repjegy és a bőrönd befűtve vár a spájzban

nincs más megoldás

JAAAA, DE VAN, FORRADALOM ÉS A MATOLCSY AZONNALI HALÁLA A KORMÁNY TÖBBI TAGJAI CSAK UTÁNA 3 PERCCEL

brühüyyy
kkk
miért, miért, miért van nekem mindig igazam??? :(((((((

pontosan tegnap tudtam leírni, hogy a "dübörgés" csak a gazdaság kifehéredésének az eredménye, egyébként a földibéka feneke alatt járunk három grádiussal.

www.portfolio.hu/gazdasag/sereghajto_lett_a_magyar_gazdasag_europaban.3.231831.html
@habakuk000:
a link címéhez kérdésem: mikor nem volt? 1979-ben?

brühüyyy
kkk

a mai GDP azonos az 1973-as GDP-vel (devízában)
@atpijkamo96: "ha nem a Gyurcsánnyal"

"Azzal tuti nem."

Azt tudomásul kell venni, hogy az MSZP halott és már soha nem támad fel. A baloldalnak maradt a Gyurcsány és a DK, ennyi.
Akinek ez nem tetszik, az nézze tovább a fideSS országrombolását 2018 után is, jó szórakozást hozzá.
@Rodeo36: a stat évkönyvek ezt az állításodat nem olyan nagyon támasztják alá, de ráérsz keresgélni
@habakuk000:
.
Pontosan tegnap akartak leírni, hogy a kifehérítés nem a gazdaság kifehérítése okán történik, hanem az elsíbolható pénzek gyarapítása érdekében.
Figyeld például a gdp gyarapító kaszinók átlátható gazdálkodását, a földek árverésén az átverést, de minek is soroljam, neked hited van a tapasztalat helyett.
Az általad példaként említett földibéka nem jó példa, mert az alkalmazott statisztika a hetvenhét magyar népmese esszenciája (de nem Benedek Elek gyűjtése).
@habakuk000:
a stat évkönyveket a zorbángeci állíttya ösze

brühüyyy

kkk

kell még más?
@Oxica: tegnap én ezt majdnem szóról szóra így írtam.....nézd meg, mit kaptam..((
@Oxica: "az MSZP halott és már soha nem támad fel"

Hát versenyezhetnek a gy-nyal. :)) Mindenestre nem olyan magas az elutasítottsága, mint gy-nak.

"A baloldalnak maradt a Gyurcsány és a DK"

Szóval aztmondod, a baloldalnak vége. Nem fogok vitatkozni veled. :))
@dr. jenőke (jenőke): Jenőke! Olvastál tőlem olyan mondatot, hogy nem lopnak el minden mozdíthatót? Szerintem nem nagyon.
Olvastál tőlem olyan mondatot, hogy saját einstandjaik kifehérítéséért küzdenek?
Olvastál tőlem olyat, hogy dicsértem matolcsyméltósságossat, hogy transzparenssé tette az mnb gazdálkodását?

Nem kérlek szépen, ilyeneket nem írtam.

Arra viszont szeretném felhívni becses figyelmedet, hogy a gazdaság (még) nem csupán Simicskából, mészárosból, matolcsyból vőből, ipamból és napamból áll, hanem van még néhány millió mellékszereplő is, na ezen Anonymusok gazdasági tevékenységének fehérítése folyik
"...egy cégnek átláthatatlan a tulajdonosi szerkezete, még nem következik, hogy valaki megszegte a vagyonkezelői kötelességeit.
A feljelentők szerint a közvetítői jutalék, amit ezek a cégek kapnak, állami támogatás, amit az államháztartási törvény értelmében csak olyan vállalat kaphat, ami átláthatóan működik, például átláthat a tulajdonosi szerkezete is. Az ügyészség indoklása szerint viszont a letelepedési kötvények értékesítését külön törvényben szabályozta a parlament, ami nem írja elő, hogy ellenőrizni kellene a kötvényeket értékesítő külföldi cégeket, az Államadósság Kezelő Központnak pedig semmilyen mérlegelési jogot nem ad a törvény. Így az ügyészség szerint fogalmilag kizárt a törvénysértés ebben az ügyben, nincs itt semmi látnivaló."

index.hu/gazdasag/2016/05/13/nem_hajlando_nyomozni_az_ugyeszseg_a_letelepedesi_kotvenyek_ugyeben/

Ja, ha haverok csinálnak valamit, ami ellentétes a törvénynel, az nem bűncselekmény, csak ha nem haver az illető, akkor vezethetik madzagon.:D
Ez se törvénytelen?

444.hu/2016/05/13/sajat-ceget-is-hitelezi-bankjaval-matolcsy-unokatestvere

Vagy esetleg már ez a rokony is a kivéve a gyevi bírót kategória, csak még nem jelent meg róla a törvény?
Kedves rokon, ne vedd zokon.:D

"A helyzetet kissé kínossá teszi, hogy a pénzügyi felügyelet 2013 óta be lett gyűrve a Magyar Nemzeti Bank alá, aminek a vezetője Szemerey Tamás unokatestvére és bridzspartnere, Matolcsy György."
"Mészáros Lőrinc generálkivitelez, Szemerey Tamás bonyolít és fedezetkezel."

Nocsaknicsak!
@Rodeo36: akkor inkább elmegyek litániázni a rénekkel, ha már orbán ilyen sokoldalú lett, hogy statisztikákat állítgat össze különféle devizákból
Ad ez a fejlesztési bank egyáltalán olyannak is hotelt aki nem sógorkomajóbarát?

"...elenyésző összegben mentek hitelek olyan embereknek, akik nem tartoznak Szemerey legszűkebb körébe. De azért ilyen is volt.
Rogán lakáslottós barátainak is jutott NHB-hitel..."
@atpijkamo96: "Szóval aztmondod, a baloldalnak vége. Nem fogok vitatkozni veled. :))"

Azt hol írtam, hogy a baloldalnak vége van? Véleményemet írtam le, hogy csak a DK képes megállítani a g..i ámokfutását.
Ha nem sikerül 2018 ban megállítani a g..it, akkor nem a baloldalnak lesz vége, hanem az országnak, benne a sok birka fideSS szavazóval együtt.
@húzzad neki shakespeare: Ez pl. egy szemenszedett hazugság. Ha így lett volna, akkor most nem lennének koldusszegények, továbbá nem lennének éppen eltűnőben. A szocik egy erőtlen, hogy azt ne mondjam buta, és ostoba társaság. Ezért sem voltak képesek a töredékét sem ellopni, mint amit a fityesz és orbán-banda művel. Meglehet, még gátlásaik is voltak, és bár loptak, de nem tehervagon szerelvényekkel, és nem volt szociorbán, szocimatolcsy, szocimészáros, szocirogán, szocilázár...ésatöbbi gátlástalan rohadék martalóc.
Fityeszéket a háttérből nagyon dörzsölt éceszgéberek irányítják, és sikerrel követik is az útmutatásokat. Lopnak, lopnak, lopnak, hazudnak, hazudnak, hazudnak.
Undorító országrontó banda.
Kell száz év, mire ezt a fityeszdúlást (talán!) kiheverik a magyariak.
.
Amúgy már be is indult az új őrület, a kvóta népszavazásos bulika kampány.
Pasa park antal megint jobban teljesít, a habony művek meg adja az ívet hozzá.
Aszongya hogy:

Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék.

Gondolom ez meg lemaradt a plakátról, hogy értsék meg:

Mi csak a pénzüket akarjuk, amúgy le van szarva az unió.
@habakuk000:
a g..i nem állít össze semmit, csak lopik, az ilyen izékre van neki siserehada olcxsó pénzért, szakértelem nem kell

brühüyyy
kkk
kolozsvaros.com/2016/05/06/nem-a-penz-keves-a-penztaros-hulye-es-tul-sok-az-eloskodo/
@habakuk000:

magyarázat:
"here roars the lion" = "ide nekem az oroszlánt is!"
írta vala sekszpír vilmos a szent iván éji álomban. a szmájlit meg azért tettem oda, mert egyetértésemet így állt szándékomban kifejezni (akár én is mondhattam volna, csak már régen megúntam), nos azóta horgolok lábtyűket a réneknek, mert annak van ledalább némi haszna.
@atpijkamo96:

maga itten mán annyi mindent megmondott, hogy az embernek ketté áll a füle a badarságaitól.
@hacsaturján:

??????? letthelionroar.com/

KANFASZTIKUS???????????

Are you willing to and ready for your life to be interrupted by the One who set time in motion? t.co/NXDTEWe7d2
by Let The Lion Roar
Let The Lion Roar
Shabbat Shalom! t.co/AEiKcixHLH
by Let The Lion Roar
Let The Lion Roar
What's the focal point of your worship experience? t.co/oHiim62UPS
by Let The Lion Roar
Let The Lion Roar
An unconditional love between the bridegroom and His bride. t.co/zuiqr3pd29
by let the lion roar

ÓH SÖTÉCCSÉG FÉNYESKEGGYÉK NEKIJJEK AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁGIG

MINTHA ORBÁNGECIT OLVASNÁD...A NAGY ...SZÓVAL ASZT

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
.
Nem írtál.
De így értelmetlen, amit eddig előadtál, mert hozzátartozik - értelemszerűen.
Akkor nézzük tovább a fehérítés zsákutcáit.
Mai hír: Mérlegeli a kormány, hogy nyújtson-e anyagi segítséget az érintetteknek az online pénztárgépek megvásárlásához...Például a masszőrök esete: a pénztárgép mellé kötelező lesz-e a GPS, hogy az adóellenőr a helyszínen is ellenőrizni tudja a házhoz járó masszőrt?
Mert úgy néz ki, hogy a masszőrt is bekötik az istállóba.
A kaszinókról, fogorvosokról, szülész/nőgyógyászokról nincs szó.
@hacsaturján: ezt benéztem, úgy írtam volna Willi helyében, hogyasszondja: let me play the lion too,

no tiszta szerencse, hogy nem én vagyok Sexpír Williem
@látjátok feleim szümtükkel:

Azért nem hajlandó nyomozni, mert senki nem kötelezhető arra, hogy veszélyeztesse önnön testi épségét, és/vagy siettesse életútjának befejezését.
@hacsaturján:
your lion is roaring
kkk
brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): nem az értelmetlen amit írtam, hanem az, hogy elfogultságotok miatt tényeket tagadtok vagy ferdítetek el

itt van pl a mai gdp-s hír: ebből kurva jó beszélgetés lehetett volna, ha nem az a reakció, hogy az 1973 gdp devizában nagyobb a mostanitól vagy Benedek Eleket emlegeted a statisztikákkal szemben

ezek helyett el lehetett volna morfondírozni pl azon, ha nincsenek autógyárak, akkor mi a nagy büdös picsa lenne a gdp-vel, hogyan is van az, hogy így an-block nép nemzetileg kevesebbek vagyunk, mint négy autókonszern tanyai kirendeltségei?

vagy hová tűnt a gyurcsány által vizionált tudás alapú gazdaság a maga nano-technikájával, hun van orbán munka alapú gazdasága a maga kolbásztöltőivel, mert ezekből az adatokból ezek aztán nem nagyon látszódnak

nem, ehelyett értelmetlenségekre kellene válaszolnom, azt hiszem, nincs ehhez túl nagy kedvem, viszont úgy gondolom, ilyen kommentelési színvonal mellett nem nagyon kell senkinek sem számonkérni semmit se gyurcsányon, se a szocikon, se az lmp-n, úgy néz ki megtalálta zsák a foltját

amúgy javaslom nézd meg az értelmező szótárban a hit és tapasztalat kifejezéseket, úgy érzem, valamit végletesen összekavartál:)
@habakuk000:
.
Nehezen viseled a kritikát. Én is.
Nehéz lehet neked, ha másoktól semmit sem fogadsz el, érveid meg nem meggyőzőek.
Lehet, hogy én sem vagyok meggyőző, de meggyőzhető igen. Nem tettél próbára.
Ezt írod: "itt van pl a mai gdp-s hír: ebből kurva jó beszélgetés lehetett volna..."

Pont nekem írod? Mit is írtam pont neked?

dr. jenőke (jenőke) 2016.05.12. 21:34:54
@habakuk000:
.
Évek óta csökkennek az oktatásra fordított költségvetési kiadások. Igaz, csökken a tanulók száma, és a gazdasági válság sem jött jól, de már az alatt a szint alatt van az oktatás finanszírozása, ahol a diákok eredményein is meglátszik a pénztelenség.
abcug.hu/lassan-elszivarog-penz-az-oktatasbol/

„Az elérhető adatok alapján 2014-ig folyamatosan csökkentette a kormány az oktatásra fordított forrásokat. Az OECD-országok viszonylatában Magyarország költötte 2013-ban csaknem a legkevesebbet – 5564 dollárt – egy-egy tanulónak az általános iskolától a felsőfokú oktatásig tartó útjára. Ugyanez GDP-arányosan: míg 2003-ban még a GDP 5,8 %-át költöttük az oktatásra, azóta ez folyamatosan csökkent, 2010 óta meredekebben, és tavaly már ez az arány 4% alatt volt. Ehhez képest Orbán Viktor hétfőn a parlamentben azt mondta, hogy folyamatosan több forrás jut az oktatásra. Hol vannak ezt bizonyító, hozzáférhető adatok?”
hvg.hu/itthon/20160218_oktatasi_allamtitkar_palkovics_laszlo

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt nyilatkozta az Echo TV-nek, hogy az ország 2015-ben már a GDP 6,14 százalékát fordította a teljes oktatási rendszer finanszírozására.

És így tovább. Keresd vissza. Nem volt visszhangja.
.
@habakuk000:
kuki

érvelj, monggy számokat!!!!!!!!!!!!! mennyi is az annyi?
mennyi a 2015 -ös GDP pölö? számszerűen
és mekkora a valós államháztartási tartozás?

addig te vagy a süket manó

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
"Lehet megköszönni a serényen dolgozóknak, hogy összeadóztunk nektek egy kis játszóteret, hogy ne legyenek unalmasak a hétvégéitek."
Továbbá:
"Mészáros Lőrincz már Simicska kézilabda csapatába is betette a lábát."
A kézilabdában is az történik, mint az egész ország intézményi rendszerében, kiterjesztve ezt a gyakorlatot a sportágakra is.
Kineveznek hithű Fidesz dilettánsokat a sportágak elnökeinek, akik a valóságban Orbán végrehajtói.
Utána jönnek az állami pénzekkel honorált szponzorok, és ez a két társaság őrködik az ilymódon létrehozott pénzmosodákon.
Mészáros Lőrincznek még egy külön feladatot is kijelölt Orbán. Lőrinczke hajtja végre a revansot Simicskán, amelyet Orbán a sarokból lesve irányít.
Mi kézilabda fanok vagyunk az asszisztencia ehhez az izléstelen játékhoz, nekünk is van benne adónk /ne irígykedj/, sőt még olykor fizetünk is az élvezetért.
Most mit tegyünk? Bojkottáljunk?
@dr. jenőke (jenőke):

Ahh...(hogy Bella stílusában kezdjem:)), hagyd a fenébe. Ma már kétszer megállapította magáról, hogy látnok, mert megint igaza van.
Ezzel azért nehéz versenyezni.

Még ma sem tudni, ki volt igazából Shakespeare, de megnyugtató, hogy szerencséjére (és a miénkre:), ő nem. Bár..., egy Arany-fordítás valószínűleg sokat finomítana rajta.
@Mariann19:

Isten mentsen a bojkottól, a játékosok nem tehetnek róla, az élvezetet pedig ők biztosítják. Szólni, sőt kiabálni kell, minde felé, hogy lássák az eccerűek is mennyire kihasználja, sőt leszarja őket ez a kurzus. Neked van hozzá szakmai tudásod, és van hozzá fogalmazókád olyan, amivel a szakképzetlennek is el tudod mondani, miként is működik ez a sógorkomajóbarát rendszer, no meg unokatestvér rendszer.

Ha kell, mond el ezerszer, egyszer valaki csak meghallja és megérti, és esetleg tovább is adja.
@dr. jenőke (jenőke):

No de kedves Jenő, ki nézi az echo meg a kituggyamilyen tévéket? Ezek csak ot szeretnek szónokolni,ahol kevesen hallják.
@húzzad neki shakespeare:
hehehe
A blogger Tenczer Gábor ezt 2011-01-24-én írta, hogy "nyomoznak". Ja, ez még nem bizonyíték, és én még csak nem is hallottam róla, akkor sem, azóta sem: Kis Piti Sóbiznisz.
Na, és Demszky ingyen tankolása 2000-ben, a Gondolán megjelent cikk alapján... Akkoriban nem éppen a fityesz igazság-és becsület bajnokai országoltak? Mit csináltak éppen, míg Demszky pazérolt?!
Ne is haragudj, de egyszerűen nevetséges a mai lopások léptékei mellett, és ráadásul, esetleg,netán sikerült elítélni is a szoci bűnbandát?

Ígértek a szocik olyasmit, hogy aki lop annak le kell vágni a kezét? Arrogánsan (a rogán pl.)a pofádba hazudtak nap mint nap? Ők is úgy és annyira hülyítették a jónépet köszpénzen? Na, ezeket lehetne sorolni reggeltől estig.
Persze egyáltalán nem akarom védelmezni a szoci szerencsétleneket, csak éppen nem ugyanolyanok voltak, mint a mostani rablóbanda.
És én is azt írtam, hogy loptak ők is, de "mecsoda különbség"!!!
@habakuk000:
.
Kislexikon
Tapasztalat: Az embernek a külvilágra való gyakorlati ráhatása alapján felhalmozódott ismeretek összessége, e ráhatás észleleti, gondolati eredménye, a külvilág érzéki tükröződése, mely másodlagos az objektív realitáshoz képest. A tapasztalat nagyon sokféle szintű lehet, az ösztönöstől a tudományos tapasztalatig. A tapasztalat alapján tárulnak föl a dolgok, jelenségek összefüggései, törvényszerűségei, alakulnak ki a célszerű cselekvési módok és eszközök. A tapasztalat nagyon fontos szerepet játszik a tudományos haladásban, az elmélet és a gyakorlat fejlesztésében.
Szerkesztette: Lapoda Multimédia

Empirizmus (görög εμπειρισμός az empíria szóból, jelentése: tapasztalat)
• Objektív empirizmus: Olyan jelenségeket feltételez, melyek természetes módon alakulnak ki, az észlelés számára hozzáférhetők (ám attól függetlenek), és amelyek jellegzetességei és hatásai más jelenségektől függnek. Gyakran materialista, a szilárd materiális testeket javasolja a vizsgálódás tárgyának. Amennyiben nem ezeket a testeket vizsgáljuk, eltávolodunk a valóságtól. Az objektív empirizmus általában összekapcsolódik a redukcionizmussal, mely szerint van egy legalsó, kiterjedt tudásterület, és erre redukálódik az összes többi tudás (például egy szöveg jelentéstartománya a szerző szándékaira). (J. A. Anderson, 2005)
• Hermeneutikai empirizmus: Olyan világot feltételez, melyben a jelenségeknek többféle és közös alap nélküli tartománya található meg, és a világhoz való kapcsolódás a többféle tartományon keresztül történik. Ezen feltételezés szembeszáll a redukcionizmus (a minden jelenség közös alapjának) elgondolásával, és elveti a tudomány egységét (hiszen a tökéletes tudás egy tartományban, nem segíti a tudás előrehaladását egy másikban). (J. A. Anderson, 2005)
@Orica Középföldi:
.
Néha nehéz úgy hozzáállni valamihez, hogy: ááááá, hagyjuk!
Viszont megnéztem, amit javasolt. Érdekesnek tartom, hogy a Magyar katolikus lexikon hitre vonatkozó definicióját nem engedte a gugli bemásolni a "Komment szövege" elnevezésű ablakba.
.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Hát, nem is tudom. Néztem?
Néha előfordul, amikor nem azt figyelem, hogy hol jár a kereső.
A hangnemet viszont nem lehet nem észrevenni.
@habakuk000:
Én szeretném megbeszélni veled a GDP-vel kapcsolatos megfigyeléseimet.
A kormány elemi érdeke, hogy minél magasabbra tornássza fel a GDP-t, mert az - mint osztószám - a mutatók alakulásánál elsőrangú tényező.
Az már most világosan látszik, hogy a kormány 2020-ig túlköltekezik. Igéretek, Pks beindítása, egyéb vagyonszerzési szándékok, stb.
Ez a költségvetési hiány tartását veszélyezteti, és ugyanúgy az államadósság csökkentésének mértékét is.
Most már látható a kapkodás, és kiszámíthatóak a következmények is.
Lázár kijelentette, hogy 2018-2019. elejére a ciklus összes eu-s támogatási pénzeket ki szeretné fizetni a pályázóknak. Ez azt jelenti, hogy addigra teljesítményeket kell felmutatni, amelyek a GDP-t jelentik.
Azonban van egy kis bibi. A pénzek ütemezése. Az eu ezt a gyorsított lehívást nem fogja teljesíteni, mert a megkötött támogatási szerződések kötött üteműek. A kormánynak így a GDP alakulása érdekében saját pénzügyi forrást kell előteremteni átmenetileg, amelyet hitelekkel, államkötvényekkel tud csak megoldani, ami drága mulatság.
Ez most a helyzet szerintem, te mit szólsz hozzá?
.
Nahát?! Plakátkampány!
No comment..

A kormány tájékoztató kampányt indít a kényszerbetelepítés elleni népszavazásról annak érdekében, hogy minél többen vegyenek részt a referendumon. A napokban induló tájékoztató akció keretében a kormány közterületi, televíziós és rádiós hirdetéseket jelentet majd meg, emellett internetes oldalt is létrehoz.
Elfogadhatatlan, hogy az Európai Bizottság 78 millió forintos fejenkénti büntetéssel fenyegetőzik arra az esetre, ha a tagországok nem fogadják el a kényszerbetelepítést. Eközben egy magyar emberre 1 millió forint uniós támogatás jut. Brüsszelt meg kell állítani.

www.atv.hu/belfold/20160513-ujabb-plakatkampanyt-indit-a-kormany-itt-az-elso-foto/hirkereso
.
@látjátok feleim szümtükkel:
Fenti véleményem alátámasztható a Balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia létesítésével. /NEKA/
Ki is lett ennek az intézménynek a főigazgatója?
Mocsai Lajos, aki később elég viharos körülmények között a Testnevelési Egyetem rektori címét is megkapta, vállalva a közvélemény megvetését.
Így díjazza Orbán a kétes értékű együttműködés, a hallgatást. Mocsai is a minden titkok tudójává lépett elő ebben a sportágban.
A NEKA deklarált célja az utánpótlás nevelése.
Ezen csak röhögni lehet, mert ha megnézzük a magyar élvonalbeli csapatok keretét, több a külföldről ideigazolt játékos, mint a magyar.
Egy-két hete olvastam a győri ETO összeállítását, 9 játékosból 2 volt magyar.
Szegény gazolóval nem is utalunk a külföldi játékosok jó teljesítményére, mert kapásból nem tudjuk helyesen leírni a nevüket, vagy a klaviatúránkon nincs olyan betű. Hi-hi-hi
@taga20: csak óvatosan, mer szétkaplak, mint hüjegyerek a meséskönyvet!

youtu.be/GvEwPxKus0c
.
Az Indóház Online egy átlagos délután tesztelte, mennyire váltotta be a korábbi a reményeket a kisvasút. Korábban volt optimista (7080) és pesszimista (2050) jóslat is arra, hány utassal számolhatnak majd naponta, de a valóság az, hogy egyelőre a napi több ezer utas álom. Még a több száz is.

A vonat teljesen üresen érkezett az Arborétumhoz, majd az újságírókon kívül két utas elment az Akadémiáig. Visszafelé két újságíró, két kalauz és két ember a mozdonyon. Az újságíró szerdán a 285-ös sorszámú jegyet kapta, így visszaszámolva arra jutott, napi átlagban 30 utas lehet a 850 millióért megépíthetett pályán, amit egyébként immár Diósdig vinnének el.
24.hu/kozelet/2016/05/13/utas-nelkul-zakatol-a-felcsuti-kisvasut/
.
@Mariann19:

nagyon ügyes... azért számokkal sokkal sokkal érdekesebb lenne

mit szólsz a következőhöz?

GDP 2014 27000 milliárd HUF Államadósság ugyanakkor 96000 milliárd HUF

ugyanezek 2015 re nagyon kevéssé változtak

természetesen az un "államadósság"-ban a békekölcsönök is benne vannak, mindazon tőke és azok kamatai amelyek kiestek a gazdaságból

erről beszélgessünk

brühüyyy
kkk
@dr. jenőke (jenőke): bakker, és ezek erre felénk is el akarják hozni eszt a szart, egész diósdig.

a kurvaéletbe, a végén át kell mennem matuskaszilveszterbe:)
@taga20: legalább, vonatozhatol! te má semminek nem tucc örülni...
@taga20:
.
Én is megrendültem. Hosszú évekig laktam Diósdon.
Tudtad, hogy a diósdi fennsíkon hatalmas árva leányok haját nevelő terület (a lokátor körzetében) volt, amelyet egyik napról a másikra eltüntettek?
@dr. jenőke (jenőke): ismerem a helyet, ma lakópark, egy-két iroda is van, raktárak. a fenyves étterembe jártál?
@dr. jenőke (jenőke):

Ilyen háládatlan dög ez a fél-ázsiai népség. Nem képes megfelelően értékelni a felcsúti császárság vasúttársaságának minden luxussal ellátott szerelvényeit s rémisztő hangrobbanást előidéző sebességét. Fel vagyok háborodva. Abcúg der Zug! Hegyeshalom-Felcsút-Érd-Vlagyiszevasztok-Pejcsing-Hongkong!
@jaegtoer:
.
Lefelejtetted a végét!
Határ a csillagos ég...

És valóban:

Már gyerekként komolyan hittem, amit nem tudtak komolyan venni
Nem tudok mit tenni, de úgy érzem, vagy minden az enyém vagy semmi
Emiatt soha nem állok meg megyek amíg tudok menni
Senki és semmi kedvéért nem leszek hajlandó másnak lenni
Soha nem adom fel, ahhoz túl komoly a cél
Mindegy merre visz az ár, vagy hova sodor a szél
Nem ismerek határt, irány a csillagos ég
Vigyázz a sztorim megráz, akár egy villamosszék
Sokszor voltam a padlón mégsem látott senki elveszni
Pedig sokan akarták, hogy ne álljak fel, de nem tudok akkorát esni
Csak szólok hiába köpködtök rám attól csak még erősebb leszek
A kritikusaim ott fulladnak meg, ahol én levegőt sem veszek
Felnyitom a szemeteket, a szemeteket meg el söpröm
Ha te is azt hiszed, hogy elszálltam, tudd soha nem jártam a Földön
A zenével kézen fogva addig haladunk míg én
Meg nem látom a fényt, az egyik legfeketébb alagút végén
.
@hacsaturján:

"_én meg annak örülök, hogy megoldódni láccik a légierő kérdése. itten mán mindenki helikopter, csak én vagyok hüje. ars longa vita brevis._"

Nemhiába beszélek a levegőbe, mert ha még hozzáteszi, azt is hogy: occasio praeceps, experimentum periculosum,
iudicium difficile, Svalbárdot mindjárt elönti az aurora borealis, Hongrie meg marad a deli babnál, esetleg királydinnye.
@jaegtoer: wellington kimaradt! igaz az ogv.kir és csász. vas és út társaság étlapján szerepel, de azt nem is gondolták volna, hogy fővárost neveznek el az ízletes marhahús féleség tiszteletére!

ezért, gondolkoztak és budapestet abáltszallonára nevezik át!
az agglomeráció meg pálinka névre fog hallgatni!
@dr. jenőke (jenőke):

álmodni szabad, álmodni lehet, álmodni kell, csakhogy az álmot ébredés követ, és mindegy, hogy reggel vagy este, az angyalok a harcban elestek.
@Orica Középföldi:

olvastátok?

Lánczi András: "Csak azt akartam ezzel jelezni, hogy az államosítást ebben az országban nem lopásnak hívták 1948 után, a privatizálást sem szabad rablásnak nevezni 1988 után. Most is van egy szisztéma, amit kritizálhatnak, hogy korrupció, de én azt állítom, hogy ez egy politikai elképzelés végrehajtása. Lehet, hogy van, akinek ez nem tetszik. Nekem sem tetszett a privatizáció. Lehet maffiaállamozni, de akkor ki fog nyílni a privatizációs doboz is, és fel lehet robbantani vele az egész huszonöt évet, amit rendszerváltásnak nevezünk."

hvg.hu/gazdasag/20160513_Lehet_maffiaallamozni_de_akkor_ki_fog_nyilni_a_privatizacios_doboz_is#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default
@jaegtoer: és attul, hogy halottak nyelvével ékeskedik, még nem biztos, hogy perverz!
@jaegtoer: maga meg vgy többet, vagy kevesebbet igyon! me ez olyan ákos lett!
@dr. jenőke (jenőke): csak nehogy a mozdony lámpái legyenek.... :)))

bocsika....

különben jó a vers....
@guma: és lássuk be! igaza van!
@habakuk000:

"Lehet megköszönni a serényen dolgozóknak, hogy összeadóztunk nektek egy kis játszóteret, hogy ne legyenek unalmasak a hétvégéitek!"

...
'Azé kösz,hogy gondoltál ránk Mariannal,de nehogy megsajnáljunk adózás terén:)
"Minden másra ott van az Audi és az MVM!

Egyébként ha ezek fogják kézbe venni,megvédeni a sportágat úgy járunk ,mint a 'szőke a vasgolyókkal:(

Mit csinál a szőke nő 2db 60kg-os vasgolyóval egy 3m átmérőjű üres körszobában?
- Az egyiket elveszti, a másikat elrontja.

....
Isteni ez a tavasz,majd megdumáljuk a ''mezőgazdaságot,de most minden perc aranyból van:))
@nincs_itt:

'Mi, Orbán Viktor Mihajlovics, Felcsút Császára és Magyarország és Minden Stadionok Ura és Királya, az Aranylábak Nagyhercege, stb. visszautasítjuk tartalmatlan élcelődését, amit mi sem jellemez jobban, hogy kifelejtette a hagymát, valamint a tokaji szőlőbányákat szotyolával és ultival.'
további szép estét!

742 milliónyi TAO-pénzzel próbáltak trükközni

A TAO-rendszer eddigi működése alatt több mint háromnegyed milliárdnyi támogatást használtak fel szabálytalanul az igénylő szervezetek - derül ki a Magyar Labdarúgó Szövetség 2015-ös szakmai beszámolójából.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a napokban tárgyalta a tavalyi évi szakmai és pénzügyi beszámolóját, előbbiben egyebek mellett a TAO-rendszer eddigi eredményeit is összegezték. Eszerint 2015 december végéig (2011 júliusától kezdődően) összesen 101,2 milliárd forint jutott az egyes sportszervezeteknek, 40 milliárd pedig a szövetség központi programjaira. Ez összesen 141,2 milliárd forintot jelent, amivel kapcsolatban érdemes kitérni a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány 11 milliárdos TAO-támogatására. Ez ugyanis jól rávilágít a labdarúgó ágon belül kialakult egyenlőtlenségekre, hiszen

a teljes TAO-támogatás majdnem 8 százaléka került egyetlen szervezethez, a kormányfő által létrehozott alapítványhoz.

.
.
.

mfor.hu/cikkek/makro/742_millionyi_TAO_penzzel_probaltak_trukkozni.html
@nincs_itt:

Bízd csak rám, ne add fel, tudok még hülyébb is lenni. Volt rá precedens, mindazonáltal nem kell mindenben Ákusst látni.
@guma:

TAO: Te Adózol. Oszt?

(nem tudtad?)
@dr. jenőke (jenőke):

Valódi gumicsont-komplexum.
Az agymosás netovábbja lesz a Brüsszel-ellenes kampány az Izaura TV-ben.
@nincs_itt:

nem teljesen, mert szerintem, nem az a megoldás az ország kormányzásának, hogy most akkor törvényileg mindent ellopok...

és ha bármi is robban itt, azt szerintem ezzel az arrongáns törvényeikkel ők sem ússzák meg, a családi vagyonról nem is beszélve.

mindenkinek további szép estét!
@jaegtoer: :)))

nem oszt, nem szoroz!

csak a sport!
@jaegtoer: értem naccságos úr! csak voltam bátor megjegyezni, annak ellenére, hogy a fehérvári huszárok bevonulásával mert dalban megfenyegetni!(ércesen csengő baritonján)

a hagyma és a saját töltésű kolbász is szerepelt, csak méltóztatott megelőző, becsúszó szereléssel értésemre adni, hogy amit kósa nagyméltóságú úr is a sportvilágban elfogadhatónak aposztrofált, azt méltóztatik megerősíteni!

a tepertőt és a disznósajtot sem feledem!
@dr. jenőke (jenőke):

"_Érdekesnek tartom, hogy a Magyar katolikus lexikon hitre vonatkozó definicióját nem engedte a gugli bemásolni a "Komment szövege" elnevezésű ablakba._"

Hja, kérem, Kegyed rosszul schmittelt.
@jaegtoer: semmiféle kétség nem merült fel ez irányú képességeidet illetően!
@nincs_itt:

Műszakilag tudom,hogy nagyon ''ott vagytok Tagával,épp ezért szeretném kikérni a véleményeteket?

kepkezelo.com/images/za9jypzh91aa3qxaq4dp.png
@guma: '48-tól biza ez volt az államforma! törvényileg...
azt megelőzően meg má' nem emléxek pontosan, de valami nagydarab jószágok(tán a dínók? herr alzheimer majd segít) meg hirtelen eltűntek...
Ki emlékszik arra, hogy Antall egyszer azt a szólást találta idézni, hogy 'a jog a politika szolgálóleánya' ?

Erre ezek a tahók kimaxolták.
@jaegtoer: me' amikor antall elhúnyni készült, ogv-nak adta át a politikai "örökségét". asszem!
.
Történelmi: Újabb fideszes sétált ki az ATV élő adásából
Németh Szilárd és Szigetvári Viktor annyira összeveszett a Szabad Szemmel című műsorban, hogy a Fideszes alelnök idő előtt elhagyta a stúdiót. A téma természetesen a bevándorlás volt.

www.atv.hu/belfold/20160513-tortenelmi-ujabb-fideszes-setalt-ki-az-atv-elo-adasabol/hirkereso
.
@nincs_itt:

:)

Ezzel azt akarod mondani,"csapnivaló a feneke":)
@dr. jenőke (jenőke): na nem baj... én csak a jog a szolgálóleány viszonyára és annak ogv-s továbbfejlesztésére mertem gondolni.

de legközelebb majd vigyázok! nem gondolok. menni fog!
@gazoló: többek között! mindig lenne egy hely, ahová lehajthatja fejét!
@nincs_itt:
.
Még valamit:
A miniszterelnök elmondása szerint Szabad György mutatta be Antall Józsefnek. „Idővel nagyon megszerettem Antallt. Az idősödő elegáns úriember mintaképe volt... Tudtam, hogy az ilyen embereket, az ilyen tartást tisztelni kell. Intelligens volt, kiválóan tudta, mi az alkotmány lényege, szellemes volt, ugyanakkor visszafogott, elegáns, udvarias. Nagyon felnéztünk rá, bár nem tartottuk elég keménynek, határozottnak” – így írta le Antall Józsefet Orbán Viktor, hozzátéve, a miniszterelnök „a politikai harc áldozata lett. Föláldozta magát. Azt mondogatta, hogy ő kamikaze kormányt irányít.” A haldokló miniszterelnökkel folytatott utolsó beszélgetésről, ami nem személyesen, hanem telefonon zajlott, úgy emlékezett vissza: „Nagyon gyakorlatias tanácsokat kaptam akkor tőle.”
nol.hu/belfold/20130708-tetszik-e_orbannak_az_antall-legenda-1398743
.
@guma:

"-nem teljesen, mert szerintem, nem az a megoldás az ország kormányzásának, hogy most akkor törvényileg mindent ellopok..._"

Viszont ők a számtalan megoldásból a számost választották. Azt a számost, amit minden rab megkap ilyen cselekmények jutalmainak végrehajtására szakosodott műintézetben. A Lajtán túl.
@nincs_itt:
.
Amennyiben a jog a politika szolgálólánya, akkor valamelyiket, vagy mindkettőt durván megerőszakolták.
Ez esetben az abortusz megengedett.
@dr. jenőke (jenőke): de az elkövető is méltó herélést érdemel!

Eszter jött (törölt) 2016.05.13. 21:06:07

@dr. jenőke (jenőke):

Orbán által gyártott legenda. Antall József fia, aki a telefonbeszélgetés alatt a betegszobában tartózkodott, egyáltalán nem emlékszik ilyen kijelentésre.
@jaegtoer: ne szalagyunk előre, per monumentán még csak a közelében sincsenek!
szerintem - tudom ez nem szép dolog - de ne költsünk többet rájuk! vacsora a halakkal, cement csizmában.
@nincs_itt:

Nem számít, mit adott át és mit nem.

Antall egy úriember volt. Lehet vitatni a felkészültségét, a képességeit. Bár ez esetben a környülállás is megérne egy két etüdöt.

Emez meg egy született tróger, mindig egy senki bunkó marad. Annak is az aljából.
@jaegtoer: sajna nem tudok olyasvalakit említeni az elmúlt évtizedeimből, a magyar politikum panoptikumából, aki többre lenne érdemes egy legyintésnél, az elegancia nem politikai kategória. szerintem.
.
Tarlós - saját szájával - azt állította, hogy magyar autóbuszgyártás NINCS!
Ámde:
A ma Ikarus néven futó autóbuszokat a szeghalmi illetőségű Auto Rad Controlle Kft. (ARC) gyártja. A céget 1989-ben alapították, fő profilja ma autóbuszok gyártása és autóbusz alkatrészek kereskedelme.
2011 júliusában mutatkozott be a V134-es típus modellfrissítésen átesett változata.
A cég jelenlegi éves termelése kb. 25 busz, a gyár szerint akár évi 300-500 autóbusz legyártására is fel vannak készülve.
Az ARC-Ikarus kínálatát jelenleg négy típus alkotja, illetve ide vehető a Szegedi Közlekedési Kft. (SZKT) által kifejlesztett csuklós trolibusz is. A cég a hírek szerint a közeljövőben egy távolsági autóbuszcsalád kifejlesztését is tervezi.

magyarbusz.info/magyar_gyartok/arc-ikarus#sthash.oYByrr1k.dpbs
.
@dr. jenőke (jenőke): Ez már a világvége, amikor a zsidó tévében zsidóznak. :)
@dr. jenőke (jenőke):
Kapanyél szilárd nem bírta a strapát?
Aki qrvának áll mit csodálkozik, amikor megto..zák?
@dr. jenőke (jenőke):
Tarlós egy bugris kretén, kis városomban a gyárudvaron van 50 MAGYAR busz összeszerelve... Persze egy bugrisnak ezt feleslegesen is magyaráznám.
@Gábris szomszéd: haver, te ma is megfogtad a lényeget.

mostanában keveset vagy itt, de akkor is hozod a formád!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
1.
Persze, hogy csodálkozik, ha kevesli.
2.
Tarlós esetében a nem használt barázdák elgyomosodtak.

______________

Tudtad, hogy az "Utolsó vacsora" többnyire gombapörkölt?
.
@Rodeo36:
"nagyon ügyes...azért számokkal sokkal érdekesebb lenne."
Csak érted, és csak neked:
2014. év GDP 32.179.666, árfolyam: eu 308.67, dollárban 232.52
Államadósság 24.521 milliárd, GDP-hez 76.2%
Nem tudom, a 96.000 államadósságot honnan húztad elő, annyi nem volt soha.
@dr. jenőke (jenőke): tarlós: nomen est omen!

meg sem jelent barázdák még inkább hajlamosak a gyomosodásra!

ugye a fészkesfehérvári ikaruszok, a móccerváltásig bizony igen meghatározó szerepet jáccottak...

jó, jó tudom: setra, drögmöller, neoplan usw...
@nincs_itt:
.
Ez esetben nem barázda, hanem garázda-billegetőre van szüksége.
@taga20: Persze mert le vagyok megint döbbenve. :)
@Gábris szomszéd: ember, te ilyen helyeket ajánlsz nekem, ahol a tenorista migráncsok hemzsegnek? eszednél vagy?

majd szolok a gecinek, hogy fenyíccsen má be:))
@taga20: Felettem nincs hatalma a gecinek. :)
.
„A libikókán ketten ülünk, és ha arról valamelyikünk leugrik, akkor a másik a földre zuhan és összetöri magát. Innentől kezdve a tét a lehető legnagyobb - életben maradni.” Mert az az érzésem, hogy a Kúria kvóta ügyben hozott döntése a korrekt jogi értelmezés helyett az „életben maradást” szolgálja.

jog-asz.blog.hu/2016/05/13/libikoka_969#comment-form
.
@Mariann19:

a GY/B 2009 GDP az közel 39000 milliárd volt....
ha minden hiányt a tartozásba teszel, akkor 100000 re is kijöhet...innen látszik mekkora önbecsapás és a világ becsapása megy a NAGY MATOLCSY számai...

csinálj úgy.mintha a saját háztartásod lenne... és tedd aszt is negatívba amikor a macska leveri a nagy 5 literes uborkásüveget a stelázsiról

nem szabad megenni aszt a maszlagot amit fidex akar beadni, hogy "ha így számolunk" akkor még 12 % is lehet az évenkénti gazdasági növekedés

brühüyyy
kkk

képzeld az a szar a Kanada betervezett +1,3% GDP-t, 2016 ra és most már a nulla is örömtüzeket fog kelteni, de -esetleg- a -0,25% is megnyugvás lesz és már több mint 30000 migráncs lakást is kapott (munkát még nem, mert az nincs...de India és Kína beruház több százmillió dollárt a következő idészakban Ontario ban és az új condo-kat is nagyrészt kínai milliomosok veszik mert canadainak erre pénze mostanában nem lesz, örűl egy új Hyunday nak 60 hónapos 2,3% évenkénti kamatra és ha néha mindenki ewszik egy bizonyos napon, 2500 katolikus tanerő most sztrájkol mert... és ez 60000 diákot érint... gyors lesz a megállapodás)

na csak hogy mongyak én is számokat

brühüyyy
kkk
@Mariann19:
a canada-i autóipar is majdnem ugyanaz a szar mint a levédiabasznádi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és a termelő ágazatok...háááááááát, hogy oda ne rohannyak

képzeld el a Fort McMurray eset országos csőd...mert annyira egy bizonyos "lófaszra" alapoztak (itt is vannak án zseniálisnál zseniálisabb közgizdák és hogyan legelnek??? ha látnád???)

ilyenkor láccik, hogy a kapitalizmus úgy szar ahogy van (persze nincs nála jobb egyelőre??? hiszi a piszi, akkor miért baszták szét a KGST-t??? mert olyan szar volt? egy lófaszt babám, mert olyan jó volt ők csak tudták (régen csepűrágó és a tecser boszorkány!!!!!!!!)

brühüyyy
kkk
napot!

nálunk szemerkél az eső, ezért még nagyobb igényem van a napsütötte világra.

van aki már járt itt is (hahahaha), de azért hátha másnak is feldobja a lelkivilágát egy kis "csavargás":

offforever.blog.hu/2016/05/14/xcaret_okologiai_park_mexikoban

ez a zeneterápiás film meg azt gondolom érdekes témát feszeget...

offforever.blog.hu/2016/05/13/a_zene_tovabb_szol

az olasz művész munkái pedig azokat vonzhatja aki szereti a naturális vonalat.
számomra (túl "tökéletesek" az alakok, de) azért meglepetés mert fából készültek szobrait.

offforever.blog.hu/2016/05/11/peter_demetz_fabol_keszult_szobrai
@nincs_itt:

nem tartod furának mégis, hogy azon idő törvényei szerint ment a földkárpótlás?

nagyon sántít, itt minden mutogatás amit kikerüli az ésszerű összefüggéseket.
@jaegtoer:

"Viszont ők a számtalan megoldásból a számost választották. Azt a számost, amit minden rab megkap ilyen cselekmények jutalmainak végrehajtására szakosodott műintézetben.
A Lajtán túl."

fogalmam sincs mikor és melyik csatornán (mert csak egy villanásnyit láttam belőle), lesz egy beszélgetés az mdf egyik alapítójával aki még most is meghökken azon, hogy fogalma sincs hogyan mikor került hozzájuk Antal...
de a hóbagolyról sincs elképzelése mikor bukkant fel köztük és mikor, kitől kapott szinte azonnal óriási hatalmat, befolyást minden fontos téren...

nekem a "Jézusmária győztünk" könyv ugrott be erről az időről és a máig ügyeskedő hátérhatalom ami a titkosszolgálat kezében van szerintem nálunk. és ez is egy megoldás.

Lajtán túl.
@guma:

a lajtán túl is mosonmagyaróvár van, a malomági lajtárul nem is beszélve, ellenben ha a lehnau házat veszem figyelembe, akkot az is mosonmagyaróváron van. mostan penig kitérek a fakó lóra, a murzára, akkor eszembe juthat, hogy aszt a lajtát könnyebb átugorni mint megúszni, így béri balog ádám is eccer ijjen vót, másszor meg ojjan, azaz ciszlajtánia meg transzlajtánia. de, hogy a németszilárd egy nagy bohóc, akit a zoli csak nehezen tudná überelni, az rezsi.
@hacsaturján:

ja ha így nézzük :)))

(Kiss Ádám kitalálta, hogy nevének reciproka Nagy Éva, és hallgat is rá...
azonban a körúton egy matektanár utána szaladt, hogy jópofa, meg minden, de nem reciprok értéke, hanem ABSZOLÚT értéke Kiss Ádámnak, Nagy Éva.)
@hacsaturján:
Magának megártott a kumisz, tán attól ilyen komisz...
A Lajtát aki látta 30 km-el feljebb, vagy áradáskor is, az nem mond ilyen rénséges marhasságoscht.

Marha Lánczit hallottátok? Na, az felér egy beismerő vallomással, mármint egy normális országban...
@hacsaturján:

Az összes Clownn és Harlequin tiltakozik, hogy ezt a neretalont bohócnak nevezd, csak az MTI nem hozza le a közleményt, mert nem közszereplők.
@taga20:
te hülye, honnan rúgták ki a Danyiil Kviyat-ot? nézem a Spanyol Nagydíjat és semmi csak átment a Toro Rosso -hoz

kkk
brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Marha Lánczit hallottátok?"
Ez az ember a Corvinus Egyetem rektora!
@Mariann19:
... ha nem tudnám, egy szimpla kis bűnözőre gondoltam volna, aki ilyeneket brekeg, hogy elterelje magáról a figyelmet. Förtelem ez a csürhe!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Lánczi ideológiát gyártott az ország kirablásához. A Corvinuson ezt fogják tanítani, nem a szabad versenyt?
@hacsaturján: hagyja csak, ha még tovább beszélteti lesz abból az óvári csermelyből amazonas is.
@Rodeo36: kibaszták a bécsapatba, ahová való a ruszki csávó.
szájnc majd elkeni a száját, asztán mehet sírni a kágébésputyinhoz:)))
@taga20: hallottad, hogy a túlzásba vitt f1 inpotenciát okoz? ja nem, tapasztalatból tudod.
@taga20: impotencia persze, mielőtt nekiállsz mellédumálni, ceci.
@parti_giano: aszt vágod, hogy ez így gyenge volt?:))
@parti_giano: me ha aszt mondod, hogy inkompetencia, még el is gondolkodom:))
@taga20: nem, ez tök jó volt. csak nem szeressed a viccet.
@taga20: ne nagyzolj. mintha azt állítanám, hogy tudok esztergálni. maradj pupitásznál, asszony meg gondolkodik helyetted.
@parti_giano: de, szeretem, csak a slusszpoént elbasztad:)
@taga20:
a tudtalanságod határtalan!!!!
a Red BUll nagyfőnöke nyilatkozta ma!!! (kérdésre) Kviyat nem egyedűl felelős az ügyért legalább 6 másik sofőr is bele volt értve, egyébként a Red Bull nak van egy istállója fiatal Verstappen 18 éves akiknek lehetőséget akarnak adni, és a többinek is ha F1-en belűl ott ha nem akkor máshol a Red Bull az utóbbi években legalább 10 elsőosztályú sofőrtől szabadúlt meg beleértve Seabastien Vettel-t!!!!!!!!!!!!

Kviyat megtartya 21 pontyát ezzel semmit sem veszített

csak te pofázool hülyeséget
a putyinfóbiádat már feldughatnád magadnak vazelin nélkűl egy árnyas este... és mozoghatnál rajta kéjesen de engem haggyál ki ebből nem vagyok vevő rá

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: látom a vazelin a gyengéd bolhás, mennyé a kágéestépiacra vegyél.

ja és most győzött a cucializmus venezuellában, költözz oda!
@taga20:

nem kérdeztelek elek, és nem is reagálok arra a baromságra amit írsz...ignorante

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: te a falubolondja vagy ott kanadában?
evvel a kágébés dumáddal ott is ilyen nagy pofájú vagy, vagy ott kussba vagy, me félsz, hogy a földbe döngölnek?
@taga20:
honnan tudod, hogy hol vagyok? az, hogy te mit röföx annak semmi jelentősége sincs, irreleváns

a világról szóló ismereteid fidex kft minőségűek, te kis kollaboráns
@taga20:
mit szólsz a Hotel Colbert-hez Antananarivo-ban.... űlvén a teraszon és a messzi hullámzó Indiai Óceánt nézve meditál és Red Breast et (21 éves) szürcsül csak jéggel...itt már lement a Nap és csendes koraeste van

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: milyen minőségű bolhás? a gecivitya a kágébésputyin trójai falova, te ugacc nekem minőségről, aki ezerrel nyomja ennek a két tetűnek a szarját, te istenbarma?
@Rodeo36: neked észak-koreában, a 45-ös barakkban kéne a cucializmus napos oldaláról előadást tartani a raboknak!
@taga20: a te nagy bajod az, hogy hülyének születtél és öregedéssel egyre seggfejebb leszel

és mit szecc, hogy ilyen lila dolgokat tucc szombat délután

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: vörös dolgokat:)

nagy sutyerák vagy, és eszt te is tudod!
@Rodeo36: azé a szívem mélyén még szeretlek is:)

egy kis zene, nyisd meg, me a szomszédom csinátta, és nem én:))

www.youtube.com/watch?v=trzqUC6aZVA&list=RDtrzqUC6aZVA
@taga20:

ez hülye külföldieknek készűlt izé

kááááár

brühüyyy
kkk

a youtube-on nincs olyan mint amit érdemes lenne a conga dobokkal
@taga20:

főzőkanálra és kondérra is tucc valamit?

ez tényleg apokaliptikus...borzalmas

brühüyyy
kkk
fon@Rodeo36: gondolom, te az okostelefonra is úgy gondolsz, mint a sátánra.

és a mai napig várod a jegesembert:)
@taga20:
gondolkozz el ezen:
4 felnőtt 4 szólamú kórus, 2 gyermekkórus, 2 szimfónikus zenekar és a majd a szólisták (2 orgona)

www.youtube.com/watch?v=Hl5ftd8uOxY

brühüyyy
kkk
@taga20:
www.youtube.com/watch?v=RMvFfv1puvE
Glinka (orosz) az előadók a venezuelai ifjúsági zenekar Dudamel vezényletével

hogy a guta üssön meg

brühüyyy
kkk
@taga20:
beeeeeeeeeeee Gerdiev
Glinka
nem Palmyra
www.youtube.com/watch?v=Nyx99YcHdIQ

vidámság

brühüyy
kkk
az ami neked nem jutott, savanyú uborka
@Rodeo36: nem rossz, de küldök nekik kenyérjegyet:)

én inkább eszt hallgatom, közelebbi a retardált lelkivilágomhoz:)

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0
@taga20:
te mindíg be tucc válogatni a bulvárosított változatába bárminek

ez is valami giccs, azoknak akik olyanok mint te

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: szó se róla, de legalább nem jáccom meg magam, mint te.:)
@Rodeo36: kösz haver faszák. ( édes istenem, kik hallgatnak ilyen ...?)

egyet árulj el, miért nyomod a ruszki vonalat?
annyi szebb van a világban.
@taga20:
ezért is
a világ legnagyobb karmestere.... az egyik legjobb zenekarával

www.youtube.com/watch?v=wHAfvUFtCIY

bámúlj

brühüyyy
kkk
@Eszter jött: A remete levele: Kedves komám Gábor!

Régen nem írtam már, de most múszáj! Tudod mióta meg szűntem kuriózum lenni, a városba is meg szaporodék a „remete” Nem jönnek már felém se! Szóval üldögélek, bámészkodok a Bódva, meg a világ folyásán! Arra gyüttem rá, hogy mindig vótak szegények, gazdagok. Általjában, az ügyeskedő gazemberekbűl lettek a gazdagok, akik „nemes uraknak” neveztették magukat. Aztán vótak, akik színtén gazemberek, de szegények maradtak. No ezek kitalálták, hogy fellázítják a többit, a gazdagokat elűzik, oszt maguk ülnek a helyébe! Ők lesznek a gazdagok, az urak azontúl! No mivel nagy vót az ínség, a nyomor, sok a szegény ember, sokan mellé álltak, működött a dolog. A gazdagot, elűzték, agyonütték, vagy elmenekült. Sok senkiházi, a vagyonba, hatalomba béleült, oszt megállt a tudomány! Elfogyott, a lopni „államosítani” való! Maradt a rideg való, nem értünk semmihez, leginkább ahho, amihez kéne! Elvegyük a másét, addig tiszta sor! De ha ki írtottuk a mást, nem maradt kitűl elszedni! Államosítás, utána beszolgáltatás, Békekölcsön, külföldi kőccsőn,
Hogy valahogy működjön, az ostobák uralma!
No de ez se ment, végtelenségig. Kitalálták a rendszerváltást! Mégis jobb a régi! Ami szar vót, de működött, az övék meg nem működik! No váltottak, mint a részeges váltókezelő, a „rendszerváltók” de a sínhez nem nyúltak! Az a régi maradt! Meg a masiniszták, állomásfőnökök, így maradt a régi vonal, a pálya, amely az Istennek se megy az jólét fele csak a pusztagödör fele, amerre építették majd ötven évig! Köccsön már nem kapnak, a megszorítás járja! A pórnépnek, igavonónak! Garantált minimál bér, hogy éhen ne dögöljél, azér! (a kódussá tetteknek segély, meg közmunka! Nem rabszolga, csak elrendelt, a valódi helyett! Piramis helyett meg stadion, az majd olyan régi!) Maguknak ötször annyinál kezdődik, mert ők állapítják meg!
Közbe alakul ám a mennjország! Már a kisrádiómat is bevágtam mérgembe a Bódvába! Hazudjon másnak, nekem ne! Mára a régi szép kommunista időket is felülmúlja! El nem kopnak az önfényező smirgli alatt! Már gondolom semmi se maradt, csak hiányzik a marha gyerek, ki megmondaná „A király meztelen!”
No ennyi morgásom van mára! Isten megáldjon fijam, te hogyan viseled, ezeket az új, korábbinál is butább majmokat?
2014-01-02.

Bolsevizmus elmélete az "idiotizmus kvintesszenciája", nem →tudomány, hanem →giccs, ezért van →hatása főként rossz ízlésű (→ízléshiányos) emberek között; társadalmi rendszere a parazitizmus, ha már nincs mit államosítani, az ínség megkezdődik
@dr. jenőke (jenőke): elbeszélünk egymás mellett Jenőke.

Az oktatásról írtadra pont én pont reagáltam, válaszomra pedig te is egy lakonikus "így van"-nal.:)

A gazdaság fehérítéséről pedig nem látom további értelmét beszélgetni veled, mert más síkokon állunk, én nem vitatom, amit írsz, ámbátor a csodás "és sikerült?" visszakérdést követően még az sem mondható el, hogy a sötétben tapogatózva lopják el a kifehérített sűrű adóforintokat.:), ellopják azt nyíltan, büszkén, fehéren-feketén, ahogy derék rektor urunk volt szíves megemlíteni.
@Mariann19: Nem kell bojkottálni. Csak elgondolkodni, hogy ha saját örömötök miatt félrenéztek egy kicsit az orbánisták pénzszórásáról, akkor van-e jogotok kritizálni mások apró örömeit, teszem azt jégkorong, ha jól láttam a legújabb fölháborodásokat.:)
@Orica Középföldi: tisztességben - és kevésbé tisztességben - megőszült hölgyek rosszindulata utánozhatatlan.:)))

Ugye halovány segéd fogalmad sem volt, miről is folyt a szó?
@Mariann19: Mit szólok? Nem vitatkozom abban, amit leírtál, ugyanakkor felhívnám a figyelmedet arra a jelentéktelen tényre, hogy a gdp nem csupán az orbán kormány, hanem mi mindannyian.

Mi is megbuktunk, nem csupán a kormányok Bokrost követően folyamatosan.

Ez a valódi gond, nyilván nem szép dolog eltapsolni az uniós forrásokat, adókat, de a mi sunyi, összekacsintó mentalitásunk és simán leírom: lustaságunk is kell ahhoz, hogy itt tartsunk, ahol tartunk.
S ez nem csupán a politikai, társadalmi viszonyokra, hanem a gazdasági viszonyokra is igaz.

Várod a messiást, aki majd beül a pénzügy vagy gazdasági minisztériumba és csodát tesz. Nem fog csodát tenni senki, csodát a taga édesapja féle emberek tudnak tenni, ha hagyják őket, erre nem sok esély van, mert inkább kinyírnak mindenkit, aki egy kicsit is előbbre tart.

Szóval nem nagyon hiszem, hogy a közeljövőben jelentős változás lehetséges, nagyon széles társadalmi szintű gondolkodás, tényfeltárás lenne ahhoz szükséges, hogy újra lerakjuk a tisztességes munka alapjait.

S itt térnék vissza a kézihez picit: ha opportunistán félrenézel, akkor te is támogatója vagy a másik tízmillió mellett ennek a velejéig romlott és bukásra itélt rendszernek.:)

A gdp-t pedig megette a fene, ha csak az autógyárakban és a beáramló pénzekben bízhatunk.:)
@habakuk000:
"Saját örömötök miatt félrenéztek egy kicsit az orbánisták pénzszórásáról..."
Lehet, hogy nem olvasod a kommentjeimet, mert számodra érdektelenek, de kijelenthetem, hogy kitartóan bírálom nemcsak a pénzszórást, hanem a hibás gazdasági döntéseket is. Az állításaimat gyakran számokkal támasztom alá a hitelesség érdekében.
A másik. Azt továbbra is fenntartom, hogy Orbán Viktor a szavazatszerzés érdekében esztelen módon támogatja még a határon túli sportágakat, egyesületeket is. Ennek a véleményemnek racionális alapja van, mert az gyengeelméjű, aki a saját hazájának konkurrenciát teremt a sportvilágban az anyagi juttatások előnye által.
@habakuk000:
"A mi sunyi, összekacsintó mentalitásunk és lustaságunk is kell ahhoz, hogy itt tartsunk, ahol tartunk. "
Nem vitatom, hogy a hazai versenyszféra szereplői nem a maximumot hozzák ki magukból, de a bírálható magatartásuk egy következmény, amelyet a gazdasági irányítás indukált.
A magyar gazdaságnak nincs érezhető stratégiája, amelyben felismerhetőek az ágazatok fejlesztési irányai, melyek a főcsapások, amelyek felé érdemes nyitni. Mindenki élni akar, próbálkozik, önként keresi az utat, de nincs kapaszkodója.
Nézd meg a lengyeleket. Ők elhatározták a mezőgazdaságot, és ennek a feldolgozó iparát, e köré építették ki a kiegészítő ágazatokat, mely a lengyel gazdaság nagy részét felöleli.És ez saját erő.
Látható, hogy nálunk a járműiparban van a nagy remény, de ez egy egy lábon állás, és főként kitettséget jelent a külföldi befektetőkkel szemben, és a változó keresletnél is.
Csodát taga édesapja, és az én kínlódó klienseim sem fognak tenni, mert ők lennének az ésszerű struktúrák végrehajtói.
De nincsenek átgondolt struktúrák, és gazdasági stratégia sincs.
@Mariann19: "De nincsenek átgondolt struktúrák, és gazdasági stratégia sincs."

ezek nem tiltott gyümölcsök, szabad piac van, szabad gondolkodni a vállalkozásoknak, szabad (lett volna ) gondolkodni a szociknak és az szdsz-nek is.

A szemléletmód földhöz - illetve szocializmushoz - ragadt, már meg ne haragudj.:)

Ideje lenne leszokni az állami fejőstehén emlőiről.
@habakuk000:
Korántsem a direkt gazdálkodásra gondolok, egy szabadversenyes korszakban ennek már nincs élettere.
Az viszont látható, hogy az emberek vállalkoznának, de nincs mire, mert nincs piac.
Egy ilyen lerobbant országban ki lehetne alakítani olyan területeket magként, amely köré beszállítói hálózat csoportosulna.
A kormány most ilyen megoldásban gondolkozik az építőipar beindításával a lakásépítés területén, csak már későn. A kivitelezői kapacitások bedöglöttek egyrészt a szakemberek hiánya miatt, másrészt tönkrementek sokan a körbetartozások idején.
Az ötlet elvileg nem rossz, csak más területekre is ki kell terjeszteni.
@Mariann19: nem érted Mariann, pont a te fejed a legjobb példa:),

szabad piac van, igaz? igaz

a kormányok gazdaságpolitikája Bokros óta egy kalap szart sem ér, habár az legalább jó a növények alá, igaz? igaz

vállalkozóként jó gazdaságpolitikára várni öngyilkosság, igaz? igaz

akkor? ki kell nyitni a szemeket, piacokat keresgélni, megpróbálni megtanulni gazdálkodni

(mellesleg eltekintve attól a ténytől, hogy félni kell, ha túl jól megy a boltod, mert jön egy fidesznyik és elveszi, kellemesebb adózási környezetben dolgozhatsz, sokkal kevesebb adócsalóval kell küzdened mint Draskovicséknál, ez meggyőződésem)

apropó, pampogtál a vajdasági és erdélyi támogatásokon, erről is gyökeresen más a véleményem, hiszen bizonyos mértékig indirekt fizetőképes piacot teremt a hazai vállalkozások számára, amit ki kell használni, politikai cél ide vagy oda

ja mindezektől függetlenül orbán az egyik legocsmányabb minielnök szerintem, akit eddig láttam
@Mariann19: nem lehet egyszerre bírálni a kormány eszetlen sportba történő pénzszórását és ujjongani az eszetlen pénzszórás kézilabdás következményein...:)

vagy tessék ujjongani a székely hokisok, magyar falábú focisták "sikerein" is vagy tessék sopánkodni a magyar kézisport rablásain, utánpótlás nevelésének visszásságain is

persze én fafejű vagyok és igen-igen egyszerű, nekem nem fér bele az egyrészt-másrészt a gondolkodásomba:)

Eszter jött (törölt) 2016.05.17. 23:11:59

@habakuk000:

"nem lehet egyszerre bírálni a kormány eszetlen sportba történő pénzszórását és ujjongani az eszetlen pénzszórás kézilabdás következményein...:)"

ez elég erőltetett gondolatmenet.
mariann, vagy gazoló szerintem évtizedek óta kézilabda drukkerek. én sem lettem kevésbé lelkes focirajongó attól, hogy OV preferálja ezt a sportágat.

"tessék sopánkodni a magyar kézisport rablásain, utánpótlás nevelésének visszásságain is"
megvolt mindkettő. csak épp nem olvastad.
@Eszter jött: ezzel legalizálod az egész rendszert Eszter, ezekkel az aprócska, senki számára sem fontos, jelentéktelen legyintésekkel

nincs is pl a Veszprém kézilabdacsapatával semmi baj, kapnak egy nagy csomó adóforintot, vesznek külföldi edzőt, külföldi sportolót, s benne vannak a final 4-ban.

de egy mezőkövesdi vagy kisvárdai focidrukker ugyanígy érez, mi az a pár száz milla az összes lopáshoz képest?
semmi, jelentéktelen summa

én igazságtalannak tartom azt, hogy amit a kedvenceiknél elfogadnak, azt más sportok esetében kutyáznak, tudom, primitív gondolkodás, de ez van, ennyit tudok

de ez a fajta mentalitás, ez a fajta gondolkodásmód az, az ebből eredő tanácstalanság és céltalan önállótlanság az, ami miatt már az unokáink esélyeit szórakozzuk el éppen, várva a csodát

amúgy az egész valóban lényegtelen:)

Eszter jött (törölt) 2016.05.17. 23:37:38

@habakuk000:

Legalizálom a rendszert azzal hogy focidrukker vagyok?
Ez már beteges gondolkodás.
@habakuk000:

Igen a visszásságokat,a politikai szálakat szóvá kell tenni sportáganként!
Nem jó ha összemossuk a sportágakat támogatás,szponzorálás,mutyi és politikai beágyazottság terén.
Tudom ,hogy bizonyos fokig mind 'sáros,de óriási különbségek vannak, pld.a'fodbal,a hoki és a kézilabda között például a nemzetközi sikereket illetően!
Amíg hokiban,tisztelet a fiúknak vérverejtékkel max. fel(most le)jutunk az 'A' csoportba,fociban pofozógépek leszünk,addig kézilabdában klubcsapataink az összes nagy nemzetközi döntőben ott vannak(légiósokkal akár)a döntőkben a többiben messze nem.
A Dunaújváros női csapata simán nyerte az EHF kupát és a csajok között szinte alig hallottál külföldi neveket!

A hokis pénszórással az a baj amit Mariann is megpendít,de egyébként is,szétnézve az országban 'agyameldurran minden szomszéd országnak juttatott adóforinttól!

Abból a zsetonból sokkal jobban 'kijönne a hazai tömegsport vagy épp a bringázás támogatása(nem a Boldog-Hatvan bringaútra gondolok:(
.........

Növényeid?:)Nagyon hűvös a május,bár elkezdett érni a cseresznyém a madárhálók ellenére közelharcot vívok rigókkal,seregélyekkel,verebekkel:)

cs8.pikabu.ru/post_img/2016/05/14/10/146324608415560588.gif
@gazoló: tegnap délután láttam, hogy egy bagoly megtámadott egy macskát:), nagyon látványos volt

a gyurgyalagok megjöttek, a kismadarak kiköltötték az első fészekaljat, a szőlő kezd újrahajtani - persze van esély, hogy a héten ismét lefagy, ráadásul új sorok és pótlások is "születtek, több, mint nyolcszáz tő - az eper érik, cseresznyézni hétvégén már el lehet kezdeni, articsókák is elfagytak,

paradicsom, paprika, padlizsán stb palántaként a konyhában szórakozik, ott botladozunk körülöttük, nem mertem még kiültetni, majd a hétvégén gondolom

a sport sikerek szerinti megkülönböztetésével maximálisan nem értek egyet, de nem kell nekünk mindenben egyetérteni:)
@Eszter jött: tudod, "prof. Olivia Holland" gróf mondta a Láthatatlan légióban, amikor az utolsó önjelölt tiszt, Renoir hadnagy (aki mellesleg messzasszony volt) zsebéből is előkerült az iránytű helyett odahelyezett kakaós tekercs, hogy teljesen mindegy milyen irányba menjenek a sivatagban, csak előre haladjanak.

Szóval: lehet, hogy beteges a gondolkodás, de legalább gondolkodás, egyre kevesebb gondolkodót látni mostanság, Roden barátnője kutakodhatna erősen modell után:)

mellesleg neked sem ártana: hol írtam én azt, ha focidrukker vagy, legalizálod a rendszert?
@habakuk000: Jó destét!

Cinegemami repülésleckéket ad az újszülötteknek,költenek a rozsdafarkúak,kurjongat egy sárgarigó és egy kakukk a közelben,tegnap a beszelídült feketerigónőstény kivette a tenyeremből a felé nyújtott cseresznyét:)Na és az esti fülemüleőrület! Remélem a macska megvédte magát Nálatok:)
Nyugodtan palántázhatsz a hétvégén nyár lesz!

Az epreid érdekelnének!Próbálkozom én is beirdalt PVC csőben,szabadföldön és ládákban!
Mostanában telepítettem számos erdei szamóca 'szigetet is a gyepbe ami teremni fog..

Kit érdekel most az,hogy egyetértünk vagy nem a sport sikerek felől való megközelítésében:)
@jaegtoer: Eszme bajnok harcosok!
Ha eszméd jövedelmező nekik
Akár zászlód, magasra emelik!
Ha meg, hasznot hozó,
Éltet, a sok hazudozó!
Akár, szobrot is kaphatsz!
Ha milliókat becsapsz!
Mindig lesz, elég éltetőd,
Ha belőled jól élnek ők!
Ha gazemberséged kiderül,
Szobrod is földre kerül!
Megrugdossa a bronzot!
Sok átvert buta, bolond!
Mintha az tehetne
Arról, hogy nem volt esze!
Már csak ilyen a világ!
Sok majom, se hall, se lát!
Csak mit elé raknak,
Vagy néki hazudnak!
Ezt hívják eszmének!
Csúfolására eszének!
Melyet használni lusta!
Sok idomított ostoba!
2016-05-17
@Szúrófény: DDDDDDDDDDDDD

'Ezmiezezhonnan?:)

Mert ha Te,akkor fonom a babérkoszorút..
@Szúrófény:

Üdv néked hosszúfény az éjszakában, sötétlő reggelen, olvasván a felkiáltó jeleket, mondom hát -hátrább a sugarakkal, te fényből font gyilok, úgysem érti a túlontúl sok tulok, s mire lehullna a ködbe zárt szemekről a hályog, s kiderülne, hogy az új katedrális csak egy rakás vályog, de legislegföllebb fedett pályás s(p)ortlétesítmény, megette már a fene az egészet, ész sosem volt, csak enyészet, és ha lett is volna, a sok ostoba mindig sárba tiporta.
@Mariann19: "Ennek a véleményemnek racionális alapja van, mert az gyengeelméjű, aki a saját hazájának konkurrenciát teremt a sportvilágban az anyagi juttatások előnye által."

Az is gyengeelméjú, aki a körnező országok magyarjainak nyújtott milliárdos támogatásokat azzal mayarázza, hogy így segíti a külhoni magyar vállakozókat. Meg konkurenciát teremt az itthoniaknak. Ahelyett, hogy abból a pénzből pl. a borsodi, békési végeken fejlesztene.
@látjátok feleim szümtükkel:
A konkurrencia még akkor is rontja az esélyeket, ha spontán jelenik meg, és nincs állami beavatkozás.
A külhoni vállalkozásoknak nyújtott támogatások olyan pénzkivonást jelentenek a magyar gazdaságból, amelyek nemcsak torzítják az egészséges versenyt, hanem hosszabb távon nem biztosítják a GDP termelését, és a az ebből származó profitot.
Nálunk pedig szűnnek meg a vállalkozások.
süti beállítások módosítása