Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.04.16. 09:08 Fabius

Tarsoly közlegény megmentése

Aszongya a hírek, hogy Tarsoly közlegény akár ki is szabadulhat. Hogyhogyhogy? Mikor a fővárosi főügyész nertárs nem is olyan régen még világszínvonalú nyomozásról elmélkedve fényesítette a glóriáját, keltette a dicsfényt meg a látszatot, itt aztán minden a legnagyobb rendben van.

Közben meg lófaszt, mama!

Az 1548 oldalas vádirathoz 30 oldalas hibalistát volt kénytelen csatolni a Fővárosi Törvényszék, és egy megjegyzést: esetleg, talán, tessenek kérem párosítani a szemre lapáttal összehányt adatokat, hogy melyikkel micsodát kellene bizonyítani. Mert öt vádpont, 5458 rendbeli csalás esetén ez hasznos tudna ám lenni. Lehet nem húzódna egyértelműség esetén a tárgyalás és bizonyítási eljárás a végtelenségig, annyira elnyújtva az ügyet, hogy már a vádlottak tisztességes eljáráshoz való joga sérüljön. Mit mond erre Ibolya "világszínvonalú" Tibor?

- Őnekije ez a rendezgetős baszás nem dóga!

Mert tecciktudni 2014-ben volt egy törvénymódosítás, miszerint a bizonyítékokat a bizonyítandó cselekményhez nem kell társítani. Igen, jól olvasod nyájas, olvasó, a fővárosi főügyész szerint ez így van rendjén, és ő bizony nem fogja szétválogatni az adatokat a rendelkezésére álló 60 nap alatt.

tarsoly.jpg

Na, most az tegye fel a kezét aki arra számított, hogy a Tarsoly - Questor ügyben majd minden rendben megy. Aki azt hitte tényleg világszínvonalú lett a nyomozás, annyira de annyira, hogy nem jön közbe váratlan esemény, eljárási hiba és a fasztuggya mi szokott még ilyenkor, szóval, hogy a bíróság az ügyészség megfelelően előkészített vádirata alapján tudja meghozni ítéletét az elkövetési értéken 77 milliárdos ügyben.

Senki?

Akkor most az tegye fel, aki erre számított: káosz, véletlenek, mindenféle váratlan, ügymenetet hosszabbító tényezők, eljárási hibákból eredő megsemmisített ítéletek, újabb tárgyalások majd egy 2042-ben meghozott valamilyen ítélet ami már senkit nem érdekel. Pont az alapján recept alapján folytatott mismásolás, ahogy például a Fidesz alapító áfacsaló Varga Tamás ügye is zajlott.

Mindenki? Ahha.

Na. akkor most drága fideszes potentátok próbáljátok az eddiginél sokkal meggyőzőbben állítani, hogy ez a "háló" a világon semmit nem jelent:

tarsoly1.jpg

kép: szarvas, index

611 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr418631732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@parti_giano:

a gyors befejezéshez:

hívjuk be az új mesterlövészeket?

www.youtube.com/watch?v=deSRpSn8Pyk

vagy szóljunk a 90 évesnek?

www.youtube.com/watch?v=pMaTPVyxm84
@parti_giano:

jótündér véleménye után, érdemes ezt is elolvasni.

"Pedig -és nyugodtan dobjatok a kiéheztett, beginázott vérhörcsögök közé- a darab beszippant a 15.perctől, felkap, nem enged el, hogy aztán a 80.- ik percben földözba..csapjon, és szégyenszemre a kockásinges, fotelforradalmárok gyűrűjében libabőrös kezekkel törölgessem a szemem, és elcsukló hangon bravozzak.
Pedig rosszul indult.
A közönség összetétele nagyjából megegyezett egy kockárdás/velkámrefjudzsiszes/ internetadóellenes/Dopemanforprezidentes
""""civil""" tüntetésével."

www.facebook.com/bence.apati/posts/1300691969947471?pnref=story.unseen-section&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_fesztival_201604
@guma: azt mondják, tényleg jó lesz az új rendezés. mármint a hét mesterlövész. kíváncsian várom.

nálunk meg éppen megszüntetik a bözskét, elég hamar, ez a gyors befejezés.
@parti_giano:

a szereplők sem utolsók.

(melyik bözske az áldozat?)
@parti_giano:

Schiffer megint offshorozik:

„A Bánki Erik vezette gazdasági bizottság ma harmadjára vetette el annak az LMP-s törvényjavaslatnak még a tárgyalását is, amely az offshore-lovagok kiseprűzéséről szól. Bánkiék arról sem kívánnak tárgyalni, hogy Magyarországon – a Moneyval ajánlásának megfelelően – a pénzmosás elleni törvényt úgy módosítsuk, hogy ne csak a külföldi, hanem a belföldi kiemelt közszereplőket – tehát a simongáborokat – is fokozott azonosításnak kelljen alávetni.

Bánki a bizottsági ülés után persze erről nem beszélt, hanem csak arról, hogy – amúgy nagyon helyesen – a gazdasági bizottság vizsgálni fogja a kaviárbaloldali Erős János off-shore ügyét. Kerényi Jánostól megtudtuk: van »jó« off-shore, amit a fideszesek csinálnak és van »rossz« off-shore, amiből nem ők gazdagodnak. Előbb-utóbb azonban nem csak az off-shore lovagoktól, de az off-shore pártoktól is meg kell szabadulnunk.”

Facebook Schiffer András: Az off-shore pártoktól is meg kell szabadulnunk
@parti_giano:

jajjj! hát ez a bözskét "ellopták", csak átnevezték a gyereket.
ezt sehol sem lehet megúszni.
@guma:

Olvastalak tegnap,csak nem tudtam válaszolni,de
azt félreértetted drágám!
Annak minden szavával egyetértettem a "haragos pillantás a bennefoglaltaknak szólt a "bocs pedig annak,hogy ide mertem citálni a 'korcsmádat!
Egyem a lelkedet,Te azt feltételezted?:)
@gazoló: :)))

hozz csak akármit, mert én nagyon bénázok mostanában megint.

(azt hittem, hogy erősnek tartottad a kirohanásom. :D)
Orvosok: milliók egészségügyi alapellátása kerül veszélybe

www.origo.hu/itthon/20160421-orvos-haziorvos-ombudsman.html
@gazoló:
.
Taga majd felmegy a minaret erkélyére és nem vesz jegyet a stadionba.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Novák le is forrázta magát a hírre...és most picsog
@parti_giano:

Mérhetetlen dög ez a Konok:))))

"Nagy erkélyről nagyot lehet esni."
(Koelhó Pál, népi bölcs)
Segíccség! Már megint nem értem.

Ha az Eximbank a magyar állam tulajdona, akkor az a magyar statisztika szerint miért is nem a magyar államháztartás része? Ilyen alapon a többi állami tulajdonú vállalkozás sem része a magyar államháztartásnak? Nemá!

Ebből akár az is következik, hogy a magyar vállalkozások is kihagyhatnak a vagyonukból elemeket hasonló indokkal, mint amit a kormány mond? Pedig nekem rémlik, hogy a kapcsolt vállalkozásoknak valamit konszolidálni kell az éves elszámoláskor. Esetleg megint kivéve a gyevi bírót, csak most az állam vállalkozása a gyevi? Bár ez kicsit hasonlít a köszpénzre, ami ha kiadják, magánná válik.:D
@Rodeo36:

Igy igaz!!!

Ami itt volt, az lepkefing és nem lesz foganatja...... (((((((
@öregmatróz: Jut fejembe!Mi van ordas flórival?!?!?!
A hét kérdése:

Vona kinek bazsevál?
@ornagy50:
avval aki nem a tavalyi nyáron barnult le?

amig a törpe lesz, addíg nem lesz vele semmi...:))))

Nszo Csi (törölt) 2016.04.21. 21:14:18

@ornagy50:

Micsoda kérdés ez, Prágám? Ugyan mi lenne? Éli világát. ))
@öregmatróz: Csak nem?!Pedig "ő"szereti az
i-gazságot!!!:D

Nszo Csi (törölt) 2016.04.21. 21:32:55

@ornagy50:

De! ))))
@Nszo Csi: Tudomásul szolgál!!!:)))
@Rodeo36: @öregmatróz: azzal együtt, hogy mélységesen igazat adok nektek, ne legyetek ennyire kemények hozzánk.A magunkfajta közalkalmazott senkiknek nemigen telik hónapos, féléves sztrájkokra, főleg, hogy azt se tudom, van-e sztrájkalap és hol, és mennyi. Ritka az a kollega, akinek nem cincog a garas hónap végén a zsebében (by J.A.)Kanada több fényévre van tőlünk mindenben:(((Ezek a nyomorult rabló ribancok ezt használják ki és röhögnek a markukba.
@evasanyoca:
divide et impera

meddig lehet bírni megalázva, kiröhögve, kifosztva lenni?

a lassú halál is halál csak randább, mint a harctéri kardcsata közben, mert előbbi semmit sem tesz még önmagáért sem...

kapitalizmusban más is műxik... kinek jó?
ugye van a NAFTA kanadai vállalat ki akarta helyezni a gyártását Mexico-ba de a mexicoiak -mikor megtudták- ugyanannyi bért kértek mint a kanadai, természetesen nem kapták meg a gyárat...

a kapitalizmusban kilépnek a dolgozók, és tönkreteszik a tulajdonost (ugye a KMH-n írta valaki a vágóhidat) de nekik meg mindegy, így is úgy is ki van velük baszva de legalább dugovics tífusz ként magukkal rántyák

eszt tuggya ma a kapitalista állam és a kapitalista is...
és inkább enged, mert a léte függ tőle

annak akivel ki van baszva annak mindegy!!!!!!!!!!!!!!!!

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: mivel hóttigazadvan, ezért megfontolom, hogy a járókeretemmel kibattyogjak a Parlament elé mindezt egy táblán magam előtt görgetve, Rodi! a többség félti azt a kis hugyos havi alamizsnáját, mert nem akar 28 ezer forintos közalkalmazott lenni. Hát eddig rendesnek hitt ismerőseim beálltak fideszbesúgónak, hogy biztos legyen az állásuk, és te ilyen nyomorult rabszolgának született sejthalmazoktól vársz (meg én is) harci ellenállást, netán forradalmat? Meg fog ez a nép pusztulni, vagy kiáll magáért, nincs más választása:
- Ady Endre -

Fölszállott a páva

„Fölszállott a páva a vármegye-házra,
Sok szegény legénynek szabadulására.”
Kényes, büszke pávák, Nap-szédítő tollak,
Hírrel hirdessétek: másképpen lesz holnap.

Másképpen lesz holnap, másképpen lesz végre,
Új arcok, új szemek kacagnak az égre.

Új szelek nyögetik az ős, magyar fákat,
Várjuk már, várjuk az új magyar csodákat.

Vagy bolondok vagyunk s elveszünk egy szálig,
Vagy ez a mi hitünk valóságra válik.

Új lángok, új hitek, új kohók, új szentek,
Vagy vagytok, vagy ismét semmi ködbe mentek.

Vagy láng csap az ódon, vad vármegye-házra,
Vagy itt ül a lelkünk tovább leigázva.

Vagy lesz új értelmük a magyar igéknek,
Vagy marad régiben a bús, magyar élet.

„Fölszállott a páva a vármegye-házra,
Sok szegény legénynek szabadulására.”
@evasanyoca:
Ady -mint mindíg- csodálatos, te meg a járókereteddel verd fejbe a közterest hogy a koporsdó aggtya neki a másikat és a sarki rendőrt is ugyanúgy...
én a:
Föl föl ti rabjai a Föld nek föl föl te éhes proletár (proletár az semmi mást nem jelent, mint szaporítóanyag!!!!!!!!!! és nem melós!!!! jobb ha tuggyák a delikvencsek)

hát nem megy be dolgozni senki kb 3 hónapig vagy tovább... a 28000 az kevesebb a semminél mert az megaláz és pofánvihog

brühüyyy
kkk

vagy temessétek már el ...
@evasanyoca:

Vagy lesz új értelmük a magyar igéknek,
Vagy marad régiben a bús, magyar élet.

ezt nagyon eltalálta......sajnos
@öregmatróz: én az hiszem az igazi nagy költők mind-mind látták a múltat, jelent és a jövendőt....
@ornagy50: talált: a gazságot.
@öregmatróz:
Ady: Új tavaszi seregszemle
Robogj föl, Láznak ifju serege,
Villogj, tekintet, világbiró kardunk,
Künn, a mezõkön, harsog a Tavasz
S mi harcból harcba csapat-számlát tartunk.

Mi szétáradtunk ûzhetetlenül
S hol élet zeng, ott vivódva mi élünk.
Kis, romlott ország vén kadáverét
Fûti élettel a vér, a mi vérünk.

Száguldva jártunk s most megpihenünk,
Hol friss szivek, szomjas szemek fogadnak:
Vérbe vágyódunk, mink is vér vagyunk,
Piros kedvû, új ütemû lovaghad.

Kik voltunk tegnap ködrongy-fantomok,
Csatákat gyûrünk megemberesedve,
Tegnap még buták tréfája valánk
S ma vagy holnap már Isten legjobb kedve.

Futótûz volt a sárkány-paripánk,
Bevett vár minden óvhatatlan szándék,
Ölünkben szabad, új és romboló
Garmadával a megváltó ajándék.

Mise, tömjénfüst, dicsõ babonák
Dõlhetnek ránk már bús, keserü tûzbe,
Hálózva futjuk mink az ereket
Új élet-mûként, üzetve és ûzve.

Szétcsörtetett a Láznak csapata,
Betût, vonalt, színt és hitet kiváltott,
Hályogot tépett a magyar szemen
S mink nézetjük most vele a világot.

S hiába: a vakság már nem magyar,
Nincs magyar glóbus és a magyar észnek
Meg kell tanulni a mi ütemünk
S nem magyar sors az ábrándos enyészet.

Átváltódik, kit lázunk megkerül,
Mélyül s tornyosul gondolat és álom,
Megrázkódik újat lesve a szív
S minden szokottság fojtogat, mint járom.

Így lettünk mi az új-látó szemek,
Új rezdülés és ünnep az idegben,
Hit, vágy, cél, csók mind-mind azóta más,
Mióta mi lüktetünk a szivekben.

Ki minket üldöz, szivét vágja ki,
Ki minket nem ért, önmagát gyalázza,
Mert ott vagyunk mi immár mindenütt:
Új a világ nálunk is már, hozsánna.

Tûz, vér, láz, ujság, boldog változás,
Csupa teremtés lángol a szemekben,
Örök tavasz, örök forradalom,
Óh, ékeskedjél mindig ékesebben.

Robogj föl, Láznak ifju serege,
Villogj, tekintet, világbiró kardunk,
Künn, a mezõkön, harsog a Tavasz,
Harsogó Tavasz, kisérd el a harcunk.
@evasanyoca: életem során én is arra jöttem rá: az írók de főkép a költők nagyon belelátnak a társadalom lélektanába. a régiek kiváltképpen de a kortársak is.

kár, hogy a politikához meg nincs gyomruk, a mai "politikusok" meg nem fogadják meg a tanácsaikat...

lehet, hogy ez okozza a mi kálváriánkat...
@Rodeo36: " te meg a járókereteddel verd fejbe a közterest hogy a koporsdó aggtya neki a másikat és a sarki rendőrt is ugyanúgy.."

nagyon 1 húron tudnák pendülni veled....

hajlandó vagyok azt mondani, hogy ezeket csak valami nagy veréssel lehetne móresre tanitani...

a törpe a gyerekkori veréseit nekünk adja vissza

nekünk a kutyaharapást szőrivel kellene gyógyítani...

kkkkkkkkkkkkkk...........:))))))
@Rodeo36: hát igen, próféta - nagyság....
...máma már nem hasad tovább

aludj el szépen kis Balázs....
@evasanyoca: @öregmatróz: @ornagy50:

Szeretnék úgy ötven,száz év távlatából visszatekinteni erre a korszakra! Hogy tél majd az utókor?
Ritka ordenáré,hazug,képmutató időszak teli cinizmussal,gonosz manipulációval!

Amit el lehetett követni a demokratikus berendezkedésű államrend megnyomorítására az megtörtént!
Minden hatalmi ág beleállt Gé és rendszerének elvtelen kiszolgálásába!Gyalázat ami folyik!
Amit igazságszolgáltatásnak hívnak,az annak a megcsúfolása! (quaestortól,flórin és társain keresztül a munkajogok leépítéséig az égbekiáltó tolvajlásokig:(

...kimegyek okádni:((
@Rodeo36: 'ezzzzz nagyon ott van!!
@Rodeo36:

NEKÜNK MOHÁCS KELL

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,
Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.

Ha van Isten, földtől a fényes égig
Rángasson minket végig.
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk.
@Rodeo36:
ezt a verset kellene annak a kétmilla szavazónak megérteni akik csak a törpe szavát isszák.

sajna azok meg funkcionális analfabéták.

innentől nem sok reményünk lehet......:(((((
@gazoló:

ma este úgy látszik borús hangulatban vagyunk...

...ne felejtsd: a reményhalat...:))))
@gazoló: @öregmatróz:
ISTENI FORRADALOM AMÚGY JÉZUS KRISZTUS ELVTÁRS ÉLETÁLDOZATA

www.youtube.com/watch?v=QPyyFrg4bNs

NEM MARX KEZDTE

brühüyy
kkk
@gazoló:

büszke vagyok magamra sohasem van a kezem ügyében kiöntendő mikor ilyeneket kibontok...

a "rája" az kurva egy rája

brühüyyy
kkk

amíg humor van addig élet is van
@Rodeo36: @öregmatróz: @evasanyoca:

Kedvenc Adytól:

Ady Endre: A perc-emberkék után

Otthon bolondját járja a világ,
Majmos, zavaros, perces, hittelen,
Nagy, súlyos álmok kiterítve lenn,
Fenn zűrös, olcsó, kis komédiák.

Magyar Bábelnek ostoba kora,
Ments Atyaisten, hogy bennelegyek -
Engemet kötnek égbeli jegyek
S el kell hogy jöjjön nászaink sora.

Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.

Robogok honról rejtett vonaton,
Ebek hazája ma, nem az enyém -
S ha marad csak egy hivőm, szent legény,
Még a holttestem is ellopatom.

Ez a ricsaj majd dallá simul át,
Addig halottan avagy éberen,
Pihenjen a szent láz s az értelem,
Míg eltünnek a mai figurák.

Magyar leszek majd hogyha akarom,
Ha nem sutáké lesz itt a világ,
S fölcsap minden szent és igazi láng
Rejtekből avagy ravatalon.

www.youtube.com/watch?v=8kzxPrN5bag
@gazoló: még az a szerencse, hogy ebben a mocskos érában vannak humormorzsák....rájuk tapadok és viháncolok....kkkk

De: hol vannak a tudósok, írók, költők, a kifosztottak, a megalázottak? hát télleg nem lehet megúszni véráldozat nélkül? mert, ha nem, a békemenet törzsgárdái lesznek az elsők, akik ,ha fordul a kocka belevájják a Nemzet Fehérjéjébe a karmukat...mert mindig így szokott lenni...a többi meg az elszámoltatáskor eljátsza Kovács Koko Nem Fideszes Istvánt...kkk
@Rodeo36:

'hazai 'r'ezet 'rája erre a 'búvalbaszottságra:))

www.youtube.com/watch?v=xZO5KTJTwhE
@gazoló: minden szava kincs, no de ez aztán a csúcs:

"
Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart"
@evasanyoca:

Amiről írtál,hogy olyanok is eladták magukat akikről nem gondoltad volna,az én környezetemben is áll!
Csak nézek és ámulok,mire képesek "perc" emberek:(

...."jön még kutyára dér:))

www.youtube.com/watch?v=8r15l_OjmEQ
@gazoló: tudod, én éltem akkor, és nem is rosszul, amikor a határok zárva voltak, és aki kinnmaradt azt úgy hívták, hogy disszidens...hogy úgy lopták be a hazajövők a vámon a fa szappant és a nylonharisnyát....hát most kérdezlek én téged: akik annyira nyalják a seggét ennek az ótvar rezsimnek, ezt akarják, ezt?...olvasom, hogy nem hívnak meg bennünket az ujjá alakuló eu-ba, elérte orbán, mi meg engedtük......ezt akarták?????
@evasanyoca:

'ezt igen ezt!!
ezeknek elég a 'magyarseggbe magyarlófasz,miközben egy kutyabőrön,'há'turulcsakra ponton ba&&ák a kecskét:(

(..bocs kecske és Pilis!!)
@gazoló:
Händel Messiah Halleluja ragtime style
canadian brass

www.youtube.com/watch?v=9aRYxzeIVuM

brühüyyy
kkk
@gazoló: akik meg nem, azok már elhúztak, mint a vadlibák....ha nekem valaki aszongya, hogy öregségemre jobban bele leszek taszajtva a dagonyába, hát kiröhögöm, hogy feladják önként és dalolva a szabadságot, a függetlenséget, a jólétet, a disznószaros csizmáért.......no, nem hergelem magam, mer az öregasszony vérnyomása már így is az egekbe...(((
@gazoló:
kkkkkkkkkkkkkk

www.youtube.com/watch?v=qhHUmWkCWlU

brühüyyy
én zümmögöm a tronbon-szólamát
@Rodeo36:

..zseniálisan össze van szőve:)
@dr. jenőke (jenőke):

Taga majd felmegy a minaret erkélyére és nem vesz jegyet a stadionba. "

Milyen jegyet?:)

Fizetnek majd annak aki ott lesz 'tahós pénzből,csak nyomjon még le harminc 'allahuakbart a magyarfoci és a 'főszotyiköpködőfehérvárihuszár lelkiüdvére:)
@gazoló:
www.youtube.com/watch?v=QANaVbPZcQ0

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

La virgen de la Macarena
@gazoló:
és itt José Carreras el is énekli
La virgen de la Macarena

www.youtube.com/watch?v=WiPmnVi2RJg

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

Kösz!
Tényleg menni kéne,hogy a 'rézfacú'bagoly csípja meg!

www.youtube.com/watch?v=IGlugsYQZgg
@gazoló:
Elisabeth Schwarzkopf a mesternője!!!!!!!!! mondta, itt van a mi kis Renée-nk

kösz és a Calleja sem akármi

brühüyyy

kkk
@evasanyoca:

sztrájkalap?!

csak ott van ahol van normális szakszervezet! ilyen pedig kevés van.

ráadásul a munkatörvénykönyvet is csak erősen támogatott, nagy létszámú szakszervezet tudja "megkerülni" és képviselni a tagok érdekeit.

nem véletlenül járattam itt (is) pár éve a pofám ebben a témában.
a sztrájk nem játék. körültekintően kell szervezni, hogy hatása ütős legyen. vagy akkora felháborodás kell, amikor szinte mindenki mellé áll, mert a cél az ő életét is befolyásolja.
ennek pedig előzménye a tájékoztatás, tájékozottság.
kemény napok elé néz mindenki, mert a reformok működnek:

Óriásit nőtt az adósságunk hiába a törlesztés

mfor.hu/cikkek/makro/Oriasit_nott_az_adossagunk_hiaba_a_torlesztes.html

és:

Hatalmasra nőtt a bérszakadék az országban

mfor.hu/cikkek/makro/Hatalmasra_nott_a_berszakadek_az_orszagban_-.html
ez meg maga a magyar csoda!

Magyarország ÍGY nem szeretlek! ekkora és ennyi szemétség ami itt a kisemmizések számtalan változatát meglépi az már bűn!

Fideszes lázadást szít a belügyminiszter legújabb törvényjavaslata

vs.hu/gazdasag/osszes/fideszes-lazadast-szit-a-belugyminiszter-legujabb-torvenyjavaslata-0421
@guma: 'sziajóreggelt!

Tudtuk jól,hogy kibújik a szög..bár az időleges hozadékot szépen igyekszik 'kancsi és csapata zsebébe tömni!
Arra már gondolni sem merek,mi lesz ha a ""pénzeső mérséklődik,a 'nyugdíjpite forróbbá válik és valami globális destabilizáció kicsit megbillenti a forintot!

Persze tudom az állampapír nem hitel:))és sok 'fidessbirkának benne a lé!
De majd 'róbertbácsi módjára áljuk a cehhet:(

.............

444.hu/2016/04/21/tarlos-a-romai-parti-vedmuvet-meg-kell-epiteni-es-ehhez-elkerulhetetlen-fak-kivagasa-is

"ha meg kell baszódni,hát meg kell''''

...most káromkodok rohadtul!
@gazoló:

szia!

elmentettem már tegnap! valamelyik nap, majd emlékeztetőnek beteszem...
@gazoló:

"...most káromkodok rohadtul! "

az kevés!
vérszemet kaptak! ők nem alkalmazottak! ők az urak! :(((

Kósa Lajost nem lehet ám csak úgy akármiről kérdezgetni

comment.blog.hu/2016/04/21/kosa_lajost_nem_lehet_am_csak_ugy_akarmirol_kerdezgetni

Tényleg szétbarmolnak a Várban egy műemléket?
Úgy néz ki, hogy miniszterelnöki erkélyt építenek a karmelita kolostorra

index.hu/urbanista/2016/04/21/tenyleg_szetbarmolnak_a_varban_egy_muemleket/
@guma:

Akkor más:)
Legyen szép a napotok!

www.youtube.com/watch?v=jGFUKsv1epk

(hátha erre Knoszi is erretéved estefele:)
@gazoló:
a tarlós az egy poloska

ki kell kerülni még a bokrokat is azzal a szarral, ami mire összerakják már el is lesz öntve az ártér, nem eccerűbb megtíltani ártéri építkezést(erre volt törvény az átkosban)

hülyeség fájna ordítanának

brühüyyy
kkk
@gazoló:

sajnálom! nekem ez a dal jutott most eszembe:

www.youtube.com/watch?v=pWZmtQLxkrA

ettől az építészeti förmedvénytől és a "vezérek" pofátlanságától elment minden kedvem. nézd meg a makettet...

nol.hu/kultura/lazar-semmifele-takargatnivalonk-nincs-1609507

na mentem...
@Rodeo36: "nem eccerűbb megtíltani ártéri építkezést(erre volt törvény az átkosban)"

Hát eccerűbb lenne, de azóta is rengeteg ingatlan épült fel a római parti ártéren. :( Amúgy meg védje meg mindenki a saját házát, aki olyan hülye, hogy ártérre építkezik.
A fő árvízi védvonal mindig is az un. nyúlgátnál húzódott, a Nánási és Királyok útja mentén.

greenfo.hu/uploads/hirek/325/32523/cikk.jpg
@Rodeo36: Ha már szóba hoztad Adyt és az Isteni forradalmat. :)

Ady Endre - A Sion-hegy alatt

Borzolt, fehér Isten-szakállal,
Tépetten, fázva fújt, szaladt
Az én Uram, a rég feledett,
Nyirkos, vak, őszi hajnalon,
Valahol Sion-hegy alatt.
Egy nagy harang volt a kabátja,
Piros betűkkel foltozott,
Bús és kopott volt az öreg Úr,
Paskolta, verte a ködöt,
Rórátéra harangozott.

Lámpás volt reszkető kezemben
És rongyolt lelkemben a Hit
S eszemben a régi ifjúság:
Éreztem az Isten-szagot
S kerestem akkor valakit.

Megvárt ott, a Sion-hegy alján
S lángoltak, égtek a kövek.
Harangozott és simogatott,
Bekönnyezte az arcomat,
Jó volt, kegyes volt az öreg.

Ráncos, vén kezét megcsókoltam
S jajgatva törtem az eszem:
„Hogy hívnak téged, szép, öreg Úr,
Kihez mondottam sok imát?
Jaj, jaj, jaj, nem emlékezem.”

„Halottan visszajöttem hozzád
Én, az életben kárhozott.
Csak tudnék egy gyermeki imát.”
Ő nézett reám szomorún
S harangozott, harangozott.

„Csak nagyszerű nevedet tudnám.”
Ő várt, várt s aztán fölszaladt.
Minden lépése zsoltár-ütem:
Halotti zsoltár. S én ülök
Sírván a Sion-hegy alatt.
@guma:

Ja..és 'mindenleleszbetonozva--mindenkinyogodjonleapicsába:(

Kellet ez búcsúzóra 'Margódrága?

szasz!

meséljen inkább a "rőthajú pap:)))

www.youtube.com/watch?v=IlOX-HwCxh4
@Rodeo36:

Hol élsz Rodi,itt az a törvény amit 'szrbanvektor felböfög:(?
.....

@Gábris szomszéd: D

Fabot biztos elrabolták a lengyel békemenetesek:(
@gazoló: biztos többen lehettek,hogy eltudták rabolni!
@öregmatróz: "...ezeket csak valami nagy veréssel lehetne móresre tanitani..."

Tudják ők is, ezért nyúlnak le földet, bankot, vendéglátást meg mindent, ami magától is képes valamennyire működni. Nem akarnak úgy járni, mint első kormányzásuk után, amikor kiesett az állami csöcs a szájukból. Persze azt nem tudják, hogy a kapitalista az tud gazdálkodni is, és akkor is talpon marad, ha nem kap állami megrendelést. Majd ezt is megtanulják. Aki meg nem, az tönkre megy. Mint pl. az országgyűlés többségi képviselője, akinek csak adósságot halmozó vállalkozása van, meg a hírek szerint sofförjének 100 millióért földje. Persze, ha nem lesz már képviselő, és nem a fidesz lesz kormányon, vajon nem fog meglepődni?

Mellesleg amikor a fideszes országgyűlési képviselő közmunkásokkal dolgoztatott a határban a saját földjén, az nem volt bűncselekmény, egy másik kisfalu polgármesterét bezzeg megvádolták hasonló cselekmény, közmunkásoknak a saját kertjében történt dolgoztatása miatt. Nesze nekünk jogállam.
@Gábris szomszéd:
mint már valahol írtam, a fák és a bokrok kivágása (még a fűé is) aszt eredményezi, hogy a Duna jobban és gyorsabban mossa ki a partot és a mobilgát nemsokára benn lesz a főmederben és az ártéren épített kulipintyók meg hódok és harcsák lakásaivá válnak majd a hód fog zongorázni benne

brühüyyy
kkk
amikor a zeszet osztották ezek a koleszos poloskák eltávon voltak
@guma: mikor tudomásom van arról, hogy a PDSZ azért alakult meg, mert utálták a Gallónét, de hát ő meg miért is mondott volna le, mikor 1600 éve kiesett a tanítónői gyakorlatból, és jól el kapirgált a kis szemétdombján.Vigyázott a visegrádi pedagojgosz üdülő állagára, amikor anno sztrájkolni akartunk egyszer nagyon csendesen, még a 80-as években, végiglátogatta az iskolákat és leb...ta az igazgatókat, hogy mit is képzelünk, aztán voltunk vagy 10-en, zuhogó esőben...kkk...no most is ketté van szakítva a ped.szakszervezet, és Gallóné most is ott van, a hattyú halálát próbálgatja .....kkk
@evasanyoca: "...mikor 1600 éve kiesett a tanítónői gyakorlatból, és jól el kapirgált a kis szemétdombján."

Nem értelek.
Vagy nagyon öreg vagy, és rossz az emlékezeted, vagy nem vagy annyira öreg és akkor meg valami rosszindulat költözött beléd?

Galló Istvánnérőól ezt írták a wikin:

"Szakszervezeti pályafutása[szerkesztés]
1972-től szakszervezeti tag. 1983–1986 intézményi bizalmi; 1986-2000 alapszervezeti titkár. 1990-től 2007-ig a PSZ VIII. kerületi titkára, 1994-től budapesti titkára és az Országos Vezetőség tagja. A PSZ 2007. szeptember 29-i munkakongresszusa a soron következő tisztújító kongresszusig megbízta az alelnöki teendők ellátásával. A SZEF budapesti koordináció képviselője 2007-től. A SZEF IV. kongresszusán, 2007. június 8-án a szervezet alelnökévé választották. 2008. július 1-jén a Pedagógusok Szakszervezete XVIII. kongresszusa a szakszervezet elnökévé választotta."

Mellesleg különösebben nem érdekel Galloné sem, mint ahogy a többi gyerekes pedagógus megmozdulás sem ( nem a célja, hanem a szemérmes módszere miatt, miszerint szűzek is szeretnénk maradni, de imádjuk a szexszet is, tüntetünk is meg nem is, tudod így van ez :) ), de talán egy tanító a tényeket ne ferdítse. Főleg ne az, akiben eddig mi ndig meglehetett bízni.
@látjátok feleim szümtükkel: nem vagyok rosszindulatú, én átléptem a PDSZ-be, mert úgy láttam, többedmagammal, hogy Gallóné hajlik a hatalommal suskusolni. ennyi. soha nem lett volna a PDSZ, ha mindenki a wikit olvassa róla....hozzánk is bejött, rendkívüli tanértekezletet tartatott a 20 perces szünetbe és közölte, hogy tilos sztrájkolni...ha megmagyarázza, hogy gyerekek ez nem poitikus most, akkor megértjük, de nem, semmi magyarázat.....szóval, bocs, de én megalkuvónak tartom a koromtól függetlenül.
@evasanyoca:

A megegyezés, kompromissszummal vagy anélkül, nem megalkuvás. A kompromisszum sem ördögtől eredő, főleg, ha értelmes.
A lényegre nem reagáltál. Kár.
@látjátok feleim szümtükkel: szívesen reagálok, de nem tudom, mi a lényeg...
@látjátok feleim szümtükkel: a "szűzkurva" hasonlatod ragyogó, csak ki az, aki megmondja, meddig van a szűzkurvaság és mikortól kezdődik a törvények betartásával való sztrájk??...én a falra mászok, hogy "kompromisszum" az, hogy sztrákolunk bent az iskolában, és megtiltják, kvázi törvényellenes, kijönni az utcára, ami a lényeg lenne, nemde, mert az utca embere látná, hogy kiért-miért? no én ezért is haragszom rá, hogy ilyen fából vaskarikába is belement.Nem kellene itt szépelegni, Rodinak adok igazat: leállni a francba, és addig nem menni, amíg a hatalom meg nem hunyászkodik...és persze azt sem ártana, ha más szakmák mellénk állnának ugyanigy....
@evasanyoca:

Néked magyarázzuk mi a szűz kurva?:)
A Questor botrány anatómiája.
Az Együtt tüntetésén egy károsult elemezte részletekbe menően e csalás lényegét, Polt Péter Tarsdolyt mentő praktikáját (1:12):

www.youtube.com/watch?v=OLb_NoHtKjs
@Bárdos Lilla: Meg kéne szoknunk egy fogalmat közállapotainkra. (Igencsak) korlátozott szuverenitás. Nagyhatalmak (valójában csak egy nagyhatalom) játékszerei vagyunk csupán, politikumunk pedig az őket kiszolgáló kollaboráns köztörvényes banda, voltpetyástól táskacsabáig.

inacioangelos.wordpress.com/2012/05/01/a-vorosnacik-vegnapjai-3/
süti beállítások módosítása